PDA

View Full Version : Grand Theft Auto IV

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

Soprano13
20-05-2008, 15:43
Έπαιξα 1-2 ώρες χθες. Ωραίο φαίνεται. Αλλά όντως πολύ θολούρα γύρω γύρω και αυτό κουράζει μετά από λίγη ώρα. Επίσης η κάμερα θα μπορούσε να είναι λίιιιγο πιο σταθερη! Όταν οδηγώ με πιάνει ναυτία. Πάντως, όντως όταν πάιζεις δεν προσέχεις καθόλου τα γραφικά. Φαίνεται να έχει πολύ ωραία υπόθεση.To παιχνιδι ειναι απλα κορυφη.Ειμαι "φανατικος οπαδος" της σειρας GTA,σε ολα τα προηγουμενα επαιζα την βασικη ιστορια και τελος.Σ'αυτο παιζω ολες τις αποστολες(τηλεφωνο,e-mail,χάρες στο δρομο) γιατι δεν θελω να τελειωσει γρηγορα!!!
Τα γραφικα φτιαχνονται καπως απο τις ρυθμισεις.Εμενα προσωπικα δεν με απασχολει αν εχει λιγη θολουρα,λιγα pixel ή καποια μικροκολληματα.Γιατι ετσι χανεις την ουσια-μαγεια απ'αυτο το απιστευτο game.
Ειμαι στο 30% και μολις μπηκα στο "Μανχαταν",εχω παθει την πλακα μου..:bowdown::bowdown:

nikon
20-05-2008, 17:04
Λοιπόν είναι τύπος με την γκόμενα στο παγκάκι και όταν τον αρχίζω στα μπουκέτα για να περάσει η ώρα σηκώνεται πάνω και τρέχοντας για να φύγει μου φωνάζει "Ι am a fucker not a fighter".

Valkyre
20-05-2008, 18:51
lol xaxaxa :D :D

obione
20-05-2008, 18:54
paidia eide kaneis diafora sto forced 1080p?

oxi alla tha to dw mesa sto s/k kalutera otan tha mou feroun 2 ps3..split screen ktl..

Valkyre
20-05-2008, 19:02
oxi alla tha to dw mesa sto s/k kalutera otan tha mou feroun 2 ps3..split screen ktl..

Kαλα , αν εχεις την δυνατοτητα να μπορεις να κανεις συγκριτικα με οθονες πλαι πλαι , θα εισαι ο τοπ τεστερ του φορουμ!Και για τις ιδανικες ρυθμισεις στα παιχνιδια και ολα ;)

badboyfriend
20-05-2008, 19:03
To παιχνιδι ειναι απλα κορυφη.Ειμαι "φανατικος οπαδος" της σειρας GTA,σε ολα τα προηγουμενα επαιζα την βασικη ιστορια και τελος.Σ'αυτο παιζω ολες τις αποστολες(τηλεφωνο,e-mail,χάρες στο δρομο) γιατι δεν θελω να τελειωσει γρηγορα!!!
Τα γραφικα φτιαχνονται καπως απο τις ρυθμισεις.Εμενα προσωπικα δεν με απασχολει αν εχει λιγη θολουρα,λιγα pixel ή καποια μικροκολληματα.Γιατι ετσι χανεις την ουσια-μαγεια απ'αυτο το απιστευτο game.
Ειμαι στο 30% και μολις μπηκα στο "Μανχαταν",εχω παθει την πλακα μου..:bowdown::bowdown:

Δεν αναφέρομαι σε γενικότερη θολούρα. Αλλά σ'αυτό το blur effect που υπάρχει από μια απόσταση και μετά στο background. Ίσως επειδή ήταν ήδη κουρασμένα τα μάτια μου να με ενόχλησε.
Δεν είπα ότι δε μου άρεσε το παιχνίδι απλά ανέφερα αυτά που με ξένισαν με την πρώτη επαφή.

redismagik
20-05-2008, 22:32
mpika sto on line sto free mode ..... poli gelio dekades pextes na prospathoun na se fane me ton opiodipote tropo ,megalos xavales . exo pexei to 19 % tou game kai me exei goiteuseia.arga kai starhera diladi . pantos pisteuo oti tha diaskedaso me to online ametrites ores.....

k0uLiS_GR
22-05-2008, 13:18
kai gw siga siga paizo dn viazomai na to ftaso makria....na sas po to online dn me enthousiase kai poli....gt gia tetoiou idous uparxoun kalitera gia online

stratisd
22-05-2008, 13:34
Επιτέλους μου ήρθε μετά απο 7 ημέρες...:yay::yay:Το μεσημέρι θα το έχω στα χέρια μου...:bunny_4:

badboyfriend
22-05-2008, 13:43
Η αλήθεια είναι ότι χθες που έπαιξα και δεν ήμουν κουρασμένος δεν την πρόσεξα τη θολούρα. Σε κάποια φάση άρχισε που να βρέχει, κόλλησα. Απίστευτα τα εφέ της βροχής!

Online μια φορά μπήκα σε ένα free mode και ήταν μόνο ένας άλλος μέσα (που προσπαθούσε να με σκοτώσει). Σε αυτό το mode ο σκοπός είναι να σκοτώσεις τους άλλους? Εγώ νόμιζα είναι για να μλκίζεσαι.

nikon
22-05-2008, 13:55
Η αλήθεια είναι ότι χθες που έπαιξα και δεν ήμουν κουρασμένος δεν την πρόσεξα τη θολούρα. Σε κάποια φάση άρχισε που να βρέχει, κόλλησα. Απίστευτα τα εφέ της βροχής!

Online μια φορά μπήκα σε ένα free mode και ήταν μόνο ένας άλλος μέσα (που προσπαθούσε να με σκοτώσει). Σε αυτό το mode ο σκοπός είναι να σκοτώσεις τους άλλους? Εγώ νόμιζα είναι για να μλκίζεσαι.
FREE MODE
Εδώ πέρα μέχρι και 16 παίκτες έχουν όλη τη πόλη διαθέσιμη για να προκαλέσουν το απόλυτο χάος. Ένας κανόνας, δεν υπάρχουν κανόνες! Εντελώς ελεύθερα.

Και εδώ τι κάνεις σε κάθε mode
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=2739

geodlord7
22-05-2008, 14:53
Και η λεπτομερεια που οταν αρχιζει να βρεχει ο κοσμος αρχιζει να τρεχει και ανοιγει ομπρελες:bowdown:

Αυτο που αξιζει στο online που εχει teamwork και ειναι εθιστικο ειναι το cops n crooks, hangman NOOSE και bomb da base II.

TdR
22-05-2008, 15:23
Και το ελληνικό στοιχείο δίνει την σφραγίδα του στη Liberty City!!!
Και τί άλλο θα μπορούσε να ήταν ο πατριώτης μετανάστης στην μακρινή μεσημβρία...;
Τί άλλο από ταρίφας!
Και τί άλλο θα μπορούσε να φωνάξει, κάνοντας όλους τους έλληνες gamers περήφανους...;
Τί άλλο από ένα μεγαλοπρεπέστατο: "μαλάκα"!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να τον τρακάρεις.
Άντε και καλές βόλτες...

obione
22-05-2008, 17:38
Kαλα , αν εχεις την δυνατοτητα να μπορεις να κανεις συγκριτικα με οθονες πλαι πλαι , θα εισαι ο τοπ τεστερ του φορουμ!Και για τις ιδανικες ρυθμισεις στα παιχνιδια και ολα ;)

kala tha itan alla to 2 ps3 den einai diko mou..to pernw gia na to kanw uptade kathe fora pou ginete epidei ena filaraki den exei internet.exw kanei kata kairous omws sygkriseis me to 360..to ti exw dei den legete..kamia sxesei pantos me ta video se diafores sygriseis pou ginontai...idietera paliotera..asta!!!

modecris
22-05-2008, 17:49
[...] exw kanei kata kairous omws sygkriseis me to 360..to ti exw dei den legete..kamia sxesei pantos me ta video se diafores sygriseis pou ginontai...idietera paliotera..asta!!!

Εγώ πάντως θα ήθελα να ακούσω ποιά παιχνίδια έχεις συγκρίνει και ποιές διαφορές είδες (αν είδες).

obione
22-05-2008, 18:02
isws den to ethesa swsta...oxi diafores anamesa se titlous 360 kai ps3...diafores se sykriseis titlon metaxi tous se sxesh me auta pou evlepa egw stin tv mou..apo auta pou edeixan sto net..

jammin
22-05-2008, 18:21
Επιτέλους μου ήρθε μετά απο 7 ημέρες...:yay::yay:Το μεσημέρι θα το έχω στα χέρια μου...:bunny_4:

καλη αρχη μελλοντικε τσουρουφλισμενε!!!:giggle:

redismagik
22-05-2008, 19:23
den mporo na vgalo ton agona me ton brushe exo faei 2,5 ores ,iparxei kana kolpo? sos-sos- sos

modecris
22-05-2008, 19:54
Αν εννοείς τον No1 πρέπει απλά να οδηγάς καλά (όχι γρήγορα,καλά),εγώ πχ τον έβγαλα με την πρώτη.

nikon
22-05-2008, 19:58
Όντως και εγώ στην αρχή έτρωγα σκόνη αλλά μετά κατάλαβα ότι δεν θέλει να πας γρήγορα θέλει να μην βγαίνεις από τον δρόμο και να μην σε περνάνε αν πάρεις κεφάλι στην αρχή μετά κερδίζεις εύκολα.

Soprano13
22-05-2008, 21:30
den mporo na vgalo ton agona me ton brushe exo faei 2,5 ores ,iparxei kana kolpo? sos-sos- sosΣτους δυο πρωτους γυρους καθησε πισω απο εναν αντιπαλο για να μαθαινεις την διαδρομη,στον τριτο περασε τους.Δεν χρειαζεται να οδηγας σαν τρελλος,το θεμα ειναι να μην τρακαρεις συχνα.

pictorino
22-05-2008, 21:32
Στους δυο πρωτους γυρους καθησε πισω απο εναν αντιπαλο για να μαθαινεις την διαδρομη,στον τριτο περασε τους.Δεν χρειαζεται να οδηγας σαν τρελλος,το θεμα ειναι να μην τρακαρεις συχνα.

σωστός!!αν δεν κάνεις χοντρά οδηγικά λάθη και κυρίως τρακαρίσματα ακόμα και αν δεν πηγαίνεις πάρα πολύ γρήγορα κερδίζεις

klepidas
23-05-2008, 17:30
Τα 10άρια του παιχνιδιού

http://www.imageshack.gr/files/dxcfyhh12hk5enuhbfpa.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=dxcfyhh12hk5enuhbfpa.jpg)

DarkUSS
23-05-2008, 18:58
Δεν νομίζω να είναι μόνο αυτά. Αφού σχεδόν από κάθε περιοδικό, site 10 πήρε!

WolfRathmA
24-05-2008, 03:07
Απλα αυτο ειναι το mail που σου στελνει η MS και σου γραφει διαφορα για να ψυθεις να αγορασεις το παιχνιδι :p

PDS
24-05-2008, 10:04
34412

nikon
24-05-2008, 10:30
Αυτό είναι το Pain 2 όχι το GTAIV.:p
Πάντως η πρώτη και η τελευταία πτώση μου θύμισαν 9/11.:(

huvitz
24-05-2008, 11:20
παιδια θελω μια βοηθεια. εχω κολλησει ωρες σε μια αποστολη οπου πρεπει να παρω ελικοπτερο μαζι με τον rasta και να κολουθησω ενα αλλο ελικοπτερο και να το ριξω. το θεμα ειναι οτι μου φαινεται πολυ δυσκολο να οδηγησω το ελικοπτερο και συνεχεια χανω τον στοχο. υπαρχει καπιο κολπο για να οδηγας γρηγορα τα ελικοπτερα ή γενικως καποια tips για την οδηγηση του?

nikon
24-05-2008, 11:22
παιδια θελω μια βοηθεια. εχω κολλησει ωρες σε μια αποστολη οπου πρεπει να παρω ελικοπτερο μαζι με τον rasta και να κολουθησω ενα αλλο ελικοπτερο και να το ριξω. το θεμα ειναι οτι μου φαινεται πολυ δυσκολο να οδηγησω το ελικοπτερο και συνεχεια χανω τον στοχο. υπαρχει καπιο κολπο για να οδηγας γρηγορα τα ελικοπτερα ή γενικως καποια tips για την οδηγηση του?
Όταν η μούρη του κοιτάει κάτω πάει γρήγορα δεν είναι καθόλου δύσκολη αποστολή.

Giannis
24-05-2008, 11:22
gia na to odigisis grigora tha prepei na to balis mprosta na exei mia klisei pros ta mpros kai na exei patimeno synexomena to R2 pou einai i isxys gia na sykonete to elikoptero......

huvitz
24-05-2008, 11:36
gia na to odigisis grigora tha prepei na to balis mprosta na exei mia klisei pros ta mpros kai na exei patimeno synexomena to R2 pou einai i isxys gia na sykonete to elikoptero......

thanks θα το προσπαθησω και θα σας πω

redismagik
24-05-2008, 12:07
Στους δυο πρωτους γυρους καθησε πισω απο εναν αντιπαλο για να μαθαινεις την διαδρομη,στον τριτο περασε τους.Δεν χρειαζεται να οδηγας σαν τρελλος,το θεμα ειναι να μην τρακαρεις συχνα.
ok to katafera ki sinexizo......... thanks

redismagik
24-05-2008, 12:12
FREE MODE
Εδώ πέρα μέχρι και 16 παίκτες έχουν όλη τη πόλη διαθέσιμη για να προκαλέσουν το απόλυτο χάος. Ένας κανόνας, δεν υπάρχουν κανόνες! Εντελώς ελεύθερα.

