View Full Version : PES2012 VS FIFA12: The official bitching thread
[quote=messi10;315017]Συμφωνα με την KONAMI,και τον Jon Murphy,''το PES 2012 θα συντριψει το Fifa 12 στο gameplay'',δηλαδη εκει που εδω και 2-3 χρονια,για τους περισσοτερους,υπερισχυει το Fifa...
Η ΚΟΝΑΜΙ καθε χρονο τα ιδια λεει μεχρι που βγαινει το game και βλεπουμε τι πατατα ηταν...
Για μενα υπαρχει μονο Fifa αυτη την στιγμη...και το λεει αυτο ενας αλλοτε Fan της σειρας.
Η ΚΟΝΑΜΙ καθε χρονο τα ιδια λεει μεχρι που βγαινει το game και βλεπουμε τι πατατα ηταν...
1ον, ποτε ειπε το ιδιο ακριβως πραγμα;;
Και 2ον, ''πατατα'' λες τα PES 10 και 11;;:d040g:
καλα και εσυ μιλας με εναν με 1 ΠΟΣΤ τπ. Φετος εγω θα δω απο τα demo και μετα θα αποφασισω αν οντως παρω το προ...
ΥΓ. το ονλινε δεν βλεπω παντος να φτιαχνει μιας και οι servers ειναι της σονυ αρα ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ?
spiroslal
09-07-2011, 18:34
ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ....ΤΟ ΠΡΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΦΙΦΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ????
1)ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΦΑ??..που είναι τραγικοοοοο
2)ΤΟ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ??..ΠΟΥ Ο ΜΕΣΣΙ ΣΤΑ ΡΙΠΛΕΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΣΟΥΨΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ??
3)ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ??
Ή ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΦΙΦΑ??!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 GMAES εχουν τα προβληματα τους ...αλλα μη μιλαμε για τελειο φιφα ...ελεος πια!!!
Τι σκατε..?
Μολις βγει το καινουργιο Pro θα ειναι σιγουρα Καλυτερο απο το προηγουμενο!
Το Φιφα δεν υπαρχει..
ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ....ΤΟ ΠΡΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΦΙΦΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ????
1)ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΦΑ??..που είναι τραγικοοοοο
2)ΤΟ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ??..ΠΟΥ Ο ΜΕΣΣΙ ΣΤΑ ΡΙΠΛΕΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΣΟΥΨΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ??
3)ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ??
Ή ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΦΙΦΑ??!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 GMAES εχουν τα προβληματα τους ...αλλα μη μιλαμε για τελειο φιφα ...ελεος πια!!!
Aπλα LOL:silly::a045:
Υπεροχο συστημα σουταρισματος;;; Επειδη μπορεις να βαλεις γκολ απο το κεντρο;;; :e040fdd:
Το 2ο δεν το εχω τσεκαρει.....
Καλα με το ''ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ?? '' ελιωσα...:a023:Ναι (:e055gf:)επειδη τα ονοματα καλυπτουν ολη τη φανελα....το βρηκες...
Καλα ''το τρομερο μενου του φιφα'' ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΕΣ ΜΟΥ. :confuzed: Απο ποια αποψη ειναι τρομερο..;;; Εχει ωραιες εικονες;;;
Καλα βλεπω εχεις πολυ καλα επειχηρηματα.:a023:
dinospao
09-07-2011, 20:11
μηπως μπερδεψατε τα παιχνιδια; στο φιφα δεν μπαινουν γκολ απο το κεντρο.
αυτα γινονται μονο στο προ οπου αν εχεις το μεσι δεν χρειαζεται να κανεις πασα, απλα τρεχεις και σκοραρεις. αληθινο ποδοσφαιρο.
εντελει ομως ολοι εδω αντι να λετε για το προ 12, λετε ενα πραγμα συνεχεια.
πωπω , θα διαλυσουμε το φιφα. θα ειναι καλυτερο απο το φιφα. θα κανει αυτο που δεν υπαρχει στο φιφα. αυτο ειναι εμμεση παραδοχη οτι το φιφα ειναι καλυτερο.
γιατι σας "καιει" τοσο πολυ να περασετε το φιφα;
Giannis7
09-07-2011, 20:18
lol !
Το επιχείρημα ότι καλύπτουν τα ονόματα όλη την φανέλα είναι φοβερό. :P
MajereMP44
09-07-2011, 20:22
Εχω την εντυπωση οτι ο spiroslal μιλάε ειρωνικά για το φιφα παντως....
[quote=dinospao;315110]μηπως μπερδεψατε τα παιχνιδια; στο φιφα δεν μπαινουν γκολ απο το κεντρο.
αυτα γινονται μονο στο προ οπου αν εχεις το μεσι δεν χρειαζεται να κανεις πασα, απλα τρεχεις και σκοραρεις. αληθινο ποδοσφαιρο.
quote]
1ον αλλο το να τριπλαρεις ολους και να βαζεις γκολ και αλλο το να βαζεις γκολ απο το κεντρο...
και 2ον, αυτο που λες με τον Messi ισχυε μονο στο PES 9 και λιγο στο PES 2010,στο PES 2011 δεν μπορουσες να το κανεις αυτο.
Υ.Γ. Τωρα μην μου λετε οτι στο fifa δεν μπορεις να βαλεις γκολ απο το κεντρο, εδω τα περισσοτερα σουτ που θα κανεις θα πανει ολα στην εστια...
Ισως, αλλα το υφος του δειχνει κατι αλλο....:bang:
I_HAVE_A_NAME_
09-07-2011, 21:00
Καλά τώρα κάνετε σαν οπαδοί,σαν ψηφοφόροι και άλλα τέτοια τραγικά! Ολυμπιακός Vs Παναθηναικός,Πασοκ Vs ΝΔ,κλπ.
Αφήστε τα αυτά και κοιτάξτε το κάθε παιχνίδι σαν gamer και όχι σαν φανατισμένος υποστηρικτής του.Και τα δύο παιχνίδια έχουν τα υπέρ τους και τα κατά τους.Όποιος προτιμάει το Fifa αγοράζει το Fifa,όποιος προτιμάει το Pro αγοράζει το Pro.
Δύσκολο εεεε???
dinospao
09-07-2011, 21:08
Υ.Γ. Τωρα μην μου λετε οτι στο fifa δεν μπορεις να βαλεις γκολ απο το κεντρο, εδω τα περισσοτερα σουτ που θα κανεις θα πανει ολα στην εστια...
οχι δεν μπορεις να βαλεις γκολ απο το κεντρο. δεν ειναι προ στο ξαναλεω.
και οχι δεν πανε ολα στο τερμα. στο φιφα μετραει πως εχει ο παικτης το σωμα του, αν τον πιεζουν και τετοια αληθινα πραγματα.
οχι σαν το προ που δε πα να σε φυλαει ολη η ομαδα, αμα σουταρεις κατι θα γινει και θα μπει μεσα.
εν παση περιπτωσει, το φιφα ειναι πιο δυσκολο στο σκοραρισμα. δεν μπαινουν 10 γκολ σε καθε ματς. για να βαλεις γκολ πρεπει να ιδρωσεις.
γι αυτο μαλλον οι περισσοτεροι ελληνες παιζουν προ. εχουν συνηθισει στα ευκολα
το φιφα μου την σπαει που το σουτ σαν να μην εχει δυναμη σαν να βαραω πλασε ενα πραγμα και το κανει και εξω απο την περιοχη...τωρα για το προ2012 το ντεμο θα τα δειξει ολα!
dinospao
09-07-2011, 21:27
κρατωντας πιο πολυ ωρα το κουμπι του σουτ κανει πιο δυνατο σουτ. αν το πατησεις μια φορα λογικο ειναι να κανει αδυναμο σουτ. επισης, κατι που δεν ξερουν αρκετοι, πατωντας L2+σουτ τραβαει πολυ δυνατα σουτ. αλλα και κει κρατας λιγο το σουτ.
jk_blue_tiger
09-07-2011, 21:31
Και εγω την εχω αλλα μαλλον ειμαστε οι μονοι.
Τεσπα απο τη στιγμη που δεν εχει βγει εστω το demo δεν μπορουμε να ξερουμε τι βελτιωσεις ή οχι εχουν γινει.
Δεν μπορουμε να βασιζομαστε σε δηλωσεις της Konami, ουτε σε διαφορους που κρινουν οπαδικα.
Σε λιγους μηνες θα ξερουμε εαν αλλαξε κατι και ποσο καλο θα ειναι για το παιχνιδι.
στο pro ειναι πιο φυσιολογικο μιας και οταν τρεχεις βαραει δυνατα σουτ.
the master
09-07-2011, 21:39
πρωτον ειναι 100% σιγουρο οτι ο spiroslal μιλαει ειρωνικα
και δευτερον αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι οποιος αγαπαει τη μπαλα θα τα ευχαριστηθει και τα δυο
εγω περιση ειχα 4 μηνες προ 4 φιφα
και ο μονος λογος που προτιμησα το φιφα ειναι επειδη το ονλινε του προ κανει δεκαετιες για να βρει παικτη
απο gameplay αποψης και τα δυο ειναι πολυ ωραια...
οχι δεν μπορεις να βαλεις γκολ απο το κεντρο. δεν ειναι προ στο ξαναλεω.
και οχι δεν πανε ολα στο τερμα. στο φιφα μετραει πως εχει ο παικτης το σωμα του, αν τον πιεζουν και τετοια αληθινα πραγματα.
οχι σαν το προ που δε πα να σε φυλαει ολη η ομαδα, αμα σουταρεις κατι θα γινει και θα μπει μεσα.
εν παση περιπτωσει, το φιφα ειναι πιο δυσκολο στο σκοραρισμα. δεν μπαινουν 10 γκολ σε καθε ματς. για να βαλεις γκολ πρεπει να ιδρωσεις.
γι αυτο μαλλον οι περισσοτεροι ελληνες παιζουν προ. εχουν συνηθισει στα ευκολα
Φαινεται οτι δε ξερεις τι εστι Προ....και ολα τα αλλα για το φιφα τα ακουω βερεσε προσωπικα δεν υπαρχουν δικαιολογιες, επεξα παρα πολλα ματς στο 11 και το 95% των σουτ μου ηταν στην εστια...
Ακου και τον karakaxa.
the master
09-07-2011, 22:18
ρε messi αμα εσυ εισαι επαγγελματιας στο fifa οκ ριξτα ολα στο γαμα
δηλαδη πχ στα 20 σουτ που εκανες τα 18 ηταν on target?
Μια ζωη μαλωνουμε μεταξυ μας πιο ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι και ακρη δεν θα
βγαλουμε ποτε..........ορεξη να εχουμε για κουβεντα.Το ενα ετσι το αλλο αλιως...
Φιλικα παντα........(το ιδιο γινεται και στην παρεα,εγω προ η αλλοι φιφα)
Μaster φιλε, φυσικα και δεν ειμαι επαγγελματιας στο fifa αφου με αυτο ασχολουμε ελαχιστα καθε χρονο αλλα σοβαρα σου λεω τα 90-95% των σουτ μου στα οποια δεν γινοταν κοντρες, πηγαιναν εστια. Τιποτα λιγοτερο δε λεω. Μετα απο καποιο αριθμο ματς μαλιστα κοιταγα απο περιεργια τα στατιστικα και επιβαιβεωθηκα...
the master
09-07-2011, 23:10
οκ σε πιστευω μη νομιζεις και γω ειμαι σε μεγαλο διλημα
παντως αν νικαει σε κατι το φιφα το προ αυτο ειναι η ατμοσφαιρα στο σταδιο
Μα καθε χρονο ομως...
Παιδια το τοπικ δεν ειναι vs, απευθυνομαι κυριως στα νεα μελη που δεν γνωριζουν ισως τι γινεται καθε χρονο με το συγκεκριμενο θεμα.
Κατανταει κουραστικο και χανεται η ουσια του τοπικ, αναφορες στα 2 παιχνιδια θα γινουν αλλα οταν μονοπωλει ξερω γω ποιο εχει το καλυτερο σουτ 2 σελιδες καταλαβαινετε τι εχει να γινει αν συνεχισουμε ετσι.
Ας αποφυγουμε το flaming please.
ολα ξεκινησαν οταν βγηκε καποιος απο κοναμι μερια και ειπε οτι το φιφα θα φαει σκονη κτλ κτλ!χαχα τπ το θεμα ειναι να δουμε πιο αξιζει
the master
09-07-2011, 23:58
εχω την αισθηση οτι παλι και τα δυο θα παρω
πρωτα προ μεχρι να το βαρεθω και μετα φιφα
YouTube - ‪FIFA 11 | Goals of the Season Part Two‬‏
αυτο το πραγμα λεω μπαινουν γκολ με πλασε και δηθεν τριπλες αρκετες φορες...τπ
the master
10-07-2011, 00:11
καλα αυτοι ειναι κατι τυποι που λιωνουν το φιφα ολη μερα και σπαμαρουν συνεχως τριπλες
οι περισσοτεροι δε παιζουν ετσι και ουτε ενδιαφερονται να μαθουν ολα αυτα τα κολπα
Aπο αποψη ρεαλισμου επεσε πολυ στα ματια μου μετα το παραπανω βιντεο...οχι οτι με νοιαζει. Σημασια εχει η διασκεδαση ΠΑΝΤΑ
Όταν είχα παίξει πρωταθλήματα στο 10 και στο 9 κανείς από εδώ μέσα δεν έβαλε ούτε έφαγε τέτοια γκολ.Οπότε δεν έχει νόημα να δείχνουμε πράγματα που τα κάνει το 2% των χρηστών fifa:a022:
MajereMP44
10-07-2011, 02:02
Κράξτε οσο θελετε τα παιχνιδια παντως το παιδι ο spiroslal δεν είπε τπτ να του την πέσουμε.Πλακιτσα εκανε.Αντε ρε spiro δεν σε ξερω κιολας βγες να τους εξηγησεις τι ειπες ναουμ χαχα
ρε παιδια ασχετο με τις τριπλες τα πλασε σαν δειχνω γιατι και απο μακρια να βαρεσει σαν πλασε παει! εκει κολλαω εγω παντα
Καλα ακομα assisted fifa παιζετε?
Παιξτε full manual που ειναι το μελλον...
Εκει να δειτε ρεαλισμο...
μηπως μπερδεψατε τα παιχνιδια; στο φιφα δεν μπαινουν γκολ απο το κεντρο.
εντελει ομως ολοι εδω αντι να λετε για το προ 12, λετε ενα πραγμα συνεχεια.
πωπω , θα διαλυσουμε το φιφα. θα ειναι καλυτερο απο το φιφα. θα κανει αυτο που δεν υπαρχει στο φιφα. αυτο ειναι εμμεση παραδοχη οτι το φιφα ειναι καλυτερο.
γιατι σας "καιει" τοσο πολυ να περασετε το φιφα;
ναι ακριβως εχουν πολυ πλακα.. ειναι να το παρουν αποφαση..και εγω κολλημενος του προ μεχρι το 2008 φτανει ομως η κοροιδια της κοναμι. απλα φιφα ασ βαλουν κατω τα στατιστικα τις βαθμολογιες του παιχνιδιου ας κατσουν να το παιξουν κανα μηνα για να καταλαβουν πως πρεπει να παιζουν ποδοσφαιρο... γιατι και εγω ειχα ενα θεμα στην μεταβαση απο το προ στο φιφα εε και μετα ας ακουσουμε την γνωμη τους..
YouTube - ‪FIFA 11 | Goals of the Season Part Two‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=z0xUT-AqN88)
αυτό ειναι επιλογή της εταιρίας εα σπορτς διαφημίζει το προιόν της όσο αναφορά τις τίιπλες που έχουν την δυνατότητα κάποιοι παίκτες. έχουν γινει πολλα παράπονα απο τους φαν του παιχνιδιού οσο αναφορα τα στιγμιοτυπα που επιλεγουν. ειναι παιχνιδια αρχάριων που το μονο που τους νοιαζει ειναι οι τριπλες αμυνες δεν υπαρχουν. πιστεψε με αν κανεις σωστες αμυνες στο φιφα περιοριζεις στο ελάχιστο τις τριπλες. υποψην ειμουν φαν του προ μεχρι το 2008...απλως βαρεθηκα την κοναμι μας κοροιδευει κανονικα. οταν βγηκε το πσ3 ειχα μεγαλες προσδοκιες απ την εταιρια...
dinospao
10-07-2011, 14:23
αυτα τα γκολ δεν μπαινουν οταν παιζεις κανονικα τα παιχνιδια. ουτε οι ντριπλες βγαινουν ετσι ευκολα. αυτα ειναι σε amateur επιπεδο και ειναι ενα λαθος της ea που τα βαζει και της το εχουν αναφερει παρα πολλοι. διοτι μιλαμε για ενα ποσοστο του 1% που κανουν αυτα τα πραγματα αλλα οχι σε ονλαιν.
και σας το λεω εγω που ειμαι πρωταθλητης Ελλαδος στο FIFA. ξερω τα παντα γυρω απο το παιχνιδι αλλα ουτε εγω μπορω να τα κανω ολα αυτα που δειχνει, διοτι πολυ απλα δεν πετυχαινουν.
και ουτε μπαινει το 95% των σουτ. οποιος το κανει μαλλον παιζει σε amateur offline και full assited ολα.
και ουτε μπαινει το 95% των σουτ. οποιος το κανει μαλλον παιζει σε amateur offline και full assited ολα.
Kαλα ενταξει, εσυ πιστευε οοοοο,τι θες. Ναι επεζα offline αλλα τα αλλα δεν ισχυουν. Τα επιπεδα δυσκολιας που επεζα ηταν semi-pro και pro και, οπως ειπα, στα σουτ που δεν γινοταν κοντρες του 90-95% πηγαινε εστια...Εσυ λεγε οτι θες.:e040fdd:
Και κατι αλλο, δεν ειπα οτι εμπεναν στα διχτυα, αλλα πηγαιναν στην εστια...γιατι και το αλλο χαρακτηριστικο του fifa ειναι οτι ο Τζορβας ειναι τοσο καλος οσο ο Τσεχ...
dinospao
10-07-2011, 15:25
ε τοτε δεν εχεις παιξει πολυ φιφα. ο τζορβας δεν εχει καμια σχεση με τον τσεχ. μα καμια ομως. και αν παιζεις full assisted τοτε λογικο ειναι να πηγαινουν ολα μα ολα στο τερμα. διοτι με το assisted βοηθαει και το παιχνιδι.
παιξε στο semi, ή καλυτερα στο manual και αν περασεις το 10% στα σουτ πες το μου
kathe xrono to kalokeri akume dilosis opos 'to pro fetos tha dialisi to fifa', 'epitelus next-gen pro' ktl ktl
an den to dokimaso den pistevo tipota apo to hype!
spiroslal
10-07-2011, 19:42
Ρε παιδια δεν μπηκα 1 μερα σοορυ....ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ΟΛΟ το ποστ μου ήταν ειρωνικό ρε παίδες...το μενου του φιφα ειναι για το πέοντα...μεχρι και η γραμματοσειρά ειναι τραγική...χαχα...
ντα3 τι να πρωτοπω για το φιφα .... δεν λέω οτι το προ δεν εχει λαθαρες αλλα κανεις δεν λεει οτι το προ ειναι τέλειο...αντιθέτως ακούω συνεχεια για το τέλειο φιφα που εχει αφήσει χρόνια πίσω το προ ....αμα η τελεειότητα ενός τίτλου είναι μονο το animation (σε αυτο τα παει καλα το φιφα) κλαφτα ...παιζουν πολλα ρολο και ΠΑΝΩ απο όλα οι μετρητες σουτ και πάσας και σ'αυτόν τον τομέα το φίφα παίρνει 0!!! έκει τελειώνει κάθε κουβεντα για πολυ καλο παιχνίδι και top football game και παπαριές.....
^Toτε σορρυ φιλε που θυμοσα, γιατι πραγματικα νομιζα οτι το εννουσες με αυτα τα επειχηρηματα....:P
Εκτος απο αυτο, συμφωνω μαζι σου 100%! ;)
dinospao
10-07-2011, 22:12
ας μαθουνε στη κοναμι τι σημαινει next-gen και μετα να φτιαχνουν παιχνιδια
Kαλα,καλα τα παμε αυτα....
Μαλλον δεν εχεις αγγιξει το Pro και ειδικοτερα το PES 2011 ή αλλιως απλα δεν το παραδεχεσαι. ;)
Υ.Γ. Και για next-gen σε παρακαλω μη λες, δεν σε συμφερει...αν μιλησουμε για τα γραφικα του fifa...:P
dinospao
10-07-2011, 23:09
αν μιλησουμε για τις φατσες-ζομπι στο προ 12....
αν μιλησουμε για τις φατσες-ζομπι στο προ 12....
Λιωνω πραγματικα...:a050:
Δεν μπορει να το εννοεις αυτο...α, να σου πω και γιατι...:d030:
Σου θυμιζω οτι το PES 2012 δεν εχει καν βγει...
the master
10-07-2011, 23:42
εχετε και οι δυο αδικο
jk_blue_tiger
11-07-2011, 00:34
Μα καθε χρονο ομως...
Παιδια το τοπικ δεν ειναι vs, απευθυνομαι κυριως στα νεα μελη που δεν γνωριζουν ισως τι γινεται καθε χρονο με το συγκεκριμενο θεμα.
Κατανταει κουραστικο και χανεται η ουσια του τοπικ, αναφορες στα 2 παιχνιδια θα γινουν αλλα οταν μονοπωλει ξερω γω ποιο εχει το καλυτερο σουτ 2 σελιδες καταλαβαινετε τι εχει να γινει αν συνεχισουμε ετσι.
Ας αποφυγουμε το flaming please.
Τι απο τα παραπανω δεν καταλαβατε μερικοι;
Τι νοημα εχει να τσακωνεστε στο thread για το pro 2012, εαν το fifa ειναι καλυτερο απο το pro ή το αντιθετο;
Τουλαχιστον ας ανοιξει καποιος mod ενα τετοιο thread για να γραφετε εκει μεσα.
Κουραστηκα να ανοιγω το thread καθε φορα για να διαβασω πληροφοριες για το 2012 και αντ' αυτου να διαβαζω κοκορομαχιες.
