View Full Version : Gran Turismo 5 - [3D]
Pages :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Το Nascar απευθυνεται κυριως στους rednecks βλαχοαμερικανους, η αληθεια να λεγεται! Redneck racing ftw... lol :D
pictorino
06-03-2010, 20:55
πολλές οι βλακείες της pd γενικά, ατελείωτα αυτοκίνητα (ανούσια τα περισσότερα), ατελείωτα modes, μόνιμες καθυστερήσεις...
Ας εβγαζαν ενα νασκαρ αυτουσιο καποια στιγμη στο μελλον μετα το gt5. Καλυτερα να εβαζαν μοτο παρα νασκαρ. Τουλαχιστον οι αγωνες μοτοσυκλετας ειναι πραγματικοι αγωνες.
Νασκαρ.............ΟΥΣΤ, δεν εχω λογια και λεξεις να περιγραψω ποσο ''πολυ μου αρεσει αυτο το αθλημα.''
Oπως σωστα λεει ο Valkyre, το nascar ειναι το τυρακι για τους Αμερικανους. Αν θελουν να κανει τη διαφορα στις πωλησεις το GT5 (μην ξεχναμε οτι ισως να κοστισει στη Sony τα περισσοτερα χρηματα απο ολα τα exclusives) ειναι υποχρεωμενοι να σκεφτουν την Αμερικη, οποτε λογικο. Παντως παει για ρεκορ χαλαρα, μιλαμε για project που ανακοινωθηκε Μαιο του 2005 (!).
devildemon
06-03-2010, 21:42
μιλαμε για project που ανακοινωθηκε Μαιο του 2005 (!).
5 χρονια.. ελεος... τι αλλο θα βαλουν σε αυτο το παιχνιδι και αργουν τοσο πολυ... δεν νομηζω αλλο παιχνιδι να εχει αναβληθει τοσο πολυ...
φημες ακουγονται οτι η citroen εχει βγαλει καινουργιο γρυλο στα C4 και το μοντελο του εν λογω αυτοκινητου στο GT5 πρεπει να δημιουργηθει ξανα απο την αρχη.3 μηνες καθυστερηση δυστυχως... :(
liberostelios
07-03-2010, 12:50
^^ lol
Βασικά, είναι λίγο λαλακία που αγόρασαν την άδεια του Nascar και δεν εκμεταλεύτηκαν εκείνη της F1 που ήδη είχε η SONY στα χέρια της όταν είχε αρχίσει η ανάπτυξη του τίτλου. Θα μου πείτε "πάει, έληξε αυτό", αλλά το ίδιο δεν έχει γίνει και με την άδεια του WRC και, παρόλα αυτά, το GT 5 θα το έχει μέσα;
Τεσπα, ορίστε ένα (ακόμα) εντυπωσιακό βιντεάκι με στιγμιότυπα που μας κάνει να μας τρέχουν τα σάλια... Πρόκειται για το trailer του GT5, το οποίο υπάρχει στο GoW 3.
vNeYIL2bcqk&feature=player_embedded
Ενταξει, τελειο τελειο!!!! Αντε ποσο να περιμενουμε ακομα, δεν γινετε αυτο το πραγματα. Αλλα για να περιλαμβανεται στο gow3 το trailer, λετε να πλησιαζει η ωρα ??? :P :P :P :P
greekteo
07-03-2010, 14:10
Αφού αυτό το βίντεο περιέχεται στο GoW III πιστεύω πως πλησιάζει η ημέρα κυκλοφορίας. Θα περιμένουμε και κάποια επίσημη ανακοίνωση αλλά μου φαίνεται το μόνο σίγουρο πλέον είναι οτι δεν θα πάμε για 2011.8-)
Μου αρεσε πολυ η Wipeout μουσικη του, να ρωτησω και κατι εγω , sorry αν εχει ηδη απαντηθει, το 5 θα εχει το B spec που ειχε το 4?
Δηλαδή στους Αμερικανούς δεν αρέσει α τρέχουν σε παρά πολλές πίστες με παρά πολλά υπέρ αυτοκίνητα αλλά θέλουν να τρέχουν γύρω γύρω σαν δεν ξέρω και εγώ τι.
Εγώ πιστεύω ότι είναι καθαρή μακακια της ΠιΝτι. Δεν πρόκειται να ξαναδώ βίντεο Απο το παιχνίδι προσωπικά. Επιμένω εγώ ε!!!!!!!!!! Δεν το χωνευω με τίποτα. Αν το παιχνίδι παει για 2011 να πανε στο διαλο τα όργια.
liberostelios
07-03-2010, 22:58
^^ Ότι και να κάνουν θα το πάρουμε... Καλώς ή κακώς, είναι ένας από τους λόγους που πήραμε αυτή την κονσόλα (τουλάχιστον μιλάω για τον εαυτό μου) και το περιμένουμε τόσο καιρό. Ακόμα και λαλακία να είναι, δε γίνεται να μην το πάρεις το παιχνίδι! Μέχρι και τιμονιέρα πήραμε για χάρη του!
Split screen και online κούρσες είναι στάνταρ, έτσι?
Και εγώ θα το πάρω αυτό είναι 10000000000000000000% στάνταρ.
Αλλά διαολε, να καθυστερούν για να βάλουν μια &€@«!&€ τελειωμένη;
Δεν μπορεί να καταλάβω πως γίνεται να σου δίνουν πίστες φοβερες και τρομερές με τεχνικά σημεία που για να τις πάρεις σωστά θέλεις πτυχίο Απο ΑΕΙ και να καταναλώνουν ενέργεια και πολύτιμα ΜΒ για να βάλουν 20 ρημαδιΑ που πανε γύρω γύρω;;;;;;;;;;
Δεν υπάρχει άνθρωπος στη Γη ολάκερη που επένδυσε σε τιμονιερα για να παίζει νασκαρ. Το κόβω...........Βγήκα πολύ οφ τοπικ αλλά δεν την παλεύω με το θέμα.
Άντε να δούμε τι θα δούμε.
overclocker
08-03-2010, 02:01
Πάντως την τελευταία εβδομάδα πολλά on-line e-shops από το εξωτερικό αλλάξανε την ημερομηνια στις προπαραγγελίες του GT5 για τις 24/09/2010.
Το ξέρω ότι και πριν ένα χρόνο λέγαμε τα ίδια για τον χειμώνα του 2009 αλλά πιστεύω ότι η Sony δεν θα κάνει το λάθος να δώσει και άλλο χρόνο στην PD και να τους έχει βάλει χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας μέχρι το Φθινόπωρο φέτος.
Αν πάει για 2011 θα είναι Epic Fail από την πλευρά της Sony.
AriStos13
08-03-2010, 02:28
Πάντως την τελευταία εβδομάδα πολλά on-line e-shops από το εξωτερικό αλλάξανε την ημερομηνια στις προπαραγγελίες του GT5 για τις 24/09/2010.
Το ξέρω ότι και πριν ένα χρόνο λέγαμε τα ίδια για τον χειμώνα του 2009 αλλά πιστεύω ότι η Sony δεν θα κάνει το λάθος να δώσει και άλλο χρόνο στην PD και να τους έχει βάλει χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας μέχρι το Φθινόπωρο φέτος.
Αν πάει για 2011 θα είναι Epic Fail από την πλευρά της Sony.
μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες....
βαρεθηκα να περιμενω.....
WolfRathmA
08-03-2010, 04:27
Παιδια δε θα το πιστεψετε!! Βρηκα ενα βιντεο απο το Gran Turismo 5!! Απιστευτο; LOL...
YouTube- GT5 Nights Trailer
pictorino
08-03-2010, 09:02
όπως το έγραψες νόμιζα ότι βρήκες αντίτυπο του παιχνιδιού... lol
Έλα ρε c;;;;.....που το βρήκες το video;;;;.....κυκλοφόρησαν video του παιχνιδιού;;;;.....οπότε η κυκλοφορία του είναι πιο κοντά ε;;;;......2019;;;.....2020;;;.......βάλε και καμιά φωτό να μας κουφάνεις τελείως.
B spec φανταζομαι σιγουρα θα εχει...αλλα δεν νομιζω με αυτους τους ρυθμους να δουμε ποτε GT6 στο PS3 χαχαχα :D
Nek_Food
08-03-2010, 13:27
Ναι καλά μπορεί να είναι system seller, αλλά έτσι όπως το πάει παίζει να είναι και company bankrupt αυτός ο τίτλος... έχουμε υπολογίσει πόσα έχουν ξοδευτεί και πόσα αντίτυπα σε ποια τιμή πρέπει να πουληθούν για να βγουν τα έξοδα του; Εμένα όσο περνάει ο καιρός μου φαντάζει σαν urban legend η ύπαρξη του και τα βίντεο του μου θυμίζουν τα αντίστοιχα των UFOs, ναι όλοι έχουμε δει βίντεο, διαβάσει άρθρα, συναντήσει φωτογραφίες, πιστεύουμε - ελπίζουμε ότι μπορεί να υπάρχουν εξωγήινοι, αλλά τελικά όλα μέχρι σήμερα είναι ψιλομούφα. Έτσι και το GT5, αναρωτιέμαι αν βγουν ταυτόχρονα επίσημες ανακοινώσεις κυκλοφορίας του GT5 και ύπαρξης εξωγήινων, ποιο από τα δύο θα γίνει πιο πιστευτό. Εγώ αν έπαιζε και στοίχημα πιο εύκολα θα πόνταρα τα λεφτά μου στους εξωγήινους... :D
greekteo
08-03-2010, 15:39
Παιδια δε θα το πιστεψετε!! Βρηκα ενα βιντεο απο το Gran Turismo 5!! Απιστευτο; LOL...
YouTube- GT5 Nights Trailer (http://www.youtube.com/watch?v=54P9jX-ekno&feature=player_embedded)
Yeah, και αν δεις πιο πάνω λένε πως αυτό το video περιέχεται στο GoW III. Η ημερομηνία κυκλοφορίας πλησιάζειιιι
Nice και το έψαχνα να το βρω σε καλύτερη ποιότητα. :D
Ναι καλά μπορεί να είναι system seller, αλλά έτσι όπως το πάει παίζει να είναι και company bankrupt αυτός ο τίτλος... έχουμε υπολογίσει πόσα έχουν ξοδευτεί και πόσα αντίτυπα σε ποια τιμή πρέπει να πουληθούν για να βγουν τα έξοδα του; Εμένα όσο περνάει ο καιρός μου φαντάζει σαν urban legend η ύπαρξη του και τα βίντεο του μου θυμίζουν τα αντίστοιχα των UFOs, ναι όλοι έχουμε δει βίντεο, διαβάσει άρθρα, συναντήσει φωτογραφίες, πιστεύουμε - ελπίζουμε ότι μπορεί να υπάρχουν εξωγήινοι, αλλά τελικά όλα μέχρι σήμερα είναι ψιλομούφα. Έτσι και το GT5, αναρωτιέμαι αν βγουν ταυτόχρονα επίσημες ανακοινώσεις κυκλοφορίας του GT5 και ύπαρξης εξωγήινων, ποιο από τα δύο θα γίνει πιο πιστευτό. Εγώ αν έπαιζε και στοίχημα πιο εύκολα θα πόνταρα τα λεφτά μου στους εξωγήινους... :D
Είχα διαβάσει ένα άρθρο στο gameover που έλεγε πως πιο ακριβό παιχνίδι μέχρι στιγμής είναι το GTA IV και μετά ακολουθεί το Gran Turismo 5. Δεν ξέρω βέβαια τι θα κάνουν μέχρι την κυκλοφορία του. :rant:
Split screen και online κούρσες είναι στάνταρ, έτσι?
Ναι, αυτά είναι standard πράματα.
AriStos13
08-03-2010, 15:43
Yeah, και αν δεις πιο πάνω λένε πως αυτό το video περιέχεται στο GoW III. Η ημερομηνία κυκλοφορίας πλησιάζειιιι
Nice και το έψαχνα να το βρω σε καλύτερη ποιότητα. :D
το OPSMagazine του μαρτιου εχει αφιερωμα στο GT5 και λεςι οτι θα κυκλοφορησει τον σεπτεβρη!!!!
ειναι πολυ καλο αφιερωμα και εχει και συνεντευξη του kazunori yamauchi!!
pictorino
08-03-2010, 17:55
τα λεφτά που θα βγάλουν θα είναι ΠΟΛΛΑ.όχι τόσο από το ίδιο το παιχνίδι, έχει να πέσει dlc......
liberostelios
08-03-2010, 21:00
Αυτά τα "το γράφει στο amazon", "το λέει στο OPSMagaine" κλπ. με έχουν κουράσει... Πόσο δύσκολο είναι να βγει καθαρά και ξάστερα η PD και να πει "θα κυκλοφορήσει τότε, τέλος", αν έχει αποφασιστεί ημερομηνία; Πολύ ανευθυνότητα, πραγματικά... Μοιάζουν να μας κοροϊδεύουν ίσα ίσα για να κρατήσουν το ενδιαφέρον θερμό και να μην τους φτύσει όλος ο κόσμος, στο τέλος!
Μα βγηκε και το ειπε οτι θα κυκλοφορισει Μαρτιο και μετα απο μηνες το ανεβαλε ξανα.
Οποτε ουτε η polyphony ειναι αξιοπιστη το μονο που μενει να περιμενουμε μεχρι τον Σεπτεμβριο αν και νομιζω οτι στην Ευρωπη θα το δουμε κοντα στα χριστουγεννα, Δεν θυμαμαι την sony να βγαζει εναν μεγαλο δικο της τιτλο τον Σεπτεμβριο.
Η υπομονη ειναι αρετη.
pictorino
09-03-2010, 08:50
Αυτά τα "το γράφει στο amazon", "το λέει στο OPSMagaine" κλπ. με έχουν κουράσει... Πόσο δύσκολο είναι να βγει καθαρά και ξάστερα η PD και να πει "θα κυκλοφορήσει τότε, τέλος", αν έχει αποφασιστεί ημερομηνία; Πολύ ανευθυνότητα, πραγματικά... Μοιάζουν να μας κοροϊδεύουν ίσα ίσα για να κρατήσουν το ενδιαφέρον θερμό και να μην τους φτύσει όλος ο κόσμος, στο τέλος!
