View Full Version : Haze
personGR
19-05-2008, 21:07
Γιατί το Gears of War?To GT5p?Το Assassin's Creed?
Έλεος με τις μ@λ@κιες σου Ubi, αν δεν μπορείς να βγάλεις ένα παιχνίδι της προκοπής μην το βγάζεις...
Γιατί το Gears of War?To GT5p?Το Assassin's Creed?
Έλεος με τις μ@λ@κιες σου Ubi, αν δεν μπορείς να βγάλεις ένα παιχνίδι της προκοπής μην το βγάζεις...
To θεμα ξερετε ποιο ειναι?Ας ηταν και 500ρ...αλλα να υπηρχε διακαιολογια.Ας ειχε την ποιοτητα των ανω παιχνιδιων στον τεχνικο τομεα και ας ειχε χαμηλοτερη αναλυση απο αυτα.
Ας ειχε την τεχνολογια του Uncharted , geow , R&C και ας μην ετρεχε στα 720ρ που ετρεχαν αυτα.
personGR
19-05-2008, 21:17
Ρε συ Val, το παιχνιδάκι είναι διασκεδαστικότατο.
Απλά πέφτει μέσα σε μια πολύ special για τους κονσολάδες περίοδο, όπου δεν έχει να προσφέρει ουσιαστικά τίποτα.Αν ερχόταν αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, θα το τσιμπούσα, αλλά τώρα να το κάνω τι, να χαζεύω τη συσκευασία ενώ φορτώνει το mgs4 ή το gta:iv?
Γι'αυτό πέσαμε και πάνω του - άλλωστε δεν ξέρουμε τα περαιτέρω επίπεδα και το στήσιμο του παιχνιδιού καθαυτώ...
εμενα μου την εσπασε η φραση "i dont care"...φαινεται ποσο σοβαρα κανουν την δουλεια τους....καντε και μια συγκριση με τον τελειομανη hideo kojima για να καταλαβετε...στην θεση του θα εκανε harakiri...
Συμβιβασμοι απο τους devs γινονται παντα.Και απο ολους και χωρις εξεραιση.Και ο Κοτζιμα εχει κανει συμβιβασμους.Και αρκετους , οπως αλλωστε το ειπε και ο ιδιος.Το θεμα ειναι οι συμβιβασμοι , πρωτον να ειναι δικαιολογημενοι και δευτερον να ειναι λογικοι.
Ο κυριος της ubisoft με αυτα που λεει ειναι σαν να υποστηριζει οτι το Haze ειναι τοσο αρτιο τεχνικα σε ολους τους υπολοιπους τομεις ,που αναγκαστηκαν να ριξουν την αναλυση για να παιξει σωστα.Ε δεν ειναι λογικο.
pictorino
19-05-2008, 23:02
μόνο που δεν λένε ότι δεν είναι καλύτερο για να μην είναι...υπερβολικά καλό και πάρει τη δουλειά της rockstar μια και πάνω-κάτω συμπίπτουν οι ημερομηνίες
Eντάξει ρε σεις, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου αν δούμε λίγο χειρότερα textures σε ένα παιχνίδι ή χαμηλότερη ανάλυση... Το θέμα είναι να είναι καλό και διασκεδαστικό. Όλοι ξέρουμε τις δυνατότητες που έχει το PS3 (και σίγουρα υπερκαλύπτουν τα γραφικά του Haze) αλλά το θέμα δεν είναι αυτό...
Ο άνθρωπος είπε οτι με την μηχανή και τον τρόπου που την έφτιαξαν (αν έφτιαξαν δική τους και δεν πήραν έτοιμη), έπρεπε να επιλέξουν είτε χαμηλότερη ανάλυση είτε χαμηλότερα FPS. Το ζήτημα λοιπόν είναι στην μηχανή που χρησιμοποίησαν και δεν κάνει σωστή διαχείρηση πόρων ή δεν εκμεταλεύεται το hardware, δεν αποτελεί γενικό συμπέρασμα για τις δυνατότητες της κονσόλας, ούτε πιστεύω ήθελαν να πουν κάτι τέτοιο... Περισσότερο μάλλον για ένα "εσωτερικό" δίλλημα της εταιρείας πρόκειται, δίλλημα της τελευταίας στιγμής ίσως...
georgios
20-05-2008, 11:13
Συμβιβασμοι απο τους devs γινονται παντα.Και απο ολους και χωρις εξεραιση.Και ο Κοτζιμα εχει κανει συμβιβασμους.Και αρκετους , οπως αλλωστε το ειπε και ο ιδιος.Το θεμα ειναι οι συμβιβασμοι , πρωτον να ειναι δικαιολογημενοι και δευτερον να ειναι λογικοι.
