View Full Version : God of War III
Φίλε μου να σε ρωτήσω, με ποιό "Πλαίσιο" μίλησες? (ποιά περιοχή εννοώ)... αν όντως το φέρουν αυτή την Τρίτη θα είναι super πάντως! :omg:
αυτοι με πηρανε τηλ και δεν το προλαβα.μετα πηρα εγω και ηταν τα κεντρικα του πλαισιου τουλαχιστον ετσι ελεγε το ηχογραφημενο μνμ.και μου δωσανε τον τυπο που με επαιρνε τηλεφωνο.και μου ειπε ακριβως αυτα οτι θα ερθει η την δευτερα η την τριτη..μακαρι να μην κανανε λαθος γιατι με φτιαξανε για τα καλα..
iraklis007
05-03-2010, 22:43
Ξερει κανεις αν θα βγαλουν υστερα κανεναν Collection και με τα 3 gow?
Τώρα με τίποτα. Πιθανόν ποτέ.
Βγάλανε τα δύο πρώτα σε Κολέξιον... και βγάλανε έκδοση του 3 που έχει και το 1+2 Κολέξιον...τι άλλο δλδ?
Βγάλανε τα δύο πρώτα σε Κολέξιον... και βγάλανε έκδοση του 3 που έχει και το 1+2 Κολέξιον...τι άλλο δλδ?
ναι το pandora edition περιέχει και το collection.
iraklis007
06-03-2010, 00:04
ναι το pandora edition περιέχει και το collection.
Ναι ευχαρυστω πολυ φιλε,το εψαξα και το βρηκα τελικα,πρεπει να ειναι φοβερο το pandora edition ανυπομονω να μου το φερουν.
Ο Νικητας θα το εχει μαλλον παρασκευη. :)
Παρακαλώ φίλε...ναι είναι φοβερή αλλα λίγο τσιμπάει στην τιμή..για μένα..εχω ήδη το collection με τα 1 και 2 οπότε θα πάρω την απλή έκδοση του 3.
Βγηκαν παντου βινετακια σαν μανιταρια , κατα youtube μερια
redismagik
06-03-2010, 01:45
eno eixa pejei to ena sto ps2 to duo de to eixa dokimasei.telika vrika tin ora ki epeja ki to 1 ki to 2 kai trelathika me to telos!sigoura ha to pejo.epidi de thimame kala...ki to 2 eixe vgei sto ps2?
^^ Ναι και τα 2 GOW στο PS2 ηταν ;)
jorgedept
06-03-2010, 03:53
Το εκανα pre order απο το e-shop! Ελπιζω να ερθει και να μην εχω παρατραγουδα!
WolfRathmA
06-03-2010, 05:27
Επιτελους! Καποιες φωτο απο τη Pandora!!! Τελικα ειναι αρκετα μεγαλο το "κουτι"! :D ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!
http://www.imgxc.com/fullimage/pX6lVz.jpg
http://www.imgxc.com/fullimage/LqlYkP.jpg
http://www.imgxc.com/fullimage/FMT2g6.jpg
ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!
Και καποιοι το εχουν απο τωρα...
http://tinyurl.com/y9hc7sj
DJTaurus
06-03-2010, 11:39
http://playstationlifestyle.net/wp-content/uploads/2010/03/God-of-War-III-PS3.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/8071/scdqw0.jpg
chronohill
06-03-2010, 12:24
^ ^ Kαλα μου επεσε το σαγονι!Απιστευτο.Το θελω!
isildur83
06-03-2010, 12:48
Μολις τωρα μιλησα με Πλαισιο και ρωτησα αν θα ερθει τελικα την Δευτερα με Τριτη το GOW3 οπως και ειπαν σε καποιους απο εσας απο το Πλαισιο εχθες.Το παιδι που μιλησα νευριασε μολις του ειπα οτι καποιοι συναδελφοι του παιρνουν τηλεφωνα και λενε για αυτη την Δευτερα και Τριτη και μου ζητησε να μαθω και να του πω τα ονοματα τους για να τους αναφερει στην εταιρια επειδη η κυκλοφορια ειναι για τις 17 και δεν ισχυει για νωριτερα σε καμια περιπτωση.Μηπως εκαναν λαθος αυτοι που ειπαν για νωριτερα?Μαλλον ετσι το βλεπω.
Παιδια εγω μολις μιλησα με καποιος που εχει καταστημα και δευτερα θα εχει την απλη εκδοση!!!αρα το πλαισιο παιζει να μην λεει πατατες!!!παντως ολο μας ας κρατησουμε μικρο καλαθι
Μολις τωρα μιλησα με Πλαισιο και ρωτησα αν θα ερθει τελικα την Δευτερα με Τριτη το GOW3 οπως και ειπαν σε καποιους απο εσας απο το Πλαισιο εχθες.Το παιδι που μιλησα νευριασε μολις του ειπα οτι καποιοι συναδελφοι του παιρνουν τηλεφωνα και λενε για αυτη την Δευτερα και Τριτη και μου ζητησε να μαθω και να του πω τα ονοματα τους για να τους αναφερει στην εταιρια επειδη η κυκλοφορια ειναι για τις 17 και δεν ισχυει για νωριτερα σε καμια περιπτωση.Μηπως εκαναν λαθος αυτοι που ειπαν για νωριτερα?Μαλλον ετσι το βλεπω.
Ναι καλα ... λες και δεν εχουμε ψωνισει απειρες φορες απο τα αλλα μαγαζια νωριτερα απο το κωλο-Πλαισιο... θελουν να τους αναφερουν κιολας οι γυφτοι...λες και απειληθηκαν...ουστ!καλα κανω και δεν δινω φραγκο εδω και καιρο στο πλαισιο...
Νικο κανονισε να μας καψεις φιλε.εγω οταν ειχα πρωτομιλησει με το πλαισιο οταν εκανα την παραγγελια μου ειπαν οτι ναι μεν θα το παρουν λιγο πιο νωριτερα κατα τις 14,15 του μηνος αλλα μου τονισαν οτι δεν μπορουν να το διαθεσουν προς πωληση νωριτερα γιατι δεν τους αφηνει η sony η γιατι απαγορευεται κατι τετοιο τελος παντων..
τωρα βεβαια για να το εχουν και αλλα καταστηματα την δευτερα την απλη εκδοση μπορει το πλαισιο να αρχισει να κανει την διανομη απο την δευτερα για μερικα κομματια η για τις special εκδοσεις τουλαχιστον δεν ξερω τι να πω..
παντως το σιγουρο ειναι οτι αν εγω δεν εχω την τριτη το παιχνιδι,εσενα θα κυνηγαω Νικο...:very_evil::very_evil::very_evil:
Ναι καλα ... λες και δεν εχουμε ψωνισει απειρες φορες απο τα αλλα μαγαζια νωριτερα απο το κωλο-Πλαισιο... θελουν να τους αναφερουν κιολας οι γυφτοι...λες και απειληθηκαν...ουστ!καλα κανω και δεν δινω φραγκο εδω και καιρο στο πλαισιο...
Αφού θα παίξεις το promo, θα το αγοράσεις?
isildur83
06-03-2010, 13:23
Νικο κανονισε να μας καψεις φιλε.εγω οταν ειχα πρωτομιλησει με το πλαισιο οταν εκανα την παραγγελια μου ειπαν οτι ναι μεν θα το παρουν λιγο πιο νωριτερα κατα τις 14,15 του μηνος αλλα μου τονισαν οτι δεν μπορουν να το διαθεσουν προς πωληση νωριτερα γιατι δεν τους αφηνει η sony η γιατι απαγορευεται κατι τετοιο τελος παντων..
τωρα βεβαια για να το εχουν και αλλα καταστηματα την δευτερα την απλη εκδοση μπορει το πλαισιο να αρχισει να κανει την διανομη απο την δευτερα για μερικα κομματια η για τις special εκδοσεις τουλαχιστον δεν ξερω τι να πω..
παντως το σιγουρο ειναι οτι αν εγω δεν εχω την τριτη το παιχνιδι,εσενα θα κυνηγαω Νικο...:very_evil::very_evil::very_evil:
Το μονο που ειπα ειναι οτι καποιοι συναδελφοι του πηραν καποια τηλεφωνα εχθες και ελεγαν για αυτη την Δευτερα η Τριτη.Το ιδιο γρηγορα με εσενα το θελω και εγω να το εχω στα χερια μου,εχω παραγγειλει την Pandora Edition εγω...:)
Το μονο που ειπα ειναι οτι καποιοι συναδελφοι του πηραν καποια τηλεφωνα εχθες και ελεγαν για αυτη την Δευτερα η Τριτη.Το ιδιο γρηγορα με εσενα το θελω και εγω να το εχω στα χερια μου,εχω παραγγειλει την Pandora Edition εγω...:)
δεν ξερω τι να πω παντως το γεγονος οτι θα το εχουν και αλλα καταστηματα εγω καταλαβαινω οτι μπορει κ να μη λεει μαλακιες το πλαισιο.αλλαωστε κ στο youtube βγαινουν τα βιντεακια σαν μανιταρια αρα που εινα η 17 μαρτιου που ελεγε η sony για παγκοσμια κυκλοφορια??το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε μεχρι την τριτη να δουμε..στην τελικη αυτος που μιλησες εσυ μπορει να μην ηξερε οτι π.χ. θα εδωσε η sony το οκ για να διατεθουν μερικα κομματια νωριτερα..περιμενουμε κ βλεπουμε..
christok
06-03-2010, 13:56
άντε να βγει!
nikolaszax
06-03-2010, 15:01
Ο ηρακλης:
http://img144.imageshack.us/img144/923/hercules1.jpg
Μπλιαχ,δεν αμρεσει καθολου το design του,lol.
Αφού θα παίξεις το promo, θα το αγοράσεις?
Εννοειται οτι θα το αγορασω.Δεν προκειται διπλα στα GoW 1 και GoW 2 να εω ενα δισκακι με προμο για το τελευταιο κομματι της τριλογιας! :D
isildur83
06-03-2010, 16:11
Απλα δειτε το!!!LOL :lol:
YouTube- Kratos: The God of War After The Game Is Over - G4tv.com
dimitrisasp
06-03-2010, 16:12
Παιδια μπορω να το αγορασω απο καπου την Δευτερα απο Θεσσαλονικη ή εστω απο νετ..?
WolfRathmA
06-03-2010, 19:19
Μη τους ξαναπαρεις και τελικα το αλλαξουν και δε μας το στειλουν και εμας :P Μη μας κοψεις τη χαρα τωρα! :muhaha:
desperate_gamer
06-03-2010, 19:47
Ο ηρακλης
Μπλιαχ,δεν αμρεσει καθολου το design του,lol.
Αυτός δεν είναι ο Ηρακλής, είναι ένας γίγαντας από τα Στρουμφάκια!
Μάλλον το κάναν έτσι για να μην ζηλεύει ο Kratos. Έτσι έπρεπε ο Ηρακλής να είναι ένας ηλίθιος τεράστιος γίγαντας για να έχεις πολύ πράμα να ξεκοιλιάσεις.
NeoPlus score [Πολωνικο περιοδικο]
9.5/10
http://neogo.pl/files/2010/03/x_okladka4.jpg
Το αξιολογο ειναι πως καταφερνει ενα πολωνικο περιοδικο για βιντεοπαιχνιδια να επιβιωνει σημερα...
Αυτός δεν είναι ο Ηρακλής, είναι ένας γίγαντας από τα Στρουμφάκια!
Μάλλον το κάναν έτσι για να μην ζηλεύει ο Kratos. Έτσι έπρεπε ο Ηρακλής να είναι ένας ηλίθιος τεράστιος γίγαντας για να έχεις πολύ πράμα να ξεκοιλιάσεις.
Και εμένα αυτόν τον γίγαντα μου θυμίζει. Γελοιοποίηση σε ολό το μεγαλείο.
Εγω γελαω οταν ακουω σχολια περι πιστοτητας του GOW στην ελληνικη μυθολογια... κυριολεκτικα γελαω...
ειλικρινα απορω πως περιμενατε να ειναι ενας φυσιολογικος Ηρακλης απο την στιγμη που τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας εχουν κανει σαφεστατο οτι δεν στοχευουν στην αληθοφανη απεικονηση ουτε των γεγονοτων ουτε των πλασματων/προσωπων της μυθολογιας μας.
Το μονο που κανουν ειναι να χρησιμοποιουν το υλικο αυτο ως εμπνευση και τιποτα παραπανω...
Εγω γελαω οταν ακουω σχολια περι πιστοτητας του GOW στην ελληνικη μυθολογια... κυριολεκτικα γελαω...
ειλικρινα απορω πως περιμενατε να ειναι ενας φυσιολογικος Ηρακλης απο την στιγμη που τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας εχουν κανει σαφεστατο οτι δεν στοχευουν στην αληθοφανη απεικονηση ουτε των γεγονοτων ουτε των πλασματων/προσωπων της μυθολογιας μας.
Το μονο που κανουν ειναι να χρησιμοποιουν το υλικο αυτο ως εμπνευση και τιποτα παραπανω...
Δεν ζήτησα ποτέ τίποτα τέτοιο. Όμως δεν θα γελοιποιούν τα πάντα. Ο Ηρακλής ήταν μυθικός ήρωας. Έκανε 12 άθλους. Πώς είναι έτσι? Πάλι καλά που δεν έχει και κανένα κρουασάν για όπλο.
Δεν ειναι ντοκιμαντερ για να ειναι υποχρεωμενοι να παρουσιαζουν τους χαρακτηρες ως πιστα αντιγραφα της μυθολογιας μας η τουλαχιστον ακριβως ετσι οπως περιγραφονται στα κειμενα. Εμπνευσμενο απο την Ελληνικη μυθολογια ειναι, ολο αυτο το συμπαν φιλτραρεται απο μια διαφορετικη καλλιτεχνικη προσεγγιση και δεν ειναι δυνατον να υπαρχει ο "φυσιολογικος" Ηρακλης, ο "φυσιολογικος" Αδης, ο "φυσιολογικος" Διας κτλ.
Δεν ειναι ντοκιμαντερ για να ειναι υποχρεωμενοι να παρουσιαζουν τους χαρακτηρες ως πιστα αντιγραφα της μυθολογιας μας η τουλαχιστον ακριβως ετσι οπως περιγραφονται στα κειμενα. Εμπνευσμενο απο την Ελληνικη μυθολογια ειναι, ολο αυτο το συμπαν φιλτραρεται απο μια διαφορετικη καλλιτεχνικη προσεγγιση και δεν ειναι δυνατον να υπαρχει ο "φυσιολογικος" Ηρακλης, ο "φυσιολογικος" Αδης, ο "φυσιολογικος" Διας κτλ.
Δεν είναι όμως σωστό να υπάρχει επίσης ο στρουμφοηρακλής.
Θα στο πω χυμα για να στο δωσω να το καταλαβεις και συγνωμη απο ολους για την εκφραση:
Χεστηκανε για τον Ηρακλη και τους 12 αθλους του.Επισης χεστηκανε για την Αθηνα, τον Δια, τον ταδε και την ταδε.Αυτο που θελουν ειναι να φτιαξουν ενα παιχνιδι που εμπνεεται απο τα πλασματα και προσωπα της ελληνικης μυθολογιας, διοτι καλως ή κακως η μυθολογια μας ειναι ελκυστικη για πολλους λογους.
Απο εκει και περα ΤΙΠΟΤΑ απο οτι εχει παρουσιασει η σειρα δεν εχει ουσιαστικη σχεση με την μυθολογια μας.Και καλα κανει και δεν εχει.Εκτος και αν θυμαται κανεις στην μυθολογια μας να ζωντανευει ο Κολλοσος της Ροδου ή ο Αρης ο Θεος του πολεμου να ειναι και αυτος γιγαντας...
