View Full Version : Avatar : The Game
O κοσμος του James Cameron στο PS3 σας!
δυο λογια αφου το τερματισα πριν απο λιγες ημερες. να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω δει την ταινια για να συγκρινω αλλα απο οτ καταλαβα προκειται για prequel.
Pros
Εχουμε διπλo campaign μιας και μπορουμε να παιξουμε ως human ή Νa'vi. Διαρκεια περιπου 10-12 ωρες η καθε πλευρα αφου υπαρχει πληθωρα sidequest να κανουμε.
Ωραιο συστημα επιβραβευσης με XP που οσο προχωραμε ξεκλειδωνει armors , οπλα και skills.
Εξυπνο το mini game στρατηγικης που περιλαμβανεται στα sidequests.
Cons
Τα γραφικα ειναι παρωχημενα αν και απο μακρια τα τοπια δειχνουν ομορφα.
Η οδηγηση ειναι...αστο καλυτερα!!
Το story ειναι μαλλον αφελες...
Οι μαχες ειναι πανομοιοτυπες και μετα απο λιγο κουραζουν.
Γενικα δεν θα το προτεινα αν και σε σχεση με αλλα παιχνιδια που βγαινουν μαζι με τις αντιστοιχες ταινιες το συγκεκριμενο ειναι αξιοπρεπες. Τα "rpg" στοιχεια δινουν καποιο ενδιαφερον οπως και η δυνατοτητα να παιξεις και με τις δυο πλευρες. αν δεν εχετε καλυτερο δωστε του μια ευκαιρια και νοικιαστε το...
desperate_gamer
05-03-2010, 20:20
Αξίζει για πάνω από 15-20 ευρώ;
αυτο που ρωτας ειναι υποκειμενικο και εξαρταται απο την τσεπη του καθενα μας. εγω δεν θα τα εδινα οχι γιατι δεν μου αρεσε το παιχνιδι αλλα γιατι κυκλοφορουν πολλα games αυτη την εποχη που αξιζουν περισσοτερο. αν το βρεις πουθενα ενοικιασε το καλυτερα.
redismagik
06-03-2010, 07:59
pantos osoi to epejan .................apogooiteuthikan!
ποιος το ειπε αυτο ρε Γιαννη?ρε παιδια πολυ παραπληροφορησει παιζει
οκ απλα με τοσα παιχνιδια που κυκλοφορουν δεν αξιζει τοσο το παιχνιδι!!!!οσοι εισαστε xbotakia και μονο που το καταβασατε το καψατε ειναι 10 ευρω αρα και εσεις κοροιδα εισαστε :P
Αξίζει για πάνω από 15-20 ευρώ;
Τσάμπα το έπαιξα (δανεικό) και δεν πιστεύω οτι άξιζε ουτε καν τον χρόνο που ξόδεψα!
konstantinos
07-03-2010, 14:35
Αν θελει καποιος να παρει καποια online trophys ενδιαφερομαι να τα παρω κ εγω οποιος θελει ας στειλει pm.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.