PDA

View Full Version : Gran Turismo 5 Prologue Official Thread!

Pages : 1 2 3 4 [5] 6 7

nikon
03-04-2008, 19:28
μολς τωρα εκανα το update
Με τις πόσες δεν μας είπες.

tasioskis
03-04-2008, 19:30
δεν θυμαμαι, πανως πολλες...

obione
03-04-2008, 19:34
oups...sorry gia to edit..

telika ws douleuoun ta saves ..emena den ta anagnwrizei to ps3

NonBorn
03-04-2008, 20:10
GT5 Prologue Single Player Progress, σύντομες ερωτήσεις & απορίες! (http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=2647)

Νομίζω ο τίτλος τα λέει όλα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να χωρίσω σε ενότητες ανάλογα με το θέμα γιατί το θέμα αυτό όπως έγραψα έχει οτιδήποτε μέσα. :p Οτιδήποτε λοιπόν για single player και απορίες, ερωτήσεις για αμάξια κλπ μπορείτε να το κάνετε στο παραπάνω thread που έγινε sticky στο forum του GT5. Εδώ να μείνουν εντυπώσεις γενικές από το παιχνίδι και νέα... Enjoy!!

Katana
03-04-2008, 20:23
Κώστα...τι να πω?Απλά εκπληκτικός!Σε ευχαριστούμε φίλε.

Υ.Γ.Συνιστώ να κάνουμε κάτι παρόμοιο και για το GTA, προτού γεμίσουμε τόπικς, ώστε να γλυτώσεις δουλειά!

NonBorn
03-04-2008, 20:38

Υ.Γ.Συνιστώ να κάνουμε κάτι παρόμοιο και για το GTA, προτού γεμίσουμε τόπικς, ώστε να γλυτώσεις δουλειά!

:1appl::1appl::bowdown::bowdown:

Kαλή παρατήρηση... Θα γίνει!! :D

WolfRathmA
04-04-2008, 00:17

Σιγα τα λαχανα ρε :rofl:

Katana
04-04-2008, 00:37
Ολα και όλα, το παιδί κουράστηκε!Βάλε και τον κόπο να μαζέψει τα 2 million credits, δε θέλει πολύ. :p

Proevofan
04-04-2008, 00:40
Σιγα τα λαχανα ρε :rofl:

apla zhleveis! :P xaxaxaxa

music_lover
04-04-2008, 01:18
αύριο το παίρνω..μην σας πετύχω στο δρόμο χα,χα!

WolfRathmA
04-04-2008, 02:00
apla zhleveis! :P xaxaxaxa

Ναι ναι :p Που θα παει ομως.. θα τον πατησω μια μερα!!!

αύριο το παίρνω..μην σας πετύχω στο δρόμο χα,χα!

Χαχαχα... καλο!:rofl:

alestr9s
04-04-2008, 13:26
Ρε παιδιά το μόνο μελανό σημείο του GT5 είναι τα collision physics.... Εμένα δε με νοιάζει αν στραβώνει ο προφυλακτήρας ή αν σπάει το φανάρι. Με νοιάζει αν είμαι στην στροφή με το πλάι και με ακουμπήσουν λίιιγο από πίσω θα πρεπε να με πετάξει έξω... Γιατί αυτό γίνεται κανονικά... Το GT δεν έχει ρεαλιστικές επαφές... δυστυχώς.. ελπίζω να αλλάξει στο κανονικό παιχνίδι....

PDS
04-04-2008, 13:31
Ρε παιδιά το μόνο μελανό σημείο του GT5 είναι τα collision physics.... Εμένα δε με νοιάζει αν στραβώνει ο προφυλακτήρας ή αν σπάει το φανάρι. Με νοιάζει αν είμαι στην στροφή με το πλάι και με ακουμπήσουν λίιιγο από πίσω θα πρεπε να με πετάξει έξω... Γιατί αυτό γίνεται κανονικά... Το GT δεν έχει ρεαλιστικές επαφές... δυστυχώς.. ελπίζω να αλλάξει στο κανονικό παιχνίδι....

Με τι settings παιζεις?

alestr9s
04-04-2008, 13:40
Δεν το έχω το παίχνιδι... Στον κολλητό μου το παιζα προχτές και το παρατήρησα... Ήταν αφύσικες οι επαφές.

Δεν ξέρω τι settings είχε.. Εννοείς την επιλογή για Professional? Δεν ξέρω ρε γμτ τι είχε... Παίζει να είναι εξ'αιτίας αυτής της επιλογής?

Με Prof είναι ρεαλιστικές οι επαφές?

PDS
04-04-2008, 13:53
Δεν το έχω το παίχνιδι... Στον κολλητό μου το παιζα προχτές και το παρατήρησα... Ήταν αφύσικες οι επαφές.

Δεν ξέρω τι settings είχε.. Εννοείς την επιλογή για Professional? Δεν ξέρω ρε γμτ τι είχε... Παίζει να είναι εξ'αιτίας αυτής της επιλογής?

Με Prof είναι ρεαλιστικές οι επαφές?

Δεν ειναι μονο το professional.Αν βαλεις ολα τα βοηθηματα στο off γινεται πολυ δυσκολο και πολυ διαφορετικο το παιχνιδι.Ειναι δυσκολο να κρατηθεις μεσα στον δρομο διοτι το παραμικρο λαθος το πληρωνεις.

Αν δεν εχει αλλαξει τα settings o φιλος σου τοτε θα επαιζε με ολα τα βοηθηματα ενεργοποιημενα.

edit:Εκανα κατα λαθος edit το ποστ σου αντι για quote αλλα δεν αλλαξα κατι.Aπλα στο λεω γιατι απο κατω γραφει οτι επεξεργαστηκα το ποστ σου:p

alestr9s
04-04-2008, 14:02
Δεν ειναι μονο το professional.Αν βαλεις ολα τα βοηθηματα στο off γινεται πολυ δυσκολο και πολυ διαφορετικο το παιχνιδι.Ειναι δυσκολο να κρατηθεις μεσα στον δρομο διοτι το παραμικρο λαθος το πληρωνεις.

Αν δεν εχει αλλαξει τα settings o φιλος σου τοτε θα επαιζε με ολα τα βοηθηματα ενεργοποιημενα.

Χμμ... Όποτε κάτι τέτοιο θα παίζει...
Οταν θα ξαναπάω θα αλλάξω τα settings, θα σβήσω και τα ηλεκτρονικά να δούμε τι λέει!

edit:Εκανα κατα λαθος edit το ποστ σου αντι για quote αλλα δεν αλλαξα κατι.Aπλα στο λεω γιατι απο κατω γραφει οτι επεξεργαστηκα το ποστ σου:p

Ρε αλήτη!!!! Don't mess with my posts!! :bgrin2: :bgrin2:

PDS
04-04-2008, 14:09
Χμμ... Όποτε κάτι τέτοιο θα παίζει...
Οταν θα ξαναπάω θα αλλάξω τα settings, θα σβήσω και τα ηλεκτρονικά να δούμε τι λέει!

Eχει τιμονιερα?

Ρε αλήτη!!!! Don't mess with my posts!! :bgrin2: :bgrin2:

Ετσι εισαι?Σε λιγο θα νομιζεις οτι το φορουμ εχει προβλημα,αλλα στην πραγματικοτητα θα λειτουργει μια χαρα.

Η πρόσβαση σας στο forum έχει απαγορευτεί για το παρακάτω λόγο:
No reason was specified.:angry:
:rofl::rofl:

alestr9s
04-04-2008, 15:07
Eχει τιμονιερα?
Όχι, όχι με ταπεινό Sixaxis ήμασταν...

Με τιμονιέρα είναι άλλη φάση να φανταστώ... Η διαφορά της Force PRO με την G25 αντικατοπτρίζει τα 150 ευρώ διαφορά? Σκέφτομαι να πάρω το πακέτο Force PRO + GT prologue στα 100 ευρά

Ετσι εισαι?Σε λιγο θα νομιζεις οτι το φορουμ εχει προβλημα,αλλα στην πραγματικοτητα θα λειτουργει μια χαρα.

Η πρόσβαση σας στο forum έχει απαγορευτεί για το παρακάτω λόγο:
No reason was specified.:angry:
:rofl::rofl:

ΧΑχααχαχΑχαχΑΧα :fryingpan: :fryingpan: :rofl: :rofl: :rofl:

Έτσι.. Ετσι να βλέπω τους μηχανισμούς εν δράση!!!! :bgrin2:

jimbrav
05-04-2008, 00:03
ρε παιδιά στο γιαπωνέζικο η πιστα του Λονδινου ήταν παρών...
στο pal μόνο στο arcade ειναι διαθεσιμη ?

Proevofan
05-04-2008, 03:21
oxi paizeis k sto class B nomizo..alla mia fora mono...

NonBorn
05-04-2008, 13:13
Για ανοίξτε το spoiler...

http://www.pxhosting.info/uploads/261c727917.jpg

http://www.pxhosting.info/uploads/2bea7b1088.jpg

http://i93.photobucket.com/albums/l74/wotter/pic_26.jpg

Carpe_Diem_Rj
05-04-2008, 13:30
Paidia pws mporw na rithmisw thn wra.Otanxekinaw to paixnidi panta mou vgazei na rithmisw thn wra...

Carpe_Diem_Rj
05-04-2008, 14:14
Μπορει καποιος να βοηθησει στο ερωτημα που εκανα πιο πανω? Επισης πως μπορω να βαλω το χειροφρενο σε καποιο κουμπι του τιμονιου??

NonBorn
05-04-2008, 14:28
Μπορει καποιος να βοηθησει στο ερωτημα που εκανα πιο πανω? Επισης πως μπορω να βαλω το χειροφρενο σε καποιο κουμπι του τιμονιου??

Noμίζω έχουν απαντηθεί πολλές φορές τα παραπάνω σε προηγούμενες απαντήσεις από άλλα παιδια. Anyway...

Tην ώρα βάλε από το μενού του ps3 να ρυθμίσεις την ώρα μέσω του internet... Ενεργοποίησε και το daylight saving και θα είσαι ok.
Το χειρόφρενο το ρυθμίζεις από το μενού με τα τιμόνια... Στα options του παιχνιδιού. Μπες στην Driving Force Pro και άλλαξε από εκεί τα κουμπιά. Νομίζω έτσι το έκανα τα παιδιά με G25...

jimbrav
05-04-2008, 14:28

τα δυο κοκκινα κουμπακια επανω στην G25 αντιστοιχούν το αριστερο στο L2 και το δεξιο στο R2.οποτε πας στα options τις logitech driving force pro και για παραδειγμα κανεις κλικ στο R2(επανω δεξια) και επιλεγεις hanbrake...:)

oddin
05-04-2008, 14:38
Non φωτογραφίες πως βάζεις?Πως τις παίρνεις απο το game?

ps4
05-04-2008, 14:39
Nonborn αυτες οι φωτο τι ειναι;;;;;

Carpe_Diem_Rj
05-04-2008, 15:46
Ρε παιδια στο class b πως θα περασεις με το hondaki τα αλλα 15 αυτοκινητα σε ενα γυρο????

SQP_GR
05-04-2008, 16:00
re paidia exw mazepsi ta fraga na paro tin f2007 kai den mu tin pulai ,ti paizi xeri kanis .xriazete kati alo?

Nightangel_uk
05-04-2008, 16:05
Ρε παιδια στο class b πως θα περασεις με το hondaki τα αλλα 15 αυτοκινητα σε ενα γυρο????

Με slip streaming και φυσικά traction OFF :tiphat:

jimbrav
05-04-2008, 16:17
όσοι έχετε την G25 και έχετε ξεκλειδώσει την formoula βαλτε σειριακό κιβώτιο και κάντε τις αλλαγές με τα αυτάκια πίσω από το τιμόνι...:bgrin2::bgrin2::bgrin2:
το σοκ ακόμα δεν μπορώ να το ξεπεράσω....:angry::angry::angry:

Valkyre
05-04-2008, 16:27
re paidia exw mazepsi ta fraga na paro tin f2007 kai den mu tin pulai ,ti paizi xeri kanis .xriazete kati alo?

Πρεπει να εχεις τελειωσει ολα τα S events, για τσεκαρε να δεις.

Proevofan
05-04-2008, 17:17
όσοι έχετε την G25 και έχετε ξεκλειδώσει την formoula βαλτε σειριακό κιβώτιο και κάντε τις αλλαγές με τα αυτάκια πίσω από το τιμόνι...:bgrin2::bgrin2::bgrin2:

:badpc::badpc::badpc::banghead::banghead::banghead ::fryingpan::fryingpan::fryingpan:

Proevofan
05-04-2008, 17:21

file de ginete pou na xtypas to kolo sou kato...ego vghka tritos afou epaiksa 100 fores th pista k telos..de th palepsa allo..3 na vgeis k thn pernas..protos de vgaineis oute me sfaires..einai adynaton!

ps4
05-04-2008, 17:46

Κοιτα να δεις που δεν τα γλυτωσω τα 230. Πρεπει να ειναι αποστευτη αισθηση.

Carpe_Diem_Rj
05-04-2008, 18:10
ολο 6ος βγαινω..... γμττττ

Nightangel_uk
05-04-2008, 18:38

Γιατί εσύ έπαιζες F1 με χειροκίνητο κιβώτιο ?:eek: Αφού έχει μέχρι 6 σχέσεις και η F1 έχει 7:rofl:Μόνο με τα paddles ή αυτόματο μπορείς να τρέξεις την F1:)

Nightangel_uk
05-04-2008, 18:39
ολο 6ος βγαινω..... γμττττ

Βγάλε το traction

Carpe_Diem_Rj
05-04-2008, 18:42
Ολα τα εχω βγαλει.....τελικα βγηκα 3ος...

ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΑΜ*****ΑΕΙ sorry κιολας....

Nightangel_uk
05-04-2008, 18:45
Ολα τα εχω βγαλει.....τελικα βγηκα 3ος...

ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΑΜ*****ΑΕΙ sorry κιολας....
Αν είσαι ακριβώς στη ''γραμμή'' και βγαίνεις μόνο για προσπέραση, τότε για πλάκα είσαι 2ος:)

Carpe_Diem_Rj
05-04-2008, 19:06
Για το online κοματι χρειαζετε να ανοιξουμε καποια πορτα?

WolfRathmA
05-04-2008, 19:10
Για το online κοματι χρειαζετε να ανοιξουμε καποια πορτα?

Ανοιξε το παραθυρο! ΟΧΑΧΑ...

Οχι.. δε χρειαζεται...
Μονο εαν εχεις προβλημα συνδεσης...

jimbrav
05-04-2008, 19:14
Γιατί εσύ έπαιζες F1 με χειροκίνητο κιβώτιο ?

