PDA

View Full Version : Pro Evolution Soccer 2008

Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7

gtakis
20-10-2007, 00:52
Παιδια εγω προσπαθω να το παραγειλω στο e-shop που το εχει αμεσα διαθεσιμο οπως λεει αλλα οταν παω να κανω αποστολη την φορμα παραγγελιας μου λεει οτι δεν εχω προιον στο καλαθι...τι παιζεται εχει φαει κολημα το e-shop?θελω να παιξω pro αυριο τι να κανω???Βοηθεια!!!

bocgr
20-10-2007, 00:55
Παιδια εγω προσπαθω να το παραγειλω στο e-shop που το εχει αμεσα διαθεσιμο οπως λεει αλλα οταν παω να κανω αποστολη την φορμα παραγγελιας μου λεει οτι δεν εχω προιον στο καλαθι...τι παιζεται εχει φαει κολημα το e-shop?θελω να παιξω pro αυριο τι να κανω???Βοηθεια!!!

παρτο απο τα seven, το πηρα σημερα 65 ευρω

gtakis
20-10-2007, 00:57
Ειμαι απο κορινθο:hide:

muku
20-10-2007, 01:04
Το παιχνίδι στην κίνηση και στον χειρισμό μου φαίνεται αρκετά καλύτερο από τα προηγούμενα. Οι διαφορές είναι μικρές, αλλά αισθητές. Κάνουν το παιχνίδι καλύτερο, χωρίς να με ξενίζουν. Δηλαδή δεν έχει καμία σχέση με την μετάβαση από PSX σε PS2. Νιώθω σαν να παίζω ένα βελτιωμένο PES6. Επίσης το animation είναι βελτιωμένο αρκετά, φαίνεται πολύ ρεαλιστικότερο το παιχνίδι σε σημείο που με πορώνει. Τα μοντέλα των παιχτών δεν είναι κάτι εντυπωσιακό. καμία σχέση με του fifa 08 που έχω παίξει το demo αλλά δεν σε χαλάνε κιόλας. Το γρασίδι φαίνεται όμορφο. Οι φίλαθλοι είναι λες και βλέπεις sprites από super nintendo, άντε στην καλύτερη γραφικά από αποτυχημένο παιχνίδι PSX. Το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι πέφτει το frame rate σαν ***τάνα. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Ίσως να φταίει που παίζω στην wide, δεν ξέρω. Αλλά είναι εκνευριστικό. Μου φαίνεται πολύ πρόχειρη δουλειά, για να βγαίνει και o seabass και να λέει ότι δεν είναι ικανοποιημένος... Επίσης, είμαστε πλέον σε κονσόλες νέας γενιάς, δεν μπορούν να φτιάξουν μια βροχή της προκοπής?? Λες και έχει χαλάσει το monitor μου είναι. Τι να πεις.

Εν κατακλείδι. το gameplay είναι βελτιωμένο, τα γραφικά δεν με χαλάνε αλλά δεν με εντυπωσιάζουν κιόλας και το πρόβλημα στο framerate μου την δίνει. Αλλά είναι το καινούριο pro, μπορώ να του το συγχωρήσω μέχρι του χρόνου που θα βγει το επόμενο. Άλλωστε εντονότερο είναι στο γήπεδο που το γρασίδι έχει σχέδιο ομόκεντρων κύκλων. Έτσι και βγουν τα reviews και το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στο ps3 θα στείλω φάκελο με άνθρακα στα γραφεία της konami στην ιαπωνία :D Αλλά πρέπει να βρω που είναι αυτοί που φτιάχνουν το pro, μην το στείλω σε κανάν Kojima άδικα :P :P

Υ.Γ : Το review του ign είναι άκυρο, το ign έχει διαφήμιση μέσα στο pro, και στα γήπεδα και στα στατιστικά του αγώνα....

Υ.Γ2 : Ελπίζω να κατέβηκε το prologue να το λιώσω λίγο και αυτό!

EDIT : Μόλις είδα το post σου Nonborn, sorry... Μετέφερε αν θες αυτά που έγραψα στο άλλο topic....

NonBorn
20-10-2007, 01:15
Τελικά φτιάξανε τίποτα ή μας δουλεύουν όπως είπε και ο polakis το πρωί? To Α.Ι. τουλάχιστον λέει τίποτα ή και σε αυτό έπεσε παραμύθι?

ΥΓ1: Οι θεατές είναι χειρότεροι απ' αυτούς στο psx! LOL (Τουλάχιστον στα videos που έχω δει είναι πανάθλιοι!!)

ΥΓ2: Αν έχει framedrop στο offline... Δε θέλω να δω πως θα παίζουμε online... Ελπίζω να χουν κάνει κάτι και να μην αντικρύσω την κατάσταση του PES6 στο PS2 που ήταν σα να παίζω άλλο παιχνίδι!

ΥΓ3: Τελικά να το πάρω ή να μη το πάρω... Ιδού η απορία...!! :rant:

NonBorn
20-10-2007, 01:30
How to get the official kits for every team

http://www.gamesradar.com/us//images/mb//GamesRadar/us/Games/W/Winning%20Eleven%20Pro%20Evolution%20Soccer%202008/Everything%20Else/pes_OBS--screenshot_large.jpg

Even since it’s first incarnation, when is was known as ISS, Pro Evolution Soccer has always suffered at the hands of FIFA when it comes to how many fully licensed teams are in the game. But now thanks to the PS3 and its PlayStation EYE, it’s possible to capture the official kits for every team in the game.

As demonstrated in the video below all you need to do is get a picture of your favourite teams kit, or in this case Arsenal, and take a picture of it with the PlayStation EYE. PES will then map this image onto the players kits for use in the game.

OK, so it may take some time to take a picture of every teams kits, and it’s not perfect. But until the internet comes up with a better fix, and don’t worry it will, this is a more than adequate substitute .

Πηγή: http://www.gamesradar.com/us/ps3/game/news/article.jsp?sectionId=1006&articleId=2007101917632781019&releaseId=2007070616298102084

Έχει και video στο gamesradar για όποιον θέλει! Θα βάλουμε τοπικές ομάδες?? :p :rofl::rofl::rofl:

polakis
20-10-2007, 01:41
Λοιπόν παιδιά μετά από κάποιο λιώσιμο στο ps3 φτάνω στο εξής συμπέρασμα. Το παιχνίδι βασίζεται στην ίδια μηχανή gameplay, με έξτρα καμιά 10αριά animations, αλλά παρουσιάζει υπερενοχλητικά προβλήματα που στην ουσία καταστρέφουν το παιχνίδι! Λυπάμαι που το λέω αλλά η πρώτη παρουσία pes σε ps3 μάλλον αποτυχία κρίνεται, καθώς είναι το πρώτο pes που το λιγότερο με προβληματίζει αν όχι απογοητεύει. Δεν ξέρω πώς θα είναι η έκδοση του 360, αλλά δεν νομίζω να έχει και μεγάλες διαφορές.

Φτάνω σε σημείο να πιστεύω ότι η καλύτερη έκδοση θα είναι το pro2008 σε ps2! Εκεί θα είναι φουλ έξτρα με 40 γήπεδα, φουλ edit mode κλπ, ΑΕΚ, ΠΑΟ μέσα και απόλα. Με χειρότερα γραφικά βέβαια αλλά με δουλεμένη μηχανή και απροβλημάτιστο...

Στεναχωριέμαι που τα γραφω όλα αυτά, αλλά τέρμα πια η κοροιδία της Κονάμι και του seabass. Το παιχνίδι υποφέρει φανερά, τρέχει με το ζόρι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το slowdown/framerate problem πάει συννεφο. Ειδικά σε κάποια γήπεδα, το παιχνίδι δεν παίζεται σχεδόν, αφού σχεδόν παντου καθυστερεί! Ειδικά όταν απομακρύνεται η μπάλα από την μεγάλη περιοχή και ανοίγει το πλάνο, το παιχνίδι σέρνεται...
Εμφανίζονται διαφανείς γραμμές στο πάνω μέρος της οθόνης, δειγμα του μεγάλου προβλήματος στο framerate, ενώ οι οπαδοί είναι αισχρής ποιότητας, χειρότεροι και από την έκδοση pro6 του 360!Ίδια τέρματα σε όλα τα γήπεδα, χορτάρι σε σκάλες ποιότητας και με κουλά σημάδια...

Περιμένω και την έκδοση 360 για να την τσεκάρω, αλλά δεν ελπίζω και πολλά. Μάλλον με βλέπω για μια ακόμη χρονιά με έκδοση για ps2 σε ps3 να την βγάζω που θα είναι υπεπλήρης έκδοση.

Κρίμα ρε seabass, σε περνάει ακόμα και το fifa σιγα σιγά, και βγήκες να δικαιολογηθείς πριν καν βγει το παιχνίδι, διαφημίζοντας ήδη το 2009!

Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με pro/we και είναι ένα μεγάλο χτύπημα για μένα (ξέρετε την τρέλα μου για το παιχνίδι), αφού μένω κενός ποδοσφαιρικά για φέτος (εκτός κι αν η έκδοση ps2 είναι καλή και μας κρατήσει) αφού ούτε το fifa έχει το κάτι για να με κρατήσει (αργό, βαρετο, unresponsive και χωρίς ένταση)...

Να πω ότι είναι ένα μεγάλο χτύπημα και για το ps3 που στήριζε πολλά σε αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν μπορείς να μην είσαι αντικειμενικός και να μην δεις αυτά τα τρανταχτά λάθη. Λες και ο κώδικας του pro δεν τον σηκώνει το ps3! Δεν το πιστεύω...

Αναμονή για τις εκδόσεις 360 και ps2 μπας και δούμε άσπρη μέρα.

Sorry αν σας κούρασα με το μήνυμα αυτό αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος...

Proevofan
20-10-2007, 02:29
k mia k o kosths epiase to editing se ena apo ta pio gnosta pes sites eixame k ta prota texture gia emfaniseis...parte mia geysh...

http://bp3.blogger.com/_4RjpArdxEnM/RxTbsHMdGsI/AAAAAAAAAIA/d53vDMNIiq8/s1600/liverpool_3rd%2Bcopy.jpg

http://bp3.blogger.com/_4RjpArdxEnM/RxTbhHMdGrI/AAAAAAAAAH4/0pA5_H-o_d0/s1600/manutd_home%2Bcopy.jpg

fysika aytes oi emfaniseis pane kouti sto editing tou pro k h analysh tous einai apisteyta kalh...kata ayto to tropo tha exoume polu prama se ligo kairo...

pinturicchio
20-10-2007, 02:48
Δυστυχως θα συμφωνησω με το φιλο polakis. Αν θελεται να δοκιμασετε το παιχνιδι στα ορια του παιξτε 2vs2. Δεν θα αντεξετε πανω απο 2-3 παιχνιδια.Το framerate ειναι τραγικο. Δεν δεχομαι να δινω 70 euro για να παιζω ενα ημιτελες παιχνιδι που προφανως κυκλοφορησε απλα για να κυκλοφορησει.

ProEvo
20-10-2007, 04:45
Δε πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό αλλά το παιχνίδι δύσκολα αξίζει τα 70 ευρώ του. Πολύ καλά menu, πολύ καλό gameplay (αλλοίμονο) και μέχρι εκεί. απίστευτα προβλήματα με συνεχόμενα κολλήματα μέσα στο ματς, γραφικά καλογυαλισμένα του ps2, κόσμος και replay χωρίς σχόλια. Ελπίζω μόνο με κάποιο patch να φτιάξει το framerate γιατί τουλάχιστον αξίζει το gameplay. για μένα πάντως προχειροδουλειά και εντελώς αποτυχημένη προσπάθεια (αν υπήρξε προσπάθεια).

Akolov
20-10-2007, 04:55
Εγώ με τη σειρά μου.....σαν απλός θεατής σε όλο αυτό , καθώς δεν έχω ασχοληθεί με pro από το psx έχω να κάνω 2 διαπιστώσεις/ερωτήσεις.

Φαίνεται ότι χρηματίστηκαν αυτοί που του έδωσαν 9.2 (?)...
Και τώρα ποιοι από τους 40 που έχετε λάβει μέρος για το pro cup τελικά θα αγοράσουν το παιχνίδι......??:rofl::rofl:

Πραγματικά λυπάμαι και εγώ..εκεί που ήθελα να πιάσω ποδοσφαιράκι ξανά...ακούω όσα λέτε...και κάνω ΕΥΧΕΣ να σκίζει το COD4.....όσο αφορά το pro , αν συνεχίσουν έτσι οι κριτικές...ούτε να το δανειστώ δεν θέλω :(.

ps3user
20-10-2007, 10:20
Δυστηχώς και εγώ απογοητεύτηκα, ο Polakis έχει δίκιο....δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά και η μπάλα όταν είναι στον αέρα δεν το καταλαβαίνεις νομίζεις ότι κινήται απλά στην οθόνη...Επίσης, είναι και πιο γρήγορο από τα προηγούμενα? Δεν ξέρω αλλά σα πιο arcade μου φένεται. Ίσως το pro τελικά να έκανε ένα βήμα πίσω προς fifa και το fifa (από ότι διαβάζω γιατί μόνο demo έχω δει) ένα βήμα μπροστά προς pro.
Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία αλλά αυτό που έκανα φέτος να αγοράσω game στηριζόμενος στο άριστό του παρελθόν δεν το ξανακάνω, άλλωστε είναι αρκετά τα χρήματα για πειραματισμούς.
Ελπίζω στο online να είναι καλύτερο....

WolfRathmA
20-10-2007, 11:16
Εχω ακουσει ΤΟΣΑ που λεω τελικα να μην το παρω... ειδικα αυτο με το frame rate με απογοητευει παρα πολυ... κριμα.
Στο fifa θα λιωσουμε με φενεται...

ProEvo
20-10-2007, 12:26
Παιδιά μην τρελαινόμαστε κιόλας. επειδή έχω παίξει και το fifa, το pro εξακολουθεί να είναι ανώτερο με gameplay σαφώς βελτιωμένο. το ότι κάποια πράγματα μας απογοήτευσαν σε σχέση με το τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε, δε σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι κακό!!! εγώ ξύπνησα με το μυαλό μου στο να ξαναπαίξω και αυτό τα λέει όλα. :tiphat:

Υ.Γ. Aleo μείνε ήσυχος. Έχει voice chat...:)

edit: στη normal long camera κανένα απολύτως πρόβλημα. ομαλή ροή του παιχνιδιού.

bredinio
20-10-2007, 12:37
πήγα να κάνω εγγραφή και μου λέει ότι το κλειδί χρησιμοποιείται ήδη!! λέτε να φταίει που είναι ο κάτω ο server?

ProEvo
20-10-2007, 12:38
Ναι, αυτό φταίει. την άλλη παρασκευή λογικά θα ανοίξουν τους servers.

tasioskis
20-10-2007, 12:38
καλα λεει ο proevo ρε παιδια φερατε την καταστροφη,οτι και να γινει πιστευω θα ειναι καλυτερο απο το fifa.

gtakis
20-10-2007, 12:43
Δηλαδη το μονο ουσιαστικο μειονεκτημα ειναι το framedrop?Και στην τελικη τι ειναι αυτο ας μου εξηγησει καποιος γιατι ειμαι ασχετος.Ευχαριστω!

ProEvo
20-10-2007, 12:46
Δηλαδη το μονο ουσιαστικο μειονεκτημα ειναι το framedrop?Και στην τελικη τι ειναι αυτο ας μου εξηγησει καποιος γιατι ειμαι ασχετος.Ευχαριστω!

Στη wide camera δείχνει κάποιες στιγμές και για ένα δέκατο του second να σκαλώνει η εικόνα. ισχύει μόνο για αυτήν την κάμερα.

WolfRathmA
20-10-2007, 12:47
Ξερεται τι παει να πει πτωση του frame rate ρε παιδες; Ενα απο τα ποιο σπαστικοτερα σημεια σε οποιονδηποτε παιχνιδι. Σκεψου να παιζεις online και να εχεις lag. Ετσι ειναι... Ελεος δηλαδη...

WolfRathmA
20-10-2007, 12:48
πήγα να κάνω εγγραφή και μου λέει ότι το κλειδί χρησιμοποιείται ήδη!! λέτε να φταίει που είναι ο κάτω ο server?

Τι εγγραφη βασικα;

gtakis
20-10-2007, 12:49
Ε ενταξει ρε παιδες αν ειναι μονο αυτο σιγα τα αυγα,πολυ απλα δεν βαζεις την wide καμερα...
edit:το ελληνικο κυκλοφορησε η θα ερθει την αλλη παρασκευη?Αν ειναι να μην το παρω τωρα..

bredinio
20-10-2007, 12:52
Τι εγγραφη βασικα;

network registration(το κλειδί που έχει στο βιβλιαράκι ...)

gepe13
20-10-2007, 12:54
μην νιωθεις μονος ... ολοι ετσι την πατησαμε

ProEvo
20-10-2007, 12:54
το ελληνικό είναι.κανονικότατο.

gtakis
20-10-2007, 13:00
σορρυ για το offtopic αλλα proevo εχεις pm.thanks

WolfRathmA
network registration(το κλειδί που έχει στο βιβλιαράκι ...)

Μιλας για εκδοση για το PC η για το PS3;

bredinio
από χθες το παιχνίδι είναι διαθέσιμο και στο play.com(άμα παρατηρήσατε έχει διαφήμιση του site στο pro ) ενώ λέγανε ότι θα είναι από 26!! άρα δεν πιστεύω να κάνανε κάτι παράνομο στην Ελλάδα :bgrin2:

MaRkUs_
20-10-2007, 13:01
τελικά τι λέτε όσοι το έχεται???να το πάρουμε???:χ με έχεται μπερδέψει:χ αν κ νομίζω κ όχι να μου πείτε θα το πάρω:ρ

WolfRathmA
20-10-2007, 13:01
από χθες το παιχνίδι είναι διαθέσιμο και στο play.com(άμα παρατηρήσατε έχει διαφήμιση του site στο pro ) ενώ λέγανε ότι θα είναι από 26!! άρα δεν πιστεύω να κάνανε κάτι παράνομο στην Ελλάδα :bgrin2:

Μακαρι να το ειχαμε παρανομο η απο τον θειο... δεν μπορω εχω ξεβρακωθει με το ps3 να πουμε...

WolfRathmA
20-10-2007, 13:03
τελικά τι λέτε όσοι το έχεται???να το πάρουμε???:χ με έχεται μπερδέψει:χ αν κ νομίζω κ όχι να μου πείτε θα το πάρω:ρ

LoL... παρτω να παιζουμε ρε... δε πειραζει... τι να κανουμε τωρα...
Αντε ανοιξε msn να σου μιλησω η στειλε pm...

Εξαφανιστηκες...

bredinio
20-10-2007, 13:03
Μιλας για εκδοση για το PC η για το PS3;

forum για το ps3 δεν είναι...; :)

WolfRathmA
20-10-2007, 13:04
forum για το ps3 δεν είναι...; :)

Ναι το ξερω... χαιρο πολυ... Για κλειδι ομως πρωτη φορα ακουω... Τι ακυρο ειναι αυτο; Τα εχουν παιξει λιγο στην KONAMI η μου φενεται μονο εμενα;

bredinio
20-10-2007, 13:09
Ναι το ξερω... χαιρο πολυ... Για κλειδι ομως πρωτη φορα ακουω... Τι ακυρο ειναι αυτο; Τα εχουν παιξει λιγο στην KONAMI η μου φενεται μονο εμενα;

όντως ειναι λίγο βλακεία. εκτός άμα έχει βρεθεί τρόπος για σπάσιμο του παιχνιδιού και θέλουν επιπλέον προστασία

Alex
20-10-2007, 13:09
Παιδιά εγω ξύπνησα σήμερα σκεπτόμενος να πάω και να αγοράσω το Pro.πλέον όμως δεν ξέρω,είμαι πολύ μπερδεμένος με όλα αυτά που έχουν γραφτεί.τί θα λέγατε τελικά σε έμας τους αναποφάσιστους;!!:)

WolfRathmA
20-10-2007, 13:10
Παιδιά εγω ξύπνησα σήμερα σκεπτόμενος να πάω και να αγοράσω το Pro.πλέον όμως δεν ξέρω,είμαι πολύ μπερδεμένος με όλα αυτά που έχουν γραφτεί.τί θα λέγατε τελικά σε έμας τους αναποφάσιστους;!!:)

Παρτω ρεσυ. Και εγω εχω ακουσει τα χειροτερα αλλα θα το παρω... blind system... LoL :bgrin2:

ProEvo
20-10-2007, 13:13
Αν και κινδυνεύω να καταντήσω γραφικός, παρ' τε το!!!! αντε, που είναι οι υπόλοιποι που το έχουν;;;; :confused:

ALEO
20-10-2007, 13:15
tin pempti ipame ,edo einai germania den einai ellada ,mono sto release sto dinoun ,pane me ton NOMO

bredinio
20-10-2007, 13:15

θα αντέξεις να μην το πάρεις... ;

WolfRathmA
20-10-2007, 13:17
tin pempti ipame ,edo einai germania den einai ellada ,mono sto release sto dinoun ,pane me ton NOMO

Δυστηχως ο νομος σας μας εχει κρεμασει... δυστηχως... (μιλαω για gears κτλ κτλ) Εχεις ακουσει τι γινεται ετσι;

tasioskis
20-10-2007, 13:29
αλεξ παρτο ειναι ενα κλασικο προ.παντα θα μας αρεσει.

ALEO
20-10-2007, 13:36
idika twra pou ehi voice chat ere gelio ,e karataso???

tasioskis
20-10-2007, 13:48
σιγουρα αλεο εχουμε να καψουμε κατι μεσανυκτα,τρελα θα ειναι.

tasioskis
20-10-2007, 13:50
και εδω στην κυπρο απο την αλλη εβδομαδα το βλεπω,το καλο ειναι οτι την παρασκευη πεταω για ελλαδα και θα το τσιμπισω απο την χαλκιδα

isspro
20-10-2007, 14:14
εγω το πηρα χωρις να εχω ps3!!! μεσοβδομαδα θα παρω το play και τωρα θα παω σε ενα φιλαρακι να το λιωσουμε!!! ειναι απιστευτο!
διαβαστε σχολια μερικα ποστ πριν... :fooddance7:

για το voice chat τι χρειαζομαστε? λινκ αν γινεται.. :tiphat:

WolfRathmA
20-10-2007, 14:16
εγω το πηρα χωρις να εχω ps3 !!! μεσοβδομαδα θα παρω το play καιο τωρα θα παω σε ενα φιλαρακι να το λιωσουμε!!! ειναι απιστευτο!

LoL LoL LoL.... δεν παιζεσαι... :rofl: :bgrin2:

Stavtag
20-10-2007, 14:17
Ρε παιδιά με απογοητεύσατε... :(Το περίμενα πως και πως... Είχα καιρό να παρω PES για PS και ήταν σίγουρα αγορά..Τώρα τι να πω...Μήπως η version που έχετε δεν είναι η τελική και έχει lags & bugs?:confused::prayer:

mg1980
20-10-2007, 14:19
παιδια,μου ηρθε το pro evo 2008 σημερα το πρωι...το ειχα προπαραγγειλει απο το www.i-play.gr (http://www.i-play.gr) επιτελους!!!απο γρα φικα παιζει μονο σε 720p,1-7 players και για να παιξεις online,το φοβερο ειναι οτι σε συνδεει στο broswer του ps3 για registration...εχω την ελληνικη εκδοση...απλα κλασσικο soccer game.οσοι πιστοι του pes ,προσελθετε..

muku
20-10-2007, 14:48
Λοιπόν. Ανακαλώ τα όποια αρνητικά σχόλια μου για το παιχνίδι :P Μέσα στα system settings έχει την θεϊκή επιλογή install! Κάντε την και θα με θυμηθείτε... Επίσης έβγαλα και τα stadium effects(σημαίες, φωτοβολίδες κλπ). Το παιχνίδι αλλάζει τελείως. Το framerate όμοιο με pes6 θα έλεγα, σε ελάχιστες φάσεις, κανά κόρνερ, κανά στημένο, μπορεί να πέσει για λίγο, όπως στο PES6. Πάω να το γράψω και στο άλλο τόπικ για να το δουν όλοι!

muku
20-10-2007, 14:50
Λοιπόν, φιλική συμβουλή μετά από ολονύχτιο κάψιμο.(Νunez, Κovacevic πρώτοι scorers στο master league!) Στα options κάντε install όσοι δεν έχετε κάνει. Το frame rate βελτιώνεται κατά πααααάρα πολύ. Και απενεργοποιήστε και τα stadium effects. Το game θα γίνει πολύ πιο ευχάριστο μετά!

WolfRathmA
20-10-2007, 14:59
λες και εχουμε Pc με ελαχιστες επειδωσεις ρε γαμοτο και πρεπει να κατεβασουμε την αναλυση... αισχος....

απορο να δω και τις αλλες εκδοσης... οχι μονο του Ps3...

blizard
20-10-2007, 15:04
Το πήρα και εγώ τελικά αν και είχα σκοπό να περιμένω με όσα άκουσα, και το παιχνίδι αξίζει.
(το είδα στο video club που πήγα για καμιά ενοικίαση BR και δεν άντεξα)
Μπορεί οι παίκτες να μοιάζουν λίγο "πλαστικoί" σε σχέση με το fifa, αλλά παίζουν πραγματικά ποδόσφαιρο, στο gameplay δέρνει ακόμα το ISS.

Στα 2 games με την εθνική Ελλάδος και σε normal-long κάμερα δεν είδα κανένα ουσιαστικό frame drop, που είναι το πιο σημαντικό , και στα replay δεν με ενοχλεί καθόλου, οπότε θα είμαστε εντάξει.
(τώρα να το δούμε και online για να είμαι εντελώς ήσυχος)

ΥΓ
Με το fifa τόσο βελτιωμένο πάντως θα έχουμε σοβαρό ανταγωνισμό του χρόνου...

georgios
20-10-2007, 15:05
thes headset. set mikrofon-akustika. protino usb. gia na mi su telioni sinexia i bataria. ine ke poli ftina

εγω το πηρα χωρις να εχω ps3!!! μεσοβδομαδα θα παρω το play και τωρα θα παω σε ενα φιλαρακι να το λιωσουμε!!! ειναι απιστευτο!
διαβαστε σχολια μερικα ποστ πριν... :fooddance7:

για το voice chat τι χρειαζομαστε? λινκ αν γινεται.. :tiphat:

georgios
20-10-2007, 15:07
episis i kaliteri epilogi ine to stadio tis konami. ektos tu oti den vlepis tus athlius theates pezi ke kalitera. gia auto den kratai tin epilogi stadiu pleon ke se vgazi panta sto proto tis konami
Λοιπόν, φιλική συμβουλή μετά από ολονύχτιο κάψιμο.(Νunez, Κovacevic πρώτοι scorers στο master league!) Στα options κάντε install όσοι δεν έχετε κάνει. Το frame rate βελτιώνεται κατά πααααάρα πολύ. Και απενεργοποιήστε και τα stadium effects. Το game θα γίνει πολύ πιο ευχάριστο μετά!

blizard
20-10-2007, 15:10
Ρε παιδιά, δείτε ένα α videaki για να βάζεις φανέλα όποιας ομάδας θές σε 2 λεπτά με το ps eye !!!
Δεν ξέρω από ποιότητα, αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο....

http://www.gamesradar.com/us/ps3/game/news/article.jsp?sectionId=1006&articleId=2007101917632781019&releaseId=2007070616298102084

georgios
20-10-2007, 15:14
pedia xalaroste me to framedrop. an kanis install to game ke pezis sto gipedo tis konami xoris efe den fenete

vevea 2v2 den to exo dokimasi. mu aresi sta grafika pu zaronun i faneles me tis kinisis ton pexton!

to individual to exi vri kanis pu rithmizis ta velakia epithesi-amina?

georgios
20-10-2007, 15:18
ta pola logia ine ftoxia. se osus aresan ta palia pro tha aresi ke auto ke prepi na to parun.

sto psito tora. etimaste sistimata se ethnikes omades gia na proetimastume gia to panelinio turnua. auto ine to proto pu metrai tora. ego pantos mexri na gini to turnua mono ethnikes tha pezo.

kserete pu tha vrume perisoteres leptomeries gia tus kanonismus tu turnua?

me endiaferi na ksero ti tha gini an peso me kapion pu theli tin idia omdada. pezume me tin idia i prepi na exume ke mia deuteri?

i brazil apo theoi perisi piasan pato fetos, lol!

Stavros_23
20-10-2007, 15:18
Λοιπόν. Ανακαλώ τα όποια αρνητικά σχόλια μου για το παιχνίδι :P Μέσα στα system settings έχει την θεϊκή επιλογή install! Κάντε την και θα με θυμηθείτε... Επίσης έβγαλα και τα stadium effects(σημαίες, φωτοβολίδες κλπ). Το παιχνίδι αλλάζει τελείως. Το framerate όμοιο με pes6 θα έλεγα, σε ελάχιστες φάσεις, κανά κόρνερ, κανά στημένο, μπορεί να πέσει για λίγο, όπως στο PES6. Πάω να το γράψω και στο άλλο τόπικ για να το δουν όλοι!
Έχεις δικιο..έχει μεγάλη διαφορα..ειδικά με την επιλογή stadium effects.Οι κινήσεις των παιχτών είναι πολύ καλύτερες απο αυτές στο Fifa 2008.:)

WolfRathmA
20-10-2007, 15:21
Παντος παιδια βλεπω αυτα τα πραματα που γραφεται και γελαω.... Ειναι ξεφτιλα να κανεις κατι τετοιο... Απο την στιγμη που το βγαζουν ετσι το παιχνιδι ετσι θα πρεπει να παιζει με κανενα προβλημα. Οχι να χρειαζεται να βαλο και αλλο γηπεδο για να μην πεφτει το frame rate για @@ριες... ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ!!

denni77
20-10-2007, 15:26
pantos oson afora to game play ehi diafora i ethniki omada apo enan silogo?i giorgo apla to kanis gia proponisi?

georgios
20-10-2007, 15:31
sto episimo panelinio turnua tis konami hellas tha pezume mono me ethnikes. ke thelo na proponitho me autes.

pantos ine to proto pro pu oi ethnikes ine arketa katoteres apo tis kales club

pantos oson afora to game play ehi diafora i ethniki omada apo enan silogo?i giorgo apla to kanis gia proponisi?

WolfRathmA
20-10-2007, 15:39
*Ανακοινωση* Τα thread μπήκαν και τα δυο μαζι...

Εγινε μαμακια και ασυνεννοησία... sorry για την αναστάτωση... :p

Επρεπε να ειχαμε και εντολη "undo" LOL :bgrin2:

georgios
20-10-2007, 15:53
opios kataferi na peksi online pro kani post amesos!

WolfRathmA
20-10-2007, 15:55
opios kataferi na peksi online pro kani post amesos!

Με ενημερωσε η KONAMI οτι το παιχνιδι ακομα δεν εχει γινει παγκοσμιος release και οτι οι Servers δεν εχουν ανοιξει ακομα... υπομονη για 26 του μηνος... :bgrin2: :frog: :fryingpan: LoL

georgios
20-10-2007, 15:59
ipologizo na aniksun tetarti. apokliete na tus aniksun teleutea mera. to poso kala tha pezun ine alo thema

Darth_Ioannis
20-10-2007, 16:14
Παιδια εμενα μου βγαζει οτι εβαλα λαθος τα στοιχεια!Εσας σας τα δεχτηκε κανονικα?Μετα παω να τα αλλαξω κι εκει που βαζει την κρυφη απαντηση μου λεει οτι ειναι λαθος..μπορει καποιος να βοηθησει,οταν ανοιξουν οι servers θα ληθει αυτο?

WolfRathmA
20-10-2007, 16:15
Παιδια εμενα μου βγαζει οτι εβαλα λαθος τα στοιχεια!Εσας σας τα δεχτηκε κανονικα?Μετα παω να τα αλλαξω κι εκει που βαζει την κρυφη απαντηση μου λεει οτι ειναι λαθος..μπορει καποιος να βοηθησει,οταν ανοιξουν οι servers θα ληθει αυτο?

Καλώς ήρθες.:welcome:

Ναι. Θα λυθεί το πρόβλημα αυτό. Είναι επειδή ειναι κλειστοί οι servers ακόμα. :bgrin2:

Darth_Ioannis
20-10-2007, 16:18
καλως σε βρηκα!το οτι μου τα βγαζει λαθος ανησυχω...οταν ανοιξουν θα ειναι οκ?

Akolov
20-10-2007, 16:19
Και εγώ συμφωνώ....ΕΛΕΟΣ.
Το παιχνίδι δεν θα το πάρω και δυστυχώς εκτός από αυτούς χάνω και εγώ..που δεν θα παίζω ποδοσφαιράκι.... Αλλά όχι και να μου βγάζεις παιχνίδι next generation στην καλύτερη κονσόλα της αγοράς , και να μας "λες"--> θες να κουτσοπαίξεις φίλε , άντε τρέχα βάλε off κάποια εφέ ή παίζε σε άδειο γήπεδο με τα λιγότερα εφέ . Τι μπούρδες είναι αυτές....
Εγώ αγόρασα κονσόλα επειδή(καλά και λόγω κόστους να παίξεις στον υπολογιστή) βαριόμουν στο pc να αλλάζω ρυθμίσεις στη κάρτα γραφικών για κάθε game....και ήθελα η κονσόλα να μου δίνει το άριστο χωρίς να πονοκεφαλιάζομαι
..Και τώρα βγάζουν ημιτελές παιχνίδι , που δεν χρησιμποποιεί σωστά τους πόρους της κονσόλας , και έχει μικροπροβλήματα? ΑΙΣΧΟΣ.

Ελπίζω η πολιτική αυτή να μην συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια που περιμένουμε με ανυπομονησία....:mad: Αλλά ρε παιδιά μετά από δύο ολόκληρα χρόνια από το 06 στο 08 και να βγαίνει ένα παιχνίδι που να θλίβει χιλιάδες κόσμο με τέτοια ιστορία πίσω του..:(

WolfRathmA
20-10-2007, 16:22
καλως σε βρηκα!το οτι μου τα βγαζει λαθος ανησυχω...οταν ανοιξουν θα ειναι οκ?

Ναι. Δε το βγαζει σε εσενα μονο λαθος. Σε ολους το κανει :bgrin2:

Darth_Ioannis
20-10-2007, 16:32
Thank you very much!Πραγματικα με καθυσηχασες!Κανε με add να παιξουμε οταν ανοιξουν!
Και παλι ευχαριστω!
Fifa is DEAD...again...DEADER THAN DEAD

blizard
20-10-2007, 16:37
Το παιχνίδι δεν θα το πάρω και δυστυχώς εκτός από αυτούς χάνω και εγώ..που δεν θα παίζω ποδοσφαιράκι.... Αλλά όχι και να μου βγάζεις παιχνίδι next generation στην καλύτερη κονσόλα της αγοράς , και να μας "λες"--> θες να κουτσοπαίξεις φίλε , άντε τρέχα βάλε off κάποια εφέ ή παίζε σε άδειο γήπεδο με τα λιγότερα εφέ . Τι μπούρδες είναι αυτές....
Τουλάχιστον στο default γήπεδο και στην default camera δεν έχω δεί κανένα drop εγώ(εκτός replay όπου σέρνεται)...
Θα έχει αλλού όπως λένε τα παιδιά, αλλά αν βελτιώνετε με install είναι πολύ θετικό.

ΥΓ
Και το Nba2k7 έχει κάποια frame drop σε μερικά στάδια και με μερικές κάμερες (που γίνονται υπερβολικά πολλά σε 1080p) αλλά δεν χαλάει το game...

WolfRathmA
20-10-2007, 16:40
Thank you very much!Πραγματικα με καθυσηχασες!Κανε με add να παιξουμε οταν ανοιξουν!
Και παλι ευχαριστω!
Fifa is DEAD...again...DEADER THAN DEAD

Κανε με add εσυ η κανε post στο PSN ID thread για να δουμε το ID σου :bgrin2:

ID: WolfRathmA

muku
20-10-2007, 16:40
Εγώ είμαι σίγουρος πάντως ότι για το frame rate ευθυνόταν ότι δεν το είχα κάνει install. Δεν είχα δει καν ότι υπάρχει αυτή η επιλογή. Τώρα το παιχνίδι είναι φυσιολογικό. Όπως ακριβώς το pes6. Εντάξει, δεν θα έπρεπε να τρώει καθόλου κολλήματα αν αναλογιστούμε το επίπεδο των γραφικών του αλλά τι να κάνουμε, είναι άχρηστοι μάλλον. Πάντως μετά από το install είναι ένα πραγματικό pro, άξιος συνεχιστής του PES6! Όσοι γουστάρουν pro, να πάνε να το αγοράσουν αμέσως!! Εγώ δήλωσα συμμετοχή και για το πρωτάθλημα, 19/1/2008 παίζω το πρώτο παιχνίδι στις 9 το πρωί!

sav
20-10-2007, 16:41
3erei kaneis an pezei se ntsc me sdtv ?
pls help
thnxxxx

WolfRathmA
20-10-2007, 16:45
Εγώ είμαι σίγουρος πάντως ότι για το frame rate ευθυνόταν ότι δεν το είχα κάνει install. Δεν είχα δει καν ότι υπάρχει αυτή η επιλογή. Τώρα το παιχνίδι είναι φυσιολογικό. Όπως ακριβώς το pes6. Εντάξει, δεν θα έπρεπε να τρώει καθόλου κολλήματα αν αναλογιστούμε το επίπεδο των γραφικών του αλλά τι να κάνουμε, είναι άχρηστοι μάλλον. Πάντως μετά από το install είναι ένα πραγματικό pro, άξιος συνεχιστής του PES6! Όσοι γουστάρουν pro, να πάνε να το αγοράσουν αμέσως!! Εγώ δήλωσα συμμετοχή και για το πρωτάθλημα, 19/1/2008 παίζω το πρώτο παιχνίδι στις 9 το πρωί!

Κανονικα ομως θα επρεπε να παιζει και με το dvd μονο του χωρις προβλημα. Δεν αγοραζουμε κατι κουτσορεμενο. Πληρωνουμε και δεινουμε λεφτα. Πρεπει να εχουμε σωστο προιον... (ειμαι απαιτητικός εγω :frog:)

3erei kaneis an pezei se ntsc me sdtv ?
pls help
thnxxxx

Ολα τα games ειναι region free. Αν κανω λαθος ας με διορθωση καποιος....

Edit: Τωρα το ειδα το sdtv... Αυτο δε το ξερω... :bgrin2:

pinturicchio
20-10-2007, 17:02
Παντος παιδια βλεπω αυτα τα πραματα που γραφεται και γελαω.... Ειναι ξεφτιλα να κανεις κατι τετοιο... Απο την στιγμη που το βγαζουν ετσι το παιχνιδι ετσι θα πρεπει να παιζει με κανενα προβλημα. Οχι να χρειαζεται να βαλο και αλλο γηπεδο για να μην πεφτει το frame rate για @@ριες... ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ!!

Θα συμφωνησω απολυτα με τα παραπανω.Με 70 euro απαιτω να παιζει τελεια.Δοκιμαστε wide camera (μονο με αυτη μπορω να παιξω για να εχω εικονα του γηπεδου) και 2vs2.
Θα νομιζεται οτι παιζεται σε pc 5 ετων.Ειναι τραγικο να καταληγουμε σε λυσεις βγαλε εφφε,παιξε σε συγκεκριμενα γηπεδα,βαλε συγκεκριμενη camera.Α και να μην παιζετε και πολυ μαζι γιατι υπαρχει προβλημα... ενας ενας και αν σας αρεσει.
Ευτυχως δεχτηκαν αλλαγη στο καταστημα και εχω το ελευθερο να παρω οτι θελω μεχρι το νεο χρονο.(Σημειωση το δικο μου αντιτυπο ηταν σφραγισμενο αφου προλαβα και το ειδα σε ενα φιλο)

georgios
20-10-2007, 17:18
tus ekanes ti muri kreas! ti na su po! re aparadekte pali mono resistance tha pezis?!!! vres mu ena pexnidi telio re si ifrit ke tote milame. akoma ke me auta ta provlimata ine me diafora to kalitero online/offline multiplayer game ever

Akolov
20-10-2007, 17:37
Τι να σου πω George , τώρα με τα τελευταία post σας (περί install ktl) ίσως να το πάρω προσεχώς...:)

denni77
20-10-2007, 17:44
emena mou erhete tin deftera.eho lisaxi me olous sas pou to pezete.na rotiso kati.kat arhin pio ine to install pou lete oste otan to paro na xero ti na kano amesos?kai defteron lete oti pezi se 720 ara prepi na allaxo kapia rithmisi?eho HD tv kai eho vali to ps3 sta 1080.efhasirto olous kai kalosorizo ola ta nea meli.egina kai palios tora tromara mou.xxaxa

WolfRathmA
20-10-2007, 17:46
Οποια και να ειναι η αναλυση που να υποστιριζεται απο το παιχνιδι το ps3 αναγνωριζει και το παει στην σωστη αναλυση συμφωνα με αυτη που υποστιριζει και η τηλεοραση σου.

denni77
20-10-2007, 17:51
ok katalava.kai pio ine afto to install pou prepi na kano otan to paro gia na pezi kalitera?efharisto apo tora giati tha argiso ligo na apantiso.

WolfRathmA
20-10-2007, 17:56
Απο τα settings το κανεις install. :p

blizard
20-10-2007, 18:01
Οποια και να ειναι η αναλυση που να υποστιριζεται απο το παιχνιδι το ps3 αναγνωριζει και το παει στην σωστη αναλυση συμφωνα με αυτη που υποστιριζει και η τηλεοραση σου.
Μόνο μην έχεις βγάλει το "check" από την επιλογή 720p στα settings του ps3 γιατί θα σε πάει παρακάτω ...

george4791
20-10-2007, 20:20
παιδες πρεπει να παιξετε το παιχνιδι πριν και μετα το install, ειναι η μερα με την νυχτα, το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο και επειδη τυχαινει να εχω και το fifa σας λεω οτι στο gameplay το pro ειναι κλασεις ανωτερο. η αγορα του ειναι must αλλα προσοχη οπωσδηποτε να το κανετε install.

χμους/γιωργος

Maximvs
20-10-2007, 21:16

δεν ισχυει παντα αυτο..στο NBA 2K8 αν δεν το βαλεις χειροκινητα στο 1080p δεν παει μονο του..παιζει στα 720p.

WolfRathmA
20-10-2007, 21:52
Εμενα γιατι παει μονο του; Anyway...

NonBorn
20-10-2007, 22:06
Παιδιά το παιχνίδι μόλις μπήκε στο ps3 μου!! Μου το έφερε ο bro μου και το βρήκα πάνω στο κρεβάτι μου! Το παιχνίδι ακόμα το παίζω χωρίς install και όντως έχει προβλήματα με το framerate! ΟΜΩΣ!!! Δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι που έπαιξα στο pc (demo) πριν μερικές μέρες.... Τα animations είναι φοβερά, οι πάσες πιο δύσκολες από πέρσυ και ο Ronaldihno κάνει ΜΑΓΙΚΑ :p

Περισσότερες εντυπώσεις αργότερα!!!

mootsChios
20-10-2007, 22:32
Πηραμε το PES2008 ολη η παρεα μου, αλλα δεν μπορουμε να παιξουμε online. Tο εχει κανει κανείς register και κωδικους εγγραφης και παπαριες που λεει?

tasioskis
20-10-2007, 22:42
Πηραμε το PES2008 ολη η παρεα μου, αλλα δεν μπορουμε να παιξουμε online. Tο εχει κανει κανείς register και κωδικους εγγραφης και παπαριες που λεει?

φιλε ακομα δεν εχουνε ανεβασει τους servers.

mootsChios
20-10-2007, 22:48
φιλε ακομα δεν εχουνε ανεβασει τους servers.

Μακαρι να ειναι αυτη η αιτια, να'σαι καλα, γιατι ειχαμε αγχωθει. +rep

tasioskis
20-10-2007, 22:52
να φανταστεις οτι η επισιμη κυκλοφορια του παιχνιδιου ειναι σε 6 μερες.

mootsChios
20-10-2007, 22:56
Kαλύτερα, ώστε να προπονηθούμε και όταν ανέβουν οι servers να μαμάμε!

SeLanmere
20-10-2007, 23:22
to individual to exi vri kanis pu rithmizis ta velakia epithesi-amina?

Δεν υπαρχει επιλογη individual, για να ρυθμισεις τα βελακια οταν κανεις edit position του παικτη πατας to R2 η το L2 και σου βγαινουν οι επιλογες για τα βελάκια κια για το ποσο πισω θα γυρναει ο παικτης

Maximvs
21-10-2007, 00:09
paidia kanena option file brikate?

pantnick
21-10-2007, 00:58
option file den brika...to pexnidi poli oreo alla spastika poli apo to framerate...an einai dinaton...giafto exoume konsola...Na arxisoume kai edo anavathmiseis diladi???

polakis
21-10-2007, 01:05
Παιδιά έκανα install από το επιλογή system settings κάτω κάτω και δεν κολλάει καθόλου!

Απίστευτο έγινε τώρα! Έχω τρελαθεί!Πόρωση!

Υπάρχει individual

Formation
Edit
και εκεί l2 r2 και αλλάζει απο position edit σε attack defense

WolfRathmA
21-10-2007, 01:06
Πολλα pro απο οσο θυμαμαι ειχαν προβλημα στο frame rate. Το ενα στα corner το αλλο στα φαουλ και παει λεγοντας... κριμα παντος...
Αντε να το παρω και εγω να το δω απο περιεργια...

pantnick
21-10-2007, 01:12
to frame drop iparxei se mena k meta to install...apla einai elaxisto...giati na iparxei omos??? afto ginete sto diplo ... akoma den epeksa monos..!

NIKOS
21-10-2007, 02:18
r paidia ti eina ayto to install pou veltionete toso to game?

interseptoras
21-10-2007, 02:32
Απο τα settings το κανεις install. :p
συγνωμη παιδια αλλα μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως κανουμε install?

NonBorn
21-10-2007, 02:37
r paidia ti eina ayto to install pou veltionete toso to game?

Περνάς κάποια δεδομένα στο σκληρό για να μη τα φορτώνει εκείνη την ώρα που παίζεις... Αυτό φαίνεται να αυξάνει σηματνικά τις επιδόσεις του παιχνιδιού.

συγνωμη παιδια αλλα μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως κανουμε install?

1.8gb δεδομένα... Δε ξέρω τι περνάει μέσα στο σκληρό το PES!

Κάνουμε install από τα system settings -> install (τελευταία επιλογή)

interseptoras
21-10-2007, 02:52
Περνάς κάποια δεδομένα στο σκληρό για να μη τα φορτώνει εκείνη την ώρα που παίζεις... Αυτό φαίνεται να αυξάνει σηματνικά τις επιδόσεις του παιχνιδιού.

1.8gb δεδομένα... Δε ξέρω τι περνάει μέσα στο σκληρό το PES!

Κάνουμε install από τα system settings -> install (τελευταία επιλογή)
απο τα system settings του παιχνιδιου η του ps3?και μετα το dvd πρεπει ναναι μεσα η οχι?

polakis
21-10-2007, 02:58
Παιδιά μετά το install στον σκληρό δίσκο το παιχνίδι άλλαξε εντελώς και σχεδόν σε όλα τα γήπεδα έγινε smooth χωρίς να κολλάει! Απίστευτο!

Μόνο 1-2 γήπεδα έχουν λίγο πρόβλημα που έχουν κυκλικό γρασίδι αλλά και πάλι παίζεται το παιχνίδι! Εντάξει απλά δεν θα παίζω σε αυτά τα 1-2 γήπεδα! Τώρα το gameplay έγινε αργό και smooth! Αρχίζω και πορώνομαι πάλι!

NonBorn
21-10-2007, 03:12
Από τα settings μέσα στο παιχνίδι! Και ναι το blu-ray πρέπει να ναι μέσα! :)

Για δείτε και αυτό: http://www.ps3forums.gr/VB3/showthread.php?p=16154#post16154

:D :D :D :D

polakis
21-10-2007, 03:52
Παιδιά το παιχνίδι είναι πιο αργό από το pro6 του 360

Option file ακόμα όχι...

Παιδιά απλά μην παίζετε στα παρακάτω γήπεδα:

Orange Arena, Antlion Colossium, Teatro Blanco, Bernabeu. Όλα τα άλλα πάνε τέλεια. Απλά αυτά έχουν τα προβλήματα. Όχι ότι δεν παίζονται βέβαια, απλά να μην σας την σπάει. Όλα μια χαρά πάνε πάντως. Τώρα το χαίρομαι. Gameplay άπαιχτο!

Ε ρε πως αλλάζει η ψυχολογία...

polakis
21-10-2007, 03:56
http://www.youtube.com/watch?v=Ki1710j9YF0 (http://www.youtube.com/watch?v=Ki1710j9YF0)

ένα απο μένα απο το κινητό μου. low quality

isspro
21-10-2007, 07:39
Για δείτε και αυτό: http://www.ps3forums.gr/VB3/showthread.php?p=16154#post16154
:D :D :D :D

γιατι ειναι αυτο γιατι εγω δεν καταλαβα... :hide:

blizard
21-10-2007, 08:32
Βλέπεις τα replay άλλων χρηστών στο PES ,αν τα μεταφέρεις μέσο usb stick και pc στο dir που σώζονται και τα δικά σου.

isspro
21-10-2007, 08:41
α, οκ! thx :)

tasioskis
21-10-2007, 09:34
παντως μετα την γενικη υστερια κατευνασανε πολυ τα πνευματα,παλι καλα που βρεθηκε και αυτο το install και ειπατε ενα καλο λογο,

ασχετο αλλα ο markus που εχει χαθει?

WolfRathmA
21-10-2007, 11:04
ασχετο αλλα ο markus που εχει χαθει?

Εχει μετακομησει και εκει που ειναι δεν εχει τηλεφωνο προς το παρον... Περιμενει τον οτε να του βαλει και επειτα να παει να κανει αιτηση για dsl.

tasioskis
21-10-2007, 11:40
περιμενει τον οτε?αρα στο pes2009 θα τα ξαναπουμε με τον markus

tasoylix
21-10-2007, 13:17
.. ειναι αληθεια οτι με τι install αλλάζει κατά πολυ το framerate εκτός αποτα γήπεδα που έχουν αναφερθεί, κάτι που μπορεί να φτιαχτεί σε μελλοντικό patch...
... ένα πράγμα που με χάλασε εμένα είναι ότι όταν έχεισ ένα παίχτη που δεν είναι στην οθόνη δεν σου βγάζει στην άκρη της οθόνης βελάκι να δείς που είναι.... τρομερό λάθος αυτό....

Maximvs
21-10-2007, 13:43
παιδια....βαλτε και τις ρυθμησεις εικονας στο +6 ολες...και θα με θυμηθειτε...βεβαια παιζω σε 40'' FullHD....αλλα για δοκιμαστε το!!

hudjw
21-10-2007, 13:59
εγώ δυστυχώς σε απλή τηλεόραση παίζω αλλα μέχρι στιγμής το ευχαριστιέμαι....Δεν ξέρω πως κάποιοι λένε οτι το φιφα 08 έχει καλύτερα γραφικά ειδικά στα μοντέλα των παικτών , θεωρώ οτι το προ υπερτερεί κατα πολύ σε αυτό το τομέα.

Κάποια μικρολαθάκια υπάρχουν βεβαια , θα σας πω κάτι χαρακτηριστικό , έπαιζα ένα αγώνα juve - barcelona Και σε κάποια φάση τραυματίστηκε ο camoranesi κοντά στην περιοχή της barcelona , και βρεθηκαν απο πάνω του δύο ( ναι δύο :confused: ) victor valdes , θα μου πείτε λεπτομέρεια αλλα ενταξει αλλιώς μας έχει συνηθισει η konami.

polakis
21-10-2007, 17:11
Παιδιά ειρωνία. Το κατέβασα σε ps2 αλλά δεν μπορώ να το παίξω γιατί δεν το έχω. Έχω μόνο ps3. Όταν το παίξει σε Ps2 κάποιος να μας πει εντυπώσεις...

Και με απασχολούν , τα replay, οι θεατές, και τα slowdown και framerate drops μέσα στο παιχνίδι. Οκ?

PDS
21-10-2007, 17:17
Παιδιά ειρωνία. Το κατέβασα σε ps2 αλλά δεν μπορώ να το παίξω γιατί δεν το έχω. Έχω μόνο ps3. Όταν το παίξει σε Ps2 κάποιος να μας πει εντυπώσεις...

Και με απασχολούν , τα replay, οι θεατές, και τα slowdown και framerate drops μέσα στο παιχνίδι. Οκ?

To PES 2008 για PS2 δεν θα ειναι και πολυ διαφορετικο απο το WE11 που εχω,οποτε προκειται για πολυ καλο game με μερικα καινουρια animations σε σχεση με το PES6.Δεν παρατηρησα καθολου frame drops.

Alex
21-10-2007, 19:14
Παιδιά πάω τώρα να το πάρω και εγώ :ohyes: επλπίζω να το βρώ:bowdown:σε κάποιο απο τα Seven!Έφυγαααα...:yay:

tomic20
21-10-2007, 19:52
sto ps2 mou fanhke idio me to prohgoumeno...Th dunatothta gia "theatro" den thn evalan sthn ekdosh gia ps2?

Alex
21-10-2007, 20:03
:):yay::rofl:Το πηρααα!!!Έχουν εξαφανιστεί όλα απο τα Seven,ήμουν πολύ τυχερός,πρόλαβα το τελευταίο:bunny_4::D

tasioskis
21-10-2007, 20:27
αλεξ πες και εσυ τις εντυπωσεις σου.

υ.γ τελικα ο μονος που δεν το εχει ακομα ειμαι εγω.

klepidas
21-10-2007, 20:28
kai ego akoma na to paro mallon tha to paro apo www.games-asia.com me 40 euro den dino parapano gia to fetino pro

Maximvs
21-10-2007, 20:40
klepidas...edo pires to Fifa...to pro den tha pareis?...

tasioskis
21-10-2007, 20:43
καλα σου λεει ρε κλεπιδα,απο αυτα που εχω διαβασει,αξιζει.βεβαια μαγκια σου που το βρηκες τοσο φτηνα.για σκεψου που θα παω το σαββατο στην ελλαδα και μπορει να μη το βρω.

Maximvs
21-10-2007, 20:48
υπαρχει σιγουρα tasioskis...

georgios
21-10-2007, 22:32
prosekse na ine europaiko, giati i konami den ftiaxni worldwide servers ke den tha boris na peksis mazi mas. to games asia exi poli liga europaika
kai ego akoma na to paro mallon tha to paro apo www.games-asia.com (http://www.games-asia.com) me 40 euro den dino parapano gia to fetino pro

georgios
21-10-2007, 22:35
ekana tis parakato erotisis sti zegetron gia to panelinio protathlima. elpizo na exume sintoma apantisis

Τι γίνετε στην περίπτωση που έχουν επιλέξει και οι δυο παίχτες την ίδια ομάδα;
Τα condition θα είναι random;
Η κάμερα θα είναι normal long ή wide;

Alex
22-10-2007, 00:27
Έπαιξα και εγώ για κανα 2ωρο και μπορώ να πώ ότι το παιχνίδι είναι εκπληκτικό.όσοι πιστοί του Pro προσέλθετε!παιδιά δεν ξέρω με όλα αυτά που γράφτηκαν έλεγα ότι θα δώ τα χειρότερα.μπορεί κάποια πράγματα να τα θέλαμε καλλίτερα άλλα δεν νομίζω πως είναι λόγος για να μήν πάρουμε το παιχνίδι.σίγουρα είναι κλάσεις ανώτερο απο το Fifa.ακόμα και στο θέμα τον γραφικών μου άρεσε πολύ περισσότερο και όσο έπαιξα εγώ τουλάχιστον δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ώστε να με επηρεάσει αρνητικά.μόνο τους θεατές μπορώ να πώ ότι θα ήθελα να είναι καλλίτεροι αλλά σίγουρα παίζοντας για λίγο το ξεχνάς αυτό.ακόμα πάντως και με την επιλογή για τα εφέ των γηπέδων ενεργοποιημένη όλα ήταν μια χαρά.ίσως βέβαια να μήν έτυχα και στα κατάλληλα στάδια.Σε όλους του διστακτικούς φίλους του Pro το Proτείνω ανεπιφύλακτα!
Y.Γ.Αλήθεια ποιά κάμερα πιστεύετε ότι είναι καλλίτερη να παίζουμε;

NonBorn
22-10-2007, 01:16
Έπαιξα και εγώ για κανα 2ωρο και μπορώ να πώ ότι το παιχνίδι είναι εκπληκτικό.όσοι πιστοί του Pro προσέλθετε!παιδιά δεν ξέρω με όλα αυτά που γράφτηκαν έλεγα ότι θα δώ τα χειρότερα.μπορεί κάποια πράγματα να τα θέλαμε καλλίτερα άλλα δεν νομίζω πως είναι λόγος για να μήν πάρουμε το παιχνίδι.σίγουρα είναι κλάσεις ανώτερο απο το Fifa.ακόμα και στο θέμα τον γραφικών μου άρεσε πολύ περισσότερο και όσο έπαιξα εγώ τουλάχιστον δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ώστε να με επηρεάσει αρνητικά.μόνο τους θεατές μπορώ να πώ ότι θα ήθελα να είναι καλλίτεροι αλλά σίγουρα παίζοντας για λίγο το ξεχνάς αυτό.ακόμα πάντως και με την επιλογή για τα εφέ των γηπέδων ενεργοποιημένη όλα ήταν μια χαρά.ίσως βέβαια να μήν έτυχα και στα κατάλληλα στάδια.Σε όλους του διστακτικούς φίλους του Pro το Proτείνω ανεπιφύλακτα!

