View Full Version : Pro Evolution Soccer 2008
re cs egw den vlepw kai toso tragika la8h sto frame rate ! mono egw eimai ?
Και εγώ δε βλέπω...Framerate προβλήματα έχει μόνο στα cutscenes στην είσοδο των ομάδων στο γήπεδο, και στα πρώτα replay... Και αναπαίσθητα framedrops πολύ σπάνια στα παιχνίδια... Ας φτιάξουν το online ( που κάπως αρχίζει και συνέρχεται όχι βέβαια ότι δεν θέλει πολύ δουλεία ακόμα αλλά καλυτερεύει μου φαίνεται) και θα 'μαστε μια χαρά πιστεύω...
thnxxx nonborn kai egw akrivws ta idia
kapoioi to xantakosane ephthdes to paixnidi mou fenetai
paw na tsekarw pali to online
Zap_phazeR
02-11-2007, 21:38
i ekdosi gia pc mou fenete pio artiA mages..an de vgi kana pach gia ps3 de tha perpatisi to game me tpt
Διάβασα στο ps3forums.com από κάποια παιδιά εκεί ότι το pes2008 κολλάει πολύ περισσότερο όταν παίζει σε sdtv τηλεόραση... Κουλό μου φαίνεται αλλά μάλλον πρέπει να ισχύει γιατί και ο pds13 μου είπε ακριβώς το ίδιο πράγμα χωρίς να του πω τίποτα... Εσείς που είχατε προβλήματα που παίζατε? Άντε μήπως βγάλουμε καμιά άκρη...
Πάντως εγώ βλέπω framedrops επαναλαμβάνω μόνο σε replays( τα πρώτα και όχι όταν σώζεις εσύ - εκεί παίζει κανονικά) και στα entrance scenes....
Τι εννοεις sdtv???Εγω παντως σε δυο crt που το εχω παιξει σερνεται απο τα framedrops ενω σε hdtv ειναι πολυ καλυτερο αλλα με περιθωρια βελτιωσης ειδικα στις φασεις που κάνεις(η σου κανουν)επιθεση μαζευονται ολοι οι παιχτες μεσ'την μικρη περιοχη παει το κολλημα συννεφο :rant: Ειναι πολυ σπαστικο αυτο.
Eγω,οπως ειπα και στον Nonborn,βλεπω σταθερα χαμηλο frame rate,οχι οταν η μπαλα ειναι συγκεκριμενα στην περιοχη ή καπου αλλου,αλλα βλεπω γενικο προβλημα.
Παιζω βεβαια σε crt και ισως φταιει το γεγονος οτι δεν εχει η tv μου progressive scan.
Στα replays η κατασταση ειναι πολυ χειροτερη.Σε μερικα αντε να φτανει τα 10fps...σε αλλα καπως καλυτερα.
Τωρα στο παιχνιδι...
Τα γραφικα μου φανηκαν αρκετα καλα(κλασικο PES).
Το gameplay πολυ καλο(κλασικα).
Η πρωτη εκδοση του pes για ps3 ειναι με λιγα λογια αυτο που περιμενα.Δεν εντυπωσιαζει αλλα εχει μικρες αλλαγες που το κανουν να διαφερει απο την εκδοση για ps2,πανω στις οποιες θα χτισουν στα μελλοντικα PES αυτης της γενιας.
Ελπιζω να μην μας απογοητευσουν:)
To μεγαλο αρνητικο αυτου του παιχνδιου ειναι το frame rate offline...
Αν το διορθωσουν με patch τοτε θα το αγορασω,γιατι αλλιως δεν μπορω να παιζω στην wide με τοσα κολληματα...
tasioskis
03-11-2007, 00:21
παιδια μολις ηραθα απο ελλαδα,εχω και το παιχνιδι,σε 2 λεπτα θα το παιξω.
Παιζω βεβαια σε crt και ισως φταιει το γεγονος οτι δεν εχει η tv μου progressive scan.
Φιλε pds παιξε σε hdtv και θα δεις μεγαλη διαφορα..
Φιλε pds παιξε σε hdtv και θα δεις μεγαλη διαφορα..
Πρεπει να μαζεψω χρηματα:(
Tasioskis αντε και να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι όσα έχουν λεχθεί για το παιχνίδι!Πες μας και τις εντυπώσεις σου.Εγω πάντως το ευχαριστιέμαι,σπάνια βλέπω frame drops,μιά χαρά μου παίζει!!
tasioskis
03-11-2007, 01:30
το παιχνιδι παιδες ειναι πολυ τελειο,βεβαια υπαρχουν καποια πραγματα που δελουν μια μικρη διορθωση αλλα παλευεται κι οπως ειναι,εμενα παντως μου αρεσει παρα πολυ.
pedia borite na me voithisete se kati?den eho pexi akoma 2 enantion 2.opios ehi pexi bori na mou pi an to pehnidi kilai telia i an ehi kapia provlimata opos kollimata i oti allo.efharisto
pinturicchio
03-11-2007, 13:48
pedia borite na me voithisete se kati?den eho pexi akoma 2 enantion 2.opios ehi pexi bori na mou pi an to pehnidi kilai telia i an ehi kapia provlimata opos kollimata i oti allo.efharisto
Στο 2vs2 εχει παρα πολλα κολληματα! Χτες ειχα την ευκαιρια να παιξω κανα 2ωρο 3vs3 οπου αν και διασκεδαστικο, απο αποψη framerate ειναι τραγικο! Δυστυχως μονο vs com και 1vs1 κυλαει χαλαρα και μονο σε normal long camera.
Μην δοκιμασεις σε wide θα απογοητευτεις
orea tha valo tin normal camera.diladi den pezete kan 2x2 i apla se halai?ine tragiko diladi?kanenas allos na akousoume kai alli apopsi?efharisto pinturicchio
pinturicchio
03-11-2007, 14:03
Μπορει σε 2vs2 να παιζεις αρκετη ωρα στρωτα και ομορφα.Ομως θα ερθει η φαση που θα εκτελεσεις πχ κορνερ , θα μαζευτουν πολλοι παιχτες και η κατασταση γινεται τραγικη σε σημειο που για 2-3 secs δεν μπορεις να κινησεις καν τους παιχτες.
Προσωπικα για μενα κανει το παιχνιδι unplayable! Εσενα μπορει να μην σε ενοχλησει.Απλα περιμενα κατι καλυτερο απο μηχανημα 660euro και software 70 euro!!!
katalava.elpizo na min me enohli giati tha erthoun 3 kollitoi kai elpizo na min tous xeneroso.min me ekthesi to ps3 kai i konami
αν δεν κάνει η κονάμι ένα γενικό update να αλλάξει το 70 % του παιχνιδιού που είναι παντού προβλήματα.....τότε να πάνε να γαργαλιθούν!!!:Χ
greekteo
03-11-2007, 14:46
Επαιξα και το demo του pro2008 και δεν μπορω να πω οτι με ξετρελανε ετσι ωστε να δωσω 60+ ευρω. Τα γραφικα στο γηπεδο μου αρεσαν πολυ αλλα δεν ξερω σαν χειρισμος μου φαινεται πιο αληθινος στο Fifa08
ο χειρισμός σίγουρα θα σου φένεται:Ρ αν δεν θα μπορείς να κάνεις πάσα στον διπλανό σου....όταν ο τερματοφύλακας βγένει συνέχεια απο μόνος του....όταν θα πας εσύ να αλλάξεις παιχνίδη δεν το καταφέρνεις κ έρχεται η αντίπαλη ομάδα που μπορεί να είναι η οποιαδήποτε αισχρή ομάδα κ θα σου κάνει μπαλιές συρτες απο την μια μερια στην άλλη την στιγμή που εσύ δεν μπορείς να αλλάξεις πάσα με τον διπλανό σου!!!όταν κάνεις 20 ευκερίες δεν βάζεις γκολ....κ έρχεται η αντίπαλη ομάδα....σου κάνει 2 σουτ κ μπένουν κ τα δύο κάτω απο τα χέρια του τερματοτύφλακα που έχεις...κ άλλα πολλά τέτοια που μπένουν για να καταστρέψουν ότι καλό είχε κάνει η κονάμι στο pro ...τώρα μόνο για βρισίδια είναι η κονάμι!!!!
greekteo
03-11-2007, 14:55
αρα ευτυχως που δεν το πηρα...
ο χειρισμός σίγουρα θα σου φένεται:Ρ αν δεν θα μπορείς να κάνεις πάσα στον διπλανό σου....όταν ο τερματοφύλακας βγένει συνέχεια απο μόνος του....όταν θα πας εσύ να αλλάξεις παιχνίδη δεν το καταφέρνεις κ έρχεται η αντίπαλη ομάδα που μπορεί να είναι η οποιαδήποτε αισχρή ομάδα κ θα σου κάνει μπαλιές συρτες απο την μια μερια στην άλλη την στιγμή που εσύ δεν μπορείς να αλλάξεις πάσα με τον διπλανό σου!!!όταν κάνεις 20 ευκερίες δεν βάζεις γκολ....κ έρχεται η αντίπαλη ομάδα....σου κάνει 2 σουτ κ μπένουν κ τα δύο κάτω απο τα χέρια του τερματοτύφλακα που έχεις...κ άλλα πολλά τέτοια που μπένουν για να καταστρέψουν ότι καλό είχε κάνει η κονάμι στο pro ...τώρα μόνο για βρισίδια είναι η κονάμι!!!!
Αυτό θα πει να είσαι ΑΜΠΑΛΟΣ ............... !!!!!! :banghead::banghead::banghead: :fryingpan::fryingpan::fryingpan:
Οι πάσσες είναι καλύτερες από ποτέ... Οι τερματοφύλακες επιτέλους τρώνε goal και δε πιάνουν τα τρελά τετ α τετ... Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω... Λάθος παιχνίδι έπαιξες???
Ρε θα μας τρελάνετε? Και εσύ και ο teo με τον χειρισμό?!?! Όποιος έχει αμφιβολίες για τον χειρισμό και τις πάσες τον προσκαλώ σπίτι μου να τον παίξω ένα διπλό να μάθει να παίζει γιατί πολύ εύκολα αρχίζουμε και βρίζουμε μου φαίνεται.... Ναι έχει προβλήματα αλλά εσείς το καταντήσατε unplayable το παιχνίδι... Όποιος θέλει ας έρθει σπίτι μου να δει και τα ανύπαρκτα framedrops στο gameplay και όλα όσα λέω τόσο καιρό και φωνάζω...
Το παράκαναν μερικοί μου φαίνεται....
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η μπάλα βρε , στο τέλος σου κάνει ότι γουστάρει αυτή...
