View Full Version : Playstation 3 40GB από Αμερική(USA)
kalispera se olous.thelo na rotiso kati.eferan doro se enan filo mou prosfata apo ameriki to ps3 40giga.o ipalilos ipe ston anthropo pou to agorase oti tha pezi mono region 1 pehnidia.ine dinaton?afou ta ps3 games den ine region free?pezi kati allo pou den to gnorizo i o ipallilos itan ligo makakas?episis tou ipe pos i eggiiisi den ton kalipti gia europi kai pos gia na ton kalipsi eprepe na pliroi alla 50dolaria.ta opia den plirose.tithete thema tora diladi na min ton kalipti i eggiisi?kai an ohi ti ginete an parousiasi vlavi?efharisto olous
urquattros
05-02-2008, 15:48
ναι το 40αρι δεν παιζει φουλ παιχνιδια ευρωπαικα..
μονο το 60αρι τα παιζει ολα...
και η εγγύηση δεν ισχύει αν δεν είναι από την ε.ε.
gavrosdr
05-02-2008, 16:01
εμενα παλι ενας φιλος μου που εχει αμερικανικο 40αρι πσ3 του ειπαν οτι τα παιχνιδια τα παιζει ολα, στις ταινιες θα εχει προβλημα...δεν ξερω ομως τι απ'ολα ισχυει...
urquattros mou ekanes tin kardia perivoli.kai esi nikon 69.astievomenos to leo.esi gavrosdr me anevases ligo.opios allos xeri as me voithisi.
Για ps3 games δεν υπάρχει διαφορά ... αλλά καποιες BR ταινίες δεν θα παίζουν στο Αμερικάνικο και τα pal dvd.
ola ta games paizun kanonikotata apopu kai na ta paragilis sto 40 giga
PS3 Games: Απ' όπου και να το πάρεις παίζει τα παιχνίδια του PS3 το ίδιο! ΑΚόμα και αν στο στείλουν από τον Άρη :p :rofl::rofl::rofl:
PS2 Games: Παίζει μόνο το 60άρη αλλά αν πάρεις 60-80άρη από Αμερική δε θα σου παίζουν τα pal ps2 games που ήδη έχεις!
Blu-ray: Τα blu-ray "γενικά" είναι region coded! Αυτό σημαίνει θεωρητικά ότι θα παίζεις μόνο us blu-ray. Παρόλα αυτά, πολλά blu-ray είναι region free και παίζουν σε οποιδήποτε blu-ray player!
Αν μένει κάτι πες το μας να σου απαντήσουμε... :)
Soprano13
06-02-2008, 01:04
στην συνδεση με το ρευμα και την τηλεοραση δεν υπαρχει κανενα προβλημα;
Με HD τηλεόραση κανένα ... και για ρέυμα απλά θές ένα καλώδιο σαν των pc , κόστους 2-3 ευρώ.
Soprano13
06-02-2008, 08:07
Με HD τηλεόραση κανένα ... και για ρέυμα απλά θές ένα καλώδιο σαν των pc , κόστους 2-3 ευρώ.Δηλαδη σε μια Sony trinitron 100HZ δεν θα παιζει;Στο ιντερνετ και στα παιχνιδια μεσο ιντερνετ,θα δουλευουν ολα κανονικα;
efharisto olous osous asholithikan idi me ta erotimata mou.kati pou den apantithike.ok i egiisi den me kalipti.an ostoso halasi ti ginete?pao stin sony kai apla plirono?
επαναφέρω το τόπικ για να κάνω μια σχετική ερώτηση. για να παίξει εδώ αυτή κονσόλα θέλει μετασχηματιστεί τάσης ή έχει εσωτερικά δικό του? μου φαίνεται πως το έχω ακούσει κάπου αυτό. με σιγουριά οι απαντήσεις, μην το βάλει ο φίλος μου την κυριακή που έρχεται και γίνει ολοκαύτωμα :angry: Επίσης, αν χρειάζεται μετασχηματιστής, από που παίρνουμε έναν τέτοιο?
έλα ρε παιδιά κάποιος με αμερικάνικη η γιαπωνέζικη κονσόλα δεν μπορεί να απαντήσει αν παίζει κατευθείαν στην πρίζα ή θέλει μετασχηματιστή?
.... για ρέυμα απλά θές ένα καλώδιο σαν των pc , κόστους 2-3 ευρώ.
Ενα απλό καλώδιο θέλει ... υπάρχει σε όλα τα καταστήματα.
Tο αμερικανικο (NTSC/U) θελει μετασχειματιστη (110V σε 220V), ενω το Japan (NTSC/J) θελει απλα ενα καλωδιο.....
Καλό θα ήταν να απαντούσε και ο denni77 που πήρε ακριβώς το ίδιο με τον φίλο μου, 40gb usa. Τώρα με προβλημάτισε αυτό που είπε ο mdd45. Ότι το ιαπωνικό παίζει κανονικά ενώ το αμερικάνικο με μετασχηματιστή. Καλώδιο pc, έχουμε!
Καλό θα ήταν να απαντούσε και ο denni77 που πήρε ακριβώς το ίδιο με τον φίλο μου, 40gb usa. Τώρα με προβλημάτισε αυτό που είπε ο mdd45. Ότι το ιαπωνικό παίζει κανονικά ενώ το αμερικάνικο με μετασχηματιστή. Καλώδιο pc, έχουμε!
Μετα απο λιγο ψαξιμο στο google ειδα οτι μαλλον και το USA PS3 δε χρειαζεται converter, απλα ενα καλωδιο.....αλλα τι να σου πω (εχω PAL PS3 και ειμαι σιγουρος μονο για τα Japan). Δε νομιζω να σε βοηθησα αρκετα..... :(
καλά όπως και να χει τώρα πλέον ο φίλος μου πήρε μετασχηματιστή γιατί το φοβόταν και δεν ρίσκαρε. αν κι εγώ νομίζω ότι δεν χρειαζόταν.
re paidia apla to usa ps3 to kalodio exei kataliskei me tria siderakia mono afto alazei an eperne to paidi ena kalodia apo pc tha itan ok i isodos reumatos apo piso gia to ps3 einai idia pantou
SpartanGR
19-02-2008, 18:39
Παιδια ξερει κανεις απο που θα μπορουσα να αγορασω αμερικανικο η γιαπωνεζικο ps3; Ξερει κανεις κανενα μαγαζι εδω η ακομη και στο εξωτερικο που να στελνει ελλαδα?
Ευχαριστω
Ναι δεν είναι αυτό το πρόβλημα, το καλώδιο. Το πρόβλημα είναι ότι από κάτω γράφει 110v και όχι 110 - 220 όπως οι συσκευές που είναι multi-voltage.
SpartanGR
22-02-2008, 09:59
kalispera se olous.thelo na rotiso kati.eferan doro se enan filo mou prosfata apo ameriki to ps3 40giga.o ipalilos ipe ston anthropo pou to agorase oti tha pezi mono region 1 pehnidia.ine dinaton?afou ta ps3 games den ine region free?pezi kati allo pou den to gnorizo i o ipallilos itan ligo makakas?episis tou ipe pos i eggiiisi den ton kalipti gia europi kai pos gia na ton kalipsi eprepe na pliroi alla 50dolaria.ta opia den plirose.tithete thema tora diladi na min ton kalipti i eggiisi?kai an ohi ti ginete an parousiasi vlavi?efharisto olous
Απο θορυβο πως παει? εχω διαβασει οτι ορισμενα 40gb κανουν περισσοτερο θορυβο απο αλλα χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι εχουν καποιο προβλημα η οτι ειναι ελατωματικα. Απλα το ανεμιστηρακι δουλευει με περισοτερες στροφες
καλησπέρα σε όλους,
ποστάρω εδώ μιας και έχω συγγενές ερώτημα και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ανοίξω θέμα στην κατηγορία "Τεχνικά θέματα"...
αν αγοράσει κάποιος PS3 Fat από Αγγλία χρειάζεται μετασχηματιστή για το ρεύμα ή απλά ένα καλώδιο από pc..?
γενικά υπάρχει κάποιος άλλος περιορισμός στην χρήση Αγγλικού PS3 στην Ελλάδα (π.χ. fonts,Ελληνικό PS Store κλπ.)..?
ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη που ποστάρω σε θέμα άλλου... :a025dfg:
καλησπέρα σε όλους,
ποστάρω εδώ μιας και έχω συγγενές ερώτημα και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ανοίξω θέμα στην κατηγορία "Τεχνικά θέματα"...
αν αγοράσει κάποιος PS3 Fat από Αγγλία χρειάζεται μετασχηματιστή για το ρεύμα ή απλά ένα καλώδιο από pc..?
γενικά υπάρχει κάποιος άλλος περιορισμός στην χρήση Αγγλικού PS3 στην Ελλάδα (π.χ. fonts,Ελληνικό PS Store κλπ.)..?
ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη που ποστάρω σε θέμα άλλου... :a025dfg:
Για μετασχηματιστή δεν ξέρω, υποθέτω πως ναι.
Με το store δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, ο λογαριασμός που θα φτιάξεις μπορεί να είναι Ελληνικός, εγώ έχω Ελληνικό, Αγγλίκό, Αμερικάνικο και Ιαπωνικό.
Με τα fonts τι έννοεις?
Την Αγγλική γλώσσα επιλέγουμε για το menu δεν έχει Ελληνική.
Μπορείς όμως μετά από ένα update να βάλεις Ελληνικούς χαρακτήρες στο λεξιλόγιο.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.