Και εδώ τι κάνεις σε κάθε mode
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=2739
to free mode exei trelo gelio........... xtes epeza me enan tipo ki afou ixame aliloexodothei me olous toys tropous sto telos to rixame sti maxi me ta elikoptera ston aera.

pictorino
24-05-2008, 13:59
πως να μην πάρει τόσα 10ρια;τα αξίζει και με το παραπάνω

pvinis
25-05-2008, 13:58
για οσους δεν μπαινουν ευκολα στο online.... δοκιμαστε να ανοιξετε τα ports:
6672, 28900, 8001, 27900
UDP και TCP..

Soprano13
25-05-2008, 23:19
Επαιξα την αποστολη με την ληστεια στην τραπεζα,πολυ καλη φαση..:1appl:

ΥΓ:Καμια Porsche(Comet) που θα βρουμε;

nikon
26-05-2008, 08:20
Μακράν η καλύτερη αποστολή......... μέχρι τώρα τουλάχιστον.
Υπάρχει τρόπος να μπορούμε να ξαναπαίξουμε κάτι τέτοιες αποστολές;

klepidas
26-05-2008, 08:54
όχι αλλά όταν τελειώσεις το main story θα μπορεις να πας με όποιον θες όποτε θές να ληστέωψεις μία τράπεζα και να γίνει η ίδια ιστορία

nikon
26-05-2008, 09:05
όχι αλλά όταν τελειώσεις το main story θα μπορεις να πας με όποιον θες όποτε θές να ληστέωψεις μία τράπεζα και να γίνει η ίδια ιστορία
Εντάξει αλλά δεν θα είναι το ίδιο σκηνικό με την αποστολή μόλις βγεις θα σου την πέσουν 3 χιλιάδες μπάτσοι και θα γίνει ο χαμός ενώ στην αποστολή..........καλά δεν λέω λεπτομέρειες.

Zeichef
26-05-2008, 09:42

Ti les re? Sobara, pos ?

jammin
26-05-2008, 09:56
:tiphat: γεια εξηγησε ρε κλεπιδακο πως γινεται αυτο

Cayman S
26-05-2008, 12:31
Ρε παιδια παω να μπω στο strip club και μου λεει τα οπλα δεν επιτρεπονται.Πως τα πεταω?

badboyfriend
26-05-2008, 12:32
Δεν το πετάς, πάτα δεξιά-αριστερά μέχρι να έχεις μόνο τις γροθιές.

Giannis
26-05-2008, 12:33
me ta belakia kaneis deksia aristera ospou na fanei to eikonidiio me thn grothia

nikon
26-05-2008, 12:33
Ρε παιδια παω να μπω στο strip club και μου λεει τα οπλα δεν επιτρεπονται.Πως τα πεταω?
Δεν το πετάς πας το μοχλό δεξιά ή αριστερά μέχρι να πάει στην μπουνιά πάνω δεξιά εκεί που σου δείχνει τα όπλα σου.
Θα σου χρειαστεί μετά μην το πετάς.;)

jammin
26-05-2008, 12:36
δεν χρειαζεται να τα πεταξεις, απλα να μην εχεις στο χερι σου καποιο οπλο (πανω δεξια στην οθονη να εμφανιζεται η γροθια). Αν και εχω την αισθηση οτι μπορεις να μπεις ακομα και αν κρατας πιστολι αρκει να μην σημαδευεις, αλλιως :fryingpan:

nikon
26-05-2008, 12:37
Παιδιά εντάξει φτάνουν 4 απαντήσεις.:p

jammin
μα καλα τι φορουμ εχουμε? Στο φτερο 4 απαντησεις

Cayman S
Ευχαριστω απλα νομιζα οτι με δεν επρεπε να τα εχω καθολου:hide:

jammin
26-05-2008, 12:50
παιδια να μην ξεχνατε τα περιστερια (οπου τα συναντατε) και τα stunts γιατι αποτελουν νομιζω περιπου το 5% (απο 2,5) σε ποσοστο για την ολοκληρωση του παιχνιδιου.

greekteo
26-05-2008, 13:19
παιδια να μην ξεχνατε τα περιστερια (οπου τα συναντατε) και τα stunts γιατι αποτελουν νομιζω περιπου το 5% (απο 2,5) σε ποσοστο για την ολοκληρωση του παιχνιδιου.

αυτα τα περιστερια δεν τα εχω πετυχει ποτε.. Με αποφευγουν τα ατιμα!!! Λεω να παω στο Συνταγμα που εκει ειναι μαζεμενα σιγουρα :rofl::rofl:

redismagik
26-05-2008, 13:21
eime stin apostoli pou pao sto strip club na skotoso ta 3 afentika pano pou skotono olous ektos to teleyteo mou vgazei asteria ki plakonei i astinomia.me skotonoun ki de prolaveno na kano tipota mexri ki me kodik dokimasa o kia pali me skotonoun pos ti bgalate pite re pedia exo kolisei.

jammin
26-05-2008, 13:22
αυτα τα περιστερια δεν τα εχω πετυχει ποτε.. Με αποφευγουν τα ατιμα!!! Λεω να παω στο Συνταγμα που εκει ειναι μαζεμενα σιγουρα :rofl::rofl:

να πας στο Συνταγμα, αλλα να μην μπερδευτεις και αρχισεις να τα σκοτωνεις απο κεκτημενη ταχυτητα γιατι μπορει να φας το τσαρουχι κανενος τσολια!!! :rofl:

greekteo
26-05-2008, 13:25
να πας στο Συνταγμα, αλλα να μην μπερδευτεις και αρχισεις να τα σκοτωνεις απο κεκτημενη ταχυτητα γιατι μπορει να φας το τσαρουχι κανενος τσολια!!! :rofl:

:rofl::rofl::rofl:

eime stin apostoli pou pao sto strip club na skotoso ta 3 afentika pano pou skotono olous ektos to teleyteo mou vgazei asteria ki plakonei i astinomia.me skotonoun ki de prolaveno na kano tipota mexri ki me kodik dokimasa o kia pali me skotonoun pos ti bgalate pite re pedia exo kolisei.

Σχετικα ευκολη αποστολη ειναι αυτη. Απλα να κοιταξεις να δρασεις συντομα και να μην καθυστερεις γιατι αμα ερθει η αστυνομια σου κανει την ζωη σου δυσκολη. Σκοτωσε, κλεψε, ξεφυγε, νικα :p

jammin
26-05-2008, 13:27
αν θυμαμαι καλα το 3ο αφεντικο ειναι στο πισω μερος του μαγαζιου (λεμε τωρα... :p).
Αυτος παει να φυγει, αφου φυγει απο εκει μπαινει στο αυτοκινητο. Εσυ απλα πρεπει να εισαι τοσο προσεκτικος για να μην σε σκοτωσουν μεσα στο κλαμπ οσο και γρηγορος για να τον παρεις στο κυνηγι!!!
Γενικα σε τετοιες αποστολες που σου βγαζει αστερι πρεπει να εισαι γρηγορος για να προλαβαινεις να κανεις οτι ειναι να κανεις πριν πλακωσει πολυ αστυνομια.
Επισης καλο ειναι απο πριν να εχεις παρει αλεξισφαιρο γιλεκο γιατι πεφτει πολυ πιστολιδι..
good luck my friend:jiggy:

redismagik
26-05-2008, 13:30
to alexisfero den nomizo akoma na exo dikeoma na to agoraso tha do omos.... thanks!!

modecris
26-05-2008, 18:11
Εγώ βρήκα άλλον τρόπο για αυτήν την αποστολή:Με το που μπήκα στο club έριξα μια πιστολιά στον αέρα και βγήκα αμέσως έξω στο αυτοκίνητό μου.Αυτοί βγήκαν από την πίσω πόρτα και τους πήρα στο κυνήγι.Την αστυνομία δεν την γλυτώνεις,γλυτώνεις όμως τον χαμό που δημιουργείται στο club.

panelix
26-05-2008, 20:05
autes oi pou**ies mono sto 360 ginontai (poiotiko gaming sou leei meta) :rofl: :rofl: :rofl:

jorgedept
26-05-2008, 20:08
Εγώ βρήκα άλλον τρόπο για αυτήν την αποστολή:Με το που μπήκα στο club έριξα μια πιστολιά στον αέρα και βγήκα αμέσως έξω στο αυτοκίνητό μου.Αυτοί βγήκαν από την πίσω πόρτα και τους πήρα στο κυνήγι.Την αστυνομία δεν την γλυτώνεις,γλυτώνεις όμως τον χαμό που δημιουργείται στο club.

εγώ μπήκα μέσα, έριξα 4 χειροβομβίδες και καθάρισα :D

panelix
26-05-2008, 20:10
sostos :D

modecris
26-05-2008, 20:14
autes oi pou**ies mono sto 360 ginontai (poiotiko gaming sou leei meta) :rofl: :rofl: :rofl:
Γιατί βρε;Πια πουστιά είδες;Το ps3 δεν σε αφήνει να το κάνεις αυτό; ;)

panelix
26-05-2008, 20:14
Nai bre astieuomai :p

Poustia einai giati den ekanes tin apostoli opos ithele o kataskeastis tou paixnidiou :D

modecris
26-05-2008, 20:19
(Παλιοps3άκια...και ήμουν έτοιμος για τσακωμό...:fryingpan::rant::banghead: )

:D:D:D

Poustia einai giati den ekanes tin apostoli opos ithele o kataskeastis tou paixnidiou :D
Ας με εμπόδιζε...μόνο οι έξυπνοι επιβιώνουν...

panelix
26-05-2008, 20:20
(Παλιοps3άκια...και ήμουν έτοιμος για τσακωμό...:fryingpan::rant::banghead: )

:D:D:D

Ας με εμπόδιζε...μόνο οι έξυπνοι επιβιώνουν...
:ohthedrama:
lol :p sosto kai auto

(888 posts? kamia sigeneia me ton akatonomasto? :p)

pictorino
26-05-2008, 20:24
προ ολίγου έκανα την πρώτη μου πτήση με ελικόπτερο και ήταν απολαυστική!!!

jammin
26-05-2008, 20:26
μπραβο ρε πιλοταρα!!!

pictorino
26-05-2008, 20:34
μπραβο ρε πιλοταρα!!!

2 φορές πήγα να το ρίξω αλλά λεπτομέρεια:cheers:

greekteo
26-05-2008, 20:38

Να πας με το ελικοπτερο το βραδυ πανω απο την Liberty City.. Απιστευτο θεαμα!!!

pictorino
26-05-2008, 20:39
κρίμα που δεν υπάρχουν οι δίδυμοι να κάνω εγώ το χτύπημα!!!!!!

greekteo
26-05-2008, 22:17

:rofl::rofl::rofl: Ασε ρε συ μεγαλη απογοητευση. Αλλα ενταξει βολευτηκα εγω με το Empire State:p Αν και επειδη δεν το καταφερα να το γκρεμισω, επειδη δεν μου βρισκεται κανενα boeing 747 ειπα να πηδηξω :p

jammin
27-05-2008, 12:53

:rofl::rofl::rofl: Ασε ρε συ μεγαλη απογοητευση. Αλλα ενταξει βολευτηκα εγω με το Empire State:p Αν και επειδη δεν το καταφερα να το γκρεμισω, επειδη δεν μου βρισκεται κανενα boeing 747 ειπα να πηδηξω :p
:rant: καλα εχετε ξεφυγει εντελως...:rofl:

jammin
28-05-2008, 00:01
πεσμενη βλεπω η κινηση του thread.
Τι εγινε ολοι με τα μουτρα στο διαβασμα? να χαρω εγω...
Ετσι πρεπει...
μετα την εξεταστικη ομως ολοι ξανα στις επαλξεις!!!

greekteo
28-05-2008, 00:03
πεσμενη βλεπω η κινηση του thread.
Τι εγινε ολοι με τα μουτρα στο διαβασμα? να χαρω εγω...
Ετσι πρεπει...
μετα την εξεταστικη ομως ολοι ξανα στις επαλξεις!!!

