PDA

View Full Version : Αssassin's Creed

Pages : 1 2 [3]

Mapras10
12-03-2008, 03:45
επιτελους κατι που να εξηγει την παλιο σελιδα πρωτη φορα την καταλαβα...
2 αποριες παραδειγμα το ρουτερ πρεπει να ειναι ακριβως το ιδιο μοντελο που αναγραφει?? (πχ εχω CGA5722N/TE k eki auto CGA5720S-TE) (http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Philips/CGA5720S-TE/CGA5720S-TEindex.htm)
μπορω να το χρησιμοπιεισω?

κ αν δν υπαρχει η πορτα που θελω να ανοιξω (του προ δηλ) στην λιστα (που δν ειναι) πως την βρισκω??

κουραστικες αποριες αλλα θελω λυσεις

likudeez
12-03-2008, 10:31
επιτελους κατι που να εξηγει την παλιο σελιδα πρωτη φορα την καταλαβα...
2 αποριες παραδειγμα το ρουτερ πρεπει να ειναι ακριβως το ιδιο μοντελο που αναγραφει?? (πχ εχω CGA5722N/TE k eki auto CGA5720S-TE) (http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Philips/CGA5720S-TE/CGA5720S-TEindex.htm)
μπορω να το χρησιμοπιεισω?

κ αν δν υπαρχει η πορτα που θελω να ανοιξω (του προ δηλ) στην λιστα (που δν ειναι) πως την βρισκω??

κουραστικες αποριες αλλα θελω λυσεις

sorry μαπρας10 αλλα καλυτερα να συνεχισεις την απορια σου στο τεχνικο thread του φορουμ... εδω ειναι μονο για το assasins

και λιιιιγο ορθογραφια δεν βλαπτει :blush:

Mapras10
12-03-2008, 15:13
sorry μαπρας10 αλλα καλυτερα να συνεχισεις την απορια σου στο τεχνικο thread του φορουμ... εδω ειναι μονο για το assasins

και λιιιιγο ορθογραφια δεν βλαπτει :blush:

Αυτο να το παρω φιλικα η να αρχισουμε τσακομους.........??

για το παιχνιδι συμφονω το αλλο τι ηθελες κ το εγραψες??

NonBorn
12-03-2008, 15:56
Ηρεμία... :please2:

XMENSAGIAS
07-04-2008, 19:11
paides exw bgalei oles tis mises pollhs apo to assassin katalavainete ti enow skotosa tous assasination apo oles tis pollhs alla sthn alles mises polois de mporw na paw dokimasa ta panta milhsa se ekeinous pou kryvonte stis polhs kai sou dinou plhrofories de 3erw ti na kanw an 3erei kapoios sa mou pei ti prepei na kanw h an 3erei kamia selida pou na exei odhgo

eyxaristo

greekteo
12-04-2008, 15:05
αυτος ο οδηγος λογικα θα σε βοηθησει που βρηκα αρκει να ξερεις να χειριζεσαι την αγγλικην γλωσσα ;)

Link: http://www.gameintestine.com/guides/assassins-creed-walkthrough/assassins-creed-walkthrough.html

Chill
12-04-2008, 22:38
Αν ασχολείσαι με torrents, υπάρχει και ο οδηγός της prima games σε αυτά και είναι αρκετά καλός.

XMENSAGIAS
16-04-2008, 18:47
paides exw bgaleis oles tis pollhs alla tis mises dld sthn aloi mish polh de mporw na paw exw milhsh se olous einai kaneis pou mporei name voi8isi?

pictorino
26-05-2008, 21:38
σήμερα το παρέλαβα αλλά ας όψεται το gta4 θα μείνει στο κουτάκι του!!

stratisd
26-05-2008, 21:54
paides exw bgaleis oles tis pollhs alla tis mises dld sthn aloi mish polh de mporw na paw exw milhsh se olous einai kaneis pou mporei name voi8isi?
Ψάξε γύρω σου για το ψηλότερο κτήριο που βλέπεις,συνήθως είναι ένα με τετράγωνα παραθυράκια, να είναι κοντά στο άλλο μισό της πόλης που θέλεις να πάς, κοντά στο τείχος ή το ποτάμι δηλαδή, ανέβα επάνω και πήδα απο την άλλη μεριά και θα σου ανοίξει και την υπόλοιπη πόλη.
Είχα κολήσει και εγώ ασε αυτό το σημείο παλιότερα και με βοήθησαν τα παίδιά απο εδώ. :tiphat:

panelix
26-05-2008, 22:41
Αυτο να το παρω φιλικα η να αρχισουμε τσακομους.........??

για το παιχνιδι συμφονω το αλλο τι ηθελες κ το εγραψες??

Siga kale mia paratirisi ekane to paidi :p

SpartanGR
27-05-2008, 13:47
Δεν ηταν παρατηρηση. Ατοπο σχολιο ηταν και εξυπναδα. Εγω δηλαδη που δεν βαζω τονους θα καω στη κολαση; ΕΛΕΟΣ πια μην ασχολειστε με τους αλλους.

panelix
27-05-2008, 15:07
Ama pas esi stin kolasi fantasouego pou grafo kai me greeklish lol (exoume ksefigei, kalitera na svistoun ta askopa posts)

Nightwolf
04-06-2008, 00:21
Ρε παίδες δεν ξέρω τι με έπιασε και ξεκίνησα πάλι το assasin's creed εκεί που το είχα παρατήσει λόγω cod4 το έβαλα πάλι μέσα στο ps3 και ξαφνικά move quele come quele (Eurovision sirusho-Armenia ). Μιλάμε για τρελό κόλλημα, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει πάνω σε μία αποστολή! είμαι στην πόλη του Acre και προσπαθώ να σκοτώσω αυτούς που κυνηγούν τον πληροφοριοδότη μου. Έχω φάει τελείως άκυρο γιατί συνέχεια με ανακαλύπτουν και αντιμετωπίζω ορδές στρατιωτών. κάθε βοήθεια ή hint δεκτή. :tongue: :tongue: :tongue:

desperate_gamer
04-06-2008, 00:28
Να μην κάνεις αυτό το investigation δεν το σκέφτηκες;;; :P

Nightwolf
04-06-2008, 00:31
Εσένα θα σου άρεσε να κάνεις μισές αποστολές στο uncharted ή να μην μαζέψεις όλα τα treasures??? :D

desperate_gamer
04-06-2008, 00:34
Μιλάς με έναν completist, αλλά το Assassin's Creed είναι το μόνο παιχνίδι που πραγματικά ήθελα να τελειώνει όσο πιο γρήγορα γίνεται... Μια συνήθεια είναι όλα :P

Anyway, για το πρόβλημά σου προτείνω να πηγαίνει από τα δοκαράκια και να πετάς μαχαιράκια από ψηλά. :D

Nightwolf
04-06-2008, 00:42
:jiggy::jiggy::jiggy::jiggy: Λες να το κάνω και εγώ αυτό? Αλλά νομίζω.......... είναι βασική αποστολή???
:notsay:

Το δοκίμασα βαράει όλο άκυρα γιατί είναι σε πολυσύχναστο μέρος :ohthedrama: !!

greekteo
04-06-2008, 00:49
Δοκιμασες να "κλειδωσεις" τον εχθρο τον οποιον θες να χτυπησεις?