Αν αρχισετε να ψαχνετε να βρειτε πιστοτητα στην ελληνικη μυθολογια καλυτερα μην παιξετε το παιχνιδι καν.Και δεν το λεω κοροιδευτικα τωρα, αληθεια.Αν ξεκινησει καποιος να παιζει GOW και να περιμενει να ειναι πιστο (ακομα και σε σημαντικα πραγματα) τοτε παιδια δεν θα το ευχαρηστηθειτε και καλυτερα να απεχετε.
ναι αλλα ο ηρακλης ειναι ενα συμαντικο κομματι της ελληνικης μυθολογιας. θα επρεπε τουλαχιστον να τον κανουν καπως οχι τοσο γελοιο.
ναι αλλα ο ηρακλης ειναι ενα συμαντικο κομματι της ελληνικης μυθολογιας. θα επρεπε τουλαχιστον να τον κανουν καπως οχι τοσο γελοιο.
Πες τα!
Ωραια ολα αυτα(συμφωνω) Val και hakoo και εγω προσωπικα ειμαι ο τελευταιος που θα ξενερωσει με την εμφανιση του Ηρακλη,αλλα ενταξει νομιζω οτι ειναι φυσιολογικη η αντιδραση και η δυσαρέσκεια καποιων παιδιων γι αυτη την εμφανιση.(Μη μου πειτε οτι γουσταρατε κιολας οταν ειδατε την εικονα:D)
desperate_gamer
07-03-2010, 00:25
Ε καλά κάνεις και γελάς. Εγώ πλάκα έκανα.
Αλλά εντάξει όταν είπε ο nikolas "στο spoiler φαίνεται ο Ηρακλής",ε εγώ περίμενα το κακέκτυπο του Kevin Sorbo, όχι τον ... Γαργαντούα! :p
enstikto
07-03-2010, 00:37
Παιδιά είχα σκοπό να μην τον δω τον Ηρακλή αλλά μετά από τοσα comment με κάνατε και τον είδα....
Εμένα παντός δεν μου μοιάζει με στρουμφ αλλά σαν να μείγμα μεταξύ του hulk και ενός ορκ άπο τον άρχοντα...
Την παλεύει παντός... Μετά από τα. Comments που διάβασα τον περίμενα χειρότερο :P (όχι πολύ χειρότερο όμως)
Need I say more? Εννοείται πως η μυθολογία είναι μυθολογία...
H μυθολογια ειναι μυθολογια και διαθετει περιγραφες...νομιζω οτι εκανα σαφες τι εννοω.
Dragonpaul
07-03-2010, 03:17
H μυθολογια ειναι μυθολογια και διαθετει περιγραφες...νομιζω οτι εκανα σαφες τι εννοω.
Δημητρη, εγω συμφωνω μαζι σου. Αν ειναι δυνατον να περιμενω απο ενα παιχνιδι να απεικονιζει τους χαρακτηρες της ελληνικης μυθολογιας επ' ακριβως. Αλλωστε, επειδη ακριβως ειναι μυθολογια, κατι τετοιο δε θα μπορουσε να γινει. Ο καθενας φανταζεται διαφορετικα τους ηρωες. Ουτε περιμενω, σαφως, να μαθω μυθολογια απο ενα παιχιδι.
Ομως, καταλαβαινω και τα παιδια που τους ξενιζει η οψη του Ηρακλη. Αν μη τι αλλο, o Ηρακλης ειναι σημαντικο κομματι της μυθολογιας μας. Πχ, αν με εβαζες εμενα να τον σχεδιασω με 10 διαφορετικα σχεδια, σε ολα θα του σχεδιαζα μουσια και θα τον εκανα γυμνασμενο φετες. Μαλλον τα παιδια εννοουν να κρατηθει το πολυ βασικο consept του καθε ηρωα και απο κει και περα, ο σχεδιασμος ειναι ελευθερος. Δε θα ταιριαζε, πχ, να σχεδιαζαν τον Δια καχεκτικο και με καραφλα.
Περιγραφές του στυλ "ρωμαλέος" και τέτοια, όχι αν είχε γένια, goatie, six-pack ή μαύρισμα νο2. Το θέμα μου εμένα ήταν πως από τη στιγμή που κρατάνε μια βασική φόρμα, μύθοι ειναι, αν είναι να βγει κάτι καλό ας τους αλλάξουν πως θέλουν!
isildur83
07-03-2010, 06:57
First 10 minutes of the game!
YouTube- God of War III First 10 minutes
Μυθολογία ή όχι, το god of war χει ελληνικούς ήρωες. Αυτοί οι ήρωες είχαν ωραίο σώμα. Ελπίζω μόνο ο Ηρακλής να είναι έτσι. Και ο Άδης είναι ψιλοχάλια, αλλά όχι τόσο. Δείτε το κι αλλιώς. Είναι boss αυτό? Πιο πολύ boss από το fairytale fights μου θυμίζει.
Περιγραφές του στυλ "ρωμαλέος" και τέτοια, όχι αν είχε γένια, goatie, six-pack ή μαύρισμα νο2. Το θέμα μου εμένα ήταν πως από τη στιγμή που κρατάνε μια βασική φόρμα, μύθοι ειναι, αν είναι να βγει κάτι καλό ας τους αλλάξουν πως θέλουν!
Στην ουσια συμφωνουμε, ομως οτι υπαρχει -ειδικα για τον Ηρακλη- αρκετα λεπτομερης περιγραφη , οχι απο ενα μυθιστορημα , αλλα απο πολλα , ειναι γεγονος.
nikolaszax
07-03-2010, 11:09
Ε καλά κάνεις και γελάς. Εγώ πλάκα έκανα.
Αλλά εντάξει όταν είπε ο nikolas "στο spoiler φαίνεται ο Ηρακλής",ε εγώ περίμενα το κακέκτυπο του Kevin Sorbo, όχι τον ... Γαργαντούα! :p
Λολ και εγω κατι σε Κεβιν περιμενα οποτε μου ηρθε καπως οταν τον ειδα λολ.
Οχι οτι με πειραζει,κουβεντα να γινεται :P.
κακθε μυθος εχει και μια δοση αληθειας!!!!το θεμα για εμενα δεν ειναι το πως ειναι ο Ηρακλης και ο Καθε Ηρακλης!!!!
τελος παντων ο Ηρακλης ηταν ο 1ος και καλα Σπαρτιατης,αρα και ειδαλμα για καθε Σπαρτιατη..και ο Κρατος πολεμαει τον ιδιο του τον (πατερα)
Ο Ηρακλης ηταν εναντια στης πραξη των Θεων προς τους ανθρωπους!!!!και τωρα ειναι συμαχως?βεβαια ηταν εναντια και στην γεα
Ο Ηρακλης εσωσε τον Προμηθεα το ιδιο και ο Κρατος!!!!!μονο την φωτο ειδα παιδια δεν ξερω τι ρολο βαραει ο Ηρακλης απλα ξερω οτι ο Κρατος δουλευει μονος του!!!!
Με λιγα λογια δεν στεκει να ειναι αντιπαλοι μιας και εχουν ποιο πολλα κοινα παρα χωραφια να χωρισουν
YouTube- God of War III First 10 minutes (http://www.youtube.com/watch?v=PKV8_NogSUY)
Ηλίθιοι Γερμαναράδες με τις μεταγλωτίσεις σας...
Στο 2:26 φαίνεται ο Ηρακλής με περικεφαλαία να διατάζει στρατιώτες του Ολύμπου μετά από νεύμα του Δία.
Στα γερμανικα!!!! καλα βαλτος εισαι?:scared:
κακθε μυθος εχει και μια δοση αληθειας!!!!το θεμα για εμενα δεν ειναι το πως ειναι ο Ηρακλης και ο Καθε Ηρακλης!!!!
τελος παντων ο Ηρακλης ηταν ο 1ος και καλα Σπαρτιατης,αρα και ειδαλμα για καθε Σπαρτιατη..και ο Κρατος πολεμαει τον ιδιο του τον (πατερα)
Ο Ηρακλης ηταν εναντια στης πραξη των Θεων προς τους ανθρωπους!!!!και τωρα ειναι συμαχως?βεβαια ηταν εναντια και στην γεα
Ο Ηρακλης εσωσε τον Προμηθεα το ιδιο και ο Κρατος!!!!!μονο την φωτο ειδα παιδια δεν ξερω τι ρολο βαραει ο Ηρακλης απλα ξερω οτι ο Κρατος δουλευει μονος του!!!!
Με λιγα λογια δεν στεκει να ειναι αντιπαλοι μιας και εχουν ποιο πολλα κοινα παρα χωραφια να χωρισουν
Συμφωνώ μαζί σου Μάριε, αλλά μην ξεχνάμε οτι είναι ελεύθερη προσαρμογή κάποιων στοιχείων της μυθολογίας σε ένα εντελώς διαφορετικό story.Θυμάσαι πως είχαν κάνει τον Θησέα?Ε, εγώ από την μυθολογία τον είχα για τζόβενο!Όχι για μυώδη μουσάτο.Έχουν επιλέξει να δείχνους τους κακούς όσο πιο γραφικούς γίνεται.Αμερικανιά μεν αλλά έτσι κάνουν και στις ταινίες τους.
Σε καθε παιχνιδι ο δημιουργος ειχε δικαιωμα να παρουσιασει οπως θελει τα γεγονοτα , δεν τον ενδιαφερει αν ειναι αληθινα η οχι
Αφου υπαρχει αποδοχη σε παγκοσμιο επιπεδο , δεν βλεπω γιατι να μπουμε στον κοπο να το σχολιασουμε
Με την ιδια λογικη γιατι δεν σχολιαζεις τους θανατους των θεων - μοιρων η και την απελευθερωση τιτανων απο τα ταρταρα , μην τα βλεπουμε μονοπλευρα
chronohill
07-03-2010, 15:32
Σε καθε παιχνιδι ο δημιουργος ειχε δικαιωμα να παρουσιασει οπως θελει τα γεγονοτα , δεν τον ενδιαφερει αν ειναι αληθινα η οχι
Αφου υπαρχει αποδοχη σε παγκοσμιο επιπεδο , δεν βλεπω γιατι να μπουμε στον κοπο να το σχολιασουμε
Με την ιδια λογικη γιατι δεν σχολιαζεις τους θανατους των θεων - μοιρων η και την απελευθερωση τιτανων απο τα ταρταρα , μην τα βλεπουμε μονοπλευρα
Eγω καταλαβαινω πως το λενε τα παιδια.Και γω ξενερωσα με το πως τον παρουσιαζουν.Δεν καταλαβαινω τον λογο δηλαδη να τον κανουν τοσο χαλια.Εχει παρουσιαστει απειρες φορες απο τηλεοπτικα και μη μεσα ο Ηρακλης αλλα ποτε δεν ηταν τοσο περιεργη η μορφη του.Λετε να στοχευουν απλα στον κρατος που θα τον αδυνατισει-πετσοκοψει???!:muhaha:
Στο 2:26 φαίνεται ο Ηρακλής με περικεφαλαία να διατάζει στρατιώτες του Ολύμπου μετά από νεύμα του Δία.
τελικα καλα εκανα και δεν ειπα τον φιλο μου να μου φερει το ultimate trilogy απο την γερμανια.αυτο που φοβομουν με τις μεταγλωτισεις που κανουν εγινε πραγματικοτητα..εχουν μια τρελα αυτοι οι γερμαναραδες..το ειχα ρωτησει μερικες σελιδες πιο πισω..τυχερος ειμαι ασε που θα μου το φερει το πλαισιο μεθαυριο(ελπιζω τουλαχιστον..)
για τον ηρακλη και εμενα δεν μου αρεσε ο ολος σχεδιασμος του..διαβαζω οτι πολλοι περιμενανε κατι σαν τον κεβιν σορμπο απο την σειρα..αμα τον φτιαχνανε ετσι επρεπε να βαλουν και τον χαρακτηρα που επαιζε τον φιλο του ηρακλη που ολο σκοτωνοτανε και ολο ζωντανευε!!!!μυθολογια ειναι ειναι μαγκες και ο καθε ενας φτιαχνει τον καθε χαρακτηρα οπως νομιζει..
να κανω κ μια ερωτηση γιατι απο οτι βλεπω ειστε μερικοι που ξερετε την μυθολογια λιγο πολυ..ο kratos υπηρχε στην μυθολογια η οχι?αναφερεται πουθενα και αν ναι τι ηταν?
όλλα σας πειράζουν τελικά.....
God of War III. GameInformer. 10/10
scans
http://img294.yfrog.com/img294/8053/picture052bu.jpg
http://img196.yfrog.com/img196/7710/picture053wr.jpg
ειναι καλυτερα ετσι top ξενερωσα με αυτο που διαβασα ειληκρινα!!!Μαλον εισαι ερωτευμενος και το ξεχασες<33μονο ετσι το δικαιολογω:huh_where:
Συμφωνώ μαζί σου Μάριε, αλλά μην ξεχνάμε οτι είναι ελεύθερη προσαρμογή κάποιων στοιχείων της μυθολογίας σε ένα εντελώς διαφορετικό story.Θυμάσαι πως είχαν κάνει τον Θησέα?Ε, εγώ από την μυθολογία τον είχα για τζόβενο!Όχι για μυώδη μουσάτο.Έχουν επιλέξει να δείχνους τους κακούς όσο πιο γραφικούς γίνεται.Αμερικανιά μεν αλλά έτσι κάνουν και στις ταινίες τους.
δεν μιλησα για εμφανιση!!!!!!απλα για ιδεολογια!!!εκτος και αν οταν στο gow 1 ο Κρατος παραβλεψε τον Σπαρτιατικο ορκο 'η ταν η επι τας'με δολο θα ελεγα :D
ασε φιλε μην πιασουμε περι μυθολογιας και τιτανομαχιας :D:D:D:D:D και Αντλαντες γιατι θα γινει το νημα εντελως γεια σου!!!! ειπα δεν ειδα το video !!!!!
Αλωστε η τιτανες ηταν παντα αντιπαλοι τωνς θεων και συμμαχοι του Κρονου!!!αν τα δεσεις με το gow ταιριαζουν!!!ας δουμε τι θα πει και η "ιστορια" του 3 και μετα τα λεμε ποιο αναλυτικα :cool:
Ανεβασε τις εντυπωσεις του και ο Jaffe στο blog του, νομιζω η γνωμη του εχει ιδιαιτερη αξια μιας και στην ουσια ειναι πνευματικη ιδιοκτησια του.
“But it being a great game aside, it is an AMAZING and RARE game design learning opportunity. To play a game based on your initial design formula that you had nothing to do with is eye opening! Because for the first time, I can actually see how the game/God Of War formula feels to a normal player! Before this, I could only go off reviews and player reactions and guesses in terms of gauging just what the game really was and how it felt to play.
You can try to imagine that experience when you make the game but since you know it so intimately, you never really know what it feels like for a normal member of the audience. You never know how others are actually experiencing it. Now I get to see and know and experience that! What a very cool learning opportunity!”
“Just finished GOD OF WAR III! WOW! What a ride! Thanks Sony Santa Monica for the best game I’ve played in years! Fucking loved it ya’ll! Congrats! It deserves to go super nova!”
“I can say now that visually and production wise, I really don’t think there has EVER been a game that has executed at this level! Presentation and production wise, this is a crazy ass bar raising simply staggering game! And the execution of the story telling process? F***ing fantastic (amazing opening credits)! Amazing job all around!”
http://www.playstationuniversity.com/jaffe-god-of-war-iii-best-game-ive-played-in-years-2914/
WolfRathmA
08-03-2010, 04:48
Και μας εχεις τωρα σε αναμενα καρβουνα! Μπες και στο msn βρε αδερφε :D
isildur83
08-03-2010, 05:37
Αν το παραλαβει κανεις απο εσας αυριο ας μιλησει!