ΥΓ
Αν κάποιος είναι νέος και δεν έχει δοκιμάσει ISS να μην ακούει κανέναν και τίποτα, δεν νομίζω να υπάρχει άλλο game ανεξάρτητος είδους που να αξίζει τόσο.
greekteo
03-11-2007, 15:04
Κοιτα εγω δεν ξερω αν ειναι τοσο δραματικη η κατασταση οπως ειπε ο Markus αλλα στο demo μου φανηκε καλυτερο το FIFA :p
Κοιτα εγω δεν ξερω αν ειναι τοσο δραματικη η κατασταση οπως ειπε ο Markus αλλα στο demo μου φανηκε καλυτερο το FIFA :p
Teo τέλος θα πάρεις την Ντινα και θα ρθείτε σπίτι μου... Δεν παίζει αυτό που λες δε παίζει με τίποτα όμως... Θα ρθεις εδώ να νιώσεις λίγο γιατί με αυτά που ακούω θα πέσουν τα μαλλάκια μου... :p
greekteo
03-11-2007, 15:09
Teo τέλος θα πάρεις την Ντινα και θα ρθείτε σπίτι μου... Δεν παίζει αυτό που λες δε παίζει με τίποτα όμως... Θα ρθεις εδώ να νιώσεις λίγο γιατί με αυτά που ακούω θα πέσουν τα μαλλάκια μου... :p
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
OK
εντάξει nonborn εγώ που πάιζω iss από το 97 είμαι άμπαλος...εσυ είσαι σχετικός....η μαλλών εγώ είμαι μαλάκας που βλέπω όλλα τα προβλήματα!!!10 χρόνια δεν είχα αγγίξει φιφα και μου φένεται καλύτερο:Χ ναι ο δικος σου τερματοφύλακας δεν ποιάνει τα πάντα....της αντίπαλης ομάδας ποιάνει τα πάντα!!! α και κάτι ακόμα......αύτη η πάσα που αλου στοχεύεις κ επιδεί το παιχνίδη γουστάρει την στέλνει σε άλλον που θεωρεί αυτό σωστό πάλη μόνο εγώ το βλέπω....είπαμαι...να μην περνάει η κάθε μπαλία αλα όχι απο της 70 να περνάνε οι 10 ....αύτο δεν είναι ρεαλισμός ξεφτίλα καταντάει...άντε να δω πως θα γίνει το πρωτάθλημα με το υπέροχο online που έχει το παιχνίδι:Χ
εντάξει nonborn εγώ που πάιζω iss από το 97 είμαι άμπαλος...εσυ είσαι σχετικός....η μαλλών εγώ είμαι μαλάκας που βλέπω όλλα τα προβλήματα!!!10 χρόνια δεν είχα αγγίξει φιφα και μου φένεται καλύτερο:Χ ναι ο δικος σου τερματοφύλακας δεν ποιάνει τα πάντα....της αντίπαλης ομάδας ποιάνει τα πάντα!!! α και κάτι ακόμα......αύτη η πάσα που αλου στοχεύεις κ επιδεί το παιχνίδη γουστάρει την στέλνει σε άλλον που θεωρεί αυτό σωστό πάλη μόνο εγώ το βλέπω....είπαμαι...να μην περνάει η κάθε μπαλία αλα όχι απο της 70 να περνάνε οι 10 ....αύτο δεν είναι ρεαλισμός ξεφτίλα καταντάει...άντε να δω πως θα γίνει το πρωτάθλημα με το υπέροχο online που έχει το παιχνίδι:Χ
Ναι ενώ εγώ δε παίζω... Εγώ πρώτη φορά είδα το pes να μην κάνει τα δικά του (μπαλίες κλπ κλπ) και να κάνει ακριβώς ότι του λέω εγώ... Και ότι στο top player νικάω με 4-0 και 4-1 αποδεικνύει ότι εγώ μπορώ να βάλω goal άρα goal μπαίνουν στους τερματοφύλακες... Επίσης το top player δε μπορεί να μου κλεψει τη μπάλα...Άρα και αυτό που λες για το 70-10 πάλι δεν ισχύει... Σε όποιον δεν αρέσει ας παίξει FIFA αλλά δεν ανέχομαι να ακούω όλα αυτά τα άκυρα....
Το παιχνίδι έχει προβλήματα με το framerate και το online! ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ!!!
ego pados mlk ton dino dikio ton nonborn se afto pou ipe edaksi oi termatofilakes vgenoun alla to palevis omos
Oτι εχει προβληματα εχει,αλλα και παλι ειναι πολυ καλο και με κανει να θελω να ξαναπαιξω.
loool!!! όλλα τα αλλα τα φαντάζομαι .......!!!! sorry που είμαι μαλάκας κ φαντασιοπληκτός κ θεωρό ότι είναι το χειρότερο pro:X
bellinelli
03-11-2007, 17:11
sugkritika me ola ta alla pro einai sta idia epipeda me to 4
to 4 kai to 2008 einai ta xeirotera pro ever....
tasioskis
03-11-2007, 17:58
πιστευω οτι ειστε καπως υπερβολικοι,για μενα ειναι ισως το καλυτερο pro ever ειδηκα το gameplay τα σπαει,οι πασες τα σουτ οι σεντρες οι κινησεις των παικτων μα ειδηκα οι κινησεις των τερματοφυλακων ειναι οι καλλιτερες (αλεχ σου αρεσει ετσι οπως το εγραψα?:rofl:)επισης αμα βρειτε ποδοσφαιρακι που διαιτητες και εποπτες εχουν πραγματικες κινησεις πειτε το και σε μενα να παρατησω το pro.
Edit:
ρε παιδια λιγο πριν φυγω απο ελλαδα νομιζω υπηρχε ενα thread που ειχε καποια tips για το pro οπως το θεατρο,μπορειτε να μου πειτε που ακριβως ειναι αυτο?
ρε παιδια λιγο πριν φυγω απο ελλαδα νομιζω υπηρχε ενα thread που ειχε καποια tips για το pro οπως το θεατρο,μπορειτε να μου πειτε που ακριβως ειναι αυτο?
Αν δε κάνω λάθος είναι μέσα στο thread λίγο πιο πίσω... Ίσως να χρειάζεται και ένα ξεχωριστό topic στο φορουμ του PES. Θα προσπαθήσω να το φτιάξω άμεσα.
sig -> MSG, Nightmare -> H απόλυτη κομματάρα όλων των εποχών!! Πραγματικά αυτό το τραγούδι όποτε το ακούω ανατριχιάζω!! :1appl::1appl:
tasioskis
03-11-2007, 18:44
ok αρχιζω να ψαχνω,
offtopic οποιος και να το ακουσει ανατριχιαζει.
αγεννητε συγνωμη που δεν εκανα edit πριν.:blush:
πιστευω οτι ειστε καπως υπερβολικοι,για μενα ειναι ισως το καλυτερο pro ever ειδηκα το gameplay τα σπαει,οι πασες τα σουτ οι σεντρες οι κινησεις των παικτων μα ειδηκα οι κινησεις των τερματοφυλακων ειναι οι καλλιτερες (αλεχ σου αρεσει ετσι οπως το εγραψα?:rofl:)επισης αμα βρειτε ποδοσφαιρακι που διαιτητες και εποπτες εχουν πραγματικες κινησεις πειτε το και σε μενα να παρατησω το pro.
Edit:
Ωραίος Tasioslis μου αρέσεις!!Έτσι μπράβο!Και εγώ για το Pro πάντως την ίδια γνώμη έχω
PSU Review: Pro Evolution Soccer 2008... "Incredibly Addictive"
Despite flaws in its online and edit modes, Pro Evolution Soccer 2008 is incredibly addictive and still wins the title of football champion over FIFA, but only on penalties.
Pros:
+ Addictive gameplay
+ More licenses than ever before
+ Realistc player appearances
Cons:
- Awful keepers
- Inefficient and laggy online mode
- Limited edit mode
Πηγή: http://www.psu.com/Pro-Evolution-Soccer-2008-Review-Review--a0001761-p0.php
tasioskis
03-11-2007, 19:23
για αλλη μια φορα πρωτο το pro
offtopic ευχαριστω alex..
το θεατρο ειναι ρ1 και μαζι λ1 και λ2.
αλλα συνηθως δινει κιτρινη για θεατρο.
WolfRathmA
03-11-2007, 20:13
Ολα οκ ρε παιδια το pro αλλα οι τερματοφυλακες ειναι λιγο.... χμμμμ... ξερετε...
Τραβας σουτ απο το πουθενα και μπαινει μεσα... :p
Ολα οκ ρε παιδια το pro αλλα οι τερματοφυλακες ειναι λιγο.... χμμμμ... ξερετε...
Τραβας σουτ απο το πουθενα και μπαινει μεσα... :p
καλά ρε άσχετε δεν ξέρεις απο ρεαλισμό???ε?Ε?Ε?Ε?Ε?Ε?Ε?Ε?Ε? Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Κ ΕΞΩ!!!!
απαπαπααπα δες πως παίζουν στην ευρώπη:Ρ μην κοιτας στην ελλάδα!!! στην ευρώπη όπως κ στο pro οι τερματοφύλακες γίνονται λίμπερο:ΡΡΡ
ρεαλιστικότατο!!!ουαχαχαχαχα
mia fora pantos einai poio realistiko apo to fifa...opou i mpala sou dinei tin entipwsh oti einai aerofouska...anyway....exei ta meiwn tou to pro alla den paizei sygrisei me fifa..kai auto dioti apla oso kai xalia na einai ,euxaristiese perisotero mayto para me to fifa...fantasou.!!!!..sigoura vevaia kapoious tha tous aresei to fifa ..ok..egw px pezw manager mode sto psp...asxeto!!!
pantnick
04-11-2007, 19:36
neo option file mages....
The first ‘decent’ PS3 option file has landed, courtesy of WEMerica and DJpelle. The file includes:
- Updated transfers
- Updated kits
- Replica kits for Arsenal, Chelsea, Liverpol and Manchester United
- All names including stadiums, cups and teams changed
- Updated team line ups and formations
- The missing Bundesliga teams added
http://files.filefront.com/PS3+PES2008+Optionfile+V1arar/;8960761;/fileinfo.html
den to dokimasa akoma...opote DONT put the blame on me...
re padia ti ginete me to diktyo? prospatho na mpo kai mou vgazei error!
λιγο βοηθεια παιδια!! κατεβασα το file που εχει βαλει λιγο πιο πανω ο φιλος, μπορειτε να μου εξηγησετε ομως πως το περναω στο παιχνιδι?? ειμαι νεος στο club και δεν ξερω καλα ακομα..που θα παει θα μαθω σιγα σιγα...ευχαριστω πολυ!!!
grscream
05-11-2007, 00:35
thanks pantnick (http://www.ps3forums.gr/VB3/member.php?u=163) ;)
pantnick
05-11-2007, 01:53
να σαι καλά φίλε grscream (http://www.ps3forums.gr/VB3/member.php?u=126). Για όσους δεν γνωρίζουν πως περνάμε το option file:
Στο PC:
Σε ένα usb stick δημιουργούμε ενα φάκελο με το όνομα PS3 . Μέσα στον φάκελο PS3 δημιουργούμε έναν ακόμη φάκελο SAVEDATA . Μέσα στον φάκελο SAVEDATA βάζουμε τα περιεχόμενα του αρχείου rar που κατεβάσαμε.Τώρα βάζουμε το usb stick στο PS3.
