View Full Version : Infamous
μα τι μ@λ@κι@. δεν σου λεει τι εχεις κανει. δεν σου λεει τι blast σου εχουν μεινει (σε πιο νησι).
τεσπα. κανα Tiip για τον τελευταιο boss? μου εχει σπασει τα νευρα. το παιζω κ στο hard.
Για τα blast οντως μεγαλη βλακεια.Και θα μπορουσαν να ειχαν βαλει τα αντιστοιχα trophies να παιρνεις το καθε ενα καθε φορα που θα ολοκληρωνεις και την συλλογη των blast απο καθε νησι,οπως και στα Dead Drops.Πιο καλα θα ηταν ετσι.
Αν δεν το εχεις παιξει δευτερο walkthrough ακομα,οταν το ξεκινησεις και τελειωσεις το πρωτο νησι,γυρνα αμεσως πισω και ψαξε να βρεις ολα οσα σου απομεινανε στο πρωτο νησι με βαση τον χαρτη (που εχει και τον αριθμο τον blast για καθε νησι) που ειχα ποσταρει σε προηγουμενο ποστ.Νομιζω το παιχνιδι καπου πρεπει να σου λεει ποσα blast εχεις.Κανε το ιδιο για καθε νησι,πιστευω ετσι θα ειναι πιο ευκολο να τα μαζεψεις ολα.
Jump around behind cover and push the R1 button as fast as you can :D
Enough said :d030::d030::d030::d030:
Εχω 349/350 blast shards και δεν μπορω να βρω το τελευταιο(εχω και map)το παρατησα τωρα.Μακαρι να ηξερα σε πιο νησι πρεπει να ψαξω.ευχομαι στο infamous2 να ειναι πιο ευκολα.
enstikto
08-09-2011, 22:26
Ευτηχώς στο 2 υπάρχει upgrade που μπορείς να αγωράσεις με τα exp σου το οποίο δείχνει πάντα το κοντινότερο shard στο χάρτη. Ακόμα και σε άλλο νησί να είναι θα σου δείξει την κατεύθυνση του οπότε δεν παίζει να πάθεις το ίδιο ;)
εμενα μου εχουν μεινει 2 πλεον. ξερω οτι εχω απο 1 στα 2 πρωτα νησια. αλλα δεν τα βρισκω με την καμια.
επεισης, μου εχει μεινει το τελευταιο boss και το ναολοκληρωσω το τελευταιο νησι (84% βγαζει αν θυμαμαι καλα). εχουν μεινει 2 σημεια, το boss το ενα και αλλο ενα που δεν μου βγαζει κιτρινο θαυμαστικο. αα κ καπου 4500 xp για το τελευταιο upgrade.
konstantinos
08-09-2011, 23:22
Μου θυμησατε τι εχα περασει με αυτα 1 μου ελειπε κ ειχα φαει τον κοσμο ολοκληρο κ τελικα ηταν σε ενα ακυρο σημειο τετοια πραγματα μας σπανε τα νευρα στα παιχνιδια.Απλα πρεπει να εχεις υπομονη για να καταφερεις πραγματα που θελουν χρονο.
υπομονη??? τι ειναι αυτο?
βρηκα το ενα παντως, οποτε μου εμεινε αλλο 1. το θεμα τωρα ειναι οτι δεν βρισκς καναν κακο να μαζεψω xp για το τελευταιο upgade.
apos1210
09-09-2011, 00:12
τι εχω καει ετσι !!! ποοο εγω το σνομπαρα αυτο και εχω καει τελειως !! σε 2 μερεσ 70 trophy !!
υπομονη??? τι ειναι αυτο?
βρηκα το ενα παντως, οποτε μου εμεινε αλλο 1. το θεμα τωρα ειναι οτι δεν βρισκς καναν κακο να μαζεψω xp για το τελευταιο upgade.
Στα νησια που τελειωσες ειναι καποιες περιοχες που κανουν respawn μερικοι εχθροι για να μαζεψεις xp.Δυστηχως δεν θυμαμαι ακριβως που βγαινουν.
Στο πρωτο θυμαμαι μονο οτι ειναι κοντα στην ταρατσα που μενει ο φιλος του cole.Αν παρεις τις γραμμες του τραινου και κανεις slide σε αυτες καπου θα βρεις μια ομαδα κακων.τους σκοτωνεις με ενα stunt που σου δινει αρκετα xp αν μπορεις,μολις τους σκοτωσεις πεσε μεσα στο νερο για να χασεις και θα κανεις respawn πολυ κοντα σε αυτη την περιοχη,οποτε θα ξαναβγουν οι εχθροι,θα τους ξανασκοτωσεις,θα ξαναπεσεις στο νερο και παει λεγοντας μεχρι να μαζεψεις τα απαραιτητα xp.
Spiros20
09-09-2011, 16:21
Να σας πω. Έδωσα σε ενα φίλο μου το 1 να το παίξει και με ρωτάει αν είναι καλός τώρα και αποφασίσει να γίνει κακός θα έχει και τις κακίες και τις καλές δυνάμεις; Εγω του είπα ότι κλειδωνονται οι καλες. Ξέρει κανείς;
Καλα του ειπες.Οταν εισαι κακος εχεις μονο τις κακες δυναμεις και οταν εισαι καλος εχεις αντιστοιχα μονο τις καλες δυναμεις.
giannislazy
10-09-2011, 17:12
o χάρτης με τα shards που είναι?
349/350 και σπάστηκα...
o χάρτης με τα shards που είναι?
