View Full Version : Uncharted 2: Among Thieves
Uncharted 2?
http://www.videogaming247.com/2008/06/23/rumour-stay-tuned-on-uncharted-2-says-naughty-dog/
tasioskis
24-06-2008, 10:37
Uncharted 2?
http://www.videogaming247.com/2008/06/23/rumour-stay-tuned-on-uncharted-2-says-naughty-dog/
απ΄οτι φαινεται ΝΑΙ.... καλα οχι οτι δεν το περιμεναμε,με την τρελη επιτυχία που δέχτηκε το πρωτο....
Συντροφε chill βαλτο σε νεο thread.......
greekteo
24-06-2008, 14:28
Uncharted: Drake's New Adventur~ Drake is back Αντε να βγαλουνα κανενα επισημο νεο και αν ετοιμαζονται για sequel να το κανουν τελειο!!
pictorino
24-06-2008, 16:00
περιμένουμε!!
Kαι εμείς!!!:prayer::prayer::prayer:
stratisd
25-06-2008, 12:47
Απο τα καλύτερα νέα που έχω ακούσει, αν αληθευει για το sequel. Εφαγα μεγάλη φλασιά με το πρώτο, πραγματικα next gen γραφικα.
Uncharted 2 Confirmed (http://loot-ninja.com/2008/01/02/uncharted-2-confirmed/)
Tου χρόνου τα Χριστούγεννα κάνω μία πρόβλεψη εγώ... Λογικά αφού ανακοινώθηκε λένε επίσημα θα χουμε και μερικές πληροφορίες για το παιχνίδι σύντομα...
desperate_gamer
27-07-2008, 17:37
Written by Matt Banks (http://loot-ninja.com/author/drunk-pandas/) on January 2, 2008 at 2:38 pm.
NonBorn πρόσεχε λίγο τις ημερομηνίες :giggle:
Stevepredator
29-07-2008, 19:14
Άμα βάλουν και online αυτή τη φορά τότε θα έχει τριπλάσια επιτυχία
klepidas
29-07-2008, 19:15
Πώς να βάλουν onine????αυτό θα είναι πολύ άκυρο
εχμ ok ...το πρώτο δεν με τρέλανε είναι η αλήθεια και αυτό ίσως γιατί μου έχουν μείνει ψυχολογικά με τις ζούγλες απο το tomb raider 2 :P Καλό παιχνιδάκι αλλά μέχρι εκεί, για εμένα προσωπικά τουλάχιστον (μη βαράτε..:o)
pios mas lei omos oti kai to 2 tha exelisete se zugla.apu eixa diavasi gia erimus
εχμ ok ...το πρώτο δεν με τρέλανε είναι η αλήθεια και αυτό ίσως γιατί μου έχουν μείνει ψυχολογικά με τις ζούγλες απο το tomb raider 2 :P Καλό παιχνιδάκι αλλά μέχρι εκεί, για εμένα προσωπικά τουλάχιστον (μη βαράτε..:o)
Τι "μη βαρατε" , ειμαι ετοιμος να σε ξεκοιλιασω τωρα! (χαχα :D :D )
Εγω προσωπικα ενθουσιαστηκα με το Uncharted.Και αναμενω πως και πως μια εικονα , ενα νεο για την συνεχεια! :D
Πολύ ευχάριστα νέα όπου και να εξελίσσεται.....
Σορρυ για την εκφραση αλλα για μενα το Uncharted ηταν μια "gaming" ονειρωξη!
Πρωτη φορα με shooting game και οχι μονο,πορωθηκα τοσο πολυ.
Σορρυ για την εκφραση αλλα για μενα το Uncharted ηταν μια "gaming" ονειρωξη!
Πρωτη φορα με shooting game και οχι μονο,πορωθηκα τοσο πολυ.
Και μετα απορεις με εμενα στο shoutbox εν ωρα βαρεμαρας!! ΧΑΧΑ :D
Οντως ηταν τρελα το παιχνιδακι , πολυ μα πολυ διασκεδαστικο.Ελπιζω να διαθετει το ιδο καστ , μιας και ηταν πολυ αγαπητοι ολοι.
dont get me started που λενε κυριε Val !"Δεν το'χεις" !!χαχαχα
Ναι οντως ειχε ποικιλια και με τις φασεις με το jet ski και με τις puzzle στιγμες του και με ολα του.
Τα γραφικα του ειδικα σε καποια σημεια,τοτε τον πρωτο καιρο του PS3 με ειχαν αφησει αναυδο.
Μακραν απο τα καλυτερα μας παιχνιδια :yay:
10 σε ολλα
Ειμαι σιγουρος οτι το 2 θα τσακισει κοκκαλα :fight:
fantastite tis polisis pu ekane otan to ps3 eixe den eixe 7 miria stin agora (konsoles ),kapu sta 2 miria ,me liga logia an evgene twra tha pulage giro sta 4 miria kai otan vgia tha kani tromeres polisis,to leo ayto gia na dixw ti megenthus apoklistikotita itan to 1 kai logo tis mikris egatestimenis vasis den fanike pio poli.kati diladi sto megethos tu god of war (epitixia)
klepidas
30-07-2008, 01:58
Εμένα πάντως το 1 με πόρωσε πάρα πολύ σε όλους τους τομείς..γραφικά,σενάριο,physics και όλα ήταν τέλεια άντε να περιμένουμε το 2..δεν το χάνω με τίποτα
Παιδιά αν θέλετε συνεχίστε στο thread του 1! ;)
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=90&page=42
Naughty Dog: Uncharted2 Confirmed in development
http://m2.n4g.com/8/News/206000/206993_1_hs.png In the latest issue of the PSM3, Naughty Dog co-vice president Christophe Balestra confirms that Uncharted 2 is indeed in development.
Scan of the page coming up.
http://www.n4g.com/ps3/News-206993.aspx
Τα πα εγώ... Του χρόνου τέτοια εποχή θα παίζουμε Uncharted 2... Τελικά ίσως όντως έχω μαντικές ικανότητες... :)
Naughty Dog: Uncharted2 Confirmed in development
http://m2.n4g.com/8/News/206000/206993_1_hs.png In the latest issue of the PSM3, Naughty Dog co-vice president Christophe Balestra confirms that Uncharted 2 is indeed in development.
Scan of the page coming up.
http://www.n4g.com/ps3/News-206993.aspx
Τελεια τελεια ΤΕΛΕΙΑ νεα! :D (+rep δεν μπορω :( )
ΝΑΙΙΙΙΙΙ! Τέλεια νέα. Είμαι περίεργος να δω πως θα συνεχιστεί η ιστορία. Να δούμε τι θησαυρό θα κυνηγάει αυτή τη φορά και σε τι περιοχές.
Eyxomai na diadramatizetai se poliko klima! Teleio den 8atan!? Mesa se pagomenes spilies me ton Sully kai tin Elena...
overclocker
02-10-2008, 01:45
Υπέροχα νέα!!! Άντε να δούμε και την υπόσχεση της Naughty Dog οτι με το 1 δεν χρησιμοποίησαν παραπάνω από το 40% των δυνατοτήτων της κονσόλας. Και ελπίζω να το κάνουν και λίιιιγο πιο μεγάλο σε διάρκεια...!
Υπέροχα νέα!!! Άντε να δούμε και την υπόσχεση της Naughty Dog οτι με το 1 δεν χρησιμοποίησαν παραπάνω από το 40% των δυνατοτήτων της κονσόλας. Και ελπίζω να το κάνουν και λίιιιγο πιο μεγάλο σε διάρκεια...!
μαζι σου σε ολα! ;)
H Νaughty Dog ειναι κατα καποιο τροπο τυχερη γιατι ξερει ηδη τι πρεπει να βελτιωσει και τι θελουν οι fans για το sequel, ειναι πραγματα που τα ειχαμε πει αμεσως μετα την κυκλοφορια του πρωτου. Μεγαλες διαφορες στα γραφικα δεν περιμενω και δεν καιγομαι κιολας, μιας και το πρωτο δειχνει ακομα καταπληκτικο. Ελπιζω να πεσει το βαρος στο σεναριο και τους χαρακτηρες, κατι που για μενα ηταν το αδυνατο σημειο του πρωτου τιτλου.
Πολυ καλα νεα :tiphat:
Ελπιζω να πεσει το βαρος στο σεναριο και τους χαρακτηρες, κατι που για μενα ηταν το αδυνατο σημειο του πρωτου τιτλου.
:|:|:| Μα...η ιστορία ήταν από τα πιο δυνατά σημεία...και ειδικά οι χαρακτήρες. Εννοείς μήπως λίγο παραπάνω εξέλιξη τους μέσα από το παιχνίδι? Γιατί εγώ τους θεώρησα από τους πιο ολοκληρωμένους χαρακτήρες σε παιχνίδι.
Αν θα μπορούσαν να διορθώσουν κάτι θα ήταν να έβαζαν παραπάνω σκινς εχθρών, οκ με το ψάθινο καπέλο είχαν βομβίδες, οι χοντροί εξάσφαιρα και καραμπίνες, καλό να ξέρεις τι να περιμένεις, αλλά είναι λίγο βαρετό αυτό με τους κλώνους :D
Εγώ πιστεύω ότι θα φύγει από τη μυθολογία των Μάγιας, ίσως πάμε σε κινέζικη ή ελληνική (αιγυπτιακή δεν προσφέρετε για πολυποίκιλων textures περιβάλλοντα) και πιστεύω ότι θα "εξερευνήσουν" λίγο και την πιθανότητα υποβρύχιων sections ;)
:|:|:| Μα...η ιστορία ήταν από τα πιο δυνατά σημεία...και ειδικά οι χαρακτήρες. Εννοείς μήπως λίγο παραπάνω εξέλιξη τους μέσα από το παιχνίδι? Γιατί εγώ τους θεώρησα από τους πιο ολοκληρωμένους χαρακτήρες σε παιχνίδι.
Αν θα μπορούσαν να διορθώσουν κάτι θα ήταν να έβαζαν παραπάνω σκινς εχθρών, οκ με το ψάθινο καπέλο είχαν βομβίδες, οι χοντροί εξάσφαιρα και καραμπίνες, καλό να ξέρεις τι να περιμένεις, αλλά είναι λίγο βαρετό αυτό με τους κλώνους :D
Εγώ πιστεύω ότι θα φύγει από τη μυθολογία των Μάγιας, ίσως πάμε σε κινέζικη ή ελληνική (αιγυπτιακή δεν προσφέρετε για πολυποίκιλων textures περιβάλλοντα) και πιστεύω ότι θα "εξερευνήσουν" λίγο και την πιθανότητα υποβρύχιων sections ;)
Συμφωνω απολυτα.Το σεναριο ηταν μια χαρα , τελεια δοσμενο μεσα στο πνευμα του υφους (ιντιανα τζοουνς) και του ειδους του παιχνιδιου.
Ας μη γελιομαστε , παντου υπαρχει το υπερφυσικο στοιχειο σε ολους τους κυνηγους θησαυρων , αυτο ειναι και το ωραιο της υποθεσης.
Επισης οι χαρακτηρες ηταν αξιοαγαπητοι και ελπιζω να αποκαλυψουν περισσοτερα για το παρελθον τους.
Και ναι μια διαφορετικη τοποθεσια (ή ακομα καλυτερα ποικιλια τοποθεσιων) θα ειναι καταπληκτικα νεα. ;)
Βεβαια αυτα ειναι προσωπικες αποψεις , οποτε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.Σε αλλους αρεσε το σεναριο σε αλλους οχι , και τα 2 σεβαστα! ;)
Ναι ρε, προς Θεού, δεν το είπα ειρωνικά για τον Χακού, απλά εξεπλάγην!
desperate_gamer
02-10-2008, 17:54
Εγώ βέβαια μια αγωνία για το σενάριο την έχω. Μετά τα πολλά πλούτη, ο Nate δεν θα έχει ίσως κίνητρο για καινούργιους θησαυρούς και μπορεί να την δει απλά εξερευνητής, κάτι που θα ξεφεύγει από το χαρακτήρα του.
Εγώ θα ήθελα να γίνει πιο dark ο χαρακτήρας του (και να φορά μαύρη μπλούζα, αντί για άσπρη που είχε στο 1), αλλά αυτό το έχουν κάνει και σχεδόν όλα τα άλλα franchises, οπότε δεν θα ήταν πρωτότυπο.
Πάντως δεν θα περιμένουμε πολύ για να πάρουμε μια γεύση, αφού το παιχνίδι θα αποκαλυφθεί στο ερχόμενο τεύχος του PSM3.
According to Play3-Live (http://www.play3-live.com/forum/index.php?showtopic=43986) (and SixthAxis (http://www.thesixthaxis.com/2008/09/30/uncharted-2-2009/), if you want corroborating evidence), Naughty Dog is at work on a sequel to Uncharted: Drake's Fortune, the celebrated PlayStation 3 action spectacular. Apparently you can expect an official reveal in an upcoming issue of PSM3.
Source (http://www.psu.com/Uncharted-2-in-development-for-early-2009--a0004954-p0.php)
egw pali nomizw oti tha arxizei apo ekei pou stamatise to 1...den xerw na vazw spoiler kai etsi den mporw na pw tipota parapanw...to thema einai oti an ginei etsi tote allazei olo to story..ennow oti genika mporei na min asxoleite me to na vreiskei thisayrous ktl...genika oti kai na apofasisoun na kanoun nomizw oti to apotelesma tha einai magiko....
marzel19
02-10-2008, 20:19
egw pali nomizw oti tha arxizei apo ekei pou stamatise to 1...den xerw na vazw spoiler kai etsi den mporw na pw tipota parapanw...to thema einai oti an ginei etsi tote allazei olo to story..ennow oti genika mporei na min asxoleite me to na vreiskei thisayrous ktl...genika oti kai na apofasisoun na kanoun nomizw oti to apotelesma tha einai magiko....
Εγώ νομίζω θα το παίξουν λίγο σαν την Lara που ουσιαστικά είναι αυτοτελής. Στο 1 η ιστορία ουσιαστικά τελείωσε οπότε οι χαρακτήρες θα ασχοληθούν με άλλο θησαυρό. Ίσως βέβαια αυτή τη φορά να έχουμε και περισσότερο background story των χαρακτήρων.
