PDA

View Full Version : Διαφημίσεις

Slay
28-03-2008, 17:05
Oπως θα ειδατε, μπηκαν διαφημισεις απο το google στο forum και στο portal, προκειμενου να βγαλω κανενα εξοδο του site, οποτε αν δεν σας κανει κοπο, καντε που και που κανενα κλικ αν δειτε κατι που μπορει να εχει ενδιαφερον.

Ευχαριστώ.

georgiosdam
29-03-2008, 17:54
Για να βγαινουν τα εξοδα μπορουμε να τσονταρουμε και μεις κανα ποσο!!! καλα εκανες και εβαλες τις διαφημισεις, αλλα να ξεριες οτι ειμαστε και μεις εδω σε οτι χρειαστεις!!!! Απλα μη διστασεις να το ζητησεις!!!!

Slay
29-03-2008, 18:12
Το εχω σκεφτει αλλα πιστευω οτι οι διαφημισεις ειναι καλυτερος τροπος, και συν της αλλης εγω προσωπικα εχω βρει links που με ενδιεφεραν στις διαφημισεις.

georgiosdam
29-03-2008, 18:14
oti goustareis apla leo na min ntrapeis na zitiseis otidipote...

tasioskis
29-03-2008, 18:23
Για να βγαινουν τα εξοδα μπορουμε να τσονταρουμε και μεις κανα ποσο!!! καλα εκανες και εβαλες τις διαφημισεις, αλλα να ξεριες οτι ειμαστε και μεις εδω σε οτι χρειαστεις!!!! Απλα μη διστασεις να το ζητησεις!!!!

οντως σε πολλα φορουμς το εχω δει αυτο και ειναι και καλη ιδεα,να μην παιρνουμε μονο!!!!

NonBorn
29-03-2008, 18:43
Παναγιώτη ένα paypal donate θα ήταν πολύ καλό γιατί υπάρχουν παιδιά όπως και εγώ που θέλουν να συνεισφέρουν όσο κ όπως μπορούν! Για όποιον θέλει θα είναι ούτως ή άλλως... Σκέψου το, καλές είναι και οι διαφημίσεις αλλά και το donate πιστεύω θα μπορούσε να βοηθήσει για τα λειτουργικά έξοδα.

geodlord7
29-03-2008, 18:58
Αν ειναι να συνεισφερουμε στο site κανοντας κλικ στις διαφημησεις, εγινε!!!

redismagik
29-03-2008, 19:13
oposdipote katalavenoume oti uparxoun litourgika exoda.den yparxei kanena provlima.an prepei na kanoume kati allo pisteuo oti olloi tha to kanoun me eyxaristisi.

gusmin
24-09-2008, 22:51
egp pantos tha ekana donation kai as eimai molis 2 imeron xristis. vlepo pragmatika kati pou zileua apo forums tou eksoterikou

jammin
25-09-2008, 09:05
egp pantos tha ekana donation kai as eimai molis 2 imeron xristis. vlepo pragmatika kati pou zileua apo forums tou eksoterikou
καλα εγινε και επανηλθε το θεμα.
Ειναι κατι που το ειχα σκεφτει σε καποια φαση αλλα δεν υπεπεσε στην αντιληψη το συγκεκριμενο thread.
Συμφωνω κι εγω. Το forum σιγουρα εχει εξοδα και απαιτει και τον προσωπικο χρονο καποιων που μπορει μεν να ειναι hobbιστες αλλα δεν πρεπει να παραβλεπουμε το γεγονος οτι αλλο χρονο χρειαζεσαι για ενα forum 100 ατομων και αλλο για 1500+ ατομων (ασχετως του ποσοι ειναι ενεργοι)
Κι εγω μαζι σας λοιπον.
Στο κατω κατω το donation δεν θα ειναι απαγορευτικο (απο οσο μπορω να κρινω) και απο την αλλη μην ξεχναμε το ποσο γρηγορη αποσβεση θα γινοτανε απο τη στιγμη που οι αποψεις και οι βοηθεις απο τους users μας φυλαγουν απο περιττα εξοδα

tasioskis
25-09-2008, 11:19
ας κανονισει λοιπον ο slay, ειμαι πολυ υπερ του donation....Οπως λεει και ο jammin εχω γλιτωσει πολλα περισσοτερα λεφτα με καποιοες οδηγιες που εχω παρει απο εδω μεσα....

