PDA

View Full Version : Παιχνίδια με βία

GreekDrifter
29-08-2008, 21:55
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου προτείνετε τα πιο βίαια παιχνίδια που ξέρει ο καθένας. Φανταστείτε ότι κάνω κάτι σαν συλλογή, οπότε θα σας παρακαλούσα να βάλετε τα δυνατά σας , ώστε να τη διευρύνω όσο μπορώ. Ευχαριστώ :)

michael92
29-08-2008, 22:11
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου προτείνετε τα πιο βίαια παιχνίδια που ξέρει ο καθένας. Φανταστείτε ότι κάνω κάτι σαν συλλογή, οπότε θα σας παρακαλούσα να βάλετε τα δυνατά σας , ώστε να τη διευρύνω όσο μπορώ. Ευχαριστώ :)

:rofl::rofl::rofl:

Προβλέπω conflicts :p
παίρνεις rep πάντως lol :D

geodlord7
29-08-2008, 22:14
Χαχαχαχαχαχαχαχ!!!!:D:D:D:D

Ωραιος!!!!

Πρωτο-πρωτο το manhunt!!!!!Και μετα ας βαλουμε gears of war κτλπ!!!Βαριεμαι να γραφω.

GreekDrifter
29-08-2008, 22:14
Φίλε μου αν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις μην ποστάρεις. Εγώ περιμένω προτάσεις, όχι το σχόλιό σου πάνω στο thread. :)

Geodlord ευχαριστώ για τις προτάσεις σου, τις έχω ήδη υπ'όψιν!

michael92
29-08-2008, 22:15
Φίλε μου αν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις μην ποστάρεις. Εγώ περιμένω προτάσεις, όχι το σχόλιό σου πάνω στο thread. :)

:rofl::rofl::rofl:

Είσαι απίστευτος όμως :D

Και για να μην λες ότι δεν προτείνω τίτλους θα πω ότι όλα έχουν βία! :p Ακόμα και το Elefunk αν δεν φτιάξεις τη γέφυρα σωστά θα πέσει το ελεφαντάκι και θα σπάσει την μουύρη του....
....και τον κώλο του:rofl:
:angry:

desperate_gamer
30-08-2008, 00:30
Να και ένας σωστός will-be γονιός.

Το Siren: Blood Curse το δοκίμασες; Ανεπιφύλακτα το προτείνω. Το GTA είναι βέβαια θρυλικά. Και να προ-παραγγείλει το FallOut 3 από τώρα που θα έχει κομματάκια κρέας να πετάνε δεξιά κι αριστερά.

GreekDrifter
30-08-2008, 01:07
Σε ευχαριστώ πολύ Παίκτη ηλεκτρονικών παιχνιδιών σε απόγνωση! Μέχρι στιγμής έχουμε :

Gears Of War
Manhunt
Siren : Blood Curse
GTA Series
Fallout 3

michael92
30-08-2008, 01:19
Σε ευχαριστώ πολύ Παίκτη ηλεκτρονικών παιχνιδιών σε απόγνωση! Μέχρι στιγμής έχουμε :

Gears Of War
Manhunt
GTA Series
Fallout 3

Uncharted (με τα zombie :giggle:)
Tekken Series :p
MGS4 (πολλοί σκοτωμοί :D)
Assassins Creed (καλύτερα να μην το αγοράσεται, και προφανώς δεν αναφέρομαι στην βιαιότητα του παιχνιδιού :giggle:)

Αυτά για τώρα :p
Α και για τους άπιστους το Halo είναι βίαιο... :D

TopGunZ
30-08-2008, 04:08
Απλούστατο...Pixeljunk Eden... μπορεί το ίδιο να μην είναι βίαιο, αλλά όσοι το παίζουν γίνονται, ενάντια σε χειριστήρια, τραπέζια, πιάτα, τηλεοράσεις κλπ κλπ....

Πάντως από old school παίξε Rampage. Είσαι ένα Κινγκκονγκοειδές τέρας που τρώει ανθρώπους, τι καλύτερο? Από καινούρια παιχνίδια, τώρα τι να σου πω, όντως οι αξίνες μέσα στη φάτσα των ζόμπιες στο Siren είναι καλή περίπτωση.

