View Full Version : NBA live 09
johnlit7
19-06-2008, 01:13
το παιχνιδακι φαινεται πολυ βελτιωμενο σε σχεση με το 08.....σαφως καλυτερα γραφικα και πιο πολλες επιλογες στο χειρισμο.....και θα εχει και 24 εθνικες ομαδες!!!βρισκεται σε καλο δρομο..
Τι εθνικές ομάδες ρε Γιάννη, ομάδες της Euroleague είναι! Εμενα πάλι τα γραφικά και ειδικά τα πρόσωπα των παιχτών μου φαίνονται ίδια με του 08 (και εντελώς άσχετα με την πραγματικότητα.) Αν δεν αλλάξει και το gameplay δεν νομίζω να γινει τίποτα φέτος...
johnlit7
19-06-2008, 17:07
κανεις λαθος ΝΕC...24 FIBA teams εννοει 24 εθνικες ομαδες....αν δεις κιολας την ωρα που το γραφει δειχνει τον Jasikevitsius με τη φανελα της Λιθουανιας...Αλλα και παλι 2-3 προσθηκες σε κινησεις και gameplay δεν αλλαζουν και τπτ...το οτι ειπα οτι βρισκεται σε καλο δρομο δεν σημαινει οτι θα ειναι καλυτερο απο το 2κ9 αλλα απο το live 08.....ετσι και αλλιως παλι τησκονη της 2κ θα φαει!!
three_brothers1
19-06-2008, 17:08
t nba live eine g tavernes...m tosa podia-odontogleifida
pictorino
19-06-2008, 22:44
τα γραφικά τουλάχιστον είναι άκρως εντυπωσιακά
Ναι συγγνώμη μπερδεύτηκα. Πάντως έχουν πολύ πλακα! Ακόμη και το pick and roll διαφημίζουν!
O Tony Parker στο εξώφυλλο του NBA Live 09
Μερικοί από τους μεγαλύτερους διεθνείς αστέρες του NBA θα εμπλουτίσουν τα εξώφυλλα του NBA Live 09, σε Ιταλία, Ισπανία και Μεγάλη Βρετανία. Η Electronic Arts Inc. ανακοίνωσε πως ο point guard των San Antonio Spurs, Tony Parker, θα είναι ο παίκτης που θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του NBA LIVE 09. Στις επτά σεζόν του στο NBA, ο 26χρονος είναι δύο φορές NBA All-Star παίκτης, έχει τρία πρωταθλήματα NBA και έχει ψηφιστεί ως MVP για τους τελικούς του NBA το 2007.
Ο Parker θα είναι ο πρώτος Ευρωπαίος παίκτης που θα βρεθεί στο εξώφυλλο του παγκόσμιου πακέτου για το NBA LIVE. Εκτός γηπέδων, ο Parker είναι gamer, ο οποίος μάλιστα έχει κερδίσει το NBA LIVE 08 tournament εναντίον άλλων αστέρων του NBA, στο EA SPORTS All-Star Challenge, τον περασμένο Φεβρουάριο στη Ν. Ορλεάνη.
Ο Parker θα βρίσκεται παρέα με ορισμένους από τους μεγαλύτερους διεθνείς αστέρες του ΝΒΑ για τις συσκευασίες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και των: Pau Gasol των Los Angeles Lakers (Ισπανία), Andrea Bargnani των Toronto Raptors (Ιταλία) και Luol Deng των Chicago Bulls (UK).
Το NBA LIVE 09 επιστρέφει με νέα χαρακτηριστικά, όπως το Pick and Roll Control, το Defensive Lockdown Control, το Signature Playcalling και το Quickstrike Ankle-Breakers, τα οποία θα κάνουν το παιχνίδι διασκεδαστικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Για όσους χρειάζονται λίγη προπόνηση παραπάνω, το NBA LIVE 09 τους μεταφέρει στο προπονητικό κέντρο με το NBA Academy, που τους προσφέρει τη δυνατότητα να μετρήσουν τις δυνάμεις τους.
Το νέο παιχνίδι διαθέτει 24 αυθεντικές ομάδες της FIBA, με το ρεαλιστικό στυλ παιχνιδιού της κάθε χώρας και το πραγματικό ρόστερ, ενώ προσφέρει κι ένα FIBA World Championship Mode, χρησιμοποιώντας τη δομή του FIBA tournament, τους κανονισμούς και τις διαστάσεις του γηπέδου.
Το NBA LIVE 09 θα είναι διαθέσιμο για τα Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation2 και PSP, από τις 7 Οκτωβρίου στη Β. Αμερική και από τις 14 Οκτωβρίου στον υπόλοιπο κόσμο.
(http://www.cosmo.gr/Games/World/203903.html)
Πηγή (http://www.cosmo.gr/Games/World/203903.html)
kostasapple
16-07-2008, 21:12
http://ps3.ign.com/dor/objects/14241219/nba-live-09/videos/nba_09_dyn_dna_071508.html
Για δειτε αυτο νομιζω οτι αξιζει τον κοπο φετος παει να γινει καλη δουλεια!
Proevofan
17-07-2008, 02:41
το ιδιο θα υπαρχει κ στο φιφα..ειναι πολυ εξυπνο αυτο...πολλες φορες δε βριζουμε οταν ο αλλος μας βαζει ενα σορω καλαθια η γκολ με παιχτες που σερνοντε κ μας σπαει τα νευρα? τελος τωρα! χαχα
το σχολιο που κανει για τους Sans ειναι ολα τα λεφτα... ;) εκλασαν στο γελιο ολοι...
redismagik
17-07-2008, 02:47
http://ps3.ign.com/dor/objects/14241219/nba-live-09/videos/nba_09_dyn_dna_071508.html
Για δειτε αυτο νομιζω οτι αξιζει τον κοπο φετος παει να γινει καλη δουλεια!
ontos eine polli kalo.:)
το σχολιο που κανει για τους Sans ειναι ολα τα λεφτα... ;) εκλασαν στο γελιο ολοι...
Τι λέει μωρέ δεν το έπιασα όλο!:p Θα τους τάραξε στις διεισδύσεις μαλλον στα play-offs... :giggle:
Και ειναι Suns! :D
Αυτό που λείπει τόσα χρόνια από την σειρά είναι μια πιο ρεαλιστική κίνηση των παιχτών.Και φάσεις που να θυμίζουν μπάσκετ και όχι pinball
Αυτό που λείπει τόσα χρόνια από την σειρά είναι μια πιο ρεαλιστική κίνηση των παιχτών.Και φάσεις που να θυμίζουν μπάσκετ και όχι pinball
Συμφωνώ ότι λείπει το gameplay από το Live αν και η reverse του Odom στο video φάνηκε αρκετά ομαλή αλλά λίγο γρηγορη...
kostasapple
01-08-2008, 11:27
http://ps3.ign.com/dor/objects/14241219/nba-live-09/videos/nba09_summer_camp_073108.html νομιζω οτι βελτιωθηκαμε αρκετα!!!!!!!!!!!!!!
Proevofan
01-08-2008, 13:22
αρκετα βελτιωμενο το gameplay..καλη δουλεια...για γραφικα δε το συζηταμε...πολυ ομορφα..αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι οι μπασκετες τι ωραια που φαινοντε αλλα κ το δυχτακι που ειναι θεικο!
Όντως τα γραφικά φαίνονται αρκετά βελτιωμένα, αυτό που δεν μου αρέσει καθόλου είναι η κίνηση της μπάλας. Και όπως την αφήνουν για lay-up οι παίκτες, σα πολύ ψηλά να ανεβαίνει...
Εδω και πολλά χρόνια έλλειπε κατι ακόμα πιο βασικό: Οι ανταλαγες παιχτών ανάμεσα σε ομάδες και οι free agents. Υπήρχε ερασιτεχνικό (nbalive.org) site που έβγάζε αρχειάκια με τις καινουριες αλλαγές, ακόμα και στα κουρέματα κάποιων παιχτών, όπου κάποιοι με πολύ ελεύθερο χρόνο κάθονταν και έφτιάχναν καινούριους παίχτες, εμφανίσεις κλπ κλπ. Αυτό το dynamic DNS το βρίσκω επουσιώδες και κίνηση εντυπωσιασμού
klepidas
06-09-2008, 13:28
Το demo του λογικά θα βγεί τιν επόμενη Πέμπτη με αυτά τον φιφα και προ αφου ήδη υπάρχει το demo του στο Xbox Live Marketplace αλλα δεν μπορώ να το δοκιμάσω ακόμα γιατί είναι μόνο για Gold members ακόμα
kostasapple
18-09-2008, 22:23
το demo δεν το ειδατε??? κατεβαστε και πειτε σχολια... μου φανηκε πολυ καλο!
