View Full Version : Burnout Paradise
konstantinos
30-07-2008, 21:14
Αν δεν κανω λαθος θα βγει αυγουστο αποτι ειχα δει.
mootsChios
30-07-2008, 21:28
Οσο σκεφτομαι οτι εχασα ολα τα save μου, μου ερχεται τρελα. Ποιος ξανανοιγει ολα αυτα τα αυτοκινητα?
WolfRathmA
31-07-2008, 02:46
εγω ειμαι 98 και θελω 8 road rage ακομα! και μετα παω 101% αμεσως!
Αυτα που δε μπορω να βγαλω με τιποτα ειναι τα stund run... Πολυ δυσκολο ρε γμτ...
Κανενα tip;
klepidas
31-07-2008, 02:46
Είμαστε 4 άτομα μέσα ελάτε
Edited by TopGunZ: Κλεπίδα το έχουμε ξαναπεί, ΔΕΝ ποστάρουμε σε αυτό το section invites για online!!! Την επόμενη φορά θα σβήσω τέτοιο ποστ χωρίς προειδοποίηση!!!
WolfRathmA
01-08-2008, 07:42
Καλα ρε παιδια. Αυτη η φορμουλα που στο καλο κρυβεται; Ελεος ποια... Εχω φαει ολους τους δρομους και δε τι βλεπω πουθενα...
πρεπει να φτασεις καπου 90% και μετα θα κυκλοφορει.. θα σου το πει κιολας
Χθες το έπιασα λίγο πάλι να το συνεχίσω. Το είχα αφήσει στα "απλά" τα διπλώματα, τώρα πάω για το Elite. Είχα 112 αγώνες και έκανα καμιά δεκαριά. Τα σταντ ρανς όντως είναι τα πιο δύσκολα. Από βδομάδα που επιστρέφω θα τα πούμε και online παίδες....στο σωστό section έ!!!
τελικα τα stunt runs ειναι πολυ ευκολα... απλα θελει 3-4 προσπαθειεσ μεχρι να το μαθεις. μετα φευγουν ανετα. εφτασα 101% και τωρα μενουν μονο τα challenges για 4 5 6 7 8 ατομα!!
Burnout Paradise Bikes DLC to add 15 hours of playtime
http://www.blogsmithmedia.com/www.ps3fanboy.com/media/2008/08/burnoutbikes_yeah_coming.jpg (http://multiplayerblog.mtv.com/2008/07/31/more-wheelies-less-crashing-how-motorcycles-work-in-burnout-paradise/)
The next free DLC involving motorcycles for Burnout Paradise (http://www.ps3fanboy.com/tag/burnout-paradise) formerly known as Davis has been aptly renamed Burnout Bikes. MTV Multiplayer (http://multiplayerblog.mtv.com/2008/07/31/more-wheelies-less-crashing-how-motorcycles-work-in-burnout-paradise/) had a chance to try out the update and has the following details to share with us:
Unlike cars who smash into bits during crashes, motorcycles are basically indestructible. However, when the driver flies off a bike, the driver will disappear on impact. This allows the game to maintain a Teen rating with the ESRB.
You can choose the gender of your rider.
You can perform wheelies, and it is "measured for duration in real-time just like drifting is for the game's cars."
A motorcycle-license career path will be added.
The new content will add about 15 hours of playtime.
A day-night cycle and weather will be introduced.
Motorcycle vs. car not in this expansion, but planned for the future
No specific release date has been announced, but it should be "in the next couple of months."
Πηγή (http://www.ps3fanboy.com/2008/08/04/burnout-paradise-bikes-dlc-to-add-15-hours-of-playtime/)
konstantinos
04-08-2008, 20:40
τελικα τα stunt runs ειναι πολυ ευκολα... απλα θελει 3-4 προσπαθειεσ μεχρι να το μαθεις. μετα φευγουν ανετα. εφτασα 101% και τωρα μενουν μονο τα challenges για 4 5 6 7 8 ατομα!!
pvinis θελω ακομα 7-8 challenges για 8 ατομα παιχνιδι.Οποτε εκανα παιχνιδι ειχα ενα σορο μαλακες μεσα που εβαζα τα challenges κ δεν γνωριζαν τι να κανουν κ φυσικα ετρωγαν kick.K εκανα kick ->block list αυτους που εκανα συνεχεια take downs που δεν εφυναν να ολοκληρωσουμε τα challenges.
konstantinos
04-08-2008, 20:42
Burnout Paradise Bikes DLC to add 15 hours of playtime
Πηγή (http://www.ps3fanboy.com/2008/08/04/burnout-paradise-bikes-dlc-to-add-15-hours-of-playtime/)
Τα trophys δεν ειπαν τπτ?
WolfRathmA
11-08-2008, 05:43
πρεπει να φτασεις καπου 90% και μετα θα κυκλοφορει.. θα σου το πει κιολας
Μου είπε οτι κυκλοφόρησε στο δρόμο αλλα δε τη βρίσκω :p
πηγαινε στην εθνικη και κανε γθρους σιγα σιγα.. ισως εμφανιστει.
αλλιως απλα προχωρα στους αγωνες και θα το δεις καποια στιγμη
WolfRathmA
12-08-2008, 03:15
Την εβγαλα τη φορμουλα :D Εχω βγαλει ολους τους αγωνες. Εχουν μεινει μονο τα stund runs... Πως τα βγαζουν ρε γμτ;;; Παλουκι ειναι...
Μπακ φρομ Άνδρος!!! Έκατσα χθες και κάηκα λίγο, προετοιμάζομαι για τα τρόπαια.Είμαι στο 60κάτι% με 40/60 awards,rewards πως τα λένε. Ρε παιδιά το 360ο Flatspin το έχετε κάνει?
WolfRathmA
13-08-2008, 19:30
Μπακ φρομ Άνδρος!!! Έκατσα χθες και κάηκα λίγο, προετοιμάζομαι για τα τρόπαια.Είμαι στο 60κάτι% με 40/60 awards,rewards πως τα λένε. Ρε παιδιά το 360ο Flatspin το έχετε κάνει?
Ναι. Βρες ενα πολυ ψυλο σημειο και πηδα.
konstantinos
13-08-2008, 21:14
Πρεπει να κατσω κ εγω να το τελειωσω 100% πριν βγουν τα trophys κ να κανονισουμε να παρουμε τα challenges να μαζευτουμε καμποσα ατομα μονο ελληνες που να μιλαμε κ να ξερουμε τι να κανουμε.
personGR
15-08-2008, 02:40
Το Burnout Paradise θα διανέμεται πλέον και ως downloadable τίτλος από το psn.
The Year of Paradise is a year-long direct-to-consumer program where Criterion Games regularly releases new game-changing downloadable content that is designed to evolve the game beyond its initial retail release. The first update is available now (August), free of charge through the PlayStation Network and Xbox LIVE Marketplace, and includes three new game modes, new cars and 70 new multi-part challenges, extending the game with hours of new gameplay. The download pack also introduces a live news page where players can track their game progress and find out news on upcoming online multiplayer events. More game-changing downloadable content is coming this Fall for Burnout Paradise, including trophy support and motorcycles free of charge through the PlayStation Network and Xbox Live Marketplace.
Fiona Sperry, Studio Manager for Criterion Games, said, “Our mission at Criterion is to provide the most entertaining gaming service possible. In order to do that, it’s key that we have the ability to deliver content to players in ways that work for them – through quick and easy download or via traditional bricks and mortar. For us, the fun is in playing the game with friends and constantly discovering new surprises in the world. Download packs with meaningful new gameplay are the perfect way for us to keep entertaining fans and keep them playing, even months after launch.”
Feel the adrenaline course through your veins as you take to the road for the first time in Paradise City, where the action is all around you. Explore the city, discover events, and look for the best opportunities to crash, jump and pull signature takedowns. In Burnout Paradise you’re given the keys to the city, but it’s up to you to earn the keys to the meanest and most dangerous cars on the street, and earn your Burnout licence.
