PDA

View Full Version : Sniper Elite V2

aiva
12-10-2011, 14:30
Το πρώτο στο PS2 ήταν πολύ καλό. Άντε να δούμε και την συνέχεια!

Sniper Elite V2 Trailer

giannislazy
12-10-2011, 14:46
Ξέρουμε για πότε μας έρχετε?

FotisGRC
12-10-2011, 14:49
Θέλει ακόμα καιρό??

Edit:Με πρόλαβες..

giannislazy
12-10-2011, 14:58
Αν και δεν έχω παίξει το 1 πάντα μου αρέσανε τα σκηνικά με τους snipers.

FotisGRC
12-10-2011, 15:03
Ναι, αν είναι λίγο προσεγμένα έχουν φάση.. Πάντως που κοίταξα λένε για 2012.. Πιο συγκεκριμένα τίποτα..

aiva
12-10-2011, 16:04
Και γω δεν έχω βρει την παραμικρή πληροφορία. Το μόνο που με έκανε κλικ είναι το Q1 που γράφει το gametrailers. Δεν πιστεύω όμως να βγει τόσο σύντομα.

http://www.gametrailers.com/game/sniper-elite-v2/15329

FotisGRC
12-10-2011, 16:25
Και η κοπελιά εδώ το λέει... Χαχαχα... Τι άλλο θα σκεφτούνε για views!

Sniper Elite V2 confirmado 2012 - YouTube

three_brothers1
12-10-2011, 16:34
το παιχνιδι που ειναι φτιαγμενο αποκλειστικα για ελληνες..το class του sniper σε ολα τα fps ειναι προσον του ελληνα..τεμπελικο..αρα η εταιρια πρεπει να απευθυνθει σε παγκαλο και ΓΑΠ για promotion

aiva
10-04-2012, 18:41
Αύριο το demo στο PSN και από σήμερα στο Xbox Live! Ελπίζω να έχουν κάνει καλή δουλειά.

http://game20.gr/news/sniper-elite-v2-demo-released-8436/

nikon
12-04-2012, 08:16
Ωραίο είναι μου θύμισε Enemy at the gates το όλο σκηνικό και μη νομίζει κανείς ότι έχει μόνο sniper στην κατοχή του.
Πολύ ωραία επίσης είναι τα εφέ με την σφαίρα που φεύγει από το όπλο και δείχνει από κοντά την πορεία της μέχρι τον στόχο όπως δείχνει στο 1ο βίντεο.

MajereMP44
12-04-2012, 13:55
Το δοκιμασε κανεις ή ακομη δεν βγήκε?

konstantinos
12-04-2012, 13:58
Εγω που το επαιξα το ντεμο μου αρεσε πολυ αν ειχε κ καλυτερα γραφικα γιατι δεν με τρελαναν.

MajereMP44
12-04-2012, 14:04
Μαλιστα.Αναμενομενο με τα γραφικά.Το θεμα ειναι να ειναι αξιοπρεπή και να στεκονται.

nikon
12-04-2012, 15:16
Mια χαρά είναι και τα γραφικά του σε σχέση με κάτι CoD είναι πολύ καλύτερα.

aiva
13-04-2012, 01:38
Μόλις τέλειωσα το demo. Απογοήτευση. Ο χειρισμός είναι για χάπια. Το cover system πάσχει τόσο πολύ, που αναγκάστηκα να κινούμαι με έρπινγκ ακόμα και φάτσα στον εχθρό (το animation την ώρα του έρπινγκ είναι τραγικό!). Άσε που την ώρα του έρπινγκ δεν μπορείς να στριφογυρίσεις το σώμα σου, πράγμα πολύ σημαντικό ιδιέταιρα όταν μιλάμε για έναν sniper! Μετά είναι η ελευθερία. Δεν ξέρω αν είναι έτσι η συγκεκριμένη πίστα, αλλά τόσο γραμμικό δεν το περίμενα. Να έχω δεξιά και αριστερά ένα σορό κτίρια και να μην μπορώ να μπω σε κανένα! Αν θυμάμαι καλά, στο πρώτο παιχνίδι είχες περισσότερες επιλογές για να χαράξεις πορεία! Το περίμενα πιο ανοιχτό και όχι να μην μπορώ να πηδήξω ένα οδόφραγμα 80 πόντων για να πάω πίσω από τον εχθρό! Υπάρχουν όμως κι άλλα στραβα. Είδα γερμανούς να κολλάνε πάνω σε κολώνα αλλά να συνεχίζουν το τρέξιμο, είδα την κάμερα να δείχνει πίσω από τον τοίχο που βρίσκεται στην πλάτη μου (με αποτέλεσμα να μαυρίζει η οθόνη), είδα sniper εχθρό να κάθεται σαν ηλίθιος σε ένα ένα ψηλό σημείο χωρίς καν να φοράει κράνος και να είναι εκτεθειμένος από χλμ μακριά, είδα να μην μπορείς να ξαπλώσεις (έπρπινγκ) όταν βρίσκεσαι πολύ κοντά σε εμπόδιο και μερικά ακόμα λάθη που μου χάλασαν όλη την εμπειρία. Προχειροδουλειά κατα την άποψή μου αλλά μάλλον θα το αγοράσω όταν βέβαια πέσει η τιμή του στα 12-15 ευρώ. Για τόσο αξίζει. Κρίμα..:'(

tnf50
13-04-2012, 10:09
Παντως η αισθηση που σου δινει ενα τελειο headshot ειναι μοναδικη!