klepidas
18-09-2008, 22:25
Πιστέυω οτι βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμο το gameplay αλλα απο γραφικά δεν προχώρησε ούτε βήμα
kostasapple
18-09-2008, 23:56
Οχι να σου πω εχει μεγαλυτερη λεπτομερεια!φαινεται στις κινησεις του προσωπου και στις στολες των παιχτων δες το λιγο καλυτερα!
johnlit7
19-09-2008, 02:18
πολυ βελτιωμενο το παιχνιδι καμια σχεση με το περυσινο (συγκρινω το ντεμο του 08 με του 09 γτ δεν επαιξα full εκδοση του 08...)
η κινησεις πιο ρεαλιστικες και με μεγαλυτερη ποικιλια,τα γραφικα αρκετα βελτιωμενα(αν δειτε ειναι πολυ εμφανης και αληθοφανης ο ιδρωτας,οι κινησεις στις στολες και ειδικα οι θεατες που φετος κινουνται κατα τη διαρκεια του αγωνα και αλλαζουν θεσεις)...το παιχνιδι εχει μια πιο ομαλη ροη σε σχεση με περυσι...
αυτο που με χαλασε ηταν η επαφη της μπαλας με το στεφανι και ειδικα το γεγονος οτι στα lay-ups η μπαλα πηγαινει παρα πολυ ψηλα μεχρι να πεσει στο καλαθι...
στα lay-ups η μπαλα πηγαινει παρα πολυ ψηλα μεχρι να πεσει στο καλαθι...
Όντως τα γραφικά φαίνονται αρκετά βελτιωμένα, αυτό που δεν μου αρέσει καθόλου είναι η κίνηση της μπάλας. Και όπως την αφήνουν για lay-up οι παίκτες, σα πολύ ψηλά να ανεβαίνει...
:angry:
johnlit7
19-09-2008, 02:25
α ρε Νεκ το ιδιο μπασκετικο ματι εχουμε μου φαινεται!!!:angry::angry:
α ρε Νεκ το ιδιο μπασκετικο ματι εχουμε μου φαινεται!!!:angry::angry:
:angry: :angry:
Μονο που εγώ το έγραψα 1,5 μηνα πριν! :p
E δεν θέλει και πολύ για να το καταλάβεις. Basket είναι αν δεν κοιτάξεις την μπάλα, τι θα κοιτάξεις; :bgrin2:
three_brothers1
21-09-2008, 15:06
εγω που επαιξα το ντεμο δεν μ αρεσε καθολου....τα καρφωματα ειναι μονο ρεαλιστκα....γενικα πολυ γρηγορο...σαν να παιζω με παιχτες που τς εχεις ριξει νευτη στον @%^&**....γενικα απο την εμπειρια μου στην 2κ δεν θα το διαλεγα...
pictorino
22-09-2008, 19:39
ούτε και σε μένα άρεσε,προτιμώ τη δουλειά της 2k
Proevofan
22-09-2008, 20:57
paidia den yparxei to nbalive...ti leme tora..2k me diafora k fetos...
johnlit7
22-09-2008, 21:06
ενταξει δεν τιθεται θεμα συγκρισης αναμεσα στα 2....εχει βελτιωθει το live 09 αλλα με τπτ δεν μπορει να κοντραρει το 2κ9...εχει πολυ δρομο ακομα μεχρι να το φτασει....πιστευω οτι σε 2 χρονακια παντως αν συνεχισει ετσι θα αποτελει μια αξιολογη εναλλακτικη λυση για οσους θελουν μια αλλαγη.....
pantos ena 2k9 me prosthiki national teams tha itan teleio
mipos exei dei kaneis gameplay me tin Elliniki ethniki? arage fetos tha exoun sosta ta style kai tin emfanisi ton paikton?