Για οσους δεν εχουν παιξει τα προηγουμενα και βαριουνται να διαβαζουν κατεβατα η να περασουν αρκετη ωρα στο youtube ενα βιντεακι που αν και Αμερικανια ειναι πρακτικο και γρηγορο synopsis. Παραλειπονται αρκετα φυσικα λλα σε γενικες γραμμες αυτοι ειναι οι βασικοι αξονες του story. Τεσπα, το ποσταρω γιατι ισως φανει χρησιμο σε καποιους
http://ps3.ign.com/dor/objects/886158/god-of-war-iii/videos/gowin5_spc_021810.html
Nα πω οτι ο David jaffe με ψιλοπωρωσε, ψεμματα θα πω καθως εχω καρα-πωρωθει! :D
GoW III Devs: "Imitation Is The Sincerest Form Of Flattery"
With any hugely popular franchise you're bound to see imitators hoping to develop on the idea and capture a similar level of success but that's just a form of flattery, according to God of War III producer Steve Caterson.
Caterson went on to say that Sony's Santa Monica Studio didn't feel threatened by titles such as Dante's Inferno but rather the studio focuses on improving on itself.
"Imitation is the sincerest form of flattery, but from our standpoint, we're running our own race," said Caterson. "We're trying to outdo ourselves and we're our own worst critics and we often beat ourselves up. We take a lot of pride in what we do and we want to do the best we can on the games we make and we don't want to leave anything on the table."
Caterson added: "It's always been about outdoing ourselves; with God of War II, we had to outdo the Hydra and I think we did it with the Colossus battle, and this time, we had to be even bigger than that with God of War III. I'd like to think we succeeded."
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=238003?cid=OTC-RSS&attr=CVG-General-RSS
πολυ ευστοχο σχολιο κατα την γνωμη μου! :)
Crazy_vision
08-03-2010, 20:14
πω πω βρε παιδια μολις γυρησα απο το seven, το εχει στη κονσολα μεσα το παιχνιδι και το επαιξα λιγακι...ετσι μου ερχοταν να σπασω το τζαμακι και να το κλεψω!! χαχαχαχα!!
chronohill
08-03-2010, 20:44
Βγηκε το review απτο gamespot!
9/10 editors choice
http://www.gamespot.com/ps3/action/godofwariii/review.html?tag=topslot;thumb;1
Οταν τα λεγαμε οτι το game θα αγγιξει το αριστα , καποιοι γελαγαν (οι αγνωστοι -γνωστοι) :love: λεγανε οτι δεν θα ξεπερασει το uncharted μαλιστα , διαψευστηκαν κλασσικα πραγματα
Ως συνηθως αυτα παθαινουν καποιοι οταν προτρεχουν και βγαζουν συμπερσματα απο ντεμο , χωρις να λαβουν υποψιν τους και την προιστορια τετοιων παιχνιδιων καθως και το βαρυ ονομα των εταιριων που τα φτιαχνει,
http://www.gameover.gr/ps3/God-of-War-III.11375.html?article_page=3
Όσο και αν ψάξαμε, σημαντικό ελάττωμα σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε και ψάξαμε πολύ, διότι το «άριστα» σε μια βαθμολόγηση πρέπει, αν μη τι άλλο, να αιτιολογείται. Αλλά όταν φτάνεις πια στο σημείο να αναζητάς σφάλματα και όχι εκείνα να εμφανίζονται αβίαστα μπροστά σου, τότε είσαι βέβαιος ότι κάτι έχει πάει καλά εδώ. Πλην της μερικής ανακύκλωσης ορισμένων σημείων του κόσμου όπου εξελίσσεται η περιπέτεια, το God of War III δεν χωλαίνει πουθενά. Κάθε τομέας του, κάθε σημείο του, κάθε ψηφιακή γωνιά του είναι φτιαγμένη με μεράκι, προσοχή και έμφαση στη λεπτομέρεια.
Η έναρξη του God of War III αποτελεί την πιο επικής κλίμακας, εντυπωσιακή, μεγάλη σε διάρκεια και αριστοτεχνικά σκηνοθετημένη/«χορογραφημένη» εισαγωγή που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε οποιαδήποτε κατηγορία παιχνιδιού.
Δεν είναι μόνο ο ευφάνταστος σχεδιασμός των πλασμάτων και των bosses που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, αλλά αυτή η προαναφερθείσα αίσθηση της κλίμακας, που κάνει τον παίκτη να νιώθει σαν ένα μυρμήγκι ανάμεσα σε δύο ταύρους που μάχονται. Και όταν λέμε «μυρμήγκι», το εννοούμε. Υπάρχουν στιγμές όπου η κάμερα ανεβαίνει ψηλά και από εκεί που ο Kratos γέμιζε την οθόνη με το σώμα του, φτάνει στο σημείο να μην είναι ψηλότερος από 3-4 pixels (http://www.gameover.gr/lexicon/Pixels.2.html) (κυριολεκτικά).
Όλα αυτά συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο, η μάχη συνεχίζει να εξελίσσεται, εμείς εξακολουθούμε να ελέγχουμε τον πολεμιστή μας (στο λιλιπούτειο μέγεθός του) καθώς βρίσκεται επάνω στο σώμα της Γαίας που κινείται, ενώ στο φόντο οι Τιτάνες σκαρφαλώνουν στον Όλυμπο και μάχονται με τους θεούς. Τέτοιες σκηνές δεν τις παρακολουθείς κάθε μέρα… Και μετά από μια τέτοια εισαγωγή, πιστεύαμε ότι οι σχεδιαστές του Santa Monica studio δύσκολα θα μπορούσαν να διατηρήσουν τόσο υψηλό επίπεδο. Αντιθέτως, το God of War III φέρνει μπροστά μας τη μια έκπληξη μετά την άλλη. Αν και ορισμένα επίπεδα δεν διαθέτουν τη λεπτομέρεια και την εντυπωσιακή δομή άλλων, το σύνολο του τίτλου συναρπάζει με την υπέροχη αρχιτεκτονική των χώρων, τη σημασία στη λεπτομέρεια και την ποικιλία στο περιβάλλον.
desperate_gamer
08-03-2010, 23:41
Το παιχνίδι έχει σαρώσει σε reviews. Παντού 9-άρια και 10-άρια βλέπω κι από "απαιτητικά" sites. Τώρα να πω ότι απογοητεύομαι που αυτό παίρνει 9 και 10 και το λένε "MUST PLAY!" ενώ το Heavy Rain το λένε "μπορεί να μην αρέσει σε όλους"; Ναι θα το πω. Shows a lot about our culture.
Από το review του Joystiq (http://www.joystiq.com/2010/03/08/god-of-war-3-review/) κρατάω μόνο αυτό.
The revenge story could have worked with different presentation, but by God of War III we're so far removed from Kratos' original tragedy that it's hard to not see him as just a common thug.
[...]
there were times when I was nauseated enough by Kratos' actions that I was momentarily distracted from having fun. Maybe this is Santa Monica Studio's intention, but if there is a "lesson" here, I certainly didn't get it.
Αλλά ψιλά γράμματα θα μου πεις. :p
62752
ρε ορνια του gametrailers τι θα πει 8,6 design
βληματα με διπλωμα :fantasy_dreams:
Το παιχνίδι έχει σαρώσει σε reviews. Παντού 9-άρια και 10-άρια βλέπω κι από "απαιτητικά" sites. Τώρα να πω ότι απογοητεύομαι που αυτό παίρνει 9 και 10 και το λένε "MUST PLAY!" ενώ το Heavy Rain το λένε "μπορεί να μην αρέσει σε όλους"; Ναι θα το πω. Shows a lot about our culture.
DG, καταλαβαίνω τι λες αλλά νομίζω οτι είσαι άδικος από τη στιγμή που τα GoW δεν είναι το δικό σου cup of tea.To ΗR το κρίνουμε για αυτό που είναι, με τα θετικά του και τα αρνητικά του.Δεν πιστεύω οτι είναι θέμα κουλτούρας. Hλικίας?Ίσως.Το GoW έχει ευρύτερο target group.Κουλτούρας όμως, όχι.
chronohill
09-03-2010, 00:24
62752
Να υποθεσω οτι ειναι Full spoiler αφου ειναι απο Gametrailers???:heyyy:
desperate_gamer
09-03-2010, 00:42
DG, καταλαβαίνω τι λες αλλά νομίζω οτι είσαι άδικος από τη στιγμή που τα GoW δεν είναι το δικό σου cup of tea.To ΗR το κρίνουμε για αυτό που είναι, με τα θετικά του και τα αρνητικά του.Δεν πιστεύω οτι είναι θέμα κουλτούρας. Hλικίας?Ίσως.Το GoW έχει ευρύτερο target group.Κουλτούρας όμως, όχι.
Συμφωνώ σε αυτό που λες και είχα σκοπό να μην ξανασχοληθώ αλλά είδα το quote αυτό στο Joystiq και κατάλαβα ότι "δεν είμαι μόνος". :p
Απλά αναρωτιέμαι γιατί κάποιοι reviewers να διστάζουν να προτείνουν το Heavy Rain και να μας προτείνουν σωρηδόν αυτό έχοντας σαν δεδομένο ότι "θα αρέσει σε όλους" (κάτι που δεν έλεγαν για το Heavy Rain). Αυτό λίγο με ξένισε. Καλά δεν θέλω να την "σπάσω" σε κανέναν. Να είναι όσο Hyped θέλει να είναι και το παιχνίδι να τον ικανοποιήσει 1000%, απλά λέω την γνώμη μου.
Το παιχνίδι έχει σαρώσει σε reviews. Παντού 9-άρια και 10-άρια βλέπω κι από "απαιτητικά" sites. Τώρα να πω ότι απογοητεύομαι που αυτό παίρνει 9 και 10 και το λένε "MUST PLAY!" ενώ το Heavy Rain το λένε "μπορεί να μην αρέσει σε όλους"; Ναι θα το πω. Shows a lot about our culture.Κοίτα ρεαλιστικά αν το δεις το πράγμα, το GoW3 είναι ένα κλασσικό hack and slash παιχνίδι, αν σου αρέσει αυτό το είδος παιχνιδιών είναι must-play. To Heavy Rain πάλι είναι ένα μοναδικό adventure game αφού δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια σαν κι αυτό (με εξαίρεση το Fahrenheit της ίδια εταιρίας). Γιατί σου φαίνεται περίεργο που το HR έχει περισσότερες πιθανότητες να μην αρέσει σε κάποιον σε σχέση με το GoW3?
Λολ μπηκα για λιγο στο n4g να δω ετσι στα γρηγορα τα νεα και ειδα μια σελιδα γεματη GOWIII reviews χαχαχα νομιζα οτι δεν θα τα εβγαζαν τοσο γρηγορα λολ
desperate_gamer
09-03-2010, 01:29
Γιατί σου φαίνεται περίεργο που το HR έχει περισσότερες πιθανότητες να μην αρέσει σε κάποιον σε σχέση με το GoW3?
Γιατί το Heavy Rain έχει ωραία ιστορία, καλά ανεπτυγμένους χαρακτήρες και είναι πολύ πιο immersive από τον Kratos που σφάζει ό,τι κινείται. Δεν μπορείς να συμπάσχεις με τον Kratos ακριβώς, αλλά μπορείς να συμπάσχεις με τον πατέρα που χάνει τα παιδιά του.
Αν τελικά το hack 'n' slash είναι εγγυημένο entertainment όταν συγκρίνεται με ένα άλλο παιχνίδι που έχει αυτά που προανέφερα, τότε πάω πάσο.
Μερικα reviews (ολοι το βαθμολογουν με πανω απο 9).
http://www.eurogamer.net/articles/god-of-war-iii-review?page=3
http://www.videogamer.com/ps3/gow3/review-3.html
http://www.1up.com/do/reviewPage?pager.offset=1&cId=3178252&p=
http://www.gamespot.com/ps3/action/godofwariii/review.html
http://g4tv.com/games/ps3/44695/god-of-war-iii/review/
http://ps3.ign.com/articles/107/1075014p1.html
http://www.gamesradar.com/ps3/god-of-war-3/review/god-of-war-iii/a-2010030715312815077/g-20060713144458560042/p-4
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=238126
Γιατί το Heavy Rain έχει ωραία ιστορία, καλά ανεπτυγμένους χαρακτήρες και είναι πολύ πιο immersive από τον Kratos που σφάζει ό,τι κινείται. Δεν μπορείς να συμπάσχεις με τον Kratos ακριβώς, αλλά μπορείς να συμπάσχεις με τον πατέρα που χάνει τα παιδιά του.
Αν τελικά το hack 'n' slash είναι εγγυημένο entertainment όταν συγκρίνεται με ένα άλλο παιχνίδι που έχει αυτά που προανέφερα, τότε πάω πάσο.
Είσαι μεγάλο troll τελικά!:muhaha:
Εννοείται οτι κάνω πλάκα.Εκεί που το GoW κερδίζει σε μία αδόκιμη σύγκριση κατά Kratos το Heavy Rain, είναι στον χαρακτήρα και στην ταυτότητα του game.Αλλάζει, προοδεύει αλλά σε κάθε σημείο παραμένει GoW.Tο Heavy Rain είναι μια συρραφή διάφορων σκηνοθετικών και κινηματογραφικών επιρροών (24, saw, seven, lost highway, silence of the lamb στο prequel).Original gaming εμπειρία για την κονσόλα μας αλλά έχασε πολύ σε επίπεδο εντυπωσιασμού, καθώς δεν είδα κάτι το οποίο δεν το έχω δει σε κάποια προαναφερθείσα ταινία.Το GoW μπορεί να γυριστεί σε ταινία.Το HR αν και είναι interactive drama, όχι.
Συμπέρασμα:Το GoW όπως και να το κάνουμε είναι σταθερή αξία!
Αν τελικά το hack 'n' slash είναι εγγυημένο entertainment όταν συγκρίνεται με ένα άλλο παιχνίδι που έχει αυτά που προανέφερα, τότε πάω πάσο.Θα μπορούσες να έχεις δίκιο αλλά φαίνεται ξεχνάς το βασικότερο. Μιλάμε για παιχνίδια, όχι για ταινίες. Το story στα περισσότερα παιχνίδια αποτελεί πολυτέλεια κι όχι κάτι απαραίτητο για την επιτυχία ενός τίτλου. Σε ένα παιχνίδι όπως στο GoW III το σενάριο είναι απλά η αφορμή για να αρχίσει η σφαγή που λες. Οι περισσότεροι δεν θα κάτσουν καν να ασχοληθούν για ποιο λόγο ο Kratos κάνει ό,τι κάνει. Απλά δεν τους ενδιαφέρει.
Αντίθετα, το HR χωρίς ένα καλογραμμένο σενάριο θα ήταν ένα τίποτα, γι' αυτό και γίνεται τόση συζήτηση γύρω από τα plot-holes, το κίνητρο του δολοφόνου κτλ.
Egγω να πεταχτω και να πω την αμαρτια μου -επειδη μιλαμε και για βια, σφαγες κλπ, θεωρω οτι το Grand Theft Auto ειναι μακραν πιο βιαιο απο οτι ειναι το God of War.Βια δεν σημαινει απαραιτητα η αποτυπωση και ο ρεαλισμος αυτης , οσο ο λογος, το κινητρο και αυτος που γινεται θυμα της βιας αυτης.
Ο Κρατος απλα ξεκαθαριζει οτι παει να σφαξει αυτους που τον προδωσαν, τον ξεγελασαν και εν τελει τον εκαναν μαριονεττα.
Συμφωνοι σιγα τον λογο, λεμε τωρα...αλλα τουλαχιστον την πληρωνουν αυθεντικα κακοι.
