PDA

View Full Version : COD4, Battlefield i WarHawk?

j0e
03-09-2008, 18:35
Πιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο όσον αφορά το online?

klepidas
03-09-2008, 18:38
Αμα έισαι βουρ στο πόλεμο

CoD4

Αμα είσαι της στρατηγικής και της υπομονής

Warhawk

Άμα είσαι gamer

Μην πάρεις Battlefield!!

j0e
03-09-2008, 18:40
Αμα έισαι βουρ στο πόλεμο

CoD4

Αμα είσαι της στρατηγικής και της υπομονής

Warhawk

Άμα είσαι gamer

Μην πάρεις Battlefield!!

Giati toso xalia einai to Battlefield?

personGR
03-09-2008, 18:40
Battlefield.
Kαι μόνο το γεγονός είναι το μόνο που δείχνει καθαρό 720p δηλώνει το πόσο μπροστά είναι.
Και το Warhawk δε γίνεται να συκριθεί με τα υπόλοιπα, έχει τελείως διαφορετική λογική.

edit:

Συμβουλή: Μη ακούς τον klepida

klepidas
03-09-2008, 18:41
Για single μια χαρά για multiplayer όχι τόσο

klepidas
03-09-2008, 18:44
Χρησιμοποιησα πρώτη φορά το report ελπίζω να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσω και το σάλιο μου για τις μ****ίες σου personGR...Ευχαριστώ

Μη φιλικά
klepidas

j0e
03-09-2008, 18:45
βασικά σκέφτομαι να πάρο ένα fps αλλα δε ξέρω πιο από τα τρία να διαλέξω.αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι το online και να έχει καλά γραφικά και καλο gameplay.

modecris
03-09-2008, 18:59
Για το Warhawk δεν γνωρίζω.Τα cod και bad company έχουν πολύ καλό online με προσωπική προτίμηση στο δεύτερο λόγο μεγαλύτερων χαρτών/ύπαρξη οχημάτων/καλύτερη "αίσθηση πολέμου".

PDS
03-09-2008, 19:09
βασικά σκέφτομαι να πάρο ένα fps αλλα δε ξέρω πιο από τα τρία να διαλέξω.αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι το online και να έχει καλά γραφικά και καλο gameplay.

To Warhawk δεν ειναι fps.

Πιο φθηνο απο τα 3 πιθανον να βρεις το warhawk διοτι εχει μονο online και βγηκε σε χαμηλη τιμη απο την αρχη.

Πιο επιτυχημενο απο τα 3,δλδ αυτο που παιζουν-επαιζαν οι περισσοτεροι online ειναι το COD4.

Πιο φρεσκο(καινουρια κυκλοφορια) ειναι το Battlefield.

Aν σου αρεσει η μαχη να περιεχει και οχηματα,θα πας στα warhawk και Battlefield.Αν προτιμας ρεαλιστικες συνθηκες μαχης δεν θα πας στο warhawk.

Kαι τα 3 ειναι καλα,ειναι καθαρα θεμα γουστου.Αλλοι κολλησαν με το warhawk αλλοι με το COD και αλλοι με το Battlefield.Δες κανα βιντεακι απο τα παιχνιδια για να δεις τι σου ταιριαζει η ακομα καλυτερα δοκιμασε τα πρωτα.

@Person ασχέτως αν συμφωνω στο οτι εχει αδικο ο Κλεπιδας για το Battlefield.Ο καθενας εχει την αποψη του και οποιον θελει θα ακουσει ο j0e.

@Κlepida το ιδιο προσβλητικη ηταν και η απαντηση σου αλλα και ο τροπος σου στο report που εκανες.

Σταματηστε το εδω και αν εχετε διαφωνιες πειτε τα μεσω pm αφου δεν μπορειτε να μιλατε πιο κοσμια εδω.

personGR
03-09-2008, 19:10
Σταματηστε το εδω και αν εχετε διαφωνιες πειτε τα μεσω pm αφου δεν μπορειτε να μιλατε πιο κοσμια εδω.

Eγώ έκανα αυτό που σου είπα στο Pm, δεν είναι στα χέρια μου τώρα.

ps4
03-09-2008, 19:16
Warhawk.

Καθαρη νικη. Οδηγας τα παντα (ειμαι σιγουρος οτι σε επομενο update θα μπει και ελικοπτερο) εχεις απιστευτα οπλα. Μη ρεαλιστικα μεν, προσθετουν στο παιχνιδι δε, απιστευτη πορωση

32 ατομα online.
Εχει τροπαια.
Ειναι στρατιγικης παιχνιδι οχι ομως τοσο πολυ οσο να σε κουρασει απλα πρεπει να κοιτας τι περιπου κανει η ομαδα και να μην πας τυφλα.

Δεν εχει lag. Απο μηδενικο εως ελαχιστο.

Και τελευταιο ασχετο μεν σημαντικο δε, κανει 25 ευρω. ΜΟΝΟ. :)

PDS
03-09-2008, 19:22
Eγώ έκανα αυτό που σου είπα στο Pm, δεν είναι στα χέρια μου τώρα.

Person δεν καταλαβαινεις κατι...
Εσυ για τους δικους σου λογους την μπαινεις στον Κλεπιδα καθε λιγο και λιγακι, οπως εκανες και τωρα.Αλλες φορες εχω δει οτι δεν εχει απαντησει.Θες να σου πει Ευχαριστω?
Φυσικα και δεν πρεπει να βριζει,αλλα τον προκαλεσες και δεν ειναι η πρωτη φορα.
Για μενα ειστε αδικαιολογητοι και οι 2.

Απο κει και περα δεν χρειαζοταν να στειλεις στον slay αυτο που μου εστειλες και μενα(αν εννοεις αυτο).Τζαμπα κοπος.

LeoleoP
03-09-2008, 19:48
cod4 φυσικα. Τα αλλα απλα δεν υπαρχουν.

geodlord7
03-09-2008, 20:26
Παρε και το cod και το warhwak.Και τα 2 εκπληκτικα.Το battlefield απλα μην το σκεφτεσαι.

three_brothers1
03-09-2008, 20:29
Παρε και το cod και το warhwak.Και τα 2 εκπληκτικα.Το battlefield απλα μην το σκεφτεσαι.
:badpc:ελεος.......με εκανες και γελασα:rofl:

geodlord7
03-09-2008, 20:32
:badpc:ελεος.......με εκανες και γελασα:rofl:
Μπα δεν σε κανα εγω να γελασεις!!! Μαλλον κουρευες κανα αυγο.(οπως παντα)

Υ.Γ βρηκες την beta του resistance και το ντεμο του lbp?? :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

three_brothers1
03-09-2008, 20:33
Μπα δεν σε κανα εγω να γελασεις!!! Μαλλον κουρευες κανα αυγο.(οπως παντα)

Υ.Γ βρηκες την beta του resistance και το ντεμο του lbp?? :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
δεν με απασχολουν ιδιαιτερα..ειδικα το 1ο

klepidas
03-09-2008, 20:34
Αλλιώς θα έβρισκες?

three_brothers1
03-09-2008, 20:35
Αλλιώς θα έβρισκες?σου ειπα δεν με απασχολει:fryingpan:.δεν σου φτανει?

greekteo
03-09-2008, 20:40
COD4, Battlefield i WarHawk?

Εγω προσωπικα θα σου προτεινα το COD4. Το εχω απο τοτε που πρωτοβγηκε και ακομα μ'αρεσει να παιζω μαζι του. Ειναι απιστευτα ρεαλιστικο παιχνιδι με φοβερο campaign για single player αλλα και φανταστικο multiplayer με πολυ ωραια modes. Βεβαια, ισως ειναι πλεον λιγο περασμενος ο καιρος επειδη συντομα βγαινει το COD5 αν και πιστευω πως αρκετοι θα μεινουν στο 4.:p

Αν θες κατι φθηνο, αλλα πολυ διασκεδαστικο και με δυνατοτητα trophies ειναι το Warhawk. Ειχα παιξει μια φορα με ενα φιλαρακι, ριξαμε πολυ γελιο.:D

Οσον αφορα το Battlefield δεν μπορω να μιλησω για το Single player γιατι δεν το εχω παιξει. Ωστοσο, μπορω να σου πω μερικα για το online. Ειναι επισης πολυ καλο, θα ελεγα σε ιδιο επιπεδο με το COD4 σε επιπεδο ρεαλισμου, ηχων κλπ συν το οτι περιεχει αρματα, ελικοπτερα, οχηματα, καραβια...
Αυτο ομως εχει ως ασχημο, για μενα προσωπικα, θεσεις που θελουν καμπερωμα, πχ sniper και αλλες να ειναι στην ουσια αχρηστες επειδη ειναι ανοιχτες οι πιστες ολες και με ενα τανκ εγινες χαλκομανια.:D:D.

Αυτο που σου προτεινω ειναι αν μπορεις νοικιασε και τα τρια να δεις και απο μονος σου καποια πραματα. ;)

three_brothers1
03-09-2008, 20:41
COD4, Battlefield i WarHawk?

Εγω προσωπικα θα σου προτεινα το COD4. Το εχω απο τοτε που πρωτοβγηκε και ακομα μ'αρεσει να παιζω μαζι του. Ειναι απιστευτα ρεαλιστικο παιχνιδι με φοβερο campaign για single player αλλα και φανταστικο multiplayer με πολυ ωραια modes. Βεβαια, ισως ειναι πλεον λιγο περασμενος ο καιρος επειδη συντομα βγαινει το COD5 αν και πιστευω πως αρκετοι θα μεινουν στο 4.:p

Αν θες κατι φθηνο, αλλα πολυ διασκεδαστικο και με δυνατοτητα trophies ειναι το Warhawk. Ειχα παιξει μια φορα με ενα φιλαρακι, ριξαμε πολυ γελιο.:D

Οσον αφορα το Battlefield δεν μπορω να μιλησω για το Single player γιατι δεν το εχω παιξει. Ωστοσο, μπορω να σου πω μερικα για το online. Ειναι επισης πολυ καλο, θα ελεγα σε ιδιο επιπεδο με το COD4 σε επιπεδο ρεαλισμου, ηχων κλπ συν το οτι περιεχει αρματα, ελικοπτερα, οχηματα, καραβια...
Αυτο ομως εχει ως ασχημο, για μενα προσωπικα, θεσεις που θελουν καμπερωμα, πχ sniper και αλλες να ειναι στην ουσια αχρηστες επειδη ειναι ανοιχτες οι πιστες ολες και με ενα τανκ εγινες χαλκομανια.:D:D.

Αυτο που σου προτεινω ειναι αν μπορεις νοικιασε και τα τρια να δεις και απο μονος σου καποια πραματα. ;)
ωραιος+ρεπ αλλα με ενα αλλα....εχει παραπολλες καμπεριες για sniper.....

jorgedept
03-09-2008, 20:43
Warhawk

Για εμένα τα άλλα 2 γίνονται υπερβολικά βαρετά μετά από λίγο καιρό.

mootsChios
03-09-2008, 21:41
Θα σου πω κατι, που γενικα το λεμε μεταξυ μας στα lobby του CoD4. Ολοι εκει μεσα εχουμε πανω κατω 15 παιχνιδια ο καθενας. Και πιστευουμε οτι ολα πηγαν αδικα λογω του CoD4. Exω και το Warhawk kai το Battlefield, και τα δυο πολυ αξιολογα. Αλλά το CoD4 εχει αυτο το κατι, που θες να παιζεις ολη την ωρα
Μπορει και να ειναι που και τα 100 ατομα της friendlist μου παιζουν μανιωδως και οι τρομερες μαχες που διεξαγονται.
Ασε που ολοι θα παρουμε και το CoD5 otαν βγει

SQP_GR
03-09-2008, 21:42
kanonika smooth cod 5

three_brothers1
03-09-2008, 21:43
kanonika smooth cod 5
εαν δεν εχει κλειδωμα στν στοχο θα ειναι καλο

TopGunZ
04-09-2008, 00:05
Επειδή παρατηρήθηκαν κάποια άσχημα φαινόμενα, το ξαναλέω για πολλοστή φορά, αν δεν σας αρέσει η γνώμη κάποιου δεν έχετε το δικαίωμα να τον ειρωνεύεστε αναίτια, αν και εφ'όσων, επίσης, έχει και αυτός εκφέρει τη γνώμη του πολιτισμένα και κόσμια. Οποιαδήποτε εκτροπή από οποιαδήποτε από δύο τέτοιου είδους εμπλεκόμενες πλευρές (εκφέρων γνώμη - χλευάζων αυτή) θα τιμωρείται αρχικά με διαγραφή ποστ και μετά από επανολίσθηση στο ίδιο ατόπημα με ολιγοήμερη απομάκρυνση.

Έχουμε και εξεταστική δεν θα τρέχω από πίσω σας :D

freak
04-09-2008, 02:33
Πιστευω COD 4 εφερε τα πανω κατω στα FPS!