Ναι το παιχνίδι το αδικήσανε με τα framedrops κλπ κλπ,τα animations είναι πιο αληθινά από ποτέ και το gameplay φοβερό! Η μόνη ένσταση μου είναι το ΑΙ το οποίο είναι το πιο εύκολο του PES τα τελευταία χρόνια. Παίζει πολύ αληθινά(top player) αλλά δε βάζει goal με αποτέλεσμα να χάνει πολύ εύκολα... Πάντως παίζει πολύ "αληθινά", λες και βλέπεις ομάδα να αναπτύσεται!

Alex στο πρωτάθλημα θα παίξεις??

georgios
22-10-2007, 01:58
i kaliteri ine i wide giati vlepis poli gipedo. ala prepi na kathese koda i na exis terastia othoni gia na min se kurazi

pantos sta perisotera turnua pezun me normal long epidi ine i default. opote me autin tha pezo gia na proponitho gia to panelinio!!!

georgios
22-10-2007, 02:10
ekana neo thread gia to megalo panelinio episimo protathlima tis zegetron. eki tha sigentronume simvules kanonismus ke sxetikes pliroforries.

http://www.ps3forums.gr/VB3/showthread.php?p=16371#post16371

gia osus den exun pari to game ke den to kserun na enimeroso oti exi orio simetoxon 8000 atoma peripu. opios endiaferete na viasti

polakis
22-10-2007, 04:17
Λοιπόν παιδιά αφού έλιωσα σήμερα και την έκδοση για 360 καταλήγω στα εξής σε σύγκριση με την έκδοση του ps3 και αφού τα είχα ταυτόχρονα αναμμένα και άλλαζα κανάλι για να συγκρίνω:

1) Το gameplay είναι πιο αργό στο ps3, αφού στο 360 όλα τα ανθρωπάκια τρέχουν απίστευτα σαν τρελά και με ξενέρωσε!
2) Στο 360 δεν υπάρχει πρόβλημα από framerate drop ή slowdown καθόλου σε αντίθεση με το ps3 που έχει προβλήματα σε αυτόν τον τομέα, γεγονός που βελτιώνει την εικόνα του παιχνιδιού αλλά υπάρχει άλλο πρόβλημα που το αναφέρω στο 3
3) Στο 360 φαίνονται 2 παράλληλες γραμμές στο γρασίδι (λες και είναι κομμάτι αυτού), αλλά όταν κινείται η μπάλα πάνω κάτω στην οθόνη αυτές οι γραμμες κινούνται όπου πάει η μπάλα και βελτιώνουν το γρασίδι που βρίσκεται κοντά στην μπάλα πάντα, και χαλάνε αυτό που βρίσκεται μακριά. Αν το παρατηρήσεις σου την σπάει έντονα
4) Οι θεατές είναι καλύτεροι στο 360 και δεν πιξελιάζουν, μόνο στο κάτω διάζωμα των γηπέδων, ακόμα και σε πολύ κοντινό ζουμ. Στα 2α-3α διαζώματα κλπ πιξελιάζουν το ίδιο με του ps3.
5) Τα χρώματα μου φάνηκαν το ίδιο και στις δυο εκδόσεις
6) Έπαιξα το πρώτο μου ματς στο Live του 360 και μάλιστα ranked αλλά το ματς ήταν άθλιο, μέσα στο lag (οι παίκτες εξαφανίζονταν και βρίσκονταν πιο κάτω, όπως και η μπάλα κλπ), και σε replay των γκολ ή κάποιων φάσεων, μικρά σχόλια πατωντας τα κουμπιά του τύπου (goal, nice shot, its not over yet κλπ). Το σκορ στο 1ο μου ματς με παίκτη που ήξερε απότι φαινόταν pro έφτασε στο τραγικό πόλο 6-3 σε 10λεπτο παιχνίδι. Φανταστειτε να το μάθω πόσο θα έρχονται τα ματς. Παίξαμε Barca - Τσελσι, και εγώ είχα Τσελσι και νίκησα, ενώ και η μπάρτσα δεν μου φάνηκε κατι ιδιαίτερο...Στο ps3 δεν δουλέυει το Live ακόμα.Στο 360 κόλλαγε περίεργα. Πιστεύω ότι είναι ακόμα θέμα server που θα διορθωθεί, αφού δεν έχει ανοίξει επίσημα. Ήταν ήδη 220 εγγγραμμένοι...
7) Στο 360 Live μπορείς να παίξεις διπλό με έναν φίλο σου και στην ίδια ομάδα, αλλά όχι με 2vs2

Αυτά πιστεύω ότι είναι τα κυριότερα των 2 εκδόσεων. Παραδέχομαι ότι με απογοήτευσαν και οι δυο. Έχω και κάποιους φίλους να μου λένε ότι είναι και μούφα και στενοχωριέμαι. Δεν μπορω να δεχθω ότι το παιχνίδι δεν πήγε καθόλου μπροστά.

Είμαι σκεπτικός και δεν ξέρω ποιά κονσόλα να ακολουθήσω και να ασχοληθώ. Ίσως να καταλήξω στην ps2 έκδοση που είναι και η πιο πλήρης, κι ας έχει χειρότερα γραφικά. Όμως είναι κατάντια να γυρίσω εκεί έχοντας 360,ps3,wii...

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, οι επόμενες ημέρες θα δείξουν. Το φίφα πάντως δείχνει πιο κοντά από ποτέ. Seabass βουλιάζουμε φίλε, ξύπνα...

NonBorn
22-10-2007, 04:30
Λοιπόν παιδιά αφού έλιωσα σήμερα και την έκδοση για 360 καταλήγω στα εξής σε σύγκριση με την έκδοση του ps3 και αφού τα είχα ταυτόχρονα αναμμένα και άλλαζα κανάλι για να συγκρίνω:

1) Το gameplay είναι πιο αργό στο ps3, αφού στο 360 όλα τα ανθρωπάκια τρέχουν απίστευτα σαν τρελά και με ξενέρωσε!
2) Στο 360 δεν υπάρχει πρόβλημα από framerate drop ή slowdown καθόλου σε αντίθεση με το ps3 που έχει προβλήματα σε αυτόν τον τομέα, γεγονός που βελτιώνει την εικόνα του παιχνιδιού αλλά υπάρχει άλλο πρόβλημα που το αναφέρω στο 3
3) Στο 360 φαίνονται 2 παράλληλες γραμμές στο γρασίδι (λες και είναι κομμάτι αυτού), αλλά όταν κινείται η μπάλα πάνω κάτω στην οθόνη αυτές οι γραμμες κινούνται όπου πάει η μπάλα και βελτιώνουν το γρασίδι που βρίσκεται κοντά στην μπάλα πάντα, και χαλάνε αυτό που βρίσκεται μακριά. Αν το παρατηρήσεις σου την σπάει έντονα
4) Οι θεατές είναι καλύτεροι στο 360 και δεν πιξελιάζουν, μόνο στο κάτω διάζωμα των γηπέδων, ακόμα και σε πολύ κοντινό ζουμ. Στα 2α-3α διαζώματα κλπ πιξελιάζουν το ίδιο με του ps3.
5) Τα χρώματα μου φάνηκαν το ίδιο και στις δυο εκδόσεις
6) Έπαιξα το πρώτο μου ματς στο Live του 360 και μάλιστα ranked αλλά το ματς ήταν άθλιο, μέσα στο lag (οι παίκτες εξαφανίζονταν και βρίσκονταν πιο κάτω, όπως και η μπάλα κλπ), και σε replay των γκολ ή κάποιων φάσεων, μικρά σχόλια πατωντας τα κουμπιά του τύπου (goal, nice shot, its not over yet κλπ). Το σκορ στο 1ο μου ματς με παίκτη που ήξερε απότι φαινόταν pro έφτασε στο τραγικό πόλο 6-3 σε 10λεπτο παιχνίδι. Φανταστειτε να το μάθω πόσο θα έρχονται τα ματς. Παίξαμε Barca - Τσελσι, και εγώ είχα Τσελσι και νίκησα, ενώ και η μπάρτσα δεν μου φάνηκε κατι ιδιαίτερο...Στο ps3 δεν δουλέυει το Live ακόμα.Στο 360 κόλλαγε περίεργα. Πιστεύω ότι είναι ακόμα θέμα server που θα διορθωθεί, αφού δεν έχει ανοίξει επίσημα. Ήταν ήδη 220 εγγγραμμένοι...
7) Στο 360 Live μπορείς να παίξεις διπλό με έναν φίλο σου και στην ίδια ομάδα, αλλά όχι με 2vs2

Αυτά πιστεύω ότι είναι τα κυριότερα των 2 εκδόσεων. Παραδέχομαι ότι με απογοήτευσαν και οι δυο. Έχω και κάποιους φίλους να μου λένε ότι είναι και μούφα και στενοχωριέμαι. Δεν μπορω να δεχθω ότι το παιχνίδι δεν πήγε καθόλου μπροστά.

Είμαι σκεπτικός και δεν ξέρω ποιά κονσόλα να ακολουθήσω και να ασχοληθώ. Ίσως να καταλήξω στην ps2 έκδοση που είναι και η πιο πλήρης, κι ας έχει χειρότερα γραφικά. Όμως είναι κατάντια να γυρίσω εκεί έχοντας 360,ps3,wii...

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, οι επόμενες ημέρες θα δείξουν. Το φίφα πάντως δείχνει πιο κοντά από ποτέ. Seabass βουλιάζουμε φίλε, ξύπνα...

Φίλε σε πολλά κάνεις λάθος... Το FIFA είναι αλλού!! Πολύ αργό και unrealistic gameplay τελικά όταν το βλέπεις δίπλα στο PES! Έχει φοβερά animation φοβερές πάσες,κόντρες, κλεψίματα κλπ... Ναι ήθελε περισσότερη δουλεία... Αλλά το παιχνίδι είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλύτερο από πέρσυ... Και μπροστά από τον ανταγωνισμό παρόλες τις παραλήψεις,ενστάσεις...

OMG... Δηλαδή δε θα χει voicechat? Πάλι τις μ@λ@κιες του pes6 θα χουμε??? FACK!!!!

Proevofan
22-10-2007, 04:35
a re polaki tora eida oti eisai k palaiofalirioths? pou meneis re file? ;)

dld einai to idio grigoro opos sto demo sto 360...to katevazo go vevaia apo shmera elpizo ayrio na to xo an k etc pou sernete to download de to vlepo...anyway...

ego to xa pei gia pixeliasma filathlon k framedrops...dystyxos allh mia fora i sony pianete adiavasth...o syndiasmos PES k PS pleon arxizei na phgainei peripato k fysika mono h sony xanei apolo ayto!

polakis
22-10-2007, 04:45
Είναι σχεδόν ίδιο σε ταχύτητα με το ντέμο. Αντε ένα μικρό κλικ πιο αργό. Στο ps3 είναι πιο αργό πάντως

isspro
22-10-2007, 04:52
στο pc παει μια χαρα παντως... ουτε framedrops ουτε τιποτα.... :-(

iann_is
22-10-2007, 10:14
Kalhmera!!
Eleipsa ena sk kai thaftike ena paixnidi vlepw :)
Afou kseroume oloi oti kai 5 fps na htan to game Pro tha paizoume ti klegomaste olh thn wra? Afou to leei kai to tragoudaki "...kai paizw pro".
Tespa, egw pou ksanaepeksa ligo, meta apo kanena 2 games ksexnas kai framerate kai ta panta. To mono pou se noiazei einai na paei h mpala sto plekto kai thn epomenh ataka pou tha thn peis ston kolhto...

georgios
22-10-2007, 10:50
afu den pezis 2v2 ti enois oti pezis diplo stin idia omada? pezis live enantia sto PC?!

na kseris pantos oti to panelinio turnua tis zegetron tha gini sto ps3. an se endiaferi ana simetasxis malon me auto prepi na asxolithis

NIKOS
22-10-2007, 13:17
paidia to pira k egw...an k exw k to fifa. na doume ti tha to kanw an kollisw me to pro...akomh den epaiksa...perimenw na sxolasw! :)
eplizw na einai kalo!

ProEvo
22-10-2007, 13:31
OMG... Δηλαδή δε θα χει voicechat? Πάλι τις μ@λ@κιες του pes6 θα χουμε??? FACK!!!!

Ρε παιδιά γιατί να μην έχει voice chat? ας διαβάσουμε λίγο το manual!!! θα έδινε η konami οδηγίες για voice chat αν δεν το υποστήριζε??? Στις οδηγίες για το network play μιλάει ξεκάθαρα για voice chat! δε μπορεί να μην έχει τελικά! :)

NonBorn
22-10-2007, 13:44
Ρε παιδιά γιατί να μην έχει voice chat? ας διαβάσουμε λίγο το manual!!! θα έδινε η konami οδηγίες για voice chat αν δεν το υποστήριζε??? Στις οδηγίες για το network play μιλάει ξεκάθαρα για voice chat! δε μπορεί να μην έχει τελικά! :)

Έχω να διαβάσω manual από τα 15 μου... :blush: Μου έβαλες την καρδιά μου στη θέση της... ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΕΡΣ.... ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ PRO!!!

polakis
22-10-2007, 14:17
Πάντως παιδιά με βλέπω να πηγαίνω στην pc έκδοση που μάλλον είναι και η καλύτερη (εφόσον έχεις pc σούπερ έχεις και την καλύτερη ανάλυση αλλά και 0 framerate drops και slowdown, αλλά και άπειρο editing αφού όλα τα patch περνούν πανεύκολα)!

Και επειδή μου έκατσε μια καλή και παίζει αυτή την εβδομάδα να πάρω σούπερ pc μέσω ενός κονέ του πατέρα μου, μάλλον με βλέπω να παίζω την pc έκδοση και να παρατάω τις κονσόλες για φέτος όσων αφορά τα ποδοσφαιράκια. Αυτά που ενοχλούν στο παιχνίδι είναι τα slowdown, τα framerate drops, οι θεατές, τα replay, και οι κινούμενες γραμμές στο γρασίδι. Νομίζω ότι αυτά στο pc εξαφανίζονται, οπότε εγώ είμαι οκ καθώς το gameplay είναι πολυ καλό! Άρα pc για pro evo παιδιά...

Εκτός και αν βγεί το we2008 στις 22 Νοεμβρίου το japan στο ps3, που είναι region free, θα έχει αγγλική γλώσσα, και ίσως διόρθωση αυτών των προβλημάτων,αφού είχαν 2 μήνες παραπάνω να φτιάξουν τα λάθη τους...

Ελπίζω και περιμένω

NIKOS
22-10-2007, 14:25
paidia mh mou lete tetoia ...molis to pira to game!!!k oute kan to eida!!!
mh me kseneronete!!!

WolfRathmA
22-10-2007, 14:27
Χαλαρωσε ρεσυ... δεν τρεχει τιποτα... και εγω ειχα ξενερωσει και με προηγουμενα pro αλλα συνεχεια αυτα επαιζα μετα...

ProEvo
22-10-2007, 14:34
paidia mh mou lete tetoia ...molis to pira to game!!!k oute kan to eida!!!
mh me kseneronete!!!

Μη ξενερώνεις καθόλου. Θα το γουστάρεις με τα χίλια το game. μια ή δύο απόψεις θα σε ξενερώσουν;;;; άκου τις υπόλοιπες...και τη δική σου φυσικά ;)

tasoylix
22-10-2007, 15:22
..να σας πώ εγώ κάτι....όποτε έβγαινε καινούργιο pro και το έπεζα... τις πρώτες μέρες έλγα τη μούφα είναι αυτή... αλλα μετά δεν ξεκόλαγα... είναι γαμάτο..... απλά θέλει να το συνηθίσεις λίγο...

Maximvs
22-10-2007, 15:28
παιδια το παιχνιδι οταν του παρεις τον αερα ειναι απλα..ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!...
οσο για την εκδοση σε pc συμφωνω οτι θα ειναι και καλυτερη λογω των patch που μπορεις να βαλεις..ηδη ο kitserver 7 κυκλοφορησε πριν 10 μερες!!

bredinio
22-10-2007, 15:28
μπόρεσα και έκανα registration!!! ένα βήμα μπροστά...πάμε για το άνοιγμα

bredinio
22-10-2007, 15:34
έκανα login έφτιαξα playerfile και στη συνέχεια βγάζει error :(

georgios
22-10-2007, 15:43
an aniksun simera tha ine poli kala!

NIKOS
22-10-2007, 15:44
emena perimenane lol

NonBorn
22-10-2007, 15:44
an aniksun simera tha ine poli kala!

Μάλλον άνοιξαν ;)

NIKOS
22-10-2007, 15:48
kala to elega! twra sxolaw k egw!!! axaxa

bredinio
22-10-2007, 15:54
Μάλλον άνοιξαν ;)

δηλαδή μόνο σε μένα βγάζει error μετά το login ;

pantnick
22-10-2007, 15:55
opios peksei protos na enimerosei gia to lag an exei tin kalosini...

NonBorn
22-10-2007, 15:56
δηλαδή μόνο σε μένα βγάζει error μετά το login ;

Άνοιξαν τα registration... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα όταν διαλέγει profile και σου βγάζει error αλλά μετά τα πολλά μπαίνει... Που παίρνεις error? Πριν λίγο πρέπει να τους ανέβασαν... Ξαναπροσπάθησε...

bredinio
22-10-2007, 15:59
ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΑ!! :)

georgios
22-10-2007, 16:01
pedia gia na min iparxi grinia. min perimenete na duleui sosta to online gia kamia vdomada. an gini auto tha ine thauma. den to vlepo omos

bredinio
22-10-2007, 16:03
θελει κανεις να δοκιμασουμε να παιξουμε φιλικο;

NonBorn
22-10-2007, 16:09
θελει κανεις να δοκιμασουμε να παιξουμε φιλικο;

Αν μπω και εγώ ναι... Πάντως πρέπει να ναι testing οι servers...

Maximvs
22-10-2007, 16:10
πειτε εντυπωσεις ρε παιδια?....εγω σχολαω στις 5:00 , αρα 4:59 θα ειμαι μεσα!!...

bredinio
22-10-2007, 16:11
Αν μπω και εγώ ναι... Πάντως πρέπει να ναι testing οι servers...

ok περιμένω μήνυμα σου

Edit: με πέταξε έξω :(

NonBorn
22-10-2007, 16:15
Ξαναπροσπάθησε και πήγαινε στο main index του forum με το chat για να βλέπεις τι γράφουμε να συννενοηθούμε... Μην κάνουμε chat το thread!

Ευχαριστώ!

ps4
22-10-2007, 16:29
Mπηκε κανεις κανονικα μεσα; Εμενα μου βγαζει error εκει που εχει τρεις επιλογες select division (κατι τετοιο) πανω δεξια. Παταω στο PSN-ID που εχω βαλει OST9 και μετα απο λιγο βγαζει error.

Τι φταιει τωρα;

Edit: Νοnborn εστειλες mail στην konami;;;;;;;;; Ρε συ θα τους βαλουν χερι εδω στην zegetron............ :rofl::rofl: που το εδωσαν μερες πριν την κανονικη κυκλοφορια. :bgrin2:

Θα φαμε ξυλο απο την konami. :fryingpan:

denni77
22-10-2007, 20:43
ego piga kai to pira simera sto gamemania telefteos kai kataidromenos.oson afora to gameplay eho entiposiasti.vevea me to pou to pira ekana ola osa ipate mehri simera peri install ktl opote bika katefthian me kales entiposis.episis den ime toso psagmenos osos merikoi apo esas me leptomeries se tehnika haraktiristika opote isos afti i agnia me kani pio eftihismeno.en oligis ego me to pehnidi eho pathi plaka.stin ousia tora.ekana register kai prospatho na bo alla mou vgazi error occured opos stous perissoterous.perimeno na do...

NonBorn
22-10-2007, 20:58
Edit: Νοnborn εστειλες mail στην konami;;;;;;;;; Ρε συ θα τους βαλουν χερι εδω στην zegetron............ :rofl::rofl: που το εδωσαν μερες πριν την κανονικη κυκλοφορια. :bgrin2:

Θα φαμε ξυλο απο την konami. :fryingpan:

Ναι έστειλα... Μου είπαν ότι έγινε λάθος και το πήρα πιο νωρίς (κάτι τέτοιο τελοσπάντων) και από 25 του μηνός όλα θα είναι οκ με το online! :)

prasinos1
22-10-2007, 21:52
σημερα λοιπον το πηρα κι εγω !!!
ναι το αγορασα 62 ευρωπουλα (τα εσκασα) !!!!!

λοιπον οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι μοιρασμενες .....

εχει φοβερες βελτιωσεις στον τομεα του γκε'ι'μ-πλαυ και στην ροη του
παιχνιδιου , ενω εχει και αυτον τον ρεαλισμο πολυ βελτιωμενο.
στα συν του παιχνιδιου να πω και τις αντιδρασεις των παιχτων
( πρωτη φορα ειδα διαιτητη να κανει παρατηρησεις σε παιχτη για θεατρο !!! )
και ακομα δεν το εχω ψαξει καλα-καλα .....

εκεινο που με χαλασε ??? ισως .

μου φανηκε ρετουσαρισμενο (ξαναζεσταμενο φαγητο) για την αρπαχτη
οσο αφορα τα γραφικα ..... αν κανω λαθος διορθωστε με

1. το γρασιδι ειναι σαν αποτιστο και φαινετε σαν πλαστικο (μεγαλο μειον)
2. τα προσωπα θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα
3. ψαχνω στο φιλικο να βρω καιρικες συνθηκες .... εχει ???
(δεν το εχω ψαξει καλα-καλα )
4. μου θυμησε εντονα σε βελτιωμενη εκδοση του iss για Ps2 !!!

τελικο συμπερασμα .....

νομιζω οτι βιαστηκε η κοναμι να το βγαλει ..... αλλα παρολα αυτα
τα σπαει στον τομεα γκε'ι'μ-πλαι'υ'

Alex
22-10-2007, 22:44
Παιδιά εγώ μπήκα κανονικά στο on-line απλώς όταν ψάχνω να βρώ παιχνίδι για να μπώ δεν βρίσκει τίποτα.δοκίμασα να φτιάξω και δικό μου και το έκανε κανονικά.

denni77
22-10-2007, 22:53
emena mou ehoun spasi ta nevra.mou kolai sinehia.3 fores ehi kolisi afou eho dialexi omades kai mia fora kata tin diarkia tou pehnidiou pou ekana pause.kano reboot to ps3 kai to xanavazo kai meta pali kapou kolai?ehi kanis kamia apopsi tou ti simveni?ftei to blu-ray ti ginete?

Alex
22-10-2007, 22:57
Εγώ όσο και αν έχω παίξει denni77 δεν μου έχει κολλήσει ποτέ.μήπως έχει καμιά γρατσουνιά το δισκάκι σου;

georgios
22-10-2007, 23:07
emena simera mu kolise proti fora afu ixa ftiaksi sistima ke prin bo ston agona. toso poli mu fenete ipervoliko omos. ego tha esvina ta game data pu ekana install ke tha dokimaza na to ksanakano
emena mou ehoun spasi ta nevra.mou kolai sinehia.3 fores ehi kolisi afou eho dialexi omades kai mia fora kata tin diarkia tou pehnidiou pou ekana pause.kano reboot to ps3 kai to xanavazo kai meta pali kapou kolai?ehi kanis kamia apopsi tou ti simveni?ftei to blu-ray ti ginete?

bilias13
22-10-2007, 23:15
καλησπερα παιδια ειμαι καινουριος στο forum!εχω το pes sto ps3το εκανα install οπωσ ειπατε αλλα δεν βλεπω βελτιωση !μηπως εχει καποιος καποια ιδεα για αυτο?

polakis
22-10-2007, 23:18
Παιδιά όταν παίζεις διπλό τα κολλήματα είναι εκεί σε όλα τα γήπεδα, με install ή χωρίς. Ξενέρα...

ProEvo
22-10-2007, 23:19
καλησπερα παιδια ειμαι καινουριος στο forum!εχω το pes sto ps3το εκανα install οπωσ ειπατε αλλα δεν βλεπω βελτιωση !μηπως εχει καποιος καποια ιδεα για αυτο?

Καλώς ήρθες! Βγάλε στα settings του παιχνιδιού τα εφέ των stadiums. δοκίμασε και την normal long κάμερα αντί για τη wide.

NonBorn
22-10-2007, 23:22
Παιδιά όταν παίζεις διπλό τα κολλήματα είναι εκεί σε όλα τα γήπεδα, με install ή χωρίς. Ξενέρα...

polakis που βλέπεις framedrops γιατί εγώ δε βλέπω στο gameplay... ακόμα και σε διπλό! Μόνο πολύ σπάνια που κ που σε μακρινες μπαλίες και όχι τόσο τραγικά όσο τα περιγράφεις... Μη τρομοκρατείς έτσι τον κόσμο... Δώσε λεπτομέριες γι αυτά που λες γιατί εγώ άθλιο framerate μόνο στα cutscenes βλέπω...

Δε μπορώ να καταλάβω... Άλλο παιχνίδι παίζω ή είμαι τόσο γκαβός?

SeLanmere
22-10-2007, 23:23
pesta re non exoun valthei oloi na katastrepsoun to pro

to paixnidi gia allh mia fora ta spaei

blizard
22-10-2007, 23:24
Αφού έχεις κάνει install δεν έχει να κάνει με BR, φορτώνει από το σκληρό...
Το έχει κάνει και με εμένα στο install μια φορά στο loading για να αρχίσει το game, αλλά πάτησα Δ και Χ και συνέχισε... πρέπει να είναι bug του παιχνιδιού.
(μακάρι να το φτιάξουν με κανά update, μαζί και με μερικά άλλα προβληματάκια για να γίνει όπως πρέπει)

denni77
22-10-2007, 23:35
gratzounia to diskaki den ehi.tora kollise toso poli pou den mou kani oute reboot hirokinito kai eprepe na to kliso apo piso.giorgo tha kano afto pou ipes na do ti pezi
ba tipota.sinehizi.kita na dis ti epatha

NonBorn
22-10-2007, 23:56
gratzounia to diskaki den ehi.tora kollise toso poli pou den mou kani oute reboot hirokinito kai eprepe na to kliso apo piso.giorgo tha kano afto pou ipes na do ti pezi

Denni για βάλε άλλο παιχνίδι... Μήπως έχεις σε κλειστό χώρο το ps3 και έχει ανεβάσει θερμοκρασία?

ProEvo
23-10-2007, 00:03

Διέγραψε και ότι data για το παιχνίδι έχεις εγκαταστήσει (μήπως και έχει γίνει κάποιο corruption) και ξαναεγκατεστησέ το.

Alex
23-10-2007, 00:05
polakis που βλέπεις framedrops γιατί εγώ δε βλέπω στο gameplay... ακόμα και σε διπλό! Μόνο πολύ σπάνια που κ που σε μακρινες μπαλίες και όχι τόσο τραγικά όσο τα περιγράφεις... Μη τρομοκρατείς έτσι τον κόσμο... Δώσε λεπτομέριες γι αυτά που λες γιατί εγώ άθλιο framerate μόνο στα cutscenes βλέπω...

Δε μπορώ να καταλάβω... Άλλο παιχνίδι παίζω ή είμαι τόσο γκαβός?

Ρε παιδιά και εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον Nonoborn.αν και έπαιζα το Pro για αρκετή ώρα διπλό με έναν φίλο και χωρίς μάλιστα να έχω απενεργοποιημένα τα έφε σταδίου,δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα.τι να πώ,μήπως το Ps3 μου είναι πιό εξελιγμένο!!;;

denni77
23-10-2007, 00:09
esvisa ta data ola.ekana pali egatastasi.ta idia.to evgala,evala motorstorm kai epexa kana dekalepto kai ola kanonika.nonborn ine ligo eglovismeno alla anapnei i konsola kai kai apo plai kai apo piso.kai mehri tora den iha provlima pou epeza polles ores me alla pehnidia.efharisto pantos.poooooooooooooo friki

NonBorn
23-10-2007, 00:10
Ρε παιδιά και εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον Nonoborn.

Λίγο offtopic αλλά γιατί δε λέει κανείς σωστά το όνομα μου? :rofl::rofl::rofl::rofl:

Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο παρουσιάζονται από ορισμένους... Έχει framerate problems όντως αλλά δεν επηρεάζουν το gameplay. Ελπίζω να είναι καλό το online χωρίς lag και όλα τ' άλλα περισσεύουν... Αφού έχει voice chat, είναι πολύ καλύτερο από το περσινό σε θέμα gameplay και δεν είναι PES 2008 σε fast forward όπως σε pc + 360 που νομίζεις ότι οι παίκτες έχουν λιώσει στις κρεατίνες και ότι ο χειρότερος τρέχει σαν το Κεντέρη είμαστε πολύ καλά! Και όλα αυτά τα λέει κάποιος που ήταν έτοιμος να μην πάρει το παιχνίδι και να παίξει FIFA για φέτος...!!

esvisa ta data ola.ekana pali egatastasi.ta idia.to evgala,evala motorstorm kai epexa kana dekalepto kai ola kanonika.nonborn ine ligo eglovismeno alla anapnei i konsola kai kai apo plai kai apo piso.kai mehri tora den iha provlima pou epeza polles ores me alla pehnidia.efharisto pantos.poooooooooooooo friki

Δοκίμασε να βγάλεις απο εκεί που έχεις το ps3... προσωρινά βάλτο κάπου ανοιχτά να αερίζεται καλά και αστο λίγο, βάλε ξανά το pes και δοκίμασε πάλι... Αν σου κάνει το ίδιο αύριο πρωί τηλέφωνο την Sony!

Alex
23-10-2007, 00:14
:rofl::rofl::oops:χαχαχα!!τώρα το είδα!!ακου εκεί Nono Born!!!

ProEvo
23-10-2007, 00:14
Φίλε denni δεν είναι δυνατόν.θα έχει πρόβλημα η κόπια. δοκιμασέ το σε άλλο ένα ps και πήγαινε το πίσω. είναι απίστευτο να κολλάει σε τέτοιο βαθμό.

blizard
23-10-2007, 00:17
Είναι κάποιο περίεργο πρόβλημα με το install... αν το σβήσεις δεν θα σου το κάνει.
(μέχρι να βρεί κάποιος τι φταίει, ή να το φτιάξουν)

denni77
23-10-2007, 00:46
distihos to kani kai afou eho svisi 2 fores to install kai to eho xanakani.sas efharisto olous.to vlepo gia epistrofi.efharisto olous kai den to efhome oute ston ehthro mou.xaxaxaxa.pano stin kapsa

NIKOS
23-10-2007, 01:17
paidia kalo to pro. kalytero apo to fifa...apo gameplay ta spaei
apla ksenerwsa me ta grafika...k ta kollimata...alla pali ayto tha paizw..! :)
ti na kanoume??? apla to ps 3 mporei parapanw k einai krima pou den to kanane kalytero

obione
23-10-2007, 01:28
exw meinei ligo pisw???26 den vgainei to pro 08?:frog:

georgios
23-10-2007, 01:45
su protino, opos ke se olus na afinete miso me ena metro apo kathe pleura tu ps3. to mixanima vgazi poli zesti. an ksanagirizi mesa to lionete
distihos to kani kai afou eho svisi 2 fores to install kai to eho xanakani.sas efharisto olous.to vlepo gia epistrofi.efharisto olous kai den to efhome oute ston ehthro mou.xaxaxaxa.pano stin kapsa

blizard
23-10-2007, 02:03
Αν σβήσεις το install και δεν το ξαναβάλεις μετά το παιχνίδι φορτώνει άψογα από το BD χωρίς κωλύματα, σωστά ?

Πρέπει να έχουν κάνει κάποια βλακεία από την konami με το install και να μην είναι ελαττωματικό στο δισκάκι... είχα παίξει τόσα games χωρίς install και μου κόλλησε μόνο όταν το έβαλα.

Maximvs
23-10-2007, 02:09
ektos an exeis problima sto skliro disko tou PS3....

Proevofan
23-10-2007, 05:43
paides opos eixa provlepsei paizo apo shmera sto 360 to pes2008 xoris framedrops k malista i alitheia einai oti den einai asxhmo to game...vevaia sto 360 einai ligo grigoro...opos eixe pei k o polakis ena klik pio argo apo to demo...tora sto ps3 tha to noikiaso na do tis diafores...ayto to control tou 360 sto pro sto laimo mou kathete..

prasinos1
23-10-2007, 07:50
με τοσους βαζελους κι εγω μεσα www.forumprasinoi.gr (http://www.forumprasinoi.gr) επρεπε να λεγεται το φορουμ .... χε χε χε

bojomojo
23-10-2007, 10:16
Παντως εγω οταν το εβαλα πρωτη φορα να παιξω την ωρα που τελειωσα τις ρυθμισεις για συστημα κτλ κολλησε το ps3 το ξαναεβαλα κ κολλησε στο ιδιο σημειο.Αλλα εκεινη την ωρα κατεβαζα κ το demo το gt5,μολις το σταματησα να κατεβαζει, το παιχνιδι επαιξε κανονικα.:wave:

georgios
23-10-2007, 11:05
πράγματι! τελικά με το gt5 να κατεβαίνει από πίσω μου κώλυσε και εμένα δυο φορές. κουφό!

το παιχνίδι είναι φοβερό τελικά. είναι το πρώτο pes που παίζω τόσο πολύ single player. Έλιωσα βέβαια χθες και το 1vs1. Μια χαρά παίζει. ελάχιστα framedrop όπως και στο 1vsCPU. Φοβερή κίνηση και πολύ γρήγορο!

tasioskis
23-10-2007, 11:13
αντε να ακουμε καλα νεα και εμεις που δεν το εχουμε παρει ακομα.

blizard
23-10-2007, 11:22
πράγματι! τελικά με το gt5 να κατεβαίνει από πίσω μου κώλυσε και εμένα δυο φορές. κουφό!
Και εγώ είχα demo να κατεβαίνουν στο baground oταν κώλυσε ...

Όντος φοβερό gameplay ... πολύ γρήγορο βέβαια, δεν ξέρω αν λίγο πιο αργό θα ήταν καλύτερα.

WolfRathmA
23-10-2007, 11:30
Παιδια μεσα στο παιχνιδι εγω που επαιξα δεν παρατηρησα κανενα frame drop. Αντιθετα ομως στα replays στο entrance και σε αυτα εχει τρομερο frame drop... Το παιχνιδι ειναι πολυ γρηγορο, θα προτημουσα να ηταν ποιο αργο αλλα δεν με χαλαει. Στα γραφικα μου την σπανε πολυ η θεατες που η μουρι τους ειναι σαν το χορταρι... LoL... το χορταρι παντος δεν ειναι και ασχημο. Μια χαρα το βρησκω. Στην κινηση τον παικτων δεν μου αρεσε και τρεξιμο. Τρεχουν με το κεφαλι επανω νομιζω η μπορω να πω οτι τρεχουν λιγακι σαν αδερφες... LoL... παρολα αυτα μου αρεσει και θα το παιξω... :)

iann_is
23-10-2007, 11:42
Καλημερα,
χθές έκλεισα ένα 4ωρο με 1vs1 και κατα την διαρκεια του game ελάχιστα ως μηδενικά framedrop (εχω κάνει install).
Απο την άλλη στο replay κατι παίζει. Μου δίνει την εντύπωση σαν να βλέπω εικόνα χωρίς fields περισσότερο παρά framedrop. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γινετε.
Παρόλα αυτα το Pro ειναι πάντα Pro και το μόνο σίγουρο είναι οτι αν δεν είσαι αντιπρόσωσπος της ΕΑ ή της Microsoft θα σε κρατήσει άπειρες ώρες ξανά κολημένο μπροστά στην τηλεοραση σου (ή στον projector στην δικιά μου περίπτωση)...

gepe13
23-10-2007, 11:58
Καλημερα,
χθές έκλεισα ένα 4ωρο με 1vs1 και κατα την διαρκεια του game ελάχιστα ως μηδενικά framedrop (εχω κάνει install).
Απο την άλλη στο replay κατι παίζει. Μου δίνει την εντύπωση σαν να βλέπω εικόνα χωρίς fields περισσότερο παρά framedrop. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γινετε.
Παρόλα αυτα το Pro ειναι πάντα Pro και το μόνο σίγουρο είναι οτι αν δεν είσαι αντιπρόσωσπος της ΕΑ ή της Microsoft θα σε κρατήσει άπειρες ώρες ξανά κολημένο μπροστά στην τηλεοραση σου (ή στον projector στην δικιά μου περίπτωση)...

Γιατι οι αντιπροσωποι της EA -Microσoft τι νομιζεις οτι παιζουν ?

zeus gr
23-10-2007, 12:15
τελικα αξιζει να το αγορασει κανεις ή οχι ???? καποιος να απαντησει

φιλικα

ProEvo
23-10-2007, 12:16
Γιατι οι αντιπροσωποι της EA -Microσoft τι νομιζεις οτι παιζουν ?

:rofl::rofl::rofl:

edit : ενννοείται πως αξίζει

georgios
23-10-2007, 12:21
Είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever. Απλά δεν έχει κάνει πολλά βήματα ανάλογα με την δύναμη και την τεχνολογία των νέων κονσολών.

τελικα αξιζει να το αγορασει κανεις ή οχι ???? καποιος να απαντησει

φιλικα

bojomojo
23-10-2007, 12:31
Είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever. Απλά δεν έχει κάνει πολλά βήματα ανάλογα με την δύναμη και την τεχνολογία των νέων κονσολών.
Συμφωνω κ εγω μαζι σου Γιωργο κ πιστευω οτι συην ουσια αυτο την εχει σπασει σε ολους.Σαν Pro ειναι πολυ καλυτερο σε ολα απο PES6 αλλα ολοι περιμεναμε το κατι παραπανω στο PS3

tasioskis
23-10-2007, 13:09
θα το παω καπως μακρια το θεμα αλλα για φανταστηται πως θα ειναι το pes2009

pantnick
23-10-2007, 13:13
ego fantazomai...isos na exei lithei to framedrop.....pezo giro stis 2-3 ores otan exo xrono kai to xairomai.einai sigoura to kalitero opos leme oloi...alla afto me ta framedrops den boro na to xonepso...esto kai afto to ligo pou exei sto 1vs1.sto 1vsCOM einai kalitera ta pragmata...

ps4
23-10-2007, 13:32
θα το παω καπως μακρια το θεμα αλλα για φανταστηται πως θα ειναι το pes2009

Δεν πας μακρια. Ειναι ενας χρονος μονο. Οχι οτι το περιμενω και καλα. Το πηρα το προ και θα το ξαναπαρω και θα το ξαναπαρω αλλα..................

Τωρα το, μαθαινουν το μηχανακι. Πιστευω οτι το 09 αλλα ακομα καλυτερα το 10 θα ειναι σουπερ.

Δεν κανω πλακα. Ηδη το παιχνιδι εμενα μου αρεσει παρα πολυ και κλεινω 12ωρα στο 2008 αλλα τα προβληματα θα λυθουν το 09 και μετα.

Συμφωνω με τον φιλο tasioskis.

Εdit. Μπορει αργοτερα με κανα update απο νετ να φτιαξει το προβλημα. Αλλωστε install ειναι...........

muku
23-10-2007, 13:48
Στο ign έχει πάρει την ίδια βαθμολογία και στα 2 συστήματα. Στο ps3 το πρόβλημα είναι το framerate και στο xbox360 το γρασίδι, το οποίο εκεί που εστιάζει η κάμερα έχει καλή ποιότητα και στην υπόλοιπη εικόνα η ποιότητα είναι χειρότερη. Το game πάντως είναι χαλαρά το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει βγει μέχρι σήμερα. Αν είχε και σταθερό framerate πιστεύω θα άξιζε ένα 10 σε όλα τα reviews... Όποιος το σκέφτεται, να σταματήσει να το σκέφτεται και να πάει να το αγοράσει αμέσως!! Α και σχετικά με τα κολλήματα, εμένα μέχρι στιγμής δεν έχει κολλήσει καθόλου. Άντε σιγά σιγά να οργανωθούμε να ξεκινήσει η Λίγκα μόλις σηκωθούν και οι servers :P

Darth_Ioannis
23-10-2007, 14:41
Ανοιξε o server και παλι δεν δεχεται reg code

bredinio
23-10-2007, 14:47
εμένα μου βγάζει μήνυμα ότι θα ανοίξει στις 25 !!

Darth_Ioannis
23-10-2007, 14:52
εμενα λεει οτι ανοιξε αλλα παλι τα ιδια κανει με τον κωδικο!

tasioskis
23-10-2007, 15:00
καπου αναμεσα μας βρισκεται και η αληθεια

denni77
23-10-2007, 15:11
sorry an tihon ime offtopic alla epidi to provlima xekinise me to pro kai apo oti vlepo ehi kollisi kai se allous to postaro edo.ekana osa mou protinate.diladi evgala to ps3 apo to rafi na aerizete,esvisa ta install kai oti allo ipame.tipota.kollai pali.sinehia.kamia fora sta endiamesa epexa 1 pehnidi.milisa me sony kai mou ipena stilo tin konsola na tin doun mipos kati pezi me ton skliro.apo eki pou to pira mou ipan oti den pezi na ehi provlima to diskaki.tora kata poso afto ine alithia den xero.stis 3 tha erthi courrierna pari to ps3 na to pai stin sony kai ipotithete oti tha to eho se 2 meres.poli elpidoforo mou akougete afto.lete apla na ehi provlima to pro kai san mamakas na stelno tin konsola?pezi na ekana vlakia pou tin stelno?

WolfRathmA
23-10-2007, 15:16
sorry an tihon ime offtopic alla epidi to provlima xekinise me to pro kai apo oti vlepo ehi kollisi kai se allous to postaro edo.ekana osa mou protinate.diladi evgala to ps3 apo to rafi na aerizete,esvisa ta install kai oti allo ipame.tipota.kollai pali.sinehia.kamia fora sta endiamesa epexa 1 pehnidi.milisa me sony kai mou ipena stilo tin konsola na tin doun mipos kati pezi me ton skliro.apo eki pou to pira mou ipan oti den pezi na ehi provlima to diskaki.tora kata poso afto ine alithia den xero.stis 3 tha erthi courrierna pari to ps3 na to pai stin sony kai ipotithete oti tha to eho se 2 meres.poli elpidoforo mou akougete afto.lete apla na ehi provlima to pro kai san mamakas na stelno tin konsola?pezi na ekana vlakia pou tin stelno?

Οχι. Δεν εκανες βλακεια. Καλα εκανες. Και οσο αυτο για τις 2 μερες ισχυη. Μην ανυσηχεις. Θα βρεις ακρη. Τωρα αν δεις οτι σου το κανει αυτο μονο στο Pro τοτε καποιο προβλημα θα εχει το δισκακι. Δοκιμασε και κανενα αλλο. Ενοικιασε...

Darth_Ioannis
23-10-2007, 15:17
Παιζει...το framerate πεφτει απο φυσικου του...!...!...!

ProEvo
23-10-2007, 15:17
Δεν έχεις κανένα φίλο με ps3 να πας να δοκιμάσεις το δισκάκι? γιατί δεν πας στο μαγαζί που το πήρες να το δοκιμάσουν εκείνη την στιγμή?

georgios
23-10-2007, 15:18
to diastima ton 2 imeron akugete poli kalo. den nomizo na exi provlima to pro. oi aloi den ixan tetia. emas kolage otan kaname download. kato apo sigekrimenes sinthikes diladi. dokimases na to peksis xoris na kanis install?

denni77
23-10-2007, 15:29
kat arhin efharisto olous.tha stilo tora tin konsola opote apoklioume tin periptosi vlavis giati i an ehi vlavi tha to ftiaxoun i an den ehi tha to stiloun pali piso.opote an kani ta idia e meta tha giriso piso to diskaki.oson afora proevo na to pao eki to skeftika alla den mou to ekane panta amesos.ipirhe kai periptosi pou den to ekane gia kapia ora.opote ti na kano na to pao kai na pezoume me ton tipo sto magazi mehri na to kani?xaxaxaxa.fantazese?den eho hrono.oson afora to install.tha to dokimaso kai afto alla olo to noima tou install den itan na pezi pio kala to pehnidi?asto giati esis iste tora mes stin trela kai ego sas mizeriazo san gomena.tha tin vro tin akri.tha ta kano pout...

georgios
23-10-2007, 16:02
apla, an epeze kala xoris to install tote itan sigura thema disku. exo tin entiposi oti to pexnidi zorizi to disko parapano ap oti prepi ke mipos esena ine ligo asthenikos. an ontos ine auto, den xriazete na anisixis. ine paneukolo na su alaksun to disko. elpizo mono na ton kanun backup ke na min ta xasis ola apo mesa

kat arhin efharisto olous.tha stilo tora tin konsola opote apoklioume tin periptosi vlavis giati i an ehi vlavi tha to ftiaxoun i an den ehi tha to stiloun pali piso.opote an kani ta idia e meta tha giriso piso to diskaki.oson afora proevo na to pao eki to skeftika alla den mou to ekane panta amesos.ipirhe kai periptosi pou den to ekane gia kapia ora.opote ti na kano na to pao kai na pezoume me ton tipo sto magazi mehri na to kani?xaxaxaxa.fantazese?den eho hrono.oson afora to install.tha to dokimaso kai afto alla olo to noima tou install den itan na pezi pio kala to pehnidi?asto giati esis iste tora mes stin trela kai ego sas mizeriazo san gomena.tha tin vro tin akri.tha ta kano pout...

polakis
23-10-2007, 16:05
Παιδιά όποιος παίζει σε normal long cam δεν κολλάει. Το πρόβλημα είναι μόνο στην wide camera και μόνο στο 1vs1 όχι εναντίον του com...

Α και για να ξενερώσετε, στο 360 έχει 9 slots μόνο για να βάλουμε φωτογραφίες και στο ps3 23!!!!!!!!

Αίσχος και για τα 2! Άπειρα όσο χωράει ο δίσκος έπρεπε να έχει ξεφτίλες!!!!

Proevofan
23-10-2007, 16:17
polaki sto ps3 exeis dokimasei photo na thn peraseis me usb mnhmoula?

Darth_Ioannis
23-10-2007, 16:22
Kanei kai i camera tou 360 sto ps3 kai eftiaxa paixti

jorgedept
23-10-2007, 18:04
epitelous exo PSN id

JorgeDept

add me gia to protathlima

tasioskis
23-10-2007, 18:23
αν και λιγο offtopic καλοριζικο.

Alex
23-10-2007, 18:27
Παιδιά μπαίνω κανονικά και παιζω on-line!!!:yay::yay:

bredinio
23-10-2007, 18:33
kai egw alla kollaei apistefta paize me enan kseno pou exei milan :P

georgios
23-10-2007, 18:35
diskolo na min kolai an pezete me antipalus ektos eladas

Alex
23-10-2007, 18:36
εγώ έπαιξα 2 αγώνες με κάποιους ξένους και δεν κολλούσε καθόλου.μήπως έφταιγε η σύνδεση κάποιου απο εσάς.όποιος μπορεί να μπεί και να δημιουργήσει παιχνίδι για να δούμε πώς θα πάει

bredinio
23-10-2007, 18:43
τον εκλεισα!! θα δοκιμασω με εναν φιλο μου τωρα και θα σας πω

bredinio
23-10-2007, 18:51
ακόμα χειρότερα με τον φίλο μου κολυσε τελείως !! waiting for another player...

cocous
23-10-2007, 19:18
Ρε παιδια μηπως γνωριζεται που χρησημευει το Install που βρισκεται στο System Settings του Pro 2008? το πατησα φορτωσε μια μπαρα και μετα δεν ειδα καποια διαφορα παρα μονο ενα Game Data στην Xmb του Ps3 με σχεδον 2gigabit χωρο

Alex
23-10-2007, 19:33
Bredinio κανε με add να δοκιμάσουμε μάζι.ALex_Hellas

Darth_Ioannis
23-10-2007, 19:40
εχετε κανει κατι διαφορετικο στις ρυθμισεις?δεν μπορω απο το πρωι να μπω και πολυ φοβαμαι οτι ο κωδικος αχρηστευτηκε απο τη στιγμη που μπηκε νωριτερα!

Alex
23-10-2007, 19:45
Σβήσε τα save που έχεις κάνε restart και ξαναμπες!

Darth_Ioannis
23-10-2007, 19:50
το δοκιμαζω τωρα!

Darth_Ioannis
23-10-2007, 20:08
τιποτα...δεν δεχεται τον κωδικο και στο change reg. details δεν δεχεται την απαντηση στην κρυφη ερωτηση

Alex
23-10-2007, 20:15
Παίζω τώρα με τον bredinio.σε γενικές γραμμές μπορώ να πώ οτι παίζουμε καλά,αν και το lag δεν λείπει.καποιές φορές εξαφανίζεται η μπάλα...το chat είναι καλό μπορώ να πώ αν εξαιρέσουμε λίγες διακοπές.παίζουμε άνετα πάντως

ps4
23-10-2007, 20:21
Λοιπον. Μπηκα και επαιξα κανονικα. Αλλα ρε παιδια τι lag ειναι αυτο;;;;;;;;; ΜΙλαμε στο πρωτο παιχνιδι εγαφα γκολ και δεν το ειδα. Δεν καταλαβα ποτε εφτασε η μπαλα στο πλεκτο. :)

Στο δευτερο λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο καλυτερα και επιτελους νικησα εναν. Του εκατσε ασχημα βεβαια αλλα θα το καταπιει. αγγλος ηταν. χεεχεχεχεε............

Α και να μην ξεχασω. Το παιχνιδι δεν εχει live chat ρε παιδια. Κριμα. Και νομιζα οτι θα μιλαγαμε εν ωρα παιχνιδιου.

Darth_Ioannis
23-10-2007, 20:22
ok το εφτιαξα!Σας περιμενω...

ps4
23-10-2007, 20:23
Το psn id σου πιο ειναι αν ειναι να σε κανω add.

Βασικα ειμαι μεσα αν με δεις εμπα. OST9

Aλλα δεν εχει τσατ ρε γαμωτο, πψς θα μιλαμε;;;;;;;;;;;

Alex
23-10-2007, 20:46
Ρε παιδιά τι λέτε.το παιχνίδι έχει live chat κανονικότατα!Τώρα τελείωσε ο αγώνας που είχα με τον Bredinio.Καθ'όλη τη δειάρκεια μιλούσαμε μια χαρά!

NonBorn
23-10-2007, 20:48
Παιδια βάζετε ίδια ID με τα PSN σας γιατί θα μπλέξουμε τα μπούτια μας... Έλεος αυτή η Konami δε μπορούσε να κάνει μια υλοποίηση για τα friend list σου... Αν είναι δυνατόν!!

ps4
23-10-2007, 20:55
που ειναι ρε παιδια το live chat;;;;;;;;;;;;;;;;; πρεπει να πατησω κατι, να ρυθμισω κατι;;;;;;;;;;;;

εγω δεν μπορω να μιλησω. μπορει καποιος να κανει ενα room και να με κανει invite;;;;;;;;;;;;

αν εχει και headset ακομα καλυτερα να δω και το live chat.

Psn ID και PRO ID: OST9

Nonborn εχεις δικιο. Χοντρη μαλ****ια της κοναμι.

blizard
23-10-2007, 21:03
Ρε παιδια μηπως γνωριζεται που χρησημευει το Install που βρισκεται στο System Settings του Pro 2008? το πατησα φορτωσε μια μπαρα και μετα δεν ειδα καποια διαφορα παρα μονο ενα Game Data στην Xmb του Ps3 με σχεδον 2gigabit χωρο
Κάνει install το παιχνίδι στο σκληρό για να μην φορτώνει πολύ από το blu-ray... ουσιαστικά όλο το κάνει, εκτός μουσική και περιγραφή.
(μπορείς και να βγάλεις το δισκάκι από το ps3 μόλις φορτώσει στην αρχή, χωρίς πρόβλημα)

bredinio
23-10-2007, 21:21
έπαιξα με πολλούς αλλά κολλούσε αρκετά δεν μπορούσες να παίξεις.
Αντίθετα το παιχνίδι με τον Alex ήταν ικανοποιητικό !! λίγα κολλήματα (είχαμε και live chat ) ,μπορούσες να παίξεις άνετα

Alex
23-10-2007, 21:42
Δέν χρειάζεται να πατήσεις τίποτα για live chat.το μόνο που χρειάζεται είναι να μιλήσεις!!

ps4
23-10-2007, 21:57
Ok. Το βρηκα. Καλη φαση. Επαιξα με non και ολα καλα.

Αλλα πολυ lag παιδια. Δεν λεει με τιποτα.

polakis
23-10-2007, 22:12
Ελπίζω ο seabass να πρόλαβε να διορθώσει τα κακώς κείμενα της έκδοσης pro2008 ps3 και να βγάλει το we2008 διορθωμένο για τους συμπατριώτες του αλλά και για εμάς. Διότι φίλοι μου με αυτό το pro η Κονάμι αποτυγχάνει στο ps3!

Μόλις γύρισα από σπιτι φίλου όπου κάναμε την απόλυτη σύγκριση στις 2 κονσόλες. Ίδια τηλεόραση, με vga το 360 (όχι component γιατί είναι χειρότερο!), με hdmi το ps3, ίδια πλάνα μέσα στο παιχνίδι και ίδιες φάσεις και κινήσεις. Αποτέλεσμα? Το ps3 χάνει κατά κράτος φίλοι μου!

Είναι λυπηρό αυτό για το ps3 που ομολογώ ότι με βόλευε πάντα το we/pro στην ps φάση (για πολλούς λόγους). Είναι και λυπηρό για την Κονάμι που ξεφτιλίζει έτσι μια κονσόλα που υποτίθεται ότι είναι πάρα πολύ δυνατή. Είναι δυνατόν να υπάρχουν παιχνίδια τύπου ΝΒΑ2Κ8, Rachet, GT5, Metal Gear κλπ με τρελά γραφικά στο Ps3 και να μην μπορεί η Κονάμι να προσφέρει, έστω το ίδιο pro2008 αλλά χωρίς κανένα πρόβλημα? Δεν είπε κανείς να είναι καλύτερο ως παιχνίδι, αλλά να μην σέρνεται φίλοι μου...

Ακούστε (θα μιλάω πάντα για σύγκριση με το vga του 360):
1)Πιο γρήγορο στο ps3 με hdmi σε σχέση με το vga του 360! Απίστευτο και ομως αληθινό!
2)Καλυτερα χρώματα στο 360 και με πιό polished γραφικά (το περίγραμμα των παικτών και των γραμμών είναι λείο στο 360 ενώ στο ps3 είναι με γωνίτσες).
3)Τα πρόσωπα ούτε καν συγκρίνονται στα κοντινά. Μακράν ανώτερα στο 360, όπου φαίνονται μέχρι και οι πόροι στα μάγουλα, ενώ στο ps3 με φανερά χαμηλότερα textures φαίνονται σαν ζωγραφισμένα ενώ στο 360 σαν πραγματική φωτογραφία!
4)Οι οπαδοί στα backround των cutscenes και των replay είναι της πλάκας πιξελιασμένοι στο ps3, επιπέδου ps2, ενω στο 360 είναι κανονικοί άνθρωποι τουλάχιστον!
5)Τα slowdown και τα framerate drops είναι τραγικά στο ps3 ακόμα και μετά το install στον δίσκο, και ιδιαίτερα όταν παίζεις διπλό! Στο 360 δεν υπάρχει κανένα κόλλημα ή slowdown!
6) Τα replay ειναι το ίδιο ψιλοάσχημα και στις 2 κονσόλες αλλά και πάλι δεν υπερτερεί το ps3
7) Η αίσθηση που σου δίνει η έκδοση 360 με vga είναι μια εικόνα τύπου φιφα08 σε γραφικά από μακριά!
8) Οι 2 γραμμές που λέγαμε για το χορτάρι δεν πολυφαίνονται σε καμία κονσόλα (εως καθόλου), απλά φαίνεται η βελτίωση του γρασιδιού όπου πάει η μπάλα...Αυτό όμως δεν κουράζει και δεν το προσέχεις πάνω στην ένταση...

Με λίγα λόγια, κατα κράτος νίκη του 360 φίλοι μου. Έχω και τις 2 κονσόλες και δεν είμαι κολλημένος, βλέπω την αλήθεια!

Δεν είμαι fanboy καμίας κονσολας. Απλά ήθελα το καλύτερο pro! Ξέρω θα πείτε παίξε στο pc για να το χαρείς, αλλά 8 στους 10 δεν έχουν 1500-2000 ευρώ για να τρέχουν το pro τέλεια...

Ετσι λοιπόν καταλήγω στην έκδοση για 360 για φέτος, εκτός και αν βγει στις 22 Νοεμβρίου το winning eleven 2008 στο ps3 το γιαπωνέζικο και είναι διορθωμένο και τέλειο (χλωμό όμως να πρόλαβαν)

Τεράστια ήττα για την Σονυ αυτό, που μπορει και να την καταστρέψει διότι το pro ήταν το μεγάλο της όπλο μαζί με τα rachet,metal gear , final fantasy, gt5

Κρίμα και ήθελα να πιστέψω ότι στο ps3 θα μπρούσα να απολαύσω ένα τέλειο pro. Όποιος δεν βλέπει τα μειονεκτήματα της έκδοσης ps3 είτε είναι fanboy είτε δεν καταλαβαίνει.Κρίμα...