Στο PS3:
Πάμε στο Saved Game data και διαλέγοθμε USB STICK. εκεί βλέπουμε ότι κάναμε extract μέσα στον φάκελο SAVEDATA. σε κάθε αρχείο κάνουμε ΤΡΙΓΩΝΟ--->COPY. Αυτό ήταν!
Proevofan
05-11-2007, 06:35
vgalte kamoia foto apthn tv na doume tpt... :)
ουσιαστικα δεν εχει μεγαλες διαφορες με το αλλο patch απλα ειναι λιγο πιο αναβαθμισμενο. σκοπος ειναι να βρεθει κατι που να διορθωνει και τα λαθη του παιχνιδιου. εγω παντως ψαχνω συνεχεια αλλα το βλεπω χλωμο. αν βρω κατι θα το ανεβασω κατευθειαν για να το παρετε και εσεις. ....................................
φιλικα ................... PRO FOR EVER
Κατι ακουστηκε για patch για τα pc πρωτα και μετα gia τις κονσολες
pantnick
05-11-2007, 17:54
gia to pc exei vgei edo kai mia evdomada peripou...gia to ps3 akoma sto perimene...
Οντως εβγαλε η Konami ενα patch αλλα ειναι για PC (http://uk.games.konami-europe.com/news.do?idNews=286) υπομονη λοιπον και ισως στρωσουν τα πραγματα
Σημερα το νοικιασα.
Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο,οσο παιζω μου φαινεται και καλυτερο.Τα κολληματα τελικα δεν ενοχλουν ακομα και στην CRT.
Mια ερωτηση για καποιους που ειχαν προσεξει μια λεπτομερεια στα παλια pes.
Στην Wide καμερα(και οχι μονο)στα προηγουμενα pes σου εδινε την επιλογη να διαλεξεις την προοπτικη της καμερας με αριθμους απο το 1 εως το 9.Στο 1 η καμερα σχεδον ακουλουθουσε την δραση κατα μηκος του γηπεδου,ενω οσο πλησιαζες στο 9 η καμερα φαινοταν πιο καρφωμενη στο κεντρο του γηπεδου(στα δημοσιογραφικα ας πουμε)με αποτελεσμα να ειναι πιο τηλεοπτικη.Αυτο υπαρχει τωρα σαν επιλογη?γιατι δεν το βρισκω...
(Η αλλαγη απο το 1 εως το 9 γινοταν με τα R1-R2.)
εγω αν και δεν το προσεξα καλα μου φενεται οτι η επιλογη της καμερας ειναι στανταρ και δεν μπορεις να επιλεξεις οσο ζουμ θελεις. αλλα παιζεις μεταξυ close - normal - long.
oχι αλλο ηθελα να πω,καμια σχεση.
sas iha rotisi prin 4meres an tha eho provlima an pexo 2x2.sas grafo tora ta apotelesmata etsi gia enimerosi.pexame 2x2 horis na kliso tipota.diladi den eklisa oute ta efe oute ekfonitioute tipota.episis den ekana log off sto network.me liga logia oti trehi apo mono tou to afisa na trehi gia na do ti provlimata tha eho.dialexa gipedo konami kai gia 2 ores den mas kollise katholou.ma katholou.xafnika se ena pehnidi meta apo poli ora mas ekane merika kollinata pou itan spastika,alla afto itan.meta pali tipota.afta
winning eleven 2008 jap demo τώρα στο psn japan!
Παίδες κατεβάστε το να δούμε αν έχει διαφορά!!!!!!!
polakis diladi ti ine afto to demo den katalava.alli ekdosi?
Είναι η έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία. Συνήθως έχουν διαφόρες, στην ταχύτητα κυρίως. Απλά αυτό αξίζει να το κατεβάσουμε για να δούμε αν έχουν κάνει τίποτα για τα slowdowns του ευρωπαϊκού...
bilias13
06-11-2007, 17:36
καλησπερα παιδια!προσπαθω να παικσω on line to proκαι μου βγαζει errorξερει καποιοσ κατι?
καλησπερα παιδια!προσπαθω να παικσω on line to proκαι μου βγαζει errorξερει καποιοσ κατι?
τι error? τι εννοείς?
tasioskis
06-11-2007, 18:11
τι error? τι εννοείς?
τι τι εννοει? θελεις να πεις οτι εσυ παιζεις κανινικα.
Darth_Ioannis
06-11-2007, 18:39
Με το lag τι θα γινει??θα καταφερουμε ποτε να παιξουμε?
SeLanmere
06-11-2007, 18:41
Σημερα το νοικιασα.
Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο,οσο παιζω μου φαινεται και καλυτερο.Τα κολληματα τελικα δεν ενοχλουν ακομα και στην CRT.
Mια ερωτηση για καποιους που ειχαν προσεξει μια λεπτομερεια στα παλια pes.
Στην Wide καμερα(και οχι μονο)στα προηγουμενα pes σου εδινε την επιλογη να διαλεξεις την προοπτικη της καμερας με αριθμους απο το 1 εως το 9.Στο 1 η καμερα σχεδον ακουλουθουσε την δραση κατα μηκος του γηπεδου,ενω οσο πλησιαζες στο 9 η καμερα φαινοταν πιο καρφωμενη στο κεντρο του γηπεδου(στα δημοσιογραφικα ας πουμε)με αποτελεσμα να ειναι πιο τηλεοπτικη.Αυτο υπαρχει τωρα σαν επιλογη?γιατι δεν το βρισκω...
(Η αλλαγη απο το 1 εως το 9 γινοταν με τα R1-R2.)
Eγω κατι για ζουμ που ειδα στο screen settings το ζουμ της εικονας γενικοτερα, άμα σε βοηθάει αυτό...
WolfRathmA
06-11-2007, 18:41
Περιμενουμε την KONAMI μεχρι να μας βγαλει Patch.. (AN το βγαλει...)
tasioskis
06-11-2007, 18:49
οτι θα το βγαλει ειναι σιγουρο,αλλα ποτε ειναι το θεμα,τελικα η κυρια κοναμι δεν εχει υποθεση στην νεα εποχη,για φανταστητε να μας κανει τα ιδια και στον snake?????????????
Darth_Ioannis
06-11-2007, 18:52
Τοσο καιρο αναμονη για να φαμε lag?Κριμα...
Από ότι διάβασα παιδιά, το w11 το έχουν φτιάξει όσον αφορά τα frame drops... κατεβάζω τώρα και εγώ.
(αν είναι έτσι, ίσως παίρνουμε σειρά και εμείς)
Το κατεβασα και δεν ειδα μεγαλη διαφορα στο frame rate(παιζω σε crt μως).Κατα τα αλλα μου φανηκε καπως πιο αργο.
το error στο βγαζει μονο σημερα η γενικα; εμενα παντως για σημερα οταν παταω να κανει login για να παιξω στο ιντερνετ μου λει τα ιδια δηλαδη δεν συνδεεται ενω αλλες φορες δεν ειχα προβλημα.
Παιδιά έπαιξα το demo του we2008 το japan!
Μιλάμε για τεράστια διαφορά έτσι?
Αν και δεν έχει επιλογή κάμερας, έβαλα συγκεκριμένα στάδια ίδια με του pes2008 και στην ίδια κάμερα και εκεί που κάνεi slowdown και framerate drop και tearing στο pro, στο we2008 δεν κάνει καθόλου! Ακόμα και τα replay είναι σχεδόν τέλεια, τα βλέπεις κανονικά, και κάνει μόνο έτσι μισό δευτερόλεπτo και αν, ένα κολληματάκι που δεν επηρεάζει καθόλου τον ρυθμό και το μάτι!!!!!
Έπαιξα σε 55'' full hd σε 720p ανάλυση και ο ρυθμός μου φάνηκε πιο αργός από του pro2008, άρα καλύτερο για μένα!
Επίσης να πω ότι έχει προστεθεί νέα δυσκολία (star player) όπου το παιχνίδι γίνεται εκπληκτικό και οι τερματοφύλακες έχουν πλέον φτιάξει και ναι αποκρούουν την μπάλα επιτέλους, αλλά και κάνουν καλύτερες αποκρούσεις! Μου απέκρουσε 2 συνεχόμενα ριμπάουντ σε σουτ μου!
Νομίζω ότι και οι παίκτες στρίβουν πιο αργά (είχα Κακά για παράδειγμα και άλλαζε κατεύθυνση με πλάτη, πιο αργά από το pro2008), και η ταχύτητα σέντρας στην αλλαγή παιχνιδιού είναι πιο αργή!
Επιτέλους ένα παιχνίδι από την Κονάμι που φαίνεται τουλάχιστον αξιοσέβαστο και playable κανονικά! Ένα we αντάξιο του ονόματος τουλάχιστον, που θα με κρατήσει μέχρι το (υποτιθέμενο) επαναστατικό pro2009 κατά τον seabass.
Και όλα αυτά στο ps3 που έχει φάει μεγάλο χτύπημα με το pro2008! Άντε να ρολάρουμε λίγο. Και αναφέρομαι στην κάμερα του ντέμο, όχι την wide που παίζουμε οι περισσότεροι και που έχει τα μεγαλύτερα προβλήματα. Μόλις δω κριτικές του παιχνιδιού στις 22 Νοέμβρη που επιβεβαιώνουν την κριτική μου για το ντέμο, το έχω τσιμπήσει εύκολα και αρχίζω το λιώσιμο!
John Kabira και Shootooo!
Darth_Ioannis
07-11-2007, 16:18
Στο online βγαζει ενα μυνημα οτι οι server λειτουργουν κανονικα κλπ...κλπ...αλλα παλι lagαρει...
pantnick
07-11-2007, 16:34
e afou to leei to minima!!!!!!!....de drepontai ligo...mas doulevoun k apo pano? afto to patch akoma erxete...
Darth_Ioannis
07-11-2007, 17:12
ki afto pou deixnei to ping apo pano einai poli enoxlitiko!Ti tous peiraze i formula tou 6 kai tin allaxan?Exei argisei poli to thema,to paixnidi kikloforei 3 vdomades kai xoris online einai apla axristo...
SeLanmere
07-11-2007, 23:24
Καλά εσυ δεν έχεις φίλους?
Έλεος ,άκου εκεί άχρηστο.ΜΑστερ λιγκ εχεις δοκιμάσει να παίξεις top player με τους original players?
grscream
08-11-2007, 00:52
τελείωσε το ματς της Barcelona με την Rangers και λέω δεν το παίζεις στο pro?
πολύ παιχνιδάρα το άτιμο..