είναι προφανές ότι δεν ξέρουν ούτε και οι ίδιοι. αν ήξεραν δεν θα το ανέβαλαν 2 φορές κάθε χρόνο
Έχω την εντύπωση ότι περιμένουν να δουν πότε θα βγει και πως θα δουλέψει το 3D στο ps3......όταν τελειώσει αυτό το θέμα θα μιλήσουν και για την κυκλοφορία του GT5.
Ειτε βγει 3d ειτε δεν βγει εγω θα το παιξω κανονικα, οποτε δεν μας παρατανε λεω να το κυκλοφορησουν να τελειωνουμε?
Lefteris_X
09-03-2010, 12:56
ρε παιδιά αφού όλοι θεωρείτε ότι είναι θέμα αν-αξιοπιστίας και τελικά πιστεύετε ότι είναι έτοιμο και επίτηδες δεν το βγάζουν, γιατί δεν πάτε να πιάσετε δουλειά στην PD να τους δέιξετε πως αναπτύσσονται οι τίτλοι τέτοιου μεγέθους, με τα στελέχη της Sony να στέκονται πάνω απο τα κεφάλια των προγραμματιστών (δεν τους φτάνει ο τελειομανής -και καλά κάνει κατ΄ εμέ- Yamauchi) και βέβαια όλα τα μάτια του κόσμου στραμμένα επάνω τους.
Το παραπάνω το λέω χιουμοριστικά, όχι για να θίξω κάποιον.
ΟΚ αντιλαμβάνομαι την ανυπομονησία αρκετών, αλλά εχω την αίσθηση ότι κάνουμε σαν παιδάκια που θέλουν το σούπερ-ντουπερ candy και οι γονείς δεν τους το αγοράζουν και μετά παραπονιούνται γκρινιάζοντας.
Ας τους πάρει όσο χρόνο θέλει / θέλουν / κρίνουν, ποσώς με ενδιαφέρει. Γιατί; Γιατί οπωσδήποτε θα βγεί σε αυτή τη γενιά (PS3), οπωσδήποτε θα γ@μεί και θα δέρνει, οπωσδήποτε θα το αγοράσω κι εγώ και άλλα πολλά μύρια καταναλωτών.
Την "πρεμούρα" την αντιλαμβάνομαι, την γκρίνια όχι. Όποιος καλύτερος απο την ομάδα ανάπτυξης (και τα στελέχη της Sony που αυτά κάνουν κουμάντο), ας πάει ΕΚΕΙ να συμβάλλει με τα προσόντα του (και να τους υποδείξει ότι δεν "αντέχει" ο λαός να περιμένει....).
Τέλος πάντων, όσοι ενοχλούνται απο το παραπάνω πόστ, επειδή δεν έχω τέτοια πρόθεση, ας το αγνοήσουν.
Λευτέρης
ParanoidGR
09-03-2010, 14:01
εσύ είσαι υποστηριχτής τις pd άσε τον καθένα να εκφράζεται όπως θέλει έστω και σαν μωρό. παιδιά θα είμαστε μια ζωή όσο και να μεγαλώνουμε ανεξάρτητος ηλικίας.
το παραπάνω post "χουμοριστικα" το τοποθέτησα και εγώ.
όταν μια εταιρία έχει ανακοίνωση 5 φορες ημερομηνία κυκλοφορίας και στις 5 αυτές το έχει ακύρωση παβει να είναι σοβαρή προς τους πελάτες.
εγώ αν κυκλοφορήσει το 2011 δεν θα το αγοράσω.γιατί θα έχει γίνει μπαγιάτικο με τόσα review,photos και videos που έχουμε δει.
τέλος πάντων, όση ασχολούνται με αυτό το post να το πάρουν στα σοβαρά.
δεν μπορεί μια εταιρία να μας τίρανα τόσο πολύ.
είναι σαν να σου έχει βάλει ένα κομμάτι κρέας ψημένο στα κάρβουνα μποστά σου και την ώρα που πας να το δαγκώσεις στο παίρνει πίσω. lol!>:-)
Ρε Λεφ εγω λεω για το κωλονασκαρ. Γιατι να βαλουν νασκαρ???????? Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Παντως και εγω το ιδιο πιστευω, περιμενουν να βγει το 3d για να δουν τι παιζει. Στανταρ.
Υ.Γ. Παρε κανα τηλ ρε Ξεχασοπουλε.....
liberostelios
09-03-2010, 18:54
Ας τους πάρει όσο χρόνο θέλει / θέλουν / κρίνουν, ποσώς με ενδιαφέρει. Γιατί; Γιατί οπωσδήποτε θα βγεί σε αυτή τη γενιά (PS3), οπωσδήποτε θα γ@μεί και θα δέρνει, οπωσδήποτε θα το αγοράσω κι εγώ και άλλα πολλά μύρια καταναλωτών.
Την "πρεμούρα" την αντιλαμβάνομαι, την γκρίνια όχι. Όποιος καλύτερος απο την ομάδα ανάπτυξης (και τα στελέχη της Sony που αυτά κάνουν κουμάντο), ας πάει ΕΚΕΙ να συμβάλλει με τα προσόντα του (και να τους υποδείξει ότι δεν "αντέχει" ο λαός να περιμένει....).
Ας τους πάρει όσο χρόνο θέλουν, αλλά να μην παίζουν με τα νεύρα μας με αναβολές και να παρουσιάσουν κάτι καλό. Αυτά που λες ακούγονται καλά εξ αρχής, αλλά δεν μπορεί να μη δυσανασχετεί κάποιος με το όλο σκηνικό.
Το θέμα δεν είναι ότι απλώς αργεί... Εδώ παίζουν με την υπομονή σου: θα βγει το σεπτέμβρη... α! δεν προλάβαμε θα βγει το μάρτη... α! πάλι δεν προλάβαμε, μας βλέπω για τον επόμενο σεπτέμβρη! Απόλυτη ανευθυνότητα, δηλαδή.
Και έχε υπόψη σου ότι υπάρχει "σοβαρός" λόγος που αξιώνεις μία πιο υπεύθυνη πολιτική από την PD και τη SONY... Καταρχήν γιατί τα 60-70€ που πληρώνει κάποιος για ένα παιχνίδι δεν είναι καθόλου λίγα και άρα θέλει να μπορεί να προγραμματίσει τις αγορές του αναλόγως και, δεύτερον, γιατί οπως έχω ξαναπεί υπάρχουν άνθρωποι που αγοράσαμε την κονσόλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι (συν κάποιους άλλους λόγους) και περιμένουμε να δούμε τα λεφτά μας να πιάνουν τόπο...
Επομένως, δεν κάνουμε σαν παιδάκια που δε μας πήραν οι γονείς μας candy, αλλά σαν άνθρωποι που προσπαθούμε να προγραμματίσουμε τις αγορές μας και να ξέρουμε τι μας γίνεται. Ας πει η PD ότι θα το βγάλει σε 1 χρόνο... Άλλα άμα 5 χρόνια το παει από αναβολή σε αναβολή, τότε και τον προγραμματισμό σου σου χαλάει και σου σπάει τα νεύρα!
Και κάτι ακόμα: δεν μπορείς να μην ανησυχείς ότι μετά από τόσο καιρό ανάπτυξης, ο τίτλος κινδυνεύει να κυκλοφορήσει όταν θα είναι πια (σχετικά) απαρχαιωμένα τα γραφικά του... Ξεκίνησε ως ένα άπιαστο παιχνίδι για τα γραφικά του και ήδη οι συγκρίσεις με το FM3 είναι γεγονός. Και ο καιρός περνάει, βλέπουμε παιχνίδια όπως το DiRT 2 με απίστευτα γραφικά (βγάλε έξω το υπόλοιπο κομμάτι) και αρχίζεις να πιστεύεις ότι τελικά κινδυνεύει το GT 5 να καταλήξει... "ένα ακόμα racing game".
Ναι, ξέρω: ούτε κανένα συμβόλαιο υπογράψαμε με την PD, ούτε καμία υποχρέωση έχει η εταιρεία να μας δίνει λογαριασμό. Αλλά κι εγώ έχω το δικαίωμα να σχολιάσω την ανεύθυνη, κατ' εμέ, συμπεριφορά της και να θεωρήσω αποτυχημένες τις επιλογές της. Όσο για τον τελειομανή Kazunori: δεν καταλαβαίνω γιατί τη μανία του αυτή τη δείχνει μόνο στα χαρακτηριστικά του προϊόντος και όχι στη διαχείρισή του... Τελειομανή να πέφτει σε τόσες λάθος διαχειριστικές επιλογές δεν έχω ξαναδεί... Εγώ αυτό δε θα το ονόμαζα "τελειομανία" αλλά "τσαπατσουλιά".
Υ.Γ.: Μπορεί οι γνωσεις μου σε 3D game development να περιορίζονται στα πλαίσια του ερασιτεχνισμού, αλλά αν είναι να φανώ χρήσιμος να βάλω κι εγώ ένα χεράκι στα studios της PD, αν είναι να τελειώσει πιο γρήγορα το παιχνίδι! Που δηλώνουμε ενδιαφέρον;:rant:
WolfRathmA
10-03-2010, 08:46
http://i48.tinypic.com/vwzo21.png
http://i46.tinypic.com/n1qpo7.png
http://i47.tinypic.com/2hywh6q.png
http://www.e-imagesite.com/Files2/5u4e8l5123494.gif
Συμφωνω με το κομματι που λεει ο liberostelios , και που εχω θιξει κι εγω στο παρελθον, οτι η υπερβολικη καθυστερηση ενος τιτλου δεν μπορει παρα μοναχα κακο να κανει.
Οταν βγηκε το Prologue Ολοι χαζεψαμε με τα γραφικα.Πλεον το GT5 ναι εχει πολυ καλα γραφικα εννοειται, ομως δεν μου κανουν και ιδιαιτερη αισθηση πλεον.Ναι ειναι τα καλυτερα στον χωρο αλλα η ψαλιδα εχει μικρυνει υπερβολικα απο τον ανταγωνισμο.
Και δεν ειναι μονο τα γραφικα, ειναι εν γενει πληθος αλλων πραγματων που οσο καθυστερεις και οσο τα εχεις κανει γνωστα στο κοινο, καποιος αλλος θα βγει κι θα παρουσιασει κατι καινουργιο, κατι πιο πρωτοτυπο και εσυ ακομα θα παλευεις να βγαλεις ενα παιχνιδι με features που λιγο-πολυ θα θεωρουνται απλα η βαση ενος racing game.
Ξερω οτι το παιχνιδι θα σπερνει, αλλα οσο το καθυστερουν πλεον , κακο για το ονομα και την ιδια την σειρα κανουν.
Nek_Food
10-03-2010, 11:37
Άμα είχε βγει πριν 2 χρόνια με τα μισά αυτοκίνητα και χωρίς Nascar / WRC και φυσικά damage (αφού τώρα το έβαλαν άρον άρον), άντε και χωρίς νυχτερινούς αγώνες και weather system, θα είχε πουλήσει τα κέρατα του και τώρα θα έβγαζε νέο τίτλο που θα περιλάμβανε όλα όσα ανέφερα ήδη (μην πω και παραπάνω) και θα πουλούσε πάλι τα κέρατα του. Διπλό κέρδος για την PD και την Sony, όλοι ευχαριστημένοι χρήστες - εταιρείες και φυσικά πιστεύω ότι θα είχε περισσότερα περιθώρια βελτίωσης λόγω του feedback των χρηστών σε real time beta testing ;) Παρόλα αυτά, η PD χρίζει μίας απίστευτης υπομονής και "ασυλίας" τόσο από gamers αλλά κυρίως την sony με το χρήμα να ρέει συνεχώς εκεί που άλλες εταιρείες θα είχαν κατεβάσει ρολά (βασικά μερικές έβγαλαν καλά παιχνίδια και πάλι έκλεισαν). Aυτό θα μείνει ως το παράδοξο της PD στα χρονικά του gaming, χώρια που έχει καταντήσει ανέκδοτο και στάζει η ειρωνεία από τους ανταγωνιστές τόσο του Hardware όσο και του Software, ενώ παράλληλα πιστεύω ότι έχει πλήξει και τις πωλήσεις του PS3.
Αυτά.. όπως είπα η υπόθεση GT5 έχει καταντήσει πια ανέκδοτο.
Surfdrifter
10-03-2010, 13:21
εγώ αν κυκλοφορήσει το 2011 δεν θα το αγοράσω.γιατί θα έχει γίνει μπαγιάτικο με τόσα review,photos και videos που έχουμε δει.
Πάντως μου αρέσουν όλοι αυτοί που δηλώνουν περίτρανα ότι ΔΕΝ θα αγοράσουν ένα παιχνίδι για τους Χ,Υ λόγους! Το πιο ωραίο είναι βέβαια όταν βγει θα είναι από τους πρώτους που θα το πάρουν! Το έχω κάνει κι εγώ παλαιότερα!
Μην το παρεις προσωπικά, αλλά το βλέπω πολυ συχνά σε πολλα forums. Τελικά η γκρίνια είναι πανανθρώπινη και παγκόσμια!
Α, και πιστεύω ότι θα το πάρεις όταν κυκλοφορήσει! :D
WolfRathmA
11-03-2010, 04:28
Gran Turismo 5 Racing to PS3 This Year (http://playstationlifestyle.net/2010/03/10/gran-turismo-5-out-this-year/)
Gran Turismo 5 is a highly ambitious racer that has a big set of shoes to fill. Considering the game’s rich history Gran Turismo immediately calls to mind a near perfect racing simulator. Polyphony Digital’s Kazunori Yamauchi is well known for his attention to detail which has fueled much of the speculation that GT5 may not make the calendar year.
Dille officially ends that speculation while conveniently being ambiguous as to the actual release date. During the Game Developers Conference 2010, Sony’s Peter Dille has put an end to speculation regarding Gran Turismo 5 not making it to the PlayStation 3 this year. Dille has officially announced that Polyphony digital will be releasing Gran Turismo 5 before 2011.
MAD-THAN
11-03-2010, 06:33
xeri kanis pote 8a vgoun oi 3D TV?
mallon gia ki to pane to 8ema.gia release day oute logos.
E3 mipos?