Mιας και αγνοηθηκα στο thread του pes2012 αναγκαζομαστε για ακομη μια χρονια να κανουμε το μαγικο ταξιδι στα χρονια των πρωτων ταξεων του δημοτικου μεσα απο αυτο το τοπικ. Ολα τα vs εδω λοιπον μπας και γλυτωσουν τα κανονικα τοπικ.
nickolas82
11-07-2011, 01:47
Λοιπόν........ας προσπαθήσουμε να δούμε λίγο αντικειμενικά τα πράγματα
Α) Θέλετε να δούμε πωλήσεις;
http://www.pocket-lint.com/news/36150/fifa-11-thrashes-pes-2011
Θα μου πείτε πως δεν σας ενδιαφέρουν οι πωλήσεις και θα συμφωνήσω
Β) θέλετε να δούμε βραβεία
http://www.gamersbin.com/xbox-news-f9/more-than-50-awards-fifa-11-a-7704/
Πάλι τα ίδια θα μου πείτε
Γ) θέλετε να δούμε κριτικές "ειδικών" ;
Pro 2011: 77/100. FIFA 11: 89/100 (πηγή metacritic)
Θα μου πείτε πως αυτοί τα παίρνουν
Δ) θέλετε να δούμε κριτική απο τους gamers;
Pro 2011: 6,6/10 (απο 52 βαθμολογίες ) FIFA 11: 8,2/10 (απο 129 βαθμολογίες )
Θα μου πείτε πως ο καθένας μπαίνει όπου ναναι και γράφει ότι του κατέβει
Ε μάλλον τελικά αντικειμενικά το FIFA μέχρι τώρα είναι καλύτερο και δεν νομίζω να είναι σωστό να εκμιδενιζουμε ένα παιχνίδι κρίνοντας τα menu και το βιντεακι εισαγωγής. Μαγκιά πραγματικά σε όποιον παίζει pro και καλά κάνει αλίμονο αλλά καλό θα είναι να βλέπουμε που δεν είναι καλο και να παρακαλαμε να το φτιάξουν για να γίνει πάλι το καλύτερο ποδοσφαιρακι που υπάρχει που δυστυχώς δεν είναι.
Επίσης καλο θα είναι οι οπαδοί του FIFA να μην ποσταρουν το πόσο πολυ τους αρέσει το FIFA και πως θα το προτιμήσουν γιατί δεν έχει κανένα νόημα πέραν της πρόκλησης να γράφεται κάτι τέτοιο σε αυτό το thread και μην ξεχνάμε πως το pro έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και αν το χειριστούν σωστά μπορεί να γίνει φοβερό ποδοσφαιρακι και μετά να το γυρίσουν πάλι όλοι στο pro
Ps: sorry Hakoo με προλαβες με την διόρθωση
Δυστυχως,για μενα,το προ θελει πολυ δουλεια ακομα να φτασει στα επιπεδα του φιφα..για παρα πολλους λογους..δεν μιλαω για το game play γιατι εχει να κανει με τα γουστα του καθενος.αλλα απο θεμα ρεαλισμου σε ολα τα επιπεδα ειναι αιωνες πισω απο το φιφα.για παρα πολλους λογους που βαριεμαι να αναφερω.οποιος τ( χει παιξει ξερει.
Αυτο που με στεναχωρει περισσοτερο επειδη αγαπουσα προ και πραγματικα θελω να το ξαναδω στα πανω του,ειναι οτι αντι να φτιαχνει χαλαει..το 10 ηταν καλουλι.το 2011 ηταν η μεγαλυτερη πατατα ολων των εποχων..
Παντως ειναι αληθεια οτι αυτο που ακουω συνεχεια ειναι οτι οι περισσοτερο γυρνανε απο το προ στο φιφα..το αντιστροφο δεν το ακουω συχνα.
Μακαρι ναχουμε 2 καλους τιτλους φετος..
εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro
Δυστυχως,για μενα,το προ θελει πολυ δουλεια ακομα να φτασει στα επιπεδα του φιφα..για παρα πολλους λογους..δεν μιλαω για το game play γιατι εχει να κανει με τα γουστα του καθενος.αλλα απο θεμα ρεαλισμου σε ολα τα επιπεδα ειναι αιωνες πισω απο το φιφα.για παρα πολλους λογους που βαριεμαι να αναφερω.οποιος τ( χει παιξει ξερει.
Αυτο που με στεναχωρει περισσοτερο επειδη αγαπουσα προ και πραγματικα θελω να το ξαναδω στα πανω του,ειναι οτι αντι να φτιαχνει χαλαει..το 10 ηταν καλουλι.το 2011 ηταν η μεγαλυτερη πατατα ολων των εποχων..
Παντως ειναι αληθεια οτι αυτο που ακουω συνεχεια ειναι οτι οι περισσοτερο γυρνανε απο το προ στο φιφα..το αντιστροφο δεν το ακουω συχνα.
Μακαρι ναχουμε 2 καλους τιτλους φετος..
εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro
:blink:To PES 2011 ηταν το καλυτερο next-gen PES...
+rep nickolas82.
:blink:To PES 2011 ηταν το καλυτερο next-gen PES...
Φιλε messi ,μαλλον επειδη εισαι μικρος δεν εχεις ζησει τι σημαινει πραγματικο next-gen pes στο παρελθον.
Τα pes δυστυχως ειναι και θα ειναι πισω απο τα fifa σε αυτη την γενια.Δεν υπαρχει χρονος για να αλλαξει κατι.Στην επομενη γενια βλεπουμε.
Φιλε PDS αν αναλογιστουμε οτι παιζω PES απο το PES 2004 μαλλον ξερω και 'γω κατι....:47:
the master
11-07-2011, 11:25
το pes 2004 ηταν το καλυτερο pro!
Φιλε PDS αν αναλογιστουμε οτι παιζω PES απο το PES 2004 μαλλον ξερω και 'γω κατι....:47:
Οχι,γιατι ακριβως δεν ειδες ποτε μεταβαση σε νεα γενια για να καταλαβεις πως ειναι να περνας σε next gen pes(απο το psone στο ps2 για παραδειγμα).
εγραψα:
Φιλε messi ,μαλλον επειδη εισαι μικρος δεν εχεις ζησει τι σημαινει πραγματικο next-gen pes στο παρελθον.
Παντως το 2004 το pes ηταν αιωνες μπροστα απο το fifa,καλα εκανες και προτιμουσες αυτο.Τα πραγματα εχουν αλλαξει ομως απο το 2008-2009 και μετα.
@master, σε αυτο συμφωνω εν μερει. PES 4 και PES 5 για μενα τα καλυτερα PRO!
@PDS, σε αυτο εχεις δικιο, αλλα οταν μου λενε ''το PES 2011 ηταν πατατα'' κ.τ.λ. δηλαδη τι να πω;; Το PES 2011 ηταν καλυτερο και απο το 8 και απο το 9 και απο το 10, προσωπικα πιστευω οτι ειναι next-gen Pro αλλα σε αυτο που ειπες εχεις εν μερει δικιο. Κατα τ' αλλα εχω δει αλλα παιχνιδια απο PS1 σε PS2(Castlevania), αλλα Pro,δυστηχως, οχι.
Τα pro που σας άρεσαν στο ps2, ήταν γιατί ήταν ρεαλιστικά ή επειδή ήταν κάπως arcade;
Ηταν ρεαλιστικα σε συγκριση με οποιοδηποτε αλλο ποδοσφαιρακι,αλλα και πολυ διασκεδαστικα.
jk_blue_tiger
11-07-2011, 12:34
Καμια απο τις εκδοσεις του pro στο ps3 δεν εχει φτασει τις παλιες στο ps2.
Θυμαμαι οτι οταν μαζευομαστε φιλαρακια και λιωναμε στο ps2 το παιχνιδι ειχε πολυ καλη προς τελεια αποκριση στα controls και αν και πιο αδυνατη στο hardware κονσολα,
η μπαλα πηγαινε πανω κατω στο τερεν (σε σημειο που να θυμιζει run & gun), χωρις ομως να χανεται ο ρεαλισμος.
Ολες οι τωρινες εκδοσεις σου pro θυμιζουν replay σε slow motion οσον αφορα το gameplay.
Στην εκδοση του 2011 εχω την ταχυτητα στο +2 και παλι μου φαινεται αργο.
Το οτι τα γραφικα ειναι καλυτερα ή το οτι υπαρχει το master league online, εμενα προσωπικα δεν μου λενε κατι οταν το gameplay εχει καταστραφει.
To transition που εγινε στην nextgen κονσολα της sony ηταν τουλαχιστον τραγικο.
Θυμαμαι οταν προτωειδα την πρωτη (εκτρωμα) εκδοση του pro (2008) με απετρεψε απο το να αγορασω την κονσολα.
Τελικα την αγορασα οταν βγηκε το pro 2009 αλλα και παλι το παιχνιδι θυμαμαι ειχε τετοιο lag στο online που ενω επαιζες παγωνε το παιχνιδι και μετα 1-2 δευτερολεπτα σε εκανε τηλεμεταφορα σε αλλο σημειο του αγωνιστικου χωρου!
Στο 2010 καλυτερεψε η κατασταση στο gameplay και καπως στο online (μονο ομως στο 50% των περιπτωσεων).
Επαιζες με ελληνα καποιες φορες και ηταν χειροτερο απο το να παιζεις π.χ. με ισπανο.
Τελος στο 2011 το παιχνιδι εχει καταντησει να μην μπορεις να παιξεις με τιποτα απο τα πλαγια (τα γκολ απο σεντρες ειναι δυσκολα), ενω για να βαλεις γκολ μονο με καθετες στον αξονα και κοντινα ή εξ επαφης κυριως σουτ.
Το να βαλεις γκολ απο αποσταση ειναι κατορθωμα, αφου μεχρι να κλοτησει την μπαλα ο παικτης που ελεγχεις σε εχουν μπλοκαρει αντιπαλοι παικτες που ηταν πριν σε αποσταση.
Μεχρι στιγμης η Konami απογοητευει.
Και δεν το λεω μονο εγω αλλα και η παρεα μου, που αναπολουμε τις εποχες που παιζαμε στο ps2.
JamesPetrucci
11-07-2011, 13:07
+rep nickolas82.
Τα pes δυστυχως ειναι και θα ειναι πισω απο τα fifa σε αυτη την γενια.Δεν υπαρχει χρονος για να αλλαξει κατι.Στην επομενη γενια βλεπουμε.
+1 στον φίλο PDS.
Παίζω ποδοσφαιράκια απο το FIFA international (εποχές sega megadrive) και μπορώ να πω ότι απο το πρώτο κιόλας football game της konami (international superstar soccer deluxe)είχα αρρωστήσει και μιλάμε για εποχές πριν βγεί το international superstar soccer pro kai δεν αφήσει τπτ όρθιο στο περασμά του. Psone και ps2 η κονάμι έιχε αφήσει έτη φωτός πίσω όλα τα ποδοσφαιράκια της εποχής... Αλλά κακά τα ψέματα στο ps3 επαναπάυθηκε στις παλίες στις δόξες και το FIFA έιναι με διαφορά μπροστά... Η konami έχει κάνει πάρα μα πάρα πολλά εγκλήματα τα οποία φανερώνουν ότι δε σεβάστηκε το κοινό της, εν αντιθέση με την ea η οποία δίνει βάση στο community του FIFA και πάνω σε αυτό χτίζει τις κυκλοφορίες τις. Δε θέλω να μπώ σε λεπτομέριες ούτε να έρθω σε αντιπαράθεση με οπαδούς και fanboys του pro, απλά να αναφερθώ στο ότι η Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή η νούμερο ένα χώρα στην ελλάδα στην ευρώπη που στιρίζει το pro, σε όλες τις άλλες χώρες απλά υπάρχει σαν επιλογή για αυτούς που δε γουσταρουν το FIFA...
Καμια απο τις εκδοσεις του pro στο ps3 δεν εχει φτασει τις παλιες στο ps2.
Θυμαμαι οτι οταν μαζευομαστε φιλαρακια και λιωναμε στο ps2 το παιχνιδι ειχε πολυ καλη προς τελεια αποκριση στα controls και αν και πιο αδυνατη στο hardware κονσολα,
η μπαλα πηγαινε πανω κατω στο τερεν (σε σημειο που να θυμιζει run & gun), χωρις ομως να χανεται ο ρεαλισμος.
Ολες οι τωρινες εκδοσεις σου pro θυμιζουν replay σε slow motion οσον αφορα το gameplay.
Στην εκδοση του 2011 εχω την ταχυτητα στο +2 και παλι μου φαινεται αργο.
Το οτι τα γραφικα ειναι καλυτερα ή το οτι υπαρχει το master league online, εμενα προσωπικα δεν μου λενε κατι οταν το gameplay εχει καταστραφει.
To transition που εγινε στην nextgen κονσολα της sony ηταν τουλαχιστον τραγικο.
Θυμαμαι οταν προτωειδα την πρωτη (εκτρωμα) εκδοση του pro (2008) με απετρεψε απο το να αγορασω την κονσολα.
Τελικα την αγορασα οταν βγηκε το pro 2009 αλλα και παλι το παιχνιδι θυμαμαι ειχε τετοιο lag στο online που ενω επαιζες παγωνε το παιχνιδι και μετα 1-2 δευτερολεπτα σε εκανε τηλεμεταφορα σε αλλο σημειο του αγωνιστικου χωρου!
Στο 2010 καλυτερεψε η κατασταση στο gameplay και καπως στο online (μονο ομως στο 50% των περιπτωσεων).
Επαιζες με ελληνα καποιες φορες και ηταν χειροτερο απο το να παιζεις π.χ. με ισπανο.
Τελος στο 2011 το παιχνιδι εχει καταντησει να μην μπορεις να παιξεις με τιποτα απο τα πλαγια (τα γκολ απο σεντρες ειναι δυσκολα), ενω για να βαλεις γκολ μονο με καθετες στον αξονα και κοντινα ή εξ επαφης κυριως σουτ.
Το να βαλεις γκολ απο αποσταση ειναι κατορθωμα, αφου μεχρι να κλοτησει την μπαλα ο παικτης που ελεγχεις σε εχουν μπλοκαρει αντιπαλοι παικτες που ηταν πριν σε αποσταση.
Μεχρι στιγμης η Konami απογοητευει.
Και δεν το λεω μονο εγω αλλα και η παρεα μου, που αναπολουμε τις εποχες που παιζαμε στο ps2.
Φιλε μου συμφωνω απολυτα!αμα η μεταβαση απο το 2010 στο 2011 ειναι κατορθωμα και θεωρειται οτι εχει κανει καλη δουλεια, τοτε η κοναμι που ξερουμε εχει «ξεπεσει» παρα πολυ..
Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..
maniakos
11-07-2011, 13:20
τα καλυτερα pro ηταν :
International Superstar Soccer Deluxe(SNES)
ISS Pro 98 (psx)
PRO EVOLUTION SOCCER 2(PS2)
PRO EVOLUTION SOCCER 4(PS2)
(εμενα μ αρεζε και το iss pro 99 γιατι το ειχα σε japan εκδοση winning eleven για οσους ξερουν και ο speaker φωναζε σαν τρελος κατι ατακες στυλ shoootooooo και κατι τετοια :P)
Οσον αφορα για το καλυτερο σιγουρα ειναι το pro evolution 2 μιας και ειναι κ το μονο που υπαρχει στο games guiness book αλλα και γιατι ηταν αυτο που καθιερωσε το pro κυριολεκτικα παντου
Και φτανουμε στο σημερα και μη μπορωντας καθε χρονο να μη δεν δοκιμαζω το καθε καινουργιο pro ομως για πρωτη φορα προτιμησα και εγω fifa11 ασχετα αν ηξερα οτι απο περσυ ηταν καλυτερο ακομα και το fifa10........και ναι το pes 11 ειναι πατατα και το λεω με λυπη γιατι εφαγα τα παιδικα μου χρονια στο pro.
Και για τους πιο νεους να σας ενημερωσω οτι παλια το fifa ειχε γραφικαρες αλλα το pro ειχε το gameplay και τη μαγεια και κραζαμε fifa ασυστολα...ειρωνεια του σημερα ειναι οτι τα πραγματα ειναι εντελως αναποδα σε ολα ομως...γραφικαρες και γιουχαρισμα στο pro, μαγεια και gameplay to φιφα...
Αυτα τα λιγα απο εναν παλιο και φανατικο gamer που δεν εχει αφησει τπτ απο την εποχη του atari2600
I_HAVE_A_NAME_
11-07-2011, 13:52
Κατά την γνώμη μου τα PES 2004 και 2010 ήταν τα καλύτερα της σειράς.Το 2011 είναι ένα ναυάγιο όπως το είδα εγώ.Μετά από λίγες εβδομάδες το έκλεισα για πάντα στο κουτί και όποτε θέλω να παίξω ποδοσφαιράκι βάζω το 2010.
Μου αρέσαν ΦΥΣΙΚΑ γιατί ήταν arcade!Εάν ήθελα ρεαλιστικό ποδοσφαιράκι θα κατέβαινα να παίξω στην πλατεία με τους κολλητούς (όταν ήμουν στην κατάλληλη ηλικία :D)
Άσε που για να κάνεις τις τρίπλες του Messi σε "ρεαλιστικό ποδοσφαιράκι" θα έπρεπε να σου φυτρώνει κανονικά τρίτο χέρι! Μην λέμε ότι θέμε! Αυτά για "ρεαλισμούς"¨είναι για γέλια.
Playstation παίζεις για χαβαλέ.Για αυτόν ακριβώς τον "μη-ρεαλισμό" που σου προσφέρουν τα παιχνίδια(για μένα πάντα)...
the master
11-07-2011, 14:23
συμφωνω με το jk blue tiger που ειπε οτι το προ 11 ειναι αργο.
αφου κανεις τη σεντρα και περνανε δευτερολεπτα μεχρι να φτασει περιοχη.
Θα ξαναπω αυτο που λεω καθε χρονο!!Στο τελος θα παρουμε κ τα 2 επομενος μη χαλιεστε ρε μαγκες!!
jk_blue_tiger
11-07-2011, 15:13
Εγω χαλιεμαι που εχω μαθει το pro τοσα χρονια και δεν θελω να τ' αφησω!
Αλλα μετα την εκδοση του 2011 το ποτηρι ξεχειλησε:a122: .
Αν δεν δω με τα ματια μου οτι κατι αλλαξε, αλλο 40αευρο στην Konami δεν εχει.
Ας παρει ο Seabass μερικους μηνες αδεια να κατσει να δει τι του φταιει και δεν του βγαινει.
Και αν δεν μπορει να το κανει μονος του, ας παρει σβαρνα ολα τα sites να διαβαζει παραπονα & ατελειες.
Οχι ομως να κανει και βαρυγουπες δηλωσεις του στυλ
"φετος θα δειτε ενα pro εντελως διαφορετικο απο τα προηγουμενα" :doh:.
Ναι μεν εντελως θα ελεγα αλλα προς το χειροτερο.
Ενας απο τους λογους που η ΕΑ εκοψε το Nba Elite 11
(αντικαταστατης του Nba Live 10) ηταν οταν ειδε οτι δεν τις εβγαινε οπως το ηθελε (και εχασε μυρια φυσικα).
Το εκανε ομως οταν ειδε οτι το feedback των υποψηφιων αγοραστων ελεγε τα χειροτερα.
http://www.suite101.com/content/why-nba-elite-11-got-cancelled-a304401
Ας εκανε το ιδιο και η Konami :bravo-009:.
Οχι ομως να πληρωνω για κατι το οποιο εχει πισω του ενα καρο υποσχεσεις και βαρυγδουπες δηλωσεις και τελικα να καταληγει να καθεται συνεχως στη θηκη του :mad:.
Ας υπαρχει και λιγος σεβασμος στον καταναλωτη γιατι στο κατω κατω χρηματα σας αφηνουμε κυρια Konami (και πολλοι απο εμας επι χρονια).
Και αν δεν το σεβεστε υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες :warning2:(ή μανταρινιες :a050:).
το pro ειναι καλυτερο...
LETS BEGIN THE WAR! ΧΑΧΑ
giati na parume ke ta 2? ego ekopsa tin 'epixorigisi' sto pro apo to 2009, otan ke an kikloforisun ena podosferaki tis prokopis tus ta akumpame ksana...
dinospao
11-07-2011, 15:38
ευτυχως υπαρχουν ατομα εδω μεσα που εχουν μυαλο και λενε τα πραγματα οπως ειναι.
μπραβο σας παιδια.
Εγω χαλιεμαι που εχω μαθει το pro τοσα χρονια και δεν θελω να τ' αφησω!
Αλλα μετα την εκδοση του 2011 το ποτηρι ξεχειλησε:a122: .
Αν δεν δω με τα ματια μου οτι κατι αλλαξε, αλλο 40αευρο στην Konami δεν εχει.
Ας παρει ο Seabass μερικους μηνες αδεια να κατσει να δει τι του φταιει και δεν του βγαινει.
Και αν δεν μπορει να το κανει μονος του, ας παρει σβαρνα ολα τα sites να διαβαζει παραπονα & ατελειες.
Οχι ομως να κανει και βαρυγουπες δηλωσεις του στυλ
"φετος θα δειτε ενα pro εντελως διαφορετικο απο τα προηγουμενα" :doh:.
Ναι μεν εντελως θα ελεγα αλλα προς το χειροτερο.
Ενας απο τους λογους που η ΕΑ εκοψε το Nba Elite 11
(αντικαταστατης του Nba Live 10) ηταν οταν ειδε οτι δεν τις εβγαινε οπως το ηθελε (και εχασε μυρια φυσικα).
Το εκανε ομως οταν ειδε οτι το feedback των υποψηφιων αγοραστων ελεγε τα χειροτερα.
http://www.suite101.com/content/why-nba-elite-11-got-cancelled-a304401
Ας εκανε το ιδιο και η Konami :bravo-009:.
Οχι ομως να πληρωνω για κατι το οποιο εχει πισω του ενα καρο υποσχεσεις και βαρυγδουπες δηλωσεις και τελικα να καταληγει να καθεται συνεχως στη θηκη του :mad:.
Ας υπαρχει και λιγος σεβασμος στον καταναλωτη γιατι στο κατω κατω χρηματα σας αφηνουμε κυρια Konami (και πολλοι απο εμας επι χρονια).
Και αν δεν το σεβεστε υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες :warning2:(ή μανταρινιες :a050:).
Αν δεν θες δεν το αγοραζεις εσυ, δεν μπορεις να πεις σε μια εταιρια να μην βγαζει το παιχνιδι της. ΕΣΥ μην το παρεις, αλλοι τοσοι θα το παρουν...;)
Υ.Γ. Παντα φιλικα. :)
ευτυχως υπαρχουν ατομα εδω μεσα που εχουν μυαλο και λενε τα πραγματα οπως ειναι.
μπραβο σας παιδια.
Ενα αλλοι τοσοι δεν εχον μυαλο...
Ωραια ηη λογικη σου...:d040g:
Υ.Γ. Σοβαρεεεψουυυ.:ice:
Εγω παντως προτιμουσα το προ οταν δεν ηταν ρεαλιστικο. Διασκεδαζα πολυ περισσοτερο απο τωρα και για να μη με πειτε fanboy του προ η του φιφα σας λεω οτι δε μου αρεσει κανενα απο τα 2 ιδιαιτερα , μιας και δεν ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο γενικα...
jk_blue_tiger
11-07-2011, 17:25
Messi υπαρχει και κουμπι multi-quote.
Με αυτο απαντας σε οσους θες ταυτοχρονα αλλα με 1 post.
