PDA

View Full Version : Ποιο παιχνίδι νομίζετε ότι πρέπει να αγοράσω;

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8

NonBorn
06-04-2008, 11:23
Η ιδέα για αυτό το thread προέρχεται από το ps3forums.com! Επειδή είναι κάτι που λείπει από το φόρουμ και κατά καιρούς δημιουργούνται τέτοια threads από παιδιά που θέλουν να ρωτήσουν για συγκεκριμένα παιχνίδια την άποψη των άλλων σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο ένα τέτοιο thread!

Oποιαδήποτε λοιπόν αγορά σκέφτεστε να κάνετε όσον αφορά παιχνίδια και δεν είστε σίγουροι αν αξίζει η αγορά του ή αν στην τελική αξίζει να το παίξετε γράψτε και ρωτήστε σε αυτό το thread!

Ένα απόσπασμα από το εκεί κείμενο (http://www.ps3forums.com/showpost.php?p=2605114&postcount=1) που μου άρεσε πολύ σαν ιδέα. Δεν είναι ανάγκη να το ακολουθήσετε, ωστόσο είναι αρκετά καλό αν δουλέψει!

While this isn't a thread rule it would just be the polite thing to do. If stating your opinion about a game please give a brief summary of why the game is good. By stating how good the story, gameplay, visuals, sound, gameplay, and replayability is. Give reasons why they should buy that game.

Ηello Tribunal, I've read your post in the "Opinions on What Game I Should Buy" thread regarding your decision to buy either Heavenly Sword or Folklore. While I haven't played Folklore I can tell you that Heavenly Sword would not be a bad decision.

Story:
The game is like playing a movie, you play as Nariko. A clan leaders daughter and natural born Warrior. During the game you come into possession of "The Heavenly Sword." Which is an immensely powerful weapon that she has to wield and slowly drains Nariko's life away in an attempt to save her father.

Visuals:
The are spectacular, truly a next gen experience that you'll no doubt enjoy.

Sound:
The voice acting is superb, and the musical score is amazing and really catches the emotion in the game.

Gameplay:
Although it really comes down to button mashing the combos are beautiful and her finish moves brutal. The game doesn't actually last that long, taking you less than 10 hours to complete. Overall, the simplistic controls and wonder style of the game will keep you entertained.

Replayability:
Unfortunately low and high in my opinion. The game itself is a work of art and I enjoy playing through it each and every time I slide the disc into my PS3, however, the repetitive controls can cause the actual gameplay to get old after awhile.

I definitely think you should pick this game up. Thank you for your time.Ελπίζω να σας αρέσει... Αν δούμε ότι έχει ανταπόκριση το θέμα θα γίνει sticky! Προς το παρόν βρίσκετε και στον οδηγό για νέους (http://www.ps3forums.gr/vb/announcement.php?a=2) για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση.

klepidas
06-04-2008, 12:22
Μπράβο αγγένητε ωραίο θέμα..Λοιπόν κάνω εγώ την αρχή με μιά ερώτση...Ποιο αξίζει περισσότερο το Viking:Battle for Asgard ή το Dark Sector?

NIKOS
06-04-2008, 15:02
paidia gia to dark sector exw rwthsei k egw sto thread tou paixnidiou, alla kaneis den apantise...apoti thimamai prin kamia evdomada ena paidi to eixe agorasei , k tha mas elege entypwseis...akomh perimenoume!!!:P

geodlord7
06-04-2008, 15:30
Εγω ειμαι αυτος:p
Απλα δεν προλαβα και λογω υποχρεωσεων και γιατι τα βραδια προτιμουσα να χαλαρωσω παιζοντας cod.

Παντως πολυ που το εχουν λενε οτι ειναι εκπληκτικο παιχνιδι και οτι τα reviews λενε οτι να'ναι.

Τι να σας πω!Θα το δοκιμασω και θα σας πω:)

mootsChios
06-04-2008, 20:48
Και εγω εχω ακουσει πολλα καλα για το Dark Sector. Οσοι το εχουν παιξει (στο ξενο ps3forums) τους αρεσε παρα πολυ. Επισης το αναλογο thread στο ps3forums.com εγινε sticky καθως πολλα ατομα αναρωτιοντουσαν πιο παιχνιδι να αγορασουν. Να δουμε αν θα γινει και εδω αυτο

NIKOS
07-04-2008, 11:44
to tha ginei re paidia me auto to darksector;;; tha mas pei kaneos an einai Kalo;; Kama rest, exeis to game 2 evdomades twra k den to exeis paiksei;;; prwth fora to akouw auto!!!! Balto na mas pei to leek epitelous!!!!

undisputed
07-04-2008, 12:03
Ειχα παει χτες στο videoclub να το νοικιασω να δω τι λεει αλλα δεν το ειχε ρε γαμωτο!Θα παω και σημερα να δω..

TopGunZ
20-04-2008, 11:55
Τι λέει ρε παιδιά? Κανένας για το Dark Sector? Λοιπόν, ας σας κάνω εγώ τη χάρη μιας και το έπαιξα χθες μια-δυο ωρίτσες (επιτέλους τελείωσα το Timeshift).

Το παιχνίδι έχει gameplay πολύ παραπλήσιο του Gears of War. Αλλά με πιο πολύ βάθος. Έχεις το κλασικό χειρισμό με cover, sprint κλπ. αλλά έχεις επιπλεόν το glaive με πολλές δυνατότητες και αναβαθμίσιμα όπλα! Το παιχνίδι εχει πολύ ωραία γραφικά, ενδιαφέρουσα ιστορία και αρκετά πραγματάκια για να ψάξεις (accomplishments, όλα και λεφτά κλπ.). Μέχρι στιγμής το παιχνίδι δείχνει ότι αξίζει πραγματικά τα λεφτά του!

Α ναι έχει ένα μειονέκτημα... Έχει το πιο άθλιο manual!!! Το χειρότερο. Όλων των εποχών.

atomsk
20-04-2008, 22:52
Ειχα παει χτες στο videoclub να το νοικιασω να δω τι λεει αλλα δεν το ειχε ρε γαμωτο!Θα παω και σημερα να δω..

σε ποιο video club πας ; σε αυτό που κάποιος βούτιξε το heavenly sword ? :P

razorblade
21-04-2008, 12:06
Na symplirwsw kai to COD 4 an den to exei anaferei kapoios allos.must agora!

Valkyre
21-04-2008, 12:30
λεω να αγορασω το MGS4, αλλα παιδια δεν ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι σωστη αγορα... εσεις τι λετε? :D

jammin
21-04-2008, 13:07
λεω να αγορασω το MGS4, αλλα παιδια δεν ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι σωστη αγορα... εσεις τι λετε? :D
μαλλον πλακιτσα μας κανεις :)

TopGunZ
21-04-2008, 21:30
Μην το πάρεις. Θα σκάσεις τόσο πολύ από το κακό σου που θα δημιουργήσεις μια έκρηξη αντίστοιχη του Σούπερ Νόβα, οπότε οι επιστήμονες θα μπορέσουν να μελετήσουν τη μαύρη τρύπα...δε μας χέ.. ρε Βαλκύριε! :rofl:

klepidas
21-04-2008, 21:48
Προτείνω ο Αγγένητος να γράφει στο πρώτο ποστ όλα τα must games του ps3...συμφωνεί κανεις?

geodlord7
21-04-2008, 22:38
Λοιπον μολις επαιξα το Dark Sector.Παρα πολυ κουραστικο, επαναλαμβανομενο και δημιουργει πονοκεφαλους.Μακρια.

TopGunZ
21-04-2008, 22:51
Λοιπον μολις επαιξα το Dark Sector.Παρα πολυ κουραστικο, επαναλαμβανομενο και δημιουργει πονοκεφαλους.Μακρια.

Σοβαρά? Εγώ πάλι το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Που το έφτασες?

undisputed
29-04-2008, 14:39

Συμφωνω και μενα με κουρασε παντως εχει καλα γραφικα

personGR
29-04-2008, 17:16
Εγώ αύριο τσιμπάω μαζί με το gta:iv, και το gt5p ενώ αναμένεται από στιγμή σε στιγμή το oblivion μαζί με το shivering isles μιας και δεν είχα την ευκαιρία να το παίξω μέχρι τώρα...

Valkyre
29-04-2008, 23:52
Εγώ αύριο τσιμπάω μαζί με το gta:iv, και το gt5p ενώ αναμένεται από στιγμή σε στιγμή το oblivion μαζί με το shivering isles μιας και δεν είχα την ευκαιρία να το παίξω μέχρι τώρα...

πωπω.. ο συνδυασμος που περνεις ειναι πολυ "καψιμο"! :D

jammin
29-04-2008, 23:55
πωπω.. ο συνδυασμος που περνεις ειναι πολυ "καψιμο"! :D
μην τα συζητας αδερφε... με τον πυροσβεστηρα παραμασχαλα!!!

Heatspreader
05-05-2008, 22:33
Γεια χαρά σε όλους.
Τη Τετάρτη να είμαστε καλά θα έχω τη TV και το PS3 της υπογραφής μου.

Επειδή παίρνω τη συσκευασία μόνο με τη κονσόλα, χωρίς κάποιο παιχνίδι, θα με ενδιέφερε να πάρω κάποιο παιχνιδάκι για να ασχοληθώ λίγο.

Πάντα μου άρεσαν και έχω τελειώσει όλα τα Metal Gear, όλα τα Resident Evil κ.α. Μου άρεσε επίσης στο PC το Lost Planet, το οποίο το τερμάτισα σε δύο μέρες από τη μανία μου. Είμαι γενικότερα χρόνια Gamer (είχα το πρώτο Game Boy) και φυσικά έχω και τις δύο προηγούμενες γεννειές Playstation και εκατοντάδες παιχνίδια για το καθένα.

Επειδή από ότι βλέπω όσον έχει να κάνει με αντιγραμένα παιχνίδια είναι δύσκολο ακόμα στο Ps3 και πολύ δύσκολο για το μέλλον, θα ήθελα να αγοράσω έναν καλό τίτλο να ασχοληθώ λίγο. Δεν με ενδιαφέρει πρώτου προσώπου και επίσης δεν με ενδιαφέρει το Pro Evolution, το οποίο και αυτό το παίζω από το πρώτο που βγήκε και λιώνουμε καθημερινά με παρέες κάνοντας το επιστήμη. Το τελευταίο το έχω στο PC και δεν με ενδιαφέρει να το πάρω στο Ps3.

Είδα λίγο το GTA και μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ικανοποιημένος για τα γραφικά. Για το Ninja Gaiden δεν έχω και τη καλύτερη γνώμη, αλλά πάντα είμαι έτοιμος για την ανατροπή. Τέλος σκεφτόμουν για το Gran Turismo, αλλά δεν είμαι και πάρα πολύ λάτρης τον Racing. Το τελευταίο Racing που έλλιωσα ήταν στο PSX το Colin Mc Rae 2...

Είμαι έτοιμος να ακούσω προτάσεις. :-)

PDS
05-05-2008, 22:39
-Το uncharted ειναι η καλυτερη επιλογη,αν δεν σε ενδιαφερει και τοσο η διαρκεια.
-Το GTA4 επισης παρα πολυ καλο.
-Το GT5pr αν εχεις τιμονιερα ειναι φοβερο(αν και δεν ειμαι fan των racing games μου αρεσε παρα πολυ)
-Το Rachet and clank επισης πολυ καλο,αν σου αρεσει το στυλ βεβαια.Και αρκετα μεγαλο.

jammin
05-05-2008, 22:49
Γεια χαρά σε όλους.
Τη Τετάρτη να είμαστε καλά θα έχω τη TV και το PS3 της υπογραφής μου.

Πάντα μου άρεσαν και έχω τελειώσει όλα τα Metal Gear, όλα τα Resident Evil κ.α. Μου άρεσε επίσης στο PC το Lost Planet, το οποίο το τερμάτισα σε δύο μέρες από τη μανία μου. Είμαι γενικότερα χρόνια Gamer (είχα το πρώτο Game Boy) και φυσικά έχω και τις δύο προηγούμενες γεννειές Playstation και εκατοντάδες παιχνίδια για το καθένα.

Επειδή από ότι βλέπω όσον έχει να κάνει με αντιγραμένα παιχνίδια είναι δύσκολο ακόμα στο Ps3 και πολύ δύσκολο για το μέλλον, θα ήθελα να αγοράσω έναν καλό τίτλο να ασχοληθώ λίγο. Δεν με ενδιαφέρει πρώτου προσώπου και επίσης δεν με ενδιαφέρει το Pro Evolution, το οποίο και αυτό το παίζω από το πρώτο που βγήκε και λιώνουμε καθημερινά με παρέες κάνοντας το επιστήμη. Το τελευταίο το έχω στο PC και δεν με ενδιαφέρει να το πάρω στο Ps3.

Είδα λίγο το GTA και μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ικανοποιημένος για τα γραφικά. Για το Ninja Gaiden δεν έχω και τη καλύτερη γνώμη, αλλά πάντα είμαι έτοιμος για την ανατροπή. Τέλος σκεφτόμουν για το Gran Turismo, αλλά δεν είμαι και πάρα πολύ λάτρης τον Racing. Το τελευταίο Racing που έλλιωσα ήταν στο PSX το Colin Mc Rae 2...

Είμαι έτοιμος να ακούσω προτάσεις. :-)

καλως ηρθες στην παρεα και με το καλο να παρεις τα νεα σου πραγματακια!!!
Απο παιχνιδια τωρα... εμπειρος εισαιαπο οτι φαινεται!!!
Προσωπικη μου αποψη ειναι κατι μεταξυ σε gta (μεγαλο story και καλο online) και cod (εκπληκτικο online). Λεω την αποψη μου και δεδομενου αυτα που εγραψες παραπανω!!!

Και παλι καλως ηρθες!!!:wave::wave::wave:

Heatspreader
05-05-2008, 22:51
Χμμμ... Το uncharted μπορώ να πω ότι μου φάνηκε αρκετά καλό από λίγο που είδα στο Youtube.

Για το GT5pr, αν δεν έχεις όμως ε? Μάλλον το αφήνουμε στην άκρη αυτό.

Το τελευταίο δεν με νοιάζει, εκτός και αν έχει βγει κάποιο Crash.

Κάνα Tekken ή κάτι τέτοιο δεν υπάρχει?

Και επίσης θα ήθελα να ρωτήσω από που αγοράζετε παιχνίδια? Υπάρχει κάποιο κατάστημα με καλύτερες τιμές ή με μεγάλη ποικιλία?

Edit:
Λέω όχι για το cod γιατί δεν με ενδιαφέρουν τα πρώτου προσώπου. Αν έχεις παίξει Crysis και μερικά άλλα στο PC συμπεριλαμβανομένου και του cod, στο PS3 και σε οποιαδήποτε κονσόλα δεν έχουν να πουν κάτι.

