View Full Version : Gran Turismo 5 Prologue Official Thread!
Φοβερο και τρομερο εισαγωγικο βιντεο................
Το λοιπον δεν ξερω τι να γραψω. Το παιχνιδι τα σπαει. Τρομερα γραφικα (ηχο δεν ξερω ακουω απο την τηλεοραση) Εχει ομως να πειραξεις διαφορα στον ηχο που δεν πειραξα ομως.
Απο οτι ειδα υποστηριζει δονηση για οποιον εχει το αναλογο sixaxis.
Αν υπαρχει τιμονιερα ρυθμιζεις τα παντα. Εχει δεν ξερω και εγω ποσα modes.
Προς το παρων εχω παρει ενα honda integra type r, καλα παει αλλα για να ξεκλειδωσεις τα καλα εχει πολυ δρομο. Πολυ δρομο. :1appl:
Επισης εχω την εντυπωση για οσους δεν εχουν full HD 1080p τηλεοραση καλυτερα να γυρισουν σε 720p. Νομιζω παιζει καλυτερα. Νομιζω. Εγω δεν εχω full HD.
Στην οθονη που γυρναει το αμαξι και δειχνει κατι καφετεριες νομιζεις οτι ειναι πραγματικο βιντεο. :bgrin2:
Οσο για την οδηγηση. Πολυ καλο μοντελο φυσικης. Κατα την γνωμη μου παντα. Το αμαξι ακουει αναλογα με τις ρυθμισεις που θα βαλεις. Λαστιχα και λοιπα. Δυστηχως μολις το εβαλα και δεν εχω προχωρησει αρκετα για να δω παρακατω.
Must buy το παιχνιδι. Παω να λιωσω...................:bgrin2::bgrin2::bgrin2:
Σταύρο χίλια ευχαριστώ και δημόσια.:bowdown:
Το έχω στα χέρια μου το παιχνίδι.:jiggy::yay::ohyes:
Πότε θα πάει 4 να σχολάσω.:(
Φοβερο και τρομερο εισαγωγικο βιντεο................
Το λοιπον δεν ξερω τι να γραψω. Το παιχνιδι τα σπαει. Τρομερα γραφικα (ηχο δεν ξερω ακουω απο την τηλεοραση) Εχει ομως να πειραξεις διαφορα στον ηχο που δεν πειραξα ομως.
Απο οτι ειδα υποστηριζει δονηση για οποιον εχει το αναλογο sixaxis.
Αν υπαρχει τιμονιερα ρυθμιζεις τα παντα. Εχει δεν ξερω και εγω ποσα modes.
Προς το παρων εχω παρει ενα honda integra type r, καλα παει αλλα για να ξεκλειδωσεις τα καλα εχει πολυ δρομο. Πολυ δρομο. :1appl:
Επισης εχω την εντυπωση για οσους δεν εχουν full HD 1080p τηλεοραση καλυτερα να γυρισουν σε 720p. Νομιζω παιζει καλυτερα. Νομιζω. Εγω δεν εχω full HD.
Στην οθονη που γυρναει το αμαξι και δειχνει κατι καφετεριες νομιζεις οτι ειναι πραγματικο βιντεο. :bgrin2:
Οσο για την οδηγηση. Πολυ καλο μοντελο φυσικης. Κατα την γνωμη μου παντα. Το αμαξι ακουει αναλογα με τις ρυθμισεις που θα βαλεις. Λαστιχα και λοιπα. Δυστηχως μολις το εβαλα και δεν εχω προχωρησει αρκετα για να δω παρακατω.
Must buy το παιχνιδι. Παω να λιωσω...................:bgrin2::bgrin2::bgrin2:
Μπαμπά μην τρέχεις!!!
Και προσοχή στους πεζούς!
Πεζούς έχει....;:confused:
----------------------------------
Από σήμερα στα ράφια...
Και τ' απόγευμα έχουμε συνάντηση για PES...
Μας βλέπω στο τέλος να κάνουμε τον γύρο του θριάμβου καβάλα σ'ένα Honda... όλο προσόντα!
BFmarvog
21-03-2008, 13:51
Δωστε κανα τηλ. μη μας αφηνετε ετσι ρε παιδια...!
http://www.first2play.com/
Μιλησα μαζι του και το εχει στα χερια του, παω απο εκει μια βολτα. Την κονσολα βλεπω να την παρω απο εκει οπως και το παιχνιδι, χιχιχιχι.
To πήρα, το πήρα!
1000 ευχαριστώ στον ps4!
Braveheart1980
21-03-2008, 14:37
Ρε μαγκες για κατεβασμα ποτε θα ειναι ετοιμο;
Ρε μαγκες για κατεβασμα ποτε θα ειναι ετοιμο;
Μια μέρα μετά την κυκλοφορία 27-28/3 κάπου εκεί.
Braveheart1980
21-03-2008, 14:42
Μια μέρα μετά την κυκλοφορία 27-28/3 κάπου εκεί.
OMG!
Και σημερα ειναι 21!
Ποιος να περιμενει μια βδομαδα................
Μαλλον για Πειραια με βλεπω....
OMG!
Και σημερα ειναι 21!
Ποιος να περιμενει μια βδομαδα................
Μαλλον για Πειραια με βλεπω....
Ακόμα εκεί είσαι;
Μόλις το έκλεισα και εγώ απο Πειραιά,δεν κρατήθηκα και ακύρωσα την προπαραγγελεία απο play.
Σε 2 ωρίτσες θα το έχω! :)
Μόλις το έκλεισα και εγώ απο Πειραιά,δεν κρατήθηκα και ακύρωσα την προπαραγγελεία απο play.
Σε 2 ωρίτσες θα το έχω! :)
Γιατί δεν με περίμενες ρε;:rant:
Καλά έκανες! Aντε λιώσ' το να μου μάθεις τα κόπλα ok;:angry:
Γιατί δεν με περίμενες ρε;:rant:
Καλά έκανες! Aντε λιώσ' το να μου μάθεις τα κόπλα ok;:angry:
Ε για 6€ να περιμένω τόσες μέρες....:bgrin2:
1 ευρώ την μέρα!:p Και εγώ αν μπορούσα να το πάρω θα πήγαινα! Μπράβο του που το έφερε μια εβδομάδα νωρίτερα!:1appl:
1 ευρώ την μέρα!:p Και εγώ αν μπορούσα να το πάρω θα πήγαινα! Μπράβο του που το έφερε μια εβδομάδα νωρίτερα!:1appl:
Απ'ότι μου είπε θα το κάνει και για άλλα παιχνίδια.;)
Βάλε και να μας έρθει απο Αγγλία,,οπότε πήγαινε αρκετά πιο μετά.
Να είχα τα παιδιά που το είχαν να λένε ποσο καλό είναι και να περιμένω...:badpc:
Απ'ότι μου είπε θα το κάνει και για άλλα παιχνίδια.;)
Τυχεροί είστε! Είναι από τις λίγες φορες που λες θέλω το game όσο νωρίτερα γίνεται. Αλλα έτσι είναι όταν βλέπεις video από τον Ιούλιο...
Να'στε καλα παιδια. Χαιρομαι που βοηθησα.
Το μαγαζι για οσους πηγαν θα ειδαν οτι ειναι πολυ ενημερωμενο και ο νικητας ξερει πολλα απο παιχνιδια και gaming γενικοτερα. Οσο για τις κυκλοφοριες μιλανε μονες τους οι ημερομηνιες.......:bgrin2::bgrin2:
Αντε τα λεμε στις πιστες.:bgrin2::bgrin2::bgrin2::bgrin2:
Υ.Γ ξεχασα και το γραφω τωρα. Το παιχνιδι αν και απο πισω εχει μονο ενα ανθρωπακι δηλαδη ''μονό'' το παιχνιδι παιζει κανονικα διπλο με split screen.:bgrin2:
Να'στε καλα παιδια. Χαιρομαι που βοηθησα.
Το μαγαζι για οσους πηγαν θα ειδαν οτι ειναι πολυ ενημερωμενο και ο νικητας ξερει πολλα απο παιχνιδια και gaming γενικοτερα. Οσο για τις κυκλοφοριες μιλανε μονες τους οι ημερομηνιες.......:bgrin2::bgrin2:
Αντε τα λεμε στις πιστες.:bgrin2::bgrin2::bgrin2::bgrin2:
Kαι η γυναίκα του μπορώ να πω.
το αποκτησα κι εγω , αυτη τη στιγμη ειμαι στο b class ;)
Καποιες διαφορες με το γιαπωνεζικο , οσον αφορα τα γραφικα (γιατι τα υπολοιπα τα εχουμε αναλυσει) , οι σκιες εχουν βελτιωθει αρκετα (θελουν λιγη δουλιτσα ακομα) , η suzuka ειναι πιο "φωτεινη" και ο ουρανος ειναι πλεον "μπλε" στην πιστα , ενω στην γιαπωνεζικη βερζιον ηταν πολυ μουντος.Στην πιστα στις αλπεις εχουν δουλεψει ακομα περισσοτερο τα textures στα χιονισμενα βουνα.Αυτα μεχρι στιγμης εχω παρατηρησει... οσο για τα tuned cars ειδα το ford gtLM race car και κ*&^σα..., βεβαια μετα ειδα και την Ferrar F40 και απλα εμεινα...
manos_ps3
21-03-2008, 15:33
ΤΟ ΠΗΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bgrin2:
Φίλε ps4 σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Όντως ο Νικήτας πολύ εντάξει τύπος και πολύ ενημερωμένος γύρω από τον χώρο του gaming γενικότερα.
Ps4 σε ευχαριστώ και πάλι! :1appl::1appl::1appl:
mootsChios
21-03-2008, 15:51
Σας μισώώώώώώ!! Και εγω το θελω ΤΩΡΑ!! Μάλλον και εγω το θελω χτές. Οπως επισης θελω και το G25 τιμονι της Logitech.
Eφοσον δεν εχει κυκλοφορησει επισημα, θα μπορειτε να παιζετε αναμεταξυ σας?
Braveheart1980
21-03-2008, 15:53
Ρε παιδια πηρα Πειραια και μου ειπαν απο αυριο!
Αν ξερετε καποιον για σημερα PM me faaaaaaaast!!!
Όλοι εσείς που το έχετε πάρει ελπίζω να το είχατε κλείσει τηλεφωνικώς στο μαγαζί και όχι να περάσατε από εκεί και να πήρατε το stock. Γιατί το πρώι που πήρα και το έκλεισα μου είπε ότι του είχαν μείνει 3 κομμάτια για σήμερα, - 2 τα δικά μου = 1. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΥ :D :D :D
manos_ps3
21-03-2008, 16:06
Όλοι εσείς που το έχετε πάρει ελπίζω να το είχατε κλείσει τηλεφωνικώς στο μαγαζί και όχι να περάσατε από εκεί και να πήρατε το stock. Γιατί το πρώι που πήρα και το έκλεισα μου είπε ότι του είχαν μείνει 3 κομμάτια για σήμερα, - 2 τα δικά μου = 1. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΥ :D :D :D
Εγώ το είχα κλείσει τηλεφωνικώς από χτες.
Ναι μόνο με τηλεφωνική επικοινωνία τα έδωσε.
Ρε παιδια πηρα Πειραια και μου ειπαν απο αυριο!
Αν ξερετε καποιον για σημερα PM me faaaaaaaast!!!
Nαι τελείωσαν!
Εγω πήρα το τελευταίο!!Απο αύριο πάλι!:)
Ευχαριστω και εγω με την σειρά μου τον PS4.
