View Full Version : Resistance 2 ή Call of Duty 5 ???
kapellakis
23-10-2008, 16:13
Επειδή είμαι σε δίλλημα για το ποιό απ'τα 2 παιχνίδια τελικά να αγοράσω, και επειδή ο χρόνος δεν επαρκεί( λόγω μαθημάτων ) για την αγορά & των 2 παιχνιδιών...θα θελα την δική σας άποψη!
παιδιά ποιο απ'τα παραπάνω παιχνίδια θα αγοράζατε αν θέλατε μονο 1?
ποστάρετε τη γνώμη σας τεκμηριώνοντας τις απόψεις σας και μη ξεχάσετε να ψηφίσετε στο poll ;)
ευχαριστώ
p.s. μαλλον θα αγοράσω και τα 2 παιχνίδια...αλλα ενα απ'τα 2 θα φάει "delay" λόγω των πανελληνίων που έρχονται τον Μαιο, αλλα για τώρα θέλω ενα game να ασχολούμε στον ελεύθερο χρόνο μου. Τί πιστεύετε?- Ψηφίστε τώρα:)
{> Προθεσμία : 20 ημέρες <}
Εγω προσωπικά θα προτιμούσα το Resi 2 από οποιοδήποτε φετινό παιχνίδι (ακόμα και από το MGS4). Καθαρά και μόνο λόγω ιστορίας.
To COD5 δεν ξερω αν θα καταφερει να ξεπερασει το 4 το οποιο ηταν καταπληκτικο.
Το resi 2 απο την αλλη λογικα θα ειναι καλυτερο απο το πρωτο.Για μενα ειναι σιγουρη αγορα(το R2) και περιμενω να δω reviews και εντυπωσεις για το COD5.
music_lover
23-10-2008, 16:41
Είναι πολύ άκυρο αυτό το poll καθότι πρόκειται να αγοράσεις και τα δύο.
Αν πάντως ήταν να αγοράσω ένα από αυτά θα έπαιρνα το resi2 γιατί βαρέθηκα τα games β΄παγκοσμίου πολέμου..
kapellakis
23-10-2008, 16:49
στη τελική μπορεί να αγοράσω μονο το 1 απ'τα 2...δε ξέρω, εξαρτάται απο αρκετους παραγοντες αυτο...απλα εβαλα το poll για να ακουσω γνωμες για να αποφασίσω μεσα στο 20ημερο που διανύουμε ποιο game τελικά θα αγοράσω...
mootsChios
23-10-2008, 16:55
Πρωτον πιστευω οτι στο poll θα επρεπε να υπαρχει και τριτη εκδοχη, του στυλ "και τα δυο". Δευτερον για μια στιγμη με ανησυχησες γιατι ηξερα οτι θα αγορασεις το CoD5 και νομιζα οτι κανεις νερα. Και εγω μαλλον θα παρω και τα δυο αν και το Resistance 2 δεν ηταν στα πλανα μου, εχω δει και ακουσει πολλα καλα πραγματα γι'αυτο.
Αλλα αν μπορουσα να παρω ΜΟΝΟ ενα, θα διαλεγα το CoD5 γιατι 1ον) ειμαι φανατικος των Call of Duty (μονο το 3 μου ξεφυγε) 2ον) εχω πει οτι στη συλλογη μου θα εχω ολη την σειρα απο εδω και περα, 3ον) (οσο ιεροσυλια και να ακουγεται) το CoD5 θα ειναι καλυτερο απο το 4!!! Ναι,ναι καλα ακουσατε καλυτερο!! Λενε οτι ειναι "σκοτεινοτερο",βιαιοτερο και γενικα το καλυτερο Call of Duty, μεχρι τωρα..
Το θεμα ειναι οτι απο εκει που παραπονιομασταν οτι δεν υπαρχουν παιχνιδια, τωρα δεν ξερουμε πιο να πρωτοπαρουμε..
resistance 2 μακραν πολυ καλυτερο απο το 1 μερος
αποκλειστικα δικο μας οπου κατα τη γνωμη μου καλυτερη υποστηριξη σε τυχον προβληματα
θυμαστε με το online του cod4 ? τα προβληματα
για μενα προσωπικα το cod5 δεν εχει να προσφερει τιποτα καινουργιο περαν του flamethrower :p
απο βιντεο που εχω δει ΙΔΙΟ με το 4 καμια αλλαγη
Ευχαριστω δε θα παρω :D
Resistance 2 λοιπον
αν και εγω θα παρω πρωτα το far Cry2 και μετα το resi2
resistance 2 ektos apo ta orea online features thelo na do ke ti sinexia stin istoria :)
cod 5.... sniper k shothead...barethika ta laser k ta ''shot head'' se kafalia '' teraton ''
reality rules
edit. lathos
greekteo
23-10-2008, 19:53
Αφου επαιξα και την beta ψηφιζω resi!!;)
Υ.Γ: who the f**k can f**k with me? just pm me for a cage match dude.. Σε προκαλωωωωω
Κι εγω R2 δαγκωτό... Έχω ξενερώσει με την εταιρία που κάνει το COD5 και με τη θεματολογία, και ενώ δεν τρελαίνομαι τόσο για sci-fi first person shooters, το R2 με έχει μαγέψει.