Κατα τ'αλλα δεν ειχε τιποτα το ιδιαιτερο...

grip
13-04-2012, 23:15
Και εγώ σήμερα το κατέβασα και δοκίμασα το demo.Η αλήθεια είναι ότι πλέον μου αρέσουν πιο πολύ αυτού του είδους ''να σκεφτώ με τι τρόπους θα τον σκοτώσω (νάρκη πάνω σε πτώματα,να κάνω θόρυβο κτλ) από το να παίξω ένα run n kill παιχνίδι στυλ Cod.
Δεν έχω προηγούμενα παιχνίδια τύπου sniper,καθότι μέχρι πριν ήμουν fan των run n kill παιχνιδιών,αλλά πλέον νομίζω πως θα αλλάξω και θα βάλω λίγο το κεφάλι μου να σκέφτεται πριν σκοτώνω.
@aiva (επειδή βλέπω ότι έχεις εμπειρία σε αυτά τα παιχνίδια)
Υπάρχει κάτι αντίστοιχο να δοκιμάσω σε ps3 μέχρι να βγει αυτό?Και εγώ υπολογίζω να το αγοράσω εκεί στο 20αρικο αν και όταν πέσει.

minaras_tio
14-04-2012, 00:11
Ουτε εμενα με ενθουσιασε αλλα αυτο το εφε με τους πυροβολισμους ειναι πολυ εντυπωσιακο….

grip
14-04-2012, 02:05
Δεν χορταίνω να βλέπω τα διάδορα slow bulletshot killcams.
Ειδικά στο πρώτο βιντεάκι το kill που πετυχαίνει στο 1.48-1.52 απλά δεν υπάρχει!!!:respect7:
_izsfYC9rK0

QI1r80VcqQc

r2dyK-_uagE

odytsak
14-04-2012, 15:10
H bullet killcam όπως και διάφορα άλλα (βαλλιστική, άνεμος, παλμοί κλπ)
που είδα στο demo του Sniper Elite V2
υπάρχουν στο Sniper Ghost Warrior που το θεωρώ καλύτερο γιατί είναι FPS.

aiva
14-04-2012, 17:34
Και εγώ σήμερα το κατέβασα και δοκίμασα το demo.Η αλήθεια είναι ότι πλέον μου αρέσουν πιο πολύ αυτού του είδους ''να σκεφτώ με τι τρόπους θα τον σκοτώσω (νάρκη πάνω σε πτώματα,να κάνω θόρυβο κτλ) από το να παίξω ένα run n kill παιχνίδι στυλ Cod.
Δεν έχω προηγούμενα παιχνίδια τύπου sniper,καθότι μέχρι πριν ήμουν fan των run n kill παιχνιδιών,αλλά πλέον νομίζω πως θα αλλάξω και θα βάλω λίγο το κεφάλι μου να σκέφτεται πριν σκοτώνω.
@aiva (επειδή βλέπω ότι έχεις εμπειρία σε αυτά τα παιχνίδια)
Υπάρχει κάτι αντίστοιχο να δοκιμάσω σε ps3 μέχρι να βγει αυτό?Και εγώ υπολογίζω να το αγοράσω εκεί στο 20αρικο αν και όταν πέσει.

Για το PS3 το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι το Βrothers In Arms αλλά είναι τακτικής με ομάδα, δεν είσαι μόνος δηλαδή, έχεις παρέα. Όμως, αν δεν την στήσεις σωστά θα μείνεις σίγουρα μόνος και εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα! Πάντως χρειάζεται αρκετή σκέψη και υπομονή για να πλαγιοκοπήσεις τον εχθρό ή για να τον περικυκλώσεις. Επίσης, έχει τους πιο έξυπνους εχθρούς (με αυτούς του FEAR) που έχω δει σε game. Κάτι άλλο δεν μου έρχεται τώρα φίλε μου, αν θυμηθώ θα σου στείλω ένα π.μ.

odytsak (http://www.ps3forums.gr/vb/member.php?u=3311)
Δεν έχω παίξει το Sniper Ghost Warrior, αλλά γιατί θεωρείς ότι είναι καλύτερο γιατί είναι FPS; Ίσα-ίσα που ένα TPS σε βοηθάει περισσότερο στο να παρατηρήσεις τον χώρο ώστε να καταστρώσεις τα σχέδιά σου. Πάντως επειδή είχα σκοπό να το παίξω κάποτε, εύχομαι να μην σε παίρνει από το χεράκι αλά COD και συ απλά να πατάς την σκανδάλη.

STI_GR
20-04-2012, 11:39
Καλημερα, ξερουμε ποτε βγαινει?

aiva
20-04-2012, 20:15
4 Μαϊου αν δεν κάνω λάθος.

GedoGt
21-04-2012, 20:48
Έπαιξα το demo, πάρα πολύ καλό για παιχνίδι psn.
Μετά έμαθα πως δεν είναι....

grip
22-04-2012, 06:11
:priest:.
Το έκανες με διακριτικό τρόπο :a045: