PDA

View Full Version : Gotham City Impostors

nickolas82
16-05-2011, 21:41
Κάποτε είχε γίνει συζήτηση για multi στο Batman στο αντίστοιχο thread του Arkham City........ε λοιπόν multiplayer batman είναι γεγονός και το όνομα αυτού........
http://fastcache.gawkerassets.com/assets/images/9/2011/05/imposters.jpg
πηγή:http://kotaku.com/5802313/batman-goes-multiplayer-with-gotham-city-impostors

Gotham City Impostors, in development by Monolith Products for the PC, Playstation Network and Xbox Live, will have players taking each other out as Batman- and Joker-themed criminals and vigilantes. No date or price has yet been set for the game which will be published by Warner Bros. Interactive, the same publisher behind Batman: Arkham Asylum and Batman: Arkham City.

The notion of a multiplayer Batman was often nixed by the publisher, we were told during a morning briefing in Santa Monica, because the theory was that everyone playing a mulitplayer Batman game would want to play as the cowled hero. So in Gotham City Impostors no one plays as him.
Instead players will play on either the side of the Batz or the Jokerz as they game their way through a variety of online only, multiplayer only modes.
Because the game is multiplayer-only there is no ongoing story, but there is a backstory. The concept, as shown during a cartoon shown during today's presentation, is that Gotham is filled with a lot of disgruntled citizens who have decided to put on a Batman cowl of their own and take out a rising crowd of Jester-themed baddies.
The game, built on a proprietary engine, feels a bit like a Team Fortress game, with fast gameplay and quick matches.

messi10
16-05-2011, 21:52
Για να καταλβω ειναι ΜΟΝΟ online;

tnf50
16-05-2011, 22:36
Καπου διαβαζα οτι θα ειναι fps. Iσχυει?

messi10
17-05-2011, 17:10
^Με τιποτα...εκτος αν θελουν να φανε γιαουρτια...ληγμενα!

jim_nemesis
17-05-2011, 17:25
Τελικα θα ειναι FPS:

http://www.superherohype.com/news/articles/167295-gotham-city-impostors-announced

Dragonpaul
17-05-2011, 17:39
^Με τιποτα...εκτος αν θελουν να φανε γιαουρτια...ληγμενα!

Καλύτερα να μασάς...

messi10
17-05-2011, 21:28
....παρα να μιλας :P

Οσο για το δημοσιευμα....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,FAIL,FAIL,FAIL!!!!!!!ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ BATMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα μας τρελανει αυτη η εταιρια μου φαινετε...
Θα περιμενω 10 μερες για να ληξουν τα γιαουρτια και θα παω να τα πεταω στα κεφαλια τους.

Ezio
17-05-2011, 21:36
Fps με το σύμπαν του Batman. Ότι να 'ναι. Λες και μας έλειπαν τα fps, και θέλουμε με τον Batman ένα.

messi10
17-05-2011, 21:46
^Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ.

ilias78
21-06-2011, 17:03
YouTube - ‪Gotham City Impostors | E3 trailer (2012)‬‏

Dikakom
21-06-2011, 17:56
Τι μ@λ@κια ειναι αυτή ρε παιδιά???διαγράψτε replies,topics,threads να μην το βλέπουμε!
:P

Valkyre
21-06-2011, 19:07
Απλα καραλολ φαση!

messi10
21-06-2011, 19:36
Αλλαξε η αποψη μου- προς το χειροτερο.
Τι σκεφτονται εκει ηθελα να 'ξερα...

Υ.Γ. Πανε να καταστρεψουν και το συμπαν του Batman....

nerven
21-06-2011, 19:43
Ότι νάνε fail απλά.

AriStos13
21-06-2011, 20:24
να ρωτησω κατι?? μαλλον ειναι χαζη η ερωτηση μου...!!!
γιατι υπαρχει διαφορετικο θεμα για το offline και για το online?
δεν θα ειναι μαζι οταν κυκλοφορησει το παχνιδι??

Dragonpaul
21-06-2011, 20:45
να ρωτησω κατι?? μαλλον ειναι χαζη η ερωτηση μου...!!!
γιατι υπαρχει διαφορετικο θεμα για το offline και για το online?
δεν θα ειναι μαζι οταν κυκλοφορησει το παχνιδι??
Νομιζω πως αλλο το ενα παιχνιδι, αλλο το αλλο. Δεν ειναι αυτο το on line του City. Εκτος αν δεν εχω καταλαβει και εγω καλα...

tonybsg
21-06-2011, 20:57
Πράγματι, άλλο παιχνίδι το ένα, άλλο το άλλο, δεν έχει σχέση με το Arkham City (κοινός publisher φυσικά, η WB).

Άλλωστε πολλάκις έχουν αναφερθεί οι δημιουργοί του Arkham City στο γεγονός ότι αν είχαν ασχοληθεί με κάποιου είδους mp, αυτό θα τους έπαιρνε πολύτιμο χρόνο από την δημιουργία της sp εμπειρίας που θέλουν να προσφέρουν.

AriStos13
21-06-2011, 21:09
μαλιστα καταλαβα..
και πολυ καλα κανουν γιατι αμα ειναι να χαλασουν το single player για το online τοτε θα ηταν βλακες..
δηλαδη θα ειναι σαν το mag ε?
θα κυκλοφορησει μονο για Online..!!!
χιλια ευχαριστω κια τους δυο σας.!!

Nek_Food
22-06-2011, 09:16
Το City από όσο ξέρω δεν θα έχει καθόλου mp στα πρότυπα του Asylum. Είναι σαφώς άλλο παιχνίδι, τόσο ποιοτικά λόγω περιεχομένου, όσο και σαν αντικείμενο. Το ένα είναι story telling single campaign action παιχνίδι, ενώ αυτό εδώ πατάει στην όποια ανάγκη για mp έχουν κάποιοι και το εφαρμόζουν σε μία πόλη gotham style (μία μικρογραφία ίσως του DC Universe επικεντρωμένη στο μικροσύμπαν του batman). Δεν είναι απαραίτητα άσχημο σαν ιδέα ή υλοποίηση, σαφώς και είναι PSN game και όχι retail κυκλοφορία για να μην μπερδεύεστε, για αυτό και η ποιότητα γραφικών κλπ είναι κάπως πεσμένη σε σχέση με το Arkham City και καλά κάνουν που το ανεξαρτητοποίησαν από αυτό γιατί πιστεύω ότι θα του έκαναν ζημιά. Εάν είναι να πω την γνώμη μου σχετικά με αυτό, δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα και μου είναι παντελώς αδιάφορο γιατί αν είναι να "καώ" σε mp υπάρχουν πιστεύω αρκετοί άλλοι καλύτεροι τίτλοι να γίνει αυτό.

Υ.Γ.: Προσθέστε στον τίτλο αν θέλετε το PSN Game μιας και το λέει επίσημα στο τέλος του βίντεο: available to download 2012. Έτσι μπορεί να λυθούν και κάποιες απορίες και αμφιβολίες για το τί ακριβώς είναι.

dimitrisasp
22-06-2011, 09:22
Ρε παιδια τι ναι τουτο??? Πλακα μας κανουν?

Dragonpaul
22-06-2011, 09:26
Ρε παιδια τι ναι τουτο??? Πλακα μας κανουν?
Eμενα σαν αστειο μου φαινεται...
Καλημερα! :)