PDA

View Full Version : Grand Theft Auto IV

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

Cayman S
02-04-2010, 18:58
Παιδια θυμηστε μου γιατι λεω και εγω να το ξανααρχισω τι επιλογες εχουμε στο story?Και τι γινεται με τα credits που ρωτησαν και αλλοι πιο πανω.

indikos001
07-06-2010, 12:35
εχω κολλησει στο σημειο που εχουν απαγαγει τον roman στον 2ο οροφο της αποθηκης.ενω τους καθαριζω ολους και φτανω εκει μου λεει use free aim για να σκοτωσεις τον απαγωγεα.

πριν ομως προλαβω να κανω κατι αυτος σκοτωνει τον roman!!!
το δοκιμασα πανω απο 4 φορες και ειναι κουραστικο πλεον.

μπορειτε να μου εξηγεισετε τι ειναι αυτο το free aim kai pos leitoyrgei??

Zeichef
07-06-2010, 14:02
Βαλε το post σου σε SPOILER γρηγορα ομως...

Free Aim ειναι να σημαδεψεις "με το χερι" που λεμε και οχι αυτοματα αυτο σημαινει οτι στην προκειμενη περιπτωση πρεπει να πας για Headshot (βολη στο δοξα πατρι).

indikos001
07-06-2010, 15:34
Βαλε το post σου σε SPOILER γρηγορα ομως...

Free Aim ειναι να σημαδεψεις "με το χερι" που λεμε και οχι αυτοματα αυτο σημαινει οτι στην προκειμενη περιπτωση πρεπει να πας για Headshot (βολη στο δοξα πατρι).

ok.θα το προσπαθησω .τον σκοτωνει πολυ γρηγορα ομως

Johnny1981
22-06-2010, 19:54
Ενταξει δεν την παλευω. Το παραταω το παιχνιδακι. Ειπαμε να μην ειναι την πλακας αλλα αυτοι τα εχουν βαλει για να με βασανισουνε. Εχω παει και καλα να παρω πισω την κοκα και οταν παω να φυγω μου την πεφτουνε πενηντα μπατσοι και με σκοτωνουνε αμεσως και τις λιγες φορες που τα καταφερνω να φυγω εχω τρια αστερακια και δεν ξεφευγω με την καμια. Το εχω παιξει εικοσι φορες. Ελεος δηλαδη. Rockstar πάρε τα !* μου. Και φυσικα ουτε Red Dead Redemption ουτε Mafia II. Αι σιχτηρ δηλαδη.

ilias78
22-06-2010, 23:56
Ενταξει δεν την παλευω. Το παραταω το παιχνιδακι. Ειπαμε να μην ειναι την πλακας αλλα αυτοι τα εχουν βαλει για να με βασανισουνε. Εχω παει και καλα να παρω πισω την κοκα και οταν παω να φυγω μου την πεφτουνε πενηντα μπατσοι και με σκοτωνουνε αμεσως και τις λιγες φορες που τα καταφερνω να φυγω εχω τρια αστερακια και δεν ξεφευγω με την καμια. Το εχω παιξει εικοσι φορες. Ελεος δηλαδη. Rockstar παρε τα *** μου. Και φυσικα ουτε Red Dead Redemption ουτε Mafia II. Αι σιχτηρ δηλαδη.

ειναι πολυ απλο. πριν πας εκει, κλεψε μια μηχανη. αστην μπροστα για να την οδηγισεις μολις βγεις απο το σπιτι. βρες μια ευθεια και σανιδωσε το. δεν προκειται να σε πιασουν. το ειχα κανει σε προιγουμενη αποστολη με παρομοια δυσκολια.

Johnny1981
23-06-2010, 00:33
Δεν μπορω να βγω ΚΑΝ απο το ΜΑΜΗΜΕΝΟ το νοσοκομειο. Προσπαθω να βγω και να τα πυροβολησω ολα και προσπαθω και να το παω σιγα σιγα και με σκοτωνουν συνεχεια. Σιχτηρ γαμωτο κωλοπαιχνιδο. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ

spiroslal
23-06-2010, 00:39
Ρε παιδια ....μπαινω να παι3ω online αλλα δν υπαρχει κανεις.....γτ??? που πρεπει να ψα3ω???