WolfRathmA
11-03-2010, 06:37
Mη τους βαζεις ρε παιδι μου και εσυ ιδεες και θελουν να το κανουν μετα και 3D!!! Απαπαααααα.. κακο που μας βρηκε :P
MAD-THAN
11-03-2010, 06:53
ti exoun idi sto mialo tous filaraki.diavasa to press event tis sony sto
game developers conference pou egine x8es k elege gia gt5 k sto telos lei
sony also said to watch for their 3D technology to be pushed later this year
ola gia ta lefta filaraki.see u
liberostelios
11-03-2010, 15:54
Mη τους βαζεις ρε παιδι μου και εσυ ιδεες και θελουν να το κανουν μετα και 3D!!! Απαπαααααα.. κακο που μας βρηκε
Είναι ήδη 3D το GT 5... Είχε χρησιμοποιηθεί προ μηνός για την επίδειξη της τεχνολογίας από το PS3 και θεωρείται δεδομένα ότι θα είναι συμβατό με τέτοια "μπλιμπλιμπλίκια".
Όσο για το πότε βγάινουν οι τηλεοράσεις 3D, κατά σύμπτωση μόλις διάβασα σχετικό άρθρο που λέει ότι η πρώτη SONY 3D TV βγαίνει στις 10 Ιουνίου και, μάλιστα, γι αυτό οι περισσότεροι τοποθετούν εκείνη τη μέρα το πιθανό FW Update που θα ενσωματώνει την τεχνολογία και στο PS3. Οπότε, μάλλον αυτό το θέμα δεν πρόκειται να αναβάλει την κυκλοφορία του παιχνιδιού.
Πακέτο με 3D TV, PS3 και GT5 βλέπω στις αρχές του καλοκαιριού.:fantasy_dreams:
Αποκλειεται να το βγαλουν αρχες καλοκαιριου!Σπτεμβρη μερια παμε! :D
overclocker
12-03-2010, 14:06
Ελπίζω στην E3 να δώσουν ημερομηνία κυκλοφορίας και να την τηρήσουν αυτήν την φορά!
Deathtrick
12-03-2010, 15:56
Εχει καταντήσει πολυ κουραστικό το θέμα GT5 πραγματικά δε θα ασχοληθώ αλλο... Οταν θα έρθει ας ερθει...
Ουφ.. κουράστηκα...
http://i40.tinypic.com/1zc2y6u.png
http://i44.tinypic.com/dlj41d.png
http://i44.tinypic.com/kch381.png
http://i39.tinypic.com/2v7vvqe.png
http://blog.eu.playstation.com/2010/03/12/new-gt5-trailer/
To trailer σε καλη αναλυση για download.
http://cdn2.gran-turismo.com/jp/comm...ept_movie2.wmv
Επειδη πριν λιγο καιρο μπηκα στον κοσμο του ps3,(ειχα το τουβλο),ποια η διαφορα του GT5 με το proluege
AriStos13
12-03-2010, 21:08
Επειδη πριν λιγο καιρο μπηκα στον κοσμο του ps3,(ειχα το τουβλο),ποια η διαφορα του GT5 με το proluege
to prologue ειναι για να παρεις μια γευση απο το GT5...
ειναι μικροτερο σε διαρκεια απο το κανονικο κια με λιγοτερα αυτοκινητα....
στην ουσια μας κραταει ζεστους μεχτι να βγει το κανονικο....
Papanick
12-03-2010, 21:11
Αηδία κατάντησε το θέμα... :(
ΟΚ δε λέω, πρώτος θα το πάρω όοοοταν βγει αλλά δε θα 'ταν άσχημα να βγει πριν το PS4........ :P
http://blog.eu.playstation.com/2010/03/12/new-gt5-trailer/
To trailer σε καλη αναλυση για download.
http://cdn2.gran-turismo.com/jp/comm...ept_movie2.wmv
μπραβο Βαγγελη...δωσε μας κουραγιο.....:love::D
Sony Rep: GT5 Planned for October 2010 (http://www.gtplanet.net/sony-rep-gt5-planned-for-october-2010/)
Μη το πιστέψετε κιόλας.:P
Η λεξη κλειδι ειναι "Planned" ... :D
greekteo
15-03-2010, 15:10
καλά ναι, αυτή η λέξη "Planned" δεν με ενθουσιάζει πολύ. Κάτι σαν "κρατάω μια πισινή" για ενδεχόμενη αναβολή μου φαίνεται. :P
xaxaxa πολυ γρηγορα διαψευσθηκε ουτε 5 ωρες δεν κρατησε!
GT5 release date reports not official - Sony
Sony has told CVG that the release date for Gran Turismo 5 remains unannounced - in response to claims a Sony rep dropped an October release.
A Sony "rep" apparently said at GDC last week that the long-long-awaited PS3 racer will be with us in October. But by 'Sony rep' we guess the Italian report actually meant 'some bloke in a PlayStation t-shirt who knows more about man makeup than GT5'. Google Translate didn't pick that one up
pictorino
15-03-2010, 19:27
όχι που θα ήξεραν πότε θα το βγάλουν, μαύρα μάτια θα κάνουμε:cool::cool:
aladdin7
15-03-2010, 19:55
Θα το ξαναπω....εχει καταντησει αηδια το θεμα με τις καθυστερησεις του Gran Turismo.
Δεν μας έχουν γκαστρώσει απλώς. Έχουν γκαστρωθεί και τα δισέγγονα μας με την τόση αναμονή.
ParanoidGR
16-03-2010, 00:42
Πάντως μου αρέσουν όλοι αυτοί που δηλώνουν περίτρανα ότι ΔΕΝ θα αγοράσουν ένα παιχνίδι για τους Χ,Υ λόγους! Το πιο ωραίο είναι βέβαια όταν βγει θα είναι από τους πρώτους που θα το πάρουν! Το έχω κάνει κι εγώ παλαιότερα!
Μην το παρεις προσωπικά, αλλά το βλέπω πολυ συχνά σε πολλα forums. Τελικά η γκρίνια είναι πανανθρώπινη και παγκόσμια!
Α, και πιστεύω ότι θα το πάρεις όταν κυκλοφορήσει! :D
έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι δεν λες τίποτα παράξενο. ειδικά εγώ που είμαι fan τις σειράς και έχω ότι gran turismo κυλοφόρησε μέχρι σήμερα θέλω παρα πολύ να το πάρο. αλλα η υπομονή μου εξαντλείται που σημαίνει ότι τον μάρτιο του 2011 που θα κυκλοφορήσει μάλλον, δεν θα έχω ps3, έχω αρχίσει και το βαριέμαι παρα πολύ, βάζω το ένα παιχνίδι και το βγάζω για να βάλω το άλλο και το κάθε παιχνίδι που βάζω μέσα σε 5 λεπτά δεν μου κάνει. εύχομαι να μου περάσει πριν το δώσω το ps3 και βγει το gt5 μπας και με κράτησει.
αν βγει το καλοκαίρι όντως θα είμαι από τους πρώτους που θα το πάρο. αλλα δεν θα έρθει ίσος να μην έρθει ποτε.:sparta:
mixaliscrete
16-03-2010, 01:01
στο videogamesplus γραφουν οτι θα το εχουν 01 νοεμβρη
http://www.videogamesplus.ca/product_info.php?cPath=486_495&products_id=16367
This product will be in stock on Monday 01 November, 2010.
Giannis7
21-03-2010, 14:41
Kαλά, εκεί που περιμέναμε να βγει Δεκέμβριο 2009, λένε για ένα χρόνο μετά. Ως τότε μπορεί να βγει Forza 4 και να πάρουν κι άλλη αναβολή για να είναι καλύτερο, μετά πάμε στο ps4 οπότε κι άλλη αναβολή κ.ο.κ. :p
LOL Αυτο το νημα ειναι θεικο. Πως αντι να βρισκεται τελευταιο στους πατους του φορουμ ειναι ακομα στις πρωτες θεσεις. ;;;;
pictorino
21-03-2010, 16:40
γιατί εδώ έχει πέσει το μεγαλύτερο κράξιμο ever:scared:και με το δίκιο μας<33
Καλα αυτο ειναι σιγουρο. Και εγω γουσταρω να κραζω αλλα κουραστηκα. Μπαινω μερικες φορες εκει που ειναι χαμηλα και βλεπω καποιος ποσταρε και λεω οπα λες να εχουμε ημερομηνια; μπαινω και βλεπω κραξιμο και καλα κανουν.
Δηλαδη τελευταιες μερες αντι να μπαινω να δω κατι καλο μπαινω και βλεπω κραξιματα. ΛΟΛ
liberostelios
22-03-2010, 14:03
Τι σας έχω, τι σας έχω; Screenshots από το παιχνίδι! Άντε βρε τυχεροί, επιτέλους βρήκαμε φωτογραφίες από το παιχνίδι :p
http://www.gtpla.net/wp-content/uploads/2010/03/gran-turismo-5-tokyo-8mp-3-150x150.jpg (http://www.gtplanet.net/gt5-screenshot-repost-at-8-and-18-megapixels/gran-turismo-5-tokyo-8mp-3/) http://www.gtpla.net/wp-content/uploads/2010/03/gran-turismo-5-sema-2009-18mp-1-150x150.jpg (http://www.gtpla.net/wp-content/uploads/2010/03/gran-turismo-5-sema-2009-18mp-1.jpg) http://www.gtpla.net/wp-content/uploads/2010/03/gran-turismo-5-sema-2009-18mp-3-150x150.jpg (http://www.gtpla.net/wp-content/uploads/2010/03/gran-turismo-5-sema-2009-18mp-3.jpg) http://www.gtpla.net/wp-content/uploads/2010/03/gran-turismo-5-tokyo-8mp-5-150x150.jpg (http://www.gtpla.net/wp-content/uploads/2010/03/gran-turismo-5-tokyo-8mp-5.jpg)
Διάλεξα τις 3 πιο όμορφες... Οι υπόλοιπες εδώ (http://www.gtplanet.net/gt5-screenshot-repost-at-8-and-18-megapixels/gran-turismo-5-tokyo-8mp-4/).
Το ξέρω ότι έχουμε μπουχτίσει από εικόνες, αλλά είπα να τις βάλω. Σας παρακαλώ, μην καταλήξουμε πάλι στο "βαρεθήκαμε τις εικόνες" και "πότε θα κυκλοφορήσει"... Κι εγώ έχω βαρεθεί την όλη ιστορία, αλλά ακόμα και η γκρίνια με κούρασε (έχουμε περάσει, πια, σε άλλο επίπεδο :P).
Τις συγκεκριμένες τις είδα το πρωί... Δεν είναι σαν τις άλλες, είναι 8 ή 16 mp που σημαίνει ότι άνετα μπορούν να γίνουν posters... ;)
liberostelios
22-03-2010, 14:46
8MP έχουν ξαναβγάλει αρκετές φορές (έχουμε ψιλο-πήξει κι από αυτές). 16MP δεν είμαι σίγουρος αν έχουν ξαναβγεί.
modecris
23-03-2010, 04:29
Εγώ αντιθέτως σας έχω ...νέο demo;
Could a new Gran Turismo 5 demo be incoming? According to NeoGAF poster, lherre, a new demo is on PSN, but it's not available currently to the public audience. This member has impeccable credibility and this demo is definitely available on PSN, though it may only be available for a select group of people at the current time. Iherre later states that this demo may be used for media events only, but that is speculation on his part, as of now.
With this demo uploaded on PSN, could we be seeing a new GT5 demo in the relative future? Let's hope so since we haven't had a new demo since last Fall when we had the 'Time Trial' demo, which gave us small tidbit of what to expect in the full release. A set release date for the title is slated as '2010', so the wait for a full release is still unknown.
http://img401.imageshack.us/img401/817/p1000138x.jpg
Μπράβο στα παιδιά......από φωτό σε φωτό, από video σε video και από demo σε demo......συνεχίστε......εμείς εδώ θα πετάμε τάπες στα βαρέλια.
χαχαχα ταπες στα βαρελια!Που το θυμηθηκες θειικο! :P
Ασε νικο γιατι απο την τρελλα που μας εχει πιασει με το θεμα εγω λεω, να πεταμε τα βαρελια στις ταπες. !!!!!!!!
liberostelios
24-03-2010, 05:30
Από ότι διάβασα, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να βγει κάποιο άλλο demo στη δημοσιότητα. Το τι παίζει... για τους λίγους, είναι άλλο θέμα. Πάντως γενικώς μάλλον δε θα δούμε άλλο demo.
μακαρι να μην δουμε αλλο ντεμο και να δουμε το παιχνιδι!
Giannis7
24-03-2010, 14:58
μακαρι να μην δουμε αλλο ντεμο και να δουμε το παιχνιδι!
Έχω αρχίσει και αμφιβάλω ακόμα και γι' αυτό...
ParanoidGR
25-03-2010, 18:41
:very_evil: miarrr>:-)
YouTube- GT5 driver analysis
Nek_Food
25-03-2010, 20:54
ΜΑ ΔΕΞΙΟΤΙΜΟΝΟ??? ΓΜΤ δηλαδή... απαιτώ από τον κύριο σουγμτομαγαζακι να τα κάνει όλα (και τα 1000) αριστεροτίμονα :D :D :D
Kανένα πρόβλημα......με μια ακόμα μικρή καθυστέρηση των 3-4 χρόνων και το αίτημα σου θα γίνει πραγματικότητα.
WolfRathmA
27-03-2010, 06:11
http://farm3.static.flickr.com/2715/4462875780_f57e88e2b0_o.jpg
???
YouTube- GT5 CES 2010 damage on Concept Car class
YouTube- GT5 CES 2010 demo main menu
Θεϊκό damage.......άξιζε η αναμονή τόσα χρόνια.:angry:
stratisd
27-03-2010, 11:20
Ναί βρε Νίκο, έτσι συμπεριφέρονται τα αυτοκίνητα, τρακάρουν με 80-100 χλμ στις μπαριέρες και ξηλώνετε λίγο ο προφυλακτήρας μπρός πίσω :p
Καλα μην περιμενετε να γινεται κομματια το αμαξι οπως το grid ας πουμε...
Για αρχη αυτο που εχει σημασια(ειδικα για ενα τετοιο παιχνιδι) ειναι οτι το damage θα επηρεαζει(για πρωτη φορα) τον τομεα της οδηγησης.
MajereMP44
27-03-2010, 12:10
ωραια μου εφτιαξε το κεφι το βιντεακι με το damage....και μολις ξυπνησα και δεν εχω ορεξη για καντηλια....ααχχχχ ρε PD τι στο καλο τα δειχνεις καθολου αυτα τα demo??για να ξενερωνουμε κιαλλο???νομιζω οτι πρεπει να το κυκλοφορησουν επιτελους και ας προσσπαθησουν ξανα για το GT6 στο θεμα damage.Εχουμε την κονσολα τοσο καιρο και ενα racing να μας κρεμασουν τα"φρυδια" δεν εχουμε δει....βγαλτε το επιτελους και ας ειναι και πετσινο τελειως....