Τωρα στο αν το αγορασω εγω ή όχι δεν νομιζω να ενδιαφερεσαι ΕΣΥ & πολυ
(ουτε η konami πιστευω).
Απο την αλλη οταν μου λες "ΕΣΥ μην το παρεις", κατι δεν μου αρεσει.
Μου θυμιζει προστακτικη λιγο ή μου φαινεται;
Αν ομως δεν το παρουμε πολλοι (που απο οτι βλεπεω αρκετοι δεν ειναι ευχαριστημενοι) τοτε ισως να αλλαξει κατι.
Και τοτε παλι ισως η Konami (και η καθε Konami) γυρισει να κοιταξει λιγο πισω
& να δει τα λαθη που εκανε & που συνεχιζει να κανει.
Οπως και να 'χει εαν καποιοι ειναι ευχαριστημενοι με το τωρινο δεν με πειραζει.
Αυτο που με πειραζει ειναι να με κοροιδευουν καταμουτρα (Konami).
Φιλικα & απο εμενα.
Μου αρέσαν ΦΥΣΙΚΑ γιατί ήταν arcade!Εάν ήθελα ρεαλιστικό ποδοσφαιράκι θα κατέβαινα να παίξω στην πλατεία με τους κολλητούς (όταν ήμουν στην κατάλληλη ηλικία :D)
Άσε που για να κάνεις τις τρίπλες του Messi σε "ρεαλιστικό ποδοσφαιράκι" θα έπρεπε να σου φυτρώνει κανονικά τρίτο χέρι! Μην λέμε ότι θέμε! Αυτά για "ρεαλισμούς"¨είναι για γέλια.
Playstation παίζεις για χαβαλέ.Για αυτόν ακριβώς τον "μη-ρεαλισμό" που σου προσφέρουν τα παιχνίδια(για μένα πάντα)...
Δεν νομιζω οτι υπαρχει ή θα υπαρξει ρεαλιστικο ποδοσφαιρακι,αλλα σιγουρα καποιο ειναι πιο ρεαλιστικο απο το αλλο.
Παλιοτερα τα pes ηταν ρεαλιστικα σε συγκριση με τα fifa.Και τωρα τα fifa ειναι ρεαλιστικα σε συγκριση με τα pes.
Και τα 2 ηταν και θα ειναι μακρια απο την πραγματικοτητα,γιατι ειναι απλα παιχνιδια οπως λες.
Messi υπαρχει και κουμπι multi-quote.
Με αυτο απαντας σε οσους θες ταυτοχρονα αλλα με 1 post.
Τωρα στο αν το αγορασω εγω ή όχι δεν νομιζω να ενδιαφερεσαι ΕΣΥ & πολυ
(ουτε η konami πιστευω).
Απο την αλλη οταν μου λες "ΕΣΥ μην το παρεις", κατι δεν μου αρεσει.
Μου θυμιζει προστακτικη λιγο ή μου φαινεται;
Αν ομως δεν το παρουμε πολλοι (που απο οτι βλεπεω αρκετοι δεν ειναι ευχαριστημενοι) τοτε ισως να αλλαξει κατι.
Και τοτε παλι ισως η Konami (και η καθε Konami) γυρισει να κοιταξει λιγο πισω
& να δει τα λαθη που εκανε & που συνεχιζει να κανει.
Οπως και να 'χει εαν καποιοι ειναι ευχαριστημενοι με το τωρινο δεν με πειραζει.
Αυτο που με πειραζει ειναι να με κοροιδευουν καταμουτρα (Konami).
Φιλικα & απο εμενα.
KΑΜΙΑ απολυτως προστακτικη...εσυ με εκανες να πω αυτο. Αν ΕΣΕΝΑ δεν σου αρεσει, ΕΣΥ μην το παρεις. Δηλαδη λες οτι καλυτερα να σταματησει για 1 ή περισσοτερο χρονια το Προ και εγω σου απανταω ετσι, για τον απλουστατο λογο οτι ΕΜΕΙΣ το αγοραζουμε και ΜΑΣ αρεσει ετσι οπως ειναι, εστω αν οντως θελει καποιες βελτιωσεις. Και επειδη,οπως λες, η KONAMI ΣΕ κοροιδευει καταμουτρα, απλως μην το παρεις ΕΣΥ, δεν χρειαζετε να στερησεις απο τους ΑΛΛΟΥΣ 1 ή περισσοτερα Χρονια ενα Ποδοσφαιρακι που εχουν σκοπο να αγορασουν.
Οποτε,αν θες, γυρνα το στο fifa και την EA, που δεν σε κοροιδευουν....
Φιλικα.
the master
11-07-2011, 17:44
!@%$#%@
πιο φιλικα δεν γινεται!
dinospao
11-07-2011, 17:53
Έτσι θα το κάνουμε τώρα. Θα λέμε ότι μας κατέβει και στο τέλος θα λέμε και ένα Φιλικά πάντα.
Το φιφα είναι καλύτερο
Φιλικά πάντα
Αστο φιλε μου, εδω ανταλαζουμε αποψεις και εσυ ψαχνεις να βρεις κατι για να κοροιδεψεις τον αλλον....
the master
11-07-2011, 18:15
εγω τωρα κατεβαζω το ντεμο του προ 11 να το θυμηθω λιγο να βγαλω ια σωστη κριση.
jk_blue_tiger
11-07-2011, 18:33
KΑΜΙΑ απολυτως προστακτικη...εσυ με εκανες να πω αυτο. Αν ΕΣΕΝΑ δεν σου αρεσει, ΕΣΥ μην το παρεις. Δηλαδη λες οτι καλυτερα να σταματησει για 1 ή περισσοτερο χρονια το Προ και εγω σου απανταω ετσι, για τον απλουστατο λογο οτι ΕΜΕΙΣ το αγοραζουμε και ΜΑΣ αρεσει ετσι οπως ειναι, εστω αν οντως θελει καποιες βελτιωσεις. Και επειδη,οπως λες, η KONAMI ΣΕ κοροιδευει καταμουτρα, απλως μην το παρεις ΕΣΥ, δεν χρειαζετε να στερησεις απο τους ΑΛΛΟΥΣ 1 ή περισσοτερα Χρονια ενα Ποδοσφαιρακι που εχουν σκοπο να αγορασουν.
Οποτε,αν θες, γυρνα το στο fifa και την EA, που δεν σε κοροιδευουν....
Φιλικα.
Δεν σε εκανα να πεις οτιδηποτε.
Ουτε πηρα τον ελεγχο των χεριων σου για να σε κανω να το γραψεις.
Τετοιες ικανοτητες δεν εχω αποκτησει... ακομα :a025dfg:.
Το θεμα δεν ειναι τι πιστευω εγω ή μερικοι ακομα.
Το θεμα ειναι τι θελει η μαζα (Οι ποιο πολλοι δλδ).
Οποτε εαν η μαζα αυτη τη στιγμη θελει ενα pro σαν και το φετινο
(που πιστευω οσοι το γνωρισαμε απο το psx
ή το ps2 δεν θα ειμαστε μεσα σ' αυτους),
θα το παρει μια και αυτο ειναι στο τελος-τελος αυτο που εχει σημασια για την εταιρεια (πωλησεις).
Παντως οι πωλησεις εαν αληθευει προηγουμενο post ειναι πτωτικες σε σχεση με το fifa, οποτε η Κonami εχει χασει (και θα χανει) και απο αυτη την πλευρα.
Τελος να σημειωσω κατι:
Ειδες καποιον που να μην του αρεσει το fifa και να παραπονιεται πως εχει καταντησει ετσι και οτι σκεφτεται να το γυρισει στο pro;
Μεχρι στιγμης δεν εχω διαβασει ουτε ενα τετοιο post.
Ενω σαν το δικο μου εχω διαβασει αρκετα.
Ή στραβος ειναι ο γιαλος ή στραβα αρμενιζουμε.
Και σχεδον παντα ισχυει το 2ο.
ΥΓ Οσο για το φιλικα φαντασου να εγραφες & εχθρικα ΕΣΥ...
Αυτο το thread μου θυμιζει τα comments στο youtube σε επικινδυνο βαθμο...σε λιγο θα αρχισετε να λετε οτι οποιος παιζει το αντιθετο απο αυτο που σας αρεσει ειναι φαν του justin bieber,μετα καποιοι θα αρχισουν να γραφουν troll comments και στο τελος θα πεταχτει καποιος και θα πει ''this game is awesome. download it for free. link is in my channel''...η μπορειτε απλα να παιξετε το καθε παιχνιδι και να διαλεξετε αυτο που σας αρεσει χωρις να προκαλειτε με την ''αθωα'' αποψη σας
the master
11-07-2011, 18:48
tnf ερχομαι σπιτι σου...
[quote=maniakos;315449]τα καλυτερα pro ηταν :
ISS Pro 98 (psx)
(εμενα μ αρεζε και το iss pro 99 γιατι το ειχα σε japan εκδοση winning eleven για οσους ξερουν και ο speaker φωναζε σαν τρελος κατι ατακες στυλ shoootooooo και κατι τετοια :P)
Οσον αφορα για το καλυτερο σιγουρα ειναι το pro evolution 2 μιας και ειναι κ το μονο που υπαρχει στο games guiness book αλλα και γιατι ηταν αυτο που καθιερωσε το pro κυριολεκτικα παντου
Και φτανουμε στο σημερα και μη μπορωντας καθε χρονο να μη δεν δοκιμαζω το καθε καινουργιο pro ομως για πρωτη φορα προτιμησα και εγω fifa11 ασχετα αν ηξερα οτι απο περσυ ηταν καλυτερο ακομα και το fifa10........και ναι το pes 11 ειναι πατατα και το λεω με λυπη γιατι εφαγα τα παιδικα μου χρονια στο pro.
Και για τους πιο νεους να σας ενημερωσω οτι παλια το fifa ειχε γραφικαρες αλλα το pro ειχε το gameplay και τη μαγεια και κραζαμε fifa ασυστολα...ειρωνεια του σημερα ειναι οτι τα πραγματα ειναι εντελως αναποδα σε ολα ομως...γραφικαρες και γιουχαρισμα στο pro, μαγεια και gameplay to φιφα...
Αυτα τα λιγα απο εναν παλιο και φανατικο gamer που δεν εχει αφησει τπτ απο την εποχη του atari2600[/quot
αααα εγω το πήρα αποφαση απ το 2008 οτι το προ το σταματαω μιλάμε για κοροιδία...απ 09 μονο φιφα..σιγα μην το παιξω πατριωτης της κοναμι να πανε να πνιγούν οπως κατάντησαν το προ
[quote=maniakos;315449]τα καλυτερα pro ηταν :
ISS Pro 98 (psx)
Αυτα τα λιγα απο εναν παλιο και φανατικο gamer που δεν εχει αφησει τπτ απο την εποχη του atari2600[/quotε]
αααα εγω το πήρα αποφαση απ το 2008 οτι το προ το σταματαω μιλάμε για κοροιδία...απ 09 μονο φιφα..σιγα μην το παιξω πατριωτης της κοναμι να πανε να πνιγούν οπως κατάντησαν το προ
τα καλυτερα pro ηταν :
ISS Pro 98 (psx)
Αυτα τα λιγα απο εναν παλιο και φανατικο gamer που δεν εχει αφησει τπτ απο την εποχη του atari2600
Winning eleven ηταν ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ οχι λογο gameplay αλλα λογο speaker...παιδια το παλικαρι δεν υπηρχε
s33k3rgr
11-07-2011, 19:12
Μαγκες επειδη μιλαμε για εμποριο, εχετε σκεφτει το ενδεχομενο οι εταιριουλες να ανταλασουν κωδικες και χαρακτηριστικα ετσι ωστε κανενα να μην ειναι "το καλυτερο δυνατο ποδοσφαιρακι" παρα να μας αναγκαζουν να ψωνιζουμε και τα δυο προιοντα. Π.χ το PES να εχει καλυτερη τεχνιτη νοημοσυνη στους παιχτες ενω το Fifa να εχει το καλυτερο συστημα φυσικης. Ετσι ωστε τελικα να αναγκασουν τον πρεζακια να παρει και τα δυο. Δεν ειναι απιθανο κατι τετοιο για μενα γι'αυτο μην ψαρωνετε για το ποιο ειναι καλυτερο. Γνωμη μου ειναι να επιλεξουμε ολοι ο καθενας αυτο που θεωρει καλυτερο αλλα μετα απο δοκιμη και ελεγχο (demo, ισως να περιμενουμε κανα δυο βδομαδες μετα το επισημο release date για να κρινουμε ποιο ειναι το καλυτερο για μας).
Εγω π.χ εκανα το λαθος περσι να τα παρω και τα δυο λογω του hype για το PES 11 αλλα μετα απο δυο βδομαδες αναγκαστικα να το πουλησω λογω του φτωχου (imo) gameplay στο online κομματι.
κακο ονλινε,το gameplay ειναι ιδιο τι online τι offline...αν και στα ranked match εχουν βαλει δυσκολια στο μετριο αντι να βαλουν φουλ δυσκολο
Ακριβως ετσι.
Παρόλο που ημουν φαν των pes,παρ'ολο που περιμενα πως και πως το pes2008,δεν τους εδωσα ουτε Ευρω απο το 2008 και μετα.
Ας προσεχαν.
Εδωσα ευκαιρια στο fifa09.
jk_blue_tiger
11-07-2011, 21:16
ρε παιδια αφου το ξερετε αυτο το πραγμα δεν βγαζει πουθενα
ο καθενας εχει την αποψη του.
παρτε το παιχνιδι που αρεσει στον καθενα και μην μαλωνετε σαν κακομαθημενα
Αυτο το thread μου θυμιζει τα comments στο youtube σε επικινδυνο βαθμο...σε λιγο θα αρχισετε να λετε οτι οποιος παιζει το αντιθετο απο αυτο που σας αρεσει ειναι φαν του justin bieber,μετα καποιοι θα αρχισουν να γραφουν troll comments και στο τελος θα πεταχτει καποιος και θα πει ''this game is awesome. download it for free. link is in my channel''...η μπορειτε απλα να παιξετε το καθε παιχνιδι και να διαλεξετε αυτο που σας αρεσει χωρις να προκαλειτε με την ''αθωα'' αποψη σας
Τα ποστ μου δεν τα κανω επειδη θελω να αναδειξω το fifa.
Δεν εχω ακουμπησει ακομη το fifa και πραγματικα θα δυσκολευτω να το κανω.
Εκφραζω την απογοητευση μου απο ενα game που επινα νερο στο ονομα του.
Μετα την εκδοση του 2010 ειπα οτι παρα τα προβληματα του βαδιζει στην σωστη κατευθυνση, αλλα η τωρινη εκδοση με απογοητευσε πληρως.
Και ναι η αποψη μου ειναι αθωα γιατι θελω να του δωσω ακομα μια ευκαιρια.
Αλλα θα ειναι και η τελευταια.
eleos merikoi tsakoneste gia to pio ine kalitero, o kathenas krini opos nomizi ke perni oti tu aresi! An prepi omos na to parume me arithmus to thema tote to fifa iperteri ke se polisis ke se review scores ke se xrhstes pou 'allaksan' stratopedo ara h mpala ine sto konami tora na ftiaksi kati kalitero (opos itan palia sthn thesi ayth h EA).
Ego pantos hmun arketa tixeros na pezo fifa apo to 1994 sto mega drive! Sto ps1-ps2 to pro evolution itan eti fotos mprosta apo to fifa ke epeza ayto alla tora sto ps3 apotan vgike to fifa 09 alaksa stratopedo ke sigura an h konami perasi mprosta apo thn EA pali tha pao piso sto pro!
p.s.: thimate/epekse kanis ta paliotera podosferakia? actua soccer/ viva football/ sensible soccer/ this is football ke ipirxan ke kapia alla akoma alla h EA ke h Konami ta afanisan :P
mihalis13
11-07-2011, 22:10
Τώρα τα άλλα 2 thread μπορούν να κλείσουν!Είναι μια βελτίωση αυτή.Από 2 vs threads πλέον έχουμε ένα! :P
To sensible soccer τα εχει και τα 2...
Τελικά μάλλον έκανα καλά που φέτος δεν πήρα κανένα από τα 2.Για να δούμε αν θα συνεχιστεί το ίδιο και για του χρόνου
The Godfather
11-07-2011, 23:50
Καλα ακομα assisted fifa παιζετε?
Παιξτε full manual που ειναι το μελλον...
Εκει να δειτε ρεαλισμο...
Στου κουφού την πόρτα...
Πραγματικά δεν θυμάμαι κι εγώ πόσες φορές αναφέραμε όσοι παίζουμε FIFA το ότι υπάρχει αυτή η επιλογή. Αλλά κάποιοι εκεί, να επιμένουν ότι όλα τα σουτ και όλες οι πάσες πάνε στον στόχο...
kathe xrono to kalokeri akume dilosis opos 'to pro fetos tha dialisi to fifa', 'epitelus next-gen pro' ktl ktl
an den to dokimaso den pistevo tipota apo to hype!
Ξέχασες το "The KING is back!!!"
jk_blue_tiger
12-07-2011, 00:09
p.s.: thimate/epekse kanis ta paliotera podosferakia? actua soccer/ viva football/ sensible soccer/ this is football ke ipirxan ke kapia alla akoma alla h EA ke h Konami ta afanisan :P
Θα σε παω ακομα πιο παλια. Ο βασιλιας για εμενα ηταν και παραμενει ενας: Kick Off 2:a040:!
ayto den to thimame, thimame kapote se arcade to super side kicks 1-2 (nomizo htan tu neo geo) ke to thriliko tehkan world cup! :)
katsouras
12-07-2011, 02:04
Αλλη μια χρονια ενα ποστ για κοκορομαχιες..
Γιατι μπαινουμε στην διαδικασια να συγκρινουμε τα δυο αυτα παιχνιδια?Αλλοι γουσταρουμε το Fifa για τους λογους μας και αλλοι το PES για τους δικους τους..Υπαρχουν βεβαια και αλλοι που βρεξει χιονισει θα παρουν αυτο που εχουν συνηθισει εδω και χρονια να παιζουν...Το καλυτερο ειναι οταν βγουν οι δυσπιστοι να κατεβασουν και τα 2 ντεμο και να συγκρινουν βαση οχι την γνωμη των αλλων αλλα της δικης τους..
MajereMP44
12-07-2011, 02:38
Ξερεις φίλε ποια ειναι η πλάκα?Οτι παλιοτερα αυτοι που έπαιζαν φιφα το παραδεχοταν οτι το Pro ειναι καλυτερο κ απλά λεγανε εχει καλυτερα γραφικα το φιφα.Οι σκληροπυρηνικοι του Pro δεν θα το παραδεκτουν ποτε.Και το λεω εγω που δεν εχω αγορασει ποτε φιφα.Και συνεχιζω να παιζω PES (μονο με παρεα φυσικά).Αλλά ειναι τοσα τα στραβά του που εχω κουραστεί.
Και πραγματικά δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατι το Pro στο PS2 ηταν καλυτερο?Εμενα το ιδιο μου φαινεται.Και αυτο ειναι κ το κακό του.Οτι το gameplay ειναι past-gen.Επειδη φετος βαλανε ουρανια τοξα στις πάσες?Σιγα και περυσι οσο πατουσες υποτιθεται την πασα τοσο πιο δυνατα το εκανε.ΑΠλά φετος το βλέπεις με το ουρανιο τοξο.
Το δε φιφα απο την άλλη εχει οπως και να το κάνουμε μια βελτιωση.Εχει κανει απειρες δοκιμες ολα αυτα τα χρονια μεχρι να φτασει σε αυτο το σημειο και εχω παιξει μονο τα demo του.
Δεν με νοιάζει ποιο ειναι καλυτερο ποδοσφαιράκι εμενα μου φαινονται ψιλοχαλια σαν παιχνιδια και τα 2 . Το παραδειγμα που θα φερω δειχνει αυτο που λέω:
Το NBA ΄2κ11 είναι next-gen παιχνιδι.Το βλεπεις και παθαινεις κοκομπλοκο.Εχει σαφως λαθη κλπ αλλα ειναι τιτλος αυτης της γενιας και σε γραφικά,περιγραφη και σε όλα. Δεν μπορω να πω το ιδιο και για τα 2 ποδοσφαιράκια ομως.Ακομα ψευτικους οπαδους, ψευτικες αντιδρασεις του κοινου, το δε Pro εχει μεσα κατι Τοξολυρους δλδ αστεια πραματα...να γελαει ο κοσμος...
Επειδη αγαπαμε το ποδοσφαιρο "αναγκαζομαστε" ναγορασουμε ενα ποδοσφαιρακι στην κονσόλα μας.Οι εταιρειες μας δουλευουν κανονικοτατα.Η ΕΑ λιγοτερο, παντως, αποτι η Κοnami (αν και τα γραφικά δεν ειναι καθολου καλά.)Ειναι θεμα γουστου σαφως αλλα να μην τυφλωνομαστε και να μην βλεπουμε οτι ειναι λίγο εως πολυ κοροϊδια τα ποδοσφαιρακια στη γενια αυτη.Θυμαμαι στο PS2 ειχα παθει σοκ οταν ειδα το Pro.Τεραστια διαφορά απο το PS1.Δεν μπορω να πω οτι ισχυει και απο τη μετάβαση PS2 --> PS3.
katsouras
12-07-2011, 02:58
Εγω φιλε θα πω απλα την γνωμη μου και γιατι επιλεγω Fifa.Η γνωμη μου ειναι αντικειμενικη γιατι παρολο που παιζω Fifa και εγω με Pro μεγαλωσα...
Επισης καθε χρονο πριν να παρω,δοκιμαζω να εχω πραγματικη αποψη..
Παιζω Fifa γιατι ειναι simulation δηλαδη εξομοιωτης,πιο κοντα στην πραγματικοτητα και τον ρεαλισμο.Οποιος παιξει με semi χειρισμο η ακομα και manual θα καταλαβει την ομορφια του.Το δε Pro θεωρειται arcade,πιο πολυ για χαβαλε..Αυτη ειναι η γενικη και βασικη διαφορα μεταξυ τους,με οτι συνεπαγεται με αυτο(χειρισμο γραφικα κτλπ)..
Επισης η ΕΑ εχει κανει οχι βηματα αλλα αλματα προοδου και συνεχως ''ψαχνεται'' να βελτιωθει..Η Konami παρουσιαζει ενα παιχνιδι καθε χρονο αφου μας ποτιζει οτι ''θα ειναι το καλυτερο'' φθαρμενο και ξαχασμενο πισω στον χρονο..Δεν μιλαω για το gameplay που ειναι επιλογη του καθενα οπως λεω πιο πανω τι θελει να παιξει,ρεαλισμο η διασκεδαση.
Το να ειμαστε σε μια εποχη οπου βγηκαν 3D τηλεορασεις,παιχνιδια και πληρωνουμε μια περιουσια να το απολαμβανουμε και εγω βλεπω ακομα να μου λεει την Αρσεναλ ''North London'' και να εχει φανελες πυτζαμακια και νυχτικα δεν με συγκινει καθολου!Αντιθετως με αηδιαζει γιατι καποια στιγμη πρεπει να σκεφτουν οτι το πληρωνουμε,δεν μας το χαριζουν καθε χρονο..Με το να φερεις μονο ενα ονομα που χαραξε ιστορια στις προηγουμενες γενιες δεν σημαινει οτι θα εχεις την ιδια επιτυχια και στις επομενες μονο με αυτο..Αν δεν γινουν δραματικες αλλαγες ολοι θα παιζουν Fifa σε λιγα χρονια εκτος απο τους...''σκληροπυρηνικους''..
Μιλαμε λοιπον για ενα παιχνιδι που συνεχως εξελισσεται και ενα αλλο που εχει μεινει πισω στον χρονο..
Για αυτο ο καθενας οπως την βρισκει..
Avenger_Seraphim
12-07-2011, 03:41
νομίζω πως το μεγάλο ατού του pro είναι το champions league. Εγώ δέν δίνω σημασία πιο είναι καλυτερο, Αφού απο τη στιγμή που περνάω καλά στο multi με φίλους και τα αδέρφια μου, ολα τα υπολοιπα δέν τα ακούω. 360 κίνησή, super shoot assist κλπ...
αυτό εχει σημασία στο κάτω κάτω νομίζω...όχι για τους περισσότερους βέβαια αλλά οκ!
the master
12-07-2011, 06:30
YouTube - ‪PES 2012: Ξ£Ο�Ξ½Ξ*Ξ½Ο�Ξ΅Ο�ΞΎΞ· Ο�ΞΏΟ� Seabass‬‏
ειναι απλο αμα αυτα που λεει αποδειχτουν αληθινα τοτε προ all the way, επισης παρατηρησα οτι ενω μιλουσε πισω το προ φαινοταν να ειναι αρκετα πιο γρηγορο απ το 2011.
Pro=Made by asians=better...nuff said
καλα οχι οτι και το φιφα ειναι αληθινο ειδικα με τις κοντινες τριπλες που ειχαν περσυ και θα συνεχισουν φετος...καικαμε αν το καθε καμενο κραταει την μπαλα και τριπλαρει γυρω απο τον εαυτο του μετα γυρναει και βαραει σουτ...αυτα τα εκανε ο ronaldinho οταν επαιζε μπαλα!
jk_blue_tiger
12-07-2011, 11:03
Το να ειμαστε σε μια εποχη οπου βγηκαν 3D τηλεορασεις,παιχνιδια και πληρωνουμε μια περιουσια να το απολαμβανουμε και εγω βλεπω ακομα να μου λεει την Αρσεναλ ''North London'' και να εχει φανελες πυτζαμακια και νυχτικα δεν με συγκινει καθολου!
Το να μην εχει ακομα καταφερει να βαλει τα ονοματα αρκετων πραγματικων ομαδων & παικτων ηταν παντα προβλημα για το pro.
Χαρις ομως στην fanbase που υπηρχε & υπαρχει, παντα βγαινανε patches που το μετετρεπαν οχι απλα σε καλο αλλα σε τελειο
(π.χ. λεπτομερεστατα γηπεδα, συνθηματα ξεχωριστα για καθε ομαδα)!
Μαλιστα αρκετα απο τα patches βγαζανε-βγαζουνε και συνεχη updates.
Μεχρι και patches με με την μεταφραση απο την γιαπωνεζικη εκδοση (winning eleven) εχουν γινει!
Ομως το συγκεκριμενο προβλημα δεν του στερησε το δικαιωμα να ειναι το καλυτερο μεχρι πριν να γινει το transition στις next-gen κονσολες
(με εξαιρεση ισως την εκδοση του 2010).
1ον, ποτε ειπε το ιδιο ακριβως πραγμα;;
Και 2ον, ''πατατα'' λες τα PES 10 και 11;;:d040g:
Δεν ειπε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο το πραγμα αλλα ειχε πει για φοβερες αλλαγες οτι επιτελους θα δουμε το παιχνιδι που τοοοοσο περιμεναμε.
Προφανος και τα λεω πατατες γιατι απο PRO περιμενεις πολυ καλυτερα πραγματα.και σε συγκριση με το fifa πλεον ειναι πατατα-ακομα οι παιχτες κινουνται σαν ρομποτ κατσε να περασει αυτο το βασικο σταδιο κ μετα τα λεμε.
Εγω θα σου πω αυτο το πραγμα μονο,βαλε εναν πραγματικο αγωνα διπλα απο φιφα κ διπλα απο προ κ δες ποιο πλησιαζει περισοτερο την πραγματικοτητα.
@djpar εχεις δικιο , αφου εχω ενα post μονο στο forum η γνωμη μου δεν εχει καμια βαση...ωραιος.....
Εγω θα σου πω αυτο το πραγμα μονο,βαλε εναν πραγματικο αγωνα διπλα απο φιφα κ διπλα απο προ κ δες ποιο πλησιαζει περισοτερο την πραγματικοτητα.
To 'πες και μονο σου! Το fifa ειναι πιο ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ(προς το παρων), και οχι πιο διασκεδαστικο. Οτι δεν ειναι ρεαλιστικο δεν σημαινει οτι ειναι πατατα ή το αντιθετο. Κατα τ' αλλα συμφωνω στο οτι περιμενουμε περισσοτερα απο το Pro, αν και προσωπικα το PES 2011 μου εδειξε οτι The King is Coming for his Thorne.
Προφανος ειναι ποιο ρεαλιστικο το FIFA και πιστευω οτι ο περισοτερος κοσμος "ψαχνει" τον ρεαλισμο.Τωρα αν καποιους σας αρεσει το arcade ειναι αλλο θεμα,απλα το ΠΡΟ πλασαρεται σαν sim.Τα arcade οντος ειναι διασκεδαστικα, ολοι TEKKAN WORLD CUP!!! :P
dinospao
12-07-2011, 18:38
The King is Coming for his Thorne.
Ουτε ο Θορν γυριζει ουτε ο θρονος
LOL!!!!
jk_blue_tiger
12-07-2011, 18:49
YouTube - ‪PES 2012: Ξ£Ο�Ξ½Ξ*Ξ½Ο�Ξ΅Ο�ΞΎΞ· Ο�ΞΏΟ� Seabass‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=57kZUQizhcQ)
ειναι απλο αμα αυτα που λεει αποδειχτουν αληθινα τοτε προ all the way, επισης παρατηρησα οτι ενω μιλουσε πισω το προ φαινοταν να ειναι αρκετα πιο γρηγορο απ το 2011.
Απο βιντεακια παντως και μεγαλα λογια του Seabass,
εχουμε χορτασει εδω και χρονια.
Εδω πια ουτε το demo δεν εμπιστευουμαι απο αυτον.
Ενοικιαση αμα βγει και βλεπουμε.
I_HAVE_A_NAME_
12-07-2011, 19:12
Προφανος ειναι ποιο ρεαλιστικο το FIFA και πιστευω οτι ο περισοτερος κοσμος "ψαχνει" τον ρεαλισμο
Εάν ο περισσότερος κόσμος έψαχνε τον ρεαλισμό θα σηκωνόταν από τον καναπέ του (που έχει βγάλει δεύτερο κώλο) και θα έπαιζε κανονικό ποδόσφαιρο στην πραγματική ζωή.
Άλλο ποιοτικά/ρεαλιστικά γραφικά και άλλο ρεαλιστικό ποδοσφαιράκι.Μην τα μπερδεύουμε.
Να τον χέσω τον ρεαλισμό όταν δεν μου προσφέρει ούτε στο 10% την διασκέδαση που μου δίνει το PES ακόμα και φέτος που στην αρχή το Pes 2011 με δυσκόλεψε αρκετά με τις αλλαγές του και την έξτρα δυσκολία σε σχέση με πριν με έκανε τελικά να κολλήσω ακόμα περισσότερο (έφτασα 2029 στο Master League όταν με τα προηγούμενα είχα φτάσει 2020 με το ζόρι...)
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTjm4uFLUhGh4pYNAp8u0nvSzdL_UNA5 22G5xhR98qbCYzZvvcD
Να τον χέσω τον ρεαλισμό όταν δεν μου προσφέρει ούτε στο 10% την διασκέδαση που μου δίνει το PES
Τακη αν μαθεις fifa sτο manual δεν υπαρχει γυρισμος ουτε στο assisted του fifa,ουτε στο pes.
Καλως ή κακως ειναι δυσκολο το manual και θελει πολυ υπομονη,αλλα αν εχεις καποιον κολλητο και κατσετε να μαθετε μαζι(ως αντιπαλοι) τον manual χειρισμο,ειναι τρελα διασκεδαστικο το παιχνιδι.Καμια σχεση με το προ αλλα και με το assisted fifa(αν δεν πειραξεις τις ρυθμισεις δλδ).
Εάν ο περισσότερος κόσμος έψαχνε τον ρεαλισμό θα σηκωνόταν από τον καναπέ του (που έχει βγάλει δεύτερο κώλο) και θα έπαιζε κανονικό ποδόσφαιρο στην πραγματική ζωή.
Άλλο ποιοτικά/ρεαλιστικά γραφικά και άλλο ρεαλιστικό ποδοσφαιράκι.Μην τα μπερδεύουμε.
Για μπαλιτσα δεν πας δλδ?εγω πιστευω οι περισοτεροι ποδοσφαιροφιλοι πανε για μπαλιτσα εστω για την πλακα τους σε ενα 5 χ 5.
Εμενα παλι το FIFA μου προσφερε φετος κ περυση ατελειωτες ωρες διασκεδασης οπως μου προσφερε ΚΑΠΟΤΕ το ΠΡΟ,φετος το νοικιασα απλα για να το δω απο πρωτο χερι και με απογοητευσε.Πιστευω ακραδαντα οτι υπαρχουν ανθρωποι που προτιμουν το ΠΡΟ για 2 λογους:1.Δεν εχουν παιξει ΠΟΤΕ FIFA.2. λογο το οτι το FIFA ειχε καποτε κακη φημη και αρνουνται να παραδεχτουν οτι τα πραγματα αλλαξαν.(ημουν και εγω καποτε ΠΡΟ fan,ειδικα οταν το πρωτοεπερνα στα χερια μου εκλεινα για καποιες μερες 15ωρα μπροστα στην οθονη.)Μετα απο ολα αυτα παντος...προτημω το FIFA να ειναι καλυτερο ποδοσφαιρακι λογο τον δικαιωματον.
the master
12-07-2011, 20:46
http://www.jmorganmarketing.com/wp-content/uploads/2008/02/you_suck1.jpg
this is for pes 11
its true i test it
fifa its better
i mean in pes the attackers wont even try to get your pass
damn you
I_HAVE_A_NAME_
12-07-2011, 21:56
Για μπαλιτσα δεν πας δλδ?εγω πιστευω οι περισοτεροι ποδοσφαιροφιλοι πανε για μπαλιτσα εστω για την πλακα τους σε ενα 5 χ 5.
Εμενα παλι το FIFA μου προσφερε φετος κ περυση ατελειωτες ωρες διασκεδασης οπως μου προσφερε ΚΑΠΟΤΕ το ΠΡΟ,φετος το νοικιασα απλα για να το δω απο πρωτο χερι και με απογοητευσε.Πιστευω ακραδαντα οτι υπαρχουν ανθρωποι που προτιμουν το ΠΡΟ για 2 λογους:1.Δεν εχουν παιξει ΠΟΤΕ FIFA.2. λογο το οτι το FIFA ειχε καποτε κακη φημη και αρνουνται να παραδεχτουν οτι τα πραγματα αλλαξαν.(ημουν και εγω καποτε ΠΡΟ fan,ειδικα οταν το πρωτοεπερνα στα χερια μου εκλεινα για καποιες μερες 15ωρα μπροστα στην οθονη.)Μετα απο ολα αυτα παντος...προτημω το FIFA να ειναι καλυτερο ποδοσφαιρακι λογο τον δικαιωματον.
Φυσικά και πάω για μπαλίτσα γι'αυτό δεν ζητάω από το Ps3 να μου καλύψει την ανάγκη του ρεαλισμού..!Εγώ φίλε μου δεν βάζω ταμπέλες στα γούστα μου.Μέχρι το 2003-2004 έπαιζα Fifa και εκείνη την χρονιά πήρα και το Pro.Τα αγάπησα και τα δύο τα ποδοσφαιράκια και με χαρά θα παίξω ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ στο μέλλον.Δεν είμαι ούτε υπέρμαχος της KONAMI ούτε έχω θείο στην EA..!
Απλά είναι τα πράγματα,μην τα ψειρίζουμε.
Όποιο καλύπτει τις ανάγκες μας καλύτερα,αυτό ας επιλέξουμε.Αυτό το thread είναι εξ'ορισμού "παράλογο".Δεν υπάρχει Pro Vs Fifa όπως δεν υπάρχει COD Vs Battlefield και 'γω δεν ξέρω τι άλλο!
Γιατί πρέπει πάντα να βρίσκουμε λόγους για να διαλέγουμε "στρατόπεδα"...?
το ιδιο ισχυει και για μενα φιλε μου.. φιφα δεν εχω κομπλεξ παροτι ημουν φαν του προ μεχρι 08
Φυσικά και πάω για μπαλίτσα γι'αυτό δεν ζητάω από το Ps3 να μου καλύψει την ανάγκη του ρεαλισμού..!Εγώ φίλε μου δεν βάζω ταμπέλες στα γούστα μου.Μέχρι το 2003-2004 έπαιζα Fifa και εκείνη την χρονιά πήρα και το Pro.Τα αγάπησα και τα δύο τα ποδοσφαιράκια και με χαρά θα παίξω ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ στο μέλλον.Δεν είμαι ούτε υπέρμαχος της KONAMI ούτε έχω θείο στην EA..!
Απλά είναι τα πράγματα,μην τα ψειρίζουμε.
Όποιο καλύπτει τις ανάγκες μας καλύτερα,αυτό ας επιλέξουμε.Αυτό το thread είναι εξ'ορισμού "παράλογο".Δεν υπάρχει Pro Vs Fifa όπως δεν υπάρχει COD Vs Battlefield και 'γω δεν ξέρω τι άλλο!
Γιατί πρέπει πάντα να βρίσκουμε λόγους για να διαλέγουμε "στρατόπεδα"...?
Συμφωνω μαζι σου δεν υπαρχει λογος να βαλει κανεις ταμπελα στα γουστα του,εκτος αν εχει καποιο συμφερον...
Οσον αφορα τον ρεαλισμο νομιζο το οτι παιζουμε μπαλιτσα με τους φιλους μας δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να ειναι ρεαλιστικο το ποδοσφαιρακι στο PS3 Πχ.
Για το thread που ειπες νομιζο υπαρχει απλα για να υπαρχει κοντρα κ χαβαλες δεν βρισκο αλλο λογο.Σιγα μην ερθω στο thread PES VS FIFA να ενημερωθω για της εξελιξεις κ τα νεα τους,μπορω απλα να παω στο αναλογο thread του PES ή του FIFA.
Λοιπον κατεβασα και τα 2 demo(των 11) και πρεπει να πω οτι το προ ηταν πολυ πιο διασκεδαστικο. Δεν ηταν τοσο ρεαλιστικο,ειχε πολυ πιο γρηγορο ρυθμο στο gameplay και δε με ''κουρασε'' οπως το φιφα,το οποιο μπορει να ειναι πιο ρεαλιστικο αλλα δεν μου αρεσε τοσο...
jk_blue_tiger
13-07-2011, 11:53
Χθες βρηκα την παρακατω ψηφοφορια:
http://www.ps3forums.gr/vb/showpost.php?p=191619&postcount=27
(Χωρις σχολια...)
Επειδη δεν ξερω πως γινεται μπορει καποιος να ανοιξει παρομοια για το 2011;
the master
13-07-2011, 13:31
βεβαια το ντεμο του φιφα δεν εχει καμια σχεση με το αληθινο game
dinospao
13-07-2011, 13:52
the master +1. ακριβως οπως το ειπες. καμια σχεση το ντεμο με το παιχνιδι. αλλα το ψαχνουν; οχι. απλα λενε οτι θελουν.
και τοσα χρονια μας ειχαν πρηξει οτι το προ ειναι πιο ρεαλιστικο και γι αυτο ειναι καλυτερο απο το φιφα.
και τωρα που 3 χρονια το φιφα ειναι πιο ρεαλιστικο λενε "ναι ειναι πιο ρεαλιστικο αλλα δεν μου αρεσει". μπορει καποιος να το εξηγησει;
ή να καλεσουμε τα παιδια του X-Files;
peolinio
13-07-2011, 14:08
εχει καλυταρη διαφημηση το pro ( βλεπε τραγουδακι πινω μπυρες και παιζω pro) οποτε καθιερωθηκε αδικως στο υποσινειδητο μας
the master +1. ακριβως οπως το ειπες. καμια σχεση το ντεμο με το παιχνιδι. αλλα το ψαχνουν; οχι. απλα λενε οτι θελουν.
και τοσα χρονια μας ειχαν πρηξει οτι το προ ειναι πιο ρεαλιστικο και γι αυτο ειναι καλυτερο απο το φιφα.
και τωρα που 3 χρονια το φιφα ειναι πιο ρεαλιστικο λενε "ναι ειναι πιο ρεαλιστικο αλλα δεν μου αρεσει". μπορει καποιος να το εξηγησει;
ή να καλεσουμε τα παιδια του X-Files;
Να στο εξηγησω εγω?απλα το FIFA δεν λεγεται PES , αν λεγοταν PES θα τους αρεσε...:confuzed:
opos eixa grapsei k prin 3 xronia fetos tha exoyme 2 pragmatika eksaisia podosfairakia.....h ea mas exei apodeiksei oti to fifa exei ferei ton realismo sta soccer game se allo epipedo alla k h konami me to pes11 exei thymisei tis palies epoxes toy pro oson afora to gameplay......fetos hrthe h ora h profhteia moy na bgei alhthinh me dyo podosfairakia poy tha grapsoun istoria...xexe
Giannis7
13-07-2011, 15:21
Λοιπον κατεβασα και τα 2 demo(των 11) και πρεπει να πω οτι το προ ηταν πολυ πιο διασκεδαστικο. Δεν ηταν τοσο ρεαλιστικο,ειχε πολυ πιο γρηγορο ρυθμο στο gameplay και δε με ''κουρασε'' οπως το φιφα,το οποιο μπορει να ειναι πιο ρεαλιστικο αλλα δεν μου αρεσε τοσο...
Μήπως τα μπέρδεψες ? Το fifa κατηγορούν για ping pong..... :D
nope. Στο φιφα ηρθε 0-0 ενω στο προ εχασα 1-2. Το γκολ που εβαλα θυμιζε fifa street τοση ωρα που κραταγα στον αερα τη μπαλα(ειμαι ασχετος απο φιφα και προ)...σε γενικες γραμμες προτιμω το πιο ''χαλαρο'' προ:whistle:
the master
13-07-2011, 15:48
στο φιφα το ντεμο δεν κραταει τοσο οσο του προ
στο προ που επαιξα στην πιο δυσκολη κατηγορια ηρθε 0-0 και 1-0 για μενα.
στο φιφα το ντεμο δεν κραταει τοσο οσο του προ
στο προ που επαιξα στην πιο δυσκολη κατηγορια ηρθε 0-0 και 1-0 για μενα.
Kαι τα 2 τα επαιξα στην ενδιαμεση κατηγορια...
Χθες βρηκα την παρακατω ψηφοφορια:
http://www.ps3forums.gr/vb/showpost.php?p=191619&postcount=27
(Χωρις σχολια...)
Επειδη δεν ξερω πως γινεται μπορει καποιος να ανοιξει παρομοια για το 2011;
Γιαννη too much δεν ειναι να βαλουμε poll για το περσινο παιχνιδι?
Εγω προτεινω να κανω edit αργοτερα στο παρον thread (μιας για τις εκδοσεις του 12 ειναι το thread) και να προσθεσω poll οταν κυκλοφορησουν τα παιχνιδια.
jk_blue_tiger
13-07-2011, 16:45
Γιαννη too much δεν ειναι να βαλουμε poll για το περσινο παιχνιδι?
Εγω προτεινω να κανω edit αργοτερα στο παρον thread (μιας για τις εκδοσεις του 12 ειναι το thread) και να προσθεσω poll οταν κυκλοφορησουν τα παιχνιδια.
Καταρχην thanks για την απαντηση.
Δεν βρηκα αντιστοιχο poll για το 2011 για αυτο το εγραψα.
Αν υπαρχει it's ok.
Το προτεινα οχι για να δουμε ποιοι σκοπευουν να παρουν το ταδε παιχνιδι
(εννοιται οτι δεν χρειαζεται πια),
αλλα για να δουμε μετα την κυκλοφορια και το λιωσιμο,
ποιοι επαιξαν το καθενα στο διαστημα που περασε (ή αλλαξοπιστησαν:priest:).
ναι.......το 2010.....
dinospao
14-07-2011, 18:37
και βγαλανε βιντεο της κοναμι για να μας δειξουν τι;
αυτα που το φιφα τα εχει εδω και 3 χρονια!!!
σου λεει αντιγραφουμε το φιφα που αρεσει και τελος. σκεφτηκανε μετα απο τοσα χρονια να βαλουν την κινηση στο χωρο. να φτιαξουν την αμυνα ζωνης, ενω στο φιφα μπαινει το tactical defending για ακομα μεγαλυτερες επιλογες στην αμυνα.
κοναμι πρωτοτυπεις....
karakaxa, αστον μορε, μονος του τα λεει, μονος του τ' ακουει...
Να πει και μια καλη κουβεντα για το PES που ΤΟΣΟ ασχολειτε, ουτε λογος...
De-lee_GR
14-07-2011, 20:06
το σημαντικο ειναι να υπαρχουν βελτιωσεις και στα 2 παιχνιδια!!(μακαρι να υπηρχαν και περισσοτερα να διαλεξουμε..)
οσο μεγαλυτερος ο ανταγωνισμος τοσο θα βελτιωνεται το παιχνιδι που ο καθενας μας αγοραζει αρα θα τα λεφτα μας θα πιανουν περισσοτερο τοπο.
το χειροτερο σεναριο θα ηταν να υπηρχε συμφωνια για τις βελτιωσεις καθε χρονο μεταξυ τους, και να τις μετραγαμε με το σταγονομετρο...
dinospao
14-07-2011, 20:06
καλη κουβεντα θα ακουσει οταν προσπαθησει πραγματικα και οχι οταν σερβιρει μερικα βιντεο στα οποια μας δειχνει αυτα που το φιφα εχει βαλει εδω και 3 χρονια.
οχι να κοροιδευει τον κοσμο νομιζοντας οτι βελτιωνει το παιχνιδι. αυτο θυμωνει εδω εμενα που δεν παιζω προ, απορω εσεις πως δεν μπαινετε σε κανα σαιτ της κοναμι να την κραξετε που δεν κανει τιποτα.