Giannis
05-05-2008, 22:54
Το GTA5p και χωρίς τιμονιέρα μια χαρά είναι .....απλά αν θες μεγιστη εμπειρία τότε την χρειάζεσαι

nikon
06-05-2008, 08:23
Χμμμ... Το uncharted μπορώ να πω ότι μου φάνηκε αρκετά καλό από λίγο που είδα στο Youtube.

Για το GT5pr, αν δεν έχεις όμως ε? Μάλλον το αφήνουμε στην άκρη αυτό.

Το τελευταίο δεν με νοιάζει, εκτός και αν έχει βγει κάποιο Crash.

Κάνα Tekken ή κάτι τέτοιο δεν υπάρχει?

Και επίσης θα ήθελα να ρωτήσω από που αγοράζετε παιχνίδια? Υπάρχει κάποιο κατάστημα με καλύτερες τιμές ή με μεγάλη ποικιλία?

Edit:
Λέω όχι για το cod γιατί δεν με ενδιαφέρουν τα πρώτου προσώπου. Αν έχεις παίξει Crysis και μερικά άλλα στο PC συμπεριλαμβανομένου και του cod, στο PS3 και σε οποιαδήποτε κονσόλα δεν έχουν να πουν κάτι.
Το uncharted αν θες να πάρεις μια γεύση κατέβασε το demo μόλις πάρεις το ps3 αν και δεν χρειάζεται πρέπει να το έχεις αυτό το παιχνίδι.
Το GT5 prologue μια χαρά είναι και χωρίς τιμονιέρα απλά γίνεται πιο ρεαλιστικό μ'αυτή.
Crash και Tekken υπάρχουν στο store για να τα κατεβάσεις το crash το παλιό αλλά το Tekken καινούριο,πολύ καλό και με online.
Τώρα για καταστήματα δες εδώ http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=29

tasioskis
06-05-2008, 10:34
φιλε μου ,εγω εχω τρελαθει με το heavenly sword, το uncharted επισης ειναι τελειο και σιγουρα ο καθε gamer που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να το εχει,λολ, ολα τα αλλα το ειπαν τα παιδια πιο πανω εκτος απο τον nikon69...
δες και αυτα εδω και θα παρεις καλη βοηθεια,http://www.ps3forums.gr/vb/forumdisplay.php?f=21 reviews και εντυπωσεις παιχνιδων.και αυτο http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=2866 ειναι μερικα απο τα παιχνιδια κραχτες της κονσολας μας...

και μην ξεχνας αν συνδεθεις με internet, folding home στο 57313...

nikon
06-05-2008, 10:49
φιλε μου ,εγω εχω τρελαθει με το heavenly sword, το uncharted επισης ειναι τελειο και σιγουρα ο καθε gamer που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να το εχει,λολ, ολα τα αλλα το ειπαν τα παιδια πιο πανω εκτος απο τον nikon69...
δες και αυτα εδω και θα παρεις καλη βοηθεια,http://www.ps3forums.gr/vb/forumdisplay.php?f=21 reviews και εντυπωσεις παιχνιδων.και αυτο http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=2866 ειναι μερικα απο τα παιχνιδια κραχτες της κονσολας μας...

και μην ξεχνας αν συνδεθεις με internet, folding home στο 57313...
Και στο pc folding......το οποίο pc είναι και γρήγορο απ'ότι βλέπω.;)

Valkyre
06-05-2008, 13:59
Πάντα μου άρεσαν και έχω τελειώσει όλα τα Metal Gear, όλα τα Resident Evil κ.α.

Θα τα παμε καλα οι δυο μας!:angry:

Αντε με το καλο φιλε μου.Και οπως σου λενε ολοι παρε το Uncharted!:angry:

leone
06-05-2008, 23:17
Θα τα παμε καλα οι δυο μας!:angry:

Αντε με το καλο φιλε μου.Και οπως σου λενε ολοι παρε το Uncharted!:angry:

Valkyre παντως ειδες , πηρα το ps3 πριν το metal gear οπως μου ειπες :angry:

οσο για το Uncharted, παω να το νοικιασω γιατι ακουω παρα πολυ καλα λογια

kosmios
15-05-2008, 18:01
παιδες επειδη παω να παρω τωρα το gta iv θελω να ρωτησω αν αξιζει το fight night round 3(μεταχειρισμενο θα το παρω) γιατι παιζω με ενα φιλαρακι και θελουμε να σπασουμε τα μουτρα ο εννας του αλλου.

Heatspreader
15-05-2008, 21:09
Ρωτάς τι να πάρεις από τα δύο? Το GTA είναι ίσως από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω δει ποτέ. Έχουν κάνει τρομερή δουλειά η άνθρωποι!

leone
16-05-2008, 10:58
ειμαι προβληματισμενος για το collector του metal gear.
γιατι τα 100 ειναι πολλα για μενα..... αλλα το θελω ρε γμτ :( :(

mootsChios
17-05-2008, 23:32
Tα "διαμαντακια" του ps3 ειναι για μενα τα Uncharted , CoD4, Everybody's Golf: World Tour (teleio), Burnout Paradise,GT5P, ktl απο store τα tekken, bowling, poker. Και ποσα αλλα ξεχναω καθοτι εχω πιει και κατι μπυρες.

touristas
17-05-2008, 23:55
paidia auti ti stigmi to kalitero paignidi pou paizei kai me para poli kali diarkeia kai fovero online einai to GTA 4.Telos

geodlord7
17-05-2008, 23:59
Παιδια το bowling αξιζει τα λεφτα του??Ειμαι μια αναπνοη μακρια απο το να αγορασω:D

X-NEC
18-05-2008, 00:06
Παιδια το bowling αξιζει τα λεφτα του??Ειμαι μια αναπνοη μακρια απο το να αγορασω:D

Φυσικά και τα αξίζει!!! Είναι πολύ καλο και έχει και πολύ πλακα! Τα σχόλια των χαρακτήρων είναι κορυφή!!!:giggle:

maick
22-05-2008, 13:48
Πιστεύω ότι τα GTA 4 και Call of Duty 4 είναι απο τα καλύτερα παιχνίδια για PS3. Επειδή με ενδιαφέρει να πάρω κάποιο παιχνίδι μπάσκετ ποίο είναι καλύτερο από το NBA LIVE 2008 και το NBA2008

klepidas
22-05-2008, 13:50
το καλύτερο basket sim είναι το nba2k8 αλλά απο αυτά τα δύο που λές θα σου πρότεινα το δεύτερο

X-NEC
22-05-2008, 13:53
Και τα δυο είναι τι να σου πω!:frog: Θέλουν πολύ δουλειά για να φτάσουνε το 2K8...

maick
22-05-2008, 13:54
THANKS φίλε. Αυτό το nba2k8 έχει κανονικούς παίχτες και μπορείς να παίξεις πρωτάθλημα DYNASTY και τέτοια όπως στον NBA LIVE? Απο γραφίκα τι λένε?

klepidas
22-05-2008, 13:56
φοβερά γραφικά και μπορείς να κανεις αυτα θ κάνουν τα άλλα δύο και ακόμα περισσότερα..οι παίχτες είναι όλοι οι κανονικοί και με φανταστική λεπτομέρεια

maick
22-05-2008, 14:01
Είδα στο youtube ότι έχει και τον JORDAN!!!! Ξέρεις αν έχει και τους παλιούς παίχτες που μεγαλώσαμε βλέποντας τους στη TV??

X-NEC
22-05-2008, 14:07
Τον Jordan τον έχει με patch, αλλα ναι έχει όλες τις East και West από το '50 μέχρι το '90... Malone, Robinson, Richmond κλπ

antoniss
24-05-2008, 13:39
καλά όσο αφορά παιχνίδι μπάσκετ , το έχουμε ξαναπεί , το NBA 2K8 είναι μονόδρομος!

(γραφικά που για μένα δεν είναι το ζητούμενο 100% , έχει καλά και το NBA live αλλά καμία επαφή σε όλα τα άλλα , πηδάς για κόψιμο και κάρφωμα και νομίζεις πως ειναι fast forward η κινηση , δεν είναι το φυσικό του 2K8 ! αν θες γραφικά μόνο υπάρχει και το 08 που είναι και 1080p , τι να πω)

απλά τα ΣΠΑΕΙ ! τέλος. :1appl:

Heatspreader
24-05-2008, 15:31
Από ότι λέτε είναι καλό το 2K8, το NBA πάντως που έπαιξα ήταν λες και το βρίκαμε στα Corn Flakes. Άθλιο!

X-NEC
25-05-2008, 02:07
Ποιο ΝΒΑ από τα τρία ρε φιλε? Το ΝΒΑ 08?

Heatspreader
25-05-2008, 02:18
Αυτό της EA. Το πιο τελεταίο.

X-NEC
25-05-2008, 03:49
Καλά της EA από animation είναι άστα να πάνε...

Ixor24
25-05-2008, 23:57
eimai se dilima uelv na agwrasw ena apo ta dyo games...alla den kserw poio esieis ti lete?pia einai ta syn kai poia ta plin apo ta dyo games?

Emena me exoun entipwsiasei kai ta dyo to Uncharted: Drake's Fortune gia ta tosa pou exv dyabasei kai apo to demo tou kai to GTA IV apo thn istoria tou kai mono...

help:bgrin2::bgrin2::angry:

Katana
26-05-2008, 00:04
Ψάξε και τα 2 μεταχειρισμένα, ώστε να μην έχεις θέμα χρημάτων.Είναι απλά φανταστικά.

Ixor24
26-05-2008, 00:07
Ψάξε και τα 2 μεταχειρισμένα, ώστε να μην έχεις θέμα χρημάτων.Είναι απλά φανταστικά.

pou mporw na brw metaxeirismena games omos??

leone
26-05-2008, 00:09
μπορεις να δεις στις αγγελιες του φορουμ μηπως πουλαει κανεις κατι απο αυτα που θες

Ixor24
26-05-2008, 00:26
μπορεις να δεις στις αγγελιες του φορουμ μηπως πουλαει κανεις κατι απο αυτα που θες

Ontos file mou alla ama prepei na dialeksw anamesa apo ta dyo?
Sto Uncharted me problhmatizei to oti einai sxetika mikro (lene) se diarkia...

leone
26-05-2008, 00:27
οντος ειναι γιατι το εχω φρεσκοτερματισμενο..... θα σου ελεγα να το νοικιασεις. σε 3 μερες το τερματισα.ετσι εκανα εγω ;)

Ixor24
26-05-2008, 00:29
Αρα καλυτερα το GTA ?και απο διαρκεια αλλο τιποτα ε?
Και μαλλον αυτο θα κανω
οπως με το DMC4;);)

leone
26-05-2008, 00:31
ε ναι γτ εχει και το Online και οσο να'ναι ειναι αλλιως...... Παντως νοικιασε το, το Uncharted γιατι ειναι παιχνιδαρα.

Ixor24
26-05-2008, 00:36
thnx φιλε μου να'σαι καλα για την βοηθεια...:1appl::1appl::1appl:

DarkUSS
26-05-2008, 02:02
Μάλλον ήδη πήρες την αποφασή σου, απλά να πω πως κι εγώ σου προτείνω το GTA IV κυρίως λόγω διάρκειας.

Καλό είναι να αγόραζες και τα δύο αλλά εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό τι να κάνουμε.

WolfRathmA
26-05-2008, 06:48
Για αυτο πρεπει να αγοραζεις τα παιχνιδια οταν κυκλοφορουν, για να μπορεις να τα περνεις ολα και να μην εχεις προβλημα. LoL! :D

Ixor24
31-05-2008, 00:35
Λοιπον,θελω ενα Αrcade racing παιχνιδι.ΟΧΙ simulator πχ gt5 αλλα περισσότερο σαν το nfs.
και ειμαι μεταξυ:nfs carbon-juiced 2 - burnout paradise:( - Grid ?
Εκτως αμα εσεις ξερετε καποιο αλλο.
(το NFS Pro street δεν μ'αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!)

SQP_GR
31-05-2008, 00:38
pare ti grid logo oti tha einai tis moda twra pu einai kai kainurgio kai tha to paizun poli on line

Ixor24
31-05-2008, 00:39
φτιαχνεις cars και αλλα τετοια?σαν το nfs?ή απλα τρεχεις?

DarkUSS
31-05-2008, 00:44
Ξέχνα το ΝFS και το Juiced 2!

Η επιλογή σου πρέπει να είναι ανάμεσα στο Burnout και στο Grid. Διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους οπότε καλό είναι να παίξεις τα demo που είναι διαθέσιμα στο store και να αποφασίσεις μόνος σου.

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα με διαφορά να αγοράσεις το Βurnout.:)

Ixor24
31-05-2008, 00:50
Εγώ πάντως θα σου πρότεινα με διαφορά να αγοράσεις το Βurnout.:)

Ο λογος?

DarkUSS
31-05-2008, 01:02
Είναι γρήγορο, άμεσο, τεράστιο και με εκπληκτικά γραφικά. Απλά προτείνω να παίξεις το demo γιατί μπορεί να μην σου αρέσει το open-world περιβάλλον του.

Ixor24
31-05-2008, 01:10
Βασικα μ'αρεσουν τα open world παιχνιδια.οπωσ τα nfs(πλυν του Pro street)
το grid εχει τετοια ελευθερία?ή απλα τρεχεις σε αγωνες?

Ixor24
05-06-2008, 22:38
Εχω ενα ακομα δίλημμα COD4 ή BF:Bad Company?

biancoverde
05-06-2008, 22:49
Call Of Duty χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ixor24
05-06-2008, 23:05
οκ αλλα το bf ειναι ποιο καινουριο.και απ'οτι ειδα αξιζει

biancoverde
05-06-2008, 23:09
Κοίταξε, είναι και τα 2 πολύ καλά παιχνίδια, αυτό είναι σίγουρο. Έχεις παίξει call of duty στο παρελθόν? Βασικά είναι δική σου απόφαση εγώ το bf δεν το έχω παίξει οπότε μάλλον λάθος εξέφρασα τη γνώμη μου.:witsend::witsend:

Ixor24
05-06-2008, 23:10
Κοίταξε, είναι και τα 2 πολύ καλά παιχνίδια, αυτό είναι σίγουρο. Έχεις παίξει call of duty στο παρελθόν?

ελαχιστα. BF επαιζα στο ψ μεχρι τωρα αλλα το βαρεθηκα:notsay:

Nightwolf
07-06-2008, 19:49
λοιπόν φίλε ixor έχοντας παίξει μόνο το call of duty 4 σου το προτείνω ανεπιφύλακτα, και πιστεύω πως θα χαρακτηριστεί game of the year. Το θέμα είναι πώς αν το αγοράσεις να αγοράσεις την καινούργια έκδοση του και όχι την παλιά. Σου προτείνω να αγοράσεις αυτό πρώτα γιατί είναι ένα must have game και καλό θα είναι να περιμένεις να βγούν κάποια καλά reviews για το bf πριν προχωρήσεις στην αγορά του.