Για αρχη αυτο που εχει σημασια(ειδικα για ενα τετοιο παιχνιδι) ειναι οτι το damage θα επηρεαζει(για πρωτη φορα) τον τομεα της οδηγησης.Bέβαια αυτό έχει σημασία.....και τι πιο φυσιολογικό από το να έχει μείνει το αμάξι του κουτιού και μόνο με ένα προφυλακτήρα να κρέμεται και μια πόρτα ανοιχτή να μας θυμίζει ότι στουκάραμε με 100-150 χλμ αλλά το αμάξι να πηγαίνει λες και έχει σπασμένο άξονα, τιμόνι και κεφάλι οδηγού......"εσωτερικό" damage μπορούν να βάλουν και στο επόμενο Mario kart.....στο GT5 περιμέναμε κάτι παραπάνω μετά από τόσο καιρό.
Nικο για σενα..<33
YouTube- GT5 Replay Supra GT500 Fuji
Επιτέλους και ένα βίντεο από GT5.......ευχαριστούμε Βαγγέλη.......-rep.:offended:
Αμα θες βρισκω κι αλλα.:P
Το οποιο ειναι ενα καταπληκτικο παιχνιδι. Το αγορασα προσφατα στα 23 ευρω και αξιζει παρα πολλα.
Bέβαια αυτό έχει σημασία.....και τι πιο φυσιολογικό από το να έχει μείνει το αμάξι του κουτιού και μόνο με ένα προφυλακτήρα να κρέμεται και μια πόρτα ανοιχτή να μας θυμίζει ότι στουκάραμε με 100-150 χλμ αλλά το αμάξι να πηγαίνει λες και έχει σπασμένο άξονα, τιμόνι και κεφάλι οδηγού......"εσωτερικό" damage μπορούν να βάλουν και στο επόμενο Mario kart.....στο GT5 περιμέναμε κάτι παραπάνω μετά από τόσο καιρό.
Νικο εχεις τρελλαθει ε..!!!!!! :muhaha: Και με το δικιο σου βεβαια.
Nικο για σενα..<33
YouTube- GT5 Replay Supra GT500 Fuji (http://www.youtube.com/watch?v=4PaFGf6mT3w)
Μα καλα δεν ντρεπεσαι φιλε βαγγελη να βαζεις replay απο κανονικο αγωνα και να το πλασαρεις οτι ειναι απο παιχνιδη.:lol:
Υ.Γ Το παιχνιδη ειναι απο αλλον πλανητη και πιστευω οτι φετος στην ε3 θα τα δουμε ολλα απο την τελικη εκδοση του παιχνιδιου .:love:
AriStos13
28-03-2010, 00:40
οντως το παχνιδι ειναι απο αλλον πλανητη...δεν υπαρχει απλα....
αλλα το θεμα ειναι να το βγαλουν για να το δουμε και με τα ματια μας....
Giannis7
28-03-2010, 01:12
Μάλλον σε αυτόν τον πλανήτη που αναφέρετε, όταν τρακάρουν τα αυτοκίνητα δεν παθαίνουν τίποτα. ;)
ParanoidGR
28-03-2010, 02:37
που είναι αυτός ο πλανήτης γιατί θέλω να μετακομίσω μιας και ο δικός μας παίρνει τον μπούλογλου.......:muhaha::muhaha::muhaha:
Γεια σας παιδιά!
Εχθές έπεσα σε κάτι μπαριέρες όπως πήγαινα με 120 για να αποφύγω ένα σκύλο. Μήπως έχετε να προτείνεται κάποια αλοιφή για τον προφυλακτήρα;
Μεγάλο fail το damage(?)...τα γραφικά φαίνονται φοβερά αν και είναι από replay το οποίο συνήθως έχει καλύτερα γραφικά.
modecris
29-03-2010, 04:15
Επειδή έχω καταλάβει πως δεν έχετε χορτάσει από video, πάρτε άλλα 4. :hey:
YouTube- GT5 Replay SC430 Fuji Pro mode
YouTube- GT5 Replay Cockpit SC430 Fuji Pro mode with sound
YouTube- GT5 CES 2010 Replay SΓ©bastien Loeb driver view
YouTube- GT5 Replay ARTA NSX on Indy Road and pro mode
WolfRathmA
29-03-2010, 04:36
Ποπο καλα ε... δε φανταζεσαι πως "σπαζομαι" οταν βλεπω βιντεο... και ειδικα τα παραπανω που εχουν και αυτη τη σπαστικη μουσικη... δηλαδη LoL ετσι; χαχαχα... Ας βγαλουνε και αλλο ενα που να εχει τη μουσικουλα του μικρου τυμπανιστη! LOL
modecris
29-03-2010, 04:44
Όντως τα παραπάνω video βλέπονται μόνο με mute..!
pictorino
29-03-2010, 09:36
και έψαχνα εναγωνίως ένα βίντεο .... :rant:
τεσπα, μετά από τόσα χρόνια παραγωγής δεν τους παίρνει να μην κάνουν καλό damage model, όλοι οι ανταγωνιστές θα έχουν πολύ καλό αν κρίνουμε από αυτό που έχουν μέχρι τώρα
και έψαχνα εναγωνίως ένα βίντεο .... :rant:
τεσπα, μετά από τόσα χρόνια παραγωγής δεν τους παίρνει να μην κάνουν καλό damage model, όλοι οι ανταγωνιστές θα έχουν πολύ καλό αν κρίνουμε από αυτό που έχουν μέχρι τώρα
Μακάρι να μην το προσέξουν ότι το παιχνίδι δεν έχει καλό damage, γιατί τους έχω ικανούς να μας κάνουν να περιμένουμε άλλα 2 χρόνια μόνο γι' αυτό. Αν πουν ότι τα Χριστούγεννα θα βγει, μην το περιμένετε. Σίγουρα θα πάει για του χρόνου. Φανταστείτε να μας πουν: "Δυστυχώς, βάλαμε τόσα πολλά στο παιχνίδι, που το blu-ray δεν τα χωράει και έτσι το παιχνίδι δεν θα βγει ποτέ στην αγορά". Ή να πει ο Μητσοτάκης ότι θέλει να βγει το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται.:P
sakoulias
29-03-2010, 14:13
Εγω παντως επειδη βαρεθηκα να περιμενω ποτε θα τους ερθει να βγαλουν το παιχνδι παρηγγειλα το Prologue για να προπονηθω αν και οταν βγει το κανονικο...
Eτσι οπως το ειπες φιλε μου νομιζα οτι αποφασισες να τους τιμωρισεις για την καθυστερηση και ανταυτου τους κανεις πλουσιοτερους χαχαχα Θειικο ποστ :D
ΥΓ: επειδη ειναι γραπτος λογος και δεν θελω να υπαρχει παρεξηγηση, σαφως και δεν ειρωνευομαι φιλε μου, απλα ετσι οπως το σκεφτηκα εγω μου φανηκε μαματο το ποστ σου :)
sakoulias
29-03-2010, 14:55
Οχι ρε σι τι ειρωνεια εχεις δικιο ειναι λιγο περιεργα γραμμενο:muhaha::muhaha:
Nek_Food
29-03-2010, 15:52
Κοίτα να δεις δηλαδή ειρωνεία... προχθές πήρα για πρώτη φορά στην ζωή μου από ένα φιλαράκι το PS2 slim (ναι αξιώθηκα επιτέλους) και τα δύο παιχνίδια που δοκίμασα επιτόπου ήταν το Killzone (που μου φάνηκε ψιλοχάλια μετά το αντίστοιχο στο PS3) και φυσικά το GT4... λοιπόν αφού είναι λίγο πολύ τα ίδια, δεν βλέπω πια λόγο να αγχώνομαι με το GT5, ούτως ή άλλως με τις μπαριέρες θα στρίβω στο ένα, με τις μπαριέρες και στο άλλο. :D
Μπορεί ο σχεδιαστής του GT5 να μου πει μόνο γιατί η δικιά μου toyota όταν την "περασε" ένα χέρι η γυναίκα μου με λιγότερα από 20χιλ/ώρα δίπλα από ένα βυτιοφόρο, μάζεψε μπρος προφυλακτήρα, δύο πόρτες και μπρος/πίσω φτερά και πως οι ίδιοι σκάνε με >80χιλ/ώρα και δεν καταλαβαίνει ούτε το χρώμα από το όχημα τους; Δεν είπαμε να γίνουν σαν τα grid/dirt/motorstorm, αλλά έστω σαν το FM2 - FM3 δεν θα με χαλούσε. Όσο τέλειο και να είναι στα υπόλοιπα, το damage εν έτη 2010 (αν... λέμε αν) είναι εντελώς major fail και έχει να παίζει χοντρό δούλεμα από το απέναντι στρατόπεδο... :D
Βασικα να πω κατιτις και εγω πανω στο θεμα damage. Γιατι ειναι τοσο σημαντικο για εσας;
Για μενα δεν ειναι, να παιξω θελω, οχι να κανω δοκιμες NCAP στα αυτοκινητα.
Τι εννοω, οτι αν ειναι σαν την πραγματικοτητα και δεν προλαβαινω να παρω ουτε την πρωτη στροφη ειτε γιατι εκανα λαθος, ειτε γιατι καποιος κουλος επεσε πανω μου, που ειναι η ευχαριστηση σε αυτο; Τα παιχνιδια πρεπει να ειναι arcade σε ενα ποσοστο (οσο βολευει τον καθενα) και να μην χανεται αυτο σε κανενα σημειο του παιχνιδιου.
Αλλωστε σκεφτητε, τι να το κανω το πληρες sim απο την στιγμη που καθομαι στον καναπε. :)
Nek_Food
29-03-2010, 16:42
Οδηγάς στην πραγματικότητα; Εάν οδηγάς θα έπρεπε να αντιλαμβάνεσαι ότι τα πάντα μετράνε όταν έχεις ένα τιμόνι στα χέρια σου, και όταν ένας τίτλος "αποκαλεί εαυτόν perfect simulation" θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον τα βασικά, ειδικά όταν ΟΛΟΙ οι αντίπαλοι του πλέον τα έχουν. Γιατί πλέον το damage είναι κάτι βασικό σε όλα τα αντίστοιχα παιχνίδια.
Από την άλλη για το σχόλιο του ότι κάποιος κουλός πέφτει επάνω σου... όταν οδηγάς είτε στον δρόμο, είτε σε αγώνα, δεν είσαι μόνος σου και πρέπει να αντιλαμβάνεσαι και να υπολογίζεις τα πάντα. Πιστεύω ότι στους αγώνες (αλλά και στον δρόμο) το ιδανικό και σωστό είναι πρώτα να προσέχεις και τους γύρω σου και μετά να χαράζεις την δική σου διαδρομή σε σχέση με όλους αυτούς και τον δρόμο τον ίδιο. Δες πόσοι αγώνες formula έχουν κριθεί από λάθη τρίτων, οπότε και ο "κουλός" μέσα στο παιχνίδι είναι.
Αλλά ακόμα και μόνος σου να τρέχεις σε μία διαδρομή, μετράνε πάλι οι σωστοί υπολογισμοί, ο σωστός χειρισμός, η όσο το δυνατόν τέλεια γραμμή και η οδήγηση χωρίς σφάλματα. Όταν οδηγάς ξέρεις ότι μία λακουβίτσα δεν θα σου προκαλέσει ζημιά, αλλά ακόμη και αυτή την αποφεύγεις εάν μπορείς με έναν μικρό ελιγμό, αυτό νομίζω επιζητούμε από το GT5. Έτσι όταν τα πάντα "συγχωρούνται" από ένα σημείο και μετά μπορείς να οδηγάς και με τις μπαριέρες, δεν σε ενδιαφέρει να πάρεις ένα ρίσκο παραπάνω ή να κάνεις και ένα λάθος που σε άλλες περιπτώσεις θα απόφευγες. Εκεί λοιπόν, αρχίζει και χάνεται το ιδανικό που αναζητούσαμε και περιμέναμε από έναν τίτλο σαν το GT5. Άλλωστε για το θέμα του simulation, υπάρχουν άνθρωποι που παίζουν FM3/GT5prologue όχι από τον καναπέ τους, αλλά με τιμονιέρες και bucket καθίσματα, για αυτούς πρωτίστως φτιάχνεται αυτό το παιχνίδι και εμείς οι υπόλοιποι με τον καναπέ, είμαστε οι από σπόντα "τυχεροί" που βιώνουμε κάτι παραπάνω από τα arcades, αλλιώς θα παίζανε όλοι mario kart.
Ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι είναι και αισθητικό το αποτέλεσμα της ζημιάς, τί να το κάνεις ένα παιχνίδι αν δεν σου μεταφέρει και οπτικά τις συνέπειες από ένα λάθος σου; Τί να κάνεις ένα αυτοκίνητο που όταν πέφτει πάνω στις μπαριέρες συμπεριφέρεται σαν να είναι τανκ. Είναι σαν να παίζεις το GoW III και να σφάζεις τους πάντες χωρίς να τρέχει μία σταγόνα αίμα...
Πολύ μπλα μπλα από μέρους μου, ενώ τελικά η φράση: θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον τα βασικά, ειδικά όταν ΟΛΟΙ οι αντίπαλοι του πλέον τα έχουν που έχω bold παραπάνω είναι υπεραρκετή. Εάν δεν έχει στην τελική ό,τι όλοι οι άλλοι και κάτι παραπάνω, γιατί να το πάρεις;
Μα για τα βασικα λεω και εγω. Να εχει ενα υποτυπωδες damage αλλα ως εκει. Οταν λεω καναπε εννοω οτι δεν καταλαβαινεις ουτε δεχεσαι τις δυναμεις (πλευρικες, επιταχυνσης κουτουλουπου) οποτε ποιος ο λογος;
Ας εχει ενα βασικο μοντελο damage και εγω ειμαι οκ. Οχι να πεφτω μπαριερα και να ειναι ολα καλα, αλλα ουτε και να πεφτω πανω σε ενα δεντρο με 20 χιλιομετρα και να σπαει κατι σημαντικο και να μην μπορω να συνεχισω. Κατι που στην πραγματικη ζωη παιζει.