παίζοντας και σε τηλεόραση crt και σε hdtv διαπίστωσα οτι σε crt το παιχνίδι είναι σχεδόν ανυπόφορο.Άθλιο framerate καθ'όλη τη διαρκεια του αγώνα.Σε lcd μου φάνηκε καλό
παιδια δεν καταλαβαινω τι γινεται, ενω κανει test connection και μου δειχνει να κανω login αφου παταω μου λει για καποιο λαθος και δεν μπορω να παιξω στο internet.. αυτο εχει τωρα 2 μερες . σε εσας μπαινει;
Παιδια για να παιξω στο net πρεπει να κανω κατι με το κωδικο που εχει στο κουτι?? sorry αν εχει ειπωθει αλλα ειναι λιγο δυσκολο να ψαξω σε 133 σελιδες Αν ειναι να γινει sticky στην πρωτη σελιδα φιλικα
Παιδια για να παιξω στο net πρεπει να κανω κατι με το κωδικο που εχει στο κουτι?? sorry αν εχει ειπωθει αλλα ειναι λιγο δυσκολο να ψαξω σε 133 σελιδες Αν ειναι να γινει sticky στην πρωτη σελιδα φιλικα
στο βιβλιαράκη έχει έναν κωδικό....αυτόν πρέπει να βάλεις ;)
Φιλε μου βαζω τον κωδικο και απο κατω εχει ενα password το Password που το βρισκω?? φιλικα
Φιλε μου βαζω τον κωδικο και απο κατω εχει ενα password το Password που το βρισκω?? φιλικα
mate το password το βάζεις εσύ....ο κωδικός είναι σαν username κ το pass βάζεις ότι θες εσύ....
exw trello lag akoma ... an ftiaxoun mia omada pou na legetai TELEPORT isws ginei kati... ;p:tongue:
grscream
09-11-2007, 14:24
χα,χα η πλάκα είναι πως μάλλον περιμένουμε για κάποιο Patch που ίσως δεν έρθει ποτέ!
γειά σου ρε konami! βράχος! εκεί! μην μασάς..
interseptoras
09-11-2007, 14:41
τωρα βαλανε το demo του pro evolution στο αγγλικο ps store.καλα κρασα.......
Είναι ήδη μια βδομάδα νομίζω up το demo...
vasika to eixan anevasei prin treis mines alla me to
lag eftase prin mia evdomada
tasioskis
09-11-2007, 17:14
vasika to eixan anevasei prin treis mines alla me to
lag eftase prin mia evdomada
:rofl::rofl::1appl::1appl:
Πρώτα θα κάνεις registration από τηυν δεύτερη επιλογή με όλα τα στοιχεία σου ,τον κωδικό από το βιβλιαράκι και θα διαλέξεις ένα pass...
Και μετά θα πάς να κάνεις login με τον κωδικό πάλι και το pass που είχες βάλει πρίν.
ρε παιδιά τι θα γίνει με αυτό το pro?Τρείς φορές πήγαμε να παίξουμε διπλό με ένα φιλαράκι και κόλλησε και στις τρείς στο loading και μια φορά μέσα στο παιχνίδι?Τι λέτε να φταίει?
Proevofan
11-11-2007, 17:51
re paidia katevasa to WE demo xtes apo periergeia na do pos einai..ti xali mayro einai ayto? o kosmos apo piso giati einai etc xalia? ti kanoun stn konami? einai treloi teleios?epaiksa 3 lepta ekana quit demo k delete...einai adikia gia to ps3 ayto to prama..sto 360 einai klashs anotero...eleos pia me ayta ta port..eleos..
Αν έπαιζες λίγο ακόμα ούτε θα πρόσεχες τον κόσμο ingame ... κατά τα άλλα τα παιχνίδια είναι ίδια, ενώ λένε έχει και μια ενοχλητική "γραμμή" στο γήπεδο η 360 version που δεν υπάρχει στo ps3.
Και γιατί περιμένεις θάυματα από την ομάδα του PES, όταν ξέρεις ότι ποτέ δεν ήταν top στο θέμα γραφικών, ούτε τα κατάφερναν στα port για νέα συστήματα εύκολα.
Proevofan
11-11-2007, 18:04
de t oexo parathrisei na sou po thn alitheia..to 360 to trexo me vga..de ksero an exei na kanei tpt..de ksero mou fenotan periergo sto ps3..isos na einai k o tropos syndeshs..ti na po..genika pantos den eimai eyxaristimenos apo to game k stis 2 konsoles...
tasioskis
11-11-2007, 19:58
μακαρι του χρονου να δουμε ενα καλλιτερο pro, αν και αυτο εμενα μου αρεσει πολυ.
WolfRathmA
12-11-2007, 17:47
Konami Talk About PES Online (http://nextgenpes.wordpress.com/2007/11/07/konami-talk-about-pes-online/)
Good to see they’ve found out where they’ve gone wrong and have set a deadline of November the 19th for the patches on both the PS3 and the 360.
Here’s the interview, courtesy of PESforum (http://pesforum.co.uk/)
There are several issues with the new release but the ones I am mainly concerned about for our users is the Achievements on xbox 360 version and Online play on both versions. Are you aware of how bad the online lag is at the moment both on the xbox 360 version and PS3 version? I am sure you have seen it for yourself and admit this needs to be fixed as a priority.
Yes the lag needs to be sorted out and is an issue we have been working on since a week before official release when we were first made aware of the issues. To minimise lag, try to play against people from your own country and turn all other Internet using equipment off.
Some people have reported seeing a goal go in but beein given a corner, or have seen a free kick go wide but was given as a goal, is this just all part of the lag and will it be fixed?
Yes it is, sometimes it will show on one persons screen as a corner, but the other as a goal, this is the game out of sync, this is the same as free kicks and other situations where on one screen it goes out for a corner but the other it goes in, but we have heard of cases that on both screens it did not go in but was still given as a goal, this is all down to the net code which is all part of the same lag issue which will be rectified with the patch.
Do you have a timescale on when the patch will be released for both versions?
We hope to have the patch released within two weeks at the latest, and have set a deadline of monday 19th November to get this to the public, as we are aware there are a lot of gamers out there that are avoiding a massive part of the game (online play) because of the online issues.
Are you aware of the problem people scoring free kicks online and not getting the achievement? Also several other achievements seem to be given to some people but not others.
Yes this is another issue that will be resolved with the patch, we cannot understand why some people have been given the achievement but others have not, we are currently working on a solution to this and will issue a statement explaining why this happens in the near future.
There are a lot of dissappointed PES fans out there that have even took the game back and bought a certain other football game, what would you say to them?
I would say to ALL PES fans to be patient with us while we rectify the problems, please be assured that we are working very hard to fix these problems. We hope that everyone will soon be enjoying the online aspect of the game which people will love playing with their friends and fellow gamers
Πηγη: http://nextgenpes.wordpress.com/2007/11/07/konami-talk-about-pes-online/
δηλαδη το patch θα διορθωνει μονο τα προβληματα στο online η λαθος καταλαβα?Sorry αλλα δεν ειμαι και τοσο αγγλομαθης...thanks anyway.
WolfRathmA
12-11-2007, 18:11
δηλαδη το patch θα διορθωνει μονο τα προβληματα στο online η λαθος καταλαβα?Sorry αλλα δεν ειμαι και τοσο αγγλομαθης...thanks anyway.
Μια χαρα καταλαβες :)
tasioskis
12-11-2007, 20:38
μια χαρα για μενα , αυτο μου φτανει , στης 19 ειπαμε????????????????????
pantnick
13-11-2007, 01:29
oute ena sorry den eipan.
grscream
13-11-2007, 01:37
άντε να δούμε..
WolfRathmA
13-11-2007, 03:23
Καλα.... Εκει στην ΚΟΝAMI θα μας τρελανουν τελειος. Τωρα βγηκαν και ειπαν οτι δε ξερουν τιποτα για το patch... ξεφτηλες οι ανθρωποι τελειος ομως...
Konami Contradict Themselves…Again. (http://nextgenpes.co.uk/?p=49)
After announcing they would have a patch ready for 360 and possibly PS3 users by November the 19th, completely eradicating Online lag, (also possibly offline slowdown on the PS3), Konami have refused to reply when asked for more information on the patch.
Konami has issued a “no comment” to rumours it has set a November 19 deadline for a PES 2008 patch.
Internet rumours surfaced today suggesting that the Japanese publisher was expecting to make a patch that would resolve the online lag issues available in just a week.
Comments purporting to come from a Konami spokesperson, reported by pesforum.co.uk, said: “We hope to have the patch released within two weeks at the latest, and have set a deadline of Monday 19th November to get this to the public, as we are aware there are a lot of gamers out there that are avoiding a massive part of the game because of the online issues.”
The quotes continue: “I would say to all PES fans to be patient with us while we rectify the problems, please be assured that we are working very hard to fix these problems. We hope that everyone will soon be enjoying the online aspect of the game which people will love playing with their friends and fellow gamers.”
However, when Pro-G contacted Konami for clarification the publisher told us that no official announcement on a PES 2008 patch had been made.
Many gamers have expressed their frustration at the crippling lag experienced when playing console versions of the game. Last month we gave Konami’s UK office a call posing as a customer to ask what the publisher would be doing to combat the problems. We were told that a patch was being worked on that would not only attempt to improve offline play but also online play.
A patch for the PC version of the game has already been released, and last week Konami issued advice on how to smooth out play in the PS3 game.
Πηγη: http://nextgenpes.co.uk/?p=49
LoL ρε KONAMI...
Εδώ και το faq του παιχνιδιού (αν και πρέπει να έχει ξαναμπεί δεν το είδα)που αναφέρει διάφορα bugs με κολύματα, online και frame drop.
http://uk.gs.konami-europe.com/game/news.do?idGameNews=289&idGame=149&idGamePlatformInfo=206
Γενικά είναι πολλά, οπότε λογικά περιμένουμε κάποιο σοβαρό update σύντομα, και μακάρι να τα φτιάχνει όλα...
grscream
14-11-2007, 13:15
Λύση στα πολλά τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η έκδοση του Pro Evolution Soccer 2008 προσπαθεί να βρει η Konami. Η εκδότρια ανακοίνωσε πως εργάζεται πάνω στην αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων, έχοντας εντοπίσει για παράδειγμα τις αιτίες για τις συχνές διακοπές στους διαδικτυακούς αγώνες. Μέχρι να προσφέρει ωστόσο τις απαραίτητες αναβαμίσεις, η Konami πρότεινε και ορισμένες λύσεις με σύντομα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, το ζήτημα του «παγώματος» του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια της Master League που έχει αναφερθεί μπορεί για την ώρα να αντιμετωπιστεί με την απενεργοποίηση της λειτουργίας του auto-save, ενώ οι κάτοχοι του παιχνιδιού καλύτερα θα ήταν να μην εγκαθιστούν το παιχνίδι στο σκληρό δίσκο του συστήματος. Τέλος, η Konami δήλωσε πως τα προβλήματα στα γραφικά παρουσιάζονται μάλλον σε μεγάλο ποσοστό στους χρήστες εκείνους που δεν παίζουν σε τηλεόραση υψηλής ανάλυσης (ή δεν έχουν ρυθμίσει το PS3τους στην κατάλληλη ανάλυση).