GreekDrifter
22-06-2008, 16:30
Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούριος στο forum και σας ήρθα με απορίες!:D

Λοιπόν, τα παιχνίδια που σκέφτομαι να αγοράσω είναι τα εξής :

Dragonball Z Burst Limit
Grand Theft Auto 4
Metal Gear Solid 4

Κάντε μου μικρά σχόλια για το καθένα, μιας και την προτίμησή σας, μιας και μπορώ να αγοράσω μόνο ένα (μέχρι στιγμής).

desperate_gamer
22-06-2008, 16:32
Metal.Gear.Solid.4 !!!!

Το Dragonball είναι τελειώς άκυρο...
Και αν δεν έχεις παίξει τα προηγούμενα Metal Gear και το stealth δεν είναι του γούστου σου, τότε μόνο να πάρεις το Grand Theft Auto 4. Αλλά εμπειρία σαν του MGS4 δεν θα βρεις.

gavrosdr
22-06-2008, 16:33
συμφωνω....metal gear solid το απολυτο παιχνιδι...

geodlord7
22-06-2008, 16:34
Φιλε σου προτεινω το gta iv.Απλα το απολυτο παιχνιδι;)

NonBorn
22-06-2008, 16:46
Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούριος στο forum και σας ήρθα με απορίες!:D

Λοιπόν, τα παιχνίδια που σκέφτομαι να αγοράσω είναι τα εξής :

Dragonball Z Burst Limit
Grand Theft Auto 4
Metal Gear Solid 4

Κάντε μου μικρά σχόλια για το καθένα, μιας και την προτίμησή σας, μιας και μπορώ να αγοράσω μόνο ένα (μέχρι στιγμής).

Metal Gear Solid 4 hands down..... Μη το σκέφτεσαι καν...

TopGunZ
22-06-2008, 17:07
Να πω και εγώ τη γνώμη μου...

Το Dragonball θα συμφωνήσω με τον απελπισμένο πως είναι άκυρο. Έχει μόνο κάποια κομμάτια του Ζ σύμπαντος. Καλύτερα να βρεις τη σειρά σε τόρεντ και να τη δεις.

Metal Gear Solid 4 φυσικά είναι η επιλογή μου. Ακόμα κι αν δεν έχεις ιδέα από την ιστορία με ένα γρήγορο ψάξιμο στο νετ βρίσκεις κάποια βασικά στοιχεία (σκέψου ότι εγώ έχω παίξει μόνο το 2 αλλά ξέρω σχεδόν όλη την ιστορία απ' έξω και ανακατωτά). Μιλάμε για έναν ύμνο στο χώρο του gaming. Ένα playthrough στη νορμάλ δυσκολία θα σου βγάλει κανά 20ωρο, ενώ υπάρχουν πολλά μυστικά και προκλήσεις που θα σε κάνουν να θέλεις να το παίξεις ξανά και ξανά. Επιπροσθέτως έχεις και ένα ωραιότατο Online.

Το Grand Theft Auto 4 είναι επίσης πολύ ωραίο παιχνίδι με ΠΟΛΛΕΣ ώρες gameplay, αλλά μόλις το τερματίσεις, ούτε το online, ούτε τα διάφορα "side missions" για το 100% θα σε συγκινήσουν ιδιαίτερα. Πολύ καλοδουλεμένο, αλλά πάσχει σε τεχνικά σημεία έναντι του MGS4 που του στερούν τον επικό χαρακτήρα. Σίγουρα το δεύτερο παιχνίδι που θα πάρεις για το PS3 σου, ότι κι αν έχει κυκλοφορήσει.

XMENSAGIAS
22-06-2008, 17:09
top spin 3 file m

GreekDrifter
22-06-2008, 17:14
Τόσο χάλια πια το DBZ? Άκουσα πως ήταν ψιλομέτριο αλλά όχι κι έτσι...

gavrosdr
22-06-2008, 17:23
παρε mgs και δεν θα μεινεις απογοητευμενος...και αν δεν εχεις παιξει την ιστορια διαβασε την και θα καταλαβεις τα παντα!

TopGunZ
22-06-2008, 17:27
top spin 3 file m

Όταν κυκλοφορούν MGS4 και GTA4, σε παρακαλώ, πες μου ότι κάνεις πλάκα? Δύο τύποι σε ένα τεραίν, έχεις δει όλο το παιχνίδι σε 5 δευτερόλεπτα....

greekteo
22-06-2008, 17:30
Κοιτα αν σ'αρεσουν τα fighting παιχνιδια και εισαι fan της σειρας Dragonball τοτε θα σ'αρεσει αλλα δεν νομιζω να σε κρατησει για πολυ καιρο.

Το GTA IV ειναι φοβερο παιχνιδι, με απιστευτη ελευθερια, ωραιο single mode αλλα και online.

Το MGS4, ειδικα εαν εχεις παιξει τα παλιοτερα και εισαι φαν του stealth και σ'αρεσουν παιχνιδια με σεναριο, να το παρεις με χιλια.

Αναλογα με τις προτιμησεις σου διαλεξε αυτο που θα ηθελες να παρεις;)

EDIT: Το top spin 3 σε σχεση με τους αλλους τιτλους ειναι εντελως εκτος συναγωνισμου!

GreekDrifter
22-06-2008, 17:36
Όταν λες πολύ καιρό εννοείς καμιά βδομάδα; :P

greekteo
22-06-2008, 17:38
Όταν λες πολύ καιρό εννοείς καμιά βδομάδα; :P

Εμενα προσωπικα θα με κραταγε λιγο, γιατι φαν της συγκεκριμενης σειρας δεν ημουν.. Ειναι καθαρα θεμα γουστου;) Αμα σ'αρεσουν τα fighting παιχνιδια στυλ tekken παρτο.. Αν εχεις την δυνατοτητα εγω θα σου προτεινα να τα νοικιασεις και αυτο που θα δεις οτι σε καλυπτει περισσοτερο αγορασε το :)

three_brothers1
22-06-2008, 17:48
Όταν κυκλοφορούν MGS4 και GTA4, σε παρακαλώ, πες μου ότι κάνεις πλάκα? Δύο τύποι σε ένα τεραίν, έχεις δει όλο το παιχνίδι σε 5 δευτερόλεπτα....
file m allo game t ena allo t allo etsi?milame g game m diarkeia k online....oxi g single....t single t epexes t termatises telos....k apo auta p eipes sto online mode dn eine k oti pio teleio etsi?gta online tragiko....mgs4 dn t exw pexei ka8olou alla dn eine san t sorts ganes p exoun leaderboard diarkeia k adagwnistikotia

greekteo
22-06-2008, 17:54
file m allo game t ena allo t allo etsi?milame g game m diarkeia k online....oxi g single....t single t epexes t termatises telos....k apo auta p eipes sto online mode dn eine k oti pio teleio etsi?gta online tragiko....mgs4 dn t exw pexei ka8olou alla dn eine san t sorts ganes p exoun leaderboard diarkeia k adagwnistikotia

Το MGS4 δεν το παιρνει καποιος για το online tou αλλα για την ιστορια που ειναι ακρως καθηλωτικη. Ετσι κι αλλιως το παιχνιδι εχει τεραστια διαρκεια!

Το online του GTA IV δεν ειναι κατι τρελο, ναι, αλλα τα modes ειναι εξυπνα και διασκεδαστικα.

Το Top Spin 3 απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο μονο. Δεν γινεται να συγκριθει με αλλα παιχνιδια. ( Ασε που μου φαινεται πως το Virtua Tennis ειναι καλυτερο απο το Top Spin)

gavrosdr
22-06-2008, 17:55
ναι το mgs δεν το παιρνει κανεις για το online του, αλλα και αυτο ακομη ειναι πολυ καλο!

three_brothers1
22-06-2008, 17:55
t vt eine apla ena vima pisw oso afora t realistikotita...k ase pou oi pextes m t paramikro voutane

TopGunZ
23-06-2008, 19:19
Ρε παιδιά τέννις είναι. Ήμαρτον. Άντε τα ποδοσφαιράκια καταλαβαίνω την όλη τρέλλα με το ποδόσφαιρο. Αλλά τέννις? Και σύγκριση με MGS? Αυτό το single player το τερματίζεις και τελείωσε, ενώ το να κάνεις το ΙΔΙΟ ακριβώς πράγμα που κρατάει ένα πεντάλεπτο με τις ώρες είναι καλύτερο, δεν το κατάλαβα ποτέ! Αν το έχουν 10 ευρώ μπορεί να το πάρω, αλλά όχι παραπάνω για 2 φιγουρίτσες και ένα κίτρινο μπαλάκι (άντε στο ποδοσφαιράκι έχεις 22, είναι παραπάνω, σας δικαιολογώ, χαχαχαχα).

Ανάφερες leaderboard και ανταγωνιστικότητα. Στα videogames? Κατάντια δεν είναι αυτό? Διαπρέψαμε στις σπουδές μας, στον εργασιακό χώρο ή ως οικογενειάρχες, και μας μάρανε τον ελεύθερό μας χρόνο αντί να ψυχαγωγηθούμε, να δουμέ ποιανού είναι μεγαλύτερη...η θέση στο leaderboard. Δόξα τω Θεώ πάντα έπαιζα παιχνίδια για να διασκεδάσω, να ανοίξουν οι ορίζοντές μου, να γαργαλήσω τη φαντασία μου, όχι να την πω σε κανά 12χρονο βλαχοαμερικανάκι επειδή το pwnαρα...

Αν θέλει κάποιος εμπειρία ζωής παίρνει MGS... Aν θέλει τα ίδια και τα ίδια παίρνει τέννις, ποδόσφαιρα, σκουός, ενόργανη γυμναστική και παιχνίδια για το πόσο γρήγορα φυτρώνει το γκαζόν... Άλλο το κλασικό μυθιστόρημα και άλλο τα άρλεκιν...

geodlord7
23-06-2008, 20:02
Φιλε μου αν δεν σαρεσει το τεννις τοτε φυσικο να τα λες ολα αυτα.Για αλλους οπως εγω μας αρεσει το τεννις και διασκεδαζουμε με αυτο οπως αλλοι με το baseball ή με το αμερικανικο football.Τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα.Εισαι εντελως απολυτος σε αυτο το ποστ σου.Για καποιος το top spin3 ειναι καλυτερο απο το mgs για σενα οχι.Απλα τα πραγματα.

TopGunZ
23-06-2008, 20:15
Το τέννις το λατρεύω. Το να κάθομαι να το παίζω σε βιντεοπαιχνίδι αντί να αθλούμαι το θεωρώ λίγο άκυρο (όπως και το να βλέπω οποιοδήποτε σπορ, στα 5 λεπτά βαριέμαι). Άκυρο επίσης θεωρώ το όλο θέμα του ανταγωνισμού στα βιντεοπαιχνίδια. Απλά αυτό το "για καποιος το top spin3 ειναι καλυτερο απο το mgs" δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος υποδοχέας του εγκεφάλου μου να το αφομοιώσει ποτέ... Όλοι είμαστε διαφορετικοί. Σέβομαι τις επιλογές των άλλων, αλλά διατηρώ και το δικαίωμα να μη συμφωνώ μαζί τους.

three_brothers1
23-06-2008, 20:17
geia s re file topgunz...se paw....k egw tn idia fasi m sena zw m tennis

TopGunZ
23-06-2008, 20:28
Καλά ρε με δουλεύεις :D

Κοίτάξτε επειδή έχω κοντέψει να παρεξηγηθώ και στο παρελθόν με τα ποδοσφαιράκια, είναι απλώς μια μούρλα που έχω με τη σημερινή εποχή. Βλέπουμε σπορ, διαβάζουμε για σπορ, πληρώνουμε αμόρφωτα παιδάκια να τρέχουν πάνω κάτω για να κάνουνε σπορ, παίζουμε βιντεοπαιχνίδια με σπορ....αλλά δεν κάνουμε σπορ!!! Το να ξέρεις πόσο πήρε η τάδε ομάδα το δείνα μόγγολο από το Στουδιαολουτημαναστάν δε σε κάνει φαν των σπορ, κορόιδο σε κάνει όλων αυτών των γελοίων που μας κάνουν να χαιρόμαστε που μπετατζήδες (που λέει και ο φίλος Μάρκους) παίρνουν περισσότερα από γιατρούς και δασκάλους, που Ολυμπιακοί Αγώνες σημαίνει διαφήμιση για σερβιέτες και κορν φλέηκς και αθλητισμός ίσον ντόπα. Και παραπλήσια πάει και το θέμα της ανταγωνιστικότητας στα βιντεοπαιχνίδια. Τρελαινόμαστε για ένα φραγκ παραπάνω, αλλά να δουλέψουμε καμιά ώρα παραπάνω, να γίνουμε καλύτεροι στον πραγματικό κόσμο μπαααα....

Ουφ τα είπα.

Και ποδοσφαιράκι ήταν ένα το Nintendo World Cup, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

greekteo
24-06-2008, 03:33

Κοίτάξτε επειδή έχω κοντέψει να παρεξηγηθώ και στο παρελθόν με τα ποδοσφαιράκια, είναι απλώς μια μούρλα που έχω με τη σημερινή εποχή. Βλέπουμε σπορ, διαβάζουμε για σπορ, πληρώνουμε αμόρφωτα παιδάκια να τρέχουν πάνω κάτω για να κάνουνε σπορ, παίζουμε βιντεοπαιχνίδια με σπορ....αλλά δεν κάνουμε σπορ!!! Το να ξέρεις πόσο πήρε η τάδε ομάδα το δείνα μόγγολο από το Στουδιαολουτημαναστάν δε σε κάνει φαν των σπορ, κορόιδο σε κάνει όλων αυτών των γελοίων που μας κάνουν να χαιρόμαστε που μπετατζήδες (που λέει και ο φίλος Μάρκους) παίρνουν περισσότερα από γιατρούς και δασκάλους, που Ολυμπιακοί Αγώνες σημαίνει διαφήμιση για σερβιέτες και κορν φλέηκς και αθλητισμός ίσον ντόπα. Και παραπλήσια πάει και το θέμα της ανταγωνιστικότητας στα βιντεοπαιχνίδια. Τρελαινόμαστε για ένα φραγκ παραπάνω, αλλά να δουλέψουμε καμιά ώρα παραπάνω, να γίνουμε καλύτεροι στον πραγματικό κόσμο μπαααα....

Ουφ τα είπα.

Και ελεγα δεν θα το πει?? Τελικα την ειπες την κακια σου για τα αθλητικα παιχνιδια :rofl::rofl::rofl: Θα σου παρω δωρο το Virtua Tennis 3 ετσι εκει να το εχεις :p

TopGunZ
24-06-2008, 13:16
Ναι μου λείπουν κανά δυο σουβεράκια στο σαλόνι :P

NonBorn
24-06-2008, 15:52
Ρε παιδιά τέννις είναι. Ήμαρτον. Άντε τα ποδοσφαιράκια καταλαβαίνω την όλη τρέλλα με το ποδόσφαιρο. Αλλά τέννις? Και σύγκριση με MGS? Αυτό το single player το τερματίζεις και τελείωσε, ενώ το να κάνεις το ΙΔΙΟ ακριβώς πράγμα που κρατάει ένα πεντάλεπτο με τις ώρες είναι καλύτερο, δεν το κατάλαβα ποτέ! Αν το έχουν 10 ευρώ μπορεί να το πάρω, αλλά όχι παραπάνω για 2 φιγουρίτσες και ένα κίτρινο μπαλάκι (άντε στο ποδοσφαιράκι έχεις 22, είναι παραπάνω, σας δικαιολογώ, χαχαχαχα).

