View Full Version : Uncharted 2: Among Thieves
^^ Νομιζω θα ειναι τρελη κοροιδια να πρεπει να τα αγορασουμε.Μαλλον τσαμπαμαν θα ειναι!
^^Κοροιδια? Τα avatar του Heavy Rain τα ειδες? Ειναι πιο φτωχα(ειναι καρτουνιστικα) απο αυτα εδω και τα πληρωνουμε.
isildur83
25-05-2010, 10:25
Δεν θα ειναι καθολου τσαμπα,στο Αμερικανικο store κοστιζουν 0.49$ το avatar.
Σε λιγο θα μας χρεωνουν και το comment που γραφουμε στην καρτελα μας ανα 10 cent το γραμα. :P
The Avatars will be available for $0.49 each or in two bundles of 5 Avatars for $1.49 per bundle. The bundle options will save you nearly $1 compared to purchasing 5 avatars separately. Who doesn’t like saving money?
The US pricing is the only ones confirmed, but they assure us that for other regions the prices should be similar to other Avatars already available.
Ε κοροιδια λοιπον εγω εν πληρωνω.
genika to na agoraseis avatar einai koroidia, hte einai toy uncharted, hte toy heavy rain, hte opoioydhpote alloy game......
alla gia na ta poulane shmainei oti yparxoyn k agorastes.....den toys xarakthrizo.....
rioshorty
25-05-2010, 14:44
Υπάρχουν φίμες για Uncharted 3 η DLC.
pictorino
25-05-2010, 15:01
τι θέλουν; ΕΕΕ για avatars? θα πάρουν όσα τους δίνω και για τα dlc's τους ...3 :lol::lol::lol:
^^ Πολλα δινεις... αφου σου λενε 0.49Ε το ενα ρε συ... :P :D :D
pictorino
25-05-2010, 15:09
εμ... δεν είναι κρίμα να πάρεις μόνο ένα; να έχεις 5-6 να τ' αλλάζεις να μη βαριέσαι
desperate_gamer
26-05-2010, 00:41
^^ Πολλα δινεις... αφου σου λενε 0.49Ε το ενα ρε συ... :P :D :D
25 λεπτά το ένα κάνει (τόσο κάναν του Heavy Rain). Και δεν τα βρίσκω τόσο κοροϊδεία. Αν σας περισσεύουν 40 ή 50 λεπτά στο wallet σας τι άλλο μπορείτε να αγοράσετε; Οτιδήποτε άλλο θα θέλει 5ευρα ή 10ευρα σε funds, οπότε εμμέσως έχετε πληρώσει ήδη για αυτά.
Αυτό με νευρίασε. Σιγά μην πληρώσω ακόμα και 1 σεντ για κάτι που έπρεπε να έχω τζάμπα, ή έστω να μπορώ να βάλω δικιά μου εικόνα. Μην μιλήσω για αυτό το pack που σου δίνει πρωταγωνιστές από exclusives της Sony. Καθαρή διαφήμιση και την πληρώνουμε από πάνω.
pictorino
26-05-2010, 09:40
Μόνο για πίστες αξίζει να δώσει κανείς λ€φτά, τίποτα άλλο.
ούτε και για πίστες αξίζει να δίνεις, βγαίνουν τα παιχνίδια στα 50Ε και με τα dlc's του πρώτου 3μήνου φτάνεις να δίνεις 70 στο σύνολο
25 λεπτά το ένα κάνει (τόσο κάναν του Heavy Rain). Και δεν τα βρίσκω τόσο κοροϊδεία. Αν σας περισσεύουν 40 ή 50 λεπτά στο wallet σας τι άλλο μπορείτε να αγοράσετε; Οτιδήποτε άλλο θα θέλει 5ευρα ή 10ευρα σε funds, οπότε εμμέσως έχετε πληρώσει ήδη για αυτά.
Δεν ειναι ετσι Desperate, με 0,79 cents αγοραζω ολοκληρο παιχνιδι για το iphone, οχι μερικες εκατονταδες πιξελς μιας εικονας!
Και φυσικα δεν ειναι μονο το παραδειγμα που εδωσα αλλα πολλα ακομη.Οπως και να το κανεις ειναι κοροιδια να πληρωνεις για τετοια πραγματα.Μου θυμιζει λιγο xboxlive που σου δινει την αισθηση οτι θα σου ζητησει 0,10 cents για να πατησεις "next" στην επομενη σελιδα.
Αυτες οι μικροχρεωσεις ειναι μεγαλη απατη!
haramanai
26-05-2010, 11:50
το θεμα δεν ειναι μονο αμα αξιζει αυτο που σου δινουν αλλα αμα αξιζει αυτος που στο δινει.
Η sony αξιζει μικροχρεωσεις για το δωρεαν online.
Η ΝG αξιζει γιατι ειναι η ΝG...
Του U2 τα dlc αξιζουν γιατι το U2 ηταν ενα ολοκληρομενο πακετο και η αξιοπιστια της ΝD που ειναι η αποδειξη πως δεν ειναι αρπαχτη.
Δν ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread, αλλά έχω νοικιάσει το uncharted 2 πριν 2-3 μέρες...το έχω προχωρήσει αρκετά! Έχω ξεκλειδώσει πολλά trophies αλλά στο site του playstation δεν μου τα εμφανίζει κ ούτε στο portable id μου! Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό? Στην κονσόλα μου όταν πάω trophies τα εμφανίζει κανονικά!
Δν ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread, αλλά έχω νοικιάσει το uncharted 2 πριν 2-3 μέρες...το έχω προχωρήσει αρκετά! Έχω ξεκλειδώσει πολλά trophies αλλά στο site του playstation δεν μου τα εμφανίζει κ ούτε στο portable id μου! Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό? Στην κονσόλα μου όταν πάω trophies τα εμφανίζει κανονικά!
exeis kanei sync ta trophies? checkare ama kaneis login kanonika sto PSN account sou. an nai tote pigaine sta trophies kai pata Sync Trophies
antoniss
26-05-2010, 16:06
βασικά θα πρέπει να είσαι sign in στο psn με το id σου.
μετά από το xmb θα πας στο πεδίο των games , και θα πατησεις πάνω από την επιλογή game trophies το τρίγωνο και από δεξιά την επιλογή synchronize trophies.
αφού βγει η μπάρα και μετρήσει μέχρι το 100% τότε λογικά θα έχει γίνει ο συγχρονισμός.
πήγαινε τέρμα δεξιά , που είναι όλοι οι friends σου και βρες τον εαυτό σου , πάτα το χ πάνω στην καρτέλα σου και θα σου εμφανίζει τον αριθμό των trophies σου.
αυτά από το ps3 , αν μέχρι εκεί είναι όλα καλά , θα μπορέσεις να τα δεις και από όποιο άλλο site που έχεις καρτέλες για trophies κτλ. (π.χ. ps3trophies.com)
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! :) Done! :P
desperate_gamer
26-05-2010, 19:46
Δεν ειναι ετσι Desperate, με 0,79 cents αγοραζω ολοκληρο παιχνιδι για το iphone, οχι μερικες εκατονταδες πιξελς μιας εικονας!
Και φυσικα δεν ειναι μονο το παραδειγμα που εδωσα αλλα πολλα ακομη.Οπως και να το κανεις ειναι κοροιδια να πληρωνεις για τετοια πραγματα.Μου θυμιζει λιγο xboxlive που σου δινει την αισθηση οτι θα σου ζητησει 0,10 cents για να πατησεις "next" στην επομενη σελιδα.
Αυτες οι μικροχρεωσεις ειναι μεγαλη απατη!
Ναι δεν έχεις άδικο σε αυτό. Το Home είναι το πιο τρανό παράδειγμα μηδενικού value-for-money αφού δίνεις περισσότερα λεφτά από ένα καφέ για να αγοράσεις 2 καναπέδες ή ένα ψεύτικο διαμέρισμα O_O
Είναι κυρίως θέμα διάθεσης, εγώ πήρα δυο Heavy Rain avatars να πω την αμαρτία μου γιατί μου φάνηκαν αστεία και ήταν αρκετά φτηνά. Χειρότερα είναι τα dynamic themes που τα θεωρώ υπερ-πανάκριβα.
Όπως και να 'χει, να μην βγαίνουμε και off-topic, η Sony είχε πει ότι βασίζεται πολύ στο micro-management. Και να δεις τι έχει να γίνει με τα MMOs που ετοιμάζει όπως το DC, το Agent και το Free Realms!
Το profile είναι οκ. Δεν θα παίζουν τα dlc όμως και δεν θα λειτουργούν τα saves... Για να παίξουν τα dlc θα πρέπει να τα ξαναγορασεις όπως είπα από αγγλικό psn.
Τελικά your wrong:P .Δε ξέρω πως έγινε αλλά η limited edition από Αγγλία μου αναγνωρίζει τα dlc (extra χαρακτήρες που είχα κατεβάσει) και τα save μου!Οπότε μια χαρά το βρίσκω.Τσέκαρα το code στο Ευρωπαικό psn και είναι το σωστό
rioshorty
30-05-2010, 01:52
γιατι βγηκε 1.08?
rioshorty
30-05-2010, 01:57
αλλάζει κάτι?
rioshorty
30-05-2010, 02:11
ρε παιδια εγω δεν εχω τα καινουργια playlists..
rioshorty
30-05-2010, 04:59
στο cd τι λεει? BCES-00509
rioshorty
30-05-2010, 14:27
τι φιάξανε?
Το τερμάτισα πριν λίγο!! Φοβερό παιχνίδι! Αναμένουμε κ 3ο στην σειρά! :)
piterakos
01-06-2010, 13:36
παιδια καλησπερα .. μια ερωτησουλα που δεν την βρηκα στο thread.. co-op online εχει ? δηλαδη εγω με ενα φιλο μπορουμε να παιξουμε το story online ?
^^ Oxi δεν μπορεις να παιξεις το σεναριο με φιλο σου.Αλλα εχει co-op διαφορες αποστολες που μπορεις να κανεις μεχρι και 3 ατομα.Πολυ καλες και διασκεδαστικες.
antoniss
01-06-2010, 15:51
^^ Oxi δεν μπορεις να παιξεις το σεναριο με φιλο σου.Αλλα εχει co-op διαφορες αποστολες που μπορεις να κανεις μεχρι και 3 ατομα.Πολυ καλες και διασκεδαστικες.
και εγώ αυτό έχω ακούσει , και ακόμα δεν έχω μπει κάν στο Online !
το έχω τερματίσει εδώ και καιρό και στο καπάκι επειδή μου άρεσε υπερβολικά το ξανα ξεκίνησα και το τελείωσα και στο hard ,
αλλά μετά βγήκανε και άλλα games και ασχολήθηκα με αυτά χωρίς να δοκιμάσω το online του το οποίο όπως λέτε όλοι που έχετε παίξει είναι πολύ καλό!
θα δοκιμάσω σήμερα να μπω , να πάρω μια ...γεύση όποιος είναι μου λέει για κανένα "φιλικό" deathmatch...:D
rioshorty
02-06-2010, 00:04
ρε παιδια παω να μπω και βγάζει error downloading config file
lazytrunks
02-06-2010, 00:19
το online το παράτησα μόνο για εναν λόγο... για να σκοτόσεις κάπιον θέλει να του αδειάσεις έναν γεμιστήρα και το meele είναι τρομερά δυνατό... κατα τα άλλα είναι fun.
αυτα τα οπλα που σου λεει οτι μπορεις να αγορασεις ειναι μονο για το multy?
και για το platinum πρεπει να παρεις και μεταλλια απο το multi?
Για την πλατίνα δεν τα θέλει όλα τα τρόπαια από multi, μόνο 2 γελοία είναι αν θυμάμαι καλά.
pictorino
02-06-2010, 23:13
αυτα τα οπλα που σου λεει οτι μπορεις να αγορασεις ειναι μονο για το multy?
και για το platinum πρεπει να παρεις και μεταλλια απο το multi?
χρειάζεται μία συμμετοχή στο co-op και μία στο multiplayer. απλώς να ολοκληρώσεις από ένα παιχνίδι
rioshorty
02-06-2010, 23:19
εγω τα εχω κανει δεν εχω παρει ομως..
pictorino
02-06-2010, 23:22
απ' ότι θυμάμαι αυτά είναι τα 2 που αφορούσαν το online πριν τα dlc's. τελείωσες τα παιχνίδια;
http://www.ps3trophies.com/forums/images/smilies/bronze.png Thrillseeker
Complete one Competitive Multiplayer game
Enter into Multiplayer and set your game mode to something that is competitive. There are six competitive modes you can choose: Team Deathmatch, Plunder, Chain Reaction, Elimination, King of the Hill, and Turf War. Once you have completed a single match you will get the trophy. Just play and don't quit, skill doesn't matter!
http://www.ps3trophies.com/forums/images/smilies/bronze.png Buddy System
Complete one Cooperative Multiplayer game
Enter and set your game mode to something that is Co-Op. The different Co-Op modes are: Gold Rush, Survival, and Co-op Objective. You don't need to win the match with your team to get the trophy, just stay with them until the match is over. Again no skill is needed.
http://www.ps3trophies.com/forums/trophy-guides/9973-uncharted-2-among-thieves-trophy-guide.html
antoniss
02-06-2010, 23:55
εγω τα εχω κανει δεν εχω παρει ομως..