ναι στη αρχή ....:frog::angry:

Lazaros
05-04-2008, 20:20
Παιδια, εχω φρικαρει λεμε.
Πως γινεται να παιξουμε διπλο 2 player Arcade χωρις να εχουμε αγορασει αμαξια????

NonBorn
05-04-2008, 20:29
Παιδια, εχω φρικαρει λεμε.
Πως γινεται να παιξουμε διπλο 2 player Arcade χωρις να εχουμε αγορασει αμαξια????

Δε γίνεται... Πως θα παίξεις χωρίς να έχεις αμάξια ? :p

Nightangel_uk
05-04-2008, 20:38
ναι στη αρχή ....:frog::angry:

Χαχα:rofl:φαντάζομαι ανακάτεμα που θα'κανες:rofl::rofl:

Lazaros
05-04-2008, 20:56
Δε γίνεται... Πως θα παίξεις χωρίς να έχεις αμάξια ? :p

Κατσε ρε φιλε, στο Arcade να παιξουμε με Εργοστασιακα αμαξια. Σε ολα τα GT γινοτανε. Τωρα γιατι δηλαδη να το αλλαξουνε αυτο???
Πρεπει να αγορασω εγω αμαξια για να παιξει ενας φιλος μου??? :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

NonBorn
05-04-2008, 21:00
Κατσε ρε φιλε, στο Arcade να παιξουμε με Εργοστασιακα αμαξια. Σε ολα τα GT γινοτανε. Τωρα γιατι δηλαδη να το αλλαξουνε αυτο???
Πρεπει να αγορασω εγω αμαξια για να παιξει ενας φιλος μου??? :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Εσύ μπορείς να παίξεις στο arcade χωρίς να έχεις αγοράσει αμάξι? Αν αγοράσεις ένα θα μπορείς να το πάρεις και εσύ και ο φίλος σου... Από το garage..

Lazaros
05-04-2008, 21:16
Μα αυτο λεμε φιλτατε, πως πρεπει να παιξει και ο αλλος με το δικο μου αμαξι. το θεμα ειναι να παρεις ετοιμα μαμα, οπως σε ολα τα προηγουμενα GT. δεν σε υποχρεωνε να παιξεις με αγορασμενο αμαξι. Μεγαλη βλακεια κανανε διοτι εγω μπορει να βελτιωσω καποια στιγμη το οποιοδηποτε αμαξι μου και να θελω να το συγκρινω με το μαμα πως παει. πολυ απλα.

NonBorn
05-04-2008, 21:42

Μα αυτο λεμε φιλτατε, πως πρεπει να παιξει και ο αλλος με το δικο μου αμαξι. το θεμα ειναι να παρεις ετοιμα μαμα, οπως σε ολα τα προηγουμενα GT. δεν σε υποχρεωνε να παιξεις με αγορασμενο αμαξι. Μεγαλη βλακεια κανανε διοτι εγω μπορει να βελτιωσω καποια στιγμη το οποιοδηποτε αμαξι μου και να θελω να το συγκρινω με το μαμα πως παει. πολυ απλα.

Μπορείς ανά πάσα στιγμή αν το κάνεις αυτό όταν ξεκλειδώσεις το tune... Αν θέλεις αμάξια φόρτωσε ένα save που τα έχει...

LAZAGR76
05-04-2008, 22:52
:badpc:μα τη χαζομαρα της σονυ αυτο το update να σε βγαζει την πιστη για να κατεβει:badpc:

Valkyre
05-04-2008, 22:53

Mπορεις πολυ απλα , να κανεις το αυτοκινητο σου μαμα , αν ειχες κοιταξει το quick tunning θα εβλεπες οτι σε αφηνει να κανεις save 3 διαφορετικες ρυθμισεις για καθε αυτοκινητο , δεν ειναι δυσκολο καθολου.Απλα δεν το εχεις ψαξει.

WolfRathmA
05-04-2008, 23:11
Σε αυτο που λεει ο φιλος παντος εχει δικαιο. Θα μπορουσε να ειναι οπως και με τα προηγουμενα gt που ειχε μεσα a,b,c και d classes να παρεις οτι γουσταρεις. Αυτο πιστευω παντος οτι θα το εχει η ολοκληρωμενη εκδοση..

Valkyre
05-04-2008, 23:35
Σε αυτο που λεει ο φιλος παντος εχει δικαιο. Θα μπορουσε να ειναι οπως και με τα προηγουμενα gt που ειχε μεσα a,b,c και d classes να παρεις οτι γουσταρεις. Αυτο πιστευω παντος οτι θα το εχει η ολοκληρωμενη εκδοση..

Ακριβως οπως το ειπες.Θα το εχει η ολοκληρωμενη εκδοση! ;)

Slay
05-04-2008, 23:49
ΘΕΟΣ!!!! :1appl::1appl::1appl::1appl:

YouTube - Gran Turismo 5 Prologue - Ferrari F2007 at Suzuka (cockpit)

leone
06-04-2008, 00:31
πλακα πλακα ηταν πολυ καλο :1appl:.

WolfRathmA
06-04-2008, 00:35
Μπορει να ειναι και ο shumacher αυτη τη στιγμη... Πηρα PS3 απο οτι ακουσα :p

leone
06-04-2008, 00:36
Μπορει να ειναι και ο shumacher αυτη τη στιγμη... Πηρα PS3 απο οτι ακουσα :p

Λες? γτ νομιζω οτι ειναι ο Slay :angry::angry:

Valkyre
06-04-2008, 00:47
Εχω κανει καλυτερο χρονο απο αυτον στο βιντεο! ;)

Βασικα οποιος εχει την F2007 και εχει κανει γυρους , αν δει το βιντεο διαπιστωνει οτι ο τυπος δεν πηγαινει "flat out" , απλα κανει εναν πολυ ομορφο "καθαρο" γυρο , οτι πρεπει για replay βιντεο. :D

leone
06-04-2008, 00:49

Βασικα οποιος εχει την F2007 και εχει κανει γυρους , αν δει το βιντεο διαπιστωνει οτι ο τυπος δεν πηγαινει "flat out" , απλα κανει εναν πολυ ομορφο "καθαρο" γυρο , οτι πρεπει για replay βιντεο. :D

ειναι ευκολο να βγαλεις βιντεακι το γυρο σου να τον δουμε ?:)

(γτ να μην εχω ακομα ps3?, αυτα χανω.....)

Valkyre
06-04-2008, 00:57
ειναι ευκολο να βγαλεις βιντεακι το γυρο σου να τον δουμε ?:)

(γτ να μην εχω ακομα ps3?, αυτα χανω.....)

Δυστυχως το μονο που εχω για να κανω capture video και photos ειναι το κινητο μου , και επειδη η ποιοτητα βιντεο ειναι χαλια δεν αξιζει να κατσω να κανω την ολη διαδικασια με youtube... :(

Παντως μην νομιζεις οτι το δικο μου φαινεται πιο εντυπωσιακο , μιας και επειδη παω flat out και παιζω με dualshock 3 φαινεται πιο "ατσαλο".

Οπως ειπα και οταν σχολιαζα το βιντεο , ο τυπος στοχευε αυτο ακριβως.Να κανει εναν πολυ ομορφο και καθαρο γυρο για replay.Και το γεγονος οτι επαιζε με τιμονι το κανει ακομη πιο "φυσικο" και ρεαλιστικο στην παρακολουθηση.

Ο δικος μου χρονος ειναι 1:33.384 απλα για την ιστορια...

Katana
06-04-2008, 01:00

Eτσι ακριβώς.Έχει τεράστια περιθώρια πρόσφυσης η F1 και όταν την παλέψεις, πραγματικά ιδρώνεις!

Lazaros
06-04-2008, 10:40
http://www.gran-turismo.com/en/gt5p/
Εδω λεει πως μπηκαν στα 30+ αμαξια. Που ειναι αυτα??Τα κατεβαζουμε με το περιβοητο Update????

NonBorn
06-04-2008, 10:42
http://www.gran-turismo.com/en/gt5p/
Εδω λεει πως μπηκαν στα 30+ αμαξια. Που ειναι αυτα??Τα κατεβαζουμε με το περιβοητο Update????

To ευρωπαϊκό τα έχει ήδη...

tsakali GR
06-04-2008, 15:25
Καλησπέρα, αν κι είμαι σίγουρος ότι κάπου το είχε πάρει το μάτι μου δεν το βρίσκω τώρα...

Ενώ έπαιζα κανονικά, από χθες μόλις βάζω το παιχνίδι μου ζητάει να κάνω το update.
Πατάω οκ, ξεκινάει να κατεβάζει αρκετή ώρα και μετά μου πετάει error.

Το έχω κάνει 4-5 φορές και κάθε φορα δεν ολοκληρώνει το update.

Τι πρέπει να κάνω, ας μου πει κάποιος σας παρακαλώ.

klepidas
06-04-2008, 15:26
Μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις και κάποτε θα κατέβει...δεν γίνεται τίποτα άλλο

LAZAGR76
06-04-2008, 17:40
τεληκα καταφερα να κανω update το jap σημερα το πρωη 2,5 ωρες κατεβαζε αλλα τελικα το εκανα .χτες δεν γινοτανε με τιποτα.τελικα εγινε σαν το ευρωπαικο:bgrin2:

Proevofan
07-04-2008, 03:25
ego den anteksa vrhka save file kseklydosa ola ta amaksia k liono...

ayth th f2007 de boro na th koumantaro me tpt..thelei allh filosofia teleios apo ena amaksi...strivei apisteyta alla k feygei apisteyta! xaxa..

re paides mia erothsh...de ksero an symvainei mono se mena..
opote pao na paro strofh olo mou glistraei...an einai grigoro to amaksi vevaia..

evala thn in car camera k parathrhsa eno to sixaxis exei trelh apokrhsh otan strivo to timoni otan to pao terma deksia h aristera k to afhso free na paei kentro to timoni sto amaksi argei ena dekataki na epanelthei...ayto exei os apotelesma otan strivo kamoia fora na afhno to moxlo na paei kentro gia na fygo eytheia alla to timoni kleidonei gia to dekataki ayto k exei os apotelsma to amaksi na strivei akoma esto giayto to ligo..k skao stis barieres h glistrao!

arage me thn G25 tha ginete ayto? :)

Valkyre
07-04-2008, 03:36
Η F2007 χρησιμοποιει τελειως διαφορετικο μοντελο φυσικης απο τα υπολοιπα συμβατικα αυτοκινητα , πραγμα εντελως ρεαλιστικο και φυσικο.

Η αποκριση ενος μονοθεσιου φορμουλα 1 σε σχεση με 1 συμβατικο αυτοκινητο (οτι αυτοκινητο και αν ειναι αυτο) ειναι απλα διαστημικη...

Σε γενικες γραμμες εγω εντυπωσιαστηκα απο την δουλεια που εχει γινει στην φορμουλα F2007.Και αυτο γιατι ειναι ακαριαια και εντελως ρεαλιστικη η αποκριση της.Αυτο παραλληλα σημαινει οτι η F2007 με χειριστηριο δεν μπορει να παιχτει κανονικα.Οι κινησεις που κανει ενας οδηγος F1 ειναι πολυ λεπτες , καθοτι η παραμικρη κινηση κινει αστραπιαια το μονοθεσιο.Ε αυτο δεν γινεται να το κανεις με χειριστηριο , θες τιμονι , οπου μπορεις να κανεις και εκει λεπτες κινησεις με ακριβεια.

Proevo για να καταλαβεις πως παιζουν αυτοι με τιμονι , πηγαινε στα rankings Suzuka ή Fuji και δες τα replay αυτων που εκαναν τους τοπ χρονους.Θα δεις ποσο γλυκα και ομορφα μπαινουν στις στροφες (βαλε in car πλανο).Ειναι το μοναδικο αυτοκινητο που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παιξεις με τιμονι.

Proevofan
07-04-2008, 13:26
nai apla ayth th vlakeia mou thn kanei me ta amaksia k oxi mono me thn F2007...px sth proth strofh tou londinou pou einai kleisth meto pou strivo k pao sthn eytheia na gazoso mou kanei ena klasma akoma deksia k de feygei amesos...h tha glystrisei ligo h tha trizei..

kala h F2007 de paizete me sixaxis..etreksa th suzuka 2 fores k to afhsa giati mou einai adynaton na th koumantaro..evlepa to replay meta k gelousa giati kati pernage apthn othonh brosta me apisteyth taxythta k xanotan apto plano k evlepa xomata na shkononte k mena na palevo na th ksanavalo mesa! :)

Valkyre
07-04-2008, 17:23
Α οχι φιλε αυτο που περιγραφεις με τα συμβατικα αμαξια δεν μου συμβαινει εμενα.Μηπως εχεις πειραξει καμμια ρυθμιση ή το χειρηστιρο παει να τα φτυσει?

Proevofan
07-04-2008, 18:35
ksero go ti skata...genika mia xara paei to control...k oso to pao to moxlo toso gyrnaei k to timoni..mono otan apo terma deksia h aristera ton afhso argei ena klasma..

dj_vts
07-04-2008, 20:47
Τελικα παιδια το update στο ευρωπαικο τι "προσθετει" ; Κι εγω δοκιμασα 5-6 φορες αλλα εφαγα πορτα...

mootsChios
07-04-2008, 23:21
Εγω αυτο που ειδα να προσθετει ειναι πανω πανω που εχει ενα ρολοι που λεει την ακριβη ωρα και θερμοκρασιες σε διαφορες πολεις οπου γινονται αγωνες και τετοια. Δεν μπορω να σου εξηγησω αλλα εγινε πολυ κουλ το interface που βλεπεις στην αρχη.

Lazaros
08-04-2008, 11:41
Ρε παιδια, στο τελικο GT5, θα υπαρχουν καιρικες συνθηκες πχ βροχη κλπ??? Καπου διαβασα κατι τετοιο.

NonBorn
08-04-2008, 14:32
Ρε παιδια, στο τελικο GT5, θα υπαρχουν καιρικες συνθηκες πχ βροχη κλπ??? Καπου διαβασα κατι τετοιο.

Θέλουν να το περιλάβουν... Καμία ακόμα επίσημη ανακοίνωση! Παίξτε το prologue και αφήστε το gt5 γιατί θα αργήσει τουλάχιστον κάνα χρόνο ακόμα...

NonBorn
08-04-2008, 16:36
GT5 Prologue in European pole position

The success of Gran Turismo 5 Prologue has extended well beyond that of the UK recently, with Polyphony Digital’s racing sim performing extraordinarily well throughout the rest of Europe.

According to data obtained by Gfk International, the game has debuted at the top of both the German and Spanish software charts, as the title solidifies its popularity with PS3 owners on the continent.

