View Full Version : God of War 3 Plot discussion - SPOILERS
enstikto
15-03-2010, 09:52
Επειδή εχτές έγινε ένας μικρός χαμός στο main thread του God of War όπου κάθε post που έμπαινε ήταν μέσα σε spoiler είπα να ανοίξω αυτό το thread ώστε να μπορούμε ελεύθερα να συζητήσουμε για το παιχνίδι.
Αν μπήκατε καταλάθος και δεν έχετε τερματίσει το παιχνίδι ΟΞΩ ΤΩΡΑ!
Δεν θα αναφέρω κανένα spoiler στο πρώτο post του thread γιατί όπως είπε και ο Surfdrifter (που δυστηχώς την πάτησε στο heavy rain) το πρώτο post φαίνετε και χωρίς να ανοίξει το thread κάπποιος, μέσω του Search.
Στο ψητό τώρα:
Δεν θα γράψω ακόμα αναλυτικά τις εντυπώσεις μου για το game(1ο post) απλά θα ήθελα να συζητήσουμε λίγο εδώ το τέλος, το οποία πρωσοπικά με ξενέρωσε αρκετά....
Αν καταφέρω σήμερα να τελειώσω με τον μαμωΔία στο Titan, έρχομαι να τα πούμε.
ZOMG Spoiler thread για το game με την εξαιρετική πλοκή. Πλάκα κάνω
enstikto
15-03-2010, 10:49
Υποθέτω ότι έχεις πρόβλημα στη μάχη με το Δία στην αρχή ε;
Γιατί αν καταφέρεις να το φτάσεις στη Γαία λογικά είναι walk in the park με το infinite health....
Όοοοχι, στη Γαία είναι το πρόβλημα. Που το είδες το infinite health. Μια στο τόσο στο βγάζει να παίρνεις health και μέχρι τότε σου βγάζει μέχρι και 5 κλώνους και σε σπάνε στο ξύλο. Μην μπερδεύεσαι με τις δυσκολίες ;)
enstikto
15-03-2010, 12:05
Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω παίξει στο Titan ακόμα (αλλά το έχω στο πρόγραμμα).
Στο medium πάντος μπορούσες να κάνεις το κολπάκι που έλεγα στο main thread και η μάχη τελειώνει στο τσακ μπαμ (την πρώτη φορά το έκανα κανονικά και εγώ, μετά που πήγα για τα extra orbs είδα ότι μπορεί να βγεί τόσο εύκολα).
Υποθέτω ότι το L1 + τετράγωνο είναι αυτοκτονία στο Titan ε; Πρέπει να βαράνε γερά ο Δίας και οι κλώνοι...
Επίσης μία χαζή ερώτηση αλλά better safe than sorry. Όταν πάει να πάρει ο Δίας health απο την Γαία τον κόβεις έτσι;
Εννοείται ότι τον κόβω τον κωλόγερο, επίσης το Λ1+[] είναι η καλύτερη φάση για να σκοτώνεις και τους κλώνους με μόνη παραφωνία ένα δυο κεραυνάκια που θα φας. Το πρόβλημα είναι ότι μέσα στο χαμό αν κάποιος κάνει το κόμπο γροθιά-γροθιά-χειροκρότημα και δεν τον πάρεις πρέφα, τον ήπιες ποικιλοτρόπως, αφού αυτό το κλαπ που κάνει και δεν αποκρούεται και σου ξεσκίζει την ενέργεια. Επίσης πολύ ενέργεια χάνεις με την εναέρια βουτιά και έχει και μεγάλη εμβέλεια!
Θα ήθελα ένα φινάλε αντάξιο σε ότι έχει προηγηθεί στο game.Περίμενα να με αφήσει μακάκα, αλλά με άφησε με ένα "ok"...κρίμα.
chronohill
15-03-2010, 19:50
Θα ήθελα ένα φινάλε αντάξιο σε ότι έχει προηγηθεί στο game.Περίμενα να με αφήσει μακάκα, αλλά με άφησε με ένα "ok"...κρίμα.
Και μενα με αφησε καπως το φιναλε αλλα ηταν συγκινητικο ρε συ.Δεν πιστευω οτι θα γινοταν να τελειωσει αλλιως τελικα.πηγε να βρει την οικογενεια του και εδωσε και στον κοσμο την "ελπιδα" που τους ειχαν στερησει οι θεοι..
enstikto
15-03-2010, 19:54
Ναι μωρέ... πολύ πονόψυχος τελικά ο Kratos.... τον είχαμε παρεξηγήσει :P
Ο Χασάπης ο ίδιος αλλά με την καρδιά μάλαμα....
Ψιλοέλεος για αυτό, αλλά πέρα απο αυτό θα ήθελα να μην τελειώσει και έτσι απότομα που τελείωσε.... Θα ήθελα ένα voice over κάτι (όπως είχαμε στο gow 1 για παράδειγμα)..
chronohill
15-03-2010, 20:11
Ναι μωρέ... πολύ πονόψυχος τελικά ο Kratos.... τον είχαμε παρεξηγήσει :P
Ο Χασάπης ο ίδιος αλλά με την καρδιά μάλαμα....
Ψιλοέλεος για αυτό, αλλά πέρα απο αυτό θα ήθελα να μην τελειώσει και έτσι απότομα που τελείωσε.... Θα ήθελα ένα voice over κάτι (όπως είχαμε στο gow 1 για παράδειγμα)..
χαααχχααχα ετσι ειναι οι ελληνικες τραγωδιες!!!!!
ναι ρε γμτ και γω αποτομα θεωρω τελειωσε!επισης ειπαν οτι αφηνει υπονοουμενα για συνεχεια με αλλον πρωταγωνιστη κατι τετοιο.μαλακιες..
ειπαν οτι παιζει στο παιχνιδι ο αδερφος του κρατος.μαλακιες2
dimitrisasp
15-03-2010, 21:14
Μετα τα gredits προσεξατε οτι λειπει το πτωμα του Kratos? Επισης δυο φορες αναφερθηκε
ο αδερφος του.. Μια απο τον Δια στο τελος που λεει στη Γαια οτι επρεπε να διαλεξει τον
αλλο και μια σε ενα παπυρο που μιλαει η μανα του Kratos και λεει για τον αδερφο του...
Νομιζω οτι το λεει και καπου αλλου..
Επιτέλους το έβγαλα στο Τιτάν! Για όσους ενδιαφέρονται, στην τελευταία μάχη με το Δία σπαμάρετε με τις λεπίδες της εξορίας το Λ1+Ο και όσο μπορείτε πετάτε και μερικά κόμπο με το Δ. Για τους κλώνους κρατήστε το μαγικό και την οργή.
Τι να πω παιδιά...το πιο απλοικά επικό τέλος. Χωρίς φανφάρες και εντυπωσιακά σκηνικά, σχεδόν αντάξιο με τον λυρισμό της αρχαίας τραγωδίας... Απλά ένα μεγάλο μπράβο για το τέλος...
Ελπίζω να εξερευνήσουν περαιτέρω το τι συμβαίνει από εδώ και πέρα με την Αθηνά και τον κόσμο, ίσως με έναν καινούριο χαρακτήρα. Φανταστείτε τώρα η Πανδώρα λέει να μην είχε πεθάνει και να γινόταν κάτι σαν τον Κράτος!
Α, ναι κάτι ακόμα...δε σας έκανε εντύπωση κάτι που είπε ο Δίας στη Γαία πριν τους καταπιεί? ..."Maybe you should have chosen the other one"...Ο αδελφός του Κράτος από τα βιντεάκια του 1 ίσως?
EDIT: @dimitrisasp: Α ρε τα μεγάλα πνεύματα που λένε. Αν δεν κάνω λάθος ο πάπυρος είναι στα δεξιά των δικαστών. Επίσης τώρα μόλις τελείωσαν τα κρέντιτς και όχι απλά λείπει αλλά φαίνεται από τα αίματα ότι πήγε προς τον γκρεμό...
dimitrisasp
15-03-2010, 21:23
EDIT: @dimitrisasp: Α ρε τα μεγάλα πνεύματα που λένε. Αν δεν κάνω λάθος ο πάπυρος είναι στα δεξιά των δικαστών. Επίσης τώρα μόλις τελείωσαν τα κρέντιτς και όχι απλά λείπει αλλά φαίνεται από τα αίματα ότι πήγε προς τον γκρεμό...
Μανια με τους γκρεμους αυτος ο ανθρωπος!!! Ολο πεφτει.. :P
Κατι μου λεει οτι καποιος τον σωζει... Σκεφτειτε σε ενα μελλοντικο
παιχνιδι τωρα μαχη τα δυο αδερφια εναντιον του τοτε κακου ή τα δυο
αδερφια μεταξυ τους...
Ειπαν θα συνεχισει το franschise παντως οποτε..
chronohill
15-03-2010, 21:49
Μετα τα gredits προσεξατε οτι λειπει το πτωμα του Kratos? Επισης δυο φορες αναφερθηκε
ο αδερφος του.. Μια απο τον Δια στο τελος που λεει στη Γαια οτι επρεπε να διαλεξει τον
αλλο και μια σε ενα παπυρο που μιλαει η μανα του Kratos και λεει για τον αδερφο του...
Νομιζω οτι το λεει και καπου αλλου..
Ante re αυτο δεν το παρατηρησα!Αυτο αλλαζει μερικα δεδομενα!!!!λεω και γω η τελευταια σκηνη ηταν πολυ ακυρη.αλλα δεν ειδα οτι ελειπε ο κρατος!γιουπι!χα
enstikto
15-03-2010, 22:38
Ante re αυτο δεν το παρατηρησα!Αυτο αλλαζει μερικα δεδομενα!!!!λεω και γω η τελευταια σκηνη ηταν πολυ ακυρη.αλλα δεν ειδα οτι ελειπε ο κρατος!γιουπι!χα
Εγώ το παρατήρησα αυτό όπως και το άλλο που ανέφεραν τα παιδιά που λέει η Γαία στον Δία ότι έπρεπε να επιλέξει τον άλλο αλλά και πάλι μου φάνηκε μούφα η καλοσύνη του Κράτος....
Δεν ήταν μούφα ρε παιδιά, ήμαρτον. Απλά καταλαβαίνει από τον εαυτό του ότι οι θεοί λειτουργούν σαν δικτάτορες όσο καλές προθέσεις κι αν εχουν και ότι με την Αθηνά θα επαναλαμβανονταν τα ίδια....όχι ότι δεν θα επαναληφθούν μπουαχαχαχαχα...αχέμ...ναι..
Λοιπόν, έπαιξα τις προκλήσεις του Ολύμπου, οι τρεις είναι γελοίες ενώ και οι υπόλοιπες 4 δεν φαίνονται κάτι τραγικό.
enstikto
15-03-2010, 23:44
Η πιο δύσκολη κατα την γνώμη μου είναι η 3η.
Αν θες βοήθεια σε κάποια από αυτές δες το trophy guide που εφτιαξα για το παιχνίδι...
Ναι το είδα, πολύ καλή δουλειά, αν θες ξεκίνα έναν και στο ps3trophies.org
Όντως δεν φαίνονται πολύ δύσκολες, ασχολήθηκα κανά τεταρτάκι και έβγαλα τις 3 που είπα (Knocked out, κιούπια και τους λιγότερο από 50).
enstikto
16-03-2010, 00:44
Ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια...
Ο λόγος που δεν κάνω και στο ps3trophies είναι γιατί και αυτός μου πήρε παραπάνω απ´οτι περίμενα και γιατί εκεί έχουν και πολύ strict guidelines. Αν θές παντός μπορείς να φτιάξεις εσυ έναν και φυσικά έχεις και το οκ να χρησιμοποιήσεις οτιδήποτε από τον guide μου. :)
isildur83
16-03-2010, 00:47
Φιλε και συνονοματε συμφωνω απολυτα μαζι σου,ετσι ακριβως ενιωσα και εγω μολις το τελειωσα και γενικα μεχρι την μαχη με τον Κρονο ηταν τα δυνατα σημεια του παιχνιδιου για μενα,απο εκει και μετα ειχε πεσει λιγο ο ρυθμος και η πρωτοτυπια.Περιμενα να δω κατι αναλογο οπως οι μαχες με τους Ποσειδωνα,Αδη,Ηρακλη η Κρονο αλλα τιποτα και η μαχη με τον Δια δεν με εντυπωσιασε ιδιεταιρα...περιμενα να μεινω με ανοιχτο το στομα παλι αλλα...Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι δεν το ευχαριστηθηκα η δεν μου αρεσε το παιχνιδι αλλα οσο πλησιαζε το τελος περιμενα να δω και αλλες EPIC φασεις απο το παιχνιδι.Απο την αρχη του παιχνιδιου μεχρι τον Κρονο ολες οι στιγμες του παιχνιδιου ειναι απλα ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ και άξιες αναφορας για πολλα χρονια!!!
enstikto
16-03-2010, 00:51
Φιλε και συνονοματε συμφωνω απολυτα μαζι σου,ετσι ακριβως ενιωσα και εγω μολις το τελειωσα και γενικα μεχρι την μαχη με τον Κρονο ηταν τα δυνατα σημεια του παιχνιδιου για μενα,απο εκει και μετα ειχε πεσει λιγο ο ρυθμος και η πρωτοτυπια.Περιμενα να δω κατι αναλογο οπως οι μαχες με τους Ποσειδωνα,Αδη,Ηρακλη η Κρονο αλλα τιποτα και η μαχη με τον Δια δεν με εντυπωσιασε ιδιεταιρα...Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι δεν το ευχαριστηθηκα η δεν μου αρεσε το παιχνιδι αλλα οσο πλησιαζε το τελος περιμενα να δω και αλλες 'Super WOW' φασεις απο το παιχνιδι.
