PDA

View Full Version : Silent Hill: Homecoming

Pages : 1 [2]

Dikakom
08-12-2008, 03:23
μπα δοκίμασε κανενα rgb καλώδιο...μάλλον δεν έχεις HD Tηλεόραση....αν έχεις συνδεσέ με hdmi και όλα οκ πιστεύω...

kidd13
08-12-2008, 15:34
μπα δοκίμασε κανενα rgb καλώδιο...μάλλον δεν έχεις HD Tηλεόραση....αν έχεις συνδεσέ με hdmi και όλα οκ πιστεύω...
Δεν έχω(ακόμα) HD τηλεόραση,παίζω στην παλιά που έχω στο δωμάτιο...

trabakoulas
08-12-2008, 18:18
Φεβρουάριο βγαίνει η PAL έκδοση του παιχνιδιου..ποιο πολύ ενδιαφέρει τους κατόχους XBOX360...οι κάτοχοι PS3 δεν έχουν κανέναν πρόβλημα και με το αμερικάνικο καθώς είναι region free...εγώ προσωπικά περιμένω να βγει pal για να το παίξω.

Γιατι αυτο? τα ευρωπαικα με τα αμερικανικα εχουνε διαφορες?

stivi1981
08-12-2008, 18:53
Γιατι αυτο? τα ευρωπαικα με τα αμερικανικα εχουνε διαφορες?
ναι φιλε μου εχουνε διαφορες οπως και τα παλια παιχνιδια του ps1 ps2..τι μου θυμισες τωρα..τα ntsc που ειναι απο την αμερικη ειναι ασπρομαυρα γιατι εκει εχουνε αλλο προτυπο κωδικοποιησης της εικονας..εγω παντως που παιζω το αμερικανικο silent hill δεν εχω προβλημα με τα χρωματα...με καλωδιο hdmi το παιζω σε full hd tv..οτανε ειχα παρει το παλιο silent hill στο ps2 απο αμερικη στην αρχη το επαιζα απρομαυρο και μετα που πηρα ενα ειδικο καλωδιο το επαιξα ενγχρωμο...

trabakoulas
09-12-2008, 00:54
Οχι εννουσα μηπως υπαρχουν και τπτ αλλες διαφορες.
Παλια εκτος απτο οτι επαιζαν ασπρομαυρα κατι που λυνοταν ευκολα με το καλωδιο, υπηρχαν και καποιες αλλες διαφορες σε jap η ntsc εκδοσεις οπως μεγαλυτερες ταχυτητες, εξτρα βαθμοι δυσκολιας κλπ αναλογως το παιχνιδι παντα.

Στους τιτλους για ps3 εχετε παρατηρησει καποια διαφορα τετοια? η ειναι ολα ακριβως ιδια?

stivi1981
09-12-2008, 01:14
Οχι εννουσα μηπως υπαρχουν και τπτ αλλες διαφορες.
Παλια εκτος απτο οτι επαιζαν ασπρομαυρα κατι που λυνοταν ευκολα με το καλωδιο, υπηρχαν και καποιες αλλες διαφορες σε jap η ntsc εκδοσεις οπως μεγαλυτερες ταχυτητες, εξτρα βαθμοι δυσκολιας κλπ αναλογως το παιχνιδι παντα.

Στους τιτλους για ps3 εχετε παρατηρησει καποια διαφορα τετοια? η ειναι ολα ακριβως ιδια?
ναι εχεις δικιο υπηρχαν κατι τετοια τοτε με τα παλια...τωρα στα καινουργια δεν εχω ακουσει η διαβασει κατι τετοιο...ισως καποιο αλλο μελος να ξερει να σου απαντησει σιγουρα...

Vassilius
09-12-2008, 01:46
Gia na paiksoun ta amerikanika paixnidia kanonika, tha prepei i tileorasi na ipostirizei to Ntsc sima to opoio einai kai to amerikaniko. An den to ipostirizei, tha ta vlepei kaneis aspromayra. To europaiko sima einai to Pal.

trabakoulas
04-01-2009, 17:09
αν εχεις συδεση μεσω hdmi υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι ασπρομαυρο?

Aquarious
04-01-2009, 20:17
Μολις επεστρεψα το παιχνιδι στο βιντεοκλαμπ.....
Λοιπον εμενα παιδια δεν μου ερεσε πολυ,το θεωρω πολυ μετριο.
Νομιζω το θαβουν στις βαθμολογιες και τα διαφορα sites( εγω πιο πολυ το IGN παρακολουθω).
Καταρχην τα γραφικα ειναι μετρια.Το παρακανανε με το ''εφε'' ομιχλης στους δρομους και τον κοκκο που υπαρχει σκοπιμα στο παιχνιδι.Μου φαινεται τους βολεψε για να μην στρωθουν και δουλεψουν στο τομεα των γραφικων.....Στα γραφικα του βαζω 6/10,γιατι μην ξεχναμε οι απαιτησεις μας πρεπει να ειναι μεγαλες,τι στο καλο PS3 παιζουμε...Αμα λεμε ενταξει μωρε καλουτσικα ηταν τα γραφικα,οι εταιριες θα βγαζουν προχειρα πραγματα....
Ο ηχος βεβαια ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ.Ανετα του βαζω 9/10!Φοβερα εφε,σε βαζουν στην ατμοσφαιρα του παιχνιδιου κατευθειαν.Απο τους καλυτερους ηχους που εχω ακουσει σε παιχνιδι...
Απο gameplay......ετσι και ετσι.Παντως ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που νοικιασα και δεν το ξεσκισα μεχρι τελευταια στιγμη πριν το επιστρεψω.Ισως να εφταιγαν τα γραφικα,ισως οτι εμοιαζε πολυ στο πρωτο SILENT HILL....(στο πρωτο ο τυπος εψαχνε την κορη του,τωρα ενας αλλος τυπος ψαχνει το μικρο του αδερφο,κατι τρεχει στα γυφτικα....)Ακομα και τα μερη που παει(ξενοδοχειο,νοσοκομειο ειναι τα ιδια με το πρωτο)
Εγω παντως ΔΕΝ το προτεινω με τιποτα για αγορα,μονο για ενοικιαση...

DarkUSS
04-01-2009, 22:27
Μολις επεστρεψα το παιχνιδι στο βιντεοκλαμπ.....
Λοιπον εμενα παιδια δεν μου ερεσε πολυ,το θεωρω πολυ μετριο.
Νομιζω το θαβουν στις βαθμολογιες και τα διαφορα sites( εγω πιο πολυ το IGN παρακολουθω).
Καταρχην τα γραφικα ειναι μετρια.Το παρακανανε με το ''εφε'' ομιχλης στους δρομους και τον κοκκο που υπαρχει σκοπιμα στο παιχνιδι.Μου φαινεται τους βολεψε για να μην στρωθουν και δουλεψουν στο τομεα των γραφικων.....Στα γραφικα του βαζω 6/10,γιατι μην ξεχναμε οι απαιτησεις μας πρεπει να ειναι μεγαλες,τι στο καλο PS3 παιζουμε...Αμα λεμε ενταξει μωρε καλουτσικα ηταν τα γραφικα,οι εταιριες θα βγαζουν προχειρα πραγματα....
Ο ηχος βεβαια ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ.Ανετα του βαζω 9/10!Φοβερα εφε,σε βαζουν στην ατμοσφαιρα του παιχνιδιου κατευθειαν.Απο τους καλυτερους ηχους που εχω ακουσει σε παιχνιδι...
Απο gameplay......ετσι και ετσι.Παντως ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που νοικιασα και δεν το ξεσκισα μεχρι τελευταια στιγμη πριν το επιστρεψω.Ισως να εφταιγαν τα γραφικα,ισως οτι εμοιαζε πολυ στο πρωτο SILENT HILL....(στο πρωτο ο τυπος εψαχνε την κορη του,τωρα ενας αλλος τυπος ψαχνει το μικρο του αδερφο,κατι τρεχει στα γυφτικα....)Ακομα και τα μερη που παει(ξενοδοχειο,νοσοκομειο ειναι τα ιδια με το πρωτο)
Εγω παντως ΔΕΝ το προτεινω με τιποτα για αγορα,μονο για ενοικιαση...

Σε όλα τα παιχνίδια της σειράς υπάρχει ένας λόγος που ο κεντρικός χαρακτήρας βρίσκεται ή πηγαίνει αργότερα στο Silent Hill. Tις περισσότερες φορές ο λόγος αυτός είναι για να αναζητήσει κάποιον γνωστό του.

Επίσης σε όλα τα παιχνίδια SH υπάρχουν παρόμοιες τοποθεσίες που εξερευνεί ο παίκτης (νοσοκομείο, ξενοδοχείο, διαμερίσματα, πόλη...).

Πάντως, συμφωνώ μαζί σου για τα γραφικά. Αλήθεια μέχρι ποιό σήμειο το έφτασες? (βάλε spoiler tags).

nikolaszax
05-01-2009, 00:07
Το τερματισα το παιχνιδι και εχω να πω πως δεν ξετρελαθηκα μαζι του.Δεν ειχε αυτον τον φοβο που σου προκαλουσαν τα παλια sh,αυτην την αναγουλα στα συναισθηματα,τον ψυχολογικο φοβο κτλ.
Η ιστορια κατ'εμε ηταν ενδιαφερουσα.Μπορει να μην ηταν της ποιοτητας του sh2 αλλα mo ειναι καλυτερη απο του sh3 κ 4.
Γραφικα εμεινα απογοητευμενος.Αν και τα τερατα ειναι πραγματικα καταπληκτικα σχεδιασμενα με πολλες λεπτομερειες δεν θα ελεγα το ιδιο για τους χαρακτηρες και τα περιβαλλοντα.
Οσο για το gameplay...Εδω πραγματικα μιλαμε για στροφη σε resident evil 4 κατευθυνση.Πολυ action και δεν μαρεσει.Ορμουσα στα τερατα χωρις φοβο γιατι ηξερα οτι τα ειχα για πρωινο.Και επειδη πολυ χρησιμοποιουσαν την δικαιολογια του οτι ο alex ειναι στρατιωτης,εχω να πω το εξης που φυσικα ειναι spoiler:Ο alex δεν ειναι στρατιωτης.Ολα ηταν της φαντασιας του,δημιουργημα για να δειχνει ισαξιος του πατερα του αρα και το combat system δεν δικαιολογειται.
Και φυσικα τα finale τα οποια ειναι απλα τραγικα.Το good ending ειναι κακιστο και το very bad ending ειναι rip-off απο το sh: οrigins.Μονο το bad ending ειναι καλο αλλα ειναι αναμενομενο.Για αν μην αναφερθω στο οτι οι διαλογοι τελικα δεν παιζουν ρολο στην ιστορια,περα απο 2-3 συγκεκριμενα σημεια σε ολο το παιχνιδι που παιρνεις τις ζωτικες αποφασεις.

Κριμα που ενα τετοιο franchise εφτασε σε αυτο το σημειο.

chronohill
05-01-2009, 02:28
Γεια σας παιδια!ειμαι καινουριος εδω και τωρα αρχιζω να μαπινω στο νοημα!
πηρα ps3 πριν 15 μερες..περιμενω σαν τρελος να παιξω το Silent hill homecoming και τωρα διαβαζω οτι το χετε βρει και το χετε παιξει...θα με τρελλανετε????μπορω να το βρω και να το αγορασω??υπαρχουν καταστηματα εδω στην ελλαδα που τα φερνουν απτην αμερικη [αφου η "αγαπημενη" konami θελει να μας το φερει 27 Φεβρουαριου(αν δεν το καθυστερησει κιαλλο..)]???

stivi1981
05-01-2009, 02:34
πηρα ps3 πριν 15 μερες..περιμενω σαν τρελος να παιξω το Silent hill homecoming και τωρα διαβαζω οτι το χετε βρει και το χετε παιξει...θα με τρελλανετε????μπορω να το βρω και να το αγορασω??υπαρχουν καταστηματα εδω στην ελλαδα που τα φερνουν απτην αμερικη [αφου η "αγαπημενη" konami θελει να μας το φερει 27 Φεβρουαριου(αν δεν το καθυστερησει κιαλλο..)]???
το πηραμε αμερικανικο φιλε που ειναι ιδιο με το ευρωπαικο...κοιτα στις αγγελιες..ολο και καποιος θα το πουλησει που το εχει τερματισει..οπως εκανα και εγω πριν κανα μηνα:fooddance7:

chronohill
05-01-2009, 03:12
οκ αν το χει καποιος ας μου πει...δεν μπορω να κανω threat ακομα...ειμαι νεος!

desperate_gamer
05-01-2009, 16:09
Μπορείς να το πάρεις κι από το Internet. Και σε μια βδομάδα στην κονσόλα σου!

chronohill
05-01-2009, 17:05
ειμαι ασχετος...δεν εχω ξαναπαραγγειλει μεσω διαδικτυου...

DarkUSS
06-01-2009, 05:01
ειμαι ασχετος...δεν εχω ξαναπαραγγειλει μεσω διαδικτυου...

Για τα πάντα υπάρχει μια πρώτη φορά... αλλά εφόσον περίμενες τόσo καιρό, ε πόσο δύσκολο είναι να κάνεις κανά μήνα υπομονή ακόμα?:angry:

chronohill
06-01-2009, 11:32
αυτο σκεφτομαι...αν ειναι θα περιμενω...απλα η πολυαγαπημενη konami μπορει να το καθυστερησει κιαλλο...ικανους τους εχω...
και η ημερομηνια 27 Φεβρουαριου μου φαινεται οτι δεν εχει επισημοποιηθει 100%...

gabrigal
06-01-2009, 12:35

Μπορείς φίλε chronohill να το παραγγηλεις απο το i-play. Απ οτι εχω δει το εχει ετοιμοπαραδοτο και γενικα φερνει γρηγορα τα παιχνιδια!!

http://www.i-play.gr/ps-3-c226-page-full_list.html

Δες αυτη την διευθηνση.:hungry:

chronohill
06-01-2009, 15:28
ωραιο site αλλα λιγο τσιμπημενες δεν ειναι οι τιμες???

gabrigal
06-01-2009, 19:24
ωραιο site αλλα λιγο τσιμπημενες δεν ειναι οι τιμες???

Εξαρτατε ποση καψα εχεις για να πεξεις καποιο game.:p:p:p Εγω προσωπικα εχω παρει πολλα απο αυτο το site οχι επειδι ηταν φθηνο αλλα επειδη δεν μπορουσα να περιμενω περισοτερο να το φερουν αλλα μαγαζια..:hungry::jiggy::jiggy::hungry:

chronohill
06-01-2009, 23:37
σωστος αλλα μαλλον θα περιμενω λιγο ακομα για την ευρωπαικη εκδοση(μαλλον θα χουν διορθωσει τα προβληματα...ελπιζω)...η αν μου το πουλησει κανεις σε καλη τιμη...ναι...καποιος????δωστε το βρε παιδια...

stivi1981
07-01-2009, 01:00
σωστος αλλα μαλλον θα περιμενω λιγο ακομα για την ευρωπαικη εκδοση(μαλλον θα χουν διορθωσει τα προβληματα...ελπιζω)...η αν μου το πουλησει κανεις σε καλη τιμη...ναι...καποιος????δωστε το βρε παιδια...
καλυτερα φιλε μου να το παρεις μεταχειρο απο καποιο αλλο μελος παρα να το παρεις new..γνωμη μου παντα..απο διστομο ε??απο ελατεια ειμαι εγω...το χα ρε γαμωτο και το ανταλαξα πριν κανα μηνα to silent hill..αλλιως θα στο εδινα

trabakoulas
07-01-2009, 18:23
ε πες τπτ ρε φιλος οτι το ανταλασσες τοσο καιρο το ψαχνουμεεεεεεε:(:rant:

chronohill
08-01-2009, 16:16
ελατεια!?ελα ρε...γαμωτο το θελω σαν τρελος...
δεν σαρεσε?γιατι????

Surfdrifter
15-01-2009, 17:35
Κάτι με κάνει να πιστεύω ότι η Ευρωπαϊκή έκδοση θα έχει trophies. (μιας και είναι υποχρεωτικό μετα το 2009, όλα τα παιχνίδια να έχουν)

Τι λέτε;

StamatisGian
15-01-2009, 17:42
Κάτι με κάνει να πιστεύω ότι η Ευρωπαϊκή έκδοση θα έχει trophies. (μιας και είναι υποχρεωτικό μετα το 2009, όλα τα παιχνίδια να έχουν)

Τι λέτε;
Φίλε Surfdrifter, απλά να σου αναφέρω πως δεν είναι υποχρεωτικό, όπως το εννοείς τουλάχιστον, να βάζουν trophies οι devs στα παιχνίδια. Απλά τους έχει κάνει σύσταση η Sony για να βάζουν. Τώρα αν ένα παιχνίδι ήταν σε φάση post-production και ακόμη δεν είχαν προμηθευτεί/εξοικιωθεί/βγει τα trophies στο PS3, μπορεί και να μην βάλουνε. Δεν γνωρίζω κάτι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, απλά σου δίνω ένα παράδειγμα.

Surfdrifter
15-01-2009, 17:51
Φίλε Surfdrifter, απλά να σου αναφέρω πως δεν είναι υποχρεωτικό, όπως το εννοείς τουλάχιστον, να βάζουν trophies οι devs στα παιχνίδια. Απλά τους έχει κάνει σύσταση η Sony για να βάζουν. Τώρα αν ένα παιχνίδι ήταν σε φάση post-production και ακόμη δεν είχαν προμηθευτεί/εξοικιωθεί/βγει τα trophies στο PS3, μπορεί και να μην βάλουνε. Δεν γνωρίζω κάτι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, απλά σου δίνω ένα παράδειγμα.

Χμμ, εγώ νόμιζα ότι μετά το 2009 ήταν υποχρεωτικό. Thanks anyway!

EDIT: Για δες εδώ:
http://arstechnica.com/journals/thumbs.ars/2008/11/21/sony-confirms-mandatory-trophies-starting-in-2009

StamatisGian
15-01-2009, 18:06
Χμμ, εγώ νόμιζα ότι μετά το 2009 ήταν υποχρεωτικό. Thanks anyway!

EDIT: Για δες εδώ:
http://arstechnica.com/journals/thumbs.ars/2008/11/21/sony-confirms-mandatory-trophies-starting-in-2009
Γι' αυτό και αναφέρθηκα στο θέμα του παιχνιδιού εδώ αναφέροντας το παράδειγμα με το σε ποιά φάση ήταν το παιχνίδι τη στιγμή που έβγαλε η Sony τα trophies για το PS3.
Δεν εννοούσα για ό,τι παιχνίδι βγαίνει μετά το 2009, απλά για κάποια που μπορεί να ήταν έτοιμα από πριν και να μην ήθελα να μπουν πάλι στα εργαστήρια.

desperate_gamer
16-01-2009, 03:19
Surfdrifter δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες. Θα είναι ενδιαφέρον αν το παιχνίδι αυτό θα είναι υποχρεωμένο να έχει trophies ή αν θα την "σκαπουλάρει" επειδή στην ουσία φτιάχτηκε πριν μπει το 2009. Αλλά με τέτοια καθυστέρηση στην Ευρώπη, το καλό που τους θέλω να βάλουν τρόπαια.

DarkUSS
16-01-2009, 03:23
Λογικά αν οι developers είχαν ασχοληθεί με τα trophies η αμερικάνικη έκδοση θα είχε ήδη γίνει patched για να τα υποστηρίζει. Οπότε προσωπικά δεν βλέπω η ευρωπαϊκή έκδοση να έχει trophies.

Και να υπενθυμίσω πως η PAL έκδοση καθυστέρησε γιατί υπήρχε πρόβλημα με τα ratings σε κάποιες χώρες, όχι για να γίνουν διορθώσεις/προσθήκες.

Surfdrifter
16-01-2009, 12:32
Surfdrifter δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες. Θα είναι ενδιαφέρον αν το παιχνίδι αυτό θα είναι υποχρεωμένο να έχει trophies ή αν θα την "σκαπουλάρει" επειδή στην ουσία φτιάχτηκε πριν μπει το 2009. Αλλά με τέτοια καθυστέρηση στην Ευρώπη, το καλό που τους θέλω να βάλουν τρόπαια.

Το compiling του παιχνιδιού με όλα τα edits που χρειαστηκαν, θα γίνεται αυτες τις μέρες, αν είναι να βγει Φεβρουαριο στην Ευρωπαίκη αγορά. Συνεπώς, από τη στιγμή που έχουν το trophy kit από το καλοκαίρι, δεν πιστεύω ότι είναι ανυπερβλητο να ενσωματωθούν στο ευρωπαικό build, που κατα συνέπεια, θα οδηγήσει και σε ένα Αμερικάνικο patch.

Όπως και να έχει το υποχρεωτικό που επέβαλλε η Sony είναι 6 μήνες μετά που υποστηρίκτηκαν τα trophies. Είναι σχεδόν απίθανο μια εταιρία να είχε ήδη τελειωμένο τίτλο πριν απο τον Ιούλιο και να περίμενε να το κάνει Publish το 2009, αλλα και έτσι να είναι ΚΑΜΙΑ εταιρία δεν θα "τύπωνε" εκατομμύρια ή χιλιάδες δισκάκια, με το σκεπτικό να τα έχει στις αποθήκες τις για 6 μήνες. Μέγαλο το αποθηκευτικό κόστος, καθώς και τεράστια χαζομάρα από θέμα ρίσκου. Καλύτερα να τα τυπώσεις τη στιγμή που χρειάζεται.

Εν κατακλείδι, κύριε Πρόεδρε, αποφαίνομαι ότι το Silent Hill θα έχει trophy support!
Τάδε έφη - SurfDrifter 16-1-2009 μ.Χ