PDA

View Full Version : Demon's Souls

Pages : 1 2 [3]

apos1210
26-06-2011, 10:43
tnf πηγαινε απο την πανω μερια εκει που ηταν οι τοξοτες και απο εκει μπορεις να του σημαδεψεις το κεφαλι και να τον νικησεις με soul arrow ;)

tnf50
26-06-2011, 12:18
Ευχαριστω για τα tips παιδια. Θα τον πολεμησω το μεσημερι και θα σας πω τι εγινε

nikolaszax
26-06-2011, 12:40
Αυτος ο tower knight δε χανει σχεδον καθολου ενεργεια...damn

Βαρα τα ποδια στην αχιλειο πτερνα.Μολις δεχτουν καποιο damage θα πεσει κατω και τοτε βαρα το κεφαλι αλυπητα σε 2-hander mode(βοηθαει και αν εχεις κανενα item για fire damage στο σπαθι).Απλα μην μπεις μπροστα του και μαθε τις κινησεις του οταν εισαι στα ποδια του ωστε να τις αποφευγεις .2-3 φορες να το κανεις θα πεσει(με melee character παντα).
Αν τον μαθεις πως κινειται τοτε πεφτει για πλακα(φυσικα φαε πρωτα οσους ειναι πανω στα τειχη).

Μπορεις να δοκιμασεις και απο το τοιχος να τον φας απο αποσταση αλλα εγω το βρισκω παλουκι απο εκει γιατι η μαγεια δεν βλεπω να σου φτανει αν δεν εχεις mana potions και το archery ειναι δυσκολο για εμενα για να τον φας με βελη.Ασε που το throw που κανει σε θεριζει και μονο τοτε ειναι που ανοιγει το κεφαλι του για επιθεση.

tnf50
26-06-2011, 14:06
Ολά οκ παιδια τον διελυσα...τα souls των δαιμωνων εχουν κατι ιδιαιτερο?

messi10
26-06-2011, 14:15
^Κρατα ολα τα souls απο τους demons που σκοτωνεις. Εξαργυρωσε σε ψυχες και αναβαθμισεις μονο τα souls που μαζεψες μεχρι το τελος της πιστας.

FunkyCobra
26-06-2011, 14:26
ta souls ap ta bosses krata ta gia argotera na pareis eidika spells kai opla

tnf50
26-06-2011, 14:48
ta souls ap ta bosses krata ta gia argotera na pareis eidika spells kai opla

οκ ευτυχως μονο του phalanx χαλασα...απο δω κ περα θα τα κραταω

geodlord7
27-06-2011, 16:54
Εγώ τον tower knight, τον σπαμαρα soul arrow στο κεφάλι και όλα καλά :D

Τώρα που τελείωσα τον 1ο κόσμο, πως ξέρω ποιος είναι ο "2ος" ? Δεν γράφει πουθενά 1-1 ή 2-1 κτλπ... (ή εγώ δεν το βλέπω)

Να φανταστώ ο 2ος κόσμος δεν ειναι πάνω στα σκαλιά, αλλά απέναντι απο εκει που μπαίνεις στον 1ο ε? Μη μπω στον 4ο κατευθειαν...

messi10
27-06-2011, 16:56
^Οχι!!
Ο Δευτερος κοσμος,αν δεν κανω ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος,ειναι δεξια απο τον 1ο.

geodlord7
27-06-2011, 17:04
Οκ, thanks messi. Παραλίγο θα μπαινα στο 4.... μα καλά και αυτοι γιατί δεν γράφουν?

messi10
27-06-2011, 17:07
''Ιαπωνικη'' κουλτουρα....:P

Περα απο την πλακα,μπορεις να μπεις σε οποιοδηποτε κοσμο θες,δεν χρειαζεται να τους περνεις με την σειρα ;)

FunkyCobra
27-06-2011, 18:06
nai den xreiazetai me thn seira.otan deis oti den mporeis se mia pista phgaine sthn allh :O
h 4-1 einai kalh,dokimase thn.

GIORGOS_VSF
30-07-2011, 10:02
Παιδια, κανενα walkthrough παιζει να υπαρχει?

Kane
30-07-2011, 11:31
Αυτό το site έχει τα πάντα http://demonssouls.wikidot.com/

messi10
30-07-2011, 21:47
Aυτο που εδωσε ο φιλος ή youtube τσεκαρε. ;)

GIORGOS_VSF
01-08-2011, 17:33
Πως ακριβως γινεται το ανεβασμα των λεβελ ρε παιδια!
εχω νικησει δυο δεμονες και δεν μου εχει βγαλει τπτ για να ανεβασω τα στατς μου!

FunkyCobra
01-08-2011, 18:18
skotwnontas perneis souls ta opoia ta dineis sthn tuflh sto Nexus kai anevazeis ta stats sou.anevazontas ta stats sou anevainei kai to lvl sou.
mhn xalaseis ta souls apo ta bosses!

GIORGOS_VSF
01-08-2011, 22:50
οταν τις μιλαω δεν μου δινει τετοια επιλογη! δυο κουβεντες μου λεει και τπτ παραπανω! μηπως κανω κατι λαθως?

FunkyCobra
02-08-2011, 00:22
prepei na milhseis sto monumental pou vrisketai kapou mes to nexus.anevaineis kati skalia alla den 8umamai ap e3w na s pw.mila tou k meta 8a mporeis.

hakoo
02-08-2011, 11:58
Γιωργο δες εδω

‪Demon's Soul's Walkthrough - Nexus - Monumental‬‏ - YouTube

carnage
27-08-2011, 12:37
Παιδια προσπαθω να εχω Pure white character tendency για να παρω το friend's ring αλλα ειμαι κολλημενος στο neutral και δν μπορω να βρω black phantoms να σκοτωσω. Μπορει να μου το δωσει κάποιος για να παρω το trophy? Αυτο μου λειπει και το foe's ring που θελει pure black και ειναι πιο ευκολο. Ειμαι 314 lvl και εχω την EU εκδοση

apos1210
12-10-2011, 11:02
γεια σε ολους αποφασισα να παρω την πλατινα και θελω ενα pure bladestone ! σκοτωνω για 4 ωρες black phantom dual katana skeleton αλλα τωρα ειδα οτι εχει 0.5% . υπαρχει κανεις που μπορει να μου την δωσει για λιγο ? :)

enstikto
12-10-2011, 11:28
Αν έχεις αμερικάνικη έκδοση και μπορούμε να συναντηθούμε (απο πλευράς level) πολύ ευχαρίστως να σου δανείσω το best weapon by bladestone να πάρεις κατευθείαν το τρόπαιο!

MetalGearFan
13-10-2011, 00:12
edit βασικά μου την δίνουν τα trophies γενικά και γκρινιάζω, αν δεν χρειάζομαι, για το παιχνίδι που κάνω, το καλύτερο όπλο με bladestone γιατί να ανησυχήσω να το βρω ?! τα trophies βάζουν χαζές προτεραιότητες και στην τελική αν σε ένα rpg δεν μπορώ κάνω κάτι μόνος μου δεν αξίζει να γίνει !

enstikto
13-10-2011, 01:03
Συγγνώμη αλλά το τελείως ηλίθιο κατά τη γνώμη μου είναι που έβαλαν ένα αντικείμενο με τόσο τραγικά χαμηλό drop rate. Μπορεί να grindareis 10 ώρες και και να μη σου κάτσει ενώ σε κάποιον άλλο να του κάτσει με το δεύτερο kill (ξέρω παιδί που του έχει γίνει).
Αδικία τεράστια!
Λες και αν κάνεις όλα τα άλλα σε παιχνίδι όπως το demons souls δεν σου αξίζει η πλατίνα λόγο ατυχίας... Μην τρελαθούμε....

Kane
13-10-2011, 09:30
Συγγνώμη αλλά το τελείως ηλίθιο κατά τη γνώμη μου είναι που έβαλαν ένα αντικείμενο με τόσο τραγικά χαμηλό drop rate. Μπορεί να grindareis 10 ώρες και και να μη σου κάτσει ενώ σε κάποιον άλλο να του κάτσει με το δεύτερο kill (ξέρω παιδί που του έχει γίνει).
Αδικία τεράστια!
Λες και αν κάνεις όλα τα άλλα σε παιχνίδι όπως το demons souls δεν σου αξίζει η πλατίνα λόγο ατυχίας... Μην τρελαθούμε....

Μα ποιος ήταν αυτός ο κωλόφαρδος; :scratch:
Επειδή το ξέρω και εγώ αυτό το παιδί μου είπε ότι όταν συνέβει αυτό έβγαλε κάτι άναρθρες κραυγές χαράς που ο γείτονας του ήρθε να δει τι συμβαίνει :D
Από την άλλη μεριά δεν μπόρεσε με τίποτα να βρει pure darkmoonstone. Πιστεύω ότι άμα μουλαρώσει το pure darkmoonstone είναι πιο δύσκολο γιατί το δίνουν μόνο crystal lizards οι οποίες δεν βγαίνουν για πάντα και αν σταματήσουν χρειάζεσαι νέο playthrough.
Επίσης αφού το παιχνίδι, με το μοναδικό online του, σου δίνει τη δυνατότητα να συνεργάζεσαι είτε μαχόμενος είτε ανταλλάσσοντας αντικείμενα δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τη χρησιμοποιήσεις.

messi10
13-10-2011, 18:25
Αν έχεις αμερικάνικη έκδοση και μπορούμε να συναντηθούμε (απο πλευράς level) πολύ ευχαρίστως να σου δανείσω το best weapon by bladestone να πάρεις κατευθείαν το τρόπαιο!

Δημητρη, νομιζω οτι οντως εχει την US version αφου στην τροπαιοκαρτα του υπαρχει το ''Demon's Souls'' χωρις να γραφει διπλα US ή JPN. Ομως το yourgamercards, αναφερει την Ευρωπαικη εκδοση με EU, την Ιαπωνικη με JPN, και την Αμερικανικη με απλα το ονομα του παιχνιδιου.

Tσεκαρε κι εδω http://www.yourgamercards.net/search/ , οποτε λογικα εχει την US Version.

enstikto
13-10-2011, 19:22
Επικοινώνησα με το παιδί με pm. Δυστυχώς έχει την ευρωπαϊκή αλλά τον παρέπεμψα σε άλλο άτομο ;)

messi10
13-10-2011, 19:33
^Παραξενο, εκτος αν εχουν κανει καμοια βλακεια στο yourgamercards. Σορρυ, για την ''παραπληροφορηση''. :(

hawkeye
14-10-2011, 07:49
Μπορεί να με βοηθήσει κανείς με ενα pure darmoonstone??Ευρωπαική έκδοση

chronohill
15-10-2011, 12:03
παιδια ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη class για να ξεκινησει κανεις?
ξεκινησα χθες απλα για να το δειξω στον κολλητο μου(δεν το εχω παιξει ακομα) και φαγαμε τρελο κολλημα...ενταξει ειναι φοβερο...κατεληξα να βγαλω τον πρωτο δαιμονα και θελαμε κιαλλο αλλα μετα κουραστηκα!!!!!
αλλα τωρα λεω να το αρχισω κανονικα οποτε τι λετε?royal??

messi10
15-10-2011, 12:37
Αρχιζω λεγοντας, οτι εγραψα ενα ολοκληρο ποστ που τελικα λογω βλακεια μου μου χαθηκε αρα ολα απο την αρχη.

Λοιπον, αν θες melee class παρε μια εκ των Knight, Soldier, Barbarian, Temple Knight.
Αν θες να πολεμας απο μακρια με ranged weapons παρε ειτε Warderer, ειτε Hunter.

Αν θες να εισαι μαγος, με δυνατα miracles, πας για Magician ή Royal(πολυ δυνατη class).

Γενικα αν παρεις μαγο, κανοντας lvl up και μαθαινοντας τα καταλληλα miracles θα δεις οτι εχεις ενα μεγαλο προβαδισμα σε σχεση με τις αλλες classes. Στο Demon's Souls τα bosses βγενουν πολυ πιο ευκολα εχοντας μαγο, ειδικα καποια ''μεγαλα'' και δυσκολα για melee classes οπως ο Tower Knight. Αλλα αν εισαι του σπαθιου, του τσεκουριου κ.τ.λ. περνεις ειτε Knight, ειτε Barbarian και οταν λιγο πριν τα χαραματα σκοτωνεις ενα boss με το σπαθι σου που σου ειχε βγαλει την ψυχη τοτε ειναι που οι πανυγυρισμοι σου θα ξυπνησουν τους αλλους γειτονες και ενοικους.
Οπως και να 'χει, the choice is yours.

Υ.Γ. LOL, πολυ φαντασια εχω. :P

Υ.Γ. 2 Αν φαινεται με το ποστ μου να υποτιμημω τις melee classes, ειναι μεγαλο δικο μου λαθος, καθως με το απαραιτητο level up και βρισκοντας δυνατα swords ή κανοντας upgrade τα ηδη διαθεσιμα, θα γινεις πολυυυ ισχυρος.

criter
15-10-2011, 13:03
To class royal ειναι καλο για ξεκινημα, εχει και soul arrow απο την αρχη ;) για να μπορεις να ριχνεις απο μακρυα, αλλα απο κοντα δεν ειναι και πολυ δυνατο. Βοηθανε πολυ ομως τα βελη και τα εχεις μονιμα.

tnf50
15-10-2011, 13:53
Ρε παιδια μου φαινεται οτι ειμαι πολυ αδυναμος...μηπως να κανω λιγο grinding στον πρωτο κοσμο?

messi10
15-10-2011, 13:55
Ναι ρε εννοειτε, αν νομιζεις πως θες κι αλλα level, κανε.

Βεβαια δεν μπορω να σου πω με σιγουρια, αν χρειαζεται, γιατι ουτε τι class εισαι ξερω, ουτε ποσα level, ουτε τι weapons/miracles χρησημοποιες, οποτε ειναι δικο σου θεμα/αποφαση. ;)

chronohill
15-10-2011, 14:32
Τελικα του ειπα του καμενου οτι θα παιξω demon's και ειπε θαρθει!!!μη χασει!!!
ελεγα να ξεκινουσα απτην αρχη μιας και το ξεκινησα στο πολυ χαλαρο αλλα λεω να κρατησω τον royal και να παω να φαω αυτον τον τυπο με τα κοκκινα ματια στο 1-1 για να μαζεψω souls!
επισης ρε παιδια τι ειναι αυτο το white+black tentency?
επισης τωρα που παιζω online δηλαδη μπορει να μου μπουκαρει ενας black phantom απτο πουθανα και να με ξεκανει???

messi10
15-10-2011, 16:57
Στο 1-1 ΜΗΝ πας απο αυτον με τα κοκκινα ματια. Θα επιστρεψεις αργοτερα οταν εχεις ανεβει level για να το ξεκανεις. Αυτους με μπλε ματια, ξεκανε τους εννοειτε.

Οσον αφορα τα tendecies(που ενα ενας απο τους λογους που κανουν το παιχνιδι και πιο δυσκολο - το Dark Souls, δυστηχως ή ευτηχως(οπως το παρει κανεις) δεν εχει.
Με white tendecy οι mobs ειναι λιγο πιο ευκολοι αλλα δεν αφηνουν πολυ καλα items. Με pure black tendecy οι εχθροι ειναι πιο δυσολοι, αλλα αφηνουν καλα items.

Τελος, don't worry(be happy. :P , LOL) , για να εισβαλουν στο κοσμο σου black phantoms εκτος του οτι θα πρεπει να εχεις περασει την 1-1 και να εχεις παρει ενα Ring, θα πρεπει να βαλεις κι ενα message με το οποιο προσκαλεις αλλους παικτες στον κσομο σου. Τωρα αν θα εχει καλες ή κακες προθεσεις, δεν μπορεις να το ξερεις....

criter
15-10-2011, 18:00
Messi δεν εχει να κανει το να αφησεις μυνημα για summon, coop, με το να εισβαλει καποιος αλλος στο παιχνιδι σου κανοντας σου invade. Δηλαδη invade μπορει να σου κανει καποιος και χωρις να εχεις βαλει το μπλε σημαδι για summon.

Να φοβασαι μη σου κανει καποιος invade σαν black phantom οταν, δεν εχεις περασει το boss του κοσμου που παιζεις και εισαι και revived , δηλαδη ζωντανος. Το μπλε σημαδι το βαζεις καθαρα για coop οπου γινεσαι εσυ host και ερχονται αλλοι στο παιχνιδι σου, οπου και παλι θα πρεπει να εισαι ζωντανος, σε foul body form.

Οταν δεν εισαι ζωντανος, soul form, δεν μπορεις να βαλεις μπλε σημαδι και να καλεσεις αλλους στο παιχνιδι σου, αλλα μπορεις να βαλεις το κοκκινο σημαδι και να κανεις εσυ invade σαν black phantom σε παιχνιδι αλλου σαν PvP ή να κανεις εσυ summon σε μπλε σημαδι αλλου για να βοηθησεις καποιον αλλον.

Υποψιν οτι δεν σου δινει το τροπαιο αν περασεις το boss μαζι με καποιον αλλον.

messi10
15-10-2011, 18:23
^Σορρυ τοτε, λαθος μου, προσωπικα δεν μου επιτεθηκε κανενα black phantom(τις περισσοτερες φορες επαιζα offline)oποτε δεν ηξερα στα σιγουρα.

criter
15-10-2011, 18:34
Καλυτερα ειναι να παιζεις online αλλα η αληθεια ειναι πως οταν βλεπεις το μυνημα "you have been invaded" σε πιανει μια τρομαρα :scared:

messi10
15-10-2011, 18:37
^Διαφονω, εν μερει καθως γενικα ο κοσμος σου επηρεαζοταν απο ΟΛΟΥΣ τους παικτες οταν επεζες online και ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΚΟ ηταν οτι αν σε πεταγε, εκαναν respawn οι εχθροι σου - τουλαχιστον ετσι ειχε συμβει σε μενα.

criter
15-10-2011, 19:03
Ναι οντως το εκανε αυτο, ξανα απ´την αρχη αν σε πεταγε η συνδεση. Μου το ειχε κανει και μενα, σπανια ομως.

Ειναι καλυτερα ομως οταν εισαι online γιατι βλεπεις και τα bloodstrains ωστε να ξερεις πως πεθανε καποιος εκει, σαν προειδοποιειση για κατι που μπορει να μην ξερεις, αλλα και τα messages αλλων παιχτων που τις περισσοτερες φορες σου εδειχναν κατι που επρεπε να ξερεις σαν βοηθεια, αλλα οχι παντα, μερικες φορες σε παραπλανουσαν κιολας.

messi10
15-10-2011, 19:33
^Πολυ σωστος φιλε εισαι, απλα αν δεν εχεις καλη συνδεση(οπως εγω)σε πεταγε σχετικα συχνα.

Στο Dark Souls ξερεις αν ισχυει το ιδιο;

Kane
15-10-2011, 21:01
Τελικα του ειπα του καμενου οτι θα παιξω demon's και ειπε θαρθει!!!μη χασει!!!
ελεγα να ξεκινουσα απτην αρχη μιας και το ξεκινησα στο πολυ χαλαρο αλλα λεω να κρατησω τον royal και να παω να φαω αυτον τον τυπο με τα κοκκινα ματια στο 1-1 για να μαζεψω souls!
επισης ρε παιδια τι ειναι αυτο το white+black tentency?
επισης τωρα που παιζω online δηλαδη μπορει να μου μπουκαρει ενας black phantom απτο πουθανα και να με ξεκανει???

Να τον κρατήσεις τον royal. Είναι το καλύτερο class για αρχάριο παίκτη. Επίσης σκέψου την πιθανότητα να φτιάξεις γυναικείο χαρακτήρα λόγω ενός αντικειμένου που της επιτρέπει να ανέβει level γρηγορότερα. Επίσης θα σου πρότεινα να πας στον red eye knight μόνο όμως αν έχεις πάρει το thief ring. Με ανταρτοπόλεμο (soul arrow και υποχώρηση) μπορείς να τον φας. Θα σου πάρει λίγη ώρα αλλά δίνει 2,5k ψυχές περίπου και στο level που είσαι κάνουν τη διαφορά.
Σχετικά με τα tendencies να συμπληρώσω ότι με white (character ή/και world) έχεις περισσότερα HP σε soul form από ότι με black. To πως τις αλλάζεις είναι επίσης σημαντικό. Αν πεθάνεις σε body form και γυρίσεις στο Nexus το world tendency πάει προς το μαύρο. Αν σκοτώσεις demon και γυρίσεις στο Nexus το world tendency πάει προς το άσπρο. Υπάρχουν διάφορα world events τα οποία εξαρτώνται αν o κόσμος που είσαι είναι pure white ή pure black. Το character tendency αλλάζει πολύ πιο δύσκολα. Για να αποφύγεις αθέλητες αλλαγές παίζε σε soul form και όχι online. Πάντως επειδή είσαι στην αρχή δεν νομίζω (επαναλαμβάνω νομίζω) ότι θα έχεις invasion από άλλους παίκτες. Προσωπικά έχω γράψει 140 ώρες offline και 10' online. Είναι που είναι παλούκι το παιχνίδι δε θέλω να σκέφτομαι και τον κάθε αιμοδιψή χλιμίντζουρα που θα έρθει να μου το χαλάσει.
Αυτό (http://demonssouls.wikidot.com/home)το site έχει ότι χρειάζεσαι για το παιχνίδι και πολλά παραπάνω. Καλή τύχη :yes:

Vicarious
16-10-2011, 12:51
διαβάζω εδώ και καιρό αυτό το νήμα, χωρίς να έχω το παιχνιδι, και χωρίς να μου αρέσουν ιδιαίτερα τα rpg, αλλά από αυτά που γράφετε, έχω αρχίσει να το ζαχαρώνω!
κάποια στιγμή ίσως πιάσω τον εαυτό μου να το παίζει, ίσως αν το βρώ σε καλή τιμή μεταχειρησμένο και έχω χρόνο.

Πάντως μπράβο σας για τις βοήθειες που δίνετε και ασχολείστε με όποιον έχει απορία!
Εικονικό +ρεπ σε όλους σας!

chronohill
16-10-2011, 13:43
εγω απλα εχω να πω για το παιχνιδι οτι ειναι απιστευτα εθιστικο και καλοφιαγμενο.Εχει εναν υπεροχο κοσμο που δεν θελεις να βγεις απο κει..Εγω εχω παιξει ελαχιστα rpgs οπως FFs και diablo και καποια πιο παλια.τον τελευταιο χρονο δεν με κραταγε κανενα παιχνιδι.πχ περιμενα πως και πως το Dead space 2 και δεν το φχαριστηθηκα δεν με κρατησε οπως το 1.Εβαλα το dead rising 2 που κιαυτο ειναι δυσκολο και μολις ειδα οτι δεν εχει checkpoints και οτι γινεται ο κακος χαμος το παρατησα και εκλαψα τα 15 ευρωπουλα που εδωσα.
Θελω να καταληξω οτι το demon's souls ημουν 100% σιγουρος οτι μονο και μονο απτα επιπεδα δυσκολιας και το ειδος δεν θα με κρατουσε και κατα καιρους αναρωτιομουν γιατι το πηρα(οχι απλα το πηρα ,εχω και την black phantom edition).χθες μολις νικησα τον δευτερο demon.Και εδω να σταματησω το παιχνιδι εχω εξτασιαστει και εχω πορωθει οσο με λιγα παιχνιδια ως τωρα στο ps3.αυτο το αισθημα ολοκληρωσης και της απογνωσης δεν το εχω συναντησει τοσο σε αλλον τιτλο.Και οταν χανεις δεν ξενερωνεις.λες θα ξαναπροσπαθησω και δεν θα κανω τις μαλακιες που εκανα και θα ειμαι προσεκτικος.Ολα ειναι στο χερι σου.Δεν σε κοροιδευει το συστημα.Εχει κοροιδευεις τον εαυτο σου που δνε παιζεις σωστα...ενας φιλος μου ελεγε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να το παιξω και οτι αν δεν παιξω με αλλον μαζι αποκλειεται να το τερματισω.Ε το χω βαλει στοχο να του το τριψω στην μουρη!!!!
αυτα ηθελα να πω ελπιζω να μην σας κουρασα.
και οντως πολλα ευχαριστω στα παιδια που μας βοηθανε ανιδιωτελως σε οτι π@π@ρια τους ρωτησουμε.Να στε καλα παιδες...κλεινω τωρα παω να μπω στα tunnels να παρω τον πουλο!!!!!:pao:

tnf50
16-10-2011, 14:42
εγω απλα εχω να πω για το παιχνιδι οτι ειναι απιστευτα εθιστικο και καλοφιαγμενο.Εχει εναν υπεροχο κοσμο που δεν θελεις να βγεις απο κει..Εγω εχω παιξει ελαχιστα rpgs οπως FFs και diablo και καποια πιο παλια.τον τελευταιο χρονο δεν με κραταγε κανενα παιχνιδι.πχ περιμενα πως και πως το Dead space 2 και δεν το φχαριστηθηκα δεν με κρατησε οπως το 1.Εβαλα το dead rising 2 που κιαυτο ειναι δυσκολο και μολις ειδα οτι δεν εχει checkpoints και οτι γινεται ο κακος χαμος το παρατησα και εκλαψα τα 15 ευρωπουλα που εδωσα.
Θελω να καταληξω οτι το demon's souls ημουν 100% σιγουρος οτι μονο και μονο απτα επιπεδα δυσκολιας και το ειδος δεν θα με κρατουσε και κατα καιρους αναρωτιομουν γιατι το πηρα(οχι απλα το πηρα ,εχω και την black phantom edition).χθες μολις νικησα τον δευτερο demon.Και εδω να σταματησω το παιχνιδι εχω εξτασιαστει και εχω πορωθει οσο με λιγα παιχνιδια ως τωρα στο ps3.αυτο το αισθημα ολοκληρωσης και της απογνωσης δεν το εχω συναντησει τοσο σε αλλον τιτλο.Και οταν χανεις δεν ξενερωνεις.λες θα ξαναπροσπαθησω και δεν θα κανω τις μαλακιες που εκανα και θα ειμαι προσεκτικος.Ολα ειναι στο χερι σου.Δεν σε κοροιδευει το συστημα.Εχει κοροιδευεις τον εαυτο σου που δνε παιζεις σωστα...ενας φιλος μου ελεγε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να το παιξω και οτι αν δεν παιξω με αλλον μαζι αποκλειεται να το τερματισω.Ε το χω βαλει στοχο να του το τριψω στην μουρη!!!!
αυτα ηθελα να πω ελπιζω να μην σας κουρασα.
και οντως πολλα ευχαριστω στα παιδια που μας βοηθανε ανιδιωτελως σε οτι π@π@ρια τους ρωτησουμε.Να στε καλα παιδες...κλεινω τωρα παω να μπω στα tunnels να παρω τον πουλο!!!!!:pao:

Eιμαστε στο ιδιο σημειο,λολ!

Δεν εχω καταλαβει καθολου πως λειτουργει το online...μπορει καποιος να μου το εξηγησει? Μπορω δηλαδη να τερματισω το story παιζοντας οnline?

messi10
16-10-2011, 15:43
^Εννοειτε πως μπορεις, αλλα δεν θα ευχαριστηθεις το παιχνιδι. Το πως λειτουργει το online δεν το ξερω ακριβως, ξερω οτι οταν εισαι σε human form μπορεις να αφησεις κατω ενα ''σημειωμα'' με το οποιο καλεις αλλους παικτες στο κοσμο σου. Επισης να σημειωσω οτι αν σκοτωσεις το boss μαζι με αλλον, δεν σου δινει το trophy.

Ωραιος chronohill, εχεις απολυτο δικιο.

tnf50
16-10-2011, 17:06
Kαι κατι αλλο...τα souls που παιρνω απο τα bosses εξυπηρετουν καποιον ιδιαιτερο σκοπο?

messi10
16-10-2011, 18:12
Μπορεις να τις χρησημοποιησεις για lvl up αλλα καλυτερα κρατα τες για να μαθεις αργοτερα ισχυρα μαγικα. Εκτος αν δεν ασχολησαι καθολου με miracles/spells.

tnf50
16-10-2011, 18:57
Μπορεις να τις χρησημοποιησεις για lvl up αλλα καλυτερα κρατα τες για να μαθεις αργοτερα ισχυρα μαγικα. Εκτος αν δεν ασχολησαι καθολου με miracles/spells.

Ευτυχως που μου το ειπες. Εχω ξεκινησει με royalty class και το soul arrow με εχει σωσει πολλες φορες...αν και μαντευω οτι υπαρχουν πολυ πιο ισχυρα spells...

pnnchios
16-10-2011, 20:36
ρε παιδια αυτο το παιχνιδι εχει βγαλει τα λεφτα του 100 φορες μεγαλειο απλα

tnf50
16-10-2011, 21:57
Σημερα προχωρησα λιγο το

tower of latria...τι survival horror και μλκιες...αυτο ειναι τρομος

criter
17-10-2011, 10:57
^Πολυ σωστος φιλε εισαι, απλα αν δεν εχεις καλη συνδεση(οπως εγω)σε πεταγε σχετικα συχνα.

Στο Dark Souls ξερεις αν ισχυει το ιδιο;

Ναι, το ιδιο ακριβως γινεται και στο Dark Souls. Αν σε πεταξει, end of game.

Δεν εχω καταλαβει καθολου πως λειτουργει το online...μπορει καποιος να μου το εξηγησει? Μπορω δηλαδη να τερματισω το story παιζοντας οnline?

Ναι μπορεις. Οταν παιζεις online ειναι ακριβως το ιδιο σαν να παιζεις offline. Παλι κανονικα το ιδιο story παιζεις, απλα εισαι συνδεδεμενος στο PSN. Δεν εχει καποια επιλογη για online ή κατι τετοιο. Κανεις sign in στο psn απλα και ξεκινας ή συνεχιζεις το ιδιο story.

chronohill
20-10-2011, 00:40
παιδια καποιες ερωτησουλες εχω παλι!!!!
Τα πετραδια ψυχες που παιρνω μετα που καθε σκοτωμενο δαιμονα να μην το χρησιμοποιω?γιατι διαβαζω οτι τα κραταω για να παιρνω spells και για αλλες αναβαθμισεις???κανω λαθος?εχω καραμπερδευτει...Την ψυχη απτον Dragon god να την δωσω στον blacksmith στο 2-1 για να μου φιαχνει καλυτερα οπλα?
Επισης αυτο το Kris blade μου ανεβαζει την μαγεια οταν το εχω ως main weapon?μα αφου δεν μπορω να χρησιμοποιησω μαγεια αν δεν εχω στα χερια μου το catalyst...πολυ μπερδεμα αλλα γουσταρω!!!!:a010:
Τους κοσμους να τους παιζω με την σειρα?γιατι στο guide απτην collectors παει μια δω μια εκει και δεν καταλαβαινω τον λογο...

αυτα για σημερα οποιος χριστιανος:a025dfg: εχει την διαθεση ας με διαφωτισει!!!!

Kane
20-10-2011, 10:54
Τις ψυχές από τους δαίμονες θα τις κρατάς για τις αναβαθμίσεις, τα spells και τα miracles. Δεν θα τις χρησιμοποιείς. Για τις αναβαθμίσεις δίνεις τη ψυχή του Flamelurker και όχι του Dragon God και ναι να τη δώσεις οπωσδήποτε. Το θέμα είναι ότι η ψυχή του κάθε δαίμονα υπάρχει μία φορά ανά playthrough ενώ αρκετές έχουν περισσότερες από μια χρήσεις. Οπότε πρέπει να αποφασίσεις πως θα τις χρησιμοποιήσεις. Στο link που έχω δώσει σε προηγούμενο μπορείς να βρεις τις χρήσεις και να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη.
Το kriss blade ανεβάζει magic damage και κατεβάζει damage defence όταν είναι equipped. Οπότε για να κάνεις δουλειά στο ένα χέρι το kriss blade στο άλλο χέρι το catalyst, δλδ όχι ασπίδα. Προτείνω catalyst στο και kriss blade στο αριστερό.
Ο κόσμος x-2 είναι δυσκολότερος από τον x-1. Οπότε είναι καλύτερα να παίξεις τα x-1 και μετά τα x-2 κλπ. Επίσης μπορεί κάπου να βρεις κάποιο όπλο/αντικείμενο το οποίο να σε βοηθήσει στη μάχη με εχθρούς σε άλλους κόσμους όπως πχ το blessed mace +1 του 5-1 βοηθάει πολύ στους εχθρούς κόσμου 4. Το guide στο κομμάτι perfect playthrough σου δίνει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και με ποια σειρά το οποίο θα σε γλυτώσει από πολλές ώρες, αν θέλεις βέβαια να κάνεις τα πάντα το συντομότερο δυνατό. Ειδικά με τα world/character tendencies, μιλώντας από προσωπική πείρα, είναι πολύ εύκολο να χάσεις τη μπάλα.