With true open world freedom, seamless 'EasyDrive' online multiplayer, four unique single-player events, and hundreds of online Freeburn challenges, Burnout Paradise thrusts gamers into an incredibly vivid HD world that pushes the limits of the PS3 and Xbox 360. The white knuckle action explodes as players pull up at any stoplight and spin their wheels to jumpstart the action.
Spectacular bone-crushing crashes and an unparalleled sense of speed will always be a hallmark of Burnout games but Burnout Paradise ups the ante with an all new game design that expands the experience into a deeper, ever more immersive driving dream.
Some of the key features that set Burnout Paradise apart include:
True Open World Freedom - The entire city will be available from the outset, giving players the freedom to explore this immersive world known as Paradise City. Experience open world driving Burnout style as the action begins with you, but it doesn't have to end.
EasyDrive Online Social Gaming - See your friends online with the EasyDrive Friends List and connect with them instantly without having to wait or exit your game. Burnout Paradise is revolutionizing the way players jump on and offline, making it as simple and quick as possible.
Single-player Events - Choose from Race, Marked Man, Road Rage, and Stunt by pulling up to the numerous stoplights in the game to initiate the event. The action isn't forced any longer, as players have the freedom to start and even end a challenge at their leisure.
Burnout Paradise will have you feeling every bump, crash, scrape, and collision using Sony's new DUALSHOCK 3 Wireless Controller with rumble feature for the PS3. The EasyDrive online Friends List keeps the action flowing on the PS3, as players get into a challenge with three easy taps of a button. Once the competition heats up, players can grab snapshots as they rip through opponents and collect candid Mugshots of friends and foes alike using the PlayStation Eye. The Xbox 360 version of the game features Mugshots using Xbox LIVE Vision.
Burnout Paradise, rated E10+ by the ESRB and 3+ by PEGI, is currently available worldwide on PS3 and Xbox 360, and will be available for download on PSN this fall for 29,99 USD
Εντάξει έμεινα μ@λ@κ@ς όταν το είδα.Πέρα από την τρομερή υποστήριξη που δέχεται το παιχνίδι από την Criterion σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια που προορίζονταν για μεγαλύτερες επιτυχίες (Unreal III κανείς?), η sony έχει βρει τον τομέα όπου το psn μπορεί να νικήσει το live και το έχει καραξεσκίσει (με την...καλή έννοια)
WolfRathmA
15-08-2008, 02:55
Καλη φαση. Δε λεω. Αλλα αλλη η μαγια να εχεις το κουτακι :)
desperate_gamer
15-08-2008, 03:41
Φαντάσου πόσα GB θα πιάνει αυτό. :giggle: Σημαντικό νέο πάντως!
ΟΚ, πάμε για το τρίτο παιχνίδι που θα έχω και σε κουτί και στο σκληρό :P
klepidas
15-08-2008, 13:19
Φαντάσου πόσα GB θα πιάνει αυτό. :giggle: Σημαντικό νέο πάντως!
Κοίτα ή θα έχουν βγάλει κάποια στοιχεία απο τιν ολόκληρη BD
έκδοση ή δεν θα είναι πάνω απο 20GB αλλιώς ποιος ο λόγος να χαλάσεις τον σκληρό σου για ένα παιχνίδι?
ΟΚ, πάμε για το τρίτο παιχνίδι που θα έχω και σε κουτί και στο σκληρό :P
Ποιός ο λόγος να το κάνεις αυτό??
Από τη μια θέλω να έχω για τη συλλογή μου το hardcopy και από την άλλη θέλω την ευκολία μου.
likudeez
18-08-2008, 11:31
Από τη μια θέλω να έχω για τη συλλογή μου το hardcopy και από την άλλη θέλω την ευκολία μου.
λεφτα εχουμε μωρε....
klepidas
18-08-2008, 13:28
Rumor: Burnout Paradise PSN for Europe too
Last week Criterion announced Burnout Paradise PSN for the US PlayStation Store, but made no mention of its European equivalent.
Not to worry though, because a Sony source has confirmed to Eurogamer that the download will be released in Europe as well.
http://www.n4g.com/ps3/News-185401.aspx
Σκέφτομαι να το αγοράσω από το videogamesplus.ca , αλλά δεν ξέρω αν θα παίζει online σε ευρωπαϊκούς severs ή μόνο σε αμερικάνικους severs;
desperate_gamer
28-08-2008, 16:14
Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει global servers, άρα παίζει με όλους.
greekteo
30-08-2008, 13:13
Burnout Paradise Bikes Pack also brings Day and Night gameplays
"A big moment in Burnout history is just around the corner."
And we can't wait to round that corner, for sure. Criterion Games producer Jeremy Chubb has posted an update on the Bikes Pack of Burnout Paradise(PS3, Xbox 360), the next free content that's coming your way. But if you thought bikes are all there is to this new content, you're flat out wrong.
Apart from them roaring bikes, they'll also be introducing the Night gameplay to Paradise City, and you can bet it ain't no easy stroll in the park - or ride in a bike. Chubb says that when you select one of the bikes, it triggers the unlocking of truckloads of new gameplay: 70 new challenges, 38 new against-the-clock races (Burning Rides) and new "Road Rules record times for 64 streets.
That's not all (yes, there's more)! When the sun sets at 8PM, the game becomes a whole new kind of fun. Get ready and strap on tight your helmets cos the Midnight Rides are set to carouse through the empty streets. And the night continues on from 8PM to 8AM. Sweet time-warp, huh?
For online players, the game will automatically be set to the host time, fast forwarding through day and night. Really, this is looking to be such a sweet ride. Coming soon, guys. So just hang in there tight.
Source (http://ps3.qj.net/Burnout-Paradise-Bikes-Pack-also-brings-Day-and-Night-gameplays/pg/49/aid/123514)
Συνοψιζοντας, με το νεο pack εκτος απο τις μηχανες και τα νεα challenges για το Burnout Paradise, θα εχουμε και αλλαγες μερας και νυχτας που θα επηρεαζει και την κυκλοφορια της πολης.
konstantinos
30-08-2008, 14:45
Αντε αργει αυτο το update μπας κ παρουμε κανα trophy επιπλεον.
Για όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση περί τροπαίων ας δουν τα achievements του 360. Είναι 35 από τα awards και 15 που αφορούν το online. Σε εμάς ίσως προσθέσουν κάτι που έχει να κάνει με τις μηχανές.
Εγώ έχω τώρα 55/60 awards και μου μένουν μόνο καμιά 35άρα showtimes. Τα time rules βγήκαν απίστευτα γρήγορα, εύκολα και πάνω από όλα διασκεδαστικά! Μόλις βγουν και αυτά τα showtime και πάρω το Criterion Elite πάμε για online!!!
εγω εδω θα εμαι για challenges! ελα να φτασουμε 102%... εγω ειμαι 101 ηδη και αν θες μπορουμε να τα κανουμε και μαζι να πας κι εσυ.
OK, αν και κάποια στιγμή πρέπει να συγκεντρωθώ στο διάβασμά μου!
konstantinos
02-09-2008, 20:19
230/420 challenges εχω κ 85% πρεπει να το τελειωσω καποια στιγμη.
Kαλά ρε παιδιά γιατί με αφήνετε να λέω μπαρούφες!!! Δεν ήξερα ότι για το Criterion Award έπρεπε να πάρεις ΚΑΙ τα awards!!! Άρα και σαν το 360 να είναι τα τρόπαια, πάλι όλα τα awards θα πρέπει να τα πάρεις. Είμαι στο 99% και για να πάρω το τελευταίο πλην του Criterion Elite θα πρέπει να σπάσω 2-3 χειριστήρια....το ηλίθιο 40Χ στα stunts...
Τα 2% και 3% επιπλεόν του 100% που ακούω έχουν να κάνουν με τα online challenges?
101% πας με δυο full sets απο challenges, δηλεδη να κανεις ολα τα challenges για 2 και 3 παιχτες πχ, και 102% αν κανεις ολα τα challenges
WolfRathmA
04-09-2008, 03:46
101% πας με δυο full sets απο challenges, δηλεδη να κανεις ολα τα challenges για 2 και 3 παιχτες πχ, και 102% αν κανεις ολα τα challenges
Εγω δε μπορω να βγαλω τα stund runs.... κανενα tip ρε παιδια; Ποιο αυτοκινητο να παρω;
Hawker. Και μάλιστα τη δεύτερη μορφή. Εγώ έκανα το εξής. Περίπου στο μέσο του χάρτη, από τη δεξιά πλευρά του ποταμού/θάλασσας/τι είναι τεσπά λίγο πιο κάτω από ένα γκαράζ έχει μια είσοδο σε ένα παλιό αεροδρόμιο. Σε αυτό το αεροδρόμιο έχει πολλές ράμπες για να κάνεις airtimε, spins, superjumps και αν είσαι ριψοκίνδυνος και barrel rolls συν μεγάλη αλάνα για drifts. Αν μελετήσεις τις διαδρομές μπορείς από οποιοδήποτε μέρος του χάρτη να φτάσεις γρήγορα εκεί. Απλά στο δρόμο πάτα το boost για να μηδενίζεις το χρονόμετρο του κόμπο και κάνε driftakia και για μηδενισμό και για γέμισμα του boost. Μόλις φτάσεις στο αεροδρόμιο μπορείς άνετα να χτυπήσεις ένα 10-15Χ multiplier. 13 stunt runs μου μένανε μόνο για την ελίτ άδεια και τα 13 έτσι τα έβγαλα!
κανονιστε μια μερα να μπουμε καν κανουμε τα challenges γιατι μπαινουν συνεχεια ******* και δεν κανουμε τιποτα.... ο καθε βλακας αγγλος κοπαναει τους αλλους.
konstantinos
05-09-2008, 14:54
Κ οχι μονο αυτο κ καποιοι ειναι κ νεοι στο παιχνιδι κ δεν ξερουν τι να κανουν οποτε θα τα καταφερουμε μονο με invites να τα τελειωσουμε.
WolfRathmA
05-09-2008, 16:39
Hawker. Και μάλιστα τη δεύτερη μορφή. Εγώ έκανα το εξής. Περίπου στο μέσο του χάρτη, από τη δεξιά πλευρά του ποταμού/θάλασσας/τι είναι τεσπά λίγο πιο κάτω από ένα γκαράζ έχει μια είσοδο σε ένα παλιό αεροδρόμιο. Σε αυτό το αεροδρόμιο έχει πολλές ράμπες για να κάνεις airtimε, spins, superjumps και αν είσαι ριψοκίνδυνος και barrel rolls συν μεγάλη αλάνα για drifts. Αν μελετήσεις τις διαδρομές μπορείς από οποιοδήποτε μέρος του χάρτη να φτάσεις γρήγορα εκεί. Απλά στο δρόμο πάτα το boost για να μηδενίζεις το χρονόμετρο του κόμπο και κάνε driftakia και για μηδενισμό και για γέμισμα του boost. Μόλις φτάσεις στο αεροδρόμιο μπορείς άνετα να χτυπήσεις ένα 10-15Χ multiplier. 13 stunt runs μου μένανε μόνο για την ελίτ άδεια και τα 13 έτσι τα έβγαλα!
ΟΚ!!! Thanks! Θα το δοκιμασω! Καταλαβα παντος το μερος!!
Επιτέλους!!! Έκανα το παλιο40άρι!!! Criterion Elite & 100% BABE!!!!
Πάμε για τα Freeburn Challenges!!!
Ρε έμπαινα σε άλλους...λαλακίζονταν. Έφτιαχνα δικό μου... δεν έμπαινε κανείς. θα φτιάξω θέμα στο online section για να μην μπερδεύουμε αυτό.
Α, καλά όταν ήμουν στο 30Χ η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή!!!
WolfRathmA
07-09-2008, 03:31
Προσπαθουσα να κανω αυτο που μου ειπες... Εκανα τα δυο που ειναι κοντινα στο σημειο στο αεροδρομιο αλλα οταν χανεις πρεπει να τρεχεις να πας παλι εκει να το αρχισεις παλι απο την αρχη!
Τι σπαστικο θεε μου! Να μην εχει ενα retry ρε παιδι μου...
κανονιζουμε για το βραδυ? θα φτιαξω εγω room. ειμαστε 4, οποτε κανουμε οτι εχουμε για 4,5,6,7,8 ατομα, και τα 2,3 τα κανουμε ανα 2, η μενετε εσεις οι τρεις μιας και εγω εχω κανει τα 2,3.
βολευει κατα τις 9-10?
Μέσα!!! Από τις 9 θα είμαι στο PS3.
WolfRathma θα σου πω ένα κολπάκι. Εκεί που είναι τα διάφορα εβέντς που θέλεις να πάρεις, εκεί που ξεκινάνε δλδ, βρες το πιο κοντινό γκαράζ και μπες. Από κει και πέρα όποτε κάνεις load θα σε βγάζει εκεί. Και εγώ είχα βαρεθεί να τρέχω μέχρι τη μία άκρη του χάρτη, να χάνω εβέντ και να πρέπει να τρέχω ξανά πίσω. Οπότε όταν χάνεις κάνε load και θα βγεις εκεί κοντά.
WolfRathmA
12-09-2008, 05:04
http://www.criteriongames.com/comingsoon/davis.php
By TheTeam@Criterion (http://www.criteriongames.com/search.php?authorID=1) - Wed, 03 Sep 2008 13:31:21 GMT (http://www.criteriongames.com/search.php?dateID=03-Sep-2008)
That's all for now, but keep checking back through this week. We'll have more info and a release date announcement any day!
Οπότε αναμονή....
ειπαν οτι θα βγει οπου να ναι, και στο forum λενε για 18 το πολυ..
konstantinos
12-09-2008, 20:16
Showtime μου εμεινε ακομα κ καπου στα 100 challenges.
desperate_gamer
13-09-2008, 01:46
Τι καλά! Στην καλύτερη περίοδο θα το πάρω αφού μέσα στη βδομάδα το περιμένω από το VideoGamesPlus.ca! Μηχανάκιααα!! Βρουμ... βρουμ...
Το patch με τα μηχανάκια θα περιλαμβάνει και τα trophies είπαμε;
τελικα το ειπαν... 18 θα βγει! θα εχει 4 μηχανες (2 στην αρχη, και 2 για ξεκλειδωμα), νυχτα, και κατι σαν ομιχλη...
τα trophies θα ειναι μετα, και το νησι πιο μετα.
WolfRathmA
13-09-2008, 04:20
τελικα το ειπαν... 18 θα βγει! θα εχει 4 μηχανες (2 στην αρχη, και 2 για ξεκλειδωμα), νυχτα, και κατι σαν ομιχλη...
τα trophies θα ειναι μετα, και το νησι πιο μετα.
Με αυτα τα trophies μας εχουν γκαστρωσει... ελεος δηλαδη... που να μην ηταν και ενσωματομενα στα saves μεσα τι θα γινοταν! Αν ειναι δυνατον... ημερομηνια ειπαν; Οχι ε; Οπως παντα..
konstantinos
13-09-2008, 11:09
Ελπιζω οταν βγουν τα trophys να τα παρουμε μολις κανουμε load το παιχνιδι,98% ειμαι κ μου την δινει που δεν μου βγαινει το 40x combo.
Άσε φίλε, το είπα και πιο πάνω, όταν το έκανα, ήδη στο 30Χ η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει....
konstantinos
13-09-2008, 15:21
Ειχα φτασει 38x κ στην γεφυρα την μεγαλη πηγα να κανω flat spin κ μου γυρισε barel roll κ τρακαρα.Ηθελα να πεταξω το controller στην tv αλλα ευτυχως δεν το εκανα.
Πρέπει να φύγεις από το αεροδρόμιο με πάνω από 20Χ και να πας στο λατομείο για μερικά καλά. Επίσης να ξέρεις πως μπορείς κάπως να ελέγξεις το αμάξι αν είναι πολύ ώρα στον αέρα, βοηθάει στα barrel rolls.
konstantinos
13-09-2008, 19:40
Εγω ξεκιναω απο την παραλια κ μαζευω αλματα κ ταμπελες που υπαρχουν μεχρι την γεφυρα αν ολα πανε καλα καπου στο 20x κ μετα αν μου κατσει διπλο barel απο την ακρη του αλματος κοντα στην γεφυρα κ μετα μεσα στο querry.Που θα παει θα το παρω κ μου εμειναν κ 16 challenge ακομα.
Αλλα ρε παιδι μου ο κοσμος που υπαρχει στο παιχνιδι ειναι ηλιθιος οποτε δω καποιον ο οποιος δεν βοηθαει στην ολοκληρωση του challenge ή κανει πολλα takedowns κ μου κανουν παραπονα οι αλλοι παιχτες τον κανω kick χωρις δευτερη σκεψη.
Το update με τα bikes επιτελους!! Πεμπτη 18/09 !!FREE!!
http://www.criteriongames.com/article.php?artID=346
και ναι!!! 102%!! 420/420, και συντομα 490/409 με 103% ;)
thanks konstantlne!
konstantinos
16-09-2008, 04:01
Ευτυχως που τα τελειωσες με τοσους μ***ες που υπηρχαν μεσα.Ραντεβου την πεμπτη.
likudeez
16-09-2008, 13:04
http://www.viddler.com/explore/Joystiq/videos/117/0
xaxaxa ninja style!!!
konstantinos
16-09-2008, 13:12
Σημερα κ εγω 102%
slayeras
18-09-2008, 09:35
40138
konstantinos
18-09-2008, 12:18
Το update βγηκε τωρα το κατεβαζω 154mb.
σε μενα ακομα δεν το εχει....
edit: molis vgike! to katevazo.. 150mb. mikrouli kai grigoro
stelios256
18-09-2008, 16:19
Καταφερατε να το κατεβασετε??Εγω εχω προσπαθησει 4 φορες και παντα κολλαει στο 99%
konstantinos
18-09-2008, 21:22
Λοιπον το update ειναι ολα τα λεφτα οι μηχανες μπορω να πω μου αρεσαν πιο πολυ απο τα αμαξια.
OK, τώρα που τελείωσα με τον Ντρέηκι, ας κατεβάσουμε και το απντέητ.... Πάμε για Challenges!!!
klepidas
18-09-2008, 22:27
Δεν έχει trophy:(
Ποιος είπε ότι θα έχει? ΤΩΡΑ θα επικεντρωθούν σε αυτό. Άραγε θα έχουν τρόπαια για τις μοτό?
Bug in Burnout Paradise Bikes (http://www.jogosps3.com/videos/bug-em-burnout-paradise-bikes) :giggle:
Tek_Killa
18-09-2008, 23:15
Ρε παιδες, οι μηχανές δεν έχουν boost? Tι στο καλό... ξέχασα πως παίζεται το παιχνίδι? Όλα τα πλήκτρα δικίμασα...
Μήπως είναι σαν τα speed τα αυτοκίνητα, που πρέπει να γεμίσει η μπάρα? Τώρα κατεβαίνει...
Tek_Killa
18-09-2008, 23:18
μα δεν εχει ουτε μπαρα να γεμιζει. Ασε που όταν τρακαρεις με το μηχανακι αυτο οθτε καν σπαει! Απλά πεφτει στη μοα πλευρα και εξαφανίζεται ο οδηγός! Ωραία φαση αλλά ημιτελής απ οτι βλέπω...
Εδιτ: Προβλέπω μηχανές με boost και με εφε συγκρουσεων κομπλε στο επομενο της σειράς που έρχεται... Για να μας γλυκάνουν τα βάλανε έτσι... "σκέτα"
το ειχαν πει.. ο οδηγος εξαφανιζεται για να μην μπλεξουν με το rating... αιματα κλπ :p
και σπανε αμεσως οποτε τι θες να δεις?
μια χαρα ειναι.. ειδικα η 4η μηχανη!
πλεον εχεις χωρο στο δρομο :p
το ειχαν πει.. ο οδηγος εξαφανιζεται για να μην μπλεξουν με το rating... αιματα κλπ :p
Πραγματικά είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις ελιγμούς και να αποφεύγεις την κίνηση με τις μηχανές!
Γενικά το update είναι πολύ καλό με όλα αυτά που προσφέρει. Άντε να έρθουν και τα trophies τώρα...
stelios256
19-09-2008, 01:38
Εγω εξακολουθω να μην μπορω να το κατεβασω...Φτανει στο 99% και μετα κολλαει,και γαζει ενα error
Tek_Killa
19-09-2008, 11:58
Eγώ βλέπω μια μηχανή ανέπαφη μετά απο τρακαρισμα. Άντε μερικά θριψαλάκια γύρω γύρω λές και πετας ρίγανη! Μη μου πεις πως το ίδιο συμβαίνει με τα αυτοκίνητα! Θέλω να βλέπω εντυπωσιακές - κάπως αληθοφανείς παραμορφώσεις σε κάθε στούκα! Έτσι τουλάχιστον με έχει "καλομάθει" η σειρά burnout. Ούτε αυτό είδα, ούτε boost στις μηχανές... Δε λέω απίθανη η αίσθηση στο δρόμο αλλά τα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού λείπουν απο αυτές...
konstantinos
19-09-2008, 13:24
Τελος 490/490 challenges τωρα περιμενω τα trophys κ το extra νησι που ελπιζω να εχει και αλλα challenges.
FurionMike
19-09-2008, 14:03
den mou stelneis to save sou re Konstantine :P
alla nomizw etsi k alliws den ginete na baleis alounou save sto burnout e? ^_^
Ρε καμένε Κώστα, έλιωσες όλο το βράδυ? Εγώ έχω πάρει τα 17/20 awards, σήμερα θα πάρω ότι έχει να κάνει με rules και αγώνες (πάνω από τα μισά rules και καμιά 10άρα αγώνες) και θα μπω για κανά challenge, αν κάποιος ψήνεται να βγάλουμε το τιέρ για 2 παίκτες...
konstantinos
19-09-2008, 20:18
den mou stelneis to save sou re Konstantine :P
alla nomizw etsi k alliws den ginete na baleis alounou save sto burnout e? ^_^
Δεν μπορω να το δωσω διοτι ειναι κλειδωμενο με το προφιλ.
konstantinos
19-09-2008, 20:44
Ρε καμένε Κώστα, έλιωσες όλο το βράδυ? Εγώ έχω πάρει τα 17/20 awards, σήμερα θα πάρω ότι έχει να κάνει με rules και αγώνες (πάνω από τα μισά rules και καμιά 10άρα αγώνες) και θα μπω για κανά challenge, αν κάποιος ψήνεται να βγάλουμε το τιέρ για 2 παίκτες...
Αστα μεχρι τις 3 επαιζα,οταν φτασεις 50% σου δινει μια μηχανη αλλα δεν λεει τπτ.Εμενα μου εμειναν 10 road rules night κ 20 αγωνες στο συνολο.
Καλά ρε και έκανες πρώτα τα τσαλέντζια? Το 100άρισα. Μου μένουν τώρα τα online...
κανε τους αγωνες... οταν τους κανεις ολους θα σου δωσει την γρηγοροτερη μηχανη. πιο γρηγορη απο ολα τα αυτοκινητα.
ΟΚ, 101 τα μοτό, ας επιστρέψουμε στα τουτού για κανά fbc....
desperate_gamer
23-09-2008, 01:13
Την ερχόμενη Πέμπτη σε όλα τα stores, εκτός από το WipeOut HD έχουμε και την κυκλοφορία του Burnout Paradise (που δεν θα υστερεί σε ΤΙΠΟΤΑ από την πλήρη έκδοση) στο PSN, αλλά και το trophy patch δωρεάν για όλους.
Δια στόματος Criterion...
Burnout Paradise - full game OUT THIS THURSDAY on the PlayStation Store
We announced a few weeks back that you'd soon be able to buy Burnout Paradise on the PlayStation Store.
We're now able to confirm that this will be released on this coming Thursday (25th September).
http://farm4.static.flickr.com/3006/2763638994_683ce550db.jpg?v=0 (http://www.flickr.com/photos/criteriongames/2763638994/sizes/o/)
Buying the game gets you all the original Burnout Paradise disk content. If you missed it, that's all 5 neighbourhoods in the Paradise City open world filled with hundreds of Road Rage, Stunt Run, Marked Man and Burning Route events. Every street in the city features a Road Rules record time and Showtime score to beat. Take it online, and you'll witness the seamless arrival of up to 7 friends. Collaborate with them to beat 350 Freeburn Challenges – simple challenges taking you all over Paradise City.
http://farm4.static.flickr.com/3294/2879659316_85d3571247.jpg?v=0 (http://www.flickr.com/photos/criteriongames/2879659316/sizes/o/)
Starting the game will then immediately trigger the download of all our updates, including the recent Cagney Pack and Burnout Bikes. A pack delivering PS3 Trophy Support will be released imminently and included for free.
http://www.criteriongames.com/article.php?artID=349
Πολύ καλό αυτό. Ξέρουμε τιμή; Κάπου διάβασα για budget price δηλαδή γύρω στα 30 (σε σχέση με τα 45 πχ που ζητάει το play.com)
Edit: Burnout Paradise = $29.99 Για να δούμε πόσο θα έρθει στο ελλάντα...
konstantinos
23-09-2008, 12:18
Παντως η 4 μηχανη ειναι ολα τα λεφτα κ ειδικα απο ηχο.
Tek_Killa
23-09-2008, 12:34
Kωσταντινε μετά απο παρακολούθηση της προόδου σου και των συνεχόμενων ωρών σου στο burnout, μπορώ να πω πως σε αμάξι με οδηγό εσένα έτσι και τύχει δεν μπαίνω! :p Εδώ σε προηγούμενο παιχνίδι της σειράς που έπαιζα κανα 5ωρο σερί, μετά μπήκα να πάω κάπου με το αμάξι και προσπαθούσα να ηρεμήσω τον εαυτό μου πριν... αλλά... δύσκολα πήγαινα με κάτω απο 140 σε παραλιακό κ*λοδρομο της Κορίνθου! :D
Στο psu.com ανφέρει ότι
No particular region was specified, but those in the U.S. will be sure to see it this week, while a European release is still up in the air.
:blush:
konstantinos
23-09-2008, 12:46
Kωσταντινε μετά απο παρακολούθηση της προόδου σου και των συνεχόμενων ωρών σου στο burnout, μπορώ να πω πως σε αμάξι με οδηγό εσένα έτσι και τύχει δεν μπαίνω! :p Εδώ σε προηγούμενο παιχνίδι της σειράς που έπαιζα κανα 5ωρο σερί, μετά μπήκα να πάω κάπου με το αμάξι και προσπαθούσα να ηρεμήσω τον εαυτό μου πριν... αλλά... δύσκολα πήγαινα με κάτω απο 140 σε παραλιακό κ*λοδρομο της Κορίνθου! :D
Δεν οδηγω αμαξι το περνω σπανια,οδηγω ενα Yamaha Crypton X(θα παει για tuning) κ οταν παω στην δουλεια δεν τρεχω διοτι πολλες φορες εχει μπατσους αλλα οταν γυριζω σπιτι πηγαινω με οσα παει το παπι.(φαντασου οτι αν επαιρνα το Modenas Dynamic μπορει να με μαζευανε απο τους δρομους,τοιχους...)Αλλα οταν περνω το αμαξι ειναι καπως παραξενα.
desperate_gamer
23-09-2008, 15:06
Στο psu.com ανφέρει ότι
No particular region was specified, but those in the U.S. will be sure to see it this week, while a European release is still up in the air.
:blush:
Έχεις δίκιο. Τελικά ίσως και να μην βγει Ευρώπη την Πέμπτη, θα δούμε.
Αλλά το πιο πιθανό είναι να μπορείς να το αγοράσεις κι από το αμερικάνικο account χωρίς πρόβλημα.
Έχει global servers το παιχνίδι; Γιατί αλλιώς θα έχει τρελό lag. Αν και οικονομικά θα συμφέρει αν εκεί έχει 30 δολλάρια και εδώ 30 ευρώ
desperate_gamer
23-09-2008, 16:03
Έχει global servers το παιχνίδι; Γιατί αλλιώς θα έχει τρελό lag. Αν και οικονομικά θα συμφέρει αν εκεί έχει 30 δολλάρια και εδώ 30 ευρώ
Ναι έχει global servers. Κι εγώ έχω την αμερικάνικη έκδοση και παίζει κανονικά online και με τα patches.
konstantinos
25-09-2008, 13:34
Βγηκε το update στο burnout.
Παιδια εχω το παιχνιδι σε region 1. Το Update me ta trophies δεν το βλεπει. Να χει σχεση με το Region?
θα το δει μεχρι το βραδυ... απλα σε καθε περιοχη τα βαζουν αλλη ωρα...
Το παιχνίδι τελικά έχει global servers; Στο αμερικάνικο το έχει 10 ευρώ φθηνότερα από το ελληνικό. Με τα updates κλπ δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν το πάρουμε απέξω έτσι;
polu kalo to game...to katevasa...xthes kai epexa 2-3 writses...!!!eixa na pexw toso polu game apo epoxi metal gear......lol
pira ke ego to burnout apo videogamesplus! gia online gia na peksume metaksi mas prepi na exume gini add san friends ?
konstantinos
27-09-2008, 20:02
Ναι κ σου στελνει ή στελνεις invite στον ή στα ατομα που θελεις να παιξεις μαζι τους.
exei kanei kaneis to update se 1.5? katevazei apelpistika arga... to afisa 3 wres.. eftase sto 10% kai evgale kai error!!
desperate_gamer
02-10-2008, 01:06
Εγώ μια χαρά το κατέβασα και γρήγορα. Σίγουρα δεν υπήρχε πρόβλημα με το Ίντερνέτ σου; Με wifi μπαίνεις στο PSN;
marzel19
14-10-2008, 16:56
Obama campaigns in Burnout Paradise
Καλά μιλάμε για τρελή πλάκα!
Link: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=199303
Obama campaigns in Burnout Paradise
Καλά μιλάμε για τρελή πλάκα!
Link: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=199303
:rofl::rofl:
Vote for Obama λέμε!
desperate_gamer
15-10-2008, 00:32
Αυτά είναι! Γεια σου Obama με τα ωραία σου... Ακόμα βέβαια τις αφίσες της Αλεξανδράτου για το Caramela δεν τις βάλαν... Τι Paradise City είναι αυτό;
Astargatis
20-10-2008, 00:09
to dominator htan fantastiko t paradise etsi k etsi......
desperate_gamer
27-10-2008, 13:37
Burnout Paradise to keep expanding News
News by Rob Purchese (http://www.eurogamer.net/archive.php?author=99)
Today 08:56
Criterion plans to deliver four more chunky Burnout Paradise updates throughout spring 2009. Vroom.
The first of these, Pack 4, will be unveiled on 31st October, according to the official developer blog (http://www.criteriongames.com/packs/coming_soon.php).
Then, on 7th November, we will learn about Pack 5, before Pack 6 is unveiled a week later on 14th November.
The last of the lot, Pack 7, will be talked about on 21st November.
Source (http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=269241)
Η υποστήριξη στο παιχνίδι με φοβερά δωρεάν Updates απλά δεν έχει προηγούμενο. Μπράβο στην εταιρεία και περιμένω με ανυπομονησία τα νέα για τα νέα updates.
Έρχονται νέα, “μυθικά” αυτοκίνητα στο Burnout Paradise (http://game20.gr/news/burnout-paradise-legendary-cars-announced/)
http://farm4.static.flickr.com/3151/3010052375_6c80efbf54.jpg
Απίστευτο!!!... :bowdown::bowdown::bowdown:
Έρχονται νέα “αυτοκινητάκια” στο Burnout Paradise (http://game20.gr/news/burnout-toy-cars/)
http://farm4.static.flickr.com/3234/3029470509_eb62608edd.jpg?v=0
konstantinos
16-11-2008, 11:49
Νεα αμαξια θα βαλουν ελπιζω να βαλουν κ νεα challenge.
Απίστευτο!!!... :bowdown::bowdown::bowdown:
Έρχονται νέα “αυτοκινητάκια” στο Burnout Paradise (http://game20.gr/news/burnout-toy-cars/)
http://farm4.static.flickr.com/3234/3029470509_eb62608edd.jpg?v=0
Η Criterion Games συνεχίζει να με εκπλήσσει ευχάριστα! Πραγματικά δίνει μαθήματα για την υποστήριξη ενός παιχνιδιού post-release.:angry:
Kαι να φανταστείτε πως στο PS Blog είπαν ότι έχουν πάρα πολλά πράγματα να ανακοινώσουν για τα οποία ακόμα δεν έχουμε ακούμε τίποτα.
ρε παιδια εχω ενα προβληματακι.ενω επαιζα απο την αρχη με τα trophies για καποιον λογο δεν εχουν περαστει τα πρωτα που κερδισα π.χ smash 3 takedown boards.τωρα πρεπει να τα ξανα αρχισω ολα απο την αρχη???
κρατα το save σου, ξεκινα ενα νεο και παρε τα trophies, και ξανα βαλε το παλιο σου μετα.
κρατα το save σου, ξεκινα ενα νεο και παρε τα trophies, και ξανα βαλε το παλιο σου μετα.
εννοεις να περασω σε usb το save και να το ξαναπερασω οταν ξεκινησω καινουργιο:confused::confused::confused:sorry απλα δεν το εχω ξανακανει.
desperate_gamer
17-11-2008, 14:17
ρε παιδια εχω ενα προβληματακι.ενω επαιζα απο την αρχη με τα trophies για καποιον λογο δεν εχουν περαστει τα πρωτα που κερδισα π.χ smash 3 takedown boards.τωρα πρεπει να τα ξανα αρχισω ολα απο την αρχη???
Το παιχνίδι το πήρες αφού βγουν τα trophies ή μήπως είχε κάνει κάποια πράγματα πριν τα trophies και τώρα το συνεχίζει μετά απ' αυτά;
Αν ισχύει το δεύτερο, πρέπει να σβήσεις το save game σου και να ξεκινήσεις από την αρχή.
το πηρα αφου ειχαν βγει τα trophies desparate
desperate_gamer
17-11-2008, 14:26
Όταν λες δεν έχουν περαστεί εννοείς στο Trophy list σου ή τα κάνεις και δεν σου βγάζει το trophy;
οταν τα ειχα παιξει εκανα την μαλακια και δεν τα περασα οπως επρεπε με αποτελεσμα να μου πειτε οτι πρεπει οταν τελειωνω το παιχνιδι να κανω την ενημερωση στα saves.εγω αυτα τα 15 trophies τα βλεπω κλειδωμενα οτι δηλαδη δεν τα εχω κερδισει.
desperate_gamer
17-11-2008, 14:54
οταν τα ειχα παιξει εκανα την μαλακια και δεν τα περασα οπως επρεπε με αποτελεσμα να μου πειτε οτι πρεπει οταν τελειωνω το παιχνιδι να κανω την ενημερωση στα saves.εγω αυτα τα 15 trophies τα βλεπω κλειδωμενα οτι δηλαδη δεν τα εχω κερδισει.
Δεν πολυκατάλαβα τι έκανες, αλλά καλύτερα να σβήσεις όλα τα saves και να ξαναρχίσεις από την αρχή.
εννοουσα οτι δεν εχουν περαστει στο Trophy list μου.
konstantinos
17-11-2008, 18:09
Πολυ απλα αν εχεις παιξει πολλες ωρες το παιχνιδι τοτε κανε copy το save σε ενα usb κ μετα καντο delete απο το δισκο του ps3.Μετα απλα παιχτο απο την αρχη παρε τα trophys που σου λειπουν απο την λιστα κ μετα καντο delete κ περνα το save απο το usb παλι στο δισκο κ συνεχισε κανονικα το παιχνιδι απο εκει που ειχες σταματησει.
http://farm4.static.flickr.com/3251/3024356797_6cb03afa97.jpg
Eπίσης,
So, today's big news is "the incredible new Carson Extreme Hotrod (http://www.criteriongames.com/article.php?artID=373)".
http://farm4.static.flickr.com/3062/3048425054_4a3b42425b.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3036/3047586533_d53de96d40.jpg
Next week should bring the Island if we're to believe this...
desperate_gamer
22-11-2008, 17:55
Καλά αυτή θα μπορούσαν να βγάλουν καινούργιο παιχνίδι με τόσο extra content. Μπράβο τους πάντως! Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως το καινούργιο DLC πακέτο στοιχίζει όσο ένα καινούργιο παιχνίδι :giggle:
Πολυ απλα αν εχεις παιξει πολλες ωρες το παιχνιδι τοτε κανε copy το save σε ενα usb κ μετα καντο delete απο το δισκο του ps3.Μετα απλα παιχτο απο την αρχη παρε τα trophys που σου λειπουν απο την λιστα κ μετα καντο delete κ περνα το save απο το usb παλι στο δισκο κ συνεχισε κανονικα το παιχνιδι απο εκει που ειχες σταματησει.
THANK YOU konstantine ειχες δικιο :fooddance7:.αυτο χρειαζοτανε τελικα.+ ρεπ για την βοηθεια σου:tiphat::tiphat:
ToucHDowN
04-01-2009, 22:45
Υποστηρίζει 2 players? μπορώ δηλαδή με το φιλαράκι μου με δεύτερο sixaxis controller να παίξουμε;
ευχαριστώ.
madster95
04-01-2009, 23:02
nomizw oxi
Δυστυχώ ς δεν υποστηρίζει, είναι όμως εξαιρετικό παιχνίδι -ίσως το καλύτερο της συλλογής μου. Θα βγει add-on που να υποστηρίζει περισσότερους παίχτες, νομίζω όμως θα είναι του στυλ pass the controller και όχι split screen.
simplirose kaneis to elite diploma me tis 120 nikes pou dinei tin formula san bonus?
konstantinos
05-01-2009, 12:51
Ειμαστε καμποσα ατομα που εχουμε 102% στα αμαξια κ 101% στις μηχανες.Κοιτα καλη ειναι η F1 αλλα μονο για speed τπτ αλλο τρακερνεις ευκολα.
simplirose kaneis to elite diploma me tis 120 nikes pou dinei tin formula san bonus?
Λίγο για τα ούμπαλα είναι η Φόρμουλα, πολυ καλύ ταχύτητα αλλά μυγάκι να πέσει στο παρμπρίζ ανατινάζεται...
για μας τους προ ειναι οκ, γιατι δεν ακουμπαμε τιποτα ποτε:p:p:p
Εγώ είμαι σβαρνιάρης όμως για αυτό παίρνω το περιπολικό (και σε πλατινένιο φυσικά τελείωμα) ;)
prosopika einai vareto na katseis kai na sxolitheis vgazontas ta ola alloste to kalitero amaxi apo oti eida se analogia taxitita , kinisi , antoxi einai to mauro vanaki to megalo
ποτε θα βρεθουμε ολοι μεσα ρε παιδια????
prosopika einai vareto na katseis kai na sxolitheis vgazontas ta ola alloste to kalitero amaxi apo oti eida se analogia taxitita , kinisi , antoxi einai to mauro vanaki to megalo
Μπαααα, απλά είναι ΠΟΛΥ διασκεδαστικό παιχνίδι!
παιδια μια βοηθεια μπορειτε να δωσετε?αλλαξα ps3 λογω καμμενου blue ray και περασα ολα τα saves απο το προηγουμενο.δυστυχως ομως οταν βαζω το burnout και κανει loading μολις πατησω το start και παει να loadαρει μου βγαζει το μυνημα unable to load save data from another user.ξερει κανεις τι να κανω γιατι εχω ηδη ξεκινησει 2 φορες απο την αρχη και δεν λεει να ξανακανω τα ιδια.μου εμενα 20 αγωνες για το elite διπλωμα:banghead::banghead::banghead::banghead:
Πρέπει να μπεις με το ίδιο psn id που είχες μπει και στο παλιό.