Gamoto den mporo na perimeno enan xrono.....:(:(:(:(
Avenger_Seraphim
03-10-2008, 01:00
I love the first 1...Ειμαι σιγουρος οτι το 2 δεν θα με αφησει απογοητευμενο!!
το πρωτο ειναι τελειο το δευτερο θα ειναι χιλιες φορες καλυτερο
ειμαι σιγουρος οτι η Naughty θα ειναι αρκετα αταχτοι σιγουρα μας
επιφυλασουν τρομερες εκπληξεις
TopGunz ξερω ακουστηκε καπως, δεν ημουν αρκετα σαφης και δεν το αιτιολογησα. Το σεναριο ειναι μια χαρα στο χαρτι, πολλες ταινιες του Hollywood θα το ζηλευαν. Απλα για μενα υπαρχει τεραστια διαφορα απο το χαρτι στην εκτελεση. Εχω να το παιξω καιρο, απλα θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι καποια chapters ηταν βεβιασμενα σεναριακα, στο τελος μου αφησε την εντυπωση οτι οι devs δεν καταφεραν να βγαλουν αυτα που ειχαν σχεδιασει στο storytelling κομματι. Valkyre δεν εχει καμια σχεση η σκεψη μου με τα μεταφυσικα που κανουν την εμφανιση τους, προς Θεου. Αυτα παντα βοηθουν τιτλους αναλογου υφους.
Οσο για τους χαρακτηρες, το διδυμο Nate- Elena ηταν απο τα καλυτερα σε παιχνιδι, αλλα επεσε (φανερα νομιζω) οοοοοοολο το βαρος εκει.
Επιστρεφω στα requests για το sequel, δεν θα με χαλαγε μια πιο dark approach που λεει ο desperate αλλα ειναι ενα ρισκο που λογικα δεν θα παρει η Naghty Dog. Στον κοσμο αρεσε το Uncharted για την ανεμελια του και για την light hearted διασκεδαση, καποιες φορες απλα απολαμβανουμε παρακολουθουμε τον ηρωα μας να τη γλυτωνει, να σωζει την κοπελια και να παιρνει τα φραγκα :giggle:
Ελπιζω κι εγω να πανε σε κατι πιο fictional για καινουριο setting, Topgunz κατι αιγυπτιακο κι εγω θα το ηθελα :p. Καπου ειχα διαβασει παλιοτερα speculation περι Ατλαντιδας στο καινουριο Uncharted, what do you think?
Hakoo , φιλε μου , δεν με βρισκεις να διαφωνω πουθενα σε αυτα που λες! :)
Οντως το περισσοτερο βαρος επεσε σε Ναte και Ελενα , αλλα πιστευω οτι καλα εκαναν για να θεσουν τις γερες βασεις και να φτιαξουν πολυ συμπαθητικους και αγαπητους χαρακτηρες , ωστε στα επομενα παιχνιδια να ασχοληθουν πιο πολυ με αλλες λεπτομερειες.Το κυριοτερο ηταν απο το Uncharted 1 να μας ειναι συμπαθης ο Nate και να ταυτιστουμε με αυτον.Πιστευω οτι το καταφεραν πολυ καλα και τωρα θα κανουν ακομα περισσοτερα!
Οσο για το setting , αν ηταν να επιλεξω μεταξυ Αιγυπτου και Ατλαντιδας ,θα διαλεγα το δευτερο.Ομως θα ηθελα να εχει , οχι μια , αλλα αρκετες διαφορετικες τοποθεσιες , σαν τον Ιντυ να επισκευφτεται αρκετες περιοχες μαζευοντας στοιχεια και ακολουθοντας τα ιχνη του θησαυρου! :D
Ναι ρε Χακού νο προμπ, εγώ φοβήθηκα μην ακούστηκα ειρωνικός :D
pictorino
04-10-2008, 10:53
Hakoo , φιλε μου , δεν με βρισκεις να διαφωνω πουθενα σε αυτα που λες! :)
Οντως το περισσοτερο βαρος επεσε σε Ναte και Ελενα , αλλα πιστευω οτι καλα εκαναν για να θεσουν τις γερες βασεις και να φτιαξουν πολυ συμπαθητικους και αγαπητους χαρακτηρες , ωστε στα επομενα παιχνιδια να ασχοληθουν πιο πολυ με αλλες λεπτομερειες.Το κυριοτερο ηταν απο το Uncharted 1 να μας ειναι συμπαθης ο Nate και να ταυτιστουμε με αυτον.Πιστευω οτι το καταφεραν πολυ καλα και τωρα θα κανουν ακομα περισσοτερα!
Οσο για το setting , αν ηταν να επιλεξω μεταξυ Αιγυπτου και Ατλαντιδας ,θα διαλεγα το δευτερο.Ομως θα ηθελα να εχει , οχι μια , αλλα αρκετες διαφορετικες τοποθεσιες , σαν τον Ιντυ να επισκευφτεται αρκετες περιοχες μαζευοντας στοιχεια και ακολουθοντας τα ιχνη του θησαυρου! :D
αυτή η προοπτική θα ήταν εκπληκτική!!!το 1 ίσως βγήκε και σε κακή εποχή όπου η sony καιγόταν για καλά παιχνίδια,τώρα ίσως έχουν περισσότερο καιρό να αναπτύξουν το σενάριο που σε μερικά σημαεία φαινόταν ''απότομο''
Με έτοιμη engine πιστεύω ότι το χρόνο που έχουν θα τον αξιοποιήσουν για καλύτερο gameplay και περισσότερες τοποθεσίες... Το ελπίζω δηλαδή. Και ελπίζω η διάρκεια του να είναι μιάμισυ φορά πάνω από αυτό. Δε θα ναι ούτε κουραστικό ούτε βαρετό ούτε τίποτα... Η Ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...
pictorino
05-10-2008, 11:02
τα γραφικά είναι ήδη καταπληκτικά άρα σωστά παρατηρείς ότι εκεί πρέπει να δοθεί μεγαλύτερο βάρος,αν και το πρώτο παρόλο που ήταν σε ένα νησί είχε μεγάλη ποικιλία στα περιβάλλοντά του.βέβαια αυτή τη φορά δεν δικαιολογείται να έχει μικρή διάρκεια ακόμα και αν είναι το ίδιο εθιστικό!!
ego 8elo to Uncharted 2 na kratisei 20+ ores!
ego 8elo to Uncharted 2 na kratisei 20+ ores!
Αυτο ειναι υπερβολικο για action τιτλο.Ολοι θα το θελαμε , αλλα τα παιχνιδια πλεον δεν ειναι παιξε-γελασε , η δημιουργια τους χρειαζεται μεγαλο προσωπικο , πολλα χρηματα και παρα πολυ χρονο.Εγω πιστευω οτι μια διαρκεια της ταξης των 15 ωρων ειναι φυσιολογικη και αν ειναι φτιαγμενο για καλο replay value , τοτε ειναι μια χαρα!
Αυτο ειναι υπερβολικο για action τιτλο.Ολοι θα το θελαμε , αλλα τα παιχνιδια πλεον δεν ειναι παιξε-γελασε , η δημιουργια τους χρειαζεται μεγαλο προσωπικο , πολλα χρηματα και παρα πολυ χρονο.Εγω πιστευω οτι μια διαρκεια της ταξης των 15 ωρων ειναι φυσιολογικη και αν ειναι φτιαγμενο για καλο replay value , τοτε ειναι μια χαρα!
Kai to MGS4 (stealth) Action einai alla ayto den to empodise na kratisei 20 ores sto proto playthough;)
Kai to MGS4 (stealth) Action einai alla ayto den to empodise na kratisei 20 ores sto proto playthough;)
Καμμια σχεση το ενα ειδος action με το αλλο.Το MGS4 κραταει περισσοτερο , ακριβως επειδη πρεπει να εχεις υπομονι και να σχεδιαζεις την οποια επιθεση σου εαν αποφασισεις να κανεις.
Στο Uncharted , απλα τρεχεις τα επιπεδα και πυροβολεις τους εχθρους σου.Ειναι μακραν πιο γρηγορο.
Το MGS4 εαν το παιξεις Run and Gun ή απλα τρεξεις τα επιπεδα γρηγορα (δεν συνισταται αυτος ο τροπος παιξιματος , ειναι καταστροφη για το παιχνιδι) , αποφυγεις ολα τα βιντεο , τοτε το τελειωνεις ευκολα σε 5 ωρες.
marzel19
05-10-2008, 15:47
Πάντως το Uncharted έχει παράδοση στο replay value οπότε αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για το 2. Εγώ πιστεύω πως θα είναι μεγαλύτερο από το πρώτο εφόσον αυτό συμβαίνει πάντα στα sequels επειδή η ομάδα έχει πολλά πράγματα έτοιμα από τον πρώτο. Όμως να κρατάει με τόσο γρήγορο ρυθμό 20 ώρες είναι αρκετά δύσκολο!
Καλα , ναι σιγουρα θα ειναι μεγαλυτερο , αυτο εννοειται.Αλλα να ειναι 2πλασιο σε μεγεθος απο το πρωτο το βρισκω λιγο δυσκολο.Γι αυτο ειπα 15 ωρες (με καλο replay value οπως το πρωτο) ειναι οκ, μια χαρα! ;)
pictorino
08-10-2008, 13:22
αν κρατάει και πάνω από 20 ώρες δεν θα έχει και τόσο μεγάλο replay value!!
Ti les re, ama 8a exei tosa polla na ksekleidoseis kai tosa polla trophies(kai profanos perissotera) tote akoma kai 20 ores na krataei pali 8a exei spoudaio replay value.
marzel19
08-10-2008, 21:18
Το να κρατάει παραπάνω δεν σημαίνει ότι θα έχει μικρότερη replay value. Το replay value εξαρτάται από το πόσο σφικτό είναι το gameplay και το σενάριο. Εάν ένα παιχνίδι είναι μεγαλύτερο απλώς είναι δύσκολο να επιτευχθεί ίδιο replay value. Όσο για τα τρόπαια εγώ νομίζω πως μεγαλύτερο παιχνίδι σημαίνει και πιο έξυπνα τρόπαια. Για παράδειγμα μπορεί να μην υπάρχουν τα τρόπαια του τύπου κάνε 20 kills με κάθε τύπο όπλου!
Ego otan vgike to patch me ta trophies to eixa idi termatisei 5 fores to paixnidi kai eixa ksekleidosei ta panta kai eixa kanei ola ta chalenges kai mporo na po oti spastika poli pou eprepe na ta ksanakano ola aptin arxi...tespa mesa se ena playthrough ta pira ola ta trophies kai mazepsa ola ta treasures:D
To exo termatisei 6 fores mexri tora kai ksero tin ka8e gonia tou paixnidiou:)
Einai to mono tetoiou eidous paixnidi pou exo termatisei toses fores se toso mikro xroniko diastima kai eyxomai to 2 na einai oso e8istiko itan kai to proto...NAUGHTY DOG RULEZZ!!!
touristas
11-10-2008, 03:53
emena to uncharted mou arese toso pou kai 10 ores na mou legan oti tha kratisei to deutero tha to pairna....i en pasi periptosi tha to noikiaza
Gamoto, 8ymamai pou eixan pei aytoi apti Naughty Dog pos to la8os pou ekanan me to Uncharted 1 itan oti edeiksan to paixnidi poli noris...Ntaksei min trela8oume, 1 xrono kai kati pio prin eidame screenshot proti fora kai akoma den ypirxe episimo onoma gia to game. Tespa ego tora apla fovamai oti den 8a mas deiksoun tipota oi lalakes kai 8a perimenoun ksero go mexri 4 mines prin tin kykloforia gia na deiksoun trailer i foto..
michael92
01-11-2008, 21:18
Αυτό ακριβώς φοβάμαι και εγώ :(
emena apo tin alli mou aresei otan ginete auto...idietera otan ena game axizei ta xrhmata tou....
nikolaszax
22-11-2008, 23:39
http://www.dpadmagazine.com/2008/11/22/huge-sony-info-blowout/
Νεες πληροφοριες απο την Sony Computer Entertainment Staff Annual Briefing που εγινε χθεσ στο Λονδινο.
Απο οτι φαινετε δειξαν trailer του uncharted 2.
nikolaszax
23-11-2008, 00:09
http://www.naughtydog.com/
Στο main site εχουν γραψει : The new Uncharted website coming soon!
auta einai wraia nea....to ena xtypima meta to allo erxontai...!!hahaha...killzone 2....kai mexrei na perasei autos o anemostrobilos pou legete kz2 na kai to uncharted2....kai meta god of war 3 kai meta gt5 i antistrofa...ktl ktl...ayta einai!!!
πανικοοοοοοςςςςς , η παιχνιδαρα επιστρεφει, αυτα ειναι !!!!
pisteyw tetia epoxi tu xronu natoxume
marzel19
23-11-2008, 17:40
pisteyw tetia epoxi tu xronu natoxume
Πλάκα πλάκα πολλά μαζεύονται. Μάλλον Uncharted 2, Ratchet 2 και GOW3 για Χριστούγεννα. Killzone 2 και RE5 για αρχή της χρονιάς και ICO game για το ενδιάμεσο. Και παρέλειψα και πολλά.
desperate_gamer
23-11-2008, 17:55
Πλάκα πλάκα πολλά μαζεύονται. Μάλλον Uncharted 2, Ratchet 2 και GOW3 για Χριστούγεννα. Killzone 2 και RE5 για αρχή της χρονιάς και ICO game για το ενδιάμεσο. Και παρέλειψα και πολλά.