chronohill
21-10-2011, 00:39
Τις ψυχές από τους δαίμονες θα τις κρατάς για τις αναβαθμίσεις, τα spells και τα miracles. Δεν θα τις χρησιμοποιείς. Για τις αναβαθμίσεις δίνεις τη ψυχή του Flamelurker και όχι του Dragon God και ναι να τη δώσεις οπωσδήποτε. Το θέμα είναι ότι η ψυχή του κάθε δαίμονα υπάρχει μία φορά ανά playthrough ενώ αρκετές έχουν περισσότερες από μια χρήσεις. Οπότε πρέπει να αποφασίσεις πως θα τις χρησιμοποιήσεις. Στο link που έχω δώσει σε προηγούμενο μπορείς να βρεις τις χρήσεις και να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη.
Το kriss blade ανεβάζει magic damage και κατεβάζει damage defence όταν είναι equipped. Οπότε για να κάνεις δουλειά στο ένα χέρι το kriss blade στο άλλο χέρι το catalyst, δλδ όχι ασπίδα. Προτείνω catalyst στο και kriss blade στο αριστερό.
Ο κόσμος x-2 είναι δυσκολότερος από τον x-1. Οπότε είναι καλύτερα να παίξεις τα x-1 και μετά τα x-2 κλπ. Επίσης μπορεί κάπου να βρεις κάποιο όπλο/αντικείμενο το οποίο να σε βοηθήσει στη μάχη με εχθρούς σε άλλους κόσμους όπως πχ το blessed mace +1 του 5-1 βοηθάει πολύ στους εχθρούς κόσμου 4. Το guide στο κομμάτι perfect playthrough σου δίνει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και με ποια σειρά το οποίο θα σε γλυτώσει από πολλές ώρες, αν θέλεις βέβαια να κάνεις τα πάντα το συντομότερο δυνατό. Ειδικά με τα world/character tendencies, μιλώντας από προσωπική πείρα, είναι πολύ εύκολο να χάσεις τη μπάλα.
Ωραια αυτο ηθελα να μαθω!ευχαριστω πολυ!!!!
ναι εχεις δικιο δεν το σκεφτηκα οτι μπορω να χω το kris στο ενα χερι και το catalyst στο αλλο σωστο!!!!
καλα αστο με τα WT εχω χιλιομπερδευτει!Δεν βγαζω ακρη!!!!
αυριο θα παιξω στανταρ οποτε θα επανελθω με καμια αποροια!
Τα σπαει ρε γμτ το παιχνιδι,μπραβο!!!!μετα σειρα εχει το dark souls!!!

chronohill
22-10-2011, 19:53
λοιπον μου φαινεται εκανα λαλακια....
Ενω φορουσα τα δερματινακια μου και ημουν ευελικτος σαν το γατι βρηκα μια armor που μ εδινε παραπανω στατιστικα...Ελα μου που δεν ειχα χωρο και πεταξα την leather κατω και τωρα δνε την βρισκω...και τωρα παω σαν την μαουνα και οταν κανω κολοτουμπα πεφτω σαν το τσουβαλι.ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ!!!τι θα κανω???
Παιζω πολυ με spells δεν ξερω γιατι δεν το σκεφτηκα λογικα και ωραια οτι δεν πρεπει να φορεσω την αρτα και τα γιαννενα πανω μου...πειτε μου οτι ξαναβρισκω αντιστοιχη αρμορ...
Επισης η εχω γινει καλος η δεν ξερω τι.Περασα 1 δαιμονα χωρις να χασω καθολου και τον αλλον εχασα γιατι ο κολλητος εκανε μαλακια τρελη..
..απλα θελει προσοχη το παιχνιδι απλα...και σκεψη...οχι βιασυνες...
Τωρα μπορω να μαθω και καλυτερα spells αφου ελευθερωσα τον κυριουλη...τελεια!

tnf50
22-10-2011, 20:01
Eγω νικησα το

fool's idol

Kane
22-10-2011, 23:51
λοιπον μου φαινεται εκανα λαλακια....
Ενω φορουσα τα δερματινακια μου και ημουν ευελικτος σαν το γατι βρηκα μια armor που μ εδινε παραπανω στατιστικα...Ελα μου που δεν ειχα χωρο και πεταξα την leather κατω και τωρα δνε την βρισκω...και τωρα παω σαν την μαουνα και οταν κανω κολοτουμπα πεφτω σαν το τσουβαλι.ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ!!!τι θα κανω???
Παιζω πολυ με spells δεν ξερω γιατι δεν το σκεφτηκα λογικα και ωραια οτι δεν πρεπει να φορεσω την αρτα και τα γιαννενα πανω μου...πειτε μου οτι ξαναβρισκω αντιστοιχη αρμορ...

Γενικά βρίσκεις πανοπλίες και ελαφριές και βαριές. Απλά έμαθες με το δύσκολο τρόπο ότι αν πετάξεις κάτι και απομακρυνθείς πολύ, αυτό χάνεται.

tnf50
24-10-2011, 13:39
Ρε παιδια παιζω με μαγικα μονο και νιωθω σαν να χρησιμοποιω cheat....

chronohill
24-10-2011, 14:33

kai γω φιλε γιωργο!
Αυτο το soyl arrow με εχει ξελασπωσει απειρες φορες!
Πηγα ομως τωρα στο 4-2 και τα βρηκα σκουρα...Αστα!εκει που βγαινει αυτος και πεταει το φως απτο προσωπο να δω πως θα το περασω.τρελο παλουκι...!
Πρεπει να εχουμε και καλο damage με οπλο δεν γινεται αλλιως...
θα κανω και λιγο farming μπας και δω ασπρη μερα!!!
παντως ειμαι περιφανος γιατι μου την επεσε ενας black phantom και τον νικησα.Επεσε στον γκρεμο βεβαια γιατι τον ειχα φτασει χαμηλα αλλα κατι ηταν κιαυτο!α να ρωτησω κατι?αμα με νικησει ενας phantom μου παιρνει ολα τα αντικικειμενα ετσι???
θα σε κανω και add στο psn μπας και βοηθηθουμε καμια φορα!!!

tnf50
24-10-2011, 14:51
Ok αν και δεν εχω ΑΚΟΜΑ καταλαβει πως στο καλο λειτουργει το online...

messi10
24-10-2011, 17:22

Εχεις πολυ δικιο, αλλα ΕΥΤΗΧΩΣ στο Dark Souls(τουλαχιστον απο γνωμες που διαβασα) δεν ισχυει αυτο. :D

tnf50
24-10-2011, 17:29
Εχεις πολυ δικιο, αλλα ΕΥΤΗΧΩΣ στο Dark Souls(τουλαχιστον απο γνωμες που διαβασα) δεν ισχυει αυτο. :D

Nα σου πω την αληθεια το σκεφτομαι για το dark souls...θελω πρωτα να τελειωσω το demons souls και αν δω οτι θελω κι αλλο ισως να το αγρασω...

Ασχετο, μετα απο καθε αρχηγο που νικαω πηγαινω στον επομενο κοσμο παρ'ολο που μου ανοιγει νεα περιοχη. Δεν ειναι λαθος,ε?

messi10
24-10-2011, 17:36
^ Δεν υπαρχεις σωστη/λαθος επιλογη. Αν και σιγουρα υπαρχουν καποιοι ''πιο ευκολοι'' κοσμοι. Δλδ οταν τελιωσες την 1-1, δεν αξιζε να πας στην π.χ. 2-1, αλλα στην 1-2. Κατα τ' αλλα περνεις τους κοσμους με οποιαδηποτε σειρα θελεις εσυ. ;)

tnf50
24-10-2011, 20:11
OK...φανταζομαι οτι τα δυσκολα δεν εχουν αρχισει ακομα(ειμαι στο 5-1)...

Kane
25-10-2011, 09:43
kai γω φιλε γιωργο!
Αυτο το soyl arrow με εχει ξελασπωσει απειρες φορες!
Πηγα ομως τωρα στο 4-2 και τα βρηκα σκουρα...Αστα!εκει που βγαινει αυτος και πεταει το φως απτο προσωπο να δω πως θα το περασω.τρελο παλουκι...!
Πρεπει να εχουμε και καλο damage με οπλο δεν γινεται αλλιως...
θα κανω και λιγο farming μπας και δω ασπρη μερα!!!
παντως ειμαι περιφανος γιατι μου την επεσε ενας black phantom και τον νικησα.Επεσε στον γκρεμο βεβαια γιατι τον ειχα φτασει χαμηλα αλλα κατι ηταν κιαυτο!α να ρωτησω κατι?αμα με νικησει ενας phantom μου παιρνει ολα τα αντικικειμενα ετσι???
θα σε κανω και add στο psn μπας και βοηθηθουμε καμια φορα!!!

Moon winged spear ήταν η επιλογή που με έβγαλε από αρκετές δύσκολες καταστάσεις. Δυναμώνει ανάλογα με το magic του χαρακτήρα και μιας και παίζεις royalty σίγουρα θα ανεβάζεις και magic. Επίσης σαν spear χτυπάει από πιο μακριά.
Ήταν παίκτης το phantom που σε κυνήγησε; Ρωτάω γιατί υπάρχουν και black phantoms μέσα στο παιχνίδι. Αν σε σκοτώσει πάντως μόνο ψυχές χάνεις, για αυτό μην έχεις και πολλές πάνω σου αν παίζεις Online.

chronohill
25-10-2011, 11:46
Moon winged spear ήταν η επιλογή που με έβγαλε από αρκετές δύσκολες καταστάσεις. Δυναμώνει ανάλογα με το magic του χαρακτήρα και μιας και παίζεις royalty σίγουρα θα ανεβάζεις και magic. Επίσης σαν spear χτυπάει από πιο μακριά.
Ήταν παίκτης το phantom που σε κυνήγησε; Ρωτάω γιατί υπάρχουν και black phantoms μέσα στο παιχνίδι. Αν σε σκοτώσει πάντως μόνο ψυχές χάνεις, για αυτό μην έχεις και πολλές πάνω σου αν παίζεις Online.

thanx kane θα το φιαξω σημερα κιολας να το εχω μαζι!ναι εχω ανεβασει αρκετα το magic.απο μαγειες και miracles τι προτεινεις?γιατι βλεπω μερικα και δεν μ γεμιζουν το ματι,και δεν θελω να χαλασω ψυχες...kai ακομα χειροτερα demon's souls...εχω τωρα soul ray -fire spray και εβαλα και το evacuation στα miracles(αν και τα δεν εχω ανεβασει και πολυ)...
καλα η γιουρια πως ηταν κρυμενη τοσο πολυ?επαθα πλακα.για να την ξετρυπωσω εψαχνα 100 ωρες...τωρα παω να τελεωσω το 1 to boletarian palace..
οχι ηταν παιχτης γιατι μ ειπε οτι εισεβαλε στον κοσμο μου.αλλα τον εδιωξα τον φουστη!!!:bravo-009:

FunkyCobra
25-10-2011, 14:28
kaneis me thn asiatikh version p na 8elei na pai3oume?

Kane
25-10-2011, 14:32
Δεν νομίζω να το τελειώσεις το Boletarian palace.... :)
Aν δεν αναβαθμίσεις κανένα όπλο με demon soul, κάτι που δε θα στο πρότεινα, τα πράγματα απλουστεύουν. Homing Soul Arrow, Firestorm, Second chance, Death cloud, Warding, Antimagic field με βοήθησαν αρκετά. Το evacuate που πήρες είναι μόνο για να επιστρέφεις στο nexus από οπουδήποτε είσαι, το οποίο το κάνει super spell για farming αλλά μέχρι εκεί. Επίσης εξαρτάται και που είσαι. Τo Andidote είναι απαραίτητο στο 5-2 αλλά εκτός αυτού σπάνια να το χρειαστείς. Πες μου ποιους κόσμους έχεις βγάλει έτσι να έχω μια ιδέα.

@tnf50 Ο 5-2 είναι μακράν ο πιο εκνευριστικός.

tnf50
25-10-2011, 14:45
Great...εχει καλη ατμοσφαιρα τουλαχιστον?

Kane
25-10-2011, 15:00
έχει...αν θέλεις να πιαστεί η καρδιά σου. Είναι συνέχεια του 5-1 στο σχεδιασμό αλλά πιο σκοτεινό ακόμα

FunkyCobra
25-10-2011, 17:23
3ekinhsa pali meta apo posous mhnes..mia fora den to exw termathsei...den 8a to ma8w POTE omws to game.tespa phga me ton toumpaniarh m(@@)den 8umamai posa lvl lol kai phga na perasw thn 5-2...e den ginetai re.den mporw monos m me tpt.thn mia me efaga enas black phantom,thn allh olo psofousa apo tous gigantes.1 fora vrhka ena blue phantom kai ekei p lew wraia twra 8a thn perasw kati egine kai ekei p hmastan kapou pshla epesa katw kai pe8ana.kai den vriskw kai alla phantoms na parw mazi m!otan hmoun phantom omws egw kai afhsa katw thn mple petra gia na me kalesoun me kalese enas typos sta mpam kai eixe mazi tou ki allon enan!mono egw den vriskw atoma! @#$%
mou fenetai 8a arxhsw pali me ton mago mou gt ontws ta magia einai poly OP.alla den 3erw an eixa valei swsta ta stats m giati htan o 1os mou character :(

criter
25-10-2011, 18:04
FunkyCobra δεν γινεται να το πιασεις μετα απο καιρο και να τα περασεις ετσι απλα. Θα πρεπει να το θυμηθεις και να το παλεψεις. Θυμασε που προσπαθουσαμε να παιξουμε μαζι ποσες φορες και δεν μας εβαζε; Την ασιατικη εχω και εγω, αλλα τωρα παιζω το Dark Souls και δεν μπορω να ερθω. Τι level εισαι καταρχην, γιατι θα πρεπει να υπαρχει διαφορα level +- 10 για να μπορεσουμε να βρεθουμε. Θα μπορουσα να σε βοηθουσα καποια στιγμη αν θες, αν το κανονισουμε. Να κανω και μια συγκριση με το Dark Souls που θελω. Εχω δυο χαρακτηρες, Μια royal level 204 και εναν Soldier level 70. Αν εχεις και εσυ χαρακτηρα με level καπου εκει κοντα, να δοκιμασουμε, αχτι το εχω να παιξω με φιλο.

Εdit.
Ακυρο
Η royal class μου ειναι σε NG+ οποτε δεν θα μπορουμε να βρεθουμε, εφοσον δεν το εχεις τερματισει μια φορα εστω. Οποτε μονο με τον Soldier level 70 θα μπορουσα να σε βοηθησω.

FunkyCobra
25-10-2011, 18:26
vasika 1h fora pou asxolh8hka me to ti paizei me ta weaps ki auta k eipa na ton kanw toumpaniarh alla den me volevei me tiiipota.thn kalh thn heavy p dinei se knight nomizw exw,flame shield +3 CGS +1 kai den skaei k dmg akoma to @#$% alla den exw kai to cursed weapon pws legetai akoma...asta na pane fail.alla na fantasteis autos einai o 'kaluteros' mou.78 lvl einai autos.exw kai ton 1o m ton mago p einai 64 lvl k skeftomai na ton 3anapiasw alla prepei na paw na tou farmarw weaps klp klp...asta ta xw kanei skata.den einai KA8OLOY newbie-friendly to paixnidi.ama den exeis internet na psxteis me ta builds klp thn pathses.
nai,8umamai p to palevame k telika htan ta lvl to provlhma.egw mesa eimai gia co-op panta.apla eimai noob opws katalaves :/

criter
25-10-2011, 18:59
Ειμαστε κοντινο level και εχεις και ασιατικη. Που ησουν τοσο καιρο!! Τωρα αρχισα και το αλλο και δεν μπορω να το αφησω, καταλαβες; Να κανονισουμε ομως να βρω χρονο μηπως καταφερουμε τελικα να παιξουμε, σε κανω παλι add :heyyy:

FunkyCobra
26-10-2011, 13:06
ok.pes m otan vreis xrono

chronohill
26-10-2011, 13:14
Δεν νομίζω να το τελειώσεις το Boletarian palace.... :)
Aν δεν αναβαθμίσεις κανένα όπλο με demon soul, κάτι που δε θα στο πρότεινα, τα πράγματα απλουστεύουν. Homing Soul Arrow, Firestorm, Second chance, Death cloud, Warding, Antimagic field με βοήθησαν αρκετά. Το evacuate που πήρες είναι μόνο για να επιστρέφεις στο nexus από οπουδήποτε είσαι, το οποίο το κάνει super spell για farming αλλά μέχρι εκεί. Επίσης εξαρτάται και που είσαι. Τo Andidote είναι απαραίτητο στο 5-2 αλλά εκτός αυτού σπάνια να το χρειαστείς. Πες μου ποιους κόσμους έχεις βγάλει έτσι να έχω μια ιδέα.

@tnf50 Ο 5-2 είναι μακράν ο πιο εκνευριστικός.

μαλιστα!εχω αγχωθει λιγο με την ολη φαση!γιατι οπλα κτλ δεν εχω φιαξει καθολου!εχω μαζεψει αρκετες πετρες βεβαια...
λοιπον εχω φτασει (αποτι θυμαμαι):1-4 , 2-4 ,3-2 ,4-2 ,5-2.ειμαι 55 level αν θυμαμαι καλα...
Κανενα αλλο μαγικο η δαχτυλιδι να κανει mana regeneration δεν υπαρχει?η πρεπει να τιγκαρουμε στα spicy?

enstikto
26-10-2011, 13:19
Είμαι σίγουρος οτι υπάρχει δαχτυλίδι για mana regen. Δεν θυμάμαι τώρα πως το λένε όμως...
Αν δεν κάνω λάθος επίσης, ΟΛΟΙ οι κόσμοι εκτός του 1ου φτάνουν μέχρι Χ-3. Δεν υπάρχει δηλαδή 2-4 ;)

FunkyCobra
26-10-2011, 13:25
chronohill edw se exw
http://demonssouls.wikidot.com/fragrant-ring

chronohill
26-10-2011, 14:01
Είμαι σίγουρος οτι υπάρχει δαχτυλίδι για mana regen. Δεν θυμάμαι τώρα πως το λένε όμως...
Αν δεν κάνω λάθος επίσης, ΟΛΟΙ οι κόσμοι εκτός του 1ου φτάνουν μέχρι Χ-3. Δεν υπάρχει δηλαδή 2-4 ;)

chronohill edw se exw
http://demonssouls.wikidot.com/fragrant-ring

Ο demon god 4 δεν ειναι?α στο τελος καθε κοσμου εχει και τον βασικο κακο μαλλον...σωστα...
Μαγκες παρελλειψα το ζωον να βαλω -εκτος του fragrant-!!!το εχω ρε γμτ αλλα ανεβαζει πολυ αργα...κατι σε πιο γρηγορο?lol?αυτο εννοουσα...οποτε καταληγουμε με τα spicy i think...
ευχαριστω για τις απαντησεις!!!!

FunkyCobra
26-10-2011, 14:14
spicy tote nai :P
mporeis na ftia3eis kai to oplo s crescent.vazeis kai to fragrant kai eisai gg.

mia erwthsh.sthn asiatikh version stat stats exei to Will.auto stis alles version einai to Int?

chronohill
26-10-2011, 17:08
spicy tote nai :P
mporeis na ftia3eis kai to oplo s crescent.vazeis kai to fragrant kai eisai gg.

mia erwthsh.sthn asiatikh version stat stats exei to Will.auto stis alles version einai to Int?

γιατι το crescent τι κανει?
ναι intelligence!θελουμε ψηλα int γιατι δεν γινεται αλλιως!!!!!:d055:

FunkyCobra
26-10-2011, 17:23
wraia gt emena m to xei Will kai h8ela na sigoureftw.nai xwris mageia den ginetai.ap oti diavasa ta crescent opla dinoun mana regen.
Magic damage scales with Magic stat
Mana Regen
des edw
http://demonssouls.wikidot.com/upgrade-crescent

chronohill
27-10-2011, 12:58
wraia gt emena m to xei Will kai h8ela na sigoureftw.nai xwris mageia den ginetai.ap oti diavasa ta crescent opla dinoun mana regen.
Magic damage scales with Magic stat
Mana Regen
des edw
http://demonssouls.wikidot.com/upgrade-crescent

thnx!καλο κιαυτο!θα το δοκιμασω!ειναι αμαρτια να πιανει ενα ολοκληρο slot το fragrant ρε γμτ.και οχι τπτ αλλα σε soul form ολη την ωρα εχω και το αλλο που μου δινει 75% ζωη.να το βγαλω?εχω μονο 20 vitality...

chronohill
27-10-2011, 23:29
Λοιπον εφιαξα cresent +3 και fatal winged spear!!το σπριαρ δινει στο κριτικαλ +60 αποτι καταλαβα.ηταν να φιαξω το σπιαρ να δινει plague 120 αλλα διαλεξα να το κανω κριτικαλ.καλα εκανα;τωρα πρεπει να φιαξω και καμια πανοπλια γιατι ετσι οπως παω δεν παιζει να το προχωρησω!εκανα και μερικους απο σας στο psn add.thanx guys για την βοηθεια!!!επισης κανω τρελο φαρμινγκ στο 3-2 στον χαρο για να ανεβω κανα λεβελ!!!!

FunkyCobra
27-10-2011, 23:43
thnx!καλο κιαυτο!θα το δοκιμασω!ειναι αμαρτια να πιανει ενα ολοκληρο slot το fragrant ρε γμτ.και οχι τπτ αλλα σε soul form ολη την ωρα εχω και το αλλο που μου δινει 75% ζωη.να το βγαλω?εχω μονο 20 vitality...

kalutera na to foras to ring gia to hp otan eisai se soul.to fragrant einai ths upomonhs.otan meineis apo mp to vazeis,parkareis k ton xarakthra s kapou k ton afhneis na gemhsei.
gia ta opla den 3erw ama ekanes kala gt den exw idea apo opla k tetoia.

to plague nomizw einai gia pvp.gemizei o allos poio arga stamina kai trwei dmg oso pernaei h wra.

tnf50
28-10-2011, 08:39
Εφτασα με τα πολλα στο leechmonger. Toυ εριχνα επι 1 ωρα spells και με το που τελειωνω την ενεργεια, ΠΕΘΑΝΑ! Οποτε το βλεπω να κανει σπασμους,το χαρακτηρα μου να σωριαζεται στο εδαφος καιιιιιιιι......THE DEMON HAS BEEN DEFEATED!. Η βλακεια ειναι οτι δεν εγινα παλι human αλλα δεν πειραζει(soul & trophy πηρα). Τωρα λεω να επιστρεψω σε ολους τους κοσμους με τη σειρα για να το τερματισω....αργω πολυ ακομα?

FunkyCobra
28-10-2011, 13:40
enas tupos sto youtube exwse to leechmonger me 2 hits O.O
o ka8e kosmos exei sunolika 3 pistes ki ena extra boss.

ekei p hmoun se body form k kalesa 2 tupous na perasoume mia pista petagetai ena black phantom k mas xwnei..en to meta3u mexri na me skotwsei kalesa sunolika 3-4 phantoms...ola pethanan!dld eleos ekei p me toso kopo perneis to swma s pisw skaei ena black phantom k sta @#$% ola.eleos dld.e eipa ki egw na dokimasw na pai3w ws black phantom na dw k pws einai k an eimaii tuxeros na parw k to swma m pisw.telika phra mono kapoia melh ap to swma m k auta htan ta @@ m.epesa kai 2 SL gt xrhsimopoiousa thn whiteye stone(den to 3era oti xaneis SL an thn xrhsimopoihseis)kai lew pame twra na paroume ta 2 SL pisw..phga sthn 4-1 kai exei ton satsuki black phantom!den ton exw me tiiipota.pantws to tendecy egine katamavro pantou!poly eukolo telika.nomiza oti htan duskolo.mia xara,to ma8a ki auto an k to plhrwsa...twra 8a nai gemato me NPC black phantoms?

tnf50
28-10-2011, 16:33
Λεω να το παρατησω για πολυ καιρο...για καποιο λογο δε μου τραβαει πλεον το ενδιαφερον. Δε λεω ωραια ατμοσφαιρα,αλλα μου φαινεται γενικα πολυ pointless...

FunkyCobra
28-10-2011, 17:03
epeidh den exei story to les?

btw paizw edw k poses wres k apo tote p exasa to swma mou den exw kataferei na to parw pisw.lupamai na xrhsimopoiw kai ta stones of ephemeral eyes.pisteuw pws tsampa 8a to xrhsimopoihsw gt me to p paw se body form 8a er8ei kapoio black phantom k 8a me xwsei...einai duskolo na vre8oun autes?na tis xrhsimopoiw averta?

tnf50
28-10-2011, 17:56
Οχι μονο το στορυ....οι χαρακτηρες του παιχνιδιου ειναι απο ανυπακτοι εως ''γλαστρες'',γενικα δε βρισκω καποιο σκοπο στο παιχνιδι...δεν αξιζει τον κοπο δηλαδη. Aσε που το alice madness returns με κοιταει λυπημενα απο το ραφι. Δε θα τα παρατησω αλλα νομιζω οτι χρειαζομαι ενα μεγαλο διαλλειμα.

Τα stones of ephemeral eyes τα χρησιμοποιουσα συνεχεια by the way(αν και εκει που ειμαι τωρα δεν εχω κανενα)

FunkyCobra
28-10-2011, 18:09
emena molis m spase ta neura me ta kwlobugs kai ti mlkies tou.eleos dld.exw liwsei 5 wres na parw to body form k molis to phra me evgale apo kei p to xa xasei k m r8e o satsuki,m dwse 1 kai pe8ana!kai meta pali ta idia ki exasa k oti souls eixa!pathsa na me paei kateu8eian nexus na glutwsw alla m grapse u cant go back to the nexus in multiplay..kati tetoio...enw epaiza monos m!e enta3ei.toses wres xamenes.sthn kuriole3ia.mou rxetai na to spasw.

telika xrhsimopoihsa ena stone of ephemeral eyes kai eskase muth ena black phantom k me skotwse...e ok.

Kane
29-10-2011, 16:31
@chronohill σωστό και λάθος είναι σχετικό με τα όπλα. Τα φτιάχνεις έτσι που το στυλ σου να τα εκμεταλλεύεται πλήρως. Αν παίζεις stelthy και backstabing ok (αν και για fatal τι ιδανικό όπλο είναι το dagger). Αν όχι, ίσως θα έπρεπε να κάνεις κάτι άλλο. Η πρόταση μου για moon winged spear παίζει ακόμα ;)

@ funkycobra γιατί παίζεις online και κάνεις τη ζωή σου δύσκολη δεν το καταλαβαίνω. εκτός και θέλεις extra challenge (αν και δεν μου φαίνεται να είναι αυτός ο λόγος από αυτά που γράφεις)

@tnf50 ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να το τελειώσεις

FunkyCobra
29-10-2011, 17:22
sto offline den exei blue phantoms gia auto paizw online

tnf50
29-10-2011, 17:38
@tnf50 ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να το τελειώσεις

Aυτος ειναι ο σκοπος ολων των παιχνιδιων.:confuzed:

FunkyCobra
29-10-2011, 19:18
ekei p elega paixnidara klp telika oso paei k m thn spaei k poio poly to paixnidi...sthn 1-3 skotwsa pisw ap thn pulh ton fat official alla hmoun gematos k den ekana loot...telika prepei na tan to official's hat.auto shmainei oti to xasa?

FunkyCobra
29-10-2011, 19:50
Λοιπον εφιαξα cresent +3 και fatal winged spear!!το σπριαρ δινει στο κριτικαλ +60 αποτι καταλαβα.ηταν να φιαξω το σπιαρ να δινει plague 120 αλλα διαλεξα να το κανω κριτικαλ.καλα εκανα;τωρα πρεπει να φιαξω και καμια πανοπλια γιατι ετσι οπως παω δεν παιζει να το προχωρησω!εκανα και μερικους απο σας στο psn add.thanx guys για την βοηθεια!!!επισης κανω τρελο φαρμινγκ στο 3-2 στον χαρο για να ανεβω κανα λεβελ!!!!

to Phosphorescent Pole dinei 1mp regen ka8e sec.genika to kaluteroe inai na xrhsimopoieis ta spices alla ama 8es mp regen to kalutero item einai auto.molis to ma8a :P

chronohill
29-10-2011, 20:34
to Phosphorescent Pole dinei 1mp regen ka8e sec.genika to kaluteroe inai na xrhsimopoieis ta spices alla ama 8es mp regen to kalutero item einai auto.molis to ma8a :P

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!λαλακια!!!!!!!!πως το φιαχνω?
εβγαλα αισιως το 3-2!!!!τα καταφερα!!!πηρα και το fire storm και τα ξεκανα τα δυο gargoyles!!μια χαρα!!!!

FunkyCobra
29-10-2011, 20:48
prepei na nai o kosmos sou pure black tendecy

chronohill
29-10-2011, 21:11
prepei na nai o kosmos sou pure black tendecy

σωθηκες!αυτο με τα tendency δεν το καταλαβαινω...Δηλαδη πρεπει να πεθανω 5-6 φορες?και το φιαχνεις στον blacksmith?

FunkyCobra
29-10-2011, 22:40
ki egw den to exw katalavei na s pw auto me ta tendecy...
http://demonssouls.wikidot.com/phosphorescent-pole

FunkyCobra
30-10-2011, 03:48
σωθηκες!αυτο με τα tendency δεν το καταλαβαινω...Δηλαδη πρεπει να πεθανω 5-6 φορες?και το φιαχνεις στον blacksmith?

dokimase na pai3eis online.yparxei pi8anothta o kosmos na nai pure black logo Halloween

chronohill
30-10-2011, 11:38
dokimase na pai3eis online.yparxei pi8anothta o kosmos na nai pure black logo Halloween

Ναι σωστα!επαιξα χθες αλλα δεν καταλαβα κατι!παντα online παιζω!θα το ψαξω!!!καπου ειχα διαβασει οτι θα εχει οντως events για το halloween..

chronohill
06-11-2011, 13:05
χαιρετω τα παιδια!προχωραω το υπερπαιχνιδο και ηθελα να (ξαναμανα)ρωτησω καποια πραγματα!
1ον νικησα τον blue dragon με 300 βελη και fire spray!ναι ναι τα καταφερα!λιγο προσοχη ηθελε και υπομονη.την soul του την χρησιμοποιω πουθενα?η να παρω τις ψυχες??
2ον ειχα ελευθερωσει τον Yurt, the Silent Chief και οπως εκοβα βολτες στο νεξους τον ειδα σε μια γωνια...και διαβασα οτι αν τον αφησεις και δεν τον σκοτωσεις αρχιζει και ξεπαστρευει τους NPCs του παιχνιδιου.ισχυει?Εγω παντως τον εσφαξα για καλο και για κακο και φοραω τωρα το helmet του που ειναι πολυ ωραιο!!!!
3ον τελειωσα τον 1ο κοσμο και νικησα τον Old King Allant!καλα μου εφαγε τη ζωη μεχρι να τον φαω αλλα με προσοχη,firestorm -spicies τον εβγαλα τον φουστη!Με την δικη του soul φιαχνω τπτ καλο?
4ον μολις νικησα τον Old King Allant γυρισα στο 1-1 και ηταν PW!και η πορτα αριστερα ηταν wide open επιτελους!!!και μπηκα και μαζεψα τα καλουδια και νικησα και την Miralda.Κριμα που η πανοπλοια ειναι μονο για female...
Το homing soul arrow μου την σπαει λιγο παντως..ΠΕταγονται οποτε θελουν αυτες οι μπιλιες και κοβει και πολλα MP.
A τωρα που το θυμηθηκα!5ον!εχω κιαλλη μια!το catalyst να το ανεβασω να το κανω Insanity Catalyst?βλεπω οτι μου κοβει τα μισα MP ρε.τι μαλακια...
Αυτα τα λιγα!τωρα μου εχει μεινει 4-2+ και 5-2+!Να δω πως θα τα περασω αυτα τα επιπεδα μιας και εχω καταλαβει οτι ειναι τα πιο δυσκολα....
Thanx για την αναγνωση και την υπομονη!!!!

carnage
06-11-2011, 14:34
χαιρετω τα παιδια!προχωραω το υπερπαιχνιδο και ηθελα να (ξαναμανα)ρωτησω καποια πραγματα!
1ον νικησα τον blue dragon με 300 βελη και fire spray!ναι ναι τα καταφερα!λιγο προσοχη ηθελε και υπομονη.την soul του την χρησιμοποιω πουθενα?η να παρω τις ψυχες??
2ον ειχα ελευθερωσει τον Yurt, the Silent Chief και οπως εκοβα βολτες στο νεξους τον ειδα σε μια γωνια...και διαβασα οτι αν τον αφησεις και δεν τον σκοτωσεις αρχιζει και ξεπαστρευει τους NPCs του παιχνιδιου.ισχυει?Εγω παντως τον εσφαξα για καλο και για κακο και φοραω τωρα το helmet του που ειναι πολυ ωραιο!!!!
3ον τελειωσα τον 1ο κοσμο και νικησα τον Old King Allant!καλα μου εφαγε τη ζωη μεχρι να τον φαω αλλα με προσοχη,firestorm -spicies τον εβγαλα τον φουστη!Με την δικη του soul φιαχνω τπτ καλο?
4ον μολις νικησα τον Old King Allant γυρισα στο 1-1 και ηταν PW!και η πορτα αριστερα ηταν wide open επιτελους!!!και μπηκα και μαζεψα τα καλουδια και νικησα και την Miralda.Κριμα που η πανοπλοια ειναι μονο για female...
Το homing soul arrow μου την σπαει λιγο παντως..ΠΕταγονται οποτε θελουν αυτες οι μπιλιες και κοβει και πολλα MP.
A τωρα που το θυμηθηκα!5ον!εχω κιαλλη μια!το catalyst να το ανεβασω να το κανω Insanity Catalyst?βλεπω οτι μου κοβει τα μισα MP ρε.τι μαλακια...
Αυτα τα λιγα!τωρα μου εχει μεινει 4-2+ και 5-2+!Να δω πως θα τα περασω αυτα τα επιπεδα μιας και εχω καταλαβει οτι ειναι τα πιο δυσκολα....
Thanx για την αναγνωση και την υπομονη!!!!

1. Όχι η ψυχή του blue dragon δεν εχει αλλη χρηση απλα χρησιμοποιησε την σου δινει 30000 souls αν δεν κανω λαθος

2. Ισχύει αν τον ελευθερωσεις και δεν τον σκοτωσεις καθε φορα που σκοτωνεις ενα demon αυτος σκοτωνει ενα npc και τελικα αν τους σκοτωσει ολους στο τελος θα επιτεθει και σε σενα. Αν τον σκοτωσεις και εχεις pure black character tendency τοτε στη θεση του θα εμφανιστει η Mephistopheles και θα σου προσφερει τη δουλεια του Yurt δλδ να σκοτωσεις εσυ τους npc και θα σου δωσει αμοιβη για τον καθενα ειτε stone of ephemeral eyes ειτε colorless demon souls αλλα μπορεις να την σκοτωσεις και αυτη αν θες

3-4. Αν εννοεις τον archdemon στο 1-4 με την ψυχη του και αν εχεις τα soulbrand και demonbrand φτιαχνεις το σπαθι northern regalia που εχει δυναμη αναλογα με το character tendency σου οσο πιο white ή black εισαι τοσο πιο δυνατο ειναι το σπαθι. Αν την χρησιμοποιησεις σου δινει 60000 souls

5. Το insanity το φτιαχνεις με ενα απλο catalyst και με την ψυχη του old monk δεν χρειαζεται να το ανεβασεις καθολου. Σου κοβει το μισο ΜP αλλα ειναι πολυ πιο δυνατο απο το απλο αλλα και απο το silver catalyst αν παιζεις με πολλα ξορκια βοηθαει αρκετα

Και εγω στο 5-2 εχω κολλησει αυτος ο βαλτος ειναι λαβυρινθος ολο χανομαι με βρισκουν οι μεγαλοι και με κοπανανε μεχρι θανατου...

chronohill
07-11-2011, 10:21
1. Όχι η ψυχή του blue dragon δεν εχει αλλη χρηση απλα χρησιμοποιησε την σου δινει 30000 souls αν δεν κανω λαθος

2. Ισχύει αν τον ελευθερωσεις και δεν τον σκοτωσεις καθε φορα που σκοτωνεις ενα demon αυτος σκοτωνει ενα npc και τελικα αν τους σκοτωσει ολους στο τελος θα επιτεθει και σε σενα. Αν τον σκοτωσεις και εχεις pure black character tendency τοτε στη θεση του θα εμφανιστει η Mephistopheles και θα σου προσφερει τη δουλεια του Yurt δλδ να σκοτωσεις εσυ τους npc και θα σου δωσει αμοιβη για τον καθενα ειτε stone of ephemeral eyes ειτε colorless demon souls αλλα μπορεις να την σκοτωσεις και αυτη αν θες

3-4. Αν εννοεις τον archdemon στο 1-4 με την ψυχη του και αν εχεις τα soulbrand και demonbrand φτιαχνεις το σπαθι northern regalia που εχει δυναμη αναλογα με το character tendency σου οσο πιο white ή black εισαι τοσο πιο δυνατο ειναι το σπαθι. Αν την χρησιμοποιησεις σου δινει 60000 souls

5. Το insanity το φτιαχνεις με ενα απλο catalyst και με την ψυχη του old monk δεν χρειαζεται να το ανεβασεις καθολου. Σου κοβει το μισο ΜP αλλα ειναι πολυ πιο δυνατο απο το απλο αλλα και απο το silver catalyst αν παιζεις με πολλα ξορκια βοηθαει αρκετα

Και εγω στο 5-2 εχω κολλησει αυτος ο βαλτος ειναι λαβυρινθος ολο χανομαι με βρισκουν οι μεγαλοι και με κοπανανε μεχρι θανατου...
Eυχαριστω για τις διευκρινησεις!Με βοηθησες παρα πολυ!
Αποφασισα να μην παρω το insanity και να προσπαθησω να κανω black T στο 2 και να παω να βρω αυτον που εχει ενα beast κατι ,που κανω μαζι και miracles και spells.τι λετε???
Τελικα ειδα με τα ματια μου να κανουν recommend σε μνμ που ειχα αφησει και να healαρομαι!πολυ καλο!
Θελω να σας πω κατι για να μαθαινουν καποιοι που λενε οτι ειναι δυσκολο το demon's souls...!!!!χθες βαζω τον εναν τον ξαδερφο μου που παει 1η Γυμνασιου γιατι ηθελε να το δοκιμασει.Παιδια νικησε τον phalax και δεν ειχε χασει.Εμεινα λαλακας...Λεω κοιτα τα μικρα!!!Ρε δεν εχανε.Μπηκε τοσο γρηγορα στο παιχνιδι που δεν το πιστευα!!!Και μετα επειδη ζηλεψε εφιαξε χαρακτηρα και ο μικροτερος που παει 6η Δημοτικου!Πηρε thief και τρελλαθηκα γιατι εκανε parry ρε παιδια και τους ετρωγε ολους με την μια!!!Τον πρωτο ιπποτη που συναντας με τα μπλε ματια και ειναι ετσι λιγο ζορικος του εκανε parry και τσοοουυυπ τον ξεπαστρεψε!!!!και τον επομενο!!!!!Ειχα σοκαριστει!!!!!Ελα χριστε!!!μαλλον οι μικροτερες γενιες το χουν πιο πολυ...αλλα τωρα που το σκεφτομαι και γω οταν ημουν μικρος εφτανα το wonder boy κοντα στο τελος με ενα 50αρικο...Μαλλον οταν ειμαστε μικρα τα αφομοιωνουμε πιο γρηγορα και μας αρεσει περισσοτερο...

carnage
07-11-2011, 10:36
Αν κανεις black tendency στο character μπορεις να παρεις το talisman of beasts και απο την Mephistopheles αν σκοτωσεις τον Ostrava γιατι ο Scirvir ειναι λιγο δυσκολο να τον βρεις σε BP μορφη.
Δεν ειναι τοσο δυσκολο το game απλα θελει υπομονη και προσοχη δν παιζεται οπως ολα τα παιχνιδια της γενιας που απλα ορμας και τα σκοτωνεις ολα. Επισης δοκιμασε να φτιαξεις το blueblood sword αν εχεις μεγαλο faith γιατι παιρνει δυναμη απο το faith σου και απο το luck σου φτιαχνεται με ενα broken sword και με την pureblood soul

pnnchios
07-11-2011, 10:50
oταν ενα παιχνιδι εχει βγει το σικουελ και ακομη (και εγω εχω παρει το dark και δεν το εχω βαλει ακομη )ο κοσμος παλευει με το πρωτο το οποιο το εχω κοντα 1μιση χρονο ε τοτε καταλαβαινεις οτι κατι μαγικο παιζει με αυτο

chronohill
07-11-2011, 15:04
Αν κανεις black tendency στο character μπορεις να παρεις το talisman of beasts και απο την Mephistopheles αν σκοτωσεις τον Ostrava γιατι ο Scirvir ειναι λιγο δυσκολο να τον βρεις σε BP μορφη.
Δεν ειναι τοσο δυσκολο το game απλα θελει υπομονη και προσοχη δν παιζεται οπως ολα τα παιχνιδια της γενιας που απλα ορμας και τα σκοτωνεις ολα. Επισης δοκιμασε να φτιαξεις το blueblood sword αν εχεις μεγαλο faith γιατι παιρνει δυναμη απο το faith σου και απο το luck σου φτιαχνεται με ενα broken sword και με την pureblood soul
ωχ πρεπει να ειναι δυσκολο να κανω CBT.θα το ψαξω να δω...Γιατι αυτος ο Scirvil?γιατι κρυβεται???!!!!
oταν ενα παιχνιδι εχει βγει το σικουελ και ακομη (και εγω εχω παρει το dark και δεν το εχω βαλει ακομη )ο κοσμος παλευει με το πρωτο το οποιο το εχω κοντα 1μιση χρονο ε τοτε καταλαβαινεις οτι κατι μαγικο παιζει με αυτο
Εδω θα συμφωνησω με τον μακη.Το παιχνιδι ειναι πιστευω τελικα οτι θελει να προσεχεις τι κανεις και να του δωσεις σημασια..αυτο απλα.Οταν πας στα κουτουρου μπροστα λογικο ειναι να χανεις.Δηλαδη παρατηρω διαφορα οταν παιζω πρωτη φορα ενα level με το οταν ξαναπαιζω αφου εχω χασει.Οταν εχω χασει τρεχω για να φτασω εκει που ημουν και ειμαι απροσεκτος.οποτε χανω...το παιχνιδι ειναι συναρπαστικο και παρα πολυ ιδιαιτερο...Ελπιζω να τους βγαλω συντομα τους 2 κοσμους που μου απεμειναν γιατι θελω να βαζω σιγα σιγα σειρα για Dark Souls!!!

carnage
07-11-2011, 15:15
Ενας συντομος δρομος για να τον βρεις ειναι αυτος

Let's Play Demon's Souls (S6 B): Scirvir Event - YouTube

Αλλα πρεπει να εισαι black για να σου δωσει το talisman of beasts και αν εχεις το cat's ring βοηθαει γιατι μειωνει πολυ την HP που χανεις απο την πτωση.
Η ατμοσφαιρα ειναι τελεια ειδικα τα tower of latria και το valley of defilement ειναι πολυ ατμοσφαιρικα και τρομακτικα επιπεδα. Δυστυχως περιμενω πτωση τιμης για το Dark souls γιατι ερχεται και το skyrim

FunkyCobra
07-11-2011, 17:49
to talisman of beasts den to pairneis mono apo apostolh tou mephistopheles?

chronohill
07-11-2011, 18:10
to talisman of beasts den to pairneis mono apo apostolh tou mephistopheles?

Oxi το παιρνεις και απο κει που λεει ο Μακης...Απλα πρεπει να κανουμε Character Black Tendency και μου φαινεται αδιανοητο :a020:...
Εdit:αι καλα ξεχασα να σε ευχαριστησω Μακη.Το θεμα ειναι πως να κανω Black Tendency ρε γμτ...

carnage
07-11-2011, 21:22
Το να κανεις black tendency ειναι το ευκολο μπρεις να το κανεις ειτε κανοντας invade σαν black phantom και σκοτωνεις τον host ειτε πιο ευκολο αν σκοτωσεις ολους τους npc και vendors. Εγω το εκανα σκοτωνοντας τον vendor στο 1-1 ή στο 1-2 και μετα σερι οποιον εβρισκα τον σκοτωσα αν και ο μονος που ευχαριστηθηκα που σκοτωσα ηταν ο Patches η υαινα. Απλα αν δεν μαυρισεις αρκετα απο αυτους μετα σκοτωσε τους npc στο nexus εκτος απο τον blacksmith και τον stockpile thomas. Απλα μην σκοτωσεις τους μαγους και τους miracle γιατι ειναι αποστολη απο τη Mephistopheles και επισης οποιον npc σκοτωσεις δεν ζωντανευει παρα μονο στο new game+ εγω το εκανα για να παρω το talisman και ενα ring και τωρα θελω να ξαναγινω white για να παρω ενα αλλο ring για να παρω το trophy αλλα δν με βλεπω να το καταφερνω ειμαι 340 περιπου και δν βρισκω κανενα να βοηθησω οποτε κολλησα.
Παρακαλω ρε χαιρομαι που βοηθησα...

FunkyCobra
07-11-2011, 22:24
hmoun se black tendecy k eixa paei ekei apeires fores.ekei eixe ena black phantom.otan to skotwseis s dinei to ToB?

chronohill
07-11-2011, 23:06
hmoun se black tendecy k eixa paei ekei apeires fores.ekei eixe ena black phantom.otan to skotwseis s dinei to ToB?

nick πρεπει να εχεις character black tendency.δες το βιντεο που εβαλε ο Μακης πιο πισω...

carnage
07-11-2011, 23:36
Ναι συγγνωμη δικο μου λαθος αν θες να το παρεις απο τη Mephistopheles χρειαζεσαι black character tendency, αν το παρεις απο το black phantom Scirvir τοτε θες pure black world tendency αλλα δν ειμαι σιγουρος αν χρειαζεται και black character γιατι εγω ημουν ηδη black οταν το πηρα απο το Scirvir. Για pure black world πρεπει να πεθανεις αρκετες φορες (5 νομιζω) σε human μορφη στο συγκεκριμμενο επιπεδο

Kane
08-11-2011, 09:05
Δεν χρειάζεται PBCT για το ToB από τον Scirvir.
Eπειδή είναι πολύ πιο δύσκολο να "ασπρίσεις" τον χαρακτήρα σου από το να τον "μαυρίσεις" και αν θέλεις φυσικά να κάνεις τα πάντα στο παιχνίδι θα πρέπει να:
1) PBWT στον εκάστοτε κόσμο που σε ενδιαφέρει
2) σκοτώνεις το αντίστοιχο ΒΡ και πας προς PWCT
3) αφού καθαρίσεις με όλους τους κόσμους μιλάς με τον monumental για το friend's ring
4) ξεκινάς να σκοτώνεις τους merchants στους κόσμους και όταν φτάσεις σε PBCT μιλάς στη Μεφιστοφελή για τις αποστολές της και το foe's ring.

Αυτά για να γίνουν σε ένα playthrough χρειάζονται προσεκτικό σχεδιασμό. Μιλάω εκ πείρας αφού μετά από 40 ώρες άρχισα από την αρχή επειδή είχα σκοτώσει τη Miralda σε body form.

FunkyCobra
08-11-2011, 16:27
3erei kaneis poio Demon Soul dinei 4k souls?paizei na xrhsimopoihsa kapoio katala8os gia souls alla den eimai sigouros -.-'

giotios
08-11-2011, 16:34
Του Τower Knight (Iron) δινει 4400, η Armor Spider (Hard) 3200... οποτε μαλλον Iron Demon Soul σε βλεπω να εχεις χρησιμοποιησει

FunkyCobra
08-11-2011, 17:17
oxi enta3ei mallon den xrhsimopoihsa tpt...kai phga na 3enerwsw pali,ekei p exwsa to BP Satsuki!
ena ring p s dinei parapanw souls 8umaste pws legetai?

giotios
08-11-2011, 17:23
Ring of Avarice ;)
Το βρισκεις στην 3-2

chronohill
08-11-2011, 17:26
Ρε γμτ εγω ο βλακας το χρησιμοποιησα το soul του Tower Knight και τωρα μου φαινεται οτι εχω χασει ενα πολυ καλο spell.Λαλακια...

FunkyCobra
08-11-2011, 19:19
Ring of Avarice ;)
Το βρισκεις στην 3-2

wraios!to 8elw gia thn 4-3 ka8omai kai farmarw souls ekei pera ;)
epeidh exw thn asiatikh version k merika pragmata m ta xei me allh onomasia mporeite na me voh8hsete k me auta ta miracles?

One-time Revival leei oti se zwntanevei an pe8aneis mono mia fora.dld ama pe8aneis se zwntanevei k meta xanetai gia panta to spell?
auto einai to second chance?

Banish leei oti e3afanizei ta black phantoms pou einai gurw mou.dld ama mou kanei invade enas allos paixths ws black phantom kai kanw auto to spell konta tou 8a ton diw3ei ap to paixnidi m?

Rage of God generates a strong force field around the user.einai kalo twra auto?

carnage
08-11-2011, 23:22
wraios!to 8elw gia thn 4-3 ka8omai kai farmarw souls ekei pera ;)
epeidh exw thn asiatikh version k merika pragmata m ta xei me allh onomasia mporeite na me voh8hsete k me auta ta miracles?

One-time Revival leei oti se zwntanevei an pe8aneis mono mia fora.dld ama pe8aneis se zwntanevei k meta xanetai gia panta to spell?
auto einai to second chance?

Banish leei oti e3afanizei ta black phantoms pou einai gurw mou.dld ama mou kanei invade enas allos paixths ws black phantom kai kanw auto to spell konta tou 8a ton diw3ei ap to paixnidi m?

Rage of God generates a strong force field around the user.einai kalo twra auto?

Το one time revival (Secοnd chance στην ΕU) το παιρνεις απο την ψυχη του Old Hero και αφου εχεις ελευθερωσει τον Saint Urbain κανει αυτο ακριβως αν χασεις μια φορα σε επαναφερει χωρις να χασεις τα souls ουτε και την προοδο του επιπεδου σου. Οταν χασεις και σου κανει revive μπορεις να το ξανακανεις αν εχεις μεγαλο magic γιατι θελει 100 MP

To banish το παιρνεις απο την ψυχη του old monk και παλι ακριβως αυτο διωχνει οποιο black phantom σου εχει κανει invade

Το rage of god (God's Wrath EU) απλα δημιουργει κατι σαν κυμα που πετα τον αντιπαλο σου κατω

Απο αυτα πολυ χρησιμο ειναι το Second chance και εγω χρησιμοποιω και το anti magic field που εμποδιζει τους αντιπαλους να χρησιμοποιουν μαγεια ακομα και τα bosses

Chronohill ναι εχασες ενα πολυ χρησιμο spell το Warding που μειωνει πολυ τη ζημια που σου προκαλουν οι επιθεσεις. Το καλο ειναι οτι ειναι δευτερο boss αρα στο new game+ θα το παρεις γρηγορα

FunkyCobra
09-11-2011, 01:06
to anti magic field to 8elw ki egw alla den mporw na to parw akoma...lupei to soul.

chronohill exases auto p leei o carnage alla ok..egw den exw pai3ei ka8olou m auto to skill

euxaristw gia thn voh8eia paides alla paizei na teleiwse to demons souls gia thn asiatikh version...kati diavasa oti paizei na kleisan oi servers?einai down edw k kati meres.
panw pou arxhsa na ftiaxnw paixth gia pvp :'(

giotios
09-11-2011, 10:08
To anti magic κανει θαυματα στο tower of latria και στην 4-2 αν δεν κανω λαθος... Εκει βεβαια με dark silver εξοπλισμο εισαι (σχεδον) μια χαρα.
Το rage of god κατα τη γνωμη μου ειναι ψιλοαχρηστο ειδικα οσο προχωρας. Αντε πες οτι ειναι καλο για το pit με τα gecko στην 2-2... Κατα τα αλλα αν δεν εχεις πιασει slot με δαχτυλιδι για πιο γρηγορο casting ειναι πιο αργο και απο το διδυμο Μπελεκ - Λυμπεροπουλου.
Για τους σερβερς θα δω και εγω που εχω ασιατικη version και θα σου πω. Αν και παιζω μονο offline γιατι παω για πλατινα στο NG++
Μονο η αποστολη της Mephistopheles εμεινε... Τα pure blade και ειδικα το pure darkmoon μου βγαλανε το λαδι.

chronohill
12-11-2011, 03:35
To τερματισα παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα πηγα νερακι τα τελευταια bosses!καταπληκτικο παιχνιδι!
Αν και στο τελος ηθελα κατι παραπανω μου αφησε μια γλυκια γευση!ο old one παραηταν ευκολος παντως.Θα επρεπε να γινει λιγο περισσοτερος χαμος πιστευω...
Τωρα που το τερματισα επιβεβαιωνω οτι το παιχνιδι θελει τροπο οχι κοπο...Μερικα σημεια θελουν προσοχη και στρατηγικη.Τωρα εχουμε και τις βοηθειες οπως youtube και ιντερνετ guides για τα δυσκολα σημεια που το κανει ακομα πιο ευκολο...
Πολυ χαιρομαι που μπηκε στη λιστα με τα τελειωμενα μου παιχνιδια...

the master
13-11-2011, 16:33
ρε γαμω ειχα μαμηθει στην κωλοφαρδια για να φτασω στο πρωτο boss
τηε πρωτης πιστας και με το που πατησα το ποδι μου στην κοιλαδα με εφαγε...

δεν αντεχω παω να δω κανα walkthrough...

FunkyCobra
13-11-2011, 16:37
sto 1o boss??ton phalanx les?thn megalh maurh glitsa?peta tou oti firebomb exeis kai genika oti fwtias.exei adunamia sthn fwtia.

messi10
13-11-2011, 16:40
Καλα δεν χρειαζεται καν firebombs. Με λιγα hits τον εχεις, αν εχεις καλα οπλα.

tnf50
13-11-2011, 17:51
Μην τα παρατας μαστερ. Αμα τον νικησεις και παρεις το κολλαει θα βρεις το ρυθμο του παιχνιδιου(worked for me)

Γενικα προσεχε να μη σε περικυκλωσουν οι μικρες μυξουλες και χρησιμοποιησε της κολονες για να γιατρευεσαι χωρις να κινδυνευεις απο τα ακοντια.

the master
13-11-2011, 17:55
ποια ακοντια εγω με κατι δρακους πωλεμησα... ουτε μαυρη γλιτσα που λετε...

αν και οπως ελεγες αρχιζω να καιγομαι,,,με καλει...

messi10
13-11-2011, 18:07
No no noooo!
ΜΗΝ πας απο τους δρακους, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να τους βγαλεις. Πηγαινε απο την γεφυρα, και μετα θα συναντησεις αυτο π σου λεμε.

FunkyCobra
13-11-2011, 18:10
egw ta perna panta me thn 1h ta items ap tous drakous k meta pernousa thn gefura.apla sunh8ws pe8ena 1 fora prwtou ta parw ola.

alla nai kalutera asta gia meta

the master
13-11-2011, 18:11
α ναι?

εν το μεταξυ παιζει να χαθηκα..."παιζει"

τεσπα θα το ξανα κανω σε λιγο αλλα ρε γαμω κατ ευθειαν απ την αρχη?!

να σου πω μεσσι πως βελτιωνω τις δυναμεις μου?

messi10
13-11-2011, 18:15
''να σου πω μεσσι πως βελτιωνω τις δυναμεις μου?''

λολ, master, αυτο δεν το καταλαβα. :P με το ''δυναμεις'' τι εννοεις;

Υ.Γ. Ενταξει ρε δεν ειναι και μεγαλη η πιστα απ' οσο θυμαμαι...

Dragonpaul
13-11-2011, 18:17
ρε γαμω κατ ευθειαν απ την αρχη?!

F@ck this game!!!!!!! :thumbsdown:

the master
13-11-2011, 18:19
hahaha nice dragon!lol

δυναμεις εννοω τα abilities ρε συ ξερω γω πως τα λενε...

messi10
13-11-2011, 18:22
Αχα...Με souls. Αλλα πρεπει πρωτα να βγαλεις το 1ο boss, και να βρεις το...monumental(αν θυμαμε ετσι λεγεται).

the master
13-11-2011, 18:30
τι ειναι αυτο παλι?

FunkyCobra
13-11-2011, 18:34
molis teleiwseis me to 1o boss 8a se paei sto nexus...ekei 8a milhsei sthn tuflh k 8a s pei oti to monumental se perimenei.to monumentale inai san agalma pou milaei :S
ekei mesa sto nexus einai kapou.prepei na aneveis ta skalia kai 8a to vreis..einai kati agalmata ka8ismena se kati stena mpalkonia as poume.mono sto 1 mporeis na milhseis.exei ena keri anameno mprosta tou k 3exwrizei.
afou tou milhseis 8a se rwthsei kati na apanthseis yes no,pata yes.meta phgaine sthn tuflh k 3anamila ths.ekei 8a anevazeis tis dunameis sou.milwntas sthn tuflh.

messi10
13-11-2011, 18:37
^ Αυτο. Μολις σκοτωσεις το 1ο boss, εισαι καλυμενος. Δεν ειναι τιποτα το να βρεις το monumental...

the master
13-11-2011, 18:59
παλι πεθανα,,, τι πρεπει να κανω στη γεφυρα που ναι γεματη εχθρους κ ερχεται κ ενας δρακος...

kabamaru
13-11-2011, 19:20
Toν αφηνεις και πας απο κατω

the master
13-11-2011, 19:23
πως? δεν υπαρχει καποια σκαλα...

kabamaru
13-11-2011, 19:28
Μπορεις να βγεις μεχρι ενα σημειο. Συνηθως καποιος αφηνει ενα μηνυμα που ειναι αυτο. Λιγο πιο μπροστα απο εκεινο το σημειο εχει μια σκαλα στα δεξια αν θυμαμαι καλα. Θελει καλο timing για να τρεξεις μεχρι εκει και μετα συνεχιζεις απο κατω.

the master
13-11-2011, 19:43
α οκ thanks

the master
13-11-2011, 23:39
ok guys τα καταφερα με το πρωτο boss...ουφ!

που λετε οτι πρεπει να παω μετα?

FunkyCobra
13-11-2011, 23:48
8a proteina thn 1-1.ti char exeis?

the master
14-11-2011, 00:08
royal αν ετσι λεγεται...

FunkyCobra
14-11-2011, 00:16
wpa la8os ekana,1-2 ennoousa.1-1 einai auth me thn glitsa :P
phgaine sthn 1-2.

the master
14-11-2011, 00:33
εγινε... συνεχιζω ακαθεκτος...

kabamaru
14-11-2011, 14:13
Καλα τα λεει ο φιλος. Συνεχισε την 1-2 και μετα πιασε την 2-1. Μολις βγαλεις και την 2-2 θα εχεις τρελο boost. Γιατι θα παρεις καμποσες ψυχες απο το μπος της 2-2 και ακομα περισσοτερες απο αυτον της 2-3 που ειναι καθαρα διακοσμητικος.

Να ξερεις. Το Demon's Souls ξεκιναει απο το δευτερο playthrough ουσιαστικα. Το πρωτο κατ εμε ειναι το character generation.

the master
14-11-2011, 16:08
αυτο το καταλαβα οταν προσπαθησα τη 1-2...

messi10
14-11-2011, 18:21
Οι εχθροι στην 1-2 δεν ειναι τιποτα...Τα δυσκολα αρχιζουν στο boss, αν δεν εχεις μαγικα και πας με melee...

chronohill
14-11-2011, 19:48
Καλα τα λεει ο φιλος. Συνεχισε την 1-2 και μετα πιασε την 2-1. Μολις βγαλεις και την 2-2 θα εχεις τρελο boost. Γιατι θα παρεις καμποσες ψυχες απο το μπος της 2-2 και ακομα περισσοτερες απο αυτον της 2-3 που ειναι καθαρα διακοσμητικος.

Να ξερεις. Το Demon's Souls ξεκιναει απο το δευτερο playthrough ουσιαστικα. Το πρωτο κατ εμε ειναι το character generation.

ωραια η τοποθετηση σου αποστολε.Για καντην πιο λιανα ομως.Θελω να το ξαναπαιξω εννοειται αλλα μου φαινεται και λιγο ανουσιο!:banplease:

kabamaru
14-11-2011, 20:17
ωραια η τοποθετηση σου αποστολε.Για καντην πιο λιανα ομως.Θελω να το ξαναπαιξω εννοειται αλλα μου φαινεται και λιγο ανουσιο!:banplease:

Θα τεκμηριωσω με α,β,γ...

α) Τα αρχικα classes εχουν πολυ μικρη ουσιαστικη σημασια, αφου ο καθε παιχτης διαμορφωνει τον χαρακτηρα του, το class του, προχορωντας στο παιχνιδι. Αντιθετα με αλλους τιτλους (πχ Bethesda) που "οσο τρεχεις ανεβαινει το athletics skill" κλπ, εδω τα level ups του παικτη δεν εχουν αμεση ανταποκριση. Ο χαρακτηρας λοιπον που φτιαχνουμε, "κρινεται" στο δευτερο playthrough. Οταν τον ριχνεις στο - ανεβασμενο κατα 8% στη δυσκολια - παιχνιδι και βλεπεις τι "πιανει"

β) Μονο στο δευτερο playthrough ειναι διαθεσιμα τα καλυτερα οπλα και spells. Κι ολα αυτα γιατι εξαρταται απο το πως θα τελειωσεις το παιχνιδι. Τι θα κανεις.... στο τελος. Εκτιμω προσωπικα οτι το εβαλαν αυτο οι προγραμματιστες για να ωθησουν σε περισσοτερα playthroughs τους παικτες.

γ) Το online κομματι του τιτλου συνεχιζεται. Εχει παικτες στο 200+,300+ level. Ευκαιρια να δουμε αν το δικο μας δημιουργημα ειναι καλυτερο απ του
-s4mainE- (black phantom) , για παραδειγμα. Κατι σαν εφιαλτικο little big planet δηλαδη.

Κοινως, εχεi μαθει πλεον ο παικτης το παιχνιδι. Εχει μαθει πως δουλευουν τα stats. Eχει μαθει πως να κανει τον εαυτο του πιο αποτελεσματικο. Στην αρχη ολοι παιζαμ στα ψαχτα (εννοειται χωρις οδηγο). Στο δευτερο δεν εχεις δικαιολογια. Ριχνεις τον καλυτερο σου εαυτο και το παιχνιδι ως συνηθως αντιπαραθετει την ψυχικη του μηχανη του κιμα: περισσοτερη δυσκολια. Online αλλα και off.
Προσωπικα το εχω φτασει - και αφησει - στο NG3+, καπου στο 240 level. Κι αυτο επειδη δεν αντεχα αλλο.

FunkyCobra
14-11-2011, 21:05
3erei kaneis an anevhke telika o server sthn asiatikh version h telika ekleise?

Kane
15-11-2011, 09:09
Θα συμφωνήσω σε όλα με τον φίλο Απόστολο εκτός από το ποσοστό αύξησης δυσκολίας στο NG+. Είναι 40%. Από εκεί και πέρα (NG++, NG+++ κλπ) αυξάνει κατά 8% μέχρι το NG7+ όπου και σταματάει. http://demonssouls.wikidot.com/newgame-plus
Επίσης για να πάρει κάποιος όλα τα weapons/spells/miracles θα χρειαστεί 3+ playthroughs, μιας και οι ψυχές των Old Monk και Maiden Astraea έχουν 4 χρήσεις http://demonssouls.wikidot.com/bosses

kabamaru
15-11-2011, 14:29
Θα συμφωνήσω σε όλα με τον φίλο Απόστολο εκτός από το ποσοστό αύξησης δυσκολίας στο NG+. Είναι 40%. Από εκεί και πέρα (NG++, NG+++ κλπ) αυξάνει κατά 8% μέχρι το NG7+ όπου και σταματάει. http://demonssouls.wikidot.com/newgame-plus
Επίσης για να πάρει κάποιος όλα τα weapons/spells/miracles θα χρειαστεί 3+ playthroughs, μιας και οι ψυχές των Old Monk και Maiden Astraea έχουν 4 χρήσεις http://demonssouls.wikidot.com/bosses

Συμφωνω κι ευχαριστω για τη διορθωση περι επιπεδου δυσκολιας. Στα υπολοιπα, το σκεπτικο μου δεν ειναι οτι χρειαζεσαι πολλα playthroughs για να μαζεψεις τα παντα. Χρειαζεσαι 2-3 playthroughs για να ολοκληρωσεις τον χαρακτηρα που ταιριαζει στο στυλ σου και να το πεαταξεις στη μαχη. Το οτι το 2ο Playthrough ειναι ακομα περισσοτερο αυξημενο σε δυσκολια, θεωρω οτι ενισχυει την αποψη: "Τωρα εμαθες, τωρα αρχιζουν τα δυσκολα"

the master
18-11-2011, 21:55
καλησπερα παιδια επεστρεψα

λοιπον αρχικα να πω οτι το παιχνιδι ειναι υπερτατο ,τρισμεγιστο κλπ
νικησα τα πρωτα τρια boss, το demons souls μου θυμιζει πολυ παλια παιχνιδια που δεν βασιζονταν τοσο στους γριφους αλλα στο συστημα μαχης για αυτο κ μ αρεσει τοσο ,επισης η ατμοσφαιρα ειναι καταπληκτικη...

μια απορια μονο ο φιλος τνφ μου ειπε να μην χρησιμοποιησω τα demon souls αυτο γιατι guys?

apos1210
18-11-2011, 22:07
γιατι αργοτερα θα μπορεις να φτιαχνεις καλυτερα weapon με αυτα τα boss souls ;)

the master
19-11-2011, 00:48
θα χρειαστω παλι τη βοηθεια σας παιδια...

ξεκινησα την πιστα 2-2 την υπογεια πολη και καλα...
ξεκινησα απο δεξια και μετα απο παρα πολυ ωρα και αφου περασα γιγαντια εντομα και σκουλικια κ μιλησα με εναν καραφλο τυπο και ανεβηκα ενα ladder ξαναβρεθηκα στο σημειο που ξεκινησα...

που στο καλο ειναι ο αρχηγος?

edit: το παιχνιδι μου εχει παρει τη ψυχη...

chronohill
19-11-2011, 01:45
θα χρειαστω παλι τη βοηθεια σας παιδια...

ξεκινησα την πιστα 2-2 την υπογεια πολη και καλα...
ξεκινησα απο δεξια και μετα απο παρα πολυ ωρα και αφου περασα γιγαντια εντομα και σκουλικια κ μιλησα με εναν καραφλο τυπο και ανεβηκα ενα ladder ξαναβρεθηκα στο σημειο που ξεκινησα...

που στο καλο ειναι ο αρχηγος?

edit: το παιχνιδι μου εχει παρει τη ψυχη...

Ελπιζω να βοηθησω...
Αυτο το level του παιχνιδιου ειναι πραγματικος λαβυρινθος.Αποτι καταλαβα μετα υπαρχουν 2 paths για τον αρχηγο αλλα εγω ακολουθησα το συντομο που ειναι και λιγο πιο περιεργο...
οπως βγαινεις απτην armor spider δεξια εχει το τουνελ.θα το ακολουθησεις και θα βγεις σε ενα σημειο που εχει ενα μεγαλο pit μπροστα σου.Δεξια του pit αυτου εχει κατι κουτια ξυλινα ,σπαστα και προς τα πισω ριξε μια ματια προς τα κατω.Εχει καποιες εξεδρες ξυλινες.Αν παιζεις online θα σε βοηθησουν τα messages που θα εχουν αφησει οι αλλοι.Θα πρεπει να πεφτεις σιγα σιγα προς τα κατω στο σωστο σημειο για να βρισκεις την επομενη ξυλινη πλατφορμα.Eventually τερμα κατω ειναι ο αρχηγουλης...ελπιζω να βοηθησα γιατι ειναι περιεργο το level...
edit εχει δυο μονοπατια οντως.αυτο που σου εγραψα ειναι το συντομο.Το αλλο πρεπει να ειναι εκει μεσα στα τουνελσ που ειναι αυτα τα τεραστια σκαθαρια μεσα την λαβα.Εκει που βλεπεις την λαβα στιβριε προς τα δεξια και εχει ενα αλλο τουνελ που πρεπει να σε βγαζει στο ιδιο σημειο με τον συντομο δρομο..
καλα εκανα το post 666 στο demon's...τυχαιο???

the master
19-11-2011, 01:51
α καταλαβα thanks, εγω επεφτα στις εξεδρες αλλα δεν εφτασα τελειως κατω ,σε καποια φαση συνεχισα...

αντε να ερθει η αυριανη μερα να το λιωσω παλι...

chronohill
19-11-2011, 01:56
α καταλαβα thanks, εγω επεφτα στις εξεδρες αλλα δεν εφτασα τελειως κατω ,σε καποια φαση συνεχισα...

αντε να ερθει η αυριανη μερα να το λιωσω παλι...

ωραια οποτε ξερεις που ειναι το σημειο.απλα προσεχε στις εξεδρες γιατι σε μια θελει να κανεις roll και σε μια αλλη να τρεξεις για να την φτασεις.Στις αλλες απλα πηγαινε προσεκτικα προς την ακρη και κανε βηματακια για να μην πεσεις κατω κατω και δεις το γνωστο μνμ στην οθονη!:a038-1:

the master
19-11-2011, 02:01
χαχα οκ φιλε

εν τω μεταξυ ηθελα να τα κανω ολα μονος μου στο παιχνιδι αλλα οντως ενιωθα οτι ο,τι και να εκανα αρχηγο δεν θα εβρισκα...

solarsoul
20-11-2011, 15:27
Έχει καμιά σχέση με diablo; Πρωτάρης στο PS3 μετά από pc, εξού και η ερώτηση.Έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια για το game.

kabamaru
20-11-2011, 20:44
Οχι φιλε μου. Δεν μοιαζουν τα παιχνιδια. Παρ ολα αυτα ειναι εξαιρετικο.

tnf50
23-11-2011, 21:26
Ερωτηση:

Οπως εχω ειδη πει εχω φτασει στο 5-1 με royal class χαρακτηρα.
Το θεμα ειναι οτι το soul arrow κανει τα πραγματα ΠΟΛΥ πιο ευκολα και γενικα δε χρειαστηκε ποτε να εξερευνησω/πειραματιστω με τον εξοπλισμο μου(εκτος απο το catalyst και την ασπιδα). Το μονο που κανω ειναι rolls και soul arrow spam...

Πιστευετε οτι πρεπει να αρχισω απο την αρχη? Χανω κατι απο την ενταση του παιχνιδιου παιζοντας με αυτο τον τροπο?

kabamaru
24-11-2011, 08:32
Προσωπικα πιστευω πως οχι. Το soul arrow δεν ειναι δυνατο spell. Θα τα βρεις σκουρα μετα και θα χρειαστει ειτε να χρησιμοποιησεις δυνατοτερα ή πιο πονηρα spell, ειτε να δουλεψεις τα οπλα σου. Στην 5-3 αν δεν κανω λαθος, εχει εναν αντιπαλο που θα σε ζορισει αρκετα αν παιζεις μονο με soul arrow. Ασε που το spice καποια στιγμη τελειωνει.

chronohill
24-11-2011, 10:05
Συμφωνω.Και γω με soul arrow και μετα με soul spray επαιζα αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν μπορεις.Πρεπει να βγαλεις και το οπλο σου.Ειδικα οταν το soul ray κοβει ενα καλο κομματι απτο mana σου.Εγω εφιαξα μετα το cresent falchion +3 και εσπερνε!

the master
25-11-2011, 22:21
εγω ξεκινησα με ιπποτη, οχι επειδη θεωρω σπαμ τα σπελ αλλα επειδη γουσταρω πιο πολυ τη μαχη με σπαθι

εβγαλα την 1-1 και ηταν σουπερ challenging ,τα βρηκα σκουρα με τον πρωτο δαιμονα αλλα τελικα τα καταφερα!

και πραγματι αν και θα ειναι πολυ δυσκολο αργοτερα μου αρεσει πολυ περισσοτερο!

the master
26-11-2011, 22:44
λοιπον κατι τρελο

επαιζα το παιχνιδι και ηθελα να βοηθησω καποιον ως phantom να νικησει τον αρχηγο του 1-2
αυτος που βρηκα οχι μονο νικησε τον αρχηγο σε λιγοτερο απο ενα λεπτο αλλα μου εδωσε και 20 stone of ephimeral eyes για δωρακι!

kabamaru
26-11-2011, 23:23
To παιχνιδι εχει απιστευτο βαθος (το ιδιο κι ο διαδοχος). Η επιβραβευση σου ειναι η ικανοποιηση που νιωθεις - και το τελεσιδικο - καθε φορα που ριχνεις κατω εναν greater demon. Το καταφερες, το κερδισες και σου αξιζουν αδιαφιλονικητα συγχαρητηρια. Κι ας εχασες 450 φορες μεχρι να το καταφερεις.

(Μην παρεξηγειτε... Μολις γυρισα απο αναλυση των 2 παιχνιδιων με συνοδεια μπυρων)

NoobShyBot
10-12-2011, 21:29
Λοιπόν.Είμαι SL 91 είμαι στην 5-2 με PBWT και λογικά σύντομα θα έχω τελειώσει όχι απλά τον τίτλο αλλά και τα διάφορα tendency events.Έχω όμως το εξής θέμα.Χρειάζομαι 1 Pure Clearstone,1 Pure Bladestone,1 Large Chunk of Bladestone.Έχει κανείς κανένα να περισσεύει;ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Έχω την Αμερικάνικη έκδοση.

the master
14-12-2011, 17:14
παιδια εχω κολησει στο final boos
sl 65

υπαρχει κανεις που μπορει να βοηθησει?

kabamaru
14-12-2011, 22:43
Εχω αρκετα που μπορουν να βοηθησουν

Αρχικα πες μου αν εχεις poison cloud. Μετα πες μου γενικα τι εχεις.

Για τον False King μιλας, ετσι;

the master
14-12-2011, 22:58
ναι

με μαγεια δεν εχω ασχοληθει ,εχω fireball το οποιο δεν το χρησιμοποιω
σπαθι χρησιμοποιω το dragon bone crusher και μια μεγαλη ασπιδα
επισης παιζω πολυ και με τοξο
αλλα ο τυπας ειναι ανελευτος!

θα θελα να βρω καποιον για co op

kabamaru
14-12-2011, 23:00
Το poison cloud κανει την μαχη cheap. Η melee αντιμετωπιση ειναι η πιο δυσκολη. Επειδη ειναι μικρο spell δες αν μπορεις να το σηκωσεις. Αν οχι θα σου δωσω ενα link σε λιγο.

ΕDIT: Δες εδω ολες τις προτεινομενες προσεγγισεις. Mε melee θα προτεινα γρηγορο οπλο. Evade στο rush attack 2 χτυπηματα και repeat. Απο κοντα σου κανει soulsucker. Αν σε πετυχει χανεις level, οποτε...μ@λ@κια. Παιξε τοξο ή poison cloud. Αρκετα σε παιδεψε.

http://demonssouls.wikidot.com/walk1-4-boss

the master
14-12-2011, 23:15
θα προσπαθησω με τοξο

kabamaru
14-12-2011, 23:23
Αντε καλη επιτυχια και ... καλο βολι.

the master
14-12-2011, 23:25
lol this guy is a toubani!!!

kabamaru
14-12-2011, 23:28
What??

the master
14-12-2011, 23:33
I said that the final boss is toubanius !

kabamaru
14-12-2011, 23:52
Ειναι το πιο δυσκολο boss. Ο επομενος τουλαχιστον ειναι αστειος.

the master
15-12-2011, 00:00
τι εχει και αλλους?!

NoobShyBot
15-12-2011, 02:30
Έναν της πλάκας.Κι εγώ χτες τον έβγαλα τον False King.Βέβαια εγώ πήγα SL132 αλλά τεσπά.Τον έβγαλα με ελαφριά πανοπλία,συνεχόμενα evades και χρησιμοποιούσα Warding για προστασία.
Άσχετο αλλά παίζω ΝG+ κι έχω κολλήσει στον Old King Doran.Το κακό είναι ότι δεν έχω σώσει ακόμα κάποιον από τους δασκάλους μου και δεν έχω poison cloud.Σκέφτομαι να πάρω τόξο+βέλη,morion blade,dull cat's ring,thief ring και να τον αρχίσω από μακριά,με την ελπίδα ότι δεν θα με κυνηγήσει.

kabamaru
15-12-2011, 08:20
Έναν της πλάκας.Κι εγώ χτες τον έβγαλα τον False King.Βέβαια εγώ πήγα SL132 αλλά τεσπά.Τον έβγαλα με ελαφριά πανοπλία,συνεχόμενα evades και χρησιμοποιούσα Warding για προστασία.
Άσχετο αλλά παίζω ΝG+ κι έχω κολλήσει στον Old King Doran.Το κακό είναι ότι δεν έχω σώσει ακόμα κάποιον από τους δασκάλους μου και δεν έχω poison cloud.Σκέφτομαι να πάρω τόξο+βέλη,morion blade,dull cat's ring,thief ring και να τον αρχίσω από μακριά,με την ελπίδα ότι δεν θα με κυνηγήσει.

Aν θελεις υπαρχει συνταγη με απλο soul arrow. Αν δεν προχωρησεις πολυ μπροστα, τον χτυπας αλλα δεν επιτιθεται. Υπερασπιζεται τη θεση ή κατι τετοιο. Αν παλι σου ορμηξει, μεταβολη και τρεχα πισω στη γεφυρα. Τη γεφυρα δεν την περναει ολοκληρη. Repeat.

NoobShyBot
15-12-2011, 13:37
Thanks θα το δοκιμάσω.Πάντως να πω την αλήθεια μια φορά με κυνήγησε μέχρι τέλους.Όχι απλά τη γέφυρα αλλά και μετά.Βέβαια κι εγώ τον προκαλούσα.:P

kabamaru
15-12-2011, 15:23
Με thief's ring δοκιμασες; Σορρυ που τα θυμαμαι ενα-ενα αλλα εχει κανα χρονο που το αφησα και ειμαι μπασμενος στο Dark Souls τωρα.

Kane
16-12-2011, 08:49
Είχα χρειαστεί κανένα εικοσάλεπτο να τον φάω έτσι τον Doran. Ανταρτοπόλεμος με το thief's ring. Ήμουν και μικρό level, γύρω στο 30 αν θυμάμαι καλά, και τσούκου τσούκου μαχαιριά τη μαχαιριά έπεσε (backstabbing όταν γυρνούσε την πλάτη). Φτηνή μέθοδος το αναγνωρίζω αλλά δεν παλευόταν ο τύπος, από μένα τουλάχιστον.

kabamaru
16-12-2011, 09:00
Εχει πολλες λυσεις εκ του ασφαλους το DS. Μονο ο Flamelurker δεν εχει καποιο σοβαρο αδυνατο σημειο.

NoobShyBot
16-12-2011, 14:32
Παίδες ευχαριστώ,αλλά από χτες έχω πλατίνα στον τίτλο.:P
Thief Ring και από μακριά στο χαλαρό poison cloud & soul arrow.Μετά από κάνα τέταρτο έπεσε.Τον έπαιζα σε NG+ βέβαια.Για τον Old King Doran λέω ε;

Fun Fact:Μέχρι τα bold,είχα γράψει μέχρι που πήγα για φαγητό,γύρισα και το είδα έτσι ξέμπαρκο και μου φάνηκε γελοίο.Είπα να το αναφέρω.:P

Ο Flamelurker την πρώτη φορά μου φάνηκε πανεύκολος.Τον έβγαλα αμέσως,ήμουν overleveled βέβαια.Σε NG+,εξακολουθούσα να είμαι overleveled,αλλά με ζόρισε πολύ.Το Thief Ring βοηθάει πολύ (και εδώ) ώστε να μπορείς να τρέξεις να του κρυφτείς,να θεραπευτείς με την ησυχία σου κλπ.Στην αρχή του έριχνα με Soul Arrow.Έτρεχα να κρυφτώ,θεραπευόμουν και ξανά.Μετά που δεν με άφηνε σε χλωρό κλαρί,two handed sword attacks & evades για αν του αφαιρέσω ότι είχε μείνει από ζωή και τέλος.Το βασικό είναι,να μην σε στριμώξει σε καμιά γωνιά.

tnf50
20-12-2011, 14:35
Καταφερα να νικησω το maneater με πολλα soul ray και old spice...

Ο archdemon ειναι δυσκολος?

kabamaru
20-12-2011, 16:29
Oλοι εχουν την αχιλλειο πτερνα τους...

tnf50
25-12-2011, 09:29
Χθες πηρα το makoto κατα τυχη. Ειναι καλο οπλο η να προτιμησω κατι αλλο? Μεχρι στιγμης με βολευει παντως

kabamaru
25-12-2011, 11:31
Να επιλεξεις αυτο που σου ταιριαζει αναλογα με τον τροπο που παιζεις και τα stats σου. Πχ ειχα εναν φιλο που επαιζε με 2 Hiltless και ανεβαζε μονο endurance κανοντας τρελο damage. Στο demon's souls υπαρχει αυτη η ελευθερια. Στο dark souls δυστυχως οχι.

tnf50
25-12-2011, 12:03
Χρησιμοποιω κυριως μαγικα οποτε εχω insanity catalyst...για close range προτιμω μεσαια οπλα οπως κατανα, παρ' οτι στην αρχη επαιζα με rapier.

tnf50
26-12-2011, 15:56
Χρειαζομαι βοηθεια...

Για καποιο λογο η ενεργεια μου μειωνεται σιγα σιγα χωρις να εχω poison,plague κλπ

the master
26-12-2011, 16:22
http://3.bp.blogspot.com/_ziErj0-jfyc/TDyZbZY7HuI/AAAAAAAAApo/sSN-Z-ZpeUg/s400/imposibru%21%21%21.jpg

the master
26-12-2011, 16:25
περα απ τη πλακα μπορει να φταιει καποιο δαχτυλιδι

tnf50
26-12-2011, 17:46
περα απ τη πλακα μπορει να φταιει καποιο δαχτυλιδι

Ο εξοπλισμος μου ειναι:

-H πανοπλια του Yurt εκτος απο το κρανος που ειναι αυτο απο το εξωφυλλο του παιχνιδιου

-Μakoto
-Abjudicator's shield
-Insanity catalyst
-Τοξο

-Regenerator's ring
-Cling ring

criter
26-12-2011, 17:52
tnf λογικα θα πρεπει να εχει ενα συμβολο πανω αριστερα, πανω απο την ενεργεια, που να σου δειχνει τι ακριβως εχεις παθει και αν ειναι καποιο disease. Νομιζω και στο manual σου εξηγει τι σημαινει το καθε συμβολο. Απο εκει θα καταλαβεις γιατι σου μειωνεται η ενεργεια.

the master
26-12-2011, 18:04
εγω παντως πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο...

tnf50
26-12-2011, 18:49
Το μονο σημαδακι διπλα στην ενεργεια ειναι αυτο το πρασινο που δειχνει οτι εχω HP regeneration

Kane
27-12-2011, 08:40
tnf50 για κοίτα εδώ (http://demonssouls.wikidot.com/makoto)

tnf50
27-12-2011, 09:21
Holy *&%^...

Δεν ειδα τα ψιλα γραμματα φαινεται. Ευχαριστω Kane!(+rep)

NoobShyBot
29-12-2011, 08:44
Έτσι την είχα πάθει κι εγώ όταν πρωτοπήρα το Makoto.Πλάκα πλάκα όλο το παιχνίδι με ένα Crescent Falcion +5 & Blessed Bastard Sword +5 το έβγαλα.

Kane
29-12-2011, 08:59
Εμένα το moon winged spear +5 με βόλεψε. Χτυπούσα από πιο μακριά και με το Magic damage ήταν κουφέτο. Ο καθένας όπως βολεύεται βέβαια.

NoobShyBot
29-12-2011, 09:29
Καλό ακούγεται αλλά δεν με βολεύουν τα spears.
Με το Crescent Falcion είχα και bleed ενώ με το Blessed Bastard Sword είχα regenerate,κάτι αρκετά χρήσιμο στην 5-2.

tnf50
29-12-2011, 09:48
Μπορειτε να μου προτεινετε κανενα καλο οπλο. Ειχα βολευτει με το makoto αλλα τωρα δεν εχω κατι καλο. Θελω κυριως ταχυτητα και επιθεσεις που πιανουν πολλους εχθρους.

NoobShyBot
29-12-2011, 15:12
Crescent Falcion +5.Ξέρω το έχω ξαναπεί,αλλά αυτό σπάμαρα από την ώρα που το πήρα.Γρήγορο,δυνατό,bleed damage,και στην 3-1 με ένα χτύπημα έσφαζα 3-4 prisoners ταυτόχρονα.

tnf50
04-01-2012, 12:18
Ενταξει λοιπον σημερα καταφερα να το τερματισω! Οσο κι αν με κουρασε,οσο κι αν με τσαντισε αξιζε 100%. Το τελος ηταν προβλεψιμο αλλα δε βασιζεται στο σεναριο οποτε δε με πειραξε...

kabamaru
04-01-2012, 12:33
Ποιο τελος επελεξες? Βαλε σε spoiler καλου κακου

tnf50
04-01-2012, 12:45
Το καλο..δε μου περασε καν απο το μυαλο να σκοτωσω την Maiden in black...

kabamaru
04-01-2012, 13:53
Ε καν το κι αυτο...

Με την ψυχη της φτιαχνεις οπλαρα.

tnf50
04-01-2012, 14:33
Το παιχνιδι δυσκολευει παρα πολυ μετα το 1o playthrough?

kabamaru
04-01-2012, 15:46
Καθε playthrough αυξανει τη δυσκολια κατα 8%. Με το οπλο που σου ειπα γινεται αρκετα ευκολο.

giotios
04-01-2012, 16:54
To NG+ αυξανει τη δυσκολια κατα 40%. τα επομενα αυξανουν κατα 8%

http://demonssouls.wikidot.com/newgame-plus

tnf50
04-01-2012, 20:34
F@ck that sh&%...δεν αξιζει αμα ειναι τοσο δυσκολο.

kabamaru
04-01-2012, 20:40
F@ck that sh&%...δεν αξιζει αμα ειναι τοσο δυσκολο.

Πιστευω δε θα καταλαβεις σημαντικη διαφορα. Παιξε λιγο, αν ειναι και θα σχηματισεις γνωμη και μονος σου.

GIORGOS_VSF
12-03-2012, 02:10
Το πηρα, επιτελους!! Μετα το Dark souls βεβαια αλλα δεν πειραζει!!

Rikimaru
12-03-2012, 02:55
To πήρα και 'γω προχθές αν και το είχα παίξει (γύρω στις 10/15 ώρες στο ps3 του ξάδελφου μου) το καλοκαίρι.

Ή ήταν πολύ καλός ο χαρακτήρας του ή ο δικός μου είναι πανάχρηστος γιατί πεθαίνω ευκόλα. xD Επίσης όσες φορές και να το έχω διαβάσει, ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι/τι κάνει το World Tendency.

tnf50
12-03-2012, 13:13
To πήρα και 'γω προχθές αν και το είχα παίξει (γύρω στις 10/15 ώρες στο ps3 του ξάδελφου μου) το καλοκαίρι.

Ή ήταν πολύ καλός ο χαρακτήρας του ή ο δικός μου είναι πανάχρηστος γιατί πεθαίνω ευκόλα. xD Επίσης όσες φορές και να το έχω διαβάσει, ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι/τι κάνει το World Tendency.

To world tendency καθοριζει ουσιαστικα τη δυσκολια του παιχνιδιου. Οσο πιο ανοιχτοχρωμο ειναι το tendency, τοσο πιο ευκολο ειναι το παιχνιδι. Αν το tendency ειναι full black/white γινονται συγκεκριμενα events...

Rikimaru
12-03-2012, 13:36
Και πως ακριβώς δουλεύει αυτό το World Tendency? Π.χ. άμα θέλω να είναι Black World Tendency θα πρέπει να γίνω και καλά ο κακός της ιστορίας? Είναι όπως το Fable?

Μάλλον θα πάω για Black μιας και βλέπω ότι θα μπορέσω να βρω καλύτερα items αν και θα είναι πιο δύσκολα τα τέρατα.

tnf50
12-03-2012, 17:44
Και πως ακριβώς δουλεύει αυτό το World Tendency? Π.χ. άμα θέλω να είναι Black World Tendency θα πρέπει να γίνω και καλά ο κακός της ιστορίας? Είναι όπως το Fable?

Μάλλον θα πάω για Black μιας και βλέπω ότι θα μπορέσω να βρω καλύτερα items αν και θα είναι πιο δύσκολα τα τέρατα.

Το tendency γινεται black αμα πεθαινεις πολλες φορες στην ιδια πιστα. Αντιθετα αμα σκοτωσεις το δαιμονα της πιστας γινεται white(νομιζω). Θα σε συμβουλευα στην αρχη να μην εχεις black...καποιοι εχθροι που βγαινουν μονο τοτε ειναι ΠΟΛΥ δυσκολοι.

Επισης αν θες γραψε μας τι χαρακτηρα εχεις και σε ποιο σημειο του παιχνιδιου εισαι!

Rikimaru
12-03-2012, 22:50
Μάλιστα...

Έχω thief και σκότωσα μόνο ένα δαίμονα στο 1-1. Τώρα στο 1-2, πήγα μέχρι τον αρχηγό αλλά ήταν πολύ δύσκολος και πέθανα.

Η πίστα 2-1 είναι ευκολότερη απο την 1-2?

Kane
13-03-2012, 08:44
Το tendency γινεται black αμα πεθαινεις πολλες φορες στην ιδια πιστα. Αντιθετα αμα σκοτωσεις το δαιμονα της πιστας γινεται white(νομιζω). Θα σε συμβουλευα στην αρχη να μην εχεις black...καποιοι εχθροι που βγαινουν μονο τοτε ειναι ΠΟΛΥ δυσκολοι.

Επισης αν θες γραψε μας τι χαρακτηρα εχεις και σε ποιο σημειο του παιχνιδιου εισαι!

να συμπληρώσω ότι πρέπει να πεθάνεις σε body form και να επιστρέψεις στο nexus για να πάει προς το black το world tendency. Οι θάνατοι σε soul form δεν επηρεάζουν το tendency.

Μάλιστα...

Έχω thief και σκότωσα μόνο ένα δαίμονα στο 1-1. Τώρα στο 1-2, πήγα μέχρι τον αρχηγό αλλά ήταν πολύ δύσκολος και πέθανα.

Η πίστα 2-1 είναι ευκολότερη απο την 1-2?

κατ' αρχάς διάλεξες δύσκολο χαρακτήρα για να παίξεις. Τώρα που είσαι ακόμα στην αρχή ίσως θα ήταν καλύτερα να έπαιζες κάποιον άλλο όπως πχ royalty.
Σχετικά με τη δυσκολία των κόσμων ο x-1 είναι πιο εύκολος από τον x-2 κλπ. Επίσης μπορεί να πας και στην 4-1. Θέλω να πω ότι δεν είναι απαραίτητο να παίξεις τους κόσμους με τη σειρά.

tnf50
13-03-2012, 14:30
να συμπληρώσω ότι πρέπει να πεθάνεις σε body form και να επιστρέψεις στο nexus για να πάει προς το black το world tendency. Οι θάνατοι σε soul form δεν επηρεάζουν το tendency.

κατ' αρχάς διάλεξες δύσκολο χαρακτήρα για να παίξεις. Τώρα που είσαι ακόμα στην αρχή ίσως θα ήταν καλύτερα να έπαιζες κάποιον άλλο όπως πχ royalty.
Σχετικά με τη δυσκολία των κόσμων ο x-1 είναι πιο εύκολος από τον x-2 κλπ. Επίσης μπορεί να πας και στην 4-1. Θέλω να πω ότι δεν είναι απαραίτητο να παίξεις τους κόσμους με τη σειρά.

Kαλυτερα θα ηταν(κατα τη γνωμη μου) να πας 1-2 και ΜΕΤΑ 2-1. Απο κει και μετα μπορεις να πας με οποια σειρα θελεις...

Θα σου προτεινα επισης να διαλεξεις καποιο αλλα class. Απλα να ξερεις οτι ο royalty θα κανει τα πραγματα πολυ πιο ευκολα(στην αρχη τουλαχιστον).

Rikimaru
13-03-2012, 15:10
ΟΚ, θα προσπαθήσω λίγο ακόμα με τον thief και άμα δεν μπορέσω να κάνω τίποτα, τότε θα πάω για καινούργιο χαρακτήρα.
Όσο για τους κόσμους, μιας και βλέπω ότι έχετε διαφορετικές απόψεις σχετικά με την δυσκολία, το μόνο που μένει είναι να το δοκιμάσω και 'γω για να δω ποιός κόσμος είναι για μένα πιο δύσκολος.

Επίσης έχω σώσει 2 φορές (στην 1-1 και 1-2) έναν knight, δεν θυμάμαι το name του. Θα με βοηθήσει σε τίποτα αυτός ή να τον σφάξω? :P

Τα souls στην αρχή που είμαι εγώ, που προτείνετε να τα ξοδέψω? Να πάω για upgrade των weapons (δεν ξέρω άμα αξίζει να τα κάνω τα default items upgrade) ή να τα χρησιμοποιώ όλα για stats upgrade?

Επίσης έχω μάθει ένα magic απο έναν στη Nexus αλλά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Διάβασα κάπου ότι πρέπει να βρω ένα item για να μπορώ να χρησιμοποιώ magic. Ισχύει αυτό?

tnf50
13-03-2012, 15:23
ΟΚ, θα προσπαθήσω λίγο ακόμα με τον thief και άμα δεν μπορέσω να κάνω τίποτα, τότε θα πάω για καινούργιο χαρακτήρα.
Όσο για τους κόσμους, μιας και βλέπω ότι έχετε διαφορετικές απόψεις σχετικά με την δυσκολία, το μόνο που μένει είναι να το δοκιμάσω και 'γω για να δω ποιός κόσμος είναι για μένα πιο δύσκολος.

Επίσης έχω σώσει 2 φορές (στην 1-1 και 1-2) έναν knight, δεν θυμάμαι το name του. Θα με βοηθήσει σε τίποτα αυτός ή να τον σφάξω? :P

Τα souls στην αρχή που είμαι εγώ, που προτείνετε να τα ξοδέψω? Να πάω για upgrade των weapons (δεν ξέρω άμα αξίζει να τα κάνω τα default items upgrade) ή να τα χρησιμοποιώ όλα για stats upgrade?

Επίσης έχω μάθει ένα magic απο έναν στη Nexus αλλά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Διάβασα κάπου ότι πρέπει να βρω ένα item για να μπορώ να χρησιμοποιώ magic. Ισχύει αυτό?

Για τα μαγικα χρειαζεσαι ενα ειδικο ''οπλο'' που λεγεται catalyst.

Για αναβαθμιση θα σου προτεινα να ασχοληθεις στην αρχη μονο με τα στατιστικα σου και οχι με τα οπλα. Εγω αυτο εκανα και μετα που βρηκα crescent falchion και katana αρχισα να τα αναβαθμιζω. Θα σε συμβουλευα πρωτα να βρεις το ειδος οπλου που σου ταιριαζει,να δεις τι ειδικα χαρακτηριστικα εχει το καθε ενα και μετα να αρχισεις την αναβαθμιση.

Ο knight που λες πρεπει να ειναι ο Ostrava...εγω τον σκοτωσα και πηρα
ενα κλειδι που ανοιγει την πορτα που φυλαει ο ιπποτης με τα κοκκινα ματια και το κονταρι.

GIORGOS_VSF
14-03-2012, 20:23
Τα γραφικα του ειναι νομιζω καλυτερα απο του dark souls!
Με τι χαρακτηρα λετε να ξεκινησω? Αρχισα ενα playthrough με temple knight και μου φανηκε μια χαρα! Απ οτι ξερω αν παιξεις με μαγο γινεται πολυ ευκολο! ή κανω λαθος?

tnf50
14-03-2012, 21:10
Με τι χαρακτηρα λετε να ξεκινησω? Αρχισα ενα playthrough με temple knight και μου φανηκε μια χαρα! Απ οτι ξερω αν παιξεις με μαγο γινεται πολυ ευκολο! ή κανω λαθος?

Αν ξεκινησεις με μαγο ειναι πολυ πιο ευκολο. Απο ενα σημειο και μετα ομως θα αναγκαστεις να χρησιμοποιησεις οπλα γιατι τα MP σου θα τελειωνουν(επειδη οι εχθροι θα ειναι πιο ανθεκτικοι). Ο τελευταιος αρχηγος κατα τη γνωμη μου δε χανει απο μαγεια.

Kane
15-03-2012, 09:33

Δεν ξέρω αν η έκφραση "πολύ εύκολο" είναι σωστή για ένα τέτοιο παιχνίδι. Ευκολότερο ναι γιατί μπορείς να παίζεις από μακριά στην αρχή αλλά εύκολο όχι.
Επίσης όταν λέμε μάγο εννοούμε royalty κυρίως λόγω του δακτυλιδιού με το οποίο ξεκινάει το οποίο σου αναπληρώνει το magic mana (είναι διαφορετική η λειτουργία του mana από το Dark Souls). Βέβαια όπως ήδη ξέρεις η επιλογή του χαρακτήρα είναι μόνο για την αρχή καθώς μετά τον φτιάχνεις όπως θέλεις.

GIORGOS_VSF
15-03-2012, 11:50
Ευχαριστω παιδια, μαλλον θα παω για Knight τελικα!
Σημειωση: είναι λιγο ενοχλητικο το γεγονος οτι δεν μπορεις να εχεις στο invntory σου οτι μαζευεις στις διφορες πιστες αλλα πρεπει να τα αφηνεις στον εμπορα στο Nexus λογο του βαρους!

Rikimaru
16-03-2012, 18:53
Κάτι κάνουμε τώρα.

Σκότωσα την Armored Spider (2-1) με το κόλπο με το τόξο και ξόδεψα όλα τα souls για upgrade stats.

Ξαναπήγα στο 1-2 και ήταν η πρώτη φορά που πήγα κατευθείαν στο boss χωρίς να πεθάνω. Το boss όμως με σκότωσε. :P
Βασικά πηγαίνω κατευθείαν και σκοτώνω όλους τους τοξότες που είναι πάνω, κατεβαίνω και αρχίζω να χτυπάω τα πόδια του αλλά ο φούστης είναι γρήγορος. Πρέπει να μάθω τις κινήσεις του boss λογικά άμα θέλω να τον σκοτώσω.
Υπάρχει μήπως κανάς άλλος τρόπος να τον σφάξω?

messi10
16-03-2012, 19:31
^ Mε soul arrow.

takoglou
16-03-2012, 23:13
Όπως είπε και ο messi10 είτε με Soul arrow, είτε με τόξο. Αφού σκοτώσεις όλους τους τοξότες πας στη θέση ενός από αυτούς και ξεκινάς με μακρινές επιθέσεις.

Rikimaru
17-03-2012, 03:11
Αν και δεν χρησιμοποίησα Soul Arrow, τον σκότωσα. Αρκετά δύσκολος μπορώ να πω απλά πρέπει να μάθεις τι επιθέσεις κάνει το boss και πως πρέπει να τις αποφήγεις. Μόνο 2 φορές τον έριξα και κατευθείαν άρχισα τα hits στο κεφάλι και πέθανε.

Βρήκα και το Secret Dagger πριν απο λίγο το οποίο είναι το καλύτερο dagger (?).

Rikimaru
19-03-2012, 23:45
Και όμως, σήμερα δεν πέθανα ούτε μια φορά. xD

Το παιχνίδι όσο δύσκολο είναι, άλλο τόσο γαμάτο είναι.

Βρήκα και ένα Uchigatana και πορώθηκα. Μαζεύω souls τώρα για να ανεβάσω το strength μου για να μπορώ να το φορέσω το katana. Farmάρω στη 1-1 σε εκείνον τον ιππότη με τα κόκκινα μάτια που φυλάει μια μεγάλη πύλη. 2000 souls δίνει και τον έχω με ένα backstab.

Ποιά magic/miracles είναι χρήσιμα για να μάθω? Δεν έχω κάνει τίποτα με τα souls των bosses.

Επίσης μιας και σκέφτομαι να αναβαθμίσω το Uchigatana, έχω διαβάσει ότι υπάρχουν διάφορα paths για αναβαθμίσεις. Ποιός πιστεύετε είναι ο καλύτερος για το katana?