View Full Version : NBA 2K9
DJTaurus
19-12-2008, 18:23
Opoios exei dei to 2k9 k stis 2 konsoles tou xbox yperterei sta grafika..?
Τα σήματα των ομάδων και τα γράμματα στα παρκε στο 360 είναι μια χαρα. Τώρα αν και οι παίκτες φαίνονται ελαφρώς καλύτεροι δεν το γνωρίζω.
DJTaurus
19-12-2008, 21:51
Τα σήματα των ομάδων και τα γράμματα στα παρκε στο 360 είναι μια χαρα.
Den diafwnw....gia ta grafika rwtisa ean sto 360 eine kalitera apo tou ps3.
RedHacker
01-01-2009, 00:13
Καλή Χρονιά..!!! Παιδιά μου χει σπάσει τα νεύρα το παιχνίδι δεν μπορώ να παίξω Online στο PS3..!!!Έφτιαξα τα στοιχεία μου και δεν μπορώ να παίξω αγώνα..!!!Καμμιά βοήθεια..?
καλη χρονια..σημερα ειχαν προβλημα οι σερβερς..δες αυριο-μεθαυριο
RedHacker
01-01-2009, 13:32
Πάντως μου βγάζει το εξής μήνυμα: This game could not be started. Refer to the Online FAQ or 2KSports Web Site for information on this topic.
Έχει να κάνει με servers αυτό..?Αυτό μου βγάζει συνέχεια..
Πάντως μου βγάζει το εξής μήνυμα: This game could not be started. Refer to the Online FAQ or 2KSports Web Site for information on this topic.
Oxi file auto einai aluto provlima tou nba2k kai de mporeis na kaneis kati. Malon mporeis prin patiseis na arxisei to pexnidi na kaneis to stauro sou kai kati mporei na ginei :giggle:. Kapia stigmh an epimeineis tha ksekinisei kapio pexnidi, upomonh :tiphat:.
RedHacker
01-01-2009, 19:47
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά..!!!Πρώτη φορά παίζω Online Games και δεν έχω ιδέα..!!!Απλά φοβήθηκα μην είχα πρόβλημα με καμμιά ρύθμιση..
three_brothers1
01-01-2009, 20:51
παιδια τωρα με το καινουργιο μ ps3 περιμενω προσκλησεις-προκλησεις για φιλικα.....
o φιλος μ ο gergeo με εχει πει πολλες φορες αλλα λογο οτι δεν εχω το παιχνιδι καθως ¨σφηνωσε στο χαλασμενο πσ3 και δεν τ εχει βγαλει ακομη ο μαστορας.......εχω δανεικο....!
Αυτο το μηνυμα το βγαζει σε ολους πολλες φορες, εμενα το βγαζει συνεχεια οταν επιλεγω Quick Match, επελεξε απο το μενου αλλου ειδους αγωνα οπως create game ή join match πιστευω δεν θα εχεις προβλημα.
RedHacker
02-01-2009, 09:22
Αυτο το μηνυμα το βγαζει σε ολους πολλες φορες, εμενα το βγαζει συνεχεια οταν επιλεγω Quick Match, επελεξε απο το μενου αλλου ειδους αγωνα οπως create game ή join match πιστευω δεν θα εχεις προβλημα.
Θα το δοκιμάσω σήμερα διότι χθες τις πρωινές ώρες (δηλ. σήμερα) δεν έπαιζε με την καμμία και έβγαζε αυτό το μήνυμα..!!!Επίσης έχω δημιουργήσει και μία League αλλά δεν ήρθε κανείς... :notsay: Να ρωτήσω καλά λέει πόσους αγώνες έχουμε παίξει αλλά και πόσο τις % είναι οι νίκες μας..!!!Το άλλο απο κάτω νομίζω λεει DFT τι είναι...?
three_brothers1
02-01-2009, 13:27
DNF=DO NOT FINISH(δηλαδη την εκανες ενω παιζατε)
RedHacker
02-01-2009, 13:29
Και τις ήττες....?
three_brothers1
02-01-2009, 13:29
ts ittes 8a ts deis an pas sto my palyer card k pas sta stats ekei 8a t deis mono
παιχνιδαρα , καλητερο απο nba live ... πιστευω ειναι σα να λεμε fifa <> pro..
three_brothers1
02-01-2009, 14:07
οχι ειναι σαν να λεμε 2k9= το απολυτο..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.