View Full Version : BioShock
desperate_gamer
25-10-2008, 20:42
Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο και όρεξη σήμερα να ασχοληθώ με το demo και μπορώ να πω ότι κάνει μπαμ από μακρύα το πολύ ενδιαφέρον σενάριο και η προσοχή που έχει δωθεί στο "background story" του παιχνιδιού. Τα γραφικά επίσης πολύ ωραία και ατμοσφαιρικά, αλλά έχω άδικο ή το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο;
Αν δεν τέλειωνε το demo εκεί που τέλειωνε δεν θα είχα ούτε plasmids, ούτε σφαίρες για την συνέχεια... or maybe I just suck :giggle:
AgentPrinny007
29-10-2008, 22:04
Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο και όρεξη σήμερα να ασχοληθώ με το demo και μπορώ να πω ότι κάνει μπαμ από μακρύα το πολύ ενδιαφέρον σενάριο και η προσοχή που έχει δωθεί στο "background story" του παιχνιδιού. Τα γραφικά επίσης πολύ ωραία και ατμοσφαιρικά, αλλά έχω άδικο ή το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο;
Αν δεν τέλειωνε το demo εκεί που τέλειωνε δεν θα είχα ούτε plasmids, ούτε σφαίρες για την συνέχεια... or maybe I just suck :giggle:
Το παιχνιδι ειναι αρκετα ευκολο.Τα καταφερα εγω στο normal που οσα παιχνιδια δεν εχουν για αρχη το final και τελος το fantasy τα παιζω στο easy .Τα plasmids και οι σφαιρες ειναι παντου και σε αφθονια.
desperate_gamer
31-10-2008, 01:05
Το παιχνιδι ειναι αρκετα ευκολο.Τα καταφερα εγω στο normal που οσα παιχνιδια δεν εχουν για αρχη το final και τελος το fantasy τα παιζω στο easy .Τα plasmids και οι σφαιρες ειναι παντου και σε αφθονια.
Ή δεν τα βρήκα ή I just suck τότε. Χεχε, ευχαριστώ. :)
nikopan0
31-10-2008, 01:07
lew na to parw exw akousi kala logia ti lete eseis
lew na to parw exw akousi kala logia ti lete eseis
Ναι να το παρεις , ειναι πολυ καλο παιχνιδι , απο τα καλυτερα του 2007 και σιγουρα στεκεται παρα μα παρα πολυ καλα και στο ετος 2008.Βασικα εαν δεν ηταν 2-3 games ανετα μπορουσε να εχει υποψηφιοτητα και για best game 2008. ;)
nikopan0
31-10-2008, 01:15
egw eimai se 2 alla malon ua parw kai ta 2 les kai bio alla kai far cry 2
pantos opos eida timi sto bio sto media to edeine 65 h 67 akribo
egw eimai se 2 alla malon ua parw kai ta 2 les kai bio alla kai far cry 2
pantos opos eida timi sto bio sto media to edeine 65 h 67 akribo
Μεταξυ των 2 εγω θα επελεγα Bioshock με κλειστα ματια.
AgentPrinny007
31-10-2008, 12:09
Ή δεν τα βρήκα ή I just suck τότε. Χεχε, ευχαριστώ. :)
Δεν εχω παιξει το demo αλλα φανταζομαι οτι τα πραγματα θα ηταν περιορισμενα,στο κανονικο παιχνιδι εχεις μεγαλυτερη ευελιξια π.χ. να αγορασεις σφαιρες και αλλα.Ομως αν το παιξεις ηρωας το παιχνιδι γινεται αρκετα δυσκολο.Εδω εχω να κανω μια ερωτηση στους παλαιοτερους.Τερματιζεις ωραια και καλα το παιχνιδι με τα γνωστα αποτελεσματα,τη δευτερη φορα διατηρεις τις δυναμεις σου :) η οχι:(?
Eγώ πάντως είμαι ψιλοαπογοητευμένος με τα γραφικά... Δε ξέρω αν είναι η συγκεκριμένη έκδοση ή όχι αλλά αυτό που είδα εμένα δε με εντυπωσίασε. Πάντως ούτως η άλλως το ήξερα και το πήρα μόνο και μόνο λόγω του ονόματος του τίτλου και για να το τερματήσω επιτέλους... :D
Το άρχισα στο hard για κακή μου τύχη (μπας και ξεμπερδέψω εύκολα με τα trophies) αλλά μου φαίνεται αρκετά δύσκολο. Λίγες σφαίρες, λίγα χρήματα οπότε δυσκολεύομαι αρκετά. Επίσης αναγκάστηκα να διώξω το 1 plasmid για να πάρω το telekinisis. Αυτό αργότερα αν ανοίξω slots αλλάζει? Η το χασα μια και καλή τώρα?
