View Full Version : Resident Evil 5 / Alternative Edition - [Playstation®Move]
λίγακι γυαλισμένες τίποτα παραπάνω το παιχνίδι απο θέμα γραφικών τα σπάει αν και δεν έχω παίξει και τα παλιά της σειράς για πω και για gameplay
Tι? Δεν έχεις παίξει ούτε ένα Resident Evil από τα τόσα που έχουν κυκλοφορήσει?:o
Πώς τα κατάφερες?
klepidas
20-07-2008, 02:56
είδα δοκιμάσει το 4 αλλά όχι πάνω απο 5 λεπτά και δεν είχα καταλάβει πολλά όπως δεν είχα καταλάβει απο φόβο
EDIT: 2400 POST:ohyes::ohyes:
Ειχα τελειωσει αυτο με τον λεον και την κλερ. Δεν θυμαμαι ποιο ηταν αλλα ηταν παιχνιδαρα. Και φυσικα ενιωσα φοβο. Φοβερο και τρομερο. Ακομα θυμαμαι τις καψουλες που επεσαν και βγηκαν απο μεσα κατι τερατα 2 μετρα και με κυνηγουσαν.
Μου ειχε δωσει ενας ξαδερφος το play1 και ηταν το πρωτο παιχνιδι που τελειωσα ποτε σε κονσολα. Νομιζω και γενικα.
Καθε μερα 5 το πρωι για υπνο. Οποτε για μενα ειναι σιγουρη αγορα. Ετσι, επειδη ειμαι αισθηματια, τι να κανουμε τωρα. Το πρωτο μου παιχνιδι.
Το 4 το πηρα προσφατα για να το παιξω στο ps3 και εφτασα μεχρι ενα σημειο που το παρατησα. Οχι οτι δεν ηταν καλο απλα ηθελα να παιξω παιχνιδια του 3.
geodlord7
20-07-2008, 03:29
Εγω κανενα RE δεν εχω παιξει.Μονο στο psone ειχα παιξει το 1 που νομιζω ελεγχες εναν σκελετο που ειχε αναστηθει.Κατι τετοιο!! Μην με φατε!! Δεν ειμαι σιγουρος.Κατι τετοιο θυμαμαι αμυδρα.
Εγω κανενα RE δεν εχω παιξει.Μονο στο psone ειχα παιξει το 1 που νομιζω ελεγχες εναν σκελετο που ειχε αναστηθει.Κατι τετοιο!! Μην με φατε!! Δεν ειμαι σιγουρος.Κατι τετοιο θυμαμαι αμυδρα.
Αυτο ειναι το Medievil!δεν γινετε να τα εχεις μπερδεψει τοοοσο!το ενα ειχε γραφικα crash και το αλλο ειναι απλα τελειο:bgrin2::bgrin2:
geodlord7
20-07-2008, 03:42
Aμααααν!!!! Ξαναλεω sorry!!! Που να θυμαμαι πριν τοσα χρονια.......
Δεν πειραζει θα ειναι το πρωτο μου resident:D
ΥΓ:thanks ixor;)
Παντος αξιζει να παρεις το 2 ή το 3 για να μπεις λιγο στο ολο mood των Resi;)
geodlord7
20-07-2008, 04:06
Παντος αξιζει να παρεις το 2 ή το 3 για να μπεις λιγο στο ολο mood των Resi;)
Kαταλαβαινω τι λες αλλα δεν μπορω να παιξω ενα παλιο game.Eχω τοσα πολλα καινουργια να παιξω που δεν μπορω με τιποτα;)
Αλλα δεν πειραζει!!!
Ρε γεωλορδε ... λολ...
Δεν ειχες παιξει Final Fantasy , δεν ειχες παιξει Resident evil , δεν ειχες παιξει metal gear... συγχωρεσε με (χαβαλε το λεω μην παρεξηγηθεις ) αλλα ΤΙ ΣΚΑΤΑ επαιζες στο PSone + PS2?? LOOOL :D :D
badboyfriend
20-07-2008, 04:45
Γιατί? Είχε psx + ps2? :P
geodlord7
20-07-2008, 04:48
Ρε γεωλορδε ... λολ...
Δεν ειχες παιξει Final Fantasy , δεν ειχες παιξει Resident evil , δεν ειχες παιξει metal gear... συγχωρεσε με (χαβαλε το λεω μην παρεξηγηθεις ) αλλα ΤΙ ΣΚΑΤΑ επαιζες στο PSone + PS2?? LOOOL :D :D
Ρε παιδια δεν ειχα ps2!!!!!!!!!!!!!!!
Psone πηρα και σε αυτο επαιξα καμια 10αρια games και αυτο ηταν!!!Δεν ειχα ποτε κονσολα!!!
Pcακιας ημουν:p
Aμαν πια δωστε μου μια ευκαιρια:DΤωρα αρχιζω να τα παιζω ολα!!!
Ρε παιδια δεν ειχα ps2!!!!!!!!!!!!!!!
Psone πηρα και σε αυτο επαιξα καμια 10αρια games και αυτο ηταν!!!Δεν ειχα ποτε κονσολα!!!
Pcακιας ημουν:p
Aμαν πια δωστε μου μια ευκαιρια:DΤωρα αρχιζω να τα παιζω ολα!!!
Xχαχαχαχα ΟΥΣΤ ρε! ΟΥΣΤ!
Να πας να κανεις παρεα στον Chill! ΟΥΣΤ! χαχαχα :D
desperate_gamer
20-07-2008, 12:50
Εγώ στο PS1 είχα λιώσει πραγματικά το Resident Evil 3. Δεν μπορώ να πω ότι τα horror μου αρέσουν, αλλά για ανεξήγητους λόγους το Resi 3 και το Silent Hill 2 είναι τα μόνο Horror games που έχω πάρει για κονσόλα και μου άρεσαν πολύ και τα δυο.
Μετά μόνο πειραματίστηκα λίγο με το Resi 2 στο PC, αλλά δεν άντεξα να το τελειώσω :p
Τώρα γι' αυτό ανυπομονώ. Το footage που δείχτηκε έδειξε ένα σαν Uncharted με online co-op και μπόλικη δράση με ορδές ζόμπι. Niiiice!
Γιωργο μην μασας ρε. Μαζι εμεις. Μια απο τα ιδια και εγω και ακομα χειροτερα., ουτε το 1 ειχα καν.
Ολα τωρα μαζεμενα για περισσοτερη πορωση..........μεχρι να γινουν τα ματια τετραγωνα ή 19:9 :bgrin2::bgrin2::bgrin2:
Exoskeletor
20-07-2008, 14:47
super to co-op e? kala ta animations den mporousan na ta beltiosoun ligo? san expansion miazei :D
modecris
20-07-2008, 14:59
Καλά,τα 1 και 2 ήταν απίστευτα.Το τρίξιμο δε της πόρτας και το "ντουπ!" στο κλείσιμο όταν άλλαζες δωμάτιο είναι κάτι που θυμάμαι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο έχω παίξει.
Για το 5 τώρα,από τα video που έχω δει είμαι ικανοποιημένος.Θέλω να δω όμως πρώτα και τον χειρισμό.
geodlord7
20-07-2008, 15:18
Γιωργο μην μασας ρε. Μαζι εμεις. Μια απο τα ιδια και εγω και ακομα χειροτερα., ουτε το 1 ειχα καν.
Ολα τωρα μαζεμενα για περισσοτερη πορωση..........μεχρι να γινουν τα ματια τετραγωνα ή 19:9 :bgrin2::bgrin2::bgrin2:
Ευχαριστω Στάυρο:bgrin2::bgrin2:
Επιτελους εχω εσενα για συμπαρασταση:p:p
Παιδια ισχυει αυτο που ειπανε , οτι δηλαδη δεν μπορεις να κινησαι και να πυροβολεις?Σαν το Resi 4 δηλαδη? Γιατι αυτο ηταν πραγματικα το μονο εκνευριστικο στο χειρισμο του Resi4 και ειναι πολυ σπαστικο...
Παιδια ισχυει αυτο που ειπανε , οτι δηλαδη δεν μπορεις να κινησαι και να πυροβολεις?Σαν το Resi 4 δηλαδη? Γιατι αυτο ηταν πραγματικα το μονο εκνευριστικο στο χειρισμο του Resi4 και ειναι πολυ σπαστικο...
Nομίζω ναι....:innocent:
geodlord7
20-07-2008, 22:30
Tιιι???????:badpc::badpc:
.... λαλακια αυτο ρε γαμωτο.... νιωθεις οτι εισαι παραλυτος την ωρα της μαχης...
Δημιουργεί περισσότερη ένταση όμως:P
Exoskeletor
21-07-2008, 01:39
ontos exei entash na eise anapiros..
Ναι,ιδίως όταν έρχονται τα μαύρα ζόμπι πάνω σου και δεν προλαβαίνεις να τους ρίχνεις με τη shotgun :p
geodlord7
21-07-2008, 01:54
ontos exei entash na eise anapiros..
αΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ωραιος, exoskeletor:D
Kάνει τον χειρισμό πιο προσβάσιμο στους Ιάπωνες όμως.;)
music_lover
22-07-2008, 17:06
Nομίζω ναι....:innocent:
απαράδεκτον αν ισχύει αυτό..:fight:
golden321
22-07-2008, 18:27
συγνωμη κιολας αλλα θα εχει on line to re5?
Ναι, οnline co-op θα έχει. :)
Nice,το μόνο καινούριο στοιχείο στα resident evil :p
geodlord7
22-07-2008, 18:57
Και βεβαια το καλυτερο!!Αλλο πραγμα να το τερματισεις μονος σου και αλλο με παρεα με headset;)
2πλη διασκεδαση;)
Oι περισσότεροι βέβαια,δεν έχουν headset,απ'ότι έχω παρατηρήσει,lol
geodlord7
22-07-2008, 23:08
Oι περισσότεροι βέβαια,δεν έχουν headset,απ'ότι έχω παρατηρήσει,lol
Kακως.......μας το χτυπανε μετα τα xbots....
personGR
22-07-2008, 23:09
Θα βγει το Socom, θα αποδειχθεί κορυφή, θα έχει πολύς κόσμος μετά :D
slayeras
23-07-2008, 15:30
Capcom refuses to cut the gore in RE5
Jonathon Harker (http://www.mcvuk.com/email?authorStory=31326&popup=1) Today, 11:05am http://www.mcvuk.com/static/images/news/31326/5397_5264_RE5_2109.jpg
Publisher not interested in pushing through a lower age rating
Capcom has promised that Resident Evil 5 is not about to shy away from gore in a bid to get a lower age certification.
“We’re never going to create a gore-free Resident Evil title to try and get a lower rating as it’s a game about the horror experience and gore is part of that,” said Rhys Cash, Capcom UK's research and planning manager.
“We’re primarily about making great games and if it’s appropriate to the title we won’t shy away from making a 15+ or 18+ title.”
He also stated that despite factors like the popularity of DS and Wii leading the industry away from adult titles to some extent, those consoles can still support 18+ titles:
“As we’ve shown with Resident Evil 4 Wii and Resident Evil: Umbrella Chronicles there’s still a market for more mature titles even on these formats.”
“There’s no reason why an appropriate adult title should be seen as something to be shied away from. What I do see publishers moving away from is titles whose only raison d'être is ‘adult themes’ and only goal is to shock,” Cash added.
http://www.mcvuk.com/news/31326/Capcom-refuses-to-cut-the-gore-in-RE5
Resident Evil 5 - 10 Minute Gameplay Walkthrough
View Video >> (http://www.n4g.com/ClickOut.aspx?ObjID=175540)
Resident Evil 5 - 10 Minute Gameplay Walkthrough
View Video >> (http://www.n4g.com/ClickOut.aspx?ObjID=175540)
Nικο...χρωσταω ρεπ...και ο λογος (που κακως δεν τον αναφερεις) ειναι οτι ειναι η ΠΡΩΤΗ φορα που βλεπουμε το παιχνιδι να τρεχει απο το PS3! :D
Nικο...χρωσταω ρεπ...και ο λογος (που κακως δεν τον αναφερεις) ειναι οτι ειναι η ΠΡΩΤΗ φορα που βλεπουμε το παιχνιδι να τρεχει απο το PS3! :D
Sorry κύριε assistant δεν θα ξαναγίνει :hide: να σου πω δεν πήγε το μυαλό σ'αυτό που λες έμεινα στο ότι μου άρεσε αρκετά αυτό που είδα.;)
Sorry κύριε assistant δεν θα ξαναγίνει :hide: να σου πω δεν πήγε το μυαλό σ'αυτό που λες έμεινα στο ότι μου άρεσε αρκετά αυτό που είδα.;)
Ελα αηδιες! :D
Και εμενα μου αρεσε πολυ , αλλα ειχα την εντυπωση οτι -επειδη μεχρι τωρα βλεπαμε μονο το παιχνιδι στο 360- οτι η δικη μας εκδοση ειναι χαμενη καπου στα γραφεια της Capcom!Με χαρα ομως διαπιστωνω οτι ημουν λαθος! :D
desperate_gamer
26-07-2008, 17:30
Συμφωνώ. Είναι πολύ καλό που είδαμε την έκδοση για PS3 να τρέχει. Μια χαρά λοιπόν! Ο Μάρτιος δεν μπορεί να έρθει αρκετά γρήγορα.
slayeras
28-07-2008, 09:52
10 minutes of unadulterated Resident Evil 5 gameplay (http://www.psu.com/10-minutes-of-unadulterated-Resident-Evil-5-gameplay-News--a0004353-p0.php)
244413
244439
desperate_gamer
28-07-2008, 15:20
Ε ναι, αυτά είναι τα βίντεο για τα οποία έδωσε λινκ o Nikon. Αλλά ας τα έχουμε κι εδώ embedded... ευχαριστώ!
με λιγα λογια
37682
δεν ειναι τυχαίο που βγηκε καλύτερο παιχνιδι για
ps3
xbox360
3ου προσώπου
και best of show;)
:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:
με λιγα λογια
δεν ειναι τυχαίο που βγηκε καλύτερο παιχνιδι για
ps3
xbox360
3ου προσώπου
και best of show;)
:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:
Εγω παλι θα ελεγα οτι το GT ειναι ολιγον τι πωρομενο με το Resident Evil 5 ή οτι οι editors βαριοντουσαν να κανουν κατι καλυτερο , και στην ουσια μας εδειξαν 4 φορες το ιδιο πραγμα επειδη μπορει να βαριοντουσαν να κανουν ενα μονταζ.
Το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο -μην εχουμε ποαρεξηγηση- , αλλα με καμμια δυναμη δεν ειναι το καλυτερο παιχνιδι της Ε3 , και βασικα ΜΟΝΟ το gametrailers του εδωσε ολα αυτα τα βραβεια.Πουθενα αλλου δεν πηρε βραβεια αναλογα , σε μερικες περιπτωσεις δε, δεν ηταν καν στους "προτεινομενους" για βραβειο.
Εγω πιστευω οτι στο GT μαλλον βαρεθηκαν να κανουν εξτρα δουλεια! :)
klepidas
29-07-2008, 17:11
Το GT το έβγαλε το res5 και καλύτερο παιχνίδι του PS3
οσο και αν μου αρεσει το Resi5 και εννοειται οτι θα το παρω με το που θα κυκλοφορησει , δεν μπορω παρα να ειμαι λιγο απογοητευμενος απο το παρακατω βιντεο.
Βασικα ειναι μια συγκριση μεταξυ resi4 και resi5.Και ειλικρινα το μονο που δειχνει να εχει αλλαξει ειναι τα γραφικα και τα physics. :(
Ειναι λιγο απαραδεκτο να εχει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια animations για ΟΛΕΣ τις κινησεις.Και οταν λεμε ολες , εννοουμε ολες.Απο reload , μεχρι ανοιγμα πορτας.Το συστημα μαχης ειναι το ιδιο και ακομα δεν μπορεις να κινησαι ενω πυροβολεις , οι κινησεις ειναι οι ιδιες (ελεος μεχρι και το πως καταστρεφονται τα βαρελια με το μαχαιρι ειναι το ιδιο ακριβως).
Βασικα αυτο που το σωνει ειναι πρωτον η αγαπη μου για το franchise , δευτερον το coop και τριτον η ελπιδα μου οτι το ολο σκοινικο με το φως του ηλιου να λειτουργει αντιστροφα στα σκοτεινα δωματια , και οτι εαν το εκμεταλλευτουν σωστα μπορει να κανει θαυματα.
Αλλα αυτο με τα animations με χαλασε πολυ ρε γαμωτο!Επρεπε να ειχαν τουλαχιστον κανει λιγο διαφορετικες τις κινησεις!
244701
geodlord7
29-07-2008, 22:15
Πραγματικα αυτο ειναι τρομερο.ΟΛΑ ιδια και στα 2 παιχνιδια.Αυτο δεν εχει ξαναγινει.
Τωρα τι να πεις στην Capcom.Εχε χαρη που ειναι καλο το παιχνιδι και εχει ενα ονομα....
οσο και αν μου αρεσει το Resi5 και εννοειται οτι θα το παρω με το που θα κυκλοφορησει , δεν μπορω παρα να ειμαι λιγο απογοητευμενος απο το παρακατω βιντεο.
Βασικα ειναι μια συγκριση μεταξυ resi4 και resi5.Και ειλικρινα το μονο που δειχνει να εχει αλλαξει ειναι τα γραφικα και τα physics. :(
Ειναι λιγο απαραδεκτο να εχει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια animations για ΟΛΕΣ τις κινησεις.Και οταν λεμε ολες , εννοουμε ολες.Απο reload , μεχρι ανοιγμα πορτας.Το συστημα μαχης ειναι το ιδιο και ακομα δεν μπορεις να κινησαι ενω πυροβολεις , οι κινησεις ειναι οι ιδιες (ελεος μεχρι και το πως καταστρεφονται τα βαρελια με το μαχαιρι ειναι το ιδιο ακριβως).
Βασικα αυτο που το σωνει ειναι πρωτον η αγαπη μου για το franchise , δευτερον το coop και τριτον η ελπιδα μου οτι το ολο σκοινικο με το φως του ηλιου να λειτουργει αντιστροφα στα σκοτεινα δωματια , και οτι εαν το εκμεταλλευτουν σωστα μπορει να κανει θαυματα.
Αλλα αυτο με τα animations με χαλασε πολυ ρε γαμωτο!Επρεπε να ειχαν τουλαχιστον κανει λιγο διαφορετικες τις κινησεις!
244701
Πραγματικά έλεος... Και το λεγα ότι το animation δεν είναι στα καλά του... Ποια physics και αυτά ίδια είναι σε γενικές γραμμές... Καλά για ηλίθιους μας περνάνε?? :banghead::banghead::banghead: Η απόλυτη ξενέρα...:notsay::notsay:
Πραγματικα αυτο ειναι τρομερο.ΟΛΑ ιδια και στα 2 παιχνιδια.Αυτο δεν εχει ξαναγινει.
Τωρα τι να πεις στην Capcom.Εχε χαρη που ειναι καλο το παιχνιδι και εχει ενα ονομα....
Το μόνο που έχει το παιχνίδι είναι το co-op τελικά και τίποτε άλλο... Αυτοί οι ίδιοι δε σέβονται το όνομα του παιχνιδιού αφού μετά από τόσο καιρό αναμονής το μόνο που άλλαξαν είναι ο φωτισμός και οι πρωταγωνιστές (καλά ο φωτισμός μπορεί να είναι και από τη μηχανή του DMC4 :rant:)
geodlord7
29-07-2008, 22:24
Λεω μηπως ολα αυτα εγιναν για να επισπευσουν την κυκλοφορια ενος καινουργιου RE???
Για να βγαλουν ευκολο χρημα??Γιατι δεν νομιζω να ξοδεψαν και πολλα αναδημιουργοντας ενα ετοιμο project.
Πραγματικά έλεος... Και το λεγα ότι το animation δεν είναι στα καλά του... Ποια physics και αυτά ίδια είναι σε γενικές γραμμές... Καλά για ηλίθιους μας περνάνε?? :banghead::banghead::banghead: Η απόλυτη ξενέρα...:notsay::notsay:
Το μόνο που έχει το παιχνίδι είναι το co-op τελικά και τίποτε άλλο... Αυτοί οι ίδιοι δε σέβονται το όνομα του παιχνιδιού αφού μετά από τόσο καιρό αναμονής το μόνο που άλλαξαν είναι ο φωτισμός και οι πρωταγωνιστές (καλά ο φωτισμός μπορεί να είναι και από τη μηχανή του DMC4 :rant:)
Welcome to the multiplatform-gen gaming.
Sorry , αλλα αυτο το gen, οντως θα καταντησει να μεινει στην ιστορια σαν το multiplatform gen, και μοναχα εν μερει πραγματικο next gen.(βλεπε ελαχιστα multi και τα πιο πολλα exclusives της καθε κονσολας).
Προσοχη , δεν το λεω και καλα για να υποβαθμισω το 360.Γενικα απλα λεω , οτι σε αυτο το gen τα φραγκα ειναι πολλα και αυτα μετρανε πιο πολυ απο ποτε αλλοτε.
Δεν ειναι δυνατον τωρα να μου λενε next gen και να εχει τα ιδια ακριβως animations με το 4....δηλαδη ημαρτον!