Ανάφερες leaderboard και ανταγωνιστικότητα. Στα videogames? Κατάντια δεν είναι αυτό? Διαπρέψαμε στις σπουδές μας, στον εργασιακό χώρο ή ως οικογενειάρχες, και μας μάρανε τον ελεύθερό μας χρόνο αντί να ψυχαγωγηθούμε, να δουμέ ποιανού είναι μεγαλύτερη...η θέση στο leaderboard. Δόξα τω Θεώ πάντα έπαιζα παιχνίδια για να διασκεδάσω, να ανοίξουν οι ορίζοντές μου, να γαργαλήσω τη φαντασία μου, όχι να την πω σε κανά 12χρονο βλαχοαμερικανάκι επειδή το pwnαρα...

Αν θέλει κάποιος εμπειρία ζωής παίρνει MGS... Aν θέλει τα ίδια και τα ίδια παίρνει τέννις, ποδόσφαιρα, σκουός, ενόργανη γυμναστική και παιχνίδια για το πόσο γρήγορα φυτρώνει το γκαζόν... Άλλο το κλασικό μυθιστόρημα και άλλο τα άρλεκιν...

Το τέννις το λατρεύω. Το να κάθομαι να το παίζω σε βιντεοπαιχνίδι αντί να αθλούμαι το θεωρώ λίγο άκυρο (όπως και το να βλέπω οποιοδήποτε σπορ, στα 5 λεπτά βαριέμαι). Άκυρο επίσης θεωρώ το όλο θέμα του ανταγωνισμού στα βιντεοπαιχνίδια. Απλά αυτό το "για καποιος το top spin3 ειναι καλυτερο απο το mgs" δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος υποδοχέας του εγκεφάλου μου να το αφομοιώσει ποτέ... Όλοι είμαστε διαφορετικοί. Σέβομαι τις επιλογές των άλλων, αλλά διατηρώ και το δικαίωμα να μη συμφωνώ μαζί τους.

Ουφ τα είπα.

ΘΕΟΣ.... :1appl::1appl::1appl:

Παιδεία και κριτικό πνεύμα μιλάνε με επιχειρήματα... Μπράβο ειλικρινά γι αυτά που έγραψες...:bowdown:

desperate_gamer
24-06-2008, 16:04
Κι εγώ έδωσα rep γιατί συμφωνώ, αλλά είδα μόνο "κριτικό πνεύμα" και "επιχειρήματα". Παιδεία δεν είδα, γιατί ήταν και λίγο αγενής η απάντηση.... :p

Dragonpaul
24-06-2008, 23:31
ΘΕΟΣ.... :1appl::1appl::1appl:

Παιδεία και κριτικό πνεύμα μιλάνε με επιχειρήματα... Μπράβο ειλικρινά γι αυτά που έγραψες...:bowdown:

Σαφως και ο,τι λεμε πρεπει να το στηριζουμε με επιχειρηματα, αλλα ο φιλος Topgunz ειναι λιγο απολυτος.

Αλλά τέννις? Και σύγκριση με MGS? Αυτό το single player το τερματίζεις και τελείωσε, ενώ το να κάνεις το ΙΔΙΟ ακριβώς πράγμα που κρατάει ένα πεντάλεπτο με τις ώρες είναι καλύτερο, δεν το κατάλαβα ποτέ!

Καταρχην αλλο το MGS και αλλο το οποιοδηποτε παιχνιδι Tennis. Καμια σχεση! Οποτε ειναι καθαρα στην επιλογη του καθενα το τι θα προτιμησει, αναλογα με τα γουστα του! Και, ναι, μπορω να καταλαβω απολυτα να αρεσει σε καποιον ενα παιχνιδι Tennis περισσοτερο απο το MGS. Θεωρεις οτι δεν υπαρχει κοσμος που δεν του αρεσει το MGS? Καποιος που δεν εχει υπομονη στα παιχνιδια, ειναι δεδομενο οτι δεν θα του αρεσει το MGS. Ή πχ σε καποιον που δεν αρεσουν τα παιχνιδια με οπλα κλπ κλπ. Ειναι πολυ απλο.

Αυτο που λες ειναι λαθος, κατα την ταπεινη μου γνωμη, γιατι αυτοματα μειωνεις μια τεραστια μεριδα οπαδων των παραπανω παιχνιδιων που εσυ, ελαφρα τη καρδια, αποκαλεις "αρλεκιν."

Το να κάθομαι να το παίζω σε βιντεοπαιχνίδι αντί να αθλούμαι το θεωρώ λίγο άκυρο (όπως και το να βλέπω οποιοδήποτε σπορ, στα 5 λεπτά βαριέμαι).

Ειμαι σιγουρος οτι τα παιδια που ασχολουνται με αθλητικα παιχνιδια (δεν ειμαι ενας απο αυτους) αθλουνται και στην πραγματικοτητα. Δεν μπορω να φανταστω καποιον ο οποιος δεν αθλειται στη ζωη του και βρισκει αυτη τη χαρα στα video games.

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!

Φιλε μου, εννοειται οτι αυτα στα λεω ΤΕΛΕΙΩΣ φιλικα, ε? :wave:

geodlord7
24-06-2008, 23:37
Φιλε dragonpaul σε βρισκω ολοσωστο
:1appl::1appl::1appl::1appl::1appl::1appl:

++++++rep

greekteo
24-06-2008, 23:41
Σωστος ο Dragonpaul! ++++rep

vasses
25-06-2008, 14:33
Σαφως και ο,τι λεμε πρεπει να το στηριζουμε με επιχειρηματα, αλλα ο φιλος Topgunz ειναι λιγο απολυτος.

Καταρχην αλλο το MGS και αλλο το οποιοδηποτε παιχνιδι Tennis. Καμια σχεση! Οποτε ειναι καθαρα στην επιλογη του καθενα το τι θα προτιμησει, αναλογα με τα γουστα του! Και, ναι, μπορω να καταλαβω απολυτα να αρεσει σε καποιον ενα παιχνιδι Tennis περισσοτερο απο το MGS. Θεωρεις οτι δεν υπαρχει κοσμος που δεν του αρεσει το MGS? Καποιος που δεν εχει υπομονη στα παιχνιδια, ειναι δεδομενο οτι δεν θα του αρεσει το MGS. Ή πχ σε καποιον που δεν αρεσουν τα παιχνιδια με οπλα κλπ κλπ. Ειναι πολυ απλο.

Αυτο που λες ειναι λαθος, κατα την ταπεινη μου γνωμη, γιατι αυτοματα μειωνεις μια τεραστια μεριδα οπαδων των παραπανω παιχνιδιων που εσυ, ελαφρα τη καρδια, αποκαλεις "αρλεκιν."

Ειμαι σιγουρος οτι τα παιδια που ασχολουνται με αθλητικα παιχνιδια (δεν ειμαι ενας απο αυτους) αθλουνται και στην πραγματικοτητα. Δεν μπορω να φανταστω καποιον ο οποιος δεν αθλειται στη ζωη του και βρισκει αυτη τη χαρα στα video games.

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!

Φιλε μου, εννοειται οτι αυτα στα λεω ΤΕΛΕΙΩΣ φιλικα, ε? :wave:

Εισαι τελειως λαθος :ohthedrama: υποτειθεται οτι δωσαμε 500 η 600 ευρω για να ζησουμε εμπειριες με τα Exclusives Του ps3 αν ειναι να εχω ξοδεψει 600 ευρω για να παιζω ενα τεννις η δεν ξερω και εγω τι μουλτιπλατφορμ της κακιας ωρας οπως ειναι τα περισσοτερα ΠΛΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ αυτο λεγεται μαζοχισμος και οχι ευχαριστηση.
Τη ιδια ευχαριστηση την βιωνω και στο πισι μου τοτε με πολυ λιγοτερα λεφτα μιας αναβαθμισης η καλλιτερα να παρω ενα χβοχ των 200 ευρω :jiggy: τι το θελω το πλαιστασιον στο τεννις αφου υπαρχουν φτηνοτερες κονσολες να το παιξω?

Dragonpaul
25-06-2008, 14:57
Νομιζω οτι εχεις χασει το νοημα αυτων που θελω να πω. Γι' αυτο και γω θα σου πω αυτο που λες εσυ, αλλα απο την αναποδη. Για φαντασου ολες οι κονσολες της λεγομενης νεας γενιας, να μην ειχαν καθολου αθλητικα παιχνιδια (λεγε με τεννις, ποδοσφαιρο, μπασκετ κτλ κτλ). Ή καθολου multiplatform. Συμφωνα με τη δικη σου λογικη θα επρεπε να εχουν μονο exclusives. Οποτε για ξανασκεψου αυτο που ειπες περι 500 και 600 ευρω. Δεν υπαρχουν και πολλοι που θα τα εδιναν μονο για exclusives. Και αν μια κονσολα κυκλοφορουσε με αυτη τη λογικη, θα ηταν a priori καταδικασμενη σε "θανατο". Τωρα το οτι καποιος παιζει multiplatform της κακιας ωρας, οπως λες, ασε να κρινει εκεινος εαν ειναι μαζοχισμος ή οχι.
Σεβομαι αυτο που λες, αλλα πραγματικα δε νομιζω οτι απαντησες σε αυτο που ειπα εγω πριν.

Πολυ φιλικα! :bgrin2:

TopGunZ
25-06-2008, 15:35
Για φαντασου ολες οι κονσολες της λεγομενης νεας γενιας, να μην ειχαν καθολου αθλητικα παιχνιδια (λεγε με τεννις, ποδοσφαιρο, μπασκετ κτλ κτλ).

ΟΝΕΙΡΟ!!!!

geodlord7
25-06-2008, 15:41
Κοιταξε topgunz, φιλικα παντα, επειδη εσυ εχεις προβλημα και δεν γουσταρεις αθλητικα games για δικους σου λογους δεν ισχυει το ιδιο για ολους τους αλλους.Δεν μπορει κανενας να λεει μαζοχισμο και χαζομαρα να παιζει καποιος αθλητικα games.

Vasses εχεις εντελως λαθος λογικη αν ηταν ετσι οπως ειπε και ο dragonpaul η sony θα ειχε φαληρισει.

NonBorn
25-06-2008, 15:44
Νομιζω οτι εχεις χασει το νοημα αυτων που θελω να πω. Γι' αυτο και γω θα σου πω αυτο που λες εσυ, αλλα απο την αναποδη. Για φαντασου ολες οι κονσολες της λεγομενης νεας γενιας, να μην ειχαν καθολου αθλητικα παιχνιδια (λεγε με τεννις, ποδοσφαιρο, μπασκετ κτλ κτλ). Ή καθολου multiplatform. Συμφωνα με τη δικη σου λογικη θα επρεπε να εχουν μονο exclusives. Οποτε για ξανασκεψου αυτο που ειπες περι 500 και 600 ευρω. Δεν υπαρχουν και πολλοι που θα τα εδιναν μονο για exclusives. Και αν μια κονσολα κυκλοφορουσε με αυτη τη λογικη, θα ηταν a priori καταδικασμενη σε "θανατο". Τωρα το οτι καποιος παιζει multiplatform της κακιας ωρας, οπως λες, ασε να κρινει εκεινος εαν ειναι μαζοχισμος ή οχι.
Σεβομαι αυτο που λες, αλλα πραγματικα δε νομιζω οτι απαντησες σε αυτο που ειπα εγω πριν.

Πολυ φιλικα! :bgrin2:

PSX... Γκουχου γκουχου....

Dragonpaul
25-06-2008, 15:53
Οταν κυκλοφορησε το PSX, επαιζε μονο του (ενταξει, σχεδον...)! Δεν υπηρχε ο ανταγωνισμος που υπαρχει τωρα. Και αυτο που ειπα αναφεροταν σε σημερινα δεδομενα....

PDS
25-06-2008, 16:49
Κοιταξε topgunz, φιλικα παντα, επειδη εσυ εχεις προβλημα και δεν γουσταρεις αθλητικα games για δικους σου λογους δεν ισχυει το ιδιο για ολους τους αλλους.Δεν μπορει κανενας να λεει μαζοχισμο και χαζομαρα να παιζει καποιος αθλητικα games.

Αυτο ισχυει και για σενα ομως και δεν βλεπω να το πιστευεις και πολυ.:)
Βλεπε MGS4 και motorstorm.

NonBorn
25-06-2008, 17:39
Οταν κυκλοφορησε το PSX, επαιζε μονο του (ενταξει, σχεδον...)! Δεν υπηρχε ο ανταγωνισμος που υπαρχει τωρα. Και αυτο που ειπα αναφεροταν σε σημερινα δεδομενα....

Kαθόλου μόνο του δεν έπαιζε... Μία εταιρία που δεν ήξερε τίποτα για το χώρο τα έβαλε με τους γίγαντες τότε Nintendo και Sega και τους πήρε τα σώβρακα όπως λέει κ ο Έλληνας...

Τα σημερινά δεδομένα είναι ότι η Sony έδωσε πολλά λεφτά για την εξέλιξη αυτής της κονσόλας... Έχασε αρκετά λεφτά για να την πουλήσει ακόμα και τόσο ακριβά... Και δε μπορούσε να αγοράσει exclusive... Σε αντίθεση με την MS που το μόνο που κάνει είναι να αγοράζει παιχνίδια. Γι αυτό και φαίνεται δύσκολος αυτός ο "γύρος"... Τώρα που η Sony αρχίζει και βγάζει λεφτά από το ps3 θα δούμε πόσο θα αντέξει η MS και η Nintendo!

BTW μία κίνηση μείωσης της τιμής του ps3 τη φετινή E3 θα ήτανε κίνηση ματ από τη Sony θεωρώ... Τo mgs4 είναι ο λόγος που θέλουν "όλοι" αυτή τη στιγμή να πάρουν ένα ps3... Με τα παιχνίδια που θα δείξουν στην E3 ο κόσμος θα ζεσταθεί και με ένα τσαφ(μείωση τιμής) θα τους κάνει να τρέξουν να αγοράσουν ps3... Να δείτε πόσο εύκολα μπορεί να ξεχάσει ο κόσμος το 360... Μένει να δούμε αν αυτό που σκέφτηκα εγώ το έχουν σκεφτεί τα μεγάλα κεφάλια της Sony και αν είναι σε θέση να κάνει μία τόσο επιθετικά οικονομική πολιτική...

