View Full Version : Πρόσφατες αγορές Ps3 και εντυπώσεις
Αυτό το thread αφορά τις αγορές που κάνουμε τα μέλη του forum σχετικά για το PS3 (games,περιφεριακά κλπ.) έτσι ώστε όλοι να έχουμε μια γενική άποψη για το τι κυκλοφορεί και μία γνώμη για το κάθε τι από τα μέλη που έχουν αγοράσει ενα συγκεκριμένο προιόν. Εδώ με κάθε νέα αγορά κάθε μέλος αν θέλει θα γράφει για αυτήν και θα δίνει την άποψη του για το προιόν.
Να κάνω εγώ την αρχή γράφοντας για το Rainbox Six: Vegas. Ενώ στην αρχή το παρεξήγησα βιαστικά ίσως, αρχίζει να γίνεται αρκετά εθιστικό ιδιαίτερα το online κομμάτι του. Έχει αρκετά καλά στοιχεία πρωτότυπα για FPS και εγώ το προτείνω ανεπιφύλακτα σε κάποιον που ενδιαφέρεται για online FPS Gaming. To gameplay θυμίζει κάτι από counterstrike (terrorist κλπ.) ενώ το story mode δεν με ενθουσίασε και τόσο πολύ. Είναι πολύ απλοϊκό τουλάχιστον μέχρι το σημείο που το έχω φτάσει εγώ. Αυτή τη στιγμή λιώνουμε με τον Markus_ και είναι κ@υλ@!!! Έχω πορωθεί απίστευτα...
δυστηχώς έπρεπε να βγω:(((( θα παίξουμε όμως πάλη το βράδυ!!! αντε πάρτε το να λιώνουμε!! το έχουμε πάρει 2 κ 2 το περιμένουν!!!:)
Παιδια υπαρχει περιπτωση να γινει και αυριο βραδυ καμια συνατηση. Αν ειναι να το νοικιασω απο seven σημερα και να μπω αυριο να σας βρω αν ειστε μεσα.
Το εχω τελειωσει το game στο 360 και θελω να δω πως ειναι και το online του.
Εννοείται... Κάνε ποστ στο αντίστοιχο topic όμως στο online gaming για να κανονίσουμε...
ego porothika me to stardust!!! einai ethistiko game ki as lete oti thelete!!
(an avrio erthei kai to ninja gaiden.... tha goustaro!:Thud:)
ps: sqp!! pos paei re? ti chapter eftases?
looooooooooool καλά εσύ είσαι τελειωμένος! λέτε να το έφεραν το r6 τα video club???εδώ ούτε ο sqp δεν το έβαλε ακόμα:ΡΡΡΡΡ αύριο μάλλων θα προστεθή άλλος ένας εκτός απο τον sqp στο club του r6 nonborn:P
egopiga alla den to eixan.. kapoios me prolave..
to nikiasa.ax ti epatha
καλά να πάθεις:ΡΡΡ ούτε ninja gaiden ούτε r6!!:P:P:P
το r6 ειναι τοσο εθιστικο,πιο πολυ ,βεβαια στο online δειχνει τις αρετες του.
Καλησπέρα!:) Hρθε επιτέλους η μεγάλη στιγμή να κάνω και εγώ το post μου σε αυτό το topic! Και όπως όλοι καταλαβαίνετε εδώ και λίγες ώρες είμαι πλέον ένας υπερήφανος κάτοχος PS3!:yay: Ότι και να πω για μηχάνημα είναι λίγο! Είναι απλά το ωραιότερο αντικείμενο που έχω δει!:bowdown: Όσον αφορά την τιμή ήμουν πολύ τυχερός! Ο Γερμανός την προηγουμενη εβδομάδα έβγαλε ένα φυλλάδιο με 10 περίπου προσφορες, στις οποιες ήταν και το PS3! Το είχε 599E. Τρεις εβδομάδες πριν μου έστειλε ένα γράμμα (επειδή είμαι κάτοχος της magna) που έγραφε ότι θα έχω έκπτωση 30E για αγορές άνω των 90E, οποτε το πήρα 569E! Επειδή το πλήρωσα με την πιστωτική της Ασπίς (5% επιστροφή) κέρδισα αλλα 30E! Tέλος επειδή από την αγορά του PS3 μου προστέθηκαν περίπου 15E στη magna, το θηριάκι μου βγήκε τελικά 525E!!!:yay: Sorry για το πολύ μπλα μπλα, η χαρά βλέπετε!:D Καλο μας παιχνίδι!:)
WolfRathmA
28-07-2007, 23:18
Μπραβο φιλε! Πραγματικα χερομαστε για την επιτυχια σου :p χεχε... Καλο gaming!!!
Kαλοπαιχνιδο:)
Μπορω να πω οτι ζηλευω λιγακι:p
Με την ΤV τι εγινε?
tha se ekana add alla i lista mu einai full . 50 frens xorai telika.auto kapos prepi na diorthothi sto melon sigura
WolfRathmA
29-07-2007, 00:12
μονο 50;; αν ειναι δυνατον... ελεος... οντως πρεπει να διωρθοθη και μαλιστα συντομα.