για ρήξε μια ματιά εδώ:
http://www.ps3trophies.org/game/uncharted-2-among-thieves/trophies/
τα έχεις όλα όλα , και δεν σου έβγαλε το platinum ?
κάτι άλλο θα συμβαίνει !
rioshorty
03-06-2010, 00:05
για να πάρεις platinum θελει τα παντα ολα?
οταν τελειωσεις στο crushing δε σου δινει τα tophies και για τους θησαυρους
antoniss
03-06-2010, 00:51
για να πάρεις platinum θελει τα παντα ολα?
οταν τελειωσεις στο crushing δε σου δινει τα tophies και για τους θησαυρους
όχι , δεν έχει σχέση ο βαθμός δυσκολίας που θα το τερματίσεις με τους θησαυρούς , είναι άσχετα πράγματα,
οι θησαυροί αν τους βρεις όλους θα πάρεις όλα τα αντίστοιχα trophies (συνολικά 11 trophies), έχουν ένα silver αν τους βρεις όλους και τους 100 (101 για την ακρίβεια μαζί με το relic...) και μετά έχει 10 bronze (όταν βρεις τον 1ο και μετά ανά 10 και ένα)
για να γίνει platinum , δεν χρειάζονται όλα τα online trophies γιατί αρκετά έγιναν προσθήκη μετά με τα DLC που κυκλοφόρησαν , δηλ. αν κάποιος πριν τα DLC το είχε πλατινάρει , και μετά το update και το DLC πάλι θα το είχε platinum απλά θα υπήρχαν και τα επιπλέον τρόπαια.
τα επιπλέον τρόπαια του DLC είναι :
Sneaky... - Get 50 Stealth Kills
Brass Knuckles - Get 100 Melee Kills
Tastes Like Chicken - Get 20 BBQ Medals
Rapid Fire - Get 7 Tripled Medals in Deathmatch
I Told You I Was Hardcore! - Complete All 3 Co-op Objective Maps on Hard Difficulty
Made It - Finish Wave 10 in one Survival Game
Gold Digger - Finish Wave 10 in one Gold Rush Game
Wipe Them Out... - Win 50 Deathmatch Games
Plays Well With Others - Win 50 Objective Games
Still Alive - Win 50 Elimination Games
Plundered! - Get 200 Captured Medals
Cold Blooded - Get 2,500 Kills in Deathmatch or Elimination games
rioshorty
03-06-2010, 01:10
δεν εχω καταλαβει ποια θελει..
εγω τα εχω τα DLC το εχω τερματισει στο hard...
antoniss
03-06-2010, 01:42
φίλε , τότε είναι απλό , άσχετα με ποια θέλει ή όχι δεν αρκεί να το τερματίσεις στο Hard , θέλει και το Crushing,
οπότε ξεκίνα το σε αυτό τον βαθμό δυσκολίας και δες στα link που έβαλα και εγώ και ένας φίλος πιο πάνω για να δεις και κάποιο guide , είτε το ακολουθήσεις σαν walkthrough είτε όχι θα πάρεις μια ιδέα.
pictorino
03-06-2010, 08:23
στο κεντρικό μενού της κονσόλας έχει trophy list που σου δείχνει ποια τρόπαια σου λείπουν και ποια έχεις κερδίσει σε κάθε παιχνίδι που παίζεις
MajereMP44
29-06-2010, 21:02
bces-00727/P
antoniss
29-06-2010, 21:12
Κανείς δεν γνωρίζει;
bces-00727/P
και πάνω που πήγα να πω , σιγά μην πουλήσει η platinum... αφού όλοι τέτοια παιχνιδάρα που είναι , την πήραμε με το που βγήκε...!!! χαχαχα:muhaha::muhaha::muhaha:
Έχω κολλήσει στον αρκουδιάρη με τα κέρατα που είναι σαν βελζεβούλης στο κεφάλαιο 7 - Mountaineering μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πώς θα τον βγάλω?
Δεν παλεύετε με τίποτα.
Παίζω 12 ώρες συνολικά αυτό το σημείο.
Έχω κολλήσει στον αρκουδιάρη με τα κέρατα που είναι σαν βελζεβούλης στο κεφάλαιο 7 -Mountaineering μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πώς θα τον βγάλω?
Δεν παλεύετε με τίποτα.
Έχω κολλήσει στον αρκουδιάρη με τα κέρατα που είναι σαν βελζεβούλης στο κεφάλαιο 7 -Mountaineering μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πώς θα τον βγάλω?
Δεν παλεύετε με τίποτα.
aladdin7
10-07-2010, 23:24
Τρεχεις γυρω γυρω....να μην σε πιασει! Τον πυροβολεις ταυτοχρονα για να τον....σκοτωσεις!
HarrisDo
11-07-2010, 00:47
Δεν παλεύετε με τίποτα.
Aν τρεξεις και του ριχνεις μερικες σφαιρες θα δειξει βιντεακι και θα το περασεις..εσυ να μην σε πιασει κανονισε..κανε Evade με το Ο.
Οχ! Αυτό πώς το κάνει ρε παιδιά?
Εμένα άμα με πιάσει από το γιακά με έχει καθαρίσει.
Δεν το έχω προχωρήσει σε επίπεδο να φάω σκαμπίλι.
Όσο για αυτόν τον Tenzin τον είχα για τελειωμένο μέχρι που είδα αυτό το video.
Πάω να το παλέψω ξανά.
http://www.youtube.com/watch_popup?v=9_9MCLdCzXo&vq=hd720#t=188
Φίλε ευχαριστώ για το videaki ήταν κατατοπιστικότατο.
Είχα κλείσει πάνω από από 15 ώρες παρακμής σε αυτό το διάολο.
Από τι κατάλαβα μόλις σε πιάσει από το γιακά αυτό το τερατούργημα
το προβολής στο κεφάλι με τα αναλογικά L3 μπροστά και R3 πίσω.
Να σε καλά.Είχα πεισμώσει μπορεί να μην κοιμόμουν το βράδυ.
antoniss
11-07-2010, 19:03
@zzzakos σε τι επίπεδο παίζεις?
pictorino
12-07-2010, 00:00
Φίλε ευχαριστώ για το videaki ήταν κατατοπιστικότατο.
Είχα κλείσει πάνω από από 15 ώρες παρακμής σε αυτό το διάολο.
Από τι κατάλαβα μόλις σε πιάσει από το γιακά αυτό το τερατούργημα
το προβολής στο κεφάλι με τα αναλογικά L3 μπροστά και R3 πίσω.
Να σε καλά.Είχα πεισμώσει μπορεί να μην κοιμόμουν το βράδυ.
Δεν ξέρω αν το λες με μεγάλη δόση υπερβολής. Αν είχα κολλήσει δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσω να παίζω για τόσο πολύ.
Δεν ξέρω αν το λες με μεγάλη δόση υπερβολής. Αν είχα κολλήσει δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσω να παίζω για τόσο πολύ.
Καλά αινοϊτε ότι δεν παίζω 15 ώρες σερί.
Αλλά με είχε πιάσει το πείσμα.
@zzzakos σε τι επίπεδο παίζεις?
Normal επίπεδο είμαι.
Αλλά δεν ήξερα τι ακριβός πρέπει να κάνω και μόλις με έπιανε από το γιακά
όλα τελείωναν.
Peter Molyneux: “Uncharted 2: Wow!” (http://www.gamesthirst.com/2010/07/22/peter-molyneux-uncharted-2-wow/)
Will Uncharted 2 praise ever stop? Apparently not.
The PS3 exclusive game’s been out for months now, and the praise, endless amount of it, continues. From Sucker Punch, to Crystal Dynamics, and now, Lionhead boss, Peter Moyneux.
In an interview with Eurogamer (http://www.eurogamer.net/articles/lionheads-peter-molyneux-interview_1?page=3), the executive was asked “What games have you played over the course of Fable III’s development that struck a chord?” Molyneux mentioned a few titles, including Left 4 Dead 1 & 2 and Heavy Rain also, but Uncharted 2 “took me by surprise at Christmas” he said.
“Uncharted 2: wow! That took me by surprise at Christmas. The quality of that game, their acting… For the first time in a computer game, I really wanted to find out what happened next in the story.
The Fable boss continued: “I thought it was good to great, that story, and the characterisation and the voice acting.”
By the time Uncharted 3 makes it way onto store shelves, a lot would have been said about its predecessor, Uncharted 2. So much to live up to, Naughty Dog.
http://www.gamesthirst.com/2010/07/22/peter-molyneux-uncharted-2-wow/
Nek_Food
23-07-2010, 11:56
Ναι αλλά τα 3.46m για το αποκλειστικό παιχνίδι της χρονιάς σε όλα τα επίπεδα απέναντι στα 8.23m μόνο σε PS3 του όλα τα ρεκόρ σπάω Modern Warfare 2 ή ακόμη και τα 3.70m του Assassin's Creed II της ίδιας χρονικής φουρνιάς περίπου, μου φαίνονται πολύ λίγα γμτ. Δηλαδή τί άλλο θέλει ο κοσμάκης για να αγοράσει το game of the year ακόμα και στα 23€ που έχει φτάσει πια!!!
Καλά τώρα είδα και τα 2.78m του God Of War III και ακόμη χειρότερα τα 1.36m του Heavy Rain... WTF καλά να πάθουμε τελικά, να πήξουμε στα Call of Duty άντε και αν πάει καλά και στο Medal of Honour. Άντε μόνο τα 4.17m του FFXIII μπορείς να πεις ότι τα πήγε σε σχέση με όλα τα ανωτέρω. Ακόμα και Bad Company 2 πούλησε πολύ λίγα απέναντι στο MW2, μόλις το 1.67m (εμένα μου αρέσει περισσότερο).
personGR
23-07-2010, 12:28
Ναι αλλά τα 3.46m για το αποκλειστικό παιχνίδι της χρονιάς σε όλα τα επίπεδα απέναντι στα 8.23m μόνο σε PS3 του όλα τα ρεκόρ σπάω Modern Warfare 2 ή ακόμη και τα 3.70m του Assassin's Creed II της ίδιας χρονικής φουρνιάς περίπου, μου φαίνονται πολύ λίγα γμτ. Δηλαδή τί άλλο θέλει ο κοσμάκης για να αγοράσει το game of the year ακόμα και στα 23€ που έχει φτάσει πια!!!
Καλά τώρα είδα και τα 2.78m του God Of War III και ακόμη χειρότερα τα 1.36m του Heavy Rain... WTF καλά να πάθουμε τελικά, να πήξουμε στα Call of Duty άντε και αν πάει καλά και στο Medal of Honour. Άντε μόνο τα 4.17m του FFXIII μπορείς να πεις ότι τα πήγε σε σχέση με όλα τα ανωτέρω. Ακόμα και Bad Company 2 πούλησε πολύ λίγα απέναντι στο MW2, μόλις το 1.67m (εμένα μου αρέσει περισσότερο).
Ε καλά, πες το Heavy Rain είναι ιδιαίτερο, το God of War 3 υπερβολικά βίαιο (η Αμερική είναι καρά-πουριτανική κοινωνία), το Uncharted2 δεν δικαιολογείται :S
Όπως επίσης και το Alan Wake, αλλά ΚΑΙ το Mass Effect 2...Συμπέρασμα; Δεν είναι το θέμα με τα exclusivities κονσολών, είναι το άγριο marketing...
^^ Ακριβως αυτο που ειπε ο φιλος Person.... ειναι θεμα μαρκετινγκ και σε αυτον τον τομεα ΕΑ και Activision και ορισμενες αλλες εταιρειες διαπρεπουν...
Δεν ειναι τυχαιο που ακομα και ελεεινα games πουλανε καλυτερα απο αριστουργηματα.
Και το U2 παει στα κομματια, τα πηγε ψιλοκαλα για καινουργιο ΙΡ. Το ΜΕ2 ηταν απογοητευτικο....το εγραψα και στο αναλογο θρεντ.... ενα παιχνιδι που εχει παρει διθυραμβικες κριτικες και θεωρειται απο τις πρωτες επιλογες για GOTY να ειναι τοσο χαμηλα? Ειναι απλα απαραδεκτο....