πηγή: gamelife.gr
καιρός ήταν!
τι καιρός ήταν; λες και λένε τίποτα; πίσω από το δάκτυλο τους κρύβονται.
pantnick
14-11-2007, 14:10
na xame na legame....
BFmarvog
14-11-2007, 14:17
Για να παιξεις συμφωνα με την konami ενα παιχνιδι σωστα, πρεπει
να εφαρμοζεις καποια πραγματα που βαριοντουσαν αυτοι να φτιαξουν!
Στο τελος θα μας πληρωνουν αυτοι αντι εμεις αυτους!Ειναι σοβαρα
πραγματα αυτα?Εγω την ειχα μυριστει την υποθεση απ τη στιγμη που
καθυστερουσαν να βγαλουν το demo στο psn!Κυκλοφορησαν πρωτα
το παιχνιδι και μας δωσαν μετα το demo του!Ειναι λιγο απατεωνες.....!
pantnick
14-11-2007, 14:26
Tha exanan poli kosmo an to kathisterousan kialo giafto to evgalan opos opos.Tora isos xasoun perissotero...Ta provlimata pou katalavan liges meres prin tin kikloforia einai fisika vlakeies.To ikseran poli prin alla den prolavenan.Den amfivalo oti doulevoun k tha vgaloun kapio patch alla k mono pou kikloforisan ena toso megalo titlo me provlimata einai koroidia...apo tin mia elege oti den tha exei 2vs2 giati eixe poli lag kai den boreis oute 1vs1 na pekseis......kakala.
Τελικά έιναι καλύτερα να κάνεις install ή όχι?
pantnick
14-11-2007, 14:47
ego eida diafora pros to kalitero.
baphomet
14-11-2007, 15:07
καλά χάλια μαύρα είναι και στο χβοχ αλλά στο Ps3 γίνεται του κουτρούλη ο γάμος
grscream
14-11-2007, 17:17
στο 360 είναι πολύ πιο γρήγορο σε ταχύτητα,δεν μου άρεσε..
baphomet
14-11-2007, 17:23
Συμφωνώ.Εκεί θυμίζει pinball
pantnick
14-11-2007, 17:47
den ksero an to exei postarei kaneis afto alla einai apo to blog tis konami kai exei ena post tou Seabass:
"Well, we are in the final, final days of finishing up the new PES 2008.
I was relieved to hear that our playable shown at GC had a nice reputation! The team is really nervous in the last touches, not a very good time in the work cycle.....
Couple days ago, I was frustrated myself that one of the parts did not work....but I have toned down, and as usual, my smile is back. And we managed to fix this part. I hope that I can keep this smile until the title finishes!! You will soon have it in your hands to play!
Best! posted by Seabass"
ti tou les tora?
grscream
14-11-2007, 19:20
νάτος!
http://www.xboxgazette.com/i/interview_shingo_takatsuka.jpg
χε,χε
WolfRathmA
15-11-2007, 08:01
den ksero an to exei postarei kaneis afto alla einai apo to blog tis konami kai exei ena post tou Seabass:
"Well, we are in the final, final days of finishing up the new PES 2008.
I was relieved to hear that our playable shown at GC had a nice reputation! The team is really nervous in the last touches, not a very good time in the work cycle.....
Couple days ago, I was frustrated myself that one of the parts did not work....but I have toned down, and as usual, my smile is back. And we managed to fix this part. I hope that I can keep this smile until the title finishes!! You will soon have it in your hands to play!
Best! posted by Seabass"
ti tou les tora?
Τι του λες; Οτι ειναι και πολυ !@#$ :rant::rant::rant::rant:
Ελεος....
@grscream
Μου ερχεται να του σπασω τα μουτρα! :rant::rant::rant:
grscream
15-11-2007, 13:21
όντως ρε παιδιά! τον βλέπεις στην photo και λες: ρε αυτός είναι υπεύθυνος για το pro?
ανάθεμα αν έχει παίξει ποτέ μπάλα στην ζωή του..ευτυχώς πες έχει άλλους από πίσω.
Proevofan
19-11-2007, 01:15
http://nextgenpes.co.uk/wp-content/uploads/2007/11/misterbeanpesfi8.jpg
pantnick
19-11-2007, 11:21
mexri 19 tha evgene patch kai kala....kleinei 1 mhna opou nanai xoris na boreis na pekseis sosta online...apisteftoi.
tasioskis
19-11-2007, 11:22
νομιζω σημερα ειπαν οτι θα το βγαλουν.
To λοιπον.
Χτες επαιξα με τον κωστα και το παιχνιδι πηγαινε μια χαρα. Ουτε ενα lagαρισμα δεν εγινε. Παιξαμε 3 αγωνες λαγκαρε μια φορα. Μια μονο. Το πρωτο παιχνιδι που παιζω ετσι και μου αρεσε απιστευτα.
Αυτο ομως που μου εμεινε δεν ειναι αυτο, που καποια στιγμη λογικα, θα εφτιαχνε, (εκτος αν ηταν η ωρα περιεργη) ειναι οτι δεν ειχε frame rate drop πουθενα. ουτε στην αμυνα ουτε στην επιθεση που κολλαγε μερικες φορες και πηγαιναν σαν σε αργη κινηση.
Σφαιρα πηγαιναν λες και τους ειχες βαλει νεφτι στον κολο. Δεν μπορεσα να δοκιμασω το offline μερος να παιξω με το μηχανακι εναν αγωνα γιατι ηταν αργα αλλα σημερα θα δοκιμασω και θα ποσταρω.
tasioskis
19-11-2007, 11:50
και εγω επαιξα χτες αλλα παλι ειχα πολυ lag.
christiano111
19-11-2007, 16:49
Aman re paidia pote tha bgei epitelous auto to patch??? Poli diskola paizete online!!! Ipan kai kala oti mexri simera tha to eixan etoimo, alla ap oti blepo tpt akomi!! Einai apisteutoi!!
lag και παλι lag.. Κριμα.
grscream
19-11-2007, 16:53
were is the patch? grrrrrr
christiano111
19-11-2007, 16:56
Gia skotoma einai auti i konami!!!!!!!!
Παιδιά αυτό για το patch ήταν επίσημη ανακοίνωση ή απλά φήμη;
tasioskis
19-11-2007, 16:58
φημη νομιζω.
Άρα από φήμες άλλο τίποτα. Και εμένα μου είπαν από την konami ότι θα το φτιάξουν στις 30 φλεβάρη! χαχα! πιο πιθανό το βλέπω. Αφού από κάτι προηγούμενες συνεντεύξεις που διάβασα φαίνεται ότι οι άνθρωποι ζουν στον κόσμο τους.
PS3άκιας
19-11-2007, 17:12
emena mparoufes mou akougontai ola auta pantos.Egw etsi pos to blepo mou fenete oti to patch tha to bgaloun paketo me to pes09:D
grscream
20-11-2007, 00:41
konami ζεις ,εσύ μας οδηγείς!
η ηλιθιότητα σε όλο της το μεγαλείο..αυτός ο Seabass είναι άσχετος..νομίζει ότι ακόμη για ps2 games φτιάχνει..πφφφ
pes2008+online=μπούρδες.
tasioskis
20-11-2007, 01:35
ρε παιδια μην κανετε ετσι,ερχεται το patch αλλα εχει κολησει sto lagggg.....
Παιδιά σας συμβαίνει να φτιάχνετε ένα match room, να καλείτε κάποιον και αυτός να μην μπορεί να μπει??? Μου συνέβει δεύτερη φορά χθες. Η πρώτη ήταν και με τον Georgio. Μέχρι που θα φτάσει η ξεφτίλα τους άραγε? έχει και πιο βαθύ πάτο ο κουβάς?
παιδιά εγώ με τον ost9 που έχουμε παίξει της τελευταίες 2 μέρες καμιά 6-7 παιχνίδια...εκτός απο την ομιλιά σπάνια είχε lag! περίεργο κ αυτό:Ρ
παιδια οσοι εχετε κανει install διαγραψτε το. καντε update to firmware σε 2.01 και μετα καντε παλι install. φαινεται οτι οι φιλαθλοι ειναι καλυτεροι και το framerate στα replay πιο ομαλο
Cayman S
23-11-2007, 01:50
παιδια οσοι εχετε κανει install διαγραψτε το. καντε update to firmware σε 2.01 και μετα καντε παλι install. φαινεται οτι οι φιλαθλοι ειναι καλυτεροι και το framerate στα replay πιο ομαλο
Εγω δεν μπορω να δω διαφορα στους φιλαθλους!
grscream
23-11-2007, 03:15
πως είναι δυνατόν να επηρεάζετε η ποιότητα των φιλάθλων από το firmware?
παιδια εμενα ετσι μου φανηκε αλλα μπορει να κανω και λαθως αλλα για το frame rate ειμαι απολυτα σιγουρος............................
ρε παιδια εχω εδω και πολυ καιρο που δεν με συνδεει στο internet. γνωριζεται κατι γι αυτο; ενω κανω login πριν με βαλει μεσα μου βγαζει κατι κειμενα οπως στην αρχη που εμπαινα κανινικα αλλα τωρα ενω κανει το ιδιο καταληγει σε ενα μυνημα με καποιο error κτλ και παπαλα.
WolfRathmA
26-11-2007, 19:49
Ελα παιδες! Ηρθαν τα νεα για το patch!!! LOL
Τα προβλήματα του PES θα διορθωθούν στην έκδοση 09
Θέλοντας να δικαιολογηθεί για την τόσο προβληματική έκδοση του PES 2008 στο PS3, o Shingo 'Seabass' Takatsuka σε συνέντευξή του στο PSM3 magazine έδωσε ορισμένες απαντήσεις, που όμως, δε νομίζουμε να καλύπτουν όλους όσους αγόρασαν τον τίτλο. Σε μια κρίση ειλικρίνειας και αυτοκριτικής, o δημιουργός του παιχνιδιού δήλωσε πως το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ μακριά από αυτό που είχε στο μυαλό του, ενώ υπήρχε η σκέψη η συγκεκριμένη έκδοση να καθυστερήσει (κάτι που θα ήταν ολέθριο για το PS3). Σαν δικαιολογία, αναφέρει πως ποτέ η ομάδα του δεν μπόρεσε να εργαστεί σε επίπεδο multiplatform, μιας και από την εποχή του SNES πάντοτε ήταν επικεντρωμένη σε μία και μόνο κονσόλα.