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Sqp μάλλον αύριο θα μπω στο internet οποτε σβήσε κανέναν!:p PDS ετοιμάζω post και για την tv!:)
WolfRathmA
29-07-2007, 15:06
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Sqp μάλλον αύριο θα μπω στο internet οποτε σβήσε κανέναν!:p PDS ετοιμάζω post και για την tv!:)
Πριν το ετοιμασεις σου προτεινω KDL-40W2000 Sony Bravia Full 1080p!!!
και εγω σε αυτην την tv το εχω και την προτεινω ανεπιφυλακτα!
Λοιπόοοον, για να κάνουμε και εμείς έναν απολογισμό των τελευταίων δύο εβδομάδων:
Ninja Gaiden Sigma: Ακόμα είμαι στην αρχή, αλλά το παιχνιδάκι τα σπάει. Εκπληκτικό animation, απίστευτος χρωματισμός, αρχίζω σιγά σιγά να μαθαίνω τα combo. Πολύ καλή επιλογή, σχεδόν must!
Transformers: Όχι και τα πιο next gen γραφικά (χρώμα και φωτισμός), ικανοποιητικό animation, απλοικός αλλά διασκεδαστικός χειρισμός, γενικά ένα ευχάριστο παιχνίδι. Δεν είναι σε καμία περίπτωση η απόλυτη gaming εμπειρία, αλλά όπως είπα και αλλού, έχει τεράστια ρομπότ που μεταμορφώνονται σε σπορ αμάξια και τανκς!!!
Motorstorm: Καλά, αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος, απλά δεν είχα την ευκαιρία να το πάρω νωρίτερα. Σιγά μη χρειάζεται συστάσεις και το Motorstorm. Πάμε παρακάτω.
God of War: ΟΚ, είναι πσ2 παιχνίδι και παλιό πλέον, αλλά επειδή το έπαιξα κυρίως σε πσ3, είπα να το συμπεριλάβω. Απλά το πιο διασκεδαστικό και βαθύ παιχνίδι που έπαιξα εδώ και 2-3 χρόνια (ίσως και παραπάνω). Αν εν έτει 2005 το πσ2 έβγαζε τέτοια παιχνίδια, χαλαρά προτιμότερα από πολλά next gen διαφόρων πλατφορμών, τι να κάτσεις να συζητάς.... Απλά να αναφέρω κάποια minor glitches στο emulation του στο πσ3, κυρίως στις διάφορες meter bars που έχει (health, magic κλπ) που σε καμία περίπτωση δεν επισκιάζουν την εμπειρία.
SONY PS2 Memory Card to PS3 Adaptor: Ναι, το χρησιμοποίησα μόλις 2-3 λεπτά, αλλά είναι από τα πιο ενδιαφέροντα γκατζετάκια. Πολύ ωραία κατασκευή (ένεκα αυθεντικό), λες και το κόψανε από το σασί ενός πσ2, και πολύ χρήσιμο σε ps2-full περίγυρο (εγώ, η αδερφή μου, κανά δυο κολλητοί). Δεν έχω δοκιμάσει αν μπορείς να κάνεις και μεταφορά δεδομένων από πσ3 στην κάρτα. Αν γίνεται τότε μιλάμε για θεικό γκατζετάκι!
Και εγώ σου προτείνω πριν ποστάρεις να κοιτάς και λίγο το forum γιατί το έχω ήδη έτοιμο από χθες το βραδυ!:p
greekteo
17-09-2007, 19:40
Μετα τον X-Nec ηρθε και η δικια μου σειρα να γινω ενας υπερηφανος κατοχος Playstation 3!!! :yay::yay: Απο τη στιγμη που παρελαβα το κουτι αισθανθηκα ενα ριγος και ενα δεος για αυτο που βρισκεται μεσα. Ανοιξα πολυ προσεχτικα το κουτι και μια εκτυφλωτικη λαμψη καλυψε ολο το δωματιο... Ηταν η λαμψη του μαυρου γυαλιστερου PS3 με τα δυο Sisaxis και τα δυο παιχνιδια σημα κατατεθεν: Motorstorm & RFM. Εβαλα με ευλαβεια τα καλωδιa (optical, hdmi, ethernet...) και πατησα το μαγικο κουμπι.....
Τοτε συνεβη το απιστευτο... ακουστηκε ενα μπιπ και ανοιξε η new-gen κονσολα. Ακομα κανω τις ρυθμισεις για να χω ολες τις δυνατοτητες του online.. Μαλιστα, κατεβαζω και το πρωτο μου παιχνιδι, το GTHD, εφτιαξα και psnid: Greekteo (καντε με add) :p
Σημερα μπηκα κι εγω στην new-gen εποχη....
Με μια φραση θα τελειωσω :::: Το συστημα ειναι τρελααααα
:1appl::1appl::1appl::1appl:
join the club greekTeo!!
Με γεια φιλε GreekTeo καλορίζικο και καλο gaming!
P.S.(3): I'm back!:)
με γεια φιλε!!!καλο λιωσιμο...