Οποιοδήποτε tip που μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτο... :D
AgentPrinny007
31-10-2008, 13:45
Eγώ πάντως είμαι ψιλοαπογοητευμένος με τα γραφικά... Δε ξέρω αν είναι η συγκεκριμένη έκδοση ή όχι αλλά αυτό που είδα εμένα δε με εντυπωσίασε. Πάντως ούτως η άλλως το ήξερα και το πήρα μόνο και μόνο λόγω του ονόματος του τίτλου και για να το τερματήσω επιτέλους... :D
Το άρχισα στο hard για κακή μου τύχη (μπας και ξεμπερδέψω εύκολα με τα trophies) αλλά μου φαίνεται αρκετά δύσκολο. Λίγες σφαίρες, λίγα χρήματα οπότε δυσκολεύομαι αρκετά. Επίσης αναγκάστηκα να διώξω το 1 plasmid για να πάρω το telekinisis. Αυτό αργότερα αν ανοίξω slots αλλάζει? Η το χασα μια και καλή τώρα?
Οποιοδήποτε tip που μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτο... :D
Aλλαζει αργοτερα στο παιχνιδι, θα μπορεις να επιλεγεις
Diavasa sto gamespot pos sxetika me to BIOSHOK-2 ta ekseis:
Oti einai gamato game.
Oti an den exei paiksei kapoios to No1 to No2 einai oti prepei oste na erthei se epafi me to paihnidi auto.
Episis oti to 1 apo to 2 den exoun sxedon kamia diafora opote an exeis paiksei to 1 den yparxei logos na ksodeuteis gia na ksanapaikseis "stin ousia" to idio game.
Auta.
marzel19
31-10-2008, 16:44
Diavasa sto gamespot pos sxetika me to BIOSHOK-2 ta ekseis:
Oti einai gamato game.
Oti an den exei paiksei kapoios to No1 to No2 einai oti prepei oste na erthei se epafi me to paihnidi auto.
Episis oti to 1 apo to 2 den exoun sxedon kamia diafora opote an exeis paiksei to 1 den yparxei logos na ksodeuteis gia na ksanapaikseis "stin ousia" to idio game.
Auta.
Ένα παιχνίδι το αγοράζεις κυρίως για το gameplay του και όχι για το σενάριο οπότε δεν είναι λογική "δεν χρειάζεται να ξοδέψω χρήματα για να παίξω το 1 εφόσον το 2 καλύπτει το σενάριο". Επίσης, δεν κατάλαβα αυτό που λες ότι 1 και 2 δεν έχουν καμία διαφορά. Στο σενάριο εννοείς?
gia poio logo milate edw gia to bioshock 2;
uparxoyn polla atoma pou akoma den exoun teleiwsei to bioshock 1 kai kindyneyoyn me spoiler...
marzel19
01-11-2008, 12:34
gia poio logo milate edw gia to bioshock 2;
uparxoyn polla atoma pou akoma den exoun teleiwsei to bioshock 1 kai kindyneyoyn me spoiler...
Έχεις δίκιο ότι δεν θα έπρεπε να μιλάμε εδώ για bioshock 2 (απλά έπρεπε να απαντήσω γιατί πρώτη φορά άκουγα αυτά που ειπώθηκαν). Όσο για spoilers δεν νομίζω να υπάρχουν στο post μου!
desperate_gamer
01-11-2008, 14:38
Μήπως το "Bioschock 1" είναι η έκδοση 360 και το "Bioshock 2" είναι η έκδοση PS3;; :giggle:
Ρε παίδες εμένα γιατί μου φαίνεται δύσκολο το παιχνίδι? Ειδικά όταν
Πρέπει να σκοτώσω τους Big Daddy... Δε ψοφάνε με τίποτα,έχω λίγες σφαίρες και να ναι καλά τα Vital Champers.
Πάντως εγώ έχω τρομερό πρόβλημα με τα ammos και τα χρήματα... Ψάχνω πάρα πολύ αλλά πάντα ξεμένω... Kάνω κάτι λάθος??? :p
marzel19
01-11-2008, 15:21
Ρε παίδες εμένα γιατί μου φαίνεται δύσκολο το παιχνίδι? Ειδικά όταν
Πρέπει να σκοτώσω τους Big Daddy... Δε ψοφάνε με τίποτα,έχω λίγες σφαίρες και να ναι καλά τα Vital Champers.
Πάντως εγώ έχω τρομερό πρόβλημα με τα ammos και τα χρήματα... Ψάχνω πάρα πολύ αλλά πάντα ξεμένω... Kάνω κάτι λάθος??? :p
Την δυσκολία ίσως?:angry: Στο medium εγώ δεν είχα πρόβλημα ούτε στο 360 ούτε στο PS3.
Την δυσκολία ίσως?:angry: Στο medium εγώ δεν είχα πρόβλημα ούτε στο 360 ούτε στο PS3.
Mπα δε το βάζω πιο λίγο από το hard... :p :p :p Απλά το survivor χωρίς τα vital μου φαίνεται αδιανόητο.... Απλά...
marzel19
01-11-2008, 15:52
Mπα δε το βάζω πιο λίγο από το hard... :p :p :p Απλά το survivor χωρίς τα vital μου φαίνεται αδιανόητο.... Απλά...