Dragonpaul
25-06-2008, 22:09
Νοn, αυτο που λες ειναι σωστο, εν μερει.
Οταν βγηκε το PSX επαιζε μονο του. Και εξηγουμαι.... Φανταζομαι οτι οταν αναφερεσαι στη Nintendo, προφανως αναφερεσαι στο SNES. Το Saturn απο τη Sega βγηκε λιγο (πολυ λιγο ομως....) αργοτερα. Το Ν64 αρκετα αργοτερα. Αρα, για τι μιλαμε? Για το SNES και το Mega Drive? Για δυο κονσολες παρωχημενης τεχνολογιας? Για δυο κονσολες που ηδη επνεαν τα λοισθια? Αν και το SNES εμεινε για λιγο ακομα ζωντανο, παρα την επιβλητικη παρουσια του PSX. Ηταν φυσικο μια επαναστατικοτατη για την εποχη κονσολα (32 Bit, CD Drive κλπ κλπ) να κλεψει την παρασταση. Εγω, φανατικος τοτε της Nintendo, μολις ειδα το PSX επαθα πολιτισμικο σοκ. Και φυσικα καταλαβαινεις αν ξανασχοληθηκα με το SNES (αργοτερα βεβαια πηρα Ν64). Εν κατακλειδι, αυτο που θελω να πω ειναι οτι, ε, δεν ηταν και τοσο σοβαρος ο ανταγωνισμος. Αργοτερα βεβαια, τα λαθη εκατερωθεν, απο Nintendo και Sega βοηθησαν να δεσει το γλυκο. Γι' αυτο και παντα θα μιλαμε για το ποσο ιστορικη κονσολα ηταν το PSX.
Τωρα το πως εμπλεξες στην κουβεντα το 360, δεν καταλαβαινω.... :confused:
Btw, κατα τη δικη μου γνωμη, καλυτερα να υπαρχει σφοδρος ανταγωνισμος, για να βλεπεις περισσοτερα παιχνιδια σαν το MGS4.

Φιλικα! :tiphat:

NonBorn
25-06-2008, 22:20
Νοn, αυτο που λες ειναι σωστο, εν μερει.
Οταν βγηκε το PSX επαιζε μονο του. Και εξηγουμαι.... Φανταζομαι οτι οταν αναφερεσαι στη Nintendo, προφανως αναφερεσαι στο SNES. Το Saturn απο τη Sega βγηκε λιγο (πολυ λιγο ομως....) αργοτερα. Το Ν64 αρκετα αργοτερα. Αρα, για τι μιλαμε? Για το SNES και το Mega Drive? Για δυο κονσολες παρωχημενης τεχνολογιας? Για δυο κονσολες που ηδη επνεαν τα λοισθια? Αν και το SNES εμεινε για λιγο ακομα ζωντανο, παρα την επιβλητικη παρουσια του PSX. Ηταν φυσικο μια επαναστατικοτατη για την εποχη κονσολα (32 Bit, CD Drive κλπ κλπ) να κλεψει την παρασταση. Εγω, φανατικος τοτε της Nintendo, μολις ειδα το PSX επαθα πολιτισμικο σοκ. Και φυσικα καταλαβαινεις αν ξανασχοληθηκα με το SNES (αργοτερα βεβαια πηρα Ν64). Εν κατακλειδι, αυτο που θελω να πω ειναι οτι, ε, δεν ηταν και τοσο σοβαρος ο ανταγωνισμος. Αργοτερα βεβαια, τα λαθη εκατερωθεν, απο Nintendo και Sega βοηθησαν να δεσει το γλυκο. Γι' αυτο και παντα θα μιλαμε για το ποσο ιστορικη κονσολα ηταν το PSX.
Τωρα το πως εμπλεξες στην κουβεντα το 360, δεν καταλαβαινω.... :confused:
Btw, κατα τη δικη μου γνωμη, καλυτερα να υπαρχει σφοδρος ανταγωνισμος, για να βλεπεις περισσοτερα παιχνιδια σαν το MGS4.

Φιλικα! :tiphat:

To saturn ήταν πολύ δυνατό μηχάνημα πήγε άπατο... Το ίδιο και το N64 που εντάξει άπατο δε πήγε αλλά δεν κράτησε την Nintendo εκεί που ήταν! Δεν λέει πολλά το πότε βγήκε το PSX έτσι όπως το αναφέρεις διότι και το dreamcast βγήκε μόνο του αλλά μόλις βγήκε το ps2 πάτωσε επίσης... Anyway μεγάλη κουβέντα ανοίξαμε και είμαστε εκτός θέματος...

Πάντως αν αλλάξεις το σφοδρός με το υγιής συμφωνώ και εγώ απόλυτα με αυτό... Γιατί με το να πληρώνεις reviewers για τα παιχνίδια σου... Ε δεν πάει μπροστά το gaming και τη βιομηχανία... Ούτε κάνει το Halo -> MGS... Πως να το κάνουμε...

Dragonpaul
25-06-2008, 22:38
Σφοδρος, υγιης, you name it! Αθεμιτος να μην ειναι....
Οσο για το D'cast, ηταν καθαρα θεμα marketing. Κριμα, δυνατη κονσολα για την εποχη!

Υ.Γ. Ασχετο Non, μετα απο τοσο καιρο και ακομα δεν ξερω πως να κανω quote με το ονομα αυτου που εγραψε το post. Αμα θες....:angry:

EDIT Ή οποιοσδηποτε, το ιδιο ειναι....

redismagik
29-06-2008, 21:19
gia mena olla eine ti thelo na kano stin opoiodipote stigmi.allote thelo na pexo ena game athlitiko na sinagonisto kapoion se kapio meros tis gis.allote thelo na pexo ena game pou na me kanei na skefto ,na me exei stin ''tsita'' na ziso ena kosmo diaforetiko.to na apokleiei kaneis me ta opoia epixirimata tou ta ''thelo'' tou allou pisteuo eine mega lathos kai kata epektasi xazo.apo tote pou vgike i konsola pote then apeklisa kamia katigoria pexnidion.akoma kai ta racing pou den mou aresoun [na fantastite exo to motostorn kai den to exo akoumpisei] kata tin diarkeia ayton ton xronon afierosa se 2-3 pexnidia apo ayta arketo xrono.kai sigoura diaskedasa arketa !kalo eine na exoume anoixto miallo kai na min kanoume apoklizmous!kai otan to kanoume toulaxiston na eine se prosopiko epipedo kai na mi theloume to " sumpan" na simfonei me mas!!

greekteo
30-06-2008, 12:38
Εννοειται πως οταν καποιος ρωταει την γνωμη των αλλων, για το ποιο παιχνιδι του προτεινουν, σαφως και οι απαντησεις θα ειναι υποκειμενικες.. Αυτος που θα λαβει την απαντηση το ξερει ετσι κι αλλιως, απλα το θεμα ειναι μην ειμαστε απολυτοι και να δινουμε περιθωρια στον αλλον να κανει μια οσο πιο σωστη επιλογη γινεται, οταν βρισκεται σε διλημμα!

redismagik
02-07-2008, 20:16
pedia leo na paragilo ena mpasket gia na exo.pio lete eine pio kalo ?to nba live i nba2k?gnomes apo osous exoun..........

sosat
02-07-2008, 22:51
Στο gametrailers τα βαθμολογούν με 7.8 για το live και 8.7 για το 2κ. Οι βαθμοί μάλλον αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Εμένα κανένα δεν με ενθουσίασε. Ειδικά τα online mode τους. Το 2κ είναι ένα σκαλί παραπάνω

redismagik
03-07-2008, 15:03
Στο gametrailers τα βαθμολογούν με 7.8 για το live και 8.7 για το 2κ. Οι βαθμοί μάλλον αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Εμένα κανένα δεν με ενθουσίασε. Ειδικά τα online mode τους. Το 2κ είναι ένα σκαλί παραπάνω
o kuvos erifthei.......................................{2k }.thanks.:nope:

kostasapple
07-07-2008, 10:47
μια ερωτηση θελω να παρω ενα game τωρα και ειμαι αναμεσα στο GTA IV και στο MGS 4 πιο να παρω κατα την γνωμη σας??

Exoskeletor
07-07-2008, 11:10
na ta nikiaseis kai ta 2 kai na apofasiseis monos sou :)

personGR
07-07-2008, 11:45
Και τέλος, άμα βασίζεσαι αρκετά στον τεχνικό τομέα, πιστεύω πως το mgs4 είναι μονόδρομος...(αλλά who cares για γραφικά όταν έχουμε να κάνουμε με τέτοιο βάθος ;))

Heatspreader
10-07-2008, 03:49
μια ερωτηση θελω να παρω ενα game τωρα και ειμαι αναμεσα στο GTA IV και στο MGS 4 πιο να παρω κατα την γνωμη σας??
Εγώ τα πήρα και τα δύο μαζί.
ΤΟ MGS θα το τερματίσεις σε μία βδομάδα το πολύ και το GTA IV θα το τερματίσεις μετά από κάνα 4μηνο... :)

edafermosjunior
14-07-2008, 17:03
το metal gear einai wraio sto online ??? εχει λαγκ και τετιοα ???

FurionMike
14-07-2008, 19:06
Oxi to online einai apsogo, enoontas oti den exei server lag kai ta games ginonte grigora kai eukola. (kamia sxesh me to pro an auto se ekane na rwtiseis :P)

Heatspreader
14-07-2008, 20:37
Hahahaha...
Διαβάζοντας το Post του φίλου edafermosjunior (http://www.ps3forums.gr/vb/member.php?u=985) το PES2008 μου ήρθε στο μυαλό μαζί με το άθλιο Online που έχει.

redismagik
15-07-2008, 08:30
Oxi to online einai apsogo, enoontas oti den exei server lag kai ta games ginonte grigora kai eukola. (kamia sxesh me to pro an auto se ekane na rwtiseis :P)
kala tora plaka kanete? pernete metro sigkrisis to online tou pro?:rofl::rofl::rofl:

redismagik
22-07-2008, 14:41
simera agorazo to COD4.pisteuo eine mia kali epilogi.to mono pou de xero eine pos eine to online kommati tou.opoios exei pexei as pei mia gnomi.

nikon
22-07-2008, 14:46
simera agorazo to COD4.pisteuo eine mia kali epilogi.to mono pou de xero eine pos eine to online kommati tou.opoios exei pexei as pei mia gnomi.
Παίξε γρήγορα το single να πάρεις μυρωδιά και μετά μπες online να παίζεις παρέα με πολλούς από εδώ μέσα.;)
Το online είναι όλα τα λεφτά.

redismagik
22-07-2008, 15:09
thanks nikon69.

kornass
24-07-2008, 16:15
Ερώτηση αρχάριου: Αν αγοράσω game πχ από e-bay το οποίο κυκλοφορεί μόνο Αμερική (πχ Rock Band), θα έχω πρόβλημα να το παίξω στο δικό μου PS3?

Δηλαδή υπάρχουν μή-συμβατά formats? Τί θα πρέπει να προσέχω γενικά στις Online αγορές games?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

---------

Kalimera....San arxarios thelo na rotiso an mporo na agoraso apo Ameriki paixnidia afova....Ti ennoo: Px an agoraso to Rock Band apo ebay yparxei periptosi logo diaforetikou format na min paizei sto diko mou PS3?

---------

Ta games gia to PS3 einai region-free?

Diladi an agoraso ena ROCK BAND apo Ameriki tha paizei sto diko mou agorasmeno apo Ellada PS3?

Arxarios eimai min varate!
THANX

-----------

EDIT by NonBorn: Κατανοώ την βιασύνη σου να μάθεις για τα παιχνίδια αλλά και εσύ πρέπει να διαβάσεις τους κανόνες του forum. Το να κάνεις 3 φορές το ίδιο ποστ και μάλιστα το ένα κάτω από το άλλο δεν βοηθάει σε τίποτα ούτε εσένα αλλά ούτε αυτόν που θα έρθει να σου απαντήσει!! Ευχαριστώ για την κατανόηση και ελπίζω να μην ξαναεπαναληφθεί.

desperate_gamer
24-07-2008, 20:01
Πάρτα απ' όπου θες βρε, δεν πειράζει. Υπάρχει απλά η πιθανότητα να παίζεις μόνο με αμερικάνουν Online παιχνίδια, αν οι servers είναι region-locked.

Τώρα συγκεκριμένα το Rock Band που έχει και κάποια περιφερειακά, ίσως σου δημιουργήσει καποιο πρόβλημα. Αλλά κανονικά τα παιχνίδια γενικά από Αμερική παίζουν μια χαρά στο ελληνικό PS3.

Psychaos_
31-07-2008, 09:15
aloha se mena exete na protinete tpt? skeftome gia grand thief all xm kati allo pezei?

TopGunZ
31-07-2008, 20:03
Πες μας τι έχεις ήδη και τι σε τραβάει στα παιχνίδια (γραφικά, πολλές ώρες παιχνιδιού, ιστορία, online) ή αγαπημένες genre.

maick
02-08-2008, 10:53
GTA 4 παιδία. Είναι άπαιχτο. Simply the best

NitemareGR
06-08-2008, 20:52
το metal gear einai wraio sto online ??? εχει λαγκ και τετιοα ???

lag 0

sthn arxh 8a sou fanei poly periergo k 8a anarwtiesai synexeia "ma pws?" apo tis polles fores pou 8a se trwne laxano :D

meta ftiaxnei.... :P :P :P:D:D:D

GreekDrifter
07-08-2008, 07:26
Λοιπόν παιδιά, το απογευματάκι θα παω να τσιμπήσω ένα παιχνίδι. Είμαι ανάμεσα σε GT5P και σε Smackdown vs Raw 2k8. Ξέρω, είναι εντελώς διαφορετικά, αλλά ποιο θα προτείνατε;

υγ 1: αυτό που λένε για το gt5p ότι είναι σαν μεγάλο demo ισχύει;
υγ 2: keep in mind, δεν έχω online στο ps3

nikon
07-08-2008, 08:07
Λοιπόν παιδιά, το απογευματάκι θα παω να τσιμπήσω ένα παιχνίδι. Είμαι ανάμεσα σε GT5P και σε Smackdown vs Raw 2k8. Ξέρω, είναι εντελώς διαφορετικά, αλλά ποιο θα προτείνατε;

υγ 1: αυτό που λένε για το gt5p ότι είναι σαν μεγάλο demo ισχύει;
υγ 2: keep in mind, δεν έχω online στο ps3
Το prologue είναι σαν ολόκληρο παιχνίδι όχι σαν μεγάλο demo που λες και με τα update που βγάζουν (και μάλλον θα βγάζουν μέχρι να βγει το GT5) θα γίνεται μεγαλύτερο.;)
Το ότι δεν θα έχεις οnline είναι ενα θέμα αλλά και πάλι νομίζω πρέπει να είσαι πολύ fan του στυλ Smackdown για να πας εκεί και όχι στο prologue.

GreekDrifter
07-08-2008, 08:17
είμαι ΠΟΛΥ fan, γι'αυτό το λέω. τέσπα, θα δείξει, όποιο έχει πιο όμορφο κουτί xD

Omega
07-08-2008, 13:12
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω το "Okami".Εντυπωσεις απο καποιον που το εχει παιξει/αγορασει?Εχω ακουσει και διαβασει ηδη αρκετα,αλλα ηθελα και την γνωμη σας.
Τι λετε?Το εχω βρει και σχετικα φτηνα επισης.

PDS
07-08-2008, 17:45
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω το "Okami".Εντυπωσεις απο καποιον που το εχει παιξει/αγορασει?Εχω ακουσει και διαβασει ηδη αρκετα,αλλα ηθελα και την γνωμη σας.

Must buy.:)

NonBorn
07-08-2008, 23:22

Που το ψάχνω κ εγώ αυθεντικό... :p

Omega
07-08-2008, 23:26
Σιγα μην σου πω και πας να το αγορασεις Μικρο Nonborni !

PanoS3
19-08-2008, 17:00
Που υπάρχει?

bouzk77
09-09-2008, 01:22
Μεταξύ των Wheelman, NFS Undercover και Midnight Ckub L.A. ποιό προτείνετε?

kosmios
09-09-2008, 20:28
παιδια αξιζει το burnout paradise για αγορα η οχι?:confused:

TopGunZ
09-09-2008, 20:40
παιδια αξιζει το burnout paradise για αγορα η οχι?:confused:

Αν το καλύτερο arcade racer με πάνω από 40 ώρες offline gameplay και άλλο τόσο online, με τη μεγαλύτερη δόση αδρεναλίνης και με απίστευτη υποστήριξη (σε λίγο βγαίνει δωρεάν update με μοτοσυκλέτες και μετά ολοκαίνουργο νησί, βάλε κανα 20αρι ώρες ακόμα) σου ακούγεται καλό τότε χτύπα το ;)

jimbrav
09-09-2008, 20:49
Αν το καλύτερο arcade racer με πάνω από 40 ώρες offline gameplay και άλλο τόσο online, με τη μεγαλύτερη δόση αδρεναλίνης και με απίστευτη υποστήριξη (σε λίγο βγαίνει δωρεάν update με μοτοσυκλέτες και μετά ολοκαίνουργο νησί, βάλε κανα 20αρι ώρες ακόμα) σου ακούγεται καλό τότε χτύπα το ;)

εδω επεισες εμενα....:tiphat:

maick
11-09-2008, 15:24
το burnout paradise μου το χε δώωσει ένας φίλος να το παίξω αλλά δεν ενθουσιάστηκα κιόλας.

vasses
12-09-2008, 03:51
se ligo kairo den tha xereis ti na agoraseis :angry:

resistance 2
killzone 2
little bug planet
mirror edge
pes 2009
heavy rain
africa
motorstorm 2

kosmios
12-09-2008, 12:47
με επεισες φιλος σε ευχαριστω πολυ

maldini
18-09-2008, 16:05
νομιζω οτι το Killzone 2 θα κολλησει πολλους members για first shooter game

klepidas
21-09-2008, 09:38
Wipeout HD vs NBA 2K9

Λοιπόν το NBA το έχω προπαραγγείλει ήδη και σκέφτομαι σοβαρά να το ακυρώσω και να πάρω το wipeout HD επείδη το 2Κ θα το πάρω ότι και να γίνει τα Χριστούγεννα αξίζει να μην το πάρω τώρα που έχω λεφτά στην πιστωτική και να πάρω το Wipeout HD που έχει και trophy ή να πάρω το 2K τώρα και το Wipeout HD να το αφήσω???

Απλά να επισημάνω οτι την σειρά Wipeout την έχω παίξει όλη στο psp και είχα ξετρελαθεί πραγματικά και επίσης παίζω 2Κ τρια χρόνια δεν είναι δηλαδή κανένα απο τα δύο άγνωστα παιχνίδια για μένα..

για βοηθήστε με

Valkyre
21-09-2008, 11:41
Bρε Κλεπιδα ειναι 2 τελειως διαφορετικα παιχνιδια.Δεν νομιζω οτι γινεται να σε βοηθησει καποιος.Εαν ρωτας εμενα , εγω θα επερνα το Wipeout.Αλλα εγω παλι ,δεν θα επερνα ποτε το 2Κ ουτως η αλλως επειδη δεν μου αρεσουν τα μπασκετακια σε βιντεοπαιχνιδια.

Το θεμα ειναι να παρεις εσυ αυτο που σου ταιριαζει καλυτερα.Εαν εχεις καποιο παλιο 2Κ και μπορεις να ασχολησαι με εκεινο προς το παρον παρε το wipeout.Αλλα και παλι δικη σου αποφαση!

three_brothers1
21-09-2008, 11:48
Bρε Κλεπιδα ειναι 2 τελειως διαφορετικα παιχνιδια.Δεν νομιζω οτι γινεται να σε βοηθησει καποιος.Εαν ρωτας εμενα , εγω θα επερνα το Wipeout.Αλλα εγω παλι ,δεν θα επερνα ποτε το 2Κ ουτως η αλλως επειδη δεν μου αρεσουν τα μπασκετακια σε βιντεοπαιχνιδια.

Το θεμα ειναι να παρεις εσυ αυτο που σου ταιριαζει καλυτερα.Εαν εχεις καποιο παλιο 2Κ και μπορεις να ασχολησαι με εκεινο προς το παρον παρε το wipeout.Αλλα και παλι δικη σου αποφαση!
απτην αλλη εγω θα σου ελεγα το nba γτ ειμαι καμμενος με αυτο...

redismagik
21-09-2008, 12:03
afou les oti exeis trelathei me to wipeaut .......ti to sizitas?

henry
21-09-2008, 12:09
Το wipeout HD είναι αρκετά διαφορετικό από το wipeout pulse στο psp; Το pulse το έχω λιώσει και φοβάμαι ότι αν είναι ίδιο θα το βαρεθώ με το που το πάρω.

rayden678
21-09-2008, 14:19
Παιδιά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το GRID... Aξίζει...?

X-NEC
21-09-2008, 15:16
Klepida πάρτα και τα δυο ρε συ. 33 το ΝΒΑ και 13 περίπου το Wipeout ίσον 46... Όσο έκανε πέρυσι το 2K8... Με 46 ευρώ παίρνεις δυο παιχνίδια... Δεν νομίζω να είναι πολλά... :) (Tζαμπα ειναι δηλαδη αλλα αντε! :p) Aπλα κανονισε να μην πεσουν και τα δυο μαζι και δεν ξερεις τι να πρωτοπαιξεις.

klepidas
21-09-2008, 15:27
X-nec το προβλημα βρίσκεται οτι με τιν προπαραγγελεία του NBA τελειώνουν και τα λεφτά της πιστωτικής

gusmin
24-09-2008, 14:30
pro 2009

Eric Draven
29-09-2008, 13:15
uncharted + MGS4 δαγκωτό.

touristas
11-10-2008, 02:44
uncharted,ratchet and clank,gta4

Giannis7
21-10-2008, 15:19
τι μου προτίνετε να πάρω πρώτα το LBP ή το PES 2009 ?

leone
21-10-2008, 17:50
LBP ειναι η γνωμη μου...

KosmixGR
21-10-2008, 17:52
Προ και ξερο ψωμι:D

sanet
22-10-2008, 17:13
to pro ennoeitai!!!

personGR
22-10-2008, 18:58

Hint:

Αν προτιμήσεις το Pro από το LittleBigPlanet θα σου πρότεινα να πετάξεις το PS3 από το παράθυρο και να αρχίσεις εντατικά μαθήματα yoga, ούτως ώστε να συνηδητοποιήσεις την ιεροσυλία που διέπραξες...

TopGunZ
22-10-2008, 19:00
Αν έχεις οποιδήποτε ποδοσφαιράκι έχει βγει μέχρι σήμερα, πάρε το LBP. Ξέρεις, ακόμα 22 είναι συνολικά οι παίκτες και απλά κλοτσάνε την μπάλα, δεν έχει αλλάξει τπτ...

leone
22-10-2008, 19:11
BLP ειναι η διαφορα, και το κατι καινουργιο, οποτε θα ηταν καλυτερα να το προτιμησεις... εξαλου ο TopGunZ τα λεει πολυ σωστα !

sanet
23-10-2008, 20:46
k to Dead Space einai must apoti fainetai!!

Giannis7
27-10-2008, 14:00
πήρα το pro επιδεί το LPB βγαίνει 5 Noεμβρίου, θα το πάρω φυσικά τοτε :)

The-Cat
29-10-2008, 01:48
Silent Hill Homecoming και Dead Space

Psychaos_
04-11-2008, 18:42
Pedia helppppppp fallout3 xwris net playing i Farcry2?

jimspy
04-11-2008, 18:44
ego tha elega kanena apo ta 2 pantos......paizei se ligo kairo call of duty 5.....

Psychaos_
04-11-2008, 18:46
auto skeftome kai egw mwre vevea eipa na parw 2 games ena twra kai ena ligo pio meta px lbp pio poli auta me b pagosmio kai tetioa me exoun kourasei

jimspy
04-11-2008, 18:51
pare to lbp .....kai meta to ksanaskeftese.....k skepsoy posos kosmos tha paizei call of duty 5....k ti tha ginete stis maxes sto online+ co op.....gia to fallout 3 den exoyn akoystei k ta kalytera....gia to farcry ....entaksi kalo einai ...sthn ekdosh toy pc alla ligo ta idia k ta idia kathe apostolh....to psilobariese to offline...gia to online den exo apopsh

mexri tote paize pro

Psychaos_
04-11-2008, 18:54
vre ntax etc kialios tha epeza pro hehehe

overclocker
05-11-2008, 11:57
Οποιος θέλει αυτήν την περίοδο να πάρει κάποιο παιχνίδι τα παρακάτω είναι must-buy:

1) Little Big Planet
2) Resistance 2
3) Dead Space

Όλα τα υπόλοιπα είναι μετά...

mappas
05-11-2008, 12:00
gia to cod 5 ti gnomi exete re paidia?

DIOMIDIS
05-11-2008, 16:19
Νομιζω οτι θα ειναι πολυ καλο και φυσικα θα ειναι το πρωτο που θα αγορασω.Ισως να παρω και το resistance.

michael92
05-11-2008, 19:22
Mirror's edge/TR/POP/Resistance 2? :giggle:

Tomb Raider kai POP tha agorastoun 100% Platinum :p

valdazzar
11-11-2008, 00:21
2k9 or nba live 09?

artant
12-11-2008, 10:26
2k9 xoris sizitisi

kosmios
13-11-2008, 10:20
και απο εμενα 2κ9 δαγκωτο.

kyriakos7
15-11-2008, 13:34
To Warhawk (ναι το ξερω οτι ειναι παλιο...) αξιζει αγορα?
Το ονλινε ειναι καλο? Ή ειναι σαν του προ...

criter
15-11-2008, 15:43
Το warhawk ειναι μονο multiplayer και δεν εχει προβληματα και ειναι πολυ καλο. Δεν πειραζει που ειναι παλιο γιατι ανανεωνεται συνεχως με νεα packs. Θα το βρεις και σε καλη τιμη τωρα, μπορει και με headset στα 30e.

redismagik
15-11-2008, 15:49
gia to cod 5 ti gnomi exete re paidia?
mapa to ''karpouzi ''....................Mappa!:rofl:

KosmixGR
15-11-2008, 15:53
Αφου ρε red δεν το εχεις παιξει, γιατι λες ειναι μαπα:mad:

three_brothers1
15-11-2008, 15:55
απο την στιγμνη που δεν παιζεις δεν μπορεις να πεις οτι δεν ειναι ωραιο (γενικα)αλλα μονο οτι δεν σου αρεσει

redismagik
15-11-2008, 15:58
re paidia jekolate! apla kano logopegnio me to nickname tou mappa! imarton pia se mia gonia etoimoi na pirovolisete eiste mono ko mono epidi exete parei to game.

KosmixGR
15-11-2008, 16:01
re paidia jekolate! apla kano logopegnio me to nickname tou mappa! imarton pia se mia gonia etoimoi na pirovolisete eiste mono ko mono epidi exete parei to game.
Ναι εσυ μπορει να κανεις λογοπαιγνιο αλλα οταν το δει ο μαπας, θα νομιζει οτι το cod5 ειναι μαπα. Δεν πρεπει να κανουμε παντα πλακα:notsay:

redismagik
15-11-2008, 16:03
Αφου ρε red δεν το εχεις παιξει, γιατι λες ειναι μαπα:mad:

απο την στιγμνη που δεν παιζεις δεν μπορεις να πεις οτι δεν ειναι ωραιο (γενικα)αλλα μονο οτι δεν σου αρεσει

Ναι εσυ μπορει να κανεις λογοπαιγνιο αλλα οταν το δει ο μαπας, θα νομιζει οτι το cod5 ειναι μαπα. Δεν πρεπει να κανουμε παντα πλακα:notsay:
kala apo tis dekades gnomes tin dikia mou tha akousei o mappas? gia toso mappa ton exeis?:rofl::rofl::rofl:

pali logopegnio ekana o p......!!

three_brothers1
15-11-2008, 16:05
kala apo tis dekades gnomes tin dikia mou tha akousei o mappas? gia toso mappa ton exeis?:rofl::rofl::rofl:

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::r ofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rof l::rofl::rofl: 8eiko

KosmixGR
15-11-2008, 16:06

Παλι πλακα κανεις:giggle:
Ποιες δεκαδες γνωμες:confused: Εσυ και ενας αλλος του απαντησε:notsay:

criter
15-11-2008, 16:07
Εαν επαιζες Cod4 και σου αρεσε να παρεις και το Cod5. Αλλιως το Resistance 2 ή το Farcry2. Στo Resistance2 μπορεις να παιζεις online με 60 παιχτες, που δεν υπαρχει αλλο παιχνιδι σε κονσολα με τοσο μεγαλο αριθμο παιχων online μεχρι στιγμης. Στο Farcry2 μπορεις να φτιαχνεις δικους σου χαρτες και να παιζεις με αλλους.

redismagik
15-11-2008, 16:07
Παλι πλακα κανεις:giggle:
Ποιες δεκαδες γνωμες:confused: Εσυ και ενας αλλος του απαντησε:notsay:
e tote as akousei ton allo!! ti na po re kosta!! mi trelenese!! ante apanta tou ki esi ama thes!

three_brothers1
15-11-2008, 16:08
egw t lew t mappa na t parei ola....!mono etsi 8a vgalei akri to paidi

KosmixGR
15-11-2008, 16:09
e tote as akousei ton allo!! ti na po re kosta!! mi trelenese!! ante apanta tou ki esi ama thes!
Eγω αμα δεν εχω παιξει ενα game δεν λεω αμα ειναι καλο ή οχι:frog::frog:
Γι' αυτο δεν απανταω.

redismagik
15-11-2008, 16:13
Eγω αμα δεν εχω παιξει ενα game δεν λεω αμα ειναι καλο ή οχι:frog::frog:
Γι' αυτο δεν απανταω.
esi tote me ayti ti simperifora tha pas ston paradiso !!! ase emena na brazo sta kazania gia to ''egklima'' pou dieprepsa!!:rofl::rofl:

yg '' to kovo edo giati exigisa arketa to ollo thema.malista pisteuo to ekana me arketo hioumor.an kapoios i kapoioi then nooun na katalavoun........... den exo orexi na ertho se antiparathesi mias ki pote den eine o skopos mou se otidipote grafo!

KosmixGR
15-11-2008, 16:20
esi tote me ayti ti simperifora tha pas ston paradiso !!! ase emena na brazo sta kazania gia to ''egklima'' pou dieprepsa!!:rofl::rofl:

yg '' to kovo edo giati exigisa arketa to ollo thema.malista pisteuo to ekana me arketo hioumor.an kapoios i kapoioi then nooun na katalavoun...........den exo orexi na ertho se antiparathesi mias ki pote den eine o skopos mou se otidipote grafo!

Ναι ειμαι χαζος και δεν μπορω να καταλαβω ποτε κανεις humor.:notsay:
Aμα κανεις humor για ενα game που ειναι μαπα, ΚΑΙ TO EXEIS ΠΑΙΞΕΙ, καλα κανεις, αλλα αμα κανεις πλακα για ενα game που μαμαει και δεν το εχεις παιξει, τι να πω.............
See you in hell:frog::frog::frog:

john1987
16-11-2008, 14:32
Γεια σε ολους!

Αγορασα προσφατα την κονσολα και εχω παιξει motorstorm (το πρωτο) και το Resistance (το πρωτο).

Θα ηθελα ρε παιδια επειδη ειναι πολυ ακριβα τα παιχνδια να αγορασω 3-4 τα οποια να ειναι τοπ στο ειδος τους.

Δηλαδη θα ηθελα να μου προτεινετε το κορυφαιο για εσας first person shooter,το κορυφαιο ποδοσφαιρακι,και το κορυφαιο με racing.

Απο οτι εχω ψαξει στο νετ κριτικες καλες εχει το resistance 2 αν και εχω δει οτι και το unreal 3 ειναι καλο (εχω λιωσει σε pc το tournament κ μ ειχε αρεσει και το quake arena,δλδ τα προτιμω πιο πολυ απο το resistance σαν στυλ).Επισης απο racing εχω στα υποψη το colin mcrae dirt (αλλα ειδα καποιες εικονες του και δεν μου θυμιζει το κλασικο colin mcrae 2 pc).

Τωρα σε στυλ action πιο πολυ metal gear solid εχει απιστευτες κριτικες,θελω να εχω και ενα action.

Ελπιζω να ακουσω τις προτασεις σας,ευχαριστω!

klepidas
16-11-2008, 14:40
Προσωπικά δική μου άποψη φίλε χωρίς να σε πάρω στο λαιμό μου

1)Little Big Planet
2)FIFA 09
3)Call Of Duty War at World ή Resistance 2
4)Mirros Edge
5)Motorstorm 2(αν σου άρεσε το πρώτο)

overclocker
16-11-2008, 18:20
Φίλε john1987 welcome to the forum!
Θα σε συμβούλευα 2 τακτικές ώστε και euro να μην ξοδεύεις και αυτά τα παιχνίδια που θα αγοράσεις να τα γουστάρεις πραγματικά!
Επίσεις μην παίρνεις στα σοβαρά τα διάφορα gaming sites με review παιχνιδιών καθώς εχουμε δει κατα καιρούς "σημεία και τέρατα" εδω μέσα!

1) Αν είσαι ανάμεσα σε 2 τίτλους με παρόμοια θεματολογία (π.χ. FIFA - Pro) νοίκασε και τα 2 games από ενα video club και αποφάσισε μόνος σου πιο από αυτά σε "γεμίζει" περισσότερο.

2) Βγάλε μια προπληρωμένη κάρτα από κάποια τράπεζα και εκμεταλεύσου τις χαμηλότερες τιμές των on-line καταστημάτων του εξωτερικού (http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=3687) και τις κατα καιρούς προσφορές τους που μπορείς να παρακολουθείς εδώ (http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=29).

Τα παραπάνω με έχουν βοηθήσει να γλιτώσω πολλά λεφτά και να έχω στην κατοχή παιχνίδια που μου αρέσουν και δεν τα αφήνω να σκονίζονται στο ράφι.
Θα σου προτείνω και τα δικά μου καλύτερα ανα κατηγορία:

Resistance 2 / αξίζει να περιμένει το Killzone 2 [02/2009]
GT5 Prologue
Little Big Planet
Dead Space
Και φυσικά το ΕΠΟΣ που λέγεται Metal Gear Solid 4.

john1987
16-11-2008, 18:42
Ευχαριστω παιδια για τις προτασεις,περιμενω κ αλλες!

overclocker σκεφτομουν κυριως amazon για αγορες.Κοιταξε τα τοπικα βιντεοκλαμπ ειναι ελλεεινοι κλεφτες,τα νοικιαζουν ανα εβδομαδα περιπου 12 ευρω νομιζω!

Επισης δε μ ειπες fifa ή pro?:)

desperate_gamer
16-11-2008, 20:12
Μια λίστα για 'μένα είναι

1) Metal Gear Solid 4 (απλά MUST!)
2) Uncharted
3) Resistance 2/COD5 για shooter
4) Ένα αθλητικό (ό,τι και να πάρεις το ίδιο είναι :p)

Από 'κει και μετά βλέποντας και κάνοντας, αλλά τα παραπάνω παιχνίδι είναι νομίζω ό,τι καλύτερο έχει να δείξει το PS3.

zpan
18-11-2008, 13:24
Ευχαριστω παιδια για τις προτασεις,περιμενω κ αλλες!

overclocker σκεφτομουν κυριως amazon για αγορες.Κοιταξε τα τοπικα βιντεοκλαμπ ειναι ελλεεινοι κλεφτες,τα νοικιαζουν ανα εβδομαδα περιπου 12 ευρω νομιζω!

Επισης δε μ ειπες fifa ή pro?:)

Φίλε για αυτό που είπες να πάρεις pro ή fifa εγώ θα σου πρότινα να πάρεις fifa γιατι απ'ότι έχω δει το fifa έχει καλύτερα γραφικά από το pro.Βέβαια το pro πιστεύω πως έχει καλύτερο gameplay.Δηλαδή είναι πιο γρήγορο από το fifa.

Όσο για το lag στο online το pro έχει περισσότερο lag από το fifa.:innocent:

STI_GR
18-11-2008, 13:27
το fifa έχει καλύτερα γραφικά από το pro

????????? μηπως δεν βλεπεις καλα? τα εχεις παιξει και τα δυο παιχνιδια?
σε τι τηλεοραση παιζεις?(απλη η full high definition)

overclocker
18-11-2008, 13:46
Παιδιά το pro vs fifa δεν θα μας βγάλει πουθενά, αν θέλουμε να βοηθήσουμε τον φίλο μας πρέπει να του προτείνουμε να δοκιμάσει και τα 2 είτε σε demo είτε με ενοικίαση και μετά να αποφασίσει τι του αρέσει. Φέτος και τα δύο παιχνίδια είναι πολύ καλά, το καθένα με τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του. Καθαρός νικητής για μένα δεν βγαίνει, είναι καθαρά θέμα γούστου και "ποδοσφαιρικής" αίσθησης το όλο θέμα. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι με το Pro παίζεις πιο "μπάλα" και άλλοι ότι με το Fifa έχεις πιο στρωτή ανάπτυξη. Τώρα το θέμα γραφικών και ήχου το αφήνω για τα ματάκια και τα αυτάκια σας. Εγώ πάντως αν και 13 χρόνια φανατικός του Pro από το ISS Deluxe στό SNES, έχω βγάλει εδώ και καιρό τα "γυαλια" του fanboy και αναγνωρίζω την προσπάθεια που κάνει η EA τα τελευταία χρόνια με το Fifa.

zpan
18-11-2008, 13:57
????????? μηπως δεν βλεπεις καλα? τα εχεις παιξει και τα δυο παιχνιδια?
σε τι τηλεοραση παιζεις?(απλη η full high definition)

Τα έχω πέξει και τα 2 και παίζω σε hight definition και απ'ότι έχω δει μου φένονται πιο αληθινά στο fifa

kosmios
18-11-2008, 14:00
:welcome:mgs4 οπωςδηποτε και burnout paradise apo emena.καλα τωρα εννοειται και pro2009

john1987
18-11-2008, 15:52
Παιδια περιμενω κ αλλες προτασεις,ευχαριστω για τις ηδη υπαρχουσες!

Γενικα το Fifa εχω την εντυπωση οτι τα κανει ολα μονο του,ενω στο προ συμμετεχεις πιο πολυ.

Επισης ρε παιδια εχει παιξει κανεις το colin mcrae dirt?Εχω δει κατι εικονες που δεν ειναι τα κλασικα wrc αυτοκινητα...τι παιζει?

ps:παραγγελνω σημερα το metal gear 4!!

kyriakos7
18-11-2008, 16:41
Το Uncharted ειναι κατι παραπανω απο must.
Ειδικα τωρα που ειναι και στα 30 ευρω :hungry:

john1987
18-11-2008, 22:56
Παιδια το Uncharted το πηρα δωρο με την κονσολα,μαζι με το motorstorm 1.
Περιμενω κ αλλες προτασεις!

Valkyre
18-11-2008, 23:00
Φιλε εγω σου προτεινω 2 παιχνιδια που -κατα την ταπεινη μου γνωμη- επιβαλλεται να εχει καποιος σαν PS3 user! ;)

Τα Little Big Planet και Metal Gear Solid 4!

Πιστευω , οτι τουλαχιστον απο θεμα επιλογης exclusive πρεπει να ειναι προτεραιοτητες. ;)

john1987
19-11-2008, 11:43
Ρε παιδια το Little Big Planet τι ακριβως στυλ ειναι?δεν το εχω πιασει!

overclocker
19-11-2008, 13:49
Ρε παιδια το Little Big Planet τι ακριβως στυλ ειναι?δεν το εχω πιασει!
Δες στο ανάλογο thread (http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=14). Έχει πολλές εικόνες, video και άρθρα.

quatzacoalt
21-11-2008, 14:21
Νέος κάτοχος PS3 και εγώ, μόλις 3 μέρες. Προχθές αγόρασα και το 1ο μου παιχνίδι, το Little Big Planet, και έχω ξετρελαθεί! Μαζί με την κονσόλα πήρα το GT5 Prologue και το Heavenly Sword, πολύ καλά και τα 2!

pauleta
27-11-2008, 19:59
Μετα απο το λιωσιμο του GT5 Prologue και του PES09 ψαχνομαι για καινουργιο τιτλο. Ειμαι μεταξύ Little Big Planet και COD5. Τι προτείνετε; Γουσταρω πολυ COD αλλα μετα απο το ΜΟΗ Airbourne που παλευω τις τελευταιες μερες κ δεν γινεται τπτ εχω απογοητευτει. Ειναι τοσο δυσκολο και το COD5; Γιατι εαν ειναι, με βλεπω για Little Big Planet!

molivos
27-11-2008, 22:02
GTA 4 the best:tongue::tongue::tongue::tongue::hide:

konaki
07-12-2008, 20:21
Re guys 8elw na agorasw ena action game me megali diarkeia kai oxi na to termatisw se 1 2wro ti proteinetai?

AgentPrinny007
07-12-2008, 22:21
Re guys 8elw na agorasw ena action game me megali diarkeia kai oxi na to termatisw se 1 2wro ti proteinetai?
Εμενα το MGS4 μου πηρε κατι παραπανω απο 20 ωρες.

konaki
07-12-2008, 22:26
To exw to mgs4 alla 8elw kapio sto styl tou assasins greed

vadergr
07-12-2008, 23:59
prince of persia?

desperate_gamer
08-12-2008, 10:40
Το Prince of Persia είναι μικρό.

Τα πιο μεγάλα games αυτή τη στιγμή είναι το Fallout 3 και το Far Cry 2. Και το Uncharted θα σου κρατήσει πολλές ώρες στο δύσκολο επίπεδο...

obione
16-12-2008, 01:43
den exeis to Uncharted??ts..ts..ts..min psaxneis tipota allo mate...apla to koryfeo paixnidi sto ps3 sto stil tou!!!!

cbouros
16-12-2008, 12:21
Επειδη ειμαι αρκετα.. αρχαριος, δυσκολευομαι ΠΟΛΥ με παιχνιδια που θελουν συνδιασμο πολλων πραγματων, οπως το Metal Gear 4 ας πουμε, το οποιο δυσκολευομαι πολυ να προχωρησω. Αντιθετα με αρκετη ευκολια, και εθχαριστηση, προχωρησα και τελειωσα παιχνιδια με πολλη απλουστερη στρατηγικη και με ευκολες οδηγιες ως προς τον στοχο της αποστολης, οπως το Uncharted η το Call of Duty 4.Ειδικα το Uncharted το καταευχαριστηθηκα!! Μπορει καποιος να με βοηθησει προτινωντας μου νεα παιχνιδια για μενα.. Ελπιζω να μην κουρασα και να εγινα κατανοητος. Ευχαριστω εκ των προτερων

Valkyre
16-12-2008, 14:11
^^ Θα ξετρελαθεις πιστευω με το Little Big Planet.Απλο και διασκεδαστικο. :)

grip
16-12-2008, 15:06
Εγώ θα πάω έναν βήμα παραπέρα τον τίτλο του thread και θα πω.
Έχω τα εξής παιχνίδια.
1)Gt 5 prologue
2)Heavenly sword
3)Pes2009
4)Resistance 1+2
5)MGS4
6)Ridge racer 7
7)NFS Undercover

Έχω ήδη διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες απλά ρωτάω μια για πιο φρέσκια γνώμη πλέον,αφού αρκετά παιχνίδια έχουν δοκιμαστεί πλέον.
Τι περαιτέρω μου προτείνεται να ''τσιμπήσω''?
Έχω στο νού μου τα Little Big Planet και κάποιο από τα cod5,farcry2,fallout3 και το uncharted.
Θεωρώ ότι δεν είμαι gamer με συγκεκριμένο τύπο παιχνιδιού,απλά μακριά από point n click παιχνίδια τύπου pc,τα οποία μάλλον δεν υπάρχουν προς το παρόν σε ps3.

ProEvo
16-12-2008, 15:10
Εγώ πήρα το LBP αλλά λίγο που ασχολήθηκα μου φάνηκε πολύ παιδικό και βαρετό. Θα ασχοληθώ λίγο ακόμα αλλά χλωμό το βλέπω να αλλάζω άποψη. Παιχνίδια σαν το Cod και το FarCry εξαιτίας του online τους θα σου δώσουν πολύ μεγάλη αντοχή στο χρόνο (κάτι που υποτίθεται πως δίνει και το lbp αρκεί όμως να έχεις τη διάθεση να σχεδιάζεις πίστες-κάτι που εγώ ούτε το χρόνο έχω, ούτε τη διάθεση).