με γεια το εργαλειο φιλε και απο μενα. :)
greekteo
19-09-2007, 13:47
Ευχαριστω πολυ παιδια, χαιρομαι που μπηκα και εγω στο κλαμπ... Αντε τωρα ξεκιναει το λιωσιμο, οσο χρονο εχω βεβαια ελευθερο :p
Να γράψω λοιπόν κι εγώ για την πρόσφατη αγορά μου. Το Σάββατο ξύπνησα και αποφάσισα ότι ήθελα την 24άρα της lg. Δεν ξέρω πως μου έσκασε, έλεγα να κάνω υπομονή να τελειώσει η εξεταστική μου και μετά να την πάρω. Αλλά δεν ξέρω τι έπαθα, θα έσκαγα αν δεν την έπαιρνα το Σάββατο. Πήρα λοιπόν στο e-shop, δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτη για να πάω σε κάποιο κατάστημα να την πάρω. 2-3 εργάσιμες ήθελαν. Παίρνω μετά στο msystems ούτε εκεί την είχαν. Θα την παράγγελναν Δευτέρα και θα την είχα Τρίτη. Πάω στο πλαίσιο την βλέπω πακεταρισμένη σε ένα κουτί, έτοιμη, με περίμενε. Το κακό ήταν ότι είχε 620Ε αντί για 570Ε που είχε στα άλλα 2 καταστήματα. Αλλά αν την παράγγελνα από το site του πλαισίου θα είχε 570, κανονικά... Αν την παράγγελνα όμως θα την έπαιρνα Δευτέρα. Οπότε, μετά από λίγο πρήξιμο την πήρα 570Ε από το κατάστημα το Σάββατο. :P
H οθόνη βγάζει ανάλυση 1920x1200 και έχει θύρα hdmi. Το ps3 εννοείται παίζει σε 1080p με δύο μαύρα πλαίσια πάχους ενός δαχτύλου πάνω και κάτω. Επιτέλους χαίρομαι την κονσόλα μου , τόσο καιρό την έβλεπα σε 576i... Είναι μια φθηνή λύση για full hd και ειδικά μέσα στο δωμάτιο είναι ότι πρέπει. Έχω δοκιμάσει όλα τα demos μου και tekken και τα παίζει άψογα. Ούτε ghosting ούτε τπτ. Καλά, blu-ray δεν το συζητώ, έπαθα πλάκα. Τρομερή ποιότητα. Τα χρώματα είναι πολύ ζωντανά και χωρίς να έχω κάνει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση, από τα presets διάλεξα game. Έχω και τον υπολογιστή συνδεδεμένο πάνω της, με vga, το desktop απλά είναι τεράστιο... Απ' ότι είδα έχει και component θύρα, οπότε το μόνο που μένει είναι να συνδέσω και το ps2 να δοκιμάσω τι λέει :P Πολύ καλή οθόνη για τα λεφτά της, βέβαια δεν έχω και κανά έμπειρο μάτι, αλλά έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος!
Συγχαρητήρια muku για την αγορά σου!!!
Full hd στις 24''ιντσες???
greekteo
25-09-2007, 00:05
Ειναι δυνατον??? Καλα λεει ο gtakis
Ναι αμέ. Κι εγώ το είδα πρώτη φορά στον georgios, μου άρεσε και πήγα στη λύση της οθόνης στο δωμάτιο αντί για 37" στο σαλόνι. 1900x1200 ανάλυση βγάζει, οπότε σε καλύπτει για full hd. Απλά έχει 2 μικρά μαύρα πλαίσια πάνω και κάτω, πλάτος 1 δάχτυλο, τα οποία περνούν απαρατήρητα κιόλας γιατί η οθόνη είναι μαύρη και δεν ξεχωρίζεις την διαφορά εύκολα.
Πολυ καλη αγορα φιλαρακο...ναι και εγω το σκεφτομαι...γιατι ειναι μια πολυ οικονομικη λυση για 1080π..και αφου εχει hdmi ολα μια χαρουλα...
Full hd στις 24''ιντσες???
απ'οτι καταλαβα τα παιδια δεν μιλανε για τηλεοραση αλλα για PC μονιτορ, που απλα εχει και HDMI.
Τελευταίες αγορές Heavenly Sword & Warhawk
Για το πρώτο έχω γράψει στο αντίστοιχο τόπικ, ενώ για το δεύτερο απλά να πω ότι είναι θεικό (θέλει λίγο να το μάθω στο χειρισμό όμως).
απ'οτι καταλαβα τα παιδια δεν μιλανε για τηλεοραση αλλα για PC μονιτορ, που απλα εχει και HDMI.
Και παλι μου κανει εντυπωση αν βγαζει 1080p.
Εκτος από την LG σε Full HD στις 24'' έχει και η ΕΊΖΟ αν δεν κάνω λάθος. Αυτή της ΕIΖΟ πρέπει να κοντεύει χρόνο (εκτος και αν έβγαλε καινούριο μοντέλο) Την είχα δει στο Τ3 πέρυσι τέτοια εποχή...
Την Eizo την έχει ο Georgios. Προφανώς είναι ανώτερη αλλά κάνει και τα διπλάσια λεφτά. Τώρα έχω δει κι άλλα 2 μοντέλα της Eizo στις 24" αλλά δεν έχω δει τι διαφορές έχουν. Από τιμές πάνω κάτω τα ίδια κάνουν, όλες πάνω από το ψυχολογικό φράγμα των 1000Ε... Πάντως όλα τα pc monitors 24" έχουν native ανάλυση 1900x1200 (>1900x1080) οπότε μια χαρά σου δείχνουν 1080p από το ps3! Πολύ οικονομική λύση για ps3 στο δωμάτιο σας. Εννοείται όχι για σαλόνι.