Εσυ τυχερε, σε ζηλευω χαχα :p:p Εγω μερα παρα μερα δινω εξετασεις και απο την μεθεπομενη ειναι καθε μερα... OMG:fryingpan: Αλλες δυο εβδομαδες......

jammin
28-05-2008, 00:05
Εσυ τυχερε, σε ζηλευω χαχα :p:p Εγω μερα παρα μερα δινω εξετασεις και απο την μεθεπομενη ειναι καθε μερα... OMG:fryingpan: Αλλες δυο εβδομαδες......
τα ειπαμε ξανα φιλαρακι μου, λιγο υπομονη, το ps δε σταματαει ποτε!!!:jiggy:

greekteo
28-05-2008, 00:13
τα ειπαμε ξανα φιλαρακι μου, λιγο υπομονη, το ps δε σταματαει ποτε!!!:jiggy:

Σωστος ;) Ελπιζω να μην το εχεις βαρεθει μεχρι να τελειωσω :p:p:p

jammin
28-05-2008, 00:16
Σωστος ;) Ελπιζω να μην το εχεις βαρεθει μεχρι να τελειωσω :p:p:p
οχι βεβαια.
Σημερα τελειωσα τις βασικες αποστολες αλλα ειμαι μολις στο 67% αν δεν κανω λαθος. Εχω αρκετο ψωμι ακομα:yay:. Αυτες οι side missions θελουν αρκετη δουλιτσα. Κατι που φανταζομαι βεβαια οτι δεν χαλαει κανεναν μας

Zeichef
28-05-2008, 11:18
Ti 8a ginei, 8a mas diafotiseis? Eksiga filos, pos ginete?

stratisd
28-05-2008, 17:19
Καλά το παιχνίδι είναι κόλημα τρελό....lolol, δέν βλέπω την ώρα να γυρίσω σπίτι απο τη δουλειά για να γίνω Nico Belic...lololol

konstantinos
29-05-2008, 09:46
Εμενα παιδια ενα σημειο που μου την δινει πολυ ειναι το βραδυ στο παιχνιδι τα φωτα ειναι παρα πολυ εντονα κ πολλες φορες δεν βλεπω που παω.Σε λιγο θα το παιζω celebrity κ θα φοραω μαυρα γυαλια για να παιζω GTA IV.

jammin
29-05-2008, 09:59
Εμενα παιδια ενα σημειο που μου την δινει πολυ ειναι το βραδυ στο παιχνιδι τα φωτα ειναι παρα πολυ εντονα κ πολλες φορες δεν βλεπω που παω.Σε λιγο θα το παιζω celebrity κ θα φοραω μαυρα γυαλια για να παιζω GTA IV.
μπορεις να το λυσεις το προβλημα σου μεσα απο τα options αν δεν κανω λαθος, οπως επισης και απο τις αντιστοιχες ρυθμισεις της τηλεορασης. Εκτος και αν οντως θελεις να βαλεις γυαλια, βαλε και κανα δυο χοντρος αλυσιδες στο λαιμο και εισαι ετοιμος για LA.:rofl:

geodlord7
29-05-2008, 10:39
Ποπο!!Το παιχνιδι οσο προχωραει γινεται εκπληκτικο!!Τι ανατροπες ειναι αυτες!!!Ημουν ακομα στο 1ο νησι και μολις μετακινηθηκα στο 2ο νησι!!!!Μιλαμε, το στορυ μαμαει!!!!Τωρα θα ξαναπαιξω ελπιζω κανα 3ωρο την αλλη εβδομαδα!!!!!

ngiatras
29-05-2008, 12:59
Mια ερώτηση ρε παιδιά,σε μια αποστολή του Little Jacob που πρέπει να παραδώσω το 'πακετο' σε μια συγκεκριμένη ώρα,φτάνω και δεν γίνεται τπτ ,ξέρει ήθυμάται κανείς τι γίνεται;

jammin
29-05-2008, 13:01
αν δεν κανω λαθος απλα σου δινει καποια χρηματα και σου γραφει οτι παραδοθηκε...
Αλλα εχει πανω απο 2-3 εβδομαδες που τελειωσα με τις συγκεκριμενες αποστολες και δεν ειμαι σιγουρος.
Εκτος αν τελειωνει ο χρονος σου και σου γραφει απο κατω με κοκκινα γραμματα οτι δεν προλαβες να το παραδωσεις

desperate_gamer
29-05-2008, 13:16
Mια ερώτηση ρε παιδιά,σε μια αποστολή του Little Jacob που πρέπει να παραδώσω το 'πακετο' σε μια συγκεκριμένη ώρα,φτάνω και δεν γίνεται τπτ ,ξέρει ήθυμάται κανείς τι γίνεται;

Πρέπει να φτάσεις και να παραδώσεις το πακέτο στον αγοραστή. Αν δεν πας στην ώρα σου, δεν θα βρεις κανέναν.

Το καλύτερο κόλπο για να κάνεις αυτές τις αποστολές είναι μόλις πάρεις το πακέτο του Jacob, να πάρεις ένα taxi και να πατήσεις "skip trip". Δεν υπάρχει περίπτωση να μη φτάσεις στην ώρα σου! :yes: ;)

ngiatras
29-05-2008, 13:19
Πρέπει να φτάσεις και να παραδώσεις το πακέτο στον αγοραστή. Αν δεν πας στην ώρα σου, δεν θα βρεις κανέναν.

Το καλύτερο κόλπο για να κάνεις αυτές τις αποστολές είναι μόλις πάρεις το πακέτο του Jacob, να πάρεις ένα taxi και να πατήσεις "skip trip". Δεν υπάρχει περίπτωση να μη φτάσεις στην ώρα σου! :yes: ;)

Thanks desperate ,θα το κάνω ,δεν το είχα σκεφτεί.

jammin
29-05-2008, 13:23

α ρε δαιμονιο... :jiggy:
Σωστος αρκει να περναει εκεινη την ωρα ταξι, αλλιως... παπαλα!
Γιατι οπως λεει και ο νομος του Μερφι οταν χρειαζεσαι κατι, δεν ερχεται εκεινη τη στιγμη!!!

undisputed
29-05-2008, 13:43
Ναι και εγω αυτο εκανα με το ταχι και αποκλειεται να μην βρεις οπου και να κοιταξεις θα δεις

Valkyre
29-05-2008, 13:54
παιδια πως μπορω να πω σε εναν ταξιτζη να με παει στο waypoint που εχω διαλεξει εγω?

Ψαχνω ολες τις επιλογες που εχει για ολες τις τοποθεσιες και δεν βρισκω μια για το waypoint που εχω διαλεξει εγω.Εν τω μεταξυ , να το χεσω το ταξι service αφου , μονο και μονο ψαχνοντας μια ωρα μια μια τις επιλογες , θα ειχες φτασει αν απλα εκλεβες ενα αμαξι.

Giannis
29-05-2008, 13:57
gia na kalesis ton taksitzi i patas L1 i kai synexomena to trigono gia na mpis i mono to trygono synexomena gia na mpeis....meta tha kaneis pano katw to analogiko kai tha sou lei oles tis topothesies magazia...k.l.p kai kapou tha sou lei waypoint me prasina grammata

jammin
29-05-2008, 14:14
παιδια πως μπορω να πω σε εναν ταξιτζη να με παει στο waypoint που εχω διαλεξει εγω?

Ψαχνω ολες τις επιλογες που εχει για ολες τις τοποθεσιες και δεν βρισκω μια για το waypoint που εχω διαλεξει εγω.Εν τω μεταξυ , να το χεσω το ταξι service αφου , μονο και μονο ψαχνοντας μια ωρα μια μια τις επιλογες , θα ειχες φτασει αν απλα εκλεβες ενα αμαξι.

gia na kalesis ton taksitzi i patas L1 i kai synexomena to trigono gia na mpis i mono to trygono synexomena gia na mpeis....meta tha kaneis pano katw to analogiko kai tha sou lei oles tis topothesies magazia...k.l.p kai kapou tha sou lei waypoint me prasina grammata
εμενα παντως μου εμφανιζει πρωτη επιλογη το waypoint εφοσον φυσικα το εχω ενεργοποιημενο το gps (waypoint)!!!

greekteo
29-05-2008, 14:18
εμενα παντως μου εμφανιζει πρωτη επιλογη το waypoint εφοσον φυσικα το εχω ενεργοποιημενο το gps (waypoint)!!!

ναι ναι και μενα το ιδιο... Οταν μπω στο ταξι, βγενει για πρωτη επιλογη το waypoint μου.

Valkyre
29-05-2008, 14:23
χμμμ πρεπει να το δοκιμασω να τσεκαρω! Ευχαριστω παιδια! ;)

Soprano13
29-05-2008, 16:06
Mια ερώτηση ρε παιδιά,σε μια αποστολή του Little Jacob που πρέπει να παραδώσω το 'πακετο' σε μια συγκεκριμένη ώρα,φτάνω και δεν γίνεται τπτ ,ξέρει ήθυμάται κανείς τι γίνεται;Ο αγοραστης ειναι απο την κατω αριστερη μερια μεσα στο τουνελ.

modecris
29-05-2008, 18:03
Παιδιά,κάντε μας την χάρη και βάλτε spoilers...:rant:

Vassilius
29-05-2008, 21:03
Εγω έχω αρχίσει και παίζω τις αποστολές που βρισκεις μεσα στον υπολογιστή του περιπολικού, όταν το κλέψεις, πολύ φάση.

Βγήκα και το πρώτο ραντεβού μέσω του lovemeet :P

Valkyre
29-05-2008, 21:26
Mολις το τερματησα το στορυ , και θελω να γραψω εντυπωσεις για το τελος οποτε οσοι δεν το εχετε τελειωσει ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ SPOILER!!

Επισης , οσοι επιθυμειτε να σχολιασετε κατι πανω σε αυτο που θα πω βαλτε και εσεις Spoilers!Μην καταστρεψετε αδικα την εμπειρια αλλων παιχτων!

Λοιπον το στορυ στο τελος ειχε καποιες πολυ ομορφες στιγμες , αλλα παιδια η τελευταια αποστολη ηταν ΣΠΑΣΤΙΚΗ μεχρι αηδιας.Και αυτο εξαιτιας μονο ενος κομματιου της αποστολης , συγκεκριμενα του μεσαιου , εκει που πρεπει να μπεις στη βαρκα και να ακολουθησεις το ελικοπτερο.Μου την εσπασε πολυ αυτο το κομματι , καθως επειτα απο αρκετες προσπαθειες αντιληφθηκα οτι στηριζεται ΕΝΤΕΛΩΣ στην τυχη.Η πρωτη ρουκετα που σου πετανε υπαρχει μεγαλη περιπτωση να σε πετυχει και εσυ δεν μπορεις να κανεις τιποτα ουτε να καθυστερησεις δευτερολεπτο διοτι αλλιως μετα δεν προλαβαινεις να ανεβεις στο ελικοπτερο του Jacob.Απογοητευτηκα λιγακι , γιατι με εκνευριζουν πραγματα που αφηνονται καθαρα στο θεμα τυχης και οχι στο skill του παιχτη.Στο συγκεκριμενο κομματι , εσυ απλα ευχοσουν η τυχη να ειναι με το μερος σου.Το ποσο καλα παιζεις δεν εχει νοημα.

Τεσπα , το λεω ετσι , γιατι καποιες απο τις προηγουμενες αποστολες του παιχνιδιου , με αποκορυφωμα τη ληστεια ηταν απλα ΕΠΙΚΕΣ!Και δεν περιμενα η τελευταια αποστολη να ηταν τοσο αδιαφορη.

Παντως επι συνολου το ευχαρηστηθηκα πολυ το παιχνιδι , μπραβο στην R που εδωσε λιγο παραπανω προσοχη στο στορυ του gta iv μιας και , επιτελους ενα παιχνιδι της σειρας εχει αξιοπρεπες στορυ.

Προς το παρον ειμαι στο 72% (εκανα αρκετα sidequests πριν το τελειωσω , δεν βιαστηκα καθολου) και θα ασχοληθω μαζι του λιγο ακομα μεχρι φυσικα τις 12 του ιουνη μας! ;)

jammin
29-05-2008, 23:31
Mολις το τερματησα το στορυ , και θελω να γραψω εντυπωσεις για το τελος

valkyre συμφωνω απολυτα μαζι σου σχετικα με τις εντυπωσεις σου. Ειμαστε περιπου στο ιδιο ποσοστο αλλα οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ εχει πολυ ψωμι. Ειδικα αν θελουμε να ανεβασουμε και τα ποσοστα μας στον μαραθωνιο του social club (αναφορα βεβαια εχω κανει στο σχετικο thread)

desperate_gamer
30-05-2008, 01:32
α ρε δαιμονιο... :jiggy:
Σωστος αρκει να περναει εκεινη την ωρα ταξι, αλλιως... παπαλα!
Γιατι οπως λεει και ο νομος του Μερφι οταν χρειαζεσαι κατι, δεν ερχεται εκεινη τη στιγμη!!!

Well, εγώ αυτουνού του Μέρφι πολύ θα 'θελα να του πω δυο λογάκια. Ήταν αυτός γκαντέμης και το έκανε και "νόμο". :innocent:

Όπως και να 'χει, σταματάς ένα ταξί δίπλα στο σαραβαλιασμένο αμάξι που κρύβει το πακετάκι. Σταματάει το ταξί, παίρνεις το πακετάκι και με sprint πας πάλι στο ταξί αμέσως ;) Το έχω κάνει ΚΑΙ αυτό. :p

ngiatras
30-05-2008, 01:37
Ο αγοραστης ειναι απο την κατω αριστερη μερια μεσα στο τουνελ.

Ευχαριστώ ρε Σοπράνο και είχα αρχισει να τα πέρνω πολύ ασχημα,έσωσες πολύ κοσμο της liberty city σήμερα. :)

WolfRathmA
30-05-2008, 01:59
Παντος εγω ακομα δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ με το παιχνιδι. Παιζω σιγα σιγα και απο οτι φενεται μαλλον δε θα το τελειωσω :p LoL

Γνωριζει κανεις ποσο εχω ακομα;

Ειμαι στην αποστολη που εχουν απαγαγη τον Roman

Πρεπει να εχει πολυ ακομα ετσι; Γιατι ακομα το αλλο νησι δε πρεπει να εχει ξεκλειδωθη...

modecris
30-05-2008, 02:56
Και εγώ εκεί είμαι,λογικά είμαστε κάπου στην μέση μια και και η ιστορία τελειώνει γύρω στο 60 με 70% (τώρα είμαι στο 30τόσο).

WolfRathmA
30-05-2008, 03:07
Και εγώ εκεί είμαι,λογικά είμαστε κάπου στην μέση μια και και η ιστορία τελειώνει γύρω στο 60 με 70% (τώρα είμαι στο 30τόσο).

Τι στο καλο... τοσο πολυ παιζουμε ολοι; LoL :D

Και 2 φιλοι μου στη δουλεια εκει ειναι. χεχε.. Ουτε συνενοημενοι να ημασταν :p

modecris
30-05-2008, 03:20
Άστα...και χθες έφαγα κανά 20λεπτο για να φτάσω τσούκου-τσούκου μέχρι το τέλος της αποστολής και στο τέλος τα έκανα μαντάρα...:rant:
Φαντάσου τσαντίστηκα τόσο,που μετά έπαιξα halo 3 ...

WolfRathmA
30-05-2008, 03:22
Άστα...και χθες έφαγα κανά 20λεπτο για να φτάσω τσούκου-τσούκου μέχρι το τέλος της αποστολής και στο τέλος τα έκανα μαντάρα...:rant:
Φαντάσου τσαντίστηκα τόσο,που μετά έπαιξα halo 3 ...

LoL!!! Και εγω τα ιδια! Μετα την δευτερη φορα με το που μπηκα μεσα δε προλαβε να πει λεξη! Εβγαλα το sniper και τον εφαγα με τη μια! χαχα

modecris
30-05-2008, 03:29
Εβγαλα το sniper ...
χμμμ...http://bp1.blogger.com/_DBxtapz4Owo/Rp00EP4WZiI/AAAAAAAAADA/Bu4_XBW8Yc8/s400/Great%2520Idea.jpg

WolfRathmA
30-05-2008, 03:37
χμμμ...http://bp1.blogger.com/_DBxtapz4Owo/Rp00EP4WZiI/AAAAAAAAADA/Bu4_XBW8Yc8/s400/Great%2520Idea.jpg

Χεχε...

Σου λεω ειχα τσαντιστη τοσο πολυ που δε προλαβε να πει "ΚΙΧ" :bgrin2::bgrin2:

modecris
30-05-2008, 04:23
Why We Stopped Playing GTA IV

1. Hanging out with people blows: those annoying calls you get inviting you to play darts or go to a strip club etc,
2. Our games still freeze,
3. To easy to escape the police,
4. GTA IV's controls aren't reliable: Niko fails to target the nearest enemy,
5. Same dry missions,
6. Strippers wear bikinis,
7. You restart missions at the beginning: annoying that you can't have check points in long missions,
8. Achievement points are too difficult to unlock.

Σε κάποια δεν έχει και άδικο ...
http://www.gamedaily.com/articles/galleries/why-we-stopped-playing-gta-iv/

WolfRathmA
30-05-2008, 04:26
6. Strippers wear bikinis

++1000!!!! :rofl::rofl::rofl:

Αφου ειναι ανω των 18 ετων... Δεν μπορουσαν να δειξουν και λιγο ζιζακι να πουμε; :p :p :p

Παντος εχει καποιο δικιο οπως λες...

jammin
30-05-2008, 08:46
Παντος εγω ακομα δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ με το παιχνιδι. Παιζω σιγα σιγα και απο οτι φενεται μαλλον δε θα το τελειωσω :p LoL

Γνωριζει κανεις ποσο εχω ακομα;

Ειμαι στην αποστολη που εχουν απαγαγη τον Roman

Πρεπει να εχει πολυ ακομα ετσι; Γιατι ακομα το αλλο νησι δε πρεπει να εχει ξεκλειδωθη...
απο τη στιγμη που δεν ξεκλειδωθηκε ακομα το τελευταιο νησι εχει αρκετο ακομα,καθως στο νησι αυτο εχει και αρκετες αποσστολες οι οποιες (μερικες απο αυτες) ειναι καλες.
Παντως αξιζει να ασχολειστε και με τις side missions. Το να φτασεις στο τελος του story (βασικες αποστολες) δεν ειναι αμαν δυσκολο. Το ζορι ειναι αν θελησεις να το φτασεις στο 100%

SIRIOS7
30-05-2008, 08:54
paidia sto paixnidi o nicko mamaei kamia h tipota?

jammin
30-05-2008, 08:57
paidia sto paixnidi o nicko mamaei kamia h tipota?
αχ ατακτουλη μου εσυ..:innocent:
Εννοειται, τι το περασες το παληκαρι???;)

desperate_gamer
30-05-2008, 13:24
Why We Stopped Playing GTA IV

1. Hanging out with people blows: those annoying calls you get inviting you to play darts or go to a strip club etc,
2. Our games still freeze,
5. Same dry missions,
7. You restart missions at the beginning: annoying that you can't have check points in long missions,
8. Achievement points are too difficult to unlock.

Σε κάποια δεν έχει και άδικο ...
http://www.gamedaily.com/articles/galleries/why-we-stopped-playing-gta-iv/

Είναι πολύ άδικη αυτή η λίστα και εξηγώ point προς point.

1) Πράγματι το going out μπορεί να καταντήσει λίγο βαρετό, αλλά δεν είναι και λόγος να σταματήσεις το παιχνίδι. Στις διαδρομές μάλιστα έχει ξεκαρδιστικότατες συζητήσεις.
2) Είναι γκαντέμηδες!
3) Τώρα γκινιάζουν και γι' αυτό; Άντε μέχρι τα 3 αστεράκια ξεφεύγεις με λίγη τύχη. Πιο πάνω δεν νομίζω.
4) Μια χαρά σημαδεύει εμένα. Όπου στοχεύει εξ' αρχής με την κάμερα, σημαδεύει.
5) Κάνουν μεγάλο λάθος. Στα παλιά GTA οι αποστολές είχαν πολύ λιγότερα διασκεδαστικά σενάρια.
6) Στο Honkers του Alderney δεν έχουν μπικίνι, αλλά αυτοκολλητάκια :p
7) Αν είχε checkpoints, θα γκρίνιαζα ότι το παιχνίδι είναι γελοίο.
8) Μπα; Τη μία γκρινιάζουν για την αστυνομία και μετά θέλουν εύκολα achievments;;

Τι είναι αυτοί ρε;! Αυτοί δίνουν τα 10αρια βροχή στην αρχή και μετά τα παίρνουν πίσω;; Και όταν έρχεται ένα MGS4 αρχίζουν τα "εμ... 9.9"! Ξεφτύληδες!

geodlord7
30-05-2008, 13:34
Είναι πολύ άδικη αυτή η λίστα και εξηγώ point προς point.

1) Πράγματι το going out μπορεί να καταντήσει λίγο βαρετό, αλλά δεν είναι και λόγος να σταματήσεις το παιχνίδι. Στις διαδρομές μάλιστα έχει ξεκαρδιστικότατες συζητήσεις.
2) Είναι γκαντέμηδες!
3) Τώρα γκινιάζουν και γι' αυτό; Άντε μέχρι τα 3 αστεράκια ξεφεύγεις με λίγη τύχη. Πιο πάνω δεν νομίζω.
4) Μια χαρά σημαδεύει εμένα. Όπου στοχεύει εξ' αρχής με την κάμερα, σημαδεύει.
5) Κάνουν μεγάλο λάθος. Στα παλιά GTA οι αποστολές είχαν πολύ λιγότερα διασκεδαστικά σενάρια.
6) Στο Honkers του Alderney δεν έχουν μπικίνι, αλλά αυτοκολλητάκια :p
7) Αν είχε checkpoints, θα γκρίνιαζα ότι το παιχνίδι είναι γελοίο.
8) Μπα; Τη μία γκρινιάζουν για την αστυνομία και μετά θέλουν εύκολα achievments;;

Τι είναι αυτοί ρε;! Αυτοί δίνουν τα 10αρια βροχή στην αρχή και μετά τα παίρνουν πίσω;; Και όταν έρχεται ένα MGS4 αρχίζουν τα "εμ... 9.9"! Ξεφτύληδες!

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΕΕ:1appl::1appl::1appl::1appl::1appl:

badboyfriend
30-05-2008, 15:06
1) Επίσης μπορείς να βάλεις το κινητό σε sleep mode για να μη σε παίρνουν τηλέφωνο.
2) Εμένα μου κόλλησε μόνο μια φορά μέχρι στιγμής και αυτό στο loading αφού είχα φάει disconnect από το multiplayer και έκανε restart to ps3.
3) Όντως μέχρι 2 σίγουρα ξεφεύγεις πολύ εύκολα. Με 5 χθες (αφού μπήκα καταλάθος στο αεροδρόμιο και μέχρι να το καταλάβω γινόταν της πόπης) 6 λεπτά κράτησε το chase, οπότε και στούκαρα κατά λάθος το αυτοκίνητο. Ούτε μία φορά δεν είδα το τέλος του μπλε κύκλου στο radar.
4) Ούτε εγώ έχω παράπονο από τη στόχευση.
5) Μέχρι στιγμής έχουν αρκετό ενδιαφέρον οι αποστολές (αν και είμαι στην αρχή ακόμη)
6) Δε με απασχολεί. Αν θέλω να δω βυζιά βλέπω και αληθινά.

Katana
30-05-2008, 15:51

Tα ίδια, στο 29%-30% είμαι.:innocent:

SalazarTheGreek
30-05-2008, 17:11
paidia sorry pou grafo me greeklish ,alla exw mpei meso tou web browser tou PS3 ;) loipon,prox8es termatisa to paixnidi kai ola ta side quest... :) to 8ema einai oti eimai akoma sto 60%....gnwrizete an to allo 40%,apoteleite mono apo ta stuns kai rats (peristeria)????giati m fainetai psilokoulo auto.... :(

panelix
30-05-2008, 17:17
4) Milane gia to auto target mallon...

jammin
30-05-2008, 17:18
paidia sorry pou grafo me greeklish ,alla exw mpei meso tou web browser tou PS3 ;) loipon,prox8es termatisa to paixnidi kai ola ta side quest... :) to 8ema einai oti eimai akoma sto 60%....gnwrizete an to allo 40%,apoteleite mono apo ta stuns kai rats (peristeria)????giati m fainetai psilokoulo auto.... :(
φιλε μου θεωρω απιθανο μα βαση το ποσοστο που εχεις να τελειωσες ολα τα side missions. Εμενα μου υπολειπονται και ομως ειμαι στο 72%.
Απο οσο γνωριζω τα 50 stunts και τα 200 περιστερια πιανουν μολις 5% (απο 2,5 το καθενα) και το ποσοστο τους δεν το παιρνεις σταδιακα αλλα οταν τα βγαλεις ολα στην καθε κατηγορια.
Εχεις κανει τις αποστολες μεσα απο το περιπολικο, εχεις βρει ολα τα αυτοκινητα που σου ζηταει ο Brucie μεσω sms, εχεις συναντησει ολους τους friends που εμφανιζονται σε διαφορα σημεια της πολης???:confused:

SalazarTheGreek
30-05-2008, 17:37
Εχεις κανει τις αποστολες μεσα απο το περιπολικο, εχεις βρει ολα τα αυτοκινητα που σου ζηταει ο Brucie μεσω sms, εχεις συναντησει ολους τους friends που εμφανιζονται σε διαφορα σημεια της πολης???:confused:

ox....:blush: :blush: :blush: alla nomiza oti einai ta side quest :oops: :oops: :oops: .....thanks file m gia tis plirofories:tiphat:

jammin
30-05-2008, 17:39
ox....:blush: :blush: :blush: alla nomiza oti einai ta side quest :oops: :oops: :oops: .....thanks file m gia tis plirofories:tiphat:
αντε ορμα τωρα, και εγω μεσα σε ενα περιπολικο ειμαι τωρα:fight:

modecris
30-05-2008, 17:59
Εγώ συμφωνώ με τα ακόλουθα:

Αν και ο φίλος είπε παραπάνω πως μπορείς να βάλεις σε sleep mode το τηλέφωνο οπότε οκ.

Εδώ έχω παρατηρήσει μια αστάθεια.Ενώ έχω ξεφύγει με 5 αστέρια (και έχω κάνει το 6λεπτο με 6 αστέρια που χρειάζεται για το achievement στο 360),μερικές φορές δεν τα καταφέρνω ούτε με 3...ίσως να παίζει κάτι με την διάθεσή μου,ίσως και όχι.

Καμιά φορά είναι λίγο σπαστικό.

Είμαι σίγουρος πως μας έχουν φυλάξει κάποια έκπληξη,όπως με το gta 3 (νομίζω) και το κρυφό strip tease ...

Tα ίδια, στο 29%-30% είμαι.:innocent:
Ακολουθούμε κοινή πορεία,απλά με διαφορετικό μέσο...;)

redismagik
30-05-2008, 18:22
ego eime sto 48% me poli klepsimo[cheats]. ti eine tsand and rats pou leiei o filos pio pano?

jammin
30-05-2008, 18:28
ego eime sto 48% me poli klepsimo[cheats]. ti eine tsand and rats pou leiei o filos pio pano?
stunts ειναι οι ραμπες που κανεις αλματα (50 πρεπει να γινουν στο συνολο)
rats ειναι τα περιστερια που πρεπει να τα σκοτωσεις ολα (200)

redismagik
30-05-2008, 18:31
ayto me tis rampes kati lei to allo me ta peristeria .........mal..... mou akougete oute pou tha asxolotho na to psakso. thanks!!

jammin
30-05-2008, 18:47
Επειδη τοσο τα περιστερια (περισσοτερο) οσο και οι ραμπες αλλα και οι τυχαιοι που μας βαζουν αποστολες (λιγοτερο) ειναι δυσκολο να βρεθουν μπορειτε να συμβουλευθειτε το παρακατω:

http://www.wikicheats.com/flash/gta4map/gta4_map_full.swf

και παλι μη νομισετε οτι ολα γινονται απλα!!!

pictorino
30-05-2008, 21:04
καλό θα ήταν να ενεργοποιούνταν η θέση τους στο χάρτη με extra επιλογή.40 κάτι % είμαι και οι αποστολές έχουν αρχίσει να αγριεύουν!!που και που όμως ξεσκάω με κανά ραντεβουδάκι!!εμένα αυτό που καθόλου δεν μου αρέσει και δυστυχώς δεν διορθώθηκε είναι που αν χάσεις στην αποστολή ΟΛΑ από την αρχή!!όχι τίποτε άλλο αλλά γίνονται μεγάλες,ας σε έβαζε τουλάχιστον απευθείας στην ίδια την αποστολή με το retry και όχι όπου νά'ναι,κατευθείαν στη δράση εννοώ

Katana
30-05-2008, 21:16

Αν και ο φίλος είπε παραπάνω πως μπορείς να βάλεις σε sleep mode το τηλέφωνο οπότε οκ.

Εδώ έχω παρατηρήσει μια αστάθεια.Ενώ έχω ξεφύγει με 5 αστέρια (και έχω κάνει το 6λεπτο με 6 αστέρια που χρειάζεται για το achievement στο 360),μερικές φορές δεν τα καταφέρνω ούτε με 3...ίσως να παίζει κάτι με την διάθεσή μου,ίσως και όχι.

Είμαι σίγουρος πως μας έχουν φυλάξει κάποια έκπληξη,όπως με το gta 3 (νομίζω) και το κρυφό strip tease ...

Συμφωνώ σε όλα, απλά.:bow:

Valkyre
30-05-2008, 21:49

Θα σταθω λιγο στο θεμα του χειρισμου , με το οποιο και συμφωνω εν μερει.Υπαρχουν καποια σημαντικα προβληματα , πολλα απο τα οποια προερχονται απο παλιες εκδοσεις.

Δεν καταλαβαινω με ΤΙΠΟΤΑ για πιο λογο πρεπει να παταμε το "Χ" για να τρεξει ο χαρακτηρας.Προκαλω οποιονδηποτε εδω στο φορουμ να μου πει οτι χρησιμοποιει το περπατημα πιο πολυ απο το τρεξιμο.Απο οσο ξερω εγω ζητημα ειναι να εχω "περπατησει" ποτε στο παιχνιδι , εκτος απο τοτε που μιλαω στο τηλεφωνο. :D

Επισης το auto aiming ειναι λιγο οτι ναναι ωρες ωρες(μακραν βελτιωμενο φυσικα απο τις προηγουμενες βερζιον) , και ενω εσυ εισαι κεντραρισμενος σωστα στον στοχο σου , αδειαζεις γεμιστιρες για να τον πετυχεις.Ναι ξερω οτι υπαρχει recoil για ρεαλισμο , αλλα εγω εννοω περιπτωσεις τρανταχτες με single fire και οχι burst.Επισης καμμια φορα αλλον θες να σημαδεψεις εσυ και αλλον το συστημα.Σε ολα τα παιχνιδια γινεται μεν , αλλα μερικες φορες που ειναι ακριβως διπλα ο εχθρος σου , η αμεση απειλη , ο Νικο δεν σκαμπαζει και σημαδευει τον τυπο περα-βρεχει μακρια...

Οταν δε απενεργοποιεις το auto aiming , ο χειρισμος ειναι λιγακι περιεργος.Δεν υπαρχει η ακριβεια που θα περιμενες και πολλες φορες σε πολυ μακρινους στοχους ειναι αρκετα δυσκολο να σημαδεψεις σωστα.

Επισης τα προβληματα με το θεμα της καμερας και την κινηση σε κλειστους χωρους (οπως διαμερισματα , σκαλες , διαδρομους στενους) υπαρχουν και αρκετες φορες σε αναγκαζουν να χασεις για λιγο τον προσανατολισμο του που θες εσυ να πας και που ο Νικο.

Φυσικα ολα αυτα παιδια , ειναι λεπτομερειες.Ο χειρισμος ειναι μακραν βελτιωμενος απο τα παλια , απλα τωρα κανουμε το γνωστο "ψυρισμα"! :D

Δεν αλλαζει το γεγονος οτι το παιχνιδι ειναι φοβερο. ;)

greekteo
30-05-2008, 21:51
Συμφωνω με τον Valkyre! Το auto-aiming γινεται αρκετα κουραστικο πολλες φορες, διοτι αλλον θες εσυ να πετυχεις και αλλον σημαδευει. Ενω βλεπεις καποιον απο διπλα σου αν διαλυει με το uzi ο Νικο σημαδευει τον απεναντι!!

nikon
31-05-2008, 07:51
Θα σταθω λιγο στο θεμα του χειρισμου , με το οποιο και συμφωνω εν μερει.Υπαρχουν καποια σημαντικα προβληματα , πολλα απο τα οποια προερχονται απο παλιες εκδοσεις.

Δεν καταλαβαινω με ΤΙΠΟΤΑ για πιο λογο πρεπει να παταμε το "Χ" για να τρεξει ο χαρακτηρας.Προκαλω οποιονδηποτε εδω στο φορουμ να μου πει οτι χρησιμοποιει το περπατημα πιο πολυ απο το τρεξιμο.Απο οσο ξερω εγω ζητημα ειναι να εχω "περπατησει" ποτε στο παιχνιδι , εκτος απο τοτε που μιλαω στο τηλεφωνο. :D

Επισης το auto aiming ειναι λιγο οτι ναναι ωρες ωρες(μακραν βελτιωμενο φυσικα απο τις προηγουμενες βερζιον) , και ενω εσυ εισαι κεντραρισμενος σωστα στον στοχο σου , αδειαζεις γεμιστιρες για να τον πετυχεις.Ναι ξερω οτι υπαρχει recoil για ρεαλισμο , αλλα εγω εννοω περιπτωσεις τρανταχτες με single fire και οχι burst.Επισης καμμια φορα αλλον θες να σημαδεψεις εσυ και αλλον το συστημα.Σε ολα τα παιχνιδια γινεται μεν , αλλα μερικες φορες που ειναι ακριβως διπλα ο εχθρος σου , η αμεση απειλη , ο Νικο δεν σκαμπαζει και σημαδευει τον τυπο περα-βρεχει μακρια...

Οταν δε απενεργοποιεις το auto aiming , ο χειρισμος ειναι λιγακι περιεργος.Δεν υπαρχει η ακριβεια που θα περιμενες και πολλες φορες σε πολυ μακρινους στοχους ειναι αρκετα δυσκολο να σημαδεψεις σωστα.

Επισης τα προβληματα με το θεμα της καμερας και την κινηση σε κλειστους χωρους (οπως διαμερισματα , σκαλες , διαδρομους στενους) υπαρχουν και αρκετες φορες σε αναγκαζουν να χασεις για λιγο τον προσανατολισμο του που θες εσυ να πας και που ο Νικο.

Φυσικα ολα αυτα παιδια , ειναι λεπτομερειες.Ο χειρισμος ειναι μακραν βελτιωμενος απο τα παλια , απλα τωρα κανουμε το γνωστο "ψυρισμα"! :D

Δεν αλλαζει το γεγονος οτι το παιχνιδι ειναι φοβερο. ;)

Για το αν πρέπει να περπατάει ή να τρέχει εντάξει και εγώ πιο πολύ τρέχω αλλά το λογικό είναι να περπατάει δεν γίνεται μόλις βγαίνει από το σπίτι να πλακώνεται στο τρέξιμο ο Niko Belic είναι δεν είναι ο Θανάσης Βέγγος.

Για το θέμα του auto aim κλπ εντάξει μην τα θέλουμε όλα το παιχνίδι ούτε fps είναι για να έχει χειρισμό CoD4 ούτε racing είναι για να έχει τον χειρισμό του GT5p στην οδήγηση.
Όλα είναι σε ένα καλό για το παιχνίδι επίπεδο.

Τώρα αυτό με την κάμερα σε κλειστούς χώρους νομίζω αν δεν τρέχεις δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα όταν τρέχεις χάνεις τον προσανατολισμό σου.....εγώ τουλάχιστον.:blush:

Τελικά γι'αυτό κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να παίρνει 10/10 όσο καλό και να είναι κάτι "στραβό" θα βρούμε όταν το παίξουμε.;)

personGR
31-05-2008, 11:41
Παιδιά το auto-aim φτιάχνεται..
Μην το χρησιμοποιήτε καθόλου...

Valkyre
31-05-2008, 11:43
Για το αν πρέπει να περπατάει ή να τρέχει εντάξει και εγώ πιο πολύ τρέχω αλλά το λογικό είναι να περπατάει δεν γίνεται μόλις βγαίνει από το σπίτι να πλακώνεται στο τρέξιμο ο Niko Belic είναι δεν είναι ο Θανάσης Βέγγος.

Για το θέμα του auto aim κλπ εντάξει μην τα θέλουμε όλα το παιχνίδι ούτε fps είναι για να έχει χειρισμό CoD4 ούτε racing είναι για να έχει τον χειρισμό του GT5p στην οδήγηση.

Τώρα αυτό με την κάμερα σε κλειστούς χώρους νομίζω αν δεν τρέχεις δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα όταν τρέχεις χάνεις τον προσανατολισμό σου.....εγώ τουλάχιστον.:blush:

Τελικά γι'αυτό κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να παίρνει 10/10 όσο καλό και να είναι κάτι "στραβό" θα βρούμε όταν το παίξουμε.;)

Και εδω στο bold ακριβως στηριζεται η αποψη μου , τοι ΚΑΝΕΝΑ παιχνιδι δεν πρεπει να περνει 10. :nope:

Τωρα για το τρεξιμο Νικο , θα μπορουσαν ρε συ να κανουν οτι κανουν ΟΛΑ τα παιχιδια , δηλαδη με μικρη πιεση στον αναλογικο μοχλο να περπαταει , και με κανονικη πιεση να τρεχει.Και αν θες να τρεχει σαν Βεγγος να πατας το "Χ" οπως κανουμε και τωρα.Αλλα στο κανονικο τρεξιμο θα επρεπε να γινεται με το αναλογικο.Aσε που το θεμα ρεαλισμου , δεν νομιζω να υφισταται τοσο σε ενα παιχνιδι σαν το GTA , γιατι αν ηταν ετσι θα οδηγουσαμε με κανονικο τροπο και θα σταματουσαμε στα κοκκινα και θα μας κυνηγαγαν οι μπατσοι οταν μας εβλεπαν να περναμε με κοκκινο!Εξακολουθει να ειναι παιχνιδι , και σαν παιχνιδι θα επρεπε να σε βολευει στον συγκεκριμενο τομεα.Ασε που οπως ειπα δεν καταργειται το περπατημα , απλα γινεται με πιο σωστο τροπο , μικρη πιεση του αναλογικου.

Αν σε καθε παιχνιδι επρεπε να παταμε το "Χ" για να τρεχει ο χαρακτηρας μας , θα το ειχαμε ξηλωσει το κουμπι απο το χειρηστηριο! :D

Για το autoaiming καθως και την καμερα; , επηρεαζουν οταν εχεις περιορισμενο χρονο σε συγκεκριμενες αποστολες , και βλεπεις οτι αλλα θες να κανεις εσυ και αλλα το συστημα.

Παντως ναι ,ολα αυτα ειναι λεπτομερειες της λεπτομεριας , δεν το συζηταμε! ;)

Valkyre
31-05-2008, 11:44
Παιδιά το auto-aim φτιάχνεται..
Μην το χρησιμοποιήτε καθόλου...