Απο την αλλη ομως στο grand Theft Auto σφαζεις αθωους, ποδοπατας με το αυτοκινητο σου τους περαστικους, δοκιμαζεις για χαβαλε το rocket launcher και προσπαθεις να δεις ποσα αυτοκινητα μπορεις να καταστρεψεις με την μια, πουλας ναρκωτικα, σκοτωνεις μπατσους, δημαρχους, κανεις αποστολες που ο μονος στοχος τους ειναι να θερισεις οσους περισσοτερους πολιτες μπορεις σε περιορισμενο χρονικο διαστημα κλπ κλπ κλπ
Need I say more?To GTA το θεωρω πολυ πιο βιαιο και αποκρουστικο οσον αφορα την απεικονηση της βιας διοτι γινεται για "χαβαλε".
Ναι ναι ξερω... δεν καταλαβαινω τον ολο σαρκασμο της υποθεσης! :) Εχμ τον καταλαβαινω, αλλα δεν με καλυπτει ουτε και τον θεωρω ιδιαιτερως ευστοχο, ωστε να δικαιολoγησω τις πρακτικες αυτες. ;)
kostasb13
09-03-2010, 02:31
Ολα καλα αλλα κατι που με ανησυχησε ειναι αυτο που διαβασα στα reviews του ign οτι δηλ ειναι 8-10 ωρες gameplay...το πρωτο θυμαμαι μου ειχε παρει περιπου 15+ ωρες και το δευτερο πανω απο 20. Τωρα, ή εγω επαιζα πολυ αργα ή το gow3 ειναι αρκετα μικροτερο σε διαρκεια απο τα δυο προηγουμενα. Νομιζω οι developers ειχαν δηλωσει οτι ειναι μικροτερο απο το 2 αλλα μεγαλυτερο απο το 1, δεν ξερω...
^^βασικα ειχαν δηλωσει οτι ειναι μεγαλυτερο και απο τα 2 προηγουμενα...εγω εξακολουθω να πιστευω οτι οι reviewers σημερα με τοσα πολλα παιχνιδια που κυκλοφορουν παιζουν τα παιχνιδια βουρ βουρ στο ευκολο και βιαστικα βιαστικα να τελειωνουν...Αδυνατω να πιστεψω οτι το παιχνιδι ειναι μικροτερο απο τα 2 προηγουμενα.
Βεβαια εδω που τα λεμε το GOWI αμα το τρεξεις το τελειωνεις στο 5αωρο...
Kostas, μάλλον δεν θυμάσαι καλά!Όσο και να το ξεχειλώσεις, πάνω από 10 ώρες δεν ήταν κανένα από τα δύο.
kostasb13
09-03-2010, 02:51
Mαλλον τα ειχα παραξεχειλωσει!:lol:Το gow2 μου ειχε παρει πανω απο 20 ωρες παντως σιγουρα. Ενταξει, προφανως το 8-10 ειναι σχετικο, αναλογα με τον τροπο παιχνιδιου του καθε gamer
desperate_gamer
09-03-2010, 02:57
Εγώ πριν με το rant μου δεν ήθελα να συγκρίνω το GOW με κανένα άλλο παιχνίδι σαν παιχνίδι και gameplay, αλλά απλά παρατηρώ τέτοια μαζική αποδοχή για κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω (όταν συγκρίνουμε την λιγότερο ενθουσιώδη αποδοχή που είχαν άλλα καλύτερα παιχνίδια).
Και το GTA επίσης στην ίδια κατηγορία είναι των megaton over-hyped βίαιων τίτλων που δεν θα έπρεπε να επισκιάζουν άλλα παιχνίδια, μην νομίζετε ότι το βγάζω στην απ' έξω επειδή το βρίσκω πολύ πιο εύπεπτο :p
H συγκριση μεταξυ god of war και heavy rain δεν υφισταται .
Συζηταμε για τελειως διαφορετικα παιχνιδια , ωστοσο μπορουμε να πουμε το εξης
Το heavy rain το ζεις ειναι σχεδον τοσο ρεαλιστικο που να καθηλωνει τον παιχτη , λες και το ζει στην πραγματικοτητα σε καμια περιπτωση δεν το λες επικο , δεν ταιριαζει τετοιος τιτλος σε Real time game
Σε αυτο βοηθανε τα αληθινα γραφικα του καθως και το περιεργο gameplay του
Παω στοιχημα κανενας δεν θα ξεχασει ποτε την σκηνη στην τριτη δοκιμασια (ολα τα λεφτα για μενα)
Απο την αλλη το god of war θα το χαρακτηριζα μια υπερπαραγωγη τυπου lord of rings ,με παραμυθενια γραφικα τελειως σε αλλο μηκος κυματος
Καθηλωνει μεν τους παντες με τις επικες σκηνες του , αλλα σου προκαλει συγκεκριμενα συναισθηματα συνεχομενο δεος και θαυμασμο και φυσικα την αγωνια πως τελειωνει η ιστορια
Δεν εχει αυτες τις εξαιρετικες εναλλαγες συναισθηματων που ειχε το heavy rain ,ακομα και στην πιο απλη η συνηθισμενη ενεργεια που κανεις στο παιχνιδι
Και τα 2 παιχνιδια ειναι 10 στην κατηγορια τους
Εγώ πριν με το rant μου δεν ήθελα να συγκρίνω το GOW με κανένα άλλο παιχνίδι σαν παιχνίδι και gameplay, αλλά απλά παρατηρώ τέτοια μαζική αποδοχή για κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω (όταν συγκρίνουμε την λιγότερο ενθουσιώδη αποδοχή που είχαν άλλα καλύτερα παιχνίδια).
Για ακομη μια φορα και ελπιζω να μην το παρεις στραβα, ισως να μην μπορεις να το εξηγησεις γιατι δεν εχεις παιξει κανενα παιχνιδι της σειρας. ;)
Δεν ειναι bloodbath το GOW, αυτο ειναι η ευκολη λυση. Αν δεν ειχε ολα τα υπολοιπα aspects που ξεχωρισαν τη σειρα αυτη αναμεσα στα τοσα πολλα hack n slash τοτε θα ειχε την τυχη τους. Εχουμε δει απειρα bloodbaths τα τελευταια χρονια να πηγαινουν απατα.
Επισης οταν λες "λιγότερο ενθουσιώδη αποδοχή που είχαν άλλα καλύτερα παιχνίδια" και παλι δεν σε καταλαβαινω. Παιχνιδια καλυτερα σε αυτο το genre(ποια?) η εν γενει ? Εκτος αν μιλας τελειως υποκειμενικα ;)
isildur83
09-03-2010, 05:36
Αλλο ενα review!!!
Rate:10/10
YouTube- God of War 3: Video Game Review (10/10) S02E16
EDIT
Επισης και το Review (http://www.gameover.gr/ps3/God-of-War-III.11375.html?article_page=1) απο Gameover.
Rate:10/10
nikolaszax
09-03-2010, 10:37
Να και καποιες εικονες ετσι για να γινει ακι η αναμονη πιο δυσκολη λολ.
http://i46.tinypic.com/2nja8lg.jpg
http://i46.tinypic.com/2vb293t.jpg
http://i46.tinypic.com/10ft0ys.jpg
http://i47.tinypic.com/eg4zf6.jpg
http://i50.tinypic.com/108grhv.jpg
http://i47.tinypic.com/ameexv.jpg
:omg::omg::omg:
Ps.Μου αρεσε πολυ το 8.6 στο design απο το gametrailers επειδη η καμερα δεν ειναι υπο τον ελεγχο μας και ετσι δεν μπορουν να θαυμασουν τα τοπια(ασχετως ποσο τελεια λειτουργει κατα την διαρκεια της μαχης και σου δειχνει πραγματα που δεν πρεπει να χασεις) και επειδη τα moving titan levels τελικα ηταν ελαχιστα lol.
^^βρε Νικολα... ελεος κι εσυ!Μα ειναι θεσπισμενος κανονας οτι το Gametrailers απαγορευται να δωσει πανω απο 9.3 σε οποιοδηποτε παιχνιδι - exclusive του PS3!
4 χρονια τωρα το παλευουμε ολοι μας, δεν τα εχουμε καταφερει.Και φυσικα η μονη κατηγορια που μπορουν να αφαιρεσουν βαθμους -λογω της ασαφειας της- ειναι το design!
Απο οτι φαινεται τα στουντιο της Σονυ δεν εχουν ιδεα απο design!
isildur83
09-03-2010, 11:22
ΕΛΕΟΣ πια με αυτα τα review του Gametrailers!!!:mad:
Με ποια λογικη βαθμολογουν το design ουτε οι ιδιοι πρεπει να ξερουν οπως φαινεται.
Στο Super Mario Galaxy εχει δωσει 9.8 συνολικη βαθμολογια!!!:omg:
God Of War III Cost A Lot Of Money To Make, $44million To Be Precise
PushSquare: Want to know how much God Of War III cost Sony Santa Monica to make? A cool $44million. That's the number announced by the studio's John Hight in an interview over at GiantBomb. That's a lot of moolah guys.
Sounds like it was worth it though; the reviews embargo which lifted earlier has revealed nothing but praise for Kratos' final installment.
Πολυ καλυτερη επενδυση αν κατσω να συγκρινω τα 50 εκατομυρρια που εδωσε η MS για να εχει 6 μηνες timed exclusive content στο Grand Theft Auto...
Απλα LOL :D
overclocker
09-03-2010, 13:29
Σίγουρα πολύ καλύτερη επένδυση σε σχέση με τα time exclusive DLC του GTA για το XBOX360.
Πιστεύω ότι όχι μόνο το παιχνίδι με τις πωλήσεις του θα κάνει απόσβεση τα χρήματα που στοίχισε αλλά θα φέρει και κέρδη για την Sony, καθώς με πρόχειρους υπολογισμούς αν κάνει 1,5 εκατομμύριο πωλήσεις έχει "φέρει" πίσω το budget δημιουργίας του και απο εκεί και πέρα οτι πουλήσει είναι καθαρο κέρδος για την Sony.
Προσωπικά εκτιμώ ότι μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων το παιχνίδι θα κάνει γύρω στα 3 εκατομμύρια πωλήσεις.
Τι 3 εκατομμύρια? Εγώ πιστεύω πολύ παραπάνω...
Ayrio tha einai athina kai tha to exw methayrio.liosimo
dimitrisasp
09-03-2010, 17:02
Ign review... 9.3 του δινει και τα σχολια που κανει ο τυπος καταντανε κουραστικα απο
ενα σημειο και μετα. Λες και ψαχνει δικαιολογια να το θαψει ειναι. It's not perfect λεει
καποια στιγμη.. Τι στο καλο ψαχνουν επιτελους...?
YouTube- God of War III Review
Ign review... 9.3 του δινει και τα σχολια που κανει ο τυπος καταντανε κουραστικα απο
ενα σημειο και μετα. Λες και ψαχνει δικαιολογια να το θαψει ειναι. It's not perfect λεει
καποια στιγμη.. Τι στο καλο ψαχνουν επιτελους...?
YouTube- God of War III Review (http://www.youtube.com/watch?v=UatNNZQASyI)
Να σου πω κατι εγω πιστευω τους εχει τσουξει για τα καλα με αυτο που ειδανε και μασανε τα λογια τους σε δικαιολογιες για να μην του δωσουνε 10αρι!!!!.επιπλεον περιμενω πιο πολυ δω τη βαθμολογια απο το edge για να δω ποσο κομπλεξικοι και φανατικοι ειναι μερικοι κατα της sony.Τελος ολοι εχουμε δει εως τωρα στις βαθμολογιες τα 10ρακια!! το παιχνιδη μαμη και δερνει.:D
Ετσι για χαβαλε εγω λεω οτι το Edge θα δωσει ενα ολοστρογγυλο 8αρι (που για τα δεδομενα του PS3 τυχεροι ειμαστε εαν μας δωσουν 8αρι...)
Απο την αλλη μην ξεχναμε οτι το Edge ειναι το κορυφαιο περιοδικο που εδωσε 10αρι στο Bayonetta και 4αρι στο Heavy Rain...
videogame journalism!!
7 νομιζω οτι εδωσε στο heavy rain Δημητρη.
7 νομιζω οτι εδωσε στο heavy rain Δημητρη.
Ναι σωστα μπερδευτηκα με το teletext το ακυρο μου ειχε καθησει στο μυαλο λολ :D
Ε ενταξει επιμενω παντως πως δεν το κοβω για πανω απο 8...
videogame journalism!!
videogame surealism θες να πεις :muhaha:
Παντως αν θελουμε να ειμαστε αντικειμενικoι (που με το συγκεκριμενο δεν ειμαι γιατι ειμαι GOW fanboy) ειναι πολυ δυσκολο να δωθει perfect score σε ενα παιχνιδι που μπορει σαν εμπερια να ειναι η καλυτερη της κονσολας (πολυ πιθανο) αλλα δεν ειναι και το πιο πληρες της αγορας.
^^ Eχω πει πολλακις οτι διαφωνω παντελως με την αριστη βαθμολογια.Αλλωστε ξερετε ολοι οτι αν ειμαι τυφλο fanboy σε κατι , αυτο ειναι το Metal gear Solid και φανταστειτε οτι του εδωσα 9.5 και οχι 10...
το 10 δεν υπαρχει...ή μαλλον εαν υπαρξει αυτο που θα του βαλω 10αρι, μετα απο εκεινο το παιχνιδι δεν θα παιξω κανενα αλλο. (πραγμα που δυσκολα θα συμβει). :)
Λοιπον...διαφορες demo με final version απο το eurogamer.
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-godofwariii-demo-vs-retail-blog-entry
Δεν εχει σποιλερς,εκτος αν δεν εχετε παιξει το ντεμο.(οχι οτι αποκαλυπτει τπτ το ιδιαιτερο).
The most obvious change is in the lighting of the entire level - far more of the art detail is now more readily apparent.
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/0/0/1/8/6/1/Lighting_Demo.jpg.jpg
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/0/0/1/8/6/1/Lighting_Final.jpg.jpg
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/0/0/1/8/6/1/Lighting2_Demo.jpg.jpg
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/0/0/1/8/6/1/Lighting2_Final.jpg.jpg
The final God of War III has a much more 'film-like' quality about it owing to the excellent motion blur implementation.
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/0/0/1/8/6/1/MotionBlur_Demo.jpg.jpg
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/0/0/1/8/6/1/MotionBlur_Final.jpg.jpg
Close-ups of the Titan in the demo show a lack of detail compared to the version in the final code.
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/0/0/1/8/6/1/Titan_Demo.jpg.jpg
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/0/0/1/8/6/1/Titan_Final.jpg.jpg
Note how shadows have been added to the boxes on the left of the screen in the review code, compared to their omission in the demo.
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/0/0/1/8/6/1/Shadows_Demo.jpg.jpg
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/0/0/1/8/6/1/Shadows_Final.jpg.jpg
Many of the effects optimisations appear to give God of War III a less CG-like feel.
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/0/0/1/8/6/1/Fire_Demo.jpg.jpg
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/0/0/1/8/6/1/Fire_Final.jpg.jpg
Again, the more 'game-like' elements of the scene have been refined.http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/0/0/1/8/6/1/Helios_Demo.jpg.jpg
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/0/0/1/8/6/1/Helios_Final.jpg.jpg
Not only has there been a huge improvement in visual quality, performance has also been boosted significantly. Blue line indicates review copy performance, while cyan follows the demo's frame-rate.
http://www.eurogamer.net/videos/digitalfoundry-god-of-war-3-demo-vs-final-game?size=hd
Χμμμ..νοικιασα το cod mw2 και τετοιες διαφορες απο το mw1 δεν ειδα...:muhaha:
lol, πάω στοίχημα και το cod 4 mw3 όταν βγει θα είναι ίδιο με τα πρωηγούμενα :)
Πάντως μιλάμε για μεγάλες αλλαγές από το demo σε σχέση με το final build ,πραγματικά δεν το περίμενα τόσο πολύ.Δύσκολα μετά το gow 3 θα υπάρξει παιχνίδι που να πλησιάζει τον οπτικό τομέα του πιστεύω ,αν κάποιο θα έχει ελπίδες θα είναι τπτ Uncharted 3/killzone 3 αλλά και πάλι δύσκολο.Άντε να βγει να επιτέλους να δούμε τι εστί Kratos :muhaha:
wow, thanks +rep
αυτο θα πει optimization ;)
Tα καταφεραν και με το framerate! Aπο 30something το παιχνιδι ειναι πλεον 40something! Μπραβο τους.
