View Full Version : COD 4 vs COD 5
Ποιο νομιζεται οτι ειναι καλυτερο και γιατι;
κατσε να το παιξουμε πρωτα...........
το εχω επιτελους στα χερια μου. Αυριο οι εντυπωσεις!!!
DIOMIDIS
11-11-2008, 11:44
Νομιζω το COD4 γιατι ειναι γρηγορο παιχνιδι με μικρους χαρτες και δεν κανεις μια ωρα να βρεις τον αντιπαλο.Βεβαια ειναι πολυ νωρις ακομα για να κρινουμε το COD5.Ελπιζω να μας κρατησει μπροστα απο τις τηλεορασεις μας οσο ο προκατοχος του.
Πολύ νωρίς για εντυπώσεις και ιδιαίτερα για το online. Μετά από ένα μήνα τουλάχιστον θα μπορέσουμε να κρίνουμε πιο σωστά.
Πολύ νωρίς για εντυπώσεις και ιδιαίτερα για το online. Μετά από ένα μήνα τουλάχιστον θα μπορέσουμε να κρίνουμε πιο σωστά.
ετσι ειναο προ, συμφωνω απολυτα ειδικα στο online. Ας μην ειμαστε παρα πολυ ανυπομονοι
music_lover
11-11-2008, 14:14
Ψηφίζω το 4 γιατί βαρέθηκα τα παιχνίδια β' παγκοσμίου πολέμου που σκοτώνεις συνεχώς Γερμανούς..
Cod5 , φυσικά ανανεομένο , καλύτερο , πιο ωραία γραφικά , το ίδιο γρήγορο , καλη συνταγή με καινούργιο challenge όσο αφορά πίστες και perks . εννοείται πως γουστάρψ με τρέλλα βου παγκόσμιο ! cya in !
Το 4 για μένα καλύτερο....όχι άλλοι ΝΑΖΙ πόσοι είναι τέλοσπάντων εκατομμύρια έχουμε σκοτώσει σε τόσα παιχνίδια..ανεξάντλητοι είναι οι άτιμοι!!
WolfRathmA
12-11-2008, 01:58
Μακραν το καλυτερο ειναι το 4.
redismagik
12-11-2008, 02:34
psifisa to 4 gia 3 logous
a)den exo to 5 lololol
b) gia tin parea tou 4 pou kanoume!!
C)giati exo to 4 ki ontos mou aresei polli!
redismagik
12-11-2008, 02:34
Το 4 για μένα καλύτερο....όχι άλλοι ΝΑΖΙ πόσοι είναι τέλοσπάντων εκατομμύρια έχουμε σκοτώσει σε τόσα παιχνίδια..ανεξάντλητοι είναι οι άτιμοι!!
:rofl::rofl::rofl: kalo Diakom!!
Resistance 2 ή Resistance 3? Εγώ ψηφίζω 2 γιατί το 3 έχει προβλήματα στο online...
paidia psifizo to 5. to game einai para polu kalo grigoro xwris provlimata sto on-line, kali fasi to co-op! terasties pistes, kai varethika to 4!
gia to 5 tha ithela na min exei UAV(recon plane) etsi gia na KSETRUPONO TA KAMPERIA!
touristas
12-11-2008, 09:10
Resistance 2 ή Resistance 3? Εγώ ψηφίζω 2 γιατί το 3 έχει προβλήματα στο online...
loooooooooooooololololol
wanted1977
12-11-2008, 10:20
προσφατα πηρα το ps3 μου αρεσει το θεμα WWII για αυτο πηρα το 5 και οχι το 4 ελπιζω να αξιζει. χθες το αγορασα δεν εχω παιξει ακομα
gavrosdr
12-11-2008, 11:50
psifisa to 4 gia 3 logous
a)den exo to 5 lololol
b) gia tin parea tou 4 pou kanoume!!
C)giati exo to 4 ki ontos mou aresei polli!
συμφωνω απολυτα!!!
DarkAvengerGR
12-11-2008, 14:44
:yes: Σωστός...
mootsChios
12-11-2008, 21:12
Καλη ερωτηση. Αν και ακομα ειναι πολυ φρεσκο το 5. Παντως ψηφισα το 4. Ο λογος δεν ειναι επειδη σκοτωνεις γερμανους ή κατι τετοιο. Να φταινε τα οπλα (ειχα συνηθισει τα μοντερνα) να φταιει το πιο μουντο σκηνικο? να φταιει που δεν νιωθω δυνατος, οσο ενιωθα στο 4 οπου εσπερνα τον θανατο? Να φταιει που στην αρχη μου γινοντουσαν reset τα στατιστικα και τωρα με παιρνανε ατομα που το πηρανε 3 μερες αργοτερα?
Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλο και σιγουρα οσο παιζω θα μου αρεσει περισσοτερο, αλλα κατι δεν μου καθεται καλα. Ειναι κατι ψιλολεπτομερειες που κανανε το 4 απιστευτο και παρολο που το 5 ειναι ιδια συνταγη, κατι μου φταιει. Αν και ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη ισως να αναιρεσω τα λεγομενα μου.
Α και κατι αλλο...το single player του τα σπαει και αυτο. Πολυ καλο. Βεβαια εκανα βλακεια που το εβαλα στο veteran αλλα θα το περασω, που θα παει.
Ψήφισα το 4 , αλλά πιστεύω πως είναι πολύ νωρίς για το 5 να το κρίνουμε και σίγουρα θα αδικηθεί.