Ρε γμτ, ψάχνω ένα warhawk και δεν το βρίσκω με τπτ, τυχερέ topgunz, εκεί πάνω δεν έχετε έλλειψη. Εδώ πέρα δεν υπάρχει ούτε για πλάκα warhawk. Πήρε κανείς και δεν του κάνει να το πάρω επί τόπου 25Ε?? :P
darknest83
30-09-2007, 18:11
Paidia eimai kai ego enas apo tous tyxerous pou agorase epitelous to ps3.Afou xeperasa to provlhma pou eixa me to kalodio hdmi meta strothika kai evgala ta matia mou paizontas.oi protes mou entuposeis einai exairetikes an kai pistevo oti exei akoma polla na dosei.Me to resistance ekstasiasthka apo to poso kala apeikonizetai to perivallon kai ola ta alla.Me to motorstorm diaskedasa pio polu to idio kai oi filoi mou hrthan kai to lyosame pragmatika to motorstorm einai apo ta pio diaskedastika paixnidia pou exo paixei ever se opoiadhpote paixnidomhxanh mexri stigmhs ana kai pisteuo oti to gt5 tha einai kalutero kai paixtika kai ta grafika kai ola tou!En katakleidh theoro pos axizei kathe ena euro pou edosa kai isos na axize parapano gia tis ateleiotes ores diaskedashs pou tha mou dosei sth sunexeia!
και εγω εχω την 24" οθονη που ειπαν τα παιδια προηγουμενος της LG και ειναι η L245WP (χωρις ηχεια) και την ειχα παρει απο msystems 564E. η οθονη τα σπαει, εχει HD καθως πιανει εως 1920χ1200!!! οποτε για χ1080p/i ειμαστε υπερκαλυμενοι! τωρα περιμενω να πληρωθω αυριο, μεθαυριο να παω να το παρω και εγω το ps3 γιατι ζηλευω!!!!!!!!! να το πεταξω στην 24" (και μετα τα ματια μου εξω) και να λιωσω!
Aντε και εγω με την σειρα μου ειμαι ενας κατοχος ps3 60gb.
Εντυπωσεις δεν θα πω,ολοι το εχετε εξαλλου:frog:
Αντε και ΗD TV καποια στιγμη:prayer:
Λιωνω τα Resistance και Motorstorm:bgrin2:
greekteo
19-10-2007, 17:36
Γεια σου ρε μεγαλε PDS. Καλως ηρθες στο κλαμπ. Καλο λιωσιμο...
Αντε σε περιμενω και κανα online :p
Γεια σου ρε μεγαλε PDS. Καλως ηρθες στο κλαμπ. Καλο λιωσιμο...
Αντε σε περιμενω και κανα online :p
Thanks!:bgrin2:
Μολις μπω στο ιδιωτικο δυκτιο θα παιζω και online:p
ΛΟΙΠΟΝ δεν θέλω τέτοια....TFT απευθείας.....άκουσε εκεί crt + ps3 μαζί....:(:fryingpan:
Καλορίζικο , να μπεις resi να παίξεις με την άντζελα που δεν το ξέρει και αυτή καλά!:)
ΛΟΙΠΟΝ δεν θέλω τέτοια....TFT απευθείας.....άκουσε εκεί crt + ps3 μαζί....:(:fryingpan:
Καλορίζικο , να μπεις resi να παίξεις με την άντζελα που δεν το ξέρει και αυτή καλά!:)
Ευχαριστω καταρχην:)
Eδω που ειμαι(Λαρισα) εχω μονο ενα laptop οποτε δυσκολα τα πραγματα.Μονο στην Αθηνα αυτα.:p
Μεγεια!:fooddance7:
Tin triti mou erxetai to starter pack :fooddance7: fantazomai opoipipote kalodio diktyou tha kanei gia to router , san arxi tha exo tin crt poio kalodio einai kalitero na epilexo prosorina?
Apo lcd skeftomai ayti http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69980296&product=1013335
αλλου την εχει 1950 (http://www.fan-electric.gr/samsung-le40f86b-lcd-tv-250001-p-1216.html)....
αλλου την εχει 1950 (http://www.fan-electric.gr/samsung-le40f86b-lcd-tv-250001-p-1216.html)....
Thnks a lot giro stin anoixi leo na tin paro kalo osoi xerete kai allla site na ta episimenete oste na vriskoume tis kaliteres times:1appl:
κανενα προβλημα. παντως για οτι θες να βλεπεις για τιμες, εδω (http://www.ps3forums.gr/VB3/www.skroutz.gr)
Παιδια εχει αγορασει κανεις απο i-play.gr?Εχει το pro 59€ και λεω να το παραγειλω..Ακουω γνωμες...Με εχετε μπερδεψει με ολα αυτα που λετε οσοι το πηρατε.thanks(περιμενω)
Παιδια εχει αγορασει κανεις απο i-play.gr?Εχει το pro 59€ και λεω να το παραγειλω..Ακουω γνωμες...Με εχετε μπερδεψει με ολα αυτα που λετε οσοι το πηρατε.thanks(περιμενω)
Παρ 'το φίλε. μια χαρά είναι το παιχνίδι. και εγώ έφαγα ένα ψιλισκάλομα στην αρχή αλλά κάθε παιχνίδι που παίζω είναι και καλύτερο. μόνο η wide camera έχει πρόβλημα αλλά πιστεύω με ένα patch θα διορθωθεί και αυτό.