^^ Eχω πει πολλακις οτι διαφωνω παντελως με την αριστη βαθμολογια.Αλλωστε ξερετε ολοι οτι αν ειμαι τυφλο fanboy σε κατι , αυτο ειναι το Metal gear Solid και φανταστειτε οτι του εδωσα 9.5 και οχι 10...
το 10 δεν υπαρχει...ή μαλλον εαν υπαρξει αυτο που θα του βαλω 10αρι, μετα απο εκεινο το παιχνιδι δεν θα παιξω κανενα αλλο. (πραγμα που δυσκολα θα συμβει). :)
βασικα εισαι :love:metal gear :love: fanboy , φυσικο και επομενο να μην θεωρεις κανενα παιχνιδι πανω απο αυτο ;)
DJTaurus
09-03-2010, 18:24
Απο την αλλη μην ξεχναμε οτι το Edge ειναι το κορυφαιο περιοδικο που εδωσε 10αρι στο Bayonetta
Πες μου οτι κανεις πλακα :scared:....10ρι στο Bageta?
dimitrisasp
09-03-2010, 18:35
Αυτο με τις κριτικες νομιζω δεν θα το κανανε ποτε στο Halo.. Παντου βρωμααα!!! :P
isildur83
09-03-2010, 20:05
God of War III First 25 Minutes by GameSpot
YouTube- God of War III First 25 Minutes by GameSpot
desperate_gamer
09-03-2010, 20:11
Έχει και το τέλος στο Youtube, να σας το βάλω; :p
Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να βάζουμε βιντεάκια gameplay τώρα. Κάποια παιδιά μπαίνουν σε πειρασμό και έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι βγαίνει όπου να 'ναι.
First 10, first 25, άντε αύριο και η πρώτη ώρα :P Εγώ δεν κάνω βλακείες, θα μαγνητοσκοπήσω από την αρχή μέχρι το τέλος το πρώτο μου playthrough και θα σας το ποστάρω...10 ωρίτσες συνεχόμενες μωρέ, πσσσς...
michalaros
09-03-2010, 22:38
παντως στο καταστημα που ειχα κανει προπαραγγελια αυριο θα το εχει εκει,κ δεν ξερω την πεμπτη που θα το εχω πως θα κρατηθω να μην παω δουλεια....
Dragonpaul
09-03-2010, 22:55
Στις 26 δε βγαινει?
Στις 17 βγαίνει. Ακύρωσα την προπαραγγελία στο Πλαίσιο και την έκανα στο τοπικό μου σέβεν, βγαίνει και 10 ευρουλάκια πιο φθηνά, το πανδώρικο πάντα ε. Μου είπαν πως αν έρθει τπτ πιο νωρίς θα με παρουν τηλ!
chronohill
09-03-2010, 23:04
Στις 17 βγαίνει. Ακύρωσα την προπαραγγελία στο Πλαίσιο και την έκανα στο τοπικό μου σέβεν, βγαίνει και 10 ευρουλάκια πιο φθηνά, το πανδώρικο πάντα ε. Μου είπαν πως αν έρθει τπτ πιο νωρίς θα με παρουν τηλ!
Nαι ρε γμτ και γω περασα σημερα απτα 7 και ειχαν προπαραγγελεια την ultimate 139!εχω ψηθει ρε γαμωτο αλλα ειναι πολλα τα λεφτα ρε φουστη μουυυυυυυυ....τι να κανω!?
η απλη εκδοση ποσο εχει στα seven? στο site δεν γραφει κατι.
chronohill
09-03-2010, 23:48
η απλη εκδοση ποσο εχει στα seven? στο site δεν γραφει κατι.
Σε εμενα εδω στην λιβαδεια μια απτα ιδια 69 ευρω!Εχουν την απλη collectors στην ιδια τιμη.Τι κουλη προσφορα ειναι αυτη παλι..δεν βγαζεις ακρη εδω στο ελαντα..!
isildur83
10-03-2010, 00:45
Το Video Club της γειτονιας μου θα το εχει την Πεμπτη σιγουρα!!!
Απο το πλαισιο παντως οπου εχω κανει την προπαραγγελια της Pandora Edition ΔΕΝ με εχουν ενημερωσει για το αν θα ερθει νωριτερα...:very_evil:
Μηπως να το ακυρωσω και να το παρω απο αλλου τελικα???
dimitrisasp
10-03-2010, 01:11
Mπορουμε να το παρουμε απο καπου μεσα στη βδομαδα? Καπου ειδα οτι αυριο θα το εχει
ενα μαγαζι (στο Skroutz το ειδα βασικα)
isildur83
10-03-2010, 02:53
Μερικες ακομα νεες photo!!!:scared:
http://images.gamersyde.com/image_god_of_war_3-12358-1708_0019.jpg
http://images.gamersyde.com/image_god_of_war_3-12358-1708_0018.jpg
http://images.gamersyde.com/image_god_of_war_3-12358-1708_0017.jpg
http://images.gamersyde.com/image_god_of_war_3-12358-1708_0016.jpg
http://images.gamersyde.com/image_god_of_war_3-12358-1708_0012.jpg
http://images.gamersyde.com/image_god_of_war_3-12358-1708_0011.jpg
http://images.gamersyde.com/image_god_of_war_3-12358-1708_0010.jpg
http://images.gamersyde.com/image_god_of_war_3-12358-1708_0009.jpg
http://images.gamersyde.com/image_god_of_war_3-12358-1708_0005.jpg
http://images.gamersyde.com/image_god_of_war_3-12358-1708_0004.jpg
Ήφαιστος???
Ξέχασα να πω πως και στο δικό μου σέβεν έχει το παιχνίδι σε μηχάνημα, ΟΛΟ το παιχνίδι. Αφού δεν πλάκωσα στο ξύλο τα παιδάκια που παίζανε να τους πάρω το κοντρόλ τα μαθήματα ψυχραιμίας έχουν πετύχει...
WolfRathmA
10-03-2010, 03:07
Ήφαιστος???
Ξέχασα να πω πως και στο δικό μου σέβεν έχει το παιχνίδι σε μηχάνημα, ΟΛΟ το παιχνίδι. Αφού δεν πλάκωσα στο ξύλο τα παιδάκια που παίζανε να τους πάρω το κοντρόλ τα μαθήματα ψυχραιμίας έχουν πετύχει...
To ηθικό δίδαγμα του στρατου ετσι; :P LoL
http://i159.photobucket.com/albums/t159/Nitty2580/DSC_0014.jpg
http://i159.photobucket.com/albums/t159/Nitty2580/DSC_0015.jpg
http://i159.photobucket.com/albums/t159/Nitty2580/DSC_0016.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2742/4409506702_3a935ac41f_o.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4065/4408603171_8237aba98e_b.jpg
λυκε λυκε τι εχεις εδω?σου το φερανε τελικα?εμενα τιποτα δεν ηρθε ακομα..πηρα και στο πλαισιο και μου λεγανε οτι τελικα θα ερθει μετα τις 16..ρε μπας και τα πηρανε τα εχουν στειλει σε αυτους που καναν προπαραγγελια και τους τελειωσαν τα κομματια και δεν λενε τιποτα μεχρι να ερθει καμια δευτερη παραλαβη για να κρατησουμε και την παραγγελια να μην την ακυρωσουμε δηλαδη??λες να κανανε καμια τετοια στραβη??με εκαψε ο Νικος τελικα!!!
WolfRathmA
10-03-2010, 08:44
http://farm5.static.flickr.com/4057/4408313009_f3ba1ed138_b.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4057/4408313009_f3ba1ed138_b.jpg
επιτηδες τα κανεις..:omg::omg:πρεπει να ντρεπεσαι λιγο..:omg::omg:
εγω θα περιμενω μεχρι το μεσημερι αν δεν εχει ερθει θα παρω ξανα στο πλαισιο και θα τους πω ο ΛΥΚΟΣ απο το ps3forums το παρελαβε ηδη απο εσας σε εμενα και στον Νικολα γιατι δεν το στελνετε??????
Νικο εσυ βαζεις φωτογραφιες του παιχνιδιου απο το internet εγω γραφω οτι να'ναι επειδη εχω σκασει και ο ΛΥΚΟΣ μας κοροιδευει και ποσταρει ι.χ. φωτογραφιες..O_OO_OO_OO_OO_OO_OO_OO_O
Στο justintv υπαρχει ατομο που παιζει το παιχνιδι.Το λεω για τα παιδια που μπορει να τους αρεσει περισσοτερο να βλεπουν σε μικρη οθονη το παιχνιδι παρα να το παιζουν! ;)
(δεν κανω πλακα χθες καποιος επαιζε φυσικα δεν ειδα καθολου...)
valkyre + ps4 μολις παρελαβαν στα χερια τους god of war iii!!
O ps4 ειναι τυχερος γιατι οπου ναναι το βαζει στο ps3 του! ο valkyre πρεπει να περιμενει μεχρι τις 6 το απογευμα λογω δουλειααααας!! :( :)
isildur83
10-03-2010, 13:54
Υπαρχει κανεις που να του το εστειλαν απο Πλαισιο???
Φιλε fotaras υπομονη,λιγες μερες εμειναν.............
EDIT
Μολις τωρα μιλησα με Πλαισιο και μου ειπαν οτι θα το εχουν αυριο και Παρασκευη θα παραλαβουμε!!!!
Λολ. Το παιχνιδι ειναι..............!!!!!!!!!!!!!!!!! Βασικα εγω βλεποντας τα γραφικα ελιωσα στο γελιο. Με την καλη εννοια. Πως γινεται να βγαλουν αυτο που βλεπω στην τιβι μου τωρα, δεν μπορω να καταλαβω.
Ενας χαμος παντου απο το πρωτο δευτερολεπτο με γραφικα και ηχο που ειναι υπερανω ολων. Δυστηχως εγω review δεν μπορω να κανω, εχετε διαβασει και εχετε δει αλλωστε πολλα βιντεο, αλλα αυτο ειναι το κατι αλλο.
Το παιχνιδι ειναι must buy και το λιωνω και θα το λιωνω για καιρο.
Υ.Γ. Ναι απο το γνωστο μαγαζι το πηρα. Βλεπε GAMEZONE.!!!!!!!!!!!! Νικ εγραψες.
Παιδια.....μολις με πηραν για επιβεβαιωση παραγγελιας απο το ηλ.καταστημα (http://www.gamesandgadgets.gr) που το παρηγγειλα !!!
Αυριο μου ΕΡΧΕΤΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ !!!!!!!!!! :omg:
haris_g7
10-03-2010, 14:28
ποιο καταστημα φιλε???και ποια εκδοση?????
Εν τω μεταξυ, amazon και game.co απο 17/3 τωρα γραφουν 19/3. Περιεργα πραγματα...παγκοσμια πρωτια η Ελλαδα στο GOW?:rant:
michalaros
10-03-2010, 15:22
κ εμενα μωλις με ενημερωσαν,αυριο θα ειναι εδω,απο το i-play,τελικα μου φαινεται οντως παγκοσμια πρωτη η Ελλαδα....
Δεν είναι η πρώτη φορά και το U2 πρώτοι το πήραμε όπως και το MW2.
paidia toxoun ferei k sth rodo!!! TREXWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!! :D
dimitrisasp
10-03-2010, 16:10
To χετε δει σε κανα μαγαζι θεσσαλονικη?
overclocker
10-03-2010, 17:09
Μερικά Seven πήραν από σήμερα κάποιες κόπιες. Αν έχετε κανένα γνωστό μεσα πείτε να σας το κρατήσουν. Εγώ λόγο δουλειάς θα πάω το απόγευμα να ρίξω μια ματιά να δώ τι παίζει.
Πάντως αύριο θα υπάρχει σε πολλά μαγαζιά στην Αθήνα - μιλάω πάντα για την απλή έκδοση όχι την Collector's ή την Pandora.
lol μέχρι να το φέρει το zavvi (dishpatch λέει στις 26/03/2010!!) θα το έχουνε τελειώσει όλοι εκτός από μένα!Το game πρέπει να είναι φανταστικό και είναι must have για όποιον έχει ps3
Επίσης, δεν ξέρω αν έχει ποσταριστεί ,εδώ είναι το sex mini game στο παιχνίδι!
http://www.gametrailers.com/video/-contains-nudity-god-of-war/62770
dimitrisasp
10-03-2010, 17:41
Παρασκευη θα το εχω!!! Μουαχαχαχαχαχα!!!
enstikto
10-03-2010, 18:45
Ενώ παίρνω από Ελλάδα πάλι στο περίμενε θα είμαι γιατί η pandora θα κυκλοφορήσει κανονικά....
Ε! Εσείς που θα το παίξετε από τώρα λίγο ήρεμα με τα wow, γραφικαρες, δεν υπάρχει το παιχνίδι κτλ γιατί οι υπόλοιποι ζηλευουμε! :P
lol μέχρι να το φέρει το zavvi (dishpatch λέει στις 26/03/2010!!) θα το έχουνε τελειώσει όλοι εκτός από μένα!Το game πρέπει να είναι φανταστικό και είναι must have για όποιον έχει ps3
Επίσης, δεν ξέρω αν έχει ποσταριστεί ,εδώ είναι το sex mini game στο παιχνίδι!
http://www.gametrailers.com/video/-contains-nudity-god-of-war/62770Το πήγαν ένα βήμα παραπέρα.:muhaha:
Εν τω μεταξυ, amazon και game.co απο 17/3 τωρα γραφουν 19/3. Περιεργα πραγματα...παγκοσμια πρωτια η Ελλαδα στο GOW?:rant:
Fιλε μου δυστυχως γνωστο εδω και και καιρο, την ψιλοπατησαμε οσοι το παραγγειλαμε απο Αγγλια. Η ημερομηνια για UK ειναι 19 ενω στις περισσοτερες αλλες Ευρωπαικες ειναι 16.
Μολις το πηρα στα χερια μου , ΣΟΚ και ΔΕΟΣ σε ολα τα επιπεδα , τα λογια ειναι ολιγα για να περιγραψω τι βλεπουνε τα ματια του
its a dream game
http://www.i-play.gr/god-of-war-3-ps3-.html
Μολις το πηρα στα χερια μου , ΣΟΚ και ΔΕΟΣ σε ολα τα επιπεδα , τα λογια ειναι ολιγα για να περιγραψω τι βλεπουνε τα ματια του
its a dream game
http://www.i-play.gr/god-of-war-3-ps3-.html
παλι καλα που δεν εχει μυγες :P
Λοιπον παιζω εδω και κανα μισαωρο...αυτο που εχω να πω -και συγχωρειστε με σπανια βριζω- ειναι:
WOW WHAT THE FACK!! (με "U")
Πραγματικα ειναι κυριολεκτικα απιστευτο. Απλα και σταρατα!H εισαγωγη ειναι τοσο πωρωτικη, τοσο φρενηρης και τοσο απιστευτη που οντως προσπαθεις να μαζεψεις τα σαλια σου απο το πατωμα (ναι οχι το σαγονι , σαλια μου ετρεχαν γιατι δεν εκλεινα το στομα... λολ) Η λεπτομερεια ειναι ελεεινη...η καμερα πλησιαζει πολυ κοντα και βλεπεις ακομα και οι μικροσκοπικες πετρες στο πατωμα και τα δεντρα εχουν εξαιρετικα textures...