Από την άλλη, η ομάδα ανάπτυξης τώρα αρχίζει να μαθαίνει το νέο hardware και σαν παράδειγμα έφερε το PS2, όπου η σειρά με τα χρόνια πραγματικά μεταμορφώθηκε. Η είδηση πως το PES 2009 βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη, μάλλον δεν προκαλεί έκπληξη, μιας και πλέον το γνωστό football sim έγινε ετήσιο γεγονός. Τέλος -και θέλοντας να βγει από τη δύσκολη θέση- ο Takatsuka δήλωσε πως ο επόμενος τίτλος θα είναι ριζικά αλλαγμένος και πολλά από τα τωρινά προβλήματα θα έχουν εξαλειφθεί.
Πηγη: gameover.gr
Ελα παλι καλα. Σε ενα χρονο δε θα εχουμε patch αλλα το παιχνιδι απο την αρχη. ΟΛΕ! Μπραβο ρε seapapari@s... σε παω!!!
stratisd
26-11-2007, 19:55
Εν' τω μεταξύ για όσους δύστυχους το αγόρασαν για το PS3 κουβέντα,:frog::frog::frog:
Γιά σου ρε Konami με την πολιτική σου, εμ' αφού το αγοράζουν ακόμη και δέν βάζυν μυαλό καλά τους κάνεις.:fryingpan::fryingpan::fryingpan:
yiannis2002s
26-11-2007, 19:59
Nai kai alla 70 euro gia ton kyrio kai tin etairia tou.....:1appl:
Os tote as dextoume tin mapa..... :mad::badpc:
PS3 Pro Evolution Soccer 2008 Patch Is Live
130mb σας περιμένουν με το που βάλετε το παιχνίδι... Γκρίνια γκρίνια.... Ελπίζω τουλάχιστον να φτιάχνει το online... Ετοιμαστείτε για LEAGUE!!!!
Link: http://www.ps3center.net/story-1343-PS3-Pro-Evolution-Soccer-2008-Patch-Is-Live.html
δηλαδη ανοιγουμε το ps3 βαζουμε το pro και αφου το ξεκινησουμε θα ζητησει να κανει update? οσον αφορα το login σε εσας μπαινει κανονικα; online πεζεται κανονικα;......................................... ..............................
Μολις τωρα το εβαλα και κανει το update. Αντε μπας και δουμε καμοια ασπρη μερα
DracuLa-
26-11-2007, 22:03
Κάνει και εμένα Update. Για να δούμε αν έκαναν καλή δουλειά....
yiannis2002s
26-11-2007, 22:04
PS3 Pro Evolution Soccer 2008 Patch Is Live
130mb σας περιμένουν με το που βάλετε το παιχνίδι... Γκρίνια γκρίνια.... Ελπίζω τουλάχιστον να φτιάχνει το online... Ετοιμαστείτε για LEAGUE!!!!
O pelatis exei panta dikio!Eidika otan plironei!
Gia na doume!Entyposeis???
δυστυχως...παλι lag...λιγοτερο μεν, αλλα lag...
grscream
26-11-2007, 22:19
σώπα ρε! για να δούμε..
edit: οκ αλλά μόνο στον αμερικάνικο λογαρισμό το είδα,γιατί?
σε εμενα εξακολουθει να μην μπαινει στο online. ρε παιδια βοηθηστε με please? ενω κανω login μου γραφει an error data corrupted κ.τ.λ και το ιδιο πραγμα εξακολουθει να ισχυει εδω και εναν μηνα ενω στις αρχες εμπαινα και επεζα κανονικα. εντελως ξαφνικα; μαμω τα παιχνιδια τους μαμω
σε εμενα εξακολουθει να μην μπαινει στο online. ρε παιδια βοηθηστε με please? ενω κανω login μου γραφει an error data corrupted κ.τ.λ και το ιδιο πραγμα εξακολουθει να ισχυει εδω και εναν μηνα ενω στις αρχες εμπαινα και επεζα κανονικα. εντελως ξαφνικα; μαμω τα παιχνιδια τους μαμω
Φίλε δώσε περισσότερες λεπτομέριες τι μήνυμα είναι από που, σε ποιο σημείο το βγάζει... Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό. Ίσως θα έπρεπε να επικοινωνήσεις μέσω mail με konami μεριά.. Δε ξέρω δε το χω ξανακούσει το πρόβλημα αυτό! Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις τον κωδικό?
bojomojo
26-11-2007, 23:53
σαν ξεχωριστο download υπαρχει καπου το patch γιατι καποιος φιλος δεν εχει το ps3 online:wave:
σαν ξεχωριστο download υπαρχει καπου το patch γιατι καποιος φιλος δεν εχει το ps3 online:wave:
Προς το παρόν απ' ότι φαίνεται ο μόνος τρόπος να το κατεβάσεις είναι να είσαι online και να μπουτάρεις το pes2008! :(
Εμένα δεν κάνει κάποιο update... μπήκα και online αλλά δεν είδα κάποιο μήνυμα για update.
Iσως είναι λόγο bandwith, και δεν το κάνουν ταυτόχρονα σε όλους... θα δοκιμάσω και αργότερα.
ποιον κωδικο να αλαξω ολα γινανε απο την μια μερα στην αλλη . ενω εμπαινα τωρα τιποτα
Σβήσε τα όποια data και τα saves από το ps3, και δοκίμασε από την αρχή δίνοντας τον ίδιο κωδικό.
το εκανα και αυτο αλλα τιποτα
το εκανα και αυτο αλλα τιποτα
Τι κουφό και τούτο... :confused: :banghead: . Μήπως να στείλεις mail κατευθείαν στην konami με δυο λόγια να τους πεις το error που παίρνεις? Δε μπορώ να φανταστώ τη μπορεί να είναι... :(
το email σε ποια διευθυνση θα το στειλω ομως;
το email σε ποια διευθυνση θα το στειλω ομως;
pes2008_en@konami-europe.net
an error ocurred during verification αυτο μου βγαζει ακριβως
tasioskis
27-11-2007, 00:35
απο οτι καταλαβαινω δεν αναγνωριζει τους κωδικου σου.
θα προσπαθησω να αλαξω τους κωδικους αν γινεται βεβαια
grscream
27-11-2007, 01:17
YouTube - locomondo-pinw mpafous kai paizw pro
τέλειο!!! :angry:
έ ρε αθάνατο pro evolution soccer στο ps2 :1appl:
παιδια βρηκα τι εφταιγε και αυτο χαρις το ενδιαφερον σας που μου ειπατε για τους κωδικους. τελικα το λαθος ητανε στον κωδικο του παιχνιδιου και αυτο γιατι ειχα κατεβασει το παιχνιδι και σε pc και επειδη προσπαθησα να μπω απο τον υπολογιστη online αυτο κρατησε τον κωδικο και εβγαλε τον γνησιο που ειχε απο την μανα του το παιχνιδι του ps3.να ειστε καλα σας ευχαριστω ολους...................................
κατι αλλο τωρα ... μετα το update το κανατε install η οχι;
YouTube - locomondo-pinw mpafous kai paizw pro (http://www.youtube.com/watch?v=xhxlqkmJ7gY)
τέλειο!!! :angry:
έ ρε αθάνατο pro evolution soccer στο ps2 :1appl:
Άρε λιώσιμο στο λύκειο .... Πέρσι τέτοια εποχή λιώναμε μέχρι τις 5 τα ξημερώματα με pes... Πάνε αυτά... :(:(
locomondo rullezzzz... Το τραγούδι απλά τα σπάει :D
Εμένα παιδιά δεν έκανε κανένα κώλυμα σε ολόκληρο αγώνα μετά το update και υπάρχει φανερή βελτίωση στα replay.
βέβαια έχει συμβεί και στο παρελθόν να μην μου κωλύσει και ίσως είναι ιδέα μου, αλλά μάλλον το έφτιαξαν... εσάς τι κάνει ?
blizard εκανες και το install?
το είχα από πριν... νομίζω δηλαδή, πάντως τώρα δεν έκανα.
εγω το ειχα αλλα πριν το κανω update το εσβησα και το ξαναεκανα μετα. μεχρι στιγμης παντως καλο φαινεται. θα το δουμε στην πορεια
Εμένα παιδιά δεν έκανε κανένα κώλυμα σε ολόκληρο αγώνα μετά το update και υπάρχει φανερή βελτίωση στα replay.
βέβαια έχει συμβεί και στο παρελθόν να μην μου κωλύσει και ίσως είναι ιδέα μου, αλλά μάλλον το έφτιαξαν... εσάς τι κάνει ?
Και σε μένα πολύ καλύτερα από πριν... Και σε wide που δοκίμασα για λίγο ok μου φάνηκε... Το online είναι το πρόβλημα... Αν και έχουν διορθωθεί κάπως τα πράγματα (οι τηλεμεταφορές πήραν σύνταξη απ' ότι φαίνεται :p) δε δέχομαι να πω ευχαριστώ... Δε θέλω lag γίνεται? Φτιάξτε ένα server της προκοπής ρε γμτ....!!
Δεν το έχουν κάνει όλοι το update ακόμα... εμένα με έβαλε online στην αρχή χωρίς patch παρά το ότι είχε βγεί.
θα δούμε πιο σίγουρα σε λίγες μέρες, αν έχει σχέση αυτό.
Δεν το έχουν κάνει όλοι το update ακόμα... εμένα με έβαλε online στην αρχή χωρίς patch παρά το ότι είχε βγεί.
θα δούμε πιο σίγουρα σε λίγες μέρες, αν έχει σχέση αυτό.
Έχεις δίκιο!!! Για να περιμένουμε μερικές μέρες να δούμε αν και μπορούμε να παίξουμε μεταξύ μας... Όσοι έκαναν το update να δούμε τι παίζει!
bojomojo
27-11-2007, 02:24
ρε παιδια εγω βαζω το δισκακι ξεκιναω το παιχνιδι αλλα δεν μου λεει τιποτα για update.πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο?
οκ μπηκα με america account και μου το εβγαλε:wave:
Υπομονή... καλά το κάνεις αλλά πιθανόν θα είναι full οι servers και δεν βγάζει σε όλους το μήνυμα για update
tasioskis
27-11-2007, 02:56
σε offline game ειδα διαφορα προς το καλλιτερο,οχι τρελα πραγματα ομως,αλλα στο online τα ιδια,αλλα να σας πω οτι παιζω απο την προηγουμενη εβδομαδα με απειροελαχιστο lag χωρις υπρβολες. αιντες να ξεκινησουμε και το campion.
Παιδιά μετά το update έπαιξα το πιο ποιοτικό μου online παιχνίδι. κανονική ταχύτητα, ελάχιστο lag και καμία διαμόρφωση αποτελέσματος λόγω τηλεμεταφοράς. Έλα να ξεκινάμε σε καμιά εβδομάδα το πολύ! :)
WolfRathmA
27-11-2007, 14:48
παιδια επαιξα και εγω και ειναι μια χαρα!!!
