PDA

View Full Version : Αssassin's Creed

Pages : 1 [2] 3

Narmo
17-11-2007, 18:30
HERE IT IS!!
http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=ps3&thread.id=1559458&view=by_date_ascending&page=1

:)

cocous
17-11-2007, 20:12
ρε παιδια και εγω το εχω το παιχνιδι αλλα η αληθεια να ΄λεγεται οτι το framerate δεν ειναι και το καλυτερο

desperate_gamer
17-11-2007, 20:15
Κρίμα. Σκεφτόμουν σοβαρά να το πάρω αυτό το παιχνίδι, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν αξίζει τα λεφτά του όταν έχουμε τόσα games να βγάινουν.

Ίσως να το σκεφτώ αργότερα που θα έχει πέσει η τιμή του.

cocous
17-11-2007, 21:11
εγω θα σου ελεγα να το παρεις διοτι αξιζει πραγματικα και διαφερει απο καθε αλλο απλα δεν ειναι οπως θα μπορουσαν να το κανουν αν ασχολουτανε περισσοτερο με το game

kvasil
17-11-2007, 22:04
παιδιά το game ειναι κορυφή σε ολα τέλειο το μόνο που με δυσκολεύει ειναι οι διάλογοι του στα quest που παίρνεις θα ψάξω να βρω καμιά λύση (μετάφραση εννοώ για τα quest) κατα τα αλλα εγω οταν μπήκα στην ΔΑΜΑΣΚΟ ψάρωσα με την ελευθερία του παιχτεί να κάνει οτι θέλει τα γραφικά εχουν ξεφύγει...

NonBorn
17-11-2007, 22:42
Δε ξέρω τι λέτε για το παιχνίδι... Και τι προβλήματα έχει, αλλά μία εκ των δημιουργών του δίνει ρέστα...

Jade Raymond
http://www.jade-raymond.com/images/jade-raymond-26b.jpg

Και ένα σχετικό άρθρο...

Jade Raymond, producer of Assassin’s Creed, is one sad panda these days. And if Jade ain’t happy, UbiSoft is mad. After all, she and her team delivered one spectacular baby in the form of Assassin’s Creed. And if UbiHulk goes all green, it’s very bad news for Something Awful (http://www.somethingawful.com/), which found itself staring down the barrel of a lawsuit after someone posted a particularly tasteless comic of Jade trying to convince nerdy gamers to buy Assassin’s Creed by giving them really messy head. While I love SA.com’s reply (http://forums.somethingawful.com/showthread.php?threadid=2686438) to the lawsuit and think that’s what you deserve for being a lawyer, I am aghast at some of the comments made by gamers worldwide in response to this.
Suddenly, people are calling Jade “a touchy bitch” and talk about how she was using her sex appeal to sell the game , to how UbiSoft was pimping her to sexually frustrated gamers to get them to buy the game. One comment at ActionTrip even reads:"Ubisoft are the ones who blatantly exploited Jade Raymond’s good looks and sexuality; every single interview on AC I’ve seen building up to the game’s release, every single presentation was carried out by Ms. Raymond."
I don’t understand this rampant craziness at all! Doesn’t the producer / lead developer usually talk about the game at every event? Jade is doing for Assassin’s Creed what Gabe did for Half-Life 2, or Cevat for Crysis or Frank O’Connor for Halo 3. It’s not like UbiSoft fell in love with her face and boobs and ass and said, “Ooh, she looks fine! Let’s put her in charge of the game!” Jade’s got a degree in computer science and has programmed games for Sony and produced more games for EA before moving to UbiSoft and Assassin’s Creed.
Yes, being hot and sexy helps, but she got the job because she’s qualified enough to handle it. If the case were otherwise, I am sure Ubi would have found a much hotter brunette with 36DD tits to produce their million-dollar AAA game, not Jade. And what the fuck is this crap about Jade selling the game because she is sexy? Seriously, how many people actually bought Assassin’s Creed because of Jade? If I buy a game, it’s because I like it, not because I think its producer is the very definition of “sexy”. Nuh-uh, you ain’t getting my $60 that way!
With most sites giving rave reviews to the game (except for some sad, misguided people), it’s hilarious and yet, disturbing, as to how someone could claim something like this so callously. She and her team did a great job with Assassin’s Creed. If you can’t at least give her a pat on the back, at least stop making comics of her being splooged on by perverted gamers.
You hang in there, girl, some of us have got your back!Πηγή: http://theangrypixel.com/blog/2007/11/17/we-heart-jade-raymond/

EDIT: Τελικά πείστηκα για εντελώς "προσωπικούς λόγους" να επενδύσω σε αυτό το παιχνίδι και να το αγοράσω! :p :p

cocous
17-11-2007, 22:59
το παιχνιδι ειναι απο τα καλυτερα που εχουνε βγει απλα εγω αναφερα για μια μικρη ανωμαλια στο frame δεν ειπα τιποτε αλλο και στην τελικη ρωτησα κιολας μηπως παρατηρησατε κατι και εσεις. πραγματικα και εγω το γουσταρω πολυ ασχημα απλα το ηθελα λιγο πιο ομαλο αν σκεφτει κανεις τις δυνατοτητες του PS3

NonBorn
17-11-2007, 23:37
Δείτε το 3ο βίντεο στο τέλος της σελίδας με vs. από το CVG! Καμία σχέση με το video του GT, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι έχουν κάνει κάποια "μπινιά" στο Gametrailers!

Link: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=175647

ΥΓ: Πήρε κανείς την collector's? Τι έχει μέσα εκτός από το κουκλάκι? Ενημερώστε με να δω τι θα κάνω! :p

klepidas
18-11-2007, 00:38
ti egine re agennite alaxopistises?

NonBorn
18-11-2007, 00:41

Ναι, διάβασα ότι έχει exploring το παιχνίδι μέσα στις πόλεις και αρκετά ωραία γραφικά... Στη χειρότερη θα κόβω βόλτες.... Πήρες τελικά την collector's?

Slay
18-11-2007, 01:01
οριστε κυριοι δειτε τα πραγματικα του κινητρα
http://xs221.xs.to/xs221/07465/jaderaymond.jpg

:rofl::rofl:

cocous
18-11-2007, 01:02
φιλε klepida επειδη βλεπω οτι το γουσταρεις το παιχνιδι θα σε παρακαλουσα να μου πεις αν εχεις παρατηρησει ελαφρως καθυστερησεις στο frame rate. συχγνωμη που γινομαι τοσο σπαστικος σε αυτο το θεμα αλλα θελω να ξερω οτι αν δεν ισχυει κατι τετοιο να κοιταξω και εγω να βρω τι φταιει. μπορει και να μου φενεται αλλα να κανω τοσο λαθως;

NonBorn
18-11-2007, 01:04
οριστε κυριοι δειτε τα πραγματικα του κινητρα
http://xs221.xs.to/xs221/07465/jaderaymond.jpg

:rofl::rofl:

:hide::hide::hide::hide: Mε καταλάβανε ...... :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Πω πω ρε Παναγιώτη έπεσα κάτω από την καρέκλα απ' τα γέλια.... :rofl::rofl::rofl: Να 'σαι καλά!!!

PDS
18-11-2007, 01:07
:rofl:
Παντως ειναι τρελο κομματι αυτη η jade γαμωτο:notsay::bgrin2:

modecris
18-11-2007, 03:55
PS3 owners report technical problems with Assassin's Creed (http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22862)

Numerous PS3 owners are reporting a variety of technical problems with their copies of Assassin's Creed, problems reported range from frame rate problems, game halting lock ups and screen tearing. Most users reporting glitches are using PS3 firmware v2.0.

Ubi.com (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/5191065806/p/1)

cocous
18-11-2007, 21:23
δηλαδη οσοι εχουμε firmware v2.0. θα εχουμε και κακο framerate στο ASSASSIN τι κολπα ειναι αυτα;

PS3άκιας
18-11-2007, 21:25
makari na min alithebei auto.

cocous
18-11-2007, 21:37
και το ελεγα εγω οτι κατι δεν παει καλα με το παιχνιδι ..............
σκατα εφαγα;
αντε τωρα περιμενε αλλο firmware

grscream
18-11-2007, 21:49
η ubisoft απείλησε πάντως με μηνύσεις το site στο οποίο για πρώτη φορά εμφανίστηκε τον εν λόγω cartoon..έψαξα να το βρω αλλά το είχαν αφαιρέσει,καλό! ;)

Narmo
18-11-2007, 22:07
βασικα καλα θα εκαναν ...δεν το βρηκα καθολου αστειο..προσωπικη αποψη...

desperate_gamer
18-11-2007, 22:25
εγω θα σου ελεγα να το παρεις διοτι αξιζει πραγματικα και διαφερει απο καθε αλλο απλα δεν ειναι οπως θα μπορουσαν να το κανουν αν ασχολουτανε περισσοτερο με το game

Δεν είναι τα μικροπροβληματάκια. Και το Heavenly Sword είχε μερικά προβλήματα στο frame rate και tearing, αλλά δεν παύει να είναι από τα πιο διασκεδαστικά και όμορφα παιχνίδια που έχω παίξει.

Αυτό που με ενοχλεί είναι που λένε ότι η μανιέρα "μαθαίνω το στόχο, μαζεύω πληροφορίες, σκοτώνω" γίνεται γρήγορα κουραστική μετά από 2 περίπου ώρες με το παιχνίδι κι εκεί είναι που διστάζω λίγο. (Και το Heavenly Sword αν ήταν μεγαλύτερο, το ίδιο θα ΄λέγαν φαντάζομαι).
Γι' αυτό ρωτάω εσάς που το έχετε αν το παιχνίδι κουράζει ή είναι τόσο εντυπωσιακό που ξεχνάς ότι κάνεις το ίδιο και το ίδιο συνέχεια.

Πάντως cocous, όπως λέει και στο blog της η Sony, σύντομα θα βγάλει νέο Firmware update το οποίο "Firmware v2.01 is a minor update that will improve the stability of PLAYSTATION 3." Μπορεί με αυτό τα πράγματα να βελτιώνονται.

jorgedept
18-11-2007, 22:26
θα συμφωνήσω με τον Narmo, με αυτό το cartoon εξευτέλισαν την κοπέλα σε μεγάλο βαθμό , ελπίζω να πέσουν κ πολλές μηνύσεις

PS3άκιας
18-11-2007, 22:33
θα συμφωνήσω με τον Narmo, με αυτό το cartoon εξευτέλισαν την κοπέλα σε μεγάλο βαθμό , ελπίζω να πέσουν κ πολλές μηνύσεις

tha simfonisw kai egw mazi sas giati auto den eine tipota parapanw apo ena kakogousto asteio.

Slay
18-11-2007, 22:47
Θα διαφωνησω μαζι σας παιδες, οταν ενα παιχνιδι εχει σαν target group ηλικιες αρσενικων απο 15-25 και η εταιρια που το φτιαχνει δεν χανει ευκαιρια να μας δειχνει την θεα παραγωγο του παιχνιδιου, ε δεν νομιζω οτι ειναι εντελως αθωες οι προθεσεις της, σιγουρα πονταρει και λιγακι στην λιμπιντο των παικτων.
Και τελος παντων ξερω οτι υπαρχουν sites με τετοια κομικ πολυ ποιο hardcore απο διαφορες celebrities (και την συγκεκριμενη δεν την θεωρω τετοια) που οχι μονο τα δειχνουν, αλλα χρεωνουν κιολας, και δεν εχω ακουσει για τετοιο πανικο για αυτο το θεμα.

cocous
18-11-2007, 22:49
την ιδια γνωμη εχω και εγω οσον αφορα το σκιτσο.ειναι αμαρτια να γελοιοποιουμε ενα τετοιο παιχνιδι. οσον αφορα το assassin ευχομαι και εγω να βγει οσο το δυνατο πιο γρηγορα νεο firmware μηπως και διορθωθει αυτην η ατελεια.
...Desperate Gamer θα σου ελεγα να παρεις το game διχως σκεψη γιατι αξιζει παραγματικα και προσωπικα πιστευω οτι απο μονο του δημιουργει μια νεα κατηγορια παιχνιδιων διοτι εχει στοιχεια απο πολλα αλλα παιχνιδια που δεν ανηκουν σε μια μονο κατηγορια.

