PDA

View Full Version : Just Cause 2

WolfRathmA
05-02-2010, 07:37
61573

aris13
05-02-2010, 09:38
Just Cause 2 Demo coming soon (http://www.destructoid.com/just-cause-2-demo-on-its-way--162586.phtml)

aladdin7
05-02-2010, 09:43
Γνωριζει κανεις αν θα υπαρχει στο ευρωπαϊκο "καταστημα"; Δεν αναφερει κατι το παραπανω αρθρο!

aris13
05-02-2010, 09:45
Γνωριζει κανεις αν θα υπαρχει στο ευρωπαϊκο "καταστημα"; Δεν αναφερι κατι το παραπανω αρθρο!

Λογικά θα βγει πρώτα στο αμερικάνικο.

AriStos13
07-02-2010, 18:33
ποτε αναμενεται να κυκλοφορησει ξερουμε?

Ezio
07-02-2010, 22:28
ποτε αναμενεται να κυκλοφορησει ξερουμε?
23/3/2010.

Lordkostas
08-02-2010, 12:37
Freedom to cause Chaos!

εκτος του οτι φαινεται πολυ καλο και εχεις παρα πολλες επιλογες για το τι να κανεις η παραπανω εκφραση με κανει να θελω να παιξω το παιχνιδακι :D
Οποιος μαθει ποτε θα βγει το demo ας το γραψει εδω περα.

sakis1984
08-02-2010, 12:43
παιδια το το 1 ηταν καλο?δεν το ειχα παιξει γι'αυτο σας ρωταω.αν ηταν καλο το 1ο θα ειναι και το 2ο λογικα.

Zeichef
08-02-2010, 14:19
^^Ηταν διασκεδαστικο με ομαρφα γραφικα...αλλα μονο απο ψηλα. Δηλαδη αν εκανες ελευθερη πτωση απο αεροπλανο, η θεα ηταν μαγικη και τα γραφικα φαινοταν πολυ ωραια. Κατω ομως ηταν λιγο χαλια τα textures και τα λοιπα. Ηταν ομως διασκεδαστικο και ευκολο παιχνιδι και ο χαρτης ατελειωτος αλλα χωρις ποικιλια τοποθεσιων.

modecris
16-02-2010, 02:36
YouTube- Just Cause 2 PS3 Footage - Free Fall

AriStos13
16-02-2010, 23:49
ανετ να βγει να καουμε λιγο..φαινεται πολυ καλο...το μονο που με χαλασε ηταν οτι στο 0:55 περασε μεσα απο την γεφυρα με το αεροστατο!!!αλλ δεν ειμαι απο αυτους που κολλανε σε τετοια θεματα!!

modecris
28-02-2010, 03:03
Περιμένουμε demo στις 4 Μαρτίου.

PRESS RELEASE: Just Cause 2 demo date announced

Massive freeroaming demo planned for hotly anticipated action sequel
Friday 26th February/... Square Enix London Studios, a part of Square Enix Europe, today announced an incredible, action-packed demo for the hotly anticipated freeroaming action game Just Cause 2 will release on March 4th, 2010.

Available for PlayStation® 3 computer entertainment system, Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft and PC, the Just Cause 2 demo will feature a massive 35 square miles of the Lautan Lama Desert, a vast expanse of stunning, sun-scorched scenery taking up just one of the many islands in the 400 square miles of the Panau archipelago. Packed with towns, villages, military installations, mountain ranges, missions and more, the demo will feature an astonishing amount of activities for the player... and opportunities for adrenaline-fuelled chaos are limitless.

Hunt down and assassinate one of the game’s 50 military colonels; devastate military bases, bio fuel chambers, government infrastructure and more; hijack tuk tuks, military 4x4s, armoured vehicles, mopeds, helicopter gunships, light aircraft, mini vans and numerous other military and civilian vehicles; freefall from desert outcrops or from burning planes at 20,000 feet; and unlock one full, multi-stage mission, traversing the mountains to a heavily fortified government radar station and ending in an unforgettable desert car chase.

“The Just Cause 2 demo is simply massive and with so much to do, the replay value is enormous,” said Lee Singleton, General Manager of Square Enix London Studios. “It’s easily one of the biggest freeroaming demos of all time and for fans of openworld games, it’s unmissable.”

The Just Cause 2 demo will be available March 4th, 2010, on PlayStation®Network, Xbox LIVE® Marketplace and Steam.

As Rico Rodriguez, the Agency's most powerful weapon, players must take on the island of Panau and its military regime in order to track down Rico's former boss and mentor, Tom Sheldon, who has gone rogue with millions in Agency cash and intel. Using a unique grapple and parachute combination, there is no vertical limit as the air becomes your playground: grapple a passing plane in flight, hijack helicopters, BASE jump from the tallest buildings or mountains and leave a trail of chaos and destruction in your wake. Just Cause 2 offers players the freedom to tackle missions any way they choose and, with over 100 vehicles and countless upgrades and collectibles, the choices for relentless adrenaline-fuelled action are limitless.

Just Cause 2 will be available for the PlayStation 3, Xbox 360 and Games for Windows® and will be released under the EIDOS brand portfolio. All formats will release in-stores on March 23rd, 2010, in North America and March 26th, 2010, in Europe, Middle East, and Australasia. More information is available on the official website at www.justcause.com.

Lordkostas
28-02-2010, 16:17
Πολυ καλο αυτο με το demo.
“The Just Cause 2 demo is simply massive and with so much to do, the replay value is enormous,”

Ακου που φτασαμε να μιλαμε για replay value στα demo...!! Ειναι θεοι οι ανθρωποι.

modecris
03-03-2010, 12:51
EIDOS Interactive has take a step into the feature of user creation with Just Cause 2, and their doing this by adding video capture to the title, they have also have create a game that is poised to easily trump its predecessor. To show off what users can expect to do, EIDOS released this new trailer titled Vlog’s, or Video logs. This is the first trailer in the series, and has community director Mike Holgman demoing the Playstation 3, exclusive feature - Video Capture. Mike also takes some time to walks us through the YouTube uploading available on the Playstation 3. This could be one of the coolest features added to a game, and Just Cause 2 is not your run of the mill adventure game, check out the trailer to see what you can do.

YouTube- Just Cause 2 - Vlog #1

AriStos13
03-03-2010, 15:03
μια μερα εμεινε για το demo..αντε να δουμε τι λεει αυτο το παιχνιδι!
παιχνιδαρα για μενα!

Conjure7
04-03-2010, 11:30
Ας δούμε πρώτα το demo. Το πρώτο μέρος, αν και φιλόδοξο, δεν έλεγε και πολλά.

enstikto
04-03-2010, 19:33
Το demo διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στο Ελληνικό PSN!