Nightwolf
04-06-2008, 00:55
Thanks Για την βοήθεια, κάτι θα κάνω μετά από κάμποσες ώρες λιωσίματος

greekteo
04-06-2008, 01:11
χιχι καλη επιτυχια και καλο κουραγιο :rofl: γιατι αυτο το παιχνιδι για μενα θελει και κουραγιο :p

Nightwolf
04-06-2008, 01:16
Βασικά τώρα έτσι όπως είμαι με κόβω για κανένα pes 2008 ψιλό κουράστηκα. Αλλά thanx,... σε έχω χάσει ρε γαμώτο δεν σε βλέπω στο psn τι έχει γίνει??

greekteo
04-06-2008, 01:29
Εε και πολυ αντεξες τοση ωρα με assassins looool ::D:D Δεν με βλεπεις στο psn??? :s Περιεργο.. Εχω και καιρο να το ανοιξω το ps3.. Θα σε κανω add αμα ειναι ;)

personGR
04-06-2008, 12:20
γιατι αυτο το παιχνιδι για μενα θελει και κουραγιο :p

Αυτό το παιχνίδι δε θέλει κουράγιο, θέλει νεύρα και υπομονή...

Nightwolf
04-06-2008, 13:19
παίδες εγώ γουστάρω τρελά τις μάχες και ειδικά με την μικρή λεπίδα. Αλλά όντως θέλει υπομονή

greekteo
04-06-2008, 13:34
Γενικα το assassins σαν παιχνιδι ειναι μοναδικο και παρα πολυ ωραιο αλλα επαναλμβανεται συνεχεια... Δεν εχει ποικιλια, αλλα μονιμως κανεις τρια - τεσσερα πραματα γι αυτο θελει πολυυυυ υπομονη :D:D

tasioskis
04-06-2008, 13:39
Γενικα το assassins σαν παιχνιδι ειναι μοναδικο και παρα πολυ ωραιο αλλα επαναλμβανεται συνεχεια... Δεν εχει ποικιλια, αλλα μονιμως κανεις τρια - τεσσερα πραματα γι αυτο θελει πολυυυυ υπομονη :D:D

αυτο ειναι το κακο....το βαρεθηκα γιατι γινοταν επαναλαμβανομενο......μια μερα το επαιξα και μετα το αφησα να το φαει η σκονη....

ασχετο κωστα αν ο ολυμπιακος παρει το πρωταθλημα αποψε και εχω κεφια κανονισε παρεα στο msn.... χαθηκαμε...

greekteo
04-06-2008, 13:42
ασχετο κωστα αν ο ολυμπιακος παρει το πρωταθλημα αποψε και εχω κεφια κανονισε παρεα στο msn.... χαθηκαμε...

OFFTOPIC
Οσο παρει ο ολυμπιακος το πρωταθλημα αλλο τοσο υπαρχει η μουσικη klp klp :rofl::rofl:

Το παρτακι θα γινει εννοειται.. χρονο να χουμε :)

Nightwolf
04-06-2008, 14:37
looooool πάει η αποστολή την ξεπάστρεψα

Slay
07-07-2008, 00:32
Το νοικιασα και το τελειωσα , πολυ καλο ηταν τελικα, κριμα που δεν ειχα χρονο να μαζεψω ολες τις σημαιες, παντως πολυ καλα γραφικα , πολυ ομορφες οι πολεις ιδιαιτερα η δαμασκος, αλλα το τελος ηταν πολυ κουλο, μαλλον το πανε για συνεχεια, εκτος και αν τελειωνει διαφορετικα αν παρω ολες τις σημαιες.

obione
07-07-2008, 00:51
einai trilogia

greekteo
07-07-2008, 01:55
Τριλογια ειναι??? Αρα εχουμε σιγουρα δυο sequel. Για να δουμε...

desperate_gamer
07-07-2008, 04:04
Το νοικιασα και το τελειωσα , πολυ καλο ηταν τελικα, κριμα που δεν ειχα χρονο να μαζεψω ολες τις σημαιες, παντως πολυ καλα γραφικα , πολυ ομορφες οι πολεις ιδιαιτερα η δαμασκος, αλλα το τελος ηταν πολυ κουλο, μαλλον το πανε για συνεχεια, εκτος και αν τελειωνει διαφορετικα αν παρω ολες τις σημαιες.

οι σημαίες δεν κάνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!

Και ναι, το τέλος κουλό, αλλά θέλουν να το παίξουν sci-fi matrix, και τέτοια. :innocent::p

j0e
10-08-2008, 16:27
αυτο ειναι το κακο....το βαρεθηκα γιατι γινοταν επαναλαμβανομενο......μια μερα το επαιξα και μετα το αφησα να το φαει η σκονη....

mia mera?ego se mia mera to termatisa.se kapia fash ontos ginete epanalamvanomeno alla pros to telos ftiaxnei.

greekteo
10-08-2008, 17:30
χαχαα, χαρα στο κουραγιο σου φιλε. Καλα ποτε προλαβες μεσα σε μια μερα??:eek: Nice;)

j0e
10-08-2008, 20:17
χαχαα, χαρα στο κουραγιο σου φιλε. Καλα ποτε προλαβες μεσα σε μια μερα??:eek: Nice;)

e itan oti eixa parei to ps3 kai htan to proto me toso kala grafika pou epeksa kai to eliosa.Gia thn akriveia mia misi mera to nikiasa savato proi kai kiriaki mesimeri to teliosa.To kako einai oti apo tote ta mona aksiologa games tetiou eidous apo apopsh grafikon pou exo peksei htan polu liga dustuxos(MGS4,Uncharted,Heavenly sword)

greekteo
10-08-2008, 20:28
Ετοιμασου να αγορασεις τωρα απο τελη Σεπτεμβριου και μετα πολλα ωραια καλουδια.:)

georgios
12-08-2008, 19:50
nomizo oti 24 euro ine kali timi ton epomeno mina pu vgenun ta platinum

http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/6123588/Assassin-Creed/Product.html

georgios
26-08-2008, 20:41
thelo tin gnomi sas gia to game pano se sigekrimeno thema, mia pu to xete peksi oloi

to paragila platinum 23 euro apo play. tha vgi se liges meres opote boro akoma na to akiroso. nomizo pantos oti ine kali timi oso ke metrio na ne

me provlimatise omos kapu pu diavasa. oti exi toso kako framerate pu ine ligo diskolo na ginun ta combo

isxii auto? mipos ftiaxtike me to patch? mipos na perimeno otan ksanaparo 360 na to paro eki? exi kanis apopsi?

klepidas
26-08-2008, 20:49
Μια χαρά είναι το παιχνίδι μην ακούς κανέναν τα προβλήματα διορθωθηκαν απλά μετά απο λίγο καταντάει λίγο βαρετό

marzel19
26-08-2008, 20:52
Εγώ προσωπικά δεν παρατήρησα κάποιο τέτοιου είδους πρόβλημα. Άλλωστε το Assassin's Creed έχει εκπληκτικό τεχνικό τομέα. Εγώ ότι παράπονο έχω ακούσει αφορά μάλλον το gameplay το οποίο είναι λίγο επαναλαμβανόμενο. Πάντως μου άρεσε πολύ το παιχνίδι και σε platinum τιμή αξίζει την αγορά.

Υ.Γ. Ως πότε το όνομα του thread θα είναι ανορθόγραφο?

Valkyre
26-08-2008, 21:07
Eγω το νοικιασα και εφτασα μεχρι την 5η ή 6η αποστολη δεν θυμαμαι ακριβως.

Θα πω τα πραγματα οπως εγω τα ειδα και τις δικες μου εντυπωσεις οσον αφορα μονο τον τεχνικο τομεα.

Το framerate ειναι αρκετα κακο.Δεν ειναι unplayable το παιχνιδι σε καμμια περιπτωση , αλλα ωρες ωρες το παιχνιδι "κολαει" ασχημα.

Ενα αλλο σημαντικο θεμα του οπτικου τομεα για εμενα ειναι το πολυ tearing που υπαρχει.Εαν το uncharted ειχε λιγο tearing , εδω τα πραγματα ειναι αρκετα χειροτερα και σε συνδυασμο με το κακο framerate ωρες ωρες ειναι λιγο ασχημα τα πραγματα.

Πιστευω οτι χωρις αυτα τα προβληματα θα ηταν ενας υπεροχος οπτικα τιτλος.Αλλα εγω σιχαινομαι το κακο framrate.Προτιμω ενα παιχνιδι με λιγο χειροτερα γραφικα και καλο framerate , παρα ενα παιχνιδι με τελεια γραφικα και κακο framerate.

Ισως γι αυτο ειμαι τοσο αυστηρος μαζι του.

marzel19
26-08-2008, 22:16
Tearing θυμάμαι ιδιαίτερα όταν ανεβαίνεις σε ψηλά σημεία των πόλεων αλλά, πτώση του framerate ικανή να αποτρέψει τα combos όχι.

Valkyre
26-08-2008, 23:21
Tearing θυμάμαι ιδιαίτερα όταν ανεβαίνεις σε ψηλά σημεία των πόλεων αλλά, πτώση του framerate ικανή να αποτρέψει τα combos όχι.

Ναι ετσι ειναι ιδιως στα ψηλα σημεια ειναι πολυ εντονο.Οχι , οπως ειπα το προβλημα με το framerate δεν κανει unplayable το παιχνιδι , απλα σε αρκετες φασεις ειναι εντονο και το κανει λιγο αντιαισθητικο. ;)

michael92
26-08-2008, 23:23
Μερικές φορές μου κολλάει το Assassins :p Στα κουτουρού ειδικά άμα κατεβάζεις παράλληλα :D Εγώ το παράτησα στο Memory block 4 το βαρέθηκα δεν έχει και trophies :p

Valkyre
26-08-2008, 23:27
Μερικές φορές μου κολλάει το Assassins :p Στα κουτουρού ειδικά άμα κατεβάζεις παράλληλα :D Εγώ το παράτησα στο Memory block 4 το βαρέθηκα δεν έχει και trophies :p

Δυστυχως ειναι πολυ επαναλαμβανομενο οντως.Οτι κανεις στην πρωτη αποστολη , το ιδιο κανεις και στην τελευταια.Απλα εχει εναν τεραστιο κοσμο και το free running ειναι πολυ καλοδουλεμενο.Δυστυχως και παλι ομως , ο κοσμος παρολο που ειναι τεραστιος , δεν εχεις να κανεις τιποτα σε αυτον περα των δολοφονιων και του free running.

jimtaras
26-08-2008, 23:35
Οντως βρε παιδια,πηγα και το νοικιασα και το βαρεθηκα την ιδια μερα:(
Αυτο αν το αγορασεις για να μην το βαρεθεις πρεπει να παιζεις μια πιστα την εβδομαδα!

fiestakias
08-12-2008, 00:18
ρε παιδια μετα την τριτη δολοφονια που παιρνεις τρεις αποστολες μαζι στην δαμασκο ποια ειναι τα τρια investigation που πρεπει να κανεις και που εινα ρε γαμωτο βαρεθηκα να γυρναω γυρω γυρω!!!

nikpel7
17-12-2008, 16:29
Πραγματι το παιχνιδι μετα απο λιγο κατανταει κουραστικο.
Το επαιξα για κανα διμερο αλλα μετα δε μου εκανε αισθηση να το ξαναβαλω...

Et3rn1tyGR
18-12-2008, 00:11
ρε παιδια μετα την τριτη δολοφονια που παιρνεις τρεις αποστολες μαζι στην δαμασκο ποια ειναι τα τρια investigation που πρεπει να κανεις και που εινα ρε γαμωτο βαρεθηκα να γυρναω γυρω γυρω!!!

Για δες εδω μπας και βοηθηθεις http://www.gamespot.com/features/6182618/p-7.html

dimostenhs
18-12-2008, 18:22
Οχι το παιχνιδι ειναι βαρετο....ολο τα ιδια και τα ιδια

dimostenhs
18-12-2008, 18:23
Α μονο οταν πας να το τερματισεις γινεται λιγο ενδιαφερον που εχει δεκαδες να σκοτωσεις...και πραγματικα το ευχαριστιεσαι!