PS3άκιας
18-11-2007, 22:52
Telika lete na to timisw auto to game?Stin arxi to thewrousa must buy alla tora me ola auta ta mikroprovlimata distazw.Ti mou protinete???

cocous
18-11-2007, 22:54
τετοια παιχνιδια δεν τα βλεπουμε συχνα......................................
αξιζει να υπαρχει στην συλλογη ενως πραγματικου gamer
τα προβληματακια ειναι σχεδον αορατα.........αλλα υπαρχουν. ομως δεν επηρεαζουν. μην μασας χτυπατο κατευθειαν

Sasori
18-11-2007, 22:56
Παιδιά το παιχνίδι μου άρεσε πάρα πολύ. Το πήρα σήμερα αλλά έχω να κάνω ένα μικρό σχόλιο. Βλέποντας το manual παρατήρησα ότι σε ένα screenshot του παιχνιδιού τα κουμπιά δεν είταν αυτά του PS3 αλλά... του controller του Xbox 360! (Δηλαδή Α,Β,Υ,Χ). Μπορεί να μην είναι καθόλου σημαντικό αλλά προσωπικά με "χάλασε" λίγο, τέτοια καφρίλα δεν την περίμενα από μια εταιρία σαν τη Ubisoft... Δηλαδή θα χρεοκωπίσουν αν εκτυπώσουν ξεχωριστά manual για κάθε έκδοση του παιχνιδιού?

eki1908
18-11-2007, 22:58
το παιχνιδακι απλα ειναι τελειο..

PS3άκιας
18-11-2007, 22:58
τετοια παιχνιδια δεν τα βλεπουμε συχνα......................................
αξιζει να υπαρχει στην συλλογη ενως πραγματικου gamer

telika exeis apolito dikaio eksalou to sabato exw ta genethlia mou opote tipota den mou alazei tin gnomi twra:D

cocous
18-11-2007, 22:59
εγω δεν το προσεξα αλλα αμα ισχυει εχεις δικιο. ps3akia χρονια σου πολλα προκαταβολικα και σου ευχομαι να τα χαρεις με μπολικο ASSASSINS CREED

PS3άκιας
18-11-2007, 23:05
Efxaristw para poli.(popo tha pesei poli porosi to sabatokiriako:D:D:D)

eki1908
18-11-2007, 23:05
καλα αν ισχυουν τα βιντεο στο χ360 εχει πιο καθαρα γραφικα..

cocous
18-11-2007, 23:11
ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΣΤΟ PS3 εχει καλυτερη ευκρινεια και καλυτερο framerate. αν βαλεις την επιλογη fullrange on που ειναι στο XMB στο PS3 τοτε θα δεις οτι τα χρωματα τονιζουν περισσοτερο και πιστευω οτι δειχνει ποιο ωραιο

eki1908
18-11-2007, 23:32
Δεν ξερω εγω απλα βλεπω τι ειδα στα βιντεο..εγο δουλευω σε μαγαζι με games και παιζω το παιχνιδακι σε 360..

NonBorn
19-11-2007, 02:13
καλα αν ισχυουν τα βιντεο στο χ360 εχει πιο καθαρα γραφικα..

Δεν ισχύει το video του GT που κυκλοφορεί έχει γίνει θέμα σε όλα τα ξένα μεγάλα forum! Όλοι μιλάνε για απάτη... Δες το link με το comparison του CVG που έδωσα μερικά post πιο πάνω... Μιλάμε για μεγάλη κοροιδία από μεριά GT. Κρίμα γιατί από δω και πέρα δε θα ξέρουμε από που να φυλαγόμαστε...

modecris
19-11-2007, 03:28
Bonus Round with Jade 'like' Raymond

28088

Μη με ρωτήσετε τι έλεγε,είχα πρόβλημα με το frame rate μου ...απλά καθόμουν και την χάζευα ...

pantnick
19-11-2007, 11:18
o dimosiografos allakse 30 xromata o kahmenos...

tasioskis
19-11-2007, 16:40
[quote=pantnick;22390]o dimosiografos allakse 30 xromata o kahmenos...

29 μετρησα εγω.

NIKOS
19-11-2007, 19:35
paidia to pira k egw to game! apsogo!
poli kalo! me tetoia grafika k toshprosilwsh den paratirisa oute framedrops oute tpt!!!!
poli kalo game!
k de mou kolise akomh opws lete...k eimai k sto psn! :)

cocous
19-11-2007, 21:23
σε μενα παντως ισχυει το αντιθετο ειδικα οταν ειμαι σε μεγαλες πολεις τοτε μερικες φορες μου κανει slowdown ενω το καρε εξακολουθει να μην ειναι και οτι καλυτερο. βεβαια ολα αυτα σε τετοιο επιπεδο που δεν τα καταλαβαινεις με τηυν πρωτη ματια. δεν ξερω μπορει να φταιει και το fimware v.2.00 τι αλλο να πω, αμα ητανε το ps3 θα το εκανε και αλλου ,αμα ητανε το παιχνιδι πιστευω πως δεν θα επαιζε καθολου.

NIKOS
19-11-2007, 21:32
den to paratirisa...kala re paidia...anti na kathisete na eyxaristithite ena toso kalo game katheste k psaxnete me to mikroskopio thn othoni ths tv sas k an xathei kanena pixel?? eleos!!!
isws symvainei k semena, alla den kathomai na to psaxnw...an psaxneis na vreis meionektima,logiko einai na vreis...video game einai...

PS3άκιας
19-11-2007, 21:48
simfonw apolita me ton sinonomato mou.To thema den eine na agorazoume ena game kai na prospathoume na broume tis ateleies tou alla na to apolausoume.

cocous
19-11-2007, 21:56
εχετε δικιο και εγω μαζι σας αλλα εχουνε να κανουν με το ps3 και αυτο ειναι που με κανει και σκαω . οσο προχωραει το παιχνιδι αμα το ματι ειναι εμπειρο τοσο ποιο πολλα προβληματακια εμφανιζονται. δεν ειναι κριμα να χαραμιζουν ενα τετοιο μηχανημα για την ευκολια τους; αυτος ειναι ο λογος που τρελαινομαι.

http://www.destructoid.com/assassin-s-creed-sucks-on-the-playstation-3-at-least-that-s-what-they-say-53989.phtml

PS3άκιας
19-11-2007, 21:59
ontos ola ta games sto ps3 exoune provlimata alla pou tha paei den tha antimetopisei kai i tostiera provlimata me ta games tis kapote?

cocous
19-11-2007, 22:07
η τοστιερα δεν πιανει μια μπροστα στο ps3 ,βρισκεται πολυ πισω τεχνολογικα και ας λενε οτι θελουν. αλλα για να το δουμε αυτο στην πραξη θα πρεπει να αφιερωθει περισσοτερος χρονος για τα παιχνιδια του ps3 και οχι να γινονται μεταφορες με το ζορι. το CALL OF DUTY 4 ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ .ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ

PS3άκιας
19-11-2007, 22:17
Mprabo re cocous pesta giati apoti fenete i MS den exei katalabei oti kai oso kai an prospathisei den tha perasei to ps3.Alla auto me to 7,7 tou ign akoma den to kseperasa,eine dinaton na bazoun se ena apo ta kalitera games sto ps3 7,7.Autoi oi antropoi eine gia skotoma.Kai egw pou nomiza oti to gamespot itan to pio austiro.

cocous
19-11-2007, 22:21
εκει οντως το παρακαναν γιατι το παιχνιδι εξακολουθει να ειναι καλο ακομα και ετσι αλλα απο την αλλη καλα κανουν για να τα βλεπουν οι εταιριες και να προσπαθουνε περισσοτερο

PS3άκιας
19-11-2007, 22:26
αλλα απο την αλλη καλα κανουν για να τα βλεπουν οι εταιριες και να προσπαθουνε περισσοτερο

nai kala kanoun auto to prama alla se mikro bathmo kai oxi na tou bazoun 7,7 kai na lene oti to game eine xalia sto <PS3> alla na min kanoun kai kanena sxolio gia kamia alli consola.

cocous
19-11-2007, 22:34
μην μασας οτι και να κανουν για να μας δουν θα σηκωνουν πολυ ψηλα το κεφαλι. λιγο υπομονη ........................................το Assassin Creed ειναι ξεχωριστο ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

klepidas
19-11-2007, 23:12
Mprabo re cocous pesta giati apoti fenete i MS den exei katalabei oti kai oso kai an prospathisei den tha perasei to ps3.Alla auto me to 7,7 tou ign akoma den to kseperasa,eine dinaton na bazoun se ena apo ta kalitera games sto ps3 7,7.Autoi oi antropoi eine gia skotoma.Kai egw pou nomiza oti to gamespot itan to pio austiro.

Ps3akia opos eiopes kai esi to paixniti einai teleio kai xexoristo alla oxi gia ta grafika tou kai to gameplay oso gia to story...dikaiologimena tha einai 100% kalitero sto 360 afu arxise na dimiourgite pano se auto kai egine port sto ps3....:fryingpan:

cocous
19-11-2007, 23:22
Πολλα λενε αλλα λιγα αληθευουν οπως και να εχει το XBOX 360 ειναι μια τρυπα στο νερο συγκριτικα με τo PS3. Οποτε δεν πτοουμαι. Και οι δυο εκδοσεις ειναι παρομοιες με ελαχιστες διαφορες και σε σημεια που το ενα υπερτερει του αλλου και αντιθετα. ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ

klepidas
19-11-2007, 23:37
auto kano exo skotoseis tous 7 apo tous 9 exthrous

cocous
19-11-2007, 23:40
ωραιος!!!!!!!!!!!

klepidas
19-11-2007, 23:49
esi pos ta pas?

cocous
20-11-2007, 00:10
εγω δεν προλαβαινω να ασχοληθω λογο δουλειας παρολου αυτα εχω σκοτωσει μονο εναν αλλα δεν βαριεσαι στο ρεπο που θα βγω την πεμτη θα το σκισω πιστεψε με δεν θα αντεξει και πολυ οπως και πολλα αλλα games

blizard
20-11-2007, 02:42
Εδώ παιδιά μερικά αστεία bugs από το παιχνίδι ... αν δείτε το youtube έχει αρκετά ακόμα και πολλά από αυτά στο 360 οπότε δεν πρέπει να μιλάμε για firmware του ps3 όσον αφορά τα κωλύματα.
(πάντως είναι παιχνιδάρα και φαίνεται ... πιστεύω δεν έχουμε δει κάτι ανάλογο και δεν πρέπει κανείς να το χάσει.)

BCURvhd9xfs
QlpdyvwGe-s
HwnwX9jGJzY
VRp7jiGhu3s

http://phgamer.files.wordpress.com/2007/11/jade.jpg
Αυτό μπήκε απλά γιατί είναι όμορφο...

SPOWN
20-11-2007, 07:43
einai gnwsto oti sto ps3 tha prepei na apemnergopoioume leitourgies apo to menu gia na kerdizoume frames....Egw telika tha to paiksw sto pcaki mou to assasin creed giati ean perimena apo tis konsoles tote ....

blizard
20-11-2007, 07:48
Αυτό δεν είναι αλήθεια βρε... κατά φαντασία βελτίωση :)

ΥΓ
Αν έχει 20 bugs στις κονσόλες ενημέρωσε μας πόσα θα έχει στο pc ;)

SPOWN
20-11-2007, 08:38
Καλα θα εχει, αλλα Blizard ειμαι 100% οτι θα ειναι καλυτερο στο pcaki μου απο οποιαδηποτε κονσολα.. βεβαια βγαινει τον Φεβρουαριο στο pc, δεν βιαζομαι καθολου γιατι εχω παιχνιδια να παιξω στο Pc kai στο χβοχ αλλα και στο Ps3, οποτε θα περιμενω..

grscream
20-11-2007, 16:39
Egw telika tha to paiksw sto pcaki mou to assasin creed giati ean perimena apo tis konsoles tote ....

ξέχασες το and free :angry:

πιπέρι!!!

Narmo
20-11-2007, 18:07
Μόλις έκανα το update για 2,1προσωπικα δεν είδα καμία διαφορά in game….oxι για τα κολλήματα …αλλα για τα frame rates… πολλές απότομες πτώσεις. επίσης κατι που με ενοχλεί στο game είναι ότι δεν έχει υπότιτλους …μέγα σφάλμα ..που ζούμε??? !
Τις ώρες που παίζω έχω χαμηλά τον ήχο με αποτέλεσμα …να μην ακούω τι λένε …έτσι για μένα το story είναι σχεδόν αόρατο.
Κατά τα αλλά το παιχνίδι είναι καταπληκτικό ..λιγο πιο πολύ frame rate , υποστήριξη υποτιτλισμού και θα του έβαζα Άριστα!!!!!!

klepidas
20-11-2007, 18:24
iparxoun kai akoustika file....filika panta

PS3άκιας
20-11-2007, 18:40
esi kosta to exeis kai stis dio consoles to AC?