Εμένα πρωσοπικά πάντος πέρα απο αυτό που αναφέρεις μου άρεσε πάρα πολύ και η φάση με τους κήπους της Ήρας και ο Λαβύρινθος. Μπορεί να μην ήταν boss fights αλλά ήταν πραγματικά μαγικές στιγμές....
Οσον αφορά τη μάχη με το Δία, όντως... ήταν λίγο μιέ....
isildur83
16-03-2010, 01:06
Εμένα πρωσοπικά πάντος πέρα απο αυτό που αναφέρεις μου άρεσε πάρα πολύ και η φάση με τους κήπους της Ήρας και ο Λαβύρινθος. Μπορεί να μην ήταν boss fights αλλά ήταν πραγματικά μαγικές στιγμές....
Οσον αφορά τη μάχη με το Δία, όντως... ήταν λίγο μιέ....
Ναι συμφωνω ηταν ωραιο το παιχνιδι ως το τελος του,σε καμια περιπτωση δεν λεω το αντιθετο αλλα σιγουρα δεν ηταν τοσο 'δυνατο' οσο ηταν απο την αρχη μεχρι την μεση και λιγο μετα.
Οντως η μαχη με τον κρονο ειναι η καλυτερη, αν και εχει μικρο chalenge, σε σχεση με τον δια για παραδειγμα, αλλα πραγματικα μενεις με το στομα ανοιχτο, λες και βλεπεις CGI ειναι.
dimitrisasp
16-03-2010, 02:44
Το 4 θα ειναι καλυτερο :P
Μάλλον όχι το 4 αλλά το Pandora's Retribution ή το Ιnfernal Brotherhood :D
enstikto
16-03-2010, 11:24
Να αναφέρω και κάτι άλλο που με ξενέρωσε αρκετά.
Η προδοσία της Γαίας στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού...
Στο προηγούμενο ήταν κολητάρια και βοηθούσαν ο ένας τον άλλο και ξαφνικά εδώ είσουν ένα πιόνι κτλ. Καλά πέρα του ότι μου φάνηκε ό,τι να νε, είναι τόσο ΧΑΖΗ η Γαία; Λες τέτοια πράγματα στο παλικάρι μας; Δεν ξέρεις τι σε περιμένει μετά απο αυτό;
Πάντος το συγκεκριμένο ήταν πιστεύω πιό πολύ για να βρούν πάτημα οι σεναριογράφοι ώστε να βάλουν μέσα και μάχες με τιτάνες (όντως η πιο εντυπωσιακή σκηνή είναι η μάχη με τον Κρόνο), αλλά έγινε πολύ απότομα κατα τη γνώμη μου...
Anyway το παραπάνω συγχωρείτε γιατί αν δεν γινόταν θα χάναμε τον Κρόνο, αλλά δεν μπορούσαν να το εκμεταλευτούν παραπάνω;; Δηλαδή να βάλουν καμμιά παραπάνω μάχη με Τιτάνες;
Απ'οτι διάβασα εχτές πάντος στο joystiq, είχαν σκοπό να βάλουν άλλη μία σκηνή στο παιχνίδι με Τιτάνες την οποία όμως δεν προλάβαν να τελειώσουν και δεν μπήκε στο παιχνίδι. Κρίμα ρε γαμώτο... Στην ερώτηση που έκανε το περιοδικό στον lead του παιχνιδιού για το αν υπάρχει περίπτωση να βγεί η σκηνή σε DLC ο ίδιος δεν απάντησε ευθέως αλλά είπε ότι αν έβγαινε σε DLC θα ήταν free. Όπως καταλαβαίνετε το πιθανότερο είναι να μην βγεί λοιπόν...
Ναι, το διάβασα κι εγώ. Προσπαθήσανε να επικεντρωθούνε περισσότερο σε λιγότερα πράγματα, και το αποτέλεσμα δεν τους αδικεί. Μακάρι να τους δοθεί η ευκαιρία να το βγάλουνε. Ευχαρίστως θα πλήρωνα και 10-15 ευρώ για 3-4 μάχες με Τιτάνες, εν είδη Challenges!
Ομολογουμένως θα περίμενα μια πιο επική στροφή των Τιτάνων εναντίον του Κράτος, αλλά δεν βαριέσαι, απλά το τέλειο θα γινόταν τέλειο + :P
enstikto
16-03-2010, 12:17
Ωραίο θα ήταν ένα τέτοιο DLC! Αλλά να σου πω την αλήθεια δεν το θεωρώ ιδιαίτερα πιθανό καθώς εδώ καλά καλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την μία σκηνή με τους Τιτάνες, θα φτιάξουν 4;
Σκέψου κιόλας ότι η Σάντα Μόνικα έχει ήδη αναλάβει 2 νέα projects...
haramanai
16-03-2010, 13:27
το παιχνιδι ηταν τελειο. Το τελος ηταν οτι καλυτερο. Μετα απο τοσο μακελιο το πηρε χαμπαρι πως τελικα το προβλημα ηταν παντα αυτος. Παντος ενω στα προϊγουμενα μας κανανε να τον συμπαθησουμε τωρα ηταν σε μερικα σημεια πολυ μακακας. Αν και η εξηγηση της Αθηνας στο τελος δηκαιολογει την παρανοια ολων και την αδυναμια των θεων.
Το καλυτερο τελος χωρις πολλα πολλα , αμερικανοφανφαρες και κλαψομουνιες τυπου metal gear και uncharted :muhaha:
Απλη και ομορφη τραγωδια , οπως ειπαν πιο πανω καποιοι
Οι μαχες ηταν υπεραρκετες που χορτασαμε αιμα , ολα τελεια
Πιαστηκανε τα χερια μου στο hard να το παιζω , που να δοκιμασω και το titan δηλαδη
enstikto
16-03-2010, 16:16
Το Titan είναι το hard βρε...
Αν θες ακόμα πιο hard πας chaos mode...
dimitrisasp
16-03-2010, 16:42
Η μαχη με τον Κρονο ηταν το μεγαλυτερο σιχαμα του παιχνιδιου.. Ενα εκει που του
σπας το σπυρακι και ενα εκει που του βγαζεις το νυχι... :P Γιακ... :P
Βρηκα ακομα μια αναφορα στον αδερφο του Κρατος. Οταν εισαι μεσα στον εφιαλτη και
πεφτεις στο νερο σου μιλανε διαφοροι απο το παρελθον σου. Μεσα σ αυτους λεει ενας
τυπος που δεν θυμαμαι απο πουθενα αλλου <<Οι Σπαρτιατες δεν τα παρατανε ποτε ετσι
αδερφε?>> Εμενα μ αρεσε παντως η ιδεα να βγει κι αλλο παιχνιδι με καινουριο ποζερι
τον αδερφο του.. :P
Επισης για τον τερματισμο.. Εκει που ειναι το πτωμα του Κρατος απο κατω εχει ενα
σχεδιο που μοιαζει με πουλι ή με αγγελο.. Αναφορα σε κατι?
Το Titan είναι το hard βρε...
Αν θες ακόμα πιο hard πας chaos mode...
Στο normal ηθελα να πω , λαθος εκ παραδρομης
enstikto
16-03-2010, 16:53
Χμμμ δεν το πρόσεξα αυτό με το πουλί... θα πω μπαρούφα αλλά μήπως είναι κουκουβάγια (αθηνά);
Θυμήθηκα και κάτι άλλο που δεν μου άρεσε...
Δεν είχε το ταλαίπορο καπετάνιο απο το 1 που όλο προσπαθούσε να σωθεί και όλο τον σκότωνε ο Κρατος.
Αυτόν που είχε φάει η Ύδρα στο 1 και του πέρνεις το κλειδί αφού μπαίνεις μέσα στην νεκρή ύδρα και μετά τον πετάς στο στομάχι.
Και μετά πάλι τον συναντάς στον Άδη να προσπαθεί να ανέβει και τον πετάς ξανά κάτω και αυτός λέει το κλασικό "not again".
Και τέλος τον ξανασυνατάς και στο 2, και είναι μία απο τις ψυχές που καλεί ο barbarian king για να σε σκοτώσει και ξαναμάνα "not again".
Που ήταν αυτή η μεγάλη μορφή του σύγχρονου gaming μου λέτε; :P
Το μοναδικό reference που συναντάμε στο παιχνίδι για αυτόν είναι (αν δεν κάνω λάθος) στον Άδη όπου βρίσκουμαι ένα σημείωμα που είναι προφανές ότι είναι γραμμένο απο αυτόν και αναφέρετε στον Kratos και στο πόσο δύσκολη του έχει κάνει τη ζωή του...
dimitrisasp
16-03-2010, 17:40
^^ Ναι και γω τον περιμενα τον καπετανιο για κανενα comic relief αλλα μειναμε στο
σημειωμα.. Δεν πειραζει!! Το πουλι παντως δεν ειναι κουκουβαγια, πιο πολυ με αετο
μοιαζει.. Μπορει να εχει σχεση και με τον Δια..
Ναι ρε αυτό σκεφτόμανε! Που είναι ο καπετάνιος? Οέο!
haramanai
17-03-2010, 12:01
δεν τη παλευω αλλο με αυτο το κοπροσκυλο με τα τρια καφαλια που κλανει κοπρους και για καθε κεφαλι που κοβετε βγενει και ενας σατιρος. Με αναγκασε να το ριξω απο το τιταν στο ευκολο.
Αφου παω και ριχνω απερκατ στον Μπακ (φοτο στο υsername) για εκδικηση.
Άσε, είχα αρχίσει να έχω εφιάλτες κι εγώ με τάσεις να αρχίσω γρονθοπατινάδες στα ροτβάιλερ μου. Και δεν είναι τπτ, θε έτρωγα τελικά εγώ περισσότερο ξύλο από ότι ο Κράτος :P
Εκείνο ήταν από τα πιο σπασ@ρχίδικα σημεία, γενικά οι σάτυροι είναι από τους πιο ηλίθιους εχθρούς, τελείως overpowered! Έχεις και τα κλανόσκυλα να σκάνε από δω κι από κει!
enstikto
17-03-2010, 12:43
Το συγκεκριμένο σημείο είναι το μοναδικό που ήταν σχετικά δύσκολο στο νορμαλ.
Φαντάζομαι πως θα είναι στο Titan...
Απλά είναι από τα σημεία που θέλει αρκετή τύχη και είναι λιγότερο τακτική. Αυτό που έκανα εγώ ήταν να βγάλω το πρώτο κεφάλι χωρίς να χάσω ενέργεια και μετά να χρησιμοποιήσω στο δεύτερο κεφάλι τη μαγεία και στο τρίτο την οργή. Φυσικά κανέναν από τα δύο δε φτάνει για ένα ολόκληρο ξυλοκόπημα κεφαλιού οπότε πρέπει να πετάξεις και κανά κοπρόσκυλο (το animation της κλωτσιάς σε κάνει "άτρωτο"). Αν ενδιάμεσα έχει σκοτωθεί και ο ένας ο σάτυρος (μαγείες και οργή) είσαι οκ. Οι Σάτυροι ένας ένας είναι γελοίοι, τους κάνεις λαβές, αν είναι δύο είναι που το σκίζουν.
enstikto
17-03-2010, 12:56
Τους σάτυρους και εγώ έτσι τους έβγαλα. Βασικά κατάφερα και απομάκρυνα τον έναν απο τον άλλον και πάτησε Ο για να αρχίσει το grapple mini-game. Μετά απο 3 τέτοια είναι automatic kill (στο medium).
DarkAvengerGR
17-03-2010, 13:01
Το τελείωσα κι εγώ χτες το βράδυ, το τέλος μου άρεσε πάρα πολύ.
Ο Κράτος είναι απρόβλεπτος και το απέδειξε για άλλη μια φορά...
dimitrisasp
17-03-2010, 13:06
Οι σατυροι ειναι οι χειροτεροι και πιο σπαστικοι εχθροι σε ολα τα GOW. Θυμαμαι στο 1
ησουν σε ενα απο τα challenges πανω σε μια πλατφορμα 2Χ2 (πολυ μικρη τελως παντων)
και ειχε δυο σατυρους και κατι αλλα μικρα και δεν επρεπε να πεσεις μεχρι να φρασεις
στον οροφο.. Παραλιγο να κλαψω εκει..
enstikto
17-03-2010, 13:14
Το θυμάμαι και εγώ αυτό Δημήτρη, ήταν το τελευταίο challenge του 1...
Άσχετο: κειτούσα το god of war 3 entry στο wikipedia και είδα ποιός κάνει τη φωνή του Ηρακλή!
Μαντέψτε ποιός;
Ο Κέβιν Σόρμπο, ο οποίος για όσους δεν ξέρουν είναι ο ηθοποιός που έπαιζε τον Ηρακλη στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά!
Χαχαχαχαχα!
haramanai
17-03-2010, 13:24
και το πιο σπαστικο ειναι οταν σε στριμοχνουν τα σκυλια και οι σατυροι και πατας το πιασημο για να σουταρεις κανα κοπρο και αντι να πιασεις το κοπρο πιανεις το σατυρο και σκαν ολα πανω σου.
εχω και τη γυναικα να παρακολουθει και να με κοροϊδευει..
να αφου σου το λεει και το παιχνιδι να το βαλεις στο easy. χα χα χα μεχρι και το παιχνιδι σε πηρε χαμπαρι...
και δεν πεθαινει και απο αιμοραγια το πασταρτο... να του κοψω το ενα κεφαλι και να παω να κρυφτω.