Ε τι να πω ρε proevo ε αυτα που ακουσα τρομοκρατηθηκα,συμφωνω με αυτο που λες και σαν παραδειγμα σου λεω οτι οταν αρχισα να παιζω ressistanse ξενερωσα και το αφησα για λιγο αλλα μετα οταν ξαναασχοληθηκα το τερματισα 3 φορες!!!Αυτο σου λεω μονο για να καταλαβεις...
Απλά είχαμε όλοι πολλές απαιτήσεις λόγω δυνατοτήτων του PS3 (και καλώς τις είχαμε) και στην πρώτη επαφή με το game μένεις λίγο μ@λ@κ@ς από τα ψιλοπροβληματάκια του και λες γιατί αυτό γιατί το άλλο. όταν παίξεις 2 - 3 αγώνες τα ξεχνάς όλα γιατί το gameplay (που είναι και σημαντικότερο όλων) είναι ξανά βελτιωμένο. Sorry παιδιά γιατί το κάναμε offtopic το θέμα. ότι άλλο θες Gtakis στο αντίστοιχο thread ή pm me.:p
Εγώ παιδιά σε λίγα παιχνίδια που έπαιξα στην wide κάμερα (χωρίς install) δεν είδα κανένα πρόβλημα ,εκτός replay βέβαια.
(Πάντως η vertical long και η broadcasting 1 είναι σχεδόν unplayable.. εκεί και υπάρχουν frame drop και είναι και πολλά.)
Προτεινόμενο το game ... κάποια στιγμή είχε περάσει από το μυαλό μου να δοκιμάσω το fifa για φέτος, αλλά τώρα πιστεύω πως θα ήταν χοντρό λάθος μου.
E κάνε install βρε συ και μετά πες....αφού έχει επιλογή install---> είναι για να επιλέγεται από εμάς όχι για να κάθεται...Το είχαν πει ο σκληρός βοηθάει το φόρτωμα και πολλά παιχνίδια θο το έχουν ως feature για να είναι playable .
Λοιπόν κάντο και μετά πες μας γιατί αρκετοί (+εμού) περιμένουν να βγάλουν ένα τελικό νόημα για το τι τρέχει επιτέλους!!!!
bros400pgm
21-10-2007, 10:46
Λοιπον πριν κανα μηνα αγορασα και εγω το ps3 60gb στα 550ευρω με δευτερο χειριστηριο και motorstorm kai resistance.
Με το που το εβγαλα απο το κουτι, αμεσως κολλησα: ειναι κλασεις ανωτερο σαν κατασκευη απο καθε αλλη κονσολα. Εκανε το 360 να φαινεται πατατα. Αμεσως το τοποθετω πανω στο denon 2910 dvd μου, και το συνδεω με hdmi μεσω switcher στον προβολεα μου (epson1000) και την Multimedia θυρα του στην lcd (toshiba 32") με scart (η component ειναι αφιερωμενη στο 360).
Με το που το ανοιγω, αμεσως μου λεει πως εντοπισε hdmi καλωδιο.Κανω τις ρυθμισεις για να στειλω σημα στον προβολεα, και διαπιστωνω οτι το σημα που φθανει σε αυτον σε 1080ρ περιεχει sparkles. No problem. Ρυθμιση του equalizer στο switcher και το σημα πλεον ειναι καμπανα. Αψογο.
Βαζω το πρωτο μου δισκαι blu-ray (fifth element) στα 1080ρ και το αντιστοιχο σε dvd στο denon, με σημα 1080i. Η διαφορα, ΧΑΩΔΕΙΣ. Μαζι με ενα φιλο, κρεμασαμε σαγωνια.
Εναλλασαμε τις πηγες σε Α-Β αναπαραγωγη, και δεν πιστευαμε στα ματια μας. ΧΑΟΣ με μια λεξη.
Δοκιμασαμε επισης και αναπαραγωγη Dvd στο ps3,αλλα εκει μας τα χαλασε λιγουλακι. Ενταξει, δεν περιμενω να ανταπεξελθει οπως το denon (των1000ευρω καταλογου), αλλα ηταν λιγο περιεργο στα σκοτεινα και στην κινηση.
Συνεχισαμε την αντιπαραθεση μεταξυ blu-ray και dvd και με αλλες ταινιες (alien vs predator, black hawk down, underworld evolution, hi-def planet ΑΦΡΙΚΗ-hitech) και απλα, απορουσαμε τι βλεπαμε τοσο καιρο !!!!!!!!!
Η απογοητευση ομως ηρθε με τα παιχνιδια. Δυστυχως και τα δυο που εχω, αλλα και τα αλλα που νοικιασαμε (ridge racer, genji,ninja gaiden) δεν με αφησαν ικανοποιημενο. Τo motorstrom ειναι καταπληκτικο σαν ιδεα και Gameplay, αλλα σε γραφικα λιγο μουφα. Δοκιμασαμε να ξαναρυθμισουμε τον προβολεα,σε αλλα color modes αλλα και custom modes, αλλα τιποτα.
Δοκιμασαμε και παιχνιδια του ps2 (tourist trophy, gt3, gt4, wipeout fusion) και πραγματικα ευχαριστηθηκα που τα επαιζε τοσο καλα. Απιστευτο.