Eν τω μεταξυ η καμερα στις αποτομες κινησεις εχει αυτο το εκπληκτικο εφφε αμυδρου θολωματος που κανει την κινηση να φαινεται τοσο ρεαλιστικη και φυσικη που απλα δεν υπαρχει λεμε.
Σορρυ δεν μπορω να μην την πεταξω την "κακια μου" ανταλλαζω οοοολα τα χαμενα πιξελς απο το 99% των multiplatform παιχνιδιων γι αυτο εδω το αποτελεσμα που βλεπω μπροστα μου...
Και να φανταστει κανεις το παιχνιδι κοστισε λιγοτερο απο τα λεφτα που δινουν καποιοι για timed exclusive DLC...
WoW πραγματικα wow...μπραβο στην Santa Monica και φυσικα στο πληθος των first party που αλληλοβοηθειονται για να εχουμε τετοια ποιοτητα στις οθονες μας.Ο πηχης εχει ανεβει πολυ ψηλα και συγνωμη αλλα οντως μοιαζει με υποθεση Sony το ποσο ψηλα θα φτασει, τουλαχιστον επι του παροντος.Πραγματικα βλεπω πλεον καποια multi παιχνιδια που εχουν την ταμπελα next gen και γελαω...
O Cell μαλλον αποφασισε να ξεκουραστει στις 29 φεβρουαριου γιατι ουτε κι εκεινος δεν το πιστευε αυτο το πραγμα που θα εβγαζε lol. Σου λεει "κατσε να ξεκουραστω λιγο, να γεμισω μπαταριες, γιατι θα με αποτελειωσουν οι καμμενοι μολις βγει το GOWIII" :D
Ξαναλεω... wow what the fack...
Ωραια.Στειλε μου τωρα μια κοπια.Η διευθυνση ειναι...
λολ.
Υπαρχει κανεις που να του το εστειλαν απο Πλαισιο???
Φιλε fotaras υπομονη,λιγες μερες εμειναν.............
EDIT
Μολις τωρα μιλησα με Πλαισιο και μου ειπαν οτι θα το εχουν αυριο και Παρασκευη θα παραλαβουμε!!!!
τι υπομονη να κανω λεμε εχω σκασει απο το κακο μου ρε γαμωτο!!διαβαζω και για αλλους εδω οτι το εχουν ηδη και λιωνουν..τους πηρα τηλ και εγω στο πλαισιο και μου λενε οτι δεν ξερουν κατι για αυριο ειναι για την αλλη βδομαδα μου λενε..το'χουν φερει ενα σκασμο καταστηματα και το πλαισιο ακομα περιμενει..
FOTO DEN EXOYME ,POSTARETE RE KAMIA/LOL
WolfRathmA
10-03-2010, 20:11
Καλα ρε παιδια, sorry κιολας, αλλα το βλεπω πολυ χαζο (συγνωμη για την εκφραση) που κάθεστε και παίρνεται τηλεφωνο και κλαίγεστε σα τα μωράκια. Ειπαν οτι θα κυκλοφορησει στις 17; Τερμα, απο εκει και περα δε σε περιοριζει κανεις να μη πας να το παρεις απο αλλου. Δεν ειναι οτι το παιχνιδι κυκλοφορησε και οτι ακομα δε στο εχουν στειλει. Υπομονη απλα να κανετε.
Το πλαισιο οπως και να κανουμε ειναι ενα μεγαλο καταστημα και μεγαλη αλυσιδα. Απο εκει και περα, αν "σπασουν" την ημερομηνια κυκλοφοριας θα μαθευτει (ειτε αυτο ειναι καλο ειτε κακο). Ενο για ενα μικρο καταστημα το οποιο το ξερει μονο ο γειτονας δε προκειται να παθει και τιποτα.
Μη περνεται τηλεφωνο, απλα καταντατε σε αυτους μετα σπαστικους. Θα το σηκωνουν και θα σας το κλεινουν στα μουτρα την επομενη φορα.
Φιλικα.
ipomoni oloi tha to paroume siga siga, ego pu prepi na perimeno mexri tis 25 tu mina ti na po? :P
spyke333
10-03-2010, 20:31
Ρε παιδιά, τι πράγμα είναι αυτό ????
Απορώ...
Θυμάμαι τον εαυτό μου να λέει με το MGS4 ότι "Τέρμα μεγάλε, δεν θα ξαναβγεί κάτι προσεγμένο και αξιόλογο σαν και αυτό..."
Και τελικά παίζω εδώ και πόση ώρα αυτή την παιχνιδάρα και έχω τρελαθεί !!!
Είναι Ε-κπληκτικό !!! Δεν υπάρχουν λόγια !!!
Επικό και με απίστευτα γραφικά !! 10/10 !!!
ΥΓ Ναι,από τον Νικήτα το πήρα... Να είναι καλά ο φίλος !!!
http://www.freeimagehosting.net/uploads/3e23cf93e2.jpg
μια προχειρη :love::love::love::love::love:
aladdin7
10-03-2010, 20:34
Δωσε και μενα ενα!!!!!!!!
LaviManiA
10-03-2010, 20:40
re paidia mia erotisi!
To god of war collection aksizei na to pareis?
Καλα ρε παιδια, sorry κιολας, αλλα το βλεπω πολυ χαζο (συγνωμη για την εκφραση) που κάθεστε και παίρνεται τηλεφωνο και κλαίγεστε σα τα μωράκια. Ειπαν οτι θα κυκλοφορησει στις 17; Τερμα, απο εκει και περα δε σε περιοριζει κανεις να μη πας να το παρεις απο αλλου. Δεν ειναι οτι το παιχνιδι κυκλοφορησε και οτι ακομα δε στο εχουν στειλει. Υπομονη απλα να κανετε.
Το πλαισιο οπως και να κανουμε ειναι ενα μεγαλο καταστημα και μεγαλη αλυσιδα. Απο εκει και περα, αν "σπασουν" την ημερομηνια κυκλοφοριας θα μαθευτει (ειτε αυτο ειναι καλο ειτε κακο). Ενο για ενα μικρο καταστημα το οποιο το ξερει μονο ο γειτονας δε προκειται να παθει και τιποτα.
Μη περνεται τηλεφωνο, απλα καταντατε σε αυτους μετα σπαστικους. Θα το σηκωνουν και θα σας το κλεινουν στα μουτρα την επομενη φορα.
Φιλικα.
καταρχας δεν κλαιγομαστε σαν τα μωρακια τουλαχιστον για μενα λεω.παιρνω τηλεφωνο για να μαθω αν τελικα κυκλοφορησει πιο νωρις.γιατι αν θυμασαι καλα(μερικες σελιδες πιο πισω τα λεγαμε)ΜΑΣ πηραν τηλεφωνο και μας ειπαν οτι θα το ειχαμε απο την τριτη απο χτες δηλαδη.η τριτη περασε αλλα god of war 3 δεν βλεπω στο σπιτι μου..και πιστεψε με αν δεν ηθελα την collectors edition θα το επαιρνα απο εκει που το πηρανε και τα υπολοιπα παιδια δεν θα περιμενα το πλαισιο.και δεν καταλαβα γιατι να μην τους παρω τηλεφωνο να τους ρωτησω?τσαμπα μου το δινουν το παιχνιδι?μηπως δεν τους δινω 150 €?
φιλικα παντα.
πες μου plakas ποσα κιλα μελι να στειλω?
sakoulias
10-03-2010, 20:49
re paidia mia erotisi!
To god of war collection aksizei na to pareis?
Αξιζει εγω το παιζω τωρα για να προετοιμαστω για το 3 και ειναι πολυ καλο
LaviManiA
10-03-2010, 20:51
Αξιζει εγω το παιζω τωρα για να προετοιμαστω για το 3 και ειναι πολυ καλο
Απο γραφικα τι λεει καλο?;)
Dragonpaul
10-03-2010, 20:54
τι υπομονη να κανω λεμε εχω σκασει απο το κακο μου ρε γαμωτο!!διαβαζω και για αλλους εδω οτι το εχουν ηδη και λιωνουν..
Νομιζω πως και μετα απο λιγες μερες, το ιδιο παιχνιδι θα ειναι. Δε θα αλλαξει καθολου. :P (πλακα σου κανω)
Μαριε, χ3σ3 μας και συ τωρα... Λαδι στη φωτια ριχνεις? :rant:
Επιδειξια!!!!!!!!!!!!
andreas443
10-03-2010, 21:04
Pos ginete sto www.gamesandgadgets.gr (http://www.gamesandgadgets.gr) na to exoun avrio to pexnidi kai i ali oxi kati den mou pai kala katarxas oute katastima dilonoun oute sta8ero til exoun kinito exoun mono kai fobame na to parw apo eki apoti mou ipan ama to paragkilo avrio tin paraskevi 8a to exo
Νομιζω πως και μετα απο λιγες μερες, το ιδιο παιχνιδι θα ειναι. Δε θα αλλαξει καθολου. :P (πλακα σου κανω)
Μαριε, χ3σ3 μας και συ τωρα... Λαδι στη φωτια ριχνεις? :rant:
Επιδειξια!!!!!!!!!!!!
ναι το καταλαβα απλα δεν μπορω να κανω υπομονη ρε γαμωτο..και τι υπομονη να κανεις αμα εχεις και τον plaka να σου δειχνει φωτογραφια με οχι μια,αλλα ΔΥΟ κοπιες του παιχνιδιου????βγαινω λιγο offtopic παλι το κλεισανε το gamato το ειπαν και στις ειδησεις.
dimitrisasp
10-03-2010, 21:08
Oσοι το εχετε σας μισω μεχρι την Παρασκευη που θα το παρω και γω..
DarkAvengerGR
10-03-2010, 21:11
Κι εγώ την Παρασκευή θα το πάρω και έχω λυσσάξει...
Dragonpaul
10-03-2010, 21:15
ναι το καταλαβα απλα δεν μπορω να κανω υπομονη ρε γαμωτο..και τι υπομονη να κανεις αμα εχεις και τον plaka να σου δειχνει φωτογραφια με οχι μια,αλλα ΔΥΟ κοπιες του παιχνιδιου????βγαινω λιγο offtopic παλι το κλεισανε το gamato το ειπαν και στις ειδησεις.
Eγω, για να ειμαι ειλικρινης, δεν ανυπομονω καθολου, επειδη "τρεχουν" διαφορα αυτες τις μερες και δε θα προλαβαινα να παιξω, ετσι κι αλλιως.
Το ειχα, αρχικα, παραγγειλει απο το zavvi, αλλα απο εκει λενε οτι ερχεται στις 26, οποτε, αν υποθεσουμε οτι θα το στειλουν τοτε, καλο Απριλιο θα το παρω εγω. Το ακυρωσα, λοιπον. Μαλλον θα ενδωσω σε καποιο εγχωριο καταστημα και ας πληρωσω και κατιτις παραπανω. Ευκαιρια να ξεφορτωθω και καποια αλλα παιχνιδια που θα δωσω σαν ανταλλαγη.
Απο γραφικα τι λεει καλο?;)
Μέτρια. Αν όμως δεν έχεις παίξει το 1 και το 2 τότε πάρ' το ή νοίκιασε το.
Μέτρια. Αν όμως δεν έχεις παίξει το 1 και το 2 τότε πάρ' το ή νοίκιασε το.
??? Ελπίζω να κάνεις πλάκα...
Δεν κάνω πλάκα πουθενά. Το collection φτιάχτηκε μόνο για να τσεπώσει η Sony κι άλλα λεφτά. Τι ποιότητα να περιμένεις, λοιπόν?
chronohill
10-03-2010, 22:30
Γιατι να τα τσεπωσει?Με το ζορι θα μας τα παρει?Καλα κανει και πριν την τριλογια θελει να πλησιασει το κοινο που δεν την "ηξερε" η για αυτους που θελουν να την ξαναζησουν με καλυτερα γραφικα και καποια bonus...Εγω θα παρω και τo GoW collection παντως!
Aλλο ηθελα να πω!η διαφημιση του GoW για την καμπανια it only does everything.Γαματο!!!
YouTube- Kevin Butler - God Of War 3 'It Only Does Epic Trilogies' - HD
IT ONLY DOES EPIC TRILOGIES!!!!:omg:
Pos ginete sto www.gamesandgadgets.gr (http://www.gamesandgadgets.gr) na to exoun avrio to pexnidi kai i ali oxi kati den mou pai kala katarxas oute katastima dilonoun oute sta8ero til exoun kinito exoun mono kai fobame na to parw apo eki apoti mou ipan ama to paragkilo avrio tin paraskevi 8a to exo
File Andrea mh tous fovasai......ta paidia einai apsoga...
Sthn arxh otan eixa protoparei apo aytous eixa tous idious endoiasmous....
Omws exw agorasei 4 titlakia ton teleytaio kairo kai mou exoun erthei eggyhmena thn hmera pou mou exoun pei , ante kai mia fora pou mou irthe mia mera meta ki ayto logw kourier pou ekanan lathos sthn paradosi.
Kai sth porta mou kai me antikatavolh (giati tis pistwtikes tis fovamai mesw internet) kai se times kales sxetika.....
Oso gia to allo pou les na sou pw to ekshs......otan paraggelnoume apo play h' apo zavvi exeis dei pouthena ena thlefwno h pou exoun edra ? tous exeis perissotero empistosynh apo kapoion pou milaei thn idia glwssa me sena ?
De thelw na parw kanenos to meros gia na mh pareksigithw alla kapoia tampou prepei na ta kseperasoume !!!
Tha sas enhmerwsw sxetika ayrio molis to exw sta xeria mou........pros to paron mporw na liwsw me to battlefield
sakoulias
10-03-2010, 23:15
Δεν κάνω πλάκα πουθενά. Το collection φτιάχτηκε μόνο για να τσεπώσει η Sony κι άλλα λεφτά. Τι ποιότητα να περιμένεις, λοιπόν?
Για καποιον που δεν εχει παιξει τα 1 και 2 στο ps2 οπως εγω νομιζω οτι το collection ειναι must buy.Και δεν ξερω γιατι δεν σου αρεσαν τα γραφικα εγω για παιχνιδι π δεν εχει σχεδιαστει για ps3 τα βρηκα παρα πολυ καλα νομιζω οτι ριχνει σε αρκετα συγχρονα παιχνιδια...Το μονο π παρατηρησα ειναι οτι η ποιοτητα πεφτει παρα πολυ στα ingame videos
Συγνώμη, για το κολέξιον μιλάμε? Το ότι είναι παιχνίδια του PS2 το έχουμε υπόψην?
Εννοει το 1 και το 2 μαλλον, γιατι το 3 οποιος το δει θα καταλαβει. Πρεπει να δεις για να πιστεψεις...!!!!
στο θεμα μας επαιξα το παιχνιδακι σημερα στο σεβεν κανενα 10λεπτο σε 40αρα σονυ με ρυθμισεις οτι ναναι και συνδεση component. παρολαυτα το οπτικο αποτελεσμα ηταν απιστευτο!! δεν εχω ξαναδει τοση λεπτομερεια σε εχθρους...
16 μου ειπαν το βγαζουν στα ραφια.
HarrisDo
11-03-2010, 00:31
To παρελαβα!!!!!!!!! Τελεια!! Αμα λαχει μπορει να κανω και review..
Λογικα θα το εχω και εγω αυριο, αντε το αργοτερο μεχρι την παρασκευη.
iraklis007
11-03-2010, 13:15
Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να ακυρωσω μια παραγελεια στο plaisio?
Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να ακυρωσω μια παραγελεια στο plaisio?
εχεις πμ....