AriStos13
04-03-2010, 19:35
Το demo διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στο Ελληνικό PSN!
εφυγα να το κατεβασω ΤΩΡΑ!!!
να σαι καλα!!

tase
04-03-2010, 19:56
ας πει κανεις αφου το παιξει τις εντυπωσεις του

stein3x
04-03-2010, 20:03
Πάω να το κατεβάσω και γω.Γεια να δούμε,το παιχνίδι πάντως καλό φαίνετε!

AriStos13
04-03-2010, 20:33
ποια η διαφορα της απλης απο την limited edition?
Ξερουμε?

Chill
04-03-2010, 21:28
Ιδού οι διαφορές :

Just Cause 2 Limited Edition features exclusive packaging, complete with the Black Market Chaos Pack, containing five must-have downloadable guns and gadgets, experimental and heavily upgraded items from the Agency’s research and development division, and a fold-out Panauan Intel Map, packed with information and hotspots for causing chaos and destruction:

Agency Hovercraft - The ultimate in amphibious transport, the Agency Hovercraft is the most flexible form of transport in the game. Equipped with a turret-mounted grenade launcher, you’re guaranteed to blow your opposition out of the water
Rico’s Signature Gun - Customised by the Agency and adapted for Rico’s shooting style, this deadly accurate and powerful pistol has precision, power and flair
Bull’s Eye Assault Rifle - More powerful than the standard assault rifle, this lightweight and lethal automatic rifle features increased accuracy and a higher magnification scope
Chevalier Classic - No agent should be without a hot set of wheels and with an increased top speed and superior handling, you can arrive at your destination in style or make a guaranteed quick getaway
Chaos Parachute - Featuring a skull motif, make an entrance no one will forget … should you leave anyone alive to remember
Panauan Intel map - With over 1000km² of tropical paradise to explore, the included fold-out Panauan Intel Map is an ideal reference tool for navigating around Panau, marking faction leader HQs, recommended BASE jump peaks and much more

AriStos13
04-03-2010, 21:30
Ιδού οι διαφορές :p

[/list]

thanx!
αξιζει τι λες?10 λιρες πιο ακριβα την εχει το zavvi!!

PDS
04-03-2010, 21:43
Αναμικτα συναισθηματα για το demo.Προσπαθει(και το κανει εν μερη καλα ορισμενες φορες) να εντυπωσιασει σε γραφικα και gameplay και τελικα αποτυγχανει και στα 2.

Chill
04-03-2010, 21:49
thanx!
αξιζει τι λες?10 λιρες πιο ακριβα την εχει το zavvi!!

Δεν ξέρω τι να σου πω. Δεν έχω δει ακόμα το demo, θα το κατεβάσω το βράδυ σε steam/ps3 για να συγκρίνω κιόλας, το πρώτο παιχνίδι ωστόσο δεν με είχε πολυενθουσιάσει.

Τώρα αν αναρωτιέσαι αν αξίζουν 10 λίρες τα επιπλέον, ειλικρινά πιστεύω πως όχι. Δεν ξέρω σε τι τιμή το έχεις βρει, πάντως στο game.co.uk, limited και μη έχουν την ίδια τιμή. Ρίξε και σε αυτό το site μια ματιά αν θες http://www.game.co.uk/search.aspx?&s=Just+Cause

stein3x
04-03-2010, 22:15
Το έπαιξα το demo για κανά 15.Ανάμοικτα συναισθήματα και γω.Από τα θετικά του είναι το draw distance το οποίο είναι μέχρι εκεί που βλέπεις και μπορείς να πας οπουδήποτε (εντυπωσιακό είναι όταν πέφτεις από ψηλά με αλεξίπτωτο),έχει σταθερό frame rate (αν και σε κάτι cut scenes έπεφτε αρκετά) και γενικά το σύνολο στα γραφικά δένει αρκετά καλά.Αρνητικά είναι ο μη ρεαλισμός σε αρκετά πράγματα,θέλει λίγο συνήθεια το button config καθώς μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα και αποσπάσε λίγο για να δεις τι μπορείς να κάνεις(όχι και πολύ αρνητικό αλλά λέμε) ,Το scale του παιχνιδιού το οποίο είναι θετικό το ότι είναι τεράστιο αλλά οι αποστάσεις θέλουν και την ανάλογη ώρα τους (βλέπε far cry 2).

Σε γενικές γραμμές είναι ποιό πολύ fan game για μένα τουλάχιστον για να περάσει η ώρα αν δεν έχεις κάτι άλλο να παίξει κανείς.Πιστεύω ότι θα πέσει γρήγορα η τιμή του και μπορεί κάποια στιγμή να το τσιμπήσω..

greekteo
05-03-2010, 03:42
Κι εγώ έπαιξα το demo. Στην αρχή στα cutscenes με το τρελό frame drop που είχε και το aliasing σκεφτόμουν πως πρόκειται για κάτι τελείως μέτριο. Όταν όμως έπαιξα για κανα 15 λεπτο μου άρεσε αρκετά.
Τα γραφικά του ήταν ικανοποιητικά. Μ'άρεσε παααάρα πολύ το γεγονός ότι μπορείς να πας οπουδήποτε θες. Μόλις αντίκρισα εκείνο το ψηλό βουνό, ανέβηκα όσο ψηλά με άφηνε το demo και μέτα έπεσα από εκεί. :D Στα υπόλοιπα συμφωνώ με ότι είπε ο stein3x. :)

AriStos13
05-03-2010, 08:52
Κι εγώ έπαιξα το demo. Στην αρχή στα cutscenes με το τρελό frame drop που είχε και το aliasing σκεφτόμουν πως πρόκειται για κάτι τελείως μέτριο. Όταν όμως έπαιξα για κανα 15 λεπτο μου άρεσε αρκετά.
Τα γραφικά του ήταν ικανοποιητικά. Μ'άρεσε παααάρα πολύ το γεγονός ότι μπορείς να πας οπουδήποτε θες. Μόλις αντίκρισα εκείνο το ψηλό βουνό, ανέβηκα όσο ψηλά με άφηνε το demo και μέτα έπεσα από εκεί. :D Στα υπόλοιπα συμφωνώ με ότι είπε ο stein3x. :)
συμφωνω και εγω μαζι σου!!επισης μου αρεσει που τα κανεις ολα που#$#$!!
και το οτι πας οπου εσυ θες....!
οταν πεσει λιγο η τιμη του το τσιμπησα σιγουρα!!

dj pete
05-03-2010, 12:20
Αρκετα συμπαθητικο,οταν φτασει στη καταλληλη τιμη, λεει να το παρει καποιος,οτι πρεπει για το καλοκαιρι.

nikon
05-03-2010, 19:20
Ωραίο είναι αλλά μ'αυτό το πάω παντού το παράκαναν λίγο......μέχρι και μια τελείως κάθετη πλαγιά ανέβηκα περπατώντας.:rant:

Ezio
05-03-2010, 19:31
Το παιχνίδι έχει την τρέλα του San Andreas?