Τότε μη παραπονιέσαι ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο. Το survivor εξ ορισμού είναι mode για γερά νεύρα!:angry:
ki egw sto medium mia xara to vlepw.ews kai ligaki eyklo mporw na pw...me mprizosate,paw na paiksw!!!
to termatisa to apogeyma kai ksenerwsa...o telikos arxhgos den eixe katholou endiaferon.mesa se 1 lepto eixe teleiwsei h maxh.exei aksia epanalhpshs to game h mpa?
marzel19
03-11-2008, 15:02
to termatisa to apogeyma kai ksenerwsa...o telikos arxhgos den eixe katholou endiaferon.mesa se 1 lepto eixe teleiwsei h maxh.exei aksia epanalhpshs to game h mpa?
Για τον αρχηγό μάλλον έχεις δίκιο. Βέβαια, το παιχνίδι σε παροτρύνει να το ξαναπαίξεις όχι μόνο επειδή είναι καταπληκτικό παιχνίδι αλλά και επειδή σε μεγαλύτερη δυσκολία αναγκάζεσαι να κάνεις τρελά κόλπα με plasmids και όπλα
Για να μην αναφέρω τις Little Sisters για τις οποίες (εάν ξαναπαίξεις το παιχνίδι) μπορείς να διαλέξεις διαφορετική τύχη
OK το ξεκίνησα κι εγώ και ως γνήσιος χαρντκοράς το ξεκίνησα στο survivor...χωρίς vita chambers :P Επειδή χθες το παίξαμε σε έναν κολητό μου στο εύκολο και πήγαινες περίπατο είπα να δω τι παίζει στην μεγάλη δυσκολία. Κάθε σπλάισερ είναι και μια πρόκληση, αλλά μέχρι στιγμής υπάρχει αφθονία σε πυρομαχικά και χελθ πακς, αρκετή ώστε να μην γίνεται αηδία το παιχνίδι, ούτε να χάνει το επιπεδο πρόκλησης. Έχει μια κάποια δυσκολία, αλλά είναι περισσότερο try and error, μαθαίνεις από που θα σου βγουν και ποιος τρόπος αντιμετώπισης είναι πιο οικονομικός σε πυρά και υγεία. Πολύ όμορφο art direction, όλη αυτή η ατμόσφαιρα των '60 είναι εθιστική, ενώ πραγματικά στη δυσκολία αυτή σου πάει το σκατό στην κάλτσα όταν ακούς τα χαχανητά και τις χαζοφωνές ενός ακόμα σπλάισερ!
Πραγματικά η πρώτη φορά που βλέπεις την Ράπτσουρ είναι το λιγότερη κινηματογραφική!
marzel19
03-11-2008, 22:55
BioShock exclusive content dated, detailed and priced
Link: http://www.psu.com/BioShock-exclusive-content-dated,-detailed-and-priced-News--a0005269-p0.php
Συγχαρητήρια μια φορά στην ΜΣ που το είχε τόσο καιρό αποκλειστικό, δυο φορές στη Σόνυ που τελικά το εξασφάλισε και 100 φορές στην ομάδα ανάπτυξης. Πραγματικά αριστούργημα. Το βάζω ψηλά στα next gen παιχνίδια μαζί με mgs4 και uncharted.
Να ξέρετε, είναι χαζομάρα να το ξεκινήσετε σε οποιαδήποτε δυσκολία πέραν της τελευταίας (survivor). Το "κακό" είναι ότι στη μέση περίπου γίνεται πολύ...εύκολο! Αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου μέχρι να φτάσεις στο σημείο που είμαι έχεις γίνει ο απόλυτος καβουρο-κράτορας (κάπου +600% ζημιά και πάγωμα έχω στον κάβουρά μου), ενώ οι Big Daddies είναι απλά ένα ωραίο θέαμα καθώς τους βλέπεις να αλληλοσκοτώνονται. Είναι το κακό ότι πλέον δεν αποτελούν πρόκληση οι εχθροί, όπως στην αρχή που με το που άκουγα τις συνομιλίες τους μου πήγαινε το σκατό στην κάλτσα, τώρα λέω "ωπ, κι άλλο θύμα", για να μην πω δε ότι πάντα αναγκάζομαι να αφήσω χρήματα πίσω πλέον γιατί έχει γεμίσει το πορτοφόλι του ήρωα!
Φοβερή ιστορία, φοβερο gameplay, διασκεδαστικότατο!
To platinάρισα επιτέλους! Απολαυστικότατο παιχνίδι! Δε θα σταματήσω να λέω ότι το παιχνίδι πρέπει να παιχτεί αποκλειστικά στη τελευταία δυσκολία. Και πιο πολύ θα κρατήσει και πιο ενδιαφέρον θα είναι. Είναι τόσο δεμένο το gameplay του που εκεί πραγματικά βγάζεις όλη τη στρατηγική σου, με σωστές επιλογές τσαμπουκαλεύεσαι τους elite big daddies στα ίσια και χωρίς τσιριμόνιες. Ο τελευταίος αρχηγός λίγο σε μαγκίζει στην αρχή, αλλά μόλις βρεις τη στρατηγική του είσαι τζάμι. All trophies, 1 playthrough babe! Πραγματικά από τα λίγα παιχνίδια που συγκινήθηκα τερματίζοντάς το, όχι μόνο γιατί και το τέλος είναι συγκινητικό, αλλά γιατί και η εμπειρία ήταν, ναι δεν κάνω πλάκα, εμπειρία ζωής!!!