Για το τελος αφησα το network κομματι, που μεσω wi-fi συνδεθηκε γρηγορα, με καρφωτα settings, και παιξαμε λιγο warhawk. Πολυ καλο game, και σε γραφικα και σαν gameplay, αλλα εγω ειμαι ταγμενος σε gears of war και Halo3 (δυστυχως ή ευτυχως).
Να σημειωσω, οτι το ps3 το πηρα για blu-ray player αποκλειστικα (φυσικα δεν θα πω οχι στο gt5!!!!!) και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Με λιγοτερα λεφτα απο το 360, εχεις ενα καταπληκτικο high def player (αν αναλογιστει κανεις οτι το 360 κοστιζει 350ευρω+2ο χειριστηριο+wifi adaptor+hd-dvd player) και φυσικα μια πανεμορφη συσκευη για το σαλονι σου.
Ωραία , κατέβασε τώρα και το gt5 demo να το παίξεις στα 1080p και μετά όχι μόνο το σαγόνι θα βρεθεί στο πάτωμα αλλά η καρδιά σου θα χτυπά σαν κολίμπρι !
modecris
21-10-2007, 15:14
Είχα μια κρυφή επιθυμία να σου ρίξω ένα καλό ξυλίκι στο halo αλλά να πάρεις ps3 για να το αποφύγεις δεν το περίμενα...:frog:
Καλορίζικο φίλε :1appl:
Είχα μια κρυφή επιθυμία να σου ρίξω ένα καλό ξυλίκι στο halo αλλά να πάρεις ps3 για να το αποφύγεις δεν το περίμενα...:frog:
Καλορίζικο φίλε :1appl:
Eυχαριστω:bgrin2:
Eλα να εσυ να φας την σκονη μου στο motorstorm:p
bros400pgm
21-10-2007, 16:31
Ωραία , κατέβασε τώρα και το gt5 demo να το παίξεις στα 1080p και μετά όχι μόνο το σαγόνι θα βρεθεί στο πάτωμα αλλά η καρδιά σου θα χτυπά σαν κολίμπρι !
Ειναι ηδη down. Περιμενω την full version, γιατι δυστυχως εμενα δεν μου αρεσε η μαυριλα που ειχε. Εν αναμονη παντως.
αν και δεν ειμαι φαν του gt(5) μαλλον θα το παρω... :)
grsaint13
22-10-2007, 00:09
αν και δεν ειμαι φαν του gt(5) μαλλον θα το παρω... :-)
Εγώ να δεις...:giggle:
Ειναι καινουργιο αυτο το 2.0 που εχει μεσα το psn;;;;
Εχω το 1.2 αν δεν κανω λαθος. Να το κατεβασω το 2 ή τσαμπα;;;
grsaint13
22-10-2007, 17:51
Ειναι καινουργιο αυτο το 2.0 που εχει μεσα το psn;;;;
Εχω το 1.2 αν δεν κανω λαθος. Να το κατεβασω το 2 ή τσαμπα;;;
Για τι πράγμα ακριβώς μιλάς;Για update υποθέτω...Αν ναι,φυσικά και να το κατεβάσεις.
Mιλάει για το περσινό demo του GTHD μάλλον.... κατέβασε το φετινό του GT5 από το Jap-store.
αυτο(gt Hd) ναι, ειναι χαλια!
Ανακοινωνω επισημα οτι ο Jimbrav ειναι και παλι κατοχος PS3:1appl:
Τον απαγαγαμε σημερα το πρωι απο το σπιτι του με τον Αlex και τον πηγαμε Media Markt,οπου και αγορασε ενα ps3.:rofl:
(Σειρα εχει ο modecris:bgrin2:)
Ας πω τωρα τι εγινε στην πραγματικοτητα.
Ειχαμε κανονισει για σημερα το πρωι,να παμε με τον Αlex να χαζεψουμε στο Media Markt.Πηρε λοιπον ο Jimbrav τηλ το πρωι τον Alex(πριν παμε),του ειπε ο Αlex για την βολτα που κανονισαμε και ηρθε και αυτος για παρεα τελικα.
Αποτελεσμα?
Jimbrav-> PS3 40GB
Alex->eye of judgment και πληκτρολογιο για Ps3
PDS13->WarHawk με headset
Nτου απο παντου δηλαδη:rofl::rofl:
Ανακοινωνω επισημα οτι ο Jimbrav ειναι και παλι κατοχος PS3:1appl:
Τον απαγαγαμε σημερα το πρωι απο το σπιτι του με τον Αlex και τον πηγαμε Media Markt,οπου και αγορασε ενα ps3.:rofl:
(Σειρα εχει ο modecris:bgrin2:)
Ας πω τωρα τι εγινε στην πραγματικοτητα.
Ειχαμε κανονισει για σημερα το πρωι,να παμε με τον Αlex να χαζεψουμε στο Media Markt.Πηρε λοιπον ο Jimbrav τηλ το πρωι τον Alex(πριν παμε),του ειπε ο Αlex για την βολτα που κανονισαμε και ηρθε και αυτος για παρεα τελικα.
Αποτελεσμα?
Jimbrav-> PS3 40GB
Alex->eye of judgment και πληκτρολογιο για Ps3
PDS13->WarHawk με headset
Nτου απο παντου δηλαδη:rofl::rofl:
Άμα μου το λέγατε θα παιρνα τα αμάξι να ανέβω λάρισα... Ρεμάλια :p Εγώ το dual shock 3 και το Uncharted θέλω...!!!