Εχει ακόμα 3-4 αν είδα καλά,αλλα είναι κλεισμένα τηλεφωνικός,οπότε οποιος το έχει κλείσει να μην φοβάται.Αψογο μαγαζί.
Eφοσον δεν εχει κυκλοφορησει επισημα, θα μπορειτε να παιζετε αναμεταξυ σας?
Eιναι σχεδον μια εβδομαδα + πριν την κυκλοφορια οποτε δεν υπαρχουν σερβερς ακομα. :bgrin2:
Λογικα απο μερα σε μερα θα ανοιξουν. Εγω κανω προπονηση τρελλη. Αλλαζω αμαξια πιστες ρυθμισεις και γινομαι νουμερο ενα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........:bgrin2::bgrin 2:
Εγω το εχω japan και μπορω να περιμενω 1 εβδομαδα.
Θελω να ρωτησω τα παιδια που το εχουν σε PAL, μπορουν να μπουν στο online ή θα ανοιξει με την επισημη κυκλοφορια του παιχνιδιου?
WolfRathmA
21-03-2008, 16:49
Απο ποιο μαγαζι το πηρατε;
gamezone www.first2play.com (http://www.first2play.com)
Braveheart1980
21-03-2008, 17:39
Παιδες το πηρα!
Κανω install
Δεν κρατιεμαι..............
dionysisrks
21-03-2008, 17:43
Φίλε ps4 χίλια ευχαριστώ και από εμένα για την ενημέρωση! Μόλις γύρισα κι εγώ από Πειραιά! :)
:1appl::1appl::1appl:ps4
mootsChios
21-03-2008, 17:58
Το μαγαζι απ'οπου αγοραζω εγω θα το φερει αυριο. Πακετο. Αλλα δεν πειραζει, περιμενα τοσο καιρο, ας περιμενω λιγο ακομα
Παιδιά ήρθα να σας τη σπάσω :frog: Βγήκε το πολυαναμενόμενο GT5-A η αλλιώς GT5-Αρπαχτή. Το λέει κάποιος που πήρε τη g25 μόνο και μόνο γιά το GT5, αλλά και πάλι αρνούμαι να παίξω το παιχνίδι τους και να πάρω το prologue. Να έστρωναν τον κώλο τους να βγάλουν το παιχνίδι στην ώρα τους και όχι να το βγάζουν μισό για να κάνουν αρπαχτή. Γιατί μη μου πείτε ότι όλοι όσοι το πήρατε δε θα πάρετε και το κανονικό όταν βγει...
Proevofan
21-03-2008, 18:34
nai mazi sou..omos den einai toso apla oso ta les..sto finale einai sth krish tou kathenos na to parei h oxi...de se ypoxreonei kanenas!
Παιδιά ήρθα να σας τη σπάσω :frog: Βγήκε το πολυαναμενόμενο GT5-A η αλλιώς GT5-Αρπαχτή. Το λέει κάποιος που πήρε τη g25 μόνο και μόνο γιά το GT5, αλλά και πάλι αρνούμαι να παίξω το παιχνίδι τους και να πάρω το prologue. Να έστρωναν τον κώλο τους να βγάλουν το παιχνίδι στην ώρα τους και όχι να το βγάζουν μισό για να κάνουν αρπαχτή. Γιατί μη μου πείτε ότι όλοι όσοι το πήρατε δε θα πάρετε και το κανονικό όταν βγει...
Δεν είναι αρπαχτή.... Όποιος το πήρε το χει δει!!!
Δεν είναι αρπαχτή.... Όποιος το πήρε το χει δει!!!
Aν έβγαινε Pro Evolution Prologue με 10 ομάδες δε θα ήταν αρπαχτή? ;)
Aν έβγαινε Pro Evolution Prologue με 10 ομάδες δε θα ήταν αρπαχτή? ;)
Τα αμάξια κάνουν το παιχνίδι δλδ?
Αν έβγαινε το pro evolution χωρίς να κάνει τρίπλες τότε ναι θα ήταν αρπαχτή!!
Τα αμάξια κάνουν το παιχνίδι δλδ?
Αν έβγαινε το pro evolution χωρίς να κάνει τρίπλες τότε ναι θα ήταν αρπαχτή!!
LoL Αν και διαφωνούμε...:)
Γνωριζεις φυσικα οτι εκδοσεις prologue βγηκαν για ΟΛΑ τα gran turismo του PS2 ετσι δεν ειναι?Kαι για το GT3 και GT4 εβγαλαν εκδοσεις prologue.Δεν το εκαναν επειδη καθυστερησαν και καλα , το εκαναν επειδη παντα το εκαναν.Πριν κυκλοφορησει το κανονικο κυκλοφορει το prologue.Ετσι ειναι το GT.
Οποιος δεν θελει , απλα δεν περνει.Αν και για τα 35 ευρω που κοστιζει εχει 3 φορες παραπανω υλικο απο οτι ειχε το Motorstorm... (χωρις να υπονοω οτι το motorstorm δεν ειναι καλο παιχνιδι , απλα , οπως και να το κανουμε ηταν ελειπεστατο.):tiphat:
nai re file alla to prologe den exei 10 amaxia .ligo mialo den exeis an evgene me 10 amxia itan kathara arpaxti alla prologe me 80 amaxia kai 6 pistes kai min xexnaS OTI EINAI METAVASI APO PS2 SE PS3 DIL kamia sxesi ta grafika kai gt den vgeni kathe xrono san to podosferaki alla kathe 3 xronia opote kamia sxesi me to skeptiko su
nai mazi sou..omos den einai toso apla oso ta les..sto finale einai sth krish tou kathenos na to parei h oxi...de se ypoxreonei kanenas!
Πιό απλά δε γίνεται νομίζω. Πώς γίνεται να μην είναι αρπαχτή το να βγάζεις μισό παιχνίδι? Μήπως σε όσους έσκασαν τώρα τα 35 για το prologue θα τους κάνουν έκπτωση στο κανονικό? Αφού ξέρουν καλά όμως ότι το παιχνίδι έχει σκληροπηρυνικούς οπαδούς (και εγώ μέσα σε αυτούς) και θα τρέξουν να πάρουν και το μισό παιχνίδι δεν είναι λογική αρπαχτής? Αν δεν είναι μάλλον πρέπει να τους πούμε και ευχαριστώ που μας δίνουν μία γεύση από το παιχνίδι..
@Nonborn επιχειρήματα γιά το ότι δεν είναι αρπαχτή δε βλέπω όμως.
Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι επ'ουδενεί δεν κατηγορώ τα παιδιά που το πήραν, έχουν την καύλα τους με το παιχνίδι και πολύ καλά κάνουν και το ευχαριστιούνται. Με την κοροϊδία των εταιριών τα βάζω. Είναι πρωτάκουστο αυτό,αν είναι πλέον να το κάνουν σε όλα τα παιχνίδια. Και αν δε σας έπεισε το παράδειγμα του προ, σκεφτείτε το Cod4 με τα μισά όπλα και το online σε πρώϊμο στάδιο,το ratchet με τις μισές πίστες κ.ο.κ.
Μιας και αυτό δεν το τσέκαρα, για να κάνει boot αφού έχει κάνει install, δεν χρειαζεται το BR?
Γνωριζεις φυσικα οτι εκδοσεις prologue βγηκαν για ΟΛΑ τα gran turismo του PS2 ετσι δεν ειναι?Kαι για το GT3 και GT4 εβγαλαν εκδοσεις prologue.Δεν το εκαναν επειδη καθυστερησαν και καλα , το εκαναν επειδη παντα το εκαναν.Πριν κυκλοφορησει το κανονικο κυκλοφορει το prologue.Ετσι ειναι το GT.
Οποιος δεν θελει , απλα δεν περνει.Αν και για τα 35 ευρω που κοστιζει εχει 3 φορες παραπανω υλικο απο οτι ειχε το Motorstorm... (χωρις να υπονοω οτι το motorstorm δεν ειναι καλο παιχνιδι , απλα , οπως και να το κανουμε ηταν ελειπεστατο.):tiphat:
Φίλε μου Valkyre δε θα σου πω μπούρδες, ps2 δεν είχα οπότε έχασα επαφή με τα GT3 κ GT4 και δεν ήξερα ότι είχαν βγάλει prologue και σε αυτά,αλλά και πάλι αρπαχτή είναι το σκηνικό στο δικό μου το μυαλό.
Όσον αφορά το Motorstorm βρήκες τον κατάλληλο άνθρωπο :frog: Αν και έχω μόλις 5 παιχνίδια στο ps3 και είμαι μεγάλος οπαδός των παιχνιδιών με αυτοκίνητα,δεν ασχολήθηκα παραπάνω από 1 ώρα με αυτή την προχειρότητα. Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσω παιχνίδι χωρίς κοντέρ και time attack (άσχετα αν το έβγαλαν μετά),μόνο στο Micro machines γινόταν αυτό :angry:
Τα επιχειρήματα βρίσκονται στο BD που βάζεις όταν αγοράσεις το παιχνίδι! Τόσα features κανένα demo και καμία αρπαχτή δεν είχε ποτέ... Αν δεν έχεις διάθεση να το αγοράσεις για τους x,y,z λόγους οκ... Αλλά εγώ δε δέχομαι να ακούω ότι είναι αρπαχτή... Μια χαρά full παιχνίδι είναι... Απλά με λιγότερα αμάξια, λιγότερες πίστες...
ΑΑΑ... έχει και κοντέρ... ;)
jorgedept
21-03-2008, 19:06
σε όποιον δεν αρέσει δεν το αγοράζει, simple as that
Καλά το παιχνίδι είναι απίστευτο. Μάλλον θα καώ σήμερα. Ξεκίνησα με ένα RX-8 αλλά ανυπομονώ να οδηγήσω μια F40. ΑΑ επίσης για όποιον έχει SDTV έχω δυσάρεστα νέα. Το παιχνίδι δεν παίζει. Οπότε προσοχή. Την πάτησε ένας φίλος μου. Ίσως όμως να φταίει ότι έχει και NTSC PS3 πάνω στην SDTV, δεν μπορώ να το εξακριβώσω. Τέλος πάντων, αν κάποιος δεν το έχει βρει μπορεί να αγοράσει του φίλου μου, ολοκαίνουριο, το έχω στις αγγελίες!
Το παιχνιδι αξιζει τα λεφτα του και με το παραπάνω οποιος ειχε την τυχη να εχει την japan εκδοση το καταλαβαινει. Ενα κανονικο game εχει 10-12 ωρες gameplay αυτο εχει πολυ περισσοτερες και λογω online.
Κατηγορουμε την Polyphony για το Prologue και καθε χρονο μερικοι ακουμπάνε 70Ε για ενα απλο update του καθε FIFA και Need for Speed!!!
modecris
21-03-2008, 20:04
GT 5 prologue split screen runs at a 'silky smooth framerate' (http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=26259)
According to yet another hand on test of Gran Turismo 5 Prologue, the multiplayer part of the game. Ps3fanboy say the game has no apparent loss in detail in split screen mode and the frame rate is incredibly smooth.
EXCLUSIVE: GT5P Ferrari F40 Video!
0 (http://www.n4g.com/ps3/NewsCom-126217.aspx?CT=1#Comments)
http://m.n4g.com/8/News/126000/126217_hs.jpg Yesterday, when amar212 brought us the first exclusive footage of the Ferrari F2007, we thought it couldn’t get any better. Today, he proved us wrong with the first video of the Ferrari F40 in action! It came today as part of his sixth update to his hands-on overview of GT5 Prologue.