FunkyCobra
18-12-2008, 22:09
μουφα...πολυ βαρετο

euromaster
20-12-2008, 21:24
εε οχι και μουφα.. πολυ καλο αλλα πολυ μικρο μου φανηκε εμενα... ελπιζω να βγει και 2ο

overclocker
20-12-2008, 23:45
Μπορεί να μην ήταν τέλειο αλλά μούφα δεν θα το χαρακτήριζα γιατί το αδικεί. Υπερτιμημένο ίσως. Το 2ο μέρος ετοιμάζετε, αλλωστε από την αρχή δήλωσαν ότι θα είναι τριλογία όπως τα προηγούμενα Prince Of Persia.

j0e
21-12-2008, 12:48
Pisteuo oti mono to scenario itan moufa. An ftiaksoun to scenario tote tha ta spaei to pexnidi giati exei ola ta alla prosonta.

pictorino
21-12-2008, 13:03
Το σενάριο όντως δεν κόλλαγε,αν θέλουν επιτυχία με το 2ο μέρος πρέπει να είναι πολύ διαφορετικό από το πρώτο και με νέες,πρωτότυπες αποστολές

desperate_gamer
21-12-2008, 18:59
Για μένα το σενάριο ήταν το μόνο που με κράτησε στο παιχνίδι και αυτό που με κάνει να περιμένω το 2ο.

Πολύ "Dan Brown" αλλά μ' αρέσει!

Zeichef
21-12-2008, 20:53
Desperate, file m' afto pou eipes, se paradexomai...
Einai dynaton re paidia na sas fanike afto to senario moufa??
Oi synomosies pou anaferontai sto paixnidi (me plagio tropo vevaia, vlepe symvola sto telos paixndiou) einai apta pio polysyzitimena 8emata!
Ektos an den exete idea apo ola afta pou anaferei to paixnidi tote ntaks ti na po.
Opoios mperdeytike me to ending tou paixnidiou mporei na dei to parakato video pou perigrafei me leptomeries ta panta. Poly kalo video!
YouTube - Assassin's Creed Secrets Solved!

touristas
21-12-2008, 20:55
ela nte.ennoeitai kai mena i ploki itan pou me kratise sto paignidi mexri telous.apla teleia!!!perimeno me anipomonisia to 2

geodlord7
21-12-2008, 21:31
To σεναριο ηταν εκπληκτικο και οπως ειπε και ο desperate, ηταν αυτο που σου κινουσε το ενδιαφερον να το παιξεις μεχρι το τελος.....

Βεβαια εμενα μαρεσαν παρα πολυ τα γραφικα, τα τοπια, το gameplay!!!Ενταξει καταντησε βαρετο στο τελος αλλα οχι και ανηποφορο!!!

Ειδικα στο 2 αν προσθεσουν 4-5 παραπανω πραγματα στο gameplay θα γινει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!

WolfRathmA
22-12-2008, 04:53
Εμενα παντος η ιστορια του παιχνιδιου δε μου αρεσε καθολου.
Ειδικα εκει περα που βγαινεις απο το μηχανιμα, πας για υπνο, ξαναμπαινεις στο μηχανιμα κτλ... Τι τα θελαν αυτα; Δε μπορουσαν να μην υπηρχαν; Τεσπα :p

TopGunZ
22-12-2008, 16:20
Κι όμως η ιστορία του είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και παίζουν μεγάλο ρόλο οι σκηνές στο εργαστήριο ειδικά αν έχεις κλέψει και την πένα-κλειδί του μάστορη. Αν διαβάσεις όλους τους υπολογιστές το τι λένε, θα πάθεις πλάκα. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα τρελό συνονθύλευμα των μεγαλυτέρων conspiracy theories της ιστορίας!

Babis_ECE
22-12-2008, 16:37
Παιδιά το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό, το έχω παίξει στον υπολογιστή, όχι στο PS3, μετά από πολλλά σχόλια που άκουσα για αυτό, και ειδικά το Story είναι εξαιρετικό.
Δεν το έχω τερματίσει οπότε δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά από την επαφή μου μαζί του μόνο ικανοποιημένος έμεινα.
Περιμένοντας το 2..!

Zeichef
22-12-2008, 21:01
Κι όμως η ιστορία του είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και παίζουν μεγάλο ρόλο οι σκηνές στο εργαστήριο ειδικά αν έχεις κλέψει και την πένα-κλειδί του μάστορη. Αν διαβάσεις όλους τους υπολογιστές το τι λένε, θα πάθεις πλάκα. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα τρελό συνονθύλευμα των μεγαλυτέρων conspiracy theories της ιστορίας!
:tiphat:Nomizo oti aftos einai o kalyteros orismos gia na eksigisei kapoios peri tinos prokeite to story tou Assassin's Creed. Mpravo!:1appl::1appl:

TopGunZ
23-12-2008, 11:10
Επειδή πιθανώς να υπάρχουν κάποια σπόιλερ:
Μα μιλάμε ότι έχει βάλει μέσα θρησκείες, Ναίτες, το Άγιο Δισκοπότηρο, το συμβάν στην Τουγκούσκα στην Αλάσκα, το 2012 των Μάγιας, τρελά σκηνικά! Και αν δείτε τις εκτιμήσεις των φανς για το τι συμβαίνει πραγματικά παρακάτω θα δείτε τρελές απόψεις, αρκεί να δείτε όλα τα στοιχεία στον τερματισμό του παιχνιδιού για να καταλάβετε!

Oυσιαστικά πρόκειται για την αναζήτηση μιας μεγάλης παρασκηνιακής ομάδας για πανίσχυρα κειμήλια που θα τους δώσουν την ευκαιρία να καταλάβουν τον κόσμο με ορίζοντα το Δεκέμβρη του 2012 και τη δράση μιας "αντιστασιακής" ομάδας που προσαθεί να τους αποτρέψει.

Τώρα, αυτό που μένει είναι να δούμε αν και τα υπόλοιπα της σειράς, ΑΝ φιλοτιμηθούν να τα βγάλουν, θα έχει κι άλλους τέτοιους ανθρώπους που γυρνάνε σε παλιότερες εποχές σε προγόνους τους (Αμερικάνικη Επανάσταση, Σογκούν, Αζτέκοι και Ισπανοί? έχει ψωμί η υπόθεση) ή αν θα πάει ο πρωταγωνιστής του 1 στη σύγχρονη εποχή να τους ξηγήσει το όνειρο.

Υπάρχουν αναφορές σε διάφορα γνωστά κειμήλια, ας πούμε η Λόγχη του Πεπρωμένου (η λόγχη με την οποία τρύπησαν το Χριστό) θεωρείται μεγάλο όπλο που ευθύνεται για την έκρηξη στην Τουγκούσκα, το Άγιο Δισκοπότηρο θεωρείται μηδαμινής αξίας, το οποίο όμως ίσως αποτελέσει το κλειδί για τον ήρωα να τους αντιπαραταχθεί!

Παίζει πολύ πράγμα!

Enas
31-12-2008, 13:25
Όταν ήμουν αναγκασμένος να ξανακάνω τα ίδια για πέμπτη φορά δεν άντεξα άλλο και τα παράτησα. Πέρα από τα ωραία τοπία και γραφικά το παιχνίδι δεν έχει τιποτε άλλο. Προτμώ prince of percia.Και ακόμα και όταν ανεβαίνεις στους πύργους και κοιτάς κάτω την πόλη είναι πολύ ωραίο τις πρώτες δέκα φορές, μετά την τριακοστή όμως... Θα μπορούσε να ήταν πολύ ωραίο αν είχε 2-3 πίστες αλλά τότε όλοι θα το κατηγορούσαν ότι είναι πολύ μικρό.

j0e
01-01-2009, 20:37
Όταν ήμουν αναγκασμένος να ξανακάνω τα ίδια για πέμπτη φορά δεν άντεξα άλλο και τα παράτησα. Πέρα από τα ωραία τοπία και γραφικά το παιχνίδι δεν έχει τιποτε άλλο. Προτμώ prince of percia.Και ακόμα και όταν ανεβαίνεις στους πύργους και κοιτάς κάτω την πόλη είναι πολύ ωραίο τις πρώτες δέκα φορές, μετά την τριακοστή όμως... Θα μπορούσε να ήταν πολύ ωραίο αν είχε 2-3 πίστες αλλά τότε όλοι θα το κατηγορούσαν ότι είναι πολύ μικρό.

Meta thn pempti apostolh allazei to scenario ginete pio kalo stamatan oi apostoles.

Zeichef
01-01-2009, 21:56
^^ LOL

redismagik
24-01-2009, 01:36
ki gia mena itan vareto apo kapoio simio ki meta.sto telos egine ki tromera diskolo se simio na to paratiso kamia dio pistes prin apo to telos.afou oi telikes maxes den eixan na kaneis tpt kaiosnourgio ektos apo to na skotoneis perisoterous exthrous!apo optikis pleuras ki atmosferas itan apsogo.rezoume pantos eine oti de prokite na to janadokimaso!

atomsk
26-01-2009, 01:16
Δεν μας άρεσε το assasin's creed που ουσιαστικά ήταν κάτι καινούργιο αλλά περιμένουμε πως και πώς άλλο ένα fps το οποίο στη τελική δεν διαφέρει σε τίποτα απο όλα τα άλλα (τουλάχιστον έτσι φαίνεται) και είμαστε βέβαια 100% σίγουροι ότι θα μας αρέσει (και θα πούμε και ένα τραγούδι) ...Τι να πει κανείς :paperbag:

Προσωπικά νομίζω πως το assasin's creed ήταν ένας απο τους καλύτερους τίτλους που έπαιξα τα τελευταία χρόνια και δεν μιλάω μόνο για κονσόλες. Μακάρι να έβγαιναν και άλλοι με το ίδιο μεράκι να φτιάξουν τέτοια παιχνίδια...αλλά όχι, ας προτιμήσουμε την εύκολη λύση, fps και άγιος ο Θεός.

Valkyre
26-01-2009, 03:23
Δεν μας άρεσε το assasin's creed που ουσιαστικά ήταν κάτι καινούργιο αλλά περιμένουμε πως και πώς άλλο ένα fps το οποίο στη τελική δεν διαφέρει σε τίποτα απο όλα τα άλλα (τουλάχιστον έτσι φαίνεται) και είμαστε βέβαια 100% σίγουροι ότι θα μας αρέσει (και θα πούμε και ένα τραγούδι) ...Τι να πει κανείς :paperbag:

Προσωπικά νομίζω πως το assasin's creed ήταν ένας απο τους καλύτερους τίτλους που έπαιξα τα τελευταία χρόνια και δεν μιλάω μόνο για κονσόλες. Μακάρι να έβγαιναν και άλλοι με το ίδιο μεράκι να φτιάξουν τέτοια παιχνίδια...αλλά όχι, ας προτιμήσουμε την εύκολη λύση, fps και άγιος ο Θεός.

Τι τι να πει κανεις?Γιατι μας θεωρεις τοσο παραλογους?Το παιχνιδι μπορει να βασιζοταν σε μια καλη ιδεα , η εκτελεση του ομως ηταν επιεικως (για να μην πω κατι πιο χοντρο) απαραδεκτη με κεφαλαια γραμματα.Οκ εσενα σου αρεσε , και σε καποιους αλλους επισης.Δεκτο και σεβαστο.Οχι ομως να θεωρουμε εγω παραλογος που η καθε αποστολη ηταν ΚΑΡΜΠΟΝ ιδια με την επομενη , με την μοναδικη διαφορα οτι το μοντελο του χαρακτηρα που επρεπε να δολοφονησεις ηταν διαφορετικο...

Και δεν εχει σχεση το "FPS και αγιος ο Θεος" εχουν βγει μακραν πιο πρωτοτυποι και πιο καλα εκτελεσμενοι τιτλοι σε αυτο το gen.Αν εσυ θεωρεις οτι το assassin creed ηταν το αγιο δισκοποτηρο της πρωτοτυπιας σε αυτο το gen τοτε οκ το δεχομαι , αλλα ταυτοχρονα διαφωνω καθετα.

Το παιχνιδι ηταν απλως συνοθυλευμα ιδεων απο αλλα παιχνιδια.Και ναι , ακομα και καποια FPS (τα οποια και εγω εχω βαρεθει) ηταν πολυ πιο πρωτοτυπα και καλοδουλεμενα απο το assassin's creed.

Να υποστηριζετε την αποψη σας , οχι ομως να την παρουσιαζετε με τετοιο τροπο , οπου οσοι διαφωνουμε ειμαστε τιποτα παραλογοι "καμμενοι shooterαδες"...

atomsk
26-01-2009, 10:20
Τι τι να πει κανεις?Γιατι μας θεωρεις τοσο παραλογους?Το παιχνιδι μπορει να βασιζοταν σε μια καλη ιδεα , η εκτελεση του ομως ηταν επιεικως (για να μην πω κατι πιο χοντρο) απαραδεκτη με κεφαλαια γραμματα.Οκ εσενα σου αρεσε , και σε καποιους αλλους επισης.Δεκτο και σεβαστο.Οχι ομως να θεωρουμε εγω παραλογος που η καθε αποστολη ηταν ΚΑΡΜΠΟΝ ιδια με την επομενη , με την μοναδικη διαφορα οτι το μοντελο του χαρακτηρα που επρεπε να δολοφονησεις ηταν διαφορετικο...

Και δεν εχει σχεση το "FPS και αγιος ο Θεος" εχουν βγει μακραν πιο πρωτοτυποι και πιο καλα εκτελεσμενοι τιτλοι σε αυτο το gen.Αν εσυ θεωρεις οτι το assassin creed ηταν το αγιο δισκοποτηρο της πρωτοτυπιας σε αυτο το gen τοτε οκ το δεχομαι , αλλα ταυτοχρονα διαφωνω καθετα.

Το παιχνιδι ηταν απλως συνοθυλευμα ιδεων απο αλλα παιχνιδια.Και ναι , ακομα και καποια FPS (τα οποια και εγω εχω βαρεθει) ηταν πολυ πιο πρωτοτυπα και καλοδουλεμενα απο το assassin's creed.

Να υποστηριζετε την αποψη σας , οχι ομως να την παρουσιαζετε με τετοιο τροπο , οπου οσοι διαφωνουμε ειμαστε τιποτα παραλογοι "καμμενοι shooterαδες"...

Βασικά παιχνίδι σαν το AC δεν είχε ξαναβγεί. Το γεγονός ότι σχεδίασαν τις πόλεις όπως τις σχεδίασαν, ότι σου έδωσαν όλη αυτη την ελευθερία κίνησης και επίσης είχαν και μια αρκετά ενδιαφέρον ιστορία, εμένα μου αρκεί για να το χαρακτηρίσω πολύ καλό τίτλο. Απο την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή που έπαιζα το ευχαριστιόμουν και λυπήθηκα όταν τελείωσε και μάλιστα το έβαλα απο την αρχή για να κάνω περισσότερη εξερεύνιση στις πόλεις.

Τα FPS τα ανέφερα σαν παράδειγμα γιατί δε μπορώ να καταλάβω πως γίνετε να είμαστε ενθουσιασμένοι συνέχεια για το X FPS που βγαίνει που στη τελική μπορεί να είναι και πατάτα (βλ. Haze) ενώ παιχνίδια που πραγματικά πάνε ένα βήμα μπροστά το gaming τα θάβουμε γιατί είναι και καλά βαρετά. Δεν καταλαβαίνω, γιατί είναι βαρετό; Επειδή δεν έχει alien και laser ; Δηλαδή τι παραπάνω θα έπρεπε να κάνεις στο AC; Ίσως να είχε και άλλους τρόπους να δολοφονήσεις ή να κρυφτείς, αλλά γι'αυτό υπάρχουν και οι συνέχειες. Όταν θα βγεί το Infamous θα το συγκρίνουν με το prince of persia το GTA ή το Assasin's creed ...μήπως το AC αποτέλεσε αφορμή για να εξελιχτούν τέτοιου είδους παιχνίδια σε open world action games που έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων; Το AC το θεωρώ το ίδιο αδικημένο με παιχνίδια όπως το Undying και νομίζω πως είναι θύμα της μαζοποίησης που καλά κρατεί στον χώρο των videgames.

Valkyre
26-01-2009, 11:59
Βασικά παιχνίδι σαν το AC δεν είχε ξαναβγεί. Το γεγονός ότι σχεδίασαν τις πόλεις όπως τις σχεδίασαν, ότι σου έδωσαν όλη αυτη την ελευθερία κίνησης και επίσης είχαν και μια αρκετά ενδιαφέρον ιστορία, εμένα μου αρκεί για να το χαρακτηρίσω πολύ καλό τίτλο. Απο την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή που έπαιζα το ευχαριστιόμουν και λυπήθηκα όταν τελείωσε και μάλιστα το έβαλα απο την αρχή για να κάνω περισσότερη εξερεύνιση στις πόλεις.

Τα FPS τα ανέφερα σαν παράδειγμα γιατί δε μπορώ να καταλάβω πως γίνετε να είμαστε ενθουσιασμένοι συνέχεια για το X FPS που βγαίνει που στη τελική μπορεί να είναι και πατάτα (βλ. Haze) ενώ παιχνίδια που πραγματικά πάνε ένα βήμα μπροστά το gaming τα θάβουμε γιατί είναι και καλά βαρετά. Δεν καταλαβαίνω, γιατί είναι βαρετό; Επειδή δεν έχει alien και laser ; Δηλαδή τι παραπάνω θα έπρεπε να κάνεις στο AC; Ίσως να είχε και άλλους τρόπους να δολοφονήσεις ή να κρυφτείς, αλλά γι'αυτό υπάρχουν και οι συνέχειες. Όταν θα βγεί το Infamous θα το συγκρίνουν με το prince of persia το GTA ή το Assasin's creed ...μήπως το AC αποτέλεσε αφορμή για να εξελιχτούν τέτοιου είδους παιχνίδια σε open world action games που έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων; Το AC το θεωρώ το ίδιο αδικημένο με παιχνίδια όπως το Undying και νομίζω πως είναι θύμα της μαζοποίησης που καλά κρατεί στον χώρο των videgames.

Ενω θα βρεις πολλα ποστ μου που θα συμφωνουν και μαλιστα εχουν πανω κατω το ιδιο νοημα με το δικο σου , στο εν λογω παιχνιδι νομιζω εισαι λιγακι too much (χωρις παρεξηγηση , σεβομαι οπως παντα την αποψη σου).

Λες οτι το Infamous εχει σαφεις επιρροες απο αλλα παιχνιδια , το οποιο ειναι πολυ σωστο.Το ιδιο ομως και το Assassins Creed.Αν καποιος ηθελε να πει τι εστι assassins creed θα ελεγε οτι επιρεαζεται απο stealth παιχνιδια οπως MGS,Tenchu και απο sandbox παιχνιδια οπως GTA,Saints Row.Αυτο ηταν το AC.Με την μονη διαφορα οτι ουτε ποικιλια στον τροπο δολοφονιας υπηρχε , ουτε ποικιλια στις αποστολες και το κυριοτερο , εφτιαξαν εναν τεραστιο και πολυ ομορφο κοσμο ομολογουμενως , αλλα χωρις καμμια , μα καμμια διαδραστικοτητα με αυτον τον κοσμο.Θα μπορουσες να ειχες τοσα πραγματα να κανεις και ομως ο κοσμος μοιαζει αψυχος.

Πρωτοτυπησε σε αρκετα σημεια , αλλα δεν δοθηκε η προσοχη που επρεπε.Και αυτο δεν το λεει ενας-δυο ανθρωποι , το λεει η συντριπτικη πλειοψηφια.

Και πιστευω οτι δεν πρεπει να γενικευουμε και να λεμε οτι "περιμενουμε το ταδε FPS που θα ειναι και πατατα" , ναι εχω και εγω σκυλοβαρεθει τα FPS που γινεται χαμος απο αυτα τελευταια.Το εχω πει απειρες φορες εδω μεσα.Οχι ομως οτι ενα FPS μεσα απο τον σωρο των FPS δεν αξιζει να το περιμενεις και δεν μπορει να πρωτοτυπησει.Και το Bioshock FPS ηταν αλλα καμμια σχεση με τα υπολοιπα.Και το ΚΖ2 hardcore fps ειναι , αλλα σε καμμια περιπτωση δεν το συγκρινεις με ενα FPS σαν το Haze.Ειναι κατι ξεχωριστο , και πρωτοτυπει με τον τροπο του σε πολλα σημεια.Ειναι ενα διαμαντι της σημερινης τεχνολογιας.

Τα FPS απλα και δυστυχως , εχουν γινει υπερβολικα πολλα σε αριθμο.Και μαζι με ολα τα μπαζα FPS που βγαινουν , περνει η μπαλα και τα αξιολογα.Οχι ομως οτι δεν μπορουν να πρωτοτυπησουν και να σηκωσουν βλεφαρα.

Exoskeletor
01-02-2009, 10:13
kai oles aytes oi sizitisis gia ena interactive documentary :D

Enas
08-02-2009, 20:46
Μετά την τέταρτη δολοφονία δεν παλεύεται τουλάχιστο ας ήταν σύντομο. καλύτερο απο το να νομίζεις ότι σε κάθε πίστα το ξαναπαίζεις από την αρχή. Αλήθεια πόσες είναι όλες οι δολοφονείες;

Heatspreader
04-03-2010, 00:52
Το είχα βάλει στο PC όταν είχε βγει.
Δεν μου άρεσε καθόλου. Με κούρασε ο χειρισμός με το πληκτρολόγιο και φυσικά με το Gamepad δεν μπορούσαν α παίξω γιατί δεν ήξερα ποια κουμπιά μου λέει να τα πατήσω κάθε φορά.

Το έβαλα στο Playstation 3 χθες για πρώτη φορά από τότε.
Προσπαθώ να του δώσω μία ευκαιρία ακόμη...

Το έχω φτάσει μέχρι εκεί που μπαίνεις στη Τούρκικη πόλη.
Από ότι έχω καταλάβει το παιχνίδι που κάνεις είναι Free. Διαλέγεις κάθε φορά που θες να πας σαν το GTA κάτι.

Θα προσπαθήσω να το συνεχίσω...

gdskate
04-03-2010, 09:22
Είσαι ακόμα αρχή.
Έχεις πολλές δολοφονίες ακόμα και πολύ εξερεύνηση να κάνεις.... :P
Καλό είναι!

maick
18-03-2010, 13:10
Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να σεβεται τη γνώμη του άλλου. Τώρα για να πω και τη δικιά μου , εμένα μου άρεσε σαν παιχνίδι. Δεν το ΄χω τερματίσει αλλά το έχω φτάσει αρκετά μακριά για να συμφωνήσω μ'αυτούς που λένε ότι επαναλαμβάνετε. Πάντως μου αρέσει και είμαι περίεργος να δω τι γίνετε στο τέλος.

gdskate
18-03-2010, 14:14
Έχει καλή ιστορία. Αλλά το 2 έχει ακόμα πιο απίστευτη εξέλιξη στην ιστορία του!!!!!

xar
26-01-2011, 20:10
sorry για το ξεθαψιμο ρε παιδια αλλα θα με τρελανει!! τελειωνει το mission 1 δηλαδη εκει που σκαρφαλωνω εναν τοιχο και δεν με βγαζει στο mission 2 αλλα σε ενα μερος σαν εκεινο στην αρχη οπου μαθαινα τα κουμπια. περιτρυγιριζω απο δω και απο εκει και σε καποια φαση κολλαει. γιατι το κανει αυτο;;;

εδω στο τελος του video μολις φτανω με βγαζει εκει περα και οχι στο περιβαλλον του mission 2.....

http://www.youtube.com/watch?v=mDzw25YrBa8

xar
27-01-2011, 00:36
anyone????

Valkyre
27-01-2011, 10:41
Φιλε εχει περασει τοσος καιρος που πραγματικα δυσκολο να θυμηθω... μηπως ειναι καποιο bug?

xar
27-01-2011, 11:59
Φιλε εχει περασει τοσος καιρος που πραγματικα δυσκολο να θυμηθω... μηπως ειναι καποιο bug?

νομιζω οτι το δισκακι ειναι ελαττωματικο! κατεβασα κατι save files επαιξα κανενα 5λεπτο το memory block 2 και μετα μου εβγαλε ενα μηνυμα για damage στο cd.

Valkyre
27-01-2011, 12:02
Mην το ρισκαρεις τοτε και παθει τιποτα το laser του Blu Ray!

nikos_chalandri
30-01-2011, 05:13
Παιδιιααα αν δεν εχω παιξει το 1 μπορω να μπω στο2 κατευθειαν ??????????

Ezio
30-01-2011, 08:18
Παιδιιααα αν δεν εχω παιξει το 1 μπορω να μπω στο2 κατευθειαν ??????????

Αν παίξεις το 1 θα ξέρεις καλύτερα τους χαρακτήρες, αλλά μπορείς και να διαβάσεις την ιστορία του 1 για να μην κάνεις τις επαναλαμβανόμενες αποστολές.

Valkyre
31-01-2011, 14:31
Το Assassins Creed θεωρω οτι ειναι μια σειρα που πρεπει απαραιτητα να ξερεις τι συμβαινει, αν οχι να παιξεις το παιχνιδι τουλαχιστον να διαβασεις τι εχει γινει. Ειναι μια πολυ εντυπωσιακη και πολυπλοκη ιστορια που αν πας κατευθειαν στο δευτερο, θεωρω αδυνατον να βγαλεις νοημα και να μην σε μπερδεψει εντελως.

Valkyre
21-02-2011, 16:25
εβαλες την λεξη υπευθυνα και τωρα φοβαμαι να απαντησω....εχω το παιχνιδι αλλα δεν θυμαμαι...8 το βραδυ θα μπορουσα να σου απαντησω υπευθυνα, τωρα οχι :(

Valkyre
22-02-2011, 10:32
Λοιπον το κοιταξα εχθες. Οντως το κουτι λεει pro logic, κατι που μου εκανε τρομερη εντυπωση καθως το μονο παιχνιδι που θυμαμαι οτι ειχα βαλει στο PS3 μου και δεν ειχε 5.1 ηχο (και το καταλαβα ευθυς εξαρχης γι αυτο και ξενερωσα τοσο που θα το θυμαμαι για πολυ καιρο) ηταν το enslaved.

Εβαλα λοιπον το παιχνιδι και ο ηχος που βγαζει ειναι 5.1 , ο ενισχυτης το εμφανιζει κανονικα ως 5.1 . Αν ειναι pro logic το δειχνει αλλιως. Δεν ξερω εαν προκειται για missprint στο εξωφυλλο ή εαν με κανα patch εβαλαν παλι/ξεκλειδωσαν 5.1 ηχο.

meniostsaparas6
28-04-2011, 16:46
ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ Κ ΓΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΒΟΛΤΑ Κ ΤΙΣ 3 ΠΟΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ?ΤΡΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ?

volyros
13-07-2011, 02:07
παιδια μια βοηθεια αν καποιος ξερει μολις σκοτωσα τον robert (9η δολοφονια) και γυρισα στο εργαστηριο οπου τους την εχουν πεσει οι ασσασινοι.και ετοιμαζομαι να κοιμηθω.εχω ακουσει οτι πρεπει να κλεψεις τον στυλο του γιατρου για να ξεκλειδωσεις κατι στο τελος.ποτε το κανεις αυτο;;;εκει που ειμαι τωρα το κανεις;;;μολις ξυπνησει δηλαδη παλι;;και πως ακριβως το κανεις;;εχω διαβασει κατι για την ωρα που κοιταζει στο παραθυρο ισχυει;και με ποιο κουμπι το κανεις;σου βγαζει να κανεις interact;;ξερω οτι εχει περασει καιρος απο οταν βγηκε αλλα αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα ειμαι ευγνωμων.

Ezio
13-07-2011, 13:29
Δεν θυμάμαι μετά από ποια δολοφονία το κάνεις, αλλά όταν βρίσκεται στο παράθυρο και κοιτάει έξω, θα πας από πίσω του και θα του κλέψεις το στυλό. Νομίζω ότι όταν τον πλησιάσεις αρκετά θα σου πει τι να πατήσεις.

volyros
13-07-2011, 13:37
ρΔεν θυμάμαι μετά από ποια δολοφονία το κάνεις, αλλά όταν βρίσκεται στο παράθυρο και κοιτάει έξω, θα πας από πίσω του και θα του κλέψεις το στυλό. Νομίζω ότι όταν τον πλησιάσεις αρκετά θα σου πει τι να πατήσεις.
αν ειναι ετσι την βαψαμε γιατι θυμαμαι ηδη μια φορα που κοιτουσε εξω απο το παραθυρο οποτε μαλλον i missed the spot.τουλαχιστον μηπως ξερεις κανα καλο site η βιντεο με το ending;

Ezio
13-07-2011, 13:44
Δεν χρειάζεσαι το στυλό για το ending. Απλά με το στυλό νομίζω ότι ξεκλειδώνεις κάποια παραπάνω μηνύματα στον υπολογιστή. Στο youtube γράψε assassin's creed 1 ending και πιστεύω ότι θα σου βγάλει κάποια βίντεο για το τέλος του παιχνιδιού.

volyros
17-07-2011, 13:00
καλημερα.τερματισα και εγω το παιχνιδι και εμεινα μακακας!!ειδικα στο τελος οταν εχεις κλεψει τον στυλο του δοκτορα και διαβαζεις τα mails στα computers δεν το πιστευα!!το καλυτερο σεναριο που εχω παιξει.
εκατσα και διαβασα ολο το thread και απογοητευτηκα που δεν αρεσε σε πολλους απο δω.εγω το επαιξα το 2011 και επαθα πλακα και μου φανηκε πολυ περιεργο που σε καποιους εν ετοι 2007 δεν αρεσε.

ενταξει δεν λεω τεχνικα προβληματα ειχε αλλα wtf παλια παιζαμε σε 32bites κονσολες και ευχαριστιομασταν το gaming τωρα το γεγονος οτι εχει εξελιχθει τοσο το gaming ειναι και ευχη και καταρα.

βγαινει ενα παιχνιδι και δεν ασχολουμαστε με το ποσο μας διασκεδαζει αλλα ασχολουμαστε με το ποσα πολυγωνα εχει και αν εχει tearing και jaggies!!προσοχη δεν λεω να ειναι unplayable,αλλα αν ο τιτλος εχει πραγματα να πει δεν θα τον παρατησω -οπως πολλοι το assassins creed-επειδη εχει λιγο frame drop!!

οσο για το οτι ηταν επαναλαμβανομενο εμενα προσωπικα δεν με πειραξε καθολου.εγω ηθελα να κανω τις 9 δολοφονιες για να δω το τελος!αυτος ηταν ο στοχος μου!και το τελειωσα μεσα σε 3 μερες!οχι γιατι ακουσα οτι ειναι και μεγαλο!!

τεσπα εγω ενα εχω να πω οσοι δεν το τελειωσατε απλα ΧΑΣΑΤΕ:P

tnf50
17-07-2011, 15:36
καλημερα.τερματισα και εγω το παιχνιδι και εμεινα μακακας!!ειδικα στο τελος οταν εχεις κλεψει τον στυλο του δοκτορα και διαβαζεις τα mails στα computers δεν το πιστευα!!το καλυτερο σεναριο που εχω παιξει.
εκατσα και διαβασα ολο το thread και απογοητευτηκα που δεν αρεσε σε πολλους απο δω.εγω το επαιξα το 2011 και επαθα πλακα και μου φανηκε πολυ περιεργο που σε καποιους εν ετοι 2007 δεν αρεσε.

ενταξει δεν λεω τεχνικα προβληματα ειχε αλλα wtf παλια παιζαμε σε 32bites κονσολες και ευχαριστιομασταν το gaming τωρα το γεγονος οτι εχει εξελιχθει τοσο το gaming ειναι και ευχη και καταρα.

βγαινει ενα παιχνιδι και δεν ασχολουμαστε με το ποσο μας διασκεδαζει αλλα ασχολουμαστε με το ποσα πολυγωνα εχει και αν εχει tearing και jaggies!!προσοχη δεν λεω να ειναι unplayable,αλλα αν ο τιτλος εχει πραγματα να πει δεν θα τον παρατησω -οπως πολλοι το assassins creed-επειδη εχει λιγο frame drop!!

οσο για το οτι ηταν επαναλαμβανομενο εμενα προσωπικα δεν με πειραξε καθολου.εγω ηθελα να κανω τις 9 δολοφονιες για να δω το τελος!αυτος ηταν ο στοχος μου!και το τελειωσα μεσα σε 3 μερες!οχι γιατι ακουσα οτι ειναι και μεγαλο!!

τεσπα εγω ενα εχω να πω οσοι δεν το τελειωσατε απλα ΧΑΣΑΤΕ:P

Ευτυχως υπαρχουν gamers σαν εσενα που βαζουν τη διασκεδαση πανω απο τα γραφικα. +ρεπ:f045:

Vicarious
27-07-2011, 11:03
φίλε volyros και που να δεις το 2...

Ακόμα καλύτερο και καθόλου βαρετό!
Εκεί να δεις σενάριο και τέλος..

Εγώ έχω πιάσει τώρα το Brotherhood αλλά λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω να το ευχαριστηθώ.. Έχω κάνει 4-5 αποστολές.