Καλύτερα να κάναμε την ψηφοφορία αυτή μετά από 2-3 μήνες.
Να πειτε την γνωμη σας για το ποιο ειναι καλυτερο και δεν χρειαζεται να ψηφισετε αμεσως
Να πειτε την γνωμη σας για το ποιο ειναι καλυτερο και δεν χρειαζεται να ψηφισετε αμεσως
Ωραιά.
Καλύτερο είναι το 4.
Θα ψηφίσω τον Μάρτιο.
καλα πολυ βιαστικο νημα και πολυ θα βιαστουν να ψηφισουν και μετα ισως αλαξουν γνωμη.
Βασικα για μενα το cod4-5 ειναι σαν το καλο κρασι οσο ποιο πολυ ωριμαζει τοσο το καλυτερο εως να γινει ξυδι οποτε οταν ολοι θα πεζετε cod5 το cod4 θα ειναι ενα καλο ξυδακι για νευρα και φακες
πιστευω το 4 ηταν καλυτερο...πιο δυνατο και πιο σοβαρο,το 5 με κατι animation αστεια
με κατι χρωματακια χαρουμενα , με το οτι για να δεις τον αλλο ακομα και μπροστα σου
θες replay και την δυσκολια των παλιων οπλων και τα ηχιτικα εφε που ειναι α&$^%α
(η χειροβομβιδα να μην πω σαν τι κανει...)
πιστευω οπως ειχα πει τα νουμερα επρεπε να ειναι αντιστροφα.για φανταστειτε να παιζαμε πρωτα το 5 και μετα να βλεπαμε το 4 τι ζημια θα πα8αιναμε!
παρ'ολα αυτα ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι(πως θα μπορουσε να μην ειναι αφου βασιστηκε σε παρα πολλα στο 4)αλλα.......4 ειναι μονο ενα.και θα δειτε μηνες μετα ποσα ατομα θα γυρνανε να παιξουν και λιγο 4.
marzel19
14-11-2008, 21:47
Πρώτον, ας μη σχολιάσω καλύτερα το γεγονός ότι ψηφίζουν άτομα που δεν έχουν παίξει και τα δύο. Βασικά, ούτε εγώ θα έπρεπε εφόσον ένα παιχνίδι τέτοιου είδους πρέπει να δοκιμαστεί online σε βάθος χρόνου και μετά να βγει συμπέρασμα.
Εγώ προσωπικά ψήφισα βάσει των campaigns και επιφυλάσσομαι για το online.
Ψηφίζω αυτή του 5 γιατί είναι τεχνικά ανώτερη (φυσικό άλλωστε εφόσον είναι μεταγενέστερο) και επειδή με εξέπληξε ευχάριστα το πόσο μοντέρνα φαίνεται παρόλo που εκτυλίσσεται στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
Βέβαια, για να μη γελιόμαστε το 4 ήταν καταπληκτικό παιχνίδι με την πίστα του Τσερνομπίλ να σηκώνει τρίχα απλώς, προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός.
geodlord7
15-11-2008, 23:38
Μετα απο καποιες ωρες παιχνιδι, εβγαλα καποια συμπερασματα, αλλα ακομα δεν ψηφιζω.
Το μονο σιγουρο(για μενα) ειναι οτι το online του 5 ειναι σιγουρα διαδοχος του 4.Απλα εκπληκτικο.
Το single προστιγμης δεν μαρεσει και αυτος ειναι ο λογος που δεν ψηφιζω ακομα....θα δειξει στη συνεχεια.
Εγώ δεν έχω παίξει το 5 ακόμα και ετσι λέω το 4.
Καλά...... ας μην το αδηκήσουμε και το 5,αλλά δεν το έχουμε παίξει ακόμα και δεν μπορουμε να τα κρίνουμε.
:cheers:
οσο περισσοτερο παιζω το 5 μου αρεσει και πιο πολυ.
οι πιστες ειναι εκπλητικες και για ολα τα γουστα (σναιπερ κτλ)
μολις λυθουν τα προβληματα με τους σερβερ θα πεφτουν κορμια ΑΔΙΑΚΟΠΑ !
οσο περισσοτερο παιζω το 5 μου αρεσει και πιο πολυ.
οι πιστες ειναι εκπλητικες και για ολα τα γουστα (σναιπερ κτλ)
.....!
συμφωνω , παρ'ολα αυτα ακομα θεωρω το 4 καλυτερο.
ΣΩΣΤΟΣ Ο STI_GR!!!:1appl:
To cod5 το θεωρώ μία μλκία και μισή . η μόνο μισή αρκετή είναι μιάμιση . Όλα καλά με το παιχνίδι , ναι ωραίες οι πίστες αλλά ο ήχος είναι για τα κλάματα . όσοι είναι καλοί παίχτες στο cod και γνωρίζουν τι σημαίνει αξιοποίηση χώρου , γνωρίζω που βρίσκεται ο αντίπαλος , κάνω ενέδρα , εκτελώ στρατηγική και παραμένω εν ζωή ξέρει καλά έχοντας παίξει το 5 , οτι όλα αυτά πάνε περίπατο , χάνεται κάθε ουσία στρατηγικής . Για μένα το παιχνίδι δεν αξίζει , το θεωρώ κακή επιλογή , προχειροφτιαγμένο τελείως .
Δεν σου δίνεται καμία αίσθηση ότι βρίσκεσαι στη μάχη και κανένα death σου δεν σε ωθεί να γίνεις καλύτερος , ή να μάθεις απο τα λάθη σου . Ειδικά το γεγονός ότι οι πίστες είναι τεράστιες , και δεν ξέρεις από που σκάνε grenades ποιοι πυροβολούν που ποιος περπατα που , ε ΕΛΕΟΣ κάποια στιγμή το πετάς απο το tray και βαζεις το resistance 1 . καλυτερο είναι :P . Αν καποιος βέβαια θέλει ένα fps τύπου unreal ας το πάρει . Προσωπικα ας έβγαιναν 10 χάρτες στο cod4 και ούτε killzone δεν θα έπαιρνα . Αυτά από μένα από τις κάμποσες ώρες που το έπαιξα .
geodlord7
17-11-2008, 18:42
To cod5 το θεωρώ μία μλκία και μισή . η μόνο μισή αρκετή είναι μιάμιση . Όλα καλά με το παιχνίδι , ναι ωραίες οι πίστες αλλά ο ήχος είναι για τα κλάματα . όσοι είναι καλοί παίχτες στο cod και γνωρίζουν τι σημαίνει αξιοποίηση χώρου , γνωρίζω που βρίσκεται ο αντίπαλος , κάνω ενέδρα , εκτελώ στρατηγική και παραμένω εν ζωή ξέρει καλά έχοντας παίξει το 5 , οτι όλα αυτά πάνε περίπατο , χάνεται κάθε ουσία στρατηγικής . Για μένα το παιχνίδι δεν αξίζει , το θεωρώ κακή επιλογή , προχειροφτιαγμένο τελείως .
Δεν σου δίνεται καμία αίσθηση ότι βρίσκεσαι στη μάχη και κανένα death σου δεν σε ωθεί να γίνεις καλύτερος , ή να μάθεις απο τα λάθη σου . Ειδικά το γεγονός ότι οι πίστες είναι τεράστιες , και δεν ξέρεις από που σκάνε grenades ποιοι πυροβολούν που ποιος περπατα που , ε ΕΛΕΟΣ κάποια στιγμή το πετάς απο το tray και βαζεις το resistance 1 . καλυτερο είναι :P . Αν καποιος βέβαια θέλει ένα fps τύπου unreal ας το πάρει . Προσωπικα ας έβγαιναν 10 χάρτες στο cod4 και ούτε killzone δεν θα έπαιρνα . Αυτά από μένα από τις κάμποσες ώρες που το έπαιξα .
Δεν ισχυει αυτο που λες σε ολες τις πιστες.Συγκεκριμενα, εντωπισα 3 πιστες που ειναι οτι ναναι, δηλαδη απο παντου ερχονται σφαιρες, χειροβομβιδες κτλπ.Αλλα εκτος απο τις 3 αυτες πιστες οι υπολοιπες ειναι απλα εκπληκτικες!!Και με παρεα διασκεδαζουμε παρα πολυ!!
Οντως, θα μπορουσε να ειχε βγει ενα pack με 10 χαρτες και 10 νεα perks στο cod4!!Συμφωνων απολυτα σε αυτο!!Αλλα ειναι και το marketing....πρεπει να πουλησει το 5 δυστηχως.Αλλα το 5 πιστευω οτι καλυπτει αυτους τους 10 νεους χαρτες και αυτα τα νεα perks:)
mootsChios
17-11-2008, 21:24
Και εγω παιζω-παιζω, αλλα ακομα δεν το αγαπω οσο το 4. Δεν μου κανει κλικ. Δεν λεω καλο, ομορφο, ολα καλα,ολα ωραια, αλλα δεν μπορω να το συνηθισω. Βεβαια μεχρι να φτασω στο 10ο prestige, μπορει να εχω αλλαξει γνωμη, αλλα χλωμο το κοβω.
Επισης δεν μπορω να καταλαβω, πως στο CoD2, επαιρνα το kar98 και θεριζα. Τωρα ετσι και παρεις bolt action rifle, δεν παιζει να την βγαλεις καθαρη. Αναγκαστικά πρεπει να παρεις και εσυ πολυβολακι. Ασε που τα ρημάδια αδειαζουν με την μια. Ειναι κριμα να εχει τοσα οπλα και τελικα ολες τις πιστες να τις παιζεις με ΜP40 με μεγαλο γεμιστηρα.
Ειμαι τελειως noob σ'αυτο το παιχνιδι
καθε αρχη και δυσκολη. αλλος πολεμος αλλη φιλοσοφια. θα το μαθουμε και αυτο οπως ολα τα αλλα. εγω το παω με 1000. οσο για τον ηχο που αναφερεται προσωπικα η γνωμη μου ειναι οτι μου αρεσει περισσοτερο και ειναι και πιο κατατοπιστικος. στο 4 δεν καταλαβαινα απο που θα μου βγει ο εχθρος ασχετα αν τον ακουγα οτι ερχεται .σε αυτο αντιθετα δεν με εχει προδωσει ποτε. καλυτερο surround καλυτερες μουσικες συνθεσεις. (γνωμη μου)
parolo pou san campaing de prepei na to xasei kaneis, egw pontarw sto 4, an eixe online co-op to 4...tha itan MAKRAN kalitero...soz gia ta greeklish
edafermosjunior
18-11-2008, 21:24
καθε αρχη και δυσκολη. αλλος πολεμος αλλη φιλοσοφια. θα το μαθουμε και αυτο οπως ολα τα αλλα. εγω το παω με 1000. οσο για τον ηχο που αναφερεται προσωπικα η γνωμη μου ειναι οτι μου αρεσει περισσοτερο και ειναι και πιο κατατοπιστικος. στο 4 δεν καταλαβαινα απο που θα μου βγει ο εχθρος ασχετα αν τον ακουγα οτι ερχεται .σε αυτο αντιθετα δεν με εχει προδωσει ποτε. καλυτερο surround καλυτερες μουσικες συνθεσεις. (γνωμη μου)
κοιταξε εγω που εχω home cinema ο ηχος δεν εχει και τοσο καλο sorround (και μη μ πειτε οτι δεν εχω καλα ηχεια) ενω στο cod4 επαιζες και ο ηχος ηταν μαγευτικος και τα εφε ταιριαζαν απολυτα με τν ηχο οχι οπως το 5 που ξαφνικα εκει που επικρατει ησυχια ολα καλα ολα ωραια σου βαζει ενα ηχο κατατρομακτικο ηχο και μετα απο 2-3 λεπτα αρχιζει η μαχη να μη πω για τις βοβμες που σκανε σαν να μην πω πως...σαν να κλ!@#ει ι γιαγια μου....ειναι οι λεγομενες gay bombes κανουν ενα πιφ και σηκωνουν χωμα ελεος δηλαδη δεν λεω πως το παιχνιδι εινα για τα μπαζα και οτι δεν κανει τιποτα.....το εχω αγορασει και εχω περασει απειρες ορες με τους φιλους μου ονλινε.....οταν τελειωνω το 5 βαζω λιγο το 4 για να μου περασει λιγο ο θυμος με τις gay bombes....λιγο καλυτερο να ηταν ο ηχος θα το αγαπουσα περισσοτερα αλλα οχι σαν το cod4.....
μηπως ομως βρε παιδια μπορουμε να ρυθμισουμε τον ηχο καλυτερο μεσα απο το game ???? γιατι νομιζω εχει επιλογη ηχου...ετσι δεν ειναι....???
dromader
20-11-2008, 20:28
den ksero an sou arese naso pantos oso to pezo mou aresi perisotero .to kako einai oti den mpenoun eykola ta cheet sou kai eki kolas cheeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
AKOLOV IS CHEETERAKIAS ......XA XA
DIOMIDIS
21-11-2008, 14:41
Δινω χρονο στο παιχνιδι για να το συμπαθησω αλλα δεν γινεται τιποτα ρε παιδια.Το 4 μαλλον θα μεινει αξεπεραστο.
den ksero an sou arese naso pantos oso to pezo mou aresi perisotero .to kako einai oti den mpenoun eykola ta cheet sou kai eki kolas cheeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
AKOLOV IS CHEETERAKIAS ......XA XA
http://img140.imagevenue.com/loc90/th_19667_IMG0008A_122_90lo.jpg (http://img140.imagevenue.com/img.php?image=19667_IMG0008A_122_90lo.jpg)
Zeus , ΕΛΑ ΕΛΑ βρήκα τα νεα cheat !!! Τα εβαλα που λες τα στικάκια που αγορασα απο το εξωτερικό και βλέπω πλεον τους εχθρους μεσα απο τους τοίχους . ΚΟΡΥΦΗ που λες το game κοίτα τι έκανα για πλάκα :P:P:P
P.S . Μαλακα μου , το AVATAR σου τα σπάει λέμε !!!!
πιστευω το 4 ηταν καλυτερο...πιο δυνατο και πιο σοβαρο,το 5 με κατι animation αστεια
με κατι χρωματακια χαρουμενα , με το οτι για να δεις τον αλλο ακομα και μπροστα σου
θες replay και την δυσκολια των παλιων οπλων και τα ηχιτικα εφε που ειναι α&$^%α
(η χειροβομβιδα να μην πω σαν τι κανει...)
πιστευω οπως ειχα πει τα νουμερα επρεπε να ειναι αντιστροφα.για φανταστειτε να παιζαμε πρωτα το 5 και μετα να βλεπαμε το 4 τι ζημια θα πα8αιναμε!
παρ'ολα αυτα ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι(πως θα μπορουσε να μην ειναι αφου βασιστηκε σε παρα πολλα στο 4)αλλα.......4 ειναι μονο ενα.και θα δειτε μηνες μετα ποσα ατομα θα γυρνανε να παιξουν και λιγο 4.
:1appl:
trialamp
22-11-2008, 09:56
Τα πράγματα είναι τραγικά στο 5 , από πού να αρχίσω και που να τελειώσω , ότι τρέχουν σαν να τους βάλανε πιπεριά ,ότι για να βρεθούμε κάνουμε αίτηση ότι ο ήχος ει επιεικώς απαράδεχτος , άσε για την επικοινωνία που σου δημιουργεί ένα ψυχολογικό αν σε ακούνε η όχι , βέβαια για να μην είμαι άδικος οφείλω να αναγνωρίσω ότι έχει πολύ καλές πιστές . και αυτό που διαπίστωσα εχτές είναι ότι με 4 παιδία που παίζαμε το 5 λέμε για αλλαγή να παίξουμε και το 4 ήταν απίστευτο το5 είναι πολύ τραγικά αργό σε σχέση με το 4 τη άλλο να πω νομίζω ότι κάλυψα αρκετού που δεν θέλουν απλός να το παραδεχτούνε ότι το 5 δεν είναι προκάτοχος του 4 .