Μέσω τηλεφώνου, μπορείς να ακυρώσεις μια παραγγελία.
haris_g7
11-03-2010, 13:57
εχετε βρει πουθενα την pandora ?εκτος απο πλαισιο
Μολις παρελαβα παιδες !!!!! απλα respect για αλλη μια φορα στα παιδια (http://www.gamesandgadgets.gr)που το παρηγγειλα !!! Χιλια Thanxxxxxxx !!!!
Ας αρχισουν τα οργανα λοιπον.....
http://img85.imageshack.us/i/gow3q.jpg/ για του λογου το αληθες :-))))))
overclocker
11-03-2010, 14:51
εχετε βρει πουθενα την pandora ?εκτος απο πλαισιο
http://www.gameexplorers.gr/item.php?hl=el&id=6010581
http://www.multirama.gr/products/product?pid=0451365&catid=070203
dimitrisasp
11-03-2010, 15:53
Ποσο standar οτι στο sex mini game παιζει η Τζουλια? :P :P :P
^^χαχαχα :D ελπιζω οχι... εδω ο πορνοσταρ που την απαυτωσε δηλωσε τοσο ξενερα που ακουει Ελλαδα και τρομαζει... (ναι το δηλωσε δεν κανω πλακα το διαβασα στο τροκτικο)
Φαινοταν αλλωστε...η Τζουλια ηταν τιγκα στην κοκα "κολα" και πιο πολυ γελαγε και εφτιαχνε το μαλλι παρα ολα τα αλλα! :D :D :D
μ αρέσει που το θεμα της τζουλιας κολλάει παντου!
Παιδια τελικα δεν ειναι η Julia :P
michalaros
11-03-2010, 18:42
Τα λογια ειναι φτωχα για να το περιγραψω...φαντασικη δουλεια,πολυ λεπτομερεια παντου,αφου σταματαγα γιατι χαζευα τα τοπια και την λεπτομερεια....συνεχομενη δραση και δεν μπορεις να πεις ...φτανει...σε καμια ωρα παλι...δεν γινεται....
......off....οταν εχεις επιλεγμενες ολες τις αναλυσεις στις επιλογες VIDEO,στο ps3,παιζει το καθε παιγχνιδι στην μεγιστη του??και αν εχεις πχ μονο την 1080p,τοτε τα κανει ολα upscale ή οχι???
Τα λογια ειναι φτωχα για να το περιγραψω...φαντασικη δουλεια,πολυ λεπτομερεια παντου,αφου σταματαγα γιατι χαζευα τα τοπια και την λεπτομερεια....συνεχομενη δραση και δεν μπορεις να πεις ...φτανει...σε καμια ωρα παλι...δεν γινεται....
......off....οταν εχεις επιλεγμενες ολες τις αναλυσεις στις επιλογες VIDEO,στο ps3,παιζει το καθε παιγχνιδι στην μεγιστη του??και αν εχεις πχ μονο την 1080p,τοτε τα κανει ολα upscale ή οχι???
Καμια διαφορα ειτε σε Ready ειτε full Tv το παιζεις το 720p φαινεται το ιδιο στην ευκρινεια το Upscale ειναι μηδαμηνο , απο κει περα τι τηλεοραση θα εχεις για να το βλεπεις με καλυτερο contrast πιο κινηματογραφικο , ζωντανα χρωματα και λοιπα
Αυτα μετρανε περισσοτερο , χθες το ειδα σε τρεις διαφορετικες τηλεορασεις μαζι με την δικια μου φυσικα
desperate_gamer
11-03-2010, 20:56
Φαινοταν αλλωστε...η Τζουλια ηταν τιγκα στην κοκα "κολα" και πιο πολυ γελαγε και εφτιαχνε το μαλλι παρα ολα τα αλλα! :D :D :D
Ποιό μαλλί καλέ; Αφού είναι όλο κατα-καμμένο!
overclocker
11-03-2010, 22:01
Μόλις το πήρα στα χέρια μου! Το παιχνίδι δικαιώνει όλες τις προσδοκίες αυτών που από την πρώτη στιγμη που ανακοινώθηκε το παιχνίδι περίμεναν κάτι πέρα από κάθε φαντασία.
http://img521.imageshack.us/img521/4168/000clr.jpg
http://img192.imageshack.us/img192/1695/001kla.jpg
http://img52.imageshack.us/img52/4565/007ch.jpg
http://img442.imageshack.us/img442/1493/008lq.jpg
Δωστε μου το ρισπεκτ που μου αρμοζει, στα 7 ειχε το παιχνιδι paused χωρις να παιζει κανεις και δεν επαιξα! Δημητρη οπως βλεπεις το εχω παει στο next level :lol:
Εγω παιζω αρκετες ωρες σερι (μαλλον κοντευω να το τελειωσω) και το παιχνιδι απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!! οντως καμια σχεση με το demo , το σταματησα γιατι κολησε 2 φορες μαλλον μου ελεγε εντεξει φτανει για σημερα!!! παλι καλα που ειχα save ακριβως πριν κολησει και τις δυο φορες.
Δεν λεω τιποτε περισσοτερο για να μην σας στο χαλασω, παντως θα πω μονο ενα πραγμα, η λεξη ΕΠΙΚΟ, ειναι λιγη τελικα για να το περιγραψει.
Υ.Γ. οσο σκεφτομαι οτι καποιοι ελεγαν οτι μπορει να ειναι χειροτερο απο το dante's....
kostasb13
12-03-2010, 01:00
To πηρα και εγω σημερα, θα το παιξω σε λιγο να ξεχασω και την πικρα μου απο το βαζελο:lol:Ηρθε επιτελους η ωρα, Κρατος και τα μυαλα στα καγκελα!
isildur83
12-03-2010, 01:45
Εγω επειδη δεν μπορουσα να περιμενω μεχρι την Δευτερα η Τριτη να μου ερθει η Pandora Edition απο το Πλαισιο το νοικιασα σημερα για να το δω 'λιγακι' να μου φυγει λιγο και η καψα (κα.λα)!:omg:
Με το που μπηκε το παιχνιδι στο PS3 μου επαιξα σερι 7 ωρες χωρις να το καταλαβω!!!!!!Δεν μπορουσα με τιποτα να το κλεισω οσο και αν κρατιομουνα για να μην δω την συνεχεια!!!
Οσα videos και αν ειχα δει στο internet πριν παιξω το παιχνιδι κανενα απο αυτα δεν με προετοιμασε για αυτο που θα εβλεπα και θα βιωνα μπροστα στην TV μου!!!
OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:scared:
Αυτη τη φορα κυριολεκτικα τα λογια ειναι περιτα για το παιχνιδι αυτο!
Το μονο αρνητικο για εμενα ειναι πως απο 'δω και περα οποιο παιχνιδι και να παιξω δεν θα καταφερει να με ενθουσιασει (κυριως στον τεχνικο τομεα) απο την στιγμη που επαιξα το God of War 3,εκτος και αν δουμε τετοιες δουλειες και σε αλλα παιχνιδια αυτης της γενιας (ελπιζω συντομα) απο αλλες εταιριες αλλα δεν νομιζω να γινει αυτο στο κοντινο μελλον...
kostasb13
12-03-2010, 02:14
Δεν πιστευω αυτο που βλεπουν τα ματια μου, μου εχουν πεσει τα σαγονια στο πατωμα. Ειμαι στην αρχη ακομα, στον Αδη, τι πραγμα ηταν αυτος ο Ποσειδωνας, τι γραφικα, τι καμερες, τι επικιλα!!
Τι εχουν φτιαξει τα ατομα, Kratos FTW λεμε!!:omg:
WolfRathmA
12-03-2010, 03:09
http://farm3.static.flickr.com/2774/4422959277_8594f8d9ee_b.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4014/4423824680_44f21f75a6_b.jpg
Υ.Γ. οσο σκεφτομαι οτι καποιοι ελεγαν οτι μπορει να ειναι χειροτερο απο το dante's....
Αναρωτειμαι ποιοι αμπαλοι ξεστομησαν τετοια ιεροσυλια :love: , να μας τους δειξεις να τους αφορισουμε :muhaha:
Πολυ γελιο με τον αδη , οταν τον κοπαναγε ο κρατος στα ταβανια δεν λεω αλλο μην χαλασω την θεεικη ατμοσφαιρα
WolfRathmA
12-03-2010, 07:46
http://art.penny-arcade.com/photos/806573368_C5Fx4-L.jpg
http://www.infendo.com/uploaded_images/God_of_Wii_by_enerjak-794083.jpg
LOL :D
redismagik
12-03-2010, 08:04
eida to pexnidi ki pragmatika eine fovero apo kathe apopsi.sigoura must play!!!
Δωστε μου το ρισπεκτ που μου αρμοζει, στα 7 ειχε το παιχνιδι paused χωρις να παιζει κανεις και δεν επαιξα! Δημητρη οπως βλεπεις το εχω παει στο next level :lol:
Φιλε πραγματικα respect , αλλα τι εχεις να πεις για εμενα που το εχω απο τεταρτη και χθες ουτε το κοιταξα? :D :D
Πηρα την αποφαση για να ευχαριστηθω τα παιχνιδια οπως αρμοζει να μην τα κανω ολα αχταρμα και τα παιζω ταυτοχρονα...δεν υπαρχω σε λεω, φοβαμαι μην μου παρει κανεις απο το φορουμ το κεφαλι αν το μαθει οτι εχω GOWIII και καθεται....
den eisai o monos...exw uncharted 2 gow3 kai haivy rain na wait upomonetika mexri na vrw epitelous xrono na paiksw....ta duo teleutaia den ta exw anoiksei kan apo to kouti...(epeksa mono ta demo)e..ma ti na kanw...lol
Φιλε πραγματικα respect , αλλα τι εχεις να πεις για εμενα που το εχω απο τεταρτη και χθες ουτε το κοιταξα? :D :D
Πηρα την αποφαση για να ευχαριστηθω τα παιχνιδια οπως αρμοζει να μην τα κανω ολα αχταρμα και τα παιζω ταυτοχρονα...δεν υπαρχω σε λεω, φοβαμαι μην μου παρει κανεις απο το φορουμ το κεφαλι αν το μαθει οτι εχω GOWIII και καθεται....
To κεφάλι όχι... Το δισκάκι όμως??? :D :D :D
Ετσι για χαβαλε εγω λεω οτι το Edge θα δωσει ενα ολοστρογγυλο 8αρι (που για τα δεδομενα του PS3 τυχεροι ειμαστε εαν μας δωσουν 8αρι...)
Απο την αλλη μην ξεχναμε οτι το Edge ειναι το κορυφαιο περιοδικο που εδωσε 10αρι στο Bayonetta και 4αρι στο Heavy Rain...
videogame journalism!!
Ταααα-νταααααν!! :
EDGE 213 Review Scores
Alice in Wonderland - 7
Aliens vs. Predator - 5
Battlefield Bad Company 2 - 8
BlazBlue: Calamity Trigger - 8
Calling - 5
Final Fantasy XIII - 5
God of War III - 8
Infinite Space - 8
Just Cause 2 - 7
No More Heroes 2: Desperate Struggle - 7
Sakura Wars: So Long, My Love – 7
The Misadventures of P.B. Winterbottom - 8
White Knight Chronicles - 5
Yakuza 3 – 6Μηπως να παω για προφητης?Το Edge διατηρει την παραδοση του να βρισκεται ΠΑΝΤΑ στον πατο της λιστας με τις κριτικες για τα exclusives του PS3.(δειτε yakuza, god of war , white kngiht.) Αν η βαθμολογια τους δεν ειναι η χειροοοτερη απο ολους τους υπολοιπους δεν μπορουν!
Επισης:
God of war 8/10
Bayonetta 10/10
/thread
:D:D:D
ΥΓ1: θα γελασω πραγματικα με οποιον γυρισει και μου πει οτι ειναι "απλα αυστηροι", καντε μια βολτα και δειτε αναλογικα πως βαθμολογουν σε αλλες πλατφορμες...
ΥΓ2: τρεχατε ολοι σας τωρα να τους δωσετε και hits ... :P
personGR
12-03-2010, 15:06
http://arikia.files.wordpress.com/2009/08/facepalm1.jpg
Φιλε πραγματικα respect , αλλα τι εχεις να πεις για εμενα που το εχω απο τεταρτη και χθες ουτε το κοιταξα?
http://www.cultofmac.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/11/DoubleFacePalm.jpg
Sorry παίδες, ένιωσα κοινωνικά αδικημένος που δε μπορώ να παίξω την παιχνιδάρα (λόγω πανελληνίων that is) >:-)
AgentPrinny007
12-03-2010, 15:07
Συμφωνα με το edge εγω θα πρεπει να παρατησω το Final Fantasy γιατι ειμαι ηλιθιος και δεν μπορω να καταλαβω τη κριτικη τους στο παιχνιδι και να τρεξω να αγορασω την Aλικη στην χωρα των θαυματων.
Για το god of war το περιμενα, γιατι να αλλαξει τακτικη. Νομιζω οτι φετος σπρωχνουν για goty, βραβεια ,υψηλες βαθμολογιες κτλ το mass effect 2.
^^ Οχι ερχεται το Alan Wake μην ανησυχεις! :)
Που ξαναλεω για αποφυγην παρεξηγησεως οτι θεωρω οτι θα ειναι κορυφαιο παιχνιδι.Απλα θελω να θιξω το γεγονος οτι ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι βαθμολογουν με 2 μετρα και 2 σταθμα...
ΥΓ: Perosn : triple facepalm υπαρχει?Επειδη εδωσες το PS3! Πλακα κανω καλη επιτυχια ευχομαι στις εξετασεις! ;)
Επειδη δεν ξερω να βαζω spoiler και λοιπα θα το πω συνομωτικα και οποιος καταλαβε καταλαβε.
Μηπως το παιχνιδι σας εχει κολλησει λογω καποιου bug; Σε καποιο σημειο που βρεχει πολυ με εναν τυπο που τρεχει πολυ;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι συμβαινει;;;;;;;;;;
enstikto
12-03-2010, 15:43
Μόλις με πήραν από το πλαίσιο και μου είπαν ότι είναι διαθέσιμη η παντορα και θα μου σταλεί αύριο στο χώρο μου... Δεν το πιστεύω!
Το περίμενα ότι θα έρθει Τρίτη- τετάρτη...
Δεν περιγραφετε η χαρά μου!!!!
(ελπίζω μόνο να μην είναι μουφα όπως έγινε μες στη βδομάδα με κάτι αλλά παιδιά)
isildur83
12-03-2010, 15:49
Επειδη δεν ξερω να βαζω spoiler και λοιπα θα το πω συνομωτικα και οποιος καταλαβε καταλαβε.
Μηπως το παιχνιδι σας εχει κολλησει λογω καποιου bug; Σε καποιο σημειο που βρεχει πολυ με εναν τυπο που τρεχει πολυ;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι συμβαινει;;;;;;;;;;
Εννοεις στο σημειο που...
κυνηγας τον Ερμη
εμενα παντως δεν μου 'κολλησε' το παιχνιδι πουθενα!
isildur83
12-03-2010, 15:52
Μόλις με πήραν από το πλαίσιο και μου είπαν ότι είναι διαθέσιμη η παντορα και θα μου σταλεί αύριο στο χώρο μου... Δεν το πιστεύω!
Το περίμενα ότι θα έρθει Τρίτη- τετάρτη...
Δεν περιγραφετε η χαρά μου!!!!
(ελπίζω μόνο να μην είναι μουφα όπως έγινε μες στη βδομάδα με κάτι αλλά παιδιά)
Φιλε Δημητρη εγω ξαναπηρα τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν Τριτη τελικα....