Για το Heavy Rain παντως διαφωνω...ηταν ευχαριστη εκπληξη, το παιχνιδι τα πηγε εξαιρετικα καλα τηρουμενων των αναλογιων της εποχης ,της ιδιαιτεροτητας του και του γεγονοτος οτι προκειται για νεο ΙΡ.
Nek_Food
23-07-2010, 12:48
Δεν διαφωνώ παίδες, όλα όσα λέτε είναι πολύ σωστά, αλλά ρε γμτ τί στο καλό το πήρες το PS3 άμα δεν δώσεις λίγα €€ να πάρεις τα exclusives του; Μην μου πει κανείς ότι πολλοί το έχουν για media player κλπ, ας μείνουμε σε αυτά τα 8.23m PS3 gamers που έτρεξαν να πάρουν το MW2 ΓΙΑΤΙ δεν αγόρασαν και το Uncharted 2, έστω ακόμη και τώρα τόσο καιρό μετά; Κάτι πάει στραβά μέσα στο κεφάλι του PS3 gamer... πως θα κρατήσει και θα αναπτύξει η πλατφόρμα του μελλοντικά exclusives, όταν δεν τα αγοράζει καν το 10% της εγκατεστημένης βάσης, ακόμα και όταν φτάνουν σε τέτοιες εξευτελιστικές τιμές;
enstikto
23-07-2010, 12:54
Δεν διαφωνώ παίδες, όλα όσα λέτε είναι πολύ σωστά, αλλά ρε γμτ τί στο καλό το πήρες το PS3 άμα δεν δώσεις λίγα €€ να πάρεις τα exclusives του; Μην μου πει κανείς ότι πολλοί το έχουν για media player κλπ, ας μείνουμε σε αυτά τα 8.23m PS3 gamers που έτρεξαν να πάρουν το MW2 ΓΙΑΤΙ δεν αγόρασαν και το Uncharted 2, έστω ακόμη και τώρα τόσο καιρό μετά; Κάτι πάει στραβά μέσα στο κεφάλι του PS3 gamer... πως θα κρατήσει και θα αναπτύξει η πλατφόρμα του μελλοντικά exclusives, όταν δεν τα αγοράζει καν το 10% της εγκατεστημένης βάσης, ακόμα και όταν φτάνουν σε τέτοιες εξευτελιστικές τιμές;
Σημείωσε ότι υπάρχουν πόλοι "gamers" οι οποίοι έχουν το ps3 μόνο και μόνο για τα ποδοσφαιρακια, τα ραλακια και το νέο cod.
Οι συγκεκριμένοι δεν ασχολουντε παραπέρα... Τους αρκούν αυτά και τερμα.
&val: Κάτι σχετικό και άσχετο: ξέρω τι σημενει καινούριο IP αλλά ποιες λέξεις περιγράφουν τα αρχικά;
Κοιτα τον τελευταιο καιρο τα exclusives του PS3 πανε καλυτερα σε πωλησεις απο τα περισσοτερα του 360.
Forza 3, ME2 και ιδιως Alan Wake και Crackdown 2 τα πηγαν πολυ χειροτερα απο τα αντιστοιχα exclusives του PS3 εκεινη την περιοδο.
Οχι οτι πηγαν περιφημα αυτα του PS3, απλα καλυτερα απο τα αντιστοιχα του 360.Γενικα φυσικα συμφωνω οτι μακαρι να πουλουσαν περισσοτερο τα παιχνιδια αυτα (και στις 2 πλατφορμες) που πραγματικα το αξιζουν.
@enstikto : Intellectual Property :) (πνευματικη ιδιοκτησια αλα ελληνικα)
foREV-er
24-07-2010, 23:18
Το Uncharted 2 πραγματικά ήταν ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια που επαιξα εδώ και πολύ καιρό (μαζί με το Red Dead Redemption). Ψήνομαι να πάρω τα DLC για να δοκιμάσω να τσιμπήσω και τα online trophies. Αυτοί που έχετε τα map packs ποιές είναι οι εντυπώσεις σας?
Κάθε φορα που παίζω on line game, γράφεται αυτόματος και στο σκληρό δίσκο.:offended: Γίνεται να απενεργοποιήσω αυτή την λειτουργία ? Να μην γράφονται δηλαδή τα παιχνίδια στο σκληρό δίσκο.
overclocker
26-07-2010, 00:46
Δεν τα αποθηκεύει στον σκληρό δίσκο σου ως αρχεία βίντεο,απλα κρατάει συντεταγμένες και πληροφορίες και μετά τις κάνει αναπαράσταση με την μηχανή του παιχνιδιού.
ZEBE1974
21-08-2010, 14:55
uncharted 2 =κορυφη.πηρα την κονσολα πριν μια εβδομαδα για το gow3 αλλα με εχει τρελανει το uncharted 1 και 2.απο τα καλυτερα game που εχω παιξει και στις 2 κονσολες
antoniss
21-08-2010, 15:48
uncharted 2 =κορυφη.πηρα την κονσολα πριν μια εβδομαδα για το gow3 αλλα με εχει τρελανει το uncharted 1 και 2.απο τα καλυτερα game που εχω παιξει και στις 2 κονσολες
Welcome to the Club....!!!!! δεν είσαι ο μόνος.. χαχα:a042:
οπότε καταλαβαίνεις τι περιμένουμε από το 3ο μέρος.....
Pragmatika kai ta 2 games einai logos gia na parei kaneis ps3 :)
ZEBE1974
22-08-2010, 11:27
πρωτα πηρα και τερματισα το 1 και μετα 2 .οπως ακριβως το λετε απλα το 1 εινα παρα μα παρα πολυ καλο αλλα το 2 ειναι κορυφη.ειναι λογος να παρεις κονσολα
sakoulias
22-08-2010, 22:35
:offtopic: starting
Μολις μου ηρθε το Uncharted 2 απο το zavvi (και μαλιστα μολις σε 10 μερες πως το παθαν:bang:) και επειδη διαβαζω για την εξεταστικη δεν μπορω να παιξω γιατι ειμαι σιγουρος οτι αμα κανω το λαθος και το βαλω δεν θα περασω ουτε ενα μαθημα :frusty::frusty:
^^Θα χασεις 2 μερες διαβασμα η και μονο 1 αν το λιωσεις το game. Δεν ειναι και τοσο μεγαλο :)
chris1987
23-08-2010, 11:54
Ρε παιδια να ρωτησω κατι? Γινεται να μαζεψεις ολους τους θησαυρους ή εστω να παρεις ολα τα trophies απο την πρωτη φορα που θα παιξεις και θα πας για τερματισμο ή απαιτειται και δευτερη φορα για αυτον τον σκοπο??
enstikto
23-08-2010, 12:00
Ρε παιδια να ρωτησω κατι? Γινεται να μαζεψεις ολους τους θησαυρους ή εστω να παρεις ολα τα trophies απο την πρωτη φορα που θα παιξεις και θα πας για τερματισμο ή απαιτειται και δευτερη φορα για αυτον τον σκοπο??
Θα χρειαστείς τουλάχιστον 2 φορές αν θες όλα τα trophies καθώς θέλει τερματισμό στο crushing επίπεδο δυσκολίας το οποίο ξεκλειδώνει όταν το τερματίσεις στο hard. Μην σε ανησυχεί αυτό όμως. Το παιχνίδι τα σπάει οπότε τα 2 playthroughs δεν είναι καθόλου βαρετά!
To παιχνιδι απαιτειται να το παιξεις πανω απο μια φορα ανεξαρτητα απο τα trophies και τους θησαυρους. Και αυτο επειδη το παιχνιδι τα σπαει! :)
Giannis7
23-08-2010, 13:10
^^Θα χασεις 2 μερες διαβασμα η και μονο 1 αν το λιωσεις το game. Δεν ειναι και τοσο μεγαλο :)
:a018::a018::a018::a018::a018::a018:
YΣ. Ωραία συμπαράσταση. :P
antoniss
23-08-2010, 14:50
αν εννοείς τους θησαυρούς , ναι μπορείς σε ένα walkthrough να τους βρεις , είναι σύνολο 101 και ξεκλειδώνεις τα αντίστοιχα trophies.
Τα trophies όμως για να βγει η πλατίνα , όπως σου είπε και ο enstikto δεν γίνεται , γιατί ένα trophy είναι να το τερματίσεις στο επίπεδο δυσκολίας crushing η οποία δεν είναι από την αρχή διαθέσιμη , υπάρχουν μόνο easy/normal/hard και αυτή υπάρχει μόνο εφόσον το τερματίσεις μια φορά.
Επίσης θεωρώ πολύ δύσκολο trophy το "200 Kills: GAU - 19 " για να το πάρεις με ένα walkthrough εκτός και αν χάνεις επίτηδες στα 2 σημεία που στο δίνει και κάτσεις καμιά ωρίτσα εκεί !
Πάντως είναι από τα παιχνίδια που χαίρεσαι να παίζεις και δεν βαριέσαι να το τερματίσεις και 2 και 3 φορές ,
εγώ έφτασα τις 5.... και ας το είχα πλατινάρει !:k020:
*επίσης κορυφαίο είναι και το Online του !
Yeap, αλλα δεν σου δινει trophies τοτε ;-)
modecris
23-08-2010, 15:37
Κάτι άσχετο,έχω παίξει έναν σκασμό παιχνίδια co op αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έχω παίξει ως drake.
Υπάρχει επιλογή;
^^ Για τσεκαρε μηπως εχει βαλει επιλογη να εχεις αλλο χαρακτηρα? Καπου επιλεγεις προτεραιοτητα για τους χαρακτηρες που θα σου κατσουν online. Ελπιζω να θυμαμαι καλα. :)
modecris
23-08-2010, 16:00
Το έχω επιλέξει αλλά μπα...όλο elena με βάζει..:Ρ
antoniss
23-08-2010, 16:06
Γίνεται να πας με την μια στο crushing, αν βρεις έτοιμο save game.
αν βάλεις save game από άλλον απλά δεν θα έχεις τρόπαια !
αλλιώς θα βάζανε όλοι το τελευταίο save θα παίζανε το τελευταίο checkpoint και θα παίρνανε την πλατίνα !
Nα σε εβγαζε Chloe τουλαχιστον <33
enstikto
23-08-2010, 16:31
Νομίζω ότι τον ρόλο του Drake τον παίρνει αυτός που συνδέετε πρώτος στο παιχνίδι. Δοκίμασε να κάνεις create game εσύ...
chris1987
23-08-2010, 19:01
Καταλαβα παιδια(οσον αφορα τα trophies) και σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Eξαλλου ειμαι στην μεση του παιχνιδιου και το παιχνιδι ειναι πολυ διασκεδαστικο και οπως αναφερατε και εσεις ανετα ξαναπαιζεται!!!
Terastios
24-08-2010, 00:29
φιλε το επαιξα 3 φορες απο την αρχη,μετα ανα πιστα για τα βραβεια ,και μετα ξανα για τα μεταλια .... και ολα αυτα για να ξεκλειδωσω τον Μαρκο πολο για το ον λινε που ειναι απο τα καλυτερα ,να πω την αληθεια αν δεν ειμουνα στο εξοχικο μου και χωρις ιντερνετ δεν υπηρχε περηπτωση να το κανω ,οχι γιατη δεν μου αρεσει ισα ισα αλλα θα ελιωνα ον λινε ,δεν ξεκολας ^^
Οσο για την επιλογη χαρακτηρα στο ον λινε πατας R1 Μπαινεις στο store και μετα πας στους χαρακτηρες αλους αγοραζεις αλλα ειναι δωρεαν ,μπορεις να τους κανεις enable και απο εκει αλιως πατας τετραγωνο και το κανεις απο το προφιλ σου αυτα .
Giannis7
27-08-2010, 02:08
Το τερμάτισα κι εγώ σήμερα. Καταπληκτικό, όλα καλοφτιαγμένα... Οι διάλογοι, τα γραφικά, τα τοπία, τα πάντα... Περιμένω το 3ο με ανυπομονησία.
Καλημέρα! Είπα και εγώ να το δοκιμάσω και το νοικιασα. Ε αυτό ήταν μια που το νοικιασα και μια που το παραγγειλα! Απλά ΚΑΤΣΠΛΗΚΤΙΚΟ! Δεν με έχει ενθουσιάσει κανένα παιχνίδι τόσο πολύ εδώ και πολύ χρόνο ! Ενα πράγμα σαν ταινία! YouTube- PlayStation 3 - Commercial - Uncharted 2
Κάντε με add στο PSN να παίζουμε παρέα.