marzel19
10-11-2008, 22:57
To platinάρισα επιτέλους! Απολαυστικότατο παιχνίδι! Δε θα σταματήσω να λέω ότι το παιχνίδι πρέπει να παιχτεί αποκλειστικά στη τελευταία δυσκολία. Και πιο πολύ θα κρατήσει και πιο ενδιαφέρον θα είναι. Είναι τόσο δεμένο το gameplay του που εκεί πραγματικά βγάζεις όλη τη στρατηγική σου, με σωστές επιλογές τσαμπουκαλεύεσαι τους elite big daddies στα ίσια και χωρίς τσιριμόνιες. Ο τελευταίος αρχηγός λίγο σε μαγκίζει στην αρχή, αλλά μόλις βρεις τη στρατηγική του είσαι τζάμι. All trophies, 1 playthrough babe! Πραγματικά από τα λίγα παιχνίδια που συγκινήθηκα τερματίζοντάς το, όχι μόνο γιατί και το τέλος είναι συγκινητικό, αλλά γιατί και η εμπειρία ήταν, ναι δεν κάνω πλάκα, εμπειρία ζωής!!!
Εμένα το Survivor με έπρηξε. Οι πρώτοι Big Daddies είναι πάρα πολύ δύσκολοι (ιδίως με κλειστούς Vita chambers). Απορώ με το κουράγιο σου!
Ο πρώτος ειδικά big daddy ήταν για την πλάκα. Πάντα χακάρεις ότι sentry βρίσκεις πρώτα απ' όλα. Τον πρώτο τον έβγαλα στο μπαράκι στην αρχή του Medical, πηδούσα μια στη μια πλευρά μια στην άλλη μια πάνω στον πάγκο. Οι επόμενοι δυο ήταν πάλι θέμα να βρω μερικά sentries, αλλά από κει και πέρα μιλούσαμε για χαβαλέ γιατί στα τρία σωσμένα κοριτσάκια σου δίνει το Hypnotize Daddy: βρίσκεις έναν ξέμπαρκο και τον στέλνεις εναντίον του στόχου. Φυσικά με το που παίρνεις την κάμερα αρχίζεις να βγάζεις φωτό σαν τρελός γιατί στο τελευταίο επίπεδο έρευνας κάνεις πολύ μεγαλύτερη ζημιά. Μετά τη μέση ούτε που χρειαζότανε να χρησιμοποιήσω τπτ άλλο: 6 heat seaking RPG (όσα κουβαλάς με τη μία) και μετά μερικά electric buck shots στη μούρη. Πραγματικά οι Big Daddies ήταν το διασκεδαστκότερο μέρος του παιχνιδιού.
Σπαστικά ήταν τα turrets και τα sentry αν χτυπούσε ο συναγερμός, αλλά με ένα τόνικ που καθυστερούν να σε αντιληφθούν καθάρισε η δουλειά.
Στο survivor πρώτα απ' όλα ξεσκίζεσαι να βρίσκεις λεφτά, πυρομαχικά κλπ. και ειδικά όταν αρχίζεις να χρησιμοποιείς τα u-invent άστο, γίνεσαι ο duke nukem.
Άλλο σοβαρό τιπ είναι να κυνηγήσεις να φτιάξεις το melee σου: Μόλις πάρεις τη φωτογραφική πήγαινε βγάλε στο Μέντικαλ φωτό από τους Bouncer Daddies γιατί στο 2ο επίπεδο σου δίνουν το Wrench Jockey 2 με το οποίο κάνεις τρελή ζημιά και αν το συνδιάσεις με το frozen field που τους παγώνει για την πλάκα του μιλάμε για σφαγή!
Τέλος 2-3 τιπς για τον τελευταίο αρχηγό:
Ο τελικός αρχηγός έχει τρεις μορφές. Η πρώτη είναι με φωτιά και οι επιθέσεις του αποφεύγονται εύκολα (αν θες βαράς και ένα winter blast ή liquid nitrogen), εδώ βαράς 6 heat seaking rpg και το υπόλοιπο το κανονίζεις με μερικά buck shots (ηλεκτρικά κατά προτίμηση). Όταν τηλεμεταφερθεί πας ΑΜΕΣΩΣ και τον απομυζείς από το ΑDAM του γιατί θα ξαναπάρει ενέργεια στη παρούσα μορφή (το ίδιο ισχύει και για τις άλλες). Στη δεύτερη μορφή είναι πάγος, οι επιθέσεις αποφευγόνται δυσκολότερα και έχει και συναγερμό=sentries. Μπορείς να πας να κλείσεις τον συναγερμό ή μαζί με τον αρχηγό να χτυπάς και τα sentries. Εδώ το μυστικό είναι το electric gel, με μια γεμάτη γεμιστήρα τον νικησες. Τέλος, στην τελευταία μορφή, εξοπλίζεις το enrage και χτυπάς 2-3 splicers για να σκοτωθούν μεταξύ τους και μετά πάλι electric gel. Ανακάλυψα ότι σε περίοπτη θέση σου εμφάνιζε ένα γέμισμα από heat seaking rpg's οπότε ήταν εύκολη υπόθεση από κει και πέρα.
http://img.qj.net/uploads/articles_module/126220/bioshock-side.png?297630It looks like the patch for the PlayStation 3 version of BioShock (http://ps3.qj.net/category/BioShock/cid/5115) has been released sooner than expected. The patch, which is supposed to go live on November 20, has already been spotted and downloaded by a few PS3 gamers.
This patch deals mainly with the graphics concerns brought up by PS3 gamers. Here's a list of the fixes 2K Games (http://ps3.qj.net/tags/2k-games/1763) has included in this patch:
Enables Add On Content functionality for the Challenge Rooms and New Game Plus - Add-On Content required to use this functionality
Big Daddy Bounce, Elite Bouncer, and Other Textures Appeared Pixelated - Fix for an issue where large blocky pixels would show up whenever viewing the Bouncer and Elite Bouncer variants of the Big Daddy. Also fixes various other texture pixelation including weapons.
White Bars - Fix for an issue where white/discolored bars would show up at the right and bottom sides of the screen during the plane crash / water scene at the beginning of the game.
Dark Big Daddy After Resurrection - Fix for an issue where Big Daddy would occasionally turn black after the player dies and is then resurrected.
Shrinking Fire Particles - Fix for an issue where some fire particles would shrink every time they were retriggered.
Big Daddies Gushing Abnormal Amounts of Blood - Fix for an issue where Big Daddies would gush abnormal amounts of blood after being killed by a critical hit while having more than 10% health (ie, from another Big Daddy’s gun).
PS Button Crash - Fix for an issue where the game would crash when PS button hit during hacking when vsync turned to off
Rare Hang - Fix for a rare issue where the game would hang caused by a deadlock between the renderer, havok, and the main game threads.
Incorrect Water Fog Rendering - Fix for an issue where reflective water would sometimes be rendered with incorrect fog colors.
Subtitles Not Disappearing After Audio Finishes - Fix for an issue where audio subtitles would occasionally not go away, even after the audio finished playing.
Menu UI Sounds Too Loud - Fix for an issue where menu sounds were too loud.
Unlocalized Autosave Message (NA ONLY) - Fix for an issue where the autosave message wasn’t localized.
Some Localized Strings Were Too Long - Fix for several issues where localized strings were too long. This includes the ‘Cannot Carry:’ message, ammo name lengths, weapon name lengths, and the Location in Fisheries ‘Upper Freezer’.
Hang After Dying While Using Combination Lock (NA ONLY)
Fix for an issue where the game would hang if the player dies while using a combination lock with the Vita-Chamber option off.
Εν τω μεταξύ εμένα το μόνο που μου "έβγαλε" ήταν το πιξέλιασμα σε ογκώδη αντικείμενα που δεν ήταν και το χειρότερο πράγμα στον κόσμο, αλλά ήταν προφανές σε κάποια σημεία.
Άντε να έρθει το DLC!!!
Λοιπον παιδακια προς πληροφορηση ολων ....
επειδη δεν προκειται να τα μαθετε πουθενα αλλου... η εκδοση Bioshock του PS3 απο σημερα ειναι , οχι απλα η καλυτερη , αλλα και με τεραστια διαφορα θα ελεγα.
Πρωτα πρωτα σημερα κυκλοφορησε το patch που διορθωνει ολα τα visual glitches που υπηρχαν στο παιχνιδι (textures big daddy , και σε πολλα αλλα σημεια.).Eκτος απο αυτο ομως , η 2Κ δεν σταματησε εδω...
Το framerate βελτιωθηκε οχι απλα σε εντυπωσιακο βαθμο , θα ελεγα οτι ειναι πλεον απο τα πιο smooth first person που εχουμε δει.Συγκεκριμενα σε κομματια που πριν κολλουσε , τωρα η μειωση των frames ειναι σχεδον μηδαμινη.
Τα καινουργια textures και η βελτιωση των εφφε καπνου ειναι καραισθητη.
Θεωρω (και εχω δει πολλακις την εκδοση 360) οτι ειναι πολυ πιο βελτιωμενο μετα το patch.Αρκει να παιζετε στο 720ρ που ειναι φτιαγμενο το παιχνιδι και να μην το κανετε στο χαζο upscale 1080p ή 1080ι.
Εκτος απο αυτο , κατεβασα και τα challenge rooms και ειναι μια πραγματικη απολαυση που οποιος του αρεσει το παιχνιδι , επιβαλλεται να δωσει αυτα τα 8 ευρω για να τα δοκιμασει.Η καλλιτεχνικη δουλεια που εχει γινει στα challenge rooms ειναι φανταστικη...
Γενικα προκειται για την πιο ολοκληρωμενη και καλυτερη εκδοση απο ολες.Η Rapture ποτε δεν ηταν τοσο ολοκληρωμενη , ομορφη και πλουσια.
Κατεβαστε τοπ patch και τα challenge rooms και δειτε και μονοι σας.
Respect στην 2Κ που με ενα patch και το καινουργιο DLC εδωσε νεα μορφη. :D
Έχω κατεβάσει τα ch.rooms και δεν έχω βρει χρόνο να παίξω λόγω lbp. Πρέπει σύντομα να το κοιτάξω, χεχεχε.
Το είχα να κάθεται στο ράφι δυο χρόνια.Αποφάσισα να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία μπας και μέχρι το 2012 παίξω και το sequel.Mια ερώτηση για το dlc: Αν δεν κατεβάσω τα challenge room δεν θα έχω την επιλογή new game+ ?
Επίσης δεν μου πάει να σφάζω τα κοριτσάκια.Καλά κάνω ή να τις ξεπαστρεύω καλύτερα?
AgentPrinny007
18-02-2010, 13:51
Για το πρωτο που ρωτας δεν ξερω.
Καλυτερα να μην σκοτωνεις τα κοριτσακια, μπορει να σου δινουν λιγοτερο adam αλλα θα εχεις φοβερα δωρα.
Conjure7
18-02-2010, 14:10
Κρίμα που έπρεπε να τελειώσω το παιχνίδι για να δω πως τρέχει με το patch. Δε προβλέπω να να το ξαναρχίζω σύντομα.
Challenge rooms?? Με πιάσατε τελείως αδιάβαστο. Δεν έχω ιδέα! Εννοείτε κάτι σα το τελευταίο dlc στο Borderlands?? Τέτοιο challenge; Πάω να το τσεκάρω λίγο....
Μόλις τσεκάρισα. Υπάρχει dlc "challenge rooms" αλλά αναφέρεται στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού!! ????
enstikto
18-02-2010, 21:02
Τα έχω παίξει τα challenge. Πρωσοπικα μου άρεσαν πολύ... Είναι πρωτότυπα ειδικά αν προσπαθήσεις να πάρεις όλα τα τροπαια. Απλά είναι μικρά γμτ... Αν βγουν κ για το 2 παντός θα τα χτυπησω...
ξεθαβω λιγο το thread γιατι μετα απο κανα χρονο που το ειχα στο ραφι το παιχνιδι αποφασισα να ασχοληθω.ειχα ψιλοξενερωσει με το demo κατι με χαλασε.με εξεπληξε αφανταστα δεν περιμενα να ειναι τοσο καλο το παιχνιδακι.με χαλασε λιγο το γεγονος οτι σπανια τρωνε κατι κοληματα τα frame rates και γινεται οτι ναναι!!δεν μπορουσα να παιξω με τιποτα μια φορα η εικονα ηταν σταθερη κ κουνιοταν καθε 10 δευτερολεπτα για τετοιο κολημα μιλαμε!!κατα τα αλλα ομως ειναι πολυ ωραιο το game.ειμαι στις αρχες του τεταρτου level τωρα.ενα πραγμα που δεν καταλαβα ομως ειναι η χρηση της καμερας.οκ ειναι σαν οπλο βγαζω φωτογραφιες τους εχθρους αλλα μετα στο αποτελεσμα μου βγαζει κατι γραμματα A,B,C και ενα ποσοστο ολοκληρωσης.εκει δεν καταλαβαινω τι γινεται τι πρεπει να κανω.επισης εχει κ καποια trophies για την καμερα π.χ. ενα λεει να κανεις full research ενος εχθρου ας πουμε houdini splicer.πως γινεται αυτο το full research ρε παιδια?το dlc αξιζει να το αγορασω?
δεν διαβασα το thread μονο κ μονο για να αποφυγω τυχον spoilers οποτε αν ρωταω κατι που εχει ηδη γραφτει να με συγχωρεσετε!!!
α και κατι αλλο θυμιζει λιγο απο dead space το παιχνιδι η εμενα ετσι μου φαινεται?
chronohill
12-06-2010, 14:53
ξεθαβω λιγο το thread γιατι μετα απο κανα χρονο που το ειχα στο ραφι το παιχνιδι αποφασισα να ασχοληθω.ειχα ψιλοξενερωσει με το demo κατι με χαλασε.με εξεπληξε αφανταστα δεν περιμενα να ειναι τοσο καλο το παιχνιδακι.με χαλασε λιγο το γεγονος οτι σπανια τρωνε κατι κοληματα τα frame rates και γινεται οτι ναναι!!δεν μπορουσα να παιξω με τιποτα μια φορα η εικονα ηταν σταθερη κ κουνιοταν καθε 10 δευτερολεπτα για τετοιο κολημα μιλαμε!!κατα τα αλλα ομως ειναι πολυ ωραιο το game.ειμαι στις αρχες του τεταρτου level τωρα.ενα πραγμα που δεν καταλαβα ομως ειναι η χρηση της καμερας.οκ ειναι σαν οπλο βγαζω φωτογραφιες τους εχθρους αλλα μετα στο αποτελεσμα μου βγαζει κατι γραμματα A,B,C και ενα ποσοστο ολοκληρωσης.εκει δεν καταλαβαινω τι γινεται τι πρεπει να κανω.επισης εχει κ καποια trophies για την καμερα π.χ. ενα λεει να κανεις full research ενος εχθρου ας πουμε houdini splicer.πως γινεται αυτο το full research ρε παιδια?το dlc αξιζει να το αγορασω?