DracuLa-
27-11-2007, 14:53
ωραία! επιτέλους να ξεκινάμε σιγά σιγά....
pinturicchio
27-11-2007, 15:57
Παντως οσον αφορα το offline υπαρχει σημαντικη βελτιωση.Συγκεκριμενα παιζοντας σε wide καμερα ( πριν το patch ηταν αδιανοητο να παιζεις wide) κατεληξα στα εξης -
το setup ηταν
random ωρα παιχνιδιου
random εποχη
fine καιρος
default χορταρι
παιζει αψογα EKTOΣ απο τα παρακατω γηπεδα
konami, da luz, beranabeu, camp nou, amsterdam arena , monumental.
και εμενα παιζει μια χαρα μετα την ενημερωση. το δυκτιακο κομματι ομως εχει προβλημα επαιξα μολις τωρα ενα με τηλεμεταφορα. χαλια.
Proevofan
28-11-2007, 01:45
oi filathloi eftiaksan katholou sto proto plano piso apo th sentra?
Proevofan
28-11-2007, 02:15
gia deite edo (http://www.winningelevenblog.com/news/german-site-claims-playstation-exclusive-dont-think-so/)
PS3NEWS.de: PES Will Again Become A Playstation Exclusive (http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.ps3news.de%2Fpro-evolution-soccer-2008-patch-ist-da.html&langpair=de%7Cen&hl=en&ie=UTF8)
to sxolio mou giayto to rumor?
profanos den boroun na doulepsoun se multiplatform..as ginei exclusive kapou..to xo pei kairo tora..an einai na glitosoume apth katantia ayth...na doume ena podosfairaki opos mas aksizei..nai mas aksizei giati stirizoume tosa xronia ayth thn etairia..etsi den einai?
WolfRathmA
28-11-2007, 03:01
Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν ειναι exlucive η οχι. Με ενδιαφερει να παιζει σωστα και ωραια...
Αν θελουν να το κανουν multiplatform ας παρουν και αλλα ατομα για να δουλεψουν και το καθε ενα να ειναι σε διαφορετικο μηχανημα.
Μακαρι να γινοταν αυτο proevo για να επικεντρωθουν σε μια κονσολα.
Αλλα κραταω παντα μικρο καλαθι σε τετοια νεα,γιατι ως συνηθως καποιοι βγαζουν διαφορες φημες που οχι μονο δεν στεκουν αλλα γυρνανε και μπουμεραγκ κανοντας κακο στο ps3 τελικα.
Για να δουμε...
Η ομάδα του ISS δουλεύει με τον ίδιο τρόπο από την εποχή του NES όπως λένε . Αν πάρουν πολύ κόσμο δεν αποκλείεται να το κάνουν χάλια το παιχνίδι... δεν είναι λίγα καλά ip που δεν τα γνώριζες στο επόμενο.
(πάντως δεν το βλέπω για exclusive ... το πολύ-πολύ να δώσουν πιο μεγάλη προσοχή στο ps3)
christiano111
28-11-2007, 06:39
Paidia na rotiso kati alo!!! Sas etixe otan paizete online i esto me kapoion filo sas, na ipostirizete i mia omada perisotero apo tin ali?? Gia paradigma emena mou etoixe arketes fores na paizo me kapoion alla katalavaino pos i omada mou den travaei, kanoun deka ores mexri na kounithoun eno oi alloi pane sfaira, i akomi na kerdizoun olles tis kontres!!!
yiannis2002s
28-11-2007, 11:10
Paidia na rotiso kati alo!!! Sas etixe otan paizete online i esto me kapoion filo sas, na ipostirizete i mia omada perisotero apo tin ali?? Gia paradigma emena mou etoixe arketes fores na paizo me kapoion alla katalavaino pos i omada mou den travaei, kanoun deka ores mexri na kounithoun eno oi alloi pane sfaira, i akomi na kerdizoun olles tis kontres!!!
Nai kai episis oi dikoi mou na einai ptomata sto 60!
Eno sto offline to poly mia allagi na xreiazetai.......
Το παιχνιδι παιζει με ψυχολογια. Τι εννοω. Επειδη ειναι ενα απλο μηχανακι και τιποτα παραπανω ωστε να καταλαβαινει απο ψυχολογιες και λοιπα, απλα ριχνει λιγο την αποδοση της ομαδας που τρωει τα γκολ και ανεβαζει την ομαδα που σκοραρει.
Ναι ισχυει αυτο που λες. Δεν ξερω αν συμβαινει στο μονο (κοντρα με το μηχανακι) αλλα στο διπλο και online ετσι ειναι.
Νομιζω οτι ετσι επαιζε και το 5.
pantws to update htan kalo!
to winning eleven to epe3e kaneis? einai to idio?
klepidas
28-11-2007, 16:37
pedia tora exei lag ?????na to nikiaso na pexoume????
έχει βελτιωθεί κάπως.Ασχετο αλλά κανένα νέο option file παίζει?
xalia maura akomi to online...to lag einai akomi para polu...
xtes epexa 4 mats me kapious pou eixan 3 mpares(dld full sima)kai mesa ston agwna ginotan 0 kai 1...
kala mas koroidevoun?!!:mad::mad:
DracuLa-
29-11-2007, 16:05
Και σε εμένα το ίδιο συνέβαινε. Τουρνουά δεν νομίζω να παίξουμε με αυτά τα χάλια. Δεν θέλουμε lag ρε παιδιά, τόσο δύσκολο είναι; Έλεος δηλαδή... :badpc:
WolfRathmA
29-11-2007, 16:52
Εγω παντος επαιζα κανονικα :p
WolfRathmA
29-11-2007, 17:24
επαιξα ενα ματσ αλλα δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα...
Παιδιά εσείς που είχατε lag τι σύνδεση έχετε? Δεν νομίζω να μπορούμε να παίξουμε online με σύνδεση 768 και να περιμένουμε να μην έχουμε lag
Το lag δεν έχει σχέση με το downstream, έχει σχέση με το latency που έχεις με τους ευρωπαΐκούς servers. Εκτός απο την περίπτωση που παίρνεις εσύ το ρόλο host, όπου εκεί παίζει κάποιο ρόλο. Πάντως να ξέρεις, αν έχεις lag με μια σύνδεση 4 Mbit με κάποιον στην Ευρώπη το ίδιο lag θα έχεις και με μία dsl στα 24 Mbit.
yiannis2002s
29-11-2007, 18:29
..Kαι εγω με 24Mbit ADSL ειχα lag.
Οχι μεγαλο αλλα καμια σχεση με το offline. Δεν ξερω αν δικαιολογειται, γιατι ειναι το πρωτο παιχνιδι που παιζω online.
tasioskis
29-11-2007, 18:40
και εγω παιδια εχω lag αλλα οχι σε σημειο στο να μην μπορω να παιξω.
DracuLa-
29-11-2007, 20:10
Εμένα πάλι έπαιζα με ενα φίλο μου (σχεδόν γείτονες είμαστε και είχαμε 3 μπάρες λήψης πρίν το μάτς) Όταν μπήκαμε να παίξουμε ήταν ελαφρώς καλύτερα απο πρίν αλλά πάλι δεν απολαμβάνεις παιχνίδι. Οι μπάρες λήψης έπεσαν στο 1 και 0. Ασε που έβαλα δυο γκόλ και δεν μέτρησαν και έδωσε κόρνερ το παιχνίδι. Αν δεν φταίει η σύνδεση (1 Mbit) τότε τι φταίει;;
bredinio
08-12-2007, 00:49
βγηκε update!!! :D
bredinio
08-12-2007, 10:08
ναι αλλα εγω τωρα πηρα αδεια απο τον στρατο !! :bgrin2:
Παίδες ,επειδή σε λίγο καιρό παίρνω ps3 ήθελα να ρωτήσω αν θα έχω κολλήματα στο pro στην normal long camera και κατά πόσο θα είναι ενοχλητικά.Yπ'όψιν, θα παίζω σε standard tv.Thanks!
Επειδη το εχω παιξει και σε SD αλλα και σε HD TV,mπορω να πω οτι ειναι σταθερα πιο ομαλο στην HD TV(δεν ειδα κανενα προβλημα εκτος απο τα Replay).
Να το τολμήσω δηλαδή ή να πάω για κανά άλλο game?
θα σου προτεινα να το νοικιασεις πρωτα και να δεις αν σε ικανοποιει το αποτελεσμα στην τv σου.εγω παντως δεν ειχα και μεγαλο προβλημα,απλα στην Hd παιζει σιγουρα πιο ομαλα.
Θέλω να πάρω το πακέτο 40giga με το pro +sixaxis ,γι'αυτό είμαι σε δίλημμα :S
WolfRathmA
09-12-2007, 04:11
Θέλω να πάρω το πακέτο 40giga με το pro +sixaxis ,γι'αυτό είμαι σε δίλημμα :S
Εγω στη θεση σου θα επερνα το fifa...
grscream
09-12-2007, 14:26
Εγω στη θεση σου θα επερνα το fifa...
εγώ πάλι όχι..αχώνευτο παιχνίδι το fifa.
pro και πάλι pro και ας έχει προβληματάκια.
fatal καλύτερα νοίκιασε και τα 2 και πάρε αυτό που σου άρεσε περισσότερο.
εγώ πάλι όχι..αχώνευτο παιχνίδι το fifa.
pro και πάλι pro και ας έχει προβληματάκια.
fatal καλύτερα νοίκιασε και τα 2 και πάρε αυτό που σου άρεσε περισσότερο.
και εγώ pro έλεγα....γ'αυτο και το πήρα αλά το fifa είναι δυστηχώς καλύτερο ...
και πιο οργανομένο και τέλειο online....η κονάμι άφησε το παιχνίδη στην τύχη του...
grscream
09-12-2007, 15:33
πιο οργανωμένο ναι
online καλύτερο ναι
γραφικά καλύτερο ναι
gameplay καλύτερο ΟΧΙ
εδώ θα συμφωνήσω,είδα κάτι video στο youtube του fifa και μπορώ να πω ότι δεν με τράβηξε.
paidia to fifa einai makran kalytero fetos se olous tous tomeis
k gameplay...einai apisteyta diaskedastiko
k egw agorasa k ta 2
to pro poulithike oso oso...toso xalia!!!
παίξατε το ολοκληρομένο fifa???μην κοιτάται τα βιντεάκια!:Χ για μένα καλύτερο το fifa φέτος...και είχα να παίξω fifa απο το 97:Χ
urquattros
09-12-2007, 18:03
simfono me to markus alla pisteyo kai makari diladi pos i konami den tha afisei ayto na perasei etsi......
simfono me to markus alla pisteyo kai makari diladi pos i konami den tha afisei ayto na perasei etsi......
σωστός,ο ανταγωνισμός θα είναι τρελός του χρόνου :)
εγω παλι λεω το μονο που θα αλλαξουνε του χρονου θα ειναι...το ονομα δηλαδη pro evolution soccer 2009....
εγω παλι λεω το μονο που θα αλλαξουνε του χρονου θα ειναι...το ονομα δηλαδη pro evolution soccer 2009....