Ωραια πες οτι για σενα δεν εχει βελτιωσιες, μιλας ομως για το Προ σαν να ειναι το χειροτερο παιχνιδι, ουτε για τα γραφικα του δεν εχεις πει τιποτα, ουτε ενα θετικο του, δηλαδη ελεος.
kala kanei h konami k ''klebei'' stoixeia apo to pro..to idio alloste ekane k h ea prin merika xronia gia na exoyme shmera paixnidara san to fifa........ to paixnidi beltionetai k opos fenaite fetos, me tis prosthikes aytes. tha exei perissotero realismo (ston tomea dhl. poy ysteroyse apo to fifa kata poly)k mporei ayth thn fora na bgfei kalytero toy fifa poy panta ysteroyse ston tomea toy gameplay(oxi bash toy texnikoy oroy) k ths monadikotitas ton synaisthhmaton poy genna to pro .....k ayto mas endiaferei....
dinospao
14-07-2011, 20:32
φιλε για τα γραφικα ξερουμε οτι ειναι ενταξει. αλλα και το φιφα καλα γραφικα ειχε οταν το προ ειχε καλυτερο gameplay. αλλα εγω δεν επαιζα φιφα για τα γραφικα του γι αυτο και κραζαμε την εα να δωσει βαρος στο gameplay. και τωρα ειναι το αναποδο. το φιφα εχει καλυτερο gameplay και το προ γραφικα. αλλα οπως σου ειπα τι να τα κανω τα γραφικα αν δεν μπορω να παιξω σωστα;
δεν λεω κατι παραλογο.
εφοσον αυτος ειναι ο δρομος για την βελτιωση του, δηλαδη να αντιγραφει το φιφα, τοτε ας το κανει. αλλα δεν γινεται να λεμε οτι θα ειναι καλυτερο του φιφα οταν απλα το αντιγραφει. το φιφα πηρε κι αυτο πολλα απο το προ αλλα μετα τραβηξε το δρομο του και συνεχισε να βελτιωνεται και να προσθετει νεα πραγματα.
το προ φετος δεν μπορει να ειναι καλυτερο επειδη οπως σου ειπα αντιγραφει και δεν εισαγει κατι νεο στο παιχνιδι.
λεω κατι τρελο; αυτα που ξερουν ολοι λεω.
Φιλε ποτε ομως δεν ειπα οτι το PES 2012 θα ειναι καλυτερο απο το fifa 12....Θα δειξει.
jk_blue_tiger
15-07-2011, 00:20
Φιλε ποτε ομως δεν ειπα οτι το PES 2012 θα ειναι καλυτερο απο το fifa 12....Θα δειξει.
Messi μηπως εχεις πυρετο;
Περα απο την πλακα, σε διαβαζω πρωτη φορα να εισαι ουδετερος.
Το αν το pro αντιγραψει το fifa ή γινει το αντιθετο δεν με ενδιαφερει.
Επιθυμια μου απλα ειναι το pro να βελτιωθει τοσο,
ωστε να μου δωσει ξανα το συναισθημα που μου εδινε οταν το επαιζα στο ps2.
Τα γραφικα ποτε δεν με ενδιεφεραν τοσο οσο το gameplay σε αυτο το παιχνιδι.
Η καμερα που χρησιμοποιω ουτως ή αλλως ειναι η wide οποτε εκει δεν βλεπεις λεπτομερεια.
Στα λεω ολα αυτα σαν παλιος χρηστης ενος αλλου (αρχαιου) μεγαλου παιχνιδιου του Kick Off 2,
http://en.wikipedia.org/wiki/Kick_Off_%28series%29
το οποιο ειχε την καμερα απο πανω με πολυ μικρη κλιση,
αλλα αυτο δεν το εμποδισε χαρη σε ενα χαρακτηριστικο του
(η μπαλα δεν "κολλουσε" στα ποδια του παικτη) να γινει ο βασιλιας της εποχης του και να το παιζουν μανιωδως σε ολο τον κοσμο.
Φαντασου οτι γινονται παγκοσμια τουρνουα μεχρι και σημερα,
ενω το παιχνιδι πρωτοκυκλοφορησε το 1989!
Δες & φωτο για να καταλαβεις:
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/uploads/3799/kickoff2vo8.jpg
Ας ελπισουμε αυτη τη φορα ο Seabass να μη μεινει ξανα στα μεγαλα λογια,
στα βιντεακια και στις υποσχεσεις.
kala kanei h konami k ''klebei'' stoixeia apo to pro..to idio alloste ekane k h ea prin merika xronia gia na exoyme shmera paixnidara san to fifa........
Αυτο ακριβως...
Το fifa απο που αντεγραψε?Πηρε τα πολυ δυνατα στοιχεια του PES και τα βελτιωσε ακομα περισσοτερο.
Το να αντιγραψει το pro απο το fifa πλεον,μονο ως θετικο το βλεπω.
peolinio
15-07-2011, 10:41
και εγω το ειχα λιωσει αλλα γκολ εμπαινε απο την γωνια με σεντρα πιο ευκολα bug κ ετσι !!!
michael92
16-07-2011, 05:04
Για να μην μαλώνουμε και τα δύο είναι πατάτες :p
και εγω το ειχα λιωσει αλλα γκολ εμπαινε απο την γωνια με σεντρα πιο ευκολα bug κ ετσι !!!
Τι μας θύμησε ο φίλος με το kick off 2....(μα τόσο πολύ έχω μεγαλώσει), μερόνυχτα μπροστά στην Amiga...
Γκολ έμπαινε και από την σέντρα, κράταγες τον μοχλό προς τα πίσω και πήγαινε ψηλοκρεμαστά μέσα...
jk_blue_tiger
16-07-2011, 09:55
Τι μας θύμησε ο φίλος με το kick off 2....(μα τόσο πολύ έχω μεγαλώσει), μερόνυχτα μπροστά στην Amiga...
Γκολ έμπαινε και από την σέντρα, κράταγες τον μοχλό προς τα πίσω και πήγαινε ψηλοκρεμαστά μέσα...
Τοτε ηταν αγνες εποχες (Amiga 500 I will marry you :love: ελεγα μικρος).
Ειχες ενα fire στο χειριστηριο (pacman:a049:)
και με αυτο εκτελουσες ολες τις λειτουργιες.
Οι τεχνιτες μπορουσαν να κανουν "παπαδες" μονο με αυτο.
Τωρα εχουμε 8-10 κουμπια και παλι δεν μας φτανουν.
Για να βγουν καποιες κινησεις πρεπει να χρησιμοπιησεις συνδυασμο με 2-3 κουμπια μαζι.
Τοτε η ταχυτητα του παιχνιδιου ηταν διαστημικη.
Τωρα ωρες-ωρες μου φαινεται λες και παιζω σε slow-motion.
Ειδικοτερα η ταχυτητα του προ 2011 ηταν πισωγυρισμα σε σχεση με το 2010 και ακομα χειροτερα απο αυτη των εκδοσεων του pro στο ps2.
antoniss
18-07-2011, 00:10
Τοτε ηταν αγνες εποχες (Amiga 500 I will marry you :love: ελεγα μικρος).
Ειχες ενα fire στο χειριστηριο (pacman:a049:)
και με αυτο εκτελουσες ολες τις λειτουργιες.
Οι τεχνιτες μπορουσαν να κανουν "παπαδες" μονο με αυτο.
Τωρα εχουμε 8-10 κουμπια και παλι δεν μας φτανουν.
Για να βγουν καποιες κινησεις πρεπει να χρησιμοπιησεις συνδυασμο με 2-3 κουμπια μαζι.
Τοτε η ταχυτητα του παιχνιδιου ηταν διαστημικη.
Τωρα ωρες-ωρες μου φαινεται λες και παιζω σε slow-motion.
Ειδικοτερα η ταχυτητα του προ 2011 ηταν πισωγυρισμα σε σχεση με το 2010 και ακομα χειροτερα απο αυτη των εκδοσεων του pro στο ps2.
σωστός ο Γιάννης !
απλά εγώ θα σου πω για το ποδοσφαιράκι που εμπνέυστηκε από το kick off και για μένα ηταν το καλύτερο ever ...
Sensible Soccer & Sensible World of Soccer αργότερα !:respect7:
ακόμα σε PC μπορείς να το παίξεις , έχω και ένα pacman joystick .....
άλλες εποχές όμως ..
Φετος μαλλον με βλεπω να παιρνω το αγαπημενο μου pro μιας και περσι προτιμησα το fifa.
Βλεπω σημαντικες αλλαγες προς το καλυτερο μετα απο πολλα χρονια απραξειας και αδρανιας....!!!
Φιλε ele80 στο αγωνιστικο κομματι ειδες καμια διαφορα εσυ?αν ναι που ακριβω?
οποιος ειδε τα πρωτα βιντεο ειδε της τρομακτικες αλλαγες που εχει.
το κυριοτερο ελευθερια κινησεων ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
η γραμμες κοντα και η αμυνες οργανωμενες.
η γρηγορη παικτες μπορουν να αφησουν πισω τους αμυντικους.
στο 11 αυτο δεν γινοταν ΠΟΤΕ.
ολοι οι παικτες κανουν κινηση δεν ειναι ακουνητα,αγελαστα στρατιωτακια
αν τα μπακ στο 11 εκαναν κινηση πανηγηριζες.
και γενικα λενε για πολυ εξυπνη τεχνιτη νοημοσυνη αλλα αυτο θα το
δουμε οταν παρουμε το ντεμο στα χερια μας.
η αποψη μου ειναι οτι βλεπω ενα εντελως διαφορετικο παιχνιδι
προς το πολυ καλητερο.
τελικα με κερδισε και φετος η παιχνιδαρα και θα το προτιμησω
απο το μουφιφα και της μπαλαρινες του.
ΦΟΒΕΡΟΣ :a045::a042:
+ρεπ
edit: δεν με αφηνει για rep. :(
dinospao
04-08-2011, 14:20
εχουμε ενα ποδοσφαιρακι που βελτιωνεται συνεχως (φιφα) και που σεβεται τα λεφτα των πελατων της. και αντι να βολευτει στην επιτυχια της, συνεχιζει να δουλευει για το καλυτερο.
και ενα αλλο ποδοσφαιρακι που προσπαθει να βελτιωθει αντιγραφοντας το φιφα και εν ετει 2011(!!!) θυμηθηκε οτι πρεπει να βαλει την κινηση στο χωρο! οταν το φιφα απο το 2009 το εχει μεσα. και χαιρονται οι κολλημενοι με το προ (που δεν εχουν παιξει φιφα ποτε τους κι ας λενε οτι παιξανε) και λενε οτι βλεπουν βελτιωση.
dinospao
04-08-2011, 14:25
ολοι οι παικτες κανουν κινηση δεν ειναι ακουνητα,αγελαστα στρατιωτακια
αν τα μπακ στο 11 εκαναν κινηση πανηγηριζες.
και το θυμηθηκαν το 2011 να το βαλουν. ξεφτερια δουλευουν στη κοναμι...
βεβαια απο αντιγραφη του φιφα ειναι και αυτο
τελικα με κερδισε και φετος η παιχνιδαρα και θα το προτιμησω
απο το μουφιφα και της μπαλαρινες του.
:hysterical::hysterical::hysterical: μεσα στην αντικειμενικοτητα παλι. δεν εχει παιξει ποτε το φιφα και τον κερδισε αυτο που νομιζει οτι ειναι καλο.
spiroslal
04-08-2011, 14:32
και το θυμηθηκαν το 2011 να το βαλουν. ξεφτερια δουλευουν στη κοναμι...
:hysterical::hysterical::hysterical: μεσα στην αντικειμενικοτητα παλι. δεν εχει παιξει ποτε το φιφα και τον κερδισε αυτο που νομιζει οτι ειναι καλο.
Nα σου πω εγω που το εχω παιξει φέτος πολυ....
Το Φιφα είναι μια μαλακία και μιση!!!
Ειναι αντιποδοσφαιρο και το μονο σωστο που εχει ειναι τα animations ...
Όλα ...μα ολα ...τα αλλα ..απο σουτ,μενου,γραφικα,σωματοτυποι,ΑΙ ειναι ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ....πες οτι θες απο εμενα καλυτερα τοσο το φιφα όσο και το προ(εχει και αυτο τιγκα θεματα...) δεν τα ξερεις.....:a068:
Εχω προσωπικη εμπειρια απο ΟΛΟΥΣ τους φιλους μου που αρνουνται να παιξουν φιφα και ενω ετυχε μια φορα να παιξουμε FIFA αφου ηταν το μονο ποδοσφαιρακι που ειχαμε ολη την ωρα το αποκαλουσαν προ. Δεχομαι οτι οι φιλοι μου ειναι αδαεις απο gaming σιγουρα και οτι δεν εχουν δοκιμασει και την αλλη πλευρα αλλα και σε πολλα forum που διαβαζω υπαρχουν ακομα πολλοι τετοιοι που γραφουν για video games και αναφερονται απαξιωτικα στο FIfa λεγοντας πως ειναι ανεκδιηγητο να σουταρεις με Ο και οτι το σωστο ειναι το τετραγωνο,ελεος δηλαδη! Και εγω Προ επαιζα απο το 3 ως το 6 φανατικα αλλα απο το 2008 και μετα δοκιμαζοντας και τα δυο καθε χρονο βρισκω πολυ καλυτερο το Fifa!
να σου πω την αμαρτία μου..οταν σταματησα να παιζω προ και ξεκινησα το φιφα 09 επειδη ειχα συνηθισει τα κουμπια του προ τα ιδια εβαλα και στο φιφα ακομα και τωρα.. δηλ το σουτ το εχω στο τετραγωνο την σεντρα στο ο και καποιες αλλες αλλαγες...καλα αυτα που γράφουν οι κομπλεξικοι στα φορουμ ειναι μαμακίες...
Nα σου πω εγω που το εχω παιξει φέτος πολυ....
Το Φιφα είναι μια μαλακία και μιση!!!
Ειναι αντιποδοσφαιρο και το μονο σωστο που εχει ειναι τα animations ...
Όλα ...μα ολα ...τα αλλα ..απο σουτ,μενου,γραφικα,σωματοτυποι,ΑΙ ειναι ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ....πες οτι θες απο εμενα καλυτερα τοσο το φιφα όσο και το προ(εχει και αυτο τιγκα θεματα...) δεν τα ξερεις.....:a068:
φιλε πρεπει να πας σε ψυχίατρο..γραφεις ανοησίες...εγω ημουν ο πιο φαν του προ απο τοτε που ειχε βγει το πσ1 αλλα μεχρι το 2008... αυτο ηταν.το φιφα ειναι παρα πολυ μπροστα..
Βλέπω πολλούς που γράφουν πως ήταν κολλημένοι με το pro , όπως και εγώ βέβαια, και το έχουν γυρίσει τα τελευταία 2 χρόνια στο Fifa, όπως και εγώ.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από αυτό για την διαφορά των δύο football sims.
Μακάρι να το pro να ξαναπάρει τα ηνία, οι πρώτοι που θα το αγοράσουν εμείς θα είμαστε.
dinospao
04-08-2011, 16:00
Βλέπω πολλούς που γράφουν πως ήταν κολλημένοι με το pro , όπως και εγώ βέβαια, και το έχουν γυρίσει τα τελευταία 2 χρόνια στο Fifa, όπως και εγώ.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από αυτό για την διαφορά των δύο football sims.
Μακάρι να το pro να ξαναπάρει τα ηνία, οι πρώτοι που θα το αγοράσουν εμείς θα είμαστε.
εχεις δικιο γι αυτο που λες οτι ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη που το γυρισατε σε φιφα.
αλλα το pro ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ sim. ειναι arcade. δεν ειναι προσομοιωτης ποδοσφαιρου. το προ δεν ειναι καν next-gen. πως μπορει να ειναι καλυτερο μονο ο Θεος το ξερει.
Παιδες τραβατε στο vs thread ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΚΑΤΕ Κ ΜΑΣ ΓΑΜΑΤΕ το pro thread με το σκατοφιφα; Εγω ειδα διαφορες κ στο gameplay κ μην ξεχναμε τα βιντεο ηταν στο χαμηλο επιπεδο.
Ακουω κ κατι παπαριες οτι το pro ειναι arcade ΕΛΕΟΣ
Η εμπειρία μου στα ποδοσφαίρακια ξεκίνησε πριν 26-27 χρόνια περίπου ίσως και παραπάνω με το παρακάτω. Και τώρα φτάσαμε σε σημείο να μιλάμε για κίνηση στο χώρο κ.τ.λ :D
‪Pele's Soccer sur Atari 2600‬‏ - YouTube
Χαλαρωστε βρε παιδια αφου στο τελος θα παρουμε κ τα 2 ποδοσφαιρακια!!!!
To φιφα αντεγραψε το Προ για να παει μπροστα.....:ice:
+1djpar.
dinospao
επειδη την εχουμε ξανακανει την κουβεντα ειπαμε εσυ περα απο το φιφα δεν βλεπεις
τιποτα αλλο εισαι κολλημενος (και καλα κανεις).
το φιφα με εχασε απο πελατη εδω και 3-4 χρονια οταν εδινα τα λεφτα και για τα 2 παιχνιδια.
αλλα δεν ανεχωμαι να με κοροιδευει η ΕΑ με ενα παιχνιδι που παιζουν
μπαλαρινες ,με ενα παιχνιδι που ολοι εχουν το ιδιο υψος,ιδιο σωματοτυπο
και μακραν τους χειροτερους τερματοφυλακες που εχω δει σε ποδοσφαιρακι.
προτειμω να δωσω τα λεφτα μου στην ΚΟΝΑΜΙ και ας μην μου
προσφερει το απολυτο παιχνιδι.
επισεις κοψε την καραμελα το προ αντεγραψε εκεινο ,το φιφα το εχει χρονια αυτο
η εισαι πολυ μικρος και δεν τα ξερεις η απλα τα ξεχνας.
η κορυφαια εταιρια αντιγραφης ειναι η ΕΑ sport.
και περι αντικειμενικότητας που αναφερεις ρωτα τον εαυτο σου και
θα παρεις την απαντηση.
καληνυχτα
δεν ανεχωμαι να με κοροιδευει η ΕΑ με ενα παιχνιδι που παιζουν
μπαλαρινες ,με ενα παιχνιδι που ολοι εχουν το ιδιο υψος,ιδιο σωματοτυπο
και μακραν τους χειροτερους τερματοφυλακες που εχω δει σε ποδοσφαιρακι.
δεν το χεις παιξει καν το παιχνιδι.δεν θα μας βγαλεις τυφλούς..απλως εδω στην ελλαδα ξερουμε μπαλιτσα.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟ.ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΦΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΙΖΩ μπαλιτσα ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΙΖΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΙΤΣΑ.
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΙς ΠΩΛΗΣΕΙΣ.
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΙΦΑ.
ΓΙΑΤΙ?
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΩΣΤΑ?
Η ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ... Η ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..
ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝ..ΤΟ ΦΙΦΑ
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ Η ΕΑ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣΔΗΛ ΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ?
ΠΕς ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.. ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
Δεν ειναι vs το thread το ξαναλεω,οσο για της πωλησεις και το μαριο πουλαει τρελα!!!
Το μνμ οπως κ τα επομενα αν συνεχισουν θα γινονται report γιατι βαρεθηκα να βλεπω φιφα στο νημα του προ
djteov (http://www.ps3forums.gr/vb/member.php?u=2189)
πρωτον μην φωναζεις επαιζα φιφα απο το 1994
ναι υπηρχε και το τοτε και ναι ειμαι μεγαλος
αλλα σταματησα να παιζω εδω και 3-4 χρονια.
η πωλησεις και τα βραβεια με αφηνουν αδιαφορο
δεν λενε απολυτος τιποτα.
η αγγλια εχει μια απο της κορυφαιες εθνικες ομαδες
ποδοσφαιρου αλλα ποτε δεν πηρε τιτλο
η ελλαδιτσα πηρε ευροκουπα .
οταν μαθετε την ιστορια της κοναμι και της εα μου μιλατε
πρωτα διαβαστε ,ενημερωθητε και μετα ξαναγραψτε
εως τοτε καληνυχτα.
Και επειδη πηρε η ελλαδα euro σημαινει οτι ξερουμε καλυτερη μπαλα απο τους αγγλους?τι αλλο θα ακουσουμε πια?και οι αγγλοι πηραν mundial αν το πας ετσι.Κοιτα το προταθλημα μας που ειναι οτι χειροτερο υπαρχει και ασε το euro.
Και φυσικα παιζουν ρολο οι πωλησεις μη τρελαθουμε.:priest:
I_HAVE_A_NAME_
04-08-2011, 20:55
ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΙΤΣΑ.
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΙς ΠΩΛΗΣΕΙΣ.
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΙΦΑ.
ΓΙΑΤΙ?
Μακράν οτι πιο παράλογο έχω διαβάσει σε αυτό το forum...
Που κολλάει το επίπεδο των ομάδων του εξωτερικού με τις πωλήσεις videogames στους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ του ποδοσφαίρου που είναι και gamers????????
Σε λίγο θα μας πεις ρε φίλε ότι ο Drogba παίζει 1vs1 στο Playstation με τον Gerrard και επιλέγει το FIFA γιατί το PRO είναι για μπαλίτσα και όχι για ποδόσφαιρο!!!
Καλα τα διαβάζεται αυτά που γράφετε ήθελα να'ξερα???????
Και επειδη πηρε η ελλαδα euro σημαινει οτι ξερουμε καλυτερη μπαλα απο τους αγγλους?τι αλλο θα ακουσουμε πια?και οι αγγλοι πηραν mundial αν το πας ετσι.Κοιτα το προταθλημα μας που ειναι οτι χειροτερο υπαρχει και ασε το euro.
Και φυσικα παιζουν ρολο οι πωλησεις μη τρελαθουμε.:priest:
ελαα ενταξει πλακα μας κανει ο καρακαχας..επαιζε πριν 3-4 χρονια το φιφα δηλαδη τοτε που εγω επαιζα προ..και τωρα αυτα τα τελευταια 3-4 χρονια παιζει προ...εεεε ενταξει πλακα μου κανει..συγνωμη αλλα καλε μου φιλε μας κανεις τρελη πλακα..επαιζες φιφα πριν 3-4χρονια που απλα δεν ηταν καθολου ρεαλιστηκο παιχνιδι..(εγω παντως επαιζα προ γιατι το αξιζε)και ενω ΤΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΦΙΦΑ μου παιζεις προ. σταματαω εδω.
Μακράν οτι πιο παράλογο έχω διαβάσει σε αυτό το forum...
Που κολλάει το επίπεδο των ομάδων του εξωτερικού με τις πωλήσεις videogames στους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ του ποδοσφαίρου που είναι και gamers????????
Σε λίγο θα μας πεις ρε φίλε ότι ο Drogba παίζει 1vs1 στο Playstation με τον Gerrard και επιλέγει το FIFA γιατί το PRO είναι για μπαλίτσα και όχι για ποδόσφαιρο!!!