Ekptotos
22-11-2008, 10:00
Τα πράγματα είναι τραγικά στο 5 , από πού να αρχίσω και που να τελειώσω , ότι τρέχουν σαν να τους βάλανε πιπεριά ,ότι για να βρεθούμε κάνουμε αίτηση ότι ο ήχος ει επιεικώς απαράδεχτος , άσε για την επικοινωνία που σου δημιουργεί ένα ψυχολογικό αν σε ακούνε η όχι , βέβαια για να μην είμαι άδικος οφείλω να αναγνωρίσω ότι έχει πολύ καλές πιστές . και αυτό που διαπίστωσα εχτές είναι ότι με 4 παιδία που παίζαμε το 5 λέμε για αλλαγή να παίξουμε και το 4 ήταν απίστευτο το5 είναι πολύ τραγικά αργό σε σχέση με το 4 τη άλλο να πω νομίζω ότι κάλυψα αρκετού που δεν θέλουν απλός να το παραδεχτούνε ότι το 5 δεν είναι προκάτοχος του 4 .
Μα το 5 ούτως η άλλως δεν μπορεί να είναι προκάτοχος του 4, αλλά διάδοχος.
Παίδια , δώστε μου το δικαίωμα να πω , πως είμαι από εκείνους που θα έλεγαν τελευταίοι κακό λόγο για το 5 , αν κάτι ήταν στραβό , πριν βγει το παιχνίδι , (φανταστείτε πως από την πρώτη μέρα κοντέψαμε να μαλώσουμε με ένα φίλο όταν προσπαθούσα να το πείσω να του δώσει μία ευκαιρεία)αλλά για μένα το 5 είναι χάλια παχνίδι .
Δεν θα κάτσω να πω παραπάνω για το gameplay τα γραφικά πόσο αργό είναι κτλ κτλ . Και μόνο που χτες είχα κάνει crounch πίσω από ένα μικρό χαντάκι ( επειδή ήθελα να ανοίξω έναν rio mare να φάω ΧΑΧΑΧΑ ) και ένας εχθρός ήρθε τρέχοντας , πήδηξε πάνω από το χαντάκι και εμένα , γύρισε και με σκότωσε και εγώ με τέρμα τα 5.1 ηχεία δεν άκουσα τίποτα παρά μόνο ένα ακαταλαβίστικο κλακ κλακ <--και καλά περπάτημα , τελευταία στιγμή , ε μου ήρθε να το σπάσω το blue ray . Ειδικά τώρα που οι πίστες είναι πιο μεγάλες ο ήχος θα έπρεπε να ήταν πιο προσεγμένος . Προσωπικά και patch να βγει με έχει ξενερώσει . :(
geodlord7
22-11-2008, 16:23
Και μόνο που χτες είχα κάνει crounch πίσω από ένα μικρό χαντάκι ( επειδή ήθελα να ανοίξω έναν rio mare να φάω ΧΑΧΑΧΑ ) και ένας εχθρός ήρθε τρέχοντας , πήδηξε πάνω από το χαντάκι και εμένα , γύρισε και με σκότωσε και εγώ με τέρμα τα 5.1 ηχεία δεν άκουσα τίποτα παρά μόνο ένα ακαταλαβίστικο κλακ κλακ <--και καλά περπάτημα , τελευταία στιγμή , ε μου ήρθε να το σπάσω το blue ray .
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXΑ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Τον ηχο δεν τον εχω προσεξει και πολυ, αλλα δεν με ενοχλει...
Το μονο μειον για μενα στο 5 ειναι το single campaign.Δεν μπορει να φτασει ουτε στο μισο το campaign του 4.....
Αλλα το multiplayer παραμενει παρα πολυ καλο και διασκεδαστικο!
mootsChios
22-11-2008, 21:54
Καταρχας ειναι χαλασμενο. Μου ερχονται σωρηδον τα invites , αλλα δεν μπορω να τα δεχτω. Καθομαι ωρες στο λομπι μονος, περιμενοντας invite και αφου πια αποφασισω να βρω παιχνιδι, να σου και ερχονται. Οποτε τοτε ειναι σιγουρο οτι δεν μπορω να τα δεχτω.
Το single player ειναι πολυ καλο αλλα στο veteran ειναι για γερα νευρα. Μαλλον τα ζομπι δεν θα τα δω ποτε.
Πολυ καλο παιχνιδι αλλα εχει καμποσα μειονεκτηματα σε σχεση με το 4, το οποιο παραμενει παιχνιδι σταθμος στα FPS
nikopan0
22-11-2008, 22:01
geia mena to online sto COD 5 einai poio wraio
bikersplace1
23-11-2008, 12:21
λοιπων καμπερηδες ενωθητε!!
το 5 ειναι κορυφη και οποιος δεν μπωρει απλα πεφτει και κοιματε.
ακουω διαφορα για game play γραφηκα και ηχο.
ξεχασατε το τεραστιο lag στο 4 και καθε ποτε ηταν και ειναι of-line o server?
τωρα αν θελετε να πεζετε πιστες 5χ5 και να πετατε granedes και να
σκοτωνετε 3-4 ατομα στην τυχη καλο ειναι το 4.
στο μονο που υπερτερει το 4 ειναι στον ηχο που πιστευω αργα η γρηγορα θα βελτιωθει.
ειχατε μαθει με m-4 με granade lunchers και barret-50ari με mp5 kai red dots και τωρα δεν μπωρειτε να κανετε κανενα kill και σας φταιει το παιχνιδι τα γραφικα και ο ηχος?? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A CAMPER IS ALWAYS BEHIND YOU !!!!!
mootsChios
23-11-2008, 21:03
Εμενα το μονο που με ενοχλει ειναι που δεν μπορω να κανω accept τα ιnvites. Και απο οτι ειδα, η μονη φορα που δεχεται invite ειναι οταν αυτος που με φωναζει ειναι μονος του. Αν εχει μαζευτει παρεα και με φωναξουν θα παρω τον πουλο.
Και ενω στις αρχες τα δεχομουνα μια χαρα. Τί το επιασε ξαφνικα, δεν ξερω.
edafermosjunior
24-11-2008, 01:13
εγω μετα το νεο Update δεν αντικρισα κανενα προβλημα
το 5 ειναι κορυφη και οποιος δεν μπωρει απλα πεφτει και κοιματε.
ακουω διαφορα για game play γραφηκα και ηχο.
ξεχασατε το τεραστιο lag στο 4 και καθε ποτε ηταν και ειναι of-line o server?
τωρα αν θελετε να πεζετε πιστες 5χ5 και να πετατε granedes και να
σκοτωνετε 3-4 ατομα στην τυχη καλο ειναι το 4.
στο μονο που υπερτερει το 4 ειναι στον ηχο που πιστευω αργα η γρηγορα θα βελτιωθει.
ειχατε μαθει με m-4 με granade lunchers και barret-50ari με mp5 kai red dots και τωρα δεν μπωρειτε να κανετε κανενα kill και σας φταιει το παιχνιδι τα γραφικα και ο ηχος?? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ε βεβαια για σενα το 5 ειναι παραδεισος! εχει πολυ μερος για να ΚΡΥΦΤΕΙΣ! ΟΥ ΡΕ:wave:
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω το εχω πει online το λεω κι εδω...
Ο φιλος biker ειναι ικανος να καμπερωθει σε τετοιο βαθμο που να τον χασει και το psn ενω ειναι online!!! Βγαλτε ακρη τωρα!!!
Ευτυχως που το 95% των περιπτωσεων παιζουμε συμπαικτες και δεν τον χανω... γιατι αλλιως θα εβγαζα πολυ αγχος!
trialamp
27-11-2008, 10:13
Εδώ ολόκληρο άρμα καμπεροσε τη να λέμε τώρα the camper
:rofl::rofl::hide::hide::banghead::banghead::bangh ead:
Εδώ ολόκληρο άρμα καμπεροσε τη να λέμε τώρα the camper
:rofl::rofl::hide::hide::banghead::banghead::bangh ead:
:rofl::rofl::rofl: αυτο το ειχα ξεχασει (και πως το καταφερα) βρε tria. Μιλαμε Ο ΧΑΜΟΣ. Το τρελοκομειο το ενα εψαχνε μερη να κρυψει το αρμα. Αν ειναι δυνατον!
Παιδια να το ξερετε... σε λιγο καιρο ο bikers θα μπορει οχι μονο να καμουφλαρεται σε δεντρα αλλα να καμουφλαρει και τα δεντρα τα ιδια. Τι χαμαιλεοντας και αηδιες...
Παντως ετσι και κυκλοφορησει κανενα βιβλιο για το καμπερομα θα ειναι must για ολους μας!!!
ΑΑΑΑ και να ξερετε οτι πλεον πισω απο τις λεξεις δεν κρυβεται ο Αλεξης... ο bikers κρυβεται... για αυτο να προσεχετε!
:rofl::rofl::rofl: αυτο το ειχα ξεχασει (και πως το καταφερα) βρε tria. Μιλαμε Ο ΧΑΜΟΣ. Το τρελοκομειο το ενα εψαχνε μερη να κρυψει το αρμα. Αν ειναι δυνατον!
Παιδια να το ξερετε... σε λιγο καιρο ο bikers θα μπορει οχι μονο να καμουφλαρεται σε δεντρα αλλα να καμουφλαρει και τα δεντρα τα ιδια. Τι χαμαιλεοντας και αηδιες...
Παντως ετσι και κυκλοφορησει κανενα βιβλιο για το καμπερομα θα ειναι must για ολους μας!!!
ΑΑΑΑ και να ξερετε οτι πλεον πισω απο τις λεξεις δεν κρυβεται ο Αλεξης... ο bikers κρυβεται... για αυτο να προσεχετε!
λοιπον εχω μερες να μπω και μου λειψατε, α...... και να "ξετρυπωσω κατι καμπερια" :angry:
trialamp
27-11-2008, 13:40
Τα άρματα και τα δέντρα είναι λίγο σε αυτό που έκανε εχτές , καμπεροσε και την σύνδεση του αν είναι δυνατόν να πεζή μαζί μας και να φαίνεται off line , τι να λέμε τώρα, τον ζήτησε η NASA αλλά το ξανασκέφτηκαν ,μην καμπεροση και την σελήνη :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::angry::angry::angry ::angry::frog::frog::giggle::giggle:
To game einai apla koryfh.....
Τα άρματα και τα δέντρα είναι λίγο σε αυτό που έκανε εχτές , καμπεροσε και την σύνδεση του αν είναι δυνατόν να πεζή μαζί μας και να φαίνεται offline, τι να λέμε τώρα, τον ζήτησε η NASAαλλά το ξανασκέφτηκαν ,μην καμπεροση και την σελήνη :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::angry::angry::angry ::angry::frog::frog::giggle::giggle:
tria εισαι τρομερος!!! Ακομα πιο τρομερος βεβαια ειναι ο ιδιος ο biker!!! :):):):):)
lololololololololol
cobradrama
28-11-2008, 09:49
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::r ofl::rofl: Eseis oi dyo den paizeste re paidia!!!!!!!!!! akou ekei kamperwse kai thn syndesh tou...xaxaxaxaxaxaxa!!!!! Pantws prepei na omologhsoume pws oti gnwmh kai na exei o kathenas gia to paixnidi,otan exeis mia tetoia parea, pou skame sta gelia kathe vrady,to paixnidi afto kathafto erxetai se defterh moira.Allwste to pio symantiko me to online einai h parea!!!:yay:
Ekptotos
28-11-2008, 09:51
Τώρα που έπαιξα κι εγώ το 5 μπορώ να πω πως:
Όποιος δεν είχε παίξει το 4, θα του αρέσει.
Σε αντίθετη περίπτωση, θα ενθουσιαστεί λίγο στην αρχή, αλλά μετά θα ξενερώσει. Ειδικά στο online κομμάτι του παιχνιδιού.
Για τους λάτρεις, όμως, του Β' Παγκοσμίου είναι πραγματικά φοβερό.
(γούσταρα όταν είδα να βάζει την ξιφολόγχη πάνω στο Μ1!)
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::r ofl::rofl: Eseis oi dyo den paizeste re paidia!!!!!!!!!! akou ekei kamperwse kai thn syndesh tou...xaxaxaxaxaxaxa!!!!! Pantws prepei na omologhsoume pws oti gnwmh kai na exei o kathenas gia to paixnidi,otan exeis mia tetoia parea, pou skame sta gelia kathe vrady,to paixnidi afto kathafto erxetai se defterh moira.Allwste to pio symantiko me to online einai h parea!!!:yay:
+100
ετσι ακριβως ειναι φιλε cobra!!! Σιγουρα παιζει σημαντικο ρολο το παιχνιδι αλλα ετσι και μαζευτει μια δυνατη παρεα... πολυ γελιο ριχνουμε πραγματικα καθε βραδυ!!!
Ειμαστε μια τρομερη fun team
DIOMIDIS
28-11-2008, 12:10
+100
ετσι ακριβως ειναι φιλε cobra!!! Σιγουρα παιζει σημαντικο ρολο το παιχνιδι αλλα ετσι και μαζευτει μια δυνατη παρεα... πολυ γελιο ριχνουμε πραγματικα καθε βραδυ!!!
Ειμαστε μια τρομερη fun team
Φιλε μου συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα ελα και σε κανενα invite που σου κανω ή καλεσε με εσυ γιατι τελευταια ολο μονος μου παιζω.
bikersplace1
28-11-2008, 12:40
να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα εμεις του ειδους που μας αποκαλουνε καμπερηδες απλα και μονο ειμασται αυθεντιες στην τεχνη του καμουφλαζ μην ξεχνατε τι ειπε ο μεγας στρατηγος Sun Tzu '' Art of War''
ο εχθρος φοβατε οταν σε βλεπει μα φοβατε περισσοτερο οταν δεν σε βλεπει.
οσο για την την nasa εχω υπογραψει 5ατες συμφωνια για την αποκρυψη δορυφορων τους απο τους σοβιετικους...
ποιος νομιζετε οτι καμπερωσε το πλοιο στο πειραμα της φιλαδελφιας και το βρηκανε μετα απο 40 χρωνια για να μην αναφερθω και στο τριγωνο των βερμουδων.
:hide::paperbag:
η παρεα ειναι φοβερη και το γελιο σιγουρο καθε μερα
cobradrama
28-11-2008, 13:31
:rofl::rofl::rofl::rofl:wste etsi e biker?esy eisai ypefthinos gia ola afta.Fantazomai kai OI PYLES TOY ANEKSIGITOY,me ton Xardavela apo sena antloun tis plhrofories tous,xaxaxaxaxa.Opws eipan kai dyo alloi filosofoi enonomati PINK_PANTHER kai COBRADRAMA--- TO NOY SOY!!!!). :rofl::rofl::rofl::rofl:
garrett156
28-11-2008, 14:44
μην το πηγενετε πολυ μακρυα το θεμα...το μονο που πρεπει να σκεφτειτε ειναι το πως νιωσατε οταν μπηκατε πρωτη φορα σε χαρτη μουλτι του 4 και πως του 5...εγω προσωπικα την ημερα που φορτοσα το 4 στο pc τοτε παιζει να κοιμηθικα την επομενη το μεσημερι...το 5 τωρα το επαιξα την πρρωτη φορα 30 λεπτα την δευτερη μια ωρα κλπ κλπ...η αληθεια ειναι οτι το συνιθιζεις σιγα σιγα αλλα σαν το 4 θα πρεπει να περιμενουμε την infinity να κανει το θαυμα της παλι!
DIOMIDIS
28-11-2008, 15:20
μην το πηγενετε πολυ μακρυα το θεμα...το μονο που πρεπει να σκεφτειτε ειναι το πως νιωσατε οταν μπηκατε πρωτη φορα σε χαρτη μουλτι του 4 και πως του 5...εγω προσωπικα την ημερα που φορτοσα το 4 στο pc τοτε παιζει να κοιμηθικα την επομενη το μεσημερι...το 5 τωρα το επαιξα την πρρωτη φορα 30 λεπτα την δευτερη μια ωρα κλπ κλπ...η αληθεια ειναι οτι το συνιθιζεις σιγα σιγα αλλα σαν το 4 θα πρεπει να περιμενουμε την infinity να κανει το θαυμα της παλι!
Ειμαι 100% μαζι σου φιλε.Οκ το 5 ειναι ενα καλο παιχνιδι στο οποιο αν παζεις με φιλους θα περασεις καλα στο online αλλλα δεν συγκρινεται με το 4.Στο 4 περναγα γαματα και οταν επαιζα μονος μου και αυτο τα λεει ολα.
να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα εμεις του ειδους που μας αποκαλουνε καμπερηδες απλα και μονο ειμασται αυθεντιες στην τεχνη του καμουφλαζ μην ξεχνατε τι ειπε ο μεγας στρατηγος Sun Tzu '' Art of War''
ο εχθρος φοβατε οταν σε βλεπει μα φοβατε περισσοτερο οταν δεν σε βλεπει.
οσο για την την nasa εχω υπογραψει 5ατες συμφωνια για την αποκρυψη δορυφορων τους απο τους σοβιετικους...
ποιος νομιζετε οτι καμπερωσε το πλοιο στο πειραμα της φιλαδελφιας και το βρηκανε μετα απο 40 χρωνια για να μην αναφερθω και στο τριγωνο των βερμουδων.
Το πειραμα της Φιλαδελφειας και το τριγωνο των βερμουδων? Τι λες ρε φιλε... εσυ δηλαδη ειχες καμπερωσει την υπαρξη σου την ιδια 40-60 χρονια πριν την "ληξιαρχικη" πραξη της γεννησης σου...
Μιλαμε για πολυ matrix κατασταση ο biker!!! Ρε μηπως να αρχισουμε να προσεχουμε κι εμεις?
Τωρα που το σκεφτομαι biker μπορεις να κανεις καριερα και σαν παπατζης!!! Εδω παπας, εκει παπας...... αφαντος ο παπας (καμπερωμενος). Ασε που μια και ανεφερα παπα μηπως να πας να βοηθησεις τον Εφραιμ να κρυφτει (καμπερωθει)?
:rofl::rofl::rofl::rofl:wste etsi e biker?esy eisai ypefthinos gia ola afta.Fantazomai kai OI PYLES TOY ANEKSIGITOY,me ton Xardavela apo sena antloun tis plhrofories tous,xaxaxaxaxa.Opws eipan kai dyo alloi filosofoi enonomati PINK_PANTHER kai COBRADRAMA--- TO NOY SOY!!!!). :rofl::rofl::rofl::rofl:
το νου .............. σου!!! Προσεχε cobra γιατι καμια φορα θα παιζεις αντιπαλος με τον biker και θα χασεις το R1 (...ξερεις το κουμπι που πυροβολεις) απο το sixaxis και αντε να τον φας!!! :p
Το πειραμα της Φιλαδελφειας και το τριγωνο των βερμουδων? Τι λες ρε φιλε... εσυ δηλαδη ειχες καμπερωσει την υπαρξη σου την ιδια 40-60 χρονια πριν την "ληξιαρχικη" πραξη της γεννησης σου...
Μιλαμε για πολυ matrix κατασταση ο biker!!! Ρε μηπως να αρχισουμε να προσεχουμε κι εμεις?
Τωρα που το σκεφτομαι biker μπορεις να κανεις καριερα και σαν παπατζης!!! Εδω παπας, εκει παπας...... αφαντος ο παπας (καμπερωμενος). Ασε που μια και ανεφερα παπα μηπως να πας να βοηθησεις τον Εφραιμ να κρυφτει (καμπερωθει)?
το νου .............. σου!!! Προσεχε cobra γιατι καμια φορα θα παιζεις αντιπαλος με τον biker και θα χασεις το R1 (...ξερεις το κουμπι που πυροβολεις) απο το sixaxis και αντε να τον φας!!! :p
xaxaxaxaxaaxaxaxaxa να σε καλα Γιωργο + ρεπ
trialamp
28-11-2008, 18:57
Τη πειράματα και μαλ…..ιες είναι ένα και μοναδικός να μην πω είδος προς εξαφάνιση , προχθές που πήγαμε στο Όρος και περάσαμε από το βατοπεδι τον χαιρετούσαν όλοι δεν ξέρω τη γίνετε
geodlord7
28-11-2008, 19:08
Ρε καμπερηδες :p καντε με add να παιζω μαζι σας:D:D
Ο jamming με γραφει οταν κανω invite!!Τουλαχιστον κανε με εσυ invite :p
Τη πειράματα και μαλ…..ιες είναι ένα και μοναδικός να μην πω είδος προς εξαφάνιση , προχθές που πήγαμε στο Όρος και περάσαμε από το βατοπεδι τον χαιρετούσαν όλοι δεν ξέρω τη γίνετε
??????? και τι δουλεια εχετε στο Ορος εσεις ρε ρεμαλια? πηγατε να τα ισοπεδωσετε ΚΑΙ εκει?:D
??????? και τι δουλεια εχετε στο Ορος εσεις ρε ρεμαλια? πηγατε να τα ισοπεδωσετε ΚΑΙ εκει?:D
να ισοπεδωσουν τωρα... να κτισουν??? Ποιος ξερει?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.