δεν διαβασα το thread μονο κ μονο για να αποφυγω τυχον spoilers οποτε αν ρωταω κατι που εχει ηδη γραφτει να με συγχωρεσετε!!!
α και κατι αλλο θυμιζει λιγο απο dead space το παιχνιδι η εμενα ετσι μου φαινεται?
εγω το χα παιξει στο pc αλλα το πηρα για να το εχω στην συλλογη μου στο ps3.κριμα αμα εχει τετοια κολληματα.ειχε κανενα update μηπως και βελτιωνονται τα πραγματα?
Λοιπον με τις φωτογραφιες αποσο θυμαμαι οσο καλυτερη ειναι η φωτογραφια τοσο καλυτερη βαθμολογια θα παρεις και δηλαδη τοσο καλυτερα δωρα..δηλαδη να προσπαθεις να κανεις ζουμ για να πιανεις σε καλη φαση τον εχθρο,να μην υπαρχει εμποδιο μπροστα του κτλ.να ξερεις οτι αν βγαζεις καλες φωτο θα κανεις τρελες αναβαθμισεις...ελπιζω να βοηθησα γιατι δεν θυμαμαι και πολυ καλα...
γελασα με το σχολιο σου οτι μοιαζει με το dead space.Το dead space μοιαζει στο bio και εχει δανειστει στοιχεια(οπως και πολλα καινουρια games).το bioshock εκανε την διαφορα πριν 2μιση χρονια που βρηκε..ενα πραγματικα αξεπαινο παιχνιδι...
εγω το χα παιξει στο pc αλλα το πηρα για να το εχω στην συλλογη μου στο ps3.κριμα αμα εχει τετοια κολληματα.ειχε κανενα update μηπως και βελτιωνονται τα πραγματα?
Λοιπον με τις φωτογραφιες αποσο θυμαμαι οσο καλυτερη ειναι η φωτογραφια τοσο καλυτερη βαθμολογια θα παρεις και δηλαδη τοσο καλυτερα δωρα..δηλαδη να προσπαθεις να κανεις ζουμ για να πιανεις σε καλη φαση τον εχθρο,να μην υπαρχει εμποδιο μπροστα του κτλ.να ξερεις οτι αν βγαζεις καλες φωτο θα κανεις τρελες αναβαθμισεις...ελπιζω να βοηθησα γιατι δεν θυμαμαι και πολυ καλα...
γελασα με το σχολιο σου οτι μοιαζει με το dead space.Το dead space μοιαζει στο bio και εχει δανειστει στοιχεια(οπως και πολλα καινουρια games).το bioshock εκανε την διαφορα πριν 2μιση χρονια που βρηκε..ενα πραγματικα αξεπαινο παιχνιδι...
οταν το ειχα παρει πριν απο κανα χρονο το ειχα βαλει λιγο να παιξω και τοτε θυμαμαι οτι κατι ειχα κατεβασει λογικα το update θα ηταν.δεν ξερω γιατι συνεχιζει να τρωει κολληματα.ετρεξα και το παιχνιδι με ανοιχτο το ιντερνετ αλλα δεν μου ειπε οτι υπαρχει καποιο διαθεσιμο update,οποτε λογικα μονο αυτο ηταν και το εχω περασει.
τα trophies για τις φωτογραφιες θυμασαι μηπως πως τα παιρνεις?μερικες φωτο που εχω βγαλει μου δινουν αναβαθμισεις.οι αλλες δεν μου δινουν τιποτα.ψιλοσπαστικο αυτο με τις φωτογραφιες γιατι σε παιρνουν χαμπαρι και μετα αρχιζουν να σε κοπανανε.το παιζω και στο δυσκολο οποτε ειναι ψιλοζορικο.
για το σχολιο της ομοιοτητας αυτο εννοουσα οτι το dead space δανειζεται στοιχεια απο το bioshock αλλα βιαζομουν εκεινη την ωρα και το εγραψα λαθος.ευχαριστω για την απαντηση.
dimitrisasp
13-06-2010, 00:01
Κοιτα να τους φωτογραφιζεις κατα την ωρα που μαλωνουν μεταξυ τους (μπορεις να το
κανεις αυτο με ενα plasmid). Ετσι παιρνεις μεγαλυτερο βαθμο!
Αλλα γενικα οτι συναντας το φωτογραφιζεις. Επισης τα μηχανηματα βγαινουν και αυτα
φωτογραφιες αν δεν το προσεξες..
Αν φωτογραφιζεις παντως τα παντα απο την αρχη δεν θα χασεις τα trophies με τιποτα
Κοιτα να τους φωτογραφιζεις κατα την ωρα που μαλωνουν μεταξυ τους (μπορεις να το
κανεις αυτο με ενα plasmid). Ετσι παιρνεις μεγαλυτερο βαθμο!
Αλλα γενικα οτι συναντας το φωτογραφιζεις. Επισης τα μηχανηματα βγαινουν και αυτα
φωτογραφιες αν δεν το προσεξες..
Αν φωτογραφιζεις παντως τα παντα απο την αρχη δεν θα χασεις τα trophies με τιποτα
κατι τετοιο εκανα και εγω πανω κατω μεχρι τωρα.συνεχεια με την φωτογραφια τριγυρνουσα αλλα δεν ημουν σιγουρος αν ηθελε αυτο η κατι αλλο.για τα μηχανηματα εχω δει οτι μπορεις να τα βγαλεις φωτογραφιες.ναι το plasmid ειναι το enrage αλλα δεν το εχω παρει.σε ευχαριστω να'σαι καλα για την βοηθεια.
chronohill και dimitrisasp μηπως θυμαστε αυτο το ρημαδι το τζακ ποτ στον κουλοχερη πως το πετυχαινεις?υπαρχει καποιο συγκεκριμενο που θα χτυπησει τζακ ποτ η απλα τραβας στην τυχη μεχρι να σου τελειωσουν τα φραγκα?
enstikto
17-06-2010, 01:33
chronohill και dimitrisasp μηπως θυμαστε αυτο το ρημαδι το τζακ ποτ στον κουλοχερη πως το πετυχαινεις?υπαρχει καποιο συγκεκριμενο που θα χτυπησει τζακ ποτ η απλα τραβας στην τυχη μεχρι να σου τελειωσουν τα φραγκα?
ΠΡΙΝ παίξεις κουλοχέρι κάνε save. Μετά τραβάς μέχρι να σου κάτσει... Αν σου τελιώσουν τα λεφτά απλά κάνεις load. Σημείωσε πόσα χρήματα είχες πριν ξεκινήσεις και αν μετά το τζακποτ και πάλι είναι λιγότερα, αφού πάρεις το τρόπαια ξανακάνε load. Αυτά... ;)
ΠΡΙΝ παίξεις κουλοχέρι κάνε save. Μετά τραβάς μέχρι να σου κάτσει... Αν σου τελιώσουν τα λεφτά απλά κάνεις load. Σημείωσε πόσα χρήματα είχες πριν ξεκινήσεις και αν μετά το τζακποτ και πάλι είναι λιγότερα, αφού πάρεις το τρόπαια ξανακάνε load. Αυτά... ;)
σωστος δεν το ειχα σκεφτει αυτο το κολπακι να το κανω!να΄σαι καλα σε ευχαριστω.
ποση ωρα κανει το install?
εχει περασει κανα 5λεπτο. το εκλεισα το ανοιξα και με βαζει παλι στην οθονη που κανει install.
edit οκ τελικα
αυτοι οι big μπαμπαδες, πως σκατα σκοτωνονται???? ελεος δηλαδη.
αυτοι οι big μπαμπαδες, πως σκατα σκοτωνονται???? ελεος δηλαδη.
παρε καμια πεθερα μαζι σου εκει στο σημειο που βγαινουν και να δεις για το ποτε θα το παρατησουν το κοριτσακι κ θα φυγουν τρεχοντας!!!
σε ποιον ακριβως δυσκολευεσαι?εγω μονο στον πρωτο συναντησα αρκετη δυσκολια με τους αλλους τα καταφερα σχετικα ευκολα..το επαιζα και στο hard την πρωτη φορα.
στον πρωτο που συναντησα. λιγο μετα το πρωτο adam που πηρα απο ενα κοριτσακι.
στον πρωτο που συναντησα. λιγο μετα το πρωτο adam που πηρα απο ενα κοριτσακι.
αυτος ειναι και ο πιο δυσκολος,τουλαχιστον για εμενα γιατι εκει στην αρχη δεν εχεις και πολλα plasmids και δεν σε παιρνει να κανεις και πολλα.αν δεν τον περασες τοτε μην χαλας τα μηχανηματα που εχει εκει τριγυρω αλλα χακαρισε τα και κανε το δολωμα ωστε να σε κυνηγαει αυτος και να τον βαραν αυτα.οταν αρχισει αυτος μετα να βαραει τα μηχανηματα ριξτου κ καμια στο κεφαλι με τα οπλα,μην τσιγγουνευεσαι!!μολις το καταστρεψει το μηχανημα,εσυ τον μπουλο τρεχα γυρω γυρω μεχρι το επομενο!!καπως ετσι τον ειχα βγαλει εγω που ειχα απογοητευθει απο τις πολλες αποτυχημενες προσπαθειες...
δεν θυμαμαι να ειχε τετοια μηχανηματα εκει κοντα. τεσπα, θα δοκιμασω αυριο παλι. μου εσπασε τα νευρα.
thanks
o πρωτος big daddy ειναι και ο πιο δυσκολος γιατι εκεινη την στιγμη δεν εχεις ουτε ιδιαιτερα καλα οπλα, και κυριως πολυ λιγα plasmids. Πιο μετα παιρνεις πολυ δυνατες ικανοτητες και ειδικα μολις παρεις το plasmid που κανεις mind control εναν big daddy τοτε γινονται πρακτικα γελοια τα πραγματα, αφου βαζεις τον δικο σου big daddy να βαραει τους αλλους big daddy και μετα σκοτωνεις και τον δικο σου! χαχα epic! :D
θα μου βγαλει την ψυχη μεχρι να τον βγαλω.
ευτυχως βρηκα εναν παππουλη με βομβες και με την τηλεκινηση τον εβγαλα.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.