Βεβαια επειδη οσο πιο πολλα βγαζεις σε οσο πιο πολλες κονσολες και οσο πιο γρηγορα , ειναι συνταγη που -δυστυχως- πετυχαινει , αυτην θα ακολουθουν οι περισσοτεροι.
Το ιδιο παθαμε και με το DMC4 που για να μην σπαταλησουν χρονο στην δημιουργια νεου υλικου , μας εβαλαν να παιξουμε τις ιδιες πιστες 2 φορες... ελεος!
Τσαπατσουλιες ειναι αυτες...
Για multiplatform game μου φαινεται πολυ προσεγμενο παντως(σε θεμα γραφικων τουλαχιστον).
desperate_gamer
29-07-2008, 23:51
Λεω μηπως ολα αυτα εγιναν για να επισπευσουν την κυκλοφορια ενος καινουργιου RE???
Για να βγαλουν ευκολο χρημα??Γιατι δεν νομιζω να ξοδεψαν και πολλα αναδημιουργοντας ενα ετοιμο project.
Αργείς, αλλά τα πιάνεις... :giggle::giggle::giggle:
Nightwolf
30-07-2008, 01:26
Παιδιά περιμένετε να βγει το παιχνίδι να το δείτε σε 720p να δείτε γραφικά περιβάλλον, και γενικά να το δούμε. δηλαδή έλεος ο άλλος σας έπεισε με μερικά πράγματα που δεν γίνεται να τα υλοποιήσεις διαφορετικά. και γενικά όταν στήνεις μια μηχανή γραφικών και ειδικά καινούργια κοιτάζεις να την εκμεταλλευτής στο έπακρο, και όχι να την πετάξεις στα σκουπίδια, γιατί θέλεις τον διπλάσιο και τριπλάσιο χρόνο για την δημιουργία καλύτερων μοντέλων πιο παραστατικών. δηλαδή πώς θέλετε να αλλάζει ο γεμιστήρας στο όπλο του ο cris? η πώς θέλετε να χτυπάει?? καθίστε λίγο και σκεφτείτε κάποια πράγματα. η αλλαγή γενικά στο παιχνίδι έγινε μετά το 3 ας του δώσουμε λίγο χρόνο να ωριμάσει. και εγώ ομολογώ ότι ξενέρωσα μόλις είδα το βίντεο, αλλά έκατσα και το σκέφτηκα λίγο πιο σοβαρά.
προσπαθήστε το, και όπως είπε ο pds έχει γίνει δουλεία, ας την κρίνουμε όταν βγεί και όχι αντι για γάμο να κάνουμε κηδεία. ας μην το αγοράσετε νοικιάστε το να το δείτε , να το δούμε όλοι, και να βγάλουμε αποτελέσματα.
http://i32.tinypic.com/5clsgx.gif
Τι εγινε ρε παιδια!!!βγήκε ενας ειπε οτι στην capcom δεν κάνανε τπτ σε άποψη animation και movement χοντρικα.Toooooooσα χρονια ο γεμιστήρας στα 45αρια κουμπώνει με αυτόν τον τροπο και δηλ πως θελατε να ανηγει η πορτα?η σκηνη με την ada που κολλαει?δηλ στα Τomb raider - mgs - dmc - ff το ίδια δεν γίνονται?
στα προηγουμενα ρεσι δεν ακουσα κανεναν να λεει οτι οι πορτες ανοιγουν το ιδιο αλλα ολοι λεγανε "οοοοοοο τι παιχνιδαρα" αμα αλλαξεις τελειως καποια πραματα απο ενα παιχνιδι χανει το ολο mood του παιχνιδιου και δεν θα ειναι παλι resi mgs tr κλπ κλπ
Exoskeletor
30-07-2008, 02:18
kaneis lathos den eine etsi. eine logiko gia liga xronia kapoia pragmata na min mporoun na alaksoun opos px sthn epoxh tou 90 pou kaneis den paraponiotan gia thn kinhsh alla oi texnologies ekselizonte k otan den ginonte to idio k sta paixnidia dixni proxirotita k ekmetaleusi tou onomatos tous
Παιδια , αυτο που λετε δεν ειναι και τοσο σωστο κατα τη γνωμη μου.
Ειναι σαν να μου λετε , οτι επειδη το animation του χαρακτηρα στο resi4 ηταν καλο , τοτε θα πρεπει να χρησιμοποιουμε το ιδιο ακριβως animation ΣΕ ΟΛΑ τα παιχνιδια που θα βγαινουν απο εδω και περα.Το οτι ο Leon βαζει το γεμιστηρα στο πιστολι με τον τροπο που το κανει , δεν παει να πει ουτε οτι ειναι ο μοναδικος τροπος για να κανεις reload ενα οπλο , ουτε και ο σωστος για να ειμαστε ειλικρινεις.Επισης , ο Chris , μοιαζει λες και ειναι ενας Leon...με τον ιδιο τροπο κανουν ΟΛΕΣ τις κινησεις?Δηλαδη στο Uncharted κανανε βλακεια που ειχαν 10 διαφορετικα animation για να κανεις reload το περιστροφο?Δεν λεω οτι επρεπε να το κανουν Uncharted , προσοχη , αυτο που λεω ειναι οτι , ΙΔΙΩΣ οταν προκειται για διαφορετικο χαρακτηρα , τουλαχιστον καντε τον κοπο και αλλαξτε λιγο το animation.Μοιαζει λες και ο Chris δεν εχει δικο του χαρακτηρα , αλλα μια "κοπια" του Leon.
Σαφως και δεν ειναι ασχημο ακομα και σημερα αυτο το animation.Αν μη τι αλλο ομως , δειχνει ελειψη φαντασιας , ή διαθεσης για κατι καινουργιο για να το πω πιο σωστα.
Δεν ειναι μονο το πως ανοιγει η πορτα...ειναι τα ΠΑΝΤΑ ιδια.Ο τροπος που κινουνται οι εχθροι , ο τροπος που κινειται ο παιχτης , ο τροπος που πυροβολαει , ο τροπος που περπαταει , που κανει αλμα , που κατεβαινει τις σκαλες , ΟΛΑ.
Ε καπως τσινιζει αυτο...
Σαφως και εξακολουθω να περιμενω πως και πως τον τιτλο , οπως ηδη ειπα πιο πανω , και περιμενω να δω τι εχουν σκαρφιστει , αλλα οπως και να το κανεις , αυτη τη στιγμη αυτο που βλεπουμε ειναι ενα resi4 με -ομολογουμενως- πανεμορφα γραφικα.
Σε χειρισμο και κινηση ειναι το ιδιο ακριβως.
ΥΓ : Α και κατι αλλο , το βιντεο αυτο , δεν φτιαχτηκε με σκοπο να μας δειξει ποσο χαλια ειναι το resi5 , ισα ισα που το εφτιαξε το gametrailers το οποιο , αν εχετε παρακολουθησει , το μονο που δεν κανει ειναι να μιλαει με ασχημα λογια για το resi5.Το αντιθετο.
Απλα οταν το βλεπεις ... ειναι ιδιο με το 4 , απλα με πολυ βελτιωμενα γραφικα.
kaneis lathos den eine etsi. eine logiko gia liga xronia kapoia pragmata na min mporoun na alaksoun opos px sthn epoxh tou 90 pou kaneis den paraponiotan gia thn kinhsh alla oi texnologies ekselizonte k otan den ginonte to idio k sta paixnidia dixni proxirotita k ekmetaleusi tou onomatos tous
δεν διαφωνω στο να υπαρχει εξέλιξη στα παιχνιδια αλλα καποια πραματα δεν γινετε να αλλαξουν.φαντασου να εκαναν την λαρα χωρις κοτσιδα αλλα με λυτα μαλια?:p
αυτο που θελω να πω ειναι οτι στο βιντεο δειχνει καποια πραματα που απλα θελουν να σε μπεδεψουν.δηλ στο πως περπατας πως γεμιζεις τα οπλα πως στοχευεις και αλλα τετοια γιατι να τα αλλαξουν?ετσι επειδη πρεπει?επειδη εχουν λεφτα?καλυτερα να τα αφησουν ιδια με λιγες λεπτομεριες και να δωσουν εμφαση σε αλλα πραματα
πχ γυρο χοροι κλπ κλπ
02-06-2008, 02:38
μόλις ειδα το καινούριο τρέιλερ...Ρεεεεεεεεεεεεεε!
Μην Ψαρώνετε ειναι το Resident Evil 4.5 οχι το 5!!!!Κατι σαν την ταινια Χ-ΜΑΝ 2.5:rofl:
δεν με εντιπωσιασε...Θα εχει Παλι Αυτους τους βλακες με τα Gilete για κεφαλι και τους ταλιμπαν με σακουλες στα κεφαλια και πριονι! ΠΟΥΘΕΝΑ Μα ΠΟΥΘΕΝΑ ζομπι!!!!!!!!!!!!!!!Ελεος!!!!Εγω Αγαπησα τα ρεσι απο την πρωτη στημη και το χεσιμο που εχω ριξει στα1,2,3 και ιδικα στο 3ο (να ακους STARS και να μην ξερεις απο που θα σου ερθει!) δεν το εχω σε αλλο παιχνιδι,αντε και στο sillent hill.και τωρα Μερα και φυτοπλακτον με ξυραφια για κεφαλι...Τι να πω??:(Αν και θα το παρω το παιχνιδι ελπιζω να το βελτιωσουν ΑΡΚΕΤΑ εως τοτε βλεπουμε...
ημουν πιστευω απο τους πρωτους που ειπα οτι το 5 εχει τρομερές ομοιότητες με το 4 αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα τα αλλαξουμε ολα!:tiphat::tiphat:
δεν διαφωνω στο να υπαρχει εξέλιξη στα παιχνιδια αλλα καποια πραματα δεν γινετε να αλλαξουν.φαντασου να εκαναν την λαρα χωρις κοτσιδα αλλα με λυτα μαλια?:p
αυτο που θελω να πω ειναι οτι στο βιντεο δειχνει καποια πραματα που απλα θελουν να σε μπεδεψουν.δηλ στο πως περπατας πως γεμιζεις τα οπλα πως στοχευεις και αλλα τετοια γιατι να τα αλλαξουν?ετσι επειδη πρεπει?επειδη εχουν λεφτα?καλυτερα να τα αφησουν ιδια με λιγες λεπτομεριες και να δωσουν εμφαση σε αλλα πραματα
πχ γυρο χοροι κλπ κλπ
Mα τωρα τι μου λες βρε? :D
Mου συγκρινεις χαρακτηριστικα ενος χαρακτηρα (της Λαρα) με την κινησιολογια ενος ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ χαρακτηρα.Δεν ειναι το ιδιο.
Σαφως και δεν πρεπει να κανουν τον Chris Redfield γιαπωνεζο απο αμερικανο ή να τον κανουν εγχρωμο αντι για λευκο!
Αλλα το θεμα της κινησης ειναι σημαντικο.
Μιλαμε για εναν καινουργιο χαρακτηρα , διαφορετικο απο το resi4 ο οποιος κανει ακριβως τα ιδια πραγματα με τον ιδιο τροπο!Σου ξαναλεω ... με την λογικη αυτη , το resident evil 7 θα πρεπει να εχει και αυτο τα ιδια animations με το resi4 αφου... ειναι καλα...
Δεν παει ετσι.Δηλαδη τα ιδια και τα ιδια θα βλεπουμε?
Και συν τοις αλλοις , ωραια ας το αφησουν ιδιο... εμφαση που ακριβως δωσανε στο καινουργιο?Στο να κανουν καλυτερα textures και ομορφοτερα (πολυ ομορφοτερα) γραφικα?Μα αυτο εξυπακουεται.Αν δεν αλλαζαν και τα γραφικα θα ηταν το ιδιο ακριβως παιχνιδι...
Επισης θεωρω οτι ειναι πολυ πιο σημαντικο να εχεις καινουργια στοιχεια gameplay απο το να εχεις απλα καλυτερα γραφικα.Και το προβλημα ειναι , οτι απο αυτα που εχουμε δει μεχρι στιγμης , το resi5 ειναι στην ουσια ενα resi4 σε καινουργιες πιστες και με καλυτερα γραφικα/διαφορετικη ιστορια.
βασικα οσοι κοροιδευαν το HALO3 και το ελεγαν HALO2.5 , νομιζω οτι εχουν καθε δικαιωμα να λενε οτι το resi5 ειναι στην ουσια ενα resi4.5 .
Το μονο καινουργιο στοιχειο (σημαντικο βεβαια) ειναι το coop.Αυτο κανει την οποια διαφορα τουλαχιστον απο αυτα που εχουμε δει μεχρι τωρα.
Και ξαναλεω , εγω το παιχνιδι θα το αγορασω την πρωτη μερα.Απλα ξενερωνω να βλεπω οτι το κυριοτερο μερος του παιχνιδιου (ο τροπος που παιζει) ειναι ξαναμασημενη τροφη...
Mα τωρα τι μου λες βρε? :D
Mου συγκρινεις χαρακτηριστικα ενος χαρακτηρα (της Λαρα) με την κινησιολογια ενος ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ χαρακτηρα.Δεν ειναι το ιδιο.
Σαφως και δεν πρεπει να κανουν τον Chris Redfield γιαπωνεζο απο αμερικανο ή να τον κανουν εγχρωμο αντι για λευκο!
Αλλα το θεμα της κινησης ειναι σημαντικο.
Μιλαμε για εναν καινουργιο χαρακτηρα , διαφορετικο απο το resi4 ο οποιος κανει ακριβως τα ιδια πραγματα με τον ιδιο τροπο!Σου ξαναλεω ... με την λογικη αυτη , το resident evil 7 θα πρεπει να εχει και αυτο τα ιδια animations με το resi4 αφου... ειναι καλα...
Δεν παει ετσι.Δηλαδη τα ιδια και τα ιδια θα βλεπουμε?
Και συν τοις αλλοις , ωραια ας το αφησουν ιδιο... εμφαση που ακριβως δωσανε στο καινουργιο?Στο να κανουν καλυτερα textures και ομορφοτερα (πολυ ομορφοτερα) γραφικα?Μα αυτο εξυπακουεται.Αν δεν αλλαζαν και τα γραφικα θα ηταν το ιδιο ακριβως παιχνιδι...
Επισης θεωρω οτι ειναι πολυ πιο σημαντικο να εχεις καινουργια στοιχεια gameplay απο το να εχεις απλα καλυτερα γραφικα.Και το προβλημα ειναι , οτι απο αυτα που εχουμε δει μεχρι στιγμης , το resi5 ειναι στην ουσια ενα resi4 σε καινουργιες πιστες και με καλυτερα γραφικα/διαφορετικη ιστορια.
βασικα οσοι κοροιδευαν το HALO3 και το ελεγαν HALO2.5 , νομιζω οτι εχουν καθε δικαιωμα να λενε οτι το resi5 ειναι στην ουσια ενα resi4.5 .
Το μονο καινουργιο στοιχειο (σημαντικο βεβαια) ειναι το coop.Αυτο κανει την οποια διαφορα τουλαχιστον απο αυτα που εχουμε δει μεχρι τωρα.
Και ξαναλεω , εγω το παιχνιδι θα το αγορασω την πρωτη μερα.Απλα ξενερωνω να βλεπω οτι το κυριοτερο μερος του παιχνιδιου (ο τροπος που παιζει) ειναι ξαναμασημενη τροφη...
Σε ολα αυτα που λες συμφωνω σε αρκετα και δεν θελω να δω το resi7 σαν το 4 αλλα με "διαστημικά" γραφικα το 3 με το 4 ηταν μια αρκετα μεγαλη αλλαγη και σε πολλους δεν αρεσε αλλα το παιχνιδι ηταν παρα πολυ καλο.δεν θυμιζε resident αλλα σε καθήλωνε.απλα η capcom πατησε πανω στο καλο (σχετικα) gameplay του 4 και προσθεσε ποιο πολες μπουνιες και κλοτσιες στον Cris.
Αλλα απο την αλλη και οι δυο Leon και Cris ειναι και οι δυο αστυνομικοί ειδικες δυναμεις κλπ κλπ αρα δεν θα ηταν φυσικο να εχουν καποιες ίδιες κινήσεις?
Σε ολα αυτα που λες συμφωνω σε αρκετα και δεν θελω να δω το resi7 σαν το 4 αλλα με "διαστιμικα" γραφικα το 3 με το 4 ηταν μια αρκετα μεγαλη αλλαγη και σε πολλους δεν αρεσε αλλα το παιχνιδι ηταν παρα πολυ καλο.δεν θυμιζε resident αλλα σε καθήλωνε.απλα η capcom πατησε πανω στο καλο (σχετικα) gameplay του 4 και προσθεσε ποιο πολες μπουνιες και κλοτσιες στον Cris.
Αλλα απο την αλλη και οι δυο Leon και Cris ειναι και οι δυο αστυνομικοί ειδικες δυναμεις κλπ κλπ αρα δεν θα ηταν φυσικο να εχουν καποιες ίδιες κινήσεις?
Ελα ρε τωρα! :D
Στις ειδικες δυναμεις σου μαθαινουν να περπατας με τον ιδιο τροπο?:giggle:
Ε τωρα αμα ψαξουμε τετοιες δικαιολογιες για να δικαιολογησουμε τις τεμπελιες της Capcom ενταξει μπορουμε να βρουμε απειρες!
Παντως , ΞΑΝΑ με την ιδια λογικη σε ολα τα παιχνιδια που εχουμε χαρακτηρες που εκπαιδευτηκαν στις ειδικες δυναμεις , θα πρεπει να χρησιμοποιουμε παντα τα ιδια animations!:giggle::giggle:
Ε ρε γλεντια που θα κανουμε!Eχουμε και ενα καρο shooter...! :D :D
WolfRathmA
30-07-2008, 02:55
Ixor. Ναι μεν για αυτό που λες έχεις κάποιο δίκαιο αλλά μη ξεχνάς οτι το 1 εως το 3 κυκλοφόρησαν στο PS1 οπότε ήταν λογικό να παραμείνουν όλα τα ίδια. Και εφόσον η τεχνολογία για την τότε εποχή δεν είχε αλλάξει και πολύ.
Τωρα αυτο που είδα ούτε εμένα μου άρεσε. Ενα Resident 5 ίδιο με το 4. Διαφορά μόνο στα γραφικά και ότι είναι μέρα...
Τι να πω.... :notsay:
Ελα ρε τωρα! :D
Στις ειδικες δυναμεις σου μαθαινουν να περπατας με τον ιδιο τροπο?:giggle:
Ε τωρα αμα ψαξουμε τετοιες δικαιολογιες για να δικαιολογησουμε τις τεμπελιες της Capcom ενταξει μπορουμε να βρουμε απειρες!
Παντως , ΞΑΝΑ με την ιδια λογικη σε ολα τα παιχνιδια που εχουμε χαρακτηρες που εκπαιδευτηκαν στις ειδικες δυναμεις , θα πρεπει να χρησιμοποιουμε παντα τα ιδια animations!:giggle::giggle:
Ε ρε γλεντια που θα κανουμε! :D :D
αμα δεις σε ολα το S.W.A.T. Recoon klp klp το ιδιο animation ειναι.
δεν λω οτι μου αρεσε αυτο που ειδα αλλο αχι οτι ειναι και για τον Πο***ο το gamεplay toy 5!
Edit: Αλλα κατσε να το δουμε το παιχνιδι και μετα να το κρίνουμε γιατι εξω απο τον χωρο ολοι χορευουμε;)
αμα δεις σε ολα το S.W.A.T. Recoon klp klp το ιδιο animation ειναι.
δεν λω οτι μου αρεσε αυτο που ειδα αλλο αχι οτι ειναι και για τον Πο***ο το gamεplay toy 5!
Δεν ειπα ποτε κατι τετοιο.Πολυ καλο ειναι!Γι αυτο και θα το αγορασω αλλωστε.
Ομως αυτο που λεω ειναι οτι...ειναι ΙΔΙΟ.Δεν εχει κατι καινουργιο.Και συνηθως οταν περιμενεις τοσο καιρο για την συνεχεια ενος τοσο γνωστου franchise ,περιμενεις οτι , ναι μεν θα κρατησουν ολα εκεινα τα καλα στοιχεια που εκαναν το παιχνιδι επιτυχια , αλλα ταυτοχρονα θα προσπαθησεις να βελτιωσεις , να καινοτομησεις και να προσφερεις και 1-2 ΝΕΑ στοιχεια.
Ε το resi5 απλα δεν ασχοληθηκε με το να φερει κατι καινουργιο εκτος απο γραφικα.
Βεβια παντα μιλαμε για αυτα που εχουμε δει μεχρι στιγμης...
Για να καταλάβω...εγώ που δεν έπαιξα το RE4 αν και το έχω στο PS2 να μην κάνω τον κόπο να το παίξω? Αφού θα πάρω το 5! :D:D:D
Για να καταλάβω...εγώ που δεν έπαιξα το RE4 αν και το έχω στο PS2 να μην κάνω τον κόπο να το παίξω? Αφού θα πάρω το 5! :D:D:D
Εσυ εισαι ο καλυτερος ολων βρε!Εδω εμεις που γκρινιαζουμε θα το παρουμε!Εσυ που δεν εχεις παιξει το προηγουμενο δενν προκειται να καταλαβεις τιποτα!Τυχερε....! :D
desperate_gamer
30-07-2008, 19:35
Εγώ το "προμηθεύτηκα" για υπολογιστή. Προλαβαίνω να το κάνω uninstall, ούτε που το έχω παίξει :giggle:
Εγώ το "προμηθεύτηκα" για υπολογιστή. Προλαβαίνω να το κάνω uninstall, ούτε που το έχω παίξει :giggle:
Από τον "θείο",ε;:giggle:
desperate_gamer
31-07-2008, 03:54
Τον γνωστό και μη εξαιρετέο!