Καλά ρε ένστικτε δεν το ήξερες? :D Δες τι γράφω και στο άλλο θρεντ για τον κο "This ain't Jim Beam...". Ναι, ο εν λόγω κύριος ήταν και ο γνωστός μάγκας στο μπαράκι που ζητούσε Jim Beam ;)
Καλά, αν κάνεις το λάθος να τον πιάσεις με το "Ο" αν δεν είναι μόνος και έρημος τον έχεις πιει ποικιλοτρόπως.
polu kalo to paixnidi...telika den einai to last god of war(eutyxos diladi)...wraio to telos kai eimai periergos na dw ti sunexeia...
Είναι το τελευταίο της τριλογίας. Τι σημαίνει αυτό σε πιθανάσενάρια για παιχνίδια:
-Prequels είτε όταν ήταν στην υπηρεσία της Αθηνάς είτε ένα πιο "σκοτεινό" ότα ήταν στην επιρροή του Άρη
-Prequel με διαφορετικό χαρακτήρα. Ας πούμε με την Αθηνά ή με τον αδερφό του Κράτου
-Συνέχεια της ιστορίας με διαφορετικό χαρακτήρα. Πάλι σοβαρή υποψηφιότητα θέτει ο αδερφός του, ενώ εμένα δε θα με χαλούσε αν γινόταν κανά σκηνικό με την Πανδώρα, να έχει επιζήσει δλδ και να μετατραπεί σε καμιά "αμαζόνα". Επίσης πολύ καλό θα ήταν ως σκηνικό ένας καινούριος χαρακτήρας με μέντορά του τον Κράτο, την Αθηνά ή την Πανδώρα.
Γενικά για κάποιον λόγο έχω την πεποίθηση ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν την Πανδώρα λίγο ακόμα... Μην ξεχνάμε ότι τελικά συμπλήρωνε την τριάδα των βασικών πρωταγωνιστών της σειράς μαζί με Κράτο και Αθηνά, ακόμα κι αν στα πρώτα δύο δεν εμφανιζόταν.
Εγώ πάντως σαν prequel θα ήθελα κάτι με κανέναν ξεχασμένο εκατόγχειρα, του στυλ να είναι κάπου φυλακισμένος και να προσπαθεί κάποιος να τον ξυπνήσει για να τα κάνει όλα ρημαδιό.
Επίσης, δεν χρησιμοποιήθηκαν τα δυο αδέρφια Απόλλωνας και Άρτεμις, πέραν δυο όπλων, και είναι και από τους "μαχητικούς" θεούς, δεν είναι κανάς Διόνυσος. Βέβαια θα μου πεις εδώ κάνανε τούμπανο την Περσεφόνη, ίσως και ο Διόνυσος να αντιμετωπίζονταν μέσω κάποιων γρίφων, βλέπε κήποι της Ήρας.
Σόρρυ για το σκορποχώρι των σκέψεων, ότι μου βγαίνει το γράφω, έχω οίστρο...
enstikto
17-03-2010, 15:14
God of war χωρίς κράτος δεν είναι god of war για μένα.
Ακόμα περισσότερο αν είναι με κεντρικό χαρακτήρα την πανδορας.
Από τον υπέρτατο πολεμιστή κ κάφρο θα πανε στην αιώνια πεδουλα πανδορα;
Δεν μου κάθετες καλά...
Με τον αδερφό του τώρα κάτι γινετε, αλλά κ για αυτόν δεν είμαι σίγουρος ότι υππαρχει γιατί πόλοι πιθανό για αδερφό του να εννουσαν τον ηρακλή, κ η φαιά στο τέλος να αναφερόταν σε άλλο πρόσωπο...
Dunno...
Άσχετο: θέλω ΤΩΡΑ dlc με extra story content!
dimitrisasp
17-03-2010, 15:18
Άσχετο: κειτούσα το god of war 3 entry στο wikipedia και είδα ποιός κάνει τη φωνή του Ηρακλή!
Μαντέψτε ποιός;
Ο Κέβιν Σόρμπο, ο οποίος για όσους δεν ξέρουν είναι ο ηθοποιός που έπαιζε τον Ηρακλη στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά!
Χαχαχαχαχα!
ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ??? Ισα που καιω το δισκακι μετα απο αυτο.. :P (noooot)
Με τον αδερφό του τώρα κάτι γινετε, αλλά κ για αυτόν δεν είμαι σίγουρος ότι υππαρχει γιατί πόλοι πιθανό για αδερφό του να εννουσαν τον ηρακλή, κ η φαιά στο τέλος να αναφερόταν σε άλλο πρόσωπο...
Εγώ μιλαω για αυτόν τον αδερφό του, από το βιντεάκι του 1:
YouTube- God of War - Birth of the Beast
Όποιος θέλει ερωτήσεις για το Τιτάν, έφτιαξα θέμα.
dimitrisasp
19-03-2010, 01:57
Σχετικα με το στορι.. Ο Κρατος ψαχνει στο 3 τη δυναμη με την οποια σκοτωνεις τους
θεους αλλα μεχρι να τη βρει εχει σκοτωσει καμια 4-5... Τι παιζει εδω ρε παιδια? :P
Κάνει προπόνηση... Έχει ήδη σκοτώσει 3 θεούς στα προηγούμενα (Άρη, Αθηνά, Περσεφόνη) και 3 ανώτερες θεικές δυνάμεις (τις 3 Μοίρες)...
Ένα σου λέω, να εύχεται ο Θορ μην πάει ο Κράτος για διακοπές στη Νορβηγία...
dimitrisasp
19-03-2010, 15:25
Κάνει προπόνηση... Έχει ήδη σκοτώσει 3 θεούς στα προηγούμενα (Άρη, Αθηνά, Περσεφόνη) και 3 ανώτερες θεικές δυνάμεις (τις 3 Μοίρες)...
Ένα σου λέω, να εύχεται ο Θορ μην πάει ο Κράτος για διακοπές στη Νορβηγία...
To χω σκεφτει και γω οτι παιζει να αλλαξουν μυθολογια στη συνεχεια..
Ελπιζω να μεινουν στην ελληνικη που ετσι κι αλλιως γεννησε ολες τις
αλλες :P
To χω σκεφτει και γω οτι παιζει να αλλαξουν μυθολογια στη συνεχεια..
Ελπιζω να μεινουν στην ελληνικη που ετσι κι αλλιως γεννησε ολες τις
αλλες :P
για αυτο που λες ειχα διαβασει στο OPM πριν αρκετο καιρο οτι μετα το 3 θα ασχοληθουν με αλλη μυθολογια..τωρα αν και κατα ποσο ηταν σωστα αυτα που λεγανε δεν ξερω απλα το αναφερω..
μολις το τελειωσα και εγω πριν απο λιγο.περιμενα ενα πιο επικο τελος να πω την αμαρτια μου..με ψιλοξενερωσε ολο αυτο..δεν αφησανε κανενα υπονοουμενο για καποια πιθανη συνεχεια η κατι αλλο βρε αδερφε..σιγουρα παιζει και ο αδερφος του kratos αλλα αυτος δεν ηταν ο Ηρακλης?εγω ετσι καταλαβα.ουτε μας δειξανε για τον κοσμο τι γινεται αν αλλαζει κατι μετα απο ολα αυτα που συνεβησαν αφου σκοτωνες τους Θεους..στο 2 αν θυμαστε ειχε μια μικρη αναφορα για τους τρεις μαγους που ακολουθουσαν ενα αστερι περιμενα οτι θα εβαζαν ενα τελος που να σχετιζεται με αυτο..
επισης δεν πολυκαταλαβα τι επαιζε με ολα αυτα που λεγανε στο τελος ο kratos και η Αθηνα για το κουτι της πανδωρας ο ενας ελεγε οτι ηταν αδειο αυτη ελεγε οτι ειχε ενα οπλο μεσα και δεν εβγαλα ακρη.τα ματια του ηταν και μπλε κιολας αυτο που κολλαγε?αυτη η Αθηνα επισης πως εμφανιζοταν στο παιχνιδι υποτιθεται οτι ψοφησε και γιατι μετα ηθελε να σκοτωσει ο kratos τους θεους για να κανει αυτη κουμαντο μετα?
WolfRathmA
20-03-2010, 05:26
ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ??? Ισα που καιω το δισκακι μετα απο αυτο.. :P (noooot)
Το θυμάμαι και εγώ αυτό Δημήτρη, ήταν το τελευταίο challenge του 1...
Μαντέψτε ποιός;
Χαχαχαχαχα!
Αν διαβαζατε το Review θα βλεπατε οτι το αναφερω αυτο! Αλλα εκτος απο αυτο...... Μα καλα, κανεις μα κανεις δεν εχει δει το making of; Δηλαδη ντροπη ετσι; Εχει μεσα ολο το voice acting! Οπου δινουν και συνεντευξεις! Για δειτε και ποιοι αλλοι κανουν τις φωνες να παθετε κοκομπλοκο!
Mιας και το τελειωσα κι εγω εχθες ειπα να μπω στο...απαγορευμενο θρεντ να πω τις εντυπωσεις μου για το στορυ.
Λοιπον δεν με χαλασε, θεωρω οτι το τελος ηταν αρκετα μεγαλο και στο μεγαλυτερο μερος του Interactive γιατι απο την στιγμη που τελειωνει η μαχη στην Γαια με τον Δια στην ουσια "παιζεις" το τελος.Πολυ καλη δουλεια.
Ομως παιδια ενω ευχαρηστηθηκα να παιζω μεχρι το τελος, αυτα καθεαυτα τα τελευταια δευτερολεπτα ηταν οντως λιγο ξενερωτα.Οκ γουσταρα, αλλα τουλαχιστον ασε μας με μια φραση, με κατι.Κλεινει πολυ αποτομα.Δεν με χαλασε βεβαια.
Να σημειωσω οτι τελικα το επαιξα στο normal για πρωτη φορα γιατι με τρομαξαν τα παιδια.Τωρα θα το ξεκινησω στο hard μιας και σε λιγες περιπτωσεις εχασα στο νορμαλ.
Εξακολουθω να πιστευω παντως οτι η σειρα χρειαζεται αλλαγες, αλλα δεν ειναι αυτο εδω το καταλληλο θρεντ :D
DJTaurus
20-03-2010, 19:02
Moλις σκοτωσα τον Ερμη...εχω πολυ ακομα για τερματισμο?
Moλις σκοτωσα τον Ερμη...εχω πολυ ακομα για τερματισμο?
Na μην σε νοιαζει κ να μην βιαζεσαι.Απολαυσε το επος οσο κρατησει.
Happy gaming!
DJTaurus
20-03-2010, 19:11
Na μην σε νοιαζει κ να μην βιαζεσαι.Απολαυσε το επος οσο κρατησει.
Happy gaming!
Πρεπει να το επιστρεψω στο seven γιαυτο ρωταω...να ξερω που περιπου ειμαι.:hey:
Πρεπει να το επιστρεψω στο seven γιαυτο ρωταω...να ξερω που περιπου ειμαι.:hey:
:oopsy: my bad!!!
Εισαι λιγο μετα την μεση!
jim_nemesis
22-03-2010, 14:08
Δεν μπορει να τελειωνει ετσι!!!Κατι ειναι κρυφο κατι ειναι εξτρα κατι κατι....
dimitrisasp
22-03-2010, 14:21
Ειμαι σιγουρος οτι λιγοι εχουν προσεξει οτι λειπει το πτωμα του Κρατος μετα τους
τιτλους τελους..
^^Εγω μια χαρα το προσεξα! :D
enstikto
22-03-2010, 14:37
Και που λείπει το πτώμα τι; Μπορει να έγινε one with the force ξαι να εξαφανίστηκε αλά ben kenobi :P
σοβαρά τώρα. με τι ο,τι λείπει το πτώμα σε συνδιασμο με το spartanstandtall.com νομίζω ότι δεν υπάρχει καν θέμα ότι θα συνεχιστεί ο τίτλος... Yaaaaaaay!!!!!
ENNOEITAI ότι θα συνεχιστεί ο τίτλος.
Εγω παλι θελω να δω και κατι νεο απο αυτην την ομαδα! οχι οτι θα με χαλαγε να συνεχισουν προς θεου, απλα να δουμε και ενα νεο ΙΡ
Εγώ πάλι λέω να σταματήσουν ότι κάνουν οι άλλες ομάδες και να επικεντρωθούν να βγάλουν 2-3 ακόμα μονοκοπανιά...
dimitrisasp
22-03-2010, 15:14
Δειτε τωρα ποσο αχαριστοι ειμαστε.. Εχουμε το GOW3 που τοσο καιρο αναρωτιομασταν
πως θα ειναι και γλυφαμε τα δαχτυλα μας και τωρα το χουμε τερματισει και θελουμε το
4... :P :P :P :P
Δεν κοροιδευω καποιον απλα κανω μια παρατηρηση ενος φαινομενου.. :P
Crazy_vision
22-03-2010, 18:48
Ειμαι σιγουρος οτι λιγοι εχουν προσεξει οτι λειπει το πτωμα του Κρατος μετα τους
τιτλους τελους..
prokatavolika sorry gia ta greeklish :)
perimenw to ellhniko plhktrologio gia mac mesa sth vdomada!
peri autou pou les auto pou egw eida einai pws yparxei mia grammh apo aima pou odhgei sto gkremo, opou dld mas paei h kamera...
opote mhpws o Kratos afou apopeirathike na autoktonhsei epese meta sto gkremo?
alla kai pali to telos tou paixnidiou prin kan katalaveis oti exei synexeia meta ta credits...kai pali den mou kollaei!
jim_nemesis
22-03-2010, 21:40
Παιδια παιζει το καινουριο franchise να εχει να κανει με τον Bro του KRATOS που κ καλα πηρε το πτωμα του κ πηγε να το θαψει ετσι ακριβως οπως επρεπε να κανουν με τους νεκρους...Τι σκεφτηκα παλι( σορρυ παιδες ειμαι πτωμα απο την δουλεια κ παραληρω....)???
dimitrisasp
22-03-2010, 22:19
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν σκοτωσε και την Αθηνα στο τελος... Παρτην κι αυτην
μωρε να τελειωνουμε μια και καλη.. Και τωρα η Αθηνα θα βρει τον little bro και θα τον
κανει τσιρακι και αυτον και τσουπ η καινουρια τριλογια..
Ξενερα αν συνεχισει η σειρα.Πραγματικα τετοια επη πρεπει να εχουν κ ενα τελος.Δεν γινεται το δραμα να το κανουν αμερικανικη σειρα.Ναι να βγαλλουν ενα ακομα prequel στο psp κ να διηγειται την ιστορια του Κρατος πριν υπηρετησει τους Θεους αλλα οχι να το συνεχισουν.Ετσι θα ξενερωσω αν δω κ Metal Gear 5 με τον Snake.
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν σκοτωσε και την Αθηνα στο τελος... Παρτην κι αυτην
μωρε να τελειωνουμε μια και καλη.. Και τωρα η Αθηνα θα βρει τον little bro και θα τον
κανει τσιρακι και αυτον και τσουπ η καινουρια τριλογια..
Μα την Αθηνα την εχει ηδη σφαξει...τι αλλο να της κανει λολ :P αλλωστε η μορφη της ειναι πλεον κατι περιεργο κατι που προφανως δεν σκοτωνεται και κατι που μπορουν να χρησιμοποιησουν σαν δικαιολογια για να αναστησουν και τους υπολοιπους ψοφιους θεους.
Ξενερα αν συνεχισει η σειρα.Πραγματικα τετοια επη πρεπει να εχουν κ ενα τελος.Δεν γινεται το δραμα να το κανουν αμερικανικη σειρα.Ναι να βγαλλουν ενα ακομα prequel στο psp κ να διηγειται την ιστορια του Κρατος πριν υπηρετησει τους Θεους αλλα οχι να το συνεχισουν.Ετσι θα ξενερωσω αν δω κ Metal Gear 5 με τον Snake.
Συμφωνω απολυτα.Πρεπει να σταματησει το milking πλεον, εχει εφαρμοστει σε τρελο βαθμο σε πολλες σειρες.Στην αρχη ειναι ωραια, αλλα απο καποιο σημειο και μετα χανεται η μαγεια και νιωθεις λες και παιζεις το καινουργιο NBA Live...
Ας κανουν κατι διαφορετικο και κατι καινουργιο ή τουλαχιστον να ειναι μια διαφορετικη ιστορια για εναν εντελως διαφορετικο χαρακτηρα.
Crazy_vision
23-03-2010, 10:16
Μα την Αθηνα την εχει ηδη σφαξει...τι αλλο να της κανει λολ :P αλλωστε η μορφη της ειναι πλεον κατι περιεργο κατι που προφανως δεν σκοτωνεται και κατι που μπορουν να χρησιμοποιησουν σαν δικαιολογια για να αναστησουν και τους υπολοιπους ψοφιους θεους.
ki omws an to kaloskefteis thymisou thn aylh morfh tou dia pou nikaei o kratos....kati tetoio einai kai h athina...ara skotwnetai kai parapanw apo oti exei hdh skotwthei ;)
Ποια αλλη μορφη ρε παιδια, δεν θυμαμαι καλα... :S
Crazy_vision
23-03-2010, 10:39
Ποια αλλη μορφη ρε παιδια, δεν θυμαμαι καλα... :S
sth teleutaia maxh meta th prwth fash sth gaia...o dias pairnei mia aylh morfh,san pneuma pou vgainei mesa apo to swma...katalaves poio shmeio ennow?
kati analogo pou symvainei kai me ton adh meta th deuterh fash pou einai xwris maska omws....
Εννοεις οταν πολεμας μεσα στη Γαια που απλα βγαζει κλωνους?Αυτο δεν ειναι αλλη μορφη!Ειναι απλα ενα ειδος μαγειας που προφανως εφαρμοζει ο Διας.Αλλα αυτος καθεαυτος ο Διας δεν εχει την μορφη της Αθηνας. :)
Crazy_vision
23-03-2010, 10:52
Εννοεις οταν πολεμας μεσα στη Γαια που απλα βγαζει κλωνους?Αυτο δεν ειναι αλλη μορφη!Ειναι απλα ενα ειδος μαγειας που προφανως εφαρμοζει ο Διας.Αλλα αυτος καθεαυτος ο Διας δεν εχει την μορφη της Αθηνας. :)
oxi re sy den ennow auto :)
meta pou vgainoun sthn epifaneia pou kai kala o kratos exei skotwsei to dia me to spathi...meta den vgainei ena san pneuma apo to swma tou Dia?
kati pou symvainei kai me ton Adh otan tou spas to kefali vgainei ena pneuma pou o Kratos to travaei mesa stis lepides tou adh...
twra katalaves ti ennow?
kai lew aylh (xwris ylh dld) oxi allh :) giati yparxei periptwsh na to mperdepses!
Καλα...αμα σου πω οτι δεν το θυμαμαι καν το σκηνικο αυτο?? χαχα δεν παλευομαι! :D
Εγω το τελευταιο που θυμαμαι με τον Δια ειναι να γεμιζω την οθονη μου με αιμα απο τα συνεχη μπουκετα! :D
Crazy_vision
23-03-2010, 11:00
Καλα...αμα σου πω οτι δεν το θυμαμαι καν το σκηνικο αυτο?? χαχα δεν παλευομαι! :D
Εγω το τελευταιο που θυμαμαι με τον Δια ειναι να γεμιζω την οθονη μου με αιμα απο τα συνεχη μπουκετα! :D
to katalava :) gia auto sou elega synexeia aylh! alla esy prepei na nomizes oti sou lew allh :)
einai pou den exw akomh to ellhniko keyboard gia to pc mou!
alla an to prosexeis etsi opws sou lew ginetai...sygkekrimena apo ta swmata twn Dia, Adh vgainei mia aylh morfh san pneuma pou kai stis 2 periptwseis o Kratos polemaei kai meta tous nikaei entelws....
pisteuw pws h athina einai ousiastika aylh morfh...auto pou egw den mporw na katalavw einai giati auto ginetai epilektika me orismenous theous opws px o Dias, Adhs, Athina...kai den egine kati analogo me tous thanatous twn Helios, Poseidwnas, Ermhs, Hra klp....
^^ Στον Αδη παντως δεν πολεμας την μορφη αυτη.Απλα του την βγαζεις απο το σωμα (στην ουσια επροκειτο για την ψυχη του) και μετα ο Αδης βλεπει τα ραδικια αναποδα. (αφου πρωτα βγουν απο μεσα του ολες οι ψυχες εκεινες που ειχε αφομιωσει)
^^ Στον Αδη παντως δεν πολεμας την μορφη αυτη.Απλα του την βγαζεις απο το σωμα (στην ουσια επροκειτο για την ψυχη του) και μετα ο Αδης βλεπει τα ραδικια αναποδα. (αφου πρωτα βγουν απο μεσα του ολες οι ψυχες εκεινες που ειχε αφομιωσει)
Crazy_vision
23-03-2010, 11:08
s auto exeis dikio! alla thelw na pw pws h athina einai kati analogo!
omws pragmatika parakseneuomai gia auto pou eipa sto telos...giati auto symvainei epilektika?
Κοιτα αν το σκεφτεις παλι οι ψυχες στο παιχνιδι συμβολιζονται με το μπλε χρωμα (αυτο εχει ο Αδης οταν πεθαινει οπως και οταν προσπαθει να παρει την δικη σου ψυχη). Η Αθηνα ομως ειναι πρασινη... δεν ξερω ισως ειναι αλλου ειδους...οτι ειναι απο αυτο που ειναι.
Ο Διας τι χρωμα ειχε οταν αλλαξε την μορφη οπως λες, γιατι εγω δεν θυμαμαι τιποτα... ηταν μπλε ή πρασινος?
Χαχαχα οτι ναναι, εχει πολυ πλακα η συζητηση :D
Crazy_vision
23-03-2010, 11:24
hahahah nai exei!!
apo oti thymamai einai kati analogo ths athinas...eimai kata 90% sigouros...
auto pou me kanei na skeftomai oti kai oi treis einai kati omoio...einai pws an to skefteis kai thymitheis o Adhs otan vgainei to pneuma tou o kratos tou petaei tis lepides,o adhs tis pianei....
to idio symvainei me ton dia...o kratos tou petaei tis lepides kai autos ti pianei
enw h athina sto telos krataei to spathi sta xeria ths...
apo oti kserame panta ta pneumata den mporoun na akoumpane ylika antikeimena!!
se auto to paixnidi katariptetai kathe mythos kai ennoia ths fysikhs!! hahaha!!! apisteuta pragmata!!
Θελω επιγοντως τον Φοξ Μολντερ στην σκηνη και την Ντεινα Σκαλι να μου δωσουν εξηγησεις.... ΤΩΡΑ! :D
τι κουλη κουβεντα πιασατε εσεις εδω περα????val η σκηνη που σου λεει το παλικαρι ειναι αν θυμαμαι καλα η παρακατω.αφου σκοτωσεις τον δια με το σπαθι κ βγουν κ οι δυο απο την γαια μετα δειχνει ενα βιντεο οπου ο kratos τραβαει το σπαθι απο το "νεκρο" σωμα του δια.γυρναει την παλτη να φυγει αλλα ο διας σηκωνεται κ πιανει τον kratos απο τον λαιμο.μετα ακολουθει το mini game με τον εφιαλτη και αφου ξυπνησεις κ καλα αρχιζεις κ κοπανας την αϋλη μορφη του δια με τις λεπιδες αλλα βλεποντας την μαχη σε πρωτο προσωπο την βλεπεις δηλαδη μεσα απο τα ματια του kratos..μετα πεταει τις λεπιδες και εκει ειναι που τον αρχιζεις στα μπουνιδια..εγω θυμαμαι οτι ηταν γκρι η αϋλη μορφη του δια!!!εγω τα θυμαμαι με αυτην την σειρα αλλα το τελειωσα μονο μια φορα για αυτο μπορει να κανω και λαθος..
enstikto
23-03-2010, 15:23
τι κουλη κουβεντα πιασατε εσεις εδω περα????val η σκηνη που σου λεει το παλικαρι ειναι αν θυμαμαι καλα η παρακατω.αφου σκοτωσεις τον δια με το σπαθι κ βγουν κ οι δυο απο την γαια μετα δειχνει ενα βιντεο οπου ο kratos τραβαει το σπαθι απο το "νεκρο" σωμα του δια.γυρναει την παλτη να φυγει αλλα ο διας σηκωνεται κ πιανει τον kratos απο τον λαιμο.μετα ακολουθει το mini game με τον εφιαλτη και αφου ξυπνησεις κ καλα αρχιζεις κ κοπανας την αϋλη μορφη του δια με τις λεπιδες αλλα βλεποντας την μαχη σε πρωτο προσωπο την βλεπεις δηλαδη μεσα απο τα ματια του kratos..μετα πεταει τις λεπιδες και εκει ειναι που τον αρχιζεις στα μπουνιδια..εγω θυμαμαι οτι ηταν γκρι η αϋλη μορφη του δια!!!εγω τα θυμαμαι με αυτην την σειρα αλλα το τελειωσα μονο μια φορα για αυτο μπορει να κανω και λαθος..
Μιά χαρά τα θυμάσαι! Με αυτή τη σειρά γίνονται...
haramanai
23-03-2010, 16:23
Η Αθηνά είναι πράσινη και ο Δίας και ο Άδης είναι οχι πρασινοι.
ΑΛΛΑ η μεγάλη απορία είναι ποιος πήρε τη δύναμη του Κράτος μετά το θάνατο του;
Μήπως , λέω μήπως, τη πήρε ο δέκατος τρίτος θεός που πλασάρανε οι Εβραίοι;
Πάντως να πω την αλήθεια ήταν πολλά τα σκηνικά που ο Κράτος σκότωνε θεούς και έλεγα : γιατί ρε μεγάλε; χαλάρωσε. Δηλαδή εντάξει... Ωραίοι οι μινώταυροι, οι Κένταυροι και οι φίλοι τους αλλά οι Θεοί σε εμάς τους Έλληνες έχουν μια άλλη θέση στη καρδιά μας.
Με ξενερώνει το γεγονός ότι κάθε άκυρο αμερικανάκι θα γροθοκοπαει τον Δία και των Ηρακλή μέχρι να του κάνει κύμα τη μούρη και θα ουρλιάζει και θα βρίζει τους θεούς των αρχαίων Ελλήνων.
Άσε που θυμάμαι και κάτι πορωμένα Γερμανακια ( που σίγουρα έχετε δει και εσείς ) τα καλοκαίρια που παίζανε ηλεκτρονικά και ουρλιάζανε σαν τρελαμένα. Και τα φαντάζομαι να πατάνε το Ο στο τέλος και να ουρλιάζουν σαν τρελά, που μα το Δια δεν θέλω να φανταστώ τι μπορεί να λένε.
Για όλα τα τρελά του σεναρίου, τις τρύπες, τις πόρτες και τα παράθυρα που μπορεί να έχει δεν δίνω δεκάρα.( Όπως είχε πει και ο Carmack όταν έφτιαχνε το Doom : το σενάριο στα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι απαραίτητο όσο το σενάριο στις τσόντες) Αλλά η τόση μεγάλη ξεφτίλα που φάγανε οι αρχαιοελληνικοί θεοί με ξενερώνει ποιο πολύ από ‘λα.