AriStos13
05-03-2010, 19:33
Το παιχνίδι έχει την τρέλα του San Andreas?
αυτο δεν μπορεις να το καταλαβεις απο το ντεμο....
τα κανεις ολα πουτ.... αλλα δεν εχεις και πολλα να κανεις.....

greekteo
05-03-2010, 21:19
θα ήθελα πάντως στο GTA IV να υπήρχαν αυτές οι περιοχές και τα γραφικά που έχει το just cause 2, όπως δηλαδή ήταν το GTA san andreas

desperate_gamer
05-03-2010, 21:39
θα ήθελα πάντως στο GTA IV να υπήρχαν αυτές οι περιοχές και τα γραφικά που έχει το just cause 2, όπως δηλαδή ήταν το GTA san andreas

Ναι και εκεί που ο μετανάστης Nico θα γραπωνόταν από ένα ελικόπτερο που περνούσε θα χτυπούσε το κινητό και θα του έλεγα o Roman "Cousin, wanna go play bowling?"

ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ GTA!!! Αυτό άνοιξε τους ασκούς του αιώλου, αλλά το γύρισε στο ποιοτικό τώρα. :rant:

stein3x
06-03-2010, 12:03
Just Cause 2 performance showdown

Αναφορά στα fps και V-sync για το game ανάμεσα σε x-box360 και ps3

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-justcause2-demo-analysis

greekteo
06-03-2010, 15:25
Ναι και εκεί που ο μετανάστης Nico θα γραπωνόταν από ένα ελικόπτερο που περνούσε θα χτυπούσε το κινητό και θα του έλεγα o Roman "Cousin, wanna go play bowling?"

ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ GTA!!! Αυτό άνοιξε τους ασκούς του αιώλου, αλλά το γύρισε στο ποιοτικό τώρα. :rant:

Ναι, και θα έκανε video κλήση για να του δείξει την θέα από εκεί πάνω.:p

apo21
07-03-2010, 00:32
Ωραιο φανηκε απο το demo αλλα δεν θα τρεξω να το παρω με το που βγει. Το περιμενα πολυ καλυτερο.

AriStos13
07-03-2010, 00:34
Ωραιο φανηκε απο το demo αλλα δεν θα τρεξω να το παρω με το που βγει. Το περιμενα πολυ καλυτερο.
μια απο τα ιδια..
ενα παιχνιδι που το περιμενα και εγω παρα πολυ καιρο αλλα δεν με ενθουσιασε....
θα περιμενω να πεσει η τιμη του η το zavvi να το βαλει σε προσφορα...!

Zeichef
07-03-2010, 12:05
Το επαιξα, μου αρεσε αρκετα, ειναι οτι επρεπε να ηταν το Mercenaries 2 που το περιμενα τοσο καιρο και τελικα ηταν η πατατα της δεκαετιας :lol:

IC_XC_NIKA
16-03-2010, 15:14
16 martiou simera, yparxei an ksereis kaneis pou8ena dia8esimo?

AriStos13
16-03-2010, 17:46
16 martiou simera, yparxei an ksereis kaneis pou8ena dia8esimo?

μα 26 βγαινει το παιχνιδι...
just cause 2 (http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/just-cause-2/10059878.html)

chronohill
25-03-2010, 10:35
Και εκει που δεν ηταν μεσα στο gaming radαr μου αυτο το game τσουππππππ.Μολις διαβασα οτι εχει ενα κρυφο νησι το game.και τι νησι!Το νησι του LOST!!!!Παιρνεις κανονικα αεροπλανο και πεφτει στο νησι!!!!!!Φαινεται οτι θαναι προσεγμενο!!!
damn δεν θα μας μεινει φραγκο

Conjure7
25-03-2010, 10:46
Πραγματικά δε θα μας μείνει € για € πια. Εκεί που περάσαμε τα πιο χλυαρά gaming Χριστούγεννα εδώ και χρόνια, ξαφνικά βομβαρδιζόμαστε!!

chronohill
25-03-2010, 10:56
και μερικες pics απτο lost island!!!
http://img202.imageshack.us/img202/2509/justcause21e12694673379.jpg (http://img202.imageshack.us/i/justcause21e12694673379.jpg/)

http://img229.imageshack.us/img229/1971/justcause22e12694674022.jpg (http://img229.imageshack.us/i/justcause22e12694674022.jpg/)

http://img683.imageshack.us/img683/4640/justcause23e12694674817.jpg (http://img683.imageshack.us/i/justcause23e12694674817.jpg/)

http://img245.imageshack.us/img245/7352/justcause25e12694676064.jpg (http://img245.imageshack.us/i/justcause25e12694676064.jpg/)

λετε να δουμε κανεναν John Locke να κυκλοφορει εκει γυρω???!!!<33

AriStos13
25-03-2010, 11:45
εμενα ηταν μεσα στα πλανα μου για αγορα αλλα οχι αμεσα...
μετα απο αυτα τα ευχαριστα νεα σιγουρα θα το παρω αμεσα..

grip
25-03-2010, 17:55
Δεν είμαι lost fan,αλλά πριν 2 μέρες που έπαιξα το demo,μου άρεσε (δεν ξετρελάθηκα κιόλας,ο χειρισμός δεν με πολυενθουσίασε,αλλά μπορεί να είμαι μόνο εγώ ο παράξενος).
Αν πέσει κάμποσο η τιμή και δεν έχει βγει τπτ αξιόλογο και αντίστοιχο μέχρι τότε,θα το αγοράσω.

Conjure7
26-03-2010, 23:08
Δε ξέρω αν το πήρε κανείς, πάντως εδώ και κανά 5ωρο που το παίζω, έχω διασκεδάσει πολύ. Μόνο που, αν και αρχή ακόμα, τα έχω βρει "μπαστούνια".
Θέλει αρκετή ώρα να συνηθίσεις τον χειρισμό του, οι κινήσεις του χαρακτήρα είναι πολλές και έχει μια "αλητεία" που μυρίζει πολύ James Bond.
Τα πυρομαχικά πάντως δε φτουράνε με τίποτα!

grip
27-03-2010, 00:21
Εμένα στο demo με είχανε σκίσει.
Όλο στο καμπαναριό καθόμουν.

Conjure7
27-03-2010, 01:22
Εμένα στο demo με είχανε σκίσει.
Όλο στο καμπαναριό καθόμουν.
Όπως τα περισσότερα demos έτσι κι αυτό τα κάνουν επίτηδες πιο δύσκολα, δήθεν για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.
Έχω πιάσει τις 6μιση ώρες παιχνιδιού πλέον. Έχω μπει στο κλίμα και στο νόημα του, για τα καλά. το χάος που μπορείς να προκαλέσεις το κάνει απίστευτα διασκεδαστικό :lol:. Απλώς όταν βρίσκεις τα σκούρα πρέπει να βρίσκεις κ τρόπο να την κοπανίσεις. Και τέτοιοι υπάρχουν πολλοί :cool:

AriStos13
27-03-2010, 01:37
Όπως τα περισσότερα demos έτσι κι αυτό τα κάνουν επίτηδες πιο δύσκολα, δήθεν για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.
Έχω πιάσει τις 6μιση ώρες παιχνιδιού πλέον. Έχω μπει στο κλίμα και στο νόημα του, για τα καλά. το χάος που μπορείς να προκαλέσεις το κάνει απίστευτα διασκεδαστικό :lol:. Απλώς όταν βρίσκεις τα σκούρα πρέπει να βρίσκεις κ τρόπο να την κοπανίσεις. Και τέτοιοι υπάρχουν πολλοί :cool:

τετοια λετε παιδια και θα με κανετε αυριο πρωι να τρεχω να το παρω.....
βεβαια το ντεμο δεν με ενθουσιασε αλλα μετα τημ προσθηκη του lost island και αυτα που λετε απο πανω με εχετε πεισει..

desperate_gamer
27-03-2010, 17:35
βεβαια το ντεμο δεν με ενθουσιασε αλλα μετα τημ προσθηκη του lost island και αυτα που λετε απο πανω με εχετε πεισει..

Καλά ντε μην περιμένεις και πολλά από το "Lost island". Ένα νησί είναι μόνο με βλάστηση που έχει ένα hatch απλά (και δεν ανοίγει κιόλας!). Σαν easter egg. Αν βάζανε περισσότερα θα έπρεπε να πληρώσουν και δικαιώματα.

chronohill
27-03-2010, 17:55
Στο teser δεν δειχνει πολλα αλλα ισως βαλουν πραματα στο νησι.Δεν πιστευω να σε στελνουν σε ολοκληρο-νησακι(:p) χωρις να εχει τπτ.Ισως να βαλουν πραγματα ασχετα με το σηριαλ απλα για να λενε οτι εχει κατι...ειδωμεν

Conjure7
27-03-2010, 19:09
Παιδιά,
Το παιχνίδι δεν είναι το lost νησί. Μια ευχάριστη, χιουμοριστική προσθήκη είναι κ τίποτα περισσότερο. Σε καμία περίπτωση λόγος για να το αγοράσετε. Υπάρχουν ένα κάρο "αλητείες" να κάνετε στον κόσμο του και να βασανίσετε τους εχθρούς σας. Όταν και όσοι από εσάς το πάρουν θα καταλάβουν.
Ένα πραγματάκι μόνο με ψιλοχάλασε. To handling των επίγειων οχημάτων. Χωρίς να χαλάει την εμπειρία, Θα μπορούσε όμως να είναι λιγάκι καλύτερο. Αντιθέτως οτιδήποτε πετάει είναι τέλειο! Ειδικά το παραπέντε του Scorpio :D

tase
27-03-2010, 19:22
παντος πολυ εξυπνο κολπο.
βαζεις ενα νησι σαν του λοστ και ολο και καποιος φαν που ηταν να μην το τσιμπησει θα το τσιμπησει τωρα εχει δεν εχει τρομερη σχεση! (μεσα σε αυτους και εγω)

AriStos13
27-03-2010, 20:08
εγω ετσι και αλλιως θα το επερνα λαο χωρις το lost island..
αλλα σαν fan του losτ δινει ακομα μια πινελια στο παιχνιδι..
επισης συμφωνω με τον chronohill καπως θα βρουν να το εκμεταλευτουν...

michalaros
28-03-2010, 13:08
Καλημερααα...το πηρα και εγω εχθες και ενα μονο εχω να πω...δεν μπορω να κανω αποστολη με τπτ...εχω κολλησει με τα μερη που εχει να εξερευνησεις και τα οχηματα που παιρνεις...κανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ...εχω φαει μονο 4 ωρες στο ψαξιμο και να καταστρεφω βασης...

Conjure7
28-03-2010, 13:22
Χα χα :cool: Είναι πραγματικά τεράστιο το νησί δεν είναι;
Ξεκίνα και καμιά αποστολή για να ξεκλειδώσεις κανα όπλο κι όχημα απο τον μαυραγορίτη...
Πάντως πέρα από τα ελικόπτερα τα πιο διασκεδαστικά οχήματα που οδήγησα μέχρι στιγμής είναι το hovercraft που ξεκλειδώνει μετά από λίγο και το μαχητικό αεροσκάφος που κατάφερα να κλέψω 1-2 φορές από το ακρωτήρι Carnival :lol:

michalaros
28-03-2010, 19:25
Το hovercraft δεν το εχω βρει ακομα...αλλα γινεται ΠΑΝΙΚΟΣ....εχει τρελλα μερη και καθε ενα απο αυτα ειναι πανω απο ωρα για να το <αποτελειωσεις..>

AriStos13
28-03-2010, 22:05
ρε μαγκες βαλτε και κανα spoiler μην τα λετε ολα..
αφηστε και τιποτα να μασ εκπληξει.....

Conjure7
28-03-2010, 22:27
Καλά βρε Αρίστο τί spoiler να βάλουμε; δεν είπαμε κ τίποτα σπουδαίο....
Τέλος πάντων. Michalaros υπάρχουν πολλοί τρόποι να κινηθείς γρήγορα. Θα σου πρότεινα κάτι αλλά εφόσον τέθηκε θέμα spoiler.....

AriStos13
28-03-2010, 22:30
Καλά βρε Αρίστο τί spoiler να βάλουμε; δεν είπαμε κ τίποτα σπουδαίο....
Τέλος πάντων. Michalaros υπάρχουν πολλοί τρόποι να κινηθείς γρήγορα. Θα σου πρότεινα κάτι αλλά εφόσον τέθηκε θέμα spoiler.....
απλα θα ηταν καλυτερα βρε συ..να υπαρχει και η αισθηση της εκπληξης.........

michalaros
29-03-2010, 22:52
βασικα δεν καταλαβαινω τον λογο των spoilers σε τετοια παιχνιδια,αλλα απο την αλλη ειναι καθαρα υποκειμενικο...οπως κ να εχει το παιχνιδι ειναι πολυ δυνατο,κ δεν με κουραζει σιγουρα....κατι που επαιθα στα GTA...οσο για αυτο που ηθελες conjure7 νομιζω οτι το βρηκα μετα απο αρκετες αποστολες..αλλα κ να πηγαινεις on foot ειναι αλλη φαση...εχω γκρεμισει τα παντα λεμε....lol....

AriStos13
30-03-2010, 02:53
βασικα δεν καταλαβαινω τον λογο των spoilers σε τετοια παιχνιδια,αλλα απο την αλλη ειναι καθαρα υποκειμενικο...οπως κ να εχει το παιχνιδι ειναι πολυ δυνατο,κ δεν με κουραζει σιγουρα....κατι που επαιθα στα GTA...οσο για αυτο που ηθελες Aristos13 νομιζω οτι το βρηκα μετα απο αρκετες αποστολες..αλλα κ να πηγαινεις on foot ειναι αλλη φαση...εχω γκρεμισει τα παντα λεμε....lol....

το δευτερο σκελος δεν παει σε μενα michalaros αλλα στον conjure7!!!:rant:

Conjure7
30-03-2010, 12:26
Lol! Αρίστο τί έγινε; το πήρες τελικά;
Παιδιά έχω πιάσει τις 20 ώρες χαλαρά!

Slazar
30-03-2010, 14:32

Κ-Α-Ψ-Ι-Μ-Ο :fantasy_dreams::fantasy_dreams::fantasy_dreams:

plakas
30-03-2010, 14:35
o Aristos περιμενει το Mega monday :D:D:D:D

Conjure7
30-03-2010, 14:43
Μόλις έφυγα από το lost νησί!
Κάψιμο δε λες τίποτα!!

AriStos13
30-03-2010, 14:52

o Aristos περιμενει το Mega monday :D:D:D:D

οχι δεν το πηρα ακομα...και οπως λεει ο μαριοσ ναι περιμενω το Mega monday του zavvi.....!

jimbrav
30-03-2010, 21:41
Κάψιμο δε λες τίποτα!!

αξιζει για αγορα ? save ποτε μπορεις να κανεις ? ή κάνει μονο του ?

chronohill
30-03-2010, 22:03
Κάψιμο δε λες τίποτα!!
Conjure για πες.Ειχε καμια σχεση με την σειρα???Η ηταν απλα σαν ενα νησακι με εχθρους??

plakas
31-03-2010, 02:16
να πει ρε Πανο αλλα να το πει με P.m τουλαχιστον ολοι οσοι το περιμενουμε να εχουμε και μια εκπληξη!!!!!!!γιατι εως να ερθει με βλεπω να μην το βαζω καν στο drive :P

Conjure7
31-03-2010, 02:48
Δε θα έλεγα έτσι κι αλλιώς. Κρίμα είναι. Θα το δείτε μόνοι σας.
Save κάνει μόνο του και σε σωστά σημεία.
Μετά από 28 ώρες ας πούμε οτι τελείωσα κατά κάποιο τρόπο το story 8-)
To "Chaos" όμως συνεχίζεται!

jimbrav
31-03-2010, 10:04
Save κάνει μόνο του και σε σωστά σημεία.

ok σε ευχαριστώ...!!!

chronohill
31-03-2010, 12:22
παιδια με spoilers λεω.Ελεος!Δεν ειπα να το γραψει ετσι.Ειπαμε εχουμε καποιους κανονες δεν χρειαζεται να τα λεμε συνεχεια.Καλα αμα δεν θελεις να πεις δεν πειραζει θα το μαθω απο αλλου...

Conjure7
31-03-2010, 12:50
Δε θα ήταν καλύτερα και για σένα να το έβλεπες μόνος σου παίζοντας; Γι αυτό κ μόνο δε το είπα.
Από την άλλη δε μπορώ να βρω πως μπαίνει το spoiler.

chronohill
31-03-2010, 12:57
Δε θα ήταν καλύτερα και για σένα να το έβλεπες μόνος σου παίζοντας; Γι αυτό κ μόνο δε το είπα.
Από την άλλη δε μπορώ να βρω πως μπαίνει το spoiler.
Βρε εγω δεν τρελλαινομαι για το παιχνιδι.Αλλα αμα εχει δοση απτο λοστ ειναι λογος μονο και μονο αυτο να το παρω οταν πεσει και η τιμη.Γιαυτο..
Λοιπον για να ξερεις κιολας το spoiler μπαινει [σποιλερ]το μνμ που θες εδω μεσα[/σποιλερ].Φυσικα το σποιλερ θα το γραψεις στην αγγλκικη εγω δεν το γραψα για να μην μπει κανονικα...αυτα..

Conjure7
31-03-2010, 13:54
Καταρχήν σ ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση σχετικά με το spoiler!
Πραγματικά δε πιστεύω οτι αξίζει να πάρεις το παιχνίδι μόνο κ μόνο επειδή έχει μια αναφορά στο lost.
Και εξηγούμαι εδώ: Όντως πρόκειται για 1 νησί-τοποθεσία στον κόσμο του νησιού, χωρίς όνομα. Εκεί οδηγούμαστε μέσω μιας αποστολής, που κάνουμε για τους roaches (μια από τις 3 φατρίες). Με το που ξεκινάει η αποστολή "βρωμάει" lost. Τελειώνει κι αυτό ήταν όλο. Από τότε που την ολοκλήρωσα δεν έχω ξαναπάει στο νησί να δω αν παίζει κάτι άλλο. Αυτά.

Ezio
31-03-2010, 13:55
Κάνε edit το μήνυμά σου, ξέχασες το / στο τελευταίο [spoiler].

AriStos13
31-03-2010, 16:31
να πει ρε Πανο αλλα να το πει με P.m τουλαχιστον ολοι οσοι το περιμενουμε να εχουμε και μια εκπληξη!!!!!!!γιατι εως να ερθει με βλεπω να μην το βαζω καν στο drive :P

συμφωνω μαζι σου Μαριε...μην τα γραφετε χυμα ετσι βρε παιδια..βαλτε και κανα σποιλερ...!!!

chronohill
31-03-2010, 17:43
Καταρχήν σ ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση σχετικά με το spoiler!
Πραγματικά δε πιστεύω οτι αξίζει να πάρεις το παιχνίδι μόνο κ μόνο επειδή έχει μια αναφορά στο lost.
Και εξηγούμαι εδώ: Όντως πρόκειται για 1 νησί-τοποθεσία στον κόσμο του νησιού, χωρίς όνομα. Εκεί οδηγούμαστε μέσω μιας αποστολής, που κάνουμε για τους roaches (μια από τις 3 φατρίες). Με το που ξεκινάει η αποστολή "βρωμάει" lost. Τελειώνει κι αυτό ήταν όλο. Από τότε που την ολοκλήρωσα δεν έχω ξαναπάει στο νησί να δω αν παίζει κάτι άλλο. Αυτά.
ok conjure thanx mate.

redismagik
07-04-2010, 15:03
mou irthe simera ki tha to jekiniso.merikes erotisoules gia osous to exoun pejei.
1)exei epilogi diskolias?
2)eine megalo poses ores peripou?
3)exo tin limited edision ki mou leei oti exo extra xartes.ti xartes eine autoi ki pos tous vazoume?
4)san game eine diskolo (exei apostoles pou prepei na pedeutis ora diladi)?
5)prepei na prosejo kati ston tropo tou pexnidiou pou tha kano?na kano kati diladi pou tha epireasei olo to walkthrow?

auta gia arxi ki euxaristo prokatavolika!