Nightwolf
02-08-2008, 02:51
http://www.g4tv.com/e32008/videos/27082/Exclusive_Hands_On_Resident_Evil_5.html
λοιπόν επειδή βαρέθηκα με τον αρνητισμό σας για το παιχνίδι εγώ θα πω ένα πράγμα, όντως υπάρχουν πολλοί τρόποι να γεμίσεις ένα 45αρι, μπορείς να βάλεις μια μια τις σφαίρες από την κάνη, ή μπορείς να βάλεις τον γεμιστήρα στην θήκη του χωρίς να το κλείσεις και να το χτυπάς στο πάτωμα μέχρι να μπεί στην θέση του και να κουμπώσει. επίσης στον στρατό σε μαθαίνουν πολλούς τρόπους περπατήματος, ένα πράγμα σαν τον Billy eliot, να πούμε. δλδ δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έφταιξε στο παιχνίδι με τον τρόπο που προχωράει, μήπως θέλατε να του βάζανε πατήνια????? και δεν το έκαναν επειδή τεμπέλιαζαν????, ας συγκεντρωθούμε λιγάκι δεν λέω καλά κάνουμε κριτική κριτική, αλλά λίγο υπομονή και δείτε το παραπάνω video από konami και όχι από ένα καμένο με όνομα wiisport ή όπως αλλιώς....
greekteo
02-08-2008, 03:09
Εγω θα συμφωνησω με τον Nightwolf! Πολυ αρνητισμος υπαρχει για το παιχνιδι.. Δωστε του μια ευκαιρια. Στο κατω κατω τον Μαρτιο θα ειναι διαθεσιμο να δουμε μια και καλη απο πρωτο χερι πως θα ειναι, οποτε μην βγαζουμε συμπερασματα πριν καν κυκλοφορησει.
geodlord7
02-08-2008, 03:20
Eγω παντως το εχω προπαραγγειλει γιατι ετσι και αλλιως ειναι το πρωτο μου resident evil οποτε δεν εχω να το συγκρινω με τα παλια.Μου φαινεται παρα πολυ καλο!!
λοιπόν επειδή βαρέθηκα με τον αρνητισμό σας για το παιχνίδι εγώ θα πω ένα πράγμα, όντως υπάρχουν πολλοί τρόποι να γεμίσεις ένα 45αρι, μπορείς να βάλεις μια μια τις σφαίρες από την κάνη, ή μπορείς να βάλεις τον γεμιστήρα στην θήκη του χωρίς να το κλείσεις και να το χτυπάς στο πάτωμα μέχρι να μπεί στην θέση του και να κουμπώσει. επίσης στον στρατό σε μαθαίνουν πολλούς τρόπους περπατήματος, ένα πράγμα σαν τον Billy eliot, να πούμε. δλδ δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έφταιξε στο παιχνίδι με τον τρόπο που προχωράει, μήπως θέλατε να του βάζανε πατήνια????? και δεν το έκαναν επειδή τεμπέλιαζαν????, ας συγκεντρωθούμε λιγάκι δεν λέω καλά κάνουμε κριτική κριτική, αλλά λίγο υπομονή και δείτε το παραπάνω video από konami και όχι από ένα καμένο με όνομα wiisport ή όπως αλλιώς....
Υ.Γ δέν με νοιάζει αν μου κάνετε αρνητικό ρεπ, τουλάχιστον είναι και αυτό κριτική όπως κάνω και εγώ.
lol relax βρε συ...κανεις λες και εισαι ετοιμος να παρεις το δικανο και να μας κυνηγησεις! :D
Βρε , συνελθε!Δεν ειπαμε οτι δεν θα το παρουμε.Ουτε και το καταδικασαμε.Ομως σταματα και εσυ να επιμενεις οτι καλα κανανε και αφησανε τα ιδια animations στο παιχνιδι.Δεν ειναι λογικο αυτο που λες.Εαν ακολουθουσαμε αυτην την τακτικη ΟΛΑ τα παιχνιδια θα ειχαν τα ιδια animations και θα βλεπαμε παντα τις ιδιες κινησεις.Δεν ειναι ετσι.
Παρολαυτα ειμαστε ανετοι και κουλ.Εγω ειπα οτι θα το παρω day 1. ;)
Αυτα για το αρνητικο rep τι τα ηθελες βρε...?! :)
πεστα ρε night + ρεπ το οτι προπαραγγελνεις το δεν σημαινει σε εμενα κατι.εχω δει ατομα εδω απο παίρνουν παιχνιδια απλα ετσι για να τα παρουν,εξαλου ποοοοσοι πηραν το mgs4 και δεν το εχουν παιξει αρκετα,απλα το πηραν για να το εχουν.
Οπως εχουμε πει το παιχνιδι βγαινει Μαρτιο σε 7! μηνες αρα δεν ειναι πολυ αργα για να βγαλουμε τελεσιδικα συμπερασματα!δηλ σε 3 μηνες απο τωρα θα πουμε οτι η γκομενα περπατει σαν την λαρα και απλα αντεγραψαν το gameplay τhs :p ??
Φιλικα:tiphat:
Exoskeletor
04-08-2008, 16:50
O tropos pou eftiaksan ta animation sto resident evil 5:
Pame sto 4, anoigoume ton kodika, epilegoume ton kodika pou theloume, deksi klik kai antigrafh, meta pame sto 5, deksi klik kai epikolhsh.
Etoimoo please doste mou 60 euro giayto :D
elysianwarrior
04-08-2008, 16:59
Η σειρα εχει ξεφυγει πολυ απο την ατμοσφαιρα που προσδιδαν τα πρωτα RE δυστηχως,και οσο παει χειροτερευει,ενω τα silent hill κρατανε τα προσχηματα και το homecoming λενε οτι θα ειναι τρομαχτικοτατο και επιστροφη στο πρωτο silent hill,απο τοτε που ο shinji mikami σταματησε να ασχοληται με το τμημα αναπτυξης των παιχνιδιων RE εχουν παρει την κατω βολτα,σκεφτητε να παρατησει ο kojima την σειρα MG τι θα γινει.
modecris
04-08-2008, 17:05
O tropos pou eftiaksan ta animation sto resident evil 5:
Pame sto 4, anoigoume ton kodika, epilegoume ton kodika pou theloume, deksi klik kai antigrafh, meta pame sto 5, deksi klik kai epikolhsh.
Etoimoo please doste mou 60 euro giayto :D
Υπάρχουν φήμες πως δούλευαν με ctrl+c και ctrl+v.:bgrin2:
Η σειρα εχει ξεφυγει πολυ απο την ατμοσφαιρα που προσδιδαν τα πρωτα RE δυστηχως,και οσο παει χειροτερευει,ενω τα silent hill κρατανε τα προσχηματα και το homecoming λενε οτι θα ειναι τρομαχτικοτατο και επιστροφη στο πρωτο silent hill,απο τοτε που ο shinji mikami σταματησε να ασχοληται με το τμημα αναπτυξης των παιχνιδιων RE εχουν παρει την κατω βολτα,σκεφτητε να παρατησει ο kojima την σειρα MG τι θα γινει.
Δεν έχεις δίκιο, τα παιχνίδια Silent Hill από το 3 και μετά πάνε από το κακό στο χειρότερο και μην είσαι τόσο αισιόδοξος για το Homecoming γιατί αναπτύσσεται από αμερικάνικο studio που δεν έχει καμμιά σχέση με τα παλιά παιχνίδια.
Από την άλλη το RE μπορεί να έχει ξεφύγει από την ατμόσφαιρα των παλιών παιχνιδιών αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν μπορείς να πεις οτι χειροτερεύει. Το RE4 θεωρείται από τα καλύτερα παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς κι όχι τυχαία. Απλά λογικό είναι να μην αρέσει σε όλους αυτή η στρόφη που κάνανε με το RE4 και συνεχίζουν τώρα με το 5.
ναι υπηρχε και εποχη που αλλαζαν μονο σκηνικα και κραουσαν το ιδιο game play(resi1,2,3) και ολα τα ιδια αλλα δεν παραπονιοταν κανενας...και με το που πανε να κανουν κατι τετοιο στο ps3 ολοι επεσαν με τα μουτρα! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ:prayer:
Καλα ειστε απιστευτοι ακομα γελαω!
xm....den nomizw pote to sillent hill na xeperash to resident evil...nai exei allaxei to game para polu ok alla auto me tipota den to kanei kako paixnidi..tha sumfonisw me to val kai ta alla paidia sto thema tou animation alla ti na kanoume den mporoume sauti ti fash na ta exoume ola...i seira resitent exei allaxei oxi apo to 4 alla apo ena titlo sto ps2 pou twra mou diafeugei...tha mporouse safws na einai polu kalutero ..opws eixa peii kai pio paliotera to shmantikotero stoixeio gia emena einai i elipsh tromou .......auto itan to kati pou diethete autos o titlos kai twra nomizw oti to exei xash...paramenei omws esto kai etsi enas titlos pou axizei na agoraseis...sto katw katw einai ena resident...
marzel19
04-08-2008, 17:57
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τραβήξει τόσο πολύ η συζήτηση για τις καινοτομίες του RE5 (και συγκεκριμένα για το εάν το animation του reload των όπλων είναι διαφορετικό από το RE4).
Έχω να πω πως κάθε σειρά έχει ανάγκη να ανανεωθεί μετά από ένα διάστημα αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει συνέχεια. Η σειρά (μετά από άπειρα sequels και remakes) ανανεώθηκε ριζικά με το καταπληκτικό RE4 οπότε είναι αναμενόμενο το RE5 να έχει πολλά κοινά στοιχεία. Εγώ θεωρώ πως το RE5 πατάει πάνω στο 4 αλλά έχει πολλά καινούργια στοιχεία όπως είναι ο νέος female character (βασικό στοιχείο του gameplay) ενώ, αναμένεται από άποψη σεναρίου να έχει πολλές αναφορές σε παλαιότερα RE (αυτό για τους λάτρεις των παλαιοτέρων), κάτι που δεν είχε το 4.
Τέλος, προκαλώ τον οποιοδήποτε να δει τα videos του playable demo της E3 (ιδίως τα interviews με τους developers μεγάλων sites που κάλυψαν το γεγονός ). Εγώ εντυπωσιάστηκα και δεν με απασχόλησαν τα animations του πρωταγωνιστή που όντως θυμίζουν Chris.
jorgedept
04-08-2008, 18:00
ναι υπηρχε και εποχη που αλλαζαν μονο σκηνικα και κραουσαν το ιδιο game play(resi1,2,3) και ολα τα ιδια αλλα δεν παραπονιοταν κανενας...και με το που πανε να κανουν κατι τετοιο στο ps3 ολοι επεσαν με τα μουτρα! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ:prayer:
τώρα κλαίγονται γενικά γιατί το πληρώνουν, στα προηγούμενα απλώς το παίρναν σε warezed ;)
modecris
04-08-2008, 18:33
Εγώ θεωρώ πως το RE5 πατάει πάνω στο 4 αλλά έχει πολλά καινούργια στοιχεία όπως είναι ο νέος female character [...]
Κάτι πάνω σ`αυτό,στο 2 δεν ήταν που είχε και πάλι έναν γυναικείο χαρακτήρα;Και μάλιστα μπορούσες να ξαναπαίξεις από την αρχή (αφού το είχες τερματίσει) ακολουθώντας άλλη,εντελώς διαφορετική διαδρομή ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα από το story.
elysianwarrior
04-08-2008, 18:41
Δεν έχεις δίκιο, τα παιχνίδια Silent Hill από το 3 και μετά πάνε από το κακό στο χειρότερο και μην είσαι τόσο αισιόδοξος για το Homecoming γιατί αναπτύσσεται από αμερικάνικο studio που δεν έχει καμμιά σχέση με τα παλιά παιχνίδια.
Από την άλλη το RE μπορεί να έχει ξεφύγει από την ατμόσφαιρα των παλιών παιχνιδιών αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν μπορείς να πεις οτι χειροτερεύει. Το RE4 θεωρείται από τα καλύτερα παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς κι όχι τυχαία. Απλά λογικό είναι να μην αρέσει σε όλους αυτή η στρόφη που κάνανε με το RE4 και συνεχίζουν τώρα με το 5.
Δεν θελω να ειμαι αρνητικος σε καμια περιπτωση,το 4 ηταν πολυ καλο βασικα αψογο απο θεμα gameplay και ροης παιχνιδιου και o 3d κοσμος προσεγμενος αρτια αλλα αυτο που με ξενερωναι ηταν οτι δεν υπηρχαν γριφοι σε στυλ οπως υπηρχαν στα προηγουμενα RE και οι σφερες βγαινανε μεσα απο τα πτωματα λες και επαιζες mario ισως γινομαι υπερβολικος αλλα ο ρεαλισμος στο πως βρισκεις αντικιμενα μεσα στο παιχνιδι του δινει μια πιο συγκροτιμενη κατα την αποψη μου εικονα και αυτο ηταν που λατρεψα στα πρωτα RE ,οσο αφορα την ατμοσφαιρα σε μερικα σημεια ηταν πολυ καλο γιατι εκμεταλευοταν την 3d μηχανη του το 4,ιδιος στο παρκο με τα λυκοειδοι θηρεια στο σημειο που συνανταει την ADA ηταν απολαυση το σκηνικο η το σκηνικο με τα regenarator πλασματα μεσα στο σκοταδι ολα τα λεφτα!
Αλα σε μερικα σημεια που σκαγανε πολα τα zombie και στην πεφτανε και μερικα που σκοτωνες βγαζανε σφαιρες η herbs εβγαινε μια αισθηση arcadeιλας σε μενα αλλα περα απο αφτο το σημειο ηθελα και τα εναλακτικα σεναρια οπως στο RE 1 και 2,και αυτο το λεω γιατι με τις σημερινες δυνατοτητες θεωρω οτι τα εναλακτικα σεναρια μπορουν να δωσουν τεραστιο βαθος σε παιχνιδια τετιου τυπου.
Τωρα για το Sient hill ναι οντως τα 1 και 2 ειναι μακραν τα καλυτερα απο τη σειρα και απο τα καλυτερα στο ειδος τους αλλα τα 3 και 4 απλως μετρια για αλλους η απλως καλα για μερικους για το homecoming ιδωμεν η πορεια θα διξει.
Κάτι πάνω σ`αυτό,στο 2 δεν ήταν που είχε και πάλι έναν γυναικείο χαρακτήρα;Και μάλιστα μπορούσες να ξαναπαίξεις από την αρχή (αφού το είχες τερματίσει) ακολουθώντας άλλη,εντελώς διαφορετική διαδρομή ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα από το story.
kapws etsi ...sto resi2 epezes me to leon kai tin claire..to paixnidi itan polu amfidromo kai kathe kinish tou leon (an epezes me auton)epireaze tis katastaseis tis claire kai antistrofa..einai apo tous poio dunatous titlous tis seiras resident kai eixe megalh antoxh sto xrono...
modecris
06-08-2008, 13:15
New direct feed Resident Evil 5 gameplay
Capcom's Resident Evil 5 looks to improve on the previous version in every way, making this a killer survival horror game to look out for on the Xbox 360 and PlayStation 3
Video (http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=30194)
Ναι Χρηστο ακριβως οπως το λες ειναι! ;)
Surfdrifter
12-08-2008, 14:17
Και εγώ hardcore fan από το πρώτο RE και πιστευω ότι το RE6 θα είναι FPS όπως πάει.
To RE4 μου άρεσε, αλλά όχι όσο τα άλλα της σειράς. Όχι γιατι δεν ήταν καλό παιχνίδι, απλά δεν ήταν RE! Θα μπορούσε να λεγόταν κάπως αλλιώς.
Το RE2 ήταν και είναι έπος. Το να κάνεις revisit με τον άλλο χαρακτήρα ή και ακόμα όσοι θυμούνται να ανοιγείς ένα δωμάτιο αφού πρώτα ο πρώτος χαρακτήρας είχε εισάγει έναν κωδικο ή κάρτα (δεν θυμάμαι) είναι κορυφαία.
Για να φανταστείτε όταν στο 3 έσκασε ο πύραυλος στο τέλος μου είχε σηκωθεί η τρίχα, μιας και καταστρεφόταν η πόλη που είχα λιώσει να παίζω στα προηγούμενα!
Τεσπα, πάλι θα το αγοράσω και το RE5, γιατί οι συνηθειες κόβονται δύσκολα!
kala ama ta valun sto psn tah ta parw ola
Σχετικα με την κριτικη που δεχεται το παιχνιδι, νομιζω πως η βαση της εχει να κανει με το γεγονος οτι η σειρα εχει αλλαξει (οριστικα πλεον) genre. Στο 4 εγινε η μεταβαση σε (ουσιαστικα) action shooter, αλλα προσωπικα βρηκα ιδιοφυη τον τροπο που καταφεραν να ενσωματωσουν και καποια κλασικα στοιχεια των original, η μεταβαση ηταν πολυ ομαλη και φρεσκια. Ειχε ταυτοτητα με λιγα λογια το RE4 και παραλληλα εδινε μια αισθηση οικειοτητας στον παικτη.
Το RE5 ειναι στο ιδιο ειδος, αλλα η εφαρμογη κανει ολη τη διαφορα. Eιναι φανερο οτι η εμφαση που εχει δωθει στο shooting ειναι τεραστια. Weapon customization, sniping στον υπερθετικο βαθμο και σε σημειο να θυμιζει fps.Το co op μπορει για μερικους να δινει 1000 κινητρα παραπανω, για μενα καταστρεφει το παιχνιδι ατμοσφαιρικα. Ορδες εχθρων και πολυ πιστολιδι, δεν θελει και πολυ να απογοητευθεις.
Σε μια τετοια φαση ειμαι κι εγω, ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ενα εξαιρετικο παιχνιδι, απλα δεν παυει να με ξενιζει η εικονα.
marzel19
13-08-2008, 19:14
Η αλήθεια είναι πάντως, πως η σειρά δεν θα μπορούσε να επιβιώσει με την παλιά της μορφή και η εταιρία το κατάλαβε αυτό (ίσως φάνηκε και στα κέρδη των τελευταίων τίτλων - remake). Η νέα μορφή της σειράς μπορεί να ξενίζει τους fans αλλά διευρύνει το καταναλωτικό κοινό (κακά τα ψέματα τα shooter σε αγορές όπως η Αμερική πουλάνε πολύ περισσότερο από το survival horror).
Εγώ πάντως ελπίζω στην πραγματοποίηση της υπόσχεσης της εταιρίας ότι το RE5 θα δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα της σειράς και το story θα είναι πολύ πιο κοντά στα παλαιότερα από ότι ήταν το 4.
slayeras
20-08-2008, 09:48
Resident Evil 5: the Leipzig trailer
Posted Aug 19th 2008 8:15PM by Andrew Yoon (http://www.ps3fanboy.com/bloggers/andrew-yoon)
Filed under: Videos and Screenshots (http://www.ps3fanboy.com/category/media/)
Another games convention, another trailer for Resident Evil 5. Not that we're complaining, of course. It looks absolutely breathtaking, and we're glad it's coming ever-so-closer to release. Let's hope that Capcom doesn't reveal too much before the game actually comes out -- some of the most terrifying things about the franchise are the surprises they keep hidden away from us.
Το video ΕΔΩ (http://www.ps3fanboy.com/2008/08/19/resident-evil-5-the-leipzig-trailer/)
slayeras
20-08-2008, 13:00
Resident Evil 5 Launch Date Revealed
http://m2.n4g.com/8/News/186000/186554_2_hs.jpg Electronictheatre reveals that Resident Evil 5 will be released for Playstation3 and Xbox360 on March 13th, 2009.
http://www.n4g.com/ps3/News-186554.aspx
Kαλά το Leipzig trailer πάνω κάτω είναι ίδιο με αυτό της Ε3, άντε να έχει 25" καινούριων σκηνών.:p
elysianwarrior
25-08-2008, 17:42
Η αλήθεια είναι πάντως, πως η σειρά δεν θα μπορούσε να επιβιώσει με την παλιά της μορφή και η εταιρία το κατάλαβε αυτό (ίσως φάνηκε και στα κέρδη των τελευταίων τίτλων - remake)
Αν ενοεις το remake toy 1 και το RE Zero δεν πουλησαν γιατι βγηκαν αποκλιστηκα για το gamecube μονο το 4 ηταν time exclusive που βγηκε και στο ps2.
A και για να μην ξεχνεμιε στο zero εκανες cooperative με τη rebbeca απο το 1 αλλα μετα ο shinji mikami δημιουργος της σειρας παρεδωσε τα σκυπτρα και ανελαβε αλλος,και ιδου τα αποτελεσματα δωσε ξυλο στο λαο να πυροβολαει και να μετραει kills,δεν λεω θα το παιξω γιατι κουβαλαει το ονομα resident evil αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα μου φερει την αισθηση της ατμοσφαιρας των προτων,και στο κατω κατω δεν ειπαμε να μην το κανει σαν το 4 σε χειρισμο αλλα δωσε βαση στο ρεαλισμο με zompie εχεις να κανεις οχι με φρουτακια,βγαινει ενα παιχνιδι που θα λεγεται DEAD SPACE και μαλον θα ειναι μακραν ανωτερο σε ατμοσφαιρα και τρομο απο το RE5.