Καλα τα διαβάζεται αυτά που γράφετε ήθελα να'ξερα???????
που ειναι το παραξενο? διαβασε καλα αυτο που γραφω. εμενα μου αρεσει το ποδοσφαιρο και την δυνατοτητα αυτη οσο αναφορα gia παιχνιδομηχανη μου την δινει το φιφα. το προ δεν μ ου την δίνει πια αυτη την δυνατοτητα εχει μεινει στασιμο το παιχνιδι απ το 2008. ειναι ενα παιχνιδι που παιζεις απλα μπαλιτσα..πολλοι ετσι το βλεπουν..
I_HAVE_A_NAME_
04-08-2011, 21:10
που ειναι το παραξενο? διαβασε καλα αυτο που γραφω. εμενα μου αρεσει το ποδοσφαιρο και την δυνατοτητα αυτη οσο αναφορα gia παιχνιδομηχανη μου την δινει το φιφα. το προ δεν μ ου την δίνει πια αυτη την δυνατοτητα εχει μεινει στασιμο το παιχνιδι απ το 2008. ειναι ενα παιχνιδι που παιζεις απλα μπαλιτσα..πολλοι ετσι το βλεπουν..
Και που κολλάει το επίπεδο των ομάδων με τις προτιμήσεις των φιλάθλων/gamers ρε παλληκάρι μου??? Θα μας τρελάνεις βραδιάτικο???
^Πες τα ρε Αλεξανδρε, γιατι βλεπω κατι επειχηρημτα....
ο καθενας παιζει οτι του αρεσει γιατι πρεπει να μαλωνετε για το ποιο ειναι καλυτερο,επισης για τις πωλησεις να πω οτι και του pro με ονοματα random στο αγγλικο και λιγοτερες ομαδες κτλ κτλ ειναι αρκετα καλες μην πω αριστες.
spaik8322
05-08-2011, 09:11
Καλημερα σε ολους.
επειδη ειμαι νεος κατοχος ps3 εδω και 2 εβδομαδες περιπου και αναρωτιομουν ποιο απο τα 2 ποδοσφαιρακια να παρω καθως σε 1-2 μηνες βγαινουν στην αγορα,ειδα τυχαια αυτο το τοπικ..
σαν κατοχος ps2 για αρκετο καιρο εχουν περασει απο τα χερια μου και φιφα και προ μεχρι το 2007 οπου και σταματησα να παιζω ps..ομολογω οτι τη μια χρονια ηταν ωραιο το φιφα με την απλοτητα του gameplay και ομολογουμενος το πιο ευκολο γκολ και την αλλη χρονια στηριζα προ για αλλους λογους ή και ιδιους..
τις σαιζον 2010 και 2011 που επαιζα pro 10 και pro 11 αλλα και fifa 10 σε ενα φιλο μου που εχει ps3,διαπιστωσα τα εξης :
το προ 10 ηταν αρκετα καλο,με ωραια γραφικα,ειχε καποια δυσκολια ο χειρισμος αλλα εμπαιναν για μενα πιο ευκολα και εντυπωσιακα γκολ,με χαλαγε μονο τα ονοματα των ομαδων που για να βρουμε μια αγγλικη ή ισπανικη επρεπε να ανοιγουμε εφημεριδες για να μαθαινουμε τα σηματα των ομαδων,αλλα και το ονλαιν ηταν χαλια τελειως..
το φιφα 10 ηταν και αυτο εξισου ωραιο δεν ειχα δει κατι το οποιο να με απομακρυνει απο το ποδοσφαιρακι αλλα ετυχε να συνεχισουμε το προ με το φιλο μου.
φετος τωρα που βγηκε το προ 11 ασχοληθηκαμε κυριως με αυτο χωρις να μπουμε στη διαδικασια να παιξουμε το φιφα 11 και για αυτο δεν το ειχε και ο φιλος μου..
οι εντυπωσεις μου??
τραγικο ποδοσφαιρακι σε σχεση με το 10
δυσκολο gameplay,για να βαλεις γκολ επρεπε να κανεις αιτηση,στο ονλαιν σκετη απογοητευση,τα ονοματα των ομαδω τα ιδια ακαταλαβηστικα..να μην τα πολυλογω απογοητευτικα σε σχεση με το προ 10..
αποτελεσμα ηταν να ασχοληθουμε με το φιφα 10 ετσι για πλακα μιας και τοχαμε παραμελησει και μπορω να πω οτι ολο το 2011 το βγαλαμε με το φιφα το 10..
δεν ειμαι φαν ουτε του προ ουτε του φιφα,ειμαι φαν του καλου ποδοσφαιρου και οταν παιζω να το χαιρομαι και οχι να σπαω μοχλους..
επειδη ειστε οι περισσοτεροι πιο σχετικοι επι του θεματος θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε βεβαια,για το 2012,πιο θα ειναι καλυτερο σε σχεση με το gameplay και τα γραφικα καλυτερο??
δεν θελω να αρχισετε να τρωγοσαστε με το πιο ειναι καλυτερο σε ευρωπη,ελλαδα κτλ κτλ οπως διαβαζω αλλα να με διαφωτισετε με το να μου πειτε ποια ειναι τα πλυν και τα κατα του προ 12 και φιφα 12 μεχρι στιγμης..
αν ειχα οικονομικη δυνατοτητα να παρω φετος και τα 2 θα το εκανα αλλα δυστυχως μπορω να παρω ενα και με το ζορι για αυτο η βοηθεια σας θα ηταν πολυτιμη,αλλα θα σας παρακαλουσα να μην αρχισετε τα φανατικα υπερ του προ ή του φιφα γιατι δεν νομιζω κανεις να εχει βγαλει μισθο απο τις 2 αυτες εταιρειες..
σας ευχαριστω και συγνωμμη για το μεγαλο μηνυμα μου
Καλημερα σε ολους.
επειδη ειμαι νεος κατοχος ps3 εδω και 2 εβδομαδες περιπου και αναρωτιομουν ποιο απο τα 2 ποδοσφαιρακια να παρω καθως σε 1-2 μηνες βγαινουν στην αγορα,ειδα τυχαια αυτο το τοπικ..
σαν κατοχος ps2 για αρκετο καιρο εχουν περασει απο τα χερια μου και φιφα και προ μεχρι το 2007 οπου και σταματησα να παιζω ps..ομολογω οτι τη μια χρονια ηταν ωραιο το φιφα με την απλοτητα του gameplay και ομολογουμενος το πιο ευκολο γκολ και την αλλη χρονια στηριζα προ για αλλους λογους ή και ιδιους..
τις σαιζον 2010 και 2011 που επαιζα pro 10 και pro 11 αλλα και fifa 10 σε ενα φιλο μου που εχει ps3,διαπιστωσα τα εξης :
το προ 10 ηταν αρκετα καλο,με ωραια γραφικα,ειχε καποια δυσκολια ο χειρισμος αλλα εμπαιναν για μενα πιο ευκολα και εντυπωσιακα γκολ,με χαλαγε μονο τα ονοματα των ομαδων που για να βρουμε μια αγγλικη ή ισπανικη επρεπε να ανοιγουμε εφημεριδες για να μαθαινουμε τα σηματα των ομαδων,αλλα και το ονλαιν ηταν χαλια τελειως..
το φιφα 10 ηταν και αυτο εξισου ωραιο δεν ειχα δει κατι το οποιο να με απομακρυνει απο το ποδοσφαιρακι αλλα ετυχε να συνεχισουμε το προ με το φιλο μου.
φετος τωρα που βγηκε το προ 11 ασχοληθηκαμε κυριως με αυτο χωρις να μπουμε στη διαδικασια να παιξουμε το φιφα 11 και για αυτο δεν το ειχε και ο φιλος μου..
οι εντυπωσεις μου??
τραγικο ποδοσφαιρακι σε σχεση με το 10
δυσκολο gameplay,για να βαλεις γκολ επρεπε να κανεις αιτηση,στο ονλαιν σκετη απογοητευση,τα ονοματα των ομαδω τα ιδια ακαταλαβηστικα..να μην τα πολυλογω απογοητευτικα σε σχεση με το προ 10..
αποτελεσμα ηταν να ασχοληθουμε με το φιφα 10 ετσι για πλακα μιας και τοχαμε παραμελησει και μπορω να πω οτι ολο το 2011 το βγαλαμε με το φιφα το 10..
δεν ειμαι φαν ουτε του προ ουτε του φιφα,ειμαι φαν του καλου ποδοσφαιρου και οταν παιζω να το χαιρομαι και οχι να σπαω μοχλους..
επειδη ειστε οι περισσοτεροι πιο σχετικοι επι του θεματος θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε βεβαια,για το 2012,πιο θα ειναι καλυτερο σε σχεση με το gameplay και τα γραφικα καλυτερο??
δεν θελω να αρχισετε να τρωγοσαστε με το πιο ειναι καλυτερο σε ευρωπη,ελλαδα κτλ κτλ οπως διαβαζω αλλα να με διαφωτισετε με το να μου πειτε ποια ειναι τα πλυν και τα κατα του προ 12 και φιφα 12 μεχρι στιγμης..
αν ειχα οικονομικη δυνατοτητα να παρω φετος και τα 2 θα το εκανα αλλα δυστυχως μπορω να παρω ενα και με το ζορι για αυτο η βοηθεια σας θα ηταν πολυτιμη,αλλα θα σας παρακαλουσα να μην αρχισετε τα φανατικα υπερ του προ ή του φιφα γιατι δεν νομιζω κανεις να εχει βγαλει μισθο απο τις 2 αυτες εταιρειες..
σας ευχαριστω και συγνωμμη για το μεγαλο μηνυμα μου
Μα αυτο που ζητας ειδικα σε αυτο το θρεντ εκ των πραγματων δεν γινεται..οι μισοι θα σου πουνε φιφα και οι αλλοι μισοι προ..
Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι...
dinospao
05-08-2011, 12:20
μιας και δεν θελεις τα λεφτα σου να πανε χαμενα τοτε θα πας σε αυτο που αντικειμενικα ειναι καλυτερο συμφωνα με τους gamers. (δεν σου λεω ουτε κριτικους, ουτε πωλησεις).
το φιφα εχει εδραιωθει για τα καλα στη κορυφη και καθε χρονο γινεται βελτιωση. πηγαινε στο thread του φιφα 12 να δεις το τελευταιο βιντεο με το gameplay.
στη κοναμια ακομη προσπαθουν να βρουν πως θα το κανουν καλο το παιχνιδι. 3 χρονια το ιδιο ποδοσφαιρακι πανω κατω.
και επισης για ονλαιν δεν το συζητω. στο προ πολυ λαγκ και στο φιφα ειτε παιζεις με το γειτονα ειτε με αμερικανο ολα ειναι οκ.
οποτε FIFA 12 για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
spaik8322
05-08-2011, 12:48
πραγματικα φιλε dinospao (http://www.ps3forums.gr/vb/member.php?u=2195) παρολο που δεν ειμαι φαν κανενος απλα με ενδιαφερει αυτο που λενε τα λεφτα μου να πιασουν τοπο και τα προηγουμενα 2 χρονια εχοντας παιξει οπως προειπα και τα 2 μου αφησαν διαφορα συμπερασματα..
αλλα μια μικρη θετικοτερη ψηφο θα εδινα στο φιφα γιατι με κερδισε με αυτο που ειδα τουλαχιστον στο φιφα 10..εν αντιθεση με τα προ 10 και 11 τα οποια ( ειδικα το 11) με απογοητευσε..
μεχρι στιγμης εχω δει το φιφα 12 εχει καλα γραφικα αλλα απο gameplay δεν ξερω αν αξιζει και εμενα αυτο με κανει να σας ρωταω..γιατι θελω να μπορω να απολαυσω το ποδοσφαιρακι ειτε αυτο ειναι το φιφα ειτε το προ,να μπορω να παιξω ονλαιν και οχι να κολλαει συνεχει οπως εκανε το προ 10 και λιγο το 11..
μεχρι στιγμης εχω κρατησει κατι θετικο για το φιφα 12 αλλα πιστευω οτι σε λιγο καιρο ολο και καποιοι θα εχουν καποιο demo με τα 2 ποδοσφαιρακια και θα μας πουν περισσοτερες λεπτομεροιες σχετικα με το gameplay,αν ειναι ευκολο ή πρπεπει να παιζεις με 4 χερια....
πραγματικα φιλε dinospao (http://www.ps3forums.gr/vb/member.php?u=2195) παρολο που δεν ειμαι φαν κανενος απλα με ενδιαφερει αυτο που λενε τα λεφτα μου να πιασουν τοπο και τα προηγουμενα 2 χρονια εχοντας παιξει οπως προειπα και τα 2 μου αφησαν διαφορα συμπερασματα..
αλλα μια μικρη θετικοτερη ψηφο θα εδινα στο φιφα γιατι με κερδισε με αυτο που ειδα τουλαχιστον στο φιφα 10..εν αντιθεση με τα προ 10 και 11 τα οποια ( ειδικα το 11) με απογοητευσε..
μεχρι στιγμης εχω δει το φιφα 12 εχει καλα γραφικα αλλα απο gameplay δεν ξερω αν αξιζει και εμενα αυτο με κανει να σας ρωταω..γιατι θελω να μπορω να απολαυσω το ποδοσφαιρακι ειτε αυτο ειναι το φιφα ειτε το προ,να μπορω να παιξω ονλαιν και οχι να κολλαει συνεχει οπως εκανε το προ 10 και λιγο το 11..
μεχρι στιγμης εχω κρατησει κατι θετικο για το φιφα 12 αλλα πιστευω οτι σε λιγο καιρο ολο και καποιοι θα εχουν καποιο demo με τα 2 ποδοσφαιρακια και θα μας πουν περισσοτερες λεπτομεροιες σχετικα με το gameplay,αν ειναι ευκολο ή πρπεπει να παιζεις με 4 χερια....
τσεκαρε βιντεακια και απο τα δυο και οταν ερθει η ωρα παιξε και τα ντεμο τους να δεις πιο σου αρεσει πολυ απλα
απο οτι καταλαβα δεν εχεις παιξει το φιφα 11.γνωμη μου ειναι να το νοικιασεις να δεις πως φένεται ναβγουν και τα demo kai της κοναμι και της εα kai meta κανε την επιλογη σου.
lebron15
05-08-2011, 18:05
Απλα οταν βγουν θα πας στο βιντεο κλαμπ της γειτονιας σου,θα αφιερωσεις 3 μερες στο καθενα και μετα θα πας να αγορασεις αυτο που σου αρεσε περισσοτερο!
Απλα οταν βγουν θα πας στο βιντεο κλαμπ της γειτονιας σου,θα αφιερωσεις 3 μερες στο καθενα και μετα θα πας να αγορασεις αυτο που σου αρεσε περισσοτερο!
Αυτό.Και τα δύο περσινά demos ήταν πολύ κατώτερα από τα final products.
mouzakas
07-08-2011, 00:59
με τοσα πολλα κουμπια που προσθεσαν στο pro πιστευω αυτοι που επαιζαν μεχρι τωρα θα δυσκολευτουν αρκετα να προσαρμοστουνε. παντος το προ εβαλε καποια πολυ καλα χαρακτηριστηκα. αν και φανατικος του φιφα χερομαι οταν βελτιωνονται και τα αλλα ποδοσφαιρακια. θα ηθελα να δω και αλλες εταιριες να κανουν καιρουργια football games στο μελλον.
Η εμπειρία μου στα ποδοσφαίρακια ξεκίνησε πριν 26-27 χρόνια περίπου ίσως και παραπάνω με το παρακάτω. Και τώρα φτάσαμε σε σημείο να μιλάμε για κίνηση στο χώρο κ.τ.λ :D
‪Pele's Soccer sur Atari 2600‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LSEASVJIEx4)
Σωστός ο φίλος!
Και μην ξεχνάμε, κάτι για να είναι καλό δεν είναι απαραίτητο να είναι και sim. Ίσως το arcade να είναι πιο διασκεδαστικό, άλλωστε να χαλαρώσουμε θέλουμε παίζοντας ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι, όχι να γίνουμε επιστήμονες (αν και έχει κάτι τέτοιους στο Online...).
και τα δυο παιχνιδια εχουν αρκετα στοιχεια και αληθοφανιας και Arcadeισμου,εμενα στο προ πχ μου αρεσει ο τροπος που γινονται τα σουτ ενω στο φιφα μου φαινονται σαν αδυναμα ο καθενας οτι του αρεσει παιζει ομως στην τελικη.
spaik8322
13-08-2011, 21:34
ρε παιδια στο ονλαιν ποιο ειναι καλυτερο??
εννοω να μην εχει κοληματα
θυμαμαι το προ 10 μου εσπαγε τα νευρα,ενω το 11 ηταν πολυ βελτιωμενο σε ονλαιν
αν παιζει ρολο η ταχυτητα στο σπιτι που παιζαμε με το φιλο μου ειχε 24αρα,οποτε ειδαμε και τι διαφορα
φετος που εχω και εγω ps3 εχω 24αρα ασχετα αν πιανει 12-15
Giannis7
13-08-2011, 23:47
Παιδιά αυτό με την 24άρα είναι μύθος. Σου λέει η εταιρία σου δίνω ίντερνετ που πιάνει έως 24.... Και στην Ελλάδα και τα 12 που λες είναι πολλά. Πάντως εγώ που φέτος πήρα το Fifa 11, στο Online κομμάτι είναι πολύ καλό. Πολύ σπάνια κολλάει..
λοιπον παιδες πανω απο 2mbps να εχεις και εισαι οκ για να μην πω σκετο 2 απλα θελει χαμηλα ms προς το παρον μονο ο ΟΤΕ το προσφερει αυτο αν ψαχτειτε λιγο παραπανω θα δειτε αναλογα και ποια εταιρια εχετε αν μπορειτε να γυρισετε σε fastpath γραμμη και να κατεβασετε 20-40 ms που ειναι αρκετα καλα!
dinospao
14-08-2011, 02:44
εγω εχω connx 2mbps και παιζω τελεια ολα τα παιχνιδια. ουτε ενα κολλημα.
το φιφα δεν εχει ιχνος lag. ειτε παιζεις με γειτονα ειτε με αμερικη. σε αντιθετη με το αλλο.
βεβαια πρεπει να υπαρχει και ενας σεβασμος προς τον πελατη κατι που κανει η εα. ενω οι αλλοι και χαλια παιχνιδι και χαλια σερβερς εχουν αλλα τα 60 € τα θελουν.
spaik8322
14-08-2011, 10:53
βασικα εγω εχω forthnet 24αρα (καθως δεν εχει να διαλεξεις ταχυτητα πιο μικρη) και δινω 15 ευρω το μηνα,
δινω τοσα λιγα απο φετος τον ιουλη επειδη ειμαι 3 χρονια εκει και τους απειλησα οτι θα φυγω και θα παω cyta και καλα επειδη εχει πιο φτηνα πακετα,
οποτε και με μια αστραπιαια συννενοηση υπαληλου με τα κεντρικα απο 25 το μηνα μου ειπαν για φετος 15 χαχαχα
να και κατι καλο που εχει η κριση φετος!!!
επειδη ειμαι κεντρο πιανω απο 12 - 15 αναλογα πχ το βραδυ πιανω 14-15 σχεδον,
τη μερα περιπου στα 12 λογω φορτου δικτυου..
παντος οτε που εψαξα ζητανε να πληρωνεις κερατιατικα και λογο οτι δε χρησιμοποιω σταθερο τηλ δε συμφερει να παω εκει
( σορυ που βγηκα εκτος θεματος αλλα το εφερε η κουβετα )
λοιπον το ειπαμε δεν ειναι λογο ταχυτητας,αν θελεις να δεις pingtest πηγαινε στο adslgr.com και εκει μιλανε για pingtest.To fifa ονλινε που επαιξα ηταν οκ το pro εχει τα προβληματα του βεβαια ακουσα οτι στο φιφα ενω παιζει αρκετες φορες καλα ξαφνικα σε πεταει.Αυτο το ειδα εγω στο battlefield 2! γενικα εχει καποια κολληματα η ΕΑ γενικα,για το φιφα δεν ξερω βεβαια
spaik8322
14-08-2011, 11:16
ομολογω οτι φετος το προ 11 ειτε απο ελλαδα ειτε απο ισπανια ουδεποτε με πεταξε εξω ,μια φορα μονο αργουσε αλλα μαλλον οφειλοταν στη συνδεση του αλλου καθως ηταν απο νησι κ μου ειπε οτι του ψιλοκολλαει.
σε αντιθεση το προ το 10 που ηθελα να σπασω την τηλ ( και ηταν κ του φιλου μου) με τα κοληματα που εκανε..
παντως γενικα και mortal kombat και medal of honor που εχω παιξει ονλαιν δεν εχει κοληματα,δεν ξερω βεβαια τι εταιρειες ειναι αυτες..
αντε με το καλο να βγουνε και τα 2 να ανεβασετε και κανενα βιντεακι δικο σας,να μας πειτε και σχολια και μετα να αποφασισουμε και εμεις τι να παρουμε :)
karakaxas
14-08-2011, 11:27
με 2αρα οτε και το προ τρεχει σαν νερακι.
λαγκ δεν υπαρχει οτι καλυτερο εχω δει σε ονλινε παιχνιδι.
MajereMP44
14-08-2011, 11:38
Αυτο που εχω παρατηρησει στο PES ειναι οτι εχει καποιες διαφοροποιησεις στο online αποτι στο offline.Ειναι ματσακια που οι φασεις βγαινουν πιο ευκολα (με τισ ιδιες ομαδες παντα) ενω ειναι άλλα παιχνιδια που ζοριζεσαι να κανεις οτιδηποτε.Κατι που δεν συμβαινει στο offline.Γενικα παντως σαν συνολικη εικονα απο το online δεν ειμαι ευχαριστημενος.Τρωει πολλα σκαλωματα σχεδον σε ολα τα ματσακια.Ξεκιναει χωρις lagg μετα κανει κατι σπασιματα (σαν να πεφτει το framerate), ευτυχως δεν εχει οπως τα προηγουμενα τηλεμεταφορές.Το περιεργο ειναι οτι με έλληνες εχω περισσοτερο lagg αποτι με ξενους.
spaik8322
14-08-2011, 11:57
φιλε μου MajereMP44 (http://www.ps3forums.gr/vb/member.php?u=2156)
αυτα που παθαινεις εσυ φετος εμενα τα εκανε περυσι
φετος ημουν οκ..
υπερευχαρηστημενος θα ελεγα
παντος τα παιδια που εχουν φιφα λενε οτι το παιχνιδι τους φετος πηγαινε μπαλα..