Ο κυριος της ubisoft με αυτα που λεει ειναι σαν να υποστηριζει οτι το Haze ειναι τοσο αρτιο τεχνικα σε ολους τους υπολοιπους τομεις ,που αναγκαστηκαν να ριξουν την αναλυση για να παιξει σωστα.Ε δεν ειναι λογικο.
vre dimitraki, ke oi ipolipoi. sigrinete to haze me to uncharted sta grafika?! apo pu ke os pu? to ena pezi mono ke to alo tetraplo
min perimenete thaumata me tosi ligi mnimi. idika sta textures. i tha exis liga textures i tha exis mikres i arketa linear pistes
Haze Review (http://ps3.ign.com/articles/875/875229p1.html)
4.5
lol:angry:
mpoulaki to Haze hehehhehehe etsi etsi pipa kolo sorry gia tin ekfrash :D
georgios
20-05-2008, 12:02
Haze Review (http://ps3.ign.com/articles/875/875229p1.html)
4.5
lol:angry:
den ine proti fora pu amerikaniko site ke sigekrimena to ign thavi pexnidi tis sony. bori na min ine gia 10aria opos to gran theft auto. ala nomizo oti to review ipervali ligo
Εντάξει και εμένα δεν μ'άρεσε αλλά όχι και 4,5 βέβαια μ'αυτές τις βαθμολογίες παίζονται και άλλα παιχνίδια οπότε μπορεί να είχαν τους λόγους τους που το έθαψαν.
Kαλα του εκαναν και του εβαλαν 4.5!
Και βρε Γιωργο εχεις φαει κολλημα με την "λιγη" μνημη του PS3...
Εγω βλεπω το Resistance 2 να παιζει 8 (!!!) player co-op παρακαλω και 60 multi, και πολλα αλλα shooter που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη και εχουν αναλογο multiplayer να ειναι απειρως καλυτερα στον τεχνικο τομεα.
Ασε τα "προβληματα" στις μνημες και κοιτα τα αποτελεσματα που κυκλοφορουν εδω και τωρα στα καταστηματα.Μονo θεμα "μνημης" δεν ειναι το οπτικο αποτελεσμα του Haze, ειναι αποτελεσμα μετριας δουλειας.
Και την επομενη φορα να σηκωνεις το κινητο σου την κυριακη!! :D
Και επισης να κανονησουμε μπασκετακι το ΣΚ.! :D
Αυτα!
georgios
20-05-2008, 16:20
Kαλα του εκαναν και του εβαλαν 4.5!
pathiazese poli ke xanis to dikio su dimitri. apo ena demo ekrines me siguria oti to pexnidi ine gia 4.5?
ego den tha epimino, giati den exo peksi to demo. exo kero na agikso to ps3.
pantos o alos dimitris pu gnorises sto basket (o psilos) exi peksi oti fps iparxi ke den iparxi (se oles tis platformes). tu fanike kalutsiko (ke apo grafika). min ise apolitos lipon. i alithia ine kapu sti mesi. opote den iparxi logos na thavume ena apo ta liga exclusive tu ps3
tin kiriaki imun sto gipedo. den to akuga. sas exo pi oti kathe kiriaki ime eki
Έ όχι κι ένα από τα λίγα exclusives μην τρελαθούμε κιόλας... επειδή αγόρασες Xbox και δεν έχεις αγγίξει το PS3 εδώ και καιρό.:p
Όσο για το 4.5 δεν το περιμένα να πω την αλήθεια, τουλάχιστον όχι από το ΙGN αλλά όπως είπε και ο Valkyrie καλά του έκαναν. Για μένα κάτι δεν πήγαινε καλά με το Ηaze από την πρώτη στιγμή που μάθαμε γι'αυτό (παρόμοια περίπτωση με Lair).
http://i30.tinypic.com/2r6fjw8.gif
pathiazese poli ke xanis to dikio su dimitri. apo ena demo ekrines me siguria oti to pexnidi ine gia 4.5?
ego den tha epimino, giati den exo peksi to demo. exo kero na agikso to ps3.
pantos o alos dimitris pu gnorises sto basket (o psilos) exi peksi oti fps iparxi ke den iparxi (se oles tis platformes). tu fanike kalutsiko (ke apo grafika). min ise apolitos lipon. i alithia ine kapu sti mesi. opote den iparxi logos na thavume ena apo ta liga exclusive tu ps3
tin kiriaki imun sto gipedo. den to akuga. sas exo pi oti kathe kiriaki ime eki
Πρωτα απο ολα το "καλα του εκαναν και του εβαλαν 4.5 , το ειπα μεταξυ σοβαρου και αστειου. ;)
Αν δεις μερικες σελιδες πισω εγραψα τις δικες μου εντυπωσεις, οι οποιες ηταν καλυτερες απο αυτες που ανεμενα αρχικα.Την συγκεκριμενη φραση που εκανες quote , οπως ειπα την ειπα μεταξυ σοβαρου και αστειου.Ουτε εγω -με αυτο που ειδα και επαιξα- θα του εδινα 4.5!Μαλιστα ειπα οτι το παιχνιδι ειναι ενα 7αρι για εμενα ισως 7.5.
Θα μου πεις τοτε γιατι το ειπα.Το ειπα γιατι ακουσα διαφορα πραγματα , που απλα με κανουν να πιστευω οτι οι devs του Haze , "προσβαλλουν" την νοημοσυνη μου.
Δεν μπορει ενας dev να βγαινει και να μου λεει "Haze maximises PS3 potential" και μετα να μου λεεi 'Haze runs at 576p'...
Και οπως ειπα σε αλλο ποστ μου , να πω οτι ειχε φοβερα textures , μεγαλα levels με πολλα πολυγωνα και εφφε να τρεχουν ολη την ωρα και 60 fps , να πω ενταξει...χαλαλι.