Aaaaa, telika eiste poli eseis stous opoious den aresei i allagi pou egine sti seira sto Resi4....ego ta exo paiksei ola osa bgikan se konsoles playstaion ektos apo ena, kai mou aresan poli alla an i seira synexize etsi 8a katantouse xeiroteri kai apo to silent hill! ego katalba pos i seira 8a katantouse siga-siga bareti apo to outbreak file #2....
Kata ti gnomi mou to RE4 itan katapliktiko kai epiko paixnidi, na fantasteite einai toso diaxroniko pou to paizo akoma kapou kapou, kai to exo termatisei pano apo 11-12 fores. Apla epiko, opos 8a einai kai to RE5 fysika.
elysianwarrior
25-08-2008, 20:05
Δεν εχω προβλημα με το χειρισμο του 4 αντιθετα μου αρεσε και εμενα αυτη η αλαγη αλλα το προβλημα ειναi οτι αλλαγη αυτη εφερε και καπια πραγματα αρνητικα,το RE5 εγιναι πιο action shouter παρα horror syrvival τουλαχιστον ετσι φεναιτε απο τα trailers,τωρα το customizing στα οπλα για καπιους που το θεωρουν κακο εγω προσωπικα το θεορω τουλαχιστον αψογη επιλογη διοτη οπιος θυμαται μια παιχνιδαρα που λεγεται dino crisys 1 ειχαι αυτη την επιλογη και εδιναι εξυπνες επιλογες στο παιχτη.
Απο τις δηλωσης τους το μονο ατου της syrvival αισθητικης που υπαρχει στο 5 ειναι η απιλη απο πολαπλους εχθρους που περικυκλονουν τον chris σε ανοιχτους χωρους και οτι πρεπει να να χρησιμοποιεις τον cooperative χαρακτηρα αλλα ταυτοχρονα να τον προσταυευεις εναντια σε πολους αντιπαλους.
Emena basika to 5 me xalei ligo epeidi exoun parei ola ta animation apto 4 kai tabal opos itan, sto 5. akoma kai to animation otan pe8ainoun oi ex8roi eleos!
elysianwarrior
25-08-2008, 20:25
Αλλου παπα ευαγγελιο το τι κανανε στα animations και βασικα το περιμενα πολυ καλυτερο με τοσο καιρο που το αναπτυσουν αλλα μαλον κατι αλλο θελει να αποκομισει αποκλιστηκα η capcom απο το RE5.
Βεβαια μακαρι να βγω τελειως λαθος και να παθουμε ζαπλαμα,στο κατω κατω αποψεις λεμε.
konstantinos
25-08-2008, 20:28
Αν εβγαινε μονο στο ps3 μπορει να ηταν κ καλυτερο αλλα απο το gametrailers που ειδα 2 βιντεο που επαιζε ενας ασχετος φαινετε πολυ καλο.
Αλλου παπα ευαγγελιο το τι κανανε στα animations
loooooooooooooooool!!!
marzel19
25-08-2008, 21:53
Νομίζω πως οι ομοιότητες των animations δεν είναι λόγος για να αμφιβάλλουμε για την ποιότητα του RE5. Δεν είναι απαραίτητο κάθε νέος τίτλος να επαναπροσδιορίζει χαρακτηριστικά προηγούμενων τίτλων εφόσον αυτά είναι ήδη επιτυχημένα. Όσον αφορά συγκεκριμένα το RE5, εγώ παρατηρώ παρόμοια animations με το RE4 αλλά πολύ πιο φυσικά, πράγμα που δείχνει την εξέλιξη της σειράς.
Υ.Γ. Να θυμίσω ότι οι καταπληκτικοί τίτλοι mario από την εποχή του mario 64 έχουν εξαιρετικά παρόμοια animations!
e kala tote to hardware den epetrepe na bazoun alla animations....edo milame gia dyo diaforetikes genies !!
(RE4-PS2 , RE5-PS3)
Νομίζω πως οι ομοιότητες των animations δεν είναι λόγος για να αμφιβάλλουμε για την ποιότητα του RE5. Δεν είναι απαραίτητο κάθε νέος τίτλος να επαναπροσδιορίζει χαρακτηριστικά προηγούμενων τίτλων εφόσον αυτά είναι ήδη επιτυχημένα. Όσον αφορά συγκεκριμένα το RE5, εγώ παρατηρώ παρόμοια animations με το RE4 αλλά πολύ πιο φυσικά, πράγμα που δείχνει την εξέλιξη της σειράς.
Υ.Γ. Να θυμίσω ότι οι καταπληκτικοί τίτλοι mario από την εποχή του mario 64 έχουν εξαιρετικά παρόμοια animations!
Συγκρινεις καταστασεις προηγουμενης δεκαετιας σχεδον!
Κοιτα , το εχω πει χιλιες φορες, δεν εχω προβλημα με τα animations αυτα καθεαυτα.Οταν ομως υποτιθεται φτιαχνεις την next gen εκδοση του τιτλου που σε εκανε διασημο στην οικιακη ψυχαγωγια (βλεπε capcom) , τοτε -το κερατο μου μεσα δηλαδη- τουλαχιστον προσπαθησε να διαφοροποιησεις λιιιιιιγο τοσο δα το animation.Δηλαδη ελεος ρε παιδια ολα μα ΟΛΑ πρεπει να ειναι ιδια?
Resident Evil σημαινει αυτοματα -ποιοτητα- για τους απανταχου gamers.Οταν λοιπον περιμενεις πως και πως να δεις τι εχουν σκαρφιστει σε αυτην την εποχη που οι δυνατοτητες εχουν αυξηθει δραματικα , στο τελος αυτο που βλεπεις ειναι μια πανομοιοτυπη κινηση χαρακτηρων και εχθρων με τις προηγουμενες εκδοσεις , αλλα με καλυτερα γραφικα.
Ε καπως ξινιζει αυτο...δεν λεω να ειναι ολο το animation καινουργιο , απλα ας μεγαλωναν και βελτιωναν λιγο την ποικιλια.
Erxesai sta logia mou Val. :)
elysianwarrior
26-08-2008, 01:35
Σωστος ο Val!RESIDENT EVIL=ΠΟΙΟΤΗΤΑ για αυτους που εχουν λατρεψει τα resi ειναι πολυ σημαντικο αυτο που γινεται στο 5,μου θυμιζει την φθινουσα πορεια του dino crysis,το πρωτο dino ηταν κορυφη,το 2 κουλοχερις(βαρα δεινοσαυρους να παιρνεις ποιντς)το 3 δεν σχολιαζω καλυτερα.
Το χαρακτηριστικο των RE ηταν ο ρεαλισμος το inventory και ο τροπος που χειριζεσαι τα αντικιμενα και τα βρισκεις χωρια οτι εαν στην πεφτανε κανα δυο zompie εκανες το σταυρο σου να την βγαλης,αλλα τωρα σου βγαινουν 10 και χτυπας και φραπε και τη γλυτωνεις,δε θελω να γινομαι γραφικος αλλα πλεον το re5 δεν εχει σχεση με horror survival.
Exoskeletor
26-08-2008, 02:45
oso skeftome poso mprosta tha htan to re5 me thn euphoria gia ta physics kai to animation to paixnidi mou th dinei sta neyra
WolfRathmA
26-08-2008, 03:49
oso skeftome poso mprosta tha htan to re5 me thn euphoria gia ta physics kai to animation to paixnidi mou th dinei sta neyra
Μπορει να μην εχει εφορία αλλα το ΦΠΑ θα μπει κανονικα στη τιμη LoL :p
Exoskeletor
26-08-2008, 04:40
haha smartass :D
Μπορει να μην εχει εφορία αλλα το ΦΠΑ θα μπει κανονικα στη τιμη LoL :p
:rofl::rofl::rofl::rofl:
marzel19
26-08-2008, 18:48
Ας λέμε και κανένα τέτοιο (κρύο) αστείο γιατί η κατάσταση με τα animations έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Στο τέλος θα τα σκάσουμε ούτως ή άλλως τα 70 ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ:giggle:) οπότε μη γκρινιάζετε για τις κινήσεις των χαρακτήρων και την μηχανή γραφικών στην οποία βασίζεται το παιχνίδι.
Υ.Γ. Η σειρά RE ήταν πάντα σχετικά περιορισμένη όσον αφορά την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον (και γενικότερα όσον αφορά τα φυσικά φαινόμενα) οπότε η Euphoria δεν είναι απαραίτητη.
Υ.Γ. Η σειρά RE ήταν πάντα σχετικά περιορισμένη όσον αφορά την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον (και γενικότερα όσον αφορά τα φυσικά φαινόμενα) οπότε η Euphoria δεν είναι απαραίτητη.
Αυτο το τελευταιο που λες δεν το καταλαβαινω. :)
Μοιαζει σαν να λες , οτι επειδη τα παλια παιχνιδια δεν ειχαν αλληλεπιδραση με το περιβαλλον , αρα δεν χρειαζεται και το καινουργιο next gen resident να εχει αλληλεπιδραση με το περιβαλλον.Ειναι δηλαδη σαν να μου λες οτι το resident δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω εκτος απο ενα ρετουσαρισμα στα γραφικα.
Δεν νομιζω οτι ειναι ετσι , ουτε και οτι θα επρεπε να λεμε "αφου παλια δεν ειχε αυτο , αρα δεν χρειαζεται να το εχει και τωρα".
Σκοπος ειναι να υπαρχει βελτιωση οχι μονο στα γραφικα , αλλα σε ολους τους τομεις. ;)
marzel19
26-08-2008, 22:13
Λέω πως το στυλ παιχνιδιού ήταν πάντα πιο κλειστό και πιθανότατα πάντα να είναι εφόσον, εξυπηρετεί το gameplay. Δεν είναι κακό σε κάποιον τομέα φαινομενικά το παιχνίδι να υστερεί εφόσον είναι απαραίτητο (αλλιώς θα ήταν κλώνος του GTA4 στο gameplay). Τέλος να πω πως δεν γίνεται από τη μία να ζητάμε Euphoria στα physics και από την άλλη να νοσταλγούμε τα παλιά RE και να σταυρώνουμε τα πιο action 4 kai 5 (10 σελίδες thread με αυτό ασχολούμαστε).
Λέω πως το στυλ παιχνιδιού ήταν πάντα πιο κλειστό και πιθανότατα πάντα να είναι εφόσον, εξυπηρετεί το gameplay. Δεν είναι κακό σε κάποιον τομέα φαινομενικά το παιχνίδι να υστερεί εφόσον είναι απαραίτητο (αλλιώς θα ήταν κλώνος του GTA4 στο gameplay). Τέλος να πω πως δεν γίνεται από τη μία να ζητάμε Euphoria στα physics και από την άλλη να νοσταλγούμε τα παλιά RE και να σταυρώνουμε τα πιο action 4 kai 5 (10 σελίδες thread με αυτό ασχολούμαστε).
Να πω εξαρχης οτι εγω συμφωνω μαζι σου και το εχω κανει γνωστο , οτι δεν κολαω στο παρελθον και αυτο που μου αρεσει στο resi5 ειναι το παιχνιδι που θα παιζετε με το φως του ηλιου και την αποτομη εισοδο σε σκοτεινο μερος , οπου για καποια δευτερολεπτα δεν θα βλεπεις τιποτα.Αυτο το εχω ξαναπει μπορει να δημιουργησει πολυ καλα και τρομακτικα σκηνικα.
Ομως αυτο που λες για τα physics , κατα την αποψη μου δεν ειναι και τοσο σωστο.Δεν εχει μονο το GTAIV physics.Πλεον ΟΛΑ τα παιχνιδια εχουν μια μηχανη γραφικων που υποστηριζει physics.Δεν χρειαζεται να ειναι η euphoria ή η Havok.Απλα ειναι αναγκαια με τα σημερινα δεδομενα η υπαρξη physics.
Ιδιως σε ενα παιχνιδι survival horror τα physics μπορουν να παιξουν τεραστιο ρολο στο να προκαλεσουν αγωνια και φοβο.Αλλο να βλεπεις ενα ζομπι να τα κανει λιμπα στο περασμα του και αλλο να το βλεπεις να πλησιαζει απλα.Γενικα προσφερονται μεγαλες δυνατοτητες και σιγουρα δεν θα βλαψει τον τιτλο.
marzel19
27-08-2008, 11:56
Δεν λέω ότι δεν χρειάζονται physics αλλά ότι δεν χρειάζονται physics επιπέδου Euphoria ή Havok. Και μην ξεχνάμε ότι μηχανές όπως οι Euphoria και Havoc υστερούν σε άλλους τομείς που είναι απαραίτητοι στο RE5.
Δεν λέω ότι δεν χρειάζονται physics αλλά ότι δεν χρειάζονται physics επιπέδου Euphoria ή Havok. Και μην ξεχνάμε ότι μηχανές όπως οι Euphoria και Havoc υστερούν σε άλλους τομείς που είναι απαραίτητοι στο RE5.
Οκ δεν διαφωνω και πολυ με αυτο που λες , ομως τα μεχρι τωρα physics του resi5 ειναι για γελια...ουτε καν τα βασικα στοιχεια δεν υπαρχουν.Δεν λεω να κανουν τα παντα να ειναι Physics related , απλα τουλαχιστον καποια πραγματα (οπως τα φρουτα που ειχαμε δει) να εχουν σωστα physics , γιατι ετσι οπως φανηκαν ηταν λες και ηταν κοτρωνες και οχι μηλα.
Οκ δεν διαφωνω και πολυ με αυτο που λες , ομως τα μεχρι τωρα physics του resi5 ειναι για γελια...ουτε καν τα βασικα στοιχεια δεν υπαρχουν.Δεν λεω να κανουν τα παντα να ειναι Physics related , απλα τουλαχιστον καποια πραγματα (οπως τα φρουτα που ειχαμε δει) να εχουν σωστα physics , γιατι ετσι οπως φανηκαν ηταν λες και ηταν κοτρωνες και οχι μηλα.
Θέλουν να τονίσουν την αλόγιστη χρήση φυτοφαρμάκων.;)
marzel19
27-08-2008, 13:36
Τέλως πάντων! Η Capcom άλλωστε έχει ένα θέμα με τα physics (βλέπε DMC4). Ποντάρει περισσότερο στα textures παρά στα physics. Το καλό όμως είναι ότι φροντίζει το gameplay των παιχνιδιών της να μην αναδεικνύει τα συγκεκριμένα προβλήματα.
elysianwarrior
28-08-2008, 20:12
Θεμα ξε θεμα δεν το παει σωστα το γραμμα εγω θα εκφρασω την αποψη μου και τιποτα παραπανω.
1.πολυ καλο το 4 αλλα στο 5 ηθελα να δω τα πυρομαχικα να τα ψαχνεις για να τα βρεις η να ειναι σε ρεαλιστικα σημεια οσο το δυνατον γινεται και οχι να ξεφυτρωνουν μεσα απο zompies.
2.η φυσικη των αντικιμενων οπως σπαω βαρελια με μαχαιρι η γενικα η ιδεα αυτων των πραγματων δεν στεκει σε εμενα ειναι arcade θα ελεγα to mutch arcade.
3.να εχει και το shouter σημειο του το παιχνιδι αλλα με μετρο.
4.να εξελισεται και ημερα αλλα και νυχτα και οχι μονο σε αλανες αλλα και σε εσωτερικους χωρους(κτιρια).
5.περιμενα πιο εξυπνες τοποθεσιες για το παιχνιδι τουλαχιστον απο τι εχω δει στα σποτακια και στα διαφορα video που κυκλοφορουν κατακαιρους.
6.οι χαρακτηρες του παιχνιδιου ειναι αψογα καλοσχεδιασμενοι εκτος απο την κινηση των zompies που μου την σπαει γιατι ουσιαστικα δεν εχει αλαξει τιποτα απο το 4(που ηταν αψογο).
7.γενικα η capcom παει να κανει το πρωτο RE που θα πω πολυς ντορος για το τιποτα,γιατι μαλλον παει για αρπαχτη κατω απο το ονομα RE.
8.που ειναι εκινη η μυστηρια ατμοσφαιρα που δεν ηξερες τι θα σου παιταχτει στο διαβα σου με στιγμες κορυφοσεις και αγωνιας.
9.τα οπλα ειναι φοβερα αλλα να αντιδρανε και ρεαλιστικα οσο αφορα το hit damage.
10.o δευτερος χαρακτηρας καλος ειναι αλλα δεν γουσταρω που τον εχεις συνεχεια μαζι σου και δεν θεωρο οτι προσφερει κατι καινουργιο και νεοτεριστικο για τη σειρα RE μπορουσαν να φιαξουν το πιο horror adult action adnenture video game αλλα μαλλον
στοχευουν και σε μικροτερες ηλικιες.
11.δεν εκμεταλευτικαν σε καμια περιπτωση τις δυνατοτητες των καινουργιων μηχανηματων.
12.και αφου θελανε ενα ακομα πιο action RE μετα το 4(που ηταν ενας ισοροπημενος τιτλος)γιατι δεν εχουν τονισει και επενδυσει κατι που να εχει σχεση με online.
Eπαναλμβανω οτι ειναι προσωπικη αποψη και μακαρι να κανω λαθος και να απολαυσω ενα ποιοτικο RE.
marzel19
28-08-2008, 22:33
Θεμα ξε θεμα δεν το παει σωστα το γραμμα εγω θα εκφρασω την αποψη μου και τιποτα παραπανω.
1.πολυ καλο το 4 αλλα στο 5 ηθελα να δω τα πυρομαχικα να τα ψαχνεις για να τα βρεις η να ειναι σε ρεαλιστικα σημεια οσο το δυνατον γινεται και οχι να ξεφυτρωνουν μεσα απο zompies.
2.η φυσικη των αντικιμενων οπως σπαω βαρελια με μαχαιρι η γενικα η ιδεα αυτων των πραγματων δεν στεκει σε εμενα ειναι arcade θα ελεγα to mutch arcade.
3.να εχει και το shouter σημειο του το παιχνιδι αλλα με μετρο.
4.να εξελισεται και ημερα αλλα και νυχτα και οχι μονο σε αλανες αλλα και σε εσωτερικους χωρους(κτιρια).
5.περιμενα πιο εξυπνες τοποθεσιες για το παιχνιδι τουλαχιστον απο τι εχω δει στα σποτακια και στα διαφορα video που κυκλοφορουν κατακαιρους.
6.οι χαρακτηρες του παιχνιδιου ειναι αψογα καλοσχεδιασμενοι εκτος απο την κινηση των zompies που μου την σπαει γιατι ουσιαστικα δεν εχει αλαξει τιποτα απο το 4(που ηταν αψογο).
7.γενικα η capcom παει να κανει το πρωτο RE που θα πω πολυς ντορος για το τιποτα,γιατι μαλλον παει για αρπαχτη κατω απο το ονομα RE.
8.που ειναι εκινη η μυστηρια ατμοσφαιρα που δεν ηξερες τι θα σου παιταχτει στο διαβα σου με στιγμες κορυφοσεις και αγωνιας.
9.τα οπλα ειναι φοβερα αλλα να αντιδρανε και ρεαλιστικα οσο αφορα το hit damage.
10.o δευτερος χαρακτηρας καλος ειναι αλλα δεν γουσταρω που τον εχεις συνεχεια μαζι σου και δεν θεωρο οτι προσφερει κατι καινουργιο και νεοτεριστικο για τη σειρα RE μπορουσαν να φιαξουν το πιο horror adult action adnenture video game αλλα μαλλον
στοχευουν και σε μικροτερες ηλικιες.
11.δεν εκμεταλευτικαν σε καμια περιπτωση τις δυνατοτητες των καινουργιων μηχανηματων.
12.και αφου θελανε ενα ακομα πιο action RE μετα το 4(που ηταν ενας ισοροπημενος τιτλος)γιατι δεν εχουν τονισει και επενδυσει κατι που να εχει σχεση με online.
Eπαναλμβανω οτι ειναι προσωπικη αποψη και μακαρι να κανω λαθος και να απολαυσω ενα ποιοτικο RE.
Από τα trailers του παιχνιδιού (ιδίως από το τελευταίο) φαίνεται ότι δεν θα εξελίσσεται μόνο την ημέρα αλλά και την νύχτα. Επίσης, είναι αδύνατο σε ολόκληρο το παιχνίδι να μην υπάρχουν κλειστοφοβικοί εσωτερικοί χώροι. Προς το παρόν μας έχουν δείξει μόνο το χωριό που έχει και πολλά στοιχεία shooter αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλη την ώρα θα γίνεται αυτό. Τέλος δεν θεωρώ πως η Capcom πάει να κάνει αρπαχτή γιατί δεν μου φαίνεται "φθηνός" τίτλος.
elysianwarrior
29-08-2008, 00:21
Εγω προσωπικα δεν εμπιστευομαι το τυπα που ειναι lead producer στα τελευταια 2 RE που εχουν βγει αν και το 4 ητανε πολυ καλο πραγματικα καλο.Ενας ειναι ο ανθρωπος που πραγματικα θα πηγαινε την σειρα του RE μπροστα με νεοτεριστικα στοιχεια και αυτος ητανε ο δημιουργος των RESIDENT ο Shinji Mikami,πολυ μπροστα το τυπακι αλλα στο τελος παραιτηθηκε γιατι αλλα ζηταγε η CAPCOM αλλα ηθελε αυτος και τωρα καταλαβαινω γιατι,αυτος ητανε που ηθελε την μεταβαση σε action 3ου προσωπου την προοπτικη αλλα με το gameplay πιο ρεαλιστικο και με καταστασης πραγματικης επιβιωσης καπια απο τα στοιχεια που ηθελε τα κρατησαν ενοοιται στο 4.
Ρε παιδιά νομίζω ότι έχετε ξεφύγει λίγο, με μερικά trailers που είδατε και με το παιχνίδι να βρίσκεται τέσσερις μήνες μακριά από την κυκλοφορία του, βγάζετε συμπεράσματα που μου φαίνονται λίγο άδικα.
Το να μην αρέσει σε κάποιους fan το νέο ύφος της σειράς, το καταλαβαίνω και το δέχομαι, αλλά το να βγαίνουν κάποιοι και να λένε ότι τα physics είναι... ανύπαρκτα(!!!) χωρίς μάλιστα να έχουν παίξει ΟΥΤΕ ΚΑΝ ένα demo, μου φαίνονεται υπερβολικό και γελοίο. Μήπως βγάζουμε από την μύγα ξύγκι?. Λες και ΟΛΑ τα υπόλοιπα παιχνίδια που κυκλοφορούν έχουν physics ποιότητας υπερυπολογιστών Cray για εξωμίωση σωματιδίων στη NASA...
Προσωπικά λέω ότι την ποιότητα και την αίσθηση της δράσης του RE4 γενικότερα δεν μου την έχει δώσει ΚΑΝΕΝΑ παιχνίδι next-gen, είτε αυτό λέγεται Gears of War ή Resistance. Ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του εκείνο το παιχνίδι σαν action-shooter...
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να αλλάξει το animation της κίνησης του κεντρικού χαρακτήρα από την στιγμή που στο RE4 ήταν ΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ και φυσικό... Τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή στο RE5 για να σας αρέσει? Να κουτσαίνει?????
Επίσης το ότι ένα παιχνίδι χρησιμοποιεί μηχανή φυσικής Havoc ή Ephoria δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κάνει και σωστή υλοποίηση αυτής. Και το Soul Calibur IV Havoc είχε αλλά η κίνηση ήταν ίδια με του SC2!!. Ας έφταναν τα περισσότερα παιχνίδια αυτής της γενιάς την ποιότητα του RE4 σαν σύνολο και εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος...
Εαν είναι να ψηρίζουμε τόσο πολύ ένα παιχνίδι σαν το RE5, τότε για όλα τα υπόλοιπα που βγήκαν και θα βγουν τι θα έπρεπε να κάνουμε??
Και τέλος κάτι που θέλω να πω σε κάποιο μέλος του forum εννοείται φιλικά. Val σχολιάζεις τα physics του RE5, όμως για τα physics του Metal Gear 4 που ήταν για κλάματα ούτε κουβέντα... (διόρθωσε με αν κάνω λάθος). Επίσης για την διαδραστικότητα του παίκτη και του περιβάλλοντος πάλι ούτε λόγος... Στο MGS4 που δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου physics κανείς δεν είπε τίποτα. Έτσι ξαφνικά σας έπιασε όλους ο πόνος γι αυτό το θέμα??
Μιας και η συζήτηση έχει ανάψει για τα καλά, κάνω post ένα video από μια πρώιμη έκδοση του Resident Evil 4 πριν καταλήξει στο 3rd person shooter που όλοι παίξαμε. Κάποιοι ίσως και να το έχουν ξαναδει.
WMBfgHLkIMo
Θα προτιμούσατε να είχε κυκλοφορήσει έτσι? Εγώ προσωπικά ναι. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν μου άρεσε το RE4 σαν παιχνίδι και πως δεν περιμένω το RE5 με ανυπομονησία.;)
Κι εγώ θα προτιμούσα να είναι περισσότερο survival horror αλλά οι πωλήσεις του RE4 έδειξαν ότι ο κόσμος όχι μόνο δεν το κατέκρινε, αλλά το αποθέωσε κιόλας! Εαν μερικούς δεν τους αρέσει το καινούργιο στυλ, απορώ γιατί συνεχίζουν να το αγοράζουν, να το παίζουν και... να το τερματίζουν φυσικά... Επειδή λέγεται "Resident Evil"?? Όταν δεν μας αρέσει κάτι, ας έχουμε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια να μην το αγοράσουμε και να κρατήσουμε αποστάσεις. Όχι πότε Βούδας πότε Κούδας...
Δεν αναφέρομαι σε κανέναν εδώ μέσα προσωπικά αλλά έχω γνωρίσει πολλά άτομα που έλεγαν ότι δεν τους άρεσε το 4 κι όμως και περισσότερα kills έκαναν από εμένα που μου άρεσε, και περισσότερο χρόνο ασχολήθηκαν...
kostasb13
29-08-2008, 02:36
Ρε παιδιά νομίζω ότι έχετε ξεφύγει λίγο, με μερικά trailers που είδατε και με το παιχνίδι να βρίσκεται τέσσερις μήνες μακριά από την κυκλοφορία του, βγάζετε συμπεράσματα που μου φαίνονται λίγο άδικα.
Το να μην αρέσει σε κάποιους fan το νέο ύφος της σειράς, το καταλαβαίνω και το δέχομαι, αλλά το να βγαίνουν κάποιοι και να λένε ότι τα physics είναι... ανύπαρκτα(!!!) χωρίς μάλιστα να έχουν παίξει ΟΥΤΕ ΚΑΝ ένα demo, μου φαίνονεται υπερβολικό και γελοίο. Μήπως βγάζουμε από την μύγα ξύγκι?. Λες και ΟΛΑ τα υπόλοιπα παιχνίδια που κυκλοφορούν έχουν physics ποιότητας υπερυπολογιστών Cray για εξωμίωση σωματιδίων στη NASA...
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να αλλάξει το animation της κίνησης του κεντρικού χαρακτήρα από την στιγμή που στο RE4 ήταν ΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ και φυσικό... Τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή στο RE5 για να σας αρέσει? Να κουτσαίνει?????
Επίσης το ότι ένα παιχνίδι χρησιμοποιεί μηχανή φυσικής Havoc ή Ephoria δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κάνει και σωστή υλοποίηση αυτής. Και το Soul Calibur IV Havoc είχε αλλά η κίνηση ήταν ίδια με του SC2!!. Ας έφταναν τα περισσότερα παιχνίδια αυτής της γενιάς την ποιότητα του RE4 σαν σύνολο και εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος...
Εαν είναι να ψηρίζουμε τόσο πολύ ένα παιχνίδι σαν το RE5, τότε για όλα τα υπόλοιπα που βγήκαν και θα βγουν τι θα έπρεπε να κάνουμε??
+1:1appl::1appl:
WolfRathmA
29-08-2008, 02:47
Μιας και η συζήτηση έχει ανάψει για τα καλά, κάνω post ένα video από μια πρώιμη έκδοση του Resident Evil 4 πριν καταλήξει στο 3rd person shooter που όλοι παίξαμε. Κάποιοι ίσως και να το έχουν ξαναδει.
WMBfgHLkIMo
Θα προτιμούσατε να είχε κυκλοφορήσει έτσι? Εγώ προσωπικά ναι. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν μου άρεσε το RE4 σαν παιχνίδι και πως δεν περιμένω το RE5 με ανυπομονησία.;)
Καλά... έχω μείνει άφωνος με το βίντεο... πραγματικά δηλαδή! Απίστευτο! Μακάρι να κυκλοφορουσε ετσι! Απιστευτο!!
Κι εγώ θα προτιμούσα να είναι περισσότερο survival horror αλλά οι πωλήσεις του RE4 έδειξαν ότι ο κόσμος όχι μόνο δεν το κατέκρινε, αλλά το αποθέωσε κιόλας! Εαν μερικούς δεν τους αρέσει το καινούργιο στυλ, απορώ γιατί συνεχίζουν να το αγοράζουν, να το παίζουν και... να το τερματίζουν φυσικά... Επειδή λέγεται "Resident Evil"?? Όταν δεν μας αρέσει κάτι, ας έχουμε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια να μην το αγοράσουμε και να κρατήσουμε αποστάσεις. Όχι πότε Βούδας πότε Κούδας...
Δεν αναφέρομαι σε κανέναν εδώ μέσα προσωπικά αλλά έχω γνωρίσει πολλά άτομα που έλεγαν ότι δεν τους άρεσε το 4 κι όμως και περισσότερα kills έκαναν από εμένα που μου άρεσε, και περισσότερο χρόνο ασχολήθηκαν...
Γενικά δε ξέρω για τους άλλους τι νομίζουν, αλλά και εγώ είμαι ένας απο αυτούς που θα ήθελε το 4 να ήταν σαν το βίντεο που είδαμε παραπάνω. Όχι ότι το παιχνίδι δεν ήταν καλό. Αλλα τότε που δε παρακολουθούσα και πολύ το ίντερνετ και δεν έβλεπα βιντεακια, περίμενα το resi να είναι σαν τα παλιά resi που παίζαμε. Και απλά ένιωσα μια ξενερα οταν το πήρα και δε το συνέχισα καν.
Όχι όμως οτι δεν ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι.
Και τέλος κάτι που θέλω να πω σε κάποιο μέλος του forum εννοείται φιλικά. Val σχολιάζεις τα physics του RE5, όμως για τα physics του Metal Gear 4 που ήταν για κλάματα ούτε κουβέντα... (διόρθωσε με αν κάνω λάθος). Επίσης για την διαδραστικότητα του παίκτη και του περιβάλλοντος πάλι ούτε λόγος... Στο MGS4 που δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου physics κανείς δεν είπε τίποτα. Έτσι ξαφνικά σας έπιασε όλους ο πόνος γι αυτό το θέμα??
Λοιπον φιλε μου δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης , εννοειται οτι κανουμε φιλικη συζητηση και ειναι ωραιο να ακουγονται οι αποψεις ολων. :)
Να ξεκινησω λεγοντας για πολλοστη φορα οτι εγω το Resident 5 θα το παρω με το που κυκλοφορησει.Οποτε δεν τιθεται θεμα απεχθειας μου προς το παιχνιδι!Ισα ισα μου αρεσει και γι αυτο θα το παρω.Εχω ομως καποια παραπονα.
Και τωρα στο θεμα μας.Εξακολουθεις σε καθε μυνημα σου , και με τη συνεχεια και εγω το ιδιο ( :D ) να επαναλαμβανουμε τα ιδια πραγματα! :D
Εσυ μου λες οτι αφου τα animations ηταν καλα στο resident 4 και πειστικα (που οντως ηταν) , αρα γιατι να τα αλλαξουν?Εγω εδω διαφωνω φιλε μου.Εχουμε περασει σε νεα γενια βιντεοπαιχνιδιων.Δεν μου αρεσει να βλεπω ΟΛΟΙΔΙΑ πραγματα μονιμως.
Επαναλαμβανομαι λοιπον και λεω και εγω παλι αυτο που συνεχεια αναφερω.Δηλαδη επειδη τα animations του resi4 ειναι καλα , αρα να τα χρησιμοποιησουμε και στο resident evil 8?
Δεν ειναι ετσι πιστευω. ;)
Τωρα στο θεμα MGS4 που λες και τα physics.Λοιπον στο resident συμφωνα με οσα εχουμε δει μεχρι στιγμης απο τα demo (που δεν σημαινει οτι ετσι θα ειναι το τελικο παιχνιδι αλλα λεμε τωρα) , το θεμα δεν ειναι οτι δεν εχει physics , αλλα οτι αυτα που εχει ειναι ΛΑΘΟΣ.Τα φρουτα συμπεριφεροντουσαν λες και ηταν κοτρωνες , καμμια σχεση με πραγματικοτητα.Τα animations των εχθρων οταν πεθαινουν ειναι ακριβως ιδια με το resi 4 και γενικα το παιχνιδι περαν του δευτερου παικτη , δεν εχει καινουργια στοιχεια.
Απλα φιλε sasori δεν εχει (μεχρι στιγμης εννοειται παντα δεν καταδικαζουμε) νεα στοιχεια.Τιποτα δεν εχει αλλαξει.Το ιδιο στυλ εχθρων , το ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ gameplay , οι ιδιες κινησεις , το ιδιο μοτιβο.
Τωρα επειδη εβαλες το MGS4 στην κουβεντα.Κανε μια συγκριση MGS3 και MGS4.Η διαφορα μεταξυ των δυο τιτλων , ειναι το λιγοτερο ΧΑΟΤΙΚΗ σε ολους τους τομεις.Εντελως διαφορετικο control scheme , τουλαχιστον 20 καινουργιες κινησεις , απειρα καινουργια στοιχεια gameplay , πολλοι καινουργιοι εχθροι και ελεεινα μεγαλος αριθμος καινουργιων gadgets και οπλων.Η δουλεια που εχει γινει στο MGS4 ειναι οχι απλα ενα facelifting γραφικων , αλλα ολοκληρωτικη αλλαγη.
Physics τρομερης ποιοτητας δεν εχει το MGS4, οχι και συμφωνω μαζι σου οτι δεν υπαρχει μεγαλη ποικιλια στα physics.Ομως οσα physics εχει , ειναι εντελως καινουργια (παλια δεν υπηρχε απολυτως κανενα) και ειναι ΣΩΣΤΑ.Τα κουτακια της κοκα-κολα εχουν τα σωστα physics , τα μπουκαλια το ιδιο , οι κουβαδες επισης , oi εχθροι , τα αυτοκινητα κλπ κλπ.Σε αυτα προσθεσε και την απιστευτη ποικιλια animations που εχει γινει για το παιχνιδι (και μιλαω για τα παντα , απο τα gekko , μεχρι τα frogs , τα 7 bosses κλπ κλπ... μονο για το reload των οπλων, ο snake εχει 60 διαφορετικα animations)
Για εμενα το resident 5 εχει ενα μεγαλο προβλημα.Δεν προσφερει τιποτα καινουργιο περα απο περισσοτερα πολυγωνα και καλυτερα textures σε σχεση με το resident 4.Kαι αυτο εμενα με ξινιζει υπερβολικα , γιατι μου μοιαζει με ευκολη λυση και "αρπαχτη".Εγω θελω το next gen να προσφερει κατι περισσοτερο απο πιο ομορφα γραφικα , να προσφερει ολοκληρωτικη αλλαγη και νεα στοιχεια gameplay.Ξαναλεω οτι θα το παρω, απλα αυτο μεχρι στιγμης ειναι αδιαμφισβητητο γεγονος και ελπιζω να προσφερει κατι περισσοτερο απο αυτα που μας εχουν δειξει μεχρι τωρα. :)
desperate_gamer
29-08-2008, 03:12
Να ξεκινησω λεγοντας για πολλοστη φορα οτι εγω το Resident 4 θα το παρω με το που κυκλοφορησει.
Μου φαίνεται άργησες 3-4 χρονάκια... :angry::angry::angry:
klepidas
29-08-2008, 03:15
^^έγραψες
ειναι αργα....εκανα ενα λαθακι αμεσως!! :D
Exoskeletor
29-08-2008, 03:27
re darkuss ti mou les tora. an mou to edeixnes to video ayto k mou eleges pos etsi tha eine to 5 tha sou elega gamato apo kathe apopsi. k ayto htan to 4?? kai oute oi pistes aytes ipirxan e? kala pos kataferan k to 4 telika eixe toso xeirotera grafika?
Val θα συμφωνίσω μαζί σου σε κάποια πράγματα, αλλά όσο αναφορά τη σύγκριση MGS και RE, να παραθέσω ότι στην περίπτωση του RE το επόμενο βήμα έγινε στην προηγούμενη γενιά. Όπως λες κι εσύ ότι οι διαφορές μεταξύ MGS3 και MGS4 είναι χαοτικές, έτσι λέω κι εγώ ότι οι διαφορές του Code Veronica με του RE4 είναι επίσης η μέρα με τη νύχτα. Απλά επειδή η αλλάγή του MGS έγινε στην καινούργια γενιά γι αυτό ίσως μας φαίνεται και πιο μεγάλη...
Εγώ μπήκα στον κόπο να γράψω επειδή κυρίως δεν έχει κυκλοφορίσει ακόμα το παιχνίδι. Αν όμως σκεφτούμε ότι πολλές σειρές παιχνιδιών όπως Devil May Cry, Rathcet & Clank, Gran Turismo, Halo, Soul Calibur, φέρουν ελάχιστες ή και ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ διαφορές εκτός από ρετουσάρισμα γραφικών, τότε για μένα η σειρά RE με το RE4 έκανε ένα μεγάλο ΜΠΑΜ και μπράβο τους, μαγκιά τους που πήραν αυτό το ρίσκο.
Τώρα όσο αναφορά το MGS4, το έχω τερματίσει κι εγώ το παιχνίδι και θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω στο ότι οι διαφορές με το 3 είναι χαοτικές, τουλάχιστον σε επίπεδο gameplay. Εγώ πέρα από την ελεύθερη κάμερα τρίτου προσώπου, δεν είδα τρελές διαφορές από τα προηγούμενα. Και μάλιστα το συγκεκριμένο feature προστέθηκε στο MGS3 Subsistence στην προηγούμενη γενιά για όσους θυμούνται... Τώρα αν κάποιοι εννοούν σημαντική διαφορά το ανανεωμένο σύστημα καμουφλάζ, εγώ πάω πάσο. Επίσης αν είναι να είμαστε τόσο σχολαστικοί στο πως πέφτουν τα φρούτα, τα ραπανάκια ή τα μπρόκολα σε ένα παιχνίδι τότε, τους εχθρούς στο MGS4 τους είδατε πως πέφτουν?? Πληροφοριακά, έρειξα χειροβομβίδα σε δυο στρατιώτες που πήγαιναν πλάι πλάι και έκαναν γκελ στον αέρα και οι δυο με το ΙΔΙΟ ακριβώς animation! Νομίζω ότι καλύτερη δουλειά έγινε με τις κόκα κόλες παρά σε κάτι τόσο σημαντικό! Δηλαδή αν δεν είναι αυτό απαράδεκτο τότε τι είναι? Τουλάχιστον στο RE4 είχε παραπάνω ποικιλία...
Τέλος, δεν θέλω να παρεξηγηθώ, μου άρεσε πολύ το MGS4. Αλλά αν είναι να κολλάω σε τέτοιες λεπτομέριες, τότε το μόνο παιχνίδι που θα αγόραζα γι αυτή τη γενιά θα ήταν το Little Big Planet...
re darkuss ti mou les tora. an mou to edeixnes to video ayto k mou eleges pos etsi tha eine to 5 tha sou elega gamato apo kathe apopsi. k ayto htan to 4?? kai oute oi pistes aytes ipirxan e? kala pos kataferan k to 4 telika eixe toso xeirotera grafika?
Χάλια γραφικά το RE4 είχε στο PS2 και στο PC. Στο Gamecube φίλε μου έσπερνε...
Το βιντεάκι που είδες, ήταν από πρόημη έκδοση στο Gamecube επίσης.
Val θα συμφωνίσω μαζί σου σε κάποια πράγματα, αλλά όσο αναφορά τη σύγκριση MGS και RE, να παραθέσω ότι στην περίπτωση του RE το επόμενο βήμα έγινε στην προηγούμενη γενιά. Όπως λες κι εσύ ότι οι διαφορές μεταξύ MGS3 και MGS4 είναι χαοτικές, έτσι λέω κι εγώ ότι οι διαφορές του Code Veronica με του RE4 είναι επίσης η μέρα με τη νύχτα. Απλά επειδή η αλλάγή του MGS έγινε στην καινούργια γενιά γι αυτό ίσως μας φαίνεται και πιο μεγάλη...
Εγώ μπήκα στον κόπο να γράψω επειδή κυρίως δεν έχει κυκλοφορίσει ακόμα το παιχνίδι. Αν όμως σκεφτούμε ότι πολλές σειρές παιχνιδιών όπως Devil May Cry, Rathcet & Clank, Gran Turismo, Halo, Soul Calibur, φέρουν ελάχιστες ή και ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ διαφορές εκτός από ρετουσάρισμα γραφικών, τότε για μένα η σειρά RE με το RE4 έκανε ένα μεγάλο ΜΠΑΜ και μπράβο τους, μαγκιά τους που πήραν αυτό το ρίσκο.
Τώρα όσο αναφορά το MGS4, το έχω τερματίσει κι εγώ το παιχνίδι και θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω στο ότι οι διαφορές με το 3 είναι χαοτικές, τουλάχιστον σε επίπεδο gameplay. Εγώ πέρα από την ελεύθερη κάμερα τρίτου προσώπου, δεν είδα τρελές διαφορές από τα προηγούμενα. Και μάλιστα το συγκεκριμένο feature προστέθηκε στο MGS3 Subsistence στην προηγούμενη γενιά για όσους θυμούνται... Τώρα αν κάποιοι εννοούν σημαντική διαφορά το ανανεωμένο σύστημα καμουφλάζ, εγώ πάω πάσο. Επίσης αν είναι να είμαστε τόσο σχολαστικοί στο πως πέφτουν τα φρούτα, τα ραπανάκια ή τα μπρόκολα σε ένα παιχνίδι τότε, τους εχθρούς στο MGS4 τους είδατε πως πέφτουν?? Πληροφοριακά, έρειξα χειροβομβίδα σε δυο στρατιώτες που πήγαιναν πλάι πλάι και έκαναν γκελ στον αέρα και οι δυο με το ΙΔΙΟ ακριβώς animation! Νομίζω ότι καλύτερη δουλειά έγινε με τις κόκα κόλες παρά σε κάτι τόσο σημαντικό! Δηλαδή αν δεν είναι αυτό απαράδεκτο τότε τι είναι? Τουλάχιστον στο RE4 είχε παραπάνω ποικιλία...
Τέλος, δεν θέλω να παρεξηγηθώ, μου άρεσε πολύ το MGS4. Αλλά αν είναι να κολλάω σε τέτοιες λεπτομέριες, τότε το μόνο παιχνίδι που θα αγόραζα γι αυτή τη γενιά θα ήταν το Little Big Planet...
Μα εγω δεν ειπα ποτε οτι το resident 4 δεν εκανε μεγαλο μπαμ!Εννοειται οτι εκανε.Ομως και το MGS2 εκανε αντιστοιχα μεγαλο μπαμ σε σχεση με το MGS.Γενικα ολα τα MGS που εμπαιναν σε νεα γενια ειχαν τρομερες και τεραστιες αλλαγες.Εξαιρεση ισως το mgs3 το οποιο ομως βγηκε στο ιδιο gen με το mgs2.Και εκει ομως ειχε πολυ μεγαλες διαφορες, οχι τοσες πολλες βεβαια.
Τωρα για το MGS4 εαν μυ λες οτι το παιχνιδι πανω-κατω παιζει οπως τα παλια , μαλλον δεν θυμασαι καθολου τα παλια.Και δεν μλαω για το octocamo μονο.Ολοκληρο το shooting αλλαξε εντελως , το stealth αλλαξε εντελως μιας και σου επιτρεπει πλεον πολυ μεγαλυτερη ποικιλια.Παρα πολλες καινουργιες κινησεις , gadgets και οπλα οπως ανεφερα το καθενα με τα δικα του στοιχεια gameplay τα οποια σε βοηθουν να παιξεις πιο action.(MKii ενα παραδειγμα)
5 διαφορετικα περιβαλλοντα το καθεενα με διαφορετικα elements που παιζουν ρολο στο hide and seek.Πιλοταρεις Metal Gear για πρωτη φορα.
Εαν θες να το δεις πιο απλα , πηγαινε και προσπαθησε να παιξεις mgs3 subsistence, και θα δεις οτι ολα τα κουμπια και οι κινησεις ειναι διαφορετικες.Αλλα μην το κανουμε mgs4 εδω.
Σου ειπα , επειδη το resi 4 εκανε μεγαλη διαφορα , αυτο δεν παει να πει οτι μεχρι εκει παει και τελειωσε.Βελτιωση και εξεληξη πρεπει να ειναι συνεχης.Και ιδιως οταν μιλαμε για μια νεα γενια hardware που σου προσφερει ακομα περισσοτερες δυνατοτητες για κατι καινουργιο και φρεσκες ιδεες.
Εγώ σου είπα ότι συμφωνώ για την εξέληξη. Αυτό που θέλω να πω είναι να μην κολλάμε σε πολύ μικρές λεπτομέρειες. Αυτό που μου έμεινε είναι πχ τα φρούτα :badpc: :banghead: που ανέφερε κάποιος πιο πριν. Ήμαρτον...
ωραια κι εγω αυτην την εξεληξη θελω απο το resi5! ;) απλα δεν βλεπω αναλογα βηματα.
elysianwarrior
29-08-2008, 18:13
Εγώ σου είπα ότι συμφωνώ για την εξέληξη. Αυτό που θέλω να πω είναι να μην κολλάμε σε πολύ μικρές λεπτομέρειες. Αυτό που μου έμεινε είναι πχ τα φρούτα :badpc: :banghead: που ανέφερε κάποιος πιο πριν. Ήμαρτον...
Σορρυ ρε φιλε αν σε προσβαλα με την αποψη μου αλλα δεν μου κολαει να ξεφυτρωνουν σφαιρες αιωρουμενες μεσα απο zompie που σκοτωνεις,και δεν ειναι λεπτομερια σε πληροφωρο, εαν εβρισκες τα πυρομαχικα σου με πιο ρεαλιστικο τροπο θα δεις πως θα αλαζε και η στρατηγικη σου μεσα στο παιχνιδι,και ναι ειναι φρουτακια ρε φιλε μηπως στο επομενο RE θα βγαζει και κανονακι για την επομενη πιστα δηλαδη?
Εσενα μπορει να σε αρεσει αυτο εμενα ομως οχι και το ειπα ξεκαθαρα ειναι η αποψη μου και ειπα και πως θα το παιξω και το περιμενω σαν αρωστος γιατι γραφει RESIDENT EVIL και παιζω τα παιχνιδια της σειρας απο τοτε που βγηκε το 1 στο playstation αλλα εχω και το καθε δικαιωμα οπως ολοι εδω να κανω την κριτικη μου συμφωνα με αυτα που εχω δει,αλλα οπως ειπα και κατι ακομα μακαρι να κανω λαθος και να ειναι το καλυτερο resident που θα εχω παιξει και να με κανει να κλιστω στο σπιτι μεχρι να το τερματισω.
marzel19
29-08-2008, 19:43
Πω πω βαράνε κανονιές στο forum! Τα physics και το gameplay του Resident Evil 5 έχουν γίνει μήλον την Έριδος. Φαντάσου να μας παρατηρούσε η Capcom. Θα ήταν ιδιαίτερα περήφανη με τις δηλώσεις του τύπου "δεν μου αρέσουν τα όπλα, τα physics, το animation, τα φρούτα-κοτρόνες αλλά θα το αγοράσω"!
"δεν μου αρέσουν τα όπλα, τα physics, το animation, τα φρούτα-κοτρόνες αλλά θα το αγοράσω"!
:1appl: Αυτό ακριβώς έλεγα κι εγώ...
:1appl: Αυτό ακριβώς έλεγα κι εγώ...
Πω πω βαράνε κανονιές στο forum! Τα physics και το gameplay του Resident Evil 5 έχουν γίνει μήλον την Έριδος. Φαντάσου να μας παρατηρούσε η Capcom. Θα ήταν ιδιαίτερα περήφανη με τις δηλώσεις του τύπου "δεν μου αρέσουν τα όπλα, τα physics, το animation, τα φρούτα-κοτρόνες αλλά θα το αγοράσω"!
Μισο λεπτο παιδια , ωραια τα καυστικα σχολια , αλλα αρκει να μην το παρατραβαμε. :)
Δεν καταλαβαινω γιατι σας ακουγεται τοσο παραξενο αυτο το πραγμα?Οπως και εσεις οι ιδιοι αλλα και εγω μαζι σας ειπαμε , αυτα που αναφερουμε , προκειται για λεπτομερειες.Το resident evil 4 μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ.Και ακομα και σημερα εαν μου ελεγες να κατσω να το παιξω , θα το επαιζα με μεγαλη ευχαριστηση.
Μου αρεσει το gameplay του και γι αυτο θελω να παρω και το 5.
Απο εκει και περα ομως , δεν καταλαβαινω γιατι θα επρεπε να κλεισω τα ματια μου , να φορεσω παρωπιδες , και να μην επιθυμω το κατι παραπανω απο το resident 5.Ναι λεπτομερειες , αλλα αυτες οι λεπτομερειες και καποιες μικροαλλαγες , μπορει να κανουν το resident evil 5 να μοιαζει εξισου εντυπωσιακο και πρωτοποριακο οσο ηταν το 4 για την εποχη του.
Δηλαδη αυτο δεν θα σας αρεσε εσας?
Δεν ειπα ποτε οτι δεν μου αρεσει το παιχνιδι , απλα οτι θα μου αρεσε ακομα περισσοτερο εαν ειχε καποια παραπανω καινουργια στοιχεια.Δεν νομιζω να ειναι τοσο υπερβολικη η αποψη μου. ;)
marzel19
29-08-2008, 22:01
Το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά είναι πραγματικά κρίμα να αφιερώνουμε τόσα πολλά posts στα αρνητικά του RE5. Εάν όντως πρόκειται για must buy τίτλο τότε να αναφέρουμε τα θετικά του σημεία και τη θετική κληρονομιά που έχει αποκτήσει από το 4. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι δεν νοσταλγώ το παλιό ύφος απλώς υπερασπίζομαι ΚΑΙ το καινούργιο (και το κατανοώ από μεριάς Capcom). Καλώς ή κακώς οι καιροί αλλάζουν. Ίσως το 5 να ήταν καλύτερο εάν βασίζονταν στο ύφος των πρώτων τίτλων. Ίσως όμως και να καταντούσε παλιομοδίτικος και απογοητευτικός (βλέπε Silent Hill).
Το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά είναι πραγματικά κρίμα να αφιερώνουμε τόσα πολλά posts στα αρνητικά του RE5. Εάν όντως πρόκειται για must buy τίτλο τότε να αναφέρουμε τα θετικά του σημεία και τη θετική κληρονομιά που έχει αποκτήσει από το 4. Καλώς ή κακώς οι καιροί αλλάζουν. Ίσως το 5 να ήταν καλύτερο εάν βασίζονταν στο ύφος των πρώτων τίτλων. Ίσως όμως και να καταντούσε παλιομοδίτικος και απογοητευτικός (βλέπε Silent Hill).
Οχι οχι εγω δεν θελω να γυρισει στο παλιομοδιτικο στυλ.Ειμαι της αποψης οτι η αλλαγη που εγινε με το resi 4 ηταν πολυ καλη και σωστη κινηση.Οποτε καλα κανουν και συνεχιζουν στο ιδιο μοτιβο.Απλα ας δοκιμασουν να το εξεληξουν ακομα παραπερα! ;)
Τα θετικα ηταν τα πρωτα που ανεφερα!Μετα ειπα τα αρνητικα!Για να θυμισω :
Εγω ενα θετικο (σε αντιθεση με πολλους) που βρισκω στο resi 5 και το εχω ξαναπει , εαν το υλοποιησουν σωστα ,ειναι το παιχνιδι με το φως του ηλιου που σε τυφλωνει με αποτελεσμα να μην εχεις ορατοτητα για καποια δευτερολεπτα σε σκοτεινα δωματια.Αυτο ειναι πολυ εξυπνη ιδεα αρκει οπως ειπα να την εκμεταλλευτουν εξυπνα.
Επισης θετικο που το εχω αναφερει και αυτο ειναι η υπαρξη co-op. ;)
marzel19
29-08-2008, 22:11
Εγώ πιστεύω ότι το Demo που παροουσιάστηκε αδικεί το παιχνίδι καθώς υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι του που δεν έχουμε δει.
Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα περιβάλλοντα (πιο κλειστοφοβικά) να εξερευνήσεις και σίγουρα υπάρχουν και άλλα στοιχεία του gameplay που δεν έχουμε δει (θεωρώ πως το παιχνίδι με το φως δεν παρουσιάστηκε επαρκώς).
Εγώ πιστεύω ότι το Demo που παροουσιάστηκε αδικεί το παιχνίδι καθώς υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι του που δεν έχουμε δει.
Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα περιβάλλοντα (πιο κλειστοφοβικά) να εξερευνήσεις και σίγουρα υπάρχουν και άλλα στοιχεία του gameplay που δεν έχουμε δει (θεωρώ πως το παιχνίδι με το φως δεν παρουσιάστηκε επαρκώς).
Kαλα εννοειται οτι θα εχει και αλλα περιβαλλοντα.Ειπαμε οτι λεμε , ειτε θετικο , ειτε αρνητικο , βασιζεται στα -ομολογουμενως- περιορισμενα σκηνικα που μας εχει επιτρεψει η Capcom.
Που ξερεις , μπορει και να κανει το μπαμ που εγω παρακαλαω να κανει και απλα να μας το κρατανε εκπληξη , οπως εκανε ο Κοτζιμα με το MGS4 που ηταν γεματο εκπληξεις.
Ποτε δεν ξερεις! ;)
Να ειστε σιγουροι οτι παρακαλαω να βγαινω λαθος οταν κανω κριτικη αρνητικη.Χαζος ειμαι να μην θελω να ευχαριστηθω παιχνιδια που λατρευω? :D
elysianwarrior
30-08-2008, 01:24
Και εγω μαζι σου valkyre συμφωνω απολυτα και εμενα μου αρεσε η αλαγη στο 4 αλλα στο 5 επρεπε να σπρωξουν παραπανω τα πραγματα,το resident evil καποτε ηταν ονομα που σε αναγκαζε να παρεις μια κονσολα μονο για αυτο το παιχνιδι ελπιζω να αξιζει και το 5 για να αντεξει την βαρια κληρονομια της σειρας αλλα και να την παει ενα βημα πιο περα και παντα η κριτικη γινεται συμφωνα με οτι μας εχει διξει η capcom δεν υπαρχει απολυτωτητα αποψεων μιας και το παιχνιδι εχει αρκετη αναπττυξη ακομα.
Και για να βαλουμε λιγο τα πραγματα στη θεση τους επιδει προανεφερα για το "μυαλο" που λεγεται shinji mikami και το σημερινο παραγωγο του 5 Τακετσι και για να καταλαβεται σε γενικες γραμες τι θελει να ειδιωξει ωριστε και ενα interview που ειχαι δωσει και ειναι διαφωτιστικο σε μερικα πραγματα.
32758
(http://www.gametrailers.com/player/32758.html)
Ειμαι ο μονος που απο τα video του re5 νομιζω οτι βλεπω ακριβως το ιδιο παιχνιδι με το 4 απλα με καλητερα γραφικα?
Ειμαι ο μονος που απο τα video του re5 νομιζω οτι βλεπω ακριβως το ιδιο παιχνιδι με το 4 απλα με καλητερα γραφικα?
Ama diabaseis olo to thread 8a katalabeis pos oxi, den eisai o monos:)
marzel19
30-08-2008, 20:04
Όντως διάβασε όλο το thread γιατί άμα ξαναξεκινήσουμε την ίδια συζήτηση θα φάμε άλλα 100 posts.
konstantinos
30-08-2008, 21:23
Tο παιχνιδι θα αξιζει σιγουρα για μενα κ ετoιμαζουν κ collectors edition.
marzel19
30-08-2008, 22:26
Θα τρέξω να τη πάρω τότε!
A big gripe for some Western players about Resident Evil 5 is that the game uses RE4's controls. Those feel, critics say, dated in all the recent advancements in how players interact with gamers. No wonder, while at E3, Capcom producer Jun Takeuchi hinted that (http://kotaku.com/5025630/dont-be-surprised-if-there-are-re5-controls-surprises) Resident Evil 5 would be getting a revamped control scheme, going as far to say: "So don't be surprised if at the Tokyo Game Show, the controls are different... I'm not confirming or denying anything, but we like to surprise people." After the Microsoft Media Briefing, Takeuchi confirmed that RE5's new controls will be on the TGS showroom floor. While he didn't go into any great detail about the changes, he did refer to them as "Gears-like" controls.
We've been hearing rumblings that the new controls will bring run-and-gun style play to Resident Evil — quite a big change for the traditional walk-stop-shoot RE approach.
[Pic (http://cache.daylife.com/imageserve/094Efi12XS9ES/610x.jpg)]
http://kotaku.com/5044077/capcom-confirms-resident-evil-5-controls-change
Αρα λοιπον δεν ειναι τυχαιο οτι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ειχαν τα συγκεκριμενα παραπονα που ασχολουμαστε σε ολες αυτες τις σελιδες!
Και χαιρομαι παρα πολυ που η Capcom και οσχεδιαστης του παιχνιδιου λαμβανουν υποψιν τα παραπονα και θα αλλαξουν τα controls σε κατι πιο "φρεσκο"! :D
Aρκει φυσικα να μην υπερβαλλουν και καταληξουν στο αλλο ακρο , δηλαδη το παιχνιδι να μην εχει χαρακτηρα και να παιζει εντελως σαν ears ή οποιο αλλο shooter.Αλλα δεν νομιζω οτι θα κανουν τετοια χαζομαρα! ;)
Good news for me. ;)
marzel19
02-09-2008, 12:46
Είναι πολύ πιθανό η Capcom να εισάκουσε τις προσευχές των fans αλλά, είναι επίσης πιθανό η συγκεκριμένη επιλογή να είχε γίνει εδώ και καιρό αλλά απουσία τελικής υλοποίησης (και για να κόψουν αντιδράσεις) επέλεξαν το παλαιότερο σύστημα. Ένα σύστημα controls δεν αλλάζει από τον ένα μήνα στον άλλο!
To ιδιο νεο απο IGN
Capcom has confirmed that Resident Evil 5 (http://ps3.ign.com/objects/734/734381.html)'s control system is to undergo an overhaul, with a revised scheme to be unveiled at this October's Tokyo Game Show.
While Resident Evil 5 looks set to be one of the most attractive titles when it hits both Xbox 360 and PlayStation 3 early next March, there have been some misgivings about its rehashing of the now-dated control scheme introduced in 2005's Resident Evil 4.
Following rumours it would be replaced, the games producer Jun Takeuchi – speaking at the recent Microsoft Media Briefing, at which Kotaku were in attendance (http://kotaku.com/5044077/capcom-confirms-resident-evil-5-controls-change) - confirmed that the changes would be made public at the imminent Tokyo Game Show.
With Takeuchi referring to the new system as similar to Gears of War, expect a new duck and cover system to replace the classic Resident Evil style of stop and shoot. How the changes will affect the slow tension engendered by the older system that's been a series staple remains to be seen, but we'll be bringing you full impressions from the Tokyo Game Show this October.
http://ps3.ign.com/articles/906/906949p1.html
Dragonpaul
04-09-2008, 23:59
Με πολυ σκεπτικισμο, πλεον, για το μελλον του παιχνιδιου, παραθετω το link απο το gameover.gr
http://gameover.gr/news/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%C E%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%C F%8D-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-RE-5.5791.html
Νομιζω οτι το παιχνιδι κινδυνευει -αμεσα πλεον- να χασει την ταυτοτητα του. Δε με πειραζει να ειναι πιο γρηγορη η δραση, αρκει αυτο να μην επιδρασει κατα του παραγοντα "τρομος". Και πολυ φοβαμαι οτι αν εχει τον χειρισμο του GOW....
jorgedept
05-09-2008, 00:06
Αντιγράφει τον χειρισμό του Gears.
Απλά ΕΛΕΟΣ.
Συγγνώμη αλλά εγώ νόμιζα πως δεν σας άρεσε ο χειρισμός του a la RE4? Tώρα που πάνε να τον αλλάξουν πάλι σας κακοφαίνεται? :p
Οπως ειπα για εμενα μια αναβαθμιση του χειρισμου ειναι ευπροσδεκτη , αρκει να μην χασει την ταυτοτητα του το παιχνιδι και απο survival horror γινει shooter.
Συνεχιζω να πιστευω οτι δεν θα κανουν αυτο το λαθος στην Capcom....
personGR
05-09-2008, 01:59
Αντιγράφει τον χειρισμό του Gears.
Απλά ΕΛΕΟΣ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η ανυσηχία...
Ούτως ή άλλως τα παιχνίδια είναι πάνω-κάτω ίδια στο Gameplay (θυμάστε τι σημαίνει ή μόνο για zombies και τρόμο ξέρετε να μιλάτε :frog::frog::frog::frog::frog: )
desperate_gamer
05-09-2008, 02:18
Εγώ πάντως όταν το Uncharted (με αυτού του είδους το χειρισμό) έβγαλε τα ζόμπι, πάλι πάνω μου τα έκανα, επομένως δεν νομίζω το Resi να έχει πρόβλημα :giggle:
WolfRathmA
05-09-2008, 02:43
Εγώ πάντως όταν το Uncharted (με αυτού του είδους το χειρισμό) έβγαλε τα ζόμπι, πάλι πάνω μου τα έκανα, επομένως δεν νομίζω το Resi να έχει πρόβλημα :giggle:
XAxaxaxaxaxaxa :rofl::rofl::rofl::rofl:
Και εγω το ιδιο!
marzel19
05-09-2008, 03:08
Χειρισμό που θα μοιάζει με αυτόν του Gears (που είναι ολόκληρη σχολή που δεν εγκαινίασε το Gears)! Μην αρχήσετε πάλι γκρίνιες. Δεχθείτε αυτό που σας δίνουν.
pictorino
05-09-2008, 10:29
δεν πιστεύω ότι με διαφορετικό χειρισμό θα χάσει όπως και νά'χει τον horror χαακτήρα του
greekteo
05-09-2008, 18:00
Το νεο περι αλλαγης στον χειρισμο στα ελληνικα απο Gameover.
Ανασχεδιασμένο σύστημα χειρισμού για το RE 5
Το gameplay του νέου Resident Evil θα προσεγγίζει αυτό του Gears Of War.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Kotaku φαίνεται πως το άκρως αναμενόμενο Resident Evil 5 θα φέρει, τελικά, σημαντικές αλλαγές στον τομέα του χειρισμού. Όπως αναφέρθηκε στο εν λόγω site, ο producer της Capcom Jun Takeuchi είπε πως εργάζονται πάνω σε ένα εντελώς ανασχεδιασμένο σύστημα χειρισμού για το νέο κεφάλαιο της πασίγνωστης survival horror σειράς, παρομοιάζοντάς το μάλιστα με αυτό του Gears Of War. Τέλος, υπαινίχθηκε πως αυτό το νέο σύστημα χειρισμού πιθανότατα θα παρουσιαστεί την έκθεση του Τόκιο που θα διεξαχθεί στις 9 Οκτωβρίου. Αναμονή λοιπόν μέχρι να δούμε αν θα μπορούμε πλέον να πυροβολούμε και να κινούμαστε ταυτόχρονα…
Gameover (http://www.gameover.gr/news/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%C E%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%C F%8D-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-RE-5.5791.html)
Dragonpaul
05-09-2008, 22:28
Χειρισμό που θα μοιάζει με αυτόν του Gears (που είναι ολόκληρη σχολή που δεν εγκαινίασε το Gears)! Μην αρχήσετε πάλι γκρίνιες. Δεχθείτε αυτό που σας δίνουν.
Κοιτα Μarzel.... Συζηταμε... Δεν γκρινιαζουμε. Τουλαχιστον απο το δικο μου post δε νομιζω να καταλαβες κατι τετοιο. Αλλο ο σκεπτικισμος και αλλο η γκρινια.
Για το παιχνιδι τωρα.... Εγω ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι κατι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Και θα το παρω απο την πρωτη μερα. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν θα εχει χασει στοιχεια απο το αυθεντικο gameplay των RE. Ηδη απο το 4 συμβαινει αυτο, που σημειωτεον, το θεωρω ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει (στο Game Cube).
Οσο για το "δεχθειτε αυτο που σας δινουν", εισαι λαθος. Μονο με το feedback και τις "απαιτησεις" βελτιωνονται καποια πραγματα και δε μενουν στασιμα ή ελαφρως καλυτερα. Και αυτο "κουμπωνει" σε πολλα πραγματα στη ζωη και οχι μονο στα παιχνιδια.
Κοιτα Μarzel.... Συζηταμε... Δεν γκρινιαζουμε. Τουλαχιστον απο το δικο μου post δε νομιζω να καταλαβες κατι τετοιο. Αλλο ο σκεπτικισμος και αλλο η γκρινια.
Για το παιχνιδι τωρα.... Εγω ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι κατι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Και θα το παρω απο την πρωτη μερα. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν θα εχει χασει στοιχεια απο το αυθεντικο gameplay των RE. Ηδη απο το 4 συμβαινει αυτο, που σημειωτεον, το θεωρω ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει (στο Game Cube).
Οσο για το "δεχθειτε αυτο που σας δινουν", εισαι λαθος. Μονο με το feedback και τις "απαιτησεις" βελτιωνονται καποια πραγματα και δε μενουν στασιμα ή ελαφρως καλυτερα. Και αυτο "κουμπωνει" σε πολλα πραγματα στη ζωη και οχι μονο στα παιχνιδια.
Σωστος ο Παυλος , και εγω συμφωνω με αυτην την αποψη.Δεν νομιζω οτι πρεπει να δεχομαστε οτι μας προσφερουν , οπως μας το προσφερουν ασυζητητι.Και αυτο δεν το λεω για το resi 5 συγκεκριμενα , αλλα για ολα τα παιχνιδια.Η κριτικη (αρκει να μην γινεται παραλογη) ειναι καλο , διοτι βελτιωνει τα προιοντα που θα ερθουν μετα! :)
WolfRathmA
25-09-2008, 04:20
Resident Evil 5 baddies confirmed: Albert Wesker, Excella Gionne
(http://ps3.qj.net/Resident-Evil-5-baddies-confirmed-Albert-Wesker-Excella-Gionne/pg/49/aid/124313)
Famitsu scans have revealed two new characters set to join the PS3 and Xbox 360's Resident Evil 5 cast. Chris Redfield's little outing in Africa couldn't get any better as his age-old nemesis is back for another bout. Yes, Albert Wesker is indeed to appear in RE5.
I'm sure you guys remember him - first seen in Resident Evil, then appeared again in RE: Code Veronica, RE Zero, RE4, and of course, played a pivotal role in Umbrella Chronicles. Oh, and the RE: Extinction movie too.
Wesker has always been around - so seeing him now in RE5 may not come as a surprise. If RE6 were to be set in the planet Jupiter in the year 2047, you can bet Wesker would also be there... as would his trademarked sunglasses.
The other character confirmed for Capcom's RE5 is one Excella Gionne. She's the president in the African headquarters of TriCell paharmaceutical. As you can expect from middle-aged corporate women, she wears quite a revealing dress and has a tight bun. Like... hair bun "bun," of course, not... oh you get what I mean.
More details from the scan reveal that the online co-op mode will put teamwork as a prime gameplay mechanic, saying that if either of your characters die, the game ends for both.
http://img.qj.net/uploads/articles_module/124313/re5-famitsu_qjgenth.gif?297716
marzel19
26-09-2008, 18:52
Δεν ξέρω κατά πόσο τα παρακάτω ισχύουν αλλά έχουν διαρρεύσει στο νετ . Προέρχονται από το τεύχος του περιοδικού EGM που πρόκειται να κυκλοφορήσει. Περιέχει αρκετά spoilers οπότε καλύτερα να το βάλω σε link για όποιον θέλει!
Link: http://www.gameplayer.com.au/gp_documents/RE5-Leak.aspx?Page=1
+rep!
Mpravo poli kalo find!
http://wa4.images.onesite.com/capcom-unity.com/user/s-kill/large/re5_4.jpg
http://wa2.images.onesite.com/capcom-unity.com/user/s-kill/large/re5_1.jpg
http://wa2.images.onesite.com/capcom-unity.com/user/s-kill/large/re5_3.jpg
http://wa3.images.onesite.com/capcom-unity.com/user/s-kill/large/re5new.jpg
E oxi re paidia , den ftanei pou piran ola ta animations apto resi4, piran kai ayta ta toksa pou eixan oi "monaxoi" sto kastro tou Salazar, ayto pou rixnei 2 velh...8a mporousan na valoun kana monokano ketsi, ti toksa?? Pou vrikan oi afrikanoi toksa tou mesaiona??
E oxi re paidia , den ftanei pou piran ola ta animations apto resi4, piran kai ayta ta toksa pou eixan oi "monaxoi" sto kastro tou Salazar, ayto pou rixnei 2 velh...8a mporousan na valoun kana monokano ketsi, ti toksa?? Pou vrikan oi afrikanoi toksa tou mesaiona??
Κάτσε ρε συ, δεν έχεις δει κάτι αφρικάνους στο δρόμο, στα φανάρια να πουλάνε τόξα? Αυτοί που τα βρήκαν? :p :p Πέρα από την πλάκα κι εμένα με έχει χαλάσει που μοιάζει με ένα Resident Evil 4 με τρομερά γραφικά, από τα καλύτερα που έχω δει ποτέ για την ακρίβεια και με setting την Αφρική. Θα το ήθελα λίγο αλλαγμένο. Αλλά τι να κάνουμε, πάνω απ' όλα είναι Resident Evil. Ελπίζω μόνο να είναι τρομαχτικό!
Η δευτερη φωτο μου θυμιζει το motocrossmaniacs στο gameboy! χαχα :D
Κάτσε ρε συ, δεν έχεις δει κάτι αφρικάνους στο δρόμο, στα φανάρια να πουλάνε τόξα? Αυτοί που τα βρήκαν? :p :p Πέρα από την πλάκα κι εμένα με έχει χαλάσει που μοιάζει με ένα Resident Evil 4 με τρομερά γραφικά, από τα καλύτερα που έχω δει ποτέ για την ακρίβεια και με setting την Αφρική. Θα το ήθελα λίγο αλλαγμένο. Αλλά τι να κάνουμε, πάνω απ' όλα είναι Resident Evil. Ελπίζω μόνο να είναι τρομαχτικό!
Xaxaxaxaxaxa!
+rep, mouftiakses to kefi toutin ti vroxeri mera!
pictorino
27-09-2008, 21:17
φορτηγά,μηχανές κτλ βλέπω,είπαμε να έχει γρήγορη δράση αλλά ελπίζω να υπάρχει περισσότερος τρόμος και λιγότερες πίστες με μηχανοκίνητα μέσα,πως τρομάζεις όταν είσαι σε τζιπ και έχεις απέναντι ένα φορτηγό ζόμπι?δε λέω,σα δράση θα είναι καλή αλλά θέλουμε και να τρομάξουμε!!
WolfRathmA
28-09-2008, 03:33
Η δευτερη φωτο μου θυμιζει το motocrossmaniacs στο gameboy! χαχα :D
LoL.... ζομπι με μηχανες.. χαχαχα :rofl::rofl::rofl:
john (http://www.ps3forums.gr/vb/member.php?u=431) Βαζε σε spoiler τοσες μεγαλες φωτο please.;)
den nomizw na tromaxoume me to resi5.....tha einai mallon mia synexeia tou 4...sas arese to 4??e...sta idia panw katw kai to 5...!!
Nai, mas arese to 4. Poli kiolas.
marzel19
01-10-2008, 17:41
Capcom’s Jun Takeuchi has claimed that the clothes worn by the main character in upcoming horror outing Resident Evil 5 will be so detailed that they’ll give the illusion of “breathing.”Ας ελπίσουμε ότι η αρτιότητα του τίτλου στον τεχνικό τομέα ισχύει και για το gameplay!
Link: http://www.psu.com/Resident-Evil-5-clothing-so-real-it-breathes,-says-Capcom-News--a0004965-p0.php
marzel19
03-10-2008, 22:17
Έχω φρέσκο πράγμα από το Famitsu!
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=198651
Πολύ action και καθόλου τρόμο βλέπω...κρίμα μακάρι να διαψευατώ!
Χαχαχαχα πόσο γέλασα με τα τόξα και του μαύρους,ωραίος!:bowdown:
alekos-brahami
08-10-2008, 10:48
Ετσι,στο Αφρικα...Γενικα δειχνει απαιχτο απο τα τρειλερ και,ναι,το 4 ηταν μακραν το καλυτερο της σειρας αλλα συμφωνω με τον dikakom,ο παραγοντας του τρομου φαινεται να τους εχει ξεφυγει λιγο...Μακαρι να διαψευσθω..
tha diafonisw oti to 4 itan to kalutero tis seiras...apla xefige apo oli tin trilogia...egine kati diaforetiko poio sugxrono...alla nomizw oti kapou exase tin tautotita tou...den nomizw pleon na einai horror game...!!!
michael92
08-10-2008, 21:03
http://wa3.images.onesite.com/capcom-unity.com/user/s-kill/large/re5new.jpg
Σαν το ET είναι :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Σας παρουσιάζω το trailer του TGS 08 σε πρώτη διαδικτυακή μετάδοση!
http://www.watch.impress.co.jp/game/docs/20081006/bh503.jpg
http://gamevideos.1up.com/video/id/21840
Απολαύστε το! Είναι κορυφαίο!
marzel19
09-10-2008, 12:26
+rep . Φοβερό το βίντεο. Παρόλο που τα horror στοιχεία έχουν εκλείψει νομίζω ότι η Capcom έχει βάλει τα δυνατά της σε αυτόν τον τίτλο. Τα γραφικά του είναι πάρα πολύ καλά και υπάρχουν και επιρροές από b-movie ταινίες (καλό είναι αυτό) αφού εμένα κάτι τέτοιο μου έμοιασε!
Γιατι μου θυμηζει υπερβολικα πολυ παιχνιδια σαν το GRAW2?Και δεν το λεω για καλο...
Τα γραφικα ειναι υπεροχα , ομως οντως τα στοιχεια horror εχουν κανει περιπατο...κυριολεκτικα ομως.
undisputed
09-10-2008, 12:52
Πολυ καλο τρειλερ, οντως ομως εχει ξεφυφει απο horror αλλα πολυ καλο.
slayeras
10-10-2008, 10:03
TGS08: Gameplay off-screen (no sound) (http://www.gamersyde.com/stream_8962_en.html)
isildur83
10-10-2008, 18:35
Δειτε και αυτο το Trailer!!!
41125
rayden678
10-10-2008, 19:04
Δυστυχώς το παιχνίδι έχει ξεφύγει από την κατηγορία horror, παρ'όλα αυτά πρέπει να είναι ίσως από τα καλύτερα μέχρι στιγμής στο PS3...
marzel19
10-10-2008, 19:28
:1appl:Φοβερό το trailer!
poli kalo to trailer to eida simera to mesimeri sto youtube:)
To EGM αυτού του μήνα είχε αποκλειστικό αφιέρωμα στο RE5. Βρήκα τα scans και τα ποστάρω για όσους ενδιαφέρονται.:)
http://saveimage.eu/thumb-4412.jpg (http://saveimage.eu/showpic-4412/electronic_gaming_monthly__234___november_2008_pag e_054.jpg)http://saveimage.eu/thumb-4408.jpg (http://saveimage.eu/showpic-4408/electronic_gaming_monthly__234___november_2008_pag e_055.jpg)
http://saveimage.eu/thumb-4411.jpg (http://saveimage.eu/showpic-4411/electronic_gaming_monthly__234___november_2008_pag e_056.jpg)http://saveimage.eu/thumb-4415.jpg (http://saveimage.eu/showpic-4415/electronic_gaming_monthly__234___november_2008_pag e_057.jpg)
http://saveimage.eu/thumb-4409.jpg (http://saveimage.eu/showpic-4409/electronic_gaming_monthly__234___november_2008_pag e_058.jpg)http://saveimage.eu/thumb-4413.jpg (http://saveimage.eu/showpic-4413/electronic_gaming_monthly__234___november_2008_pag e_059.jpg)
http://saveimage.eu/thumb-4407.jpg (http://saveimage.eu/showpic-4407/electronic_gaming_monthly__234___november_2008_pag e_060.jpg)http://saveimage.eu/thumb-4406.jpg (http://saveimage.eu/showpic-4406/electronic_gaming_monthly__234___november_2008_pag e_061.jpg)
http://saveimage.eu/thumb-4414.jpg (http://saveimage.eu/showpic-4414/electronic_gaming_monthly__234___november_2008_pag e_062.jpg)http://saveimage.eu/thumb-4410.jpg (http://saveimage.eu/showpic-4410/electronic_gaming_monthly__234___november_2008_pag e_063.jpg)
razorblade
14-10-2008, 13:04
to thelwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Δυστυχώς το παιχνίδι έχει ξεφύγει από την κατηγορία horror, παρ'όλα αυτά πρέπει να είναι ίσως από τα καλύτερα μέχρι στιγμής στο PS3...
ki egw etsi nomizw alla exw mia mikrh elpida na vgw pseutis sto telos..anyway to paixndidi einai polu kalo..
Εχω δει ολα τα trailers,εχω διαβασει ολα τα peviews, εχω παρακολουθησει την πορεια του παιχνιδιου απο το πρωτο teaser αλλα η πικρη αληθεια ειναι αυτη: δεν μου κανει "κουκου" το παιχνιδι οσο κι αν το προσπαθω. Εχοντας παιξει ΟΛΑ τα παιχνιδια της σειρας (μονο το remake του Gamecube μου ξεφυγε) δεν μπορω παρα να κανω την διαπιστωση. Η σειρα εχει αλλαξει οριστικα genre, ειναι κατα βαση ενα shooter πια. Θα μου πει καποιος οτι και το 4 ηταν επισης ενα shooter. Συμφωνοι, απλα εκει ειχε χτιστει το action κομματι πανω στο υφος της σειρας, αυτη ηταν και η μεγαλη επιτυχια της capcom πιστευω. Με το 5 ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα, μιλαμε για hardcore shooting καταστασεις και με ενα fixed co-op mode που θα το πω για ακομη μια φορα, απλα καταστρεφει την ατμοσφαιρα ενος παιχνιδιου που θελει να λεγεται survival horror. Δεν αμφιβαλλω οτι θα ειναι πολυ ποιοτικο για το ειδος του, απλα οφειλω να πω οτι αυτο που λανσαρεται αυτη τη στιγμη σαν η απολυτη survival horror experience δεν ειναι απολυτως ειλικρινες. Οπως προειπα τα production values ειναι εμφανη και σιγουρα το αποτελεσμα θα ειναι καλο, πρσωπικα ομως μαλλον δεν θα το τιμησω μιας και ξεφευγει κατα πολυ (πια) απο αυτο που περιμενα εγω ως next-gen Resident evil.
Εχω δει ολα τα trailers,εχω διαβασει ολα τα peviews, εχω παρακολουθησει την πορεια του παιχνιδιου απο το πρωτο teaser αλλα η πικρη αληθεια ειναι αυτη: δεν μου κανει "κουκου" το παιχνιδι οσο κι αν το προσπαθω. Εχοντας παιξει ΟΛΑ τα παιχνιδια της σειρας (μονο το remake του Gamecube μου ξεφυγε) δεν μπορω παρα να κανω την διαπιστωση. Η σειρα εχει αλλαξει οριστικα genre, ειναι κατα βαση ενα shooter πια. Θα μου πει καποιος οτι και το 4 ηταν επισης ενα shooter. Συμφωνοι, απλα εκει ειχε χτιστει το action κομματι πανω στο υφος της σειρας, αυτη ηταν και η μεγαλη επιτυχια της capcom πιστευω. Με το 5 ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα, μιλαμε για hardcore shooting καταστασεις και με ενα fixed co-op mode που θα το πω για ακομη μια φορα, απλα καταστρεφει την ατμοσφαιρα ενος παιχνιδιου που θελει να λεγεται survival horror. Δεν αμφιβαλλω οτι θα ειναι πολυ ποιοτικο για το ειδος του, απλα οφειλω να πω οτι αυτο που λανσαρεται αυτη τη στιγμη σαν η απολυτη survival horror experience δεν ειναι απολυτως ειλικρινες. Οπως προειπα τα production values ειναι εμφανη και σιγουρα το αποτελεσμα θα ειναι καλο, πρσωπικα ομως μαλλον δεν θα το τιμησω μιας και ξεφευγει κατα πολυ (πια) απο αυτο που περιμενα εγω ως next-gen Resident evil.
Πλεον συμφωνω και εγω με αυτο..και πολυ σωστο το σχολιο σου για το co-op , εχεις δικιο!
Πολυ καλο το trailer, οπως ειπατε θα προτιμουσα κατασταση οπως τα παλια της σειρας......
ας βγει να παιξουμε και βλεπουμε..... τι να πεις......
marzel19
17-10-2008, 16:46
Resident Evil 5 & Street Fighter IV to get Home Spaces
Link: http://www.psu.com/Resident-Evil-5-+-Street-Fighter-IV-to-get-Home-Spaces-News--a0005121-p0.php
Astargatis
19-10-2008, 23:20
einai must buy to paixnidi......
apisteuto to trailer, molis to katevasa apto PSstore!
music_lover
24-10-2008, 13:40
αχ,αχ,αχ όταν τα έγραφα αυτά πριν κάτι μήνες και δεκάδες posts μου λέγανε κουφά..
σκέτο ξενέρωμα το κάνανε..αν ήθελαν shooter ας του βάζανε νέο τίτλο αλλά όχι resident evil!
music_lover
24-10-2008, 13:45
Με λύπη μου διαπίστωσα πως το re5 μοιάζει με το re4..
Που είναι η αγωνία,ο φόβος και ο τρόμος των αρχικών resident evil?
Εκεί που δεν ήξερες τι σε περιμένει στην γωνία,πίσω από μια πόρτα,στην επόμενη σκηνή?
Όταν τα ζόμπι κινούνταν σαν ζόμπι,αργά αλλά τρομακτικά,ασταθή αλλά θανατηφόρα..
Από ατμοσφαιρικό θρίλερ το παιχνίδι κατάντησε περιπέτεια δράσης δυστυχώς! :witsend:
Το παιχνίδι είναι καλό αλλά δεν θα έπρεπε να λέγεται έτσι γιατί δεν είναι resident evil,ας του έδιναν ένα άλλο όνομα πχ dead rising αλλά σίγουρα όχι αυτό.
η capcom μπέρδεψε τα μπούτια της και ένωσε πολλά είδη παιχνιδιών της σε ένα,έχασε όμως την αυθεντικότητα και τον αρχικό σκοπό των παινχιδιών resident evil που ήταν ο τρόμος και όχι η δράση,δυστυχώς..
Όσοι έχουν παίξει τα re1,2,nemesis και code veronica μπορούν να καταλάβουν τι εννοώ.
Προσωπικά το code veronica είναι το καλύτερο re και αμφιβάλλω αν ποτέ ξεπεραστεί αν η camcom δεν επιστρέψει στην σειρά την αυθεντικότητα της.
ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα at 31-05-08..χαίρομαι που το διαπιστώνουν όλοι πλέον πως το παιχνίδι ως resident evil,sucks! :banghead:
ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα at 31-05-08..χαίρομαι που το διαπιστώνουν όλοι πλέον πως το παιχνίδι ως resident evil,sucks! :banghead:
Αμα ψαξεις θα δεις παρα πολλα τετοια Posts.
Μονο που δεν εχετε καταλαβει οτι το παιχνιδι ειναι πλεον για next gen κονσολες
οποτε δεν θα μπορουσε να μεινει στα προτυπα του Ps1...
Για σκεφτειτε το λιγο?
Αμα δεν εκανε αυτη την αλλαγη δεν θα μπορουσε να εκμεταλεφτει πληρως την δυναμη της κονσολας...
Μονο που δεν εχετε καταλαβει οτι το παιχνιδι ειναι πλεον για next gen κονσολες
οποτε δεν θα μπορουσε να μεινει στα προτυπα του Ps1...
Για σκεφτειτε το λιγο?
Αμα δεν εκανε αυτη την αλλαγη δεν θα μπορουσε να εκμεταλεφτει πληρως την δυναμη της κονσολας...
Δεν καταλαβαίνω. Κάποια είδη παιχνιδιών είναι καταδικασμένα να εκλείπουν λόγω της τεχνολογικής εξέλιξης? Δεν μπορεί να δημιουργηθεί εκ νέου ένα survival παιχνίδι αποκλειστικά για τις νέες κονσόλες? Πρέπει να γίνει shooter?
οντος παρακαλαω την capcom να φτιαξει ενα τιτλο παρομοιο με r.e1 και να μας κανει να μην κοιμομαστε τα βραδια και να σπαμε το κεφαλι μας στους γριφους αντε το πολυ πολυ να το ανεβασει στο psn store
οντος παρακαλαω την capcom να φτιαξει ενα τιτλο παρομοιο με r.e1 και να μας κανει να μην κοιμομαστε τα βραδια και να σπαμε το κεφαλι μας στους γριφους αντε το πολυ πολυ να το ανεβασει στο psn store
Και εγω αυτο παρακαλαω αλλα δεν το βλεπω να γινετε.
θυμαμαι τη κορυφαια σκηνη στο RE1 ή 2 που περπατας σε ενα διαδρομο με παραθυρα και ενετως ξαφνικα σπανε και πεταγονται σκυλια απο την τρομαρα μου πεταξα το χειρηστηριο και βγηκα σφαιρα απο το δωματιο!
Αυτο ειναι το Resident evil και οχι ενα 3rd person shooter.
θυμαμαι τη κορυφαια σκηνη στο RE1 ή 2 που περπατας σε ενα διαδρομο με παραθυρα και ενετως ξαφνικα σπανε και πεταγονται σκυλια απο την τρομαρα μου πεταξα το χειρηστηριο και βγηκα σφαιρα απο το δωματιο!
Resident evil 1 ειναι το σκηνικο που λες και μου ειχε φυγει το χειρηστηριο απο τα χερια απο την τρομαρα! :)
Resident evil 1 ειναι το σκηνικο που λες και μου ειχε φυγει το χειρηστηριο απο τα χερια απο την τρομαρα! :)
Ναι ρε παιδιά, κορυφαία στιγμή. Έπαιζα το game μια ολόκληρη νύχτα για να το τερματίσω και όταν κατά τις 8 το πρωϊ έπεσα για ύπνο, με το που έκλεισα τα μάτια μου, έβλεπα συνέχεις πόρτες να ανοίγουν, να κλείνουν όπως ακριβώς στο game. Μιλάμε για τρομερό παιχνίδι.
touristas
07-11-2008, 13:45
xaxaxa,mi sou po oti to psizame kai mazi auto proevo
xaxaxa,mi sou po oti to psizame kai mazi auto proevo
Ναι ρε συ...Ποιός θα ξεχάσει το μαγικό...μιξεράκι :rofl::rofl::rofl::rofl:
touristas
07-11-2008, 13:47
looolololololololo,ahahahahhhaha,ti thimithikes.....orees epoxes
Ναι ρε παιδιά, κορυφαία στιγμή. Έπαιζα το game μια ολόκληρη νύχτα για να το τερματίσω και όταν κατά τις 8 το πρωϊ έπεσα για ύπνο, με το που έκλεισα τα μάτια μου, έβλεπα συνέχεις πόρτες να ανοίγουν, να κλείνουν όπως ακριβώς στο game. Μιλάμε για τρομερό παιχνίδι.
αυτα ειναι και εγω ειμουν 16-17 με τον κολλητο μου σε σκοτεινο δωματιο και χεστηκαμε επανω μας μετα φοβοταν να παει μονος στο σπιτι βλεπετε ενα παρομοιο σκυλι ειχε ο γειτονασ ηταν και βραδυ ε και τον πηγα εγω σπιτι του αλλα να πω την αληθεια γυρισα τρεχοντας
υ.γ ακομα θυμαμε απο εξω τα λογια
AgentPrinny007
07-11-2008, 13:52
Η εποχη που ξεχωριζαμε τα παιχνιδια απο το ειδος π.χ.RPG η Horror εχει περασει ανεπιστρεπτι.Το μονο που υπαρχει ειναι φρενηρης δραση.Το να σπας και να ανατιναζεις κεφαλια,δεν ειναι ενας απο τους τροπους για να φτασεις απο το σημειο Α στο σημειο Β,ειναι το ιδιο το παιχνιδι.Δειτε ποσα θα πουλησει το Gears of war και θα καταλαβετε πιο ειναι το μελλον.
Η εποχη που ξεχωριζαμε τα παιχνιδια απο το ειδος π.χ.RPG η Horror εχει περασει ανεπιστρεπτι.Το μονο που υπαρχει ειναι φρενηρης δραση.Το να σπας και να ανατιναζεις κεφαλια,δεν ειναι ενας απο τους τροπους για να φτασεις απο το σημειο Α στο σημειο Β,ειναι το ιδιο το παιχνιδι.Δειτε ποσα θα πουλησει το Gears of war και θα καταλαβετε πιο ειναι το μελλον.
Well αυτα αρεσουν στους αμερικανους , και ως γνωστον , οτι αρεσει σε αμερικανο , πρεπει να αρεσει σε ολο τον κοσμο με το ζορι.Αυτο το λεω απο την αποψη , οτι οτι πουλαει καλα στην αμερικη , κανει τους δημιουργουσ , αναγκαστικα, να φτιαχνουν τετοιου ειδους παιχνιδια για να πουλησουν καλα.
Το ιδιο συμβαινει με μουσικη , ταινιες , τα παντα.Οτι αρεσει στον αμερικανο υοθετειται και αναγκαστικα υπαρχει ως η κατεξοχην επιλογη διασκεδασης και για τον υπολοιπο κοσμο.Τωρα εαν αρεσει στους υπολοιπους ή οχι δεν εχει σημασια... θα συνηθισουν! :D
bellinelli
07-11-2008, 14:11
xallia mavra paidia ...anamfisvitita 8a einai kalo..
alla den einai resi pleon..
house of the dead to katantisan...
AgentPrinny007
07-11-2008, 14:12
Well αυτα αρεσουν στους αμερικανους , και ως γνωστον , οτι αρεσει σε αμερικανο , πρεπει να αρεσει σε ολο τον κοσμο με το ζορι.Αυτο το λεω απο την αποψη , οτι οτι πουλαει καλα στην αμερικη , κανει τους δημιουργουσ , αναγκαστικα, να φτιαχνουν τετοιου ειδους παιχνιδια για να πουλησουν καλα.
Το ιδιο συμβαινει με μουσικη , ταινιες , τα παντα.Οτι αρεσει στον αμερικανο υοθετειται και αναγκαστικα υπαρχει ως η κατεξοχην επιλογη διασκεδασης και για τον υπολοιπο κοσμο.Τωρα εαν αρεσει στους υπολοιπους ή οχι δεν εχει σημασια... θα συνηθισουν! :D
Εχεις απολυτο δικιο............
H όλη συζήτηση με κάνει να νομίζω πως βρισκόμαστε ακόμα στο 2005 και μόλις έχει κυκλοφορήσει το RE4.Έλεος ρε παιδιά, είπαμε η σειρά μετά το 4 υπέστει μια τεράστια αλλαγή. Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι τι να κάνουμε τώρα.
Στο κάτω κάτω όσοι θέλετε πραγματικά horror games κοιτάξτε αλλού (Siren, Silent Hill).
H όλη συζήτηση με κάνει να νομίζω πως βρισκόμαστε ακόμα στο 2005 και μόλις έχει κυκλοφορήσει το RE4.Έλεος ρε παιδιά, είπαμε η σειρά μετά το 4 υπέστει μια τεράστια αλλαγή. Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι τι να κάνουμε τώρα.
Στο κάτω κάτω όσοι θέλετε πραγματικά horror games κοιτάξτε αλλού (Siren, Silent Hill).
Και Dead Space ε! :D
lol παιδια σαν το R.E 1 horor να με κανει να παει το σκ......ο στην καλτσα δεν υπαρχει αντε να δουμε πως θα ειναι και το dead space
Κι αυτό ναι!:)
WolfRathmA
08-11-2008, 04:37
Παντος το RESI 1 remake θα κυκλοφορησει και παλι στο Wii οπως και με το gamecube. O λογος που αγορασα το gamecube τοτε! Το καλυτερο Resi που επαιξα ποτε! Απλα τρομερο!
Resident Evil Wii new screenshots and video (http://www.gamekyo.com/videoen13544_resident-evil-wii-nouvelles-images-et-video.html)
Exoskeletor
08-11-2008, 06:00
ta exete dei ayta ta video guys? eine to kalutero mexri tora gia mena
http://www.gametrailers.com/player/41380.html?type=
http://www.gametrailers.com/player/41386.html?type=
Παντος το RESI 1 remake θα κυκλοφορησει και παλι στο Wii οπως και με το gamecube. O λογος που αγορασα το gamecube τοτε! Το καλυτερο Resi που επαιξα ποτε! Απλα τρομερο!
Resident Evil Wii new screenshots and video (http://www.gamekyo.com/videoen13544_resident-evil-wii-nouvelles-images-et-video.html)
:1appl:
Δυστυχως το μοναδικο που εχω χασει.
WolfRathmA
08-11-2008, 07:23
ta exete dei ayta ta video guys? eine to kalutero mexri tora gia mena
http://www.gametrailers.com/player/41380.html?type=
http://www.gametrailers.com/player/41386.html?type=
Πολυ ωραια γραφικα. Αλλα μπορω να πω τωρα πλεον οτι ειναι ενα action adventure τιτλος... τουλαχιστον για εμενα.
Παντος πιστευω εγω οτι θα τα παει καλα και θα ειναι αρκετα καλο.
razorblade
08-11-2008, 12:02
paidia den kserw an anaferthike nwritera alla symfwna me to vgp.ca to game den tha kykloforisei 31 dekembriou alla kapou ston martio :(
music_lover
08-11-2008, 12:46
η capcom δεν έκανε πάντως κάτι παράλογο με το re5,αντίθετα η μεγάλη αλλαγή ήταν με το re4 όπου το παιχνίδι άλλαξε ριζικά και παρόλαυτα στις πωλήσεις πήγε περίφημα!
οπότε και η capcom βλέποντας πως το όλο στύλ πουλάει το συνέχισε,ξεφέυγοντας όμως από το αρχικό game plan εκμεταλευόμενη το όνομα του παιχνιδιού.
θα μπορούσε απλά να κάνει ένα game με άλλο τίτλο,όχι να συνεχίζει να λέει αυτά τα παιχνίδια resident evil,εκεί είναι και η διαφωνία μου,γιατί το re4 και τώρα το re5 δεν είναι resident evil,ότι θέλεται είναι αλλά resident evil δεν είναι..τελεία και παύλα.
razorblade
08-11-2008, 13:12
egw pisteuw pws kai to 4 na ekanan idio me ta paliotera pali parapona tha eixame.
tha legame pws paizoume ta idia kai ta idia.
allazoun oi epoxes allazoun kai oi texnologies.
etairies opws h capcom den ependioun mono sthn paragwgh alla kai sthn ereuna kai me thn ereuna erxonte nees mhxanes grafikwn kai nea "kolpa".
egw proswpika to apolausa sto megisto to RE4,ap ta kalytera games pou exw paiksei sta 15 xronia pou eimai gamer :) elpizw to idio na ginei kai me to RE5(ki as to arghsoun :P)
paidia den kserw an anaferthike nwritera alla symfwna me to vgp.ca to game den tha kykloforisei 31 dekembriou alla kapou ston martio :(
Kala esy pou eixes akousei gia 31 dekemyriou??!! lol
Edo kai 4-5 mines kseroume gia 1o trimino 2009 kai ante pes 3 mines kseroume gia martio. Mi sou po oti exei anafer8ei kai kanoniki imerominia kykloforias!:rofl:
Variemai na pao na psaxno link tora :p
music_lover
08-11-2008, 15:11
Νέες εποχές και νέες τεχνολογίες δεν σημαίνουν απαραίτητα και αλλαγή είδους στα παιχνίδια.
Είναι σαν να κάνουμε τα Call of Duty από FPS σε Strategy..
Θα μπορούσαν να κρατήσουν τον Horror χαρακτήρα στα παιχνίδια στην σειρά και να βελτιώσουν όλα τα υπόλοιπα,γραφικά,ήχος,έλεγχος,όπλα,σενάριο κτλ.
AgentPrinny007
08-11-2008, 15:51
η ερευνα και οι καινουργιες μηχανες γραφικων δεν εχουν καμια σχεση με τον ευνουχισμο των παιχνιδιων.
η capcom δεν έκανε πάντως κάτι παράλογο με το re5,αντίθετα η μεγάλη αλλαγή ήταν με το re4 όπου το παιχνίδι άλλαξε ριζικά και παρόλαυτα στις πωλήσεις πήγε περίφημα!
οπότε και η capcom βλέποντας πως το όλο στύλ πουλάει το συνέχισε,ξεφέυγοντας όμως από το αρχικό game plan εκμεταλευόμενη το όνομα του παιχνιδιού.
θα μπορούσε απλά να κάνει ένα game με άλλο τίτλο,όχι να συνεχίζει να λέει αυτά τα παιχνίδια resident evil,εκεί είναι και η διαφωνία μου,γιατί το re4 και τώρα το re5 δεν είναι resident evil,ότι θέλεται είναι αλλά resident evil δεν είναι..τελεία και παύλα.
Συμφωνω απολυτα η Capcom ας ονομαζε αλλιως το παιχνιδι, κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι καταπληκτικο το RE4 προσωπικα το τερματησα 4 φορες μου αρεσε παρα πολυ αλλα δεν ειναι Resident Evil!
Οσο αφορα οτι οι τεχνολογιες προχωρουν αυτο δεω σημαινει οτι πρεπει να αλλαξει ο χαρακτηρας του παιχνιδιου (π.χ DEAD SPACE).
Resident Evil= Τρομος+Ζομπυ+Σκυλια+Nemesis και ολα αυτα σε κλειστους χωρους
Resident Evil= Τρομος+Ζομπυ+Σκυλια+Nemesis και ολα αυτα σε κλειστους χωρους
παλιές καλές εποχές ..... Resident Evil !!!
elysianwarrior
10-11-2008, 17:26
τωρα πλεον οχι ομως.
Πάντως ας κρατάμε και μία πισινή γιατί δεν έχουμε παίξει ακόμα το παιχνίδι..μπορεί να είναι όντως τρομακτικό..
Θα ήταν πολύ καλό πάντως αν βγάζανε ένα remake των παλιών..ας πούμε του RE2...:tiphat:
Πάντως ας κρατάμε και μία πισινή γιατί δεν έχουμε παίξει ακόμα το παιχνίδι..μπορεί να είναι όντως τρομακτικό..
Θα ήταν πολύ καλό πάντως αν βγάζανε ένα remake των παλιών..ας πούμε του RE2...:tiphat:
Πολλές φορές έχω σκεφτεί να αγοράσω GC (Wii πλέον) μόνο και μόνο για να παίξω το remake του original Resident Evil. Οπότε ναι, θα ήταν ωραίο να κάνουν ένα remake του RE2 και να κυκλοφορήσει στο PSN (ονειρεύομαι το ξέρω :p).
WolfRathmA
11-11-2008, 03:19
Εχουν κολησει με το remake του 1 συνεχεια! Κανανε remake το 1 στο GameCube και τωρα παλι στο Wii. Ας κανουν κανενα αλλο! Οπως το 2 που λετε και εσεις :D Πολυ θα τρεξουν να παρουν ενα Wii :)
Σίγουρα θα τρέξω να το πάρω αν κάνουν το 2 στο wii...η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα ότι κάνανε 1 remake πάλι...το Resident Evil 2 ήταν το μόνο παιχνίδι που είχα αγοράσει αυθεντικό στον υπολογιστή..αξέχαστες εποχές τρόμου...συγνώμη που βγήκα λίγο off-topic:fryingpan:
music_lover
12-11-2008, 16:51
Δεν είσαι εσυ off topic..η capcom είναι!
bellinelli
12-11-2008, 17:26
they just dont make em like they used to..
Πολλές φορές έχω σκεφτεί να αγοράσω GC (Wii πλέον) μόνο και μόνο για να παίξω το remake του original Resident Evil. Οπότε ναι, θα ήταν ωραίο να κάνουν ένα remake του RE2 και να κυκλοφορήσει στο PSN (ονειρεύομαι το ξέρω :p).
Μπα, εγώ διαφωνώ... Είναι καλύτερο θρυλικά παιχνίδια όπως το Resident Evil 2 να μην τα αγγίζουμε, γιατί με τα σημερινά δεδομένα το gameplay του θα θεωρείται "απαρχαιωμένο" και τρέμω στην ιδέα να το αλλάξουν γι' αυτό τον σκοπό. Έχω κουραστεί λίγο με όλα αυτά τα remakes, άπειρα FF, άπειρα DQ, Tomb Raider 1 και πόσα άλλα... Ας επικεντρωθούν οι developers σε ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ιδέες και ας αφήσουν τις παλιές...
Capcom to announce RE5 demo soon, says Takeuchi
Posted on November 13th, 2008
Capcom’s Jun Takeuchi has said that the publisher will be making an announcement in regards to a playable demo of Resident Evil 5 “relatively soon.”
Speaking with Eurogamer (http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=293040), the Resident Evil 5 producer commented, "We'll be making an announcement about that relatively soon," further adding that the inclusion of downloadable content is “possible.”
Elsewhere, Takeuchi also hinted that a mandatory hard drive install might not be required, commenting, "We're still working on those technical elements in the last couple of months, but we can tell you that if users are dissatisfied with that kind of thing, then it's certainly something we keep in mind when we develop.”
“We'll do our best to come up with something that users will not criticise, but love..." he added.
Resident Evil 5 sees hulky-armed Chris Redfield teaming up with newcomer Sheva Alomar in an effort to neutralize the latest bio-terrorism threat in a remote sun-baked African village.
The survival horror title is scheduled for release on PlayStation 3 and Xbox 360 on March 13, 2009.
Ante na doume!!!
nikolaszax
13-11-2008, 19:35
Capcom to announce RE5 demo soon, says Takeuchi
Posted on November 13th, 2008
Capcom’s Jun Takeuchi has said that the publisher will be making an announcement in regards to a playable demo of Resident Evil 5 “relatively soon.”
Speaking with Eurogamer (http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=293040), the Resident Evil 5 producer commented, "We'll be making an announcement about that relatively soon," further adding that the inclusion of downloadable content is “possible.”
Elsewhere, Takeuchi also hinted that a mandatory hard drive install might not be required, commenting, "We're still working on those technical elements in the last couple of months, but we can tell you that if users are dissatisfied with that kind of thing, then it's certainly something we keep in mind when we develop.”
“We'll do our best to come up with something that users will not criticise, but love..." he added.
Resident Evil 5 sees hulky-armed Chris Redfield teaming up with newcomer Sheva Alomar in an effort to neutralize the latest bio-terrorism threat in a remote sun-baked African village.
The survival horror title is scheduled for release on PlayStation 3 and Xbox 360 on March 13, 2009.
Ante na doume!!!
Αν το demo δεν εχει coop να μου λειπει :tongue:.
Περα απο την πλακα πιστευω πως θα ειναι η καλυτερη λυση να βαλουν coop στο demo ετσι ωστε να εχουν οι gamers μια γενικη ιδεα για το πως θα παιζει.Αν βαλουν με βλεπω να το ξεσκιζω με τον κολλητο μου.
soon??xlwmo to kovw an kukloforisei 13 martiou...twra an ennooun ton flevari soon...ok
Και μιας και μιλάμε για remake, κοιτάξτε τι είπε ο Τakeuchi στην πρόσφατη συνεντευξή του με το Eurogamer.net (http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=293718&page=2)
Happily, he also says he would personally be up for going back and remaking some of the older Resident Evil classics, given the opportunity:
"If we had the chance to go back and remake Resident Evil 2...you know, I think there is the demand for it. It's certainly something we would like to consider and think about, but, quite frankly our hands are full with Resident Evil 5 right now, and trying to get that out of the door, so we're going to have to put all of our focus on Resident Evil 5 for the moment."
Get the online petition started now.:prayer:
WolfRathmA
14-11-2008, 03:09
Και μιας και μιλάμε για remake, κοιτάξτε τι είπε ο Τakeuchi στην πρόσφατη συνεντευξή του με το Eurogamer.net (http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=293718&page=2)
:prayer:
Ποπο τι ειπες τωρα! Αυτο που εγραφα εγω πριν :D
Γουσταρω τρελα τα remakes! Δε ξερω γιατι! Ολα τα λεφτα ηταν το RESI 1 και το Metal Gear Solid: Twins Snakes που επαιξα στο gamecube!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.