Τα ιδια λεμε πανω κατω, οποτε καταλαβα τι λετε για το damage. :)
Xωρις να θελω ουτε στο ελαχιστο να επεμβω (δεν ειναι το φορτε μου τα racing αλλα εχω ακολουθησει τη σειρα απο το psone), μηπως το υπερβολικα ρεαλιστικο damage περιοριζει το fun factor του παιχνιδιου? Μηπως δλδ ειναι συνειδητη επιλογη?
Nek_Food
29-03-2010, 21:22
Λοιπόν, γενικά όλα τα "σοβαρά" racing sims παιχνίδια, έχουν χοντρικά τρία επίπεδα damage: Full simulation / Limited damage / Cosmetic damage, ανάλογα λοιπόν με τα γούστα σου επιλέγεις το επίπεδο "πραγματικότητας" που επιθυμείς. Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι τελικά και το GT5 τα ίδια υπόσχεται ότι θα μας προσφέρει, με το ανώτερο από άποψη προσομοίωσης επίπεδο, ναι να σε αφήνει στην μέση εάν κάνεις το λάθος και πέσεις επάνω σε ένα δέντρο με ικανή για κάτι τέτοιο ταχύτητα ή ακόμα και εάν ένας άλλος κουλός οδηγός πέσει επάνω σου. Ειρωνικό θα μου πεις τότε γιατί; Γιατί μπορεί το αυτοκίνητο να μην μπορεί να οδηγηθεί από άποψη ζημιών και οδηγικής λόγω αυτών συμπεριφοράς, αλλά εξωτερικά θα δείχνει λες και μόλις βγήκε από έκθεση αυτοκινήτων, ήτοι αγρατζούνιστο. Αυτό είναι που την βαράει στα νεύρα όλων μας νομίζω. Δηλαδή να σου υπόσχονται απόλυτα αληθοφανή συμπεριφορά και ζημιά, αλλά αυτό να μην το αποτυπώνουν στις λαμαρίνες, κρύσταλλα, φτερά, προφυλακτήρες και στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Εδώ κλείνοντας λοιπόν, να επαναλάβω ότι όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια κάνουν το αντίθετο φυσικά, αποτυπώνουν τις ζημιές εξωτερικά αλλά στην τελική εάν θα παίζεις απόλυτα sim ή arcade θα είναι δική σου επιλογή, τις ζημιές όμως θα τις βλέπεις όπως και να έχει (μέχρι ένα βαθμό ανάλογα με το sim επίπεδο), το οποίο κατ 'εμέ (και μάλλον όχι μόνο) φαντάζει απόλυτα φυσιολογικό για ένα σοβαρό next gen racing game.
Thanks για την ενημερωση ;)
AriStos13
30-03-2010, 03:33
για μενα μου ειναι ψιλοαδιαφορο το damage..ολα τα gran turismo χωρις damage τα επεξα...
αντε ομως να βγει με το καλο....
pictorino
30-03-2010, 10:04
τώρα όμως ο ανταγωνισμός κάνει θαύματα στον συγκεκριμένο τομέα. όταν το ''καλύτερο'' παιχνίδι δεν μπορεί να τους κοντράρει απλά δεν θα είναι το καλύτερο. κανείς δεν θέλει υπερβολικές ζημιές που να σου σπάνε τα νεύρα αλλά όταν γράφεις the real driving simulation πρέπει να το δικαιολογείς και σε αυτό το κομμάτι. πραγματικά ελπίζω να το διορθώσουν και τελικά να μας εκπλήξουν γιατί το 1ο damage model που είδαμε ήταν επιπέδου colin mcrae rally στο psone
Nek_Food
30-03-2010, 12:09
Γελάς για τους αερόσακους, αλλά τα τρακαρίσματα στο NFS: Shift σχεδόν είχαν τέτοια αίσθηση... ήτοι θόλωμα, θαμπάδα, disorientation, κλπ μόνο το να ανοίγει στην μούρη σου έλειπε (αν και τα racing/wrc/κλπ αυτοκίνητα νομίζω ότι στερούνται αερόσακων τώρα που το σκέφτομαι). Ενώ οι επιταχύνσεις - επιβραδύνσεις ειδικά από την εσωτερική κάμερα είχαν και μία μικρή κίνηση "βύθισης ή απομάκρυνσης" σε φρενάρισμα - επιτάχυνση αντίστοιχα, που ακόμα και αυτά προσθέτουν αυτό το κάτι παραπάνω.
Το καλύτερο παιχνίδι λοιπόν, θα είναι αυτό που θα υιοθετεί όλα τα καλά στοιχεία που έχουν επιδείξει οι ανταγωνιστές του και αν είναι δυνατόν να προσθέσει και νέα. Αν είναι να μείνει πίσω στις εξελίξεις και να είναι όπως το είχαμε μάθει και απλά να έχει τα διπλά αυτοκίνητα, ή μόνο καλύτερα γραφικά, τότε έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος της προόδου που αναζητούμε σε αυτή την γενιά κονσολών. Κάθε έκδοση πρέπει να είναι καλύτερη από την προηγούμενη σε όλα, όχι μόνο στα γραφικά. Α, και μην ακούσω για τον χειρισμό, γιατί όταν πέφτεις με φόρα επάνω σε τοίχους και κάνεις γκελ ή ανοίγουν οι πόρτες σου σαν να είσαι πεταλουδίτσα, τότε μόνο σωστός χειρισμός δεν μπορεί να είναι.
Τέλος πάντων, υπομονή... σημασία έχει να βγει να το δούμε και να το κρίνουμε όπως θα του αξίζει. Πάντως με έναν τίτλο σαν το GT5, με το παρελθόν του, τις προσδοκίες που έχει δώσει και κυρίως για τον χρόνο που του έχουν δώσει για την ανάπτυξη του, όχι επιεικείς δεν πρέπει να είμαστε, αλλά να είμαστε και εξαιρετικά αυστηροί μαζί του, πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο τίτλο έχει κυκλοφορήσει με το ίδιο αντικείμενο.
georgios
30-03-2010, 14:19
den afora 100% to game, ala xthes ida to kenurgio skyline, gia proti mu fora, apo konta. aspro/perla! ti mugri ine auto!!!
Νομιζω 2 κυκλοφορουν. Ενα ασπρο και ενα γκρι. Εγω ειδα το γκρι πριν λιγες μερες. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@ nekfood
Οχι ρε δεν γελαω , απλα θυμηθηκα το ΑΜΑΝ ενα σκετσακι με αυτοκινητο σε βενζιναδικο και δεν ξερω γιατι μου ηρθε αυτο το σκηνικο στο μυαλο! :P
Επισης εγω εχω δει πολλα GTR να κυκλοφορουν.Μαυρα Ασπρα Ποντικι.
Επι τι ευκαιρια το καλυτερο χρωμα στο αυτοκινητο αυτο ειναι μακραν το ποντικι με μαυρες ζαντες... αλητεια σκετη!
spyke333
30-03-2010, 16:00
Επι τι ευκαιρια το καλυτερο χρωμα στο αυτοκινητο αυτο ειναι μακραν το ποντικι με μαυρες ζαντες... αλητεια σκετη!+1 Val !!! Ολόσωστός !!!
Αυτο ειδα. Ω ναι. Και εμεινα να χαζευω. Δεν κυκλοφορουν και παρα πολλα.
WolfRathmA
30-03-2010, 18:45
Και το δικο μου μαξι ποντικι ειναι (και οι μαυρες ζαντες ερχονται τον αλλο μηνα) :P xaxaxa....
Φωτος συντομα. LOL
WolfRathmA
31-03-2010, 07:58
GT5 Physics
(http://www.allgamesbeta.info/2010/03/gt5-physics.html)
GT5 Physics
(http://www.allgamesbeta.info/2010/03/gt5-physics.html)
Seriously...i lol'ed :D
χαχαχα
Ενταξει λογικα θα το φτιαξουν , το θεμα ομως ειναι οτι παιζει και να χρειαστουν 2 μηνες για να το φτιαξουν :P
Αμα δεν κανουμε και λιγο χαβαλε πως θα περασει η προσμονη βρε παιδια! :D :D
YΓ: περιμενω με αγωνια να δω το κραξιμο που θα ριξει ο Nikon μολις δει το βιντεακι! Νικοοοο βγαλε τα λυσσακα σου λεμε ρεεεε! :D :D
Ελα να βλεπω χαρουμενους ανρθωπους! :)
dimitriskal1987
31-03-2010, 12:02
χαχα Αποκλειέται
Όχι Δημήτρη γιατί να κράξω ρε c;;;;;.....ίσα ίσα βρήκα και άλλο ένα βιντεάκι από το GT5.
lvnnB_nMGVg
(http://www.youtube.com/watch?v=lvnnB_nMGVg&feature=related)
χαχαχαχαχα ελα ρε συ ριξε λιγο μπινελικι!Αφου ξερεις οτι το περιμενω πως και πως! :D
ΥΓ: ανοιγω petition τωρα να βαλουν τετοια προσθηκη στο GT5 με διαγωνισμους car hop!! 2 χρονια μελετη , 4 χρονια για να εφαρμοστει/ενσωματωθει στο παιχνιδι, 2015 κυκλοφορια , ελα ρε σεις μην ξενερωνετε! :D
YΓ2: μονο οι αμερικανοι θα μπορουσαν να βρουν ενδιαφερουσες κατι τετοιες ηλιθιοτητες και να καταφερνουν να μαζεψουν κοινο να τις παρακολουθησει...
Ρίχνεις μπινελίκι σε κάποιον που ξέρεις ότι θα ιδρώσει το αυτάκι του μ'αυτό που θ'ακούσει αλλά στου Καζομούρη την πόρτα όσο θέλεις βρόντα απ'ότι έχουμε καταλάβει.......σε ρυθμούς replay η ζωή του.......μη του μιλάτε του παιδιού αφήστε το να παίξει.
Dominator46
31-03-2010, 13:50
Κανενα νεο εχουμε???
^^χαχαχα φιλε πες μου οτι το κανεις επιτηδες! Βαλτός εισαι? :D :D
ακρα του ταφου σιωπη λεμε...! :P
Nek_Food
31-03-2010, 14:39
ΟΥΑΟΥ!!! Ειλικρινά τώρα κατάλαβα τί ρόλο βαρούσαν οι ανοικτές πόρτες που έλεγα ότι είναι σαν πεταλουδίτσες τα αμάξια, για να πετάνε... Έλεος δηλαδή... Val 2 μήνες μόνο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έτσι; Έχει άλλα 1000 αν θυμάμαι καλά... μούμπλε μουμπλε (κάνω πράξεις να δω αν θα ζω τότε, αφήστε με) :D
greekteo
01-04-2010, 04:11
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!! Ανακοινώθηκε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού!!!
10/09/2010 Δείτε το και μόνοι σας Link (http://onwardstate.com/wp-content/uploads/2009/03/april-fools-day-9.jpg)
WolfRathmA
01-04-2010, 04:25
Κρυάδες :P
Μονο το ποντικι να πας επανω στο Link σου λεει οτι ειναι April Fools :P
greekteo
01-04-2010, 05:25
Κρυάδες :P
Μονο το ποντικι να πας επανω στο Link σου λεει οτι ειναι April Fools :P
pffff αμαν μαστροχαλαστή :P και ήταν τόσο ωραία φάρσα:D
Wolf αμαν ρε συ!! Party pooper! :P :P
party pooper indeeeeeeeeed.
Εδω βλεπουμε ολους τους φαν του GT5 σε αθλια κατασταση να περιμενουν μετα την φοβερη και τρομερη ανακοινωση της κυκλοφοριας του παιχνιδιου. Μπαινει ο wolf και....
δειτε.!!!!!!
YouTube- Arnold Schwarzenegger is the Party Pooper
Aν και είναι πάρα πολύ νωρίς για κυκλοφορία του GT5 η ημερομηνία που λέει ο greekteo έχει περισσότερες πιθανότητες από αυτές τις PD να πέσει μέσα.:very_evil:
pictorino
01-04-2010, 11:55
δεν χρειάζεται να βγάζουμε φάρσες για το συγκεκριμένο, είναι από μόνο του φάρσα
Nek_Food
01-04-2010, 11:57
Winner post of this week: pictorino
http://media.giantbomb.com/media/bomb/img/achievements/trophy-platinum.png platinum trophy
pictorino
01-04-2010, 12:01
lol, άλλα κόλπα είναι αυτά; πάω να ποστάρω στο ανάλογο θρεντ ότι πήγα στις 10 πλατίνες looool
Nek_Food
01-04-2010, 12:19
Ποιες 10 βρε pictorino έχει χάσει το μέτρημα μου φαίνεται. Εγώ μετράω στην υπογραφή σου 11 + 1 η δικιά μου που προφανώς δεν έκανες ακόμη update από το επίσημο site της Sony = 12 (εκτός και εάν δεν πέρασες το τελευταίο update οπότε δεν θα μπορείς να κάνεις update τα τρόπαια σου). :D :P
greekteo
01-04-2010, 17:24
http://www.gameover.gr/ps3/news/%CE%A4%CE%B9-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Gran-Turismo-5.11678.html
χαχαχαχα, το Gran Turismo αποτελεί πηγή πολλών πρωταπριλιάτικων φάρσεων... :D
Giannis7
01-04-2010, 17:58
http://www.gameover.gr/ps3/news/%CE%A4%CE%B9-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Gran-Turismo-5.11678.html
χαχαχαχα, το Gran Turismo αποτελεί πηγή πολλών πρωταπριλιάτικων φάρσεων... :D
... η τουλάχιστον ελπίζουμε.
http://www.youtube.com/user/mimaximax#p/a/u/1/zEjKMzjB9_E
Στο gameover είδα κάποια νέα για το gt5. Στο τέλος λέει καλή πρωταπριλιά, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι φάρσα.http://www.gameover.gr/ps3/news/%CE%A4%CE%B9-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Gran-Turismo-5.11678.html Λέει ότι δεν θα κυκλοφορήσει εντός του 2010 και ότι η Sony είναι ενοχλημένη.
pictorino
02-04-2010, 10:48
για την πρωταπριλιά το έγραψαν αλλά δεν είναι και τόσο πετυχημένο μιας και δεν θα ήταν καθόλου παράξενο να μην το δούμε μέσα στο 2010. για την ακρίβεια θα ήταν έκπληξη
Αποκλείεται να βγει το 2010. Με θαύμα θα βγει Χριστούγεννα. Πάντως, πλάκα πλάκα η Sony πρέπει να κάνει κάτι. Μόνο σε αυτή πρέπει να ελπίζουμε για να βγει το παιχνίδι το χειμώνα.
pictorino
02-04-2010, 11:04
αν ελπίζουμε στη sony ... σωθήκαμε ... lol
σε πόσο καιρό είναι η Ε3; εκεί θα φανεί αν θα βγει φέτος ή όχι.