Ομως εχουμε δει παιχνιδια , απειρως πιο αρτια στον τεχνικο τομεα και σε μεγαλες αναλυσεις και σε 60 fps και με την τελευταια λεξη της τεχνολογιας με τα multi τους , τα co op τους...ολα.
Δεν λεω οτι το Ηαζε ειναι ασχημο.Απλα ειναι πολυ μετριο.Και οταν μου λενε οτι αυτο ειναι "διαμαντι" και οτι καλυτερο εχει να προσφερει ως αποκλειστικος τιτλος δευτερης γενιας , ε τοτε κατι δεν παει καλα- με κοροιδευουν.
Δευτερον , το PS3 εχει πολλα , πααααρα πολλα exclusive , οχι "λιγα" οπως ανεφερες.Και αν ειναι να δω ενα χαλια exclusive θα το πω.Γιατι να μην το πω?Υπαρχουν και αποκλειστικοι τιτλοι οι οποιοι ειναι για τα μπαζα.Γιωργο , εχεις δεσει σκοινι κορδονι οτι , οτι αποκλειστικο κυκλοφορει , θα ειναι και καλο.Ιδου λοιπον που το συγκεκριμενο ειναι μετριο και αποτελει εξαιρεση στον -κατα τα αλλα- σωστο κανονα που υιοθετεις.
Και το 360 εχει καποια χαλια exclusive.Ολες οι κονσολες.
Ξαναλεω οτι δεν συμφωνω με το 4.5 , εννοειται οτι ενταξει στο IGN το παραχεσαν το θεμα.Αλλα το PS3 ειναι "συνιθησμενο" σε χαντακωμα μεχρι τελικης πτωσης απο τον τυπο και μαζι και με τα χαζα σχολια των devs , ειπα να κανω πλακα.Ομως το παιχνιδι ειναι αρκετα μετριο (οσο επαιξα το ντεμο δηλαδη) και εγω πανω απο 7-7.5 δεν θα εβαζα.
Τριτον και κυριοτερον (!) εχε το νου σου για το ΣΚ να κανονησουμε!:p
georgios
20-05-2008, 17:23
Έ όχι κι ένα από τα λίγα exclusives μην τρελαθούμε κιόλας... επειδή αγόρασες Xbox και δεν έχεις αγγίξει το PS3 εδώ και καιρό.:p
Όσο για το 4.5 δεν το περιμένα να πω την αλήθεια, τουλάχιστον όχι από το ΙGN αλλά όπως είπε και ο Valkyrie καλά του έκαναν. Για μένα κάτι δεν πήγαινε καλά με το Ηaze από την πρώτη στιγμή που μάθαμε γι'αυτό (παρόμοια περίπτωση με Lair).
"den mu pigene kala apo tin proti mera pu mathame gia auto"
autos ine o orismos tis prokatalipsis! pos ine dinaton na krinis pexnidi me tetia prodiathesi
oso gia ta exclusive, posa exclusive exun vgi fetos?! profanos den to ides oti to 360 mu, exi pulithi
"den mu pigene kala apo tin proti mera pu mathame gia auto"
autos ine o orismos tis prokatalipsis! pos ine dinaton na krinis pexnidi me tetia prodiathesi
oso gia ta exclusive, posa exclusive exun vgi fetos?! profanos den to ides oti to 360 mu, exi pulithi
Φυρι-φυρι το πατε να το κανετε VS το thread.Επισης να πω οτι δεν προκειται για προκαταληψη.Προκειται για μια πρωτη εντυπωση ας πουμε...που παντα διαμορφωνεις οταν βλεπεις για πρωτη φορα κατι.
Επειδη κι εγω ειχα παρομοιο συναισθημα "κατι δεν μου πηγαινε καλα" , δεν σημαινει οτι ημουν προκατηλλειμενος.Απλα το υλικο που εδειξαν και τα βιντεος που ειδα , δεν με εντυπωσιασαν.Δεν φταιω εγω , δεν ειδα ξαφνικα το ονομα haze και ειπα "α δεν μου αρεσει"!Ειδα κατι και απλα δεν εντυπωσιαστηκα.
Αναλογα ειχα δει και το Uncharted.Πρωτη φορα το ακουγα δεν ηξερα τι ειναι , αλλα τα βιντεο του ηταν εντυπωσιακα.Και εκει με εκανε να πιστεψω παραπανω, και να εχω μια πολυ θετικη γνωμη γι αυτο.Ετσι ειναι.
Η πρωτη εντυπωση και τα previews παιζουν μεγαλο ρολο.
Kαμμιά προκατάληψη! Απλά λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω εγώ. Από την αρχή χρησιμοποιούσαν την φράση "PS3 exclusive" για να προβάλουν το παιχνίδι και να συζητιέται στα forums, συνεχώς αναβάλλανε την κυκλοφορία του γιατί ποιοτικά δεν ήταν στο επίπεδο που θέλανε, μετά κάνανε ολόκληρο music clip με τους Korn για να το προωθήσουν... ε όλα αυτά άμα τα συγκεντρώσεις μαζί δεν σου δίνουν και την καλύτερη εικόνα για ένα παιχνίδι, μόνο hype, hype, hype.
Tα βασικά exclusives του PS3 έρχονται από το MGS4 και μετά.
georgios
20-05-2008, 17:49
ego pali an den do kati pio teliko (review i akoma kalitera na to telioso) to theoro epipoleo na sximatizo apopsi. ta previews ta theoro poli kapsimo. akoma ke ta demo. apo posus den akusa oti to rachet den exi kamia sxesi me to demo tu...
episis, pleon epidi den iparxi ke xronos, perno ti lista apo to metacritic me ti sira ke psonizo, ute previews, ute trailers ute sxolia. diaforetikes prosegisis...
pantos re esi, dimitri, o kataskeuastis tha pi ta kalitera gia to pexnidi tu. mas "prosvali"?! ipervalikos ise ke edo. marketing...
georgios
20-05-2008, 17:56
Kαμμιά προκατάληψη! Απλά λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω εγώ. Από την αρχή χρησιμοποιούσαν την φράση "PS3 exclusive" για να προβάλουν το παιχνίδι και να συζητιέται στα forums, συνεχώς αναβάλλανε την κυκλοφορία του γιατί ποιοτικά δεν ήταν στο επίπεδο που θέλανε, μετά κάνανε ολόκληρο music clip με τους Korn για να το προωθήσουν... ε όλα αυτά άμα τα συγκεντρώσεις μαζί δεν σου δίνουν και την καλύτερη εικόνα για ένα παιχνίδι, μόνο hype, hype, hype.
Tα βασικά exclusives του PS3 έρχονται από το MGS4 και μετά.
poso meta?! :rofl:
ego pisteuo na tu vgalume 3 vathmus akoma, giati kanan marketing ke mas apoplanisan! 1.5 tu aksizi
kostasb13
20-05-2008, 17:58
Δεν περιμενα με τιποτα αυτη τη βαθμολογια, ελεγα στη χειροτερη κανα 7 αλλα 4.5? Τοσο καιρο αλλαζαν τις ημερομηνιες για να βγαλουν τελικα αυτο?
Δεν πειραζει καλυτερα, να γλυτωσω και τα 70 ευρω, εχω να χαλασω αρκετα μεσα στον Ιουνη
Το σουηδικο Gamereactor tου εβαλε 6/10
http://www.n4g.com/ps3/News-146948.aspx
και απ'οτι βλεπω στο metacritic, εχει να πεσει πολυ θαψιμο ακομα.
personGR
20-05-2008, 18:48
Γιώργο μη γίνεσαι troll δε βοηθάει κανέναν, πόσο μάλλον εσένα...
pantos re esi, dimitri, o kataskeuastis tha pi ta kalitera gia to pexnidi tu. mas "prosvali"?! ipervalikos ise ke edo. marketing...
Eννοειται Γιωργο oτι θα πει τα καλυτερα το ξερω!Αλλα υπαρχουν και μερικοι οι οποιοι εχουν και εναν τονο μετριοφροσυνης και λογικης στους ισχυρισμους τους.Μαρκετινγκ ειναι ναι , αλλα δεν καταλαβα, τι σημαινει μαρκετιγκ?Λεει οτι ναναι για να πουλησει και αρα εγω ο "πελατης" θα του δωσω ολα τα ελαφρυντικα να λεει οτι θελει?
Ναι περι μαρκετινγκ γινονται αυτες οι δηλωσεις , πιστεψε με το γνωριζω παρα πολυ καλα , απλα ειναι η πιο χαζη και η χειροτερη μορφη μαρκετινγκ που υπαρχει.Καλο θα ηταν να κανουν κανενα παραπανω σεμιναριο πανω στο μαρκετινγκ.Και μονο που εγω θεωρησα -οπως και αρκετοι αλλοι- οτι "με κοροιδευουν" , ο τυπος απετυχε στο μαρκετινγκ του.
Τετοιου ειδους μαρκετινγκ ξερεις πως λεγεται?"Damage control" και γινεται οταν ο κατασκευαστης ξερει οτι δεν εχει κατι καλο να προσφερει σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
ego pisteuo na tu vgalume 3 vathmus akoma, giati kanan marketing ke mas apoplanisan! 1.5 tu aksizi
Τωρα γινεσαι κακος!Και τρολλαρεις και λιγο! :D
georgios
20-05-2008, 23:02
mu fenete oti otan kapios den simfoni me auta pu lete ke den ine fanboy ton lete troll. den leo kati eksopragmatiko. ine i ali apopsi ke arketoi simfonun
Bρε Γιωργο , αυτο που εγραψες παραπανω δεν ειναι "καπως"?Ιδιως μιας και απανταει σε εμενα εμμεσως?
Δεν νομιζω να ειπε κανεις οτι δεν θα επρεπε να σου αρεσει , αλλα το παραπανω ειναι "καπως" σαν απαντηση στο δικο μου ποστ.:blush:
Παρολαυατα το θεμα Τρολλ το ειπα για να σε "τσιγκλισω" εξου και το emoticon διπλα. :D
mu fenete oti otan kapios den simfoni me auta pu lete ke den ine fanboy ton lete troll. den leo kati eksopragmatiko. ine i ali apopsi ke arketoi simfonun
Πες μου σε παρακαλω ποτε καποιος επεβαλλε μια αποψη σε αυτο το φορουμ.Θα ηταν φασιστικο.Το παιξαμε και η πλειοψηφια δεν τους αρεσε και το βρηκε μετριο.Το ιδιο και το metacritic.Δεν εχουν ακουστει τιποτα παραλογες αποψεις.Ουτε και ειπε καποιος οτι σε οσους αρεσει κακως τους αρεσει.
Νομιζω οτι η αντιδραση σου ειναι υπερβολικη. :)
georgios
20-05-2008, 23:59
ema, exete eksantlisi apelpistika to thema tu marketing tis eterias. pio poli milate gia auto para gia to pexnidi
os gnoston, pleon, elaxista endiaferome. apla mu fenete periergi tosi arnitikotita
tha me kanete na pao mexri to saloni na anikso to ps3 ke na to katevaso...
ba... varieme
slayeras
21-05-2008, 09:59
6.0 απο το Gamespot το Haze...
The Good
Some utterly fantastic and thrilling set-piece battles
Co-op support for up to four players makes the campaign more entertaining
Most of the weapons feel right and are fun to shoot.
The Bad
Abysmal storytelling and voice acting squander the interesting premise
Stupid artificial "intelligence"
Multiplayer is uninspiring and unbalanced.
http://www.gamespot.com/ps3/action/haze/review.html
FurionMike
21-05-2008, 10:25
4,5 ??
brabo..mia xara mou fenete den to perimena.
Afou einai apotyxia to game ti na parei? einai MEION se olous tous tomeis.
SpartanGR
21-05-2008, 10:40
Εγω παιδια θα αφησω τις αναλυσεις στην ακρη και θα πω ενα μεγαλο ΚΡΙΜΑ για το παιχνιδι. Απο την αρχη φαινοταν οτι κατι δεν πηγαινε καλα και ειναι κριμα να βλεπουμε σε exclusive παιχνιδια μετρια δουλεια.
Μιας που το PS3 δεν εχει τη πληθωρα καλων παιχνιδιων οπως το 360, χρειαζεται και το ελαχιστα καλο παιχνιδι και δυστηχως το haze δεν βοηθησε.
slayeras
21-05-2008, 10:43
Εγω παιδια θα αφησω τις αναλυσεις στην ακρη και θα πω ενα μεγαλο ΚΡΙΜΑ για το παιχνιδι. Απο την αρχη φαινοταν οτι κατι δεν πηγαινε καλα και ειναι κριμα να βλεπουμε σε exclusive παιχνιδια μετρια δουλεια.
Μιας που το PS3 δεν εχει τη πληθωρα καλων παιχνιδιων οπως το 360, χρειαζεται και το ελαχιστα καλο παιχνιδι και δυστηχως το haze δεν βοηθησε.
Συμφωνω μαζι σου φιλε, για εμενα η Sony πρεπει να προσεχει ποιο πολυ τα exclusive παιχνιδια της. Αν και εδειχνε υποσχομενο το Haze δεν καταφερε κατι αρκετα καλο, τουλαχιστον στα επομενα exclusive ας προσεξει παραπανω η Sony
Και όμως υπάρχουν και πιο "κακά" reviews από του IGN
GameSpy Reviews Haze- 4/10
Συμφωνω μαζι σου φιλε, για εμενα η Sony πρεπει να προσεχει ποιο πολυ τα exclusive παιχνιδια της.
Απλα να πω οτι το Haze ηταν multiplatform που εγινε exclusive,οποτε δεν εχει καμια σχεση με τα rachet,uncharted,GT5pr που εγιναν πανω στις δυνατοτητες του μηχανηματος.Οποτε δεν ειναι θεμα sony.Παντως και πολυ καλυτερα γραφικα να ειχε δυσκολα θα ηταν καλο παιχνιδι απ'οτι φαινεται.
slayeras
21-05-2008, 12:41
Απλα να πω οτι το Haze ηταν multiplatform που εγινε exclusive,οποτε δεν εχει καμια σχεση με τα rachet,uncharted,GT5pr που εγιναν πανω στις δυνατοτητες του μηχανηματος.Οποτε δεν ειναι θεμα sony.Παντως και πολυ καλυτερα γραφικα να ειχε δυσκολα θα ηταν καλο παιχνιδι απ'οτι φαινεται.
Εχεις δικιο PDS για τα γραφικα, αν και απ' οτι φαινεται υστερει σε ολους τους τομεις.
Τωρα το μαθαινω οτι προοριζοταν για multiplatform.
desperate_gamer
21-05-2008, 18:50
Πάντως να πω ότι αν και αυστηροί, τα περισσότερα review δεν έχουν και άδικο. Από το demo θα το έβαζα ένα χατηρικό 6άρι κι εγώ.
Και ναι οκ, σε έναν ονειρικό κόσμο ένα παιχνίδι θα μπορούσε να μυρίζει "μάπα" από την αρχή και στο τέλος να εντυπωσιάζει, αλλά ο κόσμος μας μόνο ονειρικός δεν είναι... :P
Εγώ είχα εντυπωσιαστεί από το Haze στην αρχή. Από το τρειλεράκι της E3, είδα ποικίλα περιβάλλοντα με ωραία γραφικά. Από 'κει και μετά μόνο υποσχέσεις άκουγα. Για super ιστορία και super gameplay modes με τη διαφορά Nectar/Rebellion. Το demo δεν μου έδωσε κανένα super gameplay mode με το Nectar. Αν πρόσεχες, δεν πάθαινες overdose με τίποτα και όλα ήταν ωραία και καλά.
Για να μην πω για την γελοία σκηνή με τον πιλότο στο αεροπλάνο. Πραγματικά ελεεινό voice-over και ανέκφραστες φάτσες.
Και τέλος, από τα τόσα delays περιμένατε κάτι καλό;; Προφανώς είδαν στο τέλος ότι η κατάσταση δεν σώζεται με τίποτα και είπαν να το βγάλουν.
I think I'll pass!
seaman13
21-05-2008, 20:24
apla krima....
Σας έχω κι άλλο ένα 4 για το παιχνίδι από το Eurogamer.net, συλλογή κάνουν? :giggle:
Eurogamer review 4/10 (http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=142250&page=1)
You really have to wonder how it all ended up this dreadful, especially after all the time and resource Ubisoft and Free Radical expended telling people the opposite. The combat's weak, the storyline's excruciating, it's technically deficient - Haze really is this year's most significant gaming disappointment. The fact that the creative forces behind this moribund excuse for a blockbuster feel that it is BAFTA-worthy has to be one of the most tragically comic examples of self-delusion we've ever witnessed.
Συγκεκριμένα για τα γραφικά γράφει:
To compound the feeble narrative and utterly sterile gameplay, the game struggles to look as impressive as a late-period PS2 title. It all runs at a native resolution of 576p, and while that really wouldn't have mattered in the slightest if the game world was smooth, vibrant and alive with detail, instead it's encumbered with possibly the worst texturing we've seen on a PS3-exclusive (or a next-gen game full stop, come to that), and blighted by dreadful pop-up, a horrible blur effect and a mystifying glare.
There's barely anything positive to say about the way the game looks apart from the lack of tearing or frame-rate issues.
Mείνετε μακρυά από το συγκεκριμένο παιχνίδι!
pictorino
22-05-2008, 22:57
δεν περίμενα τίποτε το συγκλονιστικό αλλά δεν είναι ούτε απλώς καλό,και ναι, δυστυχώς η sony βρίσκεται σε δύσκολη θέση,με τόσες καθυστερήσεις τι παραπάνω περίμενε;;
Pictorino , νομιζω οτι στο θεμα των καθυστερησεων εισαι λιγο υπερβολικος.Ναι εχουν καθυστερησει καποια δυνατα παιχνιδια , αλλα εχουν καθυστερησει για ουσιαστικο λογο , οχι βλακειες , και περα απο αυτο δεν ειναι θεμα της ΣΟΝΥ.Το οτι ο Κοτζιμα αποφασισε να καθυστερησει το παιχνιδι του 8 μηνες για να το κανει τοσο τελειο οσο το φανταζοταν , δεν εχει να κανει με εντολη της ΣΟΝΥ.Δικη του αποφαση ειναι.
Οπως αποφαση της Ubisoft ηταν η καθυστερηση του Χαζε.Οπως αποφαση της Polyphony ειναι να καθυστερηση το GT5, της SE το FFXIII και της Guerilla ειναι η καθυστερηση του ΚΖ2.Στη δε τελευταια περιπτωση ηταν το καλυτερο πραγμα που εκαναν , γιατι , επιχειρηματικα , ειναι εντλως ηλιθιο να εχεις 2 πρωτοκλασατα FPSs να κυκλοφορουν σχεδον την ιδια στιγμη.
Σε αυτο που φταιει η Σονυ και το εχει καθυστερησει πολυ ειναι το ΧΜΒ και το Home.Σε αυτα ναι το παρατραβηξαν.
Αλλα ας μην ειμαστε υπερβολικοι...δεν ξερω για εσας εγω παντως δεν εχω νιωσει ελλειψη παιχνιδιων μεχρι στιγμης.Τωρα καποιοι μπορει να θελουν 5 παιχνιδια το μηνα , ε εγω θελω ΤΟ ΠΟΛΥ 2.Και τωρα τρεχω και δεν φτανω να τελειωσω το GTAIV πριν το MGS4... :D
music_lover
23-05-2008, 21:49
Ειδικά αυτό με τις φωνές είναι απαράδεκτο.
Ε δεν είναι και τόσο δα δύσκολο πια να βάλεις μερικές καλές φωνές να πλαισιώσουν το παιχνίδι..
Pictorino , νομιζω οτι στο θεμα των καθυστερησεων εισαι λιγο υπερβολικος.Ναι εχουν καθυστερησει καποια δυνατα παιχνιδια , αλλα εχουν καθυστερησει για ουσιαστικο λογο , οχι βλακειες , και περα απο αυτο δεν ειναι θεμα της ΣΟΝΥ.Το οτι ο Κοτζιμα αποφασισε να καθυστερησει το παιχνιδι του 8 μηνες για να το κανει τοσο τελειο οσο το φανταζοταν , δεν εχει να κανει με εντολη της ΣΟΝΥ.Δικη του αποφαση ειναι.
Οπως αποφαση της Ubisoft ηταν η καθυστερηση του Χαζε.Οπως αποφαση της Polyphony ειναι να καθυστερηση το GT5, της SE το FFXIII και της Guerilla ειναι η καθυστερηση του ΚΖ2.Στη δε τελευταια περιπτωση ηταν το καλυτερο πραγμα που εκαναν , γιατι , επιχειρηματικα , ειναι εντλως ηλιθιο να εχεις 2 πρωτοκλασατα FPSs να κυκλοφορουν σχεδον την ιδια στιγμη.
Σε αυτο που φταιει η Σονυ και το εχει καθυστερησει πολυ ειναι το ΧΜΒ και το Home.Σε αυτα ναι το παρατραβηξαν.
Αλλα ας μην ειμαστε υπερβολικοι...δεν ξερω για εσας εγω παντως δεν εχω νιωσει ελλειψη παιχνιδιων μεχρι στιγμης.Τωρα καποιοι μπορει να θελουν 5 παιχνιδια το μηνα , ε εγω θελω ΤΟ ΠΟΛΥ 2.Και τωρα τρεχω και δεν φτανω να τελειωσω το GTAIV πριν το MGS4... :D
swstoooss...eidika to gta v kai to gt5 p einai games pou den safeinoun na asxolitheis me tipota allo...vgainei kai to metal se ligaki:jiggy:....e....alloi 3 mhnes kolima...to ligotero...LOL nomizw kalutera na exw 1 me 2 tetoious titlous kathe 4 mhnes para to xanazestameno kai anakuklwmenw game...episeis auti i mania gia tis kathisteriseis....giati treleneste???pote den to katalava...tespa
βασικά ένας πολύ καλός τίτλος τον μήνα μου είναι υπερ αρκετός. Μακάρι να γινόταν να είχαμε πολύ λιγότερα αλλά ποιοτικότερα παιχνίδια. Όσο για το Haze , απόσα διαβάζω πρέπει να είναι πατατα.
a40ntistos
24-05-2008, 00:22
Το μόνο που αξίζει απο το Haze εγώ νομίζω είναι το μπλουζάκι που δείνουνε δώρο..
LoL !
pictorino
24-05-2008, 15:14
κανείς δε νομίζω να θέλει (και να προλαβαίνει) 5 τίτλους το μήνα,και ένας φτάνει (και περισσεύει πολλές φορές)Απλά είναι απογοητευτικό να περιμένεις ένα παιχνίδι ένα χρόνο και όταν πλησιάζει η ώρα του να σου λένε:άλλους 8-10 μήνες
To θεμα ειναι να υπαρχουν τιτλοι.Οσο υπαρχουν δεν με νοιαζει εαν θα καθυστερησει καποιος που ηταν να ερθει και δεν ηρθε στην ωρα του.
εγώ πάντος γράφω στα@@ κάτι τενεκέδες που βάζουν rating στα games......εγώ το πήρα το έπεξα ένα 3ωρο και θα το συνεχείσω και το βράδυ online....μια χαρά είναι το παιχνίδη....το μόνο κακό η 6 πίστες του online....αλλά και στο cod που έβγαλαν πίστες για τα μπάζα και παλιές ήταν:Ρ εδώ τουλάχιστων αν βγει map pack ξέρω θα έχει καινούριες.....μην το πέρνεται και πάντε πάρτε την τραγωδία που σας κοζάρουν με 8 -9-10 γιατι τα παίρνουν απο την κάθε ετερία!.....το θέμα είναι αν σας αρέσει εσάς όχι σε 100 λακαμάδες που βγαζουν της βαθμολογίες τον games.
marku to perimeno .etimesu gia on line
εγώ πάντος γράφω στα@@ κάτι τενεκέδες που βάζουν rating στα games......εγώ το πήρα το έπεξα ένα 3ωρο και θα το συνεχείσω και το βράδυ online....μια χαρά είναι το παιχνίδη....το μόνο κακό η 6 πίστες του online....αλλά και στο cod που έβγαλαν πίστες για τα μπάζα και παλιές ήταν:Ρ εδώ τουλάχιστων αν βγει map pack ξέρω θα έχει καινούριες.....μην το πέρνεται και πάντε πάρτε την τραγωδία που σας κοζάρουν με 8 -9-10 γιατι τα παίρνουν απο την κάθε ετερία!.....το θέμα είναι αν σας αρέσει εσάς όχι σε 100 λακαμάδες που βγαζουν της βαθμολογίες τον games.
kapws etsi einai ta pragmata...nomizw oti oi perissoteres vathmologies einai upokeimenikes..toulaxisto oxi kai 4/10 eleos...me ti kritiria arage vathmologoun???antikeimenika??dioti an nai to gta me tipota den tha eprepe na exei 10/10...ti na peis
marku to perimeno .etimesu gia on line
εγώ το ξεκώλιασα σήμερα:Ρ σε περιμένο κουκλίτσα:Ρ
redismagik
25-05-2008, 04:27
sto online pou eida to pexnidi me epise ........ na mino makria!!!
sto online pou eida to pexnidi me epise ........ na mino makria!!!
να μείνεις!!!:Ρ:Ρ παίξτε το αισχρό gta που δεν συνδέεται με τπτ:Ρ
redismagik
25-05-2008, 04:34
ok file .....
tasioskis
25-05-2008, 13:08
να μείνεις!!!:Ρ:Ρ παίξτε το αισχρό gta που δεν συνδέεται με τπτ:Ρ
ασχετο αλλα εχει φιαξει κατα πολυ το online κοματι του gta....και συνδεεται με την πρωτη πλεον...
ασχετο αλλα εχει φιαξει κατα πολυ το online κοματι του gta....και συνδεεται με την πρωτη πλεον...
άστο tasioskis το είδα προχθές που με είπε ο pvinis να μπω να παίξω....την πρώτη δεν έμπενε καν στο menu του online μετά που μπήκε και μετά απο 15 invite απλά δεν έμπενε.....οπότε έβαλα να παίξω κάτι άλλο:Ρ
:offtopic: τέλος
XMENSAGIAS
25-05-2008, 14:41
xerei kaneis n m pei an t haze axizei n t parw?
για οσους δεν μπαινουν ευκολα στο online.... δοκιμαστε να ανοιξετε τα ports:
6672, 28900, 8001, 27900
UDP και TCP..
παιδια δεν παρακολουθησα το thread και θα ηθελα μια γνωμη απο αυτους που επαιξαν το παιχνιδι.
Το demo (που κατεβασα απο το ps store) κατα ποσο % ταιριαζει με το αυτουσιο παιχνιδι? (εννοω κατα βαση τα γραφικα που φαινονται καπως ψευτικα στο demo)!!!
παιδια δεν παρακολουθησα το thread και θα ηθελα μια γνωμη απο αυτους που επαιξαν το παιχνιδι.
Το demo (που κατεβασα απο το ps store) κατα ποσο % ταιριαζει με το αυτουσιο παιχνιδι? (εννοω κατα βαση τα γραφικα που φαινονται καπως ψευτικα στο demo)!!!
Καλύτερα νοίκιασε το να το δεις μόνος σου γιατί οι μισοί θα σου πουν έτσι και οι άλλοι μισοί γιουβέτσι.
Καλύτερα νοίκιασε το να το δεις μόνος σου γιατί οι μισοί θα σου πουν έτσι και οι άλλοι μισοί γιουβέτσι.
σωστος εισαι, οι προτιμησεις διαφερουν!!!
Για αυτο και εγω πριν κανενα 10λεπτο περασα απο το video club και ζητησα να μου το κρατησουν.
georgios
26-05-2008, 11:48
prokimenu na paris kana metrio multiplatform pu tha ine ke kalitero sto 360, isos den ine ke toso kaki epilogi. etsi ki alios exi tosi kseraila.
ego diavazontas kamia 20aria reviews tha simfoniso oti isteri sta grafika. genika omos den diavasa kaka logia gia to gameplay. idika an exis parea gia coop. oso ke na to thavun, i eteria pu eftiakse golden eye ke timespliters kseri apo gameplay
prokimenu na paris kana metrio multiplatform pu tha ine ke kalitero sto 360, isos den ine ke toso kaki epilogi. etsi ki alios exi tosi kseraila.
ego diavazontas kamia 20aria reviews tha simfoniso oti isteri sta grafika. genika omos den diavasa kaka logia gia to gameplay. idika an exis parea gia coop. oso ke na to thavun, i eteria pu eftiakse golden eye ke timespliters kseri apo gameplay
πραγματικα, αν ειναι κατι που με τρελαινει σε ενα fps ειναι η δυνατοτητα του coop σε split screen. Μου αρεσει παρα πολυ να βγαζω ολη την υποθεση με ενα φιλο ή και με την κοπελα μου που της αρεσουν και αυτης!!
paidia molis to parelava ,ante na dume ti lei to game ,markus etimasu gia sinergasia
pictorino
28-05-2008, 19:58
το πιο σωστό που έχεις να κάνεις!!
pictorino
10-09-2008, 09:19
δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα που έπαιξα,έχει ωραία πραγματάκια να δείξει αλλά δεν μου φάνηκε και κάτι το (πολύ) εντυπωσιακό
saxovts122
07-01-2009, 16:23
Tο τερματισα χθες το απογευμα.Συμπαθητικο μπορω να πω και σιγουρα δεν το θεωρω αποτυχημενο. Λιγο δυσκολο στο χειρισμο του...αλλα το ψιλοσυνηθιζεις.
Τωρα (πλεον) παιζω μονο multi online αλλα και lan και εχει την πλακα του.
Μηπως ξερει κανενας αν μπορω να κατεβασω καμια πιστα για (multi lan) γιατι παρ'οτι το "μηδενισα" εξακολουθει να εχει μονο 5-6 πιστες διαθεσιμες?:blush:
Δυσκολο και βαρετο gameplay, μια μετρια επιλογη fps...
Obiwan88
04-04-2011, 17:47
παιδια SOS!! τελικα το παιχνιδι εχει co-op offline multiplayer (spilt screen) mexri Και 4 ατόμων ή οχι? SOS!!! osoi γνωριζουν, ας απαντησουν.....
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.