Valkyre
23-06-2010, 09:40
Kανεις προφανως δεν ασχολειται πλεον με το εν λογω παιχνιδι ιδιως τωρα που κυκλοφορησε και το Red Dead.

enstikto
23-06-2010, 10:25
Υπάρχει κόσμος! Απλά οι περισσότεροι παίζουν hangman's noose που δίνει κ τα πιο πολλά xp!

Surfdrifter
29-06-2010, 14:47
@kakomoiro-paikth-pou-psofaei-san-thn-gata AKA Johnny1981: Κι εγω επειδή ήθελα να έχω την ψυχική μου ηρεμία, ενεργοποιησα cheats και βρήκα την υγεια μου. ΚΑΙ full ammo, energy και να χάνεις το Wanted ΑΜΕΣΩΣ και επίσης να έχω spawn ελικόπτερα, αυτοκίνητα, μηχανές μπροστά μου και όχι να ψαχνω.

Τα ενεργοποιεις και ξενοιάζεις! Τα βρισκεις μετα πάντα στο PDA σου. Κάνε Google και θα βρεις τα cheat codes

ilias78
29-06-2010, 17:15
αν ειναι να παιζουμε με κωδικους τοτε ας το παρατησουμε το αθλημα. ειμαι κατα αυτης της λυσης.

Surfdrifter
29-06-2010, 23:27
αν ειναι να παιζουμε με κωδικους τοτε ας το παρατησουμε το αθλημα. ειμαι κατα αυτης της λυσης.

Σεβαστό, αλλά από καταβολής video games υπάρχουν cheats. Λες να τα έβαζαν οι developers αν δεν ήθελαν να υπάρχουν;

Είναι προσωπικό θέμα του καθενός, το πώς ευχαριστιέται ένα παιχνίδι.
Αν εσυ δεν θες με γεια σου με χαρά σου. Αν θελει ο άλλος, τοτε με γεια του με χαρά του! Παιχνίδι είναι για να το ευχαριστίομαστε.

Αν παρατήρησες ο Johhny είναι έτοιμος για Lexotanil. Δεν του προσφέρει ευχαρίστηση αυτο. Καλό είναι λοιπόν να βρει έναν τρόπο να το ευχαριστηθεί.

Αυτα! Καληνύχτα!

ExWeldir
15-07-2010, 19:31
Σεβαστό, αλλά από καταβολής video games υπάρχουν cheats. Λες να τα έβαζαν οι developers αν δεν ήθελαν να υπάρχουν;

Είναι προσωπικό θέμα του καθενός, το πώς ευχαριστιέται ένα παιχνίδι.
Αν εσυ δεν θες με γεια σου με χαρά σου. Αν θελει ο άλλος, τοτε με γεια του με χαρά του! Παιχνίδι είναι για να το ευχαριστίομαστε.

Αν παρατήρησες ο Johhny είναι έτοιμος για Lexotanil. Δεν του προσφέρει ευχαρίστηση αυτο. Καλό είναι λοιπόν να βρει έναν τρόπο να το ευχαριστηθεί.

Αυτα! Καληνύχτα!
Χμμ, περίεργο που ακούω άτομο με 65 platinum να υποστηρίζει την ιδεολογία του cheating. Τη στιγμή που τα cheats απενεργοπιούν τα trophies.

antoniss
15-07-2010, 20:06
Χμμ, περίεργο που ακούω άτομο με 65 platinum να υποστηρίζει την ιδεολογία του cheating. Τη στιγμή που τα cheats απενεργοπιούν τα trophies.

μααα , την απάντηση την έδωσες μόνος σου !

τα cheats απενεργοποιούν τα trophies άρα , όλοι οι άλλοι δεν θα πάρουν ποτέ platinum trophy οπότε θα είναι από τους πρώτους !!! χαχαχα:lol::lol::lol:

Υ.Γ. πλάκα κάνω , λέμε και καμιά μ@@#$ια να περνά η ώρα !
no offense surfdrifter ! άλλωστε εγώ ένα και καταιδρωμένο platinum(άκι) έχω...χαχα:D

Johnny1981
15-07-2010, 21:01
Τα cheats ειναι κατι που υπαρχει με τα συν και τα πλην του, οποιος θελει τα χρησιμοποιει. Εγω δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα γενικα η φιλοσοφια μου ειναι οτι θελω να περναω καλα με ενα παιχνιδι και οχι να μου σπανε τα νευρα οποτε αν καποια στιγμη πραγματικα τσατιστω με κατι θα τα χρησιμοποιησω. Αλλοι ταβλωνουν με την δυσκολια. Δεν το καταλαβαινω αλλα το σεβομαι.

ExWeldir
15-07-2010, 21:14
μααα , την απάντηση την έδωσες μόνος σου !

τα cheats απενεργοποιούν τα trophies άρα , όλοι οι άλλοι δεν θα πάρουν ποτέ platinum trophy οπότε θα είναι από τους πρώτους !!! χαχαχα:lol::lol::lol:

Υ.Γ. πλάκα κάνω , λέμε και καμιά μ@@# να περνά η ώρα !
no offense surfdrifter ! άλλωστε εγώ ένα και καταιδρωμένο platinum(άκι) έχω...χαχα:D
Xαχαχαχα, πολύ καλό μεγάλε! Είναι προφανές βέβαια ότι δεν θες να θίξεις κανέναν, την πλάκα μας κάνουμε.

ExWeldir
15-07-2010, 21:22
Τα cheats ειναι κατι που υπαρχει με τα συν και τα πλην του, οποιος θελει τα χρησιμοποιει. Εγω δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα γενικα η φιλοσοφια μου ειναι οτι θελω να περναω καλα με ενα παιχνιδι και οχι να μου σπανε τα νευρα οποτε αν καποια στιγμη πραγματικα τσατιστω με κατι θα τα χρησιμοποιησω. Αλλοι ταβλωνουν με την δυσκολια. Δεν το καταλαβαινω αλλα το σεβομαι.
Ναι δίκιο έχεις. Βέβαια το καλό είναι ότι πολύ λίγα παιχνίδια πια υποστηρίζουν cheats, οπότε βγένεις και απ' τον πειρασμό. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ cheats, εκτός αν έχω τελειώσει το game και θέλω να σπάσω πλάκα με της διάφορες extra δυνατότητες που μου παρέχουν αυτά.

Surfdrifter
20-07-2010, 16:15
http://www.youtube.com/watch?v=hQ9a8Qz09tw

Για δείτε εδώ την τελευταία βόλτα με ελικόπτερο στο Hangman's Noose με τον Enstikto που πήραμε μαζί πλατίνα!

BTW, τα cheats στο GTA IV δεν απενεργόποιουν τα τρόπαια. Αναλόγως ποιο cheat ενεργοποιείς, τότε απενεργόποιείται και το κάποιο trophy. Π.χ. το cheat που σπάμμαρα συνεχώς ήταν το Remove Wanted level. Ε, με αυτο δεν παίρνεις τα τρόπαια που έχουν να κάνουν με το Wanted level, τίποτα τρομερο δλδ. Φυσικα, κάθε φορα που ξαναφορτώνεις το game, τα trophies γίνονται διαθέσιμα πάλι, οποτε μη φοβάστε ότι θα χάσετε έτσι κάποιο τρόπαιο

ExWeldir
20-07-2010, 22:35
http://www.youtube.com/watch?v=hQ9a8Qz09tw (http://www.youtube.com/watch?v=hQ9a8Qz09tw)

Για δείτε εδώ την τελευταία βόλτα με ελικόπτερο στο Hangman's Noose με τον Enstikto που πήραμε μαζί πλατίνα!

BTW, τα cheats στο GTA IV δεν απενεργόποιουν τα τρόπαια. Αναλόγως ποιο cheat ενεργοποιείς, τότε απενεργόποιείται και το κάποιο trophy. Π.χ. το cheat που σπάμμαρα συνεχώς ήταν το Remove Wanted level. Ε, με αυτο δεν παίρνεις τα τρόπαια που έχουν να κάνουν με το Wanted level, τίποτα τρομερο δλδ. Φυσικα, κάθε φορα που ξαναφορτώνεις το game, τα trophies γίνονται διαθέσιμα πάλι, οποτε μη φοβάστε ότι θα χάσετε έτσι κάποιο τρόπαιο
Κάθε φορά που ξαναφορτώνεις το game, χωρίς έχεις να κάνει save όμως. Αν κάνεις save με cheats ενεργοποιημένα, το όνειρο της κατάκτησης του Platinum τελειώνει εκεί. Ουσιαστικά δε γίνεται να τερματίσεις το παιχνίδι ενώ έχεις ενεργοποιήσει cheats και να πάρεις και τα trophies, εκτός αν έχεις πάρει αυτά που κλειδώνουν τα cheats που θα χρησιμοποιήσεις, πριν βάλεις τα συγκεκριμένα cheats.

Surfdrifter
21-07-2010, 14:35
Κάθε φορά που ξαναφορτώνεις το game, χωρίς έχεις να κάνει save όμως. Αν κάνεις save με cheats ενεργοποιημένα, το όνειρο της κατάκτησης του Platinum τελειώνει εκεί. Ουσιαστικά δε γίνεται να τερματίσεις το παιχνίδι ενώ έχεις ενεργοποιήσει cheats και να πάρεις και τα trophies, εκτός αν έχεις πάρει αυτά που κλειδώνουν τα cheats που θα χρησιμοποιήσεις, πριν βάλεις τα συγκεκριμένα cheats.

Δεν ισχυεί αυτό που λες. Και save να κάνεις ΠΑΛΙ με το load θα μπορεις να ξεκλειδώσεις τρόπαια.

TdR
21-07-2010, 15:44

Έτσι είναι η... παρανομία γιατρέ μου! Θέλει απίδια και τσαγανό...8-)
Εμ πώς το θες δηλαδή... Και να μου ντιλάρεις και στο χαλαρό...;!
Μη μασάς! Άσε τα cheats και τα auto aim και όρμα στον πατσά!
GTA είπες να παίξεις... κι όχι "πάμε για clubing" στο Sims3... :rant:
Ζωντανό μη σε πιάσουν μοναχά και σου τα πάρουν όλα... λεφτά και όπλα...:)
Γερά ρεεεεεεεεεεεεε!!!

-------------------------------------------------------------------

Το ξανάπιασα, μαζί με άλλα, να κάνω ζέσταμα για το Mafia II...
Ελπίζω, τούτη τη φορά, να το τερματίσω κι ύστερα να πραγματοποιήσω
το virtual όνειρό μου... να μην αφήσω τσοςμπά για τσοςμπά όρθιο στη
Liberty City... "Liberty" όνομα και πράγμα δηλαδή...

GTA4, Uncharted 1 & 2, MGS4, God of War (Τ' Άπαντα!), παιχνιδάρες για μια ζωή!
Δεν μασάμε! Μόνο σούπες τρώμε, άντε και καμιά κρεμούλα...

jim_nemesis
21-07-2010, 21:34
Ρε παιδια απορία

αμα σκοτωσω την γκομενα του που αργοτερα αποδεικνυεται οτι ειναι αστυνομικος αλλαζει κατι στο στόρι?

Nikol@r@s
07-08-2010, 16:27
Παιδιά μόλς τερμάτισα το παιχνίδι(Σκότωσα τον Dimitri).Αλλά το κακό είναι πως είμαι στο 62,25%.Πως γίνεται αυτό?Εγώ ότι αποστολές μου έβγαλε τις έπαιξα.....Δεν χρησιμοποίησα κανένα cheat σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

ExWeldir
08-08-2010, 01:36
Παιδιά μόλς τερμάτισα το παιχνίδι(Σκότωσα τον Dimitri).Αλλά το κακό είναι πως είμαι στο 62,25%.Πως γίνεται αυτό?Εγώ ότι αποστολές μου έβγαλε τις έπαιξα.....Δεν χρησιμοποίησα κανένα cheat σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Βασικά το percentage ανεβαίνει και από άλλους παράγοντες, όχι μόνο από τις κύριες αποστολές. Μερικοί από αυτούς είναι τα hidden packages, τα stunt jumps και τα assassination missons.

Pixiedust
18-09-2010, 16:04
ρε παιδια το episodes from liberty city ειναι διαφορετικο απτο GTA IV? η οχι?

overclocker
18-09-2010, 16:13
Είναι σε retail μορφή τα 2 standalone DLC που είχαν κυκλοφορήσει αρχικά ως time-exlusive για το ΧΒΟΧ360. Έχουν διαφορετική ιστορία αλλά διαδραματίζονται στην ιδια πόλη με το GTAIV και τα 2. Είναι από τα λίγα DLC που κατά την προσωπική μου άποψη αξίζουν μέχρι και το τελευταίο euro που θα δώσεις.

Pixiedust
19-09-2010, 06:06
thx! :)

captain556
21-09-2010, 21:10
Το gta ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που δεν το βαριεσαι ποτε.
Και να το εχεισ τερματισει ,θα μπεις εστω για ενα δεκαλεπτο απολυτης σφαγης με τους policeman :p

Dominator46
21-09-2010, 23:05
?? gta ????? ??? ?? ???? ????????? ??? ??? ?? ???????? ????.
??? ?? ?? ????? ?????????? ,?? ????? ???? ??? ??? ????????? ???????? ?????? ?? ???? policeman :p

?????????????????????????!!!!:d030tr:
________
Hyde Park Residence 2 (http://pattayaluxurycondos.com)

stel06
26-09-2010, 18:11
να ρωτησω κατι?? στο youtube ειδα οτι γινεται spiderman και κατι αλλα τετοια αυτα ειναι μονο για το pc μηπως??

ilias78
26-09-2010, 23:49
αυτα ειναι μαλλον με κωδικο μονο.

Zeichef
27-09-2010, 16:36
Οχι ρε παιδια τι κωδικους... mods λεγονται και ειναι για pc μονο. Mods(modifications) ειναι user-created content μιας και το GTAIV στο pc ειναι mod-friendly οπως και ολα τα gta στο pc μεχρι τωρα...

george46
21-11-2010, 14:22
Παιδια εχει καποια επιλογη το παιχνιδι για κατεβασμα καποιου update που να βελτιωνει κατι ή το μονο που χρειαζεται ειναι η αναβαθμιση στην 1.06 εκδοση,αν δεν κανω λαθος?

Vicarious
14-12-2010, 19:41
Ερώτηση:
Τα Expansions the ballad of gay tony και stories from liberty city τα αγοράζεις ξεχωριστά,
ή μπορείς να τα κατεβάσεις/πληρώσεις από το δίκτυο αρκεί να έχεις το GTA IV?

Επίσης αν το παιχνίδι το νοικίασεις από videoclub μπορείς να παίξεις online, ή δεν σε αφήνει αν έχει χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο?

Όπως καταλάβατε, είμαι καινούργιος.

enstikto
14-12-2010, 19:50
Μπορείς να τα κατεβάσεις κανονικά απο το PSN.
Δεν υπάρχει θέμα με το νοίκιασμα. Μπορείς να το νοικιάσεις κανονικά ;)

Vicarious
14-12-2010, 20:04
Αυτό ισχύει για όλα τα παιχνίδια ή μόνο για το GTA?
Δλδ μπορείς να νοικίαζεις από videoclub και να παίζεις online multiplayer?

Eπίσης ξέρετε ποιο είναι το κόστος για τα 2 expansion?

sorry για το πρήξιμο..

dimitrisasp
15-12-2010, 02:45
Αυτό ισχύει για όλα τα παιχνίδια ή μόνο για το GTA?
Δλδ μπορείς να νοικίαζεις από videoclub και να παίζεις online multiplayer?

Eπίσης ξέρετε ποιο είναι το κόστος για τα 2 expansion?

sorry για το πρήξιμο..

Ναι μπορεις να παιξεις με αυτον τον τροπο οποιοδηποτε game οnline.. Ισως μονο
τα καινουρια Fifa να μην σε αφηνουν, αλλα ολα τα αλλα οκ..

Τα expansion σε κουτι κανουν 40 ευρω περιπου ενω στο PSN γυρω στα 20 νομιζω..

Vicarious
15-12-2010, 19:13
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Απλά βρήκα αυτήν την προσφορά: http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/grand-theft-auto-iv-4-the-complete-edition/10271764.html
και ήθελα να ξέρω αν με συμφέρει.

Αν το expansion κάνει 20 με συμφέρει να το χτυπήσω από Zavvi.

Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας.

dimitrisasp
15-12-2010, 19:37
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Απλά βρήκα αυτήν την προσφορά: http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/grand-theft-auto-iv-4-the-complete-edition/10271764.html
και ήθελα να ξέρω αν με συμφέρει.

Αν το expansion κάνει 20 με συμφέρει να το χτυπήσω από Zavvi.

Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας.

20 ευρω περιπου κανει αν το παρεις απο την υπηρεσια της Sony και μονο αν
μπεις στο PSN απο το PS3 και θα το εχεις μονο στο σκληρο δισκο. Αν το παρεις
απο μαγαζι θα βγει περιπου στα 40.. Απλα να το ξεκαθαρισω..

F1_STK
05-07-2011, 04:52
Παιδια αξιζουν τα episodes from Liberty city για να τα αγορασω? εχουν καλη πλοκη?

dimitrisasp
05-07-2011, 10:49
Οτι γραφει Rockstar πανω στο κουτι αξιζει με χιλια! :P

FunkyCobra
05-07-2011, 13:16
auto p eipe o mhtsos

F1_STK
05-07-2011, 19:13
Εγινε παιδια, ευχαριστω !

GVX630
20-07-2011, 18:33
Παιδια σορρυ πού επαναφερω το thread αλλα θέλω να ρωτησω 2 πραγματα...
1ον το Episodes From LC αξίζει??
2ον είναι active to Multiplayer??
Ευχαριστώ.

FunkyCobra
21-07-2011, 03:29
nai a3izoun ta episodes from liberty city.gia to online den 3erw na s pw :/

Don juan
31-01-2012, 20:58
Καλησπέρα σε όλους σας,
Πρώτο post και θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής.
Πρέπει να είμαι ο ποιο περίεργος παίχτης του gta μιας και δεν έχω παίξει ποτε τις αποστολές αλλα πραγματικά έχω λιωσει στο να με κυνηγάνε οι μπατσοι, να κάνω καταστροφές και να σκότωνω αθώο κόσμο :P ειδικά το San Andreas στο pc παλιοτερα και το Chinatown τώρα στο iPad έχω φάει πολλες ώρες :)
Στο θέμα μας, αγορασα το gta 4 με τα επεισόδια αλλα όταν ξεκίνησα και στα δυο επεισόδια πάντα κάποιος με ακολουθεί και αν τον χάσω η πεθάνει με σταματάει και με βάζει να παίξω απο την αρχή. εδώ θέλω την βοήθεια σας. Υπαρχει κάποιος τρόπος να μπορω να παίξω το παιχνίδι χωρίς να πρέπει να κάνω την αποστολή η τσάμπα τα λεφτά που έδωσα;; :(
Ευχαριστώ πολυ κ των προτέρων

enstikto
06-03-2012, 09:51
Mafia II developers working on GTA V? (http://kotaku.com/5890773/mafia-ii-developers-working-on-grand-theft-auto-v)

Ωραία βοήθεια βρήκαν τα παλικάρια... Άμα κρίνω απο την έκδοση του mafia II στο PS3 καλύτερα να μην βοηθήσουν....