PDA

View Full Version : One Piece: Pirate Warriors

tnf50
02-09-2011, 08:20
Aπ' οτι φαινεται η namco ειπε να κανει τη χαρη στους φανς του one piece και ετσι ανεθεσε στην tecmo koei(dynasty warriors...) να φτιαξει το πρωτο next gen one piece game.

http://images.saiyanisland.com/data/590/One-Piece-PS3.jpg (http://images.saiyanisland.com/showphoto.php?photo=8272) One Piece PS3, One Piece: Kaizoku Musou, is the first One Piece game on the Sony PlayStation 3. It is in development by Tecmo Koei and will be published by Namco Bandai Games. A release date has not yet been announced for Japan and no plans have been revealed for a North American or European release. source-sayanisland

Προσωπικα δε μου πολυαρεσει το op(μεχρι στιγμης:d030:) και δεν περιμενω και πολλα(αν σκεφτει κανεις τι εγινε και με το bleach). Φαινεται οτι το παιχνιδι θα μοιαζει στα dw δηλαδη θα διαλεγετε εναν απο τους πολλους χαρακτηρες με στοχο τη σφαγη πολλων εχθρων+του τελικου αρχηγου

gdskate
02-09-2011, 08:43
Αυτά είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FunkyCobra
02-09-2011, 17:24
dynasty warriors???pwww moufa 8a nai...

dimitrisasp
02-09-2011, 20:32
Καλά και μόνο που γράφει One Piece στο κουτί ειναι λόγος αγοράς για κάτι καμένους φαν της σειράς σαν εμένα. Αν ειναι και αξιοπρεπές τότε πάμε αγορά με τα χίλια!

Avenger_Seraphim
02-09-2011, 21:56
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω Δημήτρη, αλλα η KOEI έχει βγάλει αλλα 2 ανιμε παιχνίδια στο ίδιο στυλ, και δεν αποδείχτηκαν ιδιαίτερα καλα ( τελευταίο παράδειγμα το Hokuto no ken και το Saint Seiya), το Gundam Musou αποδείχτηκε μέτριο αν θυμάμαι καλά. Ας ελπίσουμε για τους φαν οτι θα είναι καλο...

Εγώ δεν είμαι φαν, οπότε ελπίζω να πατώσει μουαχαχαχαχα!!! Kidding, ήδη στην αμερική έχουν αρχίσει τα αρνητικά σχόλια λόγω του "Dynasty Warriors" style που θα έχει... Αλλα σίγουρα θα το αγοράσουν :Ρ Κλασσικά υπάρχει μια γκρίνια, αλλα βαθιά μέσα τους ξέρουν οτι θα το αγοράσουν xD

Avenger_Seraphim
05-09-2011, 21:10
Μερικές εικόνες... Τα γραφικά δεν μου αρέσουν, ειναι σαν πλαστελίνες xD

http://images.saiyanisland.com/data/590/One-Piece-Kaizoku-Musou-Luffy.jpg

http://images.saiyanisland.com/data/590/One-Piece-Kaizoku-Musou-Battle.png

tnf50
05-09-2011, 21:20
O πανω luffy ειναι καλοφτιαγμενος

the master
05-09-2011, 21:22
φαινεται σπαμο hack n slash απο την δευτερη εικονα...

tnf50
05-09-2011, 21:55
φαινεται σπαμο hack n slash απο την δευτερη εικονα...

Το κολλησε το bleach φαινεται. Με τη συγκεκριμενη εταιρια δεν απορω παντως:a050:

Avenger_Seraphim
06-09-2011, 00:09
O πανω luffy ειναι καλοφτιαγμενος

Ναι, αλλα ειναι ανάγκη να φαίνονται σαν πλαστελίνες ή πάνινες κούκλες; Τι στο καλό είναι αυτές οι γραμμές πανω σε όλο το μοντέλο (και όχι, δεν εννοω τις μαυρες γραμμες που είναι οι σκιές...).. Τεσπα ουτως ή αλλως δεν πρόκειται να παίξω ενα musou game.

dimitrisasp
06-09-2011, 02:03
Avenger_Seraphim για πιο πανω που μου απαντησες συμφωνω σε ολα και πατάτα περιμένω εδώ που τα λέμε αλλα One Piece είναι αυτό πως να το κάνουμε. Και ο Luffy μου φαίνεται κακάσχημος στις εικόνες :P

jimbour
19-12-2011, 19:33
o_P-DFNBDK8

σαν φαν που είμαι εννοειται θα το πάρω, ασε που φαινεται πολύ καλο.

FunkyCobra
20-12-2011, 02:40
den fenetai toso asxhmo oso to perimena

MetalGearFan
22-12-2011, 11:42
Μερικές εικόνες... Τα γραφικά δεν μου αρέσουν, ειναι σαν πλαστελίνες xD

Μου αρέσουν ! Μου θυμίζουν ελαφρά Valkyria Chronicles και το κλασσικό cell shaded το χόρτασα σε Bleach & Naruto για να είναι ειλικρινής.