Κανένα περισσευούμενο key για την beta ρε παιδια;;; :(:(
mootsChios
23-10-2008, 20:09
stavtag μπες στο resistance.net ακολουθησε τα βηματα και μπορει να σταθεις τυχερος
stavtag μπες στο resistance.net ακολουθησε τα βηματα και μπορει να σταθεις τυχερος
Μου βγάζει ένα site άλλα αντί άλλων! :( Αλλά αν εννοείς το myresistance.net , έχω κάνει sign in αλλά τπτ...:badpc:
kapellakis
23-10-2008, 21:01
Κι εγω R2 δαγκωτό... Έχω ξενερώσει με την εταιρία που κάνει το COD5 και με τη θεματολογία, και ενώ δεν τρελαίνομαι τόσο για sci-fi first person shooters, το R2 με έχει μαγέψει.
Κανένα περισσευούμενο key για την beta ρε παιδια;;; :(:(
δεν εχουν μεινει αλλα keys για την beta του R2..κρίμα και ήθελα να το δοκιμάσω και εγω...
αλλα δεν πειράζει πολυ πιθανον να το αγοράσω το game γιατι σιγουρα θα ειναι εκπληκτικο και στο story του αλλα και στο online του..
moots dont worry lol το cod5 ειναι σιγουρη αγορα, δε θα καταντησω οπως με το bc :p
Psychaos_
23-10-2008, 21:04
Egw pedia psifizw resistance 2 ton logo ton exw xanapei. Ta pexnidia b pagosmiou kai etc exoun ginei kourastika kai pisteuw theloume new pragmata
kapellakis
23-10-2008, 21:32
βασικά πιστεύω πως το ιδανικότερο είναι να κατέχεις και τα 2 παιχνίδια (R2 & COD5) για το λογο τον οποιο το 1ο (R2) σε βγαζει απ'την ρουτινα της πραγματικότητας και σε μεταφερει σε ενα κοσμο περισσοτερο "φτιαγμενο" παρα ρεαλιστικό, πραμα που δινει μια ανεση στο χρηστη την ωρα του gameplay και αρκετα καινουρια στοιχεια τα οποια δινουν μια ξεχωριστη "νοτα" στο παιχνιδι...
απ'την αλλη το cod5 ειναι ενα κλασικο πολεμικο παιχνιδι βασισμενο στον WWII πόλεμο το οποιο συνδυάζει αρκετα ρεαλιστικά στοιχεία , περισσοτερη λεπτομερια στο gameplay μεν, αλλα περισσοτερη ρουτινα. Αυτα ειναι και τα μειονεκτηματα σε καθε video game, οπως φαινεται αν επικεντρωθείς πολύ στη λεπτομερεια, χανεις την φαντασια και διαμορφονεται μια κατασταση ρουτινας.. απ'την αλλη αν επικεντρωθείς στην φαντασία, τοτε το game χανει τον ρεαλισμο του.
Βεβαια καποιους τους βολευει, καποιους όχι.. αυτο βεβαια εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απ'την νοοτροπία του καθενός. Ο ενας θελει περισσοτερο ρεαλισμο στο game, ο αλλος θελει περισσοτερη φαντασια στο game, δεν αδικουμε κανεναν
Αλλα για να λεμε την αληθεια τα παιχνιδια στα οποια οι κατασκευαστριες εταιρίες εδωσαν λιγοτερη εμφαση στο ρεαλισμο και περισσοτερη εμφαση στη φαντασια και τον αυτοσχεδιασμό είχαν μεγαλυτερη επιτυχια απ'αυτες που επικεντρωθηκαν πιο πολυ στο ρεαλισμο και προσπαθησαν να φτιαξουν παιχνιδια τα οποια φερουν αρκετα στοιχεια του πραγματικου κοσμου. Παραδειγματα μη σας πω, μονοι σας τα ξερετε... σκεφτειτε μονο τη θραυση θα κανει το LBP το οποιο περιμενετε πως και πως... ξερετε οτι δεν υπαρχουν στα αληθεια τα cartoon αλλα εχουν περιπετεια, δραση, φαντασια, αυτοσχεδιασμο...και και και
Οι περισσοτεροι ακομα θυμομαστε το mario οταν παιζαμε μικροι...υπηρχε ο mario? ΟΧΙ! τι μας ενοιαζε? περνουσαμε καλα? αυτο ειχε σημασια..