The title has also managed to notch up a second week at the top of the UK All Format Charts, after becoming the fastest selling PS3 title within one week in the region.Πηγή: http://www.psu.com/GT5-Prologue-in-European-pole-position--a0003311-p0.php

Lazaros
09-04-2008, 00:50
Θέλουν να το περιλάβουν... Καμία ακόμα επίσημη ανακοίνωση! Παίξτε το prologue και αφήστε το gt5 γιατί θα αργήσει τουλάχιστον κάνα χρόνο ακόμα...

Μου κανες την καρδια περιβολι τωρα. :mad::banghead::mad::banghead:

WolfRathmA
09-04-2008, 01:38

Που να φας την γλωσσα σου παλιο αγεννητε! :frog: LOL

vasses
09-04-2008, 14:50

Αν δεν βγει το επισημο gt5 δεν λεει με DEMO θα ασχολούμαστε :angry: οπως το Prologue

NonBorn
09-04-2008, 14:54
Αν δεν βγει το επισημο gt5 δεν λεει με DEMO θα ασχολούμαστε :angry: οπως το Prologue

Καλά έχε εσύ αυτή την εντύπωση για το prologue.... :giggle::giggle:

Proevofan
09-04-2008, 16:29

esy exeis dei polla tetoia demo? entaksei k full full de to les..alla me tpt de to les demo! ego ksekleidosa doksa to theo 71(?) amaksia...de tha to elega k polu demo...

k makari h polyphony na mas xonei update kathe toso..me diafora...makari na arghsei to GT5..me tetoia akseperasta modela an prosthesoun kapoia pragmata siga siga to GT de tha pianete pouthena!

vasses
09-04-2008, 16:43
Telika tha ensomatosei zimies sto gt5 i aplos fimes

Proevofan
09-04-2008, 16:56
etsi eipe o Yamakoukoutsi! xaxaxa..ayto to game exei tis prodiagrafes na ksefygei teleios..gia mena to dyskolo einai na boreseis na apodoseis sosta ta amaksia..apax k kaneis ayto ola ta alla einai aples rythmiseis..

stratisd
09-04-2008, 20:07
Πάντως για τα video του GT-TV και μόνο αξίζει να παραμιλάς, ειδικά αυτό με το Evo X είναι σαν να άνοιξες το παραθυρό σου και το βλέπεις ζωντανό μπροστά σου. Εξαιρετική ποιότητα εικόνας και πολύ καλή παρουσίαση.

WolfRathmA
10-04-2008, 02:19
Εμενα γιατι δεν εχει κανενα βιντεο στο GT TV; Εχει μονο την εισαγωγη... κανω κατι λαθος; :S

Proevofan
10-04-2008, 02:41
edo ta video kathe pistas einai mageytika! h poiothta einai trela...kathomoun k ta xazeya sa xazos..apisteyta xromata..

nikon
10-04-2008, 08:38
Εμενα γιατι δεν εχει κανενα βιντεο στο GT TV; Εχει μονο την εισαγωγη... κανω κατι λαθος; :S

Πρέπει να μπεις πρώτα στο online και μετά τα βγάζει.Αν πας μόλις μπεις στο μενού δεν τα δείχνει.

tasioskis
12-04-2008, 10:41
Telika tha ensomatosei zimies sto gt5 i aplos fimes

Gran Turismo 5 Prologue gets Smashed

Vehicle deformation could arrive as soon as Autumn says Yamauchi.

April 3, 2008
By Martin Robinson
Courtesy ofhttp://fp.scea.com/Content/NewsMedia/Sources/3/pslogo/image.gifPrint (http://www.us.playstation.com/news/stories/Print/9336)
It may have taken more than a little time for Polyphony to warm to the idea, but Gran Turismo head Kazunori Yamauchi has confirmed that the series is finally going to be implementing damage, saying it could be included as a downloadable feature for Gran Turismo 5 Prologue as early as this Autumn.

In an interview with IGN earlier today, Yamauchi said that, "maybe by Fall we'll be able to implement it," before confirming that it would feature as a download for Prologue, which launched in the UK and across Europe last week. Gran Turismo has long been famed for its refusal to include any vehicle deformation, despite heightening demands from its fan-base, and any inclusion of the feature would be a massive boon for the series.

We'll have the full interview tomorrow, including Yamauchi's verdict on working on a Formula 1 title in the future, so check back for further details.

πηγη:http://www.us.playstation.com/News/Stories/9336

Lazaros
12-04-2008, 18:00
Κανα καλο παιδι να μεταφρασει τα πιο πανω??? Μονο την λεξη Ζημια καταλαβα.....Παρα περα ομως??? πλιζζζζζζζζζζζ

nikon
12-04-2008, 18:07
Κάνε ένα copy-paste εδώ http://www.google.gr/language_tools?hl=el
Μπορεί να μην κάνει καλή μετάφραση αλλά κάτι παραπάνω θα καταλάβεις.
Πάντως με 2 λέξεις λέει ότι θα μπει η ζημιά στο prologue με κάποιο update.

kyrtzo
15-04-2008, 17:32
Μηπως ξερει κανεις γιατι κανει update παλι το GT5 σημερα?
Δεν θυμαμε να εχουν πει τιποτα.
Μηπως προσθεσαν τιποτα καινουργιο?

klepidas
15-04-2008, 17:34
Gran Turismo 5 Prologue New Update

Gran Turismo Writes:

Starting on Tuesday, April 15th, we have provided an update for “Gran Turismo 5 Prologue Spec II”.
The main contents of this update are as follows:

Online play
- The award of race credits are now allocated at a fixed rate regardless of the number of race participants.
- The High Speed Ring course diagram has been fixed.
- Some online ID's were appearing in grey in the entry list, this has been amended.
- Some online opponents appeared to "blur", this has been amended.

Rankings
- Country and area information now appears next to the online ID in the ranking boards.
- Unusually high scores had been recorded in some Drift Trials, this has been rectified.
- When Drift Trial replays were saved, occasionally these appeared in the "Load as Ghost" option of Time Trials.
This has now been rectified.

Performance Points (PP)
- The method of calculating Performance Points has been revised, to balance vehicles in events with PP upper limits.

Miscellaneous
- LCD display has been added in the F2007 interior view.
- Some interiors and exteriors of some vehicle models have been revised.
- On occasion the Quick Tune gear ratio became impossible to reset in some cars, this has been amended.
- The manual has been updated.

Caution
- The button assignments will be reset when the update is applied.
- In line with the application of the update, all ranking data will also be reset.

* To update, you will need a Playstation 3 connected to the internet with a broadband connection, and "Gran Turismo 5 Prologue" (Either the Blu-ray disc version or downloaded version).

http://www.n4g.com/ps3/News-135117.aspx

klepidas
15-04-2008, 17:35
Θα πήγες να παίξεις online και σου έβγαλε το 2.30 update όχι για το prologue..

για το GT5p είναι το update

Μηπως ξερει κανεις γιατι κανει update παλι το GT5 σημερα?
Δεν θυμαμε να εχουν πει τιποτα.
Μηπως προσθεσαν τιποτα καινουργιο?

σου απάντησα πιο πάνω

kyrtzo
15-04-2008, 17:36
Οκ το ειδα ευχαριστω

touristas
15-04-2008, 17:37
na kano mia ilithia erotisi?tuning pou kaneis s auto to gran turismo?

nikon
15-04-2008, 17:37
για το GT5p είναι το update

σου απάντησα πιο πάνω
:hide::blush:
To είδα μετά το post σου γι'αυτό έσβησα το δικό μου.

kyrtzo
15-04-2008, 17:52
Εγινε το update μια πρωτη αλλαγη ειναι οτι μπηκαν σημαιες εθνικοτητας διπλα στα ονοματα ID στα Rankings.

stratisd
15-04-2008, 18:10
na kano mia ilithia erotisi?tuning pou kaneis s auto to gran turismo?
Οταν με το καλό τελειώσεις τις Α Β C κατηγορίες θα ξεκλειδώσεις το quick tunning και την S class.

Valkyre
15-04-2008, 18:56
- LCD display has been added in the F2007 interior view.
- Some interiors and exteriors of some vehicle models have been revised.

Τι λες τωρααααα???? :D :D :D

Nightangel_uk
15-04-2008, 20:15
Για invite ούτε λόγος να γίνεται.Σιγά το update που έκαναν.Τίποτα ουσιαστικό δεν είδα.
Απλά για να παίξουμε όπως πρέπει χωρίς άσχετους που σκοπό έχουν μόνο να σε τρακάρουν πρέπει να περιμένουμε ακόμα.Πόσο ?:rant:

PDS
15-04-2008, 21:16
32825

Katana
15-04-2008, 21:22
Αν άκουσα καλά, θα μπορείς να μεταφέρεις τα cars από το GT5P στο GT5?Το ίδιο γινόταν και στο GT4 Prologue, νομίζω. :)

PDS
16-04-2008, 00:32
IGN review
http://ps3.ign.com/articles/866/866698p2.html
8.5

Proevofan
16-04-2008, 03:32
Αν άκουσα καλά, θα μπορείς να μεταφέρεις τα cars από το GT5P στο GT5?Το ίδιο γινόταν και στο GT4 Prologue, νομίζω. :)

nai ginotan..ta saves ola ta meteferes... ;)

PDS
16-04-2008, 08:01
32849

nikon
16-04-2008, 08:15
Και αυτό το update με τις 10 κατέβηκε....τα νεύρα μου.:banghead:

stratisd
16-04-2008, 09:22
Εμένα πάλι αυτό κατέβηκε με τη πρώτη...lolololol

tasioskis
16-04-2008, 10:03
εγω ουτε που το δοκιμαζω...να παρει ο ολυμπιακος το πρωταθλημα και μετα δοκιμαζω και το update... ποσο νομιζετε αντεχουν τα νευρα???εχω παθει και ανοσια στα υπνοστεντον πλεον...
η λετε να περιμενω το επομενο που θα εχει και damage???

nikon
16-04-2008, 10:06
εγω ουτε που το δοκιμαζω...να παρει ο ολυμπιακος το πρωταθλημα και μετα δοκιμαζω και το update... ποσο νομιζετε αντεχουν τα νευρα???εχω παθει και ανοσια στα υπνοστεντον πλεον...
η λετε να περιμενω το επομενο που θα εχει και damage???
Μπα αν είναι να κατεβάσεις και τα δύο μαζί θα πρέπει να ξεχάσεις το folding για 5-6 μέρες.

tasioskis
16-04-2008, 11:38
Μπα αν είναι να κατεβάσεις και τα δύο μαζί θα πρέπει να ξεχάσεις το folding για 5-6 μέρες.

lol αυτο δεν το σκεφτηκα...

nikon
16-04-2008, 11:42
lol αυτο δεν το σκεφτηκα...
Βέεεεεεβαια.......πλάκα πλάκα εμένα χθες το 2.30 και το prologue update μου έφαγαν όλο το απόγευμα.:(

Valkyre
16-04-2008, 13:56
Εμένα πάλι αυτό κατέβηκε με τη πρώτη...lolololol

λολ και εμενα με την πρωτη :D

LAZAGR76
16-04-2008, 14:58
εχει κανει κανενας το γιαπονεζικο το prologue update?
το κατεβασα κανω επανεκινησει παταω μαλλον αποδοχει γιατι το αλλο με ξεκιναει κανονικα το παιχνιδι χωρις update και με βγαζει μια εικονα με κατι γιαπονεζικα και το μονο ευρωπαικο που βγαζει ειναι το (ps)και κολαει εκει:rant:τη κανω λαθος την προιγουμενη το ειχα κανει με την μια λες να ξεχασα να διαβαζω γιαπονεζικα:confused::rofl:

dj_vts
18-04-2008, 16:34
Ρε παιδια αυτα τα αναθεματισμενα save με ολα τα αυτοκινητα πως τα περασατε μεσα; Εσβησα το δικο μου save, εκανα copy αυτο που κατεβασα και μολις ξεκινα το παιχνιδι δεν γινεται τιποτε ολα στο μηδεν ειναι! Ασε που δεν εκανα backup το δικο μου και τα εχασα ολα τωρα... Please help me!

Valkyre
18-04-2008, 17:00
μηπως μπερδεψες τα accounts φιλε?Γιατι αν στο account που παιζεις δεν εχεις μεταφερει τα save δεν μπορεις να παιξεις.

Katana
18-04-2008, 17:42
Ρε παιδια αυτα τα αναθεματισμενα save με ολα τα αυτοκινητα πως τα περασατε μεσα; Εσβησα το δικο μου save, εκανα copy αυτο που κατεβασα και μολις ξεκινα το παιχνιδι δεν γινεται τιποτε ολα στο μηδεν ειναι! Ασε που δεν εκανα backup το δικο μου και τα εχασα ολα τωρα... Please help me!

Βασίλη, μήπως κάνεις log in σε άλλο account από αυτό που έπαιζες πριν?

stratisd
18-04-2008, 18:08
Το καλύτερο στοιχείο στο τελευταίο update είναι η σημαντική αύξηση στα ποσά που κερδίζεις στους online αγώνες, 60.000cr η τρίτη θέση στα P700,επιτέλους κατάφερα να αγοράσω την F1.

pictorino
18-04-2008, 21:08
το time trial με το ριμάδι το sweeft πως το κερδίζεις;;;

NonBorn
18-04-2008, 21:16
το time trial με το ριμάδι το sweeft πως το κερδίζεις;;;

Slip streaming babe :D

pictorino
18-04-2008, 21:24
Slip streaming babe :D

με τον κουβά απέναντι στα θηρία;;υπολείπομαι 0,720 sec,πολλές φορές μου χαλάνε το γύρο

pvinis
18-04-2008, 21:52
ενα στο C με το capuccino.... πως γινεται το χρυσο?!? ειναι μαπα το αυτοκινητο... δεν παει..

PDS
18-04-2008, 21:55
ενα στο C με το capuccino.... πως γινεται το χρυσο?!? ειναι μαπα το αυτοκινητο... δεν παει..

Ειναι παρα πολυ δυσκολο.Οσες φορες και να επαιξα δεν το καταφερα:rant:

pvinis
18-04-2008, 22:02
ναι.. αν ειναι δυνατον. τωρα μαζευω χρημα για την F40... και ειναι κουραστικο :p

ισως παιξω online αφου μαζευεις περισσοτερο χρημα.

Valkyre
18-04-2008, 22:12
Ε ενταξει βρε παιδια δεν ειναι και κουραστικο!Τοσο πολυ βαριεστε να παιζετε?Αμα βαριεστε , τοτε τι θα σας κανει να το ευχαριστηθειτε οταν παρετε την F40 δηλαδη?Καταλαβαινω οτι οσο καλυτερο το αμαξι τοσο μεγαλυτερη και η ευχαριστηση , αλλα πραγματικα υπαρχουν πολυ ομορφα και διασκεδαστικα αυτοκινητακια στις μικρες κατηγοριες , αρκει να κανετε σωστες επιλογες.Μια Lotus Elise ας πουμε ειναι παρα μα παρα πολυ διασκεδαστικη στην οδηγηση (professional παντα). :D

Προσωπικα δεν βαρεθηκα καθολου , και ισα ισα πιστευω οτι ειναι παρα πολυ ευκολο να αποκτησεις δυνατα αμαξια και πολυ ευχαριστα στην οδηγηση απο την αρχη.

Το να παρεις την 430 δε ειναι τοσο ευκολο (το καλυτερο μαμα αμαξι για εμενα , μπορει να κερδισει ΟΛΕΣ της κατηγοριες ακομα και της S class) , που για εμενα ειναι και εγκληματικο!

Εγω παντως δεν βαρεθηκα καθολου την διαδικασια.Αμα μας εδιναν ολα τα αυτοκινητα με τη μια στην αρχη , για ποσο καιρο θα ειχαμε ενδιαφερον στο παιχνιδι? ;)

Αποψη μου φυσικα,αλλα μου αρεσει να ασχολουμαι με τα παιχνιδια! :D

(Φυσικα αποτελουν εξαιρεση ατομα τα οποια ειχαν το japan prologue ,οποτε ναι αυτοι δεν εχουν να "γνωρισουν" κατι καινουργιο)

X-NEC
18-04-2008, 23:50
Να πω δυο λόγια για το game διότι δεν είπα τίποτα!:p Eνώ είχα δει τόσα screenshots και τόσα videos που πλέον είχα συνηθίσει την εικόνα του, όταν άρχισα να παίζω έμεινα με τα γραφικά δεν περίμενα να είναι τόσο εντυπωσιακά. Πολλές φορες έχανα θέσεις επειδή χάζευα τα αλλα αυτοκίνητα! Όσον αφορά το game στην αρχή αρχίζει χλιαρά και μετά σιγά σε πωρώνει να προχωρήσεις!:angry: Αν και έχω την εντύπωση ότι η μετάβαση από το Integra στο GT-R αν δεν κάνω λάθος είναι μεγάλη. Θα έπρεπε να έχει κάτι ενδιάμεσο και μετά να πηγαίνεις στο Nissan. Σε 3-4 μέρες έβγαλα τις C, B, και από την A η οποια έχει μερικά παλουκάκια μου έμεινε η Σουζούκα με τα Ιαπωνικά. Μάλλον πρέπει να πάρω και το Honda μου φαίνεται γιατί με το 350Z δεν βλέπω να βγαίνει... Έχω μαζέψει 500.000 credits και πρέπει να κάνω ένα ντού να βγάλω και αυτόν τον αγώνα!:bgrin2:

pvinis
19-04-2008, 00:39
την 430 εχω και μαζευω λεφτα στο one lap. δεν ειναι κουραστικο, απλα βαριεμαι να παιζω το ιδιο συνεχεια, οποτε αλλαζω πιστα που και που, αλλα δεν μαζευω λεφτα γρηγορα :p.

την f40 την θελω για το S. αλλιως δεν θα την αγοραζα..

dj_vts
19-04-2008, 02:34
Βασίλη, μήπως κάνεις log in σε άλλο account από αυτό που έπαιζες πριν?
Οχι ρε παιδια δεν το εχω παιξει καθολου online το παιχνιδι! Με σβηστο ιντερνετ κανω κανονικα copy το αρχειακι κ με το που ανοιγει το παιχνιδι μου λεει να πατησω accept/decline σε εκεινες τις μπουρδες που λεει στην αρχη. Σα να μην εχει κανει load τιποτα! Μηπως το εχει καποιος να μου το στειλει που να δουλευει 100% μπας και βρηκα κανα ασχετο εγω;

stratisd
19-04-2008, 09:40
Ειναι παρα πολυ δυσκολο.Οσες φορες και να επαιξα δεν το καταφερα:rant:
Με τιμονιέρα και active steering:strong κατάφερα να πάρω ασημένιο πηγαίνοντας σαν μακάκας αφού δεν έκοβα σχεδόν πουθενά και έξυνα όλες τις μπαριέρες, παρα είναι δύσκολο το συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού.

Katana
19-04-2008, 10:33
Οχι ρε παιδια δεν το εχω παιξει καθολου online το παιχνιδι! Με σβηστο ιντερνετ κανω κανονικα copy το αρχειακι κ με το που ανοιγει το παιχνιδι μου λεει να πατησω accept/decline σε εκεινες τις μπουρδες που λεει στην αρχη. Σα να μην εχει κανει load τιποτα! Μηπως το εχει καποιος να μου το στειλει που να δουλευει 100% μπας και βρηκα κανα ασχετο εγω;

To online δεν έχει σχέση με το account.Account πρέπει να φτιάξεις έτσι και αλλιώς για να παίξεις PS3, έστω και offline.

Μήπως έσβησες τίποτα game files του GT5P και για αυτό δε φορτώνει?

dj_vts
19-04-2008, 11:35
Α εννοεις το user που εχει το ps3; Οχι δεν το εχω αλλαξει. Αυτο που κανω ειναι το εξης: Παω στο save data, σβηνω το υπαρχον gt5 file και αμεσως κανω copy αυτο που κατεβασα με ενα στικακι. Αφου το περασω στο σκληρο τρεχω το παιχνιδι και ειναι σαν να μην υπαρχει save file. Ολα απο την αρχη... Μηπως κατι δεν ταιριαζει στα save;

Katana
19-04-2008, 11:39
Για δοκίμασε κάποιο save από αυτά (http://www.gamefaqs.com/console/ps3/save/942026.html) Billy.

nikon
19-04-2008, 11:44
Α εννοεις το user που εχει το ps3; Οχι δεν το εχω αλλαξει. Αυτο που κανω ειναι το εξης: Παω στο save data, σβηνω το υπαρχον gt5 file και αμεσως κανω copy αυτο που κατεβασα με ενα στικακι. Αφου το περασω στο σκληρο τρεχω το παιχνιδι και ειναι σαν να μην υπαρχει save file. Ολα απο την αρχη... Μηπως κατι δεν ταιριαζει στα save;
Υπάρχει το game data και το saved data μήπως το κάνεις στο game data;

dj_vts
19-04-2008, 12:17
Για δοκίμασε κάποιο save από αυτά (http://www.gamefaqs.com/console/ps3/save/942026.html) Billy.
Αλεξανδρε αυτα βρηκα κι εγω!

Υπάρχει το game data και το saved data μήπως το κάνεις στο game data;
Μα οχι στο saved data παω.

Akolov
19-04-2008, 12:25
Ρε παιδια , αν και θα διαβάσω το thread κάποια στιγμή καθώτι έχω μείνει πίσω στην όλη φάση , άλλο παιχνίδι παίζετε εσείς άλλο εγώ ? Κάτι για damage ακούω , κάτι για f1 , κάτι αμάξια που εγώ δεν έχω στην ιαπωνική version , ΠΟΤΕ προχώρησαν τα πράγματα μέχρι εκεί ??

θα μου πεις , εγώ πριν κανά δύο μήνες έβγαλά την fiorano και ούτε τα update δεν έχω κάνει...Ναι δυστηχώς λόγω χρόνου μια φορά στο τόσο μπαίνω μέσα είτε με το m3 είτε με τη fiorano , κάνω 10 καλά laps και μετά το κλείνω !

Απότι καταλαβαίνω πρέπει να διαβάσω τα thread και γίνανε πολλά post σνιφ !!

ΑΑΑΑ.....απαντήστε μου ένας στο πόδι , τελικά με το online έχουμε invites να γίνει κανάς αγώνας ή μόνο task missions ?

nikon
19-04-2008, 12:27
Ρε παιδια , αν και θα διαβάσω το thread κάποια στιγμή καθώτι έχω μείνει πίσω στην όλη φάση , άλλο παιχνίδι παίζετε εσείς άλλο εγώ ? Κάτι για damage ακούω , κάτι για f1 , κάτι αμάξια που εγώ δεν έχω στην ιαπωνική version , ΠΟΤΕ προχώρησαν τα πράγματα μέχρι εκεί ??

θα μου πεις , εγώ πριν κανά δύο μήνες έβγαλά την fiorano και ούτε τα update δεν έχω κάνει...Ναι δυστηχώς λόγω χρόνου μια φορά στο τόσο μπαίνω μέσα είτε με το m3 είτε με τη fiorano , κάνω 10 καλά laps και μετά το κλείνω !

ΑΑΑΑ.....απαντήστε μου ένας στο πόδι , τελικά με το online έχουμε invites να γίνει κανάς αγώνας ή μόνο task missions ?
Έχει διαφορές η japan με την ευρωπαϊκή βέβαια damage δεν έχει αλλά f1 έχει και invite δεν έχουμε.....ακόμα τουλάχιστον.

stratisd
19-04-2008, 12:32

Ένα ένα με τη σειρά:
Το damage το περιμένουμε κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά υπο τη μορφή update (έτσι λένε τουλάχιστον οι πληροφορίες στα διάφορα site)
Όταν ολοκληρώσεις τις 3 κατηγορίες A B C, τότε ξεκλειδώνεται η S class και όταν τερματίσεις και την S class μπορείς να αγοράσεις την F1 Ferrari 2007.
Το online δυστυχώς δέν έχει ακόμη invites.

Ελπίζω να βοήθησα.:tiphat:

TopGunZ
19-04-2008, 14:51
Να πω δυο λόγια για το game διότι .... μου έμεινε η Σουζούκα με τα Ιαπωνικά. Μάλλον πρέπει να πάρω και το Honda μου φαίνεται γιατί με το 350Z δεν βλέπω να βγαίνει... Έχω μαζέψει 500.000 credits και πρέπει να κάνω ένα ντού να βγάλω και αυτόν τον αγώνα!:bgrin2:

Τι 350 ρε, Skyline R34 είναι η λύση. Για την πλάκα σου θα τους έχεις...

X-NEC
19-04-2008, 19:29
Τι 350 ρε, Skyline R34 είναι η λύση. Για την πλάκα σου θα τους έχεις...

Να 'σαι καλά ρε φιλε θα το δοκιμάσω.:)

pictorino
20-04-2008, 10:44
Παιχνιδάρα είναι και να σκεφτείται ότι δεν είχα δει με καλό μάτι την κυκλοφορία του,είναι όμως GT!!!Πολύ πορωτικό game,αλλά έχει το κακό ότι στην class c πρέπει να κάνεις τους χρόνους αλλιώς δεν προχωράς.Με τα χίλια ζόρια τους έκανα. Πολύ καλή η πρόκληση ΑΛΛΑ δεν υπάρχουν στην αρχή πολλές ξεκλειδωμένες πίστες και για να προχωρήσεις πρέπει να παίζεις συνέχεια την ίδια πίστα..σπαστικό!!

music_lover
20-04-2008, 16:00
Παιχνιδάρα είναι και να σκεφτείται ότι δεν είχα δει με καλό μάτι την κυκλοφορία του,είναι όμως GT!!!

έχω φάει τρελό κόλλημα,έχοντας παίξει όλα τα gt games αυτό είναι κλάσεις ανώτερο απο τα υπόποιπα και έχει αυτό που λέμε σε καθηλώνει και σε πορώνει να θέλεις συνεχώς να παίξεις! :1appl:

dj_vts
21-04-2008, 02:21
Λοιπον τελικα βρηκα τροπο και φορτωσα το save. Απλα εκανα το κωλο-update που ζηταει στην αρχη... Και μετα το δεχτηκε κανονικα και τωρα ειμαι κομπλε!!

mitsosk2000
21-04-2008, 13:51
Παιδια μια απορια. Εχει διαφορα εαν σε καποια κατηρορια τα παρεις ολα χρυσα? Σου δινει μηπως και καποιο αλλο bonus αμαξι?

nikon
21-04-2008, 13:56
Παιδια μια απορια. Εχει διαφορα εαν σε καποια κατηρορια τα παρεις ολα χρυσα? Σου δινει μηπως και καποιο αλλο bonus αμαξι?
Δεν νομίζω απλά όπως και στο GT4 μετράει στο πόσο % έχεις τελειώσει το παιχνίδι αν και δεν έχει κάτι τέτοιο το prologue αλλά έτσι κι'αλλιώς θα πάρει κανείς χρυσό με το cappuccino;:giggle:

Lazaros
22-04-2008, 00:12
Το εβαλα το αρχειακι με τα 71 αμαξια. Τελικα η φορμουλα ειναι πορωση....:angry::angry::angry:

leone
25-04-2008, 13:28
τωρα που μπορω να παιζω gt5 pro, μπορω να παω οτι ειναι ΠΟΡΩΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ το παιχνιδι...... sony σ'ευχαρστω :)

Valkyre
25-04-2008, 13:38
καλοριζικο βρε και καλες βολτες :D :D

leone
25-04-2008, 13:41
Thx... Μονο καλες? και γρηγορες :p

Akolov
25-04-2008, 14:04
Οι έχοντες την ιαπωνική version του prologue μπορούν να τρέξουν με την f1 ??:please2: 45 ευρώ ξανά δεν σκάω προτιμώ να τα φάω στους σινεμάδες....:badpc::pppbbbttt::rant:

Valkyre
25-04-2008, 14:05
exei bgei update gia to japan ;)

Akolov
25-04-2008, 14:09
Really ??? OMG , πάω πάω να κατεβάσω το update λοιπόν .... ΚΑΛΗΜΕΡΑ Valkyre !:cheers:

Lazaros
25-04-2008, 22:30
Καταφερα και επαιξα με τον φιλο PS4 2 φορες online. Μιλαμε πολυ γελιο. :angry::angry::angry:
Μονο που οι αλλοι ολο εξω απο τον δρομο μας πετανε.

:mad::mad::mad:
Και οταν καποιος χανει την θεση του απο πρωτος εγκαταλειπει το παιχνιδι. Μα τι Κοτα θεε μου. :tongue::tongue:

personGR
25-04-2008, 22:35
Και οταν καποιος χανει την θεση του απο πρωτος εγκαταλειπει το παιχνιδι. Μα τι Κοτα θεε μου. :tongue::tongue:

Στο forza να δεις τι γινόταν που είχε και damage..
Τα θυμάμαι και γελάω...:)

leone
25-04-2008, 22:38
μπορει να μου προτεινει κανεις τι αμαξι να παρω στο s class , στην κατηγορια all manufacturers ?? εχω παρει ενα s2000 το φτιαγμενο αλλα ειναι δυσκολο, και δε μπαινει σε ολες τις κατηγοριες λογο tuning.

Lazaros
26-04-2008, 00:34
Στο forza να δεις τι γινόταν που είχε και damage..
Τα θυμάμαι και γελάω...:)

Μια απο τα ιδια.
Το ειχα αλλα το ξεφορτωθηκα αμεσως μετα την επισκευη του.
Θα μου λειψει ο ηχος της Lexus V8, Civic Type-R, Leon 1&2, και μερικα ακομα.

Παντως παρατηρω πως στο GT5 τα φρενα δεν κοκκινιζουνε ποτε. Ειτε το πλακωνω το αμαξι απο τα 150 ειτε απο τα 300. Ελειψη ρεαλισμου αραγε η στο τελικο σταδιο του παιχνιδιου θα ειναι οκ?:pppbbbttt:
Επισης παρατηρησα πως στην SL55 AMG το στροφομετρο μεσα στο καντραν δεν παει τερμα αλλα μεχρι την μεση και λιγο παραπερα. :mad:
Οπως επισης παρατηρησα πως σχεδον σε ολα τα αμαξια δεν αναβουν τα φωτα της οπισθεν. :mad:

Τελικα στο τελικο σταδιο θα υπαρχουν καιρικες συνθηκες που να αλλαζουνε κατα την διαρκεια του αγωνα??? :confused:

Valkyre
26-04-2008, 00:44
Μια απο τα ιδια.
Το ειχα αλλα το ξεφορτωθηκα αμεσως μετα την επισκευη του.
Θα μου λειψει ο ηχος της Lexus V8, Civic Type-R, Leon 1&2, και μερικα ακομα.

Παντως παρατηρω πως στο GT5 τα φρενα δεν κοκκινιζουνε ποτε. Ειτε το πλακωνω το αμαξι απο τα 150 ειτε απο τα 300. Ελειψη ρεαλισμου αραγε η στο τελικο σταδιο του παιχνιδιου θα ειναι οκ?:pppbbbttt:
Επισης παρατηρησα πως στην SL55 AMG το στροφομετρο μεσα στο καντραν δεν παει τερμα αλλα μεχρι την μεση και λιγο παραπερα. :mad:
Οπως επισης παρατηρησα πως σχεδον σε ολα τα αμαξια δεν αναβουν τα φωτα της οπισθεν. :mad:

Τελικα στο τελικο σταδιο θα υπαρχουν καιρικες συνθηκες που να αλλαζουνε κατα την διαρκεια του αγωνα??? :confused:

Αυτο για τα φρενα , απλα να σου πω οτι ειναι αισχρο ψεμμα ετσι οπως παρουσιαζεται στο Forza.Τα φρενα δεν προκειται "ποτε" να αναψουν σε ενα συμβατικο αυτοκινητο.Και αν αναψουν θα αναψουν ελαχιστα και λιγο πριν την καταστροφη.

Τα φρενα αναβουν και κοκκινιζουν σε αγωνιστικα , και οταν λεμε αγωνιστικα , εννοουμε αγωνιστικα που τρεχουν στο ΛεΜαν και σε αλλους αναλογους αγωνες αντοχης.Στην δε φορμουλα 1 , ακομα και εκει σπανια "αναβουν".Και οταν αναβουν δεν ειναι καθολου καλο σημαδι (απο αγωνιστικης πλευρας).

Τωρα στο GT δεν φαινονται καθολου , το οποιο θα πρεπει να το φτιαξουν , δεν λεω , αλλα τα μονα αυτοκινητα στο prologue που θα ηταν ρεαλιστικο να "αναψουν" τα φρενα τους , ειναι τα Race cars που εκτος απο 2-3 αμιγως race cars με μεγαλη δυναμη και την F1 , τα υπολοιπα απλα δεν γινεται να αναψουν.

Οσο για τις καιρικες συνθηκες , ετσι εχουν πει , αλλα αναμενουμε να δουμε.Ευχομαι να το υλοποιησουν θα ειναι φοβερο.

greekteo
26-04-2008, 00:48

Αυτη την απορια κι εγω την εχω :p Σε κανενα παιχνιδι σε ολη τη σειρα δεν αναβαν τα λαμπακια της οπισθεν και δεν μπορω να καταλαβω γιατι?? :confused:

Valkyre
26-04-2008, 00:50
Αυτη την απορια κι εγω την εχω :p Σε κανενα παιχνιδι σε ολη τη σειρα δεν αναβαν τα λαμπακια της οπισθεν και δεν μπορω να καταλαβω γιατι?? :confused:

Mα τι λετε στο δικο μου αναβουν κανονικα! :frog:

greekteo
26-04-2008, 00:50
Mα τι λετε στο δικο μου αναβουν κανονικα! :frog:

Μωρε λες να καηκαν και να θελουν αλλαγμα ??:p

Επισης, τωρα που θυμηθικα ουτε τα φλας αναβουν.. Ποπο απογοητευσηηη :(

leone
26-04-2008, 00:53
Μωρε λες να καηκαν και να θελουν αλλαγμα ??:p

Επισης, τωρα που θυμηθικα ουτε τα φλας αναβουν.. Ποπο απογοητευσηηη :(
δε πας κανα συνεργειο ?? :angry::angry:

Lazaros
26-04-2008, 01:00
:giggle::giggle::giggle:

Πλακα στην πλακα μου την δινει που δεν μπορω να ρυθμισω λιγο τον καθρεπτη, ολο μισος φαινεται. Πολυ εκνευριστικο αυτο. απο την στιγμη που εχεις τελεια οραση απο την θεση του οδηγου να φτιαξουν και λιγο τον καθρεπτη. :hide::hide:

Μια νυχτερινη πιστα παντως δεν θα μας χαλασει καθολου.
Επισης παρατηρω παρα πολυ πως σε πολλα αμαξια δεν πολυφαινονται τα οργανα σε ολες τις πιστες σωστα. Πρεπει να μπεις σε κανα τουνελ η να πετυχεις τον ηλιο απο πισω για να τα δεις τελεια.
Παντως σε σχεση με το φορζα 1&2 το GT5P ειναι μακραν πολυ μπροστα απο ρεαλισμο.
Αν καταφερουν και κανουν τις μηχανικες κομπινες που ηταν στο Φορζα 2, πχ αλλαγη κινητηρα θα ειναι αψογο.

Ακομα θυμαμαι ενα παιδι (ιταλο) που παιζαμε αυτος με φερραρι F50 αν θυμαμαι καλα τουμπανιασμενη, και εγω με Golf GT (αλλα με κινητηρα απο το R32 Τουρμπατο φουλ, 540 ΚW αν θυμαμαι καλα) παλευε ο ερημος να με πιασει αλλα ματαιος ο κοπος, ετρωγε κολωνες για τα καλα :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

greekteo
26-04-2008, 01:03
Νομιζω Λαζαρε, αμα εχεις τιμονιερα εχει ενα ειδικο κουμπι που μπορεις να γυρισεις το "κεφαλι" του οδηγου δεξια και αριστερα και να δεις τι γινεται στο πλαι. Δεν ειμαι 100% σιγουρος. (αμα εννοεις τους πλαινους καθρεφτες βεβαια.. Οντως η απωλεια νυχτερινης πιστας ειναι μεγαλη.. Στο full θα εχει στανταρ

Lazaros
26-04-2008, 01:08
Νομιζω Λαζαρε, αμα εχεις τιμονιερα εχει ενα ειδικο κουμπι που μπορεις να γυρισεις το "κεφαλι" του οδηγου δεξια και αριστερα και να δεις τι γινεται στο πλαι. Δεν ειμαι 100% σιγουρος. (αμα εννοεις τους πλαινους καθρεφτες βεβαια.. Οντως η απωλεια νυχτερινης πιστας ειναι μεγαλη.. Στο full θα εχει στανταρ

Αυτο το καταφερνεις και με το κουμπι. Παντως στον καθρεφτη φαινονται λιγο τα αυτοκινητα. :rant:

Αναρωτιεμαι τι θα γινει στον τομεα τον μηχανικων βελτιωσεων. Ενα σωστο δυναμομετρο πρεπει να μπει παντως, και αν μπορουμε να ρυθμιζουμε τα παντα στον μηχανικο τομεα. απο χρονισμο εκκεντροφορων μεχρι αναλογια αερα βενζινης. Ultimate Simulator μετα. :):):)
Η κανουμε κατι ολοκληρωμενο η οχι. Δεν παιζει ρολο μονο ο αερας στα λαστιχα, το σασμαν, αναρτηση. Παιζουνε παρα πολλα πραγματα.(αυτο το συναντησα στο PC στο Street Legal Redline. Πολυ καλες πατεντες μα χειρισμος 0 ! ! ! )

leone
26-04-2008, 01:11
μηχανικα περιμενω πολλα. δλδ να φτιαχνεται καλα το αμαξι, αλλα και κανα body kit δεν ειναι κακο.

Lazaros
26-04-2008, 01:14
μηχανικα περιμενω πολλα. δλδ να φτιαχνεται καλα το αμαξι, αλλα και κανα body kit δεν ειναι κακο.

Εμενα δεν θα με χαλουσε και ενα δικο μας χρωματολογιο, μερικες ζαντουλες και οχι μονο 100 οπως σε ολα τα προηγουμενα. Οπως επισης δεν θα με χαλασει και η επιλογη Race Modification που ειχα δει στο GT2 αν θυμαμαι καλα. Και πρεπει να βαλουνε και επιτελους κανα παλιο αμαξι μεσα, Punto Gt, Ford escort Mk2, Opel Ascona κλπ. Τα καινουργια καλα ναι δεν λεω, αλλα και λιγο αναδρομη στην Παλια ωραια εποχη δεν νομιζω να μας χαλασει ε? :):):)

greekteo
26-04-2008, 01:14
Οντως με ολες τις δυνατοτητες που λες θα ειναι φοβερο simulator αν και αμφιβαλλω να εχει τοσες λεπτομεριες γιατι γινεται πιο δυσκολο μετα. Αντε ας πουμε να παρει ενα 10χρονο το GT5 και να του λεει ρυθμισε τον χρονισμο εκκεντροφορων :p:p .. Αει βγαλε ακρη μετα xixi.. Αλλα για ultimate sim εχεις απολυτο δικιο..

leone
26-04-2008, 01:15
καλα αμα μποθν τετοιες ρυθμισεις καλο πασχα..........

Ποτε θα μπει ενα saxo vts στο Gt ????? :/

Lazaros
26-04-2008, 01:17
καλα αμα μποθν τετοιες ρυθμισεις καλο πασχα..........

Ποτε θα μπει ενα saxo vts στο Gt ????? :/

Οποτε βαλουνε Leon Cupra 1 & 2 :rofl::rofl::rofl:

greekteo
26-04-2008, 01:17
Εμενα δεν θα με χαλουσε και ενα δικο μας χρωματολογιο, μερικες ζαντουλες και οχι μονο 100 οπως σε ολα τα προηγουμενα. Οπως επισης δεν θα με χαλασει και η επιλογη Race Modification που ειχα δει στο GT2 αν θυμαμαι καλα. Και πρεπει να βαλουνε και επιτελους κανα παλιο αμαξι μεσα, Punto Gt, Ford escort Mk2, Opel Ascona κλπ. Τα καινουργια καλα ναι δεν λεω, αλλα και λιγο αναδρομη στην Παλια ωραια εποχη δεν νομιζω να μας χαλασει ε? :):):)

Πολυ σωστοος.. Εγω θελω πως και πως να δω κανα renault 5 μεσα :rofl: και να εχει 5-6 ευρωπαικα και αμερικανικα παραπανω γιατι απο γιαπωνεζικα γινεται ενας χαμος.. Πανω απο 20 φορες ειχε το nissan skyline στο Gt4.. Δεν αναλαμβανεις μωρε εσυ τις ιδεες για το επομενο gran turismo ??:D:D

leone
26-04-2008, 01:18
δε λεω ωραις οι ferrari και οι porche αλλα, αλλη η φαση να εχεις ενα cosworth και να μπαινεις κοματια :p

Lazaros
26-04-2008, 01:18
Αντε ας πουμε να παρει ενα 10χρονο το GT5 και να του λεει ρυθμισε τον χρονισμο εκκεντροφορων :p:p .. Αει βγαλε ακρη μετα xixi.. Αλλα για ultimate sim εχεις απολυτο δικιο..

Ναι ενω αμα του πει δωσε καμπερ, καστερ, Τοε, κεντρο βαρους, διαφορικα λες το 10χρονο να τα καταφερει??? Εδω εμεις οι μεγαλοι και τα βρισκουμε παλουκια. Το 10χρονο να παει για NFS :rofl::rofl:

Lazaros
26-04-2008, 01:21
δε λεω ωραις οι ferrari και οι porche αλλα, αλλη η φαση να εχεις ενα cosworth και να μπαινεις κοματια :p

Δεν θες να σκεφτεις πως πανε τα Escort Mk2. Βλεπε αναβαση ριτσωνας....:)
Αλλο παλι κουλο, το Integra Type-R εχει Ιαπωνεζικο κοντερ που τερματιζει στα 180 και στις ευθειες εδειξα με το ψηφιακο 250!!!
Γιατι δεν βαζουνε τα Ευρωπαικα Καντραν??? Βεβαια εχει πλακα να τερματιζει το κοντερ με 4η και 5η,6η να φορτωνουν καργα. Πολυ γελιο λεμε. :)

Valkyre
26-04-2008, 01:23
Αυτο με τον καθρεφτη μπορειτε να το ρυθμισετε απο τα options.Εγω εχω βαλει στον δεξι μοχλο στην επιλογη "δεξια-αριστεα" να κοιταω το κοκπιτ αναλογα. ;)

Ειναι πολυ γαματο και προσθετει μπολικα στο "immerssion" ;)

Lazaros
26-04-2008, 01:27
Η επιλογη Drift. Ολα τα λεφτα. Κριμα που δεν μπορεις να το κανεις και συναγωνισμο στο δικτυο.
Επισης δεν μπορεις να παιξεις διπλο στο ιδιο PS3 με το δικο σου αμαξι και με ενα τελειως μαμα. Εγω πχ θελω να δω διαφορες με τις ρυθμισεις του αμαξιου μου στην επιλογη Α (quick tune) με ενα μαμα παραλληλα. Θελει φτιαξιμο το τελικο παιχνιδι, αν το πλασαρουν ετσι θα ειναι χαλια.

Valkyre
29-04-2008, 15:09
Η επιλογη Drift. Ολα τα λεφτα. Κριμα που δεν μπορεις να το κανεις και συναγωνισμο στο δικτυο.
Επισης δεν μπορεις να παιξεις διπλο στο ιδιο PS3 με το δικο σου αμαξι και με ενα τελειως μαμα. Εγω πχ θελω να δω διαφορες με τις ρυθμισεις του αμαξιου μου στην επιλογη Α (quick tune) με ενα μαμα παραλληλα. Θελει φτιαξιμο το τελικο παιχνιδι, αν το πλασαρουν ετσι θα ειναι χαλια.

Sigoyra θα τα φτιαξουν αυτα , αν και τωρα μπορεις να δεις την διαφορα μεταξυ φτιαγμενου και μαμα , αλλα με ηλιθιο και σπαστικο τροπο.

Lazaros
29-04-2008, 16:30
Ε? Για πες πως ! !

Valkyre
29-04-2008, 18:29
Απλα περνεις το μαμα κανεις χρονους με το μαμα και μετα με το φτιαγμενο , ειναι ηλιθιο το ξερω αλλα τι να κανουμε.Παντως εννοειται οτι δεν προκειται να ειναι ετσι το τελευταιο.Μην ξεχναμε οτι προκειται για δειγμα.

Nightangel_uk
01-05-2008, 20:27
Ρε παιδιά, τι update έκαναν πάλι οι τύποι στο GT5p για να καταλάβω:mad: ?
'Εβαλαν άλλα PP και αυτό ήταν ? Που είναι αυτό το γ@μημένο:rant: το INVITE ?
Θα μας τρελάνουν ?

PDS
03-05-2008, 18:39
33541

SalazarTheGreek
03-05-2008, 19:25
paidia sygnomi pou grafo me greeklish ,alla exw mpei meso tou web browser tou ps3...Loipon x8es pira to gt5p kai afou ekana to install meta me enimerwse gia ena update...patisa ok,gia na to katevasei alla konta otan ftasei sto 50% mou emfanizetai ena minima to opoio grafei Network Problem .....to exo dokimasei simera pano apo 7 fores kai tipota....to xanaekana install,alla pali tipota..... ka8arisa ti cache alla kai pali tipota...mipos gnwrizete ti ftaiei...???

Valkyre
03-05-2008, 20:02
απλα θελει υπομονη φιλε μου.Εμενα μου το εκανε με την πρωτη.Σε αλλους πιο αυτχους ηθελε πολλες προσπαθειες δυστυχως...keep trying

Lazaros
04-05-2008, 01:53
Λοιπον το συνεδεσα στην 22αρα μου HDMI και τρελλαθηκα απο τα γραφικα. Η αυτοματη αναγνωριση ειπε πως σηκωνει μεχρι και 1080ι αν θυμαμαι καλα. Αυτη ειναι η καλυτερη ή όχι? Ναι οκ τα γραφικα σκιζουν, και το προβλημα με τον καθρεπτη εξαφανιστηκε, τωρα βλεπω τα παντα και καθαρα. Νομιζω πως στο replay, παρατηρω κατι πιξελιασματα στις ζαντες, στις πορτες(επαφες) και στα διακοσμητικα του αυτοκινητου. Απο τι ειναι αυτο αραγε? Κατι τετοιο παρατηρω και στην αρχικη οθονη οπου τα αυτοκινητα ειναι φωτογραφισμενα σε διαφορα τοπια. Παντως ξαναλεω, τα γραφικα απλα σκιζουνε. Τρελλαθηκα.

leone
04-05-2008, 10:38
Λοιπον το συνεδεσα στην 22αρα μου HDMI και τρελλαθηκα απο τα γραφικα. Η αυτοματη αναγνωριση ειπε πως σηκωνει μεχρι και 1080ι αν θυμαμαι καλα. Αυτη ειναι η καλυτερη ή όχι? Ναι οκ τα γραφικα σκιζουν, και το προβλημα με τον καθρεπτη εξαφανιστηκε, τωρα βλεπω τα παντα και καθαρα. Νομιζω πως στο replay, παρατηρω κατι πιξελιασματα στις ζαντες, στις πορτες(επαφες) και στα διακοσμητικα του αυτοκινητου. Απο τι ειναι αυτο αραγε? Κατι τετοιο παρατηρω και στην αρχικη οθονη οπου τα αυτοκινητα ειναι φωτογραφισμενα σε διαφορα τοπια. Παντως ξαναλεω, τα γραφικα απλα σκιζουνε. Τρελλαθηκα.
ωρα να λιοσεις στο μαγικο κοσμο του Gran Turismo :tongue::tongue:

Lazaros
04-05-2008, 16:07
Αστα να πανε. Αυπνος εμεινα, στις 9 επεσα για υπνο, τωρα ξανα που ξυπνησα παω για λιωσιμο. Μα τι θα γινει με το Invite?? Και να βαλουνε κανα αυτοκινητο παραπανω. τα βαρεθηκα αυτα. :banghead:

leone
05-05-2008, 10:06
Αστα να πανε. Αυπνος εμεινα, στις 9 επεσα για υπνο, τωρα ξανα που ξυπνησα παω για λιωσιμο. Μα τι θα γινει με το Invite?? Και να βαλουνε κανα αυτοκινητο παραπανω. τα βαρεθηκα αυτα. :banghead:
για τα Invite θα δουμε ποτε θα γινει αυτο. τα αμαξια ομως για demo ειναι αρκετα :)

Valkyre
05-05-2008, 13:49

Πως καταφερες και βαρεθηκες 74 αυτοκινητα σε 1 μερα?:frog:

Lazaros
05-05-2008, 14:19
Τοσο καιρο δεν το ειχα το παιχνιδι??? Απλα απο τοτε που πηρα την οθονη απολαμβανω γραφικα. Παλι σε μερικα αμαξια δεν φαινεται καλα ο καθρεπτης. Γκρρρρρρρ. Και το εβαλα και σε 42αρα, το ιδιο κανει. PATCH γρηγοραααααααααα

leone
05-05-2008, 14:21
εγω που παιζω στην παλια τηλεοραση ακομα τι να πω ?? :p

touristas
05-05-2008, 14:22
e oxiiiii,eglima.vale protereotita tileorasi.tha einai san na pires kainouria konsola.den xreiazetai na ksodeuteis.me 250 euro mporeis na pareis mia 19ara amsung hd ready kai na apolauseis

leone
05-05-2008, 14:24
e oxiiiii,eglima.vale protereotita tileorasi.tha einai san na pires kainouria konsola.den xreiazetai na ksodeuteis.me 250 euro mporeis na pareis mia 19ara amsung hd ready kai na apolauseis
ναι ειναι πρωτη προταιρεοτητα, απλα επειδη εβαλα και το ps3 σε δοσεις, δε γινοταν ολα μαζι....... Παντως ειναι παιχνιδαρα το ατοιμο :frog::frog:

Valkyre
05-05-2008, 14:26
Τοσο καιρο δεν το ειχα το παιχνιδι??? Απλα απο τοτε που πηρα την οθονη απολαμβανω γραφικα. Παλι σε μερικα αμαξια δεν φαινεται καλα ο καθρεπτης. Γκρρρρρρρ. Και το εβαλα και σε 42αρα, το ιδιο κανει. PATCH γρηγοραααααααααα

Αααα τωρα καταλαβα , γιατι ετσι οπως ειδα το τελευταιο μηνυμα , λεω μα καλα πως βαρεθηκε τοσο γρηγορα!:angry:

Παντως για τον καθρεπτη , το ξερεις οτι μπορεις και γυρνας την καμερα μεσα στο κοκπιτ ετσι δεν ειναι?Μπορεις να δεις ολο το κοκπιτ γυρω γυρω αν θες! ;)

leone
05-05-2008, 14:27
ναι απλα μη το κανεις σε στροφες πανω γιατι οσες φορες το εχω επιχειρηση, εχω βρεθει στα παρτερια χαχαχα

Lazaros
05-05-2008, 17:34
Το ξερω. Αυτο κανω, κοιταω στις ευθειες, μα στις στροφες με νοιαζει γιατι ερχονται απο πισω μερικοι μερικοι στο ονλαιν και μου την χωνουνε, θελω να τους αποφευγω ! ! ! !!

tasioskis
06-05-2008, 13:00
Are Sony PS3 owners paying to beta test GT5 (Gran Turismo 5 Prologue)?

http://www.product-reviews.net/wp-content/userimages/2008/05/are-sony-ps3-owners-paying-to-beta-test-gt5.jpg
Gran Turismo has become more popular than many people would have thought it would become, as it is now more than just a racing game. When the first Gran Turismo game was being made game developer Polyphony Digital had to approach many car manufactures so that they could include their vehicles on the game. How the tables have turned as it now seems as if the car makers want to see what the developers are going to do next.
With the new Gran Turismo 5 Prologue already released this is giving a taste of what we can expect once the full game is released some time next year. However; you have to ask the question “are we paying to beta test some new features.”
In the past Gran Turismo games feature a huge amount of events for us as the driver to compete in, from time trials, endurance racing and some rally racing thrown in to the mix. However; do not expect anything like that on Gran Turismo 5 prologue as it is just a glorified demo of the full game. In the demo game we have three tiers, each has a handful of races and challenges for you to compete, and if you manage to finish in the podium on each you will then move on to the next tier. Once you complete the first three you will unlock a secret group of challenges for you to compete in.
The greatest thing about the new game is that it is the first one from the Gran Turismo series to be playable online, with over 16 people being able to race each other on the internet. There is one problem with this though as the setup is a little backwards, it does not have a friends list and you do not get the choice to choose your track or settings, but as this is a new feature we should be thankful that we have this function.
The new demo allows you to download videos; this showcases new cars and events that will be coming in the future. Sony has said that they plan to expand on the cars and tracks through downloadable updates, but what sticks in my mind is how you are having to pay money for this game with less that half the content than you would expect.
If you liked GT2 and GT3 then you will feel right at home with GT5 prologue as it mixes the driving simulator with fun. If you want to get the best from the game, then I advise you to get a racing steering wheel to connect to your PS3, if not then at least get a new dual shock three controllers. This will allow you to drive better as you can get a feel when you are pushing the car to much.
So we know that as a racing simulator GT5 is great, but there is one big downside and that is the online gameplay. Online play is up and down, the setup options are poor and the lack of voice chat makes this part of the game below par. That is not all, there is always connection issues as well as sometimes being able to bump and grind with someone, and then sometimes you can’t. The problem is the main part of the game is so polished and this only makes the online troubles stand out even more, but I am certain that a future patch will fix these problems in due course.
Gran Turismo 5 Prologue is indeed a superb game but there is no getting away from the fact that it is only a stop gap until the real game hits us. One thing that gamers will moan about is how high the price is for what you are getting.
So the question I ask is Are Sony PS3 owners paying to beta test GT5

nikon
06-05-2008, 13:18
Beta δεν την λες αλλά και να πούμε ότι είναι μακάρι όλες οι beta εκδόσεις των παιχνιδιών να ήταν έτσι.

Valkyre
06-05-2008, 13:56
Aμα το GT5p θεωρειται beta , τοτε το full game Grid τι ειναι?Δειγμα του δειγματος?

nikon
06-05-2008, 13:58
Aμα το GT5p θεωρειται beta , τοτε το full game Grid τι ειναι?Δειγμα του δειγματος?
Κάτσε να το δούμε ρε c το έχεις καταθάψει πριν βγει το κακόμοιρο.

Valkyre
06-05-2008, 14:16
Κάτσε να το δούμε ρε c το έχεις καταθάψει πριν βγει το κακόμοιρο.

χαχα ταφοπλακα κανονικη του εβαλα! :D

X-NEC
06-05-2008, 14:40
χαχα ταφοπλακα κανονικη του εβαλα! :D

http://img152.imageshack.us/img152/5246/ripxx2.jpg (http://imageshack.us)

:angry::angry::angry:

leone
06-05-2008, 14:41
χαχαχα πολυ καλο

Valkyre
06-05-2008, 14:51
λοοοοοοολ

Lazaros
06-05-2008, 17:34
Εγω προσωπικα πολυ θα θελα μια Βετα εκδοση του τελικου GT5. Μου αρεσει να τους χωνω καμια ιδεα παραπανω και επειδη ειμαι και λιγο ψειρας οπως πχ ειχα αναφερει παλιοτερα πως το στροφομετρο της Mercedes SL55 AMG δεν στροφαρει παρα μονο μεχρι την μεση στο αναλογικο κοντερ, ε εχω δει κανα 2 στραβα ακομα, θα θελα λοιπον να δοκιμασω τα παντα. Πως μπορω να γινω Επισημος Δοκιμαστης ??? Χι χι χι

Lazaros
06-05-2008, 22:39
Ακομα ενα μεγαλο Bug που ανακαλυψα. Δεν μπορει να εχεις την Μ3, να πας κυριολεκτικα με το πλαι, να βλεπεις απο πισω τον καπνο κανονικα, και στο replay, και οταν εισαι απο μεσα να μην τον βλεπεις στον καθρεπτη την ιδια στιγμη που πισω γινεται το ελα να δεις :mad::banghead::banghead::mad::mad:

leone
06-05-2008, 23:15
εχεις την Μ3, να πας κυριολεκτικα με το πλαι :1appl::1appl: ετσι παιδι μου, τετοια θελω να διαβαζω...... καυτοοοοοο

Lazaros
07-05-2008, 00:35
Ρε παιδια, ειναι μονο σε μενα η και σε αλλους?
Βλεπω τις ενωσεις των πορτων πορτπαγκαζ, τζαμιων, λωριδες γενικα που εχουν να κανουν με τα μερη του αμαξωματος, οπως και την κιτρινη γραμμη κατω στον δρομο, να κανουν ελαφρως ενα πιξελιασμα. Η Οθονη ειναι Full HD 1080 I, ολα τα φιλτρα απο τις αρχικες ρυθμισεις στη κονσολα στα φουλ, συνδεδεμενη με HDMI. Το κανει και σε αλλους?
Μηπως να κατεβασω την αναλυση η κατι αλλο η ετσι ειναι το παιχνιδι?

Lazaros
07-05-2008, 00:45
:1appl::1appl: ετσι παιδι μου, τετοια θελω να διαβαζω...... καυτοοοοοο

Και φαντασου πως εχω χειριστηριο, ουτε καν τιμονιερα.(no money και χωρος προς το παρων). Καλα με το εβο το 9 πεφτει πολυ γελιο, του κανεις οτι θες. Μουτρα, κωλο, με τα 4. Ισως να ελεγχεται και πιο καλα λογω 4κινησης και σαφως λιγοτερης δυναμης της Μ3. Για πολυ διατριβη (και διαστροφη :giggle::giggle:) μιλαμε το παιχνιδι. Αυτα τα bug να μην ειχε. :(:rant:

leone
07-05-2008, 11:03
αμα το βαλεις professional και αφεραισεις και κατι βοηθηματα, πηγαινει με τις πορτες :p
οσο μπορεις :p

leone
10-05-2008, 11:07
Grand Turismo, η μεγάλη πρόκληση

http://www.pcw.gr/photos/GT5Prologue_large.jpg

Η συνεργασία της Sony Europe και της Nissan θα δώσουν την ευκαιρία στον πιο ικανό παίκτη του GT να δοκιμάσει την τύχη του σε αληθινούς αγώνες και να αποκτήσει αγωνιστική άδεια οδήγησης με την Nissan! H ακαδημία του Grand Turismo είναι γεγονός και αποτελεί ένα σχέδιο πρόκληση, για τους παίκτες του δημοφιλούς παιχνιδιού αγωνιστικών αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα, θα διοργανωθεί ένας πανευρωπαϊκός διαγωνισμός στο GT5 Prologue, ο οποίος στην πρώτη φάση, που διαρκεί 4 μήνες, θα αποτελείται από μία σειρά αγώνων σε εθνικό επίπεδο μέσα από το online δίκτυο της Sony.