και βασικα με 2-3 κρητηρια θα επιλεξω φετος ποδοσφαιρακι
1) να εχει καλο ονλαιν γιατι μονο αυτο παιζω καθως πρωταθληματα οφλαιν τα βαριεμε σε συντομο διαστημα
2) να εχει ευκολο gameplay να χαρουμε και το παιχνιδι
3) να εχει ωραια γραφικα αν και σε αυτο και φιφα και προ φετος τα σπανε απο οτι εχω δει
οποτε μενουν τα αλλα 2 μολις βγουν να ποσταρετε εντυπωσεις μαγκες!!
στο ονλινε η δυσκολία ειναι στο μεσαιο επιπεδο γιαυτο υπαρχει διαφορα με το offline
MajereMP44
14-08-2011, 12:07
Tι να σ πω αδερφε, απο το PES 09 (ειχα και το PES 08 αλλα τοτε ημουν στρατο και δεν πολυέπαιξα) το online ηταν αψυχολογητο.Δεν μου αφησε καλη εικονα καμια χρονιά.Συνηθως ειχα lagg , αν δεν ειχα εγω lagg ο αντιπαλος μ έλεγε οτι ειχε αυτος lagg.Δεν τα παει καλά σε αυτον το τομεα το PES.Fifa δεν εχω παιξει και δεν ξερω.Λογικα το να το λενε τα παιδια που παιζουν κατι θα ξερουν.
Αν δεν βγουν ντεμο δεν θα αποφασισω εννοειται.Η πλακα ειναι οτι και περυσι που ειχα παιξει τα ντεμο μου φανηκε πολυ καλυτερο το PES αλλα τελικά προς τη μεση της χρονιας ηθελα να το πεταξω απο το παραθυρο:P
Μαλλον οταν πεσει η τιμη τους θα τα παρω και τα 2 για να μην αγχωνομαι. Βασικα ή και τα 2 ή κανενα.Περυσι έκανα τη μλκ και αντάλλαξα 5 παιχνιδια μου για το PES11...τόσο πολυ ηθελα να το έχω απο την πρωτη μερα.Σαχλαμαρες.Ασε που απο τα βιντεακια και τις εικονες μου φαινονται και τα 2 παρομοια με τα περσινα.Με πτωση τιμης μονο θα παω για αγορά.Προεχει το skyrim για να δωσω το 50 ευρακι μου.
@΅Παρη ναι ρε αλλα δεν επαιζα με τη CPU . Μπορει να φταιει καιαυτο παντως.Δεν το ηξερα καν αυτο που λες.Μαλακια κανανε τοτε η Κοναμι.
spaik8322
14-08-2011, 12:16
Περυσι έκανα τη μλκ και αντάλλαξα 5 παιχνιδια μου για το PES11...τόσο πολυ ηθελα να το έχω απο την πρωτη μερα.
οχι ρε φιλαρα εγω και με 3 το εδινα :)
παντως σε αυτο εχεις δικιο ή και τα 2 ή τπτ
και μαλλον προς αρχες νοεμβρη θα τα δεις σε αγγελιες ειτε εδω ειτε σε αλλο σαιτ κοψοχρονια γιατι ο ενας θα θελει να παρει το αλλο οποτε και ειναι ευκαιρια να τσιμπησουμε τοτε και τα 2 για να μην μας βαζουν και ταμπελες οτι ειμαστε με το ενα ή το αλλο..
εγω ειμαι με αυτον που με χαροποιει να παιζω και να μπορω να το χειριστω
dinospao
14-08-2011, 18:11
με 2αρα οτε και το προ τρεχει σαν νερακι.
λαγκ δεν υπαρχει οτι καλυτερο εχω δει σε ονλινε παιχνιδι.
εισαι η προσωποποιηση της αντικειμενικοτητας. οταν ολα τα ποστ απο πανω σου και απο κατω σου λενε οτι εχουν λαγκ στο προ εσυ λες οτι ειναι οτι καλυτερο σε ονλαιν παιχνιδι. πως φαινεται οτι δεν εχεις παιξει φιφα.
spaik8322
14-08-2011, 18:21
λοιπον για να ξαναερθουμε στο vs και στο θεμα μας,ειδικα για εμας που φετος θα ψαχτουμε ποιο απο τα 2 να αγορασουμε,
ψαχνω και δεν μπορω να το βρω βασικα εδω μεσα (ισως να ειναι στις αρχες των τοπικ και δεν το βρισκω)
θα ηθελα καποιος να μου πει και στο ΦΙΦΑ και στι ΠΡΟ 12
τι θα εχει το καθενα
δλδ τι πρωταθληματα θα εχει το φιφα,τι διοργανωσεις,θα περιλαμβανει μανατζερ (πρωταθλημα με μεταγραφες),και τι αλλο επειδη με φιφα δεν ξερω και πολλα
επισης το ιδιο ερωτημα και για το προ και αν θα συνεχισει να εχει το became legend ( δε ξερω αλλα μαρεσε 2 φορες που το επαιξα :))
ολα τα παραπανω χωρις να περνετε στρατοπαιδα,απλα δειτε το σα βοηθεια για μερικους που θελουν να εχουν και αλλα κρητηρια πανω στα παιχνιδια
karakaxas(υπαλληλος του pro) και dinospao(υπαλληλος του fifa) HMAΡΤΟΝ!!!!
Μιλαμε για ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ και τα εχετε αναγαγει σε ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ.
Αν δεν σας αρεσει καποιο παιχνιδι ( ΝΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΙΛΑΜΕ) μην το παιξετε και σταματηστε να γραφετε 5 σελιδες ,κουραστηκαμε οι υπολοιποι να διαβαζουμε την κοντρα σας...ΗΜΑΡΤΟΝ
το προ ειναι καλυτερο,βαρεθηκα να παιζω με μπαλαρινες εχω παρει ολα τα φιφα και ολα τα προ και και και και...LOL γελαω με τους φανατικους του φιφα!
:blink:Παλι για μπαλαρινες λες?καλα σου ειπα στο PM,επιχειρηματα δημοτικου...και ΑΝ!
Οι πωλησεις δεν σου λενε τπτ?η μηπως ειναι ολοι προβατα?αντε πες το....
dinospao
14-08-2011, 21:00
sachpe μη τους λες τετοια φιλε μου. μη μαθουν οτι το φιφα 11 ειχε διπλασιες πωλησεις απο το προ 11 και το φιφα 12 παει για τα τριπλασια.
οτι εχουμε 136 βραβεια μεχρι στιγμης και μεσα σε αυτα καλυτερου αθλητικου παιχνιδιου. οτι ολες οι κριτικες ειναι υπερ του φιφα.
οτι ολος ο κοσμος αγοραζει φιφα.
θα τους πουν προβατα, θα πουν οτι δεν μετρανε οι πωλησεις, οτι οι κριτικοι ειναι πληρωμενοι και τα βραβεια στημενα
jimchris
14-08-2011, 21:53
Η Konami ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις της ποδοσφαιρικής σειράς PES (Pro Evolution Soccer), ξεπέρασαν παγκοσμίως τα 70 εκατομμύρια αντίτυπα. Η εταιρεία, μάλιστα, είδε τα έσοδά της να αυξάνονται κατά 3.3%, το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2012
σσσσσσσσσσσσ μην τους ξυπνησετε τους φιφακιδες...και επειδη και εγω παιδακι ειμαι,παιξτε με τις μπαλαρινες σας και μετα μιλαμε!...α βαλτε και το καινουργιο μαλλι του roney!
I_HAVE_A_NAME_
14-08-2011, 23:13
χαχαχαχα Καλά δεν υπάρχετε όλοι εδώ μέσα!!!Ο άλλος λέει "οτι εχουμε 136 βραβεια μεχρι στιγμης"
Λες και τα πήρατε εσείς οι gamers τα βραβεία κάνετε!!! Τι να πω αυτό το thread είναι εξορισμού για σφαλιάρες άλλα τέσπα..
Ποιός να σας βάλει μυαλό εσάς???Πού να παίρνατε και ποσοστά από τις αντίστοιχες εταιρίες!Εκεί να δεις ξεμάλλιασμα!!!
MajereMP44
14-08-2011, 23:18
Οχι εγω γουσταρω να βλέπω τετοια threads αλλα θα μπορουσαν να ειναι και ως εξης:
PES08 vs PES09, FIFA09 vs PES11, PES10 vs FIFA 12 k.o.k :P
I_HAVE_A_NAME_
14-08-2011, 23:28
Φίλε MajereMP44 για την πλάκα μου και γω τα γουστάρω άλλα εδώ ο άλλος τα λέει σοβαρά!!!
Δηλαδή τι να πω?? Ημαρτον :wow_dude:
MajereMP44
14-08-2011, 23:42
Συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες!Ολοι τσακωνομαστε για κατι!!
σσσσσσ ησυχια...μιλαει djpar ! :hysterical:
http://game20.gr/news/fifa-11-destroys-pes-2011-uk-sales-9325/
lebron15
15-08-2011, 00:21
Πραγματικα πιστευω οτι καποιοι απο εδω μεσα δεν εχουν φιλους!
καλα οντως καποιοι κανουν σαν παιδακια και δεν μπορω να ακολουθησω,ειπα να γελασω λιγο αλλα δεν παει αλλο λοιπον καληνυχτα εγω συνεχιζω στο thread του προ και ευχομαι να μην δω τα κλασσικα ατομα που σκασανε μουρι με 25 ποστ να μιλησουν!
να χαιρεστε τα βραβεια σας!
Ελα χαλαρωσε μαθουσαλα του forum παρε τις μπαλαρινες σου και πατε για υπνο.
dinospao
15-08-2011, 01:24
ετοιμαστειτε για τρελο χειμωνα με FIFA 12, online Πανελληνιο Πρωταθλημα και κοντρες με τα μεγαλυτερα ονοματα του FIFA. FIWC σου ερχομαι!!!
mouzakas
15-08-2011, 01:26
PES 2012 Hold-Up Play Trailer BREAKDOWN - YouTube
LOL...
Lets Talk FIFA 12 | Career Mode SUCKS!!! - YouTube
o tipos einai gamatos :P
http://www.youtube.com/user/KSIOlajidebt#p/u/6/ht9ZbK2awbc
to apokorifoma...lol
PES 2012 Hold-Up Play Trailer BREAKDOWN - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=lLwap_R5SZg&feature=feedlik)
LOL...
χαχαχαχαχα για ποιο λογο?!?!?!?!
οτι εχουμε 136 βραβεια μεχρι στιγμης
Νταξει ρε Ντινο ηρεμησε και λιγο, φαντασου να δουλευες και στην ΕΑ και να σε πληρωναν κιολας!! Ενα παιχνιδι ειναι και μας αρεσει απλα!
Aπλα LOL:silly::a045:
Υπεροχο συστημα σουταρισματος;;; Επειδη μπορεις να βαλεις γκολ απο το κεντρο;;;
Το 2ο δεν το εχω τσεκαρει.....
Καλα με το ''ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ?? '' ελιωσα...Ναι επειδη τα ονοματα καλυπτουν ολη τη φανελα....το βρηκες...
Καλα ''το τρομερο μενου του φιφα'' ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΕΣ ΜΟΥ. Απο ποια αποψη ειναι τρομερο..;;; Εχει ωραιες εικονες;;;
Καλα βλεπω εχεις πολυ καλα επειχηρηματα.
Ειρωνικα τα λεει ρε Messi.
1) Γκολ απο το κεντρο δε βαζεις στο Fifa. Ακομα και στο assisted ειναι πολυ σπανιο να μπει. Σε κατι προϊστορικα Fifa ο,τι τραβαγες πηγαινε εστια και μεσα. Αμα σου φαινεται οτι ολα πανε μεσα, βαλε semi ή manual!
2) Οι σωματοτυποι ειναι παρα πολυ καλα δουλεμενοι και φαινεται η διαφορα μεταξυ παιχτων. Γι' αυτο και ο Messi ειναι crap στο παιχνιδι, επειδη τον εχουνε κανει πολυ αδυναμο! Τωρα αμα εσυ πηγες και ειδες αυτο τη λεπτομερια στο replay, που αμφιβαλλω αν ισχυει, και το βαζεις σα αρνητικο, τι να πω..
3) Ισχυει. Τα γραμματα ειναι πολυ μεγαλα και κυριως πανομοιοτυπα σε ολες τις εμφανισεις και οι αριθμοι αρκετα μικροι. Better fix it EA.
4) Εσυ κρινεις ενα παιχνιδι απο το μενου? Τραγικο. Το Pro 11 ειχε πολυ ωραιο μενου και αρκετα βελτιωμενο απο τις προηγουμενες εκδοσεις που ηταν πολυ παιδιαστικο και arcade. To Fifa 12 θα εχει και αυτο οριζοντιο μενου σαν του pro, αν και γενικα εχει πολυ καλο μενου.
Γενικα σχολια για τα δυο παιχνιδια οντας φανατικος του Pro στην παλια γενια και φανατικος του Fifa στη NextGen. To fifa αλλαξε δραματικα στη νεα γενια και εγινε τρομερο παιχνιδι που συνεχεια εξελισεται, αντιθετως το Pro στις πρωτες του εκδοσεις (08,09,10) ειχε πολλα προβληματα και κυριως βασιζοταν στην ιδια μηχανη. Στο 11 εγιναν πολλες και σημαντικες αλλαγες και το παιχνιδι βελτιωθηκε σημαντικα αλλα και παλι υστερει κατα πολυ στο gameplay-που ειναι το πιο σημαντικο-απο το Fifa. Για να κλεισουμε, το Pro προσφερει μια arcade εμπειρια στο χρηστη, ενω το Fifa ειναι simulation. Ο,τι γουσταρει ο καθενας και του αρεσει διαλεγει και παιζει. Μην κανετε σαν ταγμενοι και στενομυαλοι, μακαρι να δουλευατε σ' αυτες τις εταιριες και να πληρωνοσασταν για να λεμε τετοια!! :c030:
mouzakas
15-08-2011, 03:36
χαχαχαχαχα για ποιο λογο?!?!?!?!
ti ennoeis???
spaik8322
15-08-2011, 10:07
σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας στην ερωτηση μου στο ποστ Νο200
απο τις απαντησεις και τις φανατιλες μερικων μαλλον καταλαβα τι θα αγορασω φετος..
μακραν το καλυτερο FOOTBALL
αλλα οχι σκετο FOOTBALL θα κοτσαρω και το μανατζερ απο διπλα και θα παρω το
FOOTBALL MANAGER στον υπολογιστη και θα ησυχασω..
για να δω τωρα μερικους να σχολιαζουν και το football manager και να πεθανω στα γελια..
λυπαμαι αλλα επειδη 4-5 ατομα εδω μεσα ειναι κολλημενοι με φιφα και προ αναγαζοντε ολοι οι αλλοι να ξενερωνουν,με τις φαγωμαρες τους..
ουσιαστικα απο τα ποστ που εχω διαβασει δεν εχω βγαλει κανενα συμπερασμα για κανενα απο τα 2 καταπληκτικα ποδοσφαιρακια..
δυστυχως εχετε κανει το φορουμ προσωπικο σας θεμα εναντιον FIFA-PRO ή αν θελετε KONAMI-EA
θα συμφωνησω με τους φιλους
I_HAVE_A_NAME_
MajereMP44
lebron15
πραγματικα εχω ριξει το γελιο της αρκουδας..
ειστε καλυτεροι και απο επιθεωρηση του σεφερλη
Ελα χαλαρωσε μαθουσαλα του forum παρε τις μπαλαρινες σου και πατε για υπνο.
για σου ρε μεγαλε θεσσαλονικιε...
ti ennoeis???
Απλα αναρωτιεμαι γιατι να κατσει καποιος να ξοδεψει χρονο για να κανει αυτα τα βιντεο :a050:
georgios
15-08-2011, 12:40
giati protimame pro
1. to pro dulevi kalitera se ps3 eno to fifa dulevi kalitera se 360. to pro exi install sto ps3, eno to fifa den exi. sto fifa akoma ke ta menu sernonte
2. ta sistimata sto pro ine poli pio psagmena
3. ta goal ke ta taklin exun poli perisoteri entasi ke zontania. sto fifa ine apsixa
4. i pikilia stis fasis gia goal ine poli megaliteri
5. ta grafika ton pexton fenonte poli pio kathara. idika apo tin gameplay kamera ksexorizis poli pio aneta pion pexti exis. oi somatotipoi ke oi fatses ine kaliteres
6. sto pro otan kanis kati me to lathos podi exi mikri pithanotita epitixia. sto fifa ine random
7. to master league online itan poli pio plires mode apo oti exi to fifa, ine telios dorean ke vasizete mono sto skill
gia na dume. fetos tha kani to fifa kati gia ola ta parapano. ego opos panta tha ta paro ke ta 2 ke tha tsekaro auta ta 7 pramata. an veltiothi stin pliopsifia ton parapano to fifa tote isos kratiso ke to fifa fetos
+rep στον κυριο απο πανω...περιμενα πως και πως το ποστ του για να αρχισει ξανα η μαχη,αλλα δυστηχως/ευτηχως οτι ειπε ειναι αληθεια!
giati protimame pro
1. to pro dulevi kalitera se ps3 eno to fifa dulevi kalitera se 360. to pro exi install sto ps3, eno to fifa den exi. sto fifa akoma ke ta menu sernonte
3. ta goal ke ta taklin exun poli perisoteri entasi ke zontania. sto fifa ine apsixa
5. ta grafika ton pexton fenonte poli pio kathara. idika apo tin gameplay kamera ksexorizis poli pio aneta pion pexti exis. oi somatotipoi ke oi fatses ine kaliteres
6. sto pro otan kanis kati me to lathos podi exi mikri pithanotita epitixia. sto fifa ine random
7. to master league online itan poli pio plires mode apo oti exi to fifa, ine telios dorean ke vasizete mono sto skill
gia na dume. fetos tha kani to fifa kati gia ola ta parapano. ego opos panta tha ta paro ke ta 2 ke tha tsekaro auta ta 7 pramata. an veltiothi stin pliopsifia ton parapano to fifa tote isos kratiso ke to fifa fetos
1.δεν ισχυει,θα συμφωνησω μονο για τα μενου.
2.Μπορει και να εχεις δικιο,δεν γνωριζο καλα τα συστηματα του προ,οποτε δεν εχω ολοκληρομενη αποψη.
3.Δεν ισχυει.
4.Ουτε μια στο εκατομυριο.
5.Θα συμφωνησω,μονο για τα προσωπα.Οι σωματοτυποι ειναι τελειοι στο Φιφα και στο προ.
6.Random ΔΕΝ ειναι,αν και θα ηθελα μεγαλυτερα ποσοστα αποτυχιας.
7.Αν και λες οτι αγοραζεις και τα 2 ποδοσφαιρακια,δεν ξερεις καν πως λεγεται στο φιφα το συγκεκριμενο mode οπως επισης οτι το ultimate team ειναι τελειως ΔΩΡΕΑΝ.
georgios
15-08-2011, 13:57
vlepo oti prospathises na apantisis me sxetiki antikimenikotita. ta pexnidia ta perno dorean. opote den xriazete na dialekso katholu prin ta do
1. ligo ta menu ligo to ena ligo to alo... poso exis peksi to game sto 360? na su thimiso oti EA-Microsoft-USA paketo ke sinergazonte alios
3. ego otan patao to taklin sto fifa kitazo prosektika giati merikes fores den ime siguros oti exi pesi
4. apopsi su - apopsi mu. pantos na kseris oti sto sigekrimenoi oi apopsis ine to ligotero mirasmenes
5. diafonis oti stin gameplay kamera sto fifa ksexorizis pio diskola pion pexti xirizese?
7. opos su ipa den ta agorazo. epidi den anefera to onoma evgales siberasma? na su thimiso oti to ultimate team kikloforise mines meta to game ke itan poli unstable sto release tu
dinospao
15-08-2011, 14:03
PES 2012 Hold-Up Play Trailer BREAKDOWN - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=lLwap_R5SZg&feature=feedlik)
χαχαχα εχω πεθανει με το βιντεο. και εκει που πεταει το "απο καπου το εχω ξαναδει αυτο" και πεταγεται ξαφνικα το FIFA χαχαχαχα. τελειο. για το παιχτη που λεει οτι παει λες και τον βιασανε και ο αλλος που λεει οτι δεν παιζει πια. χαχαχα θεος
dinospao
15-08-2011, 14:27
vlepo oti prospathises na apantisis me sxetiki antikimenikotita. ta pexnidia ta perno dorean. opote den xriazete na dialekso katholu prin ta do
1. ligo ta menu ligo to ena ligo to alo... poso exis peksi to game sto 360? na su thimiso oti EA-Microsoft-USA paketo ke sinergazonte alios
3. ego otan patao to taklin sto fifa kitazo prosektika giati merikes fores den ime siguros oti exi pesi
4. apopsi su - apopsi mu. pantos na kseris oti sto sigekrimenoi oi apopsis ine to ligotero mirasmenes
5. diafonis oti stin gameplay kamera sto fifa ksexorizis pio diskola pion pexti xirizese?
7. opos su ipa den ta agorazo. epidi den anefera to onoma evgales siberasma? na su thimiso oti to ultimate team kikloforise mines meta to game ke itan poli unstable sto release tu
και γι αυτο το λογο ειναι καλυτερο απο το φιφα; επειδη εχει καλυτερο μενου; μενου ειναι δεν παιζουμε με αυτο. για δες το βιντεο που εστειλε ο mouzakas που σχολιαζει καποιος το προ 12 και λεει για τα τακλιν και τις κινησεις των παικτων. και μετα πες αν ειναι καλα στο προ.
και εντελει αυτο που μας νοιζει ολους ειναι το gameplay. στο οποιο το φιφα ειναι 100 φορες καλυτερο και γι αυτο ολος ο κοσμος παιζει φιφα. για το gameplay καμια αναφορα ομως.
dinospao
15-08-2011, 14:30
FOOTBALL MANAGER στον υπολογιστη και θα ησυχασω..
για να δω τωρα μερικους να σχολιαζουν και το football manager και να πεθανω στα γελια..
ελα ρε σωτηρη. εννοειται φιλε football manager. το μεγαλυτερο κολλημα στον υπολογιστη. απιστευτο καψιμο μιλαμε το χειμωνα. εδω δεν μπορεις να πεις ουτε ενα αρνητικο. ειναι το απολυτο παιχνιδι.
georgios
15-08-2011, 14:40
και γι αυτο το λογο ειναι καλυτερο απο το φιφα; επειδη εχει καλυτερο μενου; μενου ειναι δεν παιζουμε με αυτο. για δες το βιντεο που εστειλε ο mouzakas που σχολιαζει καποιος το προ 12 και λεει για τα τακλιν και τις κινησεις των παικτων. και μετα πες αν ειναι καλα στο προ.
και εντελει αυτο που μας νοιζει ολους ειναι το gameplay. στο οποιο το φιφα ειναι 100 φορες καλυτερο και γι αυτο ολος ο κοσμος παιζει φιφα. για το gameplay καμια αναφορα ομως.