Welcome Back JimBrav :D :D :D
klepidas
17-11-2007, 15:45
ti enoeis kai pali?
Άμα μου το λέγατε θα παιρνα τα αμάξι να ανέβω λάρισα... Ρεμάλια :p Εγώ το dual shock 3 και το Uncharted θέλω...!!!
Welcome Back JimBrav :D :D :D
Θα βαλουμε και πουλμανακι-ps3forums αλλη φορα να μην μεινει τιποτα,τιποτα oπως λεει και το τραγουδι:rofl:
@Κlepidas ο jimbrav ειχε ps3 αλλα το πουλησε.
ΥΓ.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι εφεραν 60GB αλλα τα δινουν χωρις 2 παιχνιδια.
ευχαριστω παιδια για το welcome...(λετε να βηκα τον σωστο δρομο ?...xexe)
pds οντως ειχαμε πολυ φαση και παντα τετοια και θα ελεγα να μεινης οσο γινετε ποιο πολυ στην Λαρισα....anyway στη πορεια τα λεμε.
αλλες φορες θα ανεβασουμε και φωτο απο τις συνατησεις των ps3 fun στην Λαρισα...
NonBorn νασαι καλα θα τα λεμε συχνααααααα
klepidas
17-11-2007, 16:05
kane mas add
Tωρα που το ξανα πηρες εξοπλισου με μπολικη υπομονη γιατι η Sony εχει βαλθει να μας τρελανει...
?????? ??? ???? ?? ps3 ??? 60gb 27/10 ??? ???????? ?????
________
Aerospace Grinder (http://www.vaporshop.com)
καλώς ήρθες στην παρέα !!! άντε και με ένα Cod να παίξουμε ομαδικά !!!
jiannisk
21-11-2007, 09:34
Το πηρα το πηρα. starter pack 500E 60gb με τα 2 παιχνιδια και το εxtra χειρηστηριο. Ειναι φανταστικο!
500 με 2 παιχνίδια και εξτρά χειριστήριο? άντε ρε... και ακόμα αγοράζει κόσμος το 360?
Το πηρα το πηρα. starter pack 500E 60gb με τα 2 παιχνιδια και το εxtra χειρηστηριο. Ειναι φανταστικο!
μεγια και καλο λιωσιμο!πολυ καλη τιμη σε σχεση με το 40αρι.
?? ???? ?? ????. starter pack 500E 60gb ?? ?? 2 ????????? ??? ?? ?xtra ???????????. ????? ??????????!
??? ??? ?? ?????
________
FORD COLOGNE V6 ENGINE (http://www.ford-wiki.com/wiki/Ford_Cologne_V6_engine)
desperate_gamer
21-11-2007, 16:30
το δίνουν 500 τώρα;
άντε θέλουν να τα ξεπουλήσουν τα ρημάδια τα 60άρια.
steve62742
21-11-2007, 16:32
file ta dio paixnidia fadazome ine to motorstorm kai to resistance e(vasika 560 oxi 500 e?)?to motorstorm to epexa alla de mou arese arketa,to resistance ti leei?gt psaxno kai ego gia paketo alla sto plaisio vrika se paketo to ps3(40ari)+2o xiristirio+pro2008 530evro
file ta dio paixnidia fadazome ine to motorstorm kai to resistance e(vasika 560 oxi 500 e?)?to motorstorm to epexa alla de mou arese arketa,to resistance ti leei?gt psaxno kai ego gia paketo alla sto plaisio vrika se paketo to ps3(40ari)+2o xiristirio+pro2008 530evro
Το resistance είναι το κορυφαίο για μένα fps που βγήκε στο ps3 (μέχρι το call of duty 4 τουλάχιστον) και από τα κορυφαία και πιο ολοκληρωμένα παιχνίδια για online. Το motorstorm επίσης το θεωρώ συμπαθέστατο παιχνίδι. Για μένα πάντως το 60άρι συμφέρει. Απλά από ότι ακούω έχει λίγο υψηλότερη κατανάλωση ρεύματος.
grsaint13
21-11-2007, 18:54
Jiannisk από πού το πήρες 500;
560 me 545 ekei paizoune oi times den iparxei pouthena 500 ekane lathos sto noumero
jiannisk
22-11-2007, 11:42
Paidia ksanalew. To agorasa 500! Me motostorm kai resistance kai extra ps3 xeiristririo. To epsaksa poly. ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. ΤΗΛ 2810 288700 ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
jiannisk
22-11-2007, 11:45
ΤΟ motorstorm proswpika den mou aresei. To antalazw gia opoion endiaferetai. To resistance einai poly kalo. Pantws den tha agoraza to 40ari gia diaforous logous kai enas einai to backwards compatibility pragma poy symanei oti tha mporei h gynaika mou na paizei kapoia paixnidakia pou ths aresan sto ps2. Epishs kai to card reader (yiati na dwsw extra 10 e gia extra usb card reader?) Kai eksalou sthn timh pou to agorasa to plaisio poulaei to 40ari!
ΤΟ motorstorm proswpika den mou aresei. To antalazw gia opoion endiaferetai. To resistance einai poly kalo. Pantws den tha agoraza to 40ari gia diaforous logous kai enas einai to backwards compatibility pragma poy symanei oti tha mporei h gynaika mou na paizei kapoia paixnidakia pou ths aresan sto ps2. Epishs kai to card reader (yiati na dwsw extra 10 e gia extra usb card reader?) Kai eksalou sthn timh pou to agorasa to plaisio poulaei to 40ari!