O ένας και μοναδικός νικητής θα περάσει στο δεύτερο στάδιο, κατά το οποίο θα λάβει μία τετράμηνης διάρκειας εκπαίδευση. Αυτή θα συνοδεύεται και από πραγματική οδήγηση, με το Nissan 350Z, για να αποκτήσει την αγωνιστική του άδεια και να βρεθεί με την ομάδα της Nissan, τον Ιανουάριο του 2009, στο Dubai για τον αγώνα αντοχής 24H.
Φαίνεται λοιπόν, ότι η ερώτηση που απασχολεί αρκετούς gamers του είδους, για το αν ένα τόσο αληθοφανές παιχνίδι μπορεί να διδάξει τις τεχνικές που χρειάζονται υπο πραγματικές συνθήκες οδήγησης, θα λάβει απάντηση σε λίγους μήνες.

http://www.pcw.gr/default.php?pid=6&art_id=3164

Valkyre
10-05-2008, 13:23
λολ τι ειπες τωρα... :D

pictorino
10-05-2008, 13:49
αυτά είναι!!όλοι με τα μούτρα στο GT!!!!!

Lazaros
10-05-2008, 20:52
αμα το βαλεις professional και αφεραισεις και κατι βοηθηματα, πηγαινει με τις πορτες :p
οσο μπορεις :p

Μα εκει το εχω φιλτατε.
:yay::yay::yay::yay::yay:

Να βαλουν και Track Editor. Καπου το ακουσα πως ισως βγει. Μα πρεπει να το βαλουνε, ΠΡΕΠΕΙΙΙΙΙΙΙΙ :yes::yes::yes::yes:

Nightangel_uk
10-05-2008, 21:03
Ας βάλουν πρώτα το INVITE που αναγκαζόμαστε να παίζουμε με ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ και μετά ας βάλουν και...πλυντήριο αυτοκινήτων.Λίγο με νοιάζει....

Katana
11-05-2008, 00:51
Xαχα, πάλι ξεφύγαν τα Japόνια!

pictorino
11-05-2008, 01:16
Μα εκει το εχω φιλτατε.
:yay::yay::yay::yay::yay:

Να βαλουν και Track Editor. Καπου το ακουσα πως ισως βγει. Μα πρεπει να το βαλουνε, ΠΡΕΠΕΙΙΙΙΙΙΙΙ :yes::yes::yes::yes:

track editor??

Lazaros
11-05-2008, 11:08
Ας βάλουν πρώτα το INVITE που αναγκαζόμαστε να παίζουμε με ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ και μετά ας βάλουν και...πλυντήριο αυτοκινήτων.Λίγο με νοιάζει....

Μα ειχε πλυντηριο στο προηγουμενο αν θυμασαι καλα. Ισως ομως δεν πηγαινε κανεις και το κλεισανε :innocent::innocent::tongue::tongue:

Lazaros
14-05-2008, 12:10
Και αλλο BUG ! ! ! !:banghead::banghead::mad::mad:

Στο διπλο - 2 player Battle, ο πανω παικτης δεν εχει στον καθρεπτη του τον πισω, και ο κατω βλεπει τον εαυτο του. :banghead::banghead::banghead:

Καλα δεν τον δοκιμαζουνε το παιχνιδι καλα καλα πριν το βγαλουνε στην κυκλοφορια???? :pppbbbttt::pppbbbttt::pppbbbttt::pppbbbttt:

Valkyre
14-05-2008, 12:27
Lazare , εχεις συνηδειτοποιησει οτι προκειται για ντεμο?Δεν ειναι η ολοκληρωμενη εκδοση...

Lazaros
14-05-2008, 13:22
Lazare , εχεις συνηδειτοποιησει οτι προκειται για ντεμο?Δεν ειναι η ολοκληρωμενη εκδοση...

Ναι, δεν ζηταω 432 αμαξια ουτε 200 πιστες. Λογικο πραγμα ειναι αυτο με τον καθρεπτη. Τελος παντων. Αναμενουμε το invite.

leone
14-05-2008, 13:26
τελικα τα invite τι γινετε? θα μπουν ?

Valkyre
14-05-2008, 13:46
Ναι, δεν ζηταω 432 αμαξια ουτε 200 πιστες. Λογικο πραγμα ειναι αυτο με τον καθρεπτη. Τελος παντων. Αναμενουμε το invite.

Oχι δεν ειναι παραλογο να εχει ενα λαθος στον καθερφτη στο split screen (!!) στο demo.Παραλογο ειναι να ειχε πλυντηριο οπως ειπες πιο πανω.Λες και δεν εχουν πιο σοβαρα θεματα να ασχοληθουν , θα ασχοληθουν με τις λεπτομεριες.

Να πω οτι το παιχνιδι ειναι ελλατωματικο και δεν παιζει σωστα, να πω ενταξει.Αλλα τωρα ο καθερφτης στο split screen ειναι μηδενικης σημασιας στην φαση που βρισκεται το παιχνιδι.

Τα σημαντικα ειναι τα invites , το σωστο online , και damage.Aυτα ειναι που πρεπει να αντιμετωπισουν αμεσα.Ουτε τα πλυντηρια , ουτε τους καθρεφτες.Αυτα διορθωνονται ευκολα και προστιθενται ακομα πιο ευκολα στην τελικη βερζιον του παιχνιδιου. ;)

pictorino
14-05-2008, 14:47

αν είναι demo ας το μοίραζαν δωρεάν

Lazaros
14-05-2008, 16:03

+1 :angry:

Και στην τελικη να μας κανουν μια εκπτωση των οσων εχουμε παρει το prologue απο το τελικο. :innocent:

Nightangel_uk
14-05-2008, 16:06
Ρε παιδιά, έχουν σπάσει τα νεύρα μου με την αδιαφορία τους.
Έδωσαν update για να βλέπουμε την οθονίτσα στην F1 και μας έχουν γ@μήσει με το INVITE Δηλαδή αυτό μας ένοιαζε ? Να βλέπουμε την οθονίτσα ? Τι μ@λακία online έχουν φτιάξει ?

Valkyre
14-05-2008, 17:34

+1 :angry:

Και στην τελικη να μας κανουν μια εκπτωση των οσων εχουμε παρει το prologue απο το τελικο. :innocent:

Γιατι δεν πηγατε να αγορασετε ενα απο τα αρκετα racing παιχνιδια που κυκλοφορουν στο PS3?Γιατι αγορασατε το συγκεκριμενο?Αφου προφανως σας την σπαει τοσο πολυ ο καθρεφτης στο διπλο και η ελειψη πλυντηριου , γιατι δεν πηγατε να παρετε το ProStreet,DIRT,GRID αυτες τις υπερπαιχνιδαρες που εχουν οχι μονο λιγοτερο υλικο απο το "ντεμο" του prologue , αλλα ταυτοχρονα ειναι και χιλιες φορες χειροτερα στο gameplay?Γιατι δεν σκασατε την 70αρα σας εκει?Κατα τα αλλα σας πειραξαν τα 35 ευρω που δωσατε και δεν εχετε καθρεφτη στο διπλο και πλυντηριο.Επρεπε να δειτε τα bugs στα παραπανω παιχνιδια στις τελικες εκδοσεις , τα οποια ηταν -επιεικως- unplayable σε συγκεκριμενα σημεια.

Κανεις δεν σας αναγκασε να πατε να το παρετε , παντα αυτο γινοταν με την σειρα GT , εβγαινε δηλαδη πρωτα ενα prologue και μετα η τελικη εκδοση.Και το συγκεκριμενο prologue ειναι το μεγαλυτερο που βγηκε ποτε.Με το περισσοτερο υλικο και τα λιγοτερα bugs.

Ναι σωστα επρεπε να το μοιραζαν δωρεαν, επειδη και τα ντεμο των αλλων παιχνιδιων προσφερουν τα ιδια ακριβως πραγματα.

Εγω εχω τονισει τι ειναι αυτο που λειπει απο το prologue.Ιnvites , damage και σωστα online penalties.Tωρα αν αυτα τα λυσουν (οπως εχουν υποσχεθει) χεστηκα εαν θα εχω καθρεφτη σωστο στο διπλο , αν θα εχω πλυντηριο , εαν θα μπορω να βαζω το ονομα μου να φαινεται στο τζαμι του αυτοκινητου , εαν θα ακουγεται καινουργιος ηχος απο τα λαστιχα.

Αυτα ειναι πραγματα που ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ το prologue.Aφορουν το τελικο παιχνιδι.Και οποιος εχει μετανιωσει τα λεφτακια του ας το ξεφορτωθει τωρα που υπαρχει ζητηση και μπορει να το πουλησει 25-30 ευρω, και ας περιμενει την τελικη εκδοση.Απλα και ομορφα.

leone
14-05-2008, 17:37
δε νομιζω να υπαρχουν αλα demo σαν και αυτο

stratisd
14-05-2008, 19:37
Γιατι δεν πηγατε να αγορασετε ενα απο τα αρκετα racing παιχνιδια που κυκλοφορουν στο PS3?Γιατι αγορασατε το συγκεκριμενο?Αφου προφανως σας την σπαει τοσο πολυ ο καθρεφτης στο διπλο και η ελειψη πλυντηριου , γιατι δεν πηγατε να παρετε το ProStreet,DIRT,GRID αυτες τις υπερπαιχνιδαρες που εχουν οχι μονο λιγοτερο υλικο απο το "ντεμο" του prologue , αλλα ταυτοχρονα ειναι και χιλιες φορες χειροτερα στο gameplay?Γιατι δεν σκασατε την 70αρα σας εκει?Κατα τα αλλα σας πειραξαν τα 35 ευρω που δωσατε και δεν εχετε καθρεφτη στο διπλο και πλυντηριο.Επρεπε να δειτε τα bugs στα παραπανω παιχνιδια στις τελικες εκδοσεις , τα οποια ηταν -επιεικως- unplayable σε συγκεκριμενα σημεια.

Κανεις δεν σας αναγκασε να πατε να το παρετε , παντα αυτο γινοταν με την σειρα GT , εβγαινε δηλαδη πρωτα ενα prologue και μετα η τελικη εκδοση.Και το συγκεκριμενο prologue ειναι το μεγαλυτερο που βγηκε ποτε.Με το περισσοτερο υλικο και τα λιγοτερα bugs.

Ναι σωστα επρεπε να το μοιραζαν δωρεαν, επειδη και τα ντεμο των αλλων παιχνιδιων προσφερουν τα ιδια ακριβως πραγματα.

Εγω εχω τονισει τι ειναι αυτο που λειπει απο το prologue.Ιnvites , damage και σωστα online penalties.Tωρα αν αυτα τα λυσουν (οπως εχουν υποσχεθει) χεστηκα εαν θα εχω καθρεφτη σωστο στο διπλο , αν θα εχω πλυντηριο , εαν θα μπορω να βαζω το ονομα μου να φαινεται στο τζαμι του αυτοκινητου , εαν θα ακουγεται καινουργιος ηχος απο τα λαστιχα.

Αυτα ειναι πραγματα που ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ το prologue.Aφορουν το τελικο παιχνιδι.Και οποιος εχει μετανιωσει τα λεφτακια του ας το ξεφορτωθει τωρα που υπαρχει ζητηση και μπορει να το πουλησει 25-30 ευρω, και ας περιμενει την τελικη εκδοση.Απλα και ομορφα.

Εντάξη ρε φίλε valkyre μήν εξάπτεσαι, καλά κάνουν και δηλώνουν τις ελείψεις τα παιδιά. Και εγώ έφαγα τρομερό κόλημα με το παιχνίδι και δέν λυπήθηκα ποτέ τα 49.99 ευρώ που το αγόρασα, την πρώτη μέρα που το έφεραν τα seven, αλλά καλό είναι να λέμε και τα στραβά που έχει.
Φυσικά και δέν συγκρίνεται με τα GRID και PRO STREET, αυτά είναι παιχνίδια, ενώ το GT5P θέλω να πιστεύω οτι είναι κάτι παραπάνω και αγγίζει τα όρια της εξομοίωσης.

Valkyre
14-05-2008, 19:47
Εντάξη ρε φίλε valkyre μήν εξάπτεσαι, καλά κάνουν και δηλώνουν τις ελείψεις τα παιδιά. Και εγώ έφαγα τρομερό κόλημα με το παιχνίδι και δέν λυπήθηκα ποτέ τα 49.99 ευρώ που το αγόρασα, την πρώτη μέρα που το έφεραν τα seven, αλλά καλό είναι να λέμε και τα στραβά που έχει.
Φυσικά και δέν συγκρίνεται με τα GRID και PRO STREET, αυτά είναι παιχνίδια, ενώ το GT5P θέλω να πιστεύω οτι είναι κάτι παραπάνω και αγγίζει τα όρια της εξομοίωσης.

Ωπα βρε , μισο λεπτο.Μαλλον παρεξηγησες μου φαινεται.:nope:

Εγω δεν ειπα οτι κακως τα παιδια αναφερουν τις ελειψεις.Ειπα οτι οι ελλειψεις που αναφερουν ειναι -πραγματικα- μηδαμινης σημασιας.Ποιος απο εσας παιζει split screen διπλο και τον ενοχλει που ο καθρεφτης δεν ειναι σωστος?
Ποιος νοιαζεται που στην μορφη αυτη του ντεμο δεν υπαρχει πλυντηριο για να πλενουμε τα αυτοκινητα?

Ε αυτα δεν ειναι πραγματα και ελλειψεις οι οποιες θα επρεπε να αναφερονται στην μορφη που βρισκεται αυτη τη στιγμη το παιχνιδι , γιατι ειναι "ντεμο".Και εχουν πολυ πιο σοβαρα θεματα να κανουν απο το να ασχοληθουν με αυτα.

Εγω εκανα κριτικη στο GT5p και μαλιστα αυστηρη.Απλα κανω την κριτικη , με βαση το γεγονος οτι ειναι ντεμο!Και αρα θα μιλησω για την ελλειψη ζημιας , για το προβληματικο συστημα ποινων του online και φυσικα για τα invites.Γι αυτα τα θεματα κατακρινετε το οσο θελετε.Θα εχετε δικιο και την δικη μου υποστηριξη.

Αυτα ειναι τα σημαντικα για το προιον που εχουμε αυτη τη στιγμη.

Τωρα αν βγει ολοκληρωμενη εκδοση και εχει ακομα χαλασμενους καθρεφτες , δεν εχει πλυντηριο ή ολα τα ωραια πραγματακια που ειχε το παλιο σαφως και θα το ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ.Γιατι τοτε θα μιλαω για ενα ημιτελες "τελικο" προιον.

Στην παρουσα φαση ομως , δεν θα το κρινω ετσι το παιχνιδι.

Ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω και να μην παρεξηγητε.Σιγα μην θιχτω τωρα για το GT5p... λες και δεν εχω σοβαροτερα πραγματα να με θιξουν!:D

ΥΓ: πολυ ακριβα το πηρες ρε συ!!!50 ευρω?!?Εγω το αγορασα 35...

stratisd
14-05-2008, 20:21
ΥΓ: πολυ ακριβα το πηρες ρε συ!!!50 ευρω?!?Εγω το αγορασα 35...

Δέν άντεξα με τίποτα να περιμένω...έτρεξα και το πήρα Σάββατο απόγευμα απο τα seven, μιας και το gamezone μου είπε 35 ευρώ, αλλά Δευτέρα...μόνο αν με έδεναν στο κρεβάτι δέν θα το αγόραζα :angry:.
Παρόλα αυτά δέν τα λυπήθηκα καθόλου, σκίζει το παιχνίδι. :yay:

X-NEC
14-05-2008, 20:48
Συγγνώμη φιλε μου αλλα έχω την εντύπωση ότι πρέπει να πας και να ζητήσεις ένα δεκάρικο πίσω. Νομίζω ότι είναι παράνομο να στο πουλήσανε 50 όταν η επίσημη τιμή στην Ελλάδα είναι 40... Ακόμη και λάθος να έκανε ο υπάλληλος πρέπει να πας... Aσε που στο φυλλάδιο του το έχει 40 και στο internet 39...

leone
14-05-2008, 21:16
οντος παντου 40Ε το εχουν!!! αντε να βγει το ολοκληρο ;)

stratisd
14-05-2008, 21:17
Γράψε λάθος τότε μάλον 39.99 θα ήταν, πάντως απο τα Seven7 videonet το πήρα στη Ν.Φιλαδέλφια.

Akolov
15-05-2008, 16:30
Παιδια χαιρετω .

Λοιπον εχω την japan ωερσιον του gt5p καιρο τωρα .
θελω απεγνωσμενα να τρεξω με την f1 που εχει . ΑΡΧΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ???

Δεν εχς κατεβασει κανενα update και αυτο γιατι συνεχεια μου το κανει abbort .
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ?

Θα χρειαστω μετα καποιο ετοιμο save ετσι ?
Ωραια , παρακαλω καποιος να μου στειλει ενα prive το link με το απαραιτητο save file και με οδηγιες γιατι δεν ξερτω τι μου την βαρεσε , ( βασικα ξερω ειδα του hitech το blue ray με το εργοστασιο thw Ferrari και πως γινεται assembly μια 599 και πορωθηκα να οδηγισω αλλα την f1 )// ... please help a desperate waanabe driver ΧΑΧΑΧΑ !!

gepe13
15-05-2008, 16:51
Παιδια χαιρετω .

Λοιπον εχω την japan ωερσιον του gt5p καιρο τωρα .
θελω απεγνωσμενα να τρεξω με την f1 που εχει . ΑΡΧΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ???

Δεν εχς κατεβασει κανενα update και αυτο γιατι συνεχεια μου το κανει abbort .
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ?

Θα χρειαστω μετα καποιο ετοιμο save ετσι ?
Ωραια , παρακαλω καποιος να μου στειλει ενα prive το link με το απαραιτητο save file και με οδηγιες γιατι δεν ξερτω τι μου την βαρεσε , ( βασικα ξερω ειδα του hitech το blue ray με το εργοστασιο thw Ferrari και πως γινεται assembly μια 599 και πορωθηκα να οδηγισω αλλα την f1 )// ... please help a desperate waanabe driver ΧΑΧΑΧΑ !!

πρεπει να κανεις το update και μετα να περασεις το save

το save ειναι εδω http://www.gamefaqs.com/console/ps3/save/942026.html

stratisd
15-05-2008, 17:04
Καιρό έχει να γίνει update στο GT-TV, έχει ακούσει κανείς τίποτα;

Akolov
15-05-2008, 18:14
πρεπει να κανεις το update και μετα να περασεις το save

το save ειναι εδω http://www.gamefaqs.com/console/ps3/save/942026.html

Δεν μπορω να το κανω .. ουτε καν ξεκινα η μπαρα να κατεβαζει . Δοκιμασα ολα μου τα accounts και το japan και τιποτα . Καθε φορα error ...

Ας βοηθισει καποιος που ειχε japan version και δεν μπορουσε να κανει το update...και τελικα τα καταφερε !

pictorino
15-05-2008, 19:07

ο μόνος λόγος που απάντησα είναι ότι δεν μπορεί να θεωρείται ντέμο ένα παιχνίδι μόνο και μόνο για να δικαιολογούνται οι κακοτοπιές.Μαζί σου και 'γω ότι είναι πολύ καλύτερο ένα ''ντέμο'' από τόσα ''κανονικά''(κατάντια...),αλλά όχι όταν επισημαίνονται τα στραβά να λέμε: δεν βαριέσαι ντέμο είναι.
Ή το θεωρείς κανονικό παιχνίδι -που είναι σε σχέση με άλλα- και το κρίνεις έτσι ή λες είναι απλά ντέμο,αν είναι απλά ντέμο όμως μην το πουλάς

εμένα αυτό που μου τη δίνει περισσότερο είναι ότι αν δεν περάσεις τα time attack σε περιορίζει γιατί δεν μπορείς να προχωρήσεις και ξενερώνω τρελά

Valkyre
15-05-2008, 19:34
ο μόνος λόγος που απάντησα είναι ότι δεν μπορεί να θεωρείται ντέμο ένα παιχνίδι μόνο και μόνο για να δικαιολογούνται οι κακοτοπιές.Μαζί σου και 'γω ότι είναι πολύ καλύτερο ένα ''ντέμο'' από τόσα ''κανονικά''(κατάντια...),αλλά όχι όταν επισημαίνονται τα στραβά να λέμε: δεν βαριέσαι ντέμο είναι.
Ή το θεωρείς κανονικό παιχνίδι -που είναι σε σχέση με άλλα- και το κρίνεις έτσι ή λες είναι απλά ντέμο,αν είναι απλά ντέμο όμως μην το πουλάς

εμένα αυτό που μου τη δίνει περισσότερο είναι ότι αν δεν περάσεις τα time attack σε περιορίζει γιατί δεν μπορείς να προχωρήσεις και ξενερώνω τρελά

Mα βρε φιλε μου , ξαναδες το ποστ μου.Ειπα εγω πουθενα οτι δεν θα επρεπε να αναφερουμαι τις κακοτοπιες?

Εγω πρωτος πρωτος βγηκα και κριτικαρα το prologue εκει που επρεπε να το κριτικαρω.
Απλα η κριτικη , θα πρεπει να εχει και καποια λογικη απο πισω της.

Δεν μπορεις να κατηγορεις το prologue επειδη δεν εχει πλυντηριο ας πουμε.Ειναι κατι που δεν το χρειαζεται το prologue στην μορφη που βρισκεται το παιχνιδι αυτη τη στιγμη.Αν εβαζαν τα απντα στο prologue , ε τοτε δεν θα ηταν prologue , θα ηταν η τελικη εκδοση!:p

Να το κριτικαρουμε , ναι και εγω μαζι σας , αλλα για αυτα τα πραγματα που πρεπει.Και αυτα ειναι κυριως το online και τα invites.

(εμενα μου τη σπαει που στο time attack δεν μπορω να επιλεξω εγω ο ιδιος το setup που θελω.Στο japan σε αφηνε.)

Παραπονα ολοι εχουμε , απλα να ειναι παραπονα ουσιωδη , και με βαση το τι αποσκοπει να κανει ενα προιον οπως το¨"ντεμο" αυτο.

pictorino
15-05-2008, 19:37
Mα βρε φιλε μου , ξαναδες το ποστ μου.Ειπα εγω πουθενα οτι δεν θα επρεπε να αναφερουμαι τις κακοτοπιες?

Εγω πρωτος πρωτος βγηκα και κριτικαρα το prologue εκει που επρεπε να το κριτικαρω.
Απλα η κριτικη , θα πρεπει να εχει και καποια λογικη απο πισω της.

Δεν μπορεις να κατηγορεις το prologue επειδη δεν εχει πλυντηριο ας πουμε.Ειναι κατι που δεν το χρειαζεται το prologue στην μορφη που βρισκεται το παιχνιδι αυτη τη στιγμη.Αν εβαζαν τα απντα στο prologue , ε τοτε δεν θα ηταν prologue , θα ηταν η τελικη εκδοση!:p

Να το κριτικαρουμε , ναι και εγω μαζι σας , αλλα για αυτα τα πραγματα που πρεπει.Και αυτα ειναι κυριως το online και τα invites.

(εμενα μου τη σπαει που στο time attack δεν μπορω να επιλεξω εγω ο ιδιος το setup που θελω.Στο japan σε αφηνε.)

Παραπονα ολοι εχουμε , απλα να ειναι παραπονα ουσιωδη , και με βαση το τι αποσκοπει να κανει ενα προιον οπως το¨"ντεμο" αυτο.

συμφωνούμε βασικά
θα προτιμούσα πάντως τα time attack να είναι σε διαφορετικό τομέα μόνα τους,με ξενερώνει πολύ όπως είναι γιατί που και που κολλάω

Lazaros
15-05-2008, 23:57
Ερωτηση. Οταν κανεις ενα αμαξι σεταπ με την επιλογη βελτιωσης Α, και παιζεις διπλο, μενουν οι ρυθμισεις αυτες??

nikon
16-05-2008, 10:08
Το Gran Turismo 5 Prologue έρχεται στο The Mall Athens

Ένας από τους πλέον εντυπωσιακούς τίτλους των τελευταίων ετών, το Gran Turismo 5 Prologue του PlayStation3, υποδέχεται όλους τους φανατικούς gamers -και όχι μόνο- στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens από τις 16 έως και 18 Μαΐου, σε ένα σκηνικό που κόβει την ανάσα. Πρόκειται για μια εμπειρία Υψηλής Ευκρίνειας και κυρίως Υψηλών Ταχυτήτων που θα φέρει τους λάτρεις της γρήγορης οδήγησης Head to Head με την αδρεναλίνη!
Πάρτε θέση σε ένα από τους 4 μοναδικούς εξομοιωτές οδήγησης που το PlayStation3 φιλοξενεί στην Ελλάδα, επιλέξτε ένα από τα 70 super γρήγορα αυτοκίνητα μεγάλων κατασκευαστών και μια από τις πέντε ταχύτερες πίστες του κόσμου, για να ζήσετε μια συναρπαστική εμπειρία.Πηγή (http://www.cosmo.gr/Games/Hellas/198937.html)

trelonick
16-05-2008, 11:19
Γεια χαρα prologιτες! :tiphat:Ρε παιδια δεν μπορω να κανω update (του prologue) με τιποτα! ξεκιναει να κατεβαζει και καθε φορα βγαζει error αφου φτασει στο 1/5 ο της μπαρας καθε φορα! εχει να κανει με τον server τους? Το εχει συναντησει κανας αλλος? :banghead:

slayeras
16-05-2008, 11:22
Ναι φιλε σχεδον ολοι ειχαμε προβλημα με το update, προσπαθησε και καμια στιγμη το κατεβαζει. Κουραγιο:D

ps4
16-05-2008, 11:23
Kouragio tha to katevasei.

Lazaros
16-05-2008, 14:57
Που θα βρουμε εναν αναλυτικο σωστο οδηγο για το πως θα στησουμε σωστα ενα αμαξι?
Απο σασμαν οκ ξερω καποια πραγματα, για τα υπολοιπα με ενδιαφερει.
Αν ειναι ευκολο στα Ελληνικα.
Αλλιως ας πει καποιο παιδι εδω καπως λεπτομερως ενα τροπο καλο πλιζ.

slayeras
16-05-2008, 14:59
www.gtplanet.net (http://www.gtplanet.com) εκει ασχολουνται τα παιδια και εχει πολλα setups για αυτοκινητα
δυστυχως ειναι στα αγγλικα ομως

Lazaros
17-05-2008, 15:29
Καλα, εδω οσοι τρεχουμε, δεν εχουμε καποιες συμβουλες? Απλα για να στριβει ενα αμαξι λιγο καλυτερα? Ολοι κατοχοι GT5 ειναι? Τα πιο παλια GT 3-4 δεν τα εχει δει κανεις ποτε?

Akolov
17-05-2008, 15:55
ΠΩΠΩ !! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετα απο 100 προσπαθεις , δεν κανω πλακα το κατεβασα το ρημαδι ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΟΣ με τιν F1 !!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΕΜΕ.....ηρθε το σαββατο και χιονιζω κοσμο γιατι θελω να αραξω σπιτι να οδηγησω..ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !! ALL THE MONEY dear..

pictorino
17-05-2008, 19:55
ΠΩΠΩ !! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετα απο 100 προσπαθεις , δεν κανω πλακα το κατεβασα το ρημαδι ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΟΣ με τιν F1 !!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΕΜΕ.....ηρθε το σαββατο και χιονιζω κοσμο γιατι θελω να αραξω σπιτι να οδηγησω..ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !! ALL THE MONEY dear..

ποτέ δεν θα την πάρω έτσι όπως πάω:fight::fight:μην πω τίποτα για τα time attack

johnlit7
17-05-2008, 23:21
re paidia to update dn katevainei me tipota....mexri prin 2 vdomades toulaxiston xsekinouse tora oute kan....apo tote pou eftase sxedon sto 90% mia fora kia meta kopike, exei pathei kati kai amesos meta to preparing download vgazei to klasiko "error ocurred...".ti ftaiei???

leone
18-05-2008, 00:25
re paidia to update dn katevainei me tipota....mexri prin 2 vdomades toulaxiston xsekinouse tora oute kan....apo tote pou eftase sxedon sto 90% mia fora kia meta kopike, exei pathei kati kai amesos meta to preparing download vgazei to klasiko "error ocurred...".ti ftaiei???

υπομονη φιλε, θα το κατεβασεις ετσι κανει...