View Video >> (http://www.n4g.com/ClickOut.aspx?ObjID=126217) Comments (0) (http://www.n4g.com/ps3/NewsCom-126217.aspx?CT=1#Comments)gtplanet.net
pictorino
21-03-2008, 23:39
όποιος θέλει αγοράζει,εγώ που δεν συμφωνώ με την έκδοση του παιχνιδιού αυτού δεν πρόκειται!!!πάντως με ενδιαφέρον αναμένω να διαβάσω γι'αυτό μια και είναι ο ''πρόλογος''του GT5!!!!!
πολύ καλό παιδιά και ειδικά με την G25...
και σε σχέση με το γιαπωνέζικο βλέπω διαφορές.αλλά το online δεν μπορούμε να το κατεβάσουμε ...
νομίζω είπανε ότι δεν είναι έτοιμο ακόμα ή κάνω λάθος ?
Το online ετοιμο ειναι μια χαρα ενσωματομενο , απλα επειδη εμεις ειμαστε προνομιουχοι και το πηραμε πριν την επισημη κυκλοφορια του , οι servers δεν εχουν ενεργοποιηθει ακομα.Στις 26 που ειναι και η επισημη κυκλοφορια του θα ανοιξουν οι servers ;)
Το online ετοιμο ειναι μια χαρα ενσωματομενο , απλα επειδη εμεις ειμαστε προνομιουχοι και το πηραμε πριν την επισημη κυκλοφορια του , οι servers δεν εχουν ενεργοποιηθει ακομα.Στις 26 που ειναι και η επισημη κυκλοφορια του θα ανοιξουν οι servers ;)
οκ ελήφθη...:tiphat:
Λοιποοοοοοοοοοοοοον.
Ερωτηση. Ποιο αμερικανικο χαζοαμαξι ειναι καλο για το Α class που το ζηταει για να τρεξεις;
Μην παρω καμια μουφα γιατι τα αγοραζεις ακριβα και τα δινεις για ενα κομματι ψωμι.
Εκανα ηδη μια μπαρουφα και εδωσα το gtr 07 και :banghead: στον τοιχο. :bgrin2:
Το παιχνιδι τα σπαει λεμε. Εχω φαει κολλημα με τα ενιαια events. Εχει penalties και ειναι τρομερα ενδιαφερον.
Αντε να ανοιξουν οι σερβερς να γινουν τα ματια μας wide screen.:bgrin2:
Υ.Γ. Ζηταω να μου χαρισουν μια g25 για να τρεχω σαν τον ανεμο. Ευχαριστω.:bgrin2:
Μια ερωτησουλα παιδια να κάνω.
Πως μπορείς τα replay σου,να τα βάλεις να τα βλέπεις στο pc?Υπάρχει τρόπος να τα κάνουμε να παίζουν σαν video??
Το παιχνίδι τα σπάει...
Απλά μου υπενθύμισε για άλλη μια φορά,γιατι πήρα PS,PS2 και γιατί έκανα και την επιλογή να πάρω PS3!
Παιδιά εγώ εξακολουθώ να έχω πρόβλημα ευθυγράμμισης με την DFP.Τραβάει λίγο δεξιά το τιμόνι στην ευθεία.
Στο F1 2006 που έπαιζε με 210 μοίρες, δεν το είχα αυτό.Το έχω όταν παίω με 900 μοίρες.Καμιά ιδέα?
geodlord7
22-03-2008, 15:16
Πουλα το παιχνιδι:D
pictorino
22-03-2008, 15:42
με τις τιμονιέρες και τις ευθυγραμμίσεις τους ποτέ δεν τα πήγαινα καλά και γι'αυτό δεν τις προτίμησα ποτέ!!
Παιδια απο χειρισμο τι λεει ??? Κανεις τις αλητειες που εκανες με το GT3 ??? Γιατι στο GT4 δεν εκανες και τοσο πολλα πραγματα. Αλλα στο 3 εκανες οτι ηθελες κυριολεκτικα. Και οταν λεμε αλητειες, να τραβας χειροφρενο στα 200, να φερνεις 2-3 τετ α κε, και να φευγεις παλι με ολα για τα επομενα........
Για πειτε, Για πειτε....
mootsChios
22-03-2008, 17:01
Και εγω το αγορασα πριν μερικα λεπτα, αλλα ο μπασταρδος μου πηρε 45 ευρω. Φυσικα θα τα αξιζει το παιχνιδι (δεν το εχω βαλει να παιξω ακομα) αλλα μου φαινεται οτι με επιασε κωτσο.
Και επισης Donald, το τιμονι το G25 απο που το πηρες?
Γενικά ναι, αλλά δεν συγχωρεί πολλά λάθη στο professional mode χειρισμού.
Κυρίως το θέμα είναι στην επαναφορά του τιμονιού όταν κάνεις ανάποδο τιμόνι, όπου συνήθως δεν προλαβαίνεις να το επαναφέρεις γρήγορα ή κάνεις υπερδιόρθωση και πετάει μούτρα.
Edit: και εμένα αυτός από το Παγκράτι 45 ήθελε και του έδωσα την άγουσα για τα αποδυτήρια!:badpc:
emena o pireotis mupexe tapa kai den mu tostile .na sto stilo simera mu lei ,ante gia tu leo megale kai exase kai alla tosa tu leo
tolism30
22-03-2008, 18:01
Παιδιά το βρήκα και στο Media Markt με 39,90€. Η ειρωνία είναι ότι δέν είχα χρήματα επάνω μού οπότε δέν το αγόρασα. (Αναφέρομαι στο μαγαζί του Παλαιού Φαλήρου αλλά υποθέτω πως θα υπάρχει και στα άλλα).
Eγω μολις το πηρα απο τα seven 39.90:)
BFmarvog
22-03-2008, 18:46
Εγω με βυσμα τελικα στα 33.00!!!!
Απιστευτο!Ειναι must για καθε κατοχο ps3!
Οταν βγει η κανονικη εκδοση, θα παρω το Ps3 και θα παω να μεινω στο βουνο, να
μη μ ενοχλει κανεις....!:angry:
Εμενα θα μου πει κανεις ενα καλο αμερικανικο;;;;;;;;;;;;;:bgrin2:
ελα και θελω να ξεκλειδωσω το quick tune πριν τις 26 του μηνου.:blush:
Εμενα θα μου πει κανεις ενα καλο αμερικανικο;;;;;;;;;;;;;:bgrin2:
ελα και θελω να ξεκλειδωσω το quick tune πριν τις 26 του μηνου.:blush:
το quick tune θέλει ξεκλείδωμα ε?
Εγω πηρα το gt40 , αλλα ειναι λιγο "αισχος" το αμαξι, γυρναει σαν διαολος ολη την ωρα λογω των μεγαλων σχεσεων που εχει στο κυβωτιο.
Θα ελεγα να παρεις την corvette.
Παντως εγω ξεκλειδωσα το quick tuning , αλλα ακομα δεν εχω ξεκλειδωσει την κυρια ρυθμιση....να διαλεγεις εσυ τα ελαστικα που θες να τρεξεις...(μιλαω για arcade mode , time trial , drift και γενικως το κυνηγι για χρονους.
Eπισης πηρα το GT40LM race car , και με το quick tuning κατεβασα την κλιμακα των σχεσεων του κιβωτιου και ειναι μουρλια το αυτοκινητασκι.Ομως ακομα γυρναει πολυ γιατι δεν μπορω να του βαλω τα racing ελαστικα , μιας και το αυτοκινητο εχει κατασκευαστει με προδιαγραφες slick και μονο slick ελαστικων.
Το καΛυτερο απο ολα ειναι η f430 με quick tuning...ολα τα λεφτα , κατεβαζεις το βαρος περιπου 200 κιλα και αυξανεις την υποδυναμη στα 548 αλογα...Πειραζεις και λιγο τα φρενα και την κλιμακωση του κιβωτιου και το αυτοκινητο ΠΕΤΑΕΙ! :D
Πωπω το γλεντι ξεκιναει με το ξεκλειδωμα του quick tune δηλαδη.
Μου αρεσει..............
Προλαβαινω στο τσακ πριν ανοιξουν οι σερβερς και μετα αρχισει το γλεντι το τρικουβερτο........... τρεις κουβερτες και βαλε δηλαδη....:rofl:
to game einai para polu kalo!!!apo oti katalava online akoma den ginete na paixei?meta tis 27?
Παντως εγω ξεκλειδωσα το quick tuning
αυτό γίνετε με το που τελειώνεις την class A ?
nai etsi akrivws alla merikes epiloges einai akomas kleidwmenes.Mallon thelei na teleiwseis kai tin S class meta...
nai etsi akrivws alla merikes epiloges einai akomas kleidwmenes.Mallon thelei na teleiwseis kai tin S class meta...
thanks Valkyre...πάντως σε σχέση με το japan μου φαίνεται καλύτερος ο έλεγχος των αυτοκινήτων.
σα να έχουν καλύτερη συμπεριφορά...
Χμμμ την f430 που την οδηγησα απειρους γυρους στο japan δεν ειχε διαφορα.Αυτο που μαλλον νιωθεις εσυ σαν διαφορα , ειναι οτι στα περισσοτερα events ,σε βαζει να τρεχεις με Sports ελαστικα και οχι racing.βεβαια μπορει και να κανω λαθος , ισως να αλλαξαν καποια αυτοκινητα , αλλα η F430 ειναι σιγουρα ιδια!Αυτο μπορω να το επιβεβαιωσω! :D
Αυτο που μου φαινεται εμενα καλυτερο ειναι ο ηχος , και οι σκιες οι οποιες εχουν βελτιωθει λιγο περισσοτερο.Επισης καποιες πιστες , οπως η Suzuka , ειναι πιο "γαλανες" , δηλαδη δεν ειναι πλεον μουντος ο καιρος , αλλα περισσοτερο ηλιολουστος! ;)
mootsChios
22-03-2008, 20:38
Akoma exw polu dromo. Epai3a ligo prin er8w douleia kai psiloteleiwsa thn C class (den ekana kapoia events pou xreiazontousan allo ama3i apo to Honda Interga Type R poy exw egw.) Teleio to paixnidaki
Χμμμ την f430 που την οδηγησα απειρους γυρους στο japan δεν ειχε διαφορα.Αυτο που μαλλον νιωθεις εσυ σαν διαφορα , ειναι οτι στα περισσοτερα events ,σε βαζει να τρεχεις με Sports ελαστικα και οχι racing.
μπορεί μπορεί....:)
Απιστευτο!Ειναι must για καθε κατοχο ps3!
Οταν βγει η κανονικη εκδοση, θα παρω το Ps3 και θα παω να μεινω στο βουνο, να
μη μ ενοχλει κανεις....!:angry:
Χαλαρά!!!Και εγώ μαζί σου....(Σε άλλο βουνό)χι χι χι!!!
BFmarvog
22-03-2008, 21:31
Χαλαρά!!!Και εγώ μαζί σου....(Σε άλλο βουνό)χι χι χι!!!
Παλι καλα που συμπληρωσες σωστα την πρωταση, διαφορετικα θα υπηρχε παρεξηξηγηση (Brockenback Mountain....)!:rofl:
Μόλις τελείωσε και εγώ 4 ώρες παιχνιδιού με την G25..με την τιμονιέρα απλά το παιχνίδι ειναι υπέροχο.
Μόλις ανοίξουν οι servers θα γίνει χαμός,κάθε βδομάδα τουρνουά θα έχουμε!!