δοκιμασε και το πρωτο μερος της σειρας. ειναι κ αυτο πολυ καλο.
δοκιμασε και το πρωτο μερος της σειρας. ειναι κ αυτο πολυ καλο.
Σίγουρα θα το δοκιμάσω. :a042:
Καλημέρα! Είπα και εγώ να το δοκιμάσω και το νοικιασα. Ε αυτό ήταν μια που το νοικιασα και μια που το παραγγειλα! Απλά ΚΑΤΣΠΛΗΚΤΙΚΟ! Δεν με έχει ενθουσιάσει κανένα παιχνίδι τόσο πολύ εδώ και πολύ χρόνο ! Ενα πράγμα σαν ταινία! YouTube- PlayStation 3 - Commercial - Uncharted 2 (http://www.youtube.com/watch?v=kaVsmnpEtE0&feature=youtube_gdata_player)
Κάντε με add στο PSN να παίζουμε παρέα.
Αυτός στο βίντεο έχει αυτή τη θεά και κάθεται και παίζει uncharted? Όχι πως είναι κακό παιχνίδι, αριστούργημα είναι, αλλά μπορούν να παίξουν κανένα co-op στην κρεβατοκάμαρα. Αυτό το παιχνίδι που λέω είναι και move compatible.:whistle::whistle::whistle:
Υπάρχει κάποια περίπτωση να δούμε uncharted 2 game of the year edition?
αν και αργησα το τερματισα και εγω οτι καλυτερο εχω παιξει στο ps3 απο ολες τις αποψεις γραφικα,σεναριο κλπ αντε ελπιζω το 3 να ειναι ακομα καλυτερο οσο γινεται δηλαδη!
sakoulias
22-09-2010, 23:58
:offtopic:
Παρακαλω να κλειδωθει το παρον θεμα μεχρι να τελειωσω την εξεταστικη γιατι βλεπω οτι υπαρχουν ατομα που παιζουν και συγχιζομαι :hysterical::hysterical:
Sony dates and details Uncharted 2 GOTY edition for the US (http://www.vg247.com/2010/09/28/sony-dates-and-details-uncharted-2-goty-edition-for-the-us/)
Παιδια επειδη σκεφτομαι να παρω το Uncharted 2 θα ηθελα να σας ρωτησω: Μπορει καποιος να παιξει κατ'ευθειαν το 2 η δε θα καταλαβει τιποτα και πρεπει να παιξει το 1 πρωτα για να μπει στο κλιμα?
Θα συνιστουσα να παιξεις πρωτα το 1, οχι επειδη συνδεεται η ιστορια του αμεσα με το 2. Αυτοτελη επισοδεια ειναι και μπορει ο καθενας να παιξει το 2 χωρις να παιξει το 1. Ομως ειναι πολυ καλυτερη η εμπειρια αμα εχεις "γνωρισει" τους πρωταγωνιστες απο το 1ο παιχνιδι. Θα ευχαριστηθεις πολυ περισσοτερο το 2ο παιχνιδι ετσι και καποιες ατακες του Among Thieves προκαλουν τρελο γελιο, αλλα θα τις καταλαβεις μονο αν εχεις παιξει το πρωτο μιας και αναφερονται σε αυτο.
Κατα τα αλλα η κεντρικη ιστορια δεν εχει αμεση σχεση με το πρωτο. Και τα 2 παιχνιδια ειναι εξαιρετικα και θα ελεγα να μην θυσιασεις το 1ο χαρην του 2ου :)
ΥΓ: σε ζηλευω που τα ξεκινας τωρα και τα 2 παιχνιδια! :)
Καλυτερα να παιξεις το 1 πρωτα. Η ιστορια εχει μια μικρη συνδεση, με τους
πρωταγωνιστες και μονο. Παιζεις το 1, χαζευεις με τα γραφικα και το game γενικα,
δενεσαι και με τους πρωταγωνιστες και πας στο 2 ετοιμος να μαζεψεις τα σαγονια σου με τα γραφικα το gameplay και γενικα με το ολο concept.
Τα βρισκεις και τα δυο με κανα 45αρι ευρω
edit: Με προλαβε ο val
Nek_Food
08-10-2010, 10:15
ΥΓ: σε ζηλευω που τα ξεκινας τωρα και τα 2 παιχνιδια! :)
so true...
Πάντως και εγώ συμφωνώ με τους άνω. Ναι είναι ανεξάρτητες οι ιστορίες, μπορούν να σταθούν μόνα τους. Αλλά το πρώτο Uncharted αν και είχε τα θεματάκια του (tearing/χειρισμός πχ χειροβομβίδες), αξίζει μιας και η ιστορία, οι ήρωες, τα περιβάλλοντα, οι μάχες τα σπάνε και σαν τίτλος παραμένει κορυφαίος ακόμη και σήμερα. Λόγω τιμής, αν και το έχω τερματίσει ήδη 2 φορές (μία χωρίς τρόπαια και μία με τρόπαια) ψήνομαι να παίξω το πρώτο ξανά στην μεγαλύτερη δυσκολία για να θυμηθώ τα παλιά και να τσιμπήσω παράλληλα και την πλατίνα που μου λείπει. Πάντως στο πρώτο θα "γνωριστείς" καλύτερα με τους 3 βασικούς πρωταγωνιστές και στο δεύτερο θα τους νιώθεις ήδη φιλαράκια σου. Στο δεύτερο κατά κάποιο τρόπο θεωρεί αυτονόητο ότι τους γνωρίζεις ήδη.
Ε τοτε λεω να τα παρω και τα 2 και να ξεκινησω απο την αρχη. Ξερει κανεις αν μπορω να βρω καπου πακετο και με τα 2 σε καλυτερη τιμη η πρεπει να τα παρω ξεχωριστα?
Θα συνιστουσα να παιξεις πρωτα το 1, οχι επειδη συνδεεται η ιστορια του αμεσα με το 2. Αυτοτελη επισοδεια ειναι και μπορει ο καθενας να παιξει το 2 χωρις να παιξει το 1. Ομως ειναι πολυ καλυτερη η εμπειρια αμα εχεις "γνωρισει" τους πρωταγωνιστες απο το 1ο παιχνιδι. Θα ευχαριστηθεις πολυ περισσοτερο το 2ο παιχνιδι ετσι και καποιες ατακες του Among Thieves προκαλουν τρελο γελιο, αλλα θα τις καταλαβεις μονο αν εχεις παιξει το πρωτο μιας και αναφερονται σε αυτο.
Κατα τα αλλα η κεντρικη ιστορια δεν εχει αμεση σχεση με το πρωτο. Και τα 2 παιχνιδια ειναι εξαιρετικα και θα ελεγα να μην θυσιασεις το 1ο χαρην του 2ου :)
Συμφωνω!! και εγω την "πατησα" με την αγορα πρωτα του 2, μετα μονο και μονο για να "καταλαβω" διαφορα πραγματα και καταστασεις αγορασα και το 1!!!
Ε τοτε λεω να τα παρω και τα 2 και να ξεκινησω απο την αρχη. Ξερει κανεις αν μπορω να βρω καπου πακετο και με τα 2 σε καλυτερη τιμη η πρεπει να τα παρω ξεχωριστα?
Δεν ξερω για πακετο, αλλα θα τα βρεις σε πολυ καλες τιμες και τα 2 καθως εχουν κυκλοφορησει σε platinum εκδοσεις :)
Ωραια! Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια.
ZEBE1974
08-10-2010, 13:24
Ωραια! Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια.
φιλε μου δεν ξερω αν εχεις αλλα games αλλα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ξεκινησεις με αυτα τα 2 για μενα η ναυαρχιδα του ps3
antoniss
08-10-2010, 14:10
κάτι άλλο , στο Online βρίσκετε αρκετούς για να παίξετε ?
και αν ναι τι ώρες ?
2-3 φορές βράδυ και δεν έβρισκα αρκετό κόσμο!
κάτι άλλο , στο Online βρίσκετε αρκετούς για να παίξετε ?
και αν ναι τι ώρες ?
2-3 φορές βράδυ και δεν έβρισκα αρκετό κόσμο!
Δε ειμαι και του on line, αλλα το σ/κ που εβαλα λιγο το πρωι και βραδυ, βρηκα ανετα κοσμο. Χωρις να παιρνω και ορκο ειχε γυρω στους 5000. Δεν ειναι τρελο νουμερο,
αλλα μπορεις να παιξεις ανετα
φιλε μου δεν ξερω αν εχεις αλλα games αλλα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ξεκινησεις με αυτα τα 2 για μενα η ναυαρχιδα του ps3
Δεν το εχω καιρο το PS3 αλλα εχω τα: GT5 Prologue, Killzone 2, Buzz που ειχε οταν το αγορασα και μετα πηρα PES10 και Heavy Rain. Αποφασισα να συνεχισω με τη σειρα Uncharted γιατι διαβασα τα καλυτερα σχολια εδω στο forum.
Dominator46
14-10-2010, 16:28
??? ?? ??????.??? ?? ??????? ?? trophie ??? ?? Charted ???? hard ??? crushing ????????,?????? ?? ??????????? ??? ??? ??????????? ?? ????????? ??? ?? levels ??? hard ? ???? ?? ????????? chapter??????? ?????? ???? ?? ????? ??? ??????????,?????? level 4 ???? level 7 ????? ?? ?? ????????? ????
________
Pattaya condominiums (http://pattayaluxurycondos.com)
^^ οχι φιλε πρεπει να το ξεκινησεις απο την αρχη. Αλλωστε για να ξεκινησεις το crushing θα σε βαλει απο μονο του αναγκαστικα να ξεκινησεις απο την αρχη.
Dominator46
14-10-2010, 17:54
???????????.??.???? ??? ??? ????!
________
EASY VAPE VAPORIZER (http://vaporizers.net/easy-vape)
Dominator46
14-10-2010, 18:27
??? ???? ?????.??? ?????????? ?? cheats.??????
________
ItanHot4U live (http://camslivesexy.com/cam/ItanHot4U)
^^ Δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις cheats την πρωτη φορα που θα παιξεις το crushing επιπεδο, λογικο , αλλιως δεν θα ειχε νοημα το ολο θεμα με το trophy :)
Dominator46
14-10-2010, 19:33
??? ?? ?????? ??? ?? ?? ??????????????.??????? ??? :p
________
DianaAngel live (http://camslivesexy.com/cam/DianaAngel)
παιδια ξεκινησα να παιζω το uncharted 2 τις προαλλες.εστω και καθυστερημενα μπορω να πω οτι ειναι πραγματικο διαμαντι..ειμαι περιπου στο 40 % του παιχνιδιου.εχω μια ερωτηση ομως.μερικες φορες στο παιχνιιδι οταν σκοτωνω καποιον εχθρο και παω να παρω το οπλο του με το τριγωνο μου βγαζει το εικονιδιο για να το ανταλαξω με αυτο που εχω εκεινη την στιγμη αλλα διπλα απο το εικονιδιο του Δ εχει και εναν μπλε κυκλο που αν καταλαβαινω καλα εχει ζωγραφισμενη κατι σαν κουκουλα η κατι παρομοιο..τι ειναι αυτο γιατι το βγαζει?θυμαμαι οτι στο πρωτο παιχνιδι δεν ειχε κατι τετοιο.
Ο "ninja" που σου βγάζει, αν θυμάμαι καλά, είναι γιατί τον έφαγες stealthy και κερδίζεις bonus πυρομαχικά (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων).
Thanks Desmond.Ναι ενας "νιντζα" ειναι τελικα αυτο το εικονιδιο που βγαζει διπλα απο το Δ.Το δοκιμασα στον ιδιο εχθρο που τον σκοτωσα μια με stealth και μια με τα οπλα και μονο την πρωτη φορα μου εδωσε εκτος απο το οπλο του και χειροβομβιδα.
Dominator46
27-10-2010, 15:56
???? ????????? ?????? ?? DLC kai to Online??
________
Class Action Lawfirm (http://classactionsettlements.org/)
antoniss
27-10-2010, 16:09
Εχει δοκιμασει κανεις το DLC kai to Online??
έχεις ήδη αργήσει.....χαχα:makefun:
σοβαρά τώρα , το online ήταν κάτι το απρόσμενο για αυτό τον τίτλο , κανείς δεν περίμενε όταν ανκοινώσανε ότι θα έχει online ότι θα είναι τόσο καλό !
δοκίμασέ το θα καταλάβεις....
εγώ πάντως όταν έμπαινα πιο συχνά είχα πορωθεί σαν τις εποχές που καιγόμασταν για counter strike ....:frusty:
HELL1NAS
28-10-2010, 02:58
μου άρεσε περισσοτερο η ιστορια του 1ου. Περιμένω βεβαια για το 3ο.
HELL1NAS
28-10-2010, 03:00
το online παντως στο 2 δεν ειχε ενδιαφέρον και λιγος ο κόσμος
To online του Uncharted 2 ειναι ολοκληρωμενο νομιζω. Δεν μπηκε απλα
για να μπει.
Απο κει και περα και απο αποψεις φιλων που εχουν καει σε CoD και KZ2,
το online του Uncharted δεν τους αρεσει και το βρισκω λογικο.
Απο κοσμο παντως, νομιζω οτι πρεπει να εχει ενα μεσο ορο γυρω
στους 10.000, που δεν το λες πολυ σε σχεση με με MW, αλλα
τη δουλεια σου την κανεις
Nek_Food
28-10-2010, 22:50
Εμένα πάντως το online του μου άρεσε αρκετά έως πολύ και όσο το έπαιξα το βρήκα τίμιο προς όλους τους παίκτες, έμπειρους και αρχάριους. Δεν καίγομαι πολύ στα multi, αλλά το uncharted είναι από αυτά που μπορεί να κατατάξω στα Likes μαζί με του Killzone 2 και του Bad Company 2 ενώ το MW2 είναι μάλλον στα dislikes μου. ;) Έχει και co-op παιχνίδι για όσους αρέσκονται, βρες παρέα και παίξε το, είναι καλό και αυτό.
Εμένα πάντως το online του μου άρεσε αρκετά έως πολύ και όσο το έπαιξα το βρήκα τίμιο προς όλους τους παίκτες, έμπειρους και αρχάριους. Δεν καίγομαι πολύ στα multi, αλλά το uncharted είναι από αυτά που μπορεί να κατατάξω στα Likes μαζί με του Killzone 2 και του Bad Company 2 ενώ το MW2 είναι μάλλον στα dislikes μου. ;) Έχει και co-op παιχνίδι για όσους αρέσκονται, βρες παρέα και παίξε το, είναι καλό και αυτό.
σημερα τελειωσα αυτην την παιχνιδαρα οσον αφορα το main campaign και ειπα να μπω και λιγο online να δω τι γινεται.
δοκιμασα το κλασικο deathmach και το co-op που εχει.
λοιπον οσον αφορα το co-op μαλλον ετυχε και επαιζα με παιδακια του δημοτικου που δεν ξερανε τι επρεπε να κανουμε η με εντελως μ@λ@κες..
ημασταν 3 ατομα εγω και αλλοι 2.μας εβγαλε σε μια πιστα κ επρεπε να κανουμε κατι.στην αρχη στο πρωτο κυμα των εχθρων ολα κομπλε παιζαμε μια χαρα,παρολο που δεν ηξερα τι πρεπει να κανεις πως ειναι το online και αλλα διαφορα του mode αυτου.τεσπα τελειωνουμε τους πρωτους εχθρους και μας βγαζει ενα εικονιδιο για να παμε να ανοιξουμε μια πορτα.πηγαινω κ περιμενω.καθομαι κανα 2λεπτο κ παω εκει που ηταν κ οι αλλοι δυο.και τι κανανε οι μ@λ@κες?
ειχαν καθησει σε μια γωνια διπλα απο εναν γκρεμο κ σκοτωνε ο ενας τον αλλον με τις χειροβομβιδες.μετα πηγαινε ο ενας διπλα απο τον χτυπημενο συμπαικτη αλλα αντι να πατησει το Δ για να τον κανει revive κατι εκανε(προφανως παταγε καποιο πληκτρο αλλα δεν ξερω ποιο)και πηγαινε απο διπλα κ κοροιδευε τον χτυπημενο συμπαικτη!!και μολις τελειωνε του ενος οι χειροβομβιδες τσουπ,εκανε ενα αλμα στον γκρεμο για να κανει respawn με χειροβομβιδες.με πηρανε χαμπαρι που τους κοιταζα κ μετα κυνηγαγανε εμενα,με σκοτωνανε κ ερχοντουσαν απο διπλα μου κ δεν με κανανε revive.
μετα ετυχε χτυπησε το κινητο κ οση ωρα μιλαγα το αφησα το παιχνιδι κ αυτοι το βιολι τους.με σκοτωνανε κ ερχοντουσαν απο διπλα για να με χλευασουν!!!!!πρεπει να ηταν πολυ μ@λ@κες!τελικα αναγκαστηκα κ εκανα leave game κ εχασα κ 10.000 $ που ειχα μαζεψει απο τα πρωτα παιχνιδια!!
τελικα αυτο πως γινεται να πας κ να κοροιδευεις του αλλον αντι να τον κανεις revive?ποιο κουμπι πρεπει να πατησεις?
περα απο αυτους τους δυο πανηλιθιους το online μου αρεσε πολυ.το μονο σπαστικο ειναι οτι στο deathmach εχει μονο 10 παικτες,5 απο την καθε μερια.
Ασε Fotara σε κατι τετοιους εχω πεσει και γω και εχω χασει και λεφτα και rank.
Αν σου ξανακατσει τετοια περιπτωση, κλεισε το router, ετσι δεν χανεις τιποτα μετα
απ τα update.
Mολις παρω το καινουριο μου ps3, γιατι το 60αρι μου κανει κορδελες,
ετοιμασου να παιξουμε κανα co-op
@psx3
Αυτο ηθελα να πω και γω και συμφωνω σε ολα οσα λες, οπως συμφωνω με τον
Nek περι KZ2, ΒC2 και MW2
αντα θα βρισκεις ηλιθιους στο online...γι αυτο και εμενα με απωθει αυτος ο τροπος παιχνιδιου και αν παιξω ονλινε θα φροντισω τις περισσοτερες φορες να ειναι με φιλους! :)
Ασε Fotara σε κατι τετοιους εχω πεσει και γω και εχω χασει και λεφτα και rank.
Αν σου ξανακατσει τετοια περιπτωση, κλεισε το router, ετσι δεν χανεις τιποτα μετα
απ τα update.
Mολις παρω το καινουριο μου ps3, γιατι το 60αρι μου κανει κορδελες,
ετοιμασου να παιξουμε κανα co-op
@psx3
Αυτο ηθελα να πω και γω και συμφωνω σε ολα οσα λες, οπως συμφωνω με τον
Nek περι KZ2, ΒC2 και MW2
α δεν το ηξερα αυτο οτι αμα κλεισω το router δεν θα μου δωσει ποινη.thanks.οταν παρεις το καινουριο ps3 εδω ειμαι εγω να παιξουμε να γουσταρουμε!αντε γιατι με ους ξενους απο το πρωτο παιχνιδι εφαγα ξενερα!!
αντα θα βρισκεις ηλιθιους στο online...γι αυτο και εμενα με απωθει αυτος ο τροπος παιχνιδιου και αν παιξω ονλινε θα φροντισω τις περισσοτερες φορες να ειναι με φιλους! :)
συμφωνω με αυτο που λες καλυτερα ειναι να παιζεις με φιλους στο online αλλα το θεμα ειναι οτι τωρα ξεκινησα να παιζω online σε αυτο το παιχνιδι.οσο να'ναι ο κοσμος το εχει ψιλοπαρατησει τουλαχιστον απο αυτους που εχω φιλους και βλεπω τι παιχνιδια παιζουν.πιο παλια παιζανε αρκετοι το uncharted 2 αλλα τωρα δεν ασχολουνται πολυ..
θα μου πει καποιος πως γινεται αυτο το κολπακι τελικα να πας δηλαδη διπλα στον αλλον και να τον χλευαζεις?ειχε πολυ πλακα ο χλευασμος που εκανε η chloe!!!!!!
Terastios
29-10-2010, 18:09
Ανακοίνωση για τα παιδια που παιζουνε uncharted 2 On line σημερα ξεκινανει LAB απο τισ 20 00 29/10/10 εως 1/11/10 8 00 το οπιο θα εχει εχτρα Skins και διπλα λεφτα ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια για οσους θελουνε να ανεβασουνε LVL
Για οσους δεν ξερουνε τα λεφτα που παιρνεις σε καθε ματς ανεβαζουνε την ασπιδα που εχει πανω αριστερά και αυτο αντίστοιχή σε LVL οσο πιο πολλοι ανεβενης τοσο πιο πολλα λεφτα ζηταει και πιο δυσκολο γινεται ,ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια για τους μικρους σε LVL να ανεβουνε και να ξεκλειδωσουν τα Booster θετικα και αρνητικα βεβεα οσοι εχουνε αρνητικα ειναι περιτα ολα αυτα γιατη τα ξερουνε πως παιζεται ,απλα να μπουνε και αλλα παιδια να δουνε πως ειναι αυτο το καταπληκτικο παιχνιδη και στο ν λινε το οπιο τον τελευταιο καιρο εχει πανο απο 55000+ ημερεσιος .
Ανακοίνωση για τα παιδια που παιζουνε uncharted 2 On line σημερα ξεκινανει LAB απο τισ 20 00 29/10/10 εως 1/11/10 8 00 το οπιο θα εχει εχτρα Skins και διπλα λεφτα ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια για οσους θελουνε να ανεβασουνε LVL
Για οσους δεν ξερουνε τα λεφτα που παιρνεις σε καθε ματς ανεβαζουνε την ασπιδα που εχει πανω αριστερά και αυτο αντίστοιχή σε LVL οσο πιο πολλοι ανεβενης τοσο πιο πολλα λεφτα ζηταει και πιο δυσκολο γινεται ,ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια για τους μικρους σε LVL να ανεβουνε και να ξεκλειδωσουν τα Booster θετικα και αρνητικα βεβεα οσοι εχουνε αρνητικα ειναι περιτα ολα αυτα γιατη τα ξερουνε πως παιζεται ,απλα να μπουνε και αλλα παιδια να δουνε πως ειναι αυτο το καταπληκτικο παιχνιδη και στο ν λινε το οπιο τον τελευταιο καιρο εχει πανο απο 55000+ ημερεσιος .
για δωσε καμια εξηγηση για τα αρνητικα boosters να μαθουμε και εμεις τι ειναι!!οκ με τα θετικα το καταλαβαινω αλλα με ταρνητικα γιατι να τα εχει.το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι επειδη ειναι αρνητικα τα boosters γινεται ακομα πιο δυσκολο το game οποτε παιρνεις περισσοτερα χρηματα.
αυτο που λες για την ασπιδα που γραφει το level που εισαι.εχω φτασει στο 16 level και εχω καποια χρηματα,δεν θυμαμαι ακριβως.ανα αγορασω καποιο booster η skin αυτα τα χρηματα μειωνονται αλλα το level κατεβαινει η μενει το ιδιο?
επαιξα λιγο σημερα online αλλα με ξενερωσε γιατι ειχε αρκετα προβληματακια.σε καποια παιχνιδια αλλαζε συνεχεια host σε καποια αλλα ειχε παρα πολυ lag και στα υπολοιπα παιχνιδια εκανε να βρει παικτες κανα δεκαλεπτο και βαλε.και παιζαμε στο deathmach που μπαινει κ ο περισσοτερος κοσμος.σαν παιχνιδι στο online κομματι ειναι καλο αλλα εχει αρκετα προβληματακια.τουλαχιστον εγω αυτα ειδα σημερα που επαιξα κανα διωρο...
Lag? Δεν εχω δει ποτε, τουλαχιστον τοσο, οσο να εχω προβλημα. Το μονο
που με εχει σπασει ειναι το να βρει παικτες. Εκει οντως εχει ενα θεματακι.
Τerastios πες μας για το αρνητικο Booster. Πρωτη φορα το ακουω.
Δεν εχω παρει χαμπαρι γι αυτο...
Ααααα και πες μας αν περασες το απιστευτο ρεκορ -σε ωρες- online που εκανες
την προηγουμενη φορα :a045:
Terastios
30-10-2010, 10:48
οταν αγοραζετε boosters δεν χανετε χρημματα απο το lvl αρα μην σκατε και για να ξερετε οσο δεν εχετε αρνητικα τα οπια ειναι για να περνεται περισσοτερα χρημματα ανα 5 kill που κανετε στο παιχνιδι θα αγορασετε και θα εχετε στο επανω το down the irons.kai fleet foot στο κατω ειναι τα καλυτερα ,τα αρνητικα τα αγοραζετε και μπορειτα να τα δειτε πατωντας το R1 απο το 51 lvl το πρωτο πρεπει να κανεις kill με ανηχτο στοχο δλδ χωρις να πατασ L1 οταν σημαδευεις,παιρνεις 10000 ανα 5 kill,το επομενο και πιο αγγουρι και μεην το βαλετε ποτε ειναι η μιση ζωη δινει 20000 ανα 5 αλλα δεν παλευεται ...μετα εχουμε το γιαλυνο σαγονι αυτο αν σας ωαρεσουνε μια σφαλιαρα πατε αδιαβαστη... χαχαχα αλλα οταν βαρασ απο μακτια ειναι μια χαρα και σας δινει 12500 ανα 5 και τελευταιο στα 58 lvl ειναι το τιμημενο come and get some το οπιο σας βλεπουνε ολοι οσοι ειναι κοντα σας πανο σας κατω σας κλπ δηνει 25000 αλλα ειναι αρκετα δυσκολο μεχρη να το συνηθησεις να μην μπαινεις γιουργια γιατη σε εχουνε δει και σε περημενουνε
οσο για το ρεκορ 21 ωρες δεν το εσπασα σημερα θα παιξω φαντασου δεν ασχοληθηκα καθολου ειχα σκοπο να παω 60 lvl θελω αλλα 9 μυρια σημερα θα τα παρω και μετα τερμα τα αρνητικα φιλε μου με κουρασανε παρα πολυ ,λοιπον αυτα ελπιζω να βοηθησα φιλια και καλο παιχνιδι σε ολους !
Mπορει δεν το εχω ψαξει τοσο, ουτε κανω συχνα disconect για πλακα.
Κανα δυο φορες που χρειαστηκε παντως (περιπτωση οπως του Fotara) δεν
εχασα τιποτα.
Τωρα που το λες, νομιζω πως ειχα φτασει στα 90δευτερα ποινη, αλλα δεν θυμαμαι
το προστιμο σε λεφτα και αν μου ειχε δωσει τετοιο προστιμο.
Θυμασαι στην αρχη με τα συχνα disconect και την αφαιρεση λεφτων
και xp. Εκει το ειχα παρατησει μεχρι που εγινε το αναλογο patchaακι.
Τεσπα το σοβαρο θεμα για μενα αυτη τη στιγμη ειναι πως δεν μπορω να παιξω
το Uncharted, τωρα που το παιζει η μιση friend list, λογω προβληματος του
ps3
λοιπον για το lag που εγραψς χτες οντως ηταν πολυ τραγικα τα πραγματα.βεβαια εσεις που παιζετε πιο συχνα και πιο πολυ καιρο θα ξερετε καλυτερα.οσον αφορα αυτο που μου ειπες για το router δεν ισχυει.το δοκιμασα χτες γιατι ειχα ενα invite για party και επρεπε να βγω απο το παιχνιδι που επαιζα εκεινη την ωρα.εκλεισα το router και το ανοιξα παλι αμεσως.εγινε αποσυνδεση αλλα μετα μολις ξανασυνδεθηκε μου εβγαλε ενα μνμ στην οθονη οτι την τελευταια φορα που επαιξα δεν τερματισα σωστα το παιχνιδι και μου δωσανε χρηματικη ποινη.χωρια απο αυτο εφαγε και ενα κολλημα με το nat type και δεν μπορουσα να συνδεθω!τελος παντων μετα απο κανα δεκαλεπτο ειχαν στρωσει ολα..
ξαναπαιξα σημερα αλλα χωρις τα χθεσινα προβληματα.ελαχιστο εως μηδενικο lag και κανενα προβλημα στο να βρει παιχτες.επαιξα και ενα survivor mode και ηταν ολα τα λεφτα το συγκεκριμενο.καλη φαση θα ειναι να παιζεις με καποιον φιλο με ακουστικο κιολας!εγω επαιζα με εναν ξενο,φυσικα ο τυπος ηταν απαιχτος,το ηξερε πολυ καλα το παιχνιδι.
j.dnls (http://www.ps3forums.gr/vb/member.php?u=3119) φτιαξε το μαραφετι γρηγορα φιλαρακι για να παιζουμε να γουσταρουμε!!
Terastios
31-10-2010, 11:17
παιδια μην μπερδευτε τα πραγματα LAG στο παιχνιδι δεν υπαρχει ο μονος τροπος ειναι ο τεχνικος δλδ , καπια καλοπαιδα που ειναι αχρηστα να παιξουνε αλιως εχουνε φειαξη LAG διακοπτη το οπιο ειναι πολυ απλο να γινει , τη κανει 8α σας πω τη νωρα που το παταει παγωνετε εσεις και σας σκοτώνει πιο ευκολα οι περισοτεροι που το κανουνε αυτο παιζουνε με sniper για να μην το καταλαβενετε μιας και σας τρωει με μια σφαιρα ,αλλα αν δειτε οτι σας βαρεσε με ΑΚ 47 μια σφαιρα και πεθανατε εχετε φαει ολη την γεμηστηρα ,τεσπα οσοι θελετε να δειτε ν να μαθετε παραπανο εχει παρα πολλα βιντεακια στο you tube....
Terastios
01-11-2010, 16:38
Σημερα στις 20 00 (δεν ξερω αν επρεαζει οτι πηγαμε μια ωρα πισω αρα στις 19 00) τελειωνουν τα διπλα λεφτα οπιος προλαβε προλαβε παιδια εγω το ειπα ετσι !
παιδια στην παιχνιδαρα αυτη λεει το online??
και βεβαια λεει! Και πολυ μαλιστα! Διασκεδαστικοτατο και εθιστικοτατο και στο co-op και στο multiplayer. :)
AriStos13
01-11-2010, 21:30
για το platinum δεν χρειαζονται τα online τροπαια ε?
ειναι ανεξαρτητο απο το ενα? δηλαδη πρεπει να ξερω τι εγινε στο ενα για να παιξω το στορυ του 2??τις κανω αυτες τις ερωτησεις γιατι σημερα μου το εδωσαν δωρο :p
ειναι ανεξαρτητο απο το ενα? δηλαδη πρεπει να ξερω τι εγινε στο ενα για να παιξω το στορυ του 2??τις κανω αυτες τις ερωτησεις γιατι σημερα μου το εδωσαν δωρο :p
Γυρνα στη σελιδα 32
για το platinum δεν χρειαζονται τα online τροπαια ε?
Οχι δεν χρειαζονται
Nek_Food
02-11-2010, 09:19
Βασικά AriStos13 χρειάζονται μόνο τα δύο που υπήρχαν στο βασικό παιχνίδι και εάν θυμάμαι καλά αφορούν μόνο να παίξεις ένα co-op και ένα multi παιχνίδι.
Ήτοι τα:
Thrillseeker - Complete one Competitive Multiplayer game
&
Buddy System - Complete one Cooperative Multiplayer game
HarrisDo
24-11-2010, 00:30
Η Sony, μαζί με την Naughty Dog θα παρευρεθούν στα Video Game Awards του Spike TV φέτος, και είναι πλέoν επίσημο ότι εκείνη τη βραδιά θα γίνει και αποκάλυψη ενός αποκλειστικού τίτλου για το PS3. Σύμφωνα με το Kotaku, το παιχνίδι που θα ανακοινωθεί θα είναι το Uncharted 3, με κάποιο teaser ίσως. Η Sony έχει παράδοση στο να ανακοινώνει παιχνίδια στην εκπομπή αυτή, όπως πέρσι με το νέο Socom. Μην ξεχνάτε ότι το Among Thieves πρωτοεμφανίστηκε στην ίδια εκπομπή.
Hell Yeah... αλλα ρε Sony ημαρτον... αε μας λιγο να εχουμε το κεφαλι μας συγκεντρωμενο στο GT5 για λιγο καιρο...αμα μου ανακοινωσουν και Uncharted 3 και δω και υλικο, ε παει το κεφαλι μου, δεν θα μπορω να ευχαριστηθω GT μετα... :(
Terastios
24-11-2010, 11:16
Δώστε το 3 στον ΛΑΟ !!!
λίγο νωρίς δεν είναι για το 3; το 2 μετά από πόσο καιρό βγήκε από το 1 ;
2 χρονια μετα βγηκε. Μα και να ανακονωθει τωρα για το τελος 2011 θα το περιμενουμε, ακριβως 2 χρονια μετα το Uncharted 2.
καλά ναι έχεις δίκιο εγώ φοβάμαι αλλά πράματα τώρα που θα γίνει ταινία μην το ξεφτιλισουν το πράμα.
re paidia apo xthes mou bgazei (error syncing patches) k tetoia apo xthes sto online!ta bgazei se kanenan allon :( ?
Καλησπέρα παιδιά.Έχω πρόβλημα με το uncharted το 2.Από τη στιγμή που η κονσόλα πήρε το 3.55 firmware δε μου παίζει καν το παιχνίδι.Ούτε στο single αλλά ούτε και στο multiplayer.Νοίκιασα το παιχνίδι και από το seven, ούτε εκείνο το παίζει.Άρα δεν φταίει το δισκάκι μου, ούτε όμως και το laser της κονσόλας γιατί τα άλλα παιχνίδια τα παίζει κανονικά.Να σημειώσω ότι έχω USA account ενώ το game το είχα πάρει από UK.Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Έχω ξενερώσει άσχημα που δεν μπορώ να παίξω!
dimitrisasp
12-12-2010, 22:34
Παιδια ποση ωρα κραταει περιπου το single player?
Πες μου οτι δεν το εχεις παιξει....
dimitrisasp
13-12-2010, 13:45
Πες μου οτι δεν το εχεις παιξει....
:P Eεεε.. Ναι.. :e080: Ειμαι ο τελευταιος μαλλον ε? :P
ε... σορρυ αλλα ΔΕΝ απαντω στην ερωτηση σου!!! :)
Απλα παιξε το παιχνιδι και μην σε απασχολει η διαρκεια του. Αν δηλαδη χασεις αυτο το παιχνιδι επειδη σε προβληματιζει το ποσο λιγο ή ποσο πολυ διαρκει θα χασεις μια καταπληκτικη εμπειρα χωρις λογο πραγματικα. :)
dimitrisasp
13-12-2010, 14:11
^^ Χαχαχα! Οκ τωρα που ερχονται οι γιορτες θα το τερματισω και γω.. Το πρωτο το ειχα
παιξει μεχρι τη μεση περιπου και δεν με ειχε ξετρελανει.. Δεν χανω κατι σπουδαιο, ετσι?
enstikto
13-12-2010, 14:22
^^ Χαχαχα! Οκ τωρα που ερχονται οι γιορτες θα το τερματισω και γω.. Το πρωτο το ειχα
παιξει μεχρι τη μεση περιπου και δεν με ειχε ξετρελανει.. Δεν χανω κατι σπουδαιο, ετσι?
Να σου πω την καθαρή μου την αλήθεια για μένα το 1 είναι overrated. Πολύ καλό μεν αλλά όχι τόσο καλό όσο το παρουσιάζουν... Το 2 απο την άλλη αξίζει 100% όλα τα θετικά σχόλια που έχει λάβει...
Δεν παίζει τόσο ρόλο το να έχεις παίξει το 1ο για να παίξεις το 2 καθώς δεν υπάρχει ιδιαίτερο continuity, απο την άλλη όμως παίζοντας το 1 γνωρίζεις καλύτερα τους χαρακτήρες και δένεσε περισσότερο μαζί τους...
Για εμενα πρεπει να παιξει καποιος ολοκληρο το 1 μονο και μονο για το character development.
dimitrisasp
13-12-2010, 17:36
Εχει το playthrough στο youtube οποτε θα το δω απο κει γιατι βαριεμαι να παιζω απο την
αρχη το συγκεκριμενο.. Thanks παιδια. Θα σας πω και γω τις καθυστερημενες εντυπωσεις
μου οταν το τελειωσω..
dimitrisasp
16-12-2010, 10:58
Ρε παιδια! Τι παιχνιδαρα ειναι αυτη!??
enstikto
16-12-2010, 11:03
Καλώς τονε και ας άργησε! :P
Aphelian
16-12-2010, 11:09
Καλώς τονε και ας άργησε! :P
Μόνο εγώ έχω μείνει εκτός μου φαίνεται!
enstikto
16-12-2010, 11:10
^^ Ντροπή! Άντε και εσύ γρήγορα να το παίξεις και το βράδυ θα σας εξετάσω και τους 2 :P
Tιτανομεγιστη...και καταλαβαινεις ποσο μεγαλο λαθος εκανες που ακομα δεν το ειχες παιξει...και που να δεις οσο προχωραει... :)
dimitrisasp
16-12-2010, 11:24
Ρε συ ειμαι στο σημειο στην αρχη που αναβεις τον πυρσο και ψαχνεις στα σκοταδια. Κοιταζα τα γραφικα και τον φωτισμο και δεν το πιστευα. Καθομουν πριν απο αυτο και χαζευα τη θεα απο το βουνο.. Απιστευτο! Μεγαλο λαθος οντως.. Και να φανταστεις το παιχνιδι το χω περιπου δυο μηνες να καθεται..
Ρε συ ειμαι στο σημειο στην αρχη που αναβεις τον πυρσο και ψαχνεις στα σκοταδια. Κοιταζα τα γραφικα και τον φωτισμο και δεν το πιστευα. Καθομουν πριν απο αυτο και χαζευα τη θεα απο το βουνο.. Απιστευτο! Μεγαλο λαθος οντως.. Και να φανταστεις το παιχνιδι το χω περιπου δυο μηνες να καθεται..
LooooL Μπαν τωρα για δυο μηνες.
Και που σαι ακομα. Μετα ξεφευγει το παιχνιδι
Βασικα.... αληθεια του αξιζει μπαν... ρε Δημητρη...τι ακριβως επαιζες και δεν ειχες πιασει καν στα χερια σου αυτο το παιχνιδι? Σε δικαιολογω μοναχα αν διαβαζες! Αλλιως φιλε... μπαν.... και στο τσακ γλυτωνεις το μονιμο! :P
ΥΓ: Αν εντυπωσιαστηκες τωρα....αναρωτιεμαι τι θα γραφεις πιο κατω στην πορεια του παιχνδιιου....γιατι κυριολεκτικα μιλαω δεν εχεις δει τιποτα απολυτως...
dimitrisasp
16-12-2010, 18:41
LooooL Μπαν τωρα για δυο μηνες.
Και που σαι ακομα. Μετα ξεφευγει το παιχνιδι
Βασικα.... αληθεια του αξιζει μπαν... ρε Δημητρη...τι ακριβως επαιζες και δεν ειχες πιασει καν στα χερια σου αυτο το παιχνιδι? Σε δικαιολογω μοναχα αν διαβαζες! Αλλιως φιλε... μπαν.... και στο τσακ γλυτωνεις το μονιμο! :P
ΥΓ: Αν εντυπωσιαστηκες τωρα....αναρωτιεμαι τι θα γραφεις πιο κατω στην πορεια του παιχνδιιου....γιατι κυριολεκτικα μιλαω δεν εχεις δει τιποτα απολυτως...
Παιδια αδικαιολογητος αλλα οι συγκυριες ηταν τετοιες (διαβασμα + oτι επαιζα με το πασο μου το Heavy Rain το οποιο πηρα μαζι με το Uncharted). Θετω τον εαυτο μου διαθεσιμο για παραδειγματικη τιμωρια! :P :P :P
Παντως ρε παιδια ειχα να παιξω παιχνιδι αυτης της εταιριας απο το Crash Bandicoot 2 και οταν ειδα τη σκηνη που σε κυνηγαει το φορτηγο και τρεχεις μου ρθε φλασια. Δεν υπαρχει το game λεμε!
παιξτε αλανι τα λογια ειναι περιτααααα :c025::c030:
Ντάξει, μωρέ, πώς κάνετε έτσι, σιγά τα παιχνίδια, τόσο hype για δύο μετριότητες.......:P
Φίλε dimitrisasp, αυτό που λες ...δεν υπάρχει, να έχεις το παιχνίδι στα χέρια σου τόσο καιρό και να μην έχεις παίξει. Πέρα από τα πειράγματα, πραγματικά είναι δύο μοναδικές δημοιυργίες. Παίξε οπωσδήποτε πρώτα το 1 και μετά το 2. Μάλιστα το 2 είναι πιστεύω ο ορισμός του επιτυχημένου sequel, κάτι που δεν ήταν εύκολο, διότι το 1 ήταν ήδη φοβερό.
Τρέχα να παίξεις, γιατί του χρόνου βγαίνει και το 3, το οποίο μάλλον θα είναι καταπληκτικό.....
Καλησπέρα παιδιά.Έχω πρόβλημα με το uncharted το 2.Από τη στιγμή που η κονσόλα πήρε το 3.55 firmware δε μου παίζει καν το παιχνίδι.Ούτε στο single αλλά ούτε και στο multiplayer.Νοίκιασα το παιχνίδι και από το seven, ούτε εκείνο το παίζει.Άρα δεν φταίει το δισκάκι μου, ούτε όμως και το laser της κονσόλας γιατί τα άλλα παιχνίδια τα παίζει κανονικά.Να σημειώσω ότι έχω USA account ενώ το game το είχα πάρει από UK.Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Έχω ξενερώσει άσχημα που δεν μπορώ να παίξω!
Κάποιος να βοηθήσει;
Και μετά θα παίξει κανονικά; Θα το δοκιμάσω αύριο γιατί είμαι εκτός πόλης αυτή τη στιγμή.Thanks!
Οκ σε ευχαριστώ.Το δοκιμάζω αύριο και σου λέω.Από το multiplayer δεν πιστέυω να σβηστεί το level μου ε; Επειδή είναι αρκετά υψηλό και το έφτασα με κόπο (γι'αυτό το λέω).
Καλώς psx3 και σε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου.Καλό βράδυ.Θα σου απαντήσω εδώ για το αν έγινε τελικά.
Παιδια αδικαιολογητος αλλα οι συγκυριες ηταν τετοιες (διαβασμα + oτι επαιζα με το πασο μου το Heavy Rain το οποιο πηρα μαζι με το Uncharted). Θετω τον εαυτο μου διαθεσιμο για παραδειγματικη τιμωρια! :P :P :P
Παντως ρε παιδια ειχα να παιξω παιχνιδι αυτης της εταιριας απο το Crash Bandicoot 2 και οταν ειδα τη σκηνη που σε κυνηγαει το φορτηγο και τρεχεις μου ρθε φλασια. Δεν υπαρχει το game λεμε!
Αν σου αρεσε η σκηνη με το φορτηγο...ουτε που θελω να ξερω τι θα παθεις οταν δεις την συνεχεια του παιχνιδιου... Δημητρη... δεν ειναι τυχαιο οτι εσπασε ολα τα ρεκορ σε βραβεια GOTY! Νομιζω πηρε πανω απο 80 στο συνολο...διπλασια απο το αμεσως επομενο παιχνιδι με τα περισσοτερα βραβεια GOTY. Δεν ειναι τυχαιο... ;)
dimitrisasp
17-12-2010, 13:37
^^ Μολις τελειωσα τη σκηνη με το ξενοδοχειο.. Δεν μπαινω σε λεπτομερειες για να μην το spoilεριασω τυχον για κανεναν αλλο, αλλα θυμασαι πως τελειωνει.. Εχω μεινει λεμε.. Και
το εβαλα για να παιξω χαλαρα πριν κοιμηθω εν τω μεταξυ και ημουν στην τσιτα μετα :P
enstikto
17-12-2010, 14:19
Χαλαρά πριν κοιμηθείς και uncharted 2 δεν πάνε μαζί :P
Απίστευτη σκηνή αυτή που αναφέρεις.... Μένεις τελείως μακάκας...
dimitrisasp
19-12-2010, 20:16
Μολις το τερματισα! Απο το πρωτο Bioshock ειχα να γουσταρω τοσο πολυ με game! Απιστευτο! Αντε τωρα να περιμενουμε ενα χρονο για το επομενο! Τριλογια θα ειναι ή προβλεπεται milking?
^^ Δεν εχει λογο να ειναι τριλογια. Δεν εχει δηλαδη μια κεντρικη ιστορια η οποια να σε προειδεαζει οτι προκειται για τριλογια. Ειναι αυτοτελης περιπετειες.
Οποτε με αυτην την λογικη οχι δεν προκειται περι τριλογιας αλλα ουτε και περι milking :)
dimitrisasp
20-12-2010, 14:18
Το 1 δεν ηταν τοσο blockbuster οσο το 2 ετσι? Το ειχα παιξει σε πολυ βαρεμενη φαση και
δεν μου χε μεινει καθολου.. Εδω εισαι στην τσιτα συνεχεια.. Naughty Dog μπραβο. Βγαλε
ξανα τον Crash τωρα!
Eξαρταται για νεο ΙΡ εκανε μεγαλο ντορο. Ενταξει δεν εκανε σαφως τον παταγο που εκανε το 2 αλλα αυτο ειναι λογικο γιατι τωρα εχει γινει established σαν franchise!
Οχι να μην βγαλουν τον Crash, να συνεχισουν ετσι οπως πανε! :)
Nek_Food
20-12-2010, 14:58
Μπα θεωρώ ότι το πρώτο uncharted το έφαγε μάλλον η μικρή εγκατεστημένη βάση που νομίζω ότι είχε τότε το PS3. Κατά τα άλλα παιχνιδάρα και το πρώτο (λίγο μόνο ο χειρισμός με τις χειροβομβίδες που ήταν ένα θεματάκι και καλά sixaxis).
Έτσι, ούτε Crash, ούτε Jak! Μπροστά στο Uncharted, μοιάζουν πολύ παιδικά πλέον.
Ούτε εγώ θέλω να βγουν κι άλλα παιχνίδια από αυτές τις σειρές από την Naughty Dog (γιατί έχει αποδείξει ότι η φιλοσοφία της είναι σωστή), αλλά δεν συμφωνώ με τον όρο παιδικά. Τα Jak & Daxter δεν τα έχω παίξει (παρά μόνο λίγο από κάποιο που δεν θυμάμαι ποιο ήταν), αλλά έχω παίξει crash,εποχές ps2 είχα αγοράσει το 3 και ήταν καταπληκτικό παιχνίδι, που δεν ήταν σαν τα σημερινά που τα τερματίζεις για πλάκα και είχε και χιούμορ ακόμα κι όταν πέθαινες. Και φυσικά πολύ ωραίο gameplay. Δυστυχώς, δεν έχω ακούσει τίποτα για νέο crash. Αλήθεια, ακούγεται τίποτα;
dimitrisasp
20-12-2010, 16:00
Δυστυχως δεν το εχει πια η ND + ειναι multiplatform πλεον η παλαι παλια μασκοτ του PS1.
Παντως ηδη βλεπω το trailer του Uncharted 4 για το PS4..
Και οι διακρισεις ποτε δεν σταματουν για το Uncharted 2...
Σε poll το κοινο ψιφησε το Uncharted 2 ως το καλυτερο next gen game της εποχης μας.
Περισσοτερα εδω: http://www.goodgearguide.com.au/slideshow/371728/best_games_generation_voted_by/?image=1
Εχουν πηξει στα βραβεια...λολ :)
Παντως ηδη βλεπω το trailer του Uncharted 4 για το PS4..
Δεν είναι σίγουρο αυτό. Εξαρτάται από το πότε η Sony θα βγάλει νέα κονσόλα και από το αν η Naughty Dog αποφασίσει αν θα συνεχίσει με το uncharted ή θα κάνει ένα νέο ip. Καλύτερα θα ήταν το uncharted να σταματήσει στο 4 ή στο 5 (αν το ps3 κρατήσει τόσο). Νέες ιδέες για την σειρά μετά από ένα σημείο είναι κάπως δύσκολο να βρεθούν (αν και μιλάμε για την Naughty Dog).
michael92
20-12-2010, 23:27
Το 4 είναι σίγουρο, μάλλον για PS3 θα είναι. Έχουν πει πως θα κάνουν Uncharted Games όσο τα θέλει ο κόσμος, πάντως...
Ας ερθει πρωτα το 3 και βλεπουμε για το 4 ρε παιδια... επισης θυμηθειτε οτι εδω μιλαμε για το 2 :)
Nek_Food
21-12-2010, 09:47
Το 5 αργεί πολύ ρε παιδιά; Δεν μπορώ να περιμένω!!! :)
Vicarious
25-12-2010, 18:51
Έχω παρατηρήσει ότι η εικόνα στα cutscenes είναι ασυγχρόνιστη με τους ήχους.
Κυρίως στους διαλόγους, ο ήχος καθυστερεί.
Συμβαίνει μόνο σε μένα, ή και σε σας?
Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω?
Υπάρχει κανένα tip για πολλά kills στο deathmatch; Σε ποιο mode παίρνεις περισσότερους πόντους;
apos1210
25-12-2010, 19:43
Ezio δν υπαρχει τιποτα. Αν εισαι καλος σκοτωνεις. Αν οχι τοτε no kills :/
apos1210
25-12-2010, 19:44
Έχω παρατηρήσει ότι η εικόνα στα cutscenes είναι ασυγχρόνιστη με τους ήχους.
Κυρίως στους διαλόγους, ο ήχος καθυστερεί.
Συμβαίνει μόνο σε μένα, ή και σε σας?
Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω?
Σε εμενα παει κανονικα . Μαλλον το δικο σου 8α φταει.. :/
Εδώ και δύο μέρες λιωνω. Ήταν ένας από τους λόγους που πήρα ps3.
Δεν εχω παίξει τελευταίο Tomb Raider αλλά στην eidos πρέπει να πάρουν το uncharted 2 σαν παράδειγμα.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Όταν λες πόντους, εννοείς λεφτά;
Μπες στα Objectives και περίμενε να βγει Chain Reaction... αν πέσεις σε συνεργάσιμους παίκτες, θα βγάλετε $920.000 (115+ captures) σε 20 λεπτά.
Ναι, μπερδεύτηκα, λεφτά εννοούσα.
Σε εμενα παει κανονικα . Μαλλον το δικο σου 8α φταει.. :/
Το εκανε και σε εμένα σε ένα βίντεο αλλά δεν το ξαναεκανε.
Αυτό συμβαίνει καμιά φορά, αλλά μόνο με ψηφιακή έξοδο ήχου (HDMI/Toslink).
Με αναλογικό (RCA) δεν συμβαίνει.
Παίζει ρόλο λογικα η ποιότητα του καλωδίου έτσι;
Εγώ ένα hdmi των 5 ευρώ εχω.
Vicarious
29-12-2010, 21:19
μόλις το τελείωσα κι εγώ στο νόρμαλ.
12 ώρες περίπου.
μπαίνω για κάνα multiplayern τώρα..
όποιος θέλει εννοείται με κάνει add
ezio_auditore
06-01-2011, 18:40
το ξεκινησα μολις τωρα αφου τερματισα το 1,μιλαμε και τα 2 ειναι εκλπηκτικα,αλλα εχω μια ενσταση στην ατακα που ακουγεται συνεχεια αν δεν τα εχεις παιξει δεν εισαι gamer,τοτε τι να πουμε για τον καραφλο απο την σπαρτη?πιστευω ειναι ισα με το gow3 και οχι καλυτερα οπως λενε ολοι.
antoniss
06-01-2011, 19:27
το ξεκινησα μολις τωρα αφου τερματισα το 1,μιλαμε και τα 2 ειναι εκλπηκτικα,αλλα εχω μια ενσταση στην ατακα που ακουγεται συνεχεια αν δεν τα εχεις παιξει δεν εισαι gamer,τοτε τι να πουμε για τον καραφλο απο την σπαρτη?πιστευω ειναι ισα με το gow3 και οχι καλυτερα οπως λενε ολοι.
δεν είναι ίδια παιχνίδια όμως !
σαφώς και μπορείς να τα συγκρίνεις σαν αυτό το κάτι που σου περνάνε και τις ώρες που ασχολήθηκες μαζί τους αλλά στην ουσία δεν είναι ίδιας κατηγορίας παιχίδια.
κανείς δεν υποτίμησε τον kratos εννοείται ότι είναι κορυφαία σειρά αλλά μετά παίζει και το προσωπικό γούστο του καθενός μας και βάζει το ένα λίγο πιο πάνω από το άλλο.
μακάρι να βγαίνουν σαν τις 2 αυτές σειρές και άλλα παιχνίδια !
Το Uncharted 2 έχει multiplayer... το GOW όχι. Δεν συγκρίνονται.
Δεν είναι αυτό. Το ένα είναι hack 'n slash ενώ το άλλο είναι third person shooter.
Τα hack 'n slash δεν μπορούν έχουν multiplayer... comparing apples to oranges. Το ίδιο πράγμα λέμε. ;)
Γιατί δεν μπορούν να έχουν; Το ninja gaiden sigma 2 έχει.
georgia_io
07-01-2011, 00:40
Πριν λιγο καιρο πηρα PS3 και το Uncharted 2 ειναι το πρωτο μου παιχνιδι, σχεδον εφτασα στο τελος του και σκεφτομαι να αγορασω και το πρωτο γιατι μεχρι να βγει το 3 δεν ξερω τι να παιξω... Για οσους δεν το εχετε, αγοραστε το!!! Αξιζει!!!
Claymore
07-01-2011, 01:34
φίλε άσε με, τα χω παίξει και τα 2 και πρέπει να περιμένω 10 μήνες για το 3!!!!!!!
ezio_auditore
07-01-2011, 14:15
πανω κατω ειναι παρομοια σε αυτο που προσφερουν,χωρις Open world και τα δυο και επισης δεν συγκρινω online.
tazmania21
10-01-2011, 12:38
Εγώ μόλις απέκτησα και το 2ο της σειράς και προβλέπεται τρελό λιώσιμο !!!:a040:
nikoladim
11-01-2011, 15:40
Μετά από 6 μήνες εύρεσης του παιχνιδιού! (μόνο platinum edition έβρισκα) άρχισα και εγώ το παιχνίδι. Πραγματικά το παιχνίδι είναι ένα από τα καλύτερα sequels που έχουν βγει ποτέ. Δεν θυμάμαι πολλούς τίτλους στους οποίους ο συνεχιστής να είναι τόσο ανώτερος. Επίσης ο Drake εξελίσεται για μένα σε ένα από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες σε video game.
ezio_auditore
12-01-2011, 20:46
υπαρχει το assassin creed μιλαμε για χαωδης διαφορα 1 με 2,σιγουρα μεγαλυτερη απο τα uncharted και σαν χαρακτηρες ο drake οντως ειναι παρα πολυ γαματος,η σειρα ειναι η εξης¨
1)ezio
2)kratos
3)drake
4)cole
5)snake
^^ Σε καμμια περιπτωση. Ξεχνας οτι το πρωτο assassins creed ήταν επιεικως για τα μπαζα σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο το στορυ. Η διαφορα ειναι οτι το πρωτο Uncharted ηταν ενα ηδη εξαιρετικο παιχνιδι και το δευτερο απογειωθηκε απο πλευρας ποιοτητας παρολαυτα. Συν οτι ειχε και multiplayer ενω το AC2 οχι.
Ξαναπαίζω το παιχνίδι στο crushing, αλλά υπάρχει ένα αστείο (νομίζω) που δεν το κατάλαβα. Εκεί που κολυμπάς στην πισίνα του ξενοδοχείου, ο Nate γιατί λέει Marco και μετά Polo; Νομίζω ότι γελάει λίγο και η Chloe του λέει κάτι.Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει;
dimitrisasp
08-03-2011, 15:51
Aυτο που λες στο spoiler ειναι ενα παιχνιδι που παιζουνε τα παιδακια στην Αμερικη στις πισινες. Φωναζει το ενα Marco και απανταει το αλλο Polo αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα τι διασκεδαση προσφερει... Αν ξερει καποιος κατι ας μας πει :)
Με την ευκαιρια εβλεπα πριν κανα μηνα τον αδερφο καθε βραδυ να παιζει το U2 και τον εβλεπα ανετα καθε βραδυ λες και βλεπω ταινια!
Κρυβεται το ενα παιδακι και το αλλο το ψαχνει. Το παιδακι που ψαχνει φωναζει Μαρκο και το παιδακι που κρυβεται απανταει Πολο. Ο σκοπος ειναι να προσπαθησει παρολο που δηλωνει την θεση του βαση ηχου, να μπερδεψει αυτον που ψαχνει και να τον καθυστερησει οσο περισσοτερο γινεται. Μετα αλλαζουν οι ρολοι.
Στο Uncharted 2 βεβαια το αστειο ειναι κυριως στο γεγονος οτι ο Nate αναφερομενος στον θησαυρο του Μαρκο Πολο που αναζητουν με την Chloe το συνδυαζει με το γνωστο αμερικανικο παιδικο παιχνιδι.
geodlord7
08-03-2011, 15:56
^ Είναι ένα παιχνίδι που παίζεται στην πισίνα από παιδιά....κατι σαν το δικό μας το "κρυφτό" ...
Το παιδί που "ψάχνει" να βρει τους άλλους στην πισίνα ενώ έχει δεμένα τα μάτια(εμείς το ονομάζαμε "μάνα" lol XD ) φωνάζει "Marco" και τα άλλα παιδιά πρέπει να φωνάξουν "Polo". Μόλις βρει κάποιον στην πισίνα και τον ακουμπίσει, τότε αυτός γίνεται η "μάνα" :P Kαι το παιχνίδι επαναλαμβάνεται....
Edit: με προλάβατε :P
Ρε παιδιά, πως παίζεται αυτό το ρημάδι το co-op με κάποιο φίλο; Χθες έκανα πρόσκληση σε φιλαράκι αλλά δεν υπήρχε στο μύνημα που λάμβανε κανένα join. Μπορεί να μου πει κάποιος βήμα-βήμα πως παίζουμε;
Αν θυμάμαι καλά, κάνεις join από το menu του multiplayer.
I_HAVE_A_NAME_
21-04-2011, 18:45
aiva σχετικά με την ερώτηση σου..
Συνδέεσαι στο multiplayer του παιχνιδιού και πατάς το τρίγωνο, βρίσκεις τον φίλο/φίλη που θες να καλέσεις,τον επιλέγεις με το Χ και πατάς το invite.
Θα εμφανιστεί στον φίλο σου κάτω-δεξιά στην οθόνη του μία ειδοποίηση που θα πατήσει και θα κάνει αυτόματα join στο party σου.Μετά επιλέγεις Custom Game,κανονίζεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις και παίζετε ένα co-op 2 ατόμων σε όποια πίστα θελήσεις..
Ελπίζω να βοήθησα..
Χίλια ευχαριστώ ρε φιλαράκι!:a055:
edit: Ο φίλος πρέπει να βρίσκεται στο μενού του multiplayer;
I_HAVE_A_NAME_
22-04-2011, 00:57
Ναι ο φίλος πρέπει να βρίσκετε στο μενού του Multiplayer.Για γρηγορότερο τρόπο μπορείς να κάνεις απλά join στο party του ή αυτός στο δικό σου.Εκεί δηλαδή που θα βρεις το invite έχει και την εντολή join.
Από κει και πέρα πας στο custom game για να παίξετε μόνο οι δυο σας ή πας στο matchmaking για να σας βρει η μηχανή αναζήτησης του παιχνιδιού και 3ο παίκτη(για co-op objectives ή survival) ή άλλους 8 για να παίξετε Deathmatch,Plunder,κλπ
Επειδή διέγραψα πρόσφατα το παλιό λογαριασμό και έχω χάσει αρκετούς φίλους αν θέλεις 3ο παίκτη για co-op στείλε αίτημα φιλίας,I_HAVE_A_NAME_ είναι το ID μου.Και όποιος άλλος παίζει Uncharted 2 και είναι καλός ας στείλει..
υπαρχει κανεις που να παιζει ακομα online ωστε να με βοηθησει να παρω τα co-op trophies ;;και γενικοτερα να κανουμε λιγο boost τα trophies;;
οποιος θελει ας με κανει add το psn id μου φαινεται στο προφιλ μου..
και επισης ξερει κανεις γιατι ενω βγαζω 1 map στο normal στο co-op δεν μου ξεκλειδωνει το hard;;
I_HAVE_A_NAME_
10-06-2011, 15:17
υπαρχει κανεις που να παιζει ακομα online ωστε να με βοηθησει να παρω τα co-op trophies ;;και γενικοτερα να κανουμε λιγο boost τα trophies;;
οποιος θελει ας με κανει add το psn id μου φαινεται στο προφιλ μου..
και επισης ξερει κανεις γιατι ενω βγαζω 1 map στο normal στο co-op δεν μου ξεκλειδωνει το hard;;
Φίλε μου εγώ παίζω πολύ online στο συγκεκριμένο παιχνίδι.Οπότε είμαι οκ για co-op objectives και survival.Ότι trophy θες μου το λες...
Θες να σε κάνω add τώρα?
Παιδια εγω τωρα το ξεκινησα και με εχει μπερδεψει καπως.Στην αρχη δεν συνομοτει η γυναικα με τον αντρα να αβρουν τον θησαυρο και να αφησουν τον αλλον απ'εξω?Ειναι καποιος κακος απο την παρεα?
Φιλε mitsios καλο ειναι τις αποριες που εχεις και εχουν να κανουν με την ιστορια του παιχνιδιου να τις βαζεις σε spoiler tags γιατι καποιοι μπορει να μην το χουν παιξει..
dimitrisasp
15-09-2011, 17:45
@ mitisios
Εχει δίκιο ο volyros, να χρησιμοποιεις spoiler tags για την υπόθεση των παιχνιδιών για να μην το αποκαλύπτεις σε όσους δεν έχουν παίξει το παιχνίδι. Όσο για την ερώτησή σου θα καταλάβεις πιο κάτω τι παίζει ακριβώς. Είναι σκηνοθετικό τρικ το μπέρδεμα αυτό.. :)
Το περιμενα οτι δεν ηταν σωστο αλλα δεν ηξερα πως να κανω spoiler tag.Sorry..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.