Valkyre
16-12-2008, 15:30
Εγώ θα πάω έναν βήμα παραπέρα τον τίτλο του thread και θα πω.
Έχω τα εξής παιχνίδια.
1)Gt 5 prologue
2)Heavenly sword
3)Pes2009
4)Resistance 1+2
5)MGS4
6)Ridge racer 7
7)NFS Undercover

Έχω ήδη διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες απλά ρωτάω μια για πιο φρέσκια γνώμη πλέον,αφού αρκετά παιχνίδια έχουν δοκιμαστεί πλέον.
Τι περαιτέρω μου προτείνεται να ''τσιμπήσω''?
Έχω στο νού μου τα Little Big Planet και κάποιο από τα cod5,farcry2,fallout3 και το uncharted.
Θεωρώ ότι δεν είμαι gamer με συγκεκριμένο τύπο παιχνιδιού,απλά μακριά από point n click παιχνίδια τύπου pc,τα οποία μάλλον δεν υπάρχουν προς το παρόν σε ps3.

Εγω σου προτεινω με κλειστα ματια το Uncharted.

desperate_gamer
16-12-2008, 17:33
Επειδη ειμαι αρκετα.. αρχαριος, δυσκολευομαι ΠΟΛΥ με παιχνιδια που θελουν συνδιασμο πολλων πραγματων, οπως το Metal Gear 4 ας πουμε, το οποιο δυσκολευομαι πολυ να προχωρησω. Αντιθετα με αρκετη ευκολια, και εθχαριστηση, προχωρησα και τελειωσα παιχνιδια με πολλη απλουστερη στρατηγικη και με ευκολες οδηγιες ως προς τον στοχο της αποστολης, οπως το Uncharted η το Call of Duty 4.Ειδικα το Uncharted το καταευχαριστηθηκα!! Μπορει καποιος να με βοηθησει προτινωντας μου νεα παιχνιδια για μενα.. Ελπιζω να μην κουρασα και να εγινα κατανοητος. Ευχαριστω εκ των προτερων

Πάρε το Prince of Persia ΤΩΡΑ. Πολύ εύκολο στο χειρισμό, είναι μια εντυπωσιακή και διασκεδαστική περιπέτεια. Ειδικά αφού σου άρεσε το Uncharted. Και θα σου πρότεινα να νοικιάσεις και το Mirror's Edge. Κι αυτό δεν είναι πολύ περίπλοκο, ενώ κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του για όλο το 10ωρο που διαρκεί το story mode (και προτείνω ενοικίαση γιατί δεν νομίζω να σου αρέσουν και πολύ τα time trials του παιχνιδιού, από την περιγραφή...)

Επίσης grip, κι εγώ προτείνω πάνω απ' όλα το Uncharted. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το χάρηκε. Και μην κολλάτε παιδιά όλοι στο online για μεγάλη διάρκεια. Αν σας αρέσει να κάνετε κάθε φορά το ίδιο, παίξτε το παιχνίδι από την αρχή ξανά και ξανά, πάλι θα έχει "διάρκεια" στο χρόνο.

grip
16-12-2008, 18:39
Νομίζω πως τελικά μια πολύ καλή λύση,ναι είναι όντως το Uncharted.
Ειδικά στην τιμή που έχει πέσει πλέον,νομίζω πως συμφέρει.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. :)

Athos
17-12-2008, 15:27
Pedia thelo voithia... ime anamesa se 3 pehnidia gia ta hristougenna.. (1) Metal Gear Solid 4 (2) Far Cry 2 (3)Resistance 2 .. pragmatika den xero... eho diavasi ola ta reviews ke ton 3... fisika to metal gear ine diaforetiko pehnidi.. alla den pavi na ine pehnidara..

desperate_gamer
17-12-2008, 17:12
Ε το Far Cry 2 έχει κάποια ελλατώματα. Είναι πολύ μεγάλο και επαναλαμβανόμενο πολλές φορές. Αν θέλεις διάρκεια στο χρόνο, πάρε αυτό όμως αφού το παιχνίδι διαρκεί ώρες ολόκληρες.

Το Resistance 2 είναι καλύτερο σαν shooter, αλλά πολύ πιο μικρό. Έχει και την πλάκα του online όμως, αν σε ενδιαφέρει.

Τώρα αν σε προβλήματίζει το αν θα αγοράσεις το MGS4 μάλλον δεν έχεις παίξει τα προηγούμενα οπότε δεν υπάρχει λόγος και να το πάρεις...

cbouros
17-12-2008, 19:05
Ευχαριστω για τη βοηθεια!
Prince of Persia δεν ειχα καν σκεφτει..
Εχω νοικιασει αυτη τη βδομαδα το GTA 4, εκπληκτικο ως προς τη δυνατοτητα που σου δινει να κανεις σχεδον τα παντα σε εναν τεραστιο κοσμο με πολυ ρεαλισμο, ομως για μενα τουλαχιστον οι αποστολες ειναι δυσκολες, και το χειροτερο πως με γυρναει αρκετα πισω.. καθε φορα που αποτυγχανω, πραγμα που δεν αντιμετωπισα στο Uncharted, ουτε στο COD 4

desperate_gamer
17-12-2008, 19:46
Ευχαριστω για τη βοηθεια!
Prince of Persia δεν ειχα καν σκεφτει..
Εχω νοικιασει αυτη τη βδομαδα το GTA 4, εκπληκτικο ως προς τη δυνατοτητα που σου δινει να κανεις σχεδον τα παντα σε εναν τεραστιο κοσμο με πολυ ρεαλισμο, ομως για μενα τουλαχιστον οι αποστολες ειναι δυσκολες, και το χειροτερο πως με γυρναει αρκετα πισω.. καθε φορα που αποτυγχανω, πραγμα που δεν αντιμετωπισα στο Uncharted, ουτε στο COD 4

Ε τότε το Prince of Persia θα το λατρέψεις γιατί δεν πεθαίνεις ποτέ στο παιχνίδι (δηλαδή "πεθαίνεις", αλλά σε βγάζει κατευθείαν στη πλατφόρμα από την οποία έπεσες.). Δεν είναι απαιτητικό και είναι πολύ διασκεδαστικό (το Mirror's Edge από την άλλη, είναι αρκετά ζόρικο οπότε να μη σου αρέσει).

alekos-brahami
18-12-2008, 09:08
Παιδια καλημερα, ειμαι ψιλο νεος στα fps αλλα εχω τερματισει το πρωτο resistance και ψαχνω κατι σ'αυτο το ειδος παιχνιδιου...Απ'οσα εχω δει σε τρειλερ κλπ ειμαι αναμεσα σε Bioshock και Fallout 3...Καταλαβαινω οτι δεν ειναι ακριβως το ιδιο αλλα ειναι και τα 2 first person και φαντασιας...Ποιο προτινετε??Θενκς

nikon
18-12-2008, 13:18
Παιδια καλημερα, ειμαι ψιλο νεος στα fps αλλα εχω τερματισει το πρωτο resistance και ψαχνω κατι σ'αυτο το ειδος παιχνιδιου...Απ'οσα εχω δει σε τρειλερ κλπ ειμαι αναμεσα σε Bioshock και Fallout 3...Καταλαβαινω οτι δεν ειναι ακριβως το ιδιο αλλα ειναι και τα 2 first person και φαντασιας...Ποιο προτινετε??Θενκς
Γιατί δεν παίρνεις το Resistance 2 που είναι και πολύ καλύτερο από το πρώτο;
Τα άλλα 2 που λες δεν έχουν καμία μα καμία σχέση.

alekos-brahami
18-12-2008, 18:18
Θενκ γιου για την απαντηση, δυστυχως δεν το'χω ιδιαιτερα με το online και απ'οτι εχω διαβασει ,το ''μεγαλυτερο κομματι'' σ'αυτα (Call of duty,Resi κλπ) ειναι το ονλαιν...Πιστευω οτι θελουν πολλη ενασχοληση για να μην σκοτωνεσαι καθε 3,2 δευτερα (αν και τελευταια μ'εχει τραβηξει το warhawk-καλλιο αργα παρα ποτε!!)...Anyway sorry για το offtopic κατεληξα ηδη στο βιοσοκ!!

saxo kit car
20-12-2008, 09:12
Θέλω να ακούσω γνώμες για το ποιο πιστεύεται ότι είναι το πιο αληθοφανές fighting παιχνίδι.
Η καλύτερη σειρά σίγουρα είναι τα TEKKEN (που τα έχω και σχεδόν όλα) αλλά μόνο αληθοφανή παιχνίδι δεν είναι, έχει μαχητές κάτι αρκούδες, κάτι μυστικά τέρατα, έχει τον Γιοσιμίτσου που ούτε από τι υλικό είναι φτιαγμένος δεν ξέρουμε και κάνη κάτι εξαφανίσεις , έχουμε τον μαχητή που είναι ανδροοιδές (ρομπότ), όλα τα TEKKEN μες στο ψέμα, τραβάς γροθιά στον άλλο και σηκώνεται τρία μέτρα στον αέρα, πράγμα που ούτε ο κουταλιανός δεν το έκανε.
Λοιπόν, εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για τα παρακάτω παιχνίδια, μιλάω πάντα για παιχνίδια που θα μου προσφέρουν μάχη σώμα με σώμα με πραγματικές κινήσεις και άμα πάω τελικό να μην συναντήσω κανένα ψέμα πάλι όπως τον Devil του TEKKEN.

Virtua Fighter 5 (http://www.gamespot.com/ps3/action/virtuafighter5/index.html)
fighter maker (αλλά δεν έχει βγει για το PS3 ακόμα)

Αυτά νομίζω ότι φτάνουν περισσότερο κοντά στην πραγματικότητα, περιμένω σχόλια.

grip
20-12-2008, 11:02
Κοίτα αν ψάχνεις κάτι τελείως -ή όσο πιο κοντά γίνεται στο αληθοφανές- τότε ναι,θα σου πρότεινα με κλειστά μάτια το vf5.
Αλλά φυσικά το αληθοφανές στερεί σε φαντασία όπως καταλαβαίνεις σε σχέση με το φανταστικό (τι είπα μόλις τώρα ε?!) βλέπε Tekken.

saxo kit car
20-12-2008, 12:31
Κοίτα αν ψάχνεις κάτι τελείως -ή όσο πιο κοντά γίνεται στο αληθοφανές- τότε ναι,θα σου πρότεινα με κλειστά μάτια το vf5.
Αλλά φυσικά το αληθοφανές στερεί σε φαντασία όπως καταλαβαίνεις σε σχέση με το φανταστικό (τι είπα μόλις τώρα ε?!) βλέπε Tekken.

Όσο αφορά παιχνίδια fighter εξωπραγματικά και με φανταστικές κινίνης έχω τα καλύτερα όλων τον εποχών.
Mortal combat 3, και Trilogy στα 2D (ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ MORTAL COMBAT MYTHOLOGIES) για το PSX
Street fighter collection, Street fighter collection 2 στα 2 D που περιέχουν όλα τα παλιά Street fighter που παίζαμε μικροί στα Arcade, πάλι για το PSX.

PanoS3
20-12-2008, 13:36
Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο παιχνίδι για τα χριστούγεννα για ps3. Θα αγόραζα το uncharted που είναι και σε πολύ καλή τιμή πλέον αλλά το πήρα απο έναν φίλο μου τελικά και το τερμάτισα. Τώρα σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο fps. Έσείς ποιο θα μου προτείνατε? Έπίσης αν έχετε κάποια πρόταση για άλλο είδους πιαχνιδιού εκτόσ fps ευπρόσδεκτη. Περιμένω προτάσεις. Ευχαριστώ.

cmi30
20-12-2008, 13:37
Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο παιχνίδι για τα χριστούγεννα για ps3. Θα αγόραζα το uncharted που είναι και σε πολύ καλή τιμή πλέον αλλά το πήρα απο έναν φίλο μου τελικά και το τερμάτισα. Τώρα σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο fps. Έσείς ποιο θα μου προτείνατε? Έπίσης αν έχετε κάποια πρόταση για άλλο είδους πιαχνιδιού εκτόσ fps ευπρόσδεκτη. Περιμένω προτάσεις. Ευχαριστώ.

Για μένα καλή επιλογή είναι το Resistance 2.Και με το πολύ καλό online κομμάτι του θα σε κρατήσει για πολύ καιρό...

PanoS3
20-12-2008, 14:35
Για μένα καλή επιλογή είναι το Resistance 2.Και με το πολύ καλό online κομμάτι του θα σε κρατήσει για πολύ καιρό...
Δεν ξέρω. Δεν έχω τερματίσει το Resistance 1 και ίσως να μην καταλάβω την ιστορία. Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση.

Georgio002
20-12-2008, 14:41
Θα προτεινα να νοικιασεις το Resistance 1 ετσι ωστε να μαθεις την ιστορια και μετα να αγορασεις το 2..

PanoS3
20-12-2008, 15:01
Θα προτεινα να νοικιασεις το Resistance 1 ετσι ωστε να μαθεις την ιστορια και μετα να αγορασεις το 2..
Αυτό σκέφτομαι να κάνω. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω το fallout 3 πως σας φαίνετε?

desperate_gamer
20-12-2008, 15:50
Το FallOut 3 είναι ένα FPS/RPG. Απλά τεράστιο. Αν θέλεις να πληρώσεις ένα παιχνίδι και να σου κρατήσει 100 ώρες (και παραπάνω), τότε το FallOut 3 είναι μονόδρομος, αλλά να σου αρέσουν και τα RPG λίγο.

Αν στο Uncharted, πέρα από το shooting σ' άρεσε και το Platforming, τότε αγόρασε τα Little Big Planet και Prince of Persia και νοίκιασε τα Mirror's Edge και Tomb Raider Underworld.

trabakoulas
20-12-2008, 18:11
pro 2009?

PanoS3
20-12-2008, 19:42
Το FallOut 3 είναι ένα FPS/RPG. Απλά τεράστιο. Αν θέλεις να πληρώσεις ένα παιχνίδι και να σου κρατήσει 100 ώρες (και παραπάνω), τότε το FallOut 3 είναι μονόδρομος, αλλά να σου αρέσουν και τα RPG λίγο.

Αν στο Uncharted, πέρα από το shooting σ' άρεσε και το Platforming, τότε αγόρασε τα Little Big Planet και Prince of Persia και νοίκιασε τα Mirror's Edge και Tomb Raider Underworld.
Το prince of persia και το mirror's edge τα έχω νοικιάσει και δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα. Όσο για το Tomb Raider Underworld ποτέ δεν ήμουν fan της σειράς. Παιδιά νοίκιασα τελικά το Resistance 1 για να το τερματίσω να μάθω την ιστορία και μετά πάμε για το Resistance 2.