Slay οντως πρεπει να το σκεφτεις καλυτερα το θεμα....

captain556
21-09-2010, 21:19
Οποτε μπορω θα μπαινω και γω

Heatspreader
21-09-2010, 22:01
Παναγιώτη ένα paypal donate θα ήταν πολύ καλό γιατί υπάρχουν παιδιά όπως και εγώ που θέλουν να συνεισφέρουν όσο κ όπως μπορούν! Για όποιον θέλει θα είναι ούτως ή άλλως... Σκέψου το, καλές είναι και οι διαφημίσεις αλλά και το donate πιστεύω θα μπορούσε να βοηθήσει για τα λειτουργικά έξοδα.
Πιστεύω πως αυτό θα ήταν το καλύτερο.
Όπως σε γνωστό Tracker ας πούμε που υπάρχουν VIP members.
Απλά τα VIP δεν βλέπουν διαφημίσεις.

Terastios
21-09-2010, 22:05
Εγω τα πατησα ολα !

Nihonjintomoko
14-12-2010, 23:26
Εγώ πάντως δεν πατάω ποτέ σε διαφημιστικά, γιατί πολλές φορές πέφτεις θύμα απάτης. Θα ήθελα να μάθω, πως στο διάολο διαγράφω από τον δικό μου υπολογιστή σ' αυτό το φορούμ αυτά τα διαφημιστικά?

Όταν πατάω "Remove Advertisement", αυτό δεν δρα, όπως θέλω. Ακόμη χειρότερα, μου βγάζει ένα άκυρο vbulletin μήνυμα... Ο λόγος που θέλω να το βγάλω είναι για να έχω πιο γρήγορη πρόσβαση σ' όλα τα forums και σ' άλλα sites.

Avenger_Seraphim
15-12-2010, 03:06
Αν θυμάμαι καλά δεν γίνετε να αφαιρέσεις τις διαφημίσεις, το λινκ υπάρχει κυρίως για paid sites οπου σου εχει την επιλογή να αφαιρεθεί η διαφήμιση εφ'όσον εχεις καταβάλει κάποιο ποσό. Απο τη στιγμή που δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν μπορείς να τις βγάλεις.

WolfRathmA
15-12-2010, 04:30
Εγώ πάντως δεν πατάω ποτέ σε διαφημιστικά, γιατί πολλές φορές πέφτεις θύμα απάτης. Θα ήθελα να μάθω, πως στο διάολο διαγράφω από τον δικό μου υπολογιστή σ' αυτό το φορούμ αυτά τα διαφημιστικά?

Όταν πατάω "Remove Advertisement", αυτό δεν δρα, όπως θέλω. Ακόμη χειρότερα, μου βγάζει ένα άκυρο vbulletin μήνυμα... Ο λόγος που θέλω να το βγάλω είναι για να έχω πιο γρήγορη πρόσβαση σ' όλα τα forums και σ' άλλα sites.

Βαλε το adblock στο firefox απο τα "προσθετα" και θα εισαι κομπλε!

Nihonjintomoko
15-12-2010, 04:32
Αν θυμάμαι καλά δεν γίνετε να αφαιρέσεις τις διαφημίσεις, το λινκ υπάρχει κυρίως για paid sites οπου σου εχει την επιλογή να αφαιρεθεί η διαφήμιση εφ'όσον εχεις καταβάλει κάποιο ποσό. Απο τη στιγμή που δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν μπορείς να τις βγάλεις.

Gomen, demo, ano wa FAIL desu!

Εφ' όσον ξέρατε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, ΔΕΝ έπρεπε να τους αφήσετε... Εγώ πάντως σιγά μην πληρώσω κάποιο site που μπορεί να είναι και καμία απάτη. Πολύς κόσμος έχει πέσει θύμα απάτης από μερικά απ' αυτά τα sites.

Slay
15-12-2010, 11:32
Gomen, demo, ano wa FAIL desu!

Εφ' όσον ξέρατε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, ΔΕΝ έπρεπε να τους αφήσετε... Εγώ πάντως σιγά μην πληρώσω κάποιο site που μπορεί να είναι και καμία απάτη. Πολύς κόσμος έχει πέσει θύμα απάτης από μερικά απ' αυτά τα sites.
μαλλον δεν καταλαβες τι σου ειπαν, το link ειναι feature του forum ,και δινει την δυνατοτητα στον εκαστοτε admin εαν αυτος το θελησει να εχει προνομιακους λογαριασμους απο μελη που πληρωνουν συνδρομη, σε αυτα τα μελη λοιπον επιλεγει να μην δειχνει τις διαφημισεις, στο δικο μας forum δεν υπαρχουν τετοιου ειδους λογαριασμοι.