σωστος
το motostrom δεν σου αρεσε ? σε τι τv το παιζεις ?
Οyte mena mou arese to motorstorm to theoro megali mapa de noeitai me to paramiko se eytheia eite se strofes oi gkremous na spaei to amaxi kai se slow motion malista kai na sou kovei tin drasi.
To kalitero arcade rally theoro to sega rally :1appl:
Καλά δεν είναι και έτσι τα πράγματα vasses , μάπα δεν είναι το παιχνίδι παρόλο που δεν με ενθουσίασε εμένα όσο η F1 !
Vasses , μήπως κρατάς πολύ πατημένο το boost και γίνεται έκρηξη ??? λίγο προσοχή θέλει γιατί κανονικά είναι απίστευτο game, εντελώς διαφορετικό και δεν μπορεί να γίνει καμία ουσιαστική σύγκριση με sega rally.
Εγώ σήμερα τσίμπησα σήμερα uncharted και assasin's creed!
Για uncharted τα λόγια είναι περιττά... Θα έρθει η ώρα να τα πούμε. Προς το παρόν έφτασα στο σημείο που παίζουμε στο demo! Το παιχνίδι είναι απλά απίστευτο και η ιστορία είναι λες και βλέπεις ταινία... Το κακό: υπάρχει tearing... Κατά τ' άλλα το παιχνίδι είναι απλά τέλειο!
Το assasin's το έβαλα πολύ λίγο για να διαπυστώσω και στην τηλεόραση μου ότι δεν φαίνεται όπως στο gametrailers. Το παιχνίδι έχει πολλά στοιχεία στο χειρισμό που μου φάνηκαν πολλά αλλά δεν ασχολήθηκα πολύ μαζί τους. Πάντως το παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό! Πρόβλημα στο framerate δεν είδα.
Αυτά προς το παρόν...
To kalitero arcade rally theoro to sega rally :1appl:
To καλυτερο ειναι σιγουρα το SEGA Rally του 95.Αλλα το motorstorm εκανε(σε πολυ μικροτερο βαθμο βεβαια) αυτο που ειχε κανει και το SEGA Rally τοτε.Ηταν παιχνιδια που ομοια τους δεν υπηρχαν(σε αυτην την ποιοτητα παντα).
Το Motοrstorm δεν ειναι μαπα.Ειναι εξαιρετικο παιχνιδι.Ειναι λογικο να μην αρεσει σε ολους παντως.
desperate_gamer
22-11-2007, 19:28
Κι εγώ πάντως για το Motorstorm μια πικρία την έχω. Είχα πει να το δω με πιο θετικό μάτι, αλλά... Περί ορέξεως...
jiannisk
23-11-2007, 10:01
σωστος
το motostrom δεν σου αρεσε ? σε τι τv το παιζεις ?
σε 37'' ΗD αλλα το θεμα ειναι οτι το θεωρω λιγο βαρετο. Ισως με το online ναι ειναι πιο διασκεδαστικο. Το resistance ομως... καθε βραδι ξενυχταω. Επισης πολυ καλο ειναι και το virtual tennis πολυ διασκεδαστικο.
σε 37'' ΗD αλλα το θεμα ειναι οτι το θεωρω λιγο βαρετο. Ισως με το online ναι ειναι πιο διασκεδαστικο. Το resistance ομως... καθε βραδι ξενυχταω. Επισης πολυ καλο ειναι και το virtual tennis πολυ διασκεδαστικο.
Αφού ξενυχτάς δε με κάνεις και κανένα add να παίζουμε γιατί όλοι έχουν πάει στο COD4? Στείλε pm το psn id σου αν είναι ή κάνε με απευθείας add. FaramirEvolution. :)
PROEVO παρ'το ρε γμτ να δεις τι γλεντι γινεται.....οπως στο resi....
αν και 8α επρεπε να 3αναδωσουμε ενα ραντεβου στο resi να θυμηθουμε τα παλια!!
Το απόγευμα θυμήθηκα αυτό thread και είπα να το βρω για να αρχίσουμε να το χρησιμοποιούμε ξανά (αν θέλετε) και να μην γράφουμε στα threads των παιχνιδιών ότι αγοράσαμε το τάδε παιχνίδι κλπ. Με αφορμή λοιπόν τις δυο αγορές που έκανα χθες τα Heavenly Sword, Buzz! Quiz TV και το Burnout Paradise που περιμένω αύριο-μεθαύριο από το VGP.ca είπα να ξαναποσταρω σε αυτό το thread. :bgrin2: Πρώτη φορα παίρνω τρία games μαζί... Να δω τι θα πρωτοπαίξω...
desperate_gamer
03-08-2008, 23:38
Πωπω... Θα πάθεις τίποτα καλέ εσύ. Με το μαλακό :giggle:
Τι να κάνω τα δυο έπρεπε να τα είχα εδώ και πολύ καιρό... :hide: Τέλος πάντων... Mε γεία μου! :angry:
Τι να κάνω τα δυο έπρεπε να τα είχα εδώ και πολύ καιρό... :hide: Τέλος πάντων... Mε γεία μου! :angry:
καλο Λιωσιμο.....
:bow::bow:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.