Proevofan
24-09-2008, 17:42
pantos ena 2k9 me prosthiki national teams tha itan teleio
και ευρωλιγκα!
Proevofan
24-09-2008, 17:43
mipos exei dei kaneis gameplay me tin Elliniki ethniki? arage fetos tha exoun sosta ta style kai tin emfanisi ton paikton?
και να σουταρει ο διαμαντιδης με το αριστερο..
na sou po o monos logos pou to exo idi proparaggilei einai oi ethnikes omades
pictorino
26-09-2008, 09:16
οι εθνικές μεγάλες είναι μεγάλο ατού,αλλά δεν ξέρω αν θα τις φτιάξουν πάλι σαν τα μούτρα τους!!ένα άλλο θέμα(που ισχύει και στο πόνημα της 2κ)είναι η αναλογία στατιστικών και τι κάνουν οι παίχτες στον αγωνιστικό χώρο,κάποιες φορές παρατηρούνται περίεργα φαινόμενα!!
βλέποντας συγκριτικά βιντεάκια και απο τα δυο παιχνιδια , δεν υπάρχει σύγκριση σε gameplay. το 2Κ έχει μακράν πιο εξελιγμένη μηχανή φυσικής τόσο στους παίχτες όσο και στην μπάλα. απλά αν δεν έχεις τον άπειρο χρόνο να παίζεις και παίζεις μία φορά την εβδομάδα , και το πολύ για 2 ώρες τότε το να παίζεις ένα τουρνουά εθνικών ομάδων είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από το να παίζεις 4-5 παιχνίδια NBA από την σαιζόν.
Proevofan
27-09-2008, 13:37
η αληθεια ειναι οτι με τα μπασκετακια κατι πρεπει να γινει...δλδ ναι μεν παιζουμε μπασκετ τοσα χρονια αλλα εχουμε περιοριστει στο ΝΒΑ...λες κ ο υπολοιπος πλανητης δε παιζει μπασκετ..εγω θα γουσταρα ενα φιφα μπασκετακι...
pictorino
04-10-2008, 09:57
επειδή η το ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν είναι ''εμπορικό'' προς τα έξω.ως ενός σημείου ισχύει αυτό μια και στην ευρώπηέχει δοθεί έμφαση κυρίως στο άθλημα και όχι στο marketing (σε σχέση με το nba πάντα ). Πάντως ένα αξιόλογο παιχνίδι με ευρωπαϊκές ομάδες θα είχε μεγάλη απήχηση , λείπει.
kdgonida
08-10-2008, 17:51
Χθες βραδυ νοικιασα το εν λογο παιχνιδι και γενικα εμεινα ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα.Πολυ καλα κ βελτιωμενα τα γραφικα του και παρα πολυ καλη κινηση.Την εθνικη μας θεωρω πως την εχουν κανει κωλο παλυ κ αν δεν με απατα η μνημη μου ο Διαμαντιδης σουταρει παλυ με το δεξι.Μεγαλο αισχος τα replay που κολανε σαν τρελα.Λες κ οταν παιζει το replay δουλευει σε κανα pentium 4 .Ελπιζω να μην φταιει το μηχανημα μου....
three_brothers1
08-10-2008, 18:14
μην την ψαχνεις αλλου....μια ειναι η λυση....τα λεφτα το φα'ι' και το........................
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=3213
Eιδα 2Κ9 και LIVE2009 ......το 2Κ9 εχει ενα προβαδισμα , το live μια απο τα ιδια
touristas
11-10-2008, 03:49
oreo,poli oreo to 2k9 alla megali fola fagame me to online!!!!!!!!
kdgonida
11-10-2008, 11:54
diladi?
three_brothers1
11-10-2008, 11:55
oreo,poli oreo to 2k9 alla megali fola fagame me to online!!!!!!!!
ρε ολα θα διορθωθουν
valdazzar
11-11-2008, 14:49
Παρακαλω πειτε τα online προβληματα. Εννοειτε lag και full servers η crashes tou ps3 που ακουσα πως ειναι και σοβαροι?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.