Τελος μπορουμε να συμπερανουμε οτι κανενα παιχνιδι δεν ειναι τελειο,ισως στο μελλον μπορεσουν οι μεγαλες εταιρειες να αγγιξουν την τελειοτητα και να φτιαξουν παιχνιδια που ουτε μπορουμε προς το παρον να φανταστουμε.
kapelakis symfono en merh mazi soy.....to mario k to lpb einai logiko na exoyn fantasia giati einai to styl paixnidioy toys etysi....se ena FPS ti fantasia mporei na exei ....to fps einai kill kill....ara se ayto ton typo games o realismos einai poy metraei.....tha moy peis oti to senario se kapoio fps sci fi exei perissoterh eleytheria k fantasia....alla ena shooter tha paiksoyme ....an htan na asxolhthoyme me to senario ...protimo na pao sinema
k ta 2 alla dinw proteraiotira sto 2o..
desperate_gamer
23-10-2008, 23:06
Well, το Resistance 2 εκμεταλλεύεται το μηχάνημά σου, έχει υπέροχα γραφικά, ενδιαφέρουσα ιστορία και ένα "τρελό" οnline.
Το Call of Duty 5 φαίνεται να είναι ένα ακόμα run-of-the-mill shooter Multi-platform κιόλας και μάλιστα όχι από την Infinity αλλά από την αναξιόπιστη Treyarch. Συνιστάται μόνο σε πορωμένους fans του franchise, αν και ακόμα να δω την ομοιότητα COD4 με COD5 για να τρέξουν οι COD-ers να το πάρουν.
Μετά απ' αυτό, You decide!
geodlord7
23-10-2008, 23:08
Cod5 για το εκπληκτικο και εθιστικο online;)
Το resistance2 μπορεις να το παιξεις και μετα:)
redismagik
23-10-2008, 23:10
gia mena kanena apo ta 2.exo to cod4 ki einai arketo gia fetos toulaxiston.to killzone isos ...............ki me prooipothesis!
marzel19
23-10-2008, 23:10
Δεν θέλω να φανώ απόλυτος αλλά θα φανώ. Προφανώς Resistance 2.
Πρώτον είναι exclusive και δεύτερον ποτέ δεν έχω δει τόσο ολοκληρωμένο τίτλο και τόσο βελτιωμένο σε σχέση με τον προκάτοχο του.
ego exo tin entiposi oti tha paris ke ta 2 sto telos oti ke an leme hehehe
kanena apo ta 2 mono gia enoikiasi , otan ftasei to killzone opoios ta exei tha ta afisei sto rafi na skonizontai :rofl:
dite to parakato video kai meta pite moy poio apo ta 2 8a parete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=-gbu5dMNILU&feature=related
mappas mappa to karpoyzi dhladh...?xexe
kapellakis
24-10-2008, 13:18
pragmatika ta spaei to video.. lol 8elo kai ego ekeino to sniper:fryingpan: pou poulane tetoia re paides?:confused:
pictorino
30-10-2008, 23:46
φανταστικό το βίντεο!!!!!!!!!!!!
στο θέμα μας:θα σου πρότεινα resistance 2!!
haramanai
08-12-2008, 15:44
Τελικα ποιο ειναι το καλητερο; Τωρα που και τα δυο εχουν κυκλοφορισει.
Εγω έχω το R2 αλλα πολυ με ψινει το COD. Απλα τα λευτα είναι πολλα.
Αλλα αμα εχει πιο πολυ κοσμο στο online το COD και ειναι καλητερο παιχνιδη θα καταπιο τα 70 eu και θα το παρω.
Το R2 με 1 mb παιζει τελεια. Το COD θα παιζει καλα ή θα το παρω και μετα θα πρεπει να αναβαθμισω τη συνδεση μου.
desperate_gamer
08-12-2008, 20:27
Οι ταχύτητες του internet για online δεν είναι διαφορετικές από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αν είναι ADSL όλα τρέχουν καλά.
Και το Resistance 2 έχει πάρα πολύ κόσμο συνέχεια, δεν έχει άτομα να παίξεις;
three_brothers1
08-12-2008, 20:29
resi pare...t cod den eine k toso axiologo
redismagik
08-12-2008, 21:08
kanena apo ta dio..........
kostasapple
10-12-2008, 02:57
COD 5
kanena apo ta dio..........
ego mallon tha symfoniso sto parapano.........pantow an oposdhpote theleis na pareis ena apo ta dyo tha elega to cod5.... alla k paly an exeis to 4 ektos toy campaign poy einai poly kalow to online toy den exei na epideiksei kati to poly diaforetiko......perimene gia to killzone2 einai telika h pio sosth lysh....alla entaksi argei ligo
edit. ox se lathos thread egine to post alla me ligh fantasia teriazei k edo.....
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.