View Full Version : List Of Playstation 3's True HD games 1080p
klepidas
20-10-2008, 00:42
Αν υπάρχει παρόμοιο θέμα μεταφέρτε το αν πάλι όχι μου φαίνετε αρκετά χρήσιμο...
http://digitalcontentproducer.com/hdhdv/jan07Full%20HD.gif
Now support 1080p
# Blast Factor
# The Bourne Conspiracy
# Calling All Cars
# The Darkness
# FIFA Street 3
# flOw
# Full Auto 2
# Geon
# Gran Turismo HD (not in PSN store anymore)
# Grand Turismo 5: Prologue
# Grand Theft Auto 4
# Marvel Ultimate Alliance
# Metal Gear Solid 4
# Metal Gear Online
# Mainichi Issyo
# NBA 2007
# Ninja Gaiden Sigma
# NBA Street Homecourt
# The Elder Scrolls IV: Oblivion
# PixelJunk Eden
# Ratchet & Clank: Quest for booty
# Ridge Racer 7
# Super Rub'a'Dub
# Super Stardust HD
# Tekken 5: Dark Resurrection
# Virtua Fighter 5
# Virtua Tennis 3
# WipEout HD
Will support 1080p
# LittleBigPlanet
# Killzone 2
# Fallout 3
# Resistance 2
Νομιζω οτι καπου μπερδευτηκες... Αυτα τα παιχνιδια απλα το υποστηριζουν, δεν εχουν native αναλυση τα 1080p. Μην συγχεουμε αυτες τις 2 εννοιες ^_^
Lefteris_X
20-10-2008, 11:36
Καλημέρα.
Πολύ σωστό αυτό που είπε ο freak, είναι κάτι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό να "υποστηρίζει" ανάλυση 1080p ένα παιχνίδι απο το να ΕΙΝΑΙ native 1080p.
Επίσης και κάτι άλλο: αρκετά παιχνίδια λένε ότι είναι native 1080p, αλλά στην ουσία ΟΥΤΕ αυτά είναι, ένα γρήγορο παράδειγμα το GT5 Prologue "τρέχει" στα 1440x1080 και κάνει εσωτερικό upscaling στα 1080p.
Εάν θέλετε να μάθετε τις πραγματικές αναλύσεις των παιχνιδιών πηγαίνετε το beyond3d.com εκεί υπάρχει ένα θρέντ (που δεν θυμάμαι πως λέγεται) όπου ένας τύπος ποστάρει τις πραγματικές αναλύσεις (ο άνθρωπος έχει κάρτες grabbing επαγγελματικές και μιλάει σοβαρά).
Τονίζω όμως ότι όποιος δεν έχει γνώσεις hardware λίγα θα καταλάβει (όχι καθόλου, αλλά λίγα) απο το συγκεκριμένο θρέντ. Σίγουρα όμως, ακόμα και λίγα να καταλάβει, μπορεί να διαβάσει τις αναλύσεις που "τρέχουν" natively (εγγενώς) τα παιχνίδια.
Αυτά...
Λευτέρης
ΥΓ: Πχ. : ένα παιχνίδι που μου ήρθε στο μυαλό, απο τα πρώτα native 1080p είναι το Super Rub a Duck (ή κάπως έτσι).
Όντως, μόλις είδα το GTA4 και το MGS4 κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Πέρα από το WipeoutHD (που και για αυτό δεν είμαι σίγουρος) μόνο κάποια PSN παιχνίδια έχουν 1080p ανάλυση...
Όντως, μόλις είδα το GTA4 και το MGS4 κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Πέρα από το WipeoutHD (που και για αυτό δεν είμαι σίγουρος) μόνο κάποια PSN παιχνίδια έχουν 1080p ανάλυση...
Δεν ξερω απο αριθμους αλλα στο GT5prologue και wipeout ΗD η διαφορα ειναι εμφανης σε 1080p tv και οχι μονο οσον αφορα την αναλυση αλλα σε θεμα aliazing και βαθους στην εικονα.
Τουλαχιστον εγω βλεπω διαφορα παντως και σε 32αρα full HD:p
Δεν ξερω απο αριθμους αλλα στο GT5prologue και wipeout ΗD η διαφορα ειναι εμφανης σε 1080p tv και οχι μονο οσον αφορα την αναλυση αλλα σε θεμα aliazing και βαθους στην εικονα.
Τουλαχιστον εγω βλεπω διαφορα παντως και σε 32αρα full HD:p
εννοειται αφου ειναι πιο κοντα στα 1080p οι αναλυσεις τους (και ναι στην 32full hd καταλαβαινεις διαφορα ,αυτο για να σταματησει το τριπακι οτι για full hd θελεις απο 42 και πανω για να δεις διαφορα)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.