Αυτό που με ενθουσιάζει ιδιαίτερα είναι το Dynasty Warriors στυλ παιχνιδιού, βρίσκω πως ταιριάζει γάντι στην λογική του One Piece. Να πω την αλήθεια θα ήθελα κάτι τέτοιο από το Naruto που περιορίστηκε σε VS μάχες

Ελπίζω σε limited edition, im looking at you Bleach Soul Resureccion.

dimitrisasp
22-12-2011, 13:23
Δεν φαίνεται άσχημο εκ πρώτης όψεως αλλά κρατάω μικρό καλάθι. Όλα θα κριθούν στο gameplay!
One Piece: Kaizoku Musou - BandaiNamcoLive.tv Gameplay - YouTube

One Piece Kaizoku Musou Trailer HD 720p - YouTube

MetalGearFan
22-12-2011, 13:43
Δεν φαίνεται άσχημο εκ πρώτης όψεως αλλά κρατάω μικρό καλάθι. Όλα θα κριθούν στο gameplay!

Δεν ξέρω... γιατί εγώ από την άλλη περίμενα περισσότερα από το naruto που είχε πολύ καλό game play αλλά μόνο versus και η ιστορία δεν αποδόθηκε ωραία. προτιμούσα τις game only ιστορίες και το action του naruto Ultimat ninja στο PS2. Τώρα το ONE PIECE μου φαίνεται ακριβώς αυτός που θέλω.

MetalGearFan
28-12-2011, 19:40
Από το τρέιλερ μου φαίνεται καλύτερο και από τα -πολύ καλά- Ultimate Ninja & Soul Resureccion

aZzRE7a7eio

Avenger_Seraphim
30-12-2011, 15:49
Αλλαξα τον τιτλο μιας και η Bandai θα το φέρει στα μέρη μας... Όσο για το αν ειναι καλύτερο απο τα αλλα anime games δεν μπορείς να το πεις, αφου το μόνο ίδιο είναι το Gundam musou, που είναι φτιαγμένο απο τους ίδιους :Ρ Οπότε σου λέω απο τωρα να κρατας μικρό καλαθι γενικότερα για το τελικό αποτέλεσμα. Το Bleach ήταν όντως μέτριο όμως.

Για να γίνει Naruto Ultimate ninja έχει πολλά ψωμιά να φάει :Ρ

ilias78
30-12-2011, 17:59
παντως στην ιαπωνια, θα βγει κ σε bundle...

http://game20.gr/wp-content/uploads/2011/12/one-piece-pirate-musou-ps3-bundle.jpg

tnf50
30-12-2011, 19:44
Εντωμεταξυ το παιχνιδι με εχει spoileriασει αγρια...δε με νοιαζει ομως λογω του οτι το συμπαν του one pieceκαι η λιστα των επισοδειων ειναι απεραντα

dimitrisasp
30-12-2011, 19:55
Για να το παίρνει ρε παιδιά τόσο ζεστά η Sony και να βγάζει bundle μήπως πρόκειται για δουλεμένο τίτλο και όχι κάποια προχειρότητα..?

Avenger_Seraphim
30-12-2011, 21:53
Δεν είπα οτι θα είναι κακό, απλά επειδή όλα τα Dynasty Warriors είναι επαναλαμβανόμενα, και ας έχουν ενα character roster άνω των 50 χαρακτήρων με διαφορετίκό στόρυ για την κάθε clan. Σίγουρα θα γίνει το ίδιο, μιας και το σενάριο είναι ένα. Θα πουλήσει σίγουρα like hot cupcakes, και εκεί μπαίνει και το bundle :P

mouzakas
06-02-2012, 18:04
Namco Bandai and Tecmo Koei are teaming up again for another anime Warriors game. Instead of Gundam, the two companies are working with the Straw Hat pirates to create One Piece: Pirate Musou. The game is slated for release on March 1 in Japan.

LifesGooD
09-03-2012, 19:55
mallon 8a to agorasw apo ebay!!

geogoku
10-03-2012, 16:11
το παιχνιδι οπως αναμενοταν πηγε .....οντας κ επιασε τρελα νουμερα σε ενα απο τα καλυτερα ps3 games launch στην ιστορια του ps3...το ξεραμε γιατι ειχε γινει κ χαμος απο τα preorders...