Narmo
20-11-2007, 18:44
:prayer:

Narmo
20-11-2007, 18:45
iparxoun kai akoustika file....filika panta

το ξερω φιλε μου αλλα εχω ενα μωρο παιδι που πρεπει να εχω στο νου μου :)

ομως ακομα και αυτο δεν δικαιολογει το να μην εχει ενα game subs υπαρχουν και οι κουφαλαλοι...και δεν το λεω ειρωνικα . Thanks

klepidas
20-11-2007, 18:58
xereis pollous kofalalous na pezoun playstation 3????ostoso exeis dikio subs tha eprepe na iparxoun

tasioskis
20-11-2007, 19:38
ακοη δεν εχουν οχι χερια.

TopGunZ
20-11-2007, 20:23
Ε ναι, σίγουρα δε θα αγοράσουν το Singstar ή το GHIII οι άνθρωποι, αλλά όλα τα υπόλοιπα γιατί να τα στερηθούν?

darknest83
20-11-2007, 20:47
Παιδιά συμφωνώ πρέπει κάποια στιγμή να ααρχίζουν οι εταιρείες να λογαριάζουν και λίγο τους κωφάλαλους.Μην ξεχνάμε ότι κάποια παλιά adventure παιχνίδια ειχαν υπότιτλους στον υπολογιστή!Βλέπε monkey island!

cocous
20-11-2007, 23:55
εγω πηγα και πηρα ασυρματα ακουστικα και ειμαι οκ. αλλα οι υποτιτλοι θα βοηθουσαν αρκετα καλυτερα στο να καταλαβεις το story

TopGunZ
21-11-2007, 12:57
Τσάκω και μια φωτό από το Limited που δίνουν στο Play. Ωραίο κουτάκι, ίδια τιμή με το κανονικό.

http://img213.imageshack.us/img213/6610/myaclepx6.th.jpg (http://img213.imageshack.us/my.php?image=myaclepx6.jpg)

lak100
21-11-2007, 15:29
?????? ?? ???? ?????? ?? game ?? ?? ???????? ??? ?? ??? ?? ??? ?????????? ???
________
THE CIGAR BOSS (http://thecigarboss.com/)

Akolov
21-11-2007, 17:34
Περιμένουμε !!!

Narmo
21-11-2007, 20:27
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΚΩΛΛΗΣΕ ΤΟ GAME :(
ΜΕ 2,01 FIMWARE

τι να πω κριμα πραγματικα ..αν σκεφτομαι κατι περισσοτερο απο ολα ...ειναι αν αυτο θα μπορουσε να προκαλεσει καποιο προβλημα στο ps3...ελπιζω πωσ οχι!

εσεις τι γινετε ??? αντιμετοπιζετε ακομα προβληματα ?

Νομιζω οτι στην επομενη μου αγορα θα ειμαι πιο προσεχτηκος..σε ενα Multiplatform game...θα περιμενω να δω τι γινετε πως δουλευει...και μετα θα τα σκαω!

το παιχνιδι αξιζει πολυ ...ομως οταν εχεις κανει μια αγορα τον 650 ευρω ...δεν γουστερεισ τα frame rate , τα κοληματα , τα updates , τα θα μου παιζει δεν θα μου παιζει....γιατι τοτε μαλον μιλαμε για pC και οχι για consola ειπαμε να μιαζουνε αλλα οχι να παρουν τα αρνητικα τους!!!!!!

:banghead:

NIKOS
21-11-2007, 20:38
re...emena de mouxei kolisei pote...k prin to update k meta!
de kserw...kapoia frame rate eida...alla de me enoxlisan...kati alla pou o misos paizths htan mesa se enan toixo! :)
alla de mouxei kollisei pote...!

klepidas
21-11-2007, 20:48
pedes 8 stous 9 exthrous already die me mono dio kolimata kai meta to update kanena kolima to game mamaei

GedoGt
21-11-2007, 21:13
το πήραμε σήμερα με τον αδερφό μου.
μόλις το τελειώσει, θα το αναλάβω...

cocous
21-11-2007, 21:59
και σε μενα μετα απο το update μου κολησε μια φορα. μπορουσα να κουνησω τις καμερες αλλα ο παιχτης ητανε παγωμενος και αναγκαστικα να κανω quitgame σε εσας το ιδιο κανει;

desperate_gamer
21-11-2007, 22:10
Παιδιά από πού το πήρατε;; Όσοι έχουν κολλήματα το κάνατε import ή το πήρατε από Ελλάδα;

Εγώ πάντως βλέπω ότι ή θα έχουν άλλοι του κόσμου τα κολλήματα, ή θα τους παίζει τέλεια. Και όχι μόνο εδώ. Και στα ξένα forum. Όπως και το Firmware update 2.0 που σε άλλους είχε προβλήματα και σε μένα δούλευε ρολόι και ήταν πιο σταθερό από ποτέ.

NIKOS
21-11-2007, 22:20
re paidia...kolisa...
ekei pou leei :
0/6 investigationscomplete.
3 investigations are needed to access assassination memory. climb a view point to locate them
pou pas k ti kaneis?

NonBorn
21-11-2007, 22:24
Όποιος απαντήσει ας απαντήσει μέσα σε [spoiler] tag... Ευχαριστώ!

jimbrav
21-11-2007, 22:25
pedes 8 stous 9 exthrous already die me mono dio kolimata kai meta to update kanena kolima to game mamaei

επειδη μας εχουν πρήξει οτι το εχει επαναλαμβανομενο gameplay τι λες?
μιας και το εχεις παιξει αρκετα . σε τραβαει να το συνεχισεις ?

Stavtag
21-11-2007, 22:37
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΚΩΛΛΗΣΕ ΤΟ GAME :(
ΜΕ 2,01 FIMWARE

τι να πω κριμα πραγματικα ..αν σκεφτομαι κατι περισσοτερο απο ολα ...ειναι αν αυτο θα μπορουσε να προκαλεσει καποιο προβλημα στο ps3...ελπιζω πωσ οχι!

εσεις τι γινετε ??? αντιμετοπιζετε ακομα προβληματα ?

Νομιζω οτι στην επομενη μου αγορα θα ειμαι πιο προσεχτηκος..σε ενα Multiplatform game...θα περιμενω να δω τι γινετε πως δουλευει...και μετα θα τα σκαω!

το παιχνιδι αξιζει πολυ ...ομως οταν εχεις κανει μια αγορα τον 650 ευρω ...δεν γουστερεισ τα frame rate , τα κοληματα , τα updates , τα θα μου παιζει δεν θα μου παιζει....γιατι τοτε μαλον μιλαμε για pC και οχι για consola ειπαμε να μιαζουνε αλλα οχι να παρουν τα αρνητικα τους!!!!!!

:banghead:

Φίλε μου από που πήρες το παιχνίδι? Είναι pal ή NTSC?

klepidas
21-11-2007, 23:20
επειδη μας εχουν πρήξει οτι το εχει επαναλαμβανομενο gameplay τι λες?
μιας και το εχεις παιξει αρκετα . σε τραβαει να το συνεχισεις ?

Pedia isos na exei epanalamvanomeno gameplay alla den to variesai pote kai kathe exthros thelei stratigiki gia na ton antimetopisis

re paidia...kolisa...
ekei pou leei :
0/6 investigationscomplete.
3 investigations are needed to access assassination memory. climb a view point to locate them
pou pas k ti kaneis?

File NIKO den einai tipota auto..Arxika anevaineis sta view point mias polis(px Acre) kai koitas kato gia na vreis pickpoket misions..auto einai olo

jimbrav
21-11-2007, 23:26
Pedia isos na exei epanalamvanomeno gameplay alla den to variesai pote kai kathe exthros thelei stratigiki gia na ton antimetopisis

thanks....

cocous
21-11-2007, 23:30
συνολικα εμενα μου κολλησε 2 φορες και ειμαι στον Πεμπτο αντιπαλο. οταν κολλαει και το κανεις quit εχω παρατηρησει οτι το ps3 κανει και εναν ηχο (μπιπ) δεν πιστευω να το κανουμε καμια ζημια; τελικα ειναι πολυ κοπριτες, να δουμε ποτε θα βαλουνε μυαλο και θα γινουν πιο προσεκτικοι σε τετοιου ειδους προβληματα που ξενερωνουν τον καθενα απο μας διοτι αγαπαμε το gaming και θελουμε τουλαχιστον αν και να μην ειναι τελεια να ειναι σωστα χωρις λαθη

Narmo
22-11-2007, 00:51
Φίλε μου από που πήρες το παιχνίδι? Είναι pal ή NTSC?

pAL ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ...ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΚΟΛΗΜΑΤΑ..ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ..ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ....ΜΑΛΟΝ ΤΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΕΨΑ!:badpc:

NIKOS
22-11-2007, 01:02

File NIKO den einai tipota auto..Arxika anevaineis sta view point mias polis(px Acre) kai koitas kato gia na vreis pickpoket misions..auto einai olo

thnx !!! :)

Narmo
22-11-2007, 01:42
Here's what worked for me after the 2.01 FW update, delete the game data file for Assassins Creed (look in game data foders and delete Assasins Creed game data file) then start the game and let it reinstall the data. I have had no problems with the game freezing since I did this.

The problem I was having was after turming on the system and starting the game it would freeze amd when I quit e the game it would restart the system., then when I run the game I would have no more problems with freezing . The other problems are very miner (very short and very miner frame rate drops and miner screen tearing) And are not game breakers.

Let me Know if this helps.

ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ...ΟΧΙ ΤΑ SAVE FILES ...!

NIKOS
22-11-2007, 02:20
re den pistevw na svinonte ta save pou exoume kanei e?
giati k emena mou kolise enw plakonomoun!!! :(
to matiasa!!! :(

Narmo
22-11-2007, 03:01
λοιπον παιδια εμενα εστρωσε ..!!!! to frame rate einai kalitero sigritika me prin poly pio playable ...sxedon aparatirito...kolima epissis den ekane...tora tha diksi !

EDIT:

re den pistevw na svinonte ta save pou exoume kanei e?
giati k emena mou kolise enw plakonomoun!!! :(
to matiasa!!! :(

oxi ta saves den xanonte an den ta svisis esy!
pigene kai svise to install toy game apo ton skliro einai kapoy 1Gb h pio pano den thimame ...pes mou an eides kai esy diafora filarakomoy kali epitixia:1appl:

george4791
22-11-2007, 14:05
καλησπερα παιδες, μολις τωρα ειδα οτι εχει γινει μεγαλο θεμα με το comic που εδειχνε την jade raymond να προσφερει "στοματικες υπηρεσιες" σε 2 τυπους για την προωθηση του assasins creed και η ubisoft αρχισε ηδη μηνυσεις σε διαφορα sites και πολλα απο αυτα οπως το gametrailers τα εσβησαν. επειδη δεν ειναι για να μπλεκεις με τετοιες εταιριες και παρολο που δεν νομιζω να δημιουργηθει προβλημα στο site μας μηπως κρινουν σκοπιμο οι moderators να διαγραψουν το εν λογο post?

Ubisoft's legal counsel have sent a cease-and-desist letter to the webmaster of SomethingAwful.com via email and express mail. Here is an abstract:

"Ubisoft has recently learned that the extremely offensive pornographic image (the “Image”) accessible at [WaffleImages.com] is being used on your website located at http://www.somethingawful.com (http://www.somethingawful.com/) [and/or] http://forums.somethingawful.com..."

"...the Image’s blatant, vile, and unauthorized misappropriation of Ms. Raymond’s name and likeness, and your conduct in using the Image on your Site, have caused immeasurable harm to Ms. Raymond’s reputation and career, and constitute an egregious infringement of Ms. Raymond’s personal rights and privacy rights..."

"Ubisoft hereby demands that you immediately: (1) permanently remove the Image from your Site, databases and servers and prevent any further uploading or display thereof; (2) permanently cease and desist all unauthorized use and hosting of images using the ASSASSIN’S CREED mark and Ms. Raymond’s name and/or likeness; (3) provide us with the name and contact information of the person who originally created and/or posted the Image; and (4) complete, execute, and return to me the enclosed Declaration by November 16, 2007 to confirm that you are complying with Ubisoft’s demand."

Ubisoft have prepared a declaration for the webmaster of SomethingAwful.com to sign. The full cease-and-desist letter and attached declaration are available at:

Click Here (http://www.n4g.com/ClickOut.aspx?ObjID=84935)

GedoGt
22-11-2007, 14:06
Ο αδερφός μου δεν έχει ιντερνετ δεν είχε κάνει ποτε update και το update που είχε μέσα το assasins ήταν το 1.94.
Κανένα κόλλημα.

klepidas
22-11-2007, 15:43
Pedes to termatisa to game teleionei poli apotoma kai apodikniei oti tha iparxei kai sinexeia

desperate_gamer
22-11-2007, 23:42
Σε όσους άρεσε η μουσική του Assasin's Creed μπορούν να την κατεβάσουν νόμιμα και δωρεάν από το site της Ubisoft.

http://assassinscreed.us.ubi.com/soundtrack/index.php (http://assassinscreed.us.ubi.com/soundtrack/index.php)

Το Password είναι Target (Προσοχή, να το γράψετε ακριβώς Target με το πρώτο Τ κεφαλαίο!).

NonBorn
22-11-2007, 23:51
Παιδιά το παιχνίδι φαίνεται αρκετά καλό.... Το κακό είναι ότι δεν έχει υπότιτλους πράγμα απαράδεκτο θεωρώ για ένα παιχνίδι με τόσο development από πίσω του! Προσπαθώ να μπω στο κλίμα και την ιστορία ακούγοντας αλλά είναι δύσκολο ειδικά με τέτοιους διαλόγους. Που θα πάει θα το πιάσω τον σφυγμό του παιχνιδιού! ;)

Πάντως κανένα πρόβλημα με το frame rate. Tearing υπάρχει περίπου όπως και στο uncharted.... Όταν δηλαδή παίζεις με την κάμερα γρήγορα δεξιά αριστερά. Τα χρώματα σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως αυτά που μας έδειξε το gametrailers! :p

desperate_gamer
22-11-2007, 23:55
NonBorn παίζεις αμερικάνικο ή ευρωπαϊκό;
Το εγκατέστησες μετά το 2.01 όπως πρότεινε πιο πάνω ο Narmo;

(Φαντάζομαι δεν θα σου έχει κολλήσει καθόλου, αλλιώς θα το ανέφερες).

Αν και ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα το πάρω, είχα αλλάξει γνώμη με τα τεχνικά προβλήματα που παρουσίαζε το παιχνίδι. Αλλά βλέπω ότι οι περισσότεροι παίζεται αρκετά καλά με μεμονομένα μόνο κολλήματα. Θα το πάρω μες στο Δεκέμβριο μάλλον. (Πρώτα όμως το Uncharted! :P).

NonBorn
23-11-2007, 00:00
NonBorn παίζεις αμερικάνικο ή ευρωπαϊκό;
Το εγκατέστησες μετά το 2.01 όπως πρότεινε πιο πάνω ο Narmo;

(Φαντάζομαι δεν θα σου έχει κολλήσει καθόλου, αλλιώς θα το ανέφερες).

Αν και ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα το πάρω, είχα αλλάξει γνώμη με τα τεχνικά προβλήματα που παρουσίαζε το παιχνίδι. Αλλά βλέπω ότι οι περισσότεροι παίζεται αρκετά καλά με μεμονομένα μόνο κολλήματα. Θα το πάρω μες στο Δεκέμβριο μάλλον. (Πρώτα όμως το Uncharted! :P).

Ευρωπαϊκό με 2.01! Προς το παρόν δε μου χει κολλήσει και ελπίζω να μη το κάνει γιατί θα φάει καντήλια :p χαχαχα :rofl::rofl: Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, το μόνο πρόβλημα που είχα εγώ μέχρι τώρα είναι να εγκληματιστώ με το παιχνίδι και το κόσμο του. Ίσως και ο χειρισμός που είναι ιδιαίτερος να με δυσκολεύει λίγο αλλά που θα πάει δεν είναι στο χέρι του. Και δείχνει παιχνίδι που αξίζει να του αφιερώσεις χρόνο! ;)

ΥΓ: Εννοείται πρώτα το uncharted... Χωρίς τον Drake δε πας πουθενά!!! :D :D :D

desperate_gamer
23-11-2007, 00:06
οκ ευχαριστώ. για το χειρισμό πάντως έμαθα ότι είναι καταπληκτικός μόλις του πάρεις τον αέρα. πρέπει να είναι πολύ διασκεδαστικό το "κάθε κουμπί και άλλο άκρο του σώματος". χιχι.

cocous
23-11-2007, 00:43
εκανε κανεις αλλος το κολπακι με το re install για να δουμε τι γινεται και αν οντως δουλευει καλα;

klepidas
23-11-2007, 00:44
to ekana file ego kai apo tote den exo kanena kolima euxaristo

cocous
23-11-2007, 00:53
παιδια μολις τωρα δοκιμαζω το ιδιο πραγμα για το pro 2008 και μου φαινεται οτι οι φιλαθλοι ειναι καλυτεροι και το framerate στα replay πιο ομαλο. μετα εχει σειρα το assassin. .................................................. ......
τελικα στο assassin creed δεν εγινε τιποτα μετα απο 1 ωρα περιπου μου ξαναπαγωσε

με εσας τι γινεται;

NonBorn
24-11-2007, 00:19
παιδια μολις τωρα δοκιμαζω το ιδιο πραγμα για το pro 2008 και μου φαινεται οτι οι φιλαθλοι ειναι καλυτεροι και το framerate στα replay πιο ομαλο. μετα εχει σειρα το assassin. .................................................. ......
τελικα στο assassin creed δεν εγινε τιποτα μετα απο 1 ωρα περιπου μου ξαναπαγωσε

με εσας τι γινεται;

Εγώ έχω παίξει κάνα δύωρο συνολικά στο παιχνίδι, δεν έχω κάνει τρομερά πράγματα όσον αφορά το στόρυ... Προσπαθώ να καταλάβω τι μου γίνεται... Προς το παρόν δε μου χει κολλήσει καμία φορά και ελπίζω να μη το κάνει κιόλας γιατί δε νομίζω να συγκρατίσω τα νεύρα μου... :p

cocous
24-11-2007, 00:23
μακαρι να μην σου κανει ποτε αλλα γενικα δεν κατλαβαινω τι μπορει να φταιει. το παιχνιδι η οι κονσολες;

NonBorn
24-11-2007, 00:26
μακαρι να μην σου κανει ποτε αλλα γενικα δεν κατλαβαινω τι μπορει να φταιει. το παιχνιδι η οι κονσολες;

Οι κονσόλες γιατί να φταίνε? Το πιο πιθανό σενάριο είναι να πρόκειται για bugs τα οποία δε φτιάχτηκαν ή δε πρόλαβαν να φτιαχτούν για να προλάβουν την ημερομηνία κυκλοφορίας. Η ubisoft δεν έχει πει τίποτα για αυτά τα κολλήματα? Δεν νομίζω να είδα κάτι εκτός από τη φασαρία σε forum από τα προβλήματα...

cocous
24-11-2007, 00:31
τι να πω και γω εχω ξενερωσει. απλα παει και εκει το μυαλο γιατι υπαρχουν και παικτες που δεν εχουνε κανενα προβλημα.

blizard
24-11-2007, 01:11
Δεν έχετε δει το bug με τους 2 χαρακτήρες στο 360 παιδιά ? μαζί με άλλα αρκετά χοντρά, είναι απόδειξη ότι δεν έχει περάσει από όλα τα test το παιχνίδι και λογικό να παρουσιάζει διάφορα προβλήματα.

Δεν είναι κάτι που γίνεται σε όλους και σταθερά βέβαια... αν ήταν έτσι θα το είχαν διορθώσει.

cocous
24-11-2007, 01:15
το κακο ειναι ομως οτι το παιχνιδι παγωνει και μερικες φορες δεν κλεινει παρα μονο με διακοπτη. το οτι δεν γινεται σε ολους τοτε το μυαλο παει στο οτι μπορει να φταιει και η κονσολα σε αυτο το game διοτι φορτωνει πολλα δεδομενα συνεχως λεμε τωρα , μια αποψη!!!!!!!

desperate_gamer
24-11-2007, 02:05
Cocous έχεις την αμερικάνικη έκδοση;

cocous
24-11-2007, 02:08
οχι εχω την pal περιοχη 2. αυτο παιζει ρολο; εχεις ακουσει κατι;

desperate_gamer
24-11-2007, 23:21
Δεν άκουσα κάτι για τις περιοχές, απλά θέλω να δω στατιστικά αν τα προβλήματα είναι πιο έντονα στην Ευρωπαϊκή ή την Αμερικάνικη εκδοχή. Μάλλον δεν έχει σημασία, αλλά έτσι για να ξέρω.

Πάντως αυτό που άκουσα θα σε χαροποιήσει ιδιαιτέρως! Η Ubisoft επισήμως ανακοίνωσε ότι δουλεύει για patch για την έκδοση του PS3 που θα βελτιώνει τη σταθερότητά του στην απόδοση και θα το βγάλει το συντομότερο δυνατόν.
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/3361042116

NonBorn
24-11-2007, 23:30
Έρχεται patch για την PS3 έκδοση

From Ubisoft forum manager,

"Following our recent statement regarding the freeze issues that some consumers are facing with Assassin’s Creed on PlayStation 3, we can confirm that we are actively working on a game update. This update will help improve the stability of the game and will be released as soon as possible. In the meantime thank you for your ongoing feedback and patience."Πηγή: http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/3361042116

cocous
24-11-2007, 23:39
αντε να δουμε και κατι που να το διορθωνει διοτι απο οτι φαινεται ολα ειναι μπαρουφες

pinturicchio
24-11-2007, 23:43
Ουφ επιτελους το τελειωσα!!! Το προβλημα μου ηταν το εξης - μεχρι τον 3ο στοχο (assasination) δεν μου ειχε κολλησει ποτε.Μετα μετρησα 12 συνολικα κολληματα.Δυστηχως επειδη ειναι νοικιασμενο δεν θα προλαβω να δοκιμασω το patch

cocous
25-11-2007, 00:00
μεχρι τουλαχιστον να ερθει η ημερα που θα εμφανιστει το patch ακουσα οτι μπορει να επηρεαζει και το παραθυρακι με τις πληροφοριες που εμφανιζεται με τις εκδοσεις 2.00 και 2,01 εγω παντως απο τοτε που το απενεργοποιησα δεν μου ξανακολησε. βεβαια αυτο μπορει να ειναι και τυχαιο διοτι το παιχνιδι σου την φερνει εκει που δεν το περιμενεις

Slay
25-11-2007, 15:02
μου φενεται πως ειχα δικιο που απο πολυ νωρις ελεγα οτι το Online περιβαλλον στις κονσολες θα μας φερει και τα κακογραμενα παιχνιδια που θα τα φτιαχνουν με paches αργοτερα

Narmo
25-11-2007, 18:01
xaxaxaxaxaxaxa

YouTube - Assassin's Creed bug 2

YouTube - Assassin's Creed: The Excitable Guard!

PaneDi
25-11-2007, 21:35
προφάνως το άλογο μεγάλωσε σε μέρη με πολύ ραδιενέργεια...όσο για τον φρούρο μήπως έχει κανένα πόστερ απέναντι στον τοίχο ; :p

TopGunZ
25-11-2007, 21:56
Το τερμάτισα, 3 κολλήματα και 2 τρελλά framerate drops. Παραθυράκι απενεργοποιημένο.

Κρίμα γιατί είναι κατά τα άλλα θεικό παιχνιδάκι.

NIKOS
25-11-2007, 22:23
egw exw varethei na paizw...k akomh na to teleiwsw...eimai ekei pou skwtwneis ton typo panw sto mpalkoni...pou dilitiriazei tous polites...thelei poli akomh?

TopGunZ
25-11-2007, 23:11
Νίκο οι δολοφονίες είναι 10

Επίσης κάτι σημαντικό που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, γιατί στο τέλος θα το έχετε χάσει είναι να κλέψετε το στιλό του άνδρα επιστήμονα σε φάση που κοιτάει αλλού από τη τσέπη του.
Αν δεν το κάνετε θα πρέπει να το ξαναπαίξετε. Ξεκλειδώνει "κάτι" στο τέλος...

NIKOS
26-11-2007, 00:09
pou einai to 2o pou les? den to exw vrei akomh...

cocous
26-11-2007, 00:10
εμενα τελικα ξαναεφαγε κολλημα και μαλιστα βαρβατο που δεν εκανε καμια κινηση απολυτως. ασε που αναγκαστηκα να κλεισω το ps3 απο τον διακοπτη. ειναι κατασταση αυτη;

Transporter
26-11-2007, 00:19
Επειδή ο TopGunZ βαριόταν να βγάλει όλα τα investigations και είμαι σπίτι του είπα να του κάνω τη χάρη...και δέστε τι ανακάλυψα...
http://img140.imageshack.us/img140/7626/acbugdp9.th.jpg (http://img140.imageshack.us/my.php?image=acbugdp9.jpg)
Προφανώς όχι απλά ο scholar ανέβηκε σε άσχετο σημείο σε έναν ναό... αλλά λειτουργεί και ως σκαλοπάτι!

Πολύ bug και είναι κρίμα. Κατά τα άλλα το παιχνιδάκι μαγκεύει...

tasioskis
26-11-2007, 00:21
τελικα δεν νομιζω να το παρω παιδες.

Transporter
26-11-2007, 00:28
Τα όποια bugs δεν το καθιστούν unplayable. Είναι πολύ τζετέ και από τη στιγμή που περιμένουμε και πατς δεν έχεις τπτ να φοβηθείς. Όσο για το repetitive που λένε, είναι βλακείες, αν κάτι είναι φοβερό δε σε χαλάει να το κάνεις ξανά και ξανά και ξανά, τι να τα κάνεις 100 διαφορετικά πράγματα αν από αυτά τα 101 είναι μαλακίες!

Είναι σίγουρη αγορά μην το χάσετε...

cocous
26-11-2007, 00:50
εμενα εκτος απο τα κολληματα που τρωει μπορω να πω οτι bugs δεν εχω δει. και απο οτι ξερω bugs υπαρχουν στην εκδοση για xbox

grscream
26-11-2007, 01:11
για αυτό κυκλοφορούν patches,για να διορθώνουν bugs,χαλαρώστε λίγο,δεν είναι και τόσο τραγικό..

σας θυμίζω,στα pc συμβαίνει συνέχεια εδώ και χρόνια να κυκλοφορούν,σχεδόν αμέσως μάλιστα διορθωτικά patches,γιατί όχι και εδώ?

σε λίγο θα κυκλοφορήσει άλλωστε,αναμείνατε.

klepidas
26-11-2007, 18:39
na simpliroso oti...
ektos apo to stilo tou giatrou perneis kai to stilo tis ginaikas otan paei se ena sinedrio me to giatro

desperate_gamer
26-11-2007, 19:52
Παντώς εγώ θα το πάρω αφού βγει το patch. Από αυτά που διαβάζω σε ξένα φόρουμ, βλέπω ότι όταν η Ubi λέει ότι θα βγάλει patch μπορεί και να εννοεί "καλό 2008"... Ίδωμεν...

cocous
26-11-2007, 21:19
τελικα το τελειωσα και εγω σημερα με περιπου 7 κολληματα συνολικα απο τα οποια στα δυο η κονσιλα εκλεισε με διακοπτη. αυτο ειναι καταντια.

NIKOS
26-11-2007, 23:46
paides osoi to teratisate thelw vohthia...kollisa!!!

NonBorn
26-11-2007, 23:52
To νου σας.... USE SPOILERS!!

ότι έχει σχέση με το παιχνίδι και αποκαλύπτει πράγματα...

Άντε γιατί ήδη διάβασα για κάτι στυλό χωρίς να πρέπει... Έχουν να το παίξουν πολλοί το παιχνίδι ακόμα μη μας τι χαλάτε... :p

NIKOS
27-11-2007, 01:44
eeeee!!!
to teleiwsa! mono egw noiwthw vlakas h k eseis to idio pathate? lol

Cayman S
28-11-2007, 04:16
Aπο το λιγο που επαιξα το παιχνιδι ειναι πολυ καλο,αλλα και εμενα σε 1,5ωρες παιχνιδιου μου κολλησε 2φορες!:mad:

TopGunZ
28-11-2007, 10:31
Ρε Νίκο, το τόπικ μου δεν το είδες?
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=1289

Θα διαφωτιστείς...

konstantinos
28-11-2007, 10:32
Το πηρα κ εγω χτες αλλα δεν τρελαθηκα καλο ειναι μεχρι να ρθει το uncharted. Σωστα?

NIKOS
28-11-2007, 14:21
emena mou kollise mia fora pantws mono...k to eliwsa...to termatisa

NonBorn
01-12-2007, 00:51
PlayStation 3 Assassin's Creed patch is now live

Following consumer feedback regarding some issues while playing Assassin’s Creed for PlayStation (http://n4g.com/ps3/News-89253.aspx) 3, a corrective update has been developed and will be released worldwide on the PLAYSTATION® Network over the next few days. You can proceed to installation simply by launching your Assassin’s Creed game (http://n4g.com/ps3/News-89253.aspx). Please note that release times of this update may vary depending on your location. Thank you again for your patience.Πηγή: http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/4951053316

desperate_gamer
01-12-2007, 01:00
Γρήγορο patch αλλά απ'ότι διαβάζω ελάχιση βελτίωση. Ελπίζω τα παιδιά που έχουν το παιχνίδι να μας πουν σύντομα αν βελτιώνει η κατάσταση.

PS3άκιας
01-12-2007, 01:09
kai egw eime periergos na do an to patch pragmatika diorthonei ta pragmata.

cocous
01-12-2007, 01:37
παιδια επειδη δεν μπορεσα να βγαλω ακρη διαφωτιστε με σας παρακαλω. βγηκε το patch η οχι και αν ναι απο που το κατεβαζω;

NonBorn
01-12-2007, 01:42
παιδια επειδη δεν μπορεσα να βγαλω ακρη διαφωτιστε με σας παρακαλω. βγηκε το patch η οχι και αν ναι απο που το κατεβαζω;

Βγήκε ... Κάνε boot το game και θα σε ενημερώσει ότι έχει βγει 1.1 έκδοση και θα σε βάλει να την κατεβάσεις!

cocous
01-12-2007, 01:46
ευχαριστω πολυ να σαι καλα

desperate_gamer
01-12-2007, 01:58
Ίσως χρειαστεί να κάνεις και log in στο PSN σου πρώτα. Και αν όχι στο ευρωπαϊκό, δοκίμασε με το αμερικάνικο.

Διαβάζω ότι τα παγώματα και το framerate βελτιώθηκε κάπως, αλλά κάποιοι έχουν ακόμα προβλήματα (ωραίο update!)

cocous
01-12-2007, 02:02
τι σοι προβληματα δηλαδη; τωρα που μιλαμε το κατεβαζω αλλα δεν θα προλαβω να το δοκιμασω σημερα για να σας πω αλλα και μενα να μου φαινεται μουφα με μονο 25mb

desperate_gamer
01-12-2007, 03:10
Τελικά τώρα που περισσότεροι έχουν το patch λένε ότι δεν τους κολλάει, αλλά το framerate παραμένει αργό.

Αλλά να ρωτήσω βρε παιδιά, το παιχνίδι παίζεται όπως στο παρακάτω βίντεο;

http://www.youtube.com/watch?v=tvwr41mm7H0

γιατί αυτό δεν παίζεται, σέρνεται.

gepe13
01-12-2007, 19:43
καμμια σχεση το βιντεακι στο youtube με την πραγματικοτητα η αληθεια ειναι οτι μου εκανε lag μια φορα το εκανα restart και δεν μου το ξανακανε ποτε το προβλημα ειναι στα κολληματα και οχι στο framerate για να δουμε μηπως το patch τα εξαφανισει

konstantinos
01-12-2007, 19:50
Εμενα εφαγε ενα κολλημα χτες.Κ σημερα που εκανα το update επαιξα κανα 2ωρο+ κ δεν κολλησε.

PS3άκιας
01-12-2007, 20:07
egw paidia simera to teliosa me mono 4 kolimata sinolika.

Cayman S
01-12-2007, 21:26
Μετα το update δεν ειχα προβλημα!

klepidas
01-12-2007, 21:27
Και εγω το ιδιο πολυ καλο update

Cayman S
01-12-2007, 22:02
τελικα εαν μαζεψεις ολα τα σημαιακια παιζει ρολο στον τερματισμο?
και γιατι αφου σου βγαζει τους τιτλους τελους σε αφηνει να περιπλανιεσαι και να βλεπεις τα συμβολα?δεν τελειωνει εκει το παιχνιδι?μηπως επρεπε να ειχα μαζεψει ολα τα σημαιακια?

PS3άκιας
01-12-2007, 22:26
τελικα εαν μαζεψεις ολα τα σημαιακια παιζει ρολο στον τερματισμο?
και γιατι αφου σου βγαζει τους τιτλους τελους σε αφηνει να περιπλανιεσαι και να βλεπεις τα συμβολα?δεν τελειωνει εκει το παιχνιδι?μηπως επρεπε να ειχα μαζεψει ολα τα σημαιακια?

kapioi lene oti an mazepseis ola ta simeakia mporeis na bgeis eksw apo to ergastirio.Oso gia to telos,se afinei na periplaniese gia na se balei se agonia mexri mexri na bgei to AC2 me auta ta simbola(Etsi pistebw egw :bgrin2: )

cocous
02-12-2007, 00:26
την μπαρα την εχετε απενεργοποιησει η οχι; εγω επαιξα περιπου 3 ωρες χωρις να κολλησει αλλα το framerate δεν εχει καμια βελτιωση. παιδια γνωριζεται αν μπορω να μεταφερω το patch σε αλλο ps3 με καποιο αποθηκευτικο μεσο;

klepidas
02-12-2007, 00:49
Λένε οτι αν μαζέψεισ ολες τισ σημαιες ξεκλειδωνει ενα sniper αν και αθτο ειναι ανοισια ποθ ηερει κανεις:p

cocous
02-12-2007, 01:41
τελικα στην ερωτηση που εκανα πιο πανω δεν γνωριζει κανεις τιποτα; ειναι κριμα παντως να μην μπορεις να το μεταφερεις σε καποιον που δεν εχει ιντερνετ η εστω να το αποθηκευσεις καπου για να το εχεις μαζι με το παιχνιδι. μπορει με τον καιρο ενα αρχειο που βρισκεται στο ιντερνετ να αλοιωθει και οταν θελεις να το κατεβασεις να μην υπαρχει.αυτο που λεω εχει συμβει.θα ητανε καλυτερο να το διορθωνανε με καποιο σωστο firmware παρα ετσι.

klepidas
02-12-2007, 09:59
φίλε αύτο δεν γίνεται κανείς δεν ξέρει το γιατί ακόμα...θα δείξει

TopGunZ
02-12-2007, 12:16
Ρε παιδιά!!!! Αφού έχω γράψει ολόκληρο κατεβατό για τον τερματισμό!!!

http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=1289

Άντε ξεστραβωθείτε :P

NonBorn
03-12-2007, 13:43
Assassin's Creed Templars/Flags location map

I just want to share this pictures of location of the Templars and flags in the AC. I know some of us are trying to complete our collection but cant because we are missing one or two flags/templars. The red dots are the flags and the green dots are the templars. Hope it helps you! Kingdom West
http://i20.photobucket.com/albums/b234/kidd_0218/Kingdom-West.jpg
Kingdom East
http://i20.photobucket.com/albums/b234/kidd_0218/Kingdom-East.jpg
Jerusalem Rich District
http://i20.photobucket.com/albums/b234/kidd_0218/Jerusalem-RichDist.jpg
Jerusalem Poor District
http://i20.photobucket.com/albums/b234/kidd_0218/Jerusalem-Poor.jpg
Jerusalem Middle
http://i20.photobucket.com/albums/b234/kidd_0218/Jerusalem-Middle.jpg
Damascus Rich District
http://i20.photobucket.com/albums/b234/kidd_0218/Damascus-Rich.jpg
Damascus Poor District
http://i20.photobucket.com/albums/b234/kidd_0218/DamascusPoor.jpg
Damascus Middle
http://i20.photobucket.com/albums/b234/kidd_0218/Damascus-Middle.jpg
Acre Rich
http://i20.photobucket.com/albums/b234/kidd_0218/Acre-Rich.jpg
Acre Poor
http://i20.photobucket.com/albums/b234/kidd_0218/Acre-Poor.jpg

Πηγή: http://ps3forums.com/showthread.php?t=112307

konstantinos
03-12-2007, 14:17
Εχω ξεκινησει να μαζευω πριν το τελειωσω το παιχνιδι εχω assassin 4/9 οποτε εχω χρονο.Δεν βιαζομαι κιολας αλλα το απολαμβανω.Δεν εχει achievs? ή trophys?

jimbrav
03-12-2007, 22:18
ρε παιδια κατεβαστε ενα βιντεακι απο το store το ελληνικο. το Αltair Was Here.
μιλαμε για εργο τεχνης :tiphat::1appl:

WolfRathmA
04-12-2007, 02:32
ρε παιδια το επαιξα το παιχνιδι αλλα δυστηχως δεν με συγκινησε.... ειδικα η ιστορια που εχει δεν με τραβηξε... δεν ξερω, ισως το βαλω παλι λιγο να ασχοληθω λιγακι...

konstantinos
04-12-2007, 09:16
κ εγω ετσι εννιωθα στην αρχη δεν μου αρεσε αλλα μετα εγινε θεικο.

