View Full Version : COD 5 vs Little big planet
skopeva na paro ke ta 2 pexnidia kata ta xristugenna alla exo ena gift voucher gia ena katastima me elektronika pu ligi sintoma ke apofasisa na paro ena apo ta 2 games, an ixate na dialeksete pio tha pernate? helppppp!
eyxaristo gia tis gnomes sas!
Psychaos_
09-11-2008, 20:36
pare tzampa to lbp kai plirwse gia to cod pisteuw axizoun kai ta 2 games re c to men exei xavale to allo skas miti ston server mpam mpoum kai etc
Aris1992
09-11-2008, 20:37
Kata gnomi m einai LittleBIGPlanet
ke ego gia LBP pigena alla akusa kala logia to online tu COD ke to coop tu ke den ksero pio na paro
mootsChios
09-11-2008, 20:44
Εφερε χτες ενας φιλος μου το LBP και εμεινα αφωνος, ειναι μαγικο το παιχνιδακι. Βασικα θα το επαιρνα ετσι και αλλιως, απλα αφου το ειδα με εκανε να το θελω ακομα πιο πολυ. Αλλα οταν πηγα να το παρω ειδα οτι ειχε φερει και το CoD5 και πηρα αυτο τελικα, και δεν εχω μετανιωσει καθολου. Ετσι κι αλλιως το CoD5 ηταν πιο ψηλα στην λιστα προτιμησης.
Επισης φοβομουν οτι οσο καλο και να ειναι το LBP, θα ετρωγε σκονη με το που θα αγοραζα το CoD5.
Παντως θα παρω και το LBP, αλλα μαλλον λιγο πιο μετα.
marzel19
09-11-2008, 21:27
Βασικά είναι ανάλογα με το τι φάση περνάς. Αντικειμενικά το LBP είναι καλύτερο (το έχω αγοράσει για αυτό στο λέω) και άλλωστε πρέπει να υποστηρίζουμε και τα exclusives. Από εκεί και πέρα εάν θεωρείς ότι δεν αντέχεις χωρίς fps πάρε το COD5. Και εγώ σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά μετά το resistance φυσικά.
malon tha paro LBP perimeno ayrio methayrio to resistance 2 apo VGP den leei na pezo 2 fps taytoxrona, eyxaristo osus apantisan!
three_brothers1
09-11-2008, 22:05
epeidi k egw eixa auto t dilimma protimisa t cod....8a vgalei t lefta t pisteuw
LBP για εμενα, απο FPS εχουμε μπολικα και δεν νομιζω να ειναι και τιποτα τραγικα πρωτοτυπο το COD5.Αφου θα παρεις και το Resistance 2 δεν τιθεται θεμα για εμενα. ;)
geodlord7
09-11-2008, 22:15
Εγω πιστευω cod 5 λογω μεγαλυτερης διαρκειας ως παιχνιδι.Που μπορει να διαρκεσει για τους επομενους 12 μηνες, και λογω ευχαριστησης. Το co-op που εχει το cod στο campaign ειναι απο τα μεγαλυτερα συν του!!
Εγω πιστευω cod 5 λογω μεγαλυτερης διαρκειας ως παιχνιδι.Που μπορει να διαρκεσει για τους επομενους 12 μηνες, και λογω ευχαριστησης. Το co-op που εχει το cod στο campaign ειναι απο τα μεγαλυτερα συν του!!
Γιατι το LBP δηλαδη δεν εχει διαρκεια?Αυτο και αν εχει διαρκεια!Στην ουσια το LBP δεν τελειωνει ποτε και καθε φορα παιζεις εαν θες και κατι καινουργιο εντελως... ενω στο COD5 θα λιωνεις στα ιδια maps , ξανα και ξανα και ξανα...μεχρι να σου στειλουν ενα map pack οποτε μετα θα εχεις αλλες 3 πιστες για να λιωνεις ξανα και ξανα και ξανα!
Ελεος ρε παιδια , το μονο που μας ευχαριστει πλεον ειναι το pew pew των αμερικανων?Ειπαμε ωραια τα FPS αλλα ποσα πια θελετε για να κορεστειτε?:Thud:
three_brothers1
09-11-2008, 22:23
Γιατι το LBP δηλαδη δεν εχει διαρκεια?Αυτο και αν εχει διαρκεια!Στην ουσια το LBP δεν τελειωνει ποτε και καθε φορα παιζεις εαν θες και κατι καινουργιο εντελως... ενω στο COD5 θα λιωνεις στα ιδια maps , ξανα και ξανα και ξανα...μεχρι να σου στειλουν ενα map pack οποτε μετα θα εχεις αλλες 3 πιστες για να λιωνεις ξανα και ξανα και ξανα!
Ελεος ρε παιδια , το μονο που μας ευχαριστει πλεον ειναι το pew pew των αμερικανων?Ειπαμε ωραια τα FPS αλλα ποσα πια θελετε για να κορεστειτε?:Thud:ο καθενας με τα γουστα του....εμενα δεν μου αρεσε καθολου το resi2.....το θεωρω μουφα....οπως και σε πολλους δεν αρεσει το ΝΒΑ...γγουστα ειναι αυτα...!:bgrin2:
geodlord7
09-11-2008, 22:31
Valkyre, για μενα μιλαω παντα, ευχαριστιεμαι το cod πολυ παραπανω απο το lbp. Ο λογος ειναι ο σκοπος του παιχνιδιου.Δεν μπορω να τρεχω απο την αρχη μιας πιστας στην αλλη πηδωντας με ενα sackboy.
Προτιμω κατι κινηματογραφικο, με ιστορια, με turnovers, κατι που να με εξιταρει.Αυτο που με εξιταρει ειναι το cod.Ειναι το online του και το single του που τωρα εχει co-op και αξιζει 10 φορες παραπανω.Για ολα αυτα προτιμω το cod:)
βασικα θα προτιμουσα το LBP γιατι απλα μου αρεσει περισσοτερο και σαν παιχνιδι.
vasika tha simfoniso me ton sofo valkyre...oso kai an milame gia gousto ....eimai tis apopsis oti games FPS pou eksitaroun (me diaforerika perivalonta kai panomiotipo gameplay ) einai ekatontades ekei ekso. Omos afto pou sou prosferei to little big planet ....den tha vreis pros to paron alou
P.S den milao vevea gia pc ...na ksekineis na Mod- areis tin mixani grafikon tou oblivion , Nwn, h tou cod ....gia na dimiourgeis pistes (perivalonta )
to Lbp einai entelos diaforetikis filosofias !
ego px eksitaome me kathe katigorias game(ektos podosferakia) ...alla latrevo ta Jrpg kai ta mmo ...to little big planet afthn tin periodo mou prosferei kati to NEO !
desperate_gamer
10-11-2008, 00:09
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=2670
Θα ήταν καλύτερα σε αυτό το thread να έγραφες, αλλά τέλως πάντων...
Μιας και συγκρίνεις δυο τελείως ανόμοια παιχνίδια, είναι καθαρά θέμα προσωπικής επιλογής δικιάς σου, αλλά εννοείται ότι εγώ προτείνω Little Big Planet...
Valkyre, για μενα μιλαω παντα, ευχαριστιεμαι το cod πολυ παραπανω απο το lbp. Ο λογος ειναι ο σκοπος του παιχνιδιου.Δεν μπορω να τρεχω απο την αρχη μιας πιστας στην αλλη πηδωντας με ενα sackboy.
Προτιμω κατι κινηματογραφικο, με ιστορια, με turnovers, κατι που να με εξιταρει.Αυτο που με εξιταρει ειναι το cod.Ειναι το online του και το single του που τωρα εχει co-op και αξιζει 10 φορες παραπανω.Για ολα αυτα προτιμω το cod:)
Γεωλορδε ναι δεν διαφωνω οτι ειναι γουστο και καθενας περνει αυτο που τον καλυπτει.Πιο πολυ σχολιασα επειδη αναφερθηκες σε "διαρκεια".Για εμενα το LBP ειναι ενα παιχνιδι που καθε φορα που το βαζεις στο PS3 σου μπορεις να παιζεις μια καινουργια πιστα.Απο την αποψη αυτη η διαρκεια του και η πρωτοτυπια του δεν εχουν τελειωμο.
Οσο για το θεμα "κινηματογραφικο" σιγουρα το COD5 ειναι πολυ πιο κινηματογραφικο , αλλα μονο στο single player του.Στο multiplayer δεν υπαρχει αυτο το feeling καθως το μυαλο σου ειναι στο να δεις πρωτος τον αντιπαλο και να πατησεις την σκανδαλη.
Δεν ξερω παιδια , πιστευω οτι καμμια φορα , καλο ειναι να υποστηριζουμε και αλλα ειδη gaming , διοτι αλλιως γινομαστε ερμαια (που ηδη ειμαστε) της αμερικανικης ιδεολογιας και "υπο"κουλτουρας στον τροπο διασκεδασης.
Και αυτα τα λεει ενας μεγαλος φαν των First Person Shooters , για να μην παρεξηγηθουμε...
redismagik
10-11-2008, 01:17
ego pantos gelasa me to titlo tou thread............................ akou LBP vs COD5?
i mono ego to vlepo asteio?
mi to skefteis katholou pare to Little Big Planet!!!otan varetheis mazi tou tha exei vgei kai to cod 7..pio aimatiro..pio polemiko ..pio atmosferiko...pio diktiako...etc ..etc..etc...genika pio mia apo ta idia tha ithela na pw...tespa...
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=2670
Θα ήταν καλύτερα σε αυτό το thread να έγραφες, αλλά τέλως πάντων...
Μιας και συγκρίνεις δυο τελείως ανόμοια παιχνίδια, είναι καθαρά θέμα προσωπικής επιλογής δικιάς σου, αλλά εννοείται ότι εγώ προτείνω Little Big Planet...
den iksera oti ipirxe tetio topic apologume, eyxaristo gia tis apopsis sas telika apofasisa na paro to LBP pros to paron afu tha exo ke to resistance ayrio methayrio an theli kapios mod mpori na klisi to topic
marzel19
10-11-2008, 01:34
ego pantos gelasa me to titlo tou thread............................ akou LBP vs COD5?
i mono ego to vlepo asteio?
Και εγώ έπαθα ένα σοκ όταν το είδα! Μετά τα R2vsKillzone 2vsCOD5 είδα και αυτό! Σαν να λέμε Δαβίδ εναντίον Γολιάθ. Μετά κατάλαβα!:angry:
Όσο για το θέμα μας dreamer όταν απάντησα δεν ήξερα ότι παίρνεις και το R2. Μετά από αυτό δεν τίθεται ζήτημα. Δύο fps δεν λέει!
Επίσης, θα συμφωνήσω με τον Valkyre για την διάρκεια του LBP. Κυριολεκτικά είναι ατελείωτο. Είναι από τα παιχνίδια που και σε ένα χρόνο θα εξακολουθείς να το παίζεις που και που για να ξεσκάσεις. Δεν το βαριέσαι ποτέ!
Μόνο lag να μην είχε αλλά πιστεύω θα συμμαζέψουν τους servers τους γρήγορα!:angry:
OK και εγώ λάτρεψα την ιστορία του Μπακαλιάρος4 αλλά όχι και κινηματογραφικό το παίζω-τα-ίδια-και-τα-ίδια-σα-χαλασμένος-δίσκος online. Πολύ φυσικό να γουστάρει κάποιος τα online, αλλά αν είναι κινηματογραφικό το online να δώσουμε και τις χρυσές σφαίρες σε γερμανικές τσόντες.
Από τη στιγμή που σου έρχεται το υπέρτατο φετινό fps, έχεις κλείσει με τα πίομ πίομ για λίγο καιρό, πάρε το lbp να ξελαμπικάρεις από τα αίματα που και που και μόλις βαρεθείς το online του Resi χτυπάς το Μπακαλιάρος5. Εγώ πάντως έτσι το κόβω να κάνω (εκτός κι αν είναι τίγκα στα online τρόπαια οπότε δε το βάζω στο μηχάνημά μου...).
Συγνώμη αλλά τι σχέση έχει το ένα game με το άλλο? Άλλο είδος, άλλη φάση. Και καθαρά προσωπικό θέμα του καθενός τι θα του αρέσει από τα 2. Εγώ ούτε που σκέφτομαι για lbp για την ώρα αλλά παρήγγειλα ήδη cod5. Αλλά είναι προσωπικά τα κριτίρια.
Sumfono apolyta me ton ProEvo.
Den exei kamia sxesi to ena me to allo.
To mono koino pou exoun einai oti einai kai ta 2 gamo ta paihnidia to kathena sto eidos tou.
Εντάξει ρε παιδιά, δε σας ρώτησε το παιδί αν θα αγοράζατε κάμπριο ή πολυμορφικό.
sigura ta 2 games ine poli diaforetika ke den sas zitisa na ta sigkrinete, opos oloi kapote fantazome imun metaksi ton 2 apla zitisa ti gnomi sas an isastan stin idia thesi ti tha kanate ara ta posts peri sigkrisis ton 2 pexnidion ktl ine askopa afu den tithete thema na sigkrinume san pexnidia to LBP me to COD
sigura ta 2 games ine poli diaforetika ke den sas zitisa na ta sigkrinete, opos oloi kapote fantazome imun metaksi ton 2 apla zitisa ti gnomi sas an isastan stin idia thesi ti tha kanate ara ta posts peri sigkrisis ton 2 pexnidion ktl ine askopa afu den tithete thema na sigkrinume san pexnidia to LBP me to COD
Μα για αυτό ακριβώς είπα εσύ τι θες να παίξεις. Ένα fps ή ένα arcade/platform (δε ξέρω τι ακριβώς είναι το lbp)? Και τα 2 παιχνίδια είναι κορυφαία στο είδος τους. It's up to you :)
opos ipa ke prin apofasisa gia LBP telika :)
desperate_gamer
10-11-2008, 21:24
Οκ. Have fun και για 'μένα έκανες την σωστή επιλογή ;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.