Lefteris_X
02-04-2010, 11:23
Καλημέρα! Να κάνω μια ανάποδη υπόθεση;
Αν στην Ε3, δείξουν αρκετό υλικό τότε.....ΔΕΝ θα το δούμε σύντομα.
Αν όμως, δείξουν πολύ λίγο - ίδιο με ότι έχουν δείξει ή ακόμα και σχεδόν καθόλου υλικό τότε...να ετοιμαζόμαστε για κυκλοφορία σύντομα.
Πάντως κ εγώ (απο επιχειρηματικής απόψεως) το βλέπω γύρω στα τέλη Οκτώβρη / αρχές-μέσα Νοέμβρη, εκεί δηλαδή που αρχίζει η καταναλωτική ΜΑΝΙΑ των Αμερικάνων (κ Ευρωπαίων). Θεωρώ ότι γνωρίζει η Sony πως αν χάσει ΚΑΙ αυτή τη εορταστική περίοδο -φτάσαμε 2010, έχει χάσει ήδη 4, απο το 2006 που είχε βγει Ιαπωνία / Αμερική- για το Gran Turismo, θα χάσει ΠΑΡΑ πολλά λεφτά.
Όχι πως αν το βγάλει το 2011, δεν θα πουλήσει, αλλά ήδη ο κόσμος έχει κουραστεί (παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο και τα νεύρα των φανατικών που έχουν γίνει τσατάλια στην αρχική κρίση του τίτλου, ξέρετε στην αρχή που γίνονται και τα review) και ίσως να έχει αρνητική συνέπεια στην αποδοχή του κόσμου = πωλήσεις αρχικά.
Μα τον Τουτάτη όμως, πιστεύω ότι την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αλήθεια, ΓΙΑΤΙ έχει φάει αλλεπάλληλες καθυστερήσεις δεν θα την μάθουμε ποτέ, σαν το ποιός σκότωσε πραγματικά τον Κέννεντυ ένα πράμα. Ποτέ δεν θα μάθουμε αν τα βρήκε σκούρα η προγραμματιστική ομάδα (και έτσι φάγαμε αρκετές καθυστερήσεις), ποτέ δεν θα μάθουμε αν πίεσαν αυτοκινητοβιομηχανίες να μπουν ολοένα περισσότερα μοντέλα στον τίτλο (= περισσότερος χρόνος development=καθυστέρηση=περισσότερα όμως λεφτά προς την Sony=αρα και περισσότερα χρήματα διαθέσιμα για την ανάπτυξη του τίτλου - φαύλος κύκλος), ποτέ δεν θα μάθουμε αν πίεσε η Sony για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ενσωμάτωση χαρακτηριστικών (PS Eye head tracking, 3D Mode)....ή όλα τα παραπάνω....
Ειλικρινά, αν κάποια στιγμή, 3-4-5-6 χρόνια μετά αποφασίσει κανάς Yamauchi να δώσει καμιά συνέντευξη αποκαλύπτωντας τι παίχτηκε στην πραγματικότητα, θα είναι τρομερά ενδιαφέρον!
Αν ήταν σοβαρός θα έπρεπε να είχε βγει εδώ και καιρό και όχι μετά από 3-4-5-6 χρόνια και να πει "ξέρετε κάτι θα βάλουμε αυτά,αυτά και αυτά και θα το βγάλουμε σε 10 χρόνια" να ξέρει ο κόσμος πότε να το περιμένει και όχι να αφήνει να βγαίνουν κάθε μέρα σενάρια με ημερομηνίες.......κάποιοι πήραν ps3 με σκοπό σε 1 άντε 2 χρόνια να παίξουν GT5 και όχι μετά από 3+ χρόνια να μην ξέρουν πότε θα το παίξουν.
^^υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι?? :)
Αληθεια ομως κι εγω θα ηθελα να τον ακουσω να μιλαει ανοιχτα γι αυτο το θεμα!
Η απάντηση βρίσκεται μπροστά μας...
1080p @ 60fps
Η απάντηση βρίσκεται μπροστά μας...
1080p @ 60fps
Πες ότι είναι αυτό. Δεν έπρεπε 2 χρόνια πριν να έλεγε ότι προσπαθούν αυτό και ότι ο τίτλος θα καθυστερήσει π.χ. 4 χρόνια? Άσε που δεν νομίζω να είναι αυτό. Η Santa Monica το ίδιο προσπαθούσε για το gow 3,όμως δεν καθυστέρησε τόσο πολύ τον τίτλο.
Πες ότι είναι αυτό. Δεν έπρεπε 2 χρόνια πριν να έλεγε ότι προσπαθούν αυτό και ότι ο τίτλος θα καθυστερήσει π.χ. 4 χρόνια? Άσε που δεν νομίζω να είναι αυτό. Η Santa Monica το ίδιο προσπαθούσε για το gow 3,όμως δεν καθυστέρησε τόσο πολύ τον τίτλο.
Η Santa Monica έβγαλε τον τίτλο σε 720p όμως... Και όχι στα 60 fps...
Σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό. Το GT θα είχε βγει εδώ και 2 χρόνια και δε θα είχε ποτέ damage δεν θα είχε τα physics που βλέπουμε κλπ κλπ κλπ. Ο ανταγωνισμός και οι καταναλωτές όμως πιέσαν πάρα πολύ την PD και το engine έπρεπε να αλλάξει... Είναι κ αυτό πιστεύω που έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε όσα συζητάμε..
modecris
02-04-2010, 15:12
Εγώ δεν πήρα το gt prologue μαζί με την κονσόλα γιατί λέω "ε καλά,όπου νάνε θα βγει το κανονικό".Και μιλάμε για τον σεπτέμβριο του `08 αλλά η πλάκα είναι πως το έχω σκεφτεί ξανά και ξανά και ξανά και κοντεύω να γίνω από εργένης πολύτεκνος αλλά το GT5 πουθενά....
Καλό το damage και το 1080@60fps αλλά νομίζω (?!?) το παράκαναν.
liberostelios
03-04-2010, 19:33
Αφήστε τις κουβέντες, ρε! Κανά βιντεάκι θα δούμε; :p
Nek_Food
03-04-2010, 20:16
Εγώ δεν πήρα το gt prologue μαζί με την κονσόλα γιατί λέω "ε καλά,όπου νάνε θα βγει το κανονικό".Και μιλάμε για τον σεπτέμβριο του `08 αλλά η πλάκα είναι πως το έχω σκεφτεί ξανά και ξανά και ξανά και κοντεύω να γίνω από εργένης πολύτεκνος αλλά το GT5 πουθενά....
Καλό το damage και το 1080@60fps αλλά νομίζω (?!?) το παράκαναν.
nuff said...
modecris
03-04-2010, 23:11
Τα γραφικά έχουν ξεφύγει λέμε...!
YouTube- S2000 Vs Porsche GT3 on Mugello
8-)8-)8-)8-) ελπίζω μετά την μαγειρίτσα να νιώσω καλύτερα.!
Εγω πιστευω οτι το παιχνιδη πηγε πισω και αλλο καθαρα λογο του 3d παιδια.;)
pictorino
05-04-2010, 15:01
4 αλλαγές που προσδοκώ στο gameplay :
1. να αποφευχθούν τα ''τρενάκια'', όλοι στη σειρά τους και μόνο ο παίχτης να προσπαθεί
2. να είναι επιθετικοί οι άλλοι μεταξύ τους, να κάνουν προσπεράσεις
3. να γίνονται ''μάχες'' και λάθη και από το παιχνίδι
4. όταν τρακαράς να ... κουνιούνται και οι αντίπαλοι και να μη συνεχίζουν ατάραχοι
Lefteris_X
05-04-2010, 15:58
τα τραινάκια (ή τρενάκια; ) δεν θα αποφευχθούν εντελώς τουλάχιστον καθως δεν είναι το σωστό, το ρεαλιστικό: στις πίστες τα αυτοκίνητα επίτηδες κάθονται το ένα πίσω απο το άλλο, λόγω της μιας optimal γραμμής στην πίστα, λόγω του "παίρνω τον αέρα απο τον μπροστινό μου" (αγγλιστί slipstreaming)....
pictorino
05-04-2010, 16:02
σωστά αλλά στα gt μέχρι τώρα στις θέσεις που ξεκινούν έτσι τελειώνουν, και με τις ίδιες αποστάσεις (lol), άντε α γίνει καμιά προσπάθεια για προσπέρασμα και μέχρι εκεί. καταλαβαίνεις τι εννοώ
Lefteris_X
05-04-2010, 16:20
ναι σε "έπιασα".
πάντως αν θέλει να λέγεται "ρεαλιστικό" θα πρέπει να είναι κάπως ξενέρωτο, όπως είναι και οι αγώνες, απο πλευράς "ελευθερίας".
γι αυτό και ο PS4 / Σταύρος είχε πει, ότι όσο "ρεαλιστικό" και αν γίνει, μια δόση -έστω και μικρή, αμυδρή- από arcade (δηλαδή όχι στην "αποστείρωση" στις κινήσεις που γίνονται στον real αγώνα) θα πρέπει να έχει, ειδάλλως το παιχνίδι θα είναι πανδύσκολο και συνάμα βαρετό, ακόμα και για τους hardcore fans.
pictorino
05-04-2010, 16:22
δεν διαφωνώ αλλά πιο βαρετό μου φαινόταν το να προσπαθώ να περάσω ''κινούμενα εμπόδια σε ράγες''
Lefteris_X
05-04-2010, 16:24
εμ το ίδιο λέμε !!!! (αυτο είναι που λένε συνενόηση - μπιφτέκι!! αχχαχααχχα :D:D:D)
modecris
05-04-2010, 16:58
4 αλλαγές που προσδοκώ στο gameplay :
1. να αποφευχθούν τα ''τρενάκια'', όλοι στη σειρά τους και μόνο ο παίχτης να προσπαθεί
2. να είναι επιθετικοί οι άλλοι μεταξύ τους, να κάνουν προσπεράσεις
3. να γίνονται ''μάχες'' και λάθη και από το παιχνίδι
4. όταν τρακαράς να ... κουνιούνται και οι αντίπαλοι και να μη συνεχίζουν ατάραχοι
Για το forza motorsport μιλάτε; ;)
Όλα αυτά τα έχει από το πρώτο παιχνίδι της σειράς και είναι κάτι που δίνει ζωή στο gameplay. Σωστό και αυτό που είπε ο Λευτέρης για τις ιδανικές γραμμές και το slipstreaming αλλά με αυτόν τον τρόπο έχεις την αίσθηση πως τρέχεις αντιμέτωπος με ανθρώπους και όχι με τον cell, με ανθρώπους που κάνουν λάθη/σε αποφεύγουν/αλλάζουν γραμμές την τελευταία στιγμή με σκοπό να σε ξεγελάσουν.
Και αυτό είναι που θέλω να δω στο gt5: αληθοφανείς αντιπάλους. Μερικά ακόμα.
Καλή φυσική,
online χωρίς lag και την δυνατότητα να φτιάχνεις εύκολα αγώνες με τους φίλους σου,
σωστές ποινές για όσους κλέβουν δρόμο ή στουκάρουν πάνω σου,
"βαθύ" gameplay ώστε να εξελίσσεσαι συνεχώς και να σε τραβάει να ασχολήσε μαζί του.
pictorino
05-04-2010, 17:14
ειδικά αυτό με τις ποινές στο online... επιβάλλεται να δημιουργήσουν ένα σωστό και δίκαιο σύστημα αλλιώς θα χάσει πολύ από διασκέδαση
Giannis7
05-04-2010, 23:54
Bασικά και in-game ποινές. Aπό ότι θυμάμαι στο GT4, άμα πέσεις πάνω σε αντίπαλο με δύναμη σε αναγκάζει να πηγαίνεις με 50km/h για 10 δευτερόλεπτα.
modecris
06-04-2010, 00:08
Μπα δεν πειράζει, σε αυτήν την περίπτωση μου αρκεί να βγει off ο κινητήρας ή το σύστημα διεύθυνσης και αναγκαστική είσοδο στα pits.
Yamauchi: GT5 will have 3D, Move support if it’s “interesting” (http://www.vg247.com/2010/04/06/yamauchi-gt5-will-have-3d-move-support-if-its-interesting/)
Ναι και "if it's interesting" θα περιμένουν τα κορόιδα κανένα χρόνο ακόμα.:mad:
χαχαχχαχαχαχαχαχαχχααααααααααααααααααα ΛΟΛ ρε λεμε και δεν ξερω τι αλλο να γραφω που να δειχνει οτι χεστηκα στο γελιο.
Αλλα 5 χρονια τωρα.
Ρε γιαμαουτσι μπαουτσι αν βλεπεις βαλε στον Κω#####ο σου το παιχνιδι και πετα ολο τον κωδικα στα σκουπιδια. Τελικα δεν θα παρω.
ΟΥΣΤ.
http://image.com.com/gamespot/images/2007/266/942026_20070924_790screen048.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2008/066/942026_20080307_790screen002.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2007/266/942026_20070924_790screen046.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2007/266/942026_20070924_790screen047.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2007/266/942026_20070924_790screen131.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2007/240/942026_20070829_790screen003.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2007/266/942026_20070924_790screen006.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2008/065/942026_20080306_790screen022.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2008/028/942026_20080128_790screen006.jpg
pictorino
07-04-2010, 00:24
if it's interesting ... περιμένετε να δούμε αν το 3D θα πάει καλά και το συζητάμε ΑΝ θα το βγάλουμε. αστεία εταιρία ... αστεία μπουρδο - sony
WolfRathmA
07-04-2010, 07:57
Ποπο καλα να οδηγας ενα τετοιο αμαξι στο δρομο και να εχεις και αυτη τη μουσικη μεσα στο διαπασον! Με κατεβασμενα τα παραθυρα εξω το χερι και να σε βλεπει ολος ο κοσμος! Απολαυστε!!!!