Παιδιά δεν είμαι δωδεκαθεϊστης και ούτε κανένας χρυσαυγιτης απλά μου κόλλησε άσχημα το όλο θέμα.
Υ.Γ. Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν…
haramanai
23-03-2010, 16:26
Sorry για το double post.
^^ Aσχετο και παρολο που συμφωνω με αυτο που λες για τους Θεους, αλλα αυτο που ειπε ο Carmack ειναι χοντρη ΠΙΠΑ (ναι το ειπα)...
Γι αυτο ολα του τα παιχνιδια ειναι λες και ειναι φτιαγμενα για ζομπι...
Ακου εκει το σεναριο στα παιχνιδια ειναι τοσο απαραιτητο οσο στις τσοντες...μιλαμε για πολυ βλαχο ομως...και καλο θα ηταν να κοψει τις πολλες τσοντες μπας και δει κανα σεναριο...λολ
Εγώ πάλι δεν τον πήγαινα ποτέ τον Δία. Ένας πόρνος του κερατά ήταν που δεν άφηνε Ελληνίδα για Ελληνίδα. Καθόντουσαν οι κ*λοβαρεμένοι και το παίζαν εξουσία με τα νέκταρ τους και τις π@π@ρες τους, παίζανε με τους ανθρώπους, άστα διάλα... Καλά τους έκανε... Μόνο για τον Ηρακλή έχω τις ενστάσεις μου, αλλά δεν μαμιέται, τι να κάνουμε...
...ποιος 13ος θεός?
haramanai
23-03-2010, 16:48
Για τον Val τα ακριβή λόγια του Carmack : Story in a game is like a story in a porn movie. It's expected to be there, but it's not that important.
TopGunz αστό καλύτερα να μην πω γιατί φοβάμαι πως θα φάω μπαν.
^^ poλυ τρομπας ο Carmack...lol απλα η δηλωση του...
Well δεν περιμενα οπως ειπα κατι καλυτερο...ιδιως απο τον τροπο που αντιλαμβανεται την βιομηχανια καταλαβαινει κανεις σε τι κοινο απευθυνεται.
O Carmack μαλλον εχει μεινει ακομα σε εποχες Pong και Pacman.
13ος θεός? Εννοείς στο παιχνίδι, ή στην πραγματικότητα? Άλλωστε δεν πάνε με τους 12 κύριους θεούς στο παιχνίδι, έχουν αφήσει απ'έξω 4-5 και ασχολήθηκαν και με τον Ήλιο, που δνε ήταν μέσα στο δωδεκάθεο.
enstikto
23-03-2010, 17:07
Όχι οτι αυτό αλλάζει ιδιαίτερα την παπαρια που είπε, αλλά την είπε την εποχή του doom, που αν ήθελες σοβαρό σενάριο σε παιχνίδι επαιζες μόνο adventure στο pc, άντε και κανά zelda...
haramanai
23-03-2010, 17:08
Βρε παιδια αυτα τα έλεγε το 1993 πριν βγει το Doom. Kαι έχει νοημα αμα δεις τη σεναρια είχαν τα ACTION( και τονιζω το Action )παιχνιδια εκεινη τη εποχη. Βασικα ήθελε να πει πως άμα ένα action game είναι καλό δεν το χρειάζετε το σεναριο.
Στη περίπτωση μας όσο κακό και λάθος μπορεί να είναι το σενάριο του GOW3 δεν αλλάζει το γεγονός πως είναι ένα από τα καλλίτερα action games
haramanai
23-03-2010, 17:18
TopGunz θα στο πω... Οι χριστιανοί πλασάρανε τον θεό τους στους αρχαίους Έλληνες σαν τον 13ο θεό που ήταν και καλά ο ποιο ισχυρός και ο μόνος που πραγματικά υπάρχει.
Στο ποιο πάνω post που μιλάω γιαυτό απλά πλακά κάνω χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον ή κάποια πιστεύω.
Μια χαρά είναι το σενάριο του GOW3. Αντί να εκμεταλλευτούμε εμείς την ελληνική μυθολογία και να χ$ζόμαστε στο τάλαρο με κινηματογράφους κλπ, έχουμε αφήσει τα Αμερικανάκια να πουλάνε Jason και τα τοιαύτα όπως σε εκείνη την ασπρόμαυρη ελληνική με τον Τζίμη ακα Νίκο Ρίζο και εμείς δίνουμε εκατομύρια μέσω του γελοίου κέντρου κινηματογράφου σε κάτι λαλάκηδες Αγγελοπουλαίους ή σαν τον άλλον τον έκφυλο με τους μοναχούς και την ακρόπολη για να παράγουνε κουλτούρα, μη χ$σω.
TopGunz θα στο πω... Οι χριστιανοί πλασάρανε τον θεό τους στους αρχαίους Έλληνες σαν τον 13ο θεό που ήταν και καλά ο ποιο ισχυρός και ο μόνος που πραγματικά υπάρχει.
Στο ποιο πάνω post που μιλάω γιαυτό απλά πλακά κάνω χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον ή κάποια πιστεύω.
Μπαρδόν? Πρώτον εσύ μίλησες για εβραίους, όχι για Χριστιανους. Και όποιος σου είπε το παραμυθάκι που αναφέρεις είναι απλά ηλίθιος, συκοφάντης ή και τα δύο. Οι αρχαίοι έλληνες είχαν από καιρό κατανοήσει ότι οι δικοί τους θεοί ήταν "λίγοι" και ότι υπήρχε κάτι μεγαλύτερο, ουσιαστικότερο, εξ' ού και ο γνωστός βωμός προς τον Άγνωστο Θεό. Άλλωστε είναι γνωστό ότι στην ορθόδοξη εκκλησία τιμούνται επιφανείς αρχαίοι έλληνες που "έστρωσαν τον δρόμο" με τις ανησυχίες τους και τις διδασκαλίες τους. Για αυτό και οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι που δέχτηκαν με τόση θέρμη τον Χριστιανισμό.
enstikto
23-03-2010, 18:10
Ωχ ωχ.... την βλέπω τη δουλειά.... Που να κρυφτούμε.... Αρχίζει ο πόλεμος :P
Crazy_vision
23-03-2010, 18:10
παιδια μη κανουμε τωρα συζητηση για τις θρησκειες ειναι λιγο οφτοπικ!!!
παντως σε αυτα που ειχα γραψει παραπανω...πιστευω οτι Αθηνα, Διας, Αδης ειναι που εμφανιζονται και με αυλη μορφη...μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι οι υπολοιποι οχι?
καμμια θεωρια περι του θεματος?
Topgunz, δεν είναι ιστορικά ακριβή αυτά που λες περί θερμής υποδοχής του χριστιανισμού στον ελλαδικό χώρο αλλά δεν θα επεκταθώ γιατί θα το σκίσουμε στο offtopic
Εdit: Nα υποθέσω οτι δεν έχεις δει τα "Μέρες του 36" ή τον "θίασο" του λαλάκα Αγγελόπουλου, έτσι?
dimitrisasp
23-03-2010, 18:35
παιδια μη κανουμε τωρα συζητηση για τις θρησκειες ειναι λιγο οφτοπικ!!!
παντως σε αυτα που ειχα γραψει παραπανω...πιστευω οτι Αθηνα, Διας, Αδης ειναι που εμφανιζονται και με αυλη μορφη...μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι οι υπολοιποι οχι?
καμμια θεωρια περι του θεματος?
Aυτα λεγονται 3oclock decesions, δηλαδη καθοντουσαν στο γραφειο του
meeting οι υπευθυνοι για το στορι 3 το πρωι και καπνιζανε διαφορα
βοτανια και τοτε ειπε καποιος απο αυτους.. <<Ε γιατι να μην κανουμε
πρασινη την Αθηνα?>>. Παιχνιδι ειναι, στα "να" τους η ελληνικη μυθολογια..
Crazy_vision
23-03-2010, 18:53
Aυτα λεγονται 3oclock decesions, δηλαδη καθοντουσαν στο γραφειο του
meeting οι υπευθυνοι για το στορι 3 το πρωι και καπνιζανε διαφορα
βοτανια και τοτε ειπε καποιος απο αυτους.. <<Ε γιατι να μην κανουμε
πρασινη την Αθηνα?>>. Παιχνιδι ειναι, στα "να" τους η ελληνικη μυθολογια..
χαχαχαχαχα
καλο!!!!!
ενταξει εχουμε δει τρομερες παρεκλησεις απο την ελληνικη μυθολογια...αλλα μερικα πραγματα νιωθω λες και ειναι προχειροδουλεια. οπως πχ αυτο που ηδη ειπα η
οπως το τελος, για εμενα για ενα παιχνιδι επικο οπως αποδεικνυεται σε ολη τη διαρκεια του το τελος ειναι εντελως μουφα...δεν ξερω επρεπε να υπαρξει περισσοτερη προσοχη...ο κρατος μενει ορθιος με μια εμφανη τρυπα στα σωθικα του (αλλο ψεμα αυτο) λες και εβλεπα κινουμενα σχεδια...και πεφτουν τα credits και μετα τα credits σου δειχνει ενα αδειο τοπιο και ο κοσμος ειναι λες και ερχεται η συντελια...εκει δεν θα επρεπε να δωσουν ενα τονο αισιοδοξιας? αναρωτιεμαι για ολα αυτα...
ισως κανω και λαθος ;)
haramanai
23-03-2010, 20:20
Μπαρδόν? Πρώτον εσύ μίλησες για εβραίους, όχι για Χριστιανους. Και όποιος σου είπε το παραμυθάκι που αναφέρεις είναι απλά ηλίθιος, συκοφάντης ή και τα δύο. Οι αρχαίοι έλληνες είχαν από καιρό κατανοήσει ότι οι δικοί τους θεοί ήταν "λίγοι" και ότι υπήρχε κάτι μεγαλύτερο, ουσιαστικότερο, εξ' ού και ο γνωστός βωμός προς τον Άγνωστο Θεό. Άλλωστε είναι γνωστό ότι στην ορθόδοξη εκκλησία τιμούνται επιφανείς αρχαίοι έλληνες που "έστρωσαν τον δρόμο" με τις ανησυχίες τους και τις διδασκαλίες τους. Για αυτό και οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι που δέχτηκαν με τόση θέρμη τον Χριστιανισμό.
Δεν τα θυμάμαι και πολύ καλά να πω την αλήθεια... Αλλά άμα δεν κάνω λάθος ο Χριστός και οι μαθητές του Εβραίοι δεν ήτανε; Ο Αγ. Παύλος που κοροϊδευσε τους Ελληνες, Εβραίος δεν ήτανε; Στην καινή διαθήκη ο Θεός των Χριστιανών δεν είναι ίδιος με αυτόν των Εβραίων;
Άγνωστος Θεός...και δεν μπορούσα με τπτ να το θυμηθώ
Για τσέκαρε και το wikipedia γιατί έχει άλλη άποψη. ( ποιο κοντα στη δικη μου...)
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82_% CE%98%CE%B5%CF%8C%CF%82
Τώρα που είδα το παιχνίδι πείστηκα. Το απόλυτο ρεζίλεμα. Ο Ηρακλής είναι ένας φλώρος που αντί να δώσει μια επική μάχη με τον Kratos, στέλνει τους undead (που φυσικά υπήρχαν πολλοί τέτοιοι στην Αρχαία Ελλάδα) να πολεμήσουν, είναι σαν μποξέρ και μετά που έρχεται να πολεμήσει, έχει βοήθεια τους στρατιώτες. Στο τέλος της μάχης, ο Kratos τον σκοτώνει επειδή ο Ηρακλής κοιτούσε την Ήρα. Congratulations, ghost of Sparta. You are very brave. Η Αφροδίτη και με γυναίκες, ο Άδης είναι σαν zombie του resident evil και ο Ερμής είναι μια αρχιπουστάρα. Αν θέλετε σχολιάζω και τον Άρη. Δεν τον έβαλα, γιατί δεν κάνει κάτι σημαντικό στο 3. Ξέρω τι θα πείτε. Καλά, ήθελες να σου μάθει μυθολογία το god of war? Ο καθένας φαντάζεται τον κάθε μύθο όπως γουστάρει. Δεν είναι έτσι. Όταν έκαναν την Αφροδίτη της Μήλου με κωλοδάχτυλο, σας πείραξε. Γιατί? Έτσι την φαντάστηκαν. Δεν είμαι φανατισμένος Έλληνας, όμως όλα έχουν ένα όριο. Σκεφτείτε λίγο πιο πέρα από τα γραφικά και τους τρόπους που σκοτώνει τα boss (που και εκεί μας ρεζιλεύει).
Ezio, πολύ σοβαρά το παίρνεις το θέμα.Με την "λογική" τη δική σου, οι Ιταλοί θα έπρεπε να είχαν κάνει μήνυση στη ubisoft για το AC2!!!Αλλά εκεί δεν σε πείραξε, γιατί αφορά ιστορικές (ούτε καν μυθολογικές) προσωπικότητες άλλου λαού...
einai apla ega mamimenw game re paidia....einai apla empneusmeno apo ellada...den shmenei oti eksistori tin istoria mas...eleos....apla ena game...!!!
Ezio, πολύ σοβαρά το παίρνεις το θέμα.Με την "λογική" τη δική σου, οι Ιταλοί θα έπρεπε να είχαν κάνει μήνυση στη ubisoft για το AC2!!!Αλλά εκεί δεν σε πείραξε, γιατί αφορά ιστορικές (ούτε καν μυθολογικές) προσωπικότητες άλλου λαού...
Το ac2 εξυψώνει την Ιταλία. Ακριβώς οι ίδιες οι πόλεις, και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αν θες να σου πω τι αλήθειες λέει, πες μου να σου στείλω pm, γιατί θα είμαστε offtopic. Δικαιολογώ κάποια πράγματα γιατί καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται αλλιώς, όμως αυτά που ανέφερα μπορούσαν να αλλαχθούν.
Το ac2 εξυψώνει την Ιταλία. Ακριβώς οι ίδιες οι πόλεις, και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αν θες να σου πω τι αλήθειες λέει, πες μου να σου στείλω pm, γιατί θα είμαστε offtopic. Δικαιολογώ κάποια πράγματα γιατί καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται αλλιώς, όμως αυτά που ανέφερα μπορούσαν να αλλαχθούν.
για την ιταλια προκειται για πραγματα που καποια συνεβησαν 500 χρονια πριν και προφανως οι μελετητες εχουν στα χερια τους και διασωθεντα εγγραφα .
για την ελληνικη μυθολογια μιλαμε για πραγματα που ΔΕΝ συνεβησαν πριν πολλες χιλιαδες χρονια και οι πηγες πληροφοριων ειναι απειρως μικροτερες. οποτε ο καθενας εχει την δικη του οπτικη .
στη Santa Monica προσπαθησαν να μετατρεψουν σε εικονα αυτο που αντιπροσωπευε ο καθε θεος. π.χ. ο ασχημος σημαδεμενος Ηφαιστος, ο λεπτεπιλεπτος με φτερα στα ποδια Ερμης , η γοητευτικη-ερωτικη Αφροδιτη κλπ κλπ. αν θες να βρεις ελατωμματα θα βρεις ,δεν υπαρχει αμφιβολια , αλλα τα παιχνιδια ειναι για να μας διασκεδαζουν και οχι να μας παρουσιαζουν οτι θελουμε οπως το θελουμε.
Nαι, αν θέλεις εξήγησε μου που είναι η αλήθεια στον ρόλο του Μακιαβέλι (ασσασίνος!) στο AC2!Αν είναι δυνατόν!Δεν σου κάνω επίθεση, απλά μιλάμε για ένα game προσαρμοσμένο χαλαρά στην ελληνική μυθολογία.Όπως το Viking: Battle of Asgard στην αντίστοιχη σκανδιναβική και τόσα άλλα.
Και εμένα με ενοχλούσε (αισθητικά) στο GoW II να βλέπω το... Kraken (σκανδιναβική μυθολογία) αλλά δεν το θεώρησα προσβλητικό γιατί πολύ απλά μιλάμε για ένα game.
Nαι, αν θέλεις εξήγησε μου που είναι η αλήθεια στον ρόλο του Μακιαβέλι (ασσασίνος!) στο AC2!Αν είναι δυνατόν!Δεν σου κάνω επίθεση, απλά μιλάμε για ένα game προσαρμοσμένο χαλαρά στην ελληνική μυθολογία.Όπως το Viking: Battle of Asgard στην αντίστοιχη σκανδιναβική και τόσα άλλα.
Και εμένα με ενοχλούσε (αισθητικά) στο GoW II να βλέπω το... Kraken (σκανδιναβική μυθολογία) αλλά δεν το θεώρησα προσβλητικό γιατί πολύ απλά μιλάμε για ένα game.
Για το πρώτο έχεις pm. Για ένα παιχνίδι μιλάμε, που το παίζουν εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο. Μην νομίζεις ότι με πειράζει τόσο πολύ επειδή έχει να κάνει με την ελληνική μυθολογία. Και στα υπόλοιπα παιχνίδια και στις ταινίες που αναφέρονται σε άλλους λαούς, αν δω κάτι γελοίο με πειράζει.
Δεν τα θυμάμαι και πολύ καλά να πω την αλήθεια... Αλλά άμα δεν κάνω λάθος ο Χριστός και οι μαθητές του Εβραίοι δεν ήτανε; Ο Αγ. Παύλος που κοροϊδευσε τους Ελληνες, Εβραίος δεν ήτανε; Στην καινή διαθήκη ο Θεός των Χριστιανών δεν είναι ίδιος με αυτόν των Εβραίων;
Άγνωστος Θεός...και δεν μπορούσα με τπτ να το θυμηθώ
Για τσέκαρε και το wikipedia γιατί έχει άλλη άποψη. ( ποιο κοντα στη δικη μου...)
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82_% CE%98%CE%B5%CF%8C%CF%82
Wikipedia? Σοβαρά? Οκ, άστο κατάλαβα, δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε.
@Desmond: Εγώ δεν είπα ότι στο σύνολο του Ελληνισμού κάνανε πάρτυ, αλλά ήταν ο πρώτος λαός στον οποίον υπήρχαν οι σπόροι. Όσο για τον Αγγελόπουλο έχω αλλεργία στην ψευτοκουλτούρα. Μετά την αρχαιοελληνική τραγωδία είναι δύσκολο να χωνέψεις τις νεωτερίστικες μπαρούφες του νεοκουλτουρέ ευρωπαικού κινηματογράφου, τέχνη απλά για την τέχνη. Ακόμα και σε σοβαρά θέματα πρέπει πάντα να εξοργίζουν την αισθητική ή το αξιακό σύστημα μας, σαν τις πόρνες που βάφονται έντονα. Τουλάχιστον ο Αμερικάνικος κινηματογράφος είναι ειλικρινής, δεν το παίζει τέχνη, είναι απλά ψυχαγωγία.
Ναι γιατι ο Νταβιντσι αποτυπωνεται με ακραδαντο ρεαλισμο στο AC2!!!
lol και μιλαμε για υπαρκτο προσωπο με προφανως πολλα στοιχεια.
Για τον Αδη δεν εχουμε ουτε ιστορικα στοιχεια, ουτε κανενα εγγραφο διοτι οπολυ απλα μιλαμε για ενα μυθολογικο πλασμα...
Οι ανθρωποι "βασιστηκαν" στην ελληνικη μυθολογια...δεν προσπαθησαν να την αποδωσουν με το ν και με το ς.
Και στην τελικη ας ασχολιοταν καποιος Ελληνας με την ελληνικη μυθολογια, οπως πολυ σωστα ειπε ενα παιδι πιο πανω, και ας εδειχνε στον κοσμο πως πρεπει να αποδιδεται, αντι να βγαζει ταινιες και ιστοριες του κωλου που το μονο που εχουν σαν κεντρικο θεμα , ειναι βυζια, @@ , γκευ, μαμησια, σκατολογικα αστεια κλπ κλπ.
Αμα εμεις οι ιδιοι δεν σεβομαστε τον πολιτισμο μας και δεν τον φροντιζουμε/επιδεικνυουμε καθωσπρεπει, περιμενουμε να το κανουν αλλοι για εμας?Σαν πολλα ζηταμε μου φαινεται...
ΥΓ: Οσο για τον Ερμη που λες ελπιζω να γνωριζεις ποσο "περαση" ειχε το ολο γκευ θεμα στην αρχαια Ελλαδα και επισης το θεμα "αιμομιξια" ειναι απο οτι φαινεται το αγαπημενο των Θεων οποτε δεν με εθιξε τοσο η παρουσιαση του Ερμη.Ουτε ο Ηρακλης με πειραξε ιδιαιτερως , τουλαχιστον οχι οσο λενε καποια αλλα παιδια.Αυτος που με πειραξε περισσοτερο απο ολους ειναι -και εδω ειναι το περιεργο- ο Κρατος καθως δεν ειναι καν μυθολογικα "υπαρκτο" (σε εισαγωγικα) προσωπο.Και με χαλαει διοτι πολυ απλα δεν μου αρεσει σαν χαρακτηρας.
Ξαναλεω το παιχνιδι βασιζεται/εμπνεεται απο την ελλινικη μυθολογια.Δεν προκειται για ντοκυμαντερ ουτε και εχουν καμμια απολυτως υποχρεωση να παρουσιασουν τα προσωπα οπως τα φανταζεται ο καθενας απο εμας μεσα του.
Ναι γιατι ο Νταβιντσι αποτυπωνεται με ακραδαντο ρεαλισμο στο AC2!!!
lol και μιλαμε για υπαρκτο προσωπο με προφανως πολλα στοιχεια.
Για τον Αδη δεν εχουμε ουτε ιστορικα στοιχεια, ουτε κανενα εγγραφο διοτι οπολυ απλα μιλαμε για ενα μυθολογικο πλασμα...
Οι ανθρωποι "βασιστηκαν" στην ελληνικη μυθολογια...δεν προσπαθησαν να την αποδωσουν με το ν και με το ς.
Και στην τελικη ας ασχολιοταν καποιος Ελληνας με την ελληνικη μυθολογια, οπως πολυ σωστα ειπε ενα παιδι πιο πανω, και ας εδειχνε στον κοσμο πως πρεπει να αποδιδεται, αντι να βγαζει ταινιες και ιστοριες του κωλου που το μονο που εχουν σαν κεντρικο θεμα , ειναι βυζια, @@ , γκευ, μαμησια, σκατολογικα αστεια κλπ κλπ.
Αμα εμεις οι ιδιοι δεν σεβομαστε τον πολιτισμο μας και δεν τον φροντιζουμε/επιδεικνυουμε καθωσπρεπει, περιμενουμε να το κανουν αλλοι για εμας?Σαν πολλα ζηταμε μου φαινεται...
ΥΓ: Οσο για τον Ερμη που λες ελπιζω να γνωριζεις ποσο "περαση" ειχε το ολο γκευ θεμα στην αρχαια Ελλαδα και επισης το θεμα "αιμομιξια" ειναι απο οτι φαινεται το αγαπημενο των Θεων οποτε δεν με εθιξε τοσο η παρουσιαση του Ερμη.Ουτε ο Ηρακλης με πειραξε ιδιαιτερως , τουλαχιστον οχι οσο λενε καποια αλλα παιδια.Αυτος που με πειραξε περισσοτερο απο ολους ειναι -και εδω ειναι το περιεργο- ο Κρατος καθως δεν ειναι καν μυθολογικα "υπαρκτο" (σε εισαγωγικα) προσωπο.Και με χαλαει διοτι πολυ απλα δεν μου αρεσει σαν χαρακτηρας.
Ξαναλεω το παιχνιδι βασιζεται/εμπνεεται απο την ελλινικη μυθολογια.Δεν προκειται για ντοκυμαντερ ουτε και εχουν καμμια απολυτως υποχρεωση να παρουσιασουν τα προσωπα οπως τα φανταζεται ο καθενας απο εμας μεσα του.
Για να μάθουμε κάτι παραπάνω: οι αρχαίοι Έλληνες, όταν ήταν ανήλικοι, έκαναν παρέα με άντρες σαν να ήταν ζευγάρι, χωρίς σεξ. Το έκαναν αυτό γιατί πίστευαν ότι όταν ενηλικιώνονταν, θα γινόντουσαν ακόμα πιο άντρες. Υπήρχαν κάποιοι που παρέμεναν αδερφές όταν ήταν ενήλικοι και τους κοροϊδευαν.
Για να μάθουμε κάτι παραπάνω: οι αρχαίοι Έλληνες, όταν ήταν ανήλικοι, έκαναν παρέα με άντρες σαν να ήταν ζευγάρι, χωρίς σεξ. Το έκαναν αυτό γιατί πίστευαν ότι όταν ενηλικιώνονταν, θα γινόντουσαν ακόμα πιο άντρες. Υπήρχαν κάποιοι που παρέμεναν αδερφές όταν ήταν ενήλικοι και τους κοροϊδευαν.
ησουν μπροστα? δεν υπονοω οτι ηταν αδερφες αλλα τοση σιγουρια απο μερους σου για πραγματα που συνεβησαν 2500 χρονια πριν ειναι τουλαχιστον .....κουφη...
ησουν μπροστα? δεν υπονοω οτι ηταν αδερφες αλλα τοση σιγουρια απο μερους σου για πραγματα που συνεβησαν 2500 χρονια πριν ειναι τουλαχιστον .....κουφη...
Δεν τα λέω στην τύχη. Φιλόλογος μου το έχει πει.
το τελος ερχεται παιδια!!!!!!!!!!
εισαστε εντελως Offtopic:p
μιλαμε για μυθολογια!!!!!!!ειπαμε ωραιος ο Κρατος αλλα απο την στιγμη που αναστενετε ειναι παραμυθι !!!!!!!!
η Ιστορια δεν αλαζει με μυθους αλλα φτιαχνετε!!!!!
haramanai
24-03-2010, 13:41
topgunz εχεις δικιο. Πιστευε και μη ερευνα.
James7 αυτο που λεει ο eziο το αναφερει ο Αριστοφανης.
Αλλα αμα ειχε βγαλει το σεναριο καποις Ελληνας τωρα θα του ειχαμε κρεμασει κουδουνια. Αλλα τωρα δεν τρεχει τπτ.
Ποσο χρονων εισαι?Ρωταω γιατι απο το υφος σου προσπαθεις να με διδαξεις και πριν λιγο καιρο ρωταγες αν εχει γυμνο το Heavy Rain για να μην παραπονεθουν οι γονεις σου...
Λοιπον μαθηματακια περι αρχαιας Ελλαδας εκανα -λογικα- πολυ πριν κανεις εσυ...
Εγω δεν μιλησα πουθενα για σεξ...κατι το οποιο πιο πολυ εσυ θα εχεις ως ταμπου στην ηλικια σου παρα εγω.Διοτι δεν με θιξε ουτε ενιωσα την αναγκη να χρησιμοποιησω την λεξη "αρχιπουσταρα" που παρεπιπτοντως δεν συμβαδιζει με τους κανονισμους του φορουμ...
topgunz εχεις δικιο. Πιστευε και μη ερευνα.
James7 αυτο που λεει ο eziο το αναφερει ο Αριστοφανης.
Αλλα αμα ειχε βγαλει το σεναριο καποις Ελληνας τωρα θα του ειχαμε κρεμασει κουδουνια. Αλλα τωρα δεν τρεχει τπτ.
αν πιστευεις η αν δεν πιστευεις να το ερευνας!!!!!!αν και οι παπαδες προς οφελος της τσεπης τους το εχουν αλαξει!!!!
Ποσο χρονων εισαι?Ρωταω γιατι απο το υφος σου προσπαθεις να με διδαξεις και πριν λιγο καιρο ρωταγες αν εχει γυμνο το Heavy Rain για να μην παραπονεθουν οι γονεις σου...
Λοιπον μαθηματακια περι αρχαιας Ελλαδας εκανα -λογικα- πολυ πριν κανεις εσυ...
Εγω δεν μιλησα πουθενα για σεξ...κατι το οποιο πιο πολυ εσυ θα εχεις ως ταμπου στην ηλικια σου παρα εγω.Διοτι δεν με θιξε ουτε ενιωσα την αναγκη να χρησιμοποιησω την λεξη "αρχιπουσταρα" που παρεπιπτοντως δεν συμβαδιζει με τους κανονισμους του φορουμ...
15 είμαι. Δεν προσπάθησα να σου μάθω τίποτα. Μια πληροφορία έδωσα. Το σεξ το ανέφερα γιατί είπες για γκέυ θέμα και νόμιζα ότι το σεξ περιλαμβανόταν μέσα.Έχω δει βρισιές μέσα στο φόρουμ αλλά δεν είπε κανείς τίποτα.
dimitrisasp
24-03-2010, 13:59
Eγω θυμαμαι φιλολογο στο σχολειο (επι εποχης ταινιας του Μεγαλου Αλεξανδρου) να
μας λεει οτι στην αρχαια Ελλαδα οταν ελεγες αγαπη εννοουσες μεταξυ δυο ανδρων.
Ενταξει τραβηγμενο μου φαινεται. Τις γυναικες δεν τις αγαπουσαν καθολου δηλαδη ? :P
chronohill
24-03-2010, 14:03
Ξεφυγαμε για τα καλα ρε παιδια ηρεμηστε!Ειναι απλα ενα game.οπου παρουσιαζεται η ελληνικη μυθολογια σφαζεται.Τι να κανουμε.ετσι ειναι..θα δειτε τωρα και το clash of the titans και θα σας πεσουν και τα υπολοιπα μαλλια σας(σε αυτους με προβληματα τριχοπτωσης)..Εδω δεν ειναι σχετικες οι ταινιες με την μυθολογια θα ναι ενα game που πρεπει να "υπηρετησει" καποιους σκοπους για να ερθει στα μετρα του?Α ρε κρατος παλι αναστατωσεις φερνεις!
15 είμαι. Δεν προσπάθησα να σου μάθω τίποτα. Μια πληροφορία έδωσα. Το σεξ το ανέφερα γιατί είπες για γκέυ θέμα και νόμιζα ότι το σεξ περιλαμβανόταν μέσα.Έχω δει βρισιές μέσα στο φόρουμ αλλά δεν είπε κανείς τίποτα.
Προσπαθησες και παραπροσπαθησες.
Ξεκινησες λεγοντας "Για να μαθουμε κατι παραπανω" , αφου ειχες κανει quote εμενα, απαντουσες σε εμενα και αρα προφανως το ελεγες για εμενα...
Δεν τα λέω στην τύχη. Φιλόλογος μου το έχει πει.
και αυτος που το ξερει? δεν θελω να σε μειωσω απλα εξηγω οτι καποια πραγματα ΜΠΟΡΕΙ και να μην ειναι οπως μας τα μαθαινουνε. ναι καποια πραγματα ειναι στανταρ π.χ. το πολιτευμα, η αρχαια αγορα, οι δουλοι κλπ αλλα τωρα αν ο ομοφυλοφιλισμος ηταν της μοδας, ή αν οι 300 ηταν 300 ή 400 νομιζω οτι πρεπει να μην ειμαστε απολυτοι.
karlat89
24-03-2010, 14:12
Αδερφέ Ezio,χωρις παρεξήγηση τα εχεις μπερδέψει τα πράματα και είναι πολυ φυσιολογικο κατι που σου λεν να μην το ψαχνεις και απλώς να το πιστέψεις,στο κατω κατω δεν σου επέβαλε κανεις να παίξεις το παιχνίδι.
Εδω εχουν ρημάξει τα ιστορικά βιβλία του σχολεία με ανακρίβειες,στα video games που ειναι καθαρα για διασκέδαση θα κολλησουμε
^^καλα αυτο με τα σχολικα βιβλια και ειδικα της ιστοριας, το τι ανακριβεια και προπαγανδα πεφτει δεν λεγεται...
enstikto
24-03-2010, 14:24
Off topic και αυτό αλλά όχι μόνο τις ιστορίας αλλά και στα θρησκευτικά του έχουν δώσει να καταλάβει...
Δυστηχως η νεολαία μαθαίνει λανθασμένα πράγματα και αργά αργά τα πραγματικά γεγονότα χανοντε στο χρόνο...
Τέλος off topic
dimitrisasp
24-03-2010, 15:07
Εναν Κρατος ποσο θα τον χρειαζοταν σημερα η Ελλαδα.. να παει μεσα στη βουλη να φαει
ολους τους χοντρους και τους αχρηστους.. Και μετα να το στειλουμε Γερμανια. Βεβαια
μετα θα γυρισει να σκοτωσει και μας για εκδικηση αλλα θα προλαβουμε να ζησουμε λιγο
ανετα.. :P
jim_nemesis
28-03-2010, 16:29
Τι ειν τουτο? http://www.godofwar.com/spartansstandtall/
Τι ειν τουτο? http://www.godofwar.com/spartansstandtall/
Teaser site. Πολλά λέγονται γι' αυτό.
Το εβγαλα στο Titan...
Μπορω να πω οτι μετα τον Αδη και πριν τον Δια δεν αντιμετωπησα ιδιαιτερο προβλημα με την δυσκολια.Ο Αδης ομως ηταν λιγο ηττα, αλλα και ο Διας μεσα στην Γαια μου εσπασε τα ... λαμπακια...
Ενω επαιζα πολυ καλα, αυτοι οι κλωνοι 1 στιγμη να σε πιασουν gameover.Ειχα σπαστει πολυ ασχημα και τελικα μπηκα στο γιουτουμπι και βρηκα εναν εντελως εντελως γελοιο τροπο να τον κερδισεις...και φυσικα το εκανα και τον βιασα για πλακα...
Πραγματικα ειναι αστειο το ποσο ευκολα μπορεις να τον κερδισεις και νομιζω οτι και στο Chaos ετσι θα ειναι.Απλα πατας συνεχως L1+O και το κανεις συνεχως...αμα μαζευτουν πολυ κλωνοι χρησιμοποιεις και λιγη μαγεια και πραγματικα ...πολυ λολ η υποθεση χαχαχ :D
dimitrisasp
29-03-2010, 13:41
^^ Το ιδιο βιντεακι θα ειδαμε μαλλον!! :P
^^ ναι τωρα ειδα το ποστ σου στο αλλο νημα χαχχαχ :D
Oπως παντα αργοπορημενος αλλα τι να κανω, δεν τα λιωνω τα παιχνιδια μεσα σε 3 μερες πια. Το τελειωσα προχθες, να πω μια αποψη για το σεναριο. Κατ' αρχας να πω οτι η artistic αφηγηση που αποφασισαν να ακολουθησουν και στην τριτη συνεχεια ειναι πολυ ομορφη και μπραβο τους. Απο κει και περα, να ξεκινησω καπως πιο γενικα και να πω οτι κατα τη γνωμη μου το σεναριο ξεχειλωσε καπως μεσα στην τριλογια. Ειναι λογικο μιας και μιλαμε για hack n' slash (ποσο να το τραβηξεις), αλλα ισως θα μπορουσαν να ειχαν αποφευχθει καποιες κοιλιες. Ο Κρατος ξεκιναει σαν μια τραγικη φιγουρα και καπου το χανει (με ολο του το ego να υπερισχυει οσο προχωραει) πραγμα που δεν με χαλαει (δεν χρειαζεται ντε και καλα να ειναι καλος/δικαιολογημενος ο lead character για να πεις μια ιστορια) αλλα στο τελος παλι το ξαναβρισκει (το τραγικο) και σε μπερδευει καπως. Πασχει δλδ απο ενα consistency σαν character ο Κρατος κατ' εμε. Για μενα τεραστια σεναριακη τρυπα ειναι η μεταβαση απο το 1 στο 2. Ηλπιζα οτι θα μου λυθει η απορια αλλα μπα. Οπως μαθαινουμε στο τελος ο Διας ειναι ηδη corrupted απο το κουτι της Πανδωρας στο τελος του 1 και τον εχει κυριευσει ο φοβος για τον Κρατος, και μετα αποφασιζει να τον κανει God of War? Wtf? Αντε και γινεται God of War, για ποιο λογο μετα αρχιζει να κανει μαλακιες ο Κρατος (υποτιθεται οτι εκανε καποιες αυθαιρεσιες). Επισης καθ'ολη τη διαρκεια της τριλογιας εχει ενα συνδρομο προδοσιας ο Κρατος, "με προδωσε ο ενας, με προδωσε ο αλλος", ημαρτον δλδ οι αλλοι τι να πουν? Ας πουμε η φαση με τη Γαια δεν ειναι και η πιο ξεκαθαρη προδοσια, εχει γινει σαφες απο την αρχη οτι αυτο που τους ενωνει ειναι η καταστροφη του Ολυμπου, δεν ηταν μαζι φανταροι να εχουν κατι περισσοτερο. Οταν η Γαια προχωραει μονη της το κανει γιατι τη δεδομενη στιγμη προεχει αυτο και οχι ο Κρατος. Επισης αν ο Κρατος εχει Χ λογους για εκδικηση, η Γαια (γενικα η Τιτανες) εχει πολλους περισσοτερους. Και παμε στο τελος, πιστευω πως ο καλυτερος τροπος για να περιγραφει ειναι με τον ορο "διαδικαστικο". Δεν υπηρχε καποια εκπληξη, πηρε την εκδικηση του και θυσιαστηκε προς οφελος του "νεου κοσμου". Επισης η ολη φαση ηταν απιστευτα βολικη/ανοιχτη για οποιαδηποτε επεξηγηση, με αποριες και ορθανοιχτη την πορτα για ενα sequel/prequel. Στην προτελευταια σκηνη ο Κρατος κειτεται σε βραχο που ειναι σκαλισμενο το σημα του Φοινικα (προφανως αναφορα σε ολο "ξαναγεννιεμαι απο τις σταχτες μου" thing), στη δε τελευταια σκηνη δεν υπαρχει πουθενα ο Κρατος (τα παντα μπορει να εχουν γινει).
Wow, μπουρδολογησα απιστευτα :wow_dude:
Sorry.
Βασικα ενας λογος που ισως ο Διας (αν και ηταν η Αθηνα που τον εκανε νομιζω) εκανε Θεο τον Κρατος ηταν μηπως κι ετσι ικανοποιησει την διψα του για αιμα./εκδηκιση κλπ κλπ και ετσι δεν αποτελει απειλη γι αυτον.
Παντως για ολα τα κακα του κοσμου στην ουσια ευθυνεται ο Κρατος.Αν δεν ειχε ανοιξει το κουτι της Πανδωρας στο 1ο , τοτε τιποτα κακο δεν θα ειχε συμβει και οι Θεοι δεν θα ειχαν κυριευτει απο φοβο και μισος.Με λιγα λογια σκατα τα εκανε ο Κρατος :D Αυτο ειναι το τραγικο της υποθεσης και εμενα μου μοιαζει λογικο , οσο κακος και μοχθηρος και βιαιος και να εισαι , οταν διαπιστωνεις οτι επι της ουσιας εσυ ευθυνεσαι για ολο αυτο το κακο που απλωθηκε, ε καπου λες "ωρα να κανω και κατι σωστο". Με βαση αυτο το σκεπτικο εμενα μου φανηκε πολυ καλο το τελος του GOwIII (αν και λιγο αποτομο) και απολυτα δικαιολογημενη η αντιδραση του Κρατος.Αλλωστε καπου στο τελος πεταει μια ατακα και λεει "she also fall victim to my need for vegeance" αναφερομενος στην Πανδωρα και αφου εχει μαθει οτι αυτος τα προκαλεσε ολα.
Δεν ξερω μου φανηκε απολυτα πετυχημενο ως τραγωδια το ολο θεμα, μην πω οτι μου θυμισε αρχαια ελληνικη τραγωδια στο στυλ και νομιζω οτι το εκαναν επιτηδες ετσι για να εχει λιγο απο το υφος το ελληνικο. :)
(αν και ηταν η Αθηνα που τον εκανε νομιζω)
Δεν νομιζω ρε συ, αφου στο τελος του 1 που ο Κρατος παει να αυτοκτονησει η Αθηνα τον σωζει και του λεει "the gods have other plans for you", που σημαινει οτι δεν ηταν μια δικη της αυθαιρετη αποφαση. Το θυμαμαι χαρακτηριστικα γιατι επαιξα το collection προσφατα.
Δεν λεω οτι ηταν κακο το τελος του GOW, για μενα ομως αναμενομενο και διαδικαστικο. Επισης αν αποφευγονταν καποια κλισε θα ηταν πολυ καλυτερο. Δεν χρειαζοταν ο Κρατος να ειναι γιος του Δια (δεν εξυπηρετει κατι περα απο το να κανει τη μεταξυ τους σχεση πιο complicated) οπως επισης και αυτο που εκπροσωπει η Πανδωρα σαν χαρακτηρας το βλεπουμε σε ολες τις χολιγουντιανες ταινιες. Ειναι ο κλασσικος purifier χαρακτηρας, και ολο το concept της ελπιδας που εκπροσωπει μου εκανε λιγο μιε.
Τεσπα, συμφωνω παντως οτι κινειται στα πλαισια μια αρχαιας Ελληνικης τραγωδιας σεναριακα, αυτος νομιζω ηταν ο στοχος απο την αρχη ;)
E ναι εννοειται οτι συμφωνω οτι ειναι γεματο κλισε δεν το συζηταω αυτο.Αλλα τουλαχιστον εμενα μου φανηκε να το παρουσιαζουν ωραια.Δεν εμεινα με το στομα ανοιχτο, απλα ειδα μια καλη εκτελεση και ενα ελληνικο στοιχειο τραγωδιας.
Φυσικα εχεις δικιο για την Αθηνα και το τελος του 1 , εγω ειχα καιρο να το παιξω και συνδυασα την στιγμη που τον σωνει με την σκεψη οτι τελικα αυτη τον εκανε God. :)
enstikto
31-03-2010, 09:46
Δεν νομιζω ρε συ, αφου στο τελος του 1 που ο Κρατος παει να αυτοκτονησει η Αθηνα τον σωζει και του λεει "the gods have other plans for you", που σημαινει οτι δεν ηταν μια δικη της αυθαιρετη αποφαση. Το θυμαμαι χαρακτηριστικα γιατι επαιξα το collection προσφατα.
Δεν λεω οτι ηταν κακο το τελος του GOW, για μενα ομως αναμενομενο και διαδικαστικο. Επισης αν αποφευγονταν καποια κλισε θα ηταν πολυ καλυτερο. Δεν χρειαζοταν ο Κρατος να ειναι γιος του Δια (δεν εξυπηρετει κατι περα απο το να κανει τη μεταξυ τους σχεση πιο complicated) οπως επισης και αυτο που εκπροσωπει η Πανδωρα σαν χαρακτηρας το βλεπουμε σε ολες τις χολιγουντιανες ταινιες. Ειναι ο κλασσικος purifier χαρακτηρας, και ολο το concept της ελπιδας που εκπροσωπει μου εκανε λιγο μιε.
Τεσπα, συμφωνω παντως οτι κινειται στα πλαισια μια αρχαιας Ελληνικης τραγωδιας σεναριακα, αυτος νομιζω ηταν ο στοχος απο την αρχη ;)
Για τον Δία το ξέρουμε απο το 2ο μέρος ήδη, και τότε το είχαν βάλει περισσότερο για να πουν ότι η ιστορία επαναλαμβάνετε = Ο Δίας εκδίκηση απο τον πατέρα του, Ο Κράτος εκδίκηση απο τον δικό του. Δεν τρελάθηκα ούτε εγώ με το συγκεκριμένο...
Η ελπίδα απο την άλλη είναι μέρος της "πραγματικής" μυθολογίας πίσω απο το κουτί της πανδόρας. Ο μύθος λέει ότι όταν ανοίχτηκε το κουτί βγήκαν απο μέσα του όλα τα κακά που μαστίζουν τον κόσμο, αλλά μαζί τους βγήκε και η ελπίδα ώστε οι άνθρωποι παρ όλα τα κακά που τους βρίσκουν να μην το βάζουν κάτω...
dimitrisasp
31-03-2010, 16:51
Εγω δεν εχω καταλαβει γιατι δεν σκοτωσε πρωτα την Αθηνα και μετα να αυτοκτονησει..
Μηπως επειδη υποτιθεται οτι η Ελπιδα που ειχε μεσα του προηλθε στην ουσια απο την ιδια την Αθηνα?Και επειδη την ειχε σκοτωσει αδικα στο προηγουμενο παιχνιδι?ξερω γω...
Εγω δεν εχω καταλαβει γιατι δεν σκοτωσε πρωτα την Αθηνα και μετα να αυτοκτονησει..
Δεν είχε νόημα αυτό. Ο Κράτος είχε μέσα του την ελπίδα και αυτοκτονώντας, την έδωσε στους ανθρώπους. Η Αθηνά ήθελε απλά να κάνει ότι γουστάρει και γι' αυτό ήθελε την ελπίδα.
enstikto
31-03-2010, 17:29
Γιατί να τη σκοτώσει την Αθήνα; Τουλαχιστον μέχρι εκείνη τη φάση τοι είχε φερθει μια χαρά... Εκτός αυτού στη κατάσταση που βρισκόταν τι θα μπορούσε να κάνει;
dimitrisasp
31-03-2010, 19:49
Βασικα ειναι πολυ ηλιθιο το πως γυριζουν τα πιστευω της Αθηνας, στο 2ο πεθαινει για να
σωσει τον Δια και στον 3ο θελει να πεθανει.. Δινει μια δικαιολογια στην αρχη αλλα δεν
βγαζει κανενα νοημα.. Αν την σκοτωνε στο τελος θα ηταν πολυ καλυτερη η εντυπωση που
θα μου αφηνε το παιχνιδι.. :P
Τελικα ειδατε που υπαρχει και ανθρωπος που δεν του εφτανε οσα ειχε κανει ο Κρατος ηθελε μεχρι το τελος να δει κι αλλο αιμα και βια!!! χαχαχα πλακα κανω ετσι :P
dimitrisasp
31-03-2010, 21:10
Τελικα ειδατε που υπαρχει και ανθρωπος που δεν του εφτανε οσα ειχε κανει ο Κρατος ηθελε μεχρι το τελος να δει κι αλλο αιμα και βια!!! χαχαχα πλακα κανω ετσι :P
Απαιτω να δοθει δικαιοσυνη! :P Δεν ειναι δυνατον να μου μιλατε εμενα ετσι
κυριε :P Ειμαι πολυ περιεργος οταν βλεπω ταινιες και γενικα κατι που εχει
ενα στορι και διαπιστωνω κενα.. Ενταξει εδω ευχαριστηθηκαμε γραφικα και
ξυλο αλλα οταν μπαλωνουν ασχημα και προχειρα μερικα πραγματα...
Τεσπα σταματαω εδω να μην πρηζω αλλο.. :P
Εγω ειμαι μαζι σου!Πιστευω πως στο τελος επρεπε να διαμελησει πληρως την αθηνα και να κανει και μπαρμπεκιου! :D
Λιγος χαβαλες ειναι καλος να υπαρχει :D :D
Το τερματισα και εγω σημερα απλα αφηνει πολλα αναπαντητα ερωτηματα στο τελος με αποτελεσμα να μυριζει σιγουρα σιγκουελ.
redismagik
23-05-2010, 04:32
To jekinisa simera.fantastiko!!
Χθες το δανείστηκα από έναν φίλο μου και σήμερα το τελείωσα.
Έχω μία απορία.
Αν και δεν μπορείς να πεις μετά βεβαιότητας καθότι το καθένα θα έχει το + και τα - του,το καλύτερο όπλο στο παιχνίδι πιο είναι?
Όσο για το story,εντάξει,στο τέλος μαμήθηκε όλος ο κόσμος για να πάρει την εκδίκησή του ο Κράτος,και για αντάλλαγμα τους έδωσε την ελπίδα,αλλά αρκεί αυτό?
Θα έλεγα το weapons of exile. Στο τέλος έπρεπε να τους δώσει και κάποιο δάνειο.:p
enstikto
15-09-2011, 11:41
Off topic on
Ο Kratos είναι ο ορισμός του generic χαρακτήρα ρε Val. Ναι έχει ένα background story αλλά ειδικά απο το 2 και μετά όλο του το personality κρύβετε σε 2 φράσεις:
- No one is going to stop from me from veneance
HULK SMASH!
Off Topic off
^^ Οχι διαφωνω γιατι θεωρω οτι και στο πρωτο μερος εχει ενα εξαιρετικο βαckground και στο πρωτο game στο PSP αναπτυσσεται περισσοτερο και θεωρω οτι και στο τριτο, ειδικα στο τελος (αν θυμασαι το sequence πριν το ending) υπηρχε ενα σημαντικο character development που οδηγησε σε σημαντικες και απροσμενες -για τα μεχρι τοτε δεδομενα του Κρατος- αποφασεις.
Καλα δεν ηταν και κανενας σουπερ ουαο χαρακτηρας, αλλα απεχει πολυ απο καποιους οπως ας πουμε τον Marcus του Gears ή τον Sev του Killzone. Καμμια επαφη.
enstikto
15-09-2011, 11:57
Το να έχει κάποιος χαρακτήρας background δεν είναι το ίδιο με το να έχει personality. Ναι έγιναν κάποια πράγματα στο παρελθόν/παρόν του που τον κάναν να είναι μονίμως θυμωμένος και κάφρος. Αλλά αυτό δεν αλλάζει πουθενά. Σε όλο το παιχνίδι είναι το ίδιο και το ίδιο. Το να δώσεις ένα λόγο για τον οποίο είναι έτσι δεν αλλάζει το πόσο μονοδιάστατος είναι...
Όσο για το τέλος εσυ το λες character development εγώ το λέω poor writing και let's do something to surprise gamers even though it doesn't fit/make any sense....
Θα συμφωνήσω όμως ότι έχει πιο πολύ βάθος από Fenix και Shev, ελάχιστο μεν αλλά έχει...
Το να έχει κάποιος χαρακτήρας background δεν είναι το ίδιο με το να έχει personality. Ναι έγιναν κάποια πράγματα στο παρελθόν/παρόν του που τον κάναν να είναι μονίμως θυμωμένος και κάφρος. Αλλά αυτό δεν αλλάζει πουθενά. Σε όλο το παιχνίδι είναι το ίδιο και το ίδιο. Το να δώσεις ένα λόγο για τον οποίο είναι έτσι δεν αλλάζει το πόσο μονοδιάστατος είναι...
Όσο για το τέλος εσυ το λες character development εγώ το λέω poor writing και let's do something to surprise gamers even though it doesn't fit/make any sense....
Θα συμφωνήσω όμως ότι έχει πιο πολύ βάθος από Fenix και Shev, ελάχιστο μεν αλλά έχει...
Βρε συ, το οτι εσενα σου φανηκε φτηνο σαν δικαιολογια τελους, δεν το κανει γεγονος και δεν ειναι για ολους το ιδιο. Αν ειχες δει τα making off θα δεις οτι σκοπος τους ηταν το παιχνιδι να ειναι γραμμενο σε "υφος" (παντα εισαγωγικα) παρομοιο με το πως ηταν γραμμενη η ελληνικη μυθολογια. Και σε αυτο ταιριαζει απολυτα. Γιατι η ελληνικη μυθολογια εβγαζε το τελειο νοημα με τα σημερινα μας δεδομενα? Οχι φυσικα, οτι ναναι γινοταν και παντα ειχε το στοιχεο της τραγωδιας μεσα. Αυτο δεν το λες (τουλαχιστον εγω) bad writing, γιατι κατα την γνωμη μου το τελος του GOW III (και ξαναλεω δεν αναφερομαι στην τελευταια σκηνη) ηταν πραγματικα λες και ηταν βγαλμενο μεσα απο σελιδες της μυθολογιας. Ταιραζε γαντι, το ολο σκηνικο με τον Κρατος να αντιμετωπιζει ενα-ενα τα κομματια της ζωης του, που τελικα αποδεικνυεται οτι δεν ειχε το θαρρος να τα αντιμετωπισει την καταλληλη στιγμη. Εμενα αυτο και αλλα πολλα μου ειπε εκεινο το κομματι. Μου αρεσε παρα πολυ γιατι εμοιαζε πραγματικα πιστο στο υφος της μυθολογιας μας.
Αυτο δεν παει να πει οτι θεωρω το στορυ του 3 τελειο ή οτι ο Κρατος ειναι εκπληκτικος χαρακτηρας, οχι, καθε αλλο, απλα δεν τον κατατασσω στην κατηγορια "generic" και τον βαζω στην κατηγορια "simply ok".
enstikto
15-09-2011, 13:32
Το σκηνικό που αντιμετωπίζει το παρελθόν του κτλ μου άρεσε κ μένα. Το τέλος ήταν άκυρο για μένα όμως...
από τη μια κάνει την μούρη του δια κρέας (αφού έχει σφαγιασει κ όλο το 12θεο απλά γιατί θέλει εκδίκηση) προξενωντας κ αυτό το χάος στους ανθρώπους κ από την άλλη αυτοθυσιαζετε για την ανθρωπότητα... FAIL!
ότι έχει ωραίο story το παιχνίδι ισχύει κ για μένα (ειδικά το 1) το θέμα είναι ο κράτος σαν χαρακτήρας... Τεσπα...
Ps. Μήπως να κάνουμε καμμιά μεταφορά τα μην γιατί το σκισαμε το thread....
καλα εκανες και τα μετεφερες Δημητρη. Σου ειπα κι εγω, οτι δεν το θεωρω τιποτα κορυφαιο, αλλα γουσταρα γιατι η ολη παρουσιαση (ακομα και αυτο που περιγραφεις στο τελος που ειναι τοσο "ακυρο" αν το δεις με τα σημερινα δεδομενα) ταιριαζει γαντι στο υφος και το στυλ της ελληνικης μυθολογιας! :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.