PDA

View Full Version : Pro Evolution Soccer 2008

Pages : 1 2 3 4 [5] 6 7

ps4
23-10-2007, 22:32
Δεν εχω την εκδοση για το 360 οποτε δεν ξερω. (Λεω να την παρω απο εναν φιλο που το εχει)

Προσωπικα δεν με νοιαζει. Εγω θα το παιξω στο πσ3 απλα και ΜΟΝΟ επειδη εχω συνηθισει το sixaxis ολα αυτα τα χρονια. Τιποτα αλλο.

Απο την αλλη και εντελως αμπελοφιλοσοφια απο μερους μου αν ειναι οντως ετσι οπως τα λες, που σε πιστευω, τοτε εκανε μια μεγαλη πατατα η sony. Δεν λεω κοναμι γιατι για το πσ3 βγηκε το παιχνιδι. Ας ειχαν τα ματια τους και τα αυτια τους και τους τεχνικους τους στα εργαστηρια της κοναμι να εβγαινε γαμ*****το.

Αυτα για την σονυ.

blizard
23-10-2007, 22:45
1)Πιο γρήγορο στο ps3 με hdmi σε σχέση με το vga του 360! Απίστευτο και ομως αληθινό!
Mήπως τα λές ανάποδα ? το 360 είναι πιο γρήγορο, ετσι ?

2)Καλυτερα χρώματα στο 360 και με πιό polished γραφικά (το περίγραμμα των παικτών και των γραμμών είναι λείο στο 360 ενώ στο ps3 είναι με γωνίτσες).
Αυτό δεν το έχω ακούσει πουθενά, από review , εικόνες , video κλπ, όλοι λένε πως είναι ίδια και απαράλαχτα τα γραφικά των παικτών... μήπως το αναλογικό vga ή κάποιο πιθανό scalling στο 360 κρύβει κάποιες μικρές γωνίτσες?

3)Τα πρόσωπα ούτε καν συγκρίνονται στα κοντινά. Μακράν ανώτερα στο 360, όπου φαίνονται μέχρι και οι πόροι στα μάγουλα, ενώ στο ps3 με φανερά χαμηλότερα textures φαίνονται σαν ζωγραφισμένα ενώ στο 360 σαν πραγματική φωτογραφία!
Και αυτό περίεργο που δεν το έχει παρατηρήσει κανείς , εφόσον είναι τόσο έντονο... αν υπάρχουν κάποιες εικόνες θα ήθελα να το δω, όπως και όποιος έχει το demo έστω στο 360 ας το επιβεβαιώσει αν γίνεται.

NonBorn
23-10-2007, 22:56
Θέλω και εγώ photos και τα setup γιατί όλες οι πληροφορίες που έχω εγώ λένε τα αντίθετα.... Το μόνο πρόβλημα στο ps3 είναι τα framedrops και αυτά όπου παίζω είναι ελάχιστα (ίσως σε άλλη κάμερα υπάρχουν περισσότερο αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω δει το παιχνίδι να μην παίζεται σε καμία περίπτωση όπως το παρουσιάζεις εσύ - Προσωπικά δεν τα βλέπω εκτός από μερικές μακρινές μπαλιές σε διπλό άντε μία δύο φορές στο παιχνίδι). Επίσης και το IGN αναφέρει και προβλήματα στο 360... Μήπως είδες στην τηλεόραση αυτό που σου είπε ο φίλος σου ή αυτό που ήθελες να δεις? Δε ξέρω αλλά μερικά πράγματα δε μ'αρέσουν καθόλου...

Και τη στιγμή που εγώ δεν βλέπω την τραγικότητα που βλέπεις εσύ... Βέβαια μπορεί να είμαι και στραβός...:confused:

ProEvo
23-10-2007, 23:01
Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητώ τον polaki. Η έκδοση του PS3 είναι σίγουρα προβληματική και μάλιστα με προβλήματα που αποκλείεται να υπάρχουν στις υπόλοιπες κονσόλες. ποτέ εδώ και 10 χρόνια που αγοράζω ανελειπώς το παιχνίδι δεν μου σκάλωνε η εικόνα στους αγώνες. είναι βιαστικά φτιαγμένο και αυτό είναι εμφανές.
Αλλά ρε παιδιά με το φτωχό μου το μυαλό αυτό έχει λογική εξήγηση. Η konami έχει ξαναδουλέψει το παιχνίδι στο x-box εν αντιθέσει με το ps3 που το δουλεύει πρώτη φορά και μάλιστα κουτσουρεμένη (η κονσόλα έχει 6 μήνες που κυκλοφορεί). Θα μου πείτε βέβαια ας μην το έβγαζε. ναι, αλλά τότε θα είχαμε γκρίνιες του τύπου γιατί στους άλλους και όχι σε μας. πιστεύω (και εύχομαι) ότι τα όποια προβλήματα θα διορθωθούν άμεσα με κάποια updates. Το παιχνίδι αξιζει το συγχωροχάρτι του για φέτος γιατί κάθε αρχή και δύσκολη. του χρόνου πάντως δε θα υπάρχουν δικαιολογίες.

blizard
23-10-2007, 23:05
Ισως κάτι παίζει με την Vga στο xbox ... για να μην δει αυτή τη φορά ο polakis τις γραμμές στο χόρτο που γράφει η Ign ότι είναι πολύ ενοχλητικές στο xbox,ίσως υπάρχει κάποιο φίλτρο ή κάποια ρύθμιση που αλλοιώνει την εικόνα ?

Και είναι πραγματικά πιο αργό στο 360 (ή ήταν λάθος? ) γιατί μπερδεύονται πιο πολύ τα πράγματα έτσι.

polakis
23-10-2007, 23:11
Όταν παίζεις με component ναι είναι πιο γρήγορο από το ps3. Αλλά όταν παίζεις με vga είναι πιο αργό 100%, το είδα με τα μάτια μου...

Δεν ξέρω τί κάνει το vga αλλά γωνίες δεν υπάρχουν.

Και για τα πρόσωπα η διαφορά είναι εμφανής δεν κάνω πλάκα. Θα προσπαθήσω να βγάλω φωτό αλλά είναι κιαυτό ειναι 100%. Στο 360 είναι σαν φωτογραφία τα πρόσωπα, ενώ στο ps3 είναι πιο ζωγραφιστά, χωρίς πόρους στα μάγουλα και με πιο low textures...

Αν θέλετε με πιστεύετε

blizard
23-10-2007, 23:29
Όταν παίζεις με component ναι είναι πιο γρήγορο από το ps3. Αλλά όταν παίζεις με vga είναι πιο αργό 100%, το είδα με τα μάτια μου...

Αν θέλετε με πιστεύετε
Είναι πάρα πολύ περίεργο φίλε να έχει φτιάξει μια πιο αργή version η Konami στο 360 , και να μην χαμήλωσε την ταχύτητα στο ps3 !!! και καλύτερο θα ήταν πιο αργό κατά την γνώμη μου , και με λιγότερα προβλήματα.

Επίσης πολύ περίεργο μου φαίνεται αν το slowdown το κάνει μόνο του το xbox!!!
(να μην έχει hardware scaller εκεί , και να χαμηλώνει τα παιχνίδια κάνοντας διαφορετικό software "scalling" ?)

Γενικά πολύ περίεργα πράγματα φίλε, για τα οποία δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα ... δεν είναι ότι δεν σε πιστεύουμε , αλλά μερικά πράγματα είναι πραγματικά πρωτάκουστα.

NonBorn
23-10-2007, 23:47
frame rate issues only happen on replays, entrances etc doesnt happen during gameplayBS. Notable sites like IGN have said that the issues don't affect the gameplay experience. OPM also said that the frame rate issues are rare and far in between.I played the PS3 version. The main framerate problem is with the replays. They look horrible to be honest. In gameplay there is not so much problem with the framerate. There is a slight slowdown sometimes but it really didnt bother me much. I remember PES4 or 5 had had framerate problems, specially in corner kick and when all the players were in the penalty area. In PES2008 it´s not so bad and it happens in the middle of the field. Framerate problems shouldn´t be tolerated but like I said it´s not that bad.Λοιπόν όταν μιλάω το ότι δεν έχει framerate μέσα στο gameplay να ακούνε μερικοί και να μην κλείνουν τα αυτιά τους. Συγνώμη για το ύφος ή τον τόνο μου αλλά έχω κουραστεί να ακούω γρήγορες κριτικές που βασίζονται σχεδόν στον αέρα. Ναι υπάρχουν προβλήματα με το framerate αλλά αυτά μένουν στα cut scenes και στα replays. Αυτό λέει το IGN το λένε και τα μάτια μου που το βλέπω μπροστά μου, το λένε κι άλλοι πολλοί, οπότε μάλλον "έχουμε δίκιο". Έτσι για να μη τρομοκρατούμε τον κόσμο και βγάζουμε προς τα έξω την εντύπωση ότι το παιχνίδι σχεδόν δε παίζεται... Για τα υπόλοιπα με τα textures κλπ... Δεν παίζει κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά θα χε γίνει πανικός στο internet... Κάτι άλλο παίζει λοιπόν polakis και αυτό πρέπει να βρούμε... Και φυσικά το παιχνίδι δεν αλλάζει ταχύτητα αν αλλάξεις το output μιας κονσόλας .... ΕΛΕΟΣ!!!

Πηγή: http://ps3forums.com/showthread.php?t=105476

EDIT:

Εμένα το μόνο που με προβληματίζει αυτή τη στιγμή είναι το lag στο online... Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα.... Ελπίζω να είναι επειδή οι server βρίσκονται σε δοκιμαστικό στάδιο γιατί αν είναι έτσι και μετά... ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Κ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!

georgios
23-10-2007, 23:48
polaki, tis ipes tis diafores arketes fores. skeutikes omos oti exume ps3 ke den mas poliendiaferi? to gameplay ine to ido kalo. ta framedrops ine elaxista ke to xiristirio tu ps3 ine makran kalitero gia pro

Ελπίζω ο seabass να πρόλαβε να διορθώσει τα κακώς κείμενα της έκδοσης pro2008 ps3 και να βγάλει το we2008 διορθωμένο για τους συμπατριώτες του αλλά και για εμάς. Διότι φίλοι μου με αυτό το pro η Κονάμι αποτυγχάνει στο ps3!

Μόλις γύρισα από σπιτι φίλου όπου κάναμε την απόλυτη σύγκριση στις 2 κονσόλες. Ίδια τηλεόραση, με vga το 360 (όχι component γιατί είναι χειρότερο!), με hdmi το ps3, ίδια πλάνα μέσα στο παιχνίδι και ίδιες φάσεις και κινήσεις. Αποτέλεσμα? Το ps3 χάνει κατά κράτος φίλοι μου!

Είναι λυπηρό αυτό για το ps3 που ομολογώ ότι με βόλευε πάντα το we/pro στην ps φάση (για πολλούς λόγους). Είναι και λυπηρό για την Κονάμι που ξεφτιλίζει έτσι μια κονσόλα που υποτίθεται ότι είναι πάρα πολύ δυνατή. Είναι δυνατόν να υπάρχουν παιχνίδια τύπου ΝΒΑ2Κ8, Rachet, GT5, Metal Gear κλπ με τρελά γραφικά στο Ps3 και να μην μπορεί η Κονάμι να προσφέρει, έστω το ίδιο pro2008 αλλά χωρίς κανένα πρόβλημα? Δεν είπε κανείς να είναι καλύτερο ως παιχνίδι, αλλά να μην σέρνεται φίλοι μου...

Ακούστε (θα μιλάω πάντα για σύγκριση με το vga του 360):
1)Πιο γρήγορο στο ps3 με hdmi σε σχέση με το vga του 360! Απίστευτο και ομως αληθινό!
2)Καλυτερα χρώματα στο 360 και με πιό polished γραφικά (το περίγραμμα των παικτών και των γραμμών είναι λείο στο 360 ενώ στο ps3 είναι με γωνίτσες).
3)Τα πρόσωπα ούτε καν συγκρίνονται στα κοντινά. Μακράν ανώτερα στο 360, όπου φαίνονται μέχρι και οι πόροι στα μάγουλα, ενώ στο ps3 με φανερά χαμηλότερα textures φαίνονται σαν ζωγραφισμένα ενώ στο 360 σαν πραγματική φωτογραφία!
4)Οι οπαδοί στα backround των cutscenes και των replay είναι της πλάκας πιξελιασμένοι στο ps3, επιπέδου ps2, ενω στο 360 είναι κανονικοί άνθρωποι τουλάχιστον!
5)Τα slowdown και τα framerate drops είναι τραγικά στο ps3 ακόμα και μετά το install στον δίσκο, και ιδιαίτερα όταν παίζεις διπλό! Στο 360 δεν υπάρχει κανένα κόλλημα ή slowdown!
6) Τα replay ειναι το ίδιο ψιλοάσχημα και στις 2 κονσόλες αλλά και πάλι δεν υπερτερεί το ps3
7) Η αίσθηση που σου δίνει η έκδοση 360 με vga είναι μια εικόνα τύπου φιφα08 σε γραφικά από μακριά!
8) Οι 2 γραμμές που λέγαμε για το χορτάρι δεν πολυφαίνονται σε καμία κονσόλα (εως καθόλου), απλά φαίνεται η βελτίωση του γρασιδιού όπου πάει η μπάλα...Αυτό όμως δεν κουράζει και δεν το προσέχεις πάνω στην ένταση...

Με λίγα λόγια, κατα κράτος νίκη του 360 φίλοι μου. Έχω και τις 2 κονσόλες και δεν είμαι κολλημένος, βλέπω την αλήθεια!

Δεν είμαι fanboy καμίας κονσολας. Απλά ήθελα το καλύτερο pro! Ξέρω θα πείτε παίξε στο pc για να το χαρείς, αλλά 8 στους 10 δεν έχουν 1500-2000 ευρώ για να τρέχουν το pro τέλεια...

Ετσι λοιπόν καταλήγω στην έκδοση για 360 για φέτος, εκτός και αν βγει στις 22 Νοεμβρίου το winning eleven 2008 στο ps3 το γιαπωνέζικο και είναι διορθωμένο και τέλειο (χλωμό όμως να πρόλαβαν)

Τεράστια ήττα για την Σονυ αυτό, που μπορει και να την καταστρέψει διότι το pro ήταν το μεγάλο της όπλο μαζί με τα rachet,metal gear , final fantasy, gt5

Κρίμα και ήθελα να πιστέψω ότι στο ps3 θα μπρούσα να απολαύσω ένα τέλειο pro. Όποιος δεν βλέπει τα μειονεκτήματα της έκδοσης ps3 είτε είναι fanboy είτε δεν καταλαβαίνει.Κρίμα...

Donald
24-10-2007, 02:32
Συμφωνώ απόλυτα με τον Nonborn και εμένα τα ματάκια μου ακριβώς αυτό είδαν. Το online είναι το μοναδικό ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κομμάτι του παιχνιδιού μέχρι στιγμής,πας να κόψεις τον αντίπαλο στο κέντρο του γηπέδου και η επόμενη σκηνή που βλέπεις είναι να έχει μπει με τη μπάλα μες το τέρμα σου.

Όσον αφορά το παιχνίδι τα framedrops ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ (όπως είπε κ ο nonborn) είναι ΜΗΔΑΜΙΝΑ. Τα ριπλέι μετά το install είναι βελτιωμένα αλλά εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα. Το κοινό θυμίζει ta sprites απο το Track & Field του 84,είναι λίγο ρεζιλίκι και πρέπει κάποια στιγμή να το φτιάξουν.
Κατα τ'άλλα είναι μακράν ότι καλύτερο έχουμε παίξει το gameplay είναι έτη φωτός μπροστά από το fifa 2008 όπως κάθε χρόνο. Το μόνο που μου ξυνίζει λίγο είναι οι τερματοφύλακες,τους έχουν κάνει τρομπαρίφες τελείως.