650.000 στην πρωτη εβδομαδα δεν ειναι λιγα.....

http://andriasang.com/con07h/one_piece_pirate_sales/

Avenger_Seraphim
10-03-2012, 19:38
E goku, δεν θελει και πολυ. hack n slash παιχνίδι υπερ αγαπητό στην ιαπωνιά + one piece, αγαπημένο mainstream μάνγκα= λεφτα με το τσουβάλι. Επίσης δεν πουλησαν μονο τα παιχνιδια, αλλα και τριπλασίασε τις πωλήσεις της κονσόλας... Νομίζω το sequel μολις πήρε το πρασινο φως.

tnf50
10-03-2012, 21:25
Ειναι κριμα που δε φτιαχνουν ενα καλο fighting game(αυτο ισχυει και για το bleach)...αυτα τα hack and slash(σε στυλ DW) ποτε δε τα συμπαθησα...απορω γιατι ειναι τοσο δημοφιλη στους ιαπωνες...

geogoku
10-03-2012, 22:14
Νομίζω το sequel μολις πήρε το πρασινο φως.

απο το στομα μου το πηρες......

Avenger_Seraphim
11-03-2012, 00:02
Ειναι κριμα που δε φτιαχνουν ενα καλο fighting game(αυτο ισχυει και για το bleach)...αυτα τα hack and slash(σε στυλ DW) ποτε δε τα συμπαθησα...απορω γιατι ειναι τοσο δημοφιλη στους ιαπωνες...
Δεν ξέρω για τους ιαπωνες, αλλα για μένα ειναι πολυ entertaining. Αλλα ναι κουραζουν απο ενα σημειο και μετά. Ειδικά αν σκεφτεις οτι οοοολα αυτα τα Dynasty warriors δεν εχουν αλλαξει ιδιαίτερα μετά απο τόοοοσα παιχνίδια που εχουν βγαλει. Παρ'ολα αυτα πουλανε σαν τρελά.

Rikimaru
11-03-2012, 15:37
^Yeap. Π.χ. εγώ όταν τερμάτισα το Samurai Warriors, δεν είχα όρεξη να παίξω Samurai Warriors 2. Δεν βελτίωσαν τίποτα, δεν άλλαξαν τίποτα (μόνο λίγους extra χαρακτήρες έβαλαν).

Sengoku Basara FTW! xD

Πάντως το OP: Pirate Warriors (<lolz) φαίνεται πιο ωραίο απο το Naruto, άντε να βγει να το παίξουμε.

geogoku
11-03-2012, 15:43
Πάντως το OP: Pirate Warriors (<lolz) φαίνεται πιο ωραίο απο το Naruto, άντε να βγει να το παίξουμε.

Οπα οπα φιλε μου...για το καλο σου παρτο πισω γιατι θα σε μπαναρει ο avenger.....

:hysterical:

LifesGooD
11-03-2012, 16:39
na rwthsw kati,8a paizei sto ps3 m ama to parw apo ebay???to fernoun apo iapwnia.8a to exw se 15 meres peripou!

Rikimaru
11-03-2012, 16:45
Οπα οπα φιλε μου...για το καλο σου παρτο πισω γιατι θα σε μπαναρει ο avenger.....

:hysterical:
Το ξέρω, επίτηδες το είπα. :P
na rwthsw kati,8a paizei sto ps3 m ama to parw apo ebay???to fernoun apo iapwnia.8a to exw se 15 meres peripou!
Ναι.

hakoo
14-03-2012, 00:10
Πως γινεται να πουλησε 650 χιλιαδες αντιτυπα μεσα σε λιγες μερες και τα naruto games να πουλανε πολυυυυυυυ λιγοτερο?
Ειναι πιο δημοφιλες το OP στην Ιαπωνια?

Avenger_Seraphim
14-03-2012, 02:27
Πως γινεται να πουλησε 650 χιλιαδες αντιτυπα μεσα σε λιγες μερες και τα naruto games να πουλανε πολυυυυυυυ λιγοτερο?
Ειναι πιο δημοφιλες το OP στην Ιαπωνια?
Ναι είναι το πρώτο manga σε πωλήσεις στην ιαπωνία. Το Ναρούτο είναι στη δεύτερη θέση (μπορεί και τρίτη). Πως γίνετε να πουλάει 650,000? Αφου είναι one piece και dynasty warriors XD Και ίσως το πρώτο καλο παιχνίδι one piece για πολλα χρόνια. Οπότε σκέψου οτι ολοι αυτοι οι φανς ποσο θα περίμεναν για κάτι τέτοιο. Το ναρουτο ειναι πιο δημοφιλές στην ευρώπη και αμερική. Το one piece το έθαψε η αμερική λογω κακής μεταγλωττισης.

geogoku
15-03-2012, 02:36
745k+ κ συνεχιζει το ατιμο....

http://andriasang.com/con0ad/media_create_sales/

hakoo
15-03-2012, 02:48
Το ναρουτο ειναι πιο δημοφιλές στην ευρώπη και αμερική.

A ok, εγω νομιζα οτι το Naruto ηταν by far το πιο δημοφιλες στην Ιαπωνια!