PDA

View Full Version : Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

msnes7
30-10-2008, 20:06
Atari just confirmed that The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena will be released next Spring. In addition, they also announced a PC version, which will ship at the same time

Αυτά είναι νέα,ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο το πρώτο:1appl:

nikolaszax
30-10-2008, 21:47
Βασικα ειναι remake του 1ου :tongue:
Απλα θα εχει και 1 extra campaign.Καθολου δεν με χαλαει γαιτι δεν ετυχε να δοκιμασω το 1ο.

SQP_GR
30-10-2008, 21:54
ti kala nea re i atari to pire oxi kai i sony px = min perimenis pola

haramanai
08-05-2010, 13:56
Παιχνιδάρα!
Το αγόρασα πριν δυο μέρες στη τιμή των 24,99 ευρώ και πρέπει να πω πως είναι παιχνιδάρα.
Αν και είχα παίξει στο pc το butcher bay πρέπει να πω πως η εμπειρία στο PS3 είναι πολύ πιο ωραία. Εκτός της ανανεωμένης μηχανής γραφικών που το κάνουν να φαίνεται υπέροχο ( φυσικά δεν είναι στα επίπεδα των uncharted , Killzone και MGS ) , αυτό που μετράει πιο πολύ είναι η αναλογική κίνηση μέσω του dualshock και το lean.

Όταν το είχα παίξει στο pc δεν είχα παίξει το uncharted ούτε το rainbow six las Vegas και δεν χρησιμοποιούσα ποτέ την lean εφαρμογή που έχει στο L1. Τι κάνει αυτή; Απλά γέρνει τον πάνω κορμό του χαρακτήρα προς τα δεξιά και τα αριστερά.( και πάνω άμα είσαι σκυμμένος στο dark Athena). αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπορείς να ξεπροβάλεις από γωνίες στα γρήγορα και να πυροβολας τους εχθρούς. Δλδ άμα τοποθετήσεις των χαρακτήρα σε μια γωνία διαδρόμου και πατήσεις το L1 και γείρεις τον αριστερό μοχλό προς τη γωνία θα ξεπροβάλει και άμα αφήσεις το αριστερό μοχλό θα γυρίσει πάλι στο ίδιο ασφαλές σημείο που ήσουνα.

Τα γράφω αυτά για το lean γιατί το 2004 δεν είχα παίξει παιχνίδια με cove system και το έπαιζα το παιχνίδι χίμα όπως κάθε άλλο FPS. Αλλά τώρα που έχω παίξει παιχνίδια με cover system έπαιξα με πολύ διαφορετικό τρόπο και συνειδητοποίησα πως είναι πάρα πολύ διασκευαστικό. Στο pc το lean είναι κάπως δύσχρηστο γιατί πρέπει να πατάς το Q ή το E ενώ παίζεις με το κλασικό wads στο πληκτρολόγιο, αλλά στο ps3 αξίζει και με το παραπάνω.( κρίμα που το παιχνίδι πάτωσε στις πωλήσεις και δεν θα δούμε να το αντιγράφουν και άλλοι.)

Δυστυχώς έχει αρκετά μειονεκτήματα…. Ποιο πολύ στο A.I. και μερικές φορές στο level design. Π.χ. μπορεί να βρει κανείς εχθρούς που απλά κάθονται ακίνητοι και δεν κάνουν τπτ και έχει μερικά σημεία που δεν έχεις όπλα και δεν μπορείς να κρυφτείς πουθενά και οι εχθροί σε κοπανάνε αβέρτα με τα πολυβόλα τους ( τότε εύχεσαι να μπλοκάρει το Α.Ι. για να προχωρήσεις ποιο εύκολα παρακάτω.). Άλλα όταν λειτουργεί κανονικά είναι διαμάντι.

Φυσικά πρέπει να πω πως είναι σε πολλά σημεία stealth game ( ειδικά στο butcher bay ) και … Αλλά δεν γράφω review όποτε καλύτερα να διαβάσετε κάποιο review στο internet για τα υπόλοιπα που έχει ο τίτλος.

Ποιο πολύ μέχρι τώρα έχω παίξει το Butcher Bay και ποιο λίγο το Dark Athena( και τα δυο παιχνίδια είναι στο ίδιο δισκάκι για το PS3). Αλλά σε όσα video review είδα κανείς δεν χρησιμοποιεί την lean εφαρμογή του παιχνιδιού και το παίζουν το παιχνίδι χίμα σαν κάθε άλλο FPS το οποίο το βρίσκω μεγάλο λάθος και μεγάλη αδικία για το παιχνίδι.

Λοιπόν θα τερματίσω και τα δυο και θα σας πω και περετέρο εντυπώσεις αλλά μέχρι τότε διαβάστε άμα θέλετε κανένα review νοικιάστε το τουλάχιστον μην ξεχάσετε να παίζετε με το lean σαν να είναι cove system και δεν θα χάσετε.

Dikakom
08-05-2010, 15:16
Το είχα παίξει στο xbox όταν είχε βγει...καλό παιχνιδάκι ήτανε αλλά όχι του γούστου μου..πάντως μεχρι προχθες που ηταν σε stock στο game είχε 8.99 λίρες, ( http://www.game.co.uk/Games/PlayStation-3/Shooter-First-Person/The-Chronicles-of-Riddick-Assault-on-Dark-Athena/~r331657/?s=chronicles+of+riddick (http://www.game.co.uk/Games/PlayStation-3/Shooter-First-Person/The-Chronicles-of-Riddick-Assault-on-Dark-Athena/%7Er331657/?s=chronicles+of+riddick) )
Χρησιμοποίησε και αυτό το site για αγορές σου έχει αρκετά φθηνα games.

stein3x
08-05-2010, 15:23
Το παιχνιδάκι το είχα παίξει και εγώ στο pc όταν είχε βγει και ήτανε πραγματικό διαμάντι τότε:P .Στα γραφικά πολοί το συγκρίνανε τότε με το Doom 3 καθώς είχανε κυκλοφορίσει κοντινές ημερμηνίες.Ακόμα και τώρα το Escape from butcher bay παραμένει ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια και ένα από τα ποιό επιτυχημένα όσων αφορά παχνίδια με θέμα από την αντίστυχη ταινία.Ψάχνω και εγώ να το πάρω για ps3 να παίξω το Assalt on dark athena (αλλά και το πρώτο ανανεωμένο εννοείτε) αλλά όλο out of stock το βρίσκω:(

haramanai
08-05-2010, 16:04
Ωχ. Μόλις είδα το video review του gamespot.
Μη το δείτε γιατί έχει spoiler από το Dark Athena.

Surfdrifter
08-05-2010, 16:18
To πάιχνίδι είναι πολυ καλό. Αλλά όσοι πάνε για πλατίνα, θα φτύσουν αίμα. Θέλει χίλιες νίκες σε ονλινε. Εχω ακόμα 697 νίκες για πλατίνα.