YouTube- GT5 Replay Gallardo LP560-4 on Indy
^^ Εγω προσωπικα αν ειχα τετοιο αυτοκινητο μονο μουσικη δεν θα ακουγα αλλα θα του ελιωνα τα λαστιχα και τα σωθηκα σεκαποια πιστα ή εστω διαδρομη!Βασικα ο μονος λογος που θα ανοιγα το παραθυρο θα ηταν για να πεταξω το ραδιοφωνο εξω!!;) :D
Lefteris_X
07-04-2010, 10:30
Ποπο καλα να οδηγας ενα τετοιο αμαξι στο δρομο και να εχεις και αυτη τη μουσικη μεσα στο διαπασον! Με κατεβασμενα τα παραθυρα εξω το χερι και να σε βλεπει ολος ο κοσμος! Απολαυστε!!!!
YouTube- GT5 Replay Gallardo LP560-4 on Indy (http://www.youtube.com/watch?v=01iwgbU9HUA&feature=player_embedded)
σα κάτι γύφτ-ολέ ταρίφες ε;
Πέραν αυτού, προσωπικώς δεν το βλέπω για 2011, αλλά τον Οκτώβριο, άντε το πολύ λίγο πριν Xmas 2010. Λογικό άλλωστε.
Κατεβασμενα παραθυρα και μουσικη με αυτο το αμαξι; Για μενα οχι. Το μονο που θα κατεβαινει θα ειναι οι χρονοι στην πιστα. !!! :)
Υ.Γ. Στην σελιδα 59 του νηματος ταυτου κερδιζει ο PDS για τις καταπληκτικες φωτο. Ωραιο παιχνιδι το GT5. :) Αυτο δεν ειναι; ή κανω λαθος;
^^ Αυτο ειναι αυτο ειναι ειναι σιγουρο φιλε! :D
Giannis7
08-04-2010, 15:53
Ο Kazunori Yamauchi δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το Gran Turismo 5 να είναι συμβατό μελλοντικά με το Move, αν και παραδέχθηκε πως θα αναμένει τις αντιδράσεις του κοινού ώστε να αποφασίσει αν θα πρόκειται για κάτι το ενδιαφέρον. Το αφεντικό της Polyphony Digital επεσήμανε πως κάτι αντίστοιχο είναι πολύ πιθανό να συμβεί και με την τεχνολογία 3D, αν και ξεκαθάρισε πως αρχικά το Gran Turismo 5 δεν θα την υποστηρίζει, χωρίς να αποκλείει κάποιο μελλοντικό update (http://www.gameover.gr/lexicon/Update.24.html). "Πάντοτε ασχολούμαστε με τις νέες τεχνολογίες. Αν υπάρξουν νέοι δέκτες υψηλής ευκρίνειας ή τα ανάλογα περιφερειακά που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού, τότε αναμφίβολα θα σκεφτούμε σοβαρά να ασχοληθούμε μαζί τους, προσαρμόζοντας τα νέα δεδομένα στο Gran Turismo 5", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Yamauchi.http://www.gameover.gr/ps3/news/%CE%A0%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%84%C E%B7%CF%84%CE%B1-Move-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-GT5.11691.html
Άμα έχεις τιμονιέρα τι να το κάνεις το move ? Anyway... Άμα γίνει, θα γίνει μέσω Update.
AriStos13
08-04-2010, 15:56
http://www.gameover.gr/ps3/news/%CE%A0%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%84%C E%B7%CF%84%CE%B1-Move-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-GT5.11691.html
Άμα έχεις τιμονιέρα τι να το κάνεις το move ? Anyway... Άμα γίνει, θα γίνει μέσω Update.
γιατι δεν λεει ο κινεζος πουε θα βγει ομως?????????????????????
Κοιτα να δεις που καποια δοση ο τυπος θα βγει και θα πει ''γαμωτο το ps3 δεν μπορει, ειναι αδυναμο, ισως στο ps4 ενσωματωσουμε καποια αυτα που ζητανε οι χρηστες, ισως και εναν ανεμιστηρα να παιρνει τα μαλλια ο αερας για πιο ρεαλιστικες κοντρες, θα δουμε''
Υ.Γ. Να μια ιδεα βλακα γιαμαουτσι δινε μαζι και ενα ανεμιστηρακι για πιο φιζικ καταστασεις. Βλακα.
Για το καλό των νεύρων όλων μας δεν το κλειδώνουμε το thread να ησυχάσουμε;;;;;.....πάνω που το ξεχνάμε να μια δήλωση από την κοσμάρα του Καζομούρη, να ένα video, να 5 φωτό......εκτός βέβαια από σπαστικό κατάντησε και γραφικό το θέμα GT5.
Nek_Food
08-04-2010, 16:25
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο nikon... το έχω πει και εγώ στο παρελθόν.
Αυτός ο τίτλος είναι urban legend δεν πρόκειται να βγει ποτέ για το PS3 και εάν τελικά αποφασίσουν να βγάλουν κάτι στα γρήγορα για να αποδείξουν το αντίθετο (ή για να πουλήσουν καμιά νέα version κονσόλας) θα φάμε στην μάπα τελικά ένα GT-PSP GO και θα ησυχάσουμε. :(
Oxi το θρεντ δεν κλεινει γιατι θελω να δω αν ο Γιαμαουτσι θα ξεπερσαει το ρεκορ του Duke Nukem Forever (and ever and ever and ever...)
loool :P :D
oxxxx. tha vgei GT5??????? goustaroooo.. euxarista nea..... to GT4 to eliosa.. pote me to kalo??
kala pote anakinothike ??????????????
^^ ΕPIC POST!!! :D
ΥΓ: Φιλε με την αδεια σου θελω να το βαλω στην υπογραφη μου! :P
xaxa..... kala oxi oti to exw se pneumatika dikaiomata alla nai exeis tin adeia mou :)
einai enas tropos alagis psixologias giati den vlepo na tin palevoumai allo...
a twra to eida .. kai duke nukem forever ?????? e oxi. ti na protopaixoumai dil.........
YouTube- Replay damage on Motul GT-R Tokyo
http://i41.tinypic.com/2e4hrt4.gif
http://i44.tinypic.com/awcah1.gif
''impressive for a GT game'' οπως γραφει και ενας στο neogaf και αναφερεται στο A.I.:p
stratisd
10-04-2010, 00:14
Eγώ γιατί δέν βλέπω damage ????
AriStos13
10-04-2010, 00:14
YouTube- Replay damage on Motul GT-R Tokyo (http://www.youtube.com/watch?v=OndIn8IAl7A)
http://i41.tinypic.com/2e4hrt4.gif
http://i44.tinypic.com/awcah1.gif
''impressive for a GT game'' οπως γραφει και ενας στο neogaf και αναφερεται στο A.I.:p
το damage που ειναι που λεει το ο τιτλος??
τοσα τρακαρισματα και ουτε μια γρατσουνια δεν ειχε...
οσο για το Α.Ι. οντως ειναι παρα πολυ καλο...!!!!
και πρωτογνωρο για GT!
Δεν ειδα καν οτι ο τιτλος εγραφε damage lol:P
Δεν το εβαλα για να δουμε το damage δλδ.
stratisd
10-04-2010, 00:17
Eίπα και εγώ .... ζαλίστηκα και δέν βλέπω καλά χα χα χα
AriStos13
10-04-2010, 00:18
για το Α.Ι. το εβαλες το οποιο οντως ειναι εντυπωσιακο...
αλλα ο τιτλος αλλα μας λεει...
τρομερο damage model απο την polyphony.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
39% Of Gamers Who Plan To Buy GT5 Do Not Yet Own A PS3
http://www.gamesthirst.com/2010/04/09/39-of-gamers-who-plan-to-buy-gt5-do-not-yet-own-a-ps3/
http://www.gamesthirst.com/wp-content/uploads/2010/03/gran-turismo-new-screen-11.jpg
Gran Turismo 5 is coming later this year to a store near you and according to recent numbers obtained by GamePlan, the highly anticipated title will be a sure system seller.
GT5 is also atop GamePlan’s PS3 list of highly anticipated titles, and with the game seeing a Q4 release, Sony can rest easy because it seems as if PS3’s sales momentum will only continue.
“OXT’s GamePlan weekly tracking study surveys 1,000 U.S. gamers and buyers including hardcore gamers, casual gamers and everyone in between.
The study tracks up to 600 game SKUs at any given time, including all major console, handheld, PC and iPhone titles.”
Via PlayStation: The Official Magazine May 2010 issue. It’s on store shelves now, go get yourself a copy.
AriStos13
10-04-2010, 01:12
και ουτε προκειται να αγορασουν.:p:p:muhaha::muhaha::muhaha::muhaha::muh aha::muhaha::muhaha::muhaha::muhaha::muhaha::muhah a:
WolfRathmA
10-04-2010, 05:06
^^^ ΧΑΧΑΧΑ!! Θεικα ποστ και τα δυο μαζι!!!!
Βασικα τι damage να παθει το αμαξι με 200 χιλιομετρα την ωρα μονο; Θα μας τρελανεται; LOL!!! :D
pictorino
10-04-2010, 08:14
καλά ε; πολύ ψαρωτικός ο τίτλος του video, πάω και γω να δω ζημιές ... έτσι να μας δώσεις το παιχνίδι γιαμαούτσι, από τώρα ετοιμάζομαι για το κράξιμο..
Δεν ειδα καν οτι ο τιτλος εγραφε damage lol:P
Δεν το εβαλα για να δουμε το damage δλδ.
Μα από τον τρόπο που οδηγεί αυτός που παίζει είναι πεντακάθαρο ότι ψάχνει για damage.......σαν το δαχτυλίδι ένα πράμα.......ψάααααξε ψάααααξε δεν θα το βρεις.......βέβαια είναι νωρίς ακόμα πιστεύω στα μέσα του 2012 να είναι έτοιμο......το damage όχι το παιχνίδι.
WolfRathmA
10-04-2010, 10:01
Πάντως το μονό σίγουρο είναι ότι κάποια μέρα όταν θα γράψουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι θα νομίζουμε ότι αυτός που θα κάνει το ποστ θα μας κοροϊδεύει.
Φαντάζομαι στο μυαλό μου την σκηνικό.... LOL άπλα.
Καλα στο παραπανω βιντεο κανει μπαμ οτι κατι εχει κανει με τις ρυθμισεις του damage.Ή ειναι εντελως απενεργοποιημενες ή κατι αλλο μην ειμαστε αφελεις.Εδω τα απλα μοντελα βγαζουν εμφανεις γραντουνιες, και τα αγωνιστικα ξερουμε οτι εχουν υποτιθεται πολυ πιο εξελιγμενο dmg.Εδω δεν γινεται απλα τιποτα, και προφανως ειναι απενεργοποιημενο.
Αλλα το Α.Ι. τα σπαει!
Δεν φταις εσύ αλλά εσύ θα τ'ακούσεις τώρα:very_evil:.......δηλαδή μέχρι τώρα είχαμε χορτάσει damage και είπαν να μας δείξουν κανένα βιντεάκι με το damage off;;;;;;;;;;;.......damage off βλέπαμε τόσα χρόνια στο GT τώρα θέλουμε damage on και όχι το demi-on που μας έχουν δείξει μέχρι τώρα αλλά kara-on όπως πρέπει.
Το έχετε προσέξει ότι σχολιάζουμε πράγματα του παιχνιδιού όπως η ζημιά μέσα από εικόνες και βίντεο λες και το έχουμε?
greekteo
10-04-2010, 14:27
Είδες που καταντήσαμε??? :D Θα μας τρελάνει στο τέλος τελείως o Kazunori. Θα πηγαίνουμε στο PS3, θα βάζουμε να δείχνει κανά βίντεο και θα κουνάμε το sixaxis λες και παίζουμε. :P
pictorino
10-04-2010, 14:55
Το έχετε προσέξει ότι σχολιάζουμε πράγματα του παιχνιδιού όπως η ζημιά μέσα από εικόνες και βίντεο λες και το έχουμε?
αν είχαμε και τπτ άλλο να σχολιάσουμε θα το κάναμε:P
άντε να δούμε πότε θα κάνει ξαστεριά χεχε :)
AriStos13
10-04-2010, 18:09
Είδες που καταντήσαμε??? :D Θα μας τρελάνει στο τέλος τελείως o Kazunori. Θα πηγαίνουμε στο PS3, θα βάζουμε να δείχνει κανά βίντεο και θα κουνάμε το sixaxis λες και παίζουμε. :P
:P :P :muhaha: :muhaha:
θεος απλα θεος......
panoramix
11-04-2010, 00:05
Εχει βγει το forza απο την αλλη πλευρα και στην sony κοιμουνται!!!
^^ Συμφωνω μαζι σου φιλε μου, η διαφορα ομως ειναι οτι το Forza ερχεται και οπως ερχεται φευγει και ξεχνιεται... οι πωλησεις του ποτε δεν ηταν τιποτε το συνταρακτικο και ανανεωνεται καθε 2 χρονια γι αυτον ακριβως τον λογο.Αντιθετως το GT5 στοχευει σε υπερδιπλασια νουμερα αυτων του forza και φυσικα αυτο συνεπαγεται (με οδηγο το Καζουνορι) υπερδιπλασιο (ευχομαι οχι υπερτριπλασιο λολολο :P ) χρονο αναπτυξης :)
Εγώ πιστεύω ότι θα βγει 2012-2013. Σοβαρά. Η pd σίγουρα θα θέλει να εκμεταλλευτεί στο ps3 στο έπακρο(γραφικά, 3d, move).
pictorino
11-04-2010, 09:05
και να μπορούσα να σου πω ότι δεν θα βγει τότε για εκεί πάει. τουλάχιστον έχω την ελπίδα μπας και βγει το 2011-2012 LOL. α ρε γιαμαούτσι..
Giannis7
11-04-2010, 14:52
Εχει βγει το forza απο την αλλη πλευρα και στην sony κοιμουνται!!!
Mην ανησυχείς, μάλλον στην sony το GT5 το προορίζουν για να κοντραριστεί με το forza 4.
Το παιχνιδι θα βγει τα χριστουγενννα. Για μενα. Απο οτι βλεπω δηλαδη.
Εχει ηδη αργησει απιστευτα αλλα νομιζω ειναι νορμαλ για εκεινη την περιοδο.
Mην ανησυχείς, μάλλον στην sony το GT5 το προορίζουν για να κοντραριστεί με το forza 4.
Δεν θα υπάρχει παιχνίδι που θα μπορεί να κοντράρει το GT5.
AriStos13
11-04-2010, 23:19
Δεν θα υπάρχει παιχνίδι που θα μπορεί να κοντράρει το GT5.