Τέλος ρε polakis λίγο σοβαρότητα δε βλάπτει. Κάθε μία ώρα αλλάζεις άποψη τη μία είναι τέλειο την άλλη μουφα,έλεος. Χθες παίζαμε 4απλό επί ώρες και τα slowdowns που αναφέρεις ήταν από ελάχιστα ως ανύπαρκτα.

sav
24-10-2007, 02:52
Συμφωνώ απόλυτα με τον Nonborn και εμένα τα ματάκια μου ακριβώς αυτό είδαν. Το online είναι το μοναδικό ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κομμάτι του παιχνιδιού μέχρι στιγμής,πας να κόψεις τον αντίπαλο στο κέντρο του γηπέδου και η επόμενη σκηνή που βλέπεις είναι να έχει μπει με τη μπάλα μες το τέρμα σου.

eutyxws den eimai o monos pou to pa8ainei auto
elpizw na ftia3ei to online game

WolfRathmA
24-10-2007, 03:06
To χειρουργισαν το κακομοιρο το παιχνιδακι... αχ ρε KONAMI...

bredinio
24-10-2007, 03:11
έτυχε και έπαιξα με 2 ξένους που είχαν φουλ σήμα (τρεις γραμμές) και δεν κολλούσε σχεδόν καθόλου!!

sav
24-10-2007, 03:27
ti syndesh exete ?
egw otenet 1024

bredinio
24-10-2007, 03:28
hol 768

isspro
24-10-2007, 03:52
otenet 1024...

ps4
24-10-2007, 04:14
Tωρα 2mb αλλα αυτην την παρασκευη παω στα 4mb. Οτενετ. Αλλα τι να το κανεις το upload 256 ειναι παλι.
:(

Προσωπικα 5 παιχνιδια που εχω παιξει με ξενους, σερνομουνα. Απο το κεντρο, γκολ. Επαιζε κοντα 5000 το lag και οι μπαρες απλα δεν υπηρχαν.

polakis
24-10-2007, 10:32
Προσκαλώ όποιν θέλει σπίτι μου για την απόλυτη σύγκριση και στις 2 κονσόλες για να δείτε πόσο προβληματικό είναι στο ps3!

Καλά ρε nonborn πώς παίζεις και δεν έχεις προβλήματα? Με τί ρυθμίσεις? Εγώ παίζω με wide cam, commentary off και stadium effects off και με install στον δίσκο!

Πλάκα μας κάνετε? Ρε μήπως δεν έχω κάνει σωστά το install? Δεν νομίζω...

georgios
24-10-2007, 10:43
polaki, έχεις πει 100 φορές τα ίδια πράματα. Δεν μας ενδιαφέρει το 360. Έχει σκατά χειριστήριο. Κάνε άλλο Thread για να συγκρίνεις τα παιχνίδια. Εδώ είναι thread pes για ps3.

baphomet
24-10-2007, 10:45
καλά το τι λέει το Ign καλό είναι να μην το αναφέρουμε γιατί είναι κάτι σαν χορηγός στο PES. Γι’αυτό έβαλε και σε αυτό το "πράμα" 9,2 που είναι για τα μπάζα και στις 2 εκδόσεις.

ProEvo
24-10-2007, 11:08
Το μόνο που μου ξυνίζει λίγο είναι οι τερματοφύλακες,τους έχουν κάνει τρομπαρίφες τελείως.

Μπράβο ρε φίλε! επιτέλους βρέθηκε κάποιος να το πει! τι καραγκιόζηδες είναι οι τερματοφύλακες ρε παιδιά? μανταλάκια έχουν τα χέρια τους? ούτε με βύσμα δε μπλοκάρουν τη μπάλα. απλά απαράδεκτοι. Όσο για το lag στο online έφαγα 2 από τα 3 γκολ απειδή ξαφνικά η μπάλα εμφανίστηκε στα πόδια του αντίπαλου επιθετικού :mad: . Αν είναι δυνατόν! αλλά δε μπορεί να μη φτιάξει. Άλλωστε υπάρχει προειδοποίηση στην αρχή ότι είναι δοκιμαστικοί οι servers.

polakis
24-10-2007, 11:19
Μα δεν είμαι φαν του 360. Κι εγώ στο ps3 ήθελα να παίζω, αλλά πως να το παίξω έτσι πρόχειρο που είναι! Εχω ξενερώσει...

Και υπάρχουν και converters χειριστηρίων αν γουστάρεις ps joypad...

Όταν κάτι είναι καλύτερο πρέπει να το λέμε...

georgios
24-10-2007, 11:20
σε άλλο thread όμως. έχεις χάσει λίγο το νόημα αυτού του thread

tasioskis
24-10-2007, 11:47
παιδια περναμε μεγαλη κριση,δεν γινεται τη μια να λεμε οτι το παιχνιδι τα σπαει και μετα απο λιγες ωρες οι ιδιοι να λενε οτι το παιχνιδι ειναι τελειως αχρηστο.Σαν υστερικιες αδερφες κανουμε:angry:

pantnick
24-10-2007, 11:52
"ta nevra mou ta ekanes....ETSI...ETSIIII"

NIKOS
24-10-2007, 11:55
na pw thn alitheia...exw k to fifa k to pro...
den paizw kanena apta dyo!! paizw perisotero to demo tou gt!!! ta symperasmata dika sas...!! 130 euros petamena! perimena perissotera apoto pro!

georgios
24-10-2007, 12:02
Εγώ περίμενα την κλασική αναβάθμιση και είμαι ικανοποιημένος. Το Σάββατο θα μαζευτεί η παρέα και θα λιώσουμε πάλι! Βελτιωμένο gameplay, μερικές καινούργιες κινήσεις. Καινούργιοι παίχτες.

Απ' την άλλη, το demo του gt εκτός από γραφικά δεν αλλάζουν και πολλά. Πόσο να αλλάξει το gameplay ενός racing άλλωστε.
na pw thn alitheia...exw k to fifa k to pro...
den paizw kanena apta dyo!! paizw perisotero to demo tou gt!!! ta symperasmata dika sas...!! 130 euros petamena! perimena perissotera apoto pro!

sav
24-10-2007, 13:02
sas apantaw meta apo ena teleios xalia online game ... ti 8a ginei me auto to lag? 8a to spasw

denni77
24-10-2007, 13:06
to pio petihimeno tope o tasioskis.san isterikes aderfes.xaxaxaxa.gay forum.san na tsakonomaste gia kalintika.
asheto alla epidi rotithike pio pano.ego eho 15mb ON.na mou erhotan kai to ps3 apo tin sony pou ine gia ftiaximo tha imoun eftihismenos.vlepo na pezete oloi online to SK kai ego na troo ta vizia mou

ProEvo
24-10-2007, 13:09
sas apantaw meta apo ena teleios xalia online game ... ti 8a ginei me auto to lag? 8a to spasw

Υπομονή...! Εγώ θα αρχίσω να ανησυχώ έντονα μόνο αν και αύριο συνεχίζονται τα προβλήματα

georgios
24-10-2007, 13:51
Με Έλληνες έχει lag; Είναι αδύνατον να μην έχει Lag με ξένους. Στο pes6 στο πρώτο ημίχρονο είχε ο ένας lag και στο δεύτερο ο άλλος. Έτσι είναι και τώρα;

ProEvo
24-10-2007, 13:55
εμένα είχε σε όλο το ματς. ζήτημα αν παίκτηκαν κανονικά τα 10' από τα 90'. μετά εκνευρίστηκα και το έκλεισα. θα περιμένω αύριο να ξαναμπώ.

pantnick
24-10-2007, 14:01
afti i poli diafimisi tha mas faei...oti den ginete na pekseis 2vs2 giati tha exei lag.an exei kai to 1vs1 kahkame...apo tin alli....lag exei to offline...to online de tha xei...
as perimenoume omos mexri kai avrio kai meta krazoume elefthera...

georgios
24-10-2007, 14:04
αύριο θα μπουν όλοι μαζί και το πιο πιθανό είναι ή αύριο ή μεθαύριο να πέσουν οι server.

ProEvo
24-10-2007, 14:07
αύριο θα μπουν όλοι μαζί και το πιο πιθανό είναι ή αύριο ή μεθαύριο να πέσουν οι server.

Τα πράγματα είναι απλά. Αν δε μπορούσε η konami να στηρίξει το προϊον της, ας μην το πουλούσε. Αλλά ελπίζω να μην μπούμε σε τέτοια διαδικασία από αύριο και όλα να πάνε κατ' ευχήν.

bredinio
24-10-2007, 14:26
Με Έλληνες έχει lag; Είναι αδύνατον να μην έχει Lag με ξένους. Στο pes6 στο πρώτο ημίχρονο είχε ο ένας lag και στο δεύτερο ο άλλος. Έτσι είναι και τώρα;

οι 2 που έπαιξα και είχαν φουλ σήμα χωρίς lag είχαν γλώσσα ισπανικά τώρα άμα ήταν έλληνες και βάλανε οτι μιλάνε ισπανικά πάσο

SQP_GR
24-10-2007, 14:57
re paidia ti codiko na valo gia na paixw on line pu mu zita

iann_is
24-10-2007, 14:58
Διάβασα το post του Polaki και σκεφτικα να κάνω το ίδιο.
Ηρθε λοιπόν ο κολητος σπιτι και συνδέσαμε με τον ίδιο τρόπο το PS3 και το XBox (HDMI και VGA. σημ:έχω ένα Full HD Epson projector)
Οι ταχύτητες όντως είχαν διαφορά. Προφανώς στο Xbox δίνουν δώρο και ένα μπουκάλι νέφτη...
Γραφικα ιδια (5% καλύτερη υφή του Xbox και αυτό οταν κόλησα την μούρη μου στο πανι και μετα απο 1 λεπτο παρατήρησης)
Οι γραμμές βελτίωσης του γκαζόν ειναι ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΕΣ στο Xbox (Θυμίζουν τισ γραμμές που έκαναν τα μεγαλα μονιτορ της Sony παλια
Για τέλος κραταω το καλύτερο
Μετα απο κανα 20λεπτο βρεθήκαμε να παίζουμε απλα και στις δύο κονσόλες αδιαφορώντας για οτιδήποτε αλλο.
Το Pro παντού είναι Pro.

PS: Και έχασα και τους αγώνες του ChL με το game :(

tasioskis
24-10-2007, 15:06
Διάβασα το post του Polaki και σκεφτικα να κάνω το ίδιο.
Ηρθε λοιπόν ο κολητος σπιτι και συνδέσαμε με τον ίδιο τρόπο το PS3 και το XBox (HDMI και VGA. σημ:έχω ένα Full HD Epson projector)
Οι ταχύτητες όντως είχαν διαφορά. Προφανώς στο Xbox δίνουν δώρο και ένα μπουκάλι νέφτη...
Γραφικα ιδια (5% καλύτερη υφή του Xbox και αυτό οταν κόλησα την μούρη μου στο πανι και μετα απο 1 λεπτο παρατήρησης)
Οι γραμμές βελτίωσης του γκαζόν ειναι ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΕΣ στο Xbox (Θυμίζουν τισ γραμμές που έκαναν τα μεγαλα μονιτορ της Sony παλια
Για τέλος κραταω το καλύτερο
Μετα απο κανα 20λεπτο βρεθήκαμε να παίζουμε απλα και στις δύο κονσόλες αδιαφορώντας για οτιδήποτε αλλο.
Το Pro παντού είναι Pro.

PS: Και έχασα και τους αγώνες του ChL με το game :(

καλα εκανες και ποσταρες,μεγαλη θυσια αυτο που εκνες και εχασες και τους αγωνες,σημερα μην ξεχασεις το θρυλο

bocgr
24-10-2007, 15:07
το 20ψηφιο που εχει στην τελευταια σελιδα το βιβλιαρακι

ProEvo
24-10-2007, 15:08

Πας πρώτα στο register και βάζεις το registration code που έχει στο manual και έναν δικό σου κωδικό (ότι θες εσύ). Αφού ολοκληρωθεί το registration πας στα lobby, ξαναβάζεις registration code και τον κωδικό που έχεις επιλέξει εσύ και μπαίνεις.

ps3user
24-10-2007, 15:10
Όσοι πιστοί δώστε ''τα φώτα σας'', όταν η μπάλα είναι στο αέρα δεν μου δίνει ξεκάθαρα αυτή την αίσθηση αλλά μου δημιουργεί σύγχηση και με ξεγελάει και αρκετές φορές αναρωτιέμαι αν είναι χαμηλή ή ψηλή η πάσα. Αυτο με χει ξενερώσει. Τόσο σε παλιά pro αλλά και στο fifa demo ποτέ δεν είχα αντίστοιχο θέμα. Έχει κανένας άλλος το πρόβλημα αυτό? Μήπως φταίει που η TV που έχω δεν είναι HD LCD (έχω μια Philips 32'' wide παλαιάς κοπής)?

NIKOS
24-10-2007, 15:21
paidia...oles oi sentres giati pane makria????

ProEvo
24-10-2007, 15:27

:confused::confused::confused::confused::confused: :confused:
Τι εννοείς μακριά??? όπου θες εσύ πάνε οι σέντρες. τουλάχιστον σε αυτά τα θέματα το παιχνίδι πραγματικά "τα σπάει". Ότι του λες κάνει!

pantnick
24-10-2007, 15:34

mipos pirakses ta settings kai evales tis sentres se type2 ???

NIKOS
24-10-2007, 15:46
oxi...apla exei mprosta paikth k pana h mpala paei ston teleytaio!!! dil sto apenanti shmaiaki!!! :)

pantnick
24-10-2007, 15:49
nai to ksero epeidi xthes to paratirisa k ego sto leo...eixa kanei prin edit sta control settings kai allaksa ton tropo tis sentras.simera tha to do kalitera alla rikse mia matia sto control settings Lob pass type i kapos etsi ...otan dialegeis type grafei apo kato ti kanei..

muku
24-10-2007, 15:57
Λοιπόν, διάβασα 7 σελίδες που δημιουργήθηκαν από χθες το βράδυ και λέω να σχολιάσω λίγο μιας και βαριέμαι αυτή τη στιγμή στη δουλειά. 1ον, έχω διαβάσει αρκετά reviews στο net και πουθενά δεν έχω ακούσει ότι στο xbox έχει καλύτερα textures ή οτι είναι πιο αργό. Βασικά για την ταχύτητα δεν έχω διαβάσει πουθενά. Οπότε πολύ χλωμό να ισχύει αυτό που λέει ο polakis, εκτός αν παίξανε σε ανάλυση 576i μέσω του hdmi και φαίνονταν τα textures μάπα. Αλλιώς αμφισβητώ την αυθεντικότητα των λεγόμενων του (flaaaaaaaaame :P). Οι διαφορές στις 2 εκδόσεις όπως έχω δει σε όλα τα reviews είναι το σταθερό frame rate και η μεταβαλλόμενη ποιότητα του χόρτου στο xbox. Τέσπα, πάμε παρακάτω. Χθες έπαιξα και ένα φιλικό με έναν έλληνα, είχε αρκετό lag, σε ενοχλητικό βαθμό θα έλεγα, μερικές φορές οι παίχτες τηλεμεταφέρονταν κίολας... Παρόλα αυτά, το lag δεν εμπόδισε τον Nunez και τον Kovacevic να πετάξουν 2 μπαλάκια στα δίχτυα του ΠαναθηναΙκού!!! Παρά τις όποιες τηλεμεταφορές, οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού δεν μπορούσαν να σταματήσουν τους υπερπαιχταράδες μου! Άντε πάμε χαλαρά για το διπλό σήμερα, όλοι διάλλειμα από το pro το βράδυ, παίζει ο Θρύλος!!

pantnick
24-10-2007, 15:59
YouTube - Pes 2008 funny bug

sav
24-10-2007, 16:00
loipon to 3analew

OSOI EXOUN PROVLHMA STO FRAME RATE KANTE INSTALL STO PAIXNIDI
to podosferaki ta spaei :badpc:

YouTube - Pes 2008 funny bug (http://www.youtube.com/watch?v=6tZoqpKFMzA)
xaxxaxaxaxxaxaxax :rofl::rofl:

Maximvs
24-10-2007, 16:25
....όλοι διάλλειμα από το pro το βράδυ, παίζει ο Θρύλος!!

οχι για πολυ το διαλειμα παιδια...κανενα μισαωρο το πολυ....στο 30 θα ειναι 3-0....:giggle:

polakis
24-10-2007, 16:52
Θα ποστάρω φωτό και βίντεο το βράδυ από τις 2 εκδόσεις για να το διαπιστώσετε (όσο μπορεί να φαίνεται από τις φωτό κάτι).

Στο hdmi to ps3 το παίζαμε σε 720p και το xbox σε vga 1280x768 ...

Proevofan
24-10-2007, 17:14
perimenoume!!!

muku
24-10-2007, 18:03
Πριν λίγο έπαιξα στο pc. Καμία σχέση το παιχνίδι... Τρελές διαφορές σε όλα. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο έχει καλύτερα γραφικά αλλά φαίνεται πάρα μα πάρα πολύ διαφορετικό. Στο ps3 εννοείται μου αρέσει περισσότερο. Στο pc είναι πιο γρήγορο και φαίνεται πιο ψεύτικο. Βέβαια δεν κολλάει καθόλου, η κάμερα στα βολέ από τους τερματοφύλακες μου φαίνεται ότι πηγαίνει σφαίρα και οι φίλαθλοι είναι ελαφρώς καλύτεροι. Παραμένουν άθλιοι βέβαια. Αλλά η κίνηση και τα χρώματα φαίνονται μούφα. Ίσως να παίζει ρόλο στις διαφορές στα χρώματα και η οθόνη που το έβλεπα, προφανώς δεν θα έχει τις ίδιες ρυθμίσεις. Ίσως το κατεβάσω για το pc μου να δω εκεί διαφορές αλλά αμφιβάλλω αν θα μου τρέχει καθώς είναι και 3 χρονών pc... Παρατήρησα όμως κάτι ωραίους φωτισμούς και πολύ λεπτομέρεια. Σε ένα replay ένας παίχτης ήταν κάτω στο έδαφος και έτσι όπως έσκαγε φως στην κάτω μεριά του παπουτσιού φαινόταν γαμάτο, δεν έχω παρατηρήσει αν είναι το ίδιο και στο ps3.

tasioskis
24-10-2007, 18:32
αντε παιδες σε 2-3 μερες το παιρνω και εγω\.

Donald
24-10-2007, 18:41
Επειδή είμαστε μιά χαρούμενη παρέα και επειδή σε άλλα θέματα έχω διαφωνήσει με τον georgios ήθελα να πω πώς όλα όσα έχει πει γιά το προ με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο! :angry:

georgios
24-10-2007, 18:49
pedia ekana neo thread na mazepsume ta PES 08 ID's

http://www.ps3forums.gr/VB3/showthread.php?t=1032

ama simfonusame se ola tha foragame oloi to idio sovrako! :rofl:
Επειδή είμαστε μιά χαρούμενη παρέα και επειδή σε άλλα θέματα έχω διαφωνήσει με τον georgios ήθελα να πω πώς όλα όσα έχει πει γιά το προ με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο! :angry:

pinturicchio
24-10-2007, 19:43
Παιδια θελω τη βοηθεια σας! Αν και ειχα το pro το επεστρεψα μετα την μεγαλη απογοητευση με το framerate.Εδω και μια βδομαδα διαβαζω διαφορα forum προσπαθωντας να δω αν βγαινει ακρη.Διαβασα για διαφορες αλχημειες (παιζε σε συγκεκριμενα γηπεδα,μονο normal long καμερα κτλ).
Θελω να μου πειτε εσεις που το εχετε καποιες μερες.Υπαρχει πραγματι βελτιωση αν κανω καποιες αλλαγες?
Αν μπορειτε συγκεντρωστε ολα τα tweaks και απαντηστε μου γιατι τελικα χειμωνας χωρις pro δεν περναει!!! (Οσο ειδα με τα δικα μου ματια το 2vs2 δεν φτιαχνει και το Χριστο να εχεις μπαρμπα)

Maximvs
24-10-2007, 19:55
Loipon...to ebala kai sto pc....exo mia Ati Radeon X800GTO....den mporei na paiksei i kakomoira full details...bebaia to ebala se 1920X1080 stin Samsung..Otan loipon ebgala to skip framerate sernotan!!...den kouniotan kan!!....otan to ebgala....e re glentia!!...Asafa Powell!!!...0-100 se 5"..xaaxxaxa...milame na blepeis ton Dela na trexei opos o Lua Lua!!!....

opos to blepo...me 2 mpalies den ftaneis apla sto terma...ftaneis stis kantines me ta bromika ekso apo to gipedo!!...:angry:

georgios
24-10-2007, 20:00
2v2 den exo peksi. ala 1v1 ke monos pezi mia xara me elaxisto framedrop se asimanta simia
Παιδια θελω τη βοηθεια σας! Αν και ειχα το pro το επεστρεψα μετα την μεγαλη απογοητευση με το framerate.Εδω και μια βδομαδα διαβαζω διαφορα forum προσπαθωντας να δω αν βγαινει ακρη.Διαβασα για διαφορες αλχημειες (παιζε σε συγκεκριμενα γηπεδα,μονο normal long καμερα κτλ).
Θελω να μου πειτε εσεις που το εχετε καποιες μερες.Υπαρχει πραγματι βελτιωση αν κανω καποιες αλλαγες?
Αν μπορειτε συγκεντρωστε ολα τα tweaks και απαντηστε μου γιατι τελικα χειμωνας χωρις pro δεν περναει!!! (Οσο ειδα με τα δικα μου ματια το 2vs2 δεν φτιαχνει και το Χριστο να εχεις μπαρμπα)

gtakis
25-10-2007, 01:16
Παιδια το πηρα και εγω σημερα!!!Καταρχην το εβαλα στην 21 ιντσων crt tv μου και επαθα φρικη με αυτα τα γραφικα και τα κολληματα που ειδα..παρα πολλα παροτι εκανα το install.Μετα το δοκιμασα στην 19 lcd που εχω στο pc και ξαφνικα εμεινασ μαλ....ς με τα γραφικα και χωρις κολληματα ολα αυτα οχι σε συγκεκριμενο σταδιο η με συγκεκριμενες ρυθμισεις.Φανταζομαι πως οταν το παιξω στην 32 hd ready θα ειναι ακομα πιο καλο.Το συμπερασμα μου ειναι οτι αξιζει να το παρει καποιος αλλα σιγουρα θελει πολυ βελτιωση ακομα σε πολλους τομεις οπως π.χ στους θεατες που ειναι χάλι μαυρο...sorry αν κουρασα.Καλα μας παιχνιδια!

NonBorn
25-10-2007, 01:25
PS3 PES 2008 gameplay clips

Two new PES 2008 videos running on PS3, and surprise surprise, no slow-downs on them, next days, PES players will judge when get the hands on the game being released tomorrow over europe.

While 360 and PS2 fans are already enjoying their footy fix with PES 2008, the PS3 game doesn't kick off until this Friday. So here's some footage of the game running Sony's hardware to tie you over. Seeing as though a playable demo never made it to PSN.

XBW gave PES an impressive 92 out of 100. Here's a clip: "Even with its faults, PES 2008 is unquestionably a better game than its predecessors. It may be lacking in a couple of areas (hell, they needed to justify next year's PES 2009 after all...) but PES 2008 remains far more than a yearly update."

But first check out the videos in which our brains battle with the recent FIFA-playing habits in trying not to hit the pass button when we want to shoot.

And when we did manage to tap one in our frenzied button-mashing almost made our own player kick it away from the goal. Luckily it crossed the line first. That's football.
Τα videos εδώ: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=174367

denni77
25-10-2007, 12:56
mou erhete simera i konsola piso apo tin sony.den ihe tipota lene.epexan polla pehnidia me analogo ogo dedomenon me to pro kai den ihe provlima.opote mou lene an mou to kani mono sto pro to kollima den ginete na kanoun kati allo me konsola.ginete mono na ipothesoun oti ftei to pehnidi.tha trelatho an mou xanakolai sinehia.apo eki pou to pira mou lene den ginete na sto allaxoume.prepi lei na siblirosoume mia forma kai mazi me to diskaki na to stiloume stin eteria kai an eho provlima na to allaxoun kai xero go ti.kai leo kala ego tha perimeno grafiokratia 1 mina gia na pexo.ti pragmata ine afta?se alla katastimata otan eho provlima to pao,mou dinoun allo epitopou kai trehoun aftoi na vroun akri.ohi o pelatis. tha xanadokimaso simera otan erthi i konsola.tha tin afiso se anihto meros na perni aera,den tha katevazi tipota allo(kana demo kai tetia) kai den xero ti allo.entaxi pes na min kano kai to install.alla an den kano kai afto pos tha pezo sosta?ta kala nea ine oti thaho ps3 simera.2meres iha kati nevra.sorry pou aneptixa kai ligo offtopic themata apla epidi afora to pro isos kapios allos pou ehi to idio provlima na vgali kapia akri me to ti pezi molis diavasi kai afta.

WolfRathmA
25-10-2007, 13:01
εγω θα σου ελεγα να παρεις το δισκακι να το δοκιμασεις σε κανενα φιλο σου. αν δεις οτι και εκει εχει κολληματα τοτε φταιει το δισκακι. υπαρχει και το ενδεχομενο να τρωη η κονσολα σου κολλημα με αυτο το δισκακι και αν παρεις αλλο να ειναι οκ...

ProEvo
25-10-2007, 13:19
Βάζοντας σήμερα ένα search στο google να δω αν λέει τίποτα πουθενά για το lag στο online του PS3 έπεσα πάνω στο εξής post από κάποιον POLAKIS21 σε άλλο γνωστό forum (όχι, δεν είμαι μέλος).
"...άσε μας στο πόνο μας για το pro σε όλες τις κονσόλες που είναι χειρότερο των προσδοκιών. Έπαιξα χθες και στο 360 και ξενέρωσα. Ταχύτητα πιο γρήγορο και από την κόλαση, ριπλέι σπαστά, κόσμος πιξελιάζει και εκεί, και στο γρασίδι 2 παράλληλες γραμμές που κινούνται μαζί με την μπάλα για να διορθώνουν το γρασίδι εκεί που είναι η μπάλα, και τρελό lag στο live!
Ασε τώρα τις συγκρίσεις. καλύτερα να πάω pc που δεν θα έχει τίποτα από αυτά..."

Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι ο δικό μας polakis γιατί τότε ανερεί από μόνος του όσα έγραψε για την μεγάλη νίκη του XBOX στην σύγκριση των 2 κονσολών στον συγκεκριμένο τίτλο...

edit: αν απαγορεύεται η αναδημοσίευση posts ζητάει προκαταβολικά συγνώμη από τους εμπλεκόμενους και οι moderators μπορούν να διαγράψουν το post μου.

grscream
25-10-2007, 16:06
και στο pc υπάρχουν πάντως framedrops..το πρόβλημα είναι καθαρά στο software του παιχνιδιού.

Maximvs
25-10-2007, 16:17
και στο pc υπαρχουν framedrops...και καρεδιασμα μερικες φορες...ασε που θες μεγαλη καρτα σε δυνατοτητες..αλλα οπως και να εχει...το gameplay ειναι εθιστικοτατο!!!

muku
25-10-2007, 16:20
Στο pc σε δυνατό σύστημα που έπαιξα είχε απολύτως σταθερό frame rate. Ίσως να φταίει το σύστημα που το έπαιξες. Το παιχνίδι όμως έχει κάτι διαφορετικό στο pc που με χαλάει, δεν μπορώ να το προσδιορίσω σωστά... Μόνο σε xbox360 δεν το έχω δει ακόμα.

Maximvs
25-10-2007, 16:28
με τι καρτα γραφικων το επαιξες και σε ποια αναλυση?

pantnick
25-10-2007, 16:31
ego exo core 2 duo sta 2.2 me x1950 pro kai 1gb ram. tipota spoudaio.se analisi 1280 an thimamai kala kanena framedrop alla to meionektima tou einai oti einai ipervolika grigoros o rithmos...milame gia speedy gonzales rithmos...

Maximvs
25-10-2007, 16:40
ego exo core 2 duo sta 2.2 me x1950 pro kai 1gb ram. tipota spoudaio.se analisi 1280 an thimamai kala kanena framedrop alla to meionektima tou einai oti einai ipervolika grigoros o rithmos...milame gia speedy gonzales rithmos...

το εβαλες σε full details και τρεχει πολυ??...πικρα αυτο!!

pantnick
25-10-2007, 17:02
κάποτε μπορούσες να αλλάξεις την ταχύτητα του παιχνιδιού.Τώρα θεωρείται περιττό... Απο σήμερα είναι και επίσημα ανοιχτοί οι servers του PRO...οπότε δικαιολογίες που είχαμε οτι έχει lag λόγω ημερομηνίας πλέον δεν υπάρχουν...Δοκίμασε κανείς να παίξει??

ProEvo
25-10-2007, 17:04
κάποτε μπορούσες να αλλάξεις την ταχύτητα του παιχνιδιού.Τώρα θεωρείται περιττό... Απο σήμερα είναι και επίσημα ανοιχτοί οι servers του PRO...οπότε δικαιολογίες που είχαμε οτι έχει lag λόγω ημερομηνίας πλέον δεν υπάρχουν...Δοκίμασε κανείς να παίξει??

Αυτό ρωτάω από το πρωϊ αλλά δυστυχώς καμία απάντηση ακόμα. Πάντως πράγματι, από σήμερα...τέρμα τα ψέμματα.

sav
25-10-2007, 18:06
akoma lag exei ... arxizw na frikarw ...
http://img3.glowfoto.com/images/2007/10/25-0657402194T.jpg (http://www.glowfoto.com/viewimage.php?img=25-065740L&y=2007&m=10&t=jpg&rand=2194&srv=img3)
aaaaaaa too much pressure

NIKOS
25-10-2007, 18:45
apla ta pragmata paidia
online fifa
k me kollitous pro
TELOS
egw to metaniwsa pou pira to pro
as kathomoun me to FIFA. mia xara einai telika k ayto

NonBorn
25-10-2007, 18:53
Konami battling PS3 PES 2008 online lag

Konami is working to iron out severe lag PS3 owners are currently experiencing with PES 2008.

An online notification displayed when gamers enter the PES 2008 lobby revealed that the publisher has uncovered "issues which can affect the online gameplay quality of PES 2008" and is working "full strength to find a solution as quickly as possible".

At the time of writing PS3 PES 2008 is practically unplayable online, with the ball pinging about uncontrollably and players randomly disappearing and reappearing.

Konami is already suffering criticism from gamers who say the PS3 version of the game suffers from frame rate issues and slowdown. You can see why we gave the game seven out of 10 in our review here (http://www.pro-g.co.uk/ps3/pes7/review.html). You can also see our exclusive gameplay footage here (http://www.pro-g.co.uk/ps3/pes7/videos.html?autoplay=1266).

In further online notifications, Konami has revealed that between 25 October and 1 November there will be daily maintenance between 08.00 - 09.00 (BST), during which time online play will be shut down. This is in addition to ongoing regular maintenance every Monday between 07.00 - 08.00 (BST).

Here's Konami's notification in full: "Konami Digital Entertainment has uncovered issues which can affect the online gameplay?(sic) quality of PES 2008 on PLAYSTATION 3. We?(sic) are working at full strength to find a solution as quickly as possible. We sincerely apologise for this inconvenience. Further announcements will be made as soon as we have additional details."

Πηγή: http://www.pro-g.co.uk/news/25-10-2007-6749.html

tasioskis
25-10-2007, 19:26
να σαι καλα ρε αγεννητε,.

NonBorn
25-10-2007, 19:31
να σαι καλα ρε αγεννητε,.

E δε παλεύεται η κατάσταση φίλε... Έτοιμος ήμουν να στείλω mail με όχι και τόσο σεμνούς χαρακτηρισμούς για την φετινή Konami!!! Κάθε μέρα λένε για λίγο κάτω οι servers... Καλά αν δε το φτιάξουν θα γίνει της πόπης...

muku
25-10-2007, 19:38
Ελπίζω μαζί με το lag να βγάλουν patch και για το παιχνίδι μήπως και βελτιωθεί λιγάκι η κατάσταση με το frame rate. Χλωμό το κόβω βέβαια αλλά ελπίζω.

ps4
25-10-2007, 19:40
εγω δεν το κοβω καθολου χλωμο.............