PS3άκιας
04-12-2007, 17:13
emena mou arese poli to storyline pou akolouthei to game alla eine poli repetitive kai auto me kourase.

TopGunZ
04-12-2007, 17:18
Όπως είπε και ο φίλτατος Τρανσπόρτερ

Όσο για το repetitive που λένε αν κάτι είναι φοβερό δε σε χαλάει να το κάνεις ξανά και ξανά και ξανά, τι να τα κάνεις 100 διαφορετικά πράγματα αν από αυτά τα 101 είναι μαλακίες!

Πιο repetitive είναι πιστεύω ένα ποδοσφαιράκι ή ένα ραλλάκι, παιχνίδια που κατά τα άλλα ο κόσμος τρελαίνεται...

cocous
04-12-2007, 18:39
το παιχνιδι ειναι πολυ καλο ειδικα τωρα που βγηκε και το pach και παιζει χωρις προβληματα ωστε να το απολαμβανεις χωρις να σε ξενερωνει.

jimbrav
08-12-2007, 20:29
και με patch μου κολησε μια φορα μεχρι στιγμης....:1appl:
αληθεια χωρις αυτο φανταζομαι ποσα κωλημματα θα ειχε ...:giggle::giggle:

DarkUSS
09-12-2007, 02:32
Ένα μικρό Χριστουγεννιάτικο δωράκι για τους επισκέπτες του forum από εμένα. Τα παρακάτω links περιέχουν το σπάνιο artbook του Αssassin's Creed με εικόνες, σκίτσα και σχόλια των developers που πιθανών δεν έχετε ξανα δει! :)

http://img217.imageshack.us/img217/8428/01bq2.jpg

http://img140.imageshack.us/img140/5029/08yv3.jpg

http://rapidshare.com/files/74149996/Assassins_Creed_Limited_Edition_Art_Book.part01.ra r
http://rapidshare.com/files/74246007/Assassins_Creed_Limited_Edition_Art_Book.part02.ra r
http://rapidshare.com/files/74318093/Assassins_Creed_Limited_Edition_Art_Book.part03.ra r

UPDATED:

Και τώρα πάμε στα καλύτερα! Ε ναι λοιπόν, ο επίσημος οδηγός του παιχνιδιού σε ηλεκτρονική μορφή (pdf format - acrobat reader δηλαδή) ΜΟΝΟ για σας.
Σπάνια θα τον βρείτε αλλού...

Περιέχει:

- Training & Maneuvers
- Characters & Enemies
- Tour of the Holy Land
- Full Walkthrough
- Appendices (σχετικά με flags, extras κτλ)

http://img519.imageshack.us/img519/4818/aceguidecoverco8.png

http://img530.imageshack.us/img530/3940/samplepagekx7.png

Kατεβάστε το τώρα! (http://rapidshare.com/files/75278030/Assassin_s_Creed_-_Prima_Official_eGuide.rar)

NonBorn
09-12-2007, 02:39
:1appl::1appl::1appl: ++ Rep!!! Για σου ρε Dark με τα ωραία σου :D :D :D

DarkUSS
09-12-2007, 04:26
πρόσθεσα και τον επίσημο οδηγό, παιδιά! ελπίζω να φανεί χρήσιμος σε όσους έχουν το παιχνίδι ;)

jimbrav
09-12-2007, 05:58
πρόσθεσα και τον επίσημο οδηγό, παιδιά! ελπίζω να φανεί χρήσιμος σε όσους έχουν το παιχνίδι ;)

ωραιος....:1appl:

georgios
10-12-2007, 13:17
ena fovero video review apo ton tipa tu zero panctuation. opos panta, grafi!

http://www.escapistmagazine.com/articles/view/editorials/zeropunctuation/2694-Zero-Punctuation-Assassin-s-Creed

PS3άκιας
10-12-2007, 18:25
Paidia apo edw mporeite na katebasete kai ta soundtracks tou assassins creed.

http://assassinscreed.us.ubi.com/soundtrack/index.php (xwris kena)

To password gia na mpeite eine: Target

cocous
19-12-2007, 18:51
παιδια διαβασα στο επισημο forum του παιχνιδιου απο την ubi software, πως το παιχνιδι μετα το νεο update 2.10 παιζει πολυ καλυτερα χωρις προβληματα και με πολυ καλο frame rate. τουλαχιστον μεχρι στιγμης αυτες ειναι οι εντυπωσεις. αυτο το αναφερω διοτι υπαρχει κοσμος που δεν πηρε αυτο το παιχνιδι εξαιτιας των προβληματων που αντιμετωπιζε. ισως ομως να ηρθε η καταληλη ωρα να το χαρουνε. αν μαθω κατι αλλο θα ενημερωσω.

Exoskeletor
20-12-2007, 04:11
Tha protino se opoion thelei na to agorasei to game na to nikiasei prota.
To termatisa prin liges meres me ena filo.
Den exo ksanadei poio gramiko, bareto, aplo gameplay kai plokh sth zwh mou. Sto paixnidi mexrh na to termatisis tha kaneis 500 fores to idio pragma. To myalo sou to xrhsimopoieis mono sto counter attack.
Sto paixnidi eite skotoneis gia na soseis kapoion eite epeidh sto eipane. Tipota allo apolutos den mporeis na kaneis.
Ta panta skarfalononte me mia tromerh eukolia pou to kanei na eine k ayto polu aplo. De xreiazete skepsh. apla kaneis pano ante patas kana x pou kai pou.
Olo to paixnidi ekselizete se spitia. sto 5% tou upoloipou paixnidiou tha eiste se kati kserous lofous mono k mono gia na pate sthn epomenh polh pou ayto simenei tsampa to balane k to alogo.
To senario k ayto gramiko. Skotonis ton enan meta ton allon.. Poio aplo de mporouse na ginei.

H atmoesfera sth polh tromerh, ta grafika to idio. o hxos genika polu kalos alla upotithete oti eine paixnidi.
An htan ntokimanter: 9/10
Tora 7/10 me to zori

Carpe_Diem_Rj
20-12-2007, 11:11
συμφωνω και εγω απο γραφικα ηχο και ατμοσφαιρα ειναι κορυφη αλλα εγω βαριεμαι ακομα και να το τερματησω..... τα ιδια και τα ιδια.....

Narmo
20-12-2007, 18:12
το ιδιο και απο μενα αν μου αρεσει κατι ειναι οι μαχες και τα γραφικα ....αλλα αυτα μετα απο μερες ξεθοριαζουν απο βαρεμαρα .

seaman13
02-01-2008, 17:30
paidia kai meta to update to paixnidi exei kapoia provlimata sto frame rate eno ta hromata tou se sxesi me to 360 paramenoun xethorgiasmena...kai me to full rgb on.
krima gia tin ubisoft pou den exei akoma kataferei na kanei kala tin metafora se ps3

jimbrav
02-01-2008, 17:37
paidia kai meta to update to paixnidi exei kapoia provlimata sto frame rate eno ta hromata tou se sxesi me to 360 paramenoun xethorgiasmena...kai me to full rgb on.
krima gia tin ubisoft pou den exei akoma kataferei na kanei kala tin metafora se ps3

καλωσόρισες seaman13...:tiphat:

seaman13
02-01-2008, 18:29
siga siga mazeuomaste kai edo... i palia parea...
sto ps3 eimai ligo neopas pleon omos mporo na sigrino kai pano apo ola na apolamvano oti kalitero exoun i 2 konsoles...
asxeta me poia exo megaliteri simbatheia...alloste oloi me ps mpikame ston kosmo tis konsolas,gia na min po me sega master system....

jimbrav
02-01-2008, 18:30
siga siga mazeuomaste kai edo... i palia parea...
sto ps3 eimai ligo neopas pleon omos mporo na sigrino kai pano apo ola na apolamvano oti kalitero exoun i 2 konsoles...

σωστοτατο....:)

NonBorn
02-01-2008, 18:50

Και εγώ που τα έχω δει δίπλα δίπλα γιατί φαίνονται τα ίδια στα χρώματα? Τόσο στραβός είμαι ρε παιδι μου.... :confused: Το framerate όντως φαίνεται να είναι λίγο καλύτερο στο 360 μετά το update αλλά όχι κάτι τόσο τρομερό όπως το παρουσιάζαν μερικοί!

Τελοσπάντωναυτή η συζήτηση ας μεταφερθεί αν θέλετε στα multiplatform games στο other consoles. Δε χρειάζεται να τα λέμε και εδώ και να χαλάμε το thread! Ευχαριστώ πολύ!

desperate_gamer
03-01-2008, 01:44
Το νοίκιασα το παιχνίδι και τελικά απογοητεύτηκα. Πολύ μεγάλα cutscenes με χάλια σκηνοθεσία (ναι, το ελέγχεις εσύ ντεμέκ αλλά ούτε zoom δεν μπορείς να κάνεις και έχει τρεις προκάτ θέσεις μόνο). Μεγάλο κακό η έλλειψη υποτίτλων.

Γενικά εκεί που πάσχει το παιχνίδι (πέρα από την επαναλιψιμότητα που δεν πρόλαβα να νιώσω ακόμα) είναι τα απαίσια production values. Οι φωνές των χαρακτήρων μέτριες, και τα βιντεάκια πολύ μεγάλα χωρίς να μπορείς να κάνεις skip. Και το frame rate ήταν πολύ κουραστικό.

Έχει μεν καλά γραφικά και πολύ καλό χειρισμό αλλά και πάλι, δεν μπορείς να αγνοήσεις τα υπόλοιπα προβλήματα.

Πάλι καλά που δεν το πήρα γιατί 50 και 60 ευρώ, αυτό δεν αξίζει. Ίσως για το PC (γκούχου γκούχου) όταν βγει.

PDS
03-01-2008, 01:48
Tην ιδια αποψη εχω και εγω για το παιχνιδι desperate_gamer.Ειναι πολυ μετριο και ειδικα οταν περιμενεις τοσα πολλα απο αυτο, ξενερωνεις τελικα...:(

seaman13
03-01-2008, 22:35
mipos xerei kaneis na pei ti pragmatika diorthose to patch pou vgike?giati den eixa eikona to game prin tis diorthoseis...

NonBorn
04-01-2008, 00:00
mipos xerei kaneis na pei ti pragmatika diorthose to patch pou vgike?giati den eixa eikona to game prin tis diorthoseis...

Τα κολλήματα του ps3 κατά τη διάρκεια παιξίματος... Framerate & tearing δεν αγγίξανε...Απ όσο ξέρω δηλαδή!

greekteo
04-01-2008, 00:06
Παντως εγω σημερα αγορασα το assassins creed και το μονο που εχω να πω οτι το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο. Αμα εξαιρεσουμε πολυ μικρο lag σε περιοχες με μεγαλη ορατοτητα. Τα γραφικα απιστευτα. Και δεν ξερω αν σας φαινεται και εσας ετσι αλλα το gameplay μου θυμιζει GTA : Middle Age :p

ps4
04-01-2008, 00:12
Παιδια ενεργοποιηστε και την δευτερη επιλογη εκει που λεει κατι για super white. Βαλτε το στο on. Κατι βιντεα στο γιουτουμπο δειχνουν διαφορα με αυτο ενεργοποιημενο.

cocous
04-01-2008, 19:19
με συνδιασμο firmware 2.10 και patch το framerate διορθωνεται παρα πολυ που σχεδον αγγιζει το τελειο

desperate_gamer
05-01-2008, 01:44
Το έπαιξα με αυτό το συνδυασμό και δεν μπορώ να πω ότι ήταν τραγικό το frame rate, αλλά δεν το λες και "τέλειο". Νομίζω κιόλας ότι παραήμουν επιοικός με το frame rate που είχε γιατί έχω διαβάσει τόσα κακά.

Stavtag
07-01-2008, 01:17
Ότι και να λέτε πάντως, όσο και να θέλετε να το δικαιολογήσετε, το παιχνίδι είναι αρκετά κουραστικό! Τουλάχιστον για μένα. Έχει ένα tutorial που σπάει νεύρα, ένα gameplay που ναι μεν είναι καλοφτιαγμένο, δυσκολεύει δε σε απλά πράγματα όπως είναι το σκαρφάλωμα, και εκνευριστικές συζητήσεις με πιό εκνευριστικές ερμηνείες που δεν μπορείς να αποφύγεις. Ίσως όταν προχωρήσεις στην 2η αποστολή να γίνεται πιο ενδιαφέρον, εγώ όμως δεν άντεξα ούτε καν στην πρώτη!

seaman13
07-01-2008, 01:26
tha to xekiniso ayrio...to exo parei gia ps3 anexartita apo to oti paizei kalitera pros to paron sto 360...
polloi lene oti einai vareto kai kapoioi alloi porotiko...
makari na einai kalo giati meta apo to drake fortune o pihis exei paei ligaki psilotera....pleon.

music_lover
22-01-2008, 02:59
υπάρχει επιλογή να ενεργοποιήσω εμφάνιση υπότιτλων στο παιχνίδι?

το έψαξα και δεν βρήκα κάτι..

modecris
22-01-2008, 04:18
Όχι,δυστυχώς.

Liakos
23-01-2008, 00:12
Το παιχνιδι αυτο αν και βαθμολογηθηκε με 8 / 10 απο το official
περιοδικο , πιστευω οτι ειναι πολυ κακο ιδιαιτερα εξαιτιας του
τελειως επαναλαμβανομενου gameplay βρες την πολη , ψαξε για πληροφοριες , σκοτωσε τον στοχο .... και φτου και απ'την αρχη .
Σιγουρα μπορουσαν καλυτερα . Ας ελπισουμε το sequel να ειναι
καλυτερο γιατι το παιχνιδι ειχε μεγαλες προοπτικες .

music_lover
24-01-2008, 01:08
thanks modecris (http://www.ps3forums.gr/vb/member.php?u=238) :)

σημαντική παράλειψη..δεν είμαστε όλοι με master!

greekteo
24-01-2008, 18:23
κοιτα, και να ειχε υποτιτλους, οι διαλογοι ειναι μεγαλοι, σε σημειο που βαριεσαι αφανταστα και δεν λενε και τπτ το σημαντικο. ομως το παιχνιδι ειναι καλο σε γενικες γραμμες.

desperate_gamer
25-01-2008, 01:28
α κατάλαβα... διαλόγους τύπου λάμψη.

"θέλω να σκοτώσεις το σουλτάνο."
"θες να πεις ότι πρέπει να σκοτώσω το σουλτάνο;"
"ναι, σκότωσε το σουλτάνο"
"άκουσα καλά, το σουλτάνο;!"
"το σουλτάνο, τον ένα και μοναδικό, αυτό το παχύδερμο ανθρωπόμορφο τέρας"

κρίμα που δεν έχει υποτίτλους τελικά :p

greekteo
25-01-2008, 02:59

:rofl::rofl::rofl::rofl: desperate εισαι απιστευτος,

Valkyre
25-01-2008, 03:41

hahahaha foveros desperate , foveros :D

kai den pefteis kai poly eksw , fantasoy to noikiasa kai sto 3o kill varethinka toso poy to piga pisw...

seaman13
25-01-2008, 14:39
pantos emena se 720p kai panel 1080 exei poli tearing...
distihos...

music_lover
29-01-2008, 02:22
ρε σεις,τι αηδία στο τελευταίο boss,τον robert,μα είναι δυνατόν να τα βάλω με ολόκληρο στρατό? για να σκοτώσω έναν μ@λ@κ@ που μιλάει και με παιδική φωνή μάλιστα! lol το παράτησα στην τελευταία δολοφονία..

είναι σπαστικό ώρες ώρες σε σημείο να θέλεις να σπάσεις την tv!

ειδικά οι φρουροί άστα να πάνε,για να τους σκοτώσεις θέλεις πτυχίο ξιφασκίας και κάνα 2-3 ηρεμιστικά..

οι διάλογοι είναι χάλια,υπότιτλοι δεν υπάρχουν,άκρη δεν θα βγάλετε για το τι στο δι@λα γίνεται,θα βαρεθείτε να ανεβαίνετε σε πύργους και γενικά να κάνετε τα ίδια και τα ίδια.. :banghead:

γνώμη μου,νοικιάστε το,μην το αγοράζετε..εγώ το έπαιξα αφού το δανείστηκα απο έναν φίλο.

SeLanmere
29-01-2008, 03:00
Ρε παιδιά γιατί ετσι?
Επιτελους ενα διαλειμα απο τα οπλα.
οσο για την μαχη αμα συνηθησεις το counter attack ειναι πολυ απλο και θεαματικο κιολας.Επισης βοηθαει πολυ να πιανεις και να πετας τους φρουρους τον ενα πανω στον αλλο

Carpe_Diem_Rj
29-01-2008, 10:33
To paixnidi einai apogoiteush!!!

stratisd
29-01-2008, 11:00
Τελικά μόνο σε εμένα φαίνετε οτι αρέσει. Πάντως χθές ανακάλυψα κάτι πολύ κουφό. Πρίν 1 εβδομάδα νοίκιασα για πρώτη φορά το παιχνίδι απο το βιντεοκλάμπ και έπαιξα τo πρώτo φόνο (έκανα και το update), το παιχνίδι ήταν region 2 PAL σίγουρα γιατι το κοίταξα. Το αγόρασα εχθές Region 2 PAL, το βάζω στο PS3 και ανακαλύπτω με έκπληξη οτι δέν αναγνωρίζει το σωσμένο που είχα πρίν, ξανακέκανε update και ξεκίνησε νέο σωσμένο. Οπότε στα game data του PS3 βλέπω 2 ολόιδια σωσμένα, με διαφορετικές ημερομηνίες, εντελώς κουφό, οπότε αναγκάστηκα να την ξαναπαίξω τη πρώτη δολοφονία, πάντως σε γενικές γραμμές αν εξαιρέσω το tearing που είναι αρκετό το παιχνίδι με έχει καταπλήξει με τα γραφικά του.

Carpe_Diem_Rj
29-01-2008, 11:14
Sta grafika einai kalo. Kata alla einai tromera vareto!

geodlord7
29-01-2008, 20:55
Ειναι για μενα απο τα top 5 παιχνδια που εχω παιξει. Δεν ξερω τι βλακειες λετε(μαλλον δεν ξερετε να το παιζεται καλα) εμενα μου αρεσε παρα πολυ!!Το τερματισα και το ευχαριστηθηκα,

cocous
29-01-2008, 20:59
συμφωνω και εγω Geod οτι το παιχνιδι ειναι τελειο και μαλιστα ξεχωριστο.

Dikakom
31-01-2008, 03:16
Έχω διαβάσει τις τελευταίες 4-5 σελίδες και έχω μπερδευτεί...όταν είχε πρωτοβγεί έλεγα ότι σίγουρα θα το αγοράσω, αλλά σήμερα που πήγα να αγοράσω κάνα PS3 game(μόνο το Pro2008 είχα) κοιτούσα το Assasin's και μου ερχόταν στο μυαλό σαν εφιάλτες posts απο τούτο το topic...τελικά κατέληξα στο Heavenly Sword(εκπληκτικό)...είχα πάρει απόφαση ότι το παιχνίδι είναι μούφα ώσπου νέα post βγαίνουν και λένε ότι είναι καλό...το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να πάω να το νοικιάσω(ποιος πάει μεχρι τα Seven τώρα αααχχχ:Thud:)

obione
31-01-2008, 04:27
paidia tha to xanapw...o kathe enas mpainei kai postarei oti thelei gia kathe game...edw to kanoun ta site pou ta pairnoun apo tis etairies paixnidiwn....!!!anyway..protou pistepsete to oti dipote..apla noikiaste to rimadi to paixnidaki i paixte to demo tou an uparxei kai ok...an goustarete agorasteto..egw proswpika pote den kathisa na pistepsw ton kathena pou grafei eite thetika eite arnhtika....epireazese ok..alla panta ma panta na exeis kai diki sou krish...!!!auta!

stratisd
31-01-2008, 08:24
Έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος obione, εγώ μέχρι να το νοικιάσω είχα τη χειρότερη γνώμη για το παιχνίδι απο αυτά που διάβαζα, μερικές ώρες όμως μαζί του με καθήλωσαν (φοβερή ατμόσφαιρα, γραφικά και ήχος, αρκετά εύκολο gameplay) όλα αυτά με κέρδισαν και το αγόρασα και δέν έχω μετανοιώσει καθόλου.

georgios
31-01-2008, 12:05
ke ego to ida xthes ke mu arese para poli. to pexnidi ine texniko epiteugma. pexnidia me toso oreous kosmus aksizun ke mono na ta kitas

Valkyre
31-01-2008, 13:03
Εγω παιδια ειχα ασχημη γνωμη , το νοικιασα , και η ασχημη γνωμη δυστυχως εγινε ακομα χειροτερη.

Σιγουρα στην αρχη φαινεται ενδιαφερον και "επικο" , αλλα στην πορεια , πραγματικα κατανταει υπερβολικα βαρετο.Ο κοσμος μπορει να ειναι τεραστιος , αλλα δυστυχως τα πραγματα που μπορεις να κανεις σε αυτον τον κοσμο ειναι ελαχιστα.

Ή να σωσεις καποιον NPC , ή νΑ κανεις pickpocket ή να κρυφακουσεις και να σκοτωσεις.Οι πολιτες στην καθε πολη δεν ειναι τιποτα παραπανω απο κινουμενα εμποδια και το μονο interactivity με αυτους ειναι να τους σπρωχνεις απο εδω και απο εκει.Για να μην μιλησω για το ΑΙ που ειναι πραγματικα για γελια.

Δεν λεω , ειναι ωραιο και μοιαζει πολυ καινοτομο οταν το πρωτοπαιζεις , ομως μετα απο το 3ο - 4ο assassination κατανταει μια ατελειςτη επαναληψη.Η τελευταια δολοφονια θα μπορουσε να ειναι η πρωτη.Τοσο πανομοιοτυπο ειναι το παιχνιδι καθολη τη διαρκεια.

Βεβαια ολα αυτα ειναι προσςπικη μου γνωμη και εφοσον εσας σας αρεσει δεν εχετε κανενα απολυτως λογο να με ακουτε/διαβαζετε τωρα.¨Χαιρομαι που τουλαχιστον εσεις το διασκεδασατε το παιχνιδι. :D

georgios
31-01-2008, 13:09
ego to vlepo kathara texnika. toso prosegmeni poli den exi ksanaftiaxti se videogame. apo eki ke pera. ola auta ta pexnidi me anixtes poleis exun arketi epanalipsi

Valkyre
31-01-2008, 13:16
Γιωργο δεν πιστευω να αγορασες multiplatform game?!

georgios
31-01-2008, 13:17
ipame, mono an den exo kati alo na pekso. pros to paron exo pola exclusive na do sto 360

music_lover
31-01-2008, 14:44
Εγω παιδια ειχα ασχημη γνωμη , το νοικιασα , και η ασχημη γνωμη δυστυχως εγινε ακομα χειροτερη.

Σιγουρα στην αρχη φαινεται ενδιαφερον και "επικο" , αλλα στην πορεια , πραγματικα κατανταει υπερβολικα βαρετο.Ο κοσμος μπορει να ειναι τεραστιος , αλλα δυστυχως τα πραγματα που μπορεις να κανεις σε αυτον τον κοσμο ειναι ελαχιστα.

Ή να σωσεις καποιον NPC , ή νΑ κανεις pickpocket ή να κρυφακουσεις και να σκοτωσεις.Οι πολιτες στην καθε πολη δεν ειναι τιποτα παραπανω απο κινουμενα εμποδια και το μονο interactivity με αυτους ειναι να τους σπρωχνεις απο εδω και απο εκει.Για να μην μιλησω για το ΑΙ που ειναι πραγματικα για γελια.

Δεν λεω , ειναι ωραιο και μοιαζει πολυ καινοτομο οταν το πρωτοπαιζεις , ομως μετα απο το 3ο - 4ο assassination κατανταει μια ατελειςτη επαναληψη.Η τελευταια δολοφονια θα μπορουσε να ειναι η πρωτη.Τοσο πανομοιοτυπο ειναι το παιχνιδι καθολη τη διαρκεια.

Βεβαια ολα αυτα ειναι προσςπικη μου γνωμη και εφοσον εσας σας αρεσει δεν εχετε κανενα απολυτως λογο να με ακουτε/διαβαζετε τωρα.¨Χαιρομαι που τουλαχιστον εσεις το διασκεδασατε το παιχνιδι. :D

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου :1appl:

στην αρχή φαίνεται ενδιαφέρον και τρομερό αλλά στην πορεία καταντάει βαρετό γιατί γίνεται επαναλαμβανόμενο..

stratisd
01-02-2008, 19:17
Μια βοήθεια θέλω απο κάποιον που το έχει τερματίσει. Είμαι στη 4η δολοφονία και επέλεξα τη Δαμασκό, ενώ έχω ανέβει σε όλους τους πύργους και έχω σώσει όλους τους πολίτες, επισκέφτηκα και το bureau office και μου είπε να μαζέψω στοιχεία για το θύμα, δέν μπορώ να δώ τίποτε άλλο στο χάρτη. Δέν εμφανίζει πληροφορίες ούτε για pickpocket,ούτε για εκβιασμούς, ούτε τίποτα μου δείχνει μόνο τις ομάδες που μπορούν να με βοηθήσουν και τίποτε άλλο, τι να κάνω;;;;

stratisd
01-02-2008, 19:28
οκ το βρήκα μόνος μου...:)

Carpe_Diem_Rj
06-02-2008, 16:02
Ρε παιδια μετα απο πολυ καιρο ειπα να συνεχισω το παιχνιδι.
Μου λεει οτι πρεπει να κανω καποιες investigations .Αυτα στο χαρτη δεν φαινονται με ενα εικονιδιο που δειχνει 4 ιδια τριγωνακια?
Πηγαινω στο μερος βαση του χαρτη βρισκω κατι τυπους να συζητανε παταω το R1 αλλα δεν γινετε τπτ.Τι ακνω λαθος τι πρεπει να καννω εκει?

music_lover
06-02-2008, 21:19
αναλόγως την αποστολή,στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να τους κλέψεις κρυφά και άλλες να τους ξυλοφορτώσεις για να μιλήσουν ;)

Carpe_Diem_Rj
07-02-2008, 12:27
στο χαρτη μου βγαζει μονο τισ μοναχες που ακολουθεις ,να σωσω πολιτες και τουσ αλλους που καθονται και κουβεντιαζουν . οταν πηγαινω σ αυτους που κουβεντιαζουν που θα ξερω ποιον πρεπει να δειρω η να κλεψω?

οταν πηγαινω κοντα στην παρεα μου λεει ενας οτι θα με βοηθησει και τετοια αλλα τι πρεπει να κανω?

ειμαι στο 4

stratisd
07-02-2008, 12:37
γίνε πιο συγκεκριμένος, σε ποιά δολοφονία;

Carpe_Diem_Rj
07-02-2008, 12:48
στην 4 .

DarkAvengerGR
07-02-2008, 12:53
Ότι και να λέτε πάντως, όσο και να θέλετε να το δικαιολογήσετε, το παιχνίδι είναι αρκετά κουραστικό! Τουλάχιστον για μένα. Έχει ένα tutorial που σπάει νεύρα, ένα gameplay που ναι μεν είναι καλοφτιαγμένο, δυσκολεύει δε σε απλά πράγματα όπως είναι το σκαρφάλωμα, και εκνευριστικές συζητήσεις με πιό εκνευριστικές ερμηνείες που δεν μπορείς να αποφύγεις. Ίσως όταν προχωρήσεις στην 2η αποστολή να γίνεται πιο ενδιαφέρον, εγώ όμως δεν άντεξα ούτε καν στην πρώτη!

Μια από τα ίδια κι εγώ,μπορεί το παιχνίδι να μαμάει,εγώ δεν το άντεξα.:(

stratisd
07-02-2008, 13:08
στην 4 .

Στο χάρτη βλέπεις μόνο ένα κομμάτι της πόλης, φαντάζομαι οτι είσαι στην Ιερουσαλήμ, πρέπει να πάς δυτικά στη rich περιοχή της Ιεροσαλήμ, περνόντας πάνω απο τις στέγες. Θα δείς ενα πολύ ψηλό κτήριο με παράθυρα γύρω του σαν μπαλκόνια, ανέβα στη κορυφή του και θα δείς να ανοίγουν πολλά νέα σημεία.
Φυσικά όλα αυτά στα λέει στο bureau office, φαντάζομαι οτι έχεις πάει πρώτα εκεί ε;;)

Carpe_Diem_Rj
09-02-2008, 01:10
στο ιδιο κεφαλαιο 4ο εκει που μπαινω μεσα στο καστρο πρεπει να παω να σκοτωσω καποιον απ οτι καταλαβα. αλλα μου την πεφτουν 100 ατομα. τι πρεπει να κανω ακριβως?

klepidas
09-02-2008, 13:52
na tous skotoseis allous otan sou epitithontai..i magia omos einai na sxediaseis pos tha skotoseis ton kako xoris na se parei kaneis eidisi..thelei ipomoni to paixnidi oxi spathi kai opoion parei o xaros

touristas
18-02-2008, 17:21
paidia ego pantos to pira kai edo kai dio meres exo kollisi asxima.molis teleiosa ti deuteri dolofonia kai pao gia tin triti!oso gia ta grafika,.einai apla APISTEUTA

klepidas
18-02-2008, 17:56
entaxei den exei kai apistefta grafika alla einai paixnidara pantos sou eggiomai oti tha to varetheis grigora

touristas
18-02-2008, 17:57
isos,mexri stigmi pantos einai poli endiaferon'

Mapras10
10-03-2008, 21:33
καλα με εχεται κατα μπερδεψει με ολα αυτα που λετε.......
δν ξερω τι να κανω τλκ......

georgiosdam
11-03-2008, 12:00
πολυ ωραιο παιχνιδακι περιμενα κατι παραπανω ομως!!!! σε γενικες γραμμες αξιζει να το αγορασεις!!!!!!

likudeez
11-03-2008, 12:16
λοιπον το τερματισα χθες...μετα τα credits απο εισαι παλι στο εργαστηριο τι γινεται? εψαξα παντου... δεν γινεται τιποτα? καποια εξηγηση? ενα deasant ending?

tasioskis
11-03-2008, 12:54
ειναι πολυ καλο,το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει σεναριο... οτι κανεις στην πρωτη αποστολη,κανεις και σε ολες τις αλλες.

TopGunZ
11-03-2008, 14:57
λοιπον το τερματισα χθες...μετα τα credits απο εισαι παλι στο εργαστηριο τι γινεται? εψαξα παντου... δεν γινεται τιποτα? καποια εξηγηση? ενα deasant ending?

Ίσως βρίσκεις ένα στιλό κάπου και ανοίγεις κάποιους υπολογιστές...ίσως χρησιμοποιείς την eagle vision στο πάτωμα και στους τοίχους...

Mapras10
11-03-2008, 15:58
τελικα θα το αγορασω...θα προσπαθισω να δω τα υπερ του για να το ευχαριστηθω......
αν στη πορεια ξενεροσω το ανταλαζω με κανα φιλο...........

atomsk
11-03-2008, 16:10
Πολύ καλό παιχνίδι. Επιτέλους κάτι διαφορετικό μέσα στον σωρό των "αναμασημένων" games που εξ'αιτίας των οποίων, το gaming υφίσταται κορεσμό. Είναι επαλαμβανόμενο γιατί θέλει να είναι ρεαλιστικό, σε λίγο θα ακούσουμε γιατί δεν είχε κάνα δράκο στην τελευταία αποστολή, ήμαρτον δηλαδή.

tasioskis
11-03-2008, 20:06
ενταξει δεν ειναι και οτι καλυτερο να κανεις σε ολες τις αποστολε τα ιδια και τα ιδια?????καπου το βαριεσαι και ξενερωνεις,γνωριζεις πλεον οτι μεχρι να το τερματισεις θα κανεις τα ιδια και τα ιδια... το μονο που αλλαζει ειναι τα ονοματα των πολεων που πηγαινεις... αδικο εχω????

Valkyre
11-03-2008, 20:19
ενταξει δεν ειναι και οτι καλυτερο να κανεις σε ολες τις αποστολε τα ιδια και τα ιδια?????καπου το βαριεσαι και ξενερωνεις,γνωριζεις πλεον οτι μεχρι να το τερματισεις θα κανεις τα ιδια και τα ιδια... το μονο που αλλαζει ειναι τα ονοματα των πολεων που πηγαινεις... αδικο εχω????

δεν εχεις καθολου αδικο...εαν αλλαζες το ονομα της πρωτης δολοφονιας , ειναι καρμπον ιδια με την τελευταια!

Mapras10
11-03-2008, 21:09
kala εσεις οι 2 εισαστε FULL ΑΝΤΙ ASSASIDES XAXA.......(πλακα κανω)
ο καθενας εχει την αποπση του κ ειναι σεβαστη

tasioskis
11-03-2008, 21:22
απο οτι βλεπω εισαι και λεμεσσιανος εγω μενω διπλα...
σιγουρα ειναι αποψη μας,εγω το πηρα προσφατα και να πω την αληθεια μου αρεσει,ειμαι στην αρχη ακομα,αλλα ξερω καλα οτι σε λιγο καιρο θα με κουρασει αφανταστα οταν παιζω τα ιδια και τα ιδια...

Mapras10
11-03-2008, 21:26
YΓΕΙΑ.......να σε ρωτησω κατι....
θελω να ανοιξω την πορτα του ρουτερ μου για το ΠΡΟ αθτο θα γεινει
αν ακολουθισω αυτο το κ TUTORIAL k κανω το NAT TYPE 3 se NAT TYPE 2....

auto leo -----------------> http://www.youtube.com/watch?v=hidZdIfoYPI&feature=related

tasioskis
11-03-2008, 21:30
YΓΕΙΑ.......να σε ρωτησω κατι....
θελω να ανοιξω την πορτα του ρουτερ μου για το ΠΡΟ αθτο θα γεινει
αν ακολουθισω αυτο το κ TUTORIAL k κανω το NAT TYPE 3 se NAT TYPE 2....

auto leo -----------------> http://www.youtube.com/watch?v=hidZdIfoYPI&feature=related

http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=287 δες εδω και θα σου λυθουν ολες οι αποριες...κανουμε search πριν ποσταρουμε...lol παντα ηθελα να το γραψω αυτο...

Mapras10
11-03-2008, 21:39
LOOOOL k THNXXXX

αλλα δν ξερω πως να ανοιγω πορτ .......αυτο ειναι το θεμα.....

δν καταλαβενω τιποτα εδωμεσα-------> http://www.portforward.com/

likudeez
12-03-2008, 02:29
Ίσως βρίσκεις ένα στιλό κάπου και ανοίγεις κάποιους υπολογιστές...ίσως χρησιμοποιείς την eagle vision στο πάτωμα και στους τοίχους...

been there done that... κατι αλλο? εσυ τι εκανες? μετα τα credits...:please2:

blizard
12-03-2008, 03:14
LOOOOL k THNXXXX

αλλα δν ξερω πως να ανοιγω πορτ .......αυτο ειναι το θεμα.....

δν καταλαβενω τιποτα εδωμεσα-------> http://www.portforward.com/
Διαλέγεις το modem , μετά ένα πρόγραμμα , και σου λέει αναλυτικά τη να κάνεις στα windows για να ανοίξεις την port.
(εσύ θα βάλεις βέβαια αυτές του ps3)
http://www.noob.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=147

Mapras10
12-03-2008, 03:17
Διαλέγεις το modem , μετά ένα πρόγραμμα , και σου λέει αναλυτικά τη να κάνεις στα windows για να ανοίξεις την port.
(εσύ θα βάλεις βέβαια αυτές του ps3)
http://www.noob.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=147

Ευχαριστω να ρικσω μια ματια κ θα σε ενημεροσω