NitemareGR
30-08-2008, 13:23
THRILL KILL (PS1) k ta myala sta kaggela...to pio viaio k apotropaio paixnidi ever...asxeta oti den kykloforhse pote (ektos apo mia 80% underground version tou :P :P)...

meta exoume k leme..
Resident Evil series..
GTA series..........
Manhunt....
Soldier of Fortune series......

einai k alla,alla de m erxontai sto myalo atm

SeLanmere
30-08-2008, 18:05
Ola ta Mortal Kombat

GreekDrifter
30-08-2008, 18:07
Παίδες σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! Μέχρι στιγμής έχουμε

Gears Of War
Manhunt
GTA Series
Fallout 3
Pixeljunk Eden (για ειδικούς λόγους)
Rampage
Resident Evil Series
Thrill Kill
Soldier Of Fortune Series
Mortal Kombat Series

Stevepredator
30-08-2008, 19:23
Quake series
Doom series
Destroy all humans

hatz
30-08-2008, 19:30
Viking : Battle for Asgard

SeLanmere
30-08-2008, 20:08
a kai to F.E.A.R. eixe akrotiriasmous an pirovolouses me karampina i erixnes xeirobombides

konstantinos
30-08-2008, 20:55
Πιστευω οτι αυτο ειναι ενα απο τα πιο βιαια παιχνιδια
The Suffering
The Suffering 2: The Ties That Bind
Μιλαμε για τονους αιμα.

mails
01-09-2008, 16:55
House of the Dead (Arcade, Dreamcast)
Splatterhouse (Arcade)

muku
01-09-2008, 17:05
Άσχετο, το άλλο thread που πήγε??? (Εκτός αν έχω στραβωθεί και δεν το βλέπω, πολύ πιθανό) Πάντως ξεχάσατε να βάλετε το βασιλιά της βίας στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, το πρώτο παιχνίδι που έκανε σάλο για την βία που περιείχε, το θρυλικό carmageddon! Απίστευτο game, μακάρι να βγει κάτι σε next-gen κονσόλες με απίστευτα γραφικά και τελείως ωμή βία, ακρωτηριασμούς σπλατεριές κτλπ! Δυστυχώς το carmageddon 4 που είχε ανακοινωθεί αγνοείται πλέον... :( Πραγματικά κρίμα, μοναδικό παιχνίδι.

NitemareGR
01-09-2008, 19:09
Άσχετο, το άλλο thread που πήγε??? (Εκτός αν έχω στραβωθεί και δεν το βλέπω, πολύ πιθανό) Πάντως ξεχάσατε να βάλετε το βασιλιά της βίας στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, το πρώτο παιχνίδι που έκανε σάλο για την βία που περιείχε, το θρυλικό carmageddon! Απίστευτο game, μακάρι να βγει κάτι σε next-gen κονσόλες με απίστευτα γραφικά και τελείως ωμή βία, ακρωτηριασμούς σπλατεριές κτλπ! Δυστυχώς το carmageddon 4 που είχε ανακοινωθεί αγνοείται πλέον... :( Πραγματικά κρίμα, μοναδικό παιχνίδι.
nai nai +1
ayto h8ela na pw k egw mexri p eida to post tou muku.....
epishs :

silent hill series
condemned 1+2

klepidas
01-09-2008, 19:10
Το viva pinata έχει πολύ μα πολύ αίμα

Valkyre
01-09-2008, 19:49

Αυτο το παιχνιδι δεν ειχε απαγορευτει σε αρκετες αγορες αν δεν κανω λαθος?

nikon
01-09-2008, 20:03
Αυτο το παιχνιδι δεν ειχε απαγορευτει σε αρκετες αγορες αν δεν κανω λαθος?
Δεν κάνεις λάθος και είναι στάνταρ ότι βίντεο του παιχνιδιού θα παίξει στα κανάλια όταν έχουν θέμα "πόσο κακό κάνουν τα παιχνίδια με βια στα παιδιά".:giggle:

jorgedept
01-09-2008, 20:16
Tο Mario Bros, μετά από αυτό το game άρχισα να πετάω τούβλα σε όποιον με ενοχλούσε. :P