Μας κοροϊδευουν κανονικα η μου φαινεται???Οτι θελουν λενε στον καθενα!!!:mad:
Παλι καλα που το νοικιασα εχθες!
chronohill
12-03-2010, 15:56
Kαλα φοβερα τα pics-comics wolf!εριξα τρελο γελιο!Εγω τωρα εχω σκασει.Στα seven εχουν και την collectors και την ultimate...τι να κανω παναγια???Πειτε ρε παιδια.Απλα σκεφτομαι οτι η ultimate εγινε αφαντη οποτε θα εχει συλλεκτικη αξια πλεον...μηπως χανω ευκαιρια?ασε που σημερα αν το παρω θα καω...και δεν γινεται αλλο...
Ναι αυτο ηταν. Ηθελε κατι αλλο τελικα. Εννοειται πως δεν γραφω τι.
Ευχαριστω. :)
Υ.Γ. Ασχετο περιπου..... Αγοραστε οσοι μπορειτε και μια 50αρα τηλεοραση για το παιχνιδι αυτο. Αξιζει. Παρτε και τιποτα χαπια και ειστε οκ. Εμπειρια απο τις λιγες.
(οχι, εγω εχω μια απλη 32 αρα)
personGR
12-03-2010, 16:07
ΥΓ: Person : triple facepalm υπαρχει?Επειδη εδωσες το PS3! Πλακα κανω καλη επιτυχια ευχομαι στις εξετασεις! ;)
To self:
http://i412.photobucket.com/albums/pp209/maxt384/129092786498235257.jpg
:P
Δευτέρα παραλαμβάνω Pandora Edition από plaisio...
isildur83
12-03-2010, 16:29
Με ενημερωσαν και εμενα πριν λιγο οτι Δευτερα θα παραλαβω την Pandora Edition!!! :love:
HarrisDo
12-03-2010, 16:31
Δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει ακομη κοσμος που αγοραζει το περιοδικο..προσπαθουν (και καλα τωρα) να δειξουν οτι ειναι αυστηροι και αντικειμενικοι..
Ναι παιδιά, και μένα για Δευτέρα μου είπαν, και ότι μάλιστα δρομολογήθηκε ήδη η όλη διαδικασία.
Ορίστε και φωτό:
http://img690.imageshack.us/gal.php?g=p3120001.jpg
Πηγή (http://www.gameover.gr/forum/topic/God-Of-War-III.3426.html?page=88)
paidia xthes epaiksa ena 3wro. to game apla den yparxei! teleia grafika, teleios hxos. foverh entash apo to prwto lepto.. apisteyto!
xforis78
12-03-2010, 17:02
kai gw kana 3wro epexa..to paw siga siga gia na mhn teliwsei:cool:
Με πήραν κ εμένα από πλαίσιο κ μου είπαν ότι θα μου φέρουν την pandora edition αύριο
enstikto
12-03-2010, 17:19
Επειδή εγχοθηκα ότι μπορεί να μου είπαν μουφα πήρα τηλ στα κεντρικά και Ζητησα να μιλήσω με τον υπάλληλο που με πήρε.
Όλα εντάξει! Θα το έχω αύριο!!!!!!
dimitrisasp
12-03-2010, 17:28
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!
DarkAvengerGR
12-03-2010, 17:42
Είμαι στην δουλειά και το έχω στα χέρια μου,
Σε μισή ώρα που σχολάω θα δω τι παίζεται.
Αν και είμαι σίγουρος ότι θα καώ όλο το Π/Σ/Κ.
Γυναίκα και κόρη στο περιθώριο, Kratos rulez..............................>:-)
Ταααα-νταααααν!! :
EDGE 213 Review Scores
Μηπως να παω για προφητης?Το Edge διατηρει την παραδοση του να βρισκεται ΠΑΝΤΑ στον πατο της λιστας με τις κριτικες για τα exclusives του PS3.(δειτε yakuza, god of war , white kngiht.) Αν η βαθμολογια τους δεν ειναι η χειροοοτερη απο ολους τους υπολοιπους δεν μπορουν!
Επισης:
God of war 8/10
Bayonetta 10/10
/thread
:D:D:D
ΥΓ1: θα γελασω πραγματικα με οποιον γυρισει και μου πει οτι ειναι "απλα αυστηροι", καντε μια βολτα και δειτε αναλογικα πως βαθμολογουν σε αλλες πλατφορμες...
ΥΓ2: τρεχατε ολοι σας τωρα να τους δωσετε και hits ... :P
Καλα οι ανθρωποι ειναι απλα τραγικοι ουτε να ασχολησε δεν αξιζει της πλακας περιοδικο πια που εχει φαει και πατο.;) .Επιπλεον προσωπικα αμα ημουν μελος της ομαδας του edge εγω προσωπικα θα ντρεπομουνα και θα ειχα παραιτηθη με την μια.Τωρα που το ειδανε το 10 στο βαγιονετα που ειναι τελιως untexture και μονοτονο? σε σχεση με εναν τιτλο που πραγματικα σαρωνει σε κριτικες και σε γραφικα του δεν υπαρχουν ενας θεος ξερει.Εδω ρε παιδια ειχανε δωσει 10 στο halo 3 στην πατατα της χρονια, μην το ψαχνεται πραγματικοι xboxακιδες, και κακως ασχολουμαστε με ενα περιοδικο που γελανε ολοι μαζι τους.:muhaha:
Ενταξει παιδιά, ακόμα και εγώ που λάτρεψα το Μπάγιο θεωρώ πως αν βάζανε 10 σε αυτό θα έπρεπε στο GoW3 να βάλουνε 10*10^999!
Καλά, το Χάλι 3 με τα τοπία-γκραβούρα. Τέτοια ακινησία ούτε σε πινακοθήκη.
Πρόλαβα να παίξω λίγο.Έχασα 2 φορές γιατί χάζευα την δουλειά που έχουν κάνει!Βασικά αυτό είναι και το αρνητικό του!Αφήστε μας ρε να το θαυμάσουμε με την ησυχία μας!Απίστευτο!
^^ Το χειροτερο ολων δεν ειναι ουτε το Halo3 ουτε το Bayonetta...το χειροτερο ολων και ο ρισμος της λεξης ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ειναι που στο expansion Halo:ODST δωσανε 9 στα 10...
Κατα την γνωμη τους το expansion ηταν καλυτερο απο το Killzone 2 (που στο review τους ελεγαν οτι το ΚΖ2 δεν κανει τιποτα καινουργιο λες και το ODST ή το halo 3 εκανε πρωτοπωριακξα πραγματα) και ισαξιο με το uncharted 2.
Τιποτα οι τυποι ειναι απλα η ξεφτυλα η ιδια lol :P
AriStos13
12-03-2010, 19:13
για να παιξω το GoW3 πρεπει να εχω παιξει το GoW:Collection??
για να παιξω το GoW3 πρεπει να εχω παιξει το GoW:Collection??
Όχι απαραίτητα.Καλό θα ήταν όμως να τα παίξεις πριν περάσεις στο ΙΙΙ.Θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο έτσι, πιστεύω.Θα καταλάβεις γιατί ο Kratos έχει τόσα νεύρα!;)
God of War III uses only 50% of PS3's power, said the Game Director
92 (http://www.n4g.com/ps3/NewsCom-490494.aspx?CT=1#Comments)
http://m2.n4g.com/8/News/490000/490494_1_hs.jpg In a recent interview for UGDB the Game Director of God of War III Stig Asmussen said: "I don't know is we are even close to 50% of PlayStation 3's power at this point."
In another question related to what parts of the game were ripped off and are not in the final version, Stig is talking for the first time ever for character named Exion, Cyclops as nearly big as titans, and one huge titan encounter that can come in the form of DLC. Stig is also talking for his dream project, who might play Kratos in God of War movie, what experiments the studio has tried with the save system, what to expect form the upcoming six-issue comic book, and when we should meet Kratos' brother.
AriStos13
12-03-2010, 19:18
Όχι απαραίτητα.Καλό θα ήταν όμως να τα παίξεις πριν περάσεις στο ΙΙΙ.Θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο έτσι, πιστεύω.Θα καταλάβεις γιατί ο Kratos έχει τόσα νεύρα!;)
οκ καταλαβα!!!τοτε μπαινει στο προγραμμα με τις αγορες μου!!
thanx!
dimitrisasp
12-03-2010, 19:36
Ενταξει μετα απο ενα τριωρο μπορω να πω οτι ειναι το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει
(μαζι με τα Bioshock). Τα γραφικα ειναι απιστευτα.
Η εισαγωγη ειναι απιθανη και νομιζω ξεπερναει την εισαγωγη του 2ου με τον Κολλωσο
(πρεπει να τον σκοτωσα ορθογραφικα) της Ροδου. Το ξυλο αφθονο και το κλιμα αν και
ιδιο με τα προηγουμενα δεν κουραζει καθολου γιατι εχει την αισθηση του καινουριου.
Ωραιες οι προσθηκες στο gameplay. Και οσα οπλα εχω παρει μεχρι τωρα ειναι αρκετα
ενδιαφεροντα. Τα μαγικα μ αρεσει πως εμφανιζονται. Ειναι πολυ ωραια τα εφε τους.
Παντως δεν μου πηγαινε η καρδια να σκοτωσω τον Ποειδωνα που ειναι ο
πιο respect θεος... Τουλαχιστον τον κανανε ποζερι οπως του αξιζε...
enstikto
12-03-2010, 20:19
Για όσους δεν έχουν καταφέρει να το βρουν το public Συντάγματος έχει 3 ράφια γεμάτα με gow3 αλλά στην τσουχτερη τιμή των 70 ευρώ!
είχε και ένα παντορα αλλά δεν το χτύπησα γιατι ήταν χτυπημένο το κουτί της πανδορας κ περιμένω ουτος η άλλος από πλαίσιο αύριο...
Ελπίζω να μη μου κάνει κανά χουνερι το πλαίσιο και δεν το φέρει γιατί θα τραβαω τα μαλλιά μου...
WolfRathmA
12-03-2010, 20:21
Δευτέρα παραλαμβάνω Pandora Edition από plaisio...
Με ενημερωσαν και εμενα πριν λιγο οτι Δευτερα θα παραλαβω την Pandora Edition!!! :love:
Ναι παιδιά, και μένα για Δευτέρα μου είπαν, και ότι μάλιστα δρομολογήθηκε ήδη η όλη διαδικασία.
Ορίστε και φωτό:
http://img690.imageshack.us/gal.php?g=p3120001.jpg
Πηγή (http://www.gameover.gr/forum/topic/God-Of-War-III.3426.html?page=88)
XOXO :P Εμεις θα το εχουμε αυριο.... :p:p:p
Με πήραν κ εμένα από πλαίσιο κ μου είπαν ότι θα μου φέρουν την pandora edition αύριο
Για όσους δεν έχουν καταφέρει να το βρουν το public Συντάγματος έχει 3 ράφια γεμάτα με gow3 αλλά στην τσουχτερη τιμή των 70 ευρώ!
είχε και ένα παντορα αλλά δεν το χτύπησα γιατι ήταν χτυπημένο το κουτί της πανδορας κ περιμένω ουτος η άλλος από πλαίσιο αύριο...
Ελπίζω να μη μου κάνει κανά χουνερι το πλαίσιο και δεν το φέρει γιατί θα τραβαω τα μαλλιά μου...
Και εμενα για σαββατο μου ειπαν :D
Λες να φαμε καμια πικρα παλι; :muhaha:
Κανονιστε παλι να περνετε τηλεφωνα ε :P
gpanathinaikos
12-03-2010, 20:41
re paidia mipws kserei kaneis pote 8a kikloforisei akrivws?
Στο σέβεν μου φέρανε το απλό και αύριο το Πανδώρα! Άντε σήμερα θα παίξω λίγο Darksiders. Ή να αγοράσω επιτέλους το FF13? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΓΚ! Τόσος λίγος χρόνος!
DarkAvengerGR
12-03-2010, 20:55
Διάλειμμα για να ανοίξω μια Paulaner και να πω το πρώτο σχόλιο για το παιχνίδι.
Πλέον το PS3 έχει να καυχιέται ότι βρήκε την σημαία του.
God of War III κύριοι, δεν υπάρχει αυτό που βλέπω,
καίγομαι και γουστάρω.
Καλή μας τύχη...:whoopsy:
FUCK! Τα κουστούμια δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις, απενεργοποιούν τα τρόπαια!
chronohill
12-03-2010, 21:51
To πηραααααααα!!!!!!!Καταραμενα seven μ πηρατε 69 ευρωπουλα.Ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω απο ελλαδα και ετσουξε!αλλα δεν πειραζει!θεος ειναι αυτος!παω να καω και να σας πω εντυπωσεις!τα λεμε!μετα απο αυτο το μνμ θα γυρισω διαφορετικος(απο αυτα που θα δω!)
Μου είπαν ότι η ελληνική έκδοση θα έχει ελληνικό βιβλιαράκι. Είναι αλήθεια? Επίσης, η ελληνική έκδοση έχει κάτι διαφορετικό από αυτή της Αγγλίας?
FUCK! Τα κουστούμια δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις, απενεργοποιούν τα τρόπαια!
What? Μπορεις να το εξηγησεις λιγακι αυτο? O_O
Σημερα το επαιξα και εγω απλα τελειο,φοβερα γραφικα και τελειο gameplay,ηθελα να το κλεισω και δεν μπορουσα.
dimitrisasp
12-03-2010, 23:48
:whoopsy:Μου είπαν ότι η ελληνική έκδοση θα έχει ελληνικό βιβλιαράκι. Είναι αλήθεια? Επίσης, η ελληνική έκδοση έχει κάτι διαφορετικό από αυτή της Αγγλίας?
Εχει ελληνικα ναι + αλλες 3 γλωσσες απο δω γυρω..
Μολις περασα το sex mini game.. Respect! Βαλανε τα μεγαλα οπλα επιτελους! :P
haris_g7
13-03-2010, 00:18
το πλαισιο ποια εκδοση θα εχει ??
Giannis7
13-03-2010, 00:35
Παιδια τελικα δεν ειναι η Julia :P
Και έλεγα να το πάρω.... Τι νόημα έχει τώρα..
Συμφορά που σε βρήκε!:muhaha:
pictorino
13-03-2010, 01:28
μόλις επέστρεψα σπίτι από το μάθημα με περίμενε μια έκπληξη, μου το έκανε δώρο η αδερφή μου!!!!μέχρι το πρώτο save έπαιξα, έπος!!
chronohill
13-03-2010, 01:29
Επαιξα κανα 3ωρο και σταματησα για σηκωθω αυριο πρωι να το λιωσω!τρελο ρε σεις...τεσπα τα ξερετε αυτα..θελω να κανω κατι "ασχετες" παρατηρησεις...
Το εξωφυλλο ρε γμτ μ φαινεται πολυ απλο.Υπερβολικα απλο.Δηλαδη αυτη η εικονα που εχει βγει στα promotions που δειχνει τον κρατος απτον λαιμο και πανω και λεει vengeance renenge διπλα απτο προσωπο του ειναι καταπληκτικη..τωρα αυτο το εξωφυλλο μ φαινεται λιγο..
Δευτερον τι λαλακιες λενε οτι τα οπλα και γενικα η μαχη δεν εχει αναπτυχνθει και μενει λιγο στα ιδια?εγω βλεπω φοβερη ποικιλια.Ειδικα που πηρα τωρα τα claws του Αδη εχω μεινει.Φοβερα..
Φοβερες μαχες μαματα γραφικα καταπληκτικη δουλεια.Αυτα.Η συνεχεια αυριο...!
pictorino
13-03-2010, 01:33
τόσο μακριά δεν έχω φτάσει αλλά με βάση το ντέμο που είχα παίξει, πολύ αναβαθμισμένες οι μάχες, ειδικά όταν βρίσκεις τα όπλα, ξεκλειδώνεις τα combos κλπ πρέπει να γίνεται τρελός χαμός
Τελικά έσπασε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας μόνο στην Ελλάδα ή και γενικότερα?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.