1. den ipa oti ine ola kala sto pro
2. ego anaferthika se sigekrimena stixia. kapia aforun ke to gameplay. exis kati sigerkimeno na apantisis? profanos i den exis i mono aoristologies boris na les
3. sxetika me to olos o kosmos pezi fifa... stin elada ke se oles tis xores pu to internet den ine toso edreomeno to pro pulai kalitera. giati arage? (mia ke milame gia gameplay)
mister G.F.L. mono auto borite? ;) prospathise na ise pio sigekrimenos gia na min autoapaksionese
mouzakas
15-08-2011, 15:04
Απλα αναρωτιεμαι γιατι να κατσει καποιος να ξοδεψει χρονο για να κανει αυτα τα βιντεο :a050:
Gia na to doun 23772 subscribers nomizw autos einai kai o logos tou you tube...
ο τυπος που κανει τα βιντεακια ειναι φιφα boy ομως βλεπει τις κοτσανες που εχει κανει η ΑΕ και συνεχεια την βριζει (με πολυ γαματο τροπο). τα βιντεακια δεν τα ανεβασα για να δειξω ποιο ποδοσφαιρακι ειναι καλυτερο αλλα για να δειξω οτι και τα 2 εχουν πολλα bugs-λαθη και θελουν πολυ δουλεια ακομα. Εγω προσωπικα παιζω μονο φιφα και δεν πιστευω οτι η γνωμη μου θα αλαξει την αποψη καποιου για το ποιο football game ειναι το καλυτερο. Ουτε νομιζω οτι καποιος το εχει καταφερει αυτο μεσα απο αυτο το thread.
Υ.Σ. φιλε georgios δεν ξερω αν τα 7 στοιχεια συγκρισης του pro με το fifa ισχυουν, εγω θα σου πω γιατι παιζω τοσο χρονια φιφα και οχι προ.
για 2 λογους:
1ον Θελω να βλεπω τα πραγματικα ονοματα των παιχτων
2ον Θελω το gameplay να ειναι "περιπου" ομοιο με το ποδοσφαιρο που βλεπω στην τηλεοραση. (δεν ενοω το ελληνικο προς θεου, αν και θα ηθελα να δω μια ελληνικη εταιρια να φτιαχνει ενα καινουργιο ποδοσφαιρακι με ονομα "Η ΠΑΡΑΓΚΑ".
dinospao
15-08-2011, 15:19
1. den ipa oti ine ola kala sto pro
2. ego anaferthika se sigekrimena stixia. kapia aforun ke to gameplay. exis kati sigerkimeno na apantisis? profanos i den exis i mono aoristologies boris na les
3. sxetika me to olos o kosmos pezi fifa... stin elada ke se oles tis xores pu to internet den ine toso edreomeno to pro pulai kalitera. giati arage? (mia ke milame gia gameplay)
mister G.F.L. mono auto borite? ;) prospathise na ise pio sigekrimenos gia na min autoapaksionese
εγω αναφερομαι μονο στο gameplay. σε ολα τα επιπεδα ειναι ανωτερο και αυτο δεν το λεω εγω, αλλα ολος ο κοσμος. το προ στην ελλαδα πουλαει πιο πολυ διοτι α) ειναι ολοι κολλημενοι με αυτο που παιζανε παλια που ηταν καλο β) διοτι δεν εχουν ιδεα απο φιφα . τους κανανε ενα τραγουδι και νομιζουν πως εγιναν πρωτοι μαγκες. και που κολλαει το ιντερνετ με το τι παιζει ο καθενας;
το gfl θα ηθελα να το αφησεις απ εξω, δεν εχει σχεση με αυτα.
αν θελεις να δεις ποιο ειναι καλυτερο να κοιταξεις τους αγγλους.
οι ανθρωποι εχουν το ποδοσφαιρο στη ψυχη τους και παιζουν τα ποδοσφαιρακια με μεγαλο παθος. εκει το προ ειναι αγνωστη λεξη γι αυτον ακριβως το λογο. γιατι ξερουν να παιζουν παντα τα καλυτερα. απο κει θα κρινεις. στην ελλαδα ειμαστε πισω σε ολα σε σχεση με την ευρωπη. και το ποδοσφαιρο μας ειναι πισω, λογικο ειναι να ειμαστε και στα ποδοσφαιρακια πισω
1.Το εχω παιξει στο 360 το φιφα,δεν με βολεψε λογο χειριστηριου,κατα τα αλλα μου φανηκε ιδιο με PS3.Το μενου ειναι ακριβως το ιδιο απο αποψη response(αυτο που δεν μου αρεσει δλδ).
3.Δεν καταλαβαινω τι εννοεις?δλδ πατας τακλιν και δεν εισαι σιγουρος αν εχει πεσει ο παιχτης σου?αν εννοεις αυτο...μου φενεται πολυ περιεργο...
4.Οι αποψεις ειναι μοιρασμενες σε Ελλαδα(λογο προκαταληψης πιστευω,εδω εχω ακουσει επιχειρημα οτι για το προ βγαλανε τραγουδι,για το φιφα βγαλανε?χαχαχα)Εξω δεν ειναι και τοσο μοιρασμενες.
5.Διαφωνω ναι,γιατι πιστευω οτι το φιφα εχει κανει καλυτερη δουλεια στο θεμα στυλ παιχτων(τουλαχιστον στους πολυ γνωστους).Στο προ ακομα και ο messi που ειναι ο trademark παιχτης τους το στυλ του δεν μοιαζει με την πραγματικοτητα(προσοχη μιλαω για το στυλ παιχνιδιου του,οχι την εμφανηση)Αντιθετα στο φιφα ειναι ολοιδιος..
7.Για να σε ενημερωσω στο φιφα 10 κυκλοφορισε μηνες μετα και ηταν επιπληρωμης.Στο φιφα 11 κυκλοφορησε 1 μηνα αργοτερα και ηταν τζαμπα.
Επισης τι εννοεις unstable?Γιατι εγω δεν αντιμετωπισα προβληματα στην συνδεση(μπορει μια στις τοσες να σε πετουσε αλλα δεν ηταν αυτο αρκετο για να χαρακτηρησει καποιος το mode unstable).
Giannis7
15-08-2011, 15:39
giati protimame pro
Όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι αλήθεια το bold. :d030:
dinospao
15-08-2011, 16:15
και για να πουμε και κατι και για τα 2 παιχνιδια.
και τα 2 εχουν πολλα μα πολλα bugs και λαθη. αλλα καποιο απο τα 2 θα εχει κατι καλυτερο και γι αυτο θα το προτιμανε οι πολλοι. το φιφα εδω και 3 χρονια εχει καλυτερο gameplay και γι αυτο πουλαει τρελα. οπως γινοταν παλαιοτερα με το προ που ηταν καλυτερο. εντελει ομως ο καθενας παιζει οτι γουσταρει. δικα του τα λεφτα και η κονσολα και τα κανει οτι θελει. εμεις ευχομαστε να υπαρχει ανταγωνισμος για να βλεπουμε καλυτερα πραγματα.
ας πει κανεις οτι υποστηριζω, με αυτα που εγραψα τωρα, το φιφα και θα τρελαθω
georgios
15-08-2011, 16:38
1ον Θελω να βλεπω τα πραγματικα ονοματα των παιχτων
2ον Θελω το gameplay να ειναι "περιπου" ομοιο με το ποδοσφαιρο που βλεπω στην τηλεοραση. to pro epi ps1 ke ps2 sarone ke den ixe katholu sosta onomata. oso gia to 2o malon milas gia ta animation. sinolika apo oti katalaveno diladi se niazi epifaniaki ikona ke oxi i usia. to ti fentete diladi otan den pezis to game
το gfl θα ηθελα να το αφησεις απ εξω, δεν εχει σχεση με αυτα.ama den exi sxesi tote alakse avatar ke signature. eksakoluthis na min apantas sigekrimena...
4.Οι αποψεις ειναι μοιρασμενες σε Ελλαδα(λογο προκαταληψης πιστευω,εδω εχω ακουσει επιχειρημα οτι για το προ βγαλανε τραγουδι,για το φιφα βγαλανε?χαχαχα)Εξω δεν ειναι και τοσο μοιρασμενες.
milao gia tin pikilia faseon. se auto ton tomea gerni pros to pro. sto fifa iparxi mia tasoi kapioi na prospathun skoraroun sinexos me paromia kolpa
episis gia to podi pu ipes prin. to provlima sto fifa den ine toso oti varai sxedon to idio ke me to aristero. to provlima ine oti asxeta ti thesi varai me opio podi na ne. den xrisimopii to sosto podi apo to sosto simio. auto su dini ligo arcade esthisi (amerikania)
7.Για να σε ενημερωσω στο φιφα 10 κυκλοφορισε μηνες μετα και ηταν επιπληρωμης.Στο φιφα 11 κυκλοφορησε 1 μηνα αργοτερα και ηταν τζαμπα.exis diko. peripu 1 mina. parola auta to theoro poli akiro. to game kiklofori elipes. pos kapios na to krini? giati den prolavenun na to etimasun? gia na aposimforisun to online? oti ke na ne ine provlima. an lavume ipopsi ke to EA pass. pu pernis to game ke meta to pantrevese giati xani telios tin aksia metapolisis. an den su aresi diladi to kathisterimeno ultimate team tin ekatses. politiki tis arpaxtis apo EA. klasika
3. Ε εισαι λιγο τραγικος νομιζω! (Τι να πει κανεις και για τα τακλιν του Προ δηλαδη, στο 11 νομιζω ειχαν βελτιωθει αρκετα)
5. Συμφωνω. Στο Προ ειναι καπως πιο καθαρη η απεικονιση.
3. Στην Ελλαδα πουλαει περισσοτερο επειδη ειμαστε/ημασταν ολοι κολλημενοι με το Προ τοτε που βασιλευε στο PS2 και οι πιο πολλοι δεν καταδεχονται καν να δοκιμασουν το Fifa στο NextGen. Εξαλλου, αν ρωτησεις, οι 3/4 που τωρα παιζουν Φιφα θα σου πουν οτι μεχρι πριν 4 χρονια επαιζαν Προ. Ας μην ειμαστε ταγμενοι, παιζουμε ο,τι ειναι καλυτερο καθε χρονια! Και οπως το Προ βασιλευε εκεινα τα χρονια, ετσι και το Φιφα βασιλευει τα τρια τελευταια και, μαλλον, επεται συνεχεια.
Αν και το Ιντερνετ δεν εχει αμεση σχεση με το τι παιζει ο καθενας, οι χωρες που δεν ειναι τοσο διαδεδομενο ειναι πλεον μονο οι τριτοκοσμικες!!! Αρα τι θες να πεις? Αν εννοεις οτι οι περισσοτεροι που παιζουν Φιφα το μαθανε απο το ιντερνετ αυτο ειναι κακο για τους κολλημενους με το Προ γιατι δειχνει οτι ειναι στενομυαλοι και κλεισμενοι στο καβουκι τους σε αντιθεση με τους υπολοιπους που ανοιξαν τα ματια τους (μεσω ιντερνετ αν εννοεις αυτο) και αλλαξαν παιχνιδι.
1. sinolika apo oti katalaveno diladi se niazi epifaniaki ikona ke oxi i usia. to ti fentete diladi otan den pezis to game
2. milao gia tin pikilia faseon. se auto ton tomea gerni pros to pro. sto fifa iparxi mia tasoi kapioi na prospathun skoraroun sinexos me paromia kolpa
3. episis gia to podi pu ipes prin. to provlima sto fifa den ine toso oti vaρai sxedon to idio ke me to aristero. to provlima ine oti asxeta ti thesi varai me opio podi na ne. den xrisimopii to sosto podi apo to sosto simio.
4. auto su dini ligo arcade esthisi (amerikania)
Σορρυ για το double-post.
1. Η ουσια σε αυτα τα παιχνιδια, νομιζω, ειναι το gameplay και το Φιφα υπερτερει ξεκαθαρα σε αυτον τον τομεα, ειναι ο κυριως λογος που το παιζουμε!
2. Τι εννοεις κολπα? Μηπως εννοεις τροπους? Υπαρχουν πολλοι τροποι, με ατομικη ενεργεια μεσω dribbling, με επελαση απο τα πλαγια και σεντρα, με ενα-δυο, με καθετη μπαλια, με δημιουργια φασης απο το κεντρο. Στο προ απλα περνεις ενα παιχτης και προχωρας, τρεχεις, οσο πιο γρηγορα μπορεις, τους περνας ολους σαν τρενο, βαρας μια φωτοβολιδα, το τερμα αντιδρα οπως να 'ναι και γκοοοοολ! :P
3. Ισχυει αυτο για το ποδι, πρεπει να το διιορθωσουν. Ειναι ενοχλητικο.
4. Το Προ ειναι κατ' εξοχιν arcade και το Φιφα simulation.
dinospao
15-08-2011, 17:12
Αν και το Ιντερνετ δεν εχει αμεση σχεση με το τι παιζει ο καθενας, οι χωρες που δεν ειναι τοσο διαδεδομενο ειναι πλεον μονο οι τριτοκοσμικες!!! Αρα τι θες να πεις? Αν εννοεις οτι οι περισσοτεροι που παιζουν Φιφα το μαθανε απο το ιντερνετ αυτο ειναι κακο για τους κολλημενους με το Προ γιατι δειχνει οτι ειναι στενομυαλοι και κλεισμενοι στο καβουκι τους σε αντιθεση με τους υπολοιπους που ανοιξαν τα ματια τους (μεσω ιντερνετ αν εννοεις αυτο) και αλλαξαν παιχνιδι.
πω ρε τι ειπες; αυτο ακριβως που ηθελα να πω και με προλαβες. μπραβο.
+rep :a023::a023::a023:
να διευκρινισουμε ομως κατι: αυτο ισχυει για τους κολλημενους του προ που δεν ξερουν τι ειναι το φιφα. οχι γι αυτους που παιζουν προ αλλα ξερουν και λενε οτι το φιφα ειναι καλυτερο. αυτοι ειναι μια χαρα παιδια.
mouzakas
15-08-2011, 17:19
to pro epi ps1 ke ps2 sarone ke den ixe katholu sosta onomata. oso gia to 2o malon milas gia ta animation. sinolika apo oti katalaveno diladi se niazi epifaniaki ikona ke oxi i usia. to ti fentete diladi otan den pezis to game
den me katalaves me niazei kai i emfanisi kai to gameplay. apla den mou aresei na vlepw north london vs east london. megalo meion gia mena pou den exei ta lisence i konami.
Φιλε georgie,Αυτο που θελει να πει ο mouzakas ειναι οτι αν βαλεις ενα πραγματικο αγωνα ποδοσφαιρου διπλα απο τα 2 ποδοσφαιρακια,το φιφα θα σου φανει πανομοιοτυπο ενω το προ οχι...σε αυτο συμβαλουν τα animation οπως ειπες αλλα σε συδιασμο με το gameplay και την φυσικη της μπαλας,γραφικα κλτ...
Για το ποδι εχεις δικιο,ανεξαρτητα απο τι θεση βρισκεται ο παιχτης σουταρει με random ποδι(αυτο οντως πρεπει να διορθωθει)
Οσο για την ποικιλια των φασεων δεν μου λεει κατι το οτι πολλοι προσπαθουν να σκοραρουν με συγκεκριμενους τροπους,δεν ακυρωνει το γεγονος οτι το φιφα εχει τεραστια ποικιλια φασεων.μπορω να σου στειλω λινκ απο goal compilation προ 11 οπου βλεπεις συνεχως τα ιδια goal και τις ιδιες φασεις...
Για το ultimate team δεν μπορω να καταλαβω γιατι να ειναι προβλημα το οτι βγηκε ενα μηνα μετα...
Βρηκες τοσα αρνητικα στο φιφα αλλα δεν εχεις πει για προ τπτ:
1.Παιχτες με ρομποτικα animation (ειδικα στο κοντρολ της μπαλας)(το χειροτερο απο ολα για μενα)
2.Σουτ ρουκετες + τρυπιοι τερματοφυλακες οπου πεφτουν με ενα συγκεκριμενο animation και τους φευγει η μπαλα απο τα χερια
3.Ενα στυλ εστειων με δυχτια οπου οταν βαζεις goal τρεμουν σαν ζελε(διορθωθηκε στο 12 απο οτι βλεπω)
4.Με παιχτες μικροτερων ομαδων δεν μπορεις να παιξεις γιατι στριβουν σαν διοροφα λεωφορια
5.Ενα online γενικοτερα κακο και συγκριτηκα με το φιφα με lag κτλ...
6.Το γνωστο με τα δικαιωματα με λιγες ομαδες και πρωταθληματα.
7.Στο ελευθερο με τον τερματοφυλακα τα παντα ξεκινανε fix(αν καταλαβαινεις τι εννοω...οι παιχτες γυρνανε default στις θεσεις τους)επισης μπορεις να δωσεις πασα μονο σε ενα αμυντικο(+αυτο διορθωθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο 12 απο οτι ειδα)Τελος δεν μπορεις σαν επιτηθεμενος να κλεψεις την μπαλα απο τον τερματοφυλακα που εκανε λαθος επιλογη να δωσει πασα στον αμυντικο του αντι να την στειλει με ελευθερο στο κεντρο του γηπεδου.
Στα + βαζω το edit mode οπου παντα με απασχολουσε και μου αρεσε.
ρε παιδια οταν δειτε καλα τον michael richards της Man City να παιζει φιφα 12 θα προσεξετε οτι σε μια φαση κανει συνεχεια τριπλες γυρω απο τον εαυτο του και δεν μπορει κανεις να του παρει την μπαλα,κανει γυρω γυρω απο τον εαυτο του ελεος αν το δειτε αυτο στο αληθινο ποδοσφαιρο στειλτε και ενα λινκ(οχι messi,c.ronaldo κτλ παρακαλω!). Αυτο θα το προσθεσουν λεει φετος.
ρε παιδια οταν δειτε καλα τον michael richards της Man City να παιζει φιφα 12 θα προσεξετε οτι σε μια φαση κανει συνεχεια τριπλες γυρω απο τον εαυτο του και δεν μπορει κανεις να του παρει την μπαλα,κανει γυρω γυρω απο τον εαυτο του ελεος αν το δειτε αυτο στο αληθινο ποδοσφαιρο στειλτε και ενα λινκ(οχι messi,c.ronaldo κτλ παρακαλω!). Αυτο θα το προσθεσουν λεει φετος.
Μονο που ο Michale Richards Παιζει με εναν αλλο που δεν ξερει χριστο απο fifa 12...(ουτε ο Richards ξερει)
Οταν θα παιξει με το CPU τοτε να μου βρεις παρομοιο επιχειρημα...
ξαναπαμε μια,φετος θα μπει η κοντινη τριπλα αυτο για μενα ειναι βλακεια γενικα τελος.Δειξε μου στην πραγματικοτητα ποτε γινετε να κανει γυρω γυρω ο παιχτης απο την μπαλα και να μην του την παιρνουν.
ΥΓ. Φετος οπως και περσυ πρωτα θα παιξω τα ντεμο και μετα θα παραγγειλω το παιχνιδι που θα παρω σε αντιθεση με εσας που θα παρετε day one φιφα και απο ελλαδα 60 ευρο!
Και εγω σου απαντησα,αν θες δειξε μας με λινκ τι εννοεις για να δουμε...
ΥΓ. νομιζεις οτι εισαι ο μονος που δοκιμαζεις το ντεμο πριν κανεις αγορα καποιο game?η αντικειμενικοτητα σε εφαγε...
lebron15
15-08-2011, 21:03
ΥΓ. Φετος οπως και περσυ πρωτα θα παιξω τα ντεμο και μετα θα παραγγειλω το παιχνιδι που θα παρω σε αντιθεση με εσας που θα παρετε day one φιφα και απο ελλαδα 60 ευρο!
Το καλυτερο για μενα ειναι η ενοικιαση και οχι το ντεμο,εκει θα βγαλεις τα τελικα συμπερασματα,απο εναν αγωνα Barcelona-Chelsea σε exhibition mode δεν μπορει να κριθει ενα ολοκληρο παιχνιδι! :heyyy:
Sorry αν λεω κατι που δεν ισχυει, αλλα και το Fifa να σου αρεσει περισσοτερο,το PES θα αγορασεις φιλικα!
georgios
15-08-2011, 21:19
Όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι αλήθεια το bold. :d030:to periergo ine oti ta teleutea xronia pu to sizitame den exi kani tipota i EA se autus tus tomeis
Για το ποδι εχεις δικιο,ανεξαρτητα απο τι θεση βρισκεται ο παιχτης σουταρει με random ποδι(αυτο οντως πρεπει να διορθωθει)auto ine kati pu mu aresi stin konami. prosexun kati teties mikres leptomeries. ftiaxnun kapius algorithmus pu i EA den tus agizi. asxolite mono me osa entiposiazun.
Για το ultimate team δεν μπορω να καταλαβω γιατι να ειναι προβλημα το οτι βγηκε ενα μηνα μετα...
to theoris fisiko na plironis ena game ke na vlepis ti exis plirosi ena mina meta? ke vevea meta na min boris na to pulisis to game
ego anefera giati protimo to pro. auta pu anefera, athristika, ta theoro pio simantika apo auta pu les esi. episi ta perisotera pu les milane gia to idio prama. animation. ine simantiko, ala den ine to proto
Αν παιζεις και ολες οι κινησεις σου φενονται ψευτηκες το βρισκω πολυ μεγαλο μειον...περυσι νοικιασα το προ αλλα δεν καταφερα να το παιξω,απογοιτευτηκα πληρως δεν μπορω να παιζω και να μην μοιαζουν οι κινησεις των παιχτων ανθρωπινες...
Η μεταπωλητηκη αξια τι ρολο παιζει?απο την στιγμη που αγοραζεις το game για να το παιξεις ολη την χρονια,αλλα ακομα και αν θες να το πουλησεις το πουλας και τελειωσε..που ειναι το προβλημα?το code?αγοραζεις καινουριο με 8 ευρω...
Επισης οταν παιζεις στο φιφα με μικρη ομαδα εναντια μεγαλων...εχεις την αισθηση οτι μπορεις να κανεις πραγματα,μπορεις να παρει αποτελεσμα.Οταν παιζεις προ υπο τις ιδιες συνθηκες αισθανεσε ανημπορος...(με τους παιχτες σου να στριβουν σαν διοροφα λεωφορια,το ανεφερα και πιο πανω..)
georgios
15-08-2011, 22:11
^^^
den diafono, ala i esthisi na nikas me me elada diafores ales iperomades ine foveri
Η μεταπωλητηκη αξια τι ρολο παιζει?απο την στιγμη που αγοραζεις το game για να το παιξεις ολη την χρονια,αλλα ακομα και αν θες να το πουλησεις το πουλας και τελειωσε..που ειναι το προβλημα?το code?αγοραζεις καινουριο με 8 ευρω...to kako ine oti otan kiklofori den kseris ti tha su erthi me to ultimate team. ta reviews den lene tipota.
episis, i aksia enos metaxirismenou ine 20-25 euro. an vgalis 8euro apo ta 20 ti meni?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.