32165
Take a wild ride on the twisted and narrow streets of London.
Παλι καλα που συμπληρωσες σωστα την πρωταση, διαφορετικα θα υπηρχε παρεξηξηγηση (Brockenback Mountain....)!:rofl:
Όντως...:rofl::rofl::rofl:
Θέλω G25 .... :please2::please2::please2: :(:(:(:(
BFmarvog
22-03-2008, 22:53
Ποιος εχει το gt5 και δε τη θελει ρε Non......!
music_lover
23-03-2008, 00:23
Θέλω G25 .... :please2::please2::please2: :(:(:(:(
εγώ να δεις :badpc:
Ε όχι και 230 ευρώ για μια τιμονιέρα ρε παιδιά....ήμαρτον. Δεν παίρνω ένα ακόμα ps3 καλύτερα...
Ουφ, πάνω εκεί που έλεγα ότι δε θα έχει καθόλου tuning!:angry:
pictorino
23-03-2008, 01:12
τόσο ακριβή είναι αυτή η τιμονιέρα;καλά κάνω και δεν τις συμπαθώ!!
Παιδιά πραγματικά όποιος οδηγήσει με τη συγκεκριμένη τιμονιέρα δε μπορεί να ξαναπιάσει χειριστήριο να παίξει Racing...
Όντως, πολύ σωστός...Και αν συνδυαστεί με ειδική βάση για οδήγηση, χειροποιήτη ή ετοιμή, μιλάμε για την αμέσως καλύτερη εμπειρία μετά την ίδια την οδήγηση.
Μολις ανοιξουν οι σερβερς λεω να κανουμε τουρνουα τιμονιεριδες εναντιων sixaxisαδων.
Να δουμε ποιο ειναι καλυτερο.
Οσο για τα τουρνουα γενικα συμφωνω. Αν εχει καλο online καθε μερα θα εχει.
polu akrivi i timh tis omws..
Carpe_Diem_Rj
23-03-2008, 10:25
Ρε παιδια ξερει καποιος πως μπορουμε αν εχουμε μια τιμονιερα οπως αυτη που λετε αν υπαρχει ειδικο καθισμα ωστε να βαζοθμε στα καταλληλα σημεια τις ταχυτητες και το τιμονι?
Εσεις που και πως τα τοποθετειτε?
και ένα απλό επιπλακι...προς το παρον βολεύομαι.
να προσθεσω επίσης ότι όλα ειναι βιδωμένα επάνω στα ξύλα...:)
Δεν ανεβαζετε καμια φωτο???Αρκετες ειδαμε απο περιοδικα,ας δουμε και με τα ματια μας ..... :angry::angry:
Τελικα μπορεις να κανεις αλητειες, οπως GT3??? Δηλαδη χειροφρενο στα 150-200, 2-3 τετ α κε, και ξανα με την μουρη για την συνεχεια..... :):)
Οτι δεν κανω στους δρομους το εκανα εκει παντα, :rofl::rofl::rofl:
Slackie_XL
23-03-2008, 13:34
Εγω παιδιά διέλυσα την παλιά κατασκευή που είχα και τώρα είμαι στα σχέδια για κάτι τέτοιο περίπου. Δε θα είναι αυτό το τελικό σχέδιο επειδή το δουλεύω λίγο ακόμη αλλά πάνω κάτω κάπως έτσι θα είναι. Μετά στο σιδερά για να το φτιάξει. Βάψιμο, βίδωμα κάθισμα, G25 και βρουμ βρουμ. Απλά το GT είναι αξεπέραστο.
Φοβερές οι κατασκευές σας.
Του Slackie_XL (http://www.ps3forums.gr/vb/member.php?u=17) μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολύ racing, αλλά του jimbrav (http://www.ps3forums.gr/vb/member.php?u=6) είναι πιο πρακτική για ένα δωμάτιο.Και εγώ ακόμη ψάχνομαι ανάμεσα σε αυτά τα 2.Μπράβο σας.
Φοβερές οι κατασκευές σας.
Του Slackie_XL (http://www.ps3forums.gr/vb/member.php?u=17) μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολύ racing, αλλά του jimbrav (http://www.ps3forums.gr/vb/member.php?u=6) είναι πιο πρακτική για ένα δωμάτιο.Και εγώ ακόμη ψάχνομαι ανάμεσα σε αυτά τα 2.Μπράβο σας.
ευχαριστουμε πολυ Katana.ευχομαι και εσυ να φτιαξεις κατι πολυ καλο...
παιδιά στην Β6 με το integra οπου μονο σε ενα γυρο πρεπει να βγω τουλαχιστον τριτος πως τα καταφερατε ? εχω τρελαθεί στους γύρους αλλα πάνω απο 6 δεν βγαίνω.καμιά συμβουλή ?
ευχαριστώ !
μη με κοροιδεψετε αλλα βρε παιδια βγηκεεεεεεεεε;;;;;;;;;; πωω πισω εμεινα! παω στο seven να δω αν το εχει να το παρω αλλιως θα το παραγγειλω απο εδω: http://www.first2play.com/ πολυ καλη τιμη ειναι 35ευρω. εχετε μηπως τπτ καλυτερο ;
EDIT: βρε παιδια ενημερωστεμε λιγο γυρησα 5-6 thread αλλα κατι για τιμονιερες λετε. αυτο το gt5 ειναι japan pal τι ειναι;
ευχαριστουμε πολυ Katana.ευχομαι και εσυ να φτιαξεις κατι πολυ καλο...
παιδιά στην Β6 με το integra οπου μονο σε ενα γυρο πρεπει να βγω τουλαχιστον τριτος πως τα καταφερατε ? εχω τρελαθεί στους γύρους αλλα πάνω απο 6 δεν βγαίνω.καμιά συμβουλή ?
ευχαριστώ !
Eίναι αυτό με την στρογγυλή πίστα?
Εκεί πρέπει να κάνεις slip streaming πίσω από τα αυτοκίνητα και 2-3m πριν πέσεις πάνω τους, να βγαίνεις αριστερά για προσπέραση και πάει λέγοντας.
μη με κοροιδεψετε αλλα βρε παιδια βγηκεεεεεεεεε;;;;;;;;;; πωω πισω εμεινα! παω στο seven να δω αν το εχει να το παρω αλλιως θα το παραγγειλω απο εδω: http://www.first2play.com/ πολυ καλη τιμη ειναι 35ευρω. εχετε μηπως τπτ καλυτερο ;
EDIT: βρε παιδια ενημερωστεμε λιγο γυρησα 5-6 thread αλλα κατι για τιμονιερες λετε. αυτο το gt5 ειναι japan pal τι ειναι;
Kοιτα εγω το πηρα απο το seven χθες Pal και μαλιστα με Ελληνικα στο βιβλιαρακι.
Kοιτα εγω το πηρα απο το seven χθες Pal και μαλιστα με Ελληνικα στο βιβλιαρακι.
τιμη φιλε; αμα ειναι θα το παρω και εγω απ το σεβεν για να μη περιμενω..
Eίναι αυτό με την στρογγυλή πίστα?
Εκεί πρέπει να κάνεις slip streaming πίσω από τα αυτοκίνητα και 2-3m πριν πέσεις πάνω τους, να βγαίνεις αριστερά για προσπέραση και πάει λέγοντας.
ειναι η πιστα με την γεφυρα και το τουνελ...
39,90.
ωραια ενταξει σιγα για 4ευρω ελπιζω να το εχει φερει το σεβεν της Δραμας. ευχαριστω!
Carpe_Diem_Rj
23-03-2008, 14:17
Φιλε Slackie_XL (http://www.ps3forums.gr/vb/member.php?u=17) εσυ θα το φτιαξεις ? Πως και απο τι υλικα?
Slackie_XL
23-03-2008, 14:58
Φίλε Jimbrav όπως είπε και ο Katana μόνο μα μόνο με slipstream μπορείς να βγείς τρίτος. Και μένα με δυσκόλεψε αρκετά και λίγο πρίν τη γραμμή του τερματισμού πήρα την τρίτη θέση.
Φίλε Carpe Diem ναι θα το φτιάξω. Ήδη εχω κατασευάει μόνος μου ενα στο παρελθόν αλλά αυτή τη φορά όταν τελειώσει το σχέδιο θα πάει στον σιδερά για υλοποίηση. Σίγουρα θα το κάνει καλύτερα από μένα. Από κει και πέρα θα αποφασίσω με τον σιδερά από τι μέταλο θα πρέπει να είναι.
Στο παλιότερο που είχα κάνει είχα αγοράσει ένα σύστημα που έπαιρνε σήμα από τον ήχο και το μετέφραζε σε κάτι ανάλογα με το rubble του dual shock. Δηλαδή αυτό ήταν ένα rumble σε μέγεθος ηχείο αυτοκινήτου. Αυτό το είχα βάλει μέσα στο κάθισμα οπότε το αποτέλεσμα ήταν όταν πχ έβγαινες απο τον δρόμο να νοιώθεις από κάτω να "¨κλωτσάει" το αυτοκίνητο απο τα χαλίκια κλπ. Βέβαια αυτό ήθελε ακόμη μια πρίζα για ρεύμα και να καταλήγεις άλλη μια έξοδο ήχου πάνω του, εκτός απο αυτή που καταλήγεις πάνω σε TV ή ενισχυτή κλπ. Δε ξέρω σε αυτό που φτιάχνω τώρα αν θα το ξαναβάλω.
Φίλε jimBrav μπράβο για την κατασκευή σου. Δείχνει λειτουργική και ταυτόχρονα εύκολη να τη μαζέψεις. Πολύ μου αρέσει να βλέπω ιδιοκατασκευές.
Να και άλλη μια εκδοχή (πιο πιθανή) της κατασκευής. Θέλει λίγη δουλειά ακόμη αλλά θα τελειώσει όπου νάναι.
ειναι η πιστα με την γεφυρα και το τουνελ...
Α οκ.Και εκεί πρέπει να κάνεις slip streaming στις ευθείες μετά την εκκίνηση και επίσης, λίγο πριν μπεις στο τούνελ, κάποιοι χάνουν το φρενάρισμα και βγαίνουν στα χώματα.Εκεί εγώ ήμουν 6ος και με το που βγήκα από το τούνελ ήμουν 3ος.
Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν,δεν είναι το θεικό παιχνίδι όπως θέλουν να το παρουσιάσουν.Πριν λίγο το νοίκιασα και να πω την αλήθεια δεν συγκινήθηκα.Σίγουρα όποιος το αγοράσει μάλλον είναι μανιακός στα 40 ευρώ από τη στιγμή που δεν είναι ούτε καν το μισό παιχνίδι από το τελικό.Για 20 αμάξια και 6 πίστες δεν αξίζει τον κόπο.Αν θέλετε να τα σκάσετε καλώς.......
Αν δεν κάνω λάθος έχει μόνο μια πίστα την london μέσα στην πόλη?Ξεκλειδώνονται καινούργια πράγματα μετά ή στα ίδια που εμφανίζονται αρχικά?
WolfRathmA
23-03-2008, 15:22
Δεν εχει 40, εχει 27 ευρω αν το παρεις απο το Play.com... εδω πεφτει καπελο. Και πιστευω οτι τα αξιζει τα λεφτα του... ετσι εστο περνουμε μια γευση...
Εχει νομιζω 80 αυτοκινητα. Και φυσικα τα ξεκλειδωνεις στην πορεια. Οσο για την πολη εμενα δεν μου αρεσει σαν πιστα. Πολεις εχει το need for speed zabon, εεεεεεεεεεεε συγνωμη carbon. :rofl:.
35 ευρω οχι 40. Και πραγματικα σε κραταει. Εχω εχω κολλησει με τα ενιαια. Εκει που εχει πεναλτι αν κανεις λαθος. Γενικα το παιχνιδι οσο προχωραει τοσο πιο πορωτικο γινεται.
Για μενα παντα. :)
Aν το δεις αναλογικά σε σχέση με το GT5, σαφώς θα έπρεπε να κοστίζει 10 ευρώ και όχι 27-40 ευρώ.Απλά επειδή αυτά είναι γούστα, εγώ χαίρομαι που το αγόρασα γιατί με καλύπτει.
Όποιος αγοράσει την F2007 να το γράψει... Επειδή έλιωσα το κινέζικο GT5p δεν έχω χρόνο να κάτσω να ξαναπεράσω τα events... Οπότε όποιος αγοράσει την F2007 θα μου δώσει λόγο να πάρω και το ευρωπαϊκό! :p
Εκτός από την αρχικές 6 πίστες (δεν βάζω και τις reserved) έχει και άλλες μετά?
Εκτός από τα αμάξια που εμφανίζονται στην αρχή να διαλέξεις βγαίνουν και άλλα μετά?
Εκτός από την αρχικές 6 πίστες (δεν βάζω και τις reserved) έχει και άλλες μετά?
Εκτός από τα αμάξια που εμφανίζονται στην αρχή να διαλέξεις βγαίνουν και άλλα μετά?
Για αλλες πιστες δεν νομιζω,για αμαξια δεν ξερω.Νομιζω οτι πρεπει να ειναι γυρω στα 100 συνολο αν δεν κανω λαθος.
Τωρα αν αξιζει τα λεφτα ή οχι ειναι στην κριση του καθενος.Εγω πιστευω οτι ειναι μεγαλο το παιχνιδι για prologue και αξιζει τα 27e του play.com σιγουρα.Τα 40 με το καπελο μαλλον οχι.(αν και τα εσκασα.lol)
Εγω που δεν ασχολουμαι και πολυ με racing gaming το βρισκω πολυ καλο αν και στην αρχη δεν με ενθουσιασε.Νομιζω οτι εισαι λιγο προκατειλημενος(οπως και εγω).Ειδικα με την G25 ειναι αλλη αισθηση το παιχνιδι.Κριμα που δεν εχω.:angry:
Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν,δεν είναι το θεικό παιχνίδι όπως θέλουν να το παρουσιάσουν.
Ενα review εχω δει και σε αυτο πηρε βαθμο 8.Δεν βλεπω να το παρουσιαζει κανεις θεικο.
personGR
23-03-2008, 15:38
Εγώ το παρήγγειλα από game.co.uk, στα 29 ευρώ...
Το περιμένω την άλλη Δευτέρα-Τρίτη, να πέσει λίγο κάψιμο...
alestr9s
23-03-2008, 16:46
Να ρωτήσω κάτι. Οταν είχε βγει το demo θυμάμαι που λέγαν όλοι ότι το παιχνίδι στα 720p είναι ψιλο-αίσχος και ότι όταν το βάζατε στα 1080 ήταν γ@μώ!!!
Διορθώθηκε αυτό το "θέμα". Η lcd μου είναι 720p. Σε τι ανάλυση να το παίζω το παιχνίδι?
Eμένα στο Prologue το γιαπωνέζικο το παίζει καλύτερα σε 1080i το παιχνίδι... Έτσι τουλάχιστον μου φαίνεται εμένα!
Εγω ηθελα να ηξερα πως θα μαζεψω 30.000 που μου λειπουν για να παρω ενα viper για να τρεξω τα αμερικανικα και πως μετα θα μαζεψω 240.000 που κανει περιπου η φεραρι.
Για να τελειωσω και το Α.
Ημαρτον. Και η φορμουλα κανει 2.000.000 πρεπει να τρεξω 200 φορες και να βγω πρωτος και τις 200.
Πρεπει να γινω ανεμος..................οχι οτι δεν ειμαι......:rofl::rofl:
Edit: Εγω το εχω στα 720p και παιζει μια χαρα. Μολις επαιξα με το gtr το ενιαιο της nissan. Στην επαναληψη που εβαλα να δω μετα, 5-6 φορες νομιζα οτι ειναι πραγματικο βιντεο. :tiphat:
pictorino
23-03-2008, 16:59
μια και μιλάτε για αναλύσεις ποια είναι η μέγιστη ανάλυση που υποστηρίζει το παιχίδι;
μια και μιλάτε για αναλύσεις ποια είναι η μέγιστη ανάλυση που υποστηρίζει το παιχίδι;
1080p
modecris
23-03-2008, 18:15
GT5 Prologue Vs Racedriver GRID (http://www.ps3addict.net/rants/rants/gt5-prologue-vs-racedriver-grid.html)
http://www.ps3addict.net/images/stories/rants/gt5grid/gt5grid_1.jpghttp://www.ps3addict.net/images/stories/rants/gt5grid/gt5grid_2.jpghttp://www.ps3addict.net/images/stories/rants/gt5grid/gt5grid_3.jpg
http://www.ps3addict.net/images/stories/rants/gt5grid/gt5grid_4.jpg
http://www.ps3addict.net/images/stories/rants/gt5grid/gt5grid_5.jpg
http://www.ps3addict.net/images/stories/rants/gt5grid/gt5grid_6.jpg
Φίλε Jimbrav όπως είπε και ο Katana μόνο μα μόνο με slipstream μπορείς να βγείς τρίτος. Και μένα με δυσκόλεψε αρκετά και λίγο πρίν τη γραμμή του τερματισμού πήρα την τρίτη θέση.
Φίλε jimBrav μπράβο για την κατασκευή σου. Δείχνει λειτουργική και ταυτόχρονα εύκολη να τη μαζέψεις. Πολύ μου αρέσει να βλέπω ιδιοκατασκευές.
οντως Slackie απλή ειναι για να μαζεύεται κιόλας.για αλλά δε με παίρνει γιατί θα πέσει παντόφλα :fryingpan: απο γυναίκα. πάντως εάν έχεις μεράκι θα φτιάξεις κάτι πολυ καλό από οτι φαίνεται.εαν ετοιμάσεις κατι ανέβασε το να το δούμε.
Α οκ.Και εκεί πρέπει να κάνεις slip streaming στις ευθείες μετά την εκκίνηση και επίσης, λίγο πριν μπεις στο τούνελ, κάποιοι χάνουν το φρενάρισμα και βγαίνουν στα χώματα.Εκεί εγώ ήμουν 6ος και με το που βγήκα από το τούνελ ήμουν 3ος.
Katana και Slackie thanks για τα tips θα προσπαθήσω πάλι.αρχίζω να κάνω μπράτσα με την G25 σε αυτή την πίστα...
:rofl:
pictorino
23-03-2008, 18:20
πάντα μέσα στην κυρίλα το GT,αλλά και αυτό το GRID ίσως είναι μια ευχάριστη έκπληξη!!!
Mιας και βαριόμουν να παίξω τώρα με το τιμόνι, έβαλα το χειριστήριο και...παίζω 10 φορές χειρότερα!Ούτε μπορώ να στρίψω σωστά, το αυτοκίνητο υποφέρει από τις μεταφορές βάρους και χάνω πολύ χρόνοι γλυστρώντας.
Επίσης, είναι λίγο σαδιστικό να ξεκινάς 16ος με S λάστιχα και να πρέπει μέσα σε 3 γύρους να τερματίσεις 1ος-3ος!Και χάνεις πολύ χρόνο από την rolling start!
pictorino
23-03-2008, 20:44
τόσο μεγάλη είναι η διαφορά;;
FurionMike
24-03-2008, 00:17
Re paides xeklidwsa meta afou ebgala C-B-A class to S class.
Exei kapios na protinei kapio amaxi na agorasw gia to S class? einai ola Tuned k den lene statistika.
:badpc:
τόσο μεγάλη είναι η διαφορά;;
Πραγματικά τεράστια...
Kαι ναι, για να μπορέσω να παίζω αξιοπρεπώς με sixaxis, έριξα το simulation level στο ''Standart'' :(
Re παιδια καντε μου μια χαρη γιατι θα τρελαθω εντελως.Εχω τελειωσει ολα τα events στο παιχνιδι , Α B C και ακομη και την S Class... εχω ξεκλειδωσει το quick tuning και εχω ενα τεραστιο προβλημα...δεν μπορω να αλλαξω ελαστικα στα αυτοκινητα μου.Ουτε στο Arcade mode απλα για να κανω time attack δεν μπορω να αλλαξω τα ελαστικα μου.Οι επιλογες δεν ειναι διαθεσημες.Σε ξεκιναει με τα λαστιχα που εκεινο γουσταρει.Βλεπεις την επιλογη αλλα ο κερσορας δεν πηγαινει εκει ωστε να κανεις την αλλαγη.Ουτε μεσω quick tuning ειναι διαθεσιμο... τι στο καλο συμβαινει ρε παιδια μου εχει σπασει τα νευρα κανονικα...το εχετε και εσεις αυτο στο ευρωπαικο?
Re παιδια καντε μου μια χαρη γιατι θα τρελαθω εντελως.Εχω τελειωσει ολα τα events στο παιχνιδι , Α B C και ακομη και την S Class... εχω ξεκλειδωσει το quick tuning και εχω ενα τεραστιο προβλημα...δεν μπορω να αλλαξω ελαστικα στα αυτοκινητα μου.Ουτε στο Arcade mode απλα για να κανω time attack δεν μπορω να αλλαξω τα ελαστικα μου.Οι επιλογες δεν ειναι διαθεσημες.Σε ξεκιναει με τα λαστιχα που εκεινο γουσταρει.Βλεπεις την επιλογη αλλα ο κερσορας δεν πηγαινει εκει ωστε να κανεις την αλλαγη.Ουτε μεσω quick tuning ειναι διαθεσιμο... τι στο καλο συμβαινει ρε παιδια μου εχει σπασει τα νευρα κανονικα...το εχετε και εσεις αυτο στο ευρωπαικο?
:yes:
Τουλάχιστον όσο έχω παίξει ναι δεν ξέρω αν ξεκλειδώνει κάποια στιγμή.
Slackie_XL
24-03-2008, 09:08
Ευχαριστώ Jimbrav ! Ναι και βέβαια θα το ανεβάσω μόλις είναι έτοιμο. Απλά θα καθυστερήσει γιατί θέλει αρκετή δουλειά.
οντως Slackie απλή ειναι για να μαζεύεται κιόλας.για αλλά δε με παίρνει γιατί θα πέσει παντόφλα :fryingpan: απο γυναίκα. πάντως εάν έχεις μεράκι θα φτιάξεις κάτι πολυ καλό από οτι φαίνεται.εαν ετοιμάσεις κατι ανέβασε το να το δούμε.
Katana και Slackie thanks για τα tips θα προσπαθήσω πάλι.αρχίζω να κάνω μπράτσα με την G25 σε αυτή την πίστα...
:rofl:
Να ρωτήσω κάτι. Οταν είχε βγει το demo θυμάμαι που λέγαν όλοι ότι το παιχνίδι στα 720p είναι ψιλο-αίσχος και ότι όταν το βάζατε στα 1080 ήταν γ@μώ!!!
Διορθώθηκε αυτό το "θέμα". Η lcd μου είναι 720p. Σε τι ανάλυση να το παίζω το παιχνίδι?
Όχι ήταν είναι.:)
Το παίζω σε 1080p και τα γραφικά του είναι απίστευτα ειδικά στο μενού που δείχνει το αμάξι σε διάφορα μέρη είναι σαν φωτογραφία.:frog:
Τελείως noob ερώτηση, αν και έχω 6 μήνες PS3.
Πως ορίζεται η ανάλυση που θα τρέχει το παιχνίδι?Ξέρω ότι είναι από τα Settings του PS3, αλλά το έψαξα και δε βρήκα τίποτα!:badpc:
Τελείως noob ερώτηση, αν και έχω 6 μήνες PS3.
Πως ορίζεται η ανάλυση που θα τρέχει το παιχνίδι?Ξέρω ότι είναι από τα Settings του PS3, αλλά το έψαξα και δε βρήκα τίποτα!:badpc:
Στο display settings τικάρεις την ανάλυση που θέλεις 720p,1080p κλπ ή τις έχεις όλες τικαρισμένες και επιλέγει αυτόματα ανάλογα το τι υποστηρίζει το παιχνίδι.
Eυχαριστώ Νίκο, θα το δοκιμάσω.Τώρα νομίζω είναι στα 1080i, αλλά θέλω να δω μήπως έχει λιγότερο tearing στα 720p.
Nightangel_uk
24-03-2008, 10:45
Παιδιά καλώς σας βρήκα.Έχω το ps3 ένα χρόνο και επιτέλους παίζω GT5p.
Ελπίζω να ανοίξουν σύντομα οι servers και να τα πούμε online.
ΥΓ.Τελικά αξίζει η αγορά της GT25 η είναι απλώς άλλη μια τιμονιέρα ?
re spown twra pali aipexa enan agona om line kai xekinagame 16 aytokinita en stasi ,pu vlepis tis en kinisi ekinisis ithela naxera oso gia to on line etimazonte kai ta private mats me mic gia na milas .twra oti feris gnomi gia ena game pu apoti fenete den exis idea pws xekinai kai pws einai katalaveni me ti ili-tio atomo exei na kani
emena iati den anoigei to online mode re seis?? paizete jp online mipws??dioti exw pal!
Στις 27 θα ανοιξει μαλλον.
βρε παιδια μετα τα events a b c τι εχει; δεν εχω δει πουθενα καμια βελτιωση αυτοκινητου και τετοια.. εγω νομιζα οτι υπηρχαν, δλδ ετσι θυμαμαι απ το ps1 :p μηπως βγαινουν μετα αυτα;
Έχει το S και επίσης εκεί μπορείς να κάνεις tune το αμάξι.
SalazarTheGreek
24-03-2008, 16:01
παιδια σκεφτομαι να το αγορασω:angry:.Το θεμα ειναι αξιζουν τα 40 euro,για ενα πολυμεγαλο demo ή με 10 euro παραπανω ,να παω να αγορασω το SIXAXIS με δονηση:(
koita anallogos ti theleis.. to game einai koryfaio kai se ligo pou tha exei kai online mode tha exei kai megaluteri diarkeia..an den trelenese omws kai toso polu kai mporeis na perimeneis ws ta xristougenna to gt5... na pareis to gamepad to opoio tha sou xreisimeusei perissotero, kai to gt5prolog to noikiazeis ktl ktl...
oxi re parto molis ekinisis ton agona tha pis giauto pira to ps3 .den tha to metaniosis katholu pu na xeklidosis tin ferrari
Χμ, οδηγώντας τις F430 και M3, καταλαβαίνεις γιατί έχουν τρελάνει τον ειδικό τύπο!Εξαιρετικό σασί, μπαίνουν τόσο όμορφα στις στροφές!
Nightangel_uk
24-03-2008, 19:09
ναι ρωτα αν μπορεισ ... στελνουν δλδ και ελλαδα? Επισης ρωτα και τα μεταφορικα ... και αν ειναι ευχαριστημενος....
Στέλνουν κανονικά Ελλάδα φίλε μου και τα μεταφορικά είναι 25 ευρω.Αναλόγως τι extra βάλεις πάνω βγαίνει και η τιμή.
Παιδιά προσθέστε κι εμένα στην παρέα του GT5. Πριν λίγο το πήρα στα χέρια μου και έχω πάθει την πλάκα μου!
Εγω παντως εχω εκνευριστει αισχρα που δεν εχω την δυνατοτητα να αλλαξω ρυθμισεις και ελαστικα στα αυτοκινητα οταν θελω να κανω time trial...δηλαδη ελεος...αυτο ειναι παναισχρο , δεν ξερω γιατι συμβαινει , ελπιζω να ειναι μια παραλειψη την οποια θα διορθωσουν συντομα.
Ειναι παντελως ηλιθιο να θες απλα να κυνηγησεις χρονους στις πιστες (το αγαπημενο μου) και να μην εχεις την δυνατοτητα να ρυθμισεις ουτε καν τα ελαστικα σου!!Τα εχω παρει ασχημα στο japan δεν ηταν ετσι...
Το πιο ηλιθιο ολων βεβαια ειναι οτι σε αφηνει να κανεις οτι ρυθμισεις θελεις σε quick race και drift modes...αλλα στο time trial (την κατεξοχην επιλογη για δοκιμες χρονων) δεν σε αφηνει,τι να πω...
pictorino
24-03-2008, 22:30
έχετε κάποιο link για το GT5;;να δω και πως είναι!!!
Εγω παντως εχω εκνευριστει αισχρα που δεν εχω την δυνατοτητα να αλλαξω ρυθμισεις και ελαστικα στα αυτοκινητα οταν θελω να κανω time trial...δηλαδη ελεος...αυτο ειναι παναισχρο , δεν ξερω γιατι συμβαινει , ελπιζω να ειναι μια παραλειψη την οποια θα διορθωσουν συντομα.
Ειναι παντελως ηλιθιο να θες απλα να κυνηγησεις χρονους στις πιστες (το αγαπημενο μου) και να μην εχεις την δυνατοτητα να ρυθμισεις ουτε καν τα ελαστικα σου!!Τα εχω παρει ασχημα στο japan δεν ηταν ετσι...
Το πιο ηλιθιο ολων βεβαια ειναι οτι σε αφηνει να κανεις οτι ρυθμισεις θελεις σε quick race και drift modes...αλλα στο time trial (την κατεξοχην επιλογη για δοκιμες χρονων) δεν σε αφηνει,τι να πω...
Έλα ντε!Και με τι λάστιχα, με S1-S2!Ο,τι πρέπει, Skyline με 600+ άλογα και S1 λάστιχα...
Επίσης με εκνευρίζει αφάνταστα το γεγονός ότι δεν παίρνουν ποινές και οι ΑΙ!Στο Fuji έσκασε ένας πίσω μου και εξαιτίας του έχασα τον αγώνα.
Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει όσοι παίζετε με τιμόνι, αλλά με το sixaxis, το αμάξι στρίβει σημαντικά πιο λίγο, ακολουθώντας τις κινήσεις του τιμονιού, περίπου 230 μοιρες!Μέγα λάθος.
Braveheart1980
25-03-2008, 00:57
SOOSSSS!!!!!
Παιδες θελω τα φωτα σας!
Ποιο είναι το καλυτερο αμαξι για την πιστα Α7?
Παιζω εδω και μια ωρα με Ford GT και το καλυτερο που βγηκα ειναι 5ος!
(Τοσο ασχετος ειμαι???)
Τυχαία βρήκα το Official Soundtrack του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις 20/2 και περιλαμβάνει 18 κομμάτια.
Δεν ξέρω κατά πόσο σας ενδιαφέρει ή όχι αλλά μιάς και έκανα τον κόπο να το ανεβάσω στο rapidshare (για άλλο forum) είπα να το μοιραστώ και μαζί σας :)
Here's a list of tracks, listed with composer/lyricist.
1. SURV1V3 (daiki kasho/ayesha cole)
2. ROAD STAR (Nittoku Inoue/-)
3. Back 2 U (MAKOTO/-)
4. Love&Peace (KENMMEI/-)
5. Flatout (Mitsutoshi Sato/-)
6. Constructor's Blues (Mitsutoshi Sato/-)
7. When The Rains Come (Satoshi Bandoh/-)
8. Farewell (Satoshi Bandoh/-)
9. Are you ready? (Yudai Sato/-)
10. The Last Helping (Mitsuharu Ura & FUNAI/-)
11. GT-FORCE (cargo/-)
12. Current of the times (Yudai Sato/-)
13. Wind from Rio (Yasuo Sako/-)
14. twieky 4 (naomee/-)
15. sky high mountain breeze (naomee/-)
16. EDGE OF THE WORLD (daiki kasho/Jonathan Underdown)
17. GET AWAY (Nittoku Inoue/-)
18. Moon Over The Castle GT5 Prologue Version (Masahiro Andoh/-)
http://ps3.ign.com/articles/846/846658p1.html
http://image1.play-asia.com/170/6j/pa.117986.2.jpg
Link 1 - 66.7MB (http://rapidshare.com/files/102091625/GT5P_OST.part1.rar) | Link 2 - 62.6MB (http://rapidshare.com/files/102094797/GT5P_OST.part2.rar)
File DarkuSS +rep απο εμενα!!!Το εψαχνα πολυ καιρο φιλε μου νασαι καλα σε υπερευχαριστω!! :D
Νο problemo...:D Xαίρομαι που βοήθησα! :)
SOOSSSS!!!!!
Παιδες θελω τα φωτα σας!
Ποιο είναι το καλυτερο αμαξι για την πιστα Α7?
Παιζω εδω και μια ωρα με Ford GT και το καλυτερο που βγηκα ειναι 5ος!
(Τοσο ασχετος ειμαι???)
Όλα τα αμάξια είναι καλά φτάνει να χρησιμοποιείς συνέχεια το slipstream.;)
Και βγάλε το traction control αν δεν το έχεις βγάλει γιατί κόβει χλμ.
DarkUSS +rep:tiphat:..........mravo:1appl:.....orea soundtracks
To GT5p παίζει μόνο του...
http://i216.photobucket.com/albums/cc169/akirozz/menu2dv.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc169/akirozz/menu6.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc169/akirozz/ww13.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc169/akirozz/wd103.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc169/akirozz/wd37.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc169/akirozz/wd35.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc169/akirozz/wd16.jpg
Eνταξει το παιχνιδακι αν το μαθεις με τιμονιερα και ταχυτητες ειναι απιστευτο.
Eνταξει το παιχνιδακι αν το μαθεις με τιμονιερα και ταχυτητες ειναι απιστευτο.
Άτιμη κοινωνία... Θέλω τη G25!!! Βαγγέλη μεγιές μεγιές.... :D :D :D :D
Bαγγέλη τελικά τι αποφάσισες να αγοράσεις?
Πηρα αυτην που εχεις.Την Logitech driving force Pro.Ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος.Για τα λεφτα της ειναι πολυ καλη.
Mεγείες, μεγείες!Δοκίμασε και πες μου αν σου φαίνεται ευκολότερη ή οχι η οδήγηση!
SQP_GR (http://www.ps3forums.gr/vb/member.php?u=50), χάνει πολύ, ειδικά στις κλειστές αργές στροφές, πχ London/Fuji GP.
Mεγείες, μεγείες!Δοκίμασε και πες μου αν σου φαίνεται ευκολότερη ή οχι η οδήγηση!
Τhanks:)
H οδηγηση αρχικα μου φανηκε απιστευτα δυσκολη.Σε events που εβγαινα πρωτος με το sixaxis,με την τιμονιερα ημουν τελευταιος.Σαν να επαιζα αλλο παιχνιδι.Βεβαια τωρα που το συνηθισα δεν εχω προβλημα.
Ρε παιδια πως γινεται να εχω το τιμονι στα αριστερα?(Στην καμερα μεσα απο το αμαξι)
tasioskis
25-03-2008, 11:41
H οδηγηση αρχικα μου φανηκε απιστευτα δυσκολη.Σε events που εβγαινα πρωτος με το sixaxis,με την τιμονιερα ημουν τελευταιος.Σαν να επαιζα αλλο παιχνιδι.Βεβαια τωρα που το συνηθισα δεν εχω προβλημα.
Ρε παιδια πως γινεται να εχω το τιμονι στα αριστερα?(Στην καμερα μεσα απο το αμαξι)
πρεπει να εισαι μελος του κκε....
λεω να το παρω και εγω....
Δεν αλλάζει η θέση του τιμονιού σε όσα αυτοκίνητα προέρχονται απο την JDM, Japan Domestic Market, δυστυχώς.:(
Άτιμη κοινωνία... Θέλω τη G25!!! Βαγγέλη μεγιές μεγιές.... :D :D :D :D
όταν σου έλεγα να την πάρεις εσύ κωλοβαρούσες:ΡΡΡ τώρα όλοι εμείς την έχουμε:Ρ κάτσε εσύ έτσι:Ρ
Dimkar2405
25-03-2008, 13:07
Mε την g25 μπορεις να παιζεις και με χωρις τον συμπλεκτη και μονο με τις ταχυτητες ή υποχρεωτικα χρησιμοποιεις και τον συμπλεκτη?Σκεφτομαι να παρω το gt5 prologue και αυτη την τιμονιερα και θελω να ξερω τι παιζει. Προφανως υπαρχουν ρυθμισεις, ετσι δεν ειναι? Παρεπιπτοντως χρονια πολλα και στους εορταζοντες/ουσες!!!
Carpe_Diem_Rj
25-03-2008, 13:07
Το αυτοκινητο μονο απο μεσα μπορεις να το δεις? Απ εξω δεν μπορεις να το βλεπεισ και να οδηγεις?
Kazunori Yamauchi Shows Off GT5 Prologue
Take a look as Gran Turismo series creator Kazunori Yamauchi sits down to demonstrate some of the new features in GT5 Prologue! He begins in the PowerHouse Amuse S2000 on High Speed Ring, then takes us through several options in Quick Tune Screen and uses the real time adjustment feature on the new Logitech wheel. Finally, we get a quick look at the new Drift Mode in a Ferrari F430. Despite some odd background music, it’s a great video - see the video after the jump!Link: http://www.gtplanet.net/kazunori-yamauchi-shows-off-gt5-prologue/
Tι είναι το real time adjustment?
Proevofan
25-03-2008, 14:54
to allo einai pio oraio kosth pou paizei k me taxythtes o typos...k syblekth k ola...apolaysh!
Carpe_Diem_Rj
25-03-2008, 15:02
Tο αυτοκινητο δε μου ειπατε το βλεπεις απ εξω αν θελεις η μον ο απο μεσα μπορεις να τρεχεις.
ΑΑΑΑ θα αρχισω να παραπονιεμαι λεμε. Δεν μου ειπατε αν κανει αλητειες το παιχνιδι οπως στο GT3........
Tο αυτοκινητο δε μου ειπατε το βλεπεις απ εξω αν θελεις η μον ο απο μεσα μπορεις να τρεχεις.
4 κάμερες έχει όποια θες διαλέγεις... :)
GT5 Prologue is Sold Out
Play.com are reporting that their initial stock of GT5P has now sold out. They are suggesting that any orders made on or after the 25th of March should be met week commencing 31st March;
"Our initial allocation of stock has now sold through. All orders placed on or after 25th March will be fulfilled week commencing 31st March."
It's testament to the popularity of the series that this half way house type of release still has huge appeal. It's also the top PS3 seller on amazon. Vroom and vroom.
Πηγή: http://frag-cast.blogspot.com/2008/03/gt5-prologue-sold-out.html
ΑΑΑΑ θα αρχισω να παραπονιεμαι λεμε. Δεν μου ειπατε αν κανει αλητειες το παιχνιδι οπως στο GT3........
Aν ειχα παιξει το GT3 θα σου ελεγα.Παντως δεν βλεπω καμια ''αλητεια'' μεχρι στιγμης..
Σου είχα απαντήσει εγώ φίλε μου.
Όχι, το μοντέλο φυσικής του GT5P δεν συγχωρεί περιττές κινήσεις στο τιμόνι και είναι αρκετα πιο απαιτητικό, ακόμη και στο standart mode.
Το έβαλα τώρα να παίξω και κάνει ένα download και μάλιστα πρέπει να είναι μεγάλο κάνει πολύ ώρα.
Ξέρει κανείς τι είναι;
Stavros_23
25-03-2008, 17:30
Ειναι update μαλλον για το online.Κι εμενα μου το εβγαλε μολις πατησα την επιλογη online..αλλα αργει και μου βγαζει error.:badpc:
Carpe_Diem_Rj
25-03-2008, 17:31
Ισως ειναι το update 2.20 για το ps3 που βγηκε σημερα...
Ισως ειναι το update 2.20 για το ps3 που βγηκε σημερα...
Το 2.20 δεν βγήκε σήμερα και εκτός αυτού το download είναι μέσα στο παιχνίδι λίγο πριν ξεκινήσει το video.
Stavros_23
25-03-2008, 17:35
Αυτο το update ειναι για το παιχνιδι.Εσας σας βγαζει error?
Αυτο το update ειναι για το παιχνιδι.Εσας σας βγαζει error?
Κανένα τέταρτο τώρα που κατεβάζει όχι.
Φτου φτου μην το ματιάσω.
είναι το update για το online μέρος του παιχνιδιού...
μακάρι να κατέβει αμέσως γιατί στο γιαπωνέζικο ήταν μαρτύριο το να κατεβεί.
seaman13
25-03-2008, 17:50
xerei kaneis kati perisostero?dixnei terastio to arxeio...mporei na exei sxesi kai me to offline kommati?as poume na prostethoun kapoia effe?
είναι το update για το online μέρος του παιχνιδιού...
μακάρι να κατέβει αμέσως γιατί στο γιαπωνέζικο ήταν μαρτύριο το να κατεβεί.
Κανένα μισάωρο μέχρι τώρα και είναι δεν είναι στο 10%.:(
Πάει το παιχνίδι για σήμερα.:rant:
Stavros_23
25-03-2008, 17:54
xerei kaneis kati perisostero?dixnei terastio to arxeio...mporei na exei sxesi kai me to offline kommati?as poume na prostethoun kapoia effe?
Απ'οτι διαβασα σε ξενα forum ειναι σιγουρα για το online.
Απ'οτι διαβασα σε ξενα forum ειναι σιγουρα για το online.
Μάλλον άνοιξαν τον server γιατί αύριο κυκλοφορεί το παιχνίδι.:giggle:
Δλδ το βράδυ θα παίξουμε???:bgrin2:
Stavros_23
25-03-2008, 18:06
Δλδ το βράδυ θα παίξουμε???:bgrin2:
Αν καταφερουμε να κανουμε το update :badpc: http://www.play.com.gr/imagemagic.php?img=images/ps3-clear-black-front.jpg&w=60&h=41&page=prod_info:badpc:
Μπορεις την ωρα του παιχνιδιου η του ριπλει, να κανεις αποθηκευση εικονας / pause / capture image οπως στο Forza 2 και να τις δεις τελικα στο πισι η στο νετ καποια στιγμη??????
Stavros_23
25-03-2008, 18:17
Μπορεις την ωρα του παιχνιδιου η του ριπλει, να κανεις αποθηκευση εικονας / pause / capture image οπως στο Forza 2 και να τις δεις τελικα στο πισι η στο νετ καποια στιγμη??????
Απ'οτι ξερω αυτο δεν γινεται στο Gran turismo prologue.
Παιδια το update ειναι μαλλον 5GB!!!Και αν δεν εχεις αρκετο χωρο στον σκληρο δισκο σου βγαζει error.!
οπως ειπα και στον doctor το εχω αγορασει απο play.com στα 28 ευρω.δεν πειραζει ας περιμενω 5 μερες.δεν τρεχει μια.
Nightangel_uk
25-03-2008, 18:34
Απ'οτι ξερω αυτο δεν γινεται στο Gran turismo prologue.
Παιδια το update ειναι μαλλον 5GB!!!Και αν δεν εχεις αρκετο χωρο στον σκληρο δισκο σου βγαζει error.!
Σου βγάζει error αν δεν έχεις σετάρει σωστά την ώρα και την ημερομηνία:tiphat:
Δηλαδή έχουμε και το 2.20 του PSN και το update του παιχνιδιού?OMG!
Nightangel_uk
25-03-2008, 18:46
Δηλαδή έχουμε και το 2.20 του PSN και το update του παιχνιδιού?OMG!
Ακριβώς ;)
καλά τι update είναι αυτό 5gb??!!
Stavros_23
25-03-2008, 18:48
Σου βγάζει error αν δεν έχεις σετάρει σωστά την ώρα και την ημερομηνία:tiphat:
Αυτο το προβλημα το ελυσα..μου το εβγαλε μια φορα στην αρχη για την ωρα και την ημερομηνια οταν ειχα μπει με το uk account..τωρα με το ελληνικο δεν μου παρουσιασε το ιδιο προβλημα.Οσο για τα 5gb μπορει να ισχυει..
Ρε παιδια, ξεκινησαμε τα καλα του Φορζα 2??? Αν θελει 5 Γιγα update την κατσαμε, πολυ ευκολα μας βλεπω να αλλαζουμε δισκο. Αντε για εγκαταστηστε το, μιας και αφορα το παιχνιδι, να δουμε τι στην ευχη δινει παραπανω??? Καμια 50αρια αμαξια και 10 πιστες??? Πολυ μεγαλη εντυπωση μου κανει 5 γιγα για να παιζει ON-LINE και μονο αυτο.
εμενα παιδιά κατέβηκε ολα οκ....
αλλά το lag ειναι υπαρκτό.
paidia kai egv den noμιζω οτι ειναι για το online Μονο...ειχα το γιαπωνεζικο και ειχα κανει install το online update και ηταν κατι μεταξυ 100-150 mb...
Nightangel_uk
25-03-2008, 19:02
Έπαιξες online και έχει lag ? Πολύ άσχημο αυτό.
Με τι location λογαριασμού ?
Πόση ώρα σου πήρε jimbrav να κατέβει?
Τα 5gb είναι τεράστιο νούμερο παιδιά.Αφήστε που σήμερα θα γίνεται χαμός ονλαιν.Το πολύ να κάνουμε κάνα πριβέ game, αν γίνεται...
Stavros_23
25-03-2008, 19:04
Οπως και να εχει..το θεμα ειναι να παιζει σωστα online χωρις προβληματα
το μεγαλο προβλημα του PS3 ειναι δυστηχως το LAG σε σχεση με το xbox live που και με μια γραμμη 1mbps πεζεις μια χαρα.
εγω εδω με 24 mbps και εχω τρομερα προβληματα στο cod4 και σε αλλα games.αλλα οταν ειναι για download δεν εχω προβλημα μονο στα ping ειναι γαματα.:(σκετη απογοητευση ειδικα εαν πεξεις PES αλου εσυ αλλου η μπαλα.
Stavros_23
25-03-2008, 20:00
Τελικα μετα απο πολλες προσπαθειες εγινε το update μεσα σε μερικα δευτερολεπτα..οποτε τα 5gb ηταν "μουφα" :rant:
alestr9s
25-03-2008, 20:06
To θέμα με το PES στο online δεν είναι θέμα server αλλά κουλαμάρας των προγραμματιστών της ΚΟΝΑΜΙ που δημιούργησαν έναν κώδικα-έκτρωμα...
Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως τα πάει το GT5 στο θέμα ήχου? Μιλάμε για ήχο κινητήρα και όχι μουσικές και τσήριγμα ελαστικών στις στροφές... Έχει το κάθε αμάξι το δικό του χαρακτηριστικό ήχο του μοτέρ? και προπάντων είναι "δυνατός" ???
Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως τα πάει το GT5 στο θέμα ήχου? Μιλάμε για ήχο κινητήρα και όχι μουσικές και τσήριγμα ελαστικών στις στροφές... Έχει το κάθε αμάξι το δικό του χαρακτηριστικό ήχο του μοτέρ? και προπάντων είναι "δυνατός" ???
Σωστη ερωτηση, πολυ σωστη.
Για πειτε για πειτε :please2::please2::please2:
to vlepeis ki ap apexw exei 3-4 optikes
Τελικα μετα απο πολλες προσπαθειες εγινε το update μεσα σε μερικα δευτερολεπτα..οποτε τα 5gb ηταν "μουφα" :rant:
Σε δευτερόλεπτα?
Είμαι εδω και ώρες και δεν έχει πάει ουτε στην μέση...να το βγάλω?
Nightangel_uk
25-03-2008, 20:30
Πάντως εγώ παιδιά δεν έχω καθόλου lag με 6 παίχτες ! Είναι απίστευτο !!!
Stavros_23
25-03-2008, 20:38
Σε δευτερόλεπτα?
Είμαι εδω και ώρες και δεν έχει πάει ουτε στην μέση...να το βγάλω?
Οχι μη το βγαλεις!Ισως γινει..που ξερεις!Κι εμενα αργουσε παρα πολυ..σαν να ειναι μεγαλο το update..πηγαινε το πολυ 40% και μου εβγαζε errror.Μεχρι τελικα που εγινε μεσα σε μερικα δευτερολεπτα.Τωρα μπορει να πω πατατα..αλλα μηπως ειναι το προβλημα απο τον server για το update?Εγω παντως μετα το update..συνδεθηκα και επαιξα κανονικα αγωνα 1 με 1 χωρις lag.
E προφανώς επειδή το κατεβάζει ταυτόχρονα "όλη" η Ευρώπη έχει lag... Κάτι τέτοιο θα είναι...
Stavros_23
25-03-2008, 20:46
Ισως να ειναι αυτο..
alestr9s
25-03-2008, 20:46
Σωστη ερωτηση, πολυ σωστη.
Για πειτε για πειτε :please2::please2::please2:
Anyone....??? :please2:
Εγώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο σε έντονο βαθμό και θα ήταν και δύσκολο με τόσα αμάξια.
Ξεχωρίζουν μεν αλλά όχι κάτι το συνταρακτικό
grammeno
25-03-2008, 20:52
Απορίες για το on line:
1.Δίνει τους αντίστοιχους πόντους με τα event;
2.Τι γίνετε αν βγεις από το δρόμο ή αν κοπανήσεις σε άλλον;
Το εχω κανει 3 φορες και εχει βγαλει error:(
Mπηκα απο τον ελληνικο λογαριασμο αλλα τιποτα?Γιατι?
Stavros_23
25-03-2008, 21:01
1.Νομιζω αναλογα το event
2.Δινει ποινη οπως στο formula1.Δηλαδη πας με μικρη ταχυτητα για μερικα δευτερολεπτα.
Stavros_23
25-03-2008, 21:04
Το εχω κανει 3 φορες και εχει βγαλει error:(
Mπηκα απο τον ελληνικο λογαριασμο αλλα τιποτα?Γιατι?
Μαλλον δεν παιζει ρολο το account..κι εγω τα δοκιμασα ολα..και δεν ειδα διαφορα
Μαλλον δεν παιζει ρολο το account..κι εγω τα δοκιμασα ολα..και δεν ειδα διαφορα
Δλδ πρεπει να εχω την τυχη με το μερος μου για να γινει το update?:rant:
Nightangel_uk
25-03-2008, 21:09
Μέχρι στιγμής δεν έχω βρεί πως hostάρεις ακόμα race με φίλους.
Σε βγάζει όπου κάνει matching ο server τους σε online event.
Επίσης με ξεκινάει ΠΑΝΤΑ τελευταίο !
Eμένα 2 φορές μου έχει βγάλει error, δεν πάνε καλά τα πράγματα...Δεν υπάρχει πουθενά ονλαιν να το κατεβάσουμε, έτσι?
Nightangel_uk
25-03-2008, 21:12
Μετά από error κάνε restart.Σε μένα έτσι έγινε πάντως.:tiphat:
personGR
25-03-2008, 21:39
Αν εννοείς το 2,20, γιατί δεν το κατεβάζεις από pc και μέσω ενός usb flash, memory card (ακόμα και από ψηφιακή!) το περνάς στην κονσόλα.
Σε 10 λεπτά ήμουν έτοιμος...
EDIT: Το update έχει μέγεθος περίπου 125 mb γι'αυτούς που ρωτάνε...
Oxι,για το update του prologue μιλαω.Εμενα μου βγαζει παντα error οταν φτανει λιγο πριν την μεση:banghead:
emena den to kanei to update..mou leei olo gia to time kai date..entometaxi i wra kai i imerominia einai swsta ruthmismeni...ti ginete?pws allazei diladei?
personGR
25-03-2008, 21:58
Oxι,για το update του prologue μιλαω.Εμενα μου βγαζει παντα error οταν φτανει λιγο πριν την μεση:banghead:
Lol άλλ' αντ'άλλων κατάλαβα!
Ειναι που το συστημα online ειναι καλυτερο επειδη δεν ειναι ενοποιημενο , οπως λεει καποιος εδω μεσα.. ;-)
Μας εχουν βγαλει την ψυχη ....πανω που ειπα οτι το prologue αξιζει αρχισαν και παλι τις βλακειες...
Ας ελπισουμε τουλαχιστον οτι θα ειναι για καλο ολη αυτη η ταλαιπωρεια ...
Επιτελους το κατεβασα.Η ερωτηση ειναι πως μπορουμε να παιξουμε μαζι?
Ειναι που το συστημα online ειναι καλυτερο επειδη δεν ειναι ενοποιημενο , οπως λεει καποιος εδω μεσα.. ;-)
Μας εχουν βγαλει την ψυχη ....πανω που ειπα οτι το prologue αξιζει αρχισαν και παλι τις βλακειες...
Ας ελπισουμε τουλαχιστον οτι θα ειναι για καλο ολη αυτη η ταλαιπωρεια ...
Και η γκρίνια συνεχίζετε... :pppbbbttt:
Μετά κόπων και βασάνων το έκανε, πάω να το δοκιμάσω...
Παιδιά, τελικά τα credits που κερδίζεις στους ονλαιν αγώνες προστίθενται στα κανονικά credits!Επίσης, δεν είδα να έχει lag, σε εμένα τουλάχιστον.
Φαινεται πως εχει/θα γίνει καλή δουλειά γιατί κάτι εγραφε οτι θα υπάρχουν ειδικοί σέρβερς για αδυναμες συνδεσεις και δε θα δινονται ποινες σε οσους εχουν lag κτλ.
Και η γκρίνια συνεχίζετε... :pppbbbttt:
Οχι μονο απο εμενα και οχι αδικαιολογητα ε???
Παιδιά, τελικά τα credits που κερδίζεις στους ονλαιν αγώνες προστίθενται στα κανονικά credits!Επίσης, δεν είδα να έχει lag, σε εμένα τουλάχιστον.
Φαινεται πως εχει/θα γίνει καλή δουλειά γιατί κάτι εγραφε οτι θα υπάρχουν ειδικοί σέρβερς για αδυναμες συνδεσεις και δε θα δινονται ποινες σε οσους εχουν lag κτλ.
Ήμουν σίγουρος για την ποιότητα της δουλειάς της PD... Δε μπορεί μία τέτοια εταιρία να βγάλει παιχνίδι όπως κάνει η Ubisoft ή η EA... Λίγη υπομονή για να λειτουργήσει το online, να λυθούν τα προβλήματα που είναι προβλήματα νεότητας και το αποτέλεσμα σίγουρα θα μας δικαιώσει...
Just a little patience... (GNR ;))
Nightangel_uk
25-03-2008, 22:53
emena den to kanei to update..mou leei olo gia to time kai date..entometaxi i wra kai i imerominia einai swsta ruthmismeni...ti ginete?pws allazei diladei?
Ρύθμισέ το να κατεβάσει την ώρα από το internet μέσα από τα settings του αρχικού menu για να είσαι σίγουρος.
Nightangel_uk
25-03-2008, 22:56
Ήμουν σίγουρος για την ποιότητα της δουλειάς της PD... Δε μπορεί μία τέτοια εταιρία να βγάλει παιχνίδι όπως κάνει η Ubisoft ή η EA... Λίγη υπομονή για να λειτουργήσει το online, να λυθούν τα προβλήματα που είναι προβλήματα νεότητας και το αποτέλεσμα σίγουρα θα μας δικαιώσει...
Just a little patience... (GNR ;))
Δεν έχει κανένα πρόβλημα φίλε το online.Το θέμα είναι να βρούμε πως θα hostάρουμε τους φίλους μας και πως θα μιλάμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού !
Έπαιξες online και έχει lag ? Πολύ άσχημο αυτό.
Με τι location λογαριασμού ?
Ελληνικο...
Πόση ώρα σου πήρε jimbrav να κατέβει?
Τα 5gb είναι τεράστιο νούμερο παιδιά.Αφήστε που σήμερα θα γίνεται χαμός ονλαιν.Το πολύ να κάνουμε κάνα πριβέ game, αν γίνεται...
15 λεπτά περίπου...
Δεν έχει κανένα πρόβλημα φίλε το online.Το θέμα είναι να βρούμε πως θα hostάρουμε τους φίλους μας και πως θα μιλάμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού !
Για το download παραπονιούνται...Anyway! Το γραψα και στο άλλο thread... Θα δωθεί update για αυτή τη λειτουργία μαζί με το voice chat... Γι αυτό ζήτησα να γράψουμε ιδέες στο άλλο thread για το πως θα οργανώσουμε μέχρι να έρθει το update να είμαστε έτοιμοι ;)
EDIT:
Δώσανε το update για τα invites? Κοίτα να δεις που έμεινα στο κινέζικο και δεν ξέρω τι γίνεται στο gt5:p
seaman13
25-03-2008, 23:05
to provlima me to update linete ean valete to ps3 kai rithmisei aytomata tin ora kai tin imerominia apo to internet.to exei san epilogi...
pantos kanei arketi ora na to katevasei...
Nightangel_uk
25-03-2008, 23:09
Ok Nonborn,δε το είχα δει το άλλο θέμα.
Επιβεβαιώνω πάντως ότι και στην Αγγλία το ίδιο πρόβλημα έχουν με εδώ στο download του update !
seaman13
25-03-2008, 23:17
pali ta idia stin mesi stamatise kai vgazeo error
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.