με το ιδιο μπαινω ρε top αλλα δεν γινεται τιποτα εδω και δυο μερες εχω σπασει το κεφαλι μου
Deathtrick
17-01-2009, 02:30
Παιδιά με τιμονιερα παίζει το παιχνίδι ?
Everything you need to know about our FREE 6th Feb update
Fri, 23 Jan 2009 14:19:52 GMT
Here are the full details of the FREE pack we're releasing on 6th Feb. Look out for this week's Crash TV (http://www.criteriongames.com/podcast/). The team are on hand to talk through all these changes.
The release of this free pack co-incides with the release of our first paid-for pack (Burnout Paradise Party Pack (http://www.criteriongames.com/packs/party.php)), which will also be available on the 5th from our sparkling new in-game store.
But, if you’re not ready to splash the cash just yet, here’s the definitive list of everything that’s just been added to the game for FREE.
We can’t resist improving Burnout Paradise.
In-Game Store
The first change you'll notice (if you're on Playstation 3 or PC) is that we're now using in-game browser to bring something we're calling the Criterion Games Network. More on this next week!
http://farm4.static.flickr.com/3326/3220396684_0a6c338ab9.jpg
The next major addition is our in-game store. You'll be able to easily buy new content, like the Party Pack, without leaving the comfort of Burnout Paradise. Just head for either the Main Menu or the Easydrive Menu. We'll add the Legendary Cars (http://www.criteriongames.com/packs/legendary_cars.php), Boost Specials (http://www.criteriongames.com/packs/boost_specials.php), Toy Cars (http://www.criteriongames.com/packs/toy_cars.php), Island (http://www.criteriongames.com/packs/island.php) and more (!) (http://www.criteriongames.com/packs/coming_soon.php), as they become available.
Vehicle dynamics
The vehicle handling has undergone it's most substantial overhaul since Burnout Paradise was first released. We’ve tweaked the handling on the first available cars, like the Hunter Cavalry, to make the game easier and more accessible.
http://farm4.static.flickr.com/3454/3219546043_b0627d0524.jpg
Hunter Cavalry
These cars are now slower, harder to crash and less likely to spin out at low speeds. This’ll help any newcomers get into the game, but it also delivers greater variety between the early cars to the faster, more challenging later ones.
Burnout Paradise – easy to play but hard to master!
We’ve changed the way we display the performance of the cars in the junkyard. You can now easily compare cars and see that with the rebalanced handling, they’re more varied across the whole range. Again, we’re aiming for a more fun and accessible experience. And on the subject of the junkyard, you can now filter what you see there. Pick between cars or bikes and when our Legendary Cars, Toy Cars and Boost Specials arrive in the near future they’ll also be easier to pick out.
http://farm4.static.flickr.com/3362/3219546111_d8921ab123.jpg
Junkyard Stats Display
Stunt Run
Fans of Stunt Run will now appreciate that the countdown timer now starts to count down more slowly. If you’ve never played before, it’ll be easier to pick up. For experts, it’ll counts down faster depending on how many multipliers you’ve earned.
http://farm4.static.flickr.com/3420/3219546327_2ed72ccd85.jpg
It’s just one of a stack of minor changes designed to rebalance and tweak the game for your enjoyment.
Events Rebalanced
http://farm4.static.flickr.com/3498/3220397196_225abd2e2f.jpg
Burnout Paradise Events
We’ve modified the difficulty of all events. The speeds of the rival cars and Burning Route times have been changed to accommodate new car speeds.
Road Rage
We’ve changed the way the timer works in Road Rage– you no longer get time added when you’ve hit the target number of cars. This means the game has a clearer end point and restricts crazy scores to later Road Rages, making it more challenging for experts – see if you can reach 100+ now! It’s been streamlined.
http://farm4.static.flickr.com/3396/3220415482_2a373eaeb4.jpg
Visuals
Paradise City is filled with a whole world of objects waiting to be discovered. We wanted to make it a little easier to spot them, so we’ve modified the colours of the Billboards (red) and Smashes (yellow) and Super Jumps (blue). They also now pulse for added visibility.
http://farm4.static.flickr.com/3519/3219546529_469f72607b.jpg
We’ve also overhauled the lighting to bring you more vibrant visuals. We wanted to make it easier to see at night and give everything a more vibrant feel with brighter, more saturated Burnout color.
Restart
You ask – we deliver. Restart is in! You can now quit or fail an event and choose to restart it.
http://farm4.static.flickr.com/3256/3220397074_a3d29fc31a.jpg
You’ll be transferred to the start location ready for action. We’ve always enjoyed the feeling of freedom that Paradise City’s open world delivers, but we appreciate that as you run low on events towards the end of the game, you can spend a little too long in transit.
Barrel Rolls
And last but not least, we’ve transformed the way barrel rolls work in Burnout Paradise. Hit a split-ramp and barrel rolls now automatically right themselves. It means new players can pull off flash moves immediately, but nothing changes for all you experts out there. You can still risk multiple rolls by pushing the right stick in the direction of the roll.
http://farm4.static.flickr.com/3356/3219546225_00c08c744e.jpg
That's all folks!
To get this FREE update, just play take Burnout Paradise online anytime on or after 6th February.
This update does not include the Party Pack (http://www.criteriongames.com/packs/party.php), which is our first ever paid-for content - a premium pack that turns Burnout Paradise into a fun party game for when you've got your friends round and you all want to play on the same TV. Party will also be available on 5th February.
Click through for more details on Party (http://www.criteriongames.com/packs/party.php) and Ultimate (http://www.criteriongames.com/packs/ultimate_box.php).
http://www.criteriongames.com/article.php?artID=384
Καλύτερος developer θα πω εγώ! Συνεχώς βελτιώνουν το παιχνίδι.:angry:
Ρε γαμώτο έχω το παιχνίδι 3 μήνες τώρα και ξαφνικά μια μέρα (λίγο μετά που πήρα το πλατινένιο) σταμάτησε το playstation να αναγνωρίζει το δισκάκι το οποίο από πίσω είναι σε άψογη κατάσταση. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το πως να το κάνω να παίξει ξανά;
Έστειλα mail στην criterion μπας και μου το αντικαταστήσουν αλλά δεν πήρα απάντηση ποτέ... :(:(:(
Ρε γαμώτο έχω το παιχνίδι 3 μήνες τώρα και ξαφνικά μια μέρα (λίγο μετά που πήρα το πλατινένιο) σταμάτησε το playstation να αναγνωρίζει το δισκάκι το οποίο από πίσω είναι σε άψογη κατάσταση. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το πως να το κάνω να παίξει ξανά;
Έστειλα mail στην criterion μπας και μου το αντικαταστήσουν αλλά δεν πήρα απάντηση ποτέ... :(:(:(
Bump!
WolfRathmA
27-01-2009, 04:32
Μονο σε αυτο το δισκακι να φανταστο στο κανει η σε ολα;
Επιτελους! Βαζουνε restart;; Πως το παθανε;
stelios256
27-01-2009, 06:37
Απλα ΜΠΡΑΒΟ στην criterion!!!Εταιριες σαν και αυτη θα επρεπε να ειναι παραδειγμα προς μιμηση για τις υπολοιπες.Ετσι φαινεται αγαπητοι, ο developer που ενδιαφερεται για τον πελατη,και σεβεται τα λεφτα που εχει δωσει ο καθενας.Φροντιζει διαρκως να ενημερωνει το παιχνιδι ωστε να προσφερει παντα κατι καινουργιο.Και παλι μπραβο!
θα γινει χαμος και παλι πολυ καλα νεα μπραβο
WolfRathmA
29-01-2009, 03:04
Police coming to Burnout Paradise? (http://www.dpadmagazine.com/2009/01/28/police-coming-to-burnout-paradise/)
In a trailer released yesterday for Burnout Paradise: The Ultimate Box, Criterion has hinted that police will be returning to Burnout in a future DLC pack.
At the sixty second mark the trailer shows Burnout Paradise's new 'Burnout Store' with a mouse hovering over a button marked with a PCPD badge, which we presume to be an abbreviation of Paradise City Police Department. Underneath the button are the words 'Coming Soon'.
www.youtube.com/watch?v=HmQWkoRi5zo
Μονο σε αυτο το δισκακι να φανταστο στο κανει η σε ολα;
Επιτελους! Βαζουνε restart;; Πως το παθανε;
Ναι, μόνο σε αυτό το δισκάκι. Καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω; Να στείλω μήπως email στο sendit.com από όπου και το πήρα;
WolfRathmA
30-01-2009, 04:25
Ναι, μόνο σε αυτό το δισκάκι. Καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω; Να στείλω μήπως email στο sendit.com από όπου και το πήρα;
Γενικα αν ειναι "ενταξη" το μαγαζι απο οπου το αγορασες θα δεχτουν να στο κανουν αλλαγη με καποιο αλλο. Αλλιως η διαδικασια κανονικα εχει ως εξης, γενικα με ολα σε τετοιες περιστασεις.
Πρεπει να υπαρχει μια φορμα συμπληρωσεις για ελλατωματικα δισκακια. Το συμπληρωνεις και το στελνεις στην εταιρια οπου ειναι ο διανομεας. Απο εκει αυτοι θα το ελενξουν και θα σου στειλουν καινουριο.
Περισσοτερες πληροφοριες κτλ δε ξερω.. ψαξε μηπως μπορεις να βρεις τιποτα.
Επισης μπορεις να μπεις στο forum της criterion games. Νομιζω το site ειναι criteriongames.com. Μπες στο forum και κανε μια ερωτηση εκει περα να δεις τι θα σου πουν και οι devs...
Καλη επιτυχια.
TO RESTART θα βοηθησει παρα πολυ γιατι ηταν κουραστικο να γυριζεις πισω για να ξανατρεξεις αν και βεβαια ειχε ενδιαφερον για να σπασεις και κανα road rule αλλα τελοσπαντων.wolfrathma αξιζεις πολλα +ρεπ αλλα δεν μου αφηνει να σου δωσω
Χθες ρίξανε την τιμή του Burnout από το store στα 20 δολλάρια. Λέω να το (ξανά)αγοράσω, να τελειώνει..
αν το παρεις εγω ειμαι μεσα να παιξουμε online οποτε θελεις.εχουμε μαζευτει μια καλη παρεα 6 ατομων(δυστυχως οι υπολοιποι ειναι ξενοι γιατι οι δικοι μας απαξιουν) και εχει τρελη φαση
Το ξέρω ότι έχει φάση, έχω πάρει ήδη το platinum. Μου χάλασε το δισκάκι απλά και λέω μιας και έπεσε η τιμή του να το ξαναπάρω
Παιδιά αν κανονίσετε τίποτα online πείτε μου αν θελετε.
Ευτυχώς που δε το προχώρησα πολύ αφού τώρα με το restart τα πράματα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα.
three_brothers1
31-01-2009, 18:42
paidia den t eixa paixei pote....dokimasa t demo k m arese...k logo t oti exei katevei sto us store i timi 8a t agorasw tn deutera....
ΠΟΛΥ ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΟ ΔΙΝΩ ΜΕ SHARING :D:p
three_brothers1
31-01-2009, 19:02
oxi re...dn peirazei....8elw n t dwsw k stn cyber-filo tn john...
EUXARISTW PANTOS
3bro rulez
τι αλλο να πω :D
θα πεσει πολυ λιωσιμο ως την 27 Φλεβαρη :D
thanks bro ;)
three_brothers1
01-02-2009, 20:07
3bro rulez
τι αλλο να πω :D
θα πεσει πολυ λιωσιμο ως την 27 Φλεβαρη :D
thanks bro ;)
γεια σ ρε γιαννη.......:tiphat:
(μ χρωστας μια μετωπικη)χαχαχαχαχαχαχα:frog:
και ναι τελικα η ΕΑ ΜΑΜΕΙ.τα παληκαρια βρηκαν τροπο και μου ανοιξανε τον λογαριασμο με τα saves και εχω παλι τα αμαξακια μου ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.οποιος θελει guys ειμαι μεσα καθε μερα και στροβιλιζω.ας μαζευτουμε να κανουμε κανενα challenge
βασικα βαλε κανα μπλε δοντι, ειμαι νεος ωραιος και δεν ξερω τι να κανω
ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΡΙΕ ΣΥΓΝΩΜΗ προχθες ξεχαστηκα και το εβαλα μετα αλλα εφευγα ραντεβου το βραδυ να σε μαθω χαχαχαχα
μετα το update εχω να πω οτι εχει γινει παρα παρα πολυ καλο το παιχνιδι και μπραβο στην criterion.ειδικα με το εντονο κοκκινο στα billboards einai gamato γιατι τωρα πλεον σε stynt μπορεις να κατευθυνθεις ποιο ευκολα για τα combos.οσο για το restart απλα τελειο.
WolfRathmA
07-02-2009, 04:06
μετα το update εχω να πω οτι εχει γινει παρα παρα πολυ καλο το παιχνιδι και μπραβο στην criterion.ειδικα με το εντονο κοκκινο στα billboards einai gamato γιατι τωρα πλεον σε stynt μπορεις να κατευθυνθεις ποιο ευκολα για τα combos.οσο για το restart απλα τελειο.
Ασε... μου εκανε παλι ζημια η criterion... παω να τσιμπησω το ultimate box :D
Burnout Paradise 1.6 Before & After Comparison Video (http://www.dpadmagazine.com/2009/02/06/burnout-paradise-16-before-after-video-comparison/)
Oποιος ψηνεται για τουρνουα Burnout με επαθλο ας μ στειλει pm...:)
AriStos13
28-05-2010, 03:36
να ρωτησω κατι....ποια η διαφορα του burnout paradise the ultimate box απο την απλη εκδοση?
WolfRathmA
28-05-2010, 03:47
To ultimate box εχει μεσα τα DLC που ειχαν βγει με τις μηχανες και με το party για online και το DLC με το κυνηγητο με τους κλεφτες και αστυνομους (LOL). Δεν εχει τα μινι αυτοκονητακια, το νησι και ολα τα αυτοκηνητα που βγηκαν αργοτερα για κατεβασμα.
AriStos13
28-05-2010, 03:49
To ultimate box εχει μεσα τα DLC που ειχαν βγει με τις μηχανες και με το party για online και το DLC με το κυνηγητο με τους κλεφτες και αστυνομους (LOL). Δεν εχει τα μινι αυτοκονητακια, το νησι και ολα τα αυτοκηνητα που βγηκαν αργοτερα για κατεβασμα.
οκ Αποστολη σε ευχαριστω πολυ!!!
AriStos13
03-10-2011, 21:07
συγγνωμη που το επαναφερω μετα απο τοσοο καιρο αλλα πως στην ευχη της Παναγιας κανω restart οταν χασω σε ενα event??
modecris
03-10-2011, 21:17
Νομίζω δεν μπορείς να κάνεις restart, Αρίστο.
AriStos13
03-10-2011, 21:40
Χρηστο εδω το διαβασα και ρωτησα..!
αλλα εγω δεν το βρισκω πουθενα στο παιχνιδι και μου εχει σπασει τα νευρα.!
Με τον σταυρό (νομίζω με το δεξί κουμπί) εμφανίζονται κάποιες επιλογές μέσα στις οποιες είναι και το restart last event.
AriStos13
03-10-2011, 23:36
x-nec να σε φιλησω..!!! :P
εψαξα ολα τα μενου και δεν εβρισκα τιποτα.!!
+ρεπ..
εντιτ:δεν με αφηνει να σου δωσω!
x-nec να σε φιλησω..!!! :P
εψαξα ολα τα μενου και δεν εβρισκα τιποτα.!!
+ρεπ..
εντιτ:δεν με αφηνει να σου δωσω!
Τουλάχιστον φίλα με! :P
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.