αν το κάνουν αυτό θα την φάνε και πάλη:ΡΡΡΡ αχαχαχα και δεν νομιζώ ότι θα έχουν ίδιες πωλήσης....ο κόσμος θα περιμένει να δεί κάτι καινούριο και μετά θα το πάρει!!!
παιδια πηρα το pro το σαββατο και εχω να πω ενα πραγμα μονο....χαλια!!
δεν προλαβα να παι3ω on line ακομα αλλα στο διπλο μου βγηκαν τα ματακια!!!:fryingpan::fryingpan::fryingpan:
τετοιο καρε καρε απο ντοκυμανταιρ αθλητικης εκπομπης εχω να δω....
τσαμπα τα λεφτα μου φαινεται...
3ερετε αν διορθωνεται με καποιο κολπο?hd τηλεοραση δεν εχω.
σορυ αν υπαρχει απαντηση στο thread αλλα δεν εχω ψα3ει:blush:
H konami για το προ 2009 ξεκιναει απο μηδενικη βαση. Θα ξεκινησει απο το μηδεν για να φτιαξει το καλυτερο ποδοσφαιρακι σε next gen κονσολα.
Αυτο το ειπε ενας που ξερει, οχι εγω...................
H konami για το προ 2009 ξεκιναει απο μηδενικη βαση. Θα ξεκινησει απο το μηδεν για να φτιαξει το καλυτερο ποδοσφαιρακι σε next gen κονσολα.
Αυτο το ειπε ενας που ξερει, οχι εγω...................
οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι....και γι αυτο το προ ακουσαμε τοσα και τοσα....και τελικα χορτασαμε στα λογια....αν δεν το δω το επομενο προ δηλαδη να το παιξω(αφου το νοικιασω κανα 3-4μερες)και offline και online...δεν το περνω με τιποτα...τελος...
καταλαβα...ολοι την πατησαμε μου φαινεται...και ρε παιδια δεν με πειραζει τα γραφικα η τις βελτιωσεις...αυτα τα κοληματα να μην εκανε..:badpc::badpc:
εχω ποθ εχω μυωπια...δεν 8ελω και στραβισμο!!
WolfRathmA
10-12-2007, 11:37
Παντος με το patch το offline διορθωθηκε κατα πολυ. Εστο μπορεις να παιξεις τωρα...
georgios
10-12-2007, 12:10
diorthonete arketa me kapius tropus. prepi na kanis install ke na pezis se normal long camera ke na kanis ke update. merika gipeda episis exun kalitero frame.
iparxun ke ala pu boris na kanis an psaksis to thread pu den ksero an voithane poli. otan pezis offline na min ise sing in sto psn. na vgalis efe stadiu ke ekfoniti ke ala tetia mikropramata
me ola auta pu exo kani vlepo frame drop mono otan ine ke oi 22 se mia perioxi ke ginonte poli grigores fasis.
δεν προλαβα να παι3ω on line ακομα αλλα στο διπλο μου βγηκαν τα ματακια!!!
3ερετε αν διορθωνεται με καποιο κολπο?hd τηλεοραση δεν εχω.
christiano111
15-12-2007, 07:35
Egine arketa kalitero meta to patch
kalispera paidia to pro den exi pes shop????
Proevofan
29-12-2007, 16:11
ekei kollhses esy? edo de paizete kala kala... einai tragiko..akoma k sto 360 pou to testara ego einai athlio to online..einai genika athlio sa gameplay...eixan to kalhtero podosfairaki k to kanan sa ta moutra tous..
ta grafika mono me hdmi moy aresoun!!!emena pou aresei san podosfairaki alla den briko to pes shop!!!xerei kaneis an exei ???
christiano111
31-12-2007, 01:04
kala ta grafika einai pou einai psiloxalia, an to paikseis kai xoris hdmi einai tragiko
geodlord7
31-12-2007, 02:38
Το online ειναι τραγικο!!Εξηγειστε μου πως γινεται οι παιχτες του αντιπαλου να τηλεμεταφερονται και να διακτινιζονται στα καλα καθουμενα????Ναεχω εγω την μπαλα ησυχος και να κατεβαινω προς την περιοχη και ξαφνικα η μπαλα να βρισκεται στα ποδια του αντιπαλου στην περιοχη ΜΟΥ και να βαζει goal!Δεν γ@@@@νται
christiano111
31-12-2007, 03:44
file ego paizo online mono otan vlepo oti allos exeis 3 mpares sima!! otan o allos exei 1 mpara kai kamia ginetai auto pou les diladi oti eksafanizontai oi paixtes! me 3 mpares den simvainei auto sxedon pote!
georgios
31-12-2007, 11:08
ke me 3 bares ine poli kako. to pes6 sto ps2 idika an isun ston idio nomo ixe mideniko lag. tora to lag den to glitonis se kamia periptosi. akoma ke an ise sto dipla spiti. elpizo na to ftiaksun kapote
christiano111
31-12-2007, 17:37
An den masoun ta asimazeuta, tha xasoun pollous pelates....apogoiteusi..... akomi kai meta to update den exei allaksei sxedon tpt sto online!
dionysisrks
01-01-2008, 21:17
παιδια, χρόνια πολλά καταρχήν. περί του θέματος έχει συζητηθεί χικιάδες φορές και έχουν γίνει τα ανάλογα posts. τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά, προσωπικά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια με παιδιά από Ελλάδα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα (και πολλά με πρόβλημα βέβαια), αλλά σε κάθε περίπτωση δε νομίζω ότι ωφελεί να συνεχίζουμε να γκρινιάζουμε σχεδόν για 3 ολόκληρους μήνες μετά την κυκλοφορία του. επίσης τα γραφικά δεν είναι χάλια, μην τρελλαθούμε κιόλας. ας ελπίσουμε έστω και αργά να το διορθώσουν, αλλά ας σταματήσουμε να γκρινιάζουμε. συγνώμη για το μεγάλο post.
Καλή χρονιά με υγεία.
παιδια, χρόνια πολλά καταρχήν. περί του θέματος έχει συζητηθεί χικιάδες φορές και έχουν γίνει τα ανάλογα posts. τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά, προσωπικά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια με παιδιά από Ελλάδα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα (και πολλά με πρόβλημα βέβαια), αλλά σε κάθε περίπτωση δε νομίζω ότι ωφελεί να συνεχίζουμε να γκρινιάζουμε σχεδόν για 3 ολόκληρους μήνες μετά την κυκλοφορία του. επίσης τα γραφικά δεν είναι χάλια, μην τρελλαθούμε κιόλας. ας ελπίσουμε έστω και αργά να το διορθώσουν, αλλά ας σταματήσουμε να γκρινιάζουμε. συγνώμη για το μεγάλο post.
Καλή χρονιά με υγεία.
+1 ,να αγιάσει το στόμα σου :1appl: :P
MBALLACK
09-01-2008, 00:50
apo oti eidate to oi blakes kataskeyastes tou pes den dior8osan kati sta onomata kai ta shmata ton omadon apla kapoioi tipoi bgalane patch gia na ginoyn kanonika ta simata ton omadvn
φιλε μου αυτο δεν ειναι θεμα κατασκευαστων. απλα θα πρεπει η κοναμι να παρει δικαιωματα απο τους συλογους για να γινει αυτο τα οποια μπορει να μην δινονται λογω ανταγωνισμου η χρηματων
BFmarvog
09-01-2008, 14:34
Το προβλημα της konami ειναι που πανε τα λεφτα τοσα χρονια και
δεν εχουν εξασφαλησει τα δικαιωματα τουλαχιστον της premier
league!Με τοσες πωλησεις που χει κανει το παιχνιδι, δεν μπορω να
καταλαβω....ειναι πολυ ακριβο το σουσι εκει περα?Τι να πω.....
καλησπερα ακι απο μενα.επειδη μου ειναι δυσκολο να διαβασω 150 σελιδεσ μηπως μπορει καποιος να μου πει πως κανουμε μεταγραφες??
ευχαριστω..
παιδια μην του πειτε,αφηστε τον να διαβασει 150 σελιδες...ε μα με τον καθε ασχετο εδω μεσα....
γεια σου ρε μιχαλακη ζερβα,δεν περιμενa οτι θα σε εβρισκα και εδω...
ο zervas ειναι φιλος καλος και συναδελφος mod στο opel-club.gr!
Cayman S
20-01-2008, 15:22
Παιδια χρειαζομαι μια βοηθεια....
Μου χαλασε το PS3 και μου το αλλαξαν με ενα καινουργιο...αλλα ξεχασα να αποθηκευσω αυτα που ειχα στο προηγουμενο!Ετσι τωρα οταν βαζω το Pro για να παιξω on line παταω τον κωδικο εγραφης που εχει το βιβλιαρακι και μου λεει οτι χρεισιμοποιειτε ...φυσικα απο το προηγουμενο μου register ...το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι κωδικους...και την ειδικη ερωτηση!Τι μπορω να κανω?Που μπορω να τους στειλω καποιο mail?
Και εγώ είχα στείλει e-mail γιατί ήθελα να αλλάξω πιστωτική και δεν θυμώμουν το password και απάντησαν ότι μπορώ να το αλλάξω αλλά πρέπει να απαντήσω στην κρυφή ερώτηση.Οπότε άστο και φτιάξε νέο account.
Cayman S
20-01-2008, 15:36
Και εγώ είχα στείλει e-mail γιατί ήθελα να αλλάξω πιστωτική και δεν θυμώμουν το password και απάντησαν ότι μπορώ να το αλλάξω αλλά πρέπει να απαντήσω στην κρυφή ερώτηση.Οπότε άστο και φτιάξε νέο account.
Μα οποτε βαζω κωδικο απο το βιβλιαρακι και παω να φτιαξω αλλο account μου λεει οτι ο ειδικος κωδικος χρεισιμοποιειτε...γιατι τον ειχα δηλωσει παλιοτερα!
Μα οποτε βαζω κωδικο απο το βιβλιαρακι και παω να φτιαξω αλλο account μου λεει οτι ο ειδικος κωδικος χρεισιμοποιειτε...γιατι τον ειχα δηλωσει παλιοτερα!
Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι άλλο για το pro.Αυτό που σου είπα είναι γενικά για το account στο ps3 και στην περίπτωση που θες να αλλάξεις κάτι.
????? ?????????? patch 1.20 ???? ?? ????????
________
Ipad guides (http://ipadguides.info)
Λογικά δεν μπορείς να κάνεις πολλά registration με τον κωδικό του PES ... μάλλον πρέπει να στείλεις email στην Konami.
bojomojo
28-01-2008, 20:41
"Konami Digital Entertainment GmbH has released an update for PES 2008 on PLAYSTATION®3 that will solve compatibility issues when it is played on a standard-definition TV set. The free download fixes the slight stuttering effect that occurs when the game is played on a non-HD source, and will be downloaded automatically when the game is played:(
πηγη:www.evo-web.co.uk
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.