349/350 και σπάστηκα...
http://www.gamefaqs.com/ps3/942025-infamous/faqs/56681
giannislazy
10-09-2011, 17:30
Στο gamefaqs μπαίνω κι εγώ εάν θέλω κάτι αλλά το συγκεκριμένο link δεν μου ανήγει. Δεν ξέρω τι παίζει... Σαν να είναι κάποια εικόνα, αρχείο gif προφανώς, και δεν φορτώνει. Γιατί το πάνω μέρος της σελίδας το βλέπω κανονικά....
^^ Δεν ξερω τι παιζει με τον υπολογιστη σου φιλε μου,ειμαι και λιγο ασχετος με αυτα!Εμενα παντως μου την δειχνει κανονικα την εικονα.Μηπως ειναι καποια ρυθμιση στον υπολογιστη σου και δεν την ανοιγει?Ιδεα δεν εχω.
http://db.gamefaqs.com/console/ps3/file/infamous_map.gif
giannislazy
10-09-2011, 17:56
Γιατί εγώ???:e080:
http://www.ps3trophies.org/forum/infamous/13789-blast-shards-dead-drops-maps.html
giannislazy
11-09-2011, 20:19
Aυτό μάλιστα... Ηλία you're thw MAN...:f014:
Nek_Food
11-09-2011, 20:24
Σοβαρά θέλεις να πεις ότι δεν το είχες κατεβάσει μέχρι τώρα; Μου φαίνεται περίεργο γιατί το έχει βάλει ο Φωτάρας και στο post του... τέλος πάντως επειδή ο χάρτης του gamesfaq είναι πιο printer friendly τον βάζω και εδώ μήπως σε ενδιαφέρει, ελπίζω να τον βλέπεις αλλιώςμου λες και τον στέλνω σε email.
http://img819.imageshack.us/img819/586/infamousmap.png
το τελευταιο boss αρχιζει κ μου σπαει τα νευρα.
ενας ευκολος τροπος για να παρετε καποια xp και να συμπληρωσετε τα 12000.
μου πηρε καπου στα 50 λεπτα για 4000 xp περιπου
Easy XP - AFTER Completion (inFamous) - YouTube
ειμαι ετοιμος να πεταξω το control.
δεν υπαρχει τροπος, οταν ο μ@μημενος boss κανει αυτο το τρελο ζιγκ-ζαγκ και μετα κοπανει το εδαφος, να ξεφυγω? 3 τετοια συνεχομενα μου κανει κ ειμαι dead.
edit
επιτελους!!!!!!!!!
ο δυσκολοτερος boss που αντιμετωπισα
enstikto
14-09-2011, 00:12
^^+rep for not giving up :)
MalFUNct10N
14-09-2011, 00:19
δε μου φανηκε τοσο δυσκολο ρε παιδια..
Ουτε εμενα,θυμαμαι οτι τον ειχα βγαλει με την πρωτη...Anyway,μπραβο Ηλια!!
με την πρωτη??? επρεπε να σε φωναζα σπιτι μου!!!!!
εμενα πραγματικα μου εσπασε τα νευρα. ειδικα οταν εκανε αυτα τα πηδιχτα ζιγκ-ζαγκ με χτυπαγε παντα. το εκανε 3 συνεχομενες και με εστελνε αδιαβαστο.
αντε τωρα να βρεις το 1 κ μοναδικο blast.
^^ 1 μου λειπει και εμενα ακομα,θα βαλω τα κλαματα.
Υπομονή παιδιά, κλασικά πάρτε έναν χάρτη, εκτυπώστε τον, και πηγαίντε σε όλα σιγά σιγά, πατώντας R3 (ή L3 - δεν θυμάμαι) ώστε να σας βγάλει τουλάχιστον αν είναι εκεί κοντά, αν όχι, το σημειώνετε και πάτε στο επόμενο.
chronohill
14-09-2011, 18:14
εγω ειχα ανοιξει την εικονα του χαρτη με τα shards στην ζωγραφικη και μαυριζα αυτα που ειχα βρει..ειναι λιγο παιδεμα.Στο 2 ευτυχως ηταν πιο ευκολο..
κατι τετοιο εχω σκοπο να κανω στο 2 playthought.
ετσι εκανα κ στο mafia για τα postres
αρχισα το 2 γυρω. σαν κακος στο easy.
μου μενουν ολα τα evil, τα blast και τα stunt. τα 2 τελευταια, τα σημειωνω σε χαρτη (τι εχω βρει) και σε word (να ξερω τι εχω κανει).
Καλα μιλαμε για οργανωμενη δουλεια,οχι μ@λ@κιες!!
Θυμαμαι και μενα οταν τα ψαχνα ενα ενα..Πλεον δεν ασχολουμε ιδιαιτερα με τα trophies γιατι ειχα αρχισει να χανω την ουσια του gaming..Θελω να πω,καθομουν επι 2 ωρες και spamaρα headshots για να κανω 250 στο Uncharted!Γιατι;Για να παρω ενα trophy.Και;Στην ουσια εχασα 2 ωρες απο το να παιξω ενα αλλο παιχνιδι!
Δεν κατηγορω οσους το κανουν αλλα εγω ξεφυγα μια και καλη απο αυτο..
Παιδια ασχετο αλλα μετα απο ποσες ωρες επιτελους βρηκα το τελευταιο blastshard (κοντευα να τρελαθω).Αντε τωρα ενα στο evil και παμε για το 2 που το εχω και σκονιζεται.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.