plakas
07-04-2010, 15:04
ναι και να μας πουν και την Ιστορια!!!!ρε παιξε και μην ρωτας :(

Valkyre
07-04-2010, 15:38
κατεβασα το ντεμο και δεν ξερω γιατι το βαρεθηκα σε 5 λεπτα, ενω το παιχνιδι κανει πολλα πραγματα σωστα και καλυτερα απο το τελευταιο GTA....γιατι συνεβει αυτο ομως??Πραγματικα απορω πως βαρεθηκα τοσο γρηγορα, ισως δεν ημουν σε καταλληλο Mood...

fearwhatnow
07-04-2010, 15:47
mou irthe simera ki tha to jekiniso.merikes erotisoules gia osous to exoun pejei.
1)exei epilogi diskolias?
2)eine megalo poses ores peripou?
3)exo tin limited edision ki mou leei oti exo extra xartes.ti xartes eine autoi ki pos tous vazoume?
4)san game eine diskolo (exei apostoles pou prepei na pedeutis ora diladi)?
5)prepei na prosejo kati ston tropo tou pexnidiou pou tha kano?na kano kati diladi pou tha epireasei olo to walkthrow?

auta gia arxi ki euxaristo prokatavolika!

1) Ναι.
2) Μεγαλο.25+ ωρες,μπορει να φτασει και 40+ εξαρταται τι θες να κανεις.Το νησι ειναι τεραστιο.
3) Δεν ξερω.
4) Ειναι δυσκολο παραδοξως.Θα παιδευτεις σε αρκετα σημεια και θα μεινεις χωρις σφαιρες σε ακομη περισσοτερα.
5) Δεν εχεις να προσεχεις τιποτα.Κανε οσες πιο πολλες χαζομαρες μπορεις.Αυτο ειναι το concept του παιχνιδιου.Δεν παιρνει τιποτα στα σοβαρα.

p.s. 1 Οι εκρηξεις ειναι ολα τα λεφτα στο συγκεκριμενο παιχνιδι.
p.s. 2 Το παιζω σε pc.Σε ps3 παιρνω μονο console exclusives.

redismagik
07-04-2010, 16:33
thanks!!

Zeichef
07-04-2010, 17:18
Γιαννη η limited δεν εχει χαρτες με την εννοια νεα μερη για εξερευνηση αλλα αν καταλαβα καλα σου δειχνει πληροφοριες ΠΑΝΩ στον χαρτη για να βρισκεις πιο ευκολα απτην αρχη τον δρομο σου. πχ σου δειχνει απτην αρχη πριν εξερευνησεις ενα μερος τι υπαρχει εκει. Μπορει να κανω και λαθος...

redismagik
07-04-2010, 17:30
ok thanks! ton perasa mesa ton kodiko ki tora tha to jekiniso.euxaristo pantos ....ego nomiza itan xartes ki gia alla meroi!

redismagik
07-04-2010, 23:12
iparxei kana tropos na vrisko se poio meros tis kathe topothesias vriskete kati gia na katastrepso?pigeno se topothesies ki ftano sto 90-95% ki psaxno mia ora to epomeno 5%....

james9
08-04-2010, 00:14
εχει ενα ρανταρ πανω αριστερα στο χαρτη που αναλογα το ποσο κοντα εισαι εχει εντονοτερη ενδειξη. αυτο για τα κουτια που πρεπει να βρεις . αυτα που πρεπει να καταστρεψεις(generators, κεραιες κλπ ) δεν τα δειχνει αλλα ειναι εμφανη . απλα σε μεγαλες περιοχες ειναι πιο δυσκολο γιατι πρεπει να περπατας στην τυχη ωσπου να δειξει κατι το ρανταρ σου.

redismagik
08-04-2010, 00:19
ok thanks a lot!

grip
08-04-2010, 10:30
Πάντα τελειομανής ;)

redismagik
09-04-2010, 18:35
to pexnidi eine fovero.to mono pou to xalaei eine i megales apostasis stis apostoles.kaneis ta panta!

Dikakom
09-04-2010, 23:19
Μόνο εμένα δεν μ άρεσε το παιχνίδι???και τα γραφικά του δεν με τρέλαναν...τι να πω δεν ξερω ισως πρεπει να το ξανανοικιασω...για αγορα δεν το συζηταω...με τιποτα!

james9
10-04-2010, 00:14
λυπαμαι αλλα το παιχνιδι δεν ειναι για ενοικιαση. ή αγορα αν σε τραβαει ή....γκουχ γκουχ..καταλαβατε.

αν το ενοικιασεις και παιξεις 5-6 ωρες ουτε που θα το καταλαβεις ποσο εθιστικο ειναι . εχω παιξει 16 ωρες και ειμαι στο 9% και αυτο γιατι ξεκιναω να κανω μια αποστολη και στο δρομο σταματαω και κανω αλλα πραγματα και ξεχνιεμαι.

φυσικα γουστα ειναι αυτα..

redismagik
10-04-2010, 08:57
λυπαμαι αλλα το παιχνιδι δεν ειναι για ενοικιαση. ή αγορα αν σε τραβαει ή....γκουχ γκουχ..καταλαβατε.

αν το ενοικιασεις και παιξεις 5-6 ωρες ουτε που θα το καταλαβεις ποσο εθιστικο ειναι . εχω παιξει 16 ωρες και ειμαι στο 9% και αυτο γιατι ξεκιναω να κανω μια αποστολη και στο δρομο σταματαω και κανω αλλα πραγματα και ξεχνιεμαι.

φυσικα γουστα ειναι αυτα..

akrivos to idio exo pejei 9,5 ores ki eime sto 7 %!to sigkrino anetotata me to gtov1!tromero san pexnidi!oposdipote den eine gia enikiasi!

Conjure7
10-04-2010, 09:35
Όπως ακριβώς λένε τα παιδιά. Το επίπεδο completion ανεβαίνει πολύ δύσκολα. Ενδεικτικά να πω πως μπορεί να έχετε τελειώσει το κυρίως story και να βρίσκεστε γύρω στο 30% με 35%. Μετά από 40 ώρες παιχνιδιού είμαι γύρω στο 38% , αν θυμάμαι καλα :idiotic_smile:
Ξέχασα να πω οτι βγήκε δωρέαν στο store ένα οχηματάκι με full τα stats του και πολύ γέλιο!

redismagik
13-04-2010, 07:37
39 ores paixnidiou ki exo ftasei sto 22%!ki oute ena lepto de varethika ! terastio se poikilia game.

Surfdrifter
13-04-2010, 16:16
39 ores paixnidiou ki exo ftasei sto 22%!ki oute ena lepto de varethika ! terastio se poikilia game.

Και μετά σαν καλός συμφορουμίτης, θα μας το δώσεις και σε εμάς μετά, ε, ε;
Όλο και κάποια ανταλλαγούλα θα κάνουμε!

fearwhatnow
13-04-2010, 19:29
Πιστευω οτι ειναι με διαφορα το καλυτερο multiplatform των τελευταιων ετων.Ειχαμε πηξει στις αηδιες τυπου Prototype.Στο ps3 ειχα παιξει το demo.Τα γραφικα του ειναι ικανοποιητικοτατα για ps3.Βεβαια στο pc ειναι εκθαμβωτικο παρολο που δεν μπορω να τα βαλω ολα στο very high.Πραγματικα ομως αξιζει η αγορα του παιχνιδιου και οχι η ενοικιαση.

baphomet
14-04-2010, 08:15
Όπως ακριβώς λένε τα παιδιά. Το επίπεδο completion ανεβαίνει πολύ δύσκολα. Ενδεικτικά να πω πως μπορεί να έχετε τελειώσει το κυρίως story και να βρίσκεστε γύρω στο 30% με 35%. Μετά από 40 ώρες παιχνιδιού είμαι γύρω στο 38% , αν θυμάμαι καλα :idiotic_smile:
Ξέχασα να πω οτι βγήκε δωρέαν στο store ένα οχηματάκι με full τα stats του και πολύ γέλιο!

να σε ρωτήσω κάτι;...αφού τελειώσεις το παιχνίδι (τα Agent Missions δηλαδή), μπορείς να συνεχίσεις με τα Challenges, Factions Missions κτλ κτλ;

redismagik
14-04-2010, 08:15
Και μετά σαν καλός συμφορουμίτης, θα μας το δώσεις και σε εμάς μετά, ε, ε;
Όλο και κάποια ανταλλαγούλα θα κάνουμε!
ok ari ama thes apo tora na to kanonisoume.an exeis to cow 3 eine auto pou tha me endiefere protistos.alla sto leo ek to proteron mia ki jero ta '' gousta'' sou!gia na to platinareis auto .................thelei tosi ora oso tha ekanes gia na platinareis 3-4 paixnidia!:mmmm:

Conjure7
14-04-2010, 19:07
Πες καλύτερα οτι δεν πλατινάρεται ποτέ, να είσαι μέσα. Να μη σου πω δεν πιάνεται καν το 100%

plakas
14-04-2010, 19:13
ok ari ama thes apo tora na to kanonisoume.an exeis to cow 3 eine auto pou tha me endiefere protistos.alla sto leo ek to proteron mia ki jero ta '' gousta'' sou!gia na to platinareis auto .................thelei tosi ora oso tha ekanes gia na platinareis 3-4 paixnidia!:mmmm:

πρωδοτη :mmmm::'(:mmmm:

redismagik
14-04-2010, 19:14
enoeite marouli oti an to vro apo sena exeis seira protereotitas!

redismagik
15-04-2010, 15:17
ante na paei16''00 na arxisei i max!!!

Surfdrifter
15-04-2010, 15:19
Χαχα! Ρε δεν θα γίνω "αντροχωρίστρα" ανάμεσα στον Γιάννη και τον Μάριο!
Λοιπον, η φυσική ροή των πραγμάτων είναι να το πάρει ο Μάριος από τον Γιάννη και μετά εγώ από τον Μάριο, αφου βέβαια τον παρακαλέσω/γλυψω/ταξω-λαγους-με-πετραχήλια, κλπ!

redismagik
17-04-2010, 18:23
den exo dei allo paixnidi na exei tosi ora diarkeia gia game play! o de xoros pou kinise eine ateliotos.exo ftasei stis 65 ores game play ki eime akoma sto 40%!!!!!ki i plaka eine oti den to exo varethei akoma!

Valkyre
17-04-2010, 18:31
^^ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗΗΗ :D :D

αχαχαχαχα ελα πλακα κανω :P :D

redismagik
18-04-2010, 16:57
loipon simera teliosa to story.eftasa to 50% statistika tou game.sta tropea eftasa sto 81%.69 ores ki 42 lepta game play.exo jeklidosei me 100% tis 133 topothesies apo tis 368!to pexnidi eine katapliktiko ki signomi an sas kourazo epanalamvanontas to idio.gia mena eine poio ethistiko apo to gta vi.

james9
18-04-2010, 23:00
να ξεκαθαρισω οτι το πρωτο παιχνιδι δεν το ειχα παιξει παρα ελαχιστα. με ξενιζε αυτο το μη ρεαλιστικο κολπο μα το γαντζο και το αλεξιπτωτο και δεν του εδωσα σημασια. τωρα στο 2ο το ντεμο του με τραβηξε και ειπα να του δωσω μια ευκαιρια. ε λοιπον κολλησα! προκειται για ενα GTA IV χωρις το στορυ του αλλα πολυ πιο διασκεδαστικο αφου πολλα πραγματα οπως π.χ η οδηγηση τα κανει καλυτερα απο το GTA.

Pros

Τεχνικα δεν βρηκα κανενα ψεγαδι . Ο μεγαλυτερος χαρτης που εχω δει σε sandbox παιχνιδι , περιβαλλοντα με απιστευτη λεπτομερεια , τοποθεσιες με ποικιλια που σφυζουν απο ζωη και draw distance απιστευτο . βλεπεις στο βαθος μια βουνοκορφη , την μαρκαρεις στο χαρτη και διαπιστωνεις οτι βρισκεται 10-12 χλμ μακρια! και ολα τα παραπανω χωρις κανενα loading και ιχνος framedrop ακομα και οταν στην οθονη υπαρχουν δεκαδες εχθροι , εκρηξεις και οχηματα.
Το παιχνιδι ειναι απλα τεραστιο. Αν απλα παιξεις το main story θα φτασεις στο 20% της ολοκληρωσης το πολυ. Περα απο αυτο μπορεις να κανεις challenges , να μαζεψεις διαφορα αντικειμενα, να αναβαθμισεις οπλα ή οχηματα ή να κατακτησεις εχθρικες βασεις.
104 οχηματα που περιλαμβανουν μηχανες, τρικυκλα ,τζιπ, φορτηγα, ελικοπτερα και αεροπλανα. ολα τα παραπανω συνοδευονται απο ενα πολυ φιλικο χειρισμο που δεν θα σας δυσκολεψει ουτε θα φανει μη ρεαλιστικος.
Γυρω στα 10 οπλα τα οποια παιρνουν το καθενα απο 6 αναβαθμισεις ωστε να βελτιωσουμε τη δυναμη τους, την ακριβεια τους κλπ.
Οι εκρηξεις ειναι τοσο ομορφες και αληθινες που δεν θα χορτασετε ποτε να προκαλειτε χαος και να ανατιναζετε πραγματα.
Μπορειτε να κανετε σχεδον τα παντα. Να οδηγησετε, να πολεμησετε, να πεταξετε με αλεξιπτωτο και οτι αλλο τρελο σκεφτειτε.

Cons

Aκομα και στο easy το παιχνιδι ειναι δυσκολο μιας και οσο δυναμωνετε εσεις δυναμωνουν και οι εχθρικες δυναμεις και προς το τελος με το παραμικρο σας την πεφτουν ελικοπτερα.
Ισως καποια στιγμη κουραστειτε απο τις μεγαλες αποστασεις αλλα ο οπτικος τομεας κανει το ταξιδι ευχαριστο.
Στορυ....ουτε καν θυμαμαι , απλα υπαρχει για να δικαιολογει το χαμο που γινετε στο νησι.

Γενικα ειναι ενα παιχνιδι εκπληξη. Θα σας χαρισει πανω απο 40-50 ωρες παιχνιδιου και παλι δεν θα το βαρεθειτε. Δεν παιρνει τον εαυτο του στα σοβαρα και προσφερει διασκεδαση απο αυτη που πολλα παιχνιδια με μεγαλυτερο ονομα ακομα ψαχνουν.Value for money , θα βγαλει και το τελευταιο ευρω που θα ξοδεψετε .σιγουρη αγορα για οσους τραβηξε το ντεμο.Μακαρι τετοια παιχνιδια να βγαινουν συχνοτερα.

chronohill
18-04-2010, 23:02
Να ρωτησω κατι?Βλεπω πολυ καλα σχολια και καλες κριτικες αλλα δεν ξεπερνανε ποτε το 8αρι.Ποιο ειναι λοιπον το αρνητικο του τιτλου?

AriStos13
18-04-2010, 23:08
δηλαδη εμενα που δεν με τραβηξε το ντεμο παιζει να μην μου αρεσει?

james9
18-04-2010, 23:15
αν το παιχνιδι λεγοτανε GTA V θα επαιρνε 9αρια. αν ειχε και κανενα σοβαρο σεναριο θα επαιρνε 10αρια...

εγω πιστευω οτι θα αρεσει σε ολους. αν δε σε επεισε το ντεμο νοικιασε το και ασχολησου λιγο.

fearwhatnow
18-04-2010, 23:15
Οπως τα ειπε ο james9 ειναι τα πραγματα με το παιχνιδι.Αν λεγοταν Grand Theft Island θα επαιρνε αβερτα τα 9αρια και 10αρια στις κριτικες.Πιο mindless fun σε παιχνιδι αυτη την στιγμη δεν υπαρχει.

Xaxaxa!Ειπαμε το ιδιο πραγμα το ιδιο ακριβως λεπτο χωρις να γνωριζουμε!

redismagik
18-04-2010, 23:51
etsi akrivos ama legotan grand theaf auto tha eixe kaliteri vatmologia .alla osous niazei i diaskedasi ki oxi oi vatmologies ton sites ki ton periodikon ajizei na to paroun!

rioshorty
08-05-2010, 17:30
εχει βγει και δεύτερο demo για το just cause 2?

rioshorty
09-05-2010, 20:53
παιδια ασ απαντησει καποιοσ δεν ειναι δυσκολη ερώτηση

Ezio
09-05-2010, 20:58
Από ότι ξέρω όχι.

Conjure7
09-05-2010, 21:55
Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω σχόλια κ τις γνώμες των παιδιών για το παιχνίδι. Εξάλλου τα έχω ξαναπεί και σε προηγούμενα μου ποστ.
Σ ένα πράγμα διαφωνώ κάθετα κι αυτό είναι το θέμα της οδήγησης. Γούστα είναι αυτά, αλλά το handling και το feeling στην οδήγηση των επίγειων οχημάτων είναι για κλάματα. Αντίθετα όλα τα εναέρια οχήματα είναι εξαιρετικά δουλεμένα. Για μένα το GTA στην οδήγηση παραμένει κορυφή.
Στην ερώτηση τώρα γιατί ενώ όλοι λέμε καλά λόγια για το παιχνίδι, μένουμε στο 8. Εκτός από το θέμα της οδήγησης, το στόρυ είναι αφελές και μικρό σε διάρκεια, οι χαρακτήρεςι ψιλοαδιάφοροι και από ένα σημείιο και μετά κάνεις τα ίδια πράγματα.
Από την άλλη όμως ΝΑΙ!! είναι το πιο mindless fun παιχνίδι που έχω ασχοληθεί ποτέ. Το φορτώνεις κάνεις ένα χαμό κι ένα τρελό μπάχαλο για 1-2 ώρες κ όλα κούκλα.

Valkyre
02-03-2011, 13:55
Παιδια ξεθαβω το τοπικ γιατι ψαχνω για ενα παιχνιδι απλα χαβαλετζιδικο αλλα open world και μου ηρθε αυτο στο μυαλο. Τι λετε να το τολμησω? Θα μεινω ικανοποιημενος?

odytsak
02-03-2011, 15:32
Mπορείς να κάνεις πραγματικά τα πάντα, να πάρεις αεροπλάνο και να πας τέρμα ψηλά και να πηδήξεις με αλεξίπτωτο, απάτσι ελικόπτερα, τανκς, αυτοκίνητα, μηχανές, θαλάσσια σκάφη διαφόρων ειδών (μόνο υποβρύχιο δεν έχει), να πηδάς από ταράτσα σε ταράτσα με το σκοινί-γάντζο που έχει στο αριστερό χέρι, εκρήξεις, καταστροφές, γενικώς έχει πολύ μεγάλη ελευθερία κινήσεων και μπορείς πραγματικά να κάνεις τα πάντα.

Σαν free roaming θα το χαρακτήριζα το καλύτερο παιχνίδι στο είδος του.

Eχει όμως 2 μεγάλα μειονεκτήματα και για αυτό στην τελική το παιχνίδι είναι μέτριο.

Το σύστημα μάχης και η νοημοσύνη αυτών που προστατεύεις είναι για τα μπάζα.

Οι αποστολές είναι συνεχώς οι ίδιες πράγμα που καταντάει κουραστικό και βαρετό.

Αν υποστήριζε online δεν θα το πουλούσα ποτέ καθώς όπως είπα είναι το καλύτερο στο είδος του
για να περιφέρεσαι έτσι απλά, να σκοτώνεις, ν'αλλάζεις οχήματα κλπ κλπ

Valkyre
02-03-2011, 15:40
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, κατι τετοιο ψαχνω, απλα να περιφερομαι να χαζευω και να κανω χαζομαρες ολη την ωρα! Αν το βρω σε καλη τιμουλα θα το τσιμπησω....βασικα τωρα που σκεφτομαι θα βαλω αγγελια ! Ο_Ο :)

odytsak
02-03-2011, 15:46
Αυτή τη στιγμή έχει γύρω στα 15 με 16 ευρώ καινούριο από Αγγλία.

Εγώ το πούλησα 12 ευρώ πριν κανένα πεντάμηνο οπότε να υπολογίζεις μεταχειρισμένο το πολύ 10 ευρώ.