Maximvs
25-10-2007, 19:42
και εγω δεν το βλεπω απιθανο γιατι θα τους κραξει η κοινωνια!

tasioskis
25-10-2007, 19:42
καταλαβανε την ξεφτηλα τους και σιγουρα θα το διορθωσουν.

Υ.Γ το σαββατο ερχομαι στην πατριδα,και σιγουρα θα το αγορασω απο κει,
το αστειο ειναι οτι σημερα πηγα σε ενα μαγαζι που υποτηθεται ειναι απο τα πιο ενημερωμενα πανω σto gaming και δεν ηξεραν καν ποτε βγαινει.κατα το νοεμβριο μου ειπαν.

ps4
25-10-2007, 19:44
πες τους εδω στο ελλαντα το εχουμε εδω και ενα μηνα (ψεματα αλλα θα φρικαρουν) να το κλεισουν το μαγαζι.

sav
25-10-2007, 19:48
makari na to ftiaxoun kai syntoma ...:hide:

jorgedept
25-10-2007, 22:39
den to pisteuo auto pou lew alla einai apo ta xeirotera PES pou exo paiksei....polla lathi k se gameplay alla k se graphics :S

eleos tsampa ta 70euro

NonBorn
25-10-2007, 22:59
den to pisteuo auto pou lew alla einai apo ta xeirotera PES pou exo paiksei....polla lathi k se gameplay alla k se graphics :S

eleos tsampa ta 70euro

Εγώ θεωρώ ότι το gameplay είναι καλύτερο από ποτέ!!φοβερές πάσες, επιτέλους ψιλές μπαλιές που τις πας όπου θες, επιτέλους κάνεις ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι χωρίς το pro να κάνει τα δικά του, και επιτέλους κάνανε τους τερματοφύλακες λίγο πιο ρεαλιστικούς (ε δε μπορεί να πιάνει όλα τα τετ α τετ ένας τερματοφύλακας).

Η Konami απάντησε στις κριτικές για το παιχνίδι ειδικά στο playstation 3. Μετά την ανακοίνωση της για την διόρθωση του προβλήματος στο online η Konami ετοιμάζει patch με το οποίο θα λύνει και τα προβλήματα στο offline...

PES 2008 patch to combat offline and online issues

We gave Konami's UK office a call posing as a customer to ask what the publisher would be doing to combat the problems. We were told that a patch was being worked on that would not only attempt to improve offline play but also online play. However, Konami does not have a timeframe on when that patch will be released.

Πηγή: http://www.pro-g.co.uk/ps3/pes7/news-6754.html

ALEO
25-10-2007, 23:04
ναι ναι Κοναμι σε ευχαριστουμε !!!!!!Update now Εδω και τωρα

DracuLa-
25-10-2007, 23:07
καλή κίνηση. μακάρι να το φτιάξουν και είναι σπαστικό το frame rate!
Το παιχνίδι μου άρεσε πάρα πολύ, φοβερό Gameplay, αυτό μετράει. Τα γραφικά δεν με πολυνοιάζουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι!

Akolov
25-10-2007, 23:11
EMENA με νοιάζουν και τα γραφικά...ΕΛΕΟΣ , πως είναι έτσι το κοινό??
:hide: από τέτοια games .

ps4
25-10-2007, 23:13
Μωρε ας φτιαξουν το frame drop και το online και εγω θα τους στησω αγαλμα μπροστα στην βουλη.:rofl::rofl::bgrin2:

NonBorn
25-10-2007, 23:20
EMENA με νοιάζουν και τα γραφικά...ΕΛΕΟΣ , πως είναι έτσι το κοινό??
:hide: από τέτοια games .

Γι αυτό ξαναπαίζεις το FF7 για 4 φορά?? Για τα γραφικά ε? :p Τράβα παίξε με το top player κανα 20ωρο να νιώσεις λίγο ... Που μου μετάνιωσες που πήρες το PES παίζοντας 2 ώρες - 5 match!!:banghead::banghead:

Akolov
25-10-2007, 23:33
Δεν θα σου πω ότι έχεις άδικο Κώστα.
Αλλά όταν μου λένε εμένα ότι το PS3 έχει plenty of power σαν σύστημα , δεν μπορώ να βλέπω το next generation ποδοσφαιράκι , με γραφικά που κάνεις εμετό--> οι θεατές , το γήπεδο , η αίσθηση που αισθάνεσαι , που είναι λες και παίζεις σε ξύλινο γήπεδο , όλα αυτά μαζί και με τα προβλήματα που είμαι σίγουρος ότι σε μεγάλο βαθμό θα βελτιωθεί η κατάσταση με patch , πως να μη με κάνουν να απογοητευτώ . Το top player δεν νομίζω να μπορώ να το κερδίσω ακόμα θέλω δουλειά .
Ωστόσο ναι παίζω ξανά το ff7 ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ , αλλά αν αύριο βγάλει η Squaresoft το ff7 remake στο ps3 και είναι ακριβώς ολό-ιδιο με του psx αλλά με ένα καινούργιο μόνο materia (tornedo πχ) και ένα νησάκι παραπάνω να σκοτώσεις κανά τέρας και καμία σχεδόν βελτίωση στα γραφικά , σιγά μη χαρώ κιόλας.....

tasioskis
25-10-2007, 23:38
irfit ποδοσφαιρακι ειναι,το μονο που παιζει ρολο ειναι to gameplay,και για αυτο ειναι παντα πρωτο το προ,γιατι εχει το καλυτερο gameplay και μη μας πεις οτι τοσα χρονια το fifa ηταν πρωτο λογο γραφικων,και φετος 2 θα ειναι γιατι το κοινο ζητα ρεαλισμο στις κινησεις των παικτων,και οχι ρεαλισμο στις κινησεις των οπαδων.παντα φιλικα.

jorgedept
25-10-2007, 23:41
sorry magkes alla den anexome grafika ps2 se next gen game

oso k teleio na einai to gameplay.....an den mas noiazoun ta grafika tote na paroume to PES gia to ps2 kai na to paizoume....as eimaste ligo realistes

Akolov
25-10-2007, 23:44
Δεν χρειάζεται να λες το φιλικά , αυτό έλειπε να μην ήταν φιλικά και να σκοτωνόμασταν εδώ μέσα όποτε έχουμε διαφορετικές απόψεις....

Λοιπόν , σταματώ να είμαι κλαψιάρης , το παιχνίδι μου αρέσει , είναι ωραίο , στο offline εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα , έχει πολύ υλικό να μάθω με τα formation και τα συστήματα κτλ , ίσως φταίει που τις τελευταίες μέρες είμαι πιεσμένος και δεν το έχω πάιξει ούτε αυτό ούτε το RESI μου , δηλαδή δεν το έχω ευχαριστηθεί ακόμα ... Απλά οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι / ήταν και οι καλύτερες....Ωστόσο θυμάμαι ότι και στο psx το απόλαυσα το pro μετά το fifa , όταν πέρασε καιρός και το έμαθα καλά και προσπαθούσα να κερδίσω τη μέγιστη δυσκολία , άρα θα το ξανακρίνω μετά από καιρό:) <- Και όλοι ευχαριστημένοι:bgrin2:

NonBorn
25-10-2007, 23:44
sorry magkes alla den anexome grafika ps2 se next gen game

oso k teleio na einai to gameplay.....an den mas noiazoun ta grafika tote na paroume to PES gia to ps2 kai na to paizoume....as eimaste ligo realistes

Το PES για PS2 μάλλον δεν το είδατε... Το παιχνίδι είναι ίδιο με το 6 με μερικά animation παραπάνω... Σαν gameplay. Αντιθέτως το 2008 στο ps3 είναι πολύ μπροστά από το περσινό σε κινήσεις,animations, συστήματα,δυνατότητες,επιλογές! Και ναι... Το pes είναι ποδοσφαιράκι που ΠΑΙΖΕΙΣ μπάλα... Φαντασία να χεις να παίξεις... Προσωπικά δε με νοιάζουν ούτε τα replay ούτε οι θεατές ούτε τίποτα...

Θέλω να μπορώ να βγάλω τη θεική μπαλιά για να τρυπήσω την άμυνα! THIS IS FOOTBALL!!

Και αυτό το κάνει καλύτερα από ποτέ το φετινό pes!!!

jorgedept
25-10-2007, 23:46
tin tripla piso apo to podi pos tin kanei re? exo liwsei k den to exo kataferei akoma

denni77
25-10-2007, 23:52
mou irthe i konsola apo sony kai to pro pezi telia gia tin ora.opote gia tin ora ime eftihismenos anthropos.pedia ine trelo to gameplay ti leme tora.kai gia na leme kai ta kala.iha foveri antimetopisi apo tin sony kai apistefta grigori antapokrisi.irthe spiti courrier me dika tous exoda tin triti kai simera pali me dika tous exoda o courrier to efere piso.bravo

NonBorn
25-10-2007, 23:55
mou irthe i konsola apo sony kai to pro pezi telia gia tin ora.opote gia tin ora ime eftihismenos anthropos.pedia ine trelo to gameplay ti leme tora.kai gia na leme kai ta kala.iha foveri antimetopisi apo tin sony kai apistefta grigori antapokrisi.irthe spiti courrier me dika tous exoda tin triti kai simera pali me dika tous exoda o courrier to efere piso.bravo

Συγνώμη σε όλους για το offtopic αλλά δεν αντέχω να μη το πω...:hide:

Τρίτη - Πέμπτη στη πόρτα σου...

Όχι σαν μερικούς μερικούς που περίμεναν κάνα τρίμηνο την κονσόλα τους να γυρίσει από Γερμανία...
Και να ταν μόνο μία η φορά που πήγε διακοπές η κονσόλα... :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

tasioskis
25-10-2007, 23:59
καλα αγεννητε εγραψες.

EDIT:

Θέλω να μπορώ να βγάλω τη θεική μπαλιά για να τρυπήσω την άμυνα! THIS IS FOOTBALL!!

αγεννητε μην ξεχνας οτι το this is football ειναι αλλο ποδοσφαιρακι.:rofl:

pinturicchio
26-10-2007, 00:57
Μωρε ας φτιαξουν το frame drop και το online και εγω θα τους στησω αγαλμα μπροστα στην βουλη.:rofl::rofl::bgrin2:

Συμφωνω απολυτα αλλα αν τελικα δεν βγαλουν το update/patch για το framerate προτεινω να τους στησουμε μπροστα απο εκτελεστικο αποσμασμα!

denni77
26-10-2007, 00:58
ne nonborn etsi ine.giati kala na leme gia grafika kai frame drops kai den xero ti,alla otan skame 600+ euro aftes oi parohes ine para poli simantikes.ine sevasmos pros ton pelati.kaigo epatha plaka.otan mou to ipan oti se 2 meres tha to eho ipa:ne ok....!
kaigo signomi gia to offtopic kai telos.epidoi merikoi theloun na fani i sony san psilikatzidiko tis gitonias

ps3user
26-10-2007, 01:26
mou erhete simera i konsola piso apo tin sony.den ihe tipota lene.epexan polla pehnidia me analogo ogo dedomenon me to pro kai den ihe provlima.opote mou lene an mou to kani mono sto pro to kollima den ginete na kanoun kati allo me konsola.ginete mono na ipothesoun oti ftei to pehnidi.tha trelatho an mou xanakolai sinehia.apo eki pou to pira mou lene den ginete na sto allaxoume.prepi lei na siblirosoume mia forma kai mazi me to diskaki na to stiloume stin eteria kai an eho provlima na to allaxoun kai xero go ti.kai leo kala ego tha perimeno grafiokratia 1 mina gia na pexo.ti pragmata ine afta?se alla katastimata otan eho provlima to pao,mou dinoun allo epitopou kai trehoun aftoi na vroun akri.ohi o pelatis. tha xanadokimaso simera otan erthi i konsola.tha tin afiso se anihto meros na perni aera,den tha katevazi tipota allo(kana demo kai tetia) kai den xero ti allo.entaxi pes na min kano kai to install.alla an den kano kai afto pos tha pezo sosta?ta kala nea ine oti thaho ps3 simera.2meres iha kati nevra.sorry pou aneptixa kai ligo offtopic themata apla epidi afora to pro isos kapios allos pou ehi to idio provlima na vgali kapia akri me to ti pezi molis diavasi kai afta.

Και εμένα μου έγινε αυτό το κόλημα, έσβησα το install και το άφησα λίγο σβηστώ το ps3 και δεν μου το ξαναέκανε.
Βέβαια μέχρι να φτάσω σ' αυτό μου βγήκε η ψυχή, 1 ώρα να μου κολάει και να το ξανα βάζω. Ελπίζω να μη μας ξανασυμβεί...Το παρήγορο είναι ότι μάλλον δεν φταίει το ps3, αν ξανασυμβεί θα ενημερώσω. Ίσως ξανακάνω install να το τσεκάρω ότι φταίει αυτό και τρώει το κόλημα.

Zap_phazeR
26-10-2007, 02:29
to pira ke go......
kati de pai kala me to game ....
me to training ti simveni r cs???
ta mode ta efage i gata?

sav
26-10-2007, 03:43
to online pote 8a nai etoimo? grrrrrr

blizard
26-10-2007, 08:58
Και εμένα μου έγινε αυτό το κόλημα, έσβησα το install και το άφησα λίγο σβηστώ το ps3 και δεν μου το ξαναέκανε.
Βέβαια μέχρι να φτάσω σ' αυτό μου βγήκε η ψυχή, 1 ώρα να μου κολάει και να το ξανα βάζω.
Εκανα ένα search παιδιά και πρέπει να είναι κάποιο περίεργο bug με το σκληρό γιατί συμβαίνει σε αρκετούς, και σε εμένα έγινε μια φορά.

Λένε κάποιοι ότι αν προσθέσεις ή αφαιρέσεις 1gb στον σκληρό, το πρόβλημα θα φύγει και δεν θα ξαναεμφανιστεί... κάτι ανάλογο δηλαδή με την λύση ένώς bug που υπάρχει στην us version του Rachet.
http://www.n4g.com/ps3/News-77028.aspx

Δοκιμάστε το αν εμφανιστεί σε κανέναν... αν και πιστεύω ότι σε λίγες μέρες θα το λύσουν με κάποιο update.

WolfRathmA
26-10-2007, 09:15
Παιδια μπορειται να διορθωσετε το frame drop ανεβαζοντας το RGB ολα στο full. Το εκανα και ειχε καποια βελτιωση... Για δοκιμαστε και εσεις...

pantnick
26-10-2007, 11:22
to pira ke go......
kati de pai kala me to game ....
me to training ti simveni r cs???
ta mode ta efage i gata?

an anaferese sta modes proponisis (free training,corners....) iparxoun kanonika.An den kano lathos me to pou patas START einai to telefteo menu...(borei k to pro-telefteo pantos iparxei)

WolfRathmA
26-10-2007, 11:31
an anaferese sta modes proponisis (free training,corners....) iparxoun kanonika.An den kano lathos me to pou patas START einai to telefteo menu...(borei k to pro-telefteo pantos iparxei)

Και οταν πατησεις σταρτ το βγαζει και πριν ξεκινησεις την προπονηση σου λεει τι θες να κανεις.

pantnick
26-10-2007, 12:37
xthes pou bika gia ligo sto online evgale 1-2 minimata...To ena elege oti kseroun to provlima tou online kai doulevoun pano se afto kai to allo oti tha ginoun apo tis 25/10 ergasies sintirisis...

WolfRathmA
26-10-2007, 12:41
xthes pou bika gia ligo sto online evgale 1-2 minimata...To ena elege oti kseroun to provlima tou online kai doulevoun pano se afto kai to allo oti tha ginoun apo tis 25/10 ergasies sintirisis...

Το προβλημα που εχει το ολο παιχνιδι το ξερουν;:bgrin2:

pantnick
26-10-2007, 13:43
Call to Konami UK office reveals online problems across all versions.
http://img.pro-g.co.uk/images/ps3/pes7/news/6754_1_d67a22f913.jpg (http://www.pro-g.co.uk/ps3/pes7/screenshot-32.html)
Konami is suffering criticism from gamers who say the PS3 version of the game suffers from frame rate issues and slowdown. You can see why we gave the game seven out of 10 in our review here (http://www.pro-g.co.uk/ps3/pes7/review.html). You can also see our exclusive gameplay footage here (http://www.pro-g.co.uk/ps3/pes7/videos.html).
Earlier today Konami apologised for the quality of online play with an online notification displayed when gamers enter the PES 2008 lobby. It revealed that the publisher has uncovered "issues which can affect the online gameplay quality of PES 2008" and is working "full strength to find a solution as quickly as possible".
We gave Konami's UK office a call posing as a customer to ask what the publisher would be doing to combat the problems. We were told that a patch was being worked on that would not only attempt to improve offline play but also online play. However, Konami does not have a timeframe on when that patch will be released.
It remains unclear how PES fans who are not connected to the Internet will be able to improve the quality of their game experience, however.

WolfRathmA
26-10-2007, 13:47
αντε να δουμε τι μπορουν να κανουν... οι καραγκιοζιδες....

ProEvo
26-10-2007, 13:57
Πες τα ρε Wolf. Ήθελα να ξερα δεν τέσταραν το παιχνίδι πριν το βγάλουν; Έτσι, χύμα βγάζουμε ένα προβληματικό game και βλακες πληρώνετε...;

denni77
26-10-2007, 14:02
pragmatika ehoun xeftilisti apistefta.diladi kai na to sosoun,haroumenoi tha imaste alla poli epifilahtikoi pleon.kolai to mialo sou otan xeris oti diakinounte toso terastia posa apo gamers se teties kolosous eteries kai kanoun pedariodis paralipsis kai prohirodoulies.to vrikame tora...tha vgaloume update kai patch.makari na to vgaloune alla etsi doulia den ginete.

WolfRathmA
26-10-2007, 14:03
Προσεχε λιγο πως μιλας βρε :p

Απλα και εγω τα λεω ετσι χημα γιατι προκειται για ενα απο τα αγαπημενα μου ποδοσφαιρακια και βλεπω τα χαλια του και πραγματικα μου ερχεται να τους σπασω τα μουτρα :p
Μου αρεσει που εχουν θρασος και λενε "ναι μωρε, εχει προβλημα..." Σαν να μας λεει παρτε τα @@ (:D) και εμεις τα λεφτα σας... ελεος....

ProEvo
26-10-2007, 14:09
Προσεχε λιγο πως μιλας βρε :p

Sorry γείτονα, καλά έκανες και το διόρθωσες αλλά όσο μεγάλη αγάπη έχω για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τόσο με πίκρανε. δε μιλάμε για ένα προβλημα αλλά για 10 διαφορετικά. και αν για όλα είπα "δε βαριέσαι", αυτό με το online δε χωνεύεται με τίποτα.

mappas
26-10-2007, 14:39
Το proείναι από τα καλύτερα αλλά όταν κάποιος βιάζετε για να προλάβει τον ανταγωνισμό αυτά παθαίνει!!!:(
Κρίμα όμως γιατί το περιμέναμε πως και πως και τώρα που το πήραμε δεν μπορούμε να παίξουμε online!!!:banghead:

pantnick
26-10-2007, 14:58
apo afto to arketa kalo REVIEW (http://www.pro-g.co.uk/ps3/pes7/review-1.html) tha kratiso ena kommati giati afto skeftomoun k ego...POS EINAI DYNATON???

"It's amazing to think that some scientists have replaced supercomputers with PS3s, and an experienced game developer can't get a football game to run without having a heart attack"

NonBorn
26-10-2007, 15:49
apo afto to arketa kalo REVIEW (http://www.pro-g.co.uk/ps3/pes7/review-1.html) tha kratiso ena kommati giati afto skeftomoun k ego...POS EINAI DYNATON???

"It's amazing to think that some scientists have replaced supercomputers with PS3s, and an experienced game developer can't get a football game to run without having a heart attack"

Και εγώ λοιπόν θα γελάσω με την ψυχή μου!!! :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

ΜΠΛΟΥΡΛΩΤΟ !!!!!!

GedoGt
26-10-2007, 16:43
Υπάρχει κάποιο site για το pro , που να έχει συμβουλές, κινήσεις, τρίπλες κ.τ.λ?

pantnick
26-10-2007, 17:15
"Θέατρο" (Diving)
L1+L2+R1

Τράβηγμα φανέλας (Shirt Pull)
R1+X

"Κοίταγμα" πριν τη σέντρα (Look Up Cross)
L1+R1 μετά O

Crossing Stance
L1 μετά R1 x3

Drag Ball Stepover
L1+R1 μετά L1 2x

Drag Ball Into Stepover Dash
L1+R1 μετά 2x L1+R1

Sidestep Stepover
Πρώτα sidestep πάνω/ή/κάτω+R2 μετά γρήγορα L1 x2

Go Around The Ball
Καθώς τρέχετε πατήστε L1 μετά μετά γρήγορα R1 x2

www.wehellas.gr

ProEvo
26-10-2007, 17:17
Εξαφάνισμα παίκτη και εμφάνιση στην άλλη περιοχή

Εξαφανισμα μπάλας και εμφάνιση στα δίχτυα

..................................

pantnick
26-10-2007, 17:18

:rofl::1appl:

mappas
26-10-2007, 17:20
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

pantnick
26-10-2007, 17:22
YouTube - Pro Evolution Pes 2008 Nutmeg Greek Instructions

*Όταν ο παίχτης σου δεν κινείται κράτα πατημένο το R2 και πάτα το βελάκι κατεύθυνσης προς την πλάτη του παίχτη σου, μετά άσε το R2 και πάτα το βελάκι κατεύθυνσης μπροστά.

**L2 kai diagonia to Dpad ... Afairei kai prostheti paixtes apo to tixos ...

grscream
26-10-2007, 17:37

:rofl: :badpc: :hide: :banghead:

GedoGt
26-10-2007, 17:37
Pantnick είσαι άρχοντας, ευχαριστώ.

pantnick
26-10-2007, 17:42
na sai kala file mou. ta efsima omos pane sta paidia apo to wehellas.gr

denni77
26-10-2007, 17:58
kata arhin mamise o proevo.na gelasoume ligo giati to ehoume mizeriasi afto to thread.kai defteron:an pantnick ta xeris ola afta ta kolpa kathos kai opiosdipote allos na mou to pite na sas apofevgo sto online.toulahiston otan ine i gineka mou spiti kai me vlepi na pezo.xaxaxaxa

ProEvo
26-10-2007, 18:03
kata arhin mamise o proevo.na gelasoume ligo giati to ehoume mizeriasi afto to thread.kai defteron:an pantnick ta xeris ola afta ta kolpa kathos kai opiosdipote allos na mou to pite na sas apofevgo sto online.toulahiston otan ine i gineka mou spiti kai me vlepi na pezo.xaxaxaxa

Σωστός! και εγώ είμαι πολύ πιο απλός στο παιχνίδι μου. αν κανείς με παιξει με αυτά τα κόλπα θα τρέχω να κρυφτώ...:hide:

pantnick
26-10-2007, 18:05
xaxaaxa.... file deni genikotera ta kolpa ta kano an to pexnidi einai me efkolo antipalo i an paro diafora asfaleias. Den kerdizeis me ta kolpa... Den glitoneis omos...tha peksoume me to zori..!!! AN i konami mas kanei tin xari vevea...

denni77
26-10-2007, 18:15
as ine tote.na pexoume.alla prosehe giati kai i real ides ti pige na pathi.vevea xero ti tha mou apantisete gia to ti egine sto telos omos.afiste to afto.den thelo na to thimame

polakis
26-10-2007, 18:26
Εγώ παιδιά το πούλησα στο ps3 πάντως και τώρα χαίρομαι την σωστή έκδοση στο 360. Χωρίς κολλήματα, χωρίς slowdown, με κανονικούς θεατές...
Αν καταφέρω να φτιάξω και όλα τα ονόματα ομάδων και παικτών θα είναι τέλειο...

Περιμένω τις κριτικές για το winning eleven jap στο ps3 και αν είναι καλές το παραγγέλνω καπάκι...

Η 22η Νοεμβρίου είναι κοντά. Έλα ρε john Kabira, τρέλανε μας...

NonBorn
26-10-2007, 18:28
Εγώ παιδιά το πούλησα στο ps3 πάντως και τώρα χαίρομαι την σωστή έκδοση στο 360. Χωρίς κολλήματα, χωρίς slowdown, με κανονικούς θεατές...

Όλοι οι άλλοι έχουν αντίθετη άποψη από σένα... Από media... Μέχρι και παιδιά που το παίζουν... Τεσπα... Άποψη σου αν και αντικειμενικά λάθος! Δικαίωμα σου...

denni77
26-10-2007, 19:11
polakis fagothikes na to dosis.parea megali ehis sto xbox na to pexis?kai ego an kai vlepo kapia provlimata sto pehnidi den simfono me afta pou les.simasia vevea ehi na ise esi haroumenos kai ase emas tous lathos na htipiomaste!!!

pesto17
26-10-2007, 19:13
Είμαι απ' αυτούς που περιμένουν κάθε χρόνο πως και πως να βγεί το καινούριο Pro, και τελικά το βρήκα σήμερα το μεσημέρι, έ ρε παιδιά, φρίκαρα τελείως, έλεος πια, τα είδα όλα!!!!
Γιατί κάνει τέτοια κολήματα???? Θα βγάλουν κάνα patch? Μήπως έπρεπε να το πάρω στο X-Box??? Μήπως εκεί παίζει καλύτερα??????
Χώρια που δεν μπορούσα να κάνω registration γιατί μετά μου έβγαζε ένα error.
Όχι τίποτε άλλο άλλα μάζεψα και το x-box (το μόνο παιχνίδι που είχα ήταν το pro 6) γιατί λέω τι να το κάνω πλέον αφού βγήκε στο PS3 το καινούριο, κρίμα.

SQP_GR
26-10-2007, 19:45
Lene To Ftiaxnun Kai To Frame Rate

tasioskis
26-10-2007, 20:09
ποπο,καλε τι μιζερια ειναι αυτη,κακα τα ψεματα παιδες αν δε σας αρεσει πουληστετο οπως εκανε και ο φιλος μας ο πολακις,και αγοραστετο στο 360,μονο μην το παιξετε πολλες ωρες γιατι μπορει να σας καει η κονσολα,επισης αγοραστε και ενα μοχλο που να μοιαζει me to sixaxis γιατι δεν το νομιζω να το ευχαριστηθηται και πολυ με του 360.

αυτα απο μενα , εεεεεε!!!!!!!!!!!!!! θα εσκαγα αν δεν τα ελεγα..

tasioskis
26-10-2007, 20:25
τερμα τα ψεματα για μενα πλεον αυριο ερχομαι ελλαδα και το παιρνω απο κει,απο την αλλη κυριακη θα παιζουμε μαζι.

PDS
26-10-2007, 20:26
Pro Evolution Soccer 2008 gamelife review (http://www.gamelife.gr/cPages/reviews.asp?id=392)

Το φετινό PES θέτει επιτέλους τις βάσεις για την ισχυρή παρουσία της υπερδημοφιλούς σειράς και στα συστήματα νέας γενιάς.

Κάνοντας ένα μικρό, πειραματικό πέρασμα από το Xbox 360 με το PES 6, η σειρά κάνει επιτέλους το πραγματικό next-gen ντεμπούτο της.

Aυτο τα λεει ολα νομιζω;)

obione
26-10-2007, 20:47
egw re paidia to noikiasa shmera...kai ektos apo to online den mou kanei kanena kolima!!!!!!!!!oute frame oute tipota....lete na eimai toso tuxeros???mhpws ta paralene kapoioi?

WolfRathmA
26-10-2007, 20:59
Pro Evolution Soccer 2008 gamelife review (http://www.gamelife.gr/cPages/reviews.asp?id=392)

Το φετινό PES θέτει επιτέλους τις βάσεις για την ισχυρή παρουσία της υπερδημοφιλούς σειράς και στα συστήματα νέας γενιάς.

Aυτο τα λεει ολα νομιζω;)

Ποπο... τι να σου πω. Το ποιο αξιοπιστο site βρηκες να μπεις. Το ποιο ελεεινό site ειναι και το ποιο τρισαθλιο. Ουτε καν news δεν ξερουν να φτιαχνουν.
Σουπερ κοτσανα πεταξε παλι!

PDS
26-10-2007, 21:46
Ποπο... τι να σου πω. Το ποιο αξιοπιστο site βρηκες να μπεις. Το ποιο ελεεινό site ειναι και το ποιο τρισαθλιο. Ουτε καν news δεν ξερουν να φτιαχνουν.
Σουπερ κοτσανα πεταξε παλι!

Για μενα στην Ελλάδα ειναι το πιο αξιοπιστο.
Kαι μονο μπουρδα δεν ηταν αυτο που ειπε,αλλα ακριβως η πραγματικοτητα ως εχει.;)Πολυ καλυτερo review θα ελεγα και απο πολλα ξενα sites.
Που ακριβως ειναι η κοτσανα?

cocous
26-10-2007, 23:04
Λοιπόν παιδιά <ακούστε> αυτό: το PRO 2008 κολλάει λίγο πριν αρχίσει το μάτς μονο οταν ταυτόχρονα κατεβάζεις καποιο demo απο το store.Οπότε όταν θέλετε να παίξετε PRO καλό ειναι να πάτε στο αρχείο που κατεβάζετε και να το κάνετε (pause). Από εκεί και μετά δεν θα έχετε πρόβλημα. Σας το λέω γιατί το έχω δοκιμάσει πολλές φορές και έτσι έβγαλα συμπέρασμα. Πιστέυω να βοηθήσω καποιον που έχει τέτοιο πρόβλημα.Οσον αφορά το θέμα των next gen graphics κτλ κάντε λίγο υπομονή. Οι προγαμματιστες και ιδιαίτερα οι third party εταιρίες απέχουν ετη φωτός απο την τεχνολογία του παντοδύναμου PS3 ωστε να μπορέσουν να τα δώσουν όλα απο την αρχή. PRO 2008 FOR EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edit:

Α και κάτι αλλο, μην μου συγκρινεται την που.......... με την βούρτσα. Ακου XBOX 360!!! Ρε σεις τα πιστεύεται αυτα που λετε ή ετσι τα λέτε για παρηγοριά. Το PS3 είναι το απόλυτο σύστημα ψυχαγωγίας και δέω υπάρχει κανένα μέτρο σύγκρισης. Συγνώμη για τον τρόπο μου αλλά εσείς με προκαλείτε με τις συγκρισεις του Pro στο XBOX και στο PS3. PRO FOR EVER

tasioskis
26-10-2007, 23:25
ορεξατος μας ηρθες,καλως ηρθες στην παρεα.

cocous
27-10-2007, 01:06
να σαι καλά, ελπιζω να μην με παραξηγησατε για αυτα που ειπα
αλλα πιστευω οτι ειναι η αληθεια!

Akolov
27-10-2007, 01:28
Η αλήθεια είναι κάτι υποκειμενικό , και είναι πάντα διαφορετική και εξαρτάται από τις πολλές οπτικές γωνίες που σου δίνονται να την εξετάσεις....
Μη ξεχάσεις ποτέ όμως δύο πράγματα...
Δεν γενικεύουμε όταν μιλάμε για ανθρώπινα χαρακτηριστικά.
Χρειάζεται πάντα το σωστό τρόπο για να πείσεις κάποιον να δει την αλήθεια από την οπτική που εσύ την βλέπεις , η οποία θα είναι πάντα διαφορετική από αυτή που βλέπει ο άλλος.

Μετά τα παραπάνω , να πω και εγώ με την σειρά μου , ότι γενικά πολύ απασχολούμαστε με αυτή τη κόντρα , αφού κανείς που έχει PS3 δεν ασχολείται με το xbox360 , ενώ πολλοί που έχουν στην κατοχή τους το 360 , μόνο μαζί μας ασχολούνται...Μόνο αυτό εξηγεί πολλά !!

Κάτσε να πω κάτι τώρα σχετικά με το pro ώστε να μην δώσω στο Κώστα και Wolf το δικαίωμα παρατήρησης.

Πριν από λίγο έπαιξα το πρώτο παιχνίδι rank match και ΚΕΡΔΙΣΑ ! (ναι Κώστα μαθαίνω γρήγορα) Υπήρχε κατά περιόδους λίγο lag , αλλά λιγότερο από όσο είχα με το Κώστα που παίξαμε... Ήταν ξένος , δεν χρησιμοποιούσε voice chat . Αυτά είναι καλά νέα κα ιτο παιχνίδι μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ αλλά ακόμα δεν με έχει ενθουσιάσει.

508 points ΓΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!

NonBorn
27-10-2007, 01:30
Πριν από λίγο έπαιξα το πρώτο παιχνίδι rank match και ΚΕΡΔΙΣΑ ! (ναι Κώστα μαθαίνω γρήγορα) Υπήρχε κατά περιόδους λίγο lag , αλλά λιγότερο από όσο είχα με το Κώστα που παίξαμε... Ήταν ξένος , δεν χρησιμοποιούσε voice chat . Αυτά είναι καλά νέα κα ιτο παιχνίδι μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ αλλά ακόμα δεν με έχει ενθουσιάσει.

508 points ΓΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!

Πότε θα παίξουμε ranked να ανεβάσω τους πόντους μου ???? :p :p

PDS
27-10-2007, 02:05
Μετά τα παραπάνω , να πω και εγώ με την σειρά μου , ότι γενικά πολύ απασχολούμαστε με αυτή τη κόντρα , αφού κανείς που έχει PS3 δεν ασχολείται με το xbox360 , ενώ πολλοί που έχουν στην κατοχή τους το 360 , μόνο μαζί μας ασχολούνται...Μόνο αυτό εξηγεί πολλά !!

Γιατι αραγε?:giggle::angry:

cocous
27-10-2007, 02:32
εγω παντως στο online εχω χασει στα 3 παιχνιδια 2 φορες. μου ειναι λιγο δυσκολο γιατι οι παιχτες πολλεσ φορες τηλεμεταφερονται.

EDIT:

παντως οπως και να εχει το παιχνιδι ειναι ασχημο κολλημα. το καλυτερο ποδοσφαιρο μεχρι στιγμης.

pesto17
27-10-2007, 02:52
παντως οπως και να εχει το παιχνιδι ειναι ασχημο κολλημα. το καλυτερο ποδοσφαιρο μεχρι στιγμης.

Ξέρεις είναι αυτή η πρώτη αίσθηση μέχρι να το συνηθήσεις.

cocous
27-10-2007, 03:00
αστα να πανε σιγα σιγα θα συνηθησω. σκοπος ειναι ομως να διορθωθει

NonBorn
27-10-2007, 03:14
cocous σε παρακαλώ κάνε μία προσπάθεια να διαβάσεις του κανόνες του forum. Όχι double post υπάρχει το "μαγικό" κουμπάκι edit κάτω δεξιά όπου επεξεργάζεσαι το post σου αν ξέχασες κάτι να πεις...

Ευχαριστώ πολύ, και καλωσόρισες :)

modecris
27-10-2007, 04:02
http://www.maxconsole.net/assets/gfx/dot_clear.gif http://www.maxconsole.net/assets/gfx/dot_clear.gif
First site to review PES 2008 on both PS3/360 - Xbox 360 version much better
http://www.maxconsole.net/assets/gfx/dot_clear.gif
A UK gaming website became one of a few to slam PES 2008 on the PS3 for its framerate problems and the like. However, today they have published their review of the Xbox 360 version and awarded it a score of 9 as opposed to the PS3's lowly 7. They boast the title has a brillaint offline mode, smooth frame rate and plays a wonderful game of football. However, they note that the graphics are not as good as one would expect.

In the PS3 review we said that the most disappointing thing about PES 2008 was that if it wasn't crippled by its technical problems it would one of the best Pro Evolution Soccer games ever made. Does that make the 360 version one of the best PES games ever made? As someone who has played every Pro Evo game Konami has brought to the UK, I'd have to say yes. Some will baulk at the more arcade feel to the game, and how dribbling and passing has been made easier (in direct contrast to FIFA's more considered play), but for me it's hit a sweet spot. And others will say the 360 d-pad is terrible for playing PES (which it is), although this has never really bothered me since I always use the analogue stick both on the Sixaxis and the 360 pad. Of more importance is the fact that Konami hasn't embraced next-gen gaming in any way shape or form with PES 2008. The graphics are distinctly last-gen and the game is almost identical in terms of modes and features to Pro Evolution 6. Looks like Seabass has earmarked next year's game for that. Third time lucky eh?

But PES 2008's gameplay is a big improvement on last year's effort. PES fans can forgive the poor graphics, the God-awful music, the embarrassing presentation and lack of licensed teams because the core of the game is so mind-bogglingly brilliant. Some gamers have called for a complete overhaul of the game, as legendary PES executive producer Shingo 'Seabass' Takatsuka has confirmed will be in place for 2009's game. But for me, I love PES's gameplay the way it is. The feeling of satisfaction you get from scoring a goal in PES, be it a tap-in at the end of an Arsenal-esque 20-pass move or a Frank Lampard scorcher, is unlike anything in gaming. It's about as close as us mortals are going to get to that uncontrollable burst of emotion professional footballers experience week in, week out. The most important thing is that in PES 2008 you can still get that beautiful feeling.http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22253

Proevofan
27-10-2007, 04:05
mages!! ego giortaza, ego sas anakoinono ta dorakia...pfff...xaxaxa....loipon!

TO PROTO OPTION FILE GIA PS3!!!!

After it was revealed that the edit mode was even more stripped down than we first thought, the team was feeling pretty down regarding the planned option files for next-gen consoles. While PC owners are having a great time editing the hell out of the game, console owners have to deal with a limited interface.

Luckily for us, and the fans, some of you have been hard at work trying to make the best of a bad situation. Up steps mccroix with his first PS3 option file, which he calls '1.0'. Nice.

Heres some info and pics on his great efforts:

Updated English Premier League Kits (only using the editor, not badges etc).
All English Premier League Transfers.
Correct Player Names (EPL & German National Team).
Updated Player Abilities/Appearances.
Updated Starting XI for every Premier League Team.
Assigned stadiums to each club.
8 Premier League Kit Templates, which are:
Arsenal Home
Arsenal Away
Manchester Utd Home
Manchester Utd Away
Chelsea Home
Chelsea Away
Liverpool Home
Liverpool Away

http://bp3.blogger.com/_kK9fqCc3hy4/RyJU_qslBJI/AAAAAAAAAK4/PhPljWiDNNw/s320/arsenal.jpghttp://bp1.blogger.com/_kK9fqCc3hy4/RyJVPKslBKI/AAAAAAAAALA/cR6MMY58BLM/s320/chelsea.jpghttp://bp3.blogger.com/_kK9fqCc3hy4/RyJVYqslBLI/AAAAAAAAALI/39DNzxabFzU/s320/liverpool.jpghttp://bp3.blogger.com/_kK9fqCc3hy4/RyJVzqslBMI/AAAAAAAAALQ/EBetsY395dI/s320/manutd.jpg

To download this fantastic patch click on these links:

http://rapidshare.com/files/65371123/mccroix_s_OF_1.0.rar.html
or
http://www.megaupload.com/de/?d=FHCZ57OW
To install:

Download files.
Create folder named 'PS3' on a usb stick.
Create folder inside 'PS3' folder called 'SAVEDATA'.
Copy all downloaded files into 'SAVEDATA' folder.
Start PS3.
Copy all data from usb stick to PS3 hdd.
Thanks for the emails letting us know about the patch, and a huge thanks to mccroix for creating it for everyone!

Dokimaste to sas parakalo mia k den exo to PES2008 sto ps3..kai peite an doulevei k entyposeis fysika.. ;)

filakia!

bredinio
27-10-2007, 12:05
μόλις το έβαλα !! αλλά δεν αλλάζει τα σήματα των ομάδων :(

MaRkUs_
27-10-2007, 13:15
εγώ θα το δοκιμάσο σήμερα!!! bredinio σίγουρα το έκανες σωστά το setup??

blizard
27-10-2007, 13:21
To λέει νομίζω ..
"Updated English Premier League Kits (only using the editor,not badges etc)."

Maximvs
27-10-2007, 13:46
παιζει κανονικα παιδια...απλα δεν αλλαζει τα σηματα στα menu.

bredinio
27-10-2007, 13:58
δεν είπα οτι λέει οτι έχει τα σήματα !! το είπα σαν παράπονο :bgrin2:

sav
27-10-2007, 14:27
egw akoma exw trello lag ...ma oute 1 swsto paixnidi?:banghead:

interseptoras
27-10-2007, 17:50
ρε παιδια παω να βαλω το option file και μου γραφει στο ps3 corupted data.και εχω ακολουθησει σωστα τις οδηγιες.καμια βοηθεια η καποια εξηγηση που ισως κανω λαθος?ευχαριστω.

bredinio
27-10-2007, 18:10
φτιάξε ενα φάκελο ps3 μέσα σ'αυτον εναν savedata και μεσα σ'αυτον τους φακελους που εχει μεσα ο mccroix's ....

spyridy
27-10-2007, 20:30
εμένα δε μου βάζει τη διαφήμιση στη φανέλα! γιατί άραγε?

cocous
27-10-2007, 20:40
εφοσον τα εχεις κανει σωστα με τους φακελους οπως λει ο Bredinio μεσα απο το save data του ps3 σου δειχνει το flash disk η οτι αλλο χρησιμοποιεις, ενα αρχειο του pro και κατι εικονες με φανελες. αυτα τα κανεις ενα ενα αντιγραφη και εισαι ετοιμος.

pesto17
27-10-2007, 21:44
κάνα link με τα πραγματικά ονόματα και γήπεδα παίζει?

έτσι για να μην καθόμαστε κιόλας

interseptoras
28-10-2007, 13:48
οκ παιδια ευχαριστω.τα καταφερα με το option file.ολα οκ.

GedoGt
28-10-2007, 17:25
Έπαιξα το πρώτο μου on-line game σήμερα.
Δεν ήταν τραγικά τα πράγματα είχε lag κάποιες στιγμές, αλλά ήταν υποφερτό, ποτέ δεν εξαφανίστηκε η μπάλα η παίκτης, όυτε είχα "τηλεματαφορές".

Για την ιστορία, ο αντίπαλος πήρε Barca (τι πρωτότυπο) εγώ Μίλαν, το παιχνίδι πήγε στην παράταση (2-2) κανονική διάρκεια, όπου αν και προηγήθηκα με 2-3 έχασα με 4-3.

ALEO
28-10-2007, 17:39
den pezeis ke to vrady pou thane gematoi oi servers ......bori na eksafanisti i bala ke ksafnika na einai dipla sou sto dwmatio sou .....re den mas gam....i konami .....ade mi to petakso apo to parathiro

Maximvs
28-10-2007, 18:38
εγω παντως στα βαθμολογουμενα παιχνιδια εχω 4 στα 4....ρωτηστε και τον Georgios78...κατι ξερει!!..:D

mootsChios
28-10-2007, 21:31
den pezeis ke to vrady pou thane gematoi oi servers ......bori na eksafanisti i bala ke ksafnika na einai dipla sou sto dwmatio sou .....re den mas gam....i konami .....ade mi to petakso apo to parathiro

LOL!! mia apo ta idia kai edw. Enw eimai kalos paixths (etsi pisteuw), logw tou lag exw xasei tous perissoterous agwnes. Ante na doume 8a to dior8wsei to problhma h konami?
To option file to perasa kai einai kalh fash na exoun original foresies oi Arsenal,Liverpool,Manchester kai Chelsea.

ps4
28-10-2007, 21:42
Και που το βρισκουμε ρε παιδια αυτο το option file;;;;;

ακυρο αγνοηστε το ποστ. :hide:

grscream
28-10-2007, 23:39
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εκεί στην konami δεν μπορούν να συνδέουν μεταξύ τους users με χαμηλό ping..και φυσικά η απάντηση είναι γιατί είναι ΑΠΕΙΡΟΙ οι άνθρωποι!

μέχρι σήμερα έβγαζαν games για κονσόλες στις οποίες το online ήταν όνειρο,με αποτέλεσμα σήμερα να τρέχουν και να μην φτάνουν..

cocous
29-10-2007, 00:02
πιστευω πως καποια στιγμη θα διορθωθει. εγω στα 6 παιχνιδια εχω μια μονο νικη και μια ισοπαλια,στα υπολοιπα εχω χασει. στο ofline ομως ειμαι σιγουρος οτι δεν θα γινοταν ποτε κατι τετοιο. Ρε παιδια εχετε αναλογιστει ποτε μηπως φταινε και οι ταχυτητες; παντως εγω ειμαι λιγο πισω 768kbs

grscream
29-10-2007, 00:10
μπα δεν θα το λεγα γιατί και στο uk που έχουν τρελλές γραμμές παραπονιούνται για lag..

bellinelli
29-10-2007, 01:16
paidia ola ta online exun lag
tespa va8mologumena pezw mono me osous exoun 3 bares
giati allios uparxei tilemetafora,lol

a kanoniste kana greek pro gathering
mono me enan ellina exw paixei
pou pairnw club k paei k pernei national
eleorzzz omos

Proevofan
29-10-2007, 01:58
kiomos den exoun ola ta online lag..k mena mo uti dinei polu to lag giayto de paizo online polu...omos epaiksa 2k8 me filo sto 360 k htan les k epaiza me thn AI! apisteyto online!na ta vlepei ayta i konami!

WolfRathmA
29-10-2007, 13:14
Ενταξη... και η υπηρεσια του xbox live ειναι και σαφος παρα πολυ καλυτερη. Εχει παιξει κανεις pro 2008 στο live να δουμε αν συμβαινει και εκει το ιδιο;

cocous
29-10-2007, 17:27
ρε φιλαρακι εσυ επαιξες το 2k8 στο XBOX και λες οτι ητανε ολα ροδινα. Και εγω παιζω το NBA 2K7 στο PS3 και σου λεω πως ειναι αψογο χωρις προβληματα. Αλλα με το PRO τι γινεται; Να προσθεσω οτι το PRO 2008 το παιζω και σε υπολογιστη με 7600GT καρτα γραφικων και εκτος απο τους φιλαθλους που ειναι λιγο πιο βελτιωμενοι σε ολα τα αλλα το PS3 υπερτερει. Aκομα Και στα replay, η εκδοση για PC εξακολουθει να κανει lag kai. slowdown . Οποτε το κακο πρεπει να ειναι γενικο και οχι μονο στο PS3

WolfRathmA
29-10-2007, 17:37
To οτι ειναι γενικο το προβλημα ολως ο κοσμος το γνωριζει...

bredinio
29-10-2007, 17:40
σήμερα που μπήκα με ενημέρωσε ότι μπήκα στην division 2!! μάλλον τα πράγματα μπαίνουν σε κάποια σειρά :)

cocous
29-10-2007, 17:52
απο το στομα σου και στου θεου το αυτι. μπας και δουμε καμια ασπρη μερα, και ελπιζω σε διαφορα patch που θα βελτιωσουν την κατασταση

jorgedept
29-10-2007, 19:17
3B me evale emena....gia na matho na min paizo otan exo poli lag:P

sto sto 2o acount me evala division2

cocous
29-10-2007, 23:32
Tο ιδιο και μενα. δεν πειραζει ομως αρκει να συμαζευτει λιγο η κατασταση
psn ID: COCOUS

NonBorn
30-10-2007, 00:18
Konami apologises for PS3 PES 2008 online trouble

Developer claims everything is running as normal despite crippling lag.
Konami has apologised for PS3 PES 2008 server shut down this morning.
In a notification displayed when gamers access the in-game lobby, Konami said it was "glad to inform you everything is now running as normal".

However, when we played a ranked match online it still suffered from crippling lag and slowdown. Playing PES 2008 online on the Xbox 360 is currently a much smoother experience, although there is still some lag.

Yesterday we revealed that Konami is working on a patch that will combat both offline and online problems with the game. Konami is suffering criticism from gamers who say the PS3 version of the game suffers from frame rate issues and slowdown. You can see why we gave the game seven out of 10 in our review here (http://www.pro-g.co.uk/ps3/pes7/review.html). The 360 version, however, plays a much smoother game. You can check out our review here (http://www.pro-g.co.uk/xbox360/pes7/review.html). You can also see our exclusive gameplay footage of both games in our video (http://www.pro-g.co.uk/videos.html) section.

Here's Konami's latest PS3 online notification in full: "From 09:00 onwards on 26/10/2007 (BST), customers were unable to log-in due to server trouble, We would like to apologise for all inconvenience caused. We are also glad to inform you everything is now running as normal."

Check the site next week for our analysis of PES 2008's online play.
Πηγή: http://www.pro-g.co.uk/ps3/pes7/news-6760.html

ps4
30-10-2007, 00:31
καραγκιοζηδες.............

grscream
30-10-2007, 01:07
δεν πρόκειται ποτέ να διορθωθεί,μην περιμένετε πολλά,οι άνθρωποι είναι άσχετοι απο online..

Alex
30-10-2007, 11:21
Εγώ γιατί πάω να κατεβάσω το Patch και δέν το βρίσκει;;;μπορεί να μου το στείλει κάποιος μέσω MSN;

cocous
30-10-2007, 11:56
να ηταν μονο το online? αστα να πανε εχουμε μπλεξει ασχημα.οτι καλυτερο υπηρχε ως τωρα το κατεστρεψαν.:pppbbbttt:

pantnick
30-10-2007, 11:57
kai to thema einai apokleistika stin konami...min akouo gia xbox kai tetoia...to fifa mia xara pezei sto online.

GedoGt
30-10-2007, 12:29
Εγώ γιατί πάω να κατεβάσω το Patch και δέν το βρίσκει;;;μπορεί να μου το στείλει κάποιος μέσω MSN;

Ποιο patch?

Alex
30-10-2007, 14:14
Ποιο patch?

Συγνώμη το Option File ήθελα να πώ!

pesto17
30-10-2007, 17:05
Βρε παιδιά, βρήκα μέσα στο pro (δεν θυμάμαι ακριβώς που) κάποια επιλογή install, τι εγκαθιστά η εν λόγω επιλογή? μήπως γνωρίζετε?

Ακόμα προσπαθώ να αλλάξω τα ονόματα των αγγλικών ομάδων αλλά δεν ξέρω ποιές είναι, έχετε καμιά ιδέα για το που να ψάξω?

pantnick
30-10-2007, 17:07
file mou to anaferoume kai liga post pio piso...egathista kapia arxeia tou pro gia na borei na ta diavazei grigorotera apo ton skliro tou ps3 kai na pezei kalitera.

grscream
30-10-2007, 17:14
αλλα τελικά δεν το παίζει καλύτερα..χα,χα αυτή η konami δεν παίζεται!

pantnick
30-10-2007, 17:21
αλλα τελικά δεν το παίζει καλύτερα..χα,χα αυτή η konami δεν παίζεται!

mia diafora tin exei pantos...xoris install diskola to glitonei to spasimo...
gia ta onomata ton omadon exo ena link proxeiro.einai palio alla den allaksan ta onomata...
http://www.soccerpulse.com/forum/lofiversion/index.php/t16975.html

edo tou pes 5
http://www.acegamez.co.uk/cheats_playstation2/Pro_Evolution_Soccer_5_PS2_Cheats.htm

pesto17
30-10-2007, 18:48
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα link

Όσο για το install μάλλον αξίζει να το κάνω.

Ευχαριστώ και πάλι

Lamogio
31-10-2007, 12:14
Paidia pantws egw exw xekinisei na paizw to FIFA 08. Axizei na to dokimasete. Einai makran kalitero se polla(online, grafika, sound) kai basika einai paixnidi gia next-gen kai oxi proxeirotites opws to Pro. Katalaveneis oti paizeis sto PS3!!!

pantnick
31-10-2007, 15:02
file lamogio exeis dikio oti aksizei to fifa 08. einai ontos kalitero se polla (grafika,sound,!ONLINE!,Be a pro mode,mou arese pou edeixne news apo to ESPN k katevazeis kai updated lineups) ekei pou isterei omos einai to gameplay.Afto itan k to kirio xaraktiristiko pou me ekane na kolliso sto ISS palaiotera kai sto PES tora.Afto pros to paron einai analioto...Nai men xantakothike to pexnidi me tis malakies tis konami alla diskola ksekolas pistevo.

NIKOS
31-10-2007, 15:39
egw exw ksekollisei k paizw fifa...
to pro paei gia pwlhsh

grscream
31-10-2007, 15:40
όσο καλό και να είναι το fifa δυστυχώς χάνει απο το pro σε gameplay και εδω είναι η ουσία του πράγματος σε ενα παιχνίδι ποδοσφαίρου.

obione
31-10-2007, 16:50
ennoeite...auto to gameplay tou fifa edw mou kathete...!!!anyway upomoni kai isws diorthothei to provlhma...ta grafika tou pro...athlia....konami..oust!!!LOL

WolfRathmA
31-10-2007, 17:04
Πως θα παιξεις ομως αν εχει frame drops και slow down;;; Ετσι χαλαει το gameplay. Και μην λεμε τωρα οτι να'ναι. Και εγω πορωμενος ειμαι τρελα με το PRO και φωναζω σαν πορωμενος αλλα αυτο που εκανε το Fifa φετος το πατησε χαλαρα το PRO... και μπραβο του δηλαδη...

grscream
31-10-2007, 20:45
ελπίζουμε στο θεικό patch που δεν φαίνεται προς το παρόν στον ορίζοντα χα,χα

blizard
31-10-2007, 20:50
Στο single player δεν υπάρχει πρόβλημα βρε παιδιά που να χαλάει το gameplay... απλά σε νευριάζει γιατί θα έπρεπε να είναι 100% άψογο.

stamstam13
31-10-2007, 21:57
ρε παιδια καλα ολα με το gameplay , ειναι πολυ καλο αλλα σε γενικες γραμμες το παιχνιδι ειναι απαραδεκτο για next-gen και για 70 euro!εφοσον το ηξεραν οτι ειχε προβληματα δεν επρεπε να το βγαλουν στην κυκλοφορια !αν παλι δεν το ηξεραν ειναι αχρηστοι!οσο πορωμενοι και αν ειμαστε(που ειμαστε και με το ps3 και με to pes) πρεπει να τους κραξουμε για να μην μας περνανε και για κοροιδα!αυτα ειχα να πω,συγγνωμη αν σας κουρασα

NIKOS
31-10-2007, 22:36
to gameplay tou fifa einai mia xara. h de kserete na paizete h apla eiste prokateilimenoi

jorgedept
31-10-2007, 22:42
emeis kseroume na paizoume k gia auto edo k xronia protimame Pro k oxi Fifa....autoi den kseroun ;)

GedoGt
31-10-2007, 22:54
emeis kseroume na paizoume k gia auto edo k xronia protimame Pro k oxi Fifa....autoi den kseroun ;)

29 gamers ηλεκτονικών παιχνιδιών προτιμούν Pro...αυτοί ξέρουν...

gtakis
01-11-2007, 00:21
Παιδια το παιχνιδι εξακολουθει να εχει το ιδιο παλιο καλο βελτιωμενο gameplay(ανωτερο του fifa πιστευω)αλλα οπως εχουμε πει ολοι επανειλημενα χανει στο θεμα του framedrop και των γραφικων γενικοτερα αν καταφερουν παντως με το πολυαναμενομενο patch και τα διορθωσουν τοτε βλεπω το pro να τα σπαει σε πωλησεις παλι και φετος γιατι ειμαι σιγουρος οτι παρα πολλοι gamers δεν το εχουν παρει λογω αυτων των προβληματων..Οπως και να εχει παντως το παιχνιδακι ειναι ακρως κολλητικο ειδικα με φιλους,χθες επαιζα απο τις 6 μεχρι τις 12 ασταματητα και δεν το βαρεθηκα καθολου!!!

ps4
01-11-2007, 01:10
Mονο 6 ωρες απαπαπαπαππαπα

12 ωρες και βαλε πρεπει να κλεινεις........................

πλακα πλακα εχω κλεισει 25 ωρες προ σε 2 μερες με ενα φιλο που ρθε επισκεψη. τρελλος με προ και αυτος.

bredinio
01-11-2007, 03:31
μόλις είδα τη διαφήμιση του pes στην tv!!! καλά τη πάθανε φέτος πολύ διαφήμιση προώθηση κλπ.

Proevofan
01-11-2007, 06:48
epeidh moufepse ligo fetos toriksan sto promotion... ;) k apeilounte k apo to fifa ligaki...kala kanoun...alla kalhtera na koitaksoun na diorthosoun prama..

Lamogio
01-11-2007, 14:12
Eseis paidia ti pistevete oti einai pio pi8ano, na veltiosei h EA Sports to FIFA kai na to kanei kai pali opws kai prin merika xronia to kalitero football game ever h na dior8wsei ta adior8wta h Konami??? Giati alla ta mege8h kai ta lefta!!! K min jexnate kati vasiko pou gia mena metraei para poly... to men FIFA kataskevazete apo Agglous kai to PRO apo kitriniarides!

blizard
01-11-2007, 14:18
Από το iss98 έχει μείνει πίσω το fifa, και η EA μόνο φέτος έκανε ένα πραγματικά μεγάλο βήμα για να πλησιάσει.

Πρέπει να δούμε αν θα συνεχίσουν του χρόνου προς την σωστή κατεύθυνση ή θα το χαλάσουν... αυτή τη στιγμή απέχουν ακόμα πολύ όμως.

gepe13
01-11-2007, 14:24
Eseis paidia ti pistevete oti einai pio pi8ano, na veltiosei h EA Sports to FIFA kai na to kanei kai pali opws kai prin merika xronia to kalitero football game ever h na dior8wsei ta adior8wta h Konami??? Giati alla ta mege8h kai ta lefta!!! K min jexnate kati vasiko pou gia mena metraei para poly... to men FIFA kataskevazete apo Agglous kai to PRO apo kitriniarides!

Tοσα χρονια δηλαδη δεν ειχε λεφτα η EA ;
Οταν λες πριν μερικα χρονια εννοεις πριν δεκα και βαλε χρονια ;
Και κατι ασχετο γιατι οι κιτρινιαριδες βλεπουν και φτιαχνουν τα μοντελα των παικτων φυσιολογικα ενω οι χλωμοι βρωμιαριδες αγγλοι χοντροκομμενα και τριγωνοειδες λες και εχουν φαει 28 κιλα ενεσεις κρεατινης στα μπουτια ;

PDS
01-11-2007, 14:43

Oι μεχρι στιγμης ενδειξεις δειχνουν οτι και παλι to pes θα ειναι ο νικητης σε αυτη την γενια.
Και εξηγω...

-Οταν ειχε βγει το πρωτο pes για Ps2 ειχε σχετικα απογοητευσει σε σχεση με το πολυ πιο ομορφο και βελτιωμενο τοτε next-gen fifa.Kαι παλι ομως ηταν καλυτερο σε gameplay.
Το ιδιο συμβαινει και τωρα.

-Το 2ο PES στο PS2 εκανε την διαφορα.Η Ιαπωνικη εκδοση(WE) ειχε προβλημα με το frame rate και η ευρωπαικη που ακουλουθησε ηταν μια χαρα.Μενει να δουμε αν θα γινει το ιδιο και τωρα,αφου αυτην την φορα η Ιαπωνικη θα βγει αργοτερα.

Ολα αυτα,με την προυποθεση οτι η Konami δεν θα αραξει αλλα θα προσπαθησει οπως και τοτε.Εμενα μεχρι στιγμης δεν μου φαινεται να εχει ''αραξει'' οπως λενε πολλοι,αλλα αντιθετα βλεπω οτι η ιστορια επαναλαμβανεται.
Μενει να δουμε και τα επομενα Pes για να εχουμε μια πιο ολοληρωμενη αποψη.

ps4
01-11-2007, 14:48
-Οταν ειχε βγει το πρωτο pes για Ps3 ειχε σχετικα απογοητευσει σε σχεση με το πολυ πιο ομορφο και βελτιωμενο τοτε next-gen fifa.Kαι παλι ομως ηταν καλυτερο σε gameplay.
Το ιδιο συμβαινει και τωρα.

Προς στιγμη νομιζα οτι μεταφερθηκα στο ετος 2025 με το ps5 στα δωματια μας και κοιτουσαμε πισω το ps3. :rofl:

Nαι παντως εχεις δικιο. Το ιδιο πιστευω και εγω.

PDS
01-11-2007, 14:51
Προς στιγμη νομιζα οτι μεταφερθηκα στο ετος 2025 με το ps5 στα δωματια μας και κοιτουσαμε πισω το ps3. :rofl:.

Ουπς λαθος,το διορθωσα:p

Lamogio
01-11-2007, 15:28
Esena re file se niazei ama einai oi paixtes trigonikoi kai an mporeis na vlepeis ti fatsa tou Ronaldo opws einai kai stin paragmatikotita? Giati to Pro oso kalo gameplay kai na eixe ola afta ta xronia, pou ontws itan kalitero, ta stoixeia tis ampalosinis twn iaponezwn evgazan mati!!! px. to asxeto toixos tou enos paikth sth sentra,klp... To thema einai oti h Konami tin exei dei polu kai miazei na kanei ta idia lathoi pou ekane kai h EA otan to FIFA itan no1. Afth h istoria epanalamvanetai.... Giati kata ti gnwmi mou ta teleftaia 3 Pro (5,6 kai 2008) pane apo to kako sto xeirotero me apokorifoma to fetino. Den ginetai na plirwneis 600 euro gia consola next-gen kai na vlepeis grafika gia PS2, opws episeis na dineis 70 euro gia na paixeis ena paixnidi kai na mhn mporeis epidi oli tin ora kolaei!!! ELEOS!!!

WolfRathmA
01-11-2007, 15:33
Esena re file se niazei ama einai oi paixtes trigonikoi kai an mporeis na vlepeis ti fatsa tou Ronaldo opws einai kai stin paragmatikotita? Giati to Pro oso kalo gameplay kai na eixe ola afta ta xronia, pou ontws itan kalitero, ta stoixeia tis ampalosinis twn iaponezwn evgazan mati!!! px. to asxeto toixos tou enos paikth sth sentra,klp... To thema einai oti h Konami tin exei dei polu kai miazei na kanei ta idia lathoi pou ekane kai h EA otan to FIFA itan no1. Afth h istoria epanalamvanetai.... Giati kata ti gnwmi mou ta teleftaia 3 Pro (5,6 kai 2008) pane apo to kako sto xeirotero me apokorifoma to fetino. Den ginetai na plirwneis 600 euro gia consola next-gen kai na vlepeis grafika gia PS2, opws episeis na dineis 70 euro gia na paixeis ena paixnidi kai na mhn mporeis epidi oli tin ora kolaei!!! ELEOS!!!

Θα συμφωνησω μαζι σου φιλε μου. Εγω παντος με την πρωτη ευκαιρια θα παρω και το Fifa 08 για το PS3 γιατι ειναι καταπληκτικο...

blizard
01-11-2007, 15:36
Σε εμένα πρέπει να υπάρχουν 2-3 μικρόdrops μέσο όρο σε όλο τον αγώνα, και ποτέ δεν έχει τύχει να μου χαλάσει μια φάση... δεν είναι ενοχλητικό.
(παίζουν βέβαια ρόλο τα γήπεδα, το istall κλπ)

Επίσης το ISS ήταν πάντα γνωστό για το αξεπέραστο gameplay , για πρωτοπορία στα γραφικά δεν ήταν ποτέ γνωστοί και λίγοι περίμεναν κάτι τέτοιο από αυτούς.

gepe13
01-11-2007, 15:49

Δεν διαφωνω <<ρε φιλε>> αλλα ακομα και ετσι η καλυτερη σου επιλογη για ποδοσφαιρακι παραμενει το pro οποτε .....

PDS
01-11-2007, 15:58
Esena re file se niazei ama einai oi paixtes trigonikoi kai an mporeis na vlepeis ti fatsa tou Ronaldo opws einai kai stin paragmatikotita?

Eιδικα στα προσωπα ειναι καλυτερο το PES

To thema einai oti h Konami tin exei dei polu kai miazei na kanei ta idia lathoi pou ekane kai h EA otan to FIFA itan no1. Afth h istoria epanalamvanetai.... Giati kata ti gnwmi mou ta teleftaia 3 Pro (5,6 kai 2008) pane apo to kako sto xeirotero me apokorifoma to fetino.

Γιατι ας πουμε,τα τελευταια pes του psone πηγαιναν περιφημα?Ή το PES1 για ps2 εβγαζε ματια?

Εχεις δικιο να εχεις απαιτησεις απο την Κοναμι,αλλα εγω οπως ειπα και πριν,θα δεν θα την κρινω τωρα αλλα στο αργοτερα και με ακομα καθαροτερο μυαλο στο τελος.
αν και τα επομενα pes δεν εχουν μεγαλυτερη βελτιωση τοτε θα πω ναι,βαριουνται εκει στην κοναμι.

Προς το παρος εχοντας παιξει το demo του fifa,εχω να πω οτι δεν ξεπερνα το pes του Ps2...
Περιμενω να παιξω το ολοκληρωμενο fifa 08 Οπως και το PES 2008(PS3) για να κρινω.

pesto17
01-11-2007, 17:01

Δυστυχώς το Fifa δεν το φτιάξαν Άγγλοι αλλά Καναδοί (οι οποίοι και αυτοί δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο ή αλλιώς soccer)

Lamogio
01-11-2007, 17:08
To FIFA το εχουν φτιαξει Αγγλοι παραγωγοί στο στουντιο της ΕΑ στον Καναδά... υπάρχει διαφορα....

NonBorn
01-11-2007, 17:20
Για να μπω και εγώ στη συζήτηση... Αμφισβητεί κανείς ότι το pes2008 έχει το καλύτερο gameplay που είχε pes μέχρι τώρα? Και εννοώ το πως παίζεις μπάλα μέσα στο γήπεδο,κινήσεις,animations παιχτών κλπ... Το πρόβλημα του pes2008 είναι τα framedrops (εγώ πολύ σπάνια παρατηρώ...1,2 ανεπαίσθητα κόλληματα σε 5-7 παιχνίδια) και το ONLINE!
Ναι το online έχει μεγάλο πρόβλημα αλλά θα το φτιάξουν... Αν δε το φτιάξουν τότε όλοι μαζί να πάμε να τους κάψουμε! Εκτός απ' αυτό όμως...

Πότε είχε το pes γραφικά? Πάντα τα γραφικά του pes ήταν μια γενιά πίσω....
Πότε το pes είχε γήπεδα και κερκίδα? Πάντα ένα ανούσιο πράγμα στο γύρω γύρω ήταν...

Το μοναδικό πράγμα που πουλάει η Konami με τη σειρά είναι gameplay... Αν δε μας καλύπτει παίρνουμε κάτι άλλο... Με ποια λογική απαιτείται από την Konami γραφικά τη στιγμή που δεν είχε ποτέ διεκδικήσει να καταφέρει κάτι στον τομέα αυτό? Δηλαδή τα γραφικά του pes στο ps2 και xbox ήταν νομίζετε αντάξια των κονσολών τότε? Πάλι τα αδικούσαν... Ειδικά το πρώτο pes στο ps2!

Καλή είναι η κριτική και τα παράπονα και οι απαιτήσεις... Αρκεί να έχουν μια λογική πάνω στην οποία στηρίζονται!

Αυτή είναι η άποψη μου...

gepe13
01-11-2007, 17:55
Kαι τι παει να πει το φτιαξαν αγγλοι απο ποτε εμαθαν να παιζουν σωστη μπαλα αυτοι ? (ας ειναι καλα οι ισπανοι) :)
οσο για τους κιτρινιαριδες δεν το φτιαχνουν μονοι τους το παιχνιδι δυστυχως εχει και αγγλους μεσα η ομαδα προγραμματισμου :)

Lamogio
01-11-2007, 17:57
Μπράβο! Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου! Το ότι το Pro έχει καλυτερο gameplay ειναι δεδομενο εδω και χρονια και για ενα football game αυτο ειναι που παιζει ρολο περισσοτερο, αν και αυτό είναι σχετικό γιατί εξαρτάται απο τα γουστα του καθενος, ενω τα γραφικά, ηχος, κλπ ειναι στανταρ και ορατα στον καθενα. Αυτο ομως που ηθελα να τονίσω είναι ότι το FIFA κανει μια προσπαθεια να φτασει το gameplay στο επιπεδο του Pro και αν γινει αυτο τοτε το FIFA θα είναι συνολικά καλύτερο από το Pro.

Maximvs
01-11-2007, 18:02
μολις με πηρε ενας φιλος που το εχει σε pc και λεει οτι πηγε να μπει στο on-line και του εβγαλε μυνημα οτι υπαρχει νεο patch που πρεπει να το κατεβασει!!!....λετε να εχουνε καλα νεα??...για καν'τε κανενα ελεγχο!!

gepe13
01-11-2007, 18:03
δεν διαφωνουμε φιλε μου απλα κανουμε και λιγο πλακα ....παιχνιδια παιζουμε

grscream
01-11-2007, 19:19
η πλάκα είναι οτι έχω την εντύπωση πως και όσοι το κράζουν το παιχνίδι το παίζουνε κανονικότατα ίσως και πιο φανατικά απο τους υπολοίπους χα,χα

NonBorn
01-11-2007, 19:31
Pro Evolution Soccer on PS3 locks online play to registered user

Originally Posted by Gamespot UK PS3 Online Details:
It's also worth noting the online registration process, which locks your copy of the game to your Konami account for online play. This means that if you ever want to sell your copy of the game, the next person will be unable to play online unless he or she has your registration details.Πηγή: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=204562

WolfRathmA
01-11-2007, 21:04
IGN UK: PES 08 PS3 and 360 both gets a 9.2

Πηγη: http://www.n4g.com/News-79415.aspx

Δεν θα ασχοληθω φυσικα για την βαθμολογιο. Αφου ΟΛΟΙ ξερουμε οτι μεσα στο Pro 2008 πεφτει τρομερη διαφημισει για το IGN... οποτε ανωφελο...

Ερχεται το Gamespot να το επιβαιβεωση...

GameSpot gives 6/10 to Pro Evolution Soccer 2008 PS3

Πηγη: http://www.n4g.com/ps3/News-79402.aspx

Τωρα μαλιστα :bgrin2:

PDS
01-11-2007, 21:51
Πλεον αρχιζω να μην εμπιστευομαι κανεναν πραγματικα...

Ωραια,το IGN λογο διαφημισης εβαλε 9.2.
Να πιστεψω τωρα το gamespot του 7.5 σε Rachet & Clank?

mootsChios
01-11-2007, 21:59
Εμενα το PES2008 μου αρεσει πολυ και απο γραφικα και απο gameplay (ΦΙΦΑ επαιξα λιγο το demo και ειχε μεν ωραια γραφικα αλλα απο gameplay και ταχυτητα αστα να πανε) αλλα διαπιστωσα με μεγαλη μου λυπη οτι ειμαι ο no1 noobας. Παιρνω τον πουλο απο ολους οποτε οποιος θελει ποντους, μπορει να με παιξει. Βεβαια μεγαλο ρολο παιζει και το lag αλλα τα νευρα μου εχουν γινει τσαταλια. Αντε να βγει το CoD4 να ασχοληθω και με κατι αλλο

obione
02-11-2007, 00:12
paidia dustixos gia kapoious fanatic..LOL to pro evo sto x360 deixnei kalutera..katarxas einai 1080i kai nomizw kai 1080p...i konami mas poulhse gia allh mia fora me to pro evo...tespa...

blizard
02-11-2007, 00:35
Δεν είναι 1080, απλά το xbox κάνει upscale σε όλα τα games.
(Και αυτή την σαχλαμάρα το gamespot την είπε ... δίνει ρέστα τελευταία)

jorgedept
02-11-2007, 00:39
hahah kanonika!

pantos egw pairno piso oti eipa gia to PES

apla exei to kalitero gameplay EVER!!

magkes oti evriza sta alla pes gia to gameplay apla edo me ligi prospatheia k poli mageia ginonte, ola einai opos prepei na einai!!!

mono ta framedrops k to lag xalane to olo thema!

NonBorn
02-11-2007, 00:43
Δεν είναι 1080, απλά το xbox κάνει upscale σε όλα τα games.
(Και αυτή την σαχλαμάρα το gamespot την είπε ... δίνει ρέστα τελευταία)

Τα 1080p δεν υπάρχουν σε κανένα παιχνίδι του 360!Και αφού δεν υπάρχουν και το παιχνίδι γίνεται render σε μικρότερη ανάλυση (720p στην καλύτερη) το 360 ΔΕ μπορεί να παράγει παραπάνω πληροφορία... Η πληροφορία είναι συγκεκριμένη και το upscale κάνει σχεδόν ότι κάνει στα dvd...

Το θέμα είναι να γράφει 1080p η τηλεόραση για να χαιρόμαστε? Πιστεύω και θέλω να ελπίζω πως όχι...

Όσο για το gamespot... Δε μιλάω... Το μόνο καλό πλέον του gamespot είναι ότι δε βάζει στις photos του sign κάτω κάτω και μένουν οι photos από τα παιχνίδια για να μπορείς να τις εκτυπώσεις... Το χει παρακάνει απλά!

Maximvs
02-11-2007, 01:23
δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι 1080p σε ΧΒΟΧ που ειναι σε DVD και να μην ειναι σε PS3 που ειναι σε bluray.

grscream
02-11-2007, 01:50
ξεφτίλα για το gamespot! έχει παραγίνει το κακό..καλά για χαζούς μας περνάνε?

άντε καλά τα αμερικανάκια τρώνε αμάσητο οτι τους δώσεις αλλά εδώ είναι ευρώπη ρεεεε!

εντάξει το ign καλά έκανε και το έδωσε καλή βαθμολογία αφού το στηρίζει κιόλας αλλά αυτοί στο gamespot ξεπέρασαν κάθε όριο ηλιθιότητας..εντάξει ρε..δεν καταλάβαμε οτι το κάνατε επίτηδες..συνεχίστε έτσι..gamespot animals!

ρε πλάκα έχουνε αυτοί εκεί :rofl:

ρε σεις μήπως αυτός ο Guy Cocker είναι και γκέι ταυτόχρονα και δεν του αρέσουν τα αντρικά παιχνίδια όπως το ποδόσφαιρο? :rofl:

NonBorn
02-11-2007, 02:25
Και η κατάντια έρχεται να επιβεβαιωθεί!!!

Πέρσι τέτοια εποχή από το ίδιο gamespot...
However, as a next-generation title, Pro Evolution on the Xbox 360 doesn't work quite as hard as it could. The lack of licensed team data has always been an issue for the series, but this version has even less functionality than last year's PlayStation 2 game.Even worse, Konami has now decided to omit the editing features that were available in previous Pro Evolution Soccer games. These options have been comprehensive in the past in order to make up for the lack of official licences in the game.What's more, there's no option to save goal replays either, so the days of saving your most glorious strikes to show off to your mates are gone.Also, the unlockable items that PES points previously allowed you to buy are gone, although national teams of classic players can be obtained by winning some of the cup competitions available.Με αυτά και μ' αυτά, το πετσοκομένο pes6 στο 360 πήρε πέρσι βαθμό 8.1!

Το φετινό gamespot...
Some of the smaller gameplay tweaks make the game more enjoyable to play overall, but an equal number are frustrating and feel unnecessary.Computer-controlled opponents are slightly more intelligent when it comes to changing styles of play, though defenders still feel a little bit superhuman in their ability to resist attack. Overall, the game feels more flowing than last year, but rather than feeling revolutionary, the improvement just feels like a return to the series' earlier glory.The issue of slowdown isn't restricted just to the multiplayer portion of the game, either. Played in standard 720p (the game doesn't support 1080p), the single-player game is noticeably jerky whenever the action centres around either goal. It doesn't affect the game as much when running in standard definition, but it's bound to annoy fans of the game who remember a similar problem when previous versions were run in 60Hz on the PlayStation 2.Although it's bad enough that it doesn't differ from its predecessor in any noteworthy way, the technical problems and laggy online mode combine to make cause serious gameplay issues. Hopefully some of the flaws will be fixed with future patches, but as it stands right now, PES 2008 is essentially an incomplete game.Και με αυτά κι μ' αυτά το φετινό PES στο ps3 παίρνει 6!

Συγκρίνετε μου εσείς τα μειονεκτήματα τις κάθε version και πείτε μου... Και ενώ η Konami έχει δηλώσει ότι τα προβλήματα είναι γνωστά σε εκείνους και δουλεύουν πάνω σε αυτά! Καλά τα "ανέκδοτα" που λέει για το gameplay ότι δεν έχει βελτιωθεί κλπ κλπ είναι πραγματικά πολύ άκυρα!

EDIT:

Απίστευτο!!! Το ίδιο περίπου στυλ post με αυτό που έκανα εγώ πριν λίγο είδα μόλις σε ξένο forum με τίτλο "A Hard Look At Gamespot (Bias in Review Scores Comparison)". Ορίστε το link για να γελάσετε με την ψυχή σας... http://ps3forums.com/showthread.php?p=2124349

Εντομεταξύ τελείωνει με τον ίδιο τρόπο... Απίστευτο!
"PES 2008 is essentially an incomplete game". Gamspot PES2008 PS3 review negatively even though it knows that Konami will issue a fix soon.Συγκρίνετε μου εσείς τα μειονεκτήματα τις κάθε version και πείτε μου... Και ενώ η Konami έχει δηλώσει ότι τα προβλήματα είναι γνωστά σε εκείνους και δουλεύουν πάνω σε αυτά!

Lamogio
02-11-2007, 17:41
Kαι η ελληνική άποψη για το Pro 2008....

http://www.gameover.gr/default.php?pid=6&cat=PS2&cat_id=2&art_id=3989

PDS
02-11-2007, 17:54
Kαι η ελληνική άποψη για το Pro 2008....

http://www.gameover.gr/default.php?pid=6&cat=PS2&cat_id=2&art_id=3989

απο το gameover.
τα τεχνικά λάθη είναι αυτά στα οποία οφείλονται οι απώλειες στη βαθμολογία για τα PS3 και Xbox 360 formats.

Iσως καλα κανουν και το βαθμολογουν αυστηρα.Δεν γινεται να παρουσιαζουν ημιτελες προιον...
Ας ελπισουμε οτι με το patch θα ειναι ολα μια χαρα.

teddy
02-11-2007, 18:02
να πω και εγω την γνωμη μου,κατεβασα χτες το demo απο το ps store,εχει πολυ framerate στα replay αλλα και σε μερικες φασεις μεσα στον αγωνα...αλλα ειλικρινα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ανασταλτικος παραγοντας...εμενα προσωπικα δεν με εκνευρισε τοσο πολυ αυτο που γινοταν

βεβαια μιλαω παντα για το demo,δεν ξερω αν ειναι το ιδιο προβλημα και στο κανονικο παιχνιδι

Proevofan
02-11-2007, 18:39
ayta ftiaxnonte me ena patch...ena update kati...ante na doume an tha vgei kati...ego allios de to perno...sto 360 eksakoloutho na mh boro na paikso me ayto to control!

PDS
02-11-2007, 18:42
ante na doume an tha vgei kati...ego allios de to perno...

Aυτο περιμενω και εγω,μπας και παιζεται κανονικα σε wide camera..

sav
02-11-2007, 19:34
re cs egw den vlepw kai toso tragika la8h sto frame rate ! mono egw eimai ?