To Assassin's Creed 2 :angry:
Απο τα πιο αναμενομενα παιχνιδια για εμενα!
http://www.gametrailers.com/player/43231.html
trailer
http://i35.tinypic.com/2nav38g.jpg
http://www.gameinformer.com/News/Story/200812/N08.1201.1525.24193.htm
Uncharted: Among Thieves
We’ve got Uncharted 2: Among Thieves featuring 10 pages of world-exclusive details. Nathan Drake returns with a whole new adventure which revolves around the 13th century explorer Marco Polo and his voyages. The new PlayStation 3 title will add a free climbing mechanic and stealth gameplay. Players can also expect all-new locations, characters and a focus on the game’s story.Το ακούσατε πρώτοι εδώ (σχεδόν)! :D
43231
http://www.britishgaming.co.uk/wp-content/uploads/2008/12/drake.jpg
http://i34.tinypic.com/15x8ldy.jpg
http://i38.tinypic.com/1z4lc7b.jpg
po po trelathika twra .ayta einai nea .ali mia fantastiki peripetia k pao stixima tha exei kai alla nea stixia k se gameplay kai grafika
nikolaszax
02-12-2008, 01:37
ΝΑΙ ΡΕ Π...Η ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!
Σορρυ αλλα ειμαι λιγο excited :P
Το καλυτερο δωρο πριν παω για υπνο :angry:!!!
Α ρε drake παλι θα μας αφησεις με το στομα ανοιχτο.Να σε δω να παγωνεις στο κρυο και να γεμιζεις χιονι και τι αλλο!
τα ιδια ρουχα φοραει με το 1 ?? :Dlol
afus stos 1 den to pire telika ton thisayro kai emine mpukala .twra pai gia tin kali mpaza lol
tha prepi nane telia epilogi allagis perivalontos ,tha milame gia 2 aristurgimata pleon,etsi mpikan i vasis gia mia dinati sira
Exoskeletor
02-12-2008, 01:47
ta grafika sto video ingame eine?
nikolaszax
02-12-2008, 01:48
Guys τι λετε?IN-game ,CG ή target render?:angry:
Ψηφιζω το 1ο!!!!!
Το ακουτε εδω για πρωτη φορα: Drake εναντιον yeti!!! :Ρ :Ρ: Ρ :Ρ
ta grafika sto video ingame eine?
100% PS3 Render είναι αυτό... Ποιότητα cut-scene του παιχνιδιού... Το trailer πολύ ιντριγκαδόρικο... Περιμένω να δω περισσότερα.... !!!
:bowdown: Naughty Dog!!
Avenger_Seraphim
02-12-2008, 02:12
Ωραια!!! Δεν περιμενα τρεϊλερ (ή μαλλον τιζερ τοσο γρηγορα) αλλα πραγματικα χαιρομαι γιατι το παιχνιδι θα τα σπαει ΧΡ Σε αναμονη για περισσοτερα νεα!!!
ΥΓ: ξερει κανεις αν το προηγουμενο εκανε τρελές πωλησεις?
Ωραια!!! Δεν περιμενα τρεϊλερ (ή μαλλον τιζερ τοσο γρηγορα) αλλα πραγματικα χαιρομαι γιατι το παιχνιδι θα τα σπαει ΧΡ Σε αναμονη για περισσοτερα νεα!!!
ΥΓ: ξερει κανεις αν το προηγουμενο εκανε τρελές πωλησεις?
2 εκατομμύρια παγκοσμίως πάνω κάτω. Σε καμμιά περίπτωση δεν είναι τρελές πωλήσεις αλλά ΟΚ τι μας πειράζει όταν το παιχνίδι είναι καλό.
Βtw, ρίξτε μια ματιά κι εδώ:
http://blog.us.playstation.com/2008/12/01/uncharted-2-among-thieves-revealed/
me install 9 tote k 500 eyro ps3 diladi tu axizi ena 3-3,5 me ta simerina dedomena ,diladi diolu eykatafronitos arithmos an ipologisume oti to god of war me install 90 miria ekane 3.5 polisi .gia tus analites
Ισως το παιχνιδι που εκανε την διαφορα σαν νεο ΙΡ αυτην την γενια στο στρατοπεδο της Σονυ...πραγματικα ενα απολαυστικοτατο πρωτο μερος δεν μπορει παρα να εχει μια ενθουσιωδη δευτερη συνεχεια!!
Για εμενα το Uncharted 1 ηταν το πρωτο παιχνιδι που επαιξα οταν πρωτοβγηκε που ειπα "this is next gen"! ;)
Πω πω καταπληκτικά νέα, απίθανο video και απροσδόκητη η νέα τοποθεσία. Ελπίζω να δούμε και την παλιοπαρέα... Ανυπομονώ πάρα πολύ... :prayer: :prayer: :prayer:
redismagik
02-12-2008, 03:48
Πω πω καταπληκτικά νέα, απίθανο video και απροσδόκητη η νέα τοποθεσία. Ελπίζω να δούμε και την παλιοπαρέα... Ανυπομονώ πάρα πολύ... :prayer: :prayer: :prayer:
Pio videeo X?
modecris
02-12-2008, 03:49
Εγώ το έχω και φρέσκο στο μυαλό μου (πριν 2-3 μέρες το τερμάτισα) και πραγματικά θα το περιμένω με αγωνία!
Νομιζω κι εγω οτι ειναι realtime, δεν ειναι και τοσο διαφορετικο απο τα cutscenes του original. Καπως πιο polished ισως, σε καμια περιπτωση κατι που δεν μπορει να ειναι realtime.
Τα γραφικα δεν αναμενεται να εχουν πολλες διαφορες, αλλωστε δεν το χρειαζεται το παιχνιδι. Τοσο καιρο μετα την κυκλοφορια του πρωτου και τα γραφικα του ειναι ακομα αξεπεραστα. Πιο πολυ θελω να ριξουν το βαρος στο σεναριο, αν προσθεσουν και λιγα puzzles πιστευω οτι θα ανεβει (κι αλλο) επιπεδο. Θα ηθελα και κατι πιο fictional σαν setting αλλα δεν πειραζει ;) Να δουμε περιπου για ποτε παει το παιχνιδι, λετε Χ-mas 2009?
klepidas
02-12-2008, 08:28
Επιτέλους ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε έρε κάψιμο που θα πέσει πάλι
marzel19
02-12-2008, 11:52
Uncharted 2: Among Thieves debut trailer & first details (http://www.psu.com/Uncharted-2--Among-Thieves-debut-trailer-+-first-details-News--a0005559-p0.php)
Sony has released the first teaser trailer for Naughty Dog's upcoming sequel, Uncharted 2: Among Thieves. The trailer features Nathan Drake wandering in the blistering cold before falling to his knees to pick up what seems to be an Aztec dagger. The trailer states that Uncharted 2 will make a world premiere on Dec. 14 at the Video Game Awards on Spike TV.
According to next month's Game Informer (http://www.gameinformer.com/News/Story/200812/N08.1201.1525.24193.htm), Nathan Drake will return for a whole new adventure exploring the myths behind 13th century explorer, Marco Polo, and his voyages. Apparently, there will be a new free climb mechanic as well as stealth gameplay.
Καλά, αυτό το free climb mechanic με έχει αφήσει λακαμά! Αν είναι όπως το φαντάζομαι, μιλάμε για ΠΡΩ-ΤΟ-ΤΥ-ΠΙ-Α! Έτσι ρε, βεντούζα!
nikolaszax
02-12-2008, 13:53
Αυτο το climbing με εχει και μενα μπερδεψει...
My guess: Απλα δεν θα ειναι τοσο linear το climbing και οτι θα μπορουμε να παμε σε καποιο μερος (πχ κορυφη) απο περισσοτερους απο 1 δρομους σαν τις rooftops του assassins creed.
Και του Assassin δεν ήταν ακριβώς free: Υπήρχαν συγκεκριμένα ledges να πιαστείς. Εγώ φαντάζομαι κάτι του στυλ έχεις ένα "τοίχο" από βράχο και μπορείς να πιαστείς σχεδόν από παντού, απλά αναλόγως που πιάνεσαι έχεις καλύτερο grip, μπορείς να κάνεις περισσότερες κινήσεις ή να πάς πιο μακριά, ουσιαστικά αν το πάμε τεχνικά, τα 2-3 διαφορετικά ledges να τα κάνεις 10-20 ή και παραπάνω, αλλά με διαφορετικά "μονοπάτια", αν πιαστείς εδώ μπορείς να κρατηθείς παραπάνω, αν πιαστείς λίγο παραπέρα είναι πιο γλιτσερό, αλλά μπορείς να φτάσεις μια άλλη πιο απομακρυσμένη εσοχή κλπ.
Ολο το θεμα ειναι το οτι βασιζεται σε αναζητησεις του Μαρκο Πολο... πολυ πιασαρικο! ;)
pw..pw...deixnei fovero...episeis nomizw oti tha kanei pleon tis diplasies pwliseis apo to prwto...fantastika nea..kai ennoeite sigouri agora!!!
klepidas
02-12-2008, 20:02
Gamoto, 8ymamai pou eixan pei aytoi apti Naughty Dog pos to la8os pou ekanan me to Uncharted 1 itan oti edeiksan to paixnidi poli noris...Ntaksei min trela8oume, 1 xrono kai kati pio prin eidame screenshot proti fora kai akoma den ypirxe episimo onoma gia to game. Tespa ego tora apla fovamai oti den 8a mas deiksoun tipota oi lalakes kai 8a perimenoun ksero go mexri 4 mines prin tin kykloforia gia na deiksoun trailer i foto..
Μακάρι να είμαστε 4 μήνες πριν την κυκλοφορία του
Psychaos_
02-12-2008, 20:06
Wx wx wx tha peinasoume reeeeeeeeee
desperate_gamer
02-12-2008, 22:21
afus stos 1 den to pire telika ton thisayro kai emine mpukala .twra pai gia tin kali mpaza lol
tha prepi nane telia epilogi allagis perivalontos ,tha milame gia 2 aristurgimata pleon,etsi mpikan i vasis gia mia dinati sira
Τον πήρε τον θησαυρό στο 1. Όχι το άγαλμα, αλλά έκανε ο Sully γερή μπαζά.
Όπως και να 'χει, το teaser είναι καταπληκτικό. Σίγουρα είναι ποιότητα In-game αφού δεν είναι και κάτι τελείως απίστευτο σε γραφικά (φαίνονται κάποιες μικρές ατέλειες εκεί που σταματάει μπροστά στο σπαθί και πέφτει κάτω).
Πείτε με βλάσφημο, αλλά ούτε Killzone, ούτε God of War με νοιάζουν. Αυτό και το Heavy Rain make my 2009 top 2 purchases! :angry:
Καλά, μιλατε σοβαρά;;;! Πήρα PS3 τερμάτισα το Uncharted (απλά το καλύτερο Game που έχω παίξει στην ζωή μου...) και μετά πούλησα το PS3.. Μου φαίνεται θα ξανα-αγοράσω PS3!! Μου φτιάξατε την ζωή μου..
greekteo
02-12-2008, 23:36
Πολυ καλο comeback του Drake. Αντε να μαθουμε περισσοτερα!!
geodlord7
03-12-2008, 00:05
Πιο ωριμος, πιο εμπειρος απο ποτε ο drake.Φαινεται η διαφορα απο το προηγουμενο.
Φαινεται η εμπειρια απο τις δοκιμασιες που εχει περασει! Δεν ειναι πια αυτος ο "εφηβος" που ηταν στο 1ο!!(σιγουρα παντως θα λεει τα τρελα του:D)
Σιγουρα θα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!
marzel19
03-12-2008, 00:25
Πιο ωριμος, πιο εμπειρος απο ποτε ο drake.Φαινεται η διαφορα απο το προηγουμενο.
Φαινεται η εμπειρια απο τις δοκιμασιες που εχει περασει! Δεν ειναι πια αυτος ο "εφηβος" που ηταν στο 1ο!!(σιγουρα παντως θα λεει τα τρελα του:D)
Σιγουρα θα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!
Πως τον ψυχολόγησες από το teaser?:angry:
klepidas
03-12-2008, 00:50
Φάνηκε βασικά επειδή δεν είχε αυτο το ηλίθιο ύφος που είχε στο πρώτο
geodlord7
03-12-2008, 01:10
Πως τον ψυχολόγησες από το teaser?:angry:
Φωνη, απο τα λογια του και το αλλαγμενο προσωπο του(γενια, υφος);)
AgentPrinny007
03-12-2008, 01:27
πρωτη φορα βλεπω τετοιο ενθουσιασμο στο φορουμ.
greekteo
03-12-2008, 03:17
πρωτη φορα βλεπω τετοιο ενθουσιασμο στο φορουμ.
Λογικο αφου μας αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις το πρωτο.;)
nikolaszax
03-12-2008, 13:15
Και ναι ηταν real-time το teaser.Δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο την Naughty Dog.
http://www.gamezine.co.uk/news/game-types/action-adventure/naughty-dog-uncharted-2-teaser-real-time-$1252556.htm
Ρε παιδιά τι φάτσα είναι αυτή με το μουστάκι? Σαν έμπορο κοκαϊνης τον κάνανε τον άνθρωπο :D
mousaki..oxi moustaki...lol..
marzel19
03-12-2008, 20:27
Naughty Dog: Uncharted 2 trailer rendered in real-time (http://www.psu.com/Naughty-Dog--Uncharted-2-trailer-rendered-in-real-time-News--a0005590-p0.php)
music_lover
03-12-2008, 22:02
πότε το περιμένουμε παλικάρια?
desperate_gamer
03-12-2008, 22:12
Ρε παιδιά τι φάτσα είναι αυτή με το μουστάκι? Σαν έμπορο κοκαϊνης τον κάνανε τον άνθρωπο :D
Αφού σου λέει δεν είναι πια "έφηβος". :rofl:
Εμένα μ' άρεσε όπως ήταν στο 1 και το λιγότερο που χρειάζεται τώρα η βιομηχανία gaming είναι ένας ήρωας που έγινε πιο σκοτεινός και "ώριμος" στο sequel. Ζήτω τα μούσια και η ταλαιπωρία, αλλά αν ο Nate την δει έμπειρος, τότε το παιχνίδι θα χάσει όλη του την φρεσκάδα. :(
Εμενα μου αρεσει που δειχνει πιο "ωριμος".Επισης , απο το τρεηλερ , διαπιστωνει κανεις οτι δεν προκειται για την αρχη του παιχνιδιου , αλλα για καποιο αποσπασμα κοντα στο τελος.
Η ταλαιπωρια ειναι ζωγραφισμενη στο προσωπο του και αυτο ειναι καλο κατ εμε , γιατι δειχνει οτι το στορυ πλεον θα ειναι πιο καλοδουλεμενο απο το πρωτο.
Δεν σημαινει οτι θα γινει δραμα τξαφνικα , μπορει καλλιστα να ξεκιναει με το ιδιο υφος και στυλ του πρωτου μερους , αλλα οσο προχωραει και αναλογα με τα γεγονοτα , παυει να ειναι απλα και μονο μια ευχαριστη κωμικο-περιπετεια και ριχνει και λιγο drama μεσα!Προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ! :)
desperate_gamer
03-12-2008, 22:34
Ναι συμφωνώ, δεν είναι ότι δεν θέλω μια πιο σοβαρή "αντίδραση" από τους ήρωες, αλλά δεν θα ήθελα να βλέπω τον Nate να γίνεται σαν τον Prince of Persia μετά το Sands of Time. Ας διατηρήσει το χιούμορ του (αν και έχω εμπιστοσύνη στην Naughty Dog. Αυτό ακριβώς θα κάνουν, όπως φαίνεται κι από το teaser-άκι).
nikolaszax
03-12-2008, 23:12
Εμενα μου αρεσει που δειχνει πιο "ωριμος".Επισης , απο το τρεηλερ , διαπιστωνει κανεις οτι δεν προκειται για την αρχη του παιχνιδιου , αλλα για καποιο αποσπασμα κοντα στο τελος.
Η ταλαιπωρια ειναι ζωγραφισμενη στο προσωπο του και αυτο ειναι καλο κατ εμε , γιατι δειχνει οτι το στορυ πλεον θα ειναι πιο καλοδουλεμενο απο το πρωτο.
Δεν σημαινει οτι θα γινει δραμα τξαφνικα , μπορει καλλιστα να ξεκιναει με το ιδιο υφος και στυλ του πρωτου μερους , αλλα οσο προχωραει και αναλογα με τα γεγονοτα , παυει να ειναι απλα και μονο μια ευχαριστη κωμικο-περιπετεια και ριχνει και λιγο drama μεσα!Προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ! :)
Οντως πιθανον να ειναι προς το τελος του παιχνιδιου...Εκτος αν το προσωπο του Nate γινεται ετσι λογω της υπερβολικης του εκθεσης στο κρυο.Αυτο που θελω να πω ειναι πως λετε να δουμε κατι τετοιο,να παραμορφωνετε το προσωπο του πχ απο το κρυο η απο τα επικινδυνα ακροβατικα που θα κανουμε στη διαρκεια του παιχνιδιου(οπως δηλαδη πχ βρεχοντουσαν τα ρουχα του αν πεφταμε στο νερο)?Αν κανουν κατι τετοιο τοτε θα μιλαμε για την λεπτομερεια.Αλλα μου φαινεται λιγακι απιθανο για αυτο και κλινω προς την 1η υποθεση.
Και συμφωνω απολυτα με το 2ο comment σχετικα με το υφος του παιχνιδιου.Θα υπαρχει λογος για να τον οδηγησει σε αυτην την απελπισια(αρκει να μην δω την elena να πεθαινει γιατι θα κανω φονο,αν βεβαια εμφανιστει στο sequel).
Μην ανησυχεις desperate , νομιζω η Naughty Dog ξερει πολυ καλα γιατι αγαπησαμε το παιχνιδι και θα φροντισει ωστε να το αγαπησουμε ακομα περισσοτερο με αυτο το 2ο μερος. ;)
geodlord7
04-12-2008, 02:07
Δεν νομιζω να τον κανουν εντελως σοβαρο!!Θα τις λεει τις χαζομαρες του που και που:p
WolfRathmA
04-12-2008, 07:49
Παιδια εδω μιλαμε για τη Naughty Dog η οποία ΠΟΤΕ δε χάλασε τη θρυλική σειρά κατ εμε Crash Bandicoot (και τη παλια μασκοτ του Playstation). Παντα το ενα ηταν καλυτερο απο το αλλο! Ετσι θα ειναι και το Uncharted 2. Ειμαι σχεδον σιγουρος για αυτη!
geodlord7
04-12-2008, 21:42
Δεν γινεται θα το πω:D
Σε αυτο το εκπληκτικο trailer που εβγαλαν δεν σας παραξενευσε κατι?!?!?
Σε χιονια, σε τρομερα χαμηλη θερμοκαρσια, ο nate να ειναι με το τζινακι και την μπλουζιτσα που ηταν στην ζουγκλα?? :D:D:D
greekteo
04-12-2008, 22:00
Αυτη την απορια την ειχα κι εγω μολις το ειδα να σου πω την αληθεια :p :hide:
marzel19
04-12-2008, 22:00
Σε χιονια, σε τρομερα χαμηλη θερμοκαρσια, ο nate να ειναι με το τζινακι και την μπλουζιτσα που ηταν στην ζουγκλα?? :D:D:D
Μπορεί να ήταν σε υπόγεια πίστα (σπήλαια) και τώρα να βγήκε για να αποκτήσει επιτέλους το στιλέτο. Ή απλώς θέλανε να δείξουν το εφέ του αίματος στην μπλούζα. Σε γουνάκι δεν φαίνεται!:angry:
Avenger_Seraphim
04-12-2008, 22:02
Φοραει και κατι επιπλεον εκτος απο την μπλουζιτσα που ειχε στο προηγουμενο παιχνιδι ΧΡ
geodlord7
04-12-2008, 22:04
Μπορεί να ήταν σε υπόγεια πίστα (σπήλαια) και τώρα να βγήκε για να αποκτήσει επιτέλους το στιλέτο. Ή απλώς θέλανε να δείξουν το εφέ του αίματος στην μπλούζα. Σε γουνάκι δεν φαίνεται!:angry:
Mα στην αρχη τον εδειξε να προχωραει σε μια τεραστια εκταση!!Θα ειχε πεθανει απο το κρυο:D
Φοραει και κατι επιπλεον εκτος απο την μπλουζιτσα που ειχε στο προηγουμενο παιχνιδι ΧΡ
Χαχα οντως φοραει αλλα δεν νομιζω να βγεις βολτα σε -χ βαθμους με ενα πουλοβερακι:angry::angry:
badboyfriend
05-12-2008, 19:42
Κανείς δε σχολίασε το dagger (phurba) που πιάνει στο τέλος και "δείχνει" ότι είναι στο Θιβέτ. Αυτά τα daggers επίσης χρησιμοποιούνται για τον εξορκισμό δαιμόνων. Οπότε νομίζω μας δίνουν μια ιδέα και για το σενάριο πέρα από το γενίκο "Marco Polo" που αποκάλυψαν.
marzel19
05-12-2008, 20:18
Κανείς δε σχολίασε το dagger (phurba) που πιάνει στο τέλος και "δείχνει" ότι είναι στο Θιβέτ. Αυτά τα daggers επίσης χρησιμοποιούνται για τον εξορκισμό δαιμόνων. Οπότε νομίζω μας δίνουν μια ιδέα και για το σενάριο πέρα από το γενίκο "Marco Polo" που αποκάλυψαν.
Αυτό με τον εξορκισμό δαιμόνων το λες τόσο φυσικά λες και είναι κάτι καθημερινό που θα έπρεπε να ξέρουμε.:angry: Πάντως, κάτι παρανόρμαλ θα υπάρχει σίγουρα!
badboyfriend
05-12-2008, 20:38
Είπα ότι κανείς δε σχολίασε το περίεργο dagger :p Απλά εγώ ήξερα τι είναι και είπα να το μοιραστώ
marzel19
05-12-2008, 20:45
Είπα ότι κανείς δε σχολίασε το περίεργο dagger :p Απλά εγώ ήξερα τι είναι και είπα να το μοιραστώ
Απλώς σχολίασα την φυσικότητα με την οποία το είπες. Λες και καθημερινά σφάζουμε δαίμονες με τέτοια στιλέτα.:angry: Δεν είπες ότι σύμφωνα με τον τάδε πολιτισμό ή την τάδε θρησκεία πιστεύεται ότι κάνει αυτή τη δουλειά!
michael92
05-12-2008, 22:24
Και με τι να πάει; Με γούνα με παλτό; Σαν πολική αρκούδα θα ήταν :p
Anyway, πιστεύω ότι θα τα σπάει και θα έχει τέλειο σενάριο, must buy :)
desperate_gamer
06-12-2008, 02:22
Πάλι θα έχει δαίμονες/ζόμπι δηλαδή; Δεν το γλυτώνουμε το υπερφυσικό. :frog:
Παντως οντος ειναι Must buy ο τιτλος !!!
υπάρχει κανείς που να τερμάτισε το uncharted 1 στο crushing που να έβαλε να παίξει μετά σαν fat Drake ; εκεί να δείτε γέλιο !!! σαν τον ΟΒΕΛΙΞ είναι!
GOW III and Uncharted 2 confirmed to show off gameplay at VGAs
Posted on December 6th, 2008 at 15:00 EDT
It goes without saying that when we reported that God of War III (http://www.psu.com/God-of-War-III,-Fight-Night-Round-4,-and-more-at-VGA-08-News--a5574-p0.php) would make an appearance on Spike TV's Video Game Awards, everyone was thrilled. However, after the showing at E3 2008, it left some wondering what type of trailer would be shown for the game. Would Sony utilize a CG trailer to further anticipation for one of their biggest blockbuster titles or would they reveal pure gameplay footage for PlayStation owners worldwide to drool over? The question has been answered.
Geoff Keighley has posted confirmation on his official blog exactly what the trailer would entail.
"Kratos soon arrives on the PlayStation 3 and only the VGAs will bring you the first-ever glimpse at this game. And let me put all you skeptics to rest right now. I’m happy to confirm you’ll be seeing real-time gameplay footage."
On top of God of War III receiving premiere gameplay footage, Uncharted 2 will also be showing in-game gameplay as well.
"Nathan Drake is back for an entirely new adventure, and at the VGAs you’ll get a first-ever glimpse at this PlayStation 3 exclusive from Naughty Dog…again, it’s all real-time, in-engine action. No CG here."
This is exciting news to say the least and only adds to the anticipation everyone has until December 14 rolls around. If you'd like to check out the entire blog post in its entirety, feel free to click here (http://geoffmk.gametrailers.com/gamepad/).
The first scan of Uncharted (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:void%280%29) 2 has been found by a user on the Gamertrailers forum. It's a page from the cover story from the latest Game Informer.
http://i426.photobucket.com/albums/pp350/r2kcipher/S7301030.jpg?t=1228949697
desperate_gamer
11-12-2008, 02:03
Άρα δεν φοράει πάλι τα ίδια ο Drake.
Ζήτω το λαδοπράσινο μπλουζάκι και το τζινάκι!!!
Avenger_Seraphim
11-12-2008, 03:26
Εγω το ειχα πει οτι δεν φοραει τα ιδια ρουχα ΧΡ Πωπω...Πολυ ωραιες εικονες :Ρ Το μονο που θελουμε τωρα ειναι ενα καλυτερο βιντεο...κ ενα release date...εστω κ στο περιπου :)
+ρεπ κ απο μενα!!
Exoskeletor
11-12-2008, 04:21
na deite pou de tha paei kala :D :D :D :D
etsi eixa pei gia to 1 k pige gamata, elpizo na dwsw k se ayto tixi
mpaaa..den xreiazete tyxi.oute kai na paei kala ...na vgei kai na to agorasw egw xriazete...lol
mpaaa..den xreiazete tyxi.oute kai na paei kala ...na vgei kai na to agorasw egw xriazete...lol
:1appl::1appl:Απο τις καλυτερες και πιο σωστες κουβεντες! ++ :)
marzel19
11-12-2008, 12:56
Uncharted 2: Among Thieves to use 100% of PS3's power? (http://www.psu.com/Uncharted-2--Among-Thieves-to-use-100--of-PS3s-power-News--a0005698-p0.php)
^^ δεν υπαρχει περιπτωση , αυτα δεν ειναι λογικα πραγματα...δηλαδη εαν καποιος βαλει 3-4 παραπανω pixels θα εχει ξεπερασει το 100%?
Καμμια κονσολα ποτε στην ιστορια δεν εκμεταλλευτηκε ποτε το 100% των δυνατοτητων της , οπως αλλωστε και καθε ηλεκτρονικη συσκευη ψυχαγωγιας. (pc κλπ κλπ)
Μπορει να πλησιασει πολυ κοντα στο οριο ,οπως εκανε το GoW2 για το PS2 , αλλα 100% ποτε. :)
personGR
11-12-2008, 15:56
Άρα δεν φοράει πάλι τα ίδια ο Drake.
Ζήτω το λαδοπράσινο μπλουζάκι και το τζινάκι!!!
Το οποίο σε μια εικόνα είναι και αιματοβαμμένο...
geodlord7
11-12-2008, 16:57
Yπομονη την Δευτερα ερχεται το πρωτο βιντεακι:)
Κυριακη νομιζω ειναι το VGA , ετσι δεν ειναι?
geodlord7
11-12-2008, 17:08
Kυριακη 9 το βραδυ στην Αμερικη, 6 το πρωι εδω ;)
Α στο Αμερικλα γινεται?Νομιζα οτι ηταν ευρωπη.Φτου παλι στη δουλεια σκατα θα τα κανω την Δευτερα λολ...
Και το χειροτερο ολων ειναι οτι τα PC της δουλειας δεν εχουν ηχο! :(
geodlord7
11-12-2008, 17:14
Α στο Αμερικλα γινεται?Νομιζα οτι ηταν ευρωπη.Φτου παλι στη δουλεια σκατα θα τα κανω την Δευτερα λολ...
Και το χειροτερο ολων ειναι οτι τα PC της δουλειας δεν εχουν ηχο! :(
:angry::angry::angry: Παρε ακουστικα!Τα περισσοτερα pc εχουν μπροστα στην κεντρικη μοναδα εξοδο ακουστικων:D:D
Ειναι και παρουσιαστης ο jack black!!Θα πεσει πολυ γελιο.Εχουν βγει ηδη καποια spotaki χιουμοριστικα!!Δειτε τα στο gametrailers.
desperate_gamer
11-12-2008, 19:33
Το οποίο σε μια εικόνα είναι και αιματοβαμμένο...
Να'ναι καλά το Ariel. Διώχνει τη βρωμιά, δεν ξεβάφει το μπλουζάκι!
desperate_gamer
11-12-2008, 19:56
Δεν έκανε κανείς post τη λίστα, αλλά όπως αναφέρει το PSU, το Preview στο Game Informer δίνει τις εξής πληροφορίες για το παιχνίδι.
- Uncharted 2: Among Theives will feature a new girl named Chloe Frazer. When Game Informer asked about Elena and Sully's return but Naughty Dog had no comment.
- The story is about looking for the ships that Marco Polo "lost" while returning home to Italy.
- Melee combat is more dynamic now.
- Stealth will be a new gameplay mechanic
- Nolan North will be back to reprise his role as Nathan Drake, while Chloe Frazer will be portrayed by Claudia Black (Stargate SG-1, Fargate).
- The Sixaxis mechanics were ditched for such things as throwing grenades.
- There are no load screens.
- The score is being composed by Greg Edmonson.
- Weapons can be used in any stance (running, behind cover, hanging, climbing a wall, etc.).
- You can now move while aiming behind cover.
Πολύ ωραίο ακούγεται. Και έχει παιχτεί κάτι με την Elena και τον Sully. Ε ρε γλέντια! :angry::angry:
pictorino
11-12-2008, 20:43
ελπίζω να μην τους βγάλουν τελείως αλλά να έχουν ρόλους-έκπληξη!!ωραία τανέα χαρακτηριστικά του gameplay αλλά ελπίζω και σε μια πολύ καλή ιστορία!!
marzel19
11-12-2008, 21:13
Εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει εμφάνιση των Elena και Sully. Μπορεί η Chloe να είναι villain!
desperate_gamer
11-12-2008, 21:19
Φυσικά και δεν τους ξέχασε έτσι η Naughty Dog. Ειδικά όταν η Elena είναι από τους λίγους συμπρωταγωνιστές σε videogame που αγαπήθηκε τόσο από το κοινό. Για να μην μας το λένε, κάτι καλό παίζει...
Xαμος λεμεεε! :D
Ελπιζω και εγω την Ελενα να μην την αφαιρεσουν...
WolfRathmA
12-12-2008, 08:21
http://www.gamekyo.com/Webmasters/Images/74201420081212_012804_6_big.jpg
http://www.gamekyo.com/Webmasters/Images/74201420081212_012803_4_big.jpg
http://www.gamekyo.com/Webmasters/Images/74201420081212_012803_5_big.jpg
http://www.gamekyo.com/Webmasters/Images/74201420081212_012803_3_big.jpg
http://www.gamekyo.com/newsen29410_uncharted-2-among-thieves-premieres-images.html
nikolaszax
12-12-2008, 10:53
Βλεποντας τις εικονες πιστευω οτι εδω ταιριαζει η φραση :"badass,bigger and better".Ολοι ξερουμε ποιος το ειπε αλλα εκεινος αποδειχτηκε λαθος ;).
Α ρε naughty dog!!Γουφ γουφ γουφ! Θελω κιαλλο! :D
Ξαναλεω , το καλυτερο νεο ΙΡ του Playstation μεχρι στιγμης , instant classic! :D
Βλεποντας τις εικονες πιστευω οτι εδω ταιριαζει η φραση :"badass,bigger and better".Ολοι ξερουμε ποιος το ειπε αλλα εκεινος αποδειχτηκε λαθος ;).
Ποιος το είπε; Εγώ ξέρω μόνο το "bigger, badder, louder" που ήταν στο promotion του Die Hard 2. :)
pictorino
12-12-2008, 13:48
τρελές εικόνες και έχουμε ακόμα ένα χρόνο μπροστά μας!!
nikolaszax
12-12-2008, 14:42
Μαρεσει η καινουργια κοπελια!Εχει κατι το αισθησιακο πανω της :angry:.Αλλα η Ελενα παραμενει σταθερη αξια για μενα.
http://media.psu.com/media/uncharted2_scan_dec_03.jpg
Ποιος το είπε; Εγώ ξέρω μόνο το "bigger, badder, louder" που ήταν στο promotion του Die Hard 2. :)
O Cliff B.για την ανακοινωση του gears of war 2 το ειχε πει.
http://media.psu.com/media/uncharted2_scan_dec_01s.jpg (http://media.psu.com/media/uncharted2_scan_dec_01.jpg)
http://media.psu.com/media/uncharted2_scan_dec_02s.jpg (http://media.psu.com/media/uncharted2_scan_dec_02.jpg)
http://media.psu.com/media/uncharted2_scan_dec_03s.jpg (http://media.psu.com/media/uncharted2_scan_dec_03.jpg)
http://media.psu.com/media/uncharted2_scan_dec_04s.jpg (http://media.psu.com/media/uncharted2_scan_dec_04.jpg)
http://media.psu.com/media/uncharted2_scan_dec_05s.jpg (http://media.psu.com/media/uncharted2_scan_dec_05.jpg)
πωπω... αλλο ενα θρεντ που μαλλον συντομα θα εγκαταλειψω!! :D
desperate_gamer
12-12-2008, 16:36
Πάντως κακά τα ψέμματα το "σκαρφάλωμα στο τοιχό παντού" ήδη διαψεύστηκε, αφού τα τουβλάκια είναι εμφανή που σκαρφαλώνει ο Drake. Μικρό το κακό βέβαια, αφού το υπόλοιπο είναι απλά φανταστικό.
(αυτό στον topGunZ που το ανέφερε σε παλιότερο ποστ).
marzel19
12-12-2008, 17:05
Πάντως κακά τα ψέμματα το "σκαρφάλωμα στο τοιχό παντού" ήδη διαψεύστηκε, αφού τα τουβλάκια είναι εμφανή που σκαρφαλώνει ο Drake. Μικρό το κακό βέβαια, αφού το υπόλοιπο είναι απλά φανταστικό.
(αυτό στον topGunZ που το ανέφερε σε παλιότερο ποστ).
Πως γίνεται να σκαρφαλώνει παντού χωρίς αντικείμενο να πιαστεί? Δεν είναι ο spiderman!:angry: Απλώς υποθέτω θα αποφύγουν να το κάνουν τελείως στημένο το που πρέπει να πιαστείς!
desperate_gamer
12-12-2008, 17:08
Πως γίνεται να σκαρφαλώνει παντού χωρίς αντικείμενο να πιαστεί? Δεν είναι ο spiderman!:angry: Απλώς υποθέτω θα αποφύγουν να το κάνουν τελείως στημένο το που πρέπει να πιαστείς!
Αυτό ακριβώς εννοούσα και πιστεύω δεν θα γίνει. :frog:
Avenger_Seraphim
12-12-2008, 18:18
Δεν ξερω αν το ειδατε στα σκανς...Αλλα για release date λεει : Fall, οποτε ξερουμε ποτε θα το δουμε μαλλον...Αλλα αυτα αλλαζουν,κανεις δεν ξερει με σιγουρια ΧΡ
marzel19
12-12-2008, 18:37
Δεν ξερω αν το ειδατε στα σκανς...Αλλα για release date λεει : Fall, οποτε ξερουμε ποτε θα το δουμε μαλλον...Αλλα αυτα αλλαζουν,κανεις δεν ξερει με σιγουρια ΧΡ
Ούτως ή άλλως για fall το είχαμε. Βέβαια, το συγκεκριμένο θα το έβαλαν στο άρθρο τυχαία είναι το πιθανότερο αλλά δεν πρέπει να απέχει από την πραγματικότητα.
Eλατε βρε παιδια, υπαρχει κανεις που αμφιβαλλει για το αν το παιχνιδι θα βγει την περιοδο των γιορτων? Λενε fall και αυτοματως ολοι σκεφτομαστε Χριστουγεννα. Ετσι παει.
kala...apisteutes oi picks..ta xrwmata ...ta grafika fenontai thaymasia akoma kai mesa apo autes tis pic...fantastite pws tha einai kanonika...
apla upokleinomai...
To email που στέλνει η Sony:
http://images.innovyx.net/dp/scea/product/121208-uncharted/Uncharted2_01.jpg
http://images.innovyx.net/dp/scea/product/121208-uncharted/Uncharted2_02.jpg
http://images.innovyx.net/dp/scea/product/121208-uncharted/Uncharted2_03.jpg
http://images.innovyx.net/dp/scea/product/121208-uncharted/Uncharted2_04.jpg
http://images.innovyx.net/dp/scea/product/121208-uncharted/Uncharted2_05.jpg
http://images.innovyx.net/dp/scea/product/121208-uncharted/Uncharted2_06.jpg
http://images.innovyx.net/dp/scea/product/121208-uncharted/Uncharted2_07.jpg
http://images.innovyx.net/dp/scea/product/121208-uncharted/Uncharted2_08.jpg
http://images.innovyx.net/dp/scea/product/121208-uncharted/Uncharted2_09.jpg
http://images.innovyx.net/dp/scea/product/121208-uncharted/Uncharted2_10.jpg
http://images.innovyx.net/dp/scea/product/121208-uncharted/Uncharted2_12.jpg
http://images.innovyx.net/dp/scea/product/121208-uncharted/Uncharted2_13.jpg
http://images.innovyx.net/dp/scea/product/121208-uncharted/Uncharted2_11.jpg
Tα βραβεία ξεκινάνε στις 4 ξημερώματα Δευτέρας για μας.
gia xenixti den mas pernei etsi ki alliws apla kalh evdomada tha exoume..lol
geodlord7
13-12-2008, 17:45
Απλα θα το δουμε την Δευτερα.Δεν εγινε και τιποτα.Εγω το εχω βαλει στο schedule του iphone εδω και 2 εβδομαδες:D
κουκουλοφόρος και ο drake?
Αθήνα το κατάντησε το ...μαγαζί
Georgio002
14-12-2008, 22:58
κουκουλοφόρος και ο drake?
Αθήνα το κατάντησε το ...μαγαζί
οχ τωρα ειδα τον drake στην δευτερη εικονα....πως κρεμαστηκε εκει?:fryingpan:
το περιμενω πως και πως το παιχνιδι
Avenger_Seraphim
15-12-2008, 06:59
Trailer time :) Enjoy...
PtN0BBAUjCE
Pics from the trailer
http://www.psu.com/media/uncharted21.jpg
http://www.psu.com/media/uncharted22.jpg
http://www.psu.com/media/uncharted23.jpg
http://www.psu.com/media/uncharted24.jpg
http://www.psu.com/media/uncharted25.jpg
nikolaszax
15-12-2008, 10:56
Το αιμα δεν φαινοταν ποτε πιο ρεαλιστικο!:giggle:
Naughty dog παλι εκανες το θαυμα σου!
stratisd
15-12-2008, 11:00
Το παιχνίδι δείχνει τέλειο, πάλι θα μιλάμε για σταθμό στην ιστορία του gaming ακριβώς όπως συνέβη και με το πρώτο uncharted.
Σίγουρη αγορά για εμένα, λείπουν άλωστε τέτοια παιχνίδια γενικώς... ;)
Το μοναδικο τρεηλερ που αξιζε να δεις απο το VGA... ουτε GoW ουτε τιποτα... μονο Uncharted 2..
respect! :)
http://www.gametrailers.com/images/vga_logo_uncharted2.jpg (http://fp.scea.com/Content/Movies/18367/Videos/1/movie720p.mp4)
720HD from Sony
Κατεβάστε το και δείτε το από το παραπάνω link. Πολύ φοβερό!:D
μπράβο φαίνεται παρα πολύ ωραίο...
WolfRathmA
15-12-2008, 13:02
Οταν ειναι να δείξουνε trailer κατι τετοιο πρεπει να δείχνουν.... Άψογο! Αντε αναμονή!!
http://i38.tinypic.com/2cnjnnr.jpg
http://i38.tinypic.com/ncz6zn.jpg
http://i37.tinypic.com/2r5zupv.jpg
http://i33.tinypic.com/11i20xc.jpg
http://i37.tinypic.com/2wfs7de.jpg
http://i37.tinypic.com/2100s5k.jpg
http://i35.tinypic.com/vsksqp.jpg
http://i34.tinypic.com/29ly24i.jpg
Αυτο , ναι ρε παιδια... ειναι next gen το κερατο μου μεσα...!
Το god of war 3 τρεηλερ μπροστα του μοιαζει με παιχνιδι για το psp...
Και ναι μην αναρωτιεστε , ειναι in game engine τα γραφικα που βλεπετε...
Απλα υποκλινομαι στην Naughty dog και το καλυτερο action adventure παιχνιδι που εχω παιξι στο PS3! :D
nikolaszax
15-12-2008, 13:29
This is not even fucking possible!!!!OMG!
Ακομα και το uncharted ειναι χειροτερο μπροστα του:giggle:!
:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:
marzel19
15-12-2008, 13:45
Το συγκεκριμένο trailer νομίζω είναι καταπληκτικό καθώς τα έχει όλα. Είναι in-game οπότε αποδεικνύει πραγματικά τι πρέπει να περιμένεις από τον τίτλο και ταυτόχνονα ως cut-scene είναι πιο "οργανωμένο" άρα και εντυπωσιακό.
pote me to kalo kykloforei?kseroume?
michalaros
15-12-2008, 15:03
Καταπληκτικο trailer...οσο για το παιχνοδι..απλα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μας απογοητευσει ουτε σε σεναριο ουτε σε gameplay..για τα γραφικα μιλαει μονη της η καθε εικονα παραπανω...μπραβο τους και...καλο κουραγιο σε εμας...
klepidas
15-12-2008, 15:08
το θέλω τώρααααααααα...Ας ελπίσουμε να βγεί ανοιξη του 2009 αλλιώς δεν βλέπω να αντέχουμε..απο ότι φαίνεται έχουν κάνει δουλειά ι άνθρωποι και βέβαια οι φράσεις παραμένουν οι αγαπημένες μας..Oh Crap
geodlord7
15-12-2008, 16:31
That's my blood, that's my blood, that's a lot of my blood.... Oh crap :D:D
Θεος ο drake!!!:D:DΚαι θεϊκο το trailer!!!Cant wait!
Φοβερό το trailer. Δεν έχει καιρό που τερμάτισα το uncharted 1 (για την ακρίβεια μια εβδομάδα πέρασε απο τότε) και δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Θέλω το uncharted 2 εδώ και τώρα.
Υ.Γ. Απο ότι φαίνεται απο το trailer ο Nate δεν έχασε καθόλου το χιούμορ του.
το θέλω τώρααααααααα...Ας ελπίσουμε να βγεί ανοιξη του 2009 αλλιώς δεν βλέπω να αντέχουμε..απο ότι φαίνεται έχουν κάνει δουλειά ι άνθρωποι και βέβαια οι φράσεις παραμένουν οι αγαπημένες μας..Oh Crap
Θα σε στεναχωρήσω αλλά στο τέλος του trailer γράφει με μεγάλα γράμματα FALL 2009:p
1 year to go...
Αυτός ο drake δεν τα πάει καλά με τα μέσα μεταφοράς. Πολύ γκαντέμης ο άνθρωπος :p
Εντάξει ρε παιδιά cinematic video είναι τι λέτε για ingame?Οπωσδήποτε τα ingame θα είναι χειρότερα (δεν ξέρω κατά πόσο-εύχομαι ελάχιστα).
Τι να πούμε άλλο αφού όλοι θα το αγοράσουμε..........Απλά πέφτει μακριά το φθινόπωρο
Εντάξει ρε παιδιά cinematic video είναι τι λέτε για ingame?Οπωσδήποτε τα ingame θα είναι χειρότερα (δεν ξέρω κατά πόσο-εύχομαι ελάχιστα).
Τι να πούμε άλλο αφού όλοι θα το αγοράσουμε..........Απλά πέφτει μακριά το φθινόπωρο
Ιn-game cutscene σαν κι αυτά που υπήρχαν στο πρώτο Uncharted είναι. Αν έχεις παίξει το πρώτο θα ξέρεις πως δεν υπήρχε διαφορά μεταξύ cutscenes και gameplay.
ξαναπαιξε το πρωτο παιχνιδι... η διαφορα μεταξυ cinematics και καθαρου gameplay ειναι ελαχιστοτατη... στην κυριολεξια ομως.
desperate_gamer
15-12-2008, 17:14
Ναι μπορεί να είναι cutscene αλλά έτσι θα είναι τα γραφικά του τίτλου. Νομίζω είναι εμφανές, δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε για CGI κτλ.
Εξαιρετικό τρέιλερ. Περίμενα κάτι παραπάνω βέβαια, αλλά εντάξει το hype machine άρχισε το μεγάλο του ταξίδι μέχρι το Fall 2009. All aboard!!
Απιστευτο τεχνικα, η Naughty Dog εχει πραγματικα ξεφυγει.
απιστευτο το Trailer
Τρομερα γραφικα, εννοειτε ingame πως ειναι
Η υποθεση θα .... κανονικα ομως
Ενα εχω να πω αν βλεπω τετοιο αποτελεσμα ειδη
σε ενα χρονο τι θα δουν τα ματια μας???????
Ελπιζω να βγει τα Xmas
Naughty dog FTW
Παιδιά πριν λίγο διάβαζα το thread του god of war 3 και τις κριτικές για το trailer.Πολύ είπαν πως αυτό δεν θα είναι το τελικό αποτέλεσμα (για την ακρίβεια δεν θα έχει καμία σχέση μ' αυτό που είδαμε) και ότι ακόμα είναι σε αρχικό στάδιο.Συμφωνώ απολήτος μ'όλα αυτά αλλά θα ήθελα να ρωτήσω: Αν το god of war 3 είναι σε αρχικό στάδιο και θα γίνει ακόμα καλύτερο (σίγουρα),πόσο καλύτερο θα είναι το uncharted 2 στο τελικό του στάδιο
desperate_gamer
15-12-2008, 17:51
Παιδιά πριν λίγο διάβαζα το thread του god of war 3 και τις κριτικές για το trailer.Πολύ είπαν πως αυτό δεν θα είναι το τελικό αποτέλεσμα (για την ακρίβεια δεν θα έχει καμία σχέση μ' αυτό που είδαμε) και ότι ακόμα είναι σε αρχικό στάδιο.Συμφωνώ απολήτος μ'όλα αυτά αλλά θα ήθελα να ρωτήσω: Αν το god of war 3 είναι σε αρχικό στάδιο και θα γίνει ακόμα καλύτερο (σίγουρα),πόσο καλύτερο θα είναι το uncharted 2 στο τελικό του στάδιο
Λολ, ίσως η διαφορά είναι και μικρότερη αφού πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το Uncharted που σε 365 μέρες θα το έχουμε όλοι στις κονσόλες μας.
Πρέπει να κάνουν τις ηχογραφήσεις των διαλόγων, debugging, polishing, ξανά να ψάξουν τι λειτουργεί και τι όχι. Μάλλον έχουν περάσει κατά πολύ το στάδιο του πώς θα είναι τα γραφικά.
Avenger_Seraphim
15-12-2008, 18:00
That's my blood, that's my blood, that's a lot of my blood.... Oh crap :D:D
Θεος ο drake!!!:D:DΚαι θεϊκο το trailer!!!Cant wait!
Οντως θεϊκη ατακα ΧΡ Ανυπομονωωωω! Μεχρι και ο αδερφος μου (που δεν ασχολειτε με τα VG γενικα) ειχε κολλησει με το Uncharted 1, με το που ειδε το τρεϊλερ του 2 τρελαθηκε!
To Uncharted 2 βασιζεται στην ιδια μηχανη γραφικων του πρωτου μερους , σαφως βελτιωμενη φυσικα.Αυτο που θελω να σου πω , ειναι οτι ειναι λογικο οταν εχεις ηδη μια πολυ καλη μηαχνη γραφικων , να βγαλεις γρηγορα ενα εντυπωσιακο αποτελεσμα και με αρκετα "πειραγματα" να την βελτιωσεις.
Στην περιπτωση του God of War 3 ξεκινανε -προφανως- απο το μηδεν.Χρειαζεται να κατασκευασουν απο την αρχη μια μηχανη γραφικων και απο εκει και περα να αρχισουν αν την βελτιωνουν.
Εαν δεις το πρωτο πρωτο τρεηλερ του Uncharted 1 θα δεις ποσο τεραστια διαφορα εχει απο το τελικο παιχνιδι που αγορασαμε και πεξαμε.Αυτο εγινε πολυ απλα διοτι ακομα η κατασκευη της μηχανης γραφικων ηταν υπο εξεληξη.
Τωρα τα πραγματα ειναι πιο ευκολα , η δουλεια που πρεπει να γινει ειναι λιγοτερη σε αυτον τον τομεα.
Ελπιζω να σου ελυσα την απορια. :)
nikolaszax
15-12-2008, 20:03
Μια εικονα ισοδυναμει με χιλιες λεξεις...Αρα 9 εικονες ειναι ολοκληρο βιβλιο:giggle:
Παρτε λοιπον τις εικονες σε υψηλοτερη αναλυση.
http://img139.imageshack.us/img139/6775/capture9nv6.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/7674/capture10iq2.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/8800/capture8vr9.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/97/capture7kb9.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/3103/capture6gm2.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/5093/capture5cl8.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/1882/capture4yc0.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/5697/capture2yo2.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/4184/capture1if9.jpg
personGR
15-12-2008, 20:05
Eπίσης μην ξεχνάς πως η πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Uncharted είναι ο επόμενος Σεπτέμβριος-Οκτώβριος, ενώ του God of War III είναι ...άσ'το καλύτερα...
Για τις πιο πανω φωτο εχω να πω : (θα το παιξω αμερικλανος) Ηolly Crap! :D
Απιστευτες ... :D
To Uncharted 2 βασιζεται στην ιδια μηχανη γραφικων του πρωτου μερους , σαφως βελτιωμενη φυσικα.Αυτο που θελω να σου πω , ειναι οτι ειναι λογικο οταν εχεις ηδη μια πολυ καλη μηαχνη γραφικων , να βγαλεις γρηγορα ενα εντυπωσιακο αποτελεσμα και με αρκετα "πειραγματα" να την βελτιωσεις.
Στην περιπτωση του God of War 3 ξεκινανε -προφανως- απο το μηδεν.Χρειαζεται να κατασκευασουν απο την αρχη μια μηχανη γραφικων και απο εκει και περα να αρχισουν αν την βελτιωνουν.
Εαν δεις το πρωτο πρωτο τρεηλερ του Uncharted 1 θα δεις ποσο τεραστια διαφορα εχει απο το τελικο παιχνιδι που αγορασαμε και πεξαμε.Αυτο εγινε πολυ απλα διοτι ακομα η κατασκευη της μηχανης γραφικων ηταν υπο εξεληξη.
Τωρα τα πραγματα ειναι πιο ευκολα , η δουλεια που πρεπει να γινει ειναι λιγοτερη σε αυτον τον τομεα.
Ελπιζω να σου ελυσα την απορια. :)
Να σου πω την αλήθεια δεν το είχα σκεφτεί έτσι.:oops:Ευχαριστώ για την πληροφόριση.Πάντως και έτσι ακριβώς να είναι τα γραφικά του Uncharted 2 δεν με ενοχλεί καθόλου (αν και πιστεύω πως θα βελτιωθούν περισσότερο):bgrin2:
KATAΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ NAUGHTY DOG... ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ARTWORKS ΕΙΝΑΙ ΤΑ REAL TIME RENDERS....
http://i34.tinypic.com/28k2fx4.jpghttp://img266.imageshack.us/img266/5697/capture2yo2.jpg
Mερικές ακόμη photos & artworks...
http://jay-t.com/public/gaf/un2a.jpg
http://jay-t.com/public/gaf/un2b.jpg
http://jay-t.com/public/gaf/un2c.jpg
http://jay-t.com/public/gaf/un2d.jpg
http://jay-t.com/public/gaf/un2e.jpg
http://i34.tinypic.com/28k2fx4.jpg
http://i36.tinypic.com/20f4y7t.jpg
http://i38.tinypic.com/2mobn1v.jpg
Koρυφαίες και οι φωτογραφίες! Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα κάτι εταιρίες σαν την NaughtyDog που ξέρουν να βγάζουν παιχνίδια. :D
WolfRathmA
15-12-2008, 23:47
Πιστευω να ειναι bigger!!! Γιατι "better" θα ειναι σιγουρα!!! :D
Με πιανιιεεεειςςςς;;; :p
Koρυφαίες και οι φωτογραφίες! Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα κάτι εταιρίες σαν την NaughtyDog που ξέρουν να βγάζουν παιχνίδια. :D
Kάτι είχαν ρωτήσει την ND στο πρώτο Uncharted όσο ήταν υπό ανάπτυξη για online co-op κλπ... Και είχαν πει αν θυμάμαι καλά ότι είναι ενδιαφέρον αλλά δεν το έχουν στα υπόψην για τον τίτλο (λόγω χρόνου συμπληρώνω εγώ.. :p). Λέτε να κάνει κάνα μπαμ στο gameplay το καινούργιο Uncharted και μας τρελάνουν όλους με co-op σφήνες στην ιστορία (βλ. RE5)?????
michalaros
15-12-2008, 23:50
Πολυ σπαστικο αυτο που κανει η Naughty...επαληθευει το ονομα της...τι φωτο ειναι αυτες???ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ...και ενα χρονο πριν το παιχνιδι???ελεος...εμεις τι θα κανουμε κυριοι??Ε???δεν μας λυπαστε???
Το παιχνιδι σκιζει ηδη...ακομα κα ι το τωρινο uncharted ειναι πολυ μπροστα...
ωχ...τι θα δουν τα ματακια μας...
marzel19
15-12-2008, 23:51
Οι φωτογραφίες είναι φοβερές. Μετά από αυτό δεν είναι να θυμώνεις με την ND όταν υποστηρίζει ότι το Uncharted 2 θα χρησιμοποιεί (σχεδόν) το 100% της υπολογιστικής του ισχύς. Μπορεί να είναι αδύνατο αλλά μετά από αυτό τους συγχωρώ!
den exw logia na ekfrasw auto pou vlepw...nomizw ginomai varetos me to na lew ta idia kai ta idia...
apla euxaristo to theo pou eimai apo tous tyxerous kai exw playstation 3!!!
to paixnidi tha skish!!!
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι τα πολύ πιο πλούσια χρώματα σε σχέση με το πρώτο.Όπως και οι καλύτερα απεικονισμένοι χαρακτήρες.Δεν ξέρω ρε παιδιά όμως μην έχουμε τίποτα framedrops με αυτά που βλέπουμε
Nonbron: αν πραγματικα ενσωματωσουν ενα τετοιο ειδος co-op στο παιχνιδι σε καποια σημεια θα ειναι φοβερο!
msnes7: Μιλαμε για την Naughty Dog.Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλουν παιχνιδι το οποιο να τρεχει ασχημα.Ειμαι σιγουρος οτι οχι μονο θα τρεχει με τελειο framerate οπως το πρωτο , αλλα οτι θα εξαφανησουν παντελως το tearing που ειχε το πρωτο μερος! :)
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι τα πολύ πιο πλούσια χρώματα σε σχέση με το πρώτο.Όπως και οι καλύτερα απεικονισμένοι χαρακτήρες.Δεν ξέρω ρε παιδιά όμως μην έχουμε τίποτα framedrops με αυτά που βλέπουμε
an paro paradeigma tou killzone 2 TA DEMO pou einai korifi sta grafika perissotera sprites kai kalosxediasmena textures , logika kati games opos to drake 2 to mixanima tha to trexei gia PLAKA
Μόλις είδα το video (3 φορες) και έχω μείνει άφωνος. Ειλικρινά δεν έχω λόγια... Είναι και τόσες πολλές οι φωτός, ποια να πρώτοκοιτάξεις...
Μπορεί για όσους δεν ασχολήθηκαν με το 1 να είναι καλο που δημοσιεύτηκαν video και φωτογραφίες, αλλα για εμάς που ξέραμε τι να περιμένουμε πιστεύω ότι ένας χρόνος αναμονής είναι μεγάλο χρονικό διάστημα. Έπρεπε να τα δείχνανε την άνοιξη...
Το μονο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο μπράβο στην ND διότι με έκανε να λατρέψω ένα action adventure παιχνίδι. Ένα παιχίδι που αν πέρυσι το καλοκαίρι μου έλεγε κάποιος ότι τα Χριστούγεννα θα το έλιωνα το πιο πιθανό είναι να γελούσα... Υπομονη ενα χρονο λοιπον...
kostasb13
16-12-2008, 21:36
Nonbron: αν πραγματικα ενσωματωσουν ενα τετοιο ειδος co-op στο παιχνιδι σε καποια σημεια θα ειναι φοβερο!
msnes7: Μιλαμε για την Naughty Dog.Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλουν παιχνιδι το οποιο να τρεχει ασχημα.Ειμαι σιγουρος οτι οχι μονο θα τρεχει με τελειο framerate οπως το πρωτο , αλλα οτι θα εξαφανησουν παντελως το tearing που ειχε το πρωτο μερος! :)
Πραγματικα ελπιζω οτι θα το κανουν αυτο γιατι στο πρωτο το tearing ηταν εντονο και ηταν το μονο ψεγαδι σε ενα κατα τάλλα αρτιο τεχνικα παιχνιδι.
Το βιντεο παντως ειναι τρομερο και οι pics (οσο "φτιαγμενες" και να ειναι, δεν εχει σημασια) ακομα καλυτερες! Εχω παθει πλακα:bowdown::bowdown:
WolfRathmA
17-12-2008, 08:14
http://www.n4g.com/ClickOut.aspx?ObjID=247569
haramanai
17-12-2008, 09:36
Δεν είναι και πολύ μακριά ο Σεπτέμβρης για εμάς που έχουμε το Uncharted. Άμα βάλουμε το παιχνίδι στο Hard , Fast motion και mirror, κατά τη μέση του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μέρος.
Κατά τα άλλα μοιάζει λες και είναι παιχνίδι για pc… Δηλαδή με τις διαφορές που έχει το 2Ο από το 1Ο είναι λες και βασίστηκαν σε καινούριο Hardware.
michael92
18-12-2008, 19:41
Για τις πιο πανω φωτο εχω να πω : (θα το παιξω αμερικλανος) Ηolly Crap! :D
Απιστευτες ... :D
They're awesome dude :D
http://www.n4g.com/ClickOut.aspx?ObjID=247569
Απλά θα πω για τις τελευταίες 2 Photos, το cut scene του 2 καλύτερης ποιότητας από το Render του 1! Waiting for awesomeness ο_Ο
Κατά τα άλλα μοιάζει λες και είναι παιχνίδι για pc… Δηλαδή με τις διαφορές που έχει το 2Ο από το 1Ο είναι λες και βασίστηκαν σε καινούριο Hardware.
+1 Ποιότητα σαν διαφορά PS2 - PS3...
geodlord7
19-12-2008, 00:05
Απλα μαγικες οι εικονες!!!
Kριμα που αρχισαν το hype απο τωρα:( Ειναι πολυ νωρις....και τωρα το θελουμε ακομα πιο πολυ!!
desperate_gamer
19-12-2008, 19:35
Νέο preview από το EDGE Online για το παιχνίδι. Δεν μπορώ να βάλω απευθείας την πηγή για κάποιο λόγο, αλλά κάνω copy/paste από το Ps3forums.com...
H IΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Uncharted 2: Among Thieves has to take some largely successful elements and turn them into something coherent and truly individual; it has to transcend mere excellence of execution and create a convincing identity to call its own. So far, things are looking extremely promising.
“Our last story was about Francis Drake,” says creative director Amy Hennig, sitting in the meeting room of Naughty Dog’s Santa Monica offices, while Trumpet, co-president Christophe Balestra’s dog, wanders around under the conference table, chewing at wires and brushing up against journalists’ ankles. “Our ‘what if’ was: what if Francis Drake hadn’t died when everyone thought he had? This time we’re going with Marco Polo. Our catalyst is this man who catalogued all of his journeys – all the details of everything that happened in his life – but despite that he left one gaping hole.”
http://www.edge-online.com/files/Uncharted%202%20c.jpg
The hole in question is 1292, when Polo left the court of Kublai Khan to return home to Venice, taking a fleet of 14 treasure ships and more than 600 men with him. By the time he finally reached Europe, he was down to one ship, and roughly a dozen survivors. “He never once said anything about what happened to him,” says Hennig. “And on his death bed, after people had called him a liar for what he had spoken about in his book, he said: ‘I didn’t say even half of what I saw’.”
But the search for Polo’s lost fleet is the starting point, rather than the climax, of Among Thieves, and events swiftly grow reassuringly complex. Polo’s real secret – and Drake’s eventual target – turns out to be Shambhala, the legendary Tibetan city also known as Shangri-La, and fabled home of the Cintamani Stone, a ruby which was reputed to have the power to grant wishes. It’s a story that allows for a much wider range of settings on this outing, far beyond the jungles of the first game.
The teaser trailer for Among Thieves shows a wounded, bedraggled Drake fighting his way through a snowstorm to uncover a mysterious object. Treasure hunting may still be at the fore of the action, but the shift in locations – the lush jungles of the original replaced with the bleak icefields of South-East Asia and the urban reality of a war-torn Nepal – suggests the holiday brochure appeal of the first game may be in danger of disappearing.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ DRAKE
Yet the main focus in Among Thieves lies not with the globe-trotting, but rather in a closer examination of the hero. “We want to go deeper into Drake and see what makes him tick, and go beneath the surface in a way we didn’t have the chance to last time,” says Naughty Dog co-president Evan Wells. “In the last game we met Drake under special circumstances,” suggests Hennig.
“Almost immediately he was called to rise above his normal nature and be a hero. But we hinted there were shadier sides to him. In this game we want to explore that. He’s back in his natural element this time around, a rough and lawless world. What’s a treasure hunter’s place in the modern world? We want the player to see the contradictions. He’s affable and charming, but he can also be a jerk. I don’t want to imply we’re getting heavy and angsty – it’s still a classic adventure – but we really want to show a character with more colours to him. That’s where the subtitle comes from – his world is a world of thieves.”
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ PS3
Drake’s always been a lead with appealingly limited powers, but the technology behind Among Thieves brings his regular struggles and good-natured desperation to life far more vividly than the first game could. “Uncharted used 30 per cent of the PS3’s SPUs, and this time we’re maxing it out,” says Balestra. “That means we can blend and switch animations a lot quicker, and we have more facial joints in-game for characters to react with believable expressions.”
ΓΙΑ ΤΟ GAMEPLAY
While the first Uncharted would have lobbed a handful of enemies at Drake to be cleared out before putting him up against a bit of lonely clambering, Among Thieves’ real breakthrough is that it can now combine both seamlessly, allowing Drake to climb up behind an enemy stationed on top of a wall and yank him into the street below, or take out distant soldiers while lurching between buildings, using shop signs not only as handholds, but as useful pieces of cover.
Because of this newfound flexibility, the playthrough turns out to be a heady mix of endearingly graceless parkour and multi-level fighting. The platforming is far more organic than in the first game, broken walls slyly suggesting handholds without the need for glaringly obvious ledges, while the maze of partially destroyed houses and piles of rubble make for an excellent strategic battleground, with gunfights breaking out on the fly. The cover system has ditched its suspiciously useful configurations of boulders in favour of more believable scenery: an upside-down jeep, a derelict gas cooker or a slightly incongruous small city car, wheel-deep in old newspapers. Drake can make his own cover, too, flipping over a table or picking up an abandoned car door.
http://www.edge-online.com/files/Uncharted%20b.jpg
And the stealth turns out to be far from the stop-start mood-killer you might be expecting. “Stealth is often meticulous, frustrating and boring,” says Straley. “Ours comes back to the cinematic experience – it’s about keeping the pace. On a gameplay level, you want to play one set-piece in a variety of different ways, so stealth just gives you something more in the toolbox – another element, another choice that’s available to you. Suddenly you can try out all different kinds of options. We call it action stealth. It’s not Splinter Cell. It’s choosing when and from where to enter combat.”
“You don’t see films where it’s all shooting,” chimes in Hennig. “You see heroes creep up and slam someone into a wall. In the first game, you occasionally felt there was only one way to do things. In other games, stealth is always defensive – someone spots you sneaking past them, and it’s all over. We wanted to put you on the offensive for once: stealth or shooting – both choices are valid at any time.”
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ EDGE
Ultimately, it’s this blending of platforming and shooting, in a way no other game has yet managed convincingly, which makes Among Thieves feel like such an exciting prospect, and may help to provide the sense of individuality the first game gently lacked. Tomb Raider stumbled over the combat, Gears never attempted any kind of gymnastics, and even the first Uncharted struggled to get the combination to work. But from what we’ve seen, its sequel promises to be one of the first true action-platformers, a game that, if anything, resembles a more light-hearted, joyous and nimble take on the first few acts of MGS4 than any of the usual reference points.
It’s a time-honoured convention of treasure movies that the hero never finds quite the treasure they were looking for, and in this respect, Among Thieves may prove solidly traditional. No doubt Marco Polo’s lost fleet and the Cintamani stone will elude our hero in the final act, carried away by plot twists, sudden betrayals and selfless last-minute sacrifices. But in its place, there’s every chance that, this time, Nathan Drake may unearth the trophy he needs the most: a confident identity of his own to match the intelligence and wit with which Naughty Dog’s games are constructed.
Είναι πολύ ενδιαφέρον κείμενο. Τεράστιο βέβαια οπότε δεν υπάρχει λόγος να το κάνω paste όλο και διάλεξα τα κομμάτια που φαίνονται πιο ενδιαφέροντα. Πιο πολύ μ' αρέσει η ανάμειξη stealth και action. Πιο action από το ΜGS4, πιο stealth από το πρώτο. Sounds great!! :ohyes:
Όποιος θέλει να το διαβάσει όλο κλικ εδώ (http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=182308) (ή αν μπορεί, εδώ (http://www.edge-online.com/magazine/uncharted-2-uncovered?page=0%2C0))
Ναι οντως η εισαγωγη του stealth (αρκει να μην το κανουν overused που δεν θα το κανουν) ειναι ενα καταπληκτικο νεο στοιχειο , που δινει αλλη διασταση , στην στρατηγικη και την επιλογη απο που και πως θα ξεκινησεις την μαχη! :D
desperate_gamer
20-12-2008, 16:48
Ναι οντως η εισαγωγη του stealth (αρκει να μην το κανουν overused που δεν θα το κανουν) ειναι ενα καταπληκτικο νεο στοιχειο , που δινει αλλη διασταση , στην στρατηγικη και την επιλογη απο που και πως θα ξεκινησεις την μαχη! :D
Απαντώ από το άρθρο
"And the stealth turns out to be far from the stop-start mood-killer you might be expecting. “Stealth is often meticulous, frustrating and boring,” says Straley. “Ours comes back to the cinematic experience – it’s about keeping the pace. On a gameplay level, you want to play one set-piece in a variety of different ways, so stealth just gives you something more in the toolbox – another element, another choice that’s available to you."
Υπάρχει περίπτωση να το κάνουν overuse;; Αυτό είναι το τελευταίο που πρέπει να ανησυχούμε... :D:D
Nαι και γι αυτο ειπα οτι δεν προκειται να το κανουν , αν και διαφωνω με την αποψη οτι το stealth ειναι γενικα boring.Ισως για την πλειοψηφια να ειναι.Αλλα εκει που ταιριαζει σε εναν τιτλο , μονο boring δεν ειναι ιδιως οταν ενα παιχνιδι ειναι φτιαγμενο για stealth.
Το καλο ειναι οτι θα το βαλουν σε σωστες δοσεις μεσα στο Uncharted , διοτι οντως , το Uncharted δεν ειναι παιχνιδι που θα του ταιριαζε να ειναι φουλ stealth! :D
Το uncharted 2 βγαίνει την άνοιξη;
Παιδιά για όσους ρωτήσατε το παιχνίδι θα βγεί λογικά τα χριστούγεννα του χρόνου.
pictorino
20-12-2008, 23:51
στα γραφικά μας περιμένει μεγάλο σοκ (ευχάριστο),δεν αμφιβάλλω με βάση τα όσα είδαμε στο πρώτο,η ιστορία φαίνεται πολύ ωραία!!
overclocker
21-12-2008, 05:08
Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Q4 του 2009 χωρίς να έχει δωθεί μέχρι τώρα κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.
pictorino
21-12-2008, 13:08
άρα πάμε για Νοέμβρη λογικά,ενόψει εορτών θα κυκλοφορήσει
michael92
21-12-2008, 16:43
Το uncharted 2 βγαίνει την άνοιξη;
Αφού λέει στο trailer Fall 2009, Fall = φθινόπωρο :p, οπότε κατά Οκτώβρη- Νοέμβρη θα έχει βγει :)
desperate_gamer
21-12-2008, 18:53
Nαι και γι αυτο ειπα οτι δεν προκειται να το κανουν , αν και διαφωνω με την αποψη οτι το stealth ειναι γενικα boring.Ισως για την πλειοψηφια να ειναι.Αλλα εκει που ταιριαζει σε εναν τιτλο , μονο boring δεν ειναι ιδιως οταν ενα παιχνιδι ειναι φτιαγμενο για stealth.
Αμέσως εσύ. Δεν μιλάει για το Metal Gear Solid ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. Μιλάει για όλες τις κόπιες και τις αντιγραφές και πίστεψέ με έχω παίξει κι εγώ πάρα πολλές όπου το stealth δεν ανέχεται (εε... είναι και το Far Cry 2 μέσα σ' αυτά άραγε; :angry:)
Anyway, u get the drill. Ανυπομονώ!!! :)
Αμέσως εσύ. Δεν μιλάει για το Metal Gear Solid ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. Μιλάει για όλες τις κόπιες και τις αντιγραφές και πίστεψέ με έχω παίξει κι εγώ πάρα πολλές όπου το stealth δεν ανέχεται (εε... είναι και το Far Cry 2 μέσα σ' αυτά άραγε; :angry:)
Anyway, u get the drill. Ανυπομονώ!!! :)
Ουτε και εγω μιλαγα για το Metal Gear Solid εκτος και αν το εγραψα καπου στο ποστ μου και δεν το ειδα...
Μιλησα γενικα για το stealth οτι οταν χρησιμοποιειται σωστα μονο boring δεν ειναι.To Metal Gear δεν ειναι το μοναδικο αξιολογο stealth παιχνιδι.Kαι τα Splinter Cell , Syphon Filter , Thief ακομα και το Assassin's Creed (επασχε απο ποικιλια αποστολων , το stealth του ηταν καλο) ειναι αξιολογα παιχνιδια που χρησιμοποιουν ως επι το πλειστον σωστα το stealth mechanic.
Απο την αλλη τιτλοι που οπως πολυ σωστα αναφερεις Far Cry 2 αλλα και το GTA San Adreas ,ειναι απλα απαραδεκτο και εντελως χαζο το stealth που εχουν , καθοτι ειναι πασιφανες οτι απλα υπαρχει εκει χωρις νοημα και ουσια.
Ιδιως στο Far Cry 2 ειναι πραγματικα εγλκηματικο το γεγονος οτι ειναι πρακτικα αδυνατο να παιξεις stealth και να καθαρισεις μια περιοχη.Οι εχθροι εχουν 6η αισθηση...
Απλα αντεδρασα στο "Stealth is often meticulous, frustrating and boring" το οποιο , ετσι οπως αναφερεται , μοιαζει σαν ενα γενικευμενο σχολιο, το οποιο λεει λιγο-πολυ οτι το stealth oriented gameplay ειναι βαρετο. Και εγω απλα διαφωνω με αυτο. :)
desperate_gamer
21-12-2008, 19:21
Κι όμως δεν εννοούν αυτούν. Πάει μαζί με το frustrating. Αν ας πούμε στο Far Cry 2 πρέπει να περιμένεις μισή ώρα μπας και δεν σε δεί κανείς και όταν κάνεις μια κίνηση αμέσως σε καταλάβουν, τότε είναι και "boring".
Στο ΜGS4 ας πούμε πολύ σπάνια έπρεπε να περιμένεις για να κινηθείς. Κάτι τα shortcuts που έχει, κάτι το Mk2 έπαιζες stelath χωρίς να χάνεις την ροή του παιχνιδιού. Αυτό ακριβώς θέλει να πει και εδώ ότι το stelath δεν πρέπει να είναι ένα υπομονετικό Mini-game αλλά να έχει μια ροή με το υπόλοιπο παιχνίδι.
Tο θεμα δεν ειναι τοσο το αν το stealth ειναι υπομονετικο ή σε κανει να περιμενεις την σωστη στιγμη για να κανεις το χτυπημα σου.Το θεμα ειναι ολη αυτη η υπομονη και το "περιμενε", να καταληγει σε ενα εντυπωσιακο αποτελεσμα που θα σε ανταμοιβει και με το παραπανω.Στα περισσοτερα stealth παιχνιδια , η μεγαλυτερη ικανοποιηση ερχεται οταν εχες στησει την παγιδα σου με ιδανικο τροπο και μετα απλα καθεσαι και βλεπεις ολους τους εχθρους σου να πεφτουν σαν ντομινο.
Το παιχνιδι που ειναι φτιαγμενο για stealth χρειαζεται να ειναι και λιγο της υπομονης.Αρκει οπως ειπα το αποτελεσμα να σε ανταμοιβει.
Το προβλημα ειναι το stealth που υπαρχει σε ενα ΜΗ stealth παιχνιδι , να μην ειναι broken.Διοτι αν ειναι broken , τοτε ναι ειναι εκνευριστικο, κυριως επειδη δεν εχει κανενα νοημα η υπαρξη του.
Εν πασει περιπτωση , το ειπα αρκετες φορες ηδη ουτως η αλλως , ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι τυχαιοι εκει στην Naughty dog και ξερω οτι θα συμπεριλαβουν την ιδανικη ποσοτητα και ποιοτητα stealth που χρειαζεται ωστε να κρατησουν ανεπαφο και το υφος του παιχνιδιου και παραλληλα δινοντας του περισσοτερη ποικιλια.
desperate_gamer
21-12-2008, 19:36
Εν πασει περιπτωση , το ειπα αρκετες φορες ηδη ουτως η αλλως , ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι τυχαιοι εκει στην Naughty dog και ξερω οτι θα συμπεριλαβουν την ιδανικη ποσοτητα και ποιοτητα stealth που χρειαζεται ωστε να κρατησουν ανεπαφο και το υφος του παιχνιδιου και παραλληλα δινοντας του περισσοτερη ποικιλια.
Ε εντάξει, στο τέλος συμφωνούμε. :angry: Κρυμμένοι πίσω από τα κατεστραμμένα αμαξάκια και βουρ για stealth.
εντάξει και το stealth έχει την μαγεία του !!!
KosmixGR
31-12-2008, 01:38
http://i42.tinypic.com/2m7uhk6.jpg
http://i41.tinypic.com/23rsmeg.jpg
http://i40.tinypic.com/347y5n8.jpg
http://i41.tinypic.com/xfte8h.jpg
http://i43.tinypic.com/ouxh7l.jpg
http://i39.tinypic.com/2wcejgl.jpg
http://i42.tinypic.com/241jkmr.jpg
http://i43.tinypic.com/33dguoj.jpg
http://i44.tinypic.com/j62x52.jpg
nikolaszax
31-12-2008, 11:20
Διαβασα το παραπανω και εχω να κανω μια παρατηρηση.
Γιατι τοση εχθρα απο το EDGE?Σε καθε σημειο του αρθρου πετουσαν και ενα "Το uncharted προσπαθει να βρει την ταυτοτητα του".Δεν μπορω να καταλαβω τι το κακο υπαρχει που δημιουργηθηκε ενα game στα χναρια της lara croft με πολλα features απο αλλα παιχνιδια.Δηλαδη απαγορευεται να αντιγραψουν αλλα παιχνιδια αν θελουν?
Ενα καθαροαιμο cinematic action-adventure ειναι το παιχνιδι που κανουμε οτι ακριβως θα εκανε και ο προταγωνιστης σε μια ταινια του cinema.Ακους εκει...κριση ταυτοτητας.
^^γιατι ασχολεισαι με -κυριολεκτικα- αθλια δημοσιογραφια , και γιατι ακριβως δινεις τοσο αξια στην "αποψη" τους?Οι τυποι ειναι γελοιοι και το εχουν αποδειξει πολλες φορες.
Ναι το Uncharted εχει κριση ταυτοτητας , ενω τα Tomb Raider των τελευταιων -ποσο? 7 ετων τουλαχιστον, ειναι ΓΤΠ εντελως.
Ναι το Uncharted δεν εχει καμμια καινοτομια , αλλα το Halo και το Gears of War πραγματικα βριθουν πρωτοτυπιας και καινουργιων στοιχειων...
Δεν τα λεω αυτα επειδη δεν ειναι καλα παιχνιδια.Πολυ καλα παιχνιδια ειναι , αλλα οπως και το Uncharted και το Resistance , δεν χρειαζεται να εισαι μονιμως καινοτομος για να φτιαξεις ενα πολυ καλο παιχνιδι.
Απλα ειναι ολιγον στοκοι.
Κριση περναει το Edge, εδω και αρκετο καιρο. Καποιοι θα την πουν ταυτοτητας, εγω παλι πιστευω οτι περναει οικονομικη, οπως ολα τα εντυπα. Γι' αυτο ακριβως το λογο ειναι μια χαρα το καινοτομο Gears 2, αλλα τους ξινιζει το Uncharted. Προφανως δεν τους τα σπρωχνει κανεις απο Sony μερια, τι να πω. Το παιχνιδι σε πρωιμο σταδιο δειχνει πολυ πιο ομορφο απο ο,τιδηποτε αλλο κυκλοφορει ως τελικο προιον στην αγορα, αυτη ειναι η αληθεια. Απο "αντικειμενικη" δημοσιογραφια χορτασα, δεν θα παρω.
desperate_gamer
01-01-2009, 17:59
Το άρθρο του EDGE είναι αυτό που πόσταρα εγώ λίγες σελίδες πριν (έχοντας αφαιρέσει τις ηλίθιες αναφορές σε άλλα franchises :giggle:).
Πάντως, πέρα ότι η δημοσιογραφία τύπου "γκρινιάζω-για-να-το-παίξω-δύσκολος" που υπάρχει παντού, στο gaming ισχύει η κυριαρχία του "πρώτου που κάνει κάτι και όλοι οι άλλοι αντιγράφουν". Είχε cover system το Gears of War; Οτιδήποτε έχει cover system αντιγράφει το GOW. Οτιδήποτε έχει action adventure αντιγράφει τα Tomb Raider που αυτά αντέγραψαν το παλιό Prince of Persia, ενώ η ευλυγισία της Lara από το TR Legend και μετά αντιγράφει τον Prince of Persia του Sands of Time κοκ κοκ...
Μην το ψάχνετε :p Το παιχνίδι όταν το παίζουμε τον ερχόμενο Νοέμβριο θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό και δεν νομίζω να παραμιλάμε και να λέμε "Αυτό μου θυμίζει Pacman... Αυτό εκεί το έπαιξα και στο Metal Gear Solid 4... Αυτή τη πίστα την έβγαλα με τον ίδιο τρόπο στο Game Boy". Ή τουλάχιστον όποιος το παίζει έτσι, ας μην ξαναπαίξει και να πιάσει το gaming journalism :giggle: :giggle:
Το άρθρο του EDGE είναι αυτό που πόσταρα εγώ λίγες σελίδες πριν (έχοντας αφαιρέσει τις ηλίθιες αναφορές σε άλλα franchises :giggle:).
Πάντως, πέρα ότι η δημοσιογραφία τύπου "γκρινιάζω-για-να-το-παίξω-δύσκολος" που υπάρχει παντού, στο gaming ισχύει η κυριαρχία του "πρώτου που κάνει κάτι και όλοι οι άλλοι αντιγράφουν". Είχε cover system το Gears of War; Οτιδήποτε έχει cover system αντιγράφει το GOW. Οτιδήποτε έχει action adventure αντιγράφει τα Tomb Raider που αυτά αντέγραψαν το παλιό Prince of Persia, ενώ η ευλυγισία της Lara από το TR Legend και μετά αντιγράφει τον Prince of Persia του Sands of Time κοκ κοκ...
Μην το ψάχνετε :p Το παιχνίδι όταν το παίζουμε τον ερχόμενο Νοέμβριο θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό και δεν νομίζω να παραμιλάμε και να λέμε "Αυτό μου θυμίζει Pacman... Αυτό εκεί το έπαιξα και στο Metal Gear Solid 4... Αυτή τη πίστα την έβγαλα με τον ίδιο τρόπο στο Game Boy". Ή τουλάχιστον όποιος το παίζει έτσι, ας μην ξαναπαίξει και να πιάσει το gaming journalism :giggle: :giggle:
Το θεμα ειναι φιλε desperate , οτι το Gears of War δεν ειναι το πρωτο παιχνιδι με cover...ουτε καν το δευτερο.
AgentPrinny007
01-01-2009, 18:37
Kακα τα ψεματα αντικειμενικοτητα 100% δεν υπαρχει για διαφορους λογους.Ειτε γιατι θελουν
να το παιξουν δυσκολοι οπως ειπε ο desperate,ειτε γιατι ξαφνικα γεμισαν οι τσεπες τους
ειτε γιατι απλα δεν τους αρεσει το παιχνιδι.Το θεμα ειναι μεσα απο τη σοβαροφανεια
τετοιων site να το παιρνουμε χαμπαρι ,να παιρνουμε το κουβαδακι μας και να πηγαινουμε
σε αλλη παραλια:)
desperate_gamer
01-01-2009, 18:55
Το θεμα ειναι φιλε desperate , οτι το Gears of War δεν ειναι το πρωτο παιχνιδι με cover...ουτε καν το δευτερο.
Ε τότε δεν ξέρουν καν με τι παιχνίδια να το συγκρίνουν. Φωστήρες εκεί στο EDGE. :angry:
pictorino
03-01-2009, 14:15
συμπέρασμα:είναι για τα σκουπίδια όπως και το πρώτο.χαχαχα αν είναι δυνατόν για κάθε χαρακτηριστικό του κάθε παιχνιδιού να ανατρέχουμε στα προηγούμενα που το είχαν και να κράζουμε ότι πρόκειται για αντιγραφή..
marzel19
06-01-2009, 21:04
Naughty Dog: Uncharted 2 more than a "jungle game" (http://www.psu.com/Naughty-Dog--Uncharted-2-more-than-a-+quot;jungle-game+quot;-News--a0006003-p0.php)
Nέος έρωτας για τον Drake στο Uncharted 2 (http://game20.gr/news/uncharted2-new-info-from-edge/)
...Τέλος, μια λεπτομέρεια που ενδιαφέρει την κουτσομπόλα που όλοι έχουμε μέσα μας, είναι ότι ο Drake θα ερωτευθεί και πάλι, όχι όμως την Elena από το πρώτο παιχνίδι, αλλά μια νεοεμφανιζόμενη ηρωίδα.
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να εμφανιστούν στο παιχνίδι η Elena και ο Sully... :prayer:
Mporei kapoios na to epivevaiosei oti afto to grafei pragmatika sto preview tou edge??:(
Ego apogoiteytika gia na po tin ali8eia, ti sto kalo?! To Drake's Fortune teleionei me yponooumeno gia Drake-Elena kai tora o drake vriskei alli? Telika isos einai "woman in every port kinda guy" opos ton eixe xaraktirisei i elena! lol:D
WolfRathmA
07-01-2009, 02:50
Ερωτιαρεις ο Drake... πολυ γκομενιαρεις μας βγηκε! LoL :D
Θα τα πω ολα στην Elena που τη κερατώνει! :p
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.