ναι οντως ετσι ειναι αλλα αμα βγει ποτε....
γιατι δεν το κοβω....!!!
modecris
12-04-2010, 04:09
Άντε,ξεμπερδέψαμε με τα replay και αρχίζουμε τώρα με τα menu:
http://farm3.static.flickr.com/2703/4508752671_be8a7633bd_o.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4034/4509391034_1520524f2b_o.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4045/4509391136_d880fe08bd_o.jpg
http://playstationinformer.wordpress.com/2010/04/11/gran-turismo-5-menu-screens/
Avenger_Seraphim
12-04-2010, 04:33
^^ Δεν ξερω αν είναι και στο Prologue ετσι, αλλα το μενου στις παραπάνω εικονες ειναι ιδιο με αυτο του PSP...μονο στα εικονίδια τουλαχιστον :Ρ
pictorino
12-04-2010, 09:14
ωραία !!!!! έχουμε τα videos, έχουμε φωτογραφίες, τώρα έχουμε και τα μενού !!!! ε τι άλλο θέλουμε;
Κάποιον να ξυπνήσει τον Καζομούρη;;;;
pictorino
12-04-2010, 09:21
πολλά θέλεις και συ Nίκο!!! αντί να χαίρεσαι με τα παραπάνω τα θέλεις όλα δικά σου
tasioskis
12-04-2010, 10:32
λολ, πρωτα θα βγαλουμε ακρη με το ...περι θρησκειας ο λογος, και μετα θα παιξουμε το gt5...
Δεν ξερω τι λετε το Look του γκαραζ παντως ειναι ολα τα λεφτα!Με κανει να νιωθω Σειχης του Abu Dhabi να'ουμ!
Nek_Food
12-04-2010, 11:02
Καλά γκαράζ είχαμε και πριν πόσα χρόνια στο Unlimited με ένα σωρό σπίτια στην Χαβάη, τα πιο πολλά από αυτά επάνω στην θάλασσα και μάλιστα είχαμε και μηχανές για να ξεφεύγουμε. Πηγαίναμε για ψώνια σε αντιπροσωπίες, τρέχαμε σε tuning centers, μας κυνηγούσε και η μπατσαρία και στο ενδιάμεσο όλων αυτών μαζεύαμε και γκομενάκια από τον δρόμο, γουστάραμε ωραία κατάσταση. :D
Ο nikon έχει δίκιο που έχει απηυδήσει... μαζί σου ρε φίλε...
Καλά γκαράζ είχαμε και πριν πόσα χρόνια στο Unlimited με ένα σωρό σπίτια στην Χαβάη, τα πιο πολλά από αυτά επάνω στην θάλασσα και μάλιστα είχαμε και μηχανές για να ξεφεύγουμε. Πηγαίναμε για ψώνια σε αντιπροσωπίες, τρέχαμε σε tuning centers, μας κυνηγούσε και η μπατσαρία και στο ενδιάμεσο όλων αυτών μαζεύαμε και γκομενάκια από τον δρόμο, γουστάραμε ωραία κατάσταση. :D
Ο nikon έχει δίκιο που έχει απηυδήσει... μαζί σου ρε φίλε...
Nαι....μονο που αν ειχε ολα αυτα που περιγραφεις πιο πανω δεν θα ηταν Gran Turismo αλλα θα ηταν κατι εντελως ακυρο! :)
Αμα αρχισουν να βαζουν και μπατσους στο Gran Turismo τοτε παει... εκτος του οτι θα το δουμε στην μεθεπομενη γενια κονσολων, δεν νομιζω να ανυπομονω και ιδιαιτερα για κατι τετοιο...δοξα το θεω εχουμε γεμισει με παιχνιδια που εχουν μπατσαρια, γυφτικη αμερικανικη ποζερια και που ξεφτυλιζουν τα αυτοκινητα με ολες τις αηδιες που πανε και βαζουν και ολα τα συναφη! :D
Τα μενού του prologue δεν έχουν καμία σχέση με αυτά των φωτογραφιών. Πάντως και γω πιστεύω ότι τέτοιος εξωμοιωτής οδήγησης δεν θα υπάρχει, ούτε θα υπάρξει για αρκετό διάστημα μετά από αυτό. Και μην άγχεστε, κάποια στιγμή θα βγει, το καλό αργεί να γίνει και οι άνθρωποι που το δουλεύουν φαίνονται τελοιομανείς. Μην ζητάμε να κάνουν ότι κάνει η microsoft με τα windows :mad:. Υπομονή χρειάζεται και όπως έλεγε και ο γέρος Καραμανλής: Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα...
Nek_Food
12-04-2010, 11:23
Nαι....μονο που αν ειχε ολα αυτα που περιγραφεις πιο πανω δεν θα ηταν Gran Turismo αλλα θα ηταν κατι εντελως ακυρο!
Ναι, έχεις δίκιο... απλά ξεκίνησα από τα γκαράζ και μετά θυμήθηκα πόσο πραγματικά απόλαυσα αυτόν τον τίτλο και μου ξέφυγαν τα υπόλοιπα. Πάντως, μην ορκίζεσαι ότι αυτό που λες για την μεθεπόμενη γενιά δεν θα ισχύσει έτσι όπως το πάνε τελικά. Πάντως U2 θα βγει πιο γρήγορα από το GT5.
Τέσπα... ακόμα να το κλειδώσετε αυτό το θέμα, δεν θέλουμε άλλα βίντεο, άλλες εικόνες και άρθρα, μην ασχολείστε μαζί του. Σε δέκα χρόνια, κανείς δεν θα ασχολείται πια μαζί του και όλοι θα το έχουν ξεχάσει (άλλος πολιτικός αυτός φίλε tsak - πόσο έξω έπεσε αυτός).
^^ Πωπω... δηλητηριο σταζει το στομα σου! Δηλητηριο!! :D :D
Αν δεν το διακωμωδισουμε λιγο τι νοημα θα εχει? Αλλωστε οσο και να κραζουμε, οσο και να κοροιδευουμε και να γελαμε, ελαχιστοι θα πεισμωσουν τοσο ωστε να μην το παρουν :D
Nek_Food
12-04-2010, 11:30
Δεν είναι δηλητήριο βρε... νοθευμένη βενζίνη είναι :D
MajereMP44
12-04-2010, 12:25
παιδια εχω στα χερια μου το GT5. ωραιο παιχνιδακι.
Α, οσους εχουν χρηματα νοικιαζω τη χρονομηχανη μου να πανε στο 2017 να παρουν κιαυτοι το παιχνιδι.
Υ.Γ. ειναι και σε 3D.
^^ ασε το GT5....την χρονομηχανη την πουλας και αν ναι ποσο?
MajereMP44
12-04-2010, 12:41
lol οχι δεν την πουλαω...ενοικιαζεται μονο....σε περιοδους κρισης το μηνιατικο ειναι πιο ασφαλες απο εναν τραπεζικο λογαριασμο.
Φιλε, με 10 ευρω πας μεχρι την αλλη βδομαδα να μου βρεις τους αριθμους του τζοκερ?
^^me likes your avatar....
/offtopic end
MajereMP44
12-04-2010, 15:09
Φιλε, με 10 ευρω πας μεχρι την αλλη βδομαδα να μου βρεις τους αριθμους του τζοκερ?
χαχα και του μπατμαν μη σου πω
Dominator46
12-04-2010, 19:42
Χαχαχαχαχ..Σωστος!!!!! :muhaha::muhaha::muhaha::muhaha:
liberostelios
12-04-2010, 19:48
παιδια εχω στα χερια μου το GT5. ωραιο παιχνιδακι.
Α, οσους εχουν χρηματα νοικιαζω τη χρονομηχανη μου να πανε στο 2017 να παρουν κιαυτοι το παιχνιδι.
Υ.Γ. ειναι και σε 3D.
Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στο Demo... Δεν πρέπει να έχει κυκλοφορήσει ακόμα το τελικό παιχνίδι μέχρι το 2017... :p
Το... μαμήσαμε και ψώφισε το τόπικ! Α, ρε Καζουνόρι τι μας κάνεις...
tsakali GR
15-04-2010, 11:58
Αγαπητέ liberostelio...σε 62 σελίδες πόσο πια ontopic να μείνεις για κάτι "που δεν υπάρχει" όπως λέει και η φίλη Νάταλι Θάνου, xaxaxa
Giannis7
15-04-2010, 16:49
χαχαχαχα ! 62 σελίδες και το μόνο που έχουμε είναι ένα demo με 1 αμάξι και μία πίστα. Φαντάσου να βγει κι όλας.
modecris
15-04-2010, 20:31
Και δεν είναι μόνο αυτές οι σελίδες...πόσες χάθηκαν από το τσουνάμι που μας έπληξε πριν 2-3 μήνες? τουλάχιστον 20-30 ακόμα..!
pictorino
15-04-2010, 21:28
μη σου πω και παραπάνω!! χάθηκε πολύ κράξιμο
greekteo
18-04-2010, 01:12
Yamauchi: GT5 is 'totally different' than Prologue
Gran Turismo father Kazunori Yamauchi has assured salivating punters that Polyphony Digital’s upcoming GT5 will be “totally different” when compared to the Prologue edition released in 2008.
“Prologue is really only a prologue,” said Yamauchi, during a chinwag with the folks at CVG.
“Though the look and feel of Prologue and the full version will have uniformity, the full version will be totally different in terms of scale and diversity in comparison.”
Recently Yamauchi also addressed the possibility of PlayStation Move functionality in the hit series, suggesting it would only be incorporated if the technology proved “interesting.”
As for when the game is out, well, we’re still none the wiser. However, the developers have assured fans that it will emerge some time in 2010.
AriStos13
18-04-2010, 01:15
Yamauchi: GT5 is 'totally different' than Prologue
Gran Turismo father Kazunori Yamauchi has assured salivating punters that Polyphony Digital’s upcoming GT5 will be “totally different” when compared to the Prologue edition released in 2008.
“Prologue is really only a prologue,” said Yamauchi, during a chinwag with the folks at CVG.
“Though the look and feel of Prologue and the full version will have uniformity, the full version will be totally different in terms of scale and diversity in comparison.”
Recently Yamauchi also addressed the possibility of PlayStation Move functionality in the hit series, suggesting it would only be incorporated if the technology proved “interesting.”
As for when the game is out, well, we’re still none the wiser. However, the developers have assured fans that it will emerge some time in 2010.
ρε δεν παει να μαμηθει αυτος η polyphony και ολοι η Ιαπωνια....μας εχει σκοτισει......αμαν πια!
liberostelios
18-04-2010, 01:22
Καλά, δεν καταλαβαίνει ότι όπως έχει καταντήσει το πράγμα, κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του περισσότερο προκαλεί αντίθετες αντιδράσεις παρά ενδιαφέρον;
Τέλος πάντων, ψυχραιμία και υπομονή. Έχουμε δρόμο ακόμα...
AriStos13
18-04-2010, 01:23
εγω ελεγα να παρω και τιμονιερα μαζι με το GT αλλα απο οτι βλεπω ουτε αυτο δεν προκειται να παρω.......!
εγω ελεγα να παρω και τιμονιερα μαζι με το GT αλλα απο οτι βλεπω ουτε αυτο δεν προκειται να παρω.......!
Και εγώ το ίδιο. Σε ένα φόρουμ είδα ότι δεν θα κυκλοφορήσει το 2010, είναι σίγουρο? Υπάρχει τεράστια πιθανότητα να κυκλοφορήσει μετά από 2 χρόνια, γιατί η Sony θέλει να κάνει το απόλυτο racing, άρα θα βάλει 3d κ.τ.λ.
greekteo
18-04-2010, 12:13
Και εγώ το ίδιο. Σε ένα φόρουμ είδα ότι δεν θα κυκλοφορήσει το 2010, είναι σίγουρο? Υπάρχει τεράστια πιθανότητα να κυκλοφορήσει μετά από 2 χρόνια, γιατί η Sony θέλει να κάνει το απόλυτο racing, άρα θα βάλει 3d κ.τ.λ.
Σε 2 χρόνια να βγει δεν υπάρχει περίπτωση μιας και θα είναι τελείως παράλογη μια τόσο μεγάλη καθυστέρηση του τίτλου.
/Optimistic mode on
Λογικά θα το δούμε μέσα στο 2010, δεν νομίζω να φτάσουμε 2011.
/Optimistic mode off :p
pictorino
18-04-2010, 14:07
μέχρι να έρθει το 2012 και ο ανταγωνισμός θα έχει ανέβει πολλές σκάλες απ'όσο είναι σήμερα. και πάλι, 1-2 χρόνια μετά θα ξεπεραστεί. έτσι πάνε αυτά. για να βγει το απόλυτο racing game θα πρέπει να βγει και να είναι το καλύτερο. φυσικά μετά, να μην κυκλοφορήσει κανένα άλλο.
εκέι είναι που θα την πατήσει η μπουρδο-sony. το κόστος ανάπτυξης θα είναι εξωφρενικό και δεν θα έχει τις ανάλογες πωλήσεις αν αργήσει πολύ. γιατί και ο ανταγωνισμός δουλεύει σκληρά και προοδεύει
Gran Turismo 5 completion will 'anger' Yamauchi
Polyphony Digital boss Kazunori Yamauchi has claimed that he will be left "angry" when work on Gran Turismo 5 is finally complete - and predicted he won't be satisfied with the final product.
Ο ανθρωπος το λεει ανοιχτα και ξεκαθαρα! :D
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=243531
MajereMP44
21-04-2010, 11:59
το λέει προφανώς για να κάνει σαφές οτι είναι τελειομανής αλλά πραγματικά πρέπει να σταματήσει αυτός ο άνθρωπος να κάνει δηλώσεις και να κυκλοφορήσει επιτέλους το παιχνίδι...
freakygeo
21-04-2010, 13:04
οταν κυκλοφορησει επιτελους θα εχει τα προηγουμενα αμαξια απο αυτα που θα κυκλοφορανε!!!
georgios
21-04-2010, 18:22
an exo katalavi kala etsi ki alios den tha exi prosfata amaksi mikru kivismu. mono kapia supercars
btw, lete na vgalun nea timoniera gia to gt5 apo ti logitech merxi tote?
ego ipologizo arxes 2011 pantos. den arxizume na kanume provlepsis me kana stiximataki na apoktisi endiaferon?
Μπααααα όλους στον κουβά θα μας στείλει αυτός ο άνθρωπος.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.