Αν διαβασεις το ποστ μου θα δεις οτι σχολιασα οτι φτιαχνεται , αλλα δεν γινεται ποτε ιδανικο ιδιως στις μεγαλες αποστασεις οπου εσυ εισαι κεντραρισμενος σωστα και δεν κανει τιποτα ;)

panelix
31-05-2008, 11:51
Siga min mas kinigane sto kokkino edo skotonoume kai den mas kinigane... Realistiko den ginete giati tote tha paizame kai 25 xronia filaki otan mas pianane stin kaliteri... ktl :p
Kai den tha mporousame na pethanoume 800 fores... :p

Valkyre
31-05-2008, 13:07
Εμ αυτο ακριβως θελω να πω κι εγω.Ο ρεαλισμος πρεπει να εχει ενα οριο. :)

wesker
31-05-2008, 16:26
Εμ αυτο ακριβως θελω να πω κι εγω.Ο ρεαλισμος πρεπει να εχει ενα οριο. :)

+1:1appl:

pictorino
01-06-2008, 00:31

σωστό αυτό που λες για την οδήγηση αλλά από τη στιγμή που δεν είναι και ο πιο ακριβής χειρισμός όταν οδηγάς,ας μην πηγαίνουν κομμάτια όσοι πρέπει να τους πιάσεις!!
ένα άλλο σημείο που με εκνευρίζει είναι:ανταλλάσσεις πυρά με κάποιο μαφιόζικο όχημα και η αστυυομία κυνηγάει μόνο εσενα!!!Μαφία και αστυνομία ίδια εταιρία

geodlord7
01-06-2008, 00:39
Eνταξει δεν γινεται ενα παιχνιδι να ειναι τελειο!!!Απλα το gta "αγγιξε" την τελειότητα!!!

jammin
01-06-2008, 00:45
ένα άλλο σημείο που με εκνευρίζει είναι:ανταλλάσσεις πυρά με κάποιο μαφιόζικο όχημα και η αστυυομία κυνηγάει μόνο εσενα!!!Μαφία και αστυνομία ίδια εταιρία
εμενα μια φορα μου ετυχε το εξης περιεργο: εχω αποστολη (δεν θυμαμαι αν ηταν απο τις βασικες) να κυνηγησω καποιους κακοποιους, αυτοι με αντιλαμβανονται και αρχιζουν το πιστολιδι τη στιγμη που διπλα υπηρχε περιπολικο. Ξαφνικα αρχιζουν και τους καταδιωκουν οι αστυνομικοι και τους κανουν τη ζωη δυσκολη. Εγω στο μεταξυ δεν εχω πυροβολησει ακομα:innocent:, τους ακολουθω και απλα γελαω ως παρατηρητης.:jiggy:

desperate_gamer
01-06-2008, 01:38
Eνταξει δεν γινεται ενα παιχνιδι να ειναι τελειο!!!Απλα το gta "αγγιξε" την τελειότητα!!!

Μίλησε ο Nico Τόκος :p

"Είμαστε εδώ στο Honkers με τα πιπίνιαααααα....."

X-NEC
01-06-2008, 02:09
Μίλησε ο Nico Τόκος :p

"Είμαστε εδώ στο Honkers με τα πιπίνιαααααα....."

:rofl::rofl::rofl:

badboyfriend
01-06-2008, 03:07
Μόλις τέλειωσα τα deliveries του Little Jacob, όμως επειδή έπεσα την ώρα που του μιλούσα στο τηλέφωνο μετά την τελευταία αποστολή διακόπηκε η κλήση (έλεος..). Κερδίζω τίποτα που τέλειωσα τις αποστολές του ή μπα? Δεν είδα να άλλαξε κάτι στο μενού του κινητού.

desperate_gamer
01-06-2008, 14:27
Μόλις τέλειωσα τα deliveries του Little Jacob, όμως επειδή έπεσα την ώρα που του μιλούσα στο τηλέφωνο μετά την τελευταία αποστολή διακόπηκε η κλήση (έλεος..). Κερδίζω τίποτα που τέλειωσα τις αποστολές του ή μπα? Δεν είδα να άλλαξε κάτι στο μενού του κινητού.

Θα σου έρθει ένα μύνημα που λέει ότι κέρδισες ένα αμάξι σε μοναδικό "χρώμα". Αλλά εγώ ακόμα αυτό το αμάξι δεν το έχω βρει... :nope:

badboyfriend
01-06-2008, 15:09
Α μάλλον εννοεί εκείνο το μαυροπράσινο τεράστιο τζιπάκι(?) που ήταν μέσα το "πακέτο" και μπορούσες να το κρατήσεις.

desperate_gamer
01-06-2008, 16:28
Ναι αυτό εννοεί. Ένα Hustler SUV το λένε.

Αλλά τα πακέτα εγώ τα έβρισκα μέσα σε ένα παλιάμαξο με ξεθωριασμένη βαφή. :P

badboyfriend
01-06-2008, 16:43
Ναι σε σαράβαλο είναι πάντα εκτός από την τελευταία αποστολή που είναι στο SUV

desperate_gamer
01-06-2008, 17:24
Τι να σου πω δεν θυμάμαι... Όπως και να 'χει υπάρχουν και καλύτερα αμάξια.

Turismo και Inferno. Τι μας νοιάζει το SUV-άκι;

Valkyre
01-06-2008, 17:40
εχω τελειωσει το main story και ολο χαλαω λεφτα και δεν ξερω πως να βγαλω καινουργια! :D

geodlord7
01-06-2008, 17:44
Eμενα το παραπονο μου ειναι οτι δεν υπαρχει τιποτα για να ξοδεψουμε λεφτα!!!Μονο οπλα και αλεξισφαιρα!!!!Θυμαμαι στο SA ειχε ΑΠΕΙΡΑ πραγματα να παρεις και να ξοδεψεις χρηματα!!!!Εδω αντε να φας κανα hot dog-5 dollars και να αγορασεις ρουχα που ειναι περιορισμενα.Αυτα!Ουτε επιχειρησεις, ουτε tatoos , ουτε κουρεματα, ουτε "φτιαξιμο" αμαξιων.:(

greekteo
01-06-2008, 17:45
Eμενα το παραπονο μου ειναι οτι δεν υπαρχει τιποτα για να ξοδεψουμε λεφτα!!!Μονο οπλα και αλεξισφαιρα!!!!Θυμαμαι στο SA ειχε ΑΠΕΙΡΑ πραγματα να παρεις και να ξοδεψεις χρηματα!!!!Εδω αντε να φας κανα hot dog-5 dollars και να αγορασεις ρουχα που ειναι περιορισμενα.Αυτα!Ουτε επιχειρησεις, ουτε tatoos , ουτε κουρεματα, ουτε "φτιαξιμο" αμαξιων.:(

Μπορεις να κανεις και αλλα πραματα :p Ψαξε και θα βρεις εσυ:D

nikon
01-06-2008, 17:47
εχω τελειωσει το main story και ολο χαλαω λεφτα και δεν ξερω πως να βγαλω καινουργια! :D
Είχαν πει ότι πας σε ΑΤΜ και περιμένεις κάποιον να κάνει ανάληψη και...... ε τα υπόλοιπα τα ξέρεις.:bgrin2:

greekteo
01-06-2008, 17:48
Είχαν πει ότι πας σε ΑΤΜ και περιμένεις κάποιον να κάνει ανάληψη και...... ε τα υπόλοιπα τα ξέρεις.:bgrin2:

Γινεται κατι τετοιο??????

badboyfriend
01-06-2008, 17:49
Τι να σου πω δεν θυμάμαι... Όπως και να 'χει υπάρχουν και καλύτερα αμάξια.

Turismo και Inferno. Τι μας νοιάζει το SUV-άκι;

Καλά δεν το συζητάμε αυτό. Αν και εγώ προτιμώ το banshee. Απίστευτος μπάσος ήχος, όχι σαν την τσιρίδα του turismo..

Valkyre
01-06-2008, 17:51
Για το ATM το εχω ακουσει , αλλα απο οτι εχω καταλαβει προκειται για καποιο glitch και βαριεμαι να περνω λεφτα "ετσι".Βασικα μονο τις αποστολες vigilante μπορεις να κανεις συνεχεια αλλα δινουν πραγματικα ψιχουλα σε σχεση με αυτα που ξοδευεις για οπλα , αλεξισφαιρα κλπ :)

Ασε που εχω φαει μια περιουσια στις ιεροδουλες!!

geogoku
01-06-2008, 17:54
Γινεται κατι τετοιο??????

εγω μολις εμαθα πως αν βρεις μια τραπεζα και κλεισεις ολους τους γυρω δρομους ωστε να μην μπορει να περασει το ασθενοφορο και μετα πλακωσεις οποιον παει να κανει αναληψη,του κλεβεις τα γκαφρα στην συνεχεια φευγεις και ξαναγυρνας και τα γκαφρα ξαναεμφανιζονται!!!!

nikon
01-06-2008, 17:54
Για το ATM το εχω ακουσει , αλλα απο οτι εχω καταλαβει προκειται για καποιο glitch και βαριεμαι να περνω λεφτα "ετσι".Βασικα μονο τις αποστολες vigilante μπορεις να κανεις συνεχεια αλλα δινουν πραγματικα ψιχουλα σε σχεση με αυτα που ξοδευεις για οπλα , αλεξισφαιρα κλπ :)

Ασε που εχω φαει μια περιουσια στις ιεροδουλες!!
Ααααααααα έτσι πες μας........ γι'αυτό δεν σου φτάνουν ε;

jammin
01-06-2008, 17:55
και εγω μια απο τα ιδια...
Καποια λεφτα μπορεις να βγαλεις απο τις αποστολες μεσα απο το περιπολικο (αυτοι που σκοτωνεις ολο και κουβαλανε κανενα φραγκο). Επισης απο τους περαστικους (απο αυτους βεβαια πιανεις πενταροδεκαρες)

geodlord7
01-06-2008, 17:57
Παιδια καποιος ειχε πει οτι γινεται να ληστευεις οποτε θελεις τραπεζα!!!Τελικα επαληθευτηκε ή λαλακιες?:D

nikon
01-06-2008, 18:00
Παιδια καποιος ειχε πει οτι γινεται να ληστευεις οποτε θελεις τραπεζα!!!Τελικα επαληθευτηκε ή λαλακιες?:D
Όσοι ξαναρώτησαν πως γίνεται δεν πήραν απάντηση από αυτόν που το είπε.

badboyfriend
01-06-2008, 18:08
Νομίζω η απάντηση είναι ότι το είπε ο klepidas :P

geogoku
01-06-2008, 18:13
και ενα μικρο κολπακι που μπορειτε να κανετε ειναι οταν σαν μεινει το αμαξι και δεν ξαναπαιρνει μπροστα απλα παρτε καποιον τηλεφωνο ενω εισαι μεσα στο αμαξι, πατας γκαζι και ως δια μαγειας θα παρει παλι....:ohyes:

Valkyre
01-06-2008, 18:14
Δεν μπορεις να ληστεψεις τραπεζα....ουτε καν να ληστεψεις τα φαστφουνταδικα και τα αλλα μαγαζια δεν μπορεις , οπως εκανες στο S.A. αν θυμαστε.Εμπαινες στο μαγαζι και σημαδευες τον καταστηματαρχη και αναλογα ποση ωρα περναγε τοσα πιο πολλα λεφτα επερνες και τοσο πιο πολλα αστερια εβγαιναν!Γιατι κατι τετοια απλα πραγματα, τα αφαιρεσαν ρε γαμωτο , πραγματικα δεν το καταλαβαινω. :)

greekteo
01-06-2008, 18:15
geogoku παρα πολυ χρησιμο αυτο το κολπακι... Απειρες φορες με κυνηγαει η αστυνομια και εχω μεινει στην μεση :p

jammin
01-06-2008, 18:16
Νομίζω η απάντηση είναι ότι το είπε ο klepidas :P
οντως ο κλεπιδακος το ειπε!! μοναχοφαης ειναι... Εμεις να μην πλουτισουμε ρε κλεπιδακο?:p

badboyfriend
01-06-2008, 18:18
Δεν εννοούσα αυτό ακριβώς αλλά δεν πειράζει :Ρ

geodlord7
01-06-2008, 18:20
Ποιος αλλος θα το ελεγε??

nikon
01-06-2008, 18:21
οντως ο κλεπιδακος το ειπε!! μοναχοφαης ειναι... Εμεις να μην πλουτισουμε ρε κλεπιδακο?:p
Μάλλον δεν γίνεται...
Δεν εννοούσα αυτό ακριβώς αλλά δεν πειράζει :Ρ
Αυτό εννοούσε ο bad.....

geodlord7
01-06-2008, 18:25
Δεν μπορεις να ληστεψεις τραπεζα....ουτε καν να ληστεψεις τα φαστφουνταδικα και τα αλλα μαγαζια δεν μπορεις , οπως εκανες στο S.A. αν θυμαστε.Εμπαινες στο μαγαζι και σημαδευες τον καταστηματαρχη και αναλογα ποση ωρα περναγε τοσα πιο πολλα λεφτα επερνες και τοσο πιο πολλα αστερια εβγαιναν!Γιατι κατι τετοια απλα πραγματα, τα αφαιρεσαν ρε γαμωτο , πραγματικα δεν το καταλαβαινω. :)

Αυτα που λες και ολα εκεινα τα πολυ ομορφα πραγματα στο SA μακαρι να τα προσθεσουν με downloadable content!!Απλα μακαρι!!Ειτε ειναι τζαμπα ειτε ειναι με χρηματα εγω παντως θα τα κατεβασω.Και ελπιζω να μην ειναι τα περισσοτερα exclusive για το xbox:fryingpan:Αλλιως θα με αναγκασουν να ξαναπαιξω το παιχνιδι και στο xbox:mad:

geodlord7
01-06-2008, 18:29
Βρηκα πως να βγαζετε λεφτα αμεσα!!!!!!!!

yea if you steal a armored truck, juss go somewhere and blow it up, cash all around sometimes ranges from about 1000-1500

Αν θελετε δειτε ολη την συζητηση εδω
http://boardsus.playstation.com/playstation/board/print?board.id=gta&message.id=459228&page=1&format=page

Παω να το δοκιμασω!!!!

jammin
01-06-2008, 18:37
μηπως εχει κανεις καμια ιδεα για το που βρισκουμε θωρακισμενο? Δεν θυμαμαι μετα απο τοσες ωρες παιχνιδι να εχω συναντησει καπου...

geodlord7
01-06-2008, 18:39
Επειδη εγω ειμαι ακομα στο πρωτο νησι συνεχεια τετοια περνανε κοντα στην τραπεζα που ειναι διπλα στο safehouse.Εχω συναντησει παρα πολλα.

jammin
01-06-2008, 19:10
Επειδη εγω ειμαι ακομα στο πρωτο νησι συνεχεια τετοια περνανε κοντα στην τραπεζα που ειναι διπλα στο safehouse.Εχω συναντησει παρα πολλα.
Ή δεν τα προσεξα ή απλα δεν τα θυμαμαι...:innocent:
Οπως και να 'χει θα τσεκαρω και στο 1ο νησι οπου μου ειπες και γενικα γυρω απο τις τραπεζες. Thanks φιλε!!!:jiggy:

geodlord7
01-06-2008, 20:37
Ή δεν τα προσεξα ή απλα δεν τα θυμαμαι...:innocent:
Οπως και να 'χει θα τσεκαρω και στο 1ο νησι οπου μου ειπες και γενικα γυρω απο τις τραπεζες. Thanks φιλε!!!:jiggy:

Tιποτα φιλε;)
----------------------------------------------------------------------------------
Παιδια μπειτε εδω http://grandtheftauto.ign.com/maps/1/Liberty-City-Map

Ειναι χαρτης του παιχνιδιου πατατε κλικ σε οτι θελετε, οπλα αμαξια και σας δειχνει ακριβως στον χαρτη που να τα βρειτε!!!!

Εγω ειδα πηρα sniper, grenades, smg, αλεξισφαιρο, και απο αμαξια την turismo, bunshee, hummer!!!!!!

Valkyre
01-06-2008, 20:45
το ξερω το κολπο που αναφερεις geodlord , αλλα τα armored trucks δεν κυκλοφορουν συνεχεια και αρα εγω βαριεμαι να γυρναω γυρω γυρω και να ψαχνω φορτηγα ποσο μαλλον να προσπαθω να τα καταστρεψω τρακαρωντας τα , αφου περνει μια ωρα μεχρι να καταστραφουν αυτα! :D

geodlord7
01-06-2008, 20:48
το ξερω το κολπο που αναφερεις geodlord , αλλα τα armored trucks δεν κυκλοφορουν συνεχεια και αρα εγω βαριεμαι να γυρναω γυρω γυρω και να ψαχνω φορτηγα ποσο μαλλον να προσπαθω να τα καταστρεψω τρακαρωντας τα , αφου περνει μια ωρα μεχρι να καταστραφουν αυτα! :D

Το ξερω:D

Απλα πιασαμε την συζητηση με τα λεφτα και ειπα να το πω αυτο!!!

jammin
01-06-2008, 21:26
Αφου εγινε λογος για χαρτες δειτε και τον παρακατω για τον οποιο εγραψα στο thread των cheats, walkthroughs κλπ:

desperate_gamer
02-06-2008, 00:45

Κι όμως. Μπορείς να πας στα Ίντερνετ καφέ και στα μαγαζιά με ρούχα (ίσως και στα φαστφουντάδικα αν μπεις από τα μαγειρία) και να πας στη ταμειακή μηχανή. Αλλά παίρνεις μόνο 50 δολλάρια το πολύ και ένα αστεράκι!

panelix
02-06-2008, 10:23
Pairneis kai parapano merikes fores...

Katana
02-06-2008, 11:12

Πλάκα θα είχε να κλέψεις armored trucks, να τα πας στο πάρκινγκ σου, να τα καταστρέψεις εκεί και λογικά θα κάνουν συνέχεια respawn εκεί.Ετσι γινόταν στα παλιά GTA τουλάχιστον. ;)

geodlord7
02-06-2008, 13:40
Επιτελους πηγα στο 2ο νησι!!!!!!Πηγα και ψωνισα απο τον Περσεα βεβαιως βεβαιως!!!Ο υπαλληλος παντως ΠΟΛΥ αντρας!!!!!!:p:p

Σε ευχαριστω desperate!!!Μολις αγορασα κουστουμακι απο τον Περσεα και αφου με ειπε ο λουγγρας υπαλληλος τους, βρωμιαρη, πηγα και ληστεψα την ταμιακη μηχανη και μου πεταξε 300 δολλαρια:D

Kαι το αλλο που εκανα μπηκα σε ενα μεγαλο χωρο και ειχε μια ferrari παρκαρισμενη σε stunt στην βιτρινα!!Και εντελως αυθορμητα πηγα το εκλεψα και βγηκα μεσα απο την βιτρινα:D

Αυτα ειναι απο τα λιγα αυτου του εκπληκτικου παιχνιδιου:jiggy:

Valkyre
02-06-2008, 14:28
Πλάκα θα είχε να κλέψεις armored trucks, να τα πας στο πάρκινγκ σου, να τα καταστρέψεις εκεί και λογικά θα κάνουν συνέχεια respawn εκεί.Ετσι γινόταν στα παλιά GTA τουλάχιστον. ;)

Ρε συ αυτο ειναι καταπλικτικη ιδεα!Θα το δοκιμασω , παιζει να πιανει! :D

Katana
02-06-2008, 14:42
Δοκίμασέ το και πες μου!!

Tek_Killa
02-06-2008, 14:45
παίδες problem. Όποτε μου κάνουν invite να μπω σε deathmatch ή οποιοδήποτε άλλο online, με το που μπαίνω με πετάει. Ενώ αν κάνω εγώ νέο game και κανω invite σε άλλους, όλα ΟΚ. Ξέρετε τι μπορεί να παίζει? Με ethernet είμαι συνδεδεμένος...

jammin
02-06-2008, 15:05
Kαι το αλλο που εκανα μπηκα σε ενα μεγαλο χωρο και ειχε μια ferrari παρκαρισμενη σε stunt στην βιτρινα!!Και εντελως αυθορμητα πηγα το εκλεψα και βγηκα μεσα απο την βιτρινα:D

:giggle::giggle:μα τι σου κανει ο αυθορμητισμος βρε παιδι μου... :rofl::rofl::rofl:

personGR
02-06-2008, 15:14

Actually το μαγαζάκι αυτό έχει μόνο Ferraris (turismos στο παιχνίδι) και βρίσκεται κοντά στο Perseus (απέναντι για την ακρίβεια)

Και εκεί κοντά θα πάρεις το πρώτο καλό σπίτι :ohyes::ohyes:

geodlord7
02-06-2008, 15:20
Actually το μαγαζάκι αυτό έχει μόνο Ferraris (turismos στο παιχνίδι) και βρίσκεται κοντά στο Perseus (απέναντι για την ακρίβεια)

Και εκεί κοντά θα πάρεις το πρώτο καλό σπίτι :ohyes::ohyes:

I know:D

Tωρα παω να σκοτωσω τον gay υπαλληλο του Perseus που με ειπε και βρωμιαρη ενω του σκασα ενα χιλιαρικο για κουστουμι:p

greekteo
02-06-2008, 15:22
καλα θα του κανεις :p Ασε και μενα η Michelle της ειχα παει με ενα κουστουμι και μου ειπε πως εισαι ετσι :fryingpan:

litanies
02-06-2008, 16:16
όταν σου ζητάνε Smart clothes and smart shoes, τι να εννοούν άραγε?

greekteo
02-06-2008, 16:32
όταν σου ζητάνε Smart clothes and smart shoes, τι να εννοούν άραγε?

Ποτε στο ζητησαν αυτο?? Γιατι λογικα εξαρταται απο την περισταση και τα γουστα του καθενος ;)

litanies
02-06-2008, 16:34
Ποτε στο ζητησαν αυτο?? Γιατι λογικα εξαρταται απο την περισταση και τα γουστα του καθενος ;)

απο "J" ξεκινάει το όνομά του και είναι στο τρίτο νησί. τώρα δεν μου έρχετε το όνομα.

greekteo
02-06-2008, 16:37
Βαζω σε σποιλερ την απαντηση..

Αν εισαι σε εκεινη την αποστολη που πρεπει να πας σε ενα δικηγορικο γραφειο πρεπει να αγορασεις ενα ακριβο κουστουμι;)

panelix
02-06-2008, 18:06
Panta otan sou zitaei na baleis rouxa prepei na bazeis kostoumi :D Kai auto enoo kai me to smart clothes :D

modecris
02-06-2008, 18:10
Εγώ πάντως είμαι πολύ κυριλέ,όλο με κουστούμι κυκλοφορώ...:p:p

panelix
02-06-2008, 18:12
Ego tora kikloforo me ta rouxa tou giatrou :p (mpas kai rikso kamia gkomena oxi tipota allo :p)

litanies
02-06-2008, 18:19
ευχαριστώ για την βοήθεια παιδια και απο εδώ αλλά και μέσω Pm.
thank you

pictorino
02-06-2008, 20:41
πολύ κυριλέδες είστε εδώ looooooooooooooooool
είχα προσπαθήσει να βάλω στο πάρκινγκ ένα ελικόπτερο(!!!!) αλλά συνετρίβη και η προσπάθειά μου έληξε άδοξα

jorgedept
02-06-2008, 20:54
εγώ φοράω μαύρο κουστούμι και το παίζω "Hitman"

χαχαχαχαχαχαχαχαχ

jammin
02-06-2008, 20:57
σκεφτομαι να του βαλω γραβατα και απο κατω παραλλαγης και σκαρπινι. Οτι να 'ναι δηλαδη!!! haute coutoure

greekteo
02-06-2008, 21:00
εγω ειμαι ο πιο απλα ντυμενος δηλαδη?? Με το τζινακι και το πουκαμισακι :rofl::rofl:

pictorino
02-06-2008, 21:02
είσαι πολύ casual για εδώ μέσα από ότι καταλαβαίνεις!
looooooooooooooooooooooool

jammin
02-06-2008, 21:04
λες να φαει πορτα?

pictorino
02-06-2008, 21:07
στάνταρ...μόνο η μισέλ τον ξελασπώνει

greekteo
02-06-2008, 21:09
Εγω ειμαι παιδι του λαου!! :p

Καλα η Μισελ μονο με καταλαβαινει

ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER
μαλλον με καταλαβαινε μεχρι που με προδοσε η κακουργααα!!!.. Τα ααχ βααχ που καναμε τα ξεχασε :fryingpan:

jorgedept
02-06-2008, 21:09
φτωχομπινές είσαι :p

geodlord7
02-06-2008, 21:11
Σε διωχνουμε απο το club πλουσιων http://img443.imageshack.us/img443/2443/mmm2zd1.gif

Εδω περα ολοι εχουμε μετοχες στον Περσεαhttp://img443.imageshack.us/img443/2443/mmm2zd1.gif

Soprano13
02-06-2008, 21:50
Μια ερωτηση για τους προχωρημενους. Στις αποστολες του Stevie μου ζηταει να βρω το αμαξι DF8-90 και μου λεει:in the park under the stasion by the amusement park.Που θα το βρω αυτο;

pvinis
02-06-2008, 22:25
για τις αποστολες του stevie

http://img46.imageshack.us/img46/8871/carmapbz5.jpg

jammin
02-06-2008, 23:14
Μια ερωτηση για τους προχωρημενους. Στις αποστολες του Stevie μου ζηταει να βρω το αμαξι DF8-90 και μου λεει:in the park under the stasion by the amusement park.Που θα το βρω αυτο;
επισης δες και εδω:
εχει και μερικες παραπανω λεπτομερειες για αυτο που ψαχνεις καθως και για τα περιστερια, τις ραμπες (stunts) αλλα και τους τυχαιους που σου αναθετουν side missions

Soprano13
03-06-2008, 00:45
επισης δες και εδω:
εχει και μερικες παραπανω λεπτομερειες για αυτο που ψαχνεις καθως και για τα περιστερια, τις ραμπες (stunts) αλλα και τους τυχαιους που σου αναθετουν side missions Ευχαριστω και τους δυο. .Τους τυχαιους δεν καταλαβα πως τους βρισκουμε.

desperate_gamer
03-06-2008, 01:07
Πού και πού, πρέπει να προσέχεις το χάρτη και θα βρεις ότι σου ξεφυτρώνει ένα πράσινο μπαρμπαδάκι. Πηγαίνει εκεί και ενεργοποιείται μια αποστολή (με συνοδευτικό βίντεο φυσικά). Πολύ απλή αποστολή, μην νομίζεις τίποτα τρελό.

και έχει πλάκα! :D

Katana
03-06-2008, 08:51
Kαι αφήνει χρήμα!

nikon
03-06-2008, 09:07
What is "μπαρμπαδάκι";

jammin
03-06-2008, 09:10
ανθρωπακι

nikon
03-06-2008, 09:19
Α ναι θυμήθηκα ποιό λέμε αλλά αυτό είναι σαν ανάποδη κορίνα του bowling όχι σαν ανθρωπάκι-μπαρμπαδάκι.

nikon
03-06-2008, 10:54
«Θέλω το μερίδιό μου»

http://media2.feed.gr/filesystem/images/20080602/engine/newego_LARGE_t_761_1117784_type11104.jpg

Το μερίδιό του στην επιτυχία του GTA IV ζητά ο ηθοποιός Michael Hollick ο οποίος βρίσκεται πίσω από τη φωνή του πρωταγωνιστή, Niko Bellic.
Ο ηθοποιός, του οποίου η αμοιβή ήταν 100.000 δολάρια για την εργασία του για το GTA IV που διήρκεσε 15 μήνες, τώρα ζητά μερίδιο από την τεράστια εισπρακτική επιτυχία του παιχνιδιού.
Το GTA IV είχε έσοδα 600 εκατομμυρίων δολαρίων μόλις τις πρώτες δύο εβδομάδες και σύμφωνα με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο ηθοποιός δεν θα έχει κάποια επιπλέον αμοιβή.
«Είναι σκληρό να βλέπεις το GTA IV να εκτοξεύεται και να μην έχεις δικαίωμα να λάβεις ποσοστό από την επιτυχία. Δεν κατηγορώ τη Rockstar, κατηγορώ την ένωση ηθοποιών που δεν προστατεύει τους δημιουργούς στις διαδικτυακές παραγωγές» δήλωσε ο ηθοποιός στους Times.
Το Hollywood δεν έχει προβλέψει επιπλέον αμοιβές για τους ηθοποιούς που εργάζονται σε ηλεκτρονικές παραγωγές. Λόγω της απουσίας επιπλέον όρων στις συλλογικές συμβάσεις οι ηθοποιοί λαμβάνουν μόνο την ημερήσια αμοιβή που ανέρχεται στα 730 δολάρια.
Αν και τα ποσά είναι ιδιαίτερα αυξημένα σε σύγκριση με τις τιμές που ισχύουν στην Ελληνική αγορά, ωστόσο το παράπονο του Michael Hollick έρχεται από το γεγονός ότι σε περίπτωση που είχε χαρίσει τη φωνή του σε χαρακτήρα κινηματογραφικής ταινίας, σε τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σποτ, με παρόμοια επιτυχία, σήμερα θα ήταν πλουσιότερος κατά μερικά εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή (http://new.e-go.gr/tech/article.asp?catid=6441&subid=2&pubid=1090212)

jorgedept
03-06-2008, 11:38
να μην υπέγραφες τους όρους ρε wannabemillionaire

jammin
03-06-2008, 12:07
να μην υπέγραφες τους όρους ρε wannabemillionaire
ετσι ακριβως...
Μπορει βεβαια να γινει τωρα η αρχη για να προβλεφθει κατι απο εδω και στο εξης αλλα οπως και να το κανουμε οτι υπογραφει δεν μπορει να εχει αναδρομικη ισχη.
Θα ηταν σωστοτερο να εκανε απλα μια αναφορα στην ενωση ηθοποιων και οχι να γινεται γραφικος... Αλλα πως να το κανουμε, τη δημοσιοτητα ουδεις εμισησε

Valkyre
03-06-2008, 15:01
"ζητω να μου χαρισουν λεφτα , δεχομαι επιταγες"

nikon
03-06-2008, 15:04
Σου βρήκα λύση.......

http://www.eurobank.gr/online/home/application.aspx?product=10163&load=loandescr&mid=782

jammin
03-06-2008, 15:31
μηπως δεχεσαι υποσχεσεις??? θα ηταν ευκολο για πολλους, μα παρα πολλους (και ειδικα πολιτικους) να σου δωσουν :):):frog:

modecris
03-06-2008, 18:37
Να κάνω εγώ μία ερώτηση;Πού τα χαλάτε τα λεφτά;Έχω 50 χιλιάρικα αποθεματικό και δεν μου λείπουν τα ψώνια ...

Valkyre
03-06-2008, 19:19
οπλα :D

modecris
03-06-2008, 19:32
Μπα,έχω δώσει πιο πολλά στους ζητιάνους του παιχνιδιού παρά σε όπλα...

Valkyre
03-06-2008, 19:42
Oταν τελειωσεις το στορυ θα δεις οτι θα σπαταλας "μπολικες" σφαιρες μετα -μη σου πω ρουκετες! :D

panelix
03-06-2008, 19:55
Iparxei kai allo kolpo otan to termatiseis pairneis ola ta opla terma sfaires kaneis save kai apo kei kai pera otan xalas sfaires den kaneis save kaneis load kai na ta ola apo tin arxi pali :D

konstantinos
03-06-2008, 20:15
Κ τι να πω εγω που εχω 500000+.Που να τα φαω?

Valkyre
03-06-2008, 20:52
καλα και εγω 600 χιλιαρικα εχω , αλλα πιστεψτε με καν πολυ σεξ με ιεροδουλες ο ατιμος!

Βασικα μου αρεσει πολυ να τα κανω ολα μπαχαλο με το rpg και η καθε ρουκετα κοστιζει 5000...μαλλον θα κανω χαβαλε χωρις να κανω save.

redismagik
03-06-2008, 21:09
pos kaneis sex me ierodoules den exo katalavei?

Giannis
03-06-2008, 21:17
i pas sto strip club i briskeis ekso kanena sourgelo kseris....kamia me zartieres kai tetoia :p kai kornaris kai tha erthi na sou milisei kai meta sou lei na patiseis l1...patas mpeni mesa kai meta pas se ena iremo meros....kai..........;)

greekteo
03-06-2008, 21:54
...και της ζητας να σου δωσει "οδηγιες"... Υπαρχουν πολλων ειδων .. "οδηγιες":p

Katana
03-06-2008, 22:07
Να κάνω εγώ μία ερώτηση;Πού τα χαλάτε τα λεφτά;Έχω 50 χιλιάρικα αποθεματικό και δεν μου λείπουν τα ψώνια ...

Mα καλά πια, βίοι παράλληλοι με αυτό το παιδί?Και εγώ τα ίδια Χρήστο!:bow:

kostasb13
04-06-2008, 02:11
H τελευταια αποστολη στο deal ειναι ολα τα λεφτα!! Εντελως cinematic, μου βγηκε η πιστη βεβαια μεχρι να την κανω και κυριως μ'αυτο το κωλοελικοπτερο αλλα το ευχαριστηθηκα. Τωρα παω για το αλλο σεναριο το revenge.
Τα λεφτα παντως και εγω στα οπλα τα δινω, δεν μπορεις να τα χαλασεις και πουθενα αλλου, αντε και κανα ρουχο, παιρνεις τις 250000 στην τραπεζα και μετα δεν ξερεις τι να τα κανεις. Θα μπορουσε η rockstar να μας εχει δωσει περισσοτερες επιλογες για να χαλαμε τα λεφτα που με τοσο κοπο αποκτησαμε:D

modecris
04-06-2008, 03:06
Mα καλά πια, βίοι παράλληλοι με αυτό το παιδί?Και εγώ τα ίδια Χρήστο!:bow:
:tiphat: και από εμένα,αν και (μεταξύ μας) δεν νομίζεις πως το "πάμε" λίγο αργά το παιχνίδι;Δεν το επιταχύνουμε λίγο; ;)

Katana
04-06-2008, 08:46
Nαι όντως αργούμε.Αν και όσο πλησιάζει η εξεταστική, η πρόοδος είναι αντιστρόφως ανάλογη του χρόνου που περνάει.

ΒΑΖΕΤΕ spoilers παιδιά!:ohthedrama:

jammin
04-06-2008, 12:24
καλα μωρε σκεφτεστε πως θα φατε τα 50.000? Πλακα ΜΕ κανετε? Εγω πως θα φαω το 1.000.000????
Αν και ο πιο γρηγορος τροπος ειναι να σκοτωνεστε διαρκως :fryingpan::rofl:!!! Το νοσοκομειο ειναι "φαρμακειο" το ατιμο!!!

Valkyre
04-06-2008, 13:19
Βρε Kostasb13 , βαλε spoiler!Καποιοι ανθρωποι δεν εχουν παιξει το τελος και δεν θελουν να τους πεις τι γινεται στην τελευταια αποστολη...

jorgedept
04-06-2008, 13:31
εγώ από το 1μυριο έχω 50.000 λόγο "Wasted"

χαχαχαχαχαχαχαχαχ

kostasb13
04-06-2008, 15:33
Βρε Kostasb13 , βαλε spoiler!Καποιοι ανθρωποι δεν εχουν παιξει το τελος και δεν θελουν να τους πεις τι γινεται στην τελευταια αποστολη...

Γιατι τι ειπα βρε Val? Eπειδη εκανα λογο για το ελικοπτερο αυτο ειναι spoiler? Δεν εγραψα κατι αλλο. Και αλλα παιδια σε αυτο το thread εχουν πει διαφορα για αποστολες, κολπα κτλ. Ζητω συγνωμη αν εκανα λαλακια αλλα δεν νομιζω...:)

Valkyre
04-06-2008, 15:48
Γιατι τι ειπα βρε Val? Eπειδη εκανα λογο για το ελικοπτερο αυτο ειναι spoiler? Δεν εγραψα κατι αλλο. Και αλλα παιδια σε αυτο το thread εχουν πει διαφορα για αποστολες, κολπα κτλ. Ζητω συγνωμη αν εκανα λαλακια αλλα δεν νομιζω...:)

Οχι ενταξει μωρε , απλα επειδη ειναι το τελευταιο mission το ειπα , κυριως για να προλαβω τυχον περιπτωση να αναφερθουν πιο εκτεταμενα καποια αλλα μελη που ισως βρηκαν προβλημα στην συγκεκριμενη αποστολη (οπως αλλωστε και εγω :angry:) και γινει καμμια λαλακια αποκαλυπτοντας ολη την αποστολη σιγα σιγα. ;)

Προληπτικα δηλαδη πιο πολυ το ανεφερα. :D

pictorino
05-06-2008, 17:41
η rockstar προφανώς θέλησε να δώσει λεφτά στον κόσμο (εμάς) για να μη χρειάζεται να ψάχνουμε κάθε τρεις και λίγο,καλά έκανε πιστεύω,κυρίως σε όπλα τα χαλάς γιατί ούτως ή άλλως όλα τα άλλα(διασκέδαση κτλ)δεν κοστίζουν πολύ

redismagik
05-06-2008, 20:56
mia erotisi giati den mporo na piaso to elikoptero. i mpara mou eine kitrini kai de to piano .mipos prepei na eine allo xroma? 3 ores exo faei........ please sos

geodlord7
05-06-2008, 21:01
mia erotisi giati den mporo na piaso to elikoptero. i mpara mou eine kitrini kai de to piano .mipos prepei na eine allo xroma? 3 ores exo faei........ please sos

:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused:

:Thud::Thud:

redismagik
05-06-2008, 21:05
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused:
safestatos...................... lololol

geodlord7
05-06-2008, 21:07
Nα πιαστεις απο που?!?!?!?!?!!?!Εννοεις να ΜΠΕΙΣ στο ελικοπτερο?

redismagik
05-06-2008, 21:12
ne pos ginete?

geodlord7
05-06-2008, 21:16
Ε πες το ρε χρυσοστομε!!!Τι να πιαστεις??????Ε πως μπαινεις στα αμαξια και στις μηχανες???Ετσι και στο ελικοπτερο;)

Ασχετο αλλα για ποια μπαρα μιλας και που κολλαει? :S

redismagik
05-06-2008, 21:20
oxi re . exei mia apostoli mallon sto telos kinigas enan kai exeis ena filo pou se akolouthei me elikoptero o ''kakos eine me varka kai ego me mixani. telionei o dromos kai gia na ton akolouthiseis prepei na kaneis ena petagma se mia mpara ..... malon gia na piastis sto elikoptero apo ekei den xero tipota allo.....

geodlord7
05-06-2008, 21:22
Eπρεπε να ξεκαθαρισεις οτι ειναι αποστολη;)Ετσι που το ειπες ηταν σαν να αναφεροσουν γενικα!!!Εγω δεν εχω φτασει μεχρι εκει οποτε δεν μπορω να σου πω(βαλτο και σε spoiler).Mπες στο walkthrough τou ign και δες απο εκει τι να κανεις.

jammin
05-06-2008, 22:26
oxi re . exei mia apostoli mallon sto telos kinigas enan kai exeis ena filo pou se akolouthei me elikoptero o ''kakos eine me varka kai ego me mixani. telionei o dromos kai gia na ton akolouthiseis prepei na kaneis ena petagma se mia mpara ..... malon gia na piastis sto elikoptero apo ekei den xero tipota allo.....
φαντταζομαι για τι πραγμα μιλας...
αν ειναι το σημειο οπου βρισκεσαι μεσα σε ενα ταχυπλοο, πρεπει γενικα να εχεις κινηθει απο την αρχη ιδιαιτερα γρηγορα (να μην καθυστερησεις καθολου απο τη στιγμη που θα μπεις στο ταχυπλοο). Απλα να εισαι προσεκτικος, δεν πρεπει να κινεισαι στην ιδια ευθεια με το ελικοπτερο που καταδιωκεις γιατι οπως θα εχεις προσεξει σου πεταει βομβες. Θα κανεις μικρα ζιγκ ζαγκ. Στη συνεχεια θα φροντισεις να εισαι κοντα στο κιτρινο βελακι (αφου θα εχεις κινηθει γρηγορα θα εισαι) και ολα τα αλλα θα γινουν απο μονα τους.

modecris
06-06-2008, 03:14
Με τα spoiler είστε τσακωμένοι,ε; :rant: