View Full Version : Borderlands
Οι δύο πρώτες επίσημες φωτογραφίες...
http://games.tiscali.cz//images/borderlands/img1.jpg
http://games.tiscali.cz//images/borderlands/img2.jpg
First two official shots from Borderlands, newly announced game from Gearbox Software. They developed revolutionary new technology to create Borderlands incredible layers of gameplay depth. Borderlands features a groundbreaking content generation system allowing for near-endless variety in missions, environments, enemies, weapons, item drops and character customization.
klepidas
16-08-2007, 22:19
mou thimizei ligo bioshock i proti foto
Από την 2k είναι και αυτό... ;)
Οτι αφορα το νεο shooter-rpg clone.
panoramix
06-02-2010, 01:19
Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως μερικοι εχουν ασπιδα και αιμα καπου 2000 level?
Εχω παιξει το παιχνιδι ατελειωτες ωρες,εχω ψαξει παντου και δεν εχω βρει μεγαλητερη ασπιδα πανω απο 1111level το εχω τελειωσει και στα δυο playground!
Ευτυχως βρηκα εναν αμερικανο και μου εχει δωσει κατι οπλα που εχουν κατι damage 3000 level!Επεισεις ψαχνω και κανενα ωστε να μιλαω και ελληνικα...βαριεμαι τ αγγλικα!
ΙD monokitaros οποιος θελει!
pictorino
07-02-2010, 17:35
μήπως υπάρχουν σε κανένα dlc αυτά που δεν βρίσκεις;
StamatisGian
16-02-2010, 12:40
Παιδιά, βρήκα το εν λόγω παιχνιδάκι σε πολυ καλή τιμή από το zavvi.com, μόλις ~18 λίρες (~21 ευρώ) και το τσίμπησα!
Σε καμια βδομαδούλα θα το 'χω, ΕΛΤΑ θέλοντως, οπότε όποιος το παίζει ακόμα ας με κάνει add, PSN ID: Steve_G. Ευχαριστώ!
εγω το τελιωσα χτες κ στο dr ned's downloads μαζι με τα zombies.ρε παιδια τι νουμερα ειναι αυτα?1111 level ..... ουτε ηξερα πως υπαρχουν...:ha-ha:
θα το κοιταξω παντως στο youtube....
εγω το τελιωσα χτες κ στο dr ned's downloads μαζι με τα zombies.ρε παιδια τι νουμερα ειναι αυτα?1111 level ..... ουτε ηξερα πως υπαρχουν...:ha-ha:
θα το κοιταξω παντως στο youtube....
Lol!Παιδιά, είμαι noob αλλά έχω κολλήσει με το παιχνιδάκι!Τέτοια καλούδια πως τα βρίσκεις?
Παιδιά, βρήκα το εν λόγω παιχνιδάκι σε πολυ καλή τιμή από το zavvi.com, μόλις ~18 λίρες (~21 ευρώ) και το τσίμπησα!
Σε καμια βδομαδούλα θα το 'χω, ΕΛΤΑ θέλοντως, οπότε όποιος το παίζει ακόμα ας με κάνει add, PSN ID: Steve_G. Ευχαριστώ!
Φίλε Stamati και γω σήμερα το παρέγγηλα :) .λογικά περίπου μια βδομάδα κάνει?
Το έχω ξεκινήσει και 'γω.... Αν θέλει κάποιος ας με κάνει add.
PSN id dragasis
panoramix
21-02-2010, 15:29
παιδια ας μου στυλει κανεις αιτηση...το id το εχω γραψει παραπανω εγω προχτες τελειωσα ολα τα trophy του παιχνιδιου αλλα εχουν μενει 3 απο τους κοσμους που εκανα download!Αφου ειμαστε 4 απ οτι βλεπω γιατι να μην βρεθουμε μεσα
panoramix
25-02-2010, 22:19
Τα νευρα μου...μου ερχεται να το σπασω...εκανα update και χαθηκαν τα καλητερα οπλα μου η ασπιδα μου και διαφορα αλλα!!!Γιατι γιατι γιατι?
Conjure7
26-02-2010, 02:27
Τα νευρα μου...μου ερχεται να το σπασω...εκανα update και χαθηκαν τα καλητερα οπλα μου η ασπιδα μου και διαφορα αλλα!!!Γιατι γιατι γιατι?
Τώρα αυτό πως έγινε δηλ; Τόσα update έχει κάνει...
Το καινούριο επεισόδιο το πήρε κανείς;
χτες χτυπησα πακετο το νεο add-on και το πιο παλιο moxxis arena ή καπως ετσι τελος παντων....βεβαια ακομα δεν τα δοκιμασα.τι εγινε με το update??? παιδια αν υπαρχει προβλημα να μας το πειτε κ μας μην την πατησουμε γιατι πηγα να κανω update κ με το που διαβασα το παραπανω post του φιλου το ακυρωσα μην παθω καμια νιλα.
panoramix
26-02-2010, 22:18
Ενημερωνω αφου εψαξα την κατασταση ,ενημερωθικα οτι τα οπλα και οι ασπιδες που εχασα ηταν χακεμενα...δηλαδη υπαρχει ενα προγραμμα που χακευεις τα παντα σ αυτο το παιχνιδι,αυτα τα οπλα τα πηρα απο αλλον χρηστη ο οποιος δεν τα ειχε βρει μεσα στο παιχνιδι αλλα τα δημιουργησε μονος του!
Ετσι μονο τα χακεμενα οπλα και ασπιδες χανονται,οτι αλλο εχει βρεθει μεσα το παιχνιδι ειναι ακομη στην θεση του!
thanks mate γιατι φοβηθηκα λιγακι.παω να κανω update και να αριχσω!!!!
pictorino
19-03-2010, 10:17
σήμερα θα το ξεκινήσω, για να δούμε...πολύ install πάντως:angry:
το πηρα χθες.οποιος ειναι για online να παρουμε και τα τροπαια με κανει add
panoramix
13-04-2010, 19:30
Exω κατεβασει τον τελευταιο κοσμο,ειχω φτασει στην αντιστροφη μετρηση της βομβας δεν τα καταφερα να βγω εξω εχασα και απο τοτε δεν μπορω να την ξαναπαιξω την ιδια αποστολη...μπορει καποιος που το εχει να παιξουμε online την τελευταια γιατι εμενα εχει κολλησει?
panoramix
15-04-2010, 12:24
Κατα λαθος αλλα την εβγαλα την πιστα...τωρα να ρωτησω οταν υπαρχει trophy με ερωτηματικο τι γινεται?
WolfRathmA
19-04-2010, 03:25
Ειναι hidden trophy, μπες στο thread με τα trophies του παιχνιδιου να δεις να δεις αν ειναι αυτο που θες να ξεκλειδωσεις τι πρεπει να κανεις.
Melnibonian
01-06-2010, 15:37
Το πήρα κι εγώ χθες και μου έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.Πραγματικά απάλευτο παιχνίδι...
Και μερικές ερωτήσεις σε όσους έχουν εντρυφήσει...
.Τα saves γίνονται μόνο αυτόματα?
.Το online αφορά μόνο arena ή μπορείς να παίξεις και τα κανονικά quest με συμπαίκτη?
.Πώς μπορείς να κάνεις grinding για χρήματα και σφαίρες αν ξεμείνεις (όπως έπαθα εγώ μετά το tutorial επειδή πειραματιζόμουν με τα όπλα)
Αυτά για αρχή.Φυσικά όσοι παίζεται ακόμη υπολογίστε με και στείλτε προσκλήσεις.Έχω σημειώσει και τα δικά σας id και σήμερα να περιμένετε invitations...
Το πήρα κι εγώ χθες και μου έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.Πραγματικά απάλευτο παιχνίδι...
.Το online αφορά μόνο arena ή μπορείς να παίξεις και τα κανονικά quest με συμπαίκτη?
.Πώς μπορείς να κάνεις grinding για χρήματα και σφαίρες αν ξεμείνεις (όπως έπαθα εγώ μετά το tutorial επειδή πειραματιζόμουν με τα όπλα)
Αυτά για αρχή.Φυσικά όσοι παίζεται ακόμη υπολογίστε με και στείλτε προσκλήσεις.Έχω σημειώσει και τα δικά σας id και σήμερα να περιμένετε invitations...
α) αν θες να εισαι σιγουρος πατα quit κ θα σε ρωτησει αν θες να το κανει save μεχρι εκει που εχεις φτασει
β)εχει κ online το οποιο το δοκιμασα κ λιγο με τον agentprinny007 το οποιο κανεις quest κανονικα μεχρι κ 4 ατομα αν δεν κανω λαθος
γ)το καλυτερο ειναι να βρεις συγκεκριμενα σημεια με πολλους εχθρους (αν δεν κανω λαθος στο πρωτο χαρτη εχει διπλα απο την φωλια με τους ιπταμενους εχθρους, εχει κατι σπιτακια τα οποια εχει αρκετους).γενικοτερα καθε χαρτης εχει δυο τρια σημεια για xp.τωρα για γκαφρα ο καλυτερος τροπος ειναι σεντουκια κ να πουλας weapons που δεν θες.αν δεν βαριεσαι βρες καποιο σημειο με σεντουκι κ αφου το ανοιξεις κανεις save κ μετα load καπακια, κ ξαναπας στο ιδιο σεντουκι.
AgentPrinny007
01-06-2010, 20:29
Εκτος απο τον τροπο που σου ειπε ο geogoku υπαρχει και ενας αλλος. Δεν ξερω αν το εχεις προσεξει αλλα σου σωζει το παιχνιδι οταν πλησιαζεις κατι κολονες με κοκκινα φωτα, τα οποια πρασινιζουν. Οποτε λοιπον θελεις να κανεις save δεν εχεις παρα να πας κοντα τους.
Για ενα πραγμα πρπει να εισαι σιγουρος. Στο παιχνιδι θα βρεις και θα πουλησεις εκατονταδες διαφορετικα οπλα και gadgets. Δεν προκειται να ξεμεινεις απο λεφτα και οι σφαιρες ειναι αρκετα φθηνες.
Το μονο κακο ειναι οτι οταν χανεις σου αφαιρει ενα σεβαστο ποσο απο τα χρηματα σου:mad:.
Το μονο κακο ειναι οτι οταν χανεις σου αφαιρει ενα σεβαστο ποσο απο τα χρηματα σου:mad:.
απο την μεση του παιχνιδιου κ μετα δεν θα σε πολυνοιαζει πιστεψε με....βασικα εγω θεωρω το πιο σημαντικο accesory ειναι ασπιδα με οσο το δυνατον πιο γρηγορο auto-healing.
AgentPrinny007
01-06-2010, 21:49
Αυτο που κανω για μην χανω λεφτα ειναι να παταω το quit λιγο πριν τελειωσει ο χρονος μου , οσοι εχουν παιξει το παιχνιδι ξερουν τι εννοω, το σωζει και μετα οταν κανω start ξεκιναω λιγο πιο κατω.
Εχεις δικιο για την ασπιδα με το auto-healing.
Melnibonian
02-06-2010, 00:19
σε ποιό χρόνο αναφέρεσαι?έχω δει κάποιες αντίστροφες μετρήσεις στα vending machines,τι αντιπροσωπεύουν αυτοί οι χρόνοι?
WolfRathmA
02-06-2010, 06:13
Και εγω δε καταλαβα σε πιο χρονο αναφερεσαι :S
Παντως καλη η ιδεα σου. Δε το ειχα σκεφτει. Ηταν ενα boss που δε μπορουσα να το βγαλω με τιποτα. Εχανα συνεχεια και ειχα ξεμείνει απο λεφτα τελειως. LOL. Μονο δανειο που δε πηρα! αχαχαχα! :muhaha:
μαλλον αν καταλαβα καλα ο agentprinny007 εννοει τον χρονο στο second chance που σου δινει για να ξαναζωντανεψεις.
οταν ο χρονος στα vending machines τελιωνει σου βγαζει νεα items.πχ αν πας να αγορασεις κατι κ δεν σου αρεσει τιποτα απο αυτα που εχει, αν θες περιμενεις να τελιωσει ο χρονος βγαινεις κ ξαναμπαινεις κ σου εχει νεα items.
AgentPrinny007
02-06-2010, 09:07
μαλλον αν καταλαβα καλα ο agentprinny007 εννοει τον χρονο στο second chance που σου δινει για να ξαναζωντανεψεις.
Αυτο ηθελα να πω. Οταν ειμαι σιγουρος οτι στον χρονο που μου δινει δεν θα καταφερω να σκοτωσω καποιον ωστε να μου δωσει το second wind, κανω quit πριν τελειωσει η κοκκινη μπαρα και αρχιζω παλι το παιχνιδι.
Το καλο ειναι οτι σε περιπτωση που εχεις κανει καποια objectives, το παιχνιδι οταν κανεις quit θα στα σωσει και θα σου μεινουν τα υπολοιπα που δεν εχεις κανει. To κακο ειναι οτι οταν θα ξαναπας στην συγκεκριμενη τοποθεσια οι εχθροι θα εχουν επανεμφανιστεί.
Τωρα θα μου πειτε αξιζει ολο αυτο για να γλιτωσεις καποια δολαρια??
Οικονομια παντου ακομη και στα παιχνιδια:P
Αυτο ηθελα να πω. Οταν ειμαι σιγουρος οτι στον χρονο που μου δινει δεν θα καταφερω να σκοτωσω καποιον ωστε να μου δωσει το second wind, κανω quit πριν τελειωσει η κοκκινη μπαρα και αρχιζω παλι το παιχνιδι.
Το καλο ειναι οτι σε περιπτωση που εχεις κανει καποια objectives, το παιχνιδι οταν κανεις quit θα στα σωσει και θα σου μεινουν τα υπολοιπα που δεν εχεις κανει. To κακο ειναι οτι οταν θα ξαναπας στην συγκεκριμενη τοποθεσια οι εχθροι θα εχουν επανεμφανιστεί.
Τωρα θα μου πειτε αξιζει ολο αυτο για να γλιτωσεις καποια δολαρια??
Οικονομια παντου ακομη και στα παιχνιδια:P
οικονομικη κριση χτυπαει κ το borderlands!!!αν κ πιστευω πως δεν εχει τα balls to ΔΝΤ να παει εκει:D
AgentPrinny007
03-06-2010, 01:02
Θα ηθελα να ευχαριστησω τον αγαπητο geogoku που με βοηθησε να κατατροπωσω ενα σκληρο, δυσκολο και ανικητο:'( boss.
Το οτι νικωντας το συγκεκριμενο αφεντικο με co op σου δινει και ενα τροπαιο, ειναι ενα τυχαιο γεγονος και τιποτε αλλο.............
Πιο πολυ ομως θελω να τον ευχαριστησω για τα οπλα και τισ ασπιδες που μου χαρισε.:love:
200000 δολαρια επιασαν:love:.
Θα ηθελα να ευχαριστησω τον αγαπητο geogoku που με βοηθησε να κατατροπωσω ενα σκληρο, δυσκολο και ανικητο:'( boss.
Το οτι νικωντας το συγκεκριμενο αφεντικο με co op σου δινει και ενα τροπαιο, ειναι ενα τυχαιο γεγονος και τιποτε αλλο.............
Πιο πολυ ομως θελω να τον ευχαριστησω για τα οπλα και τισ ασπιδες που μου χαρισε.:love:
200000 δολαρια επιασαν:love:.
τπτ φιλαρακι μου στην διαθεση σου αλλα να ξερεις σε ανταλλαγμα θα μου δωσεις info για bioshock 2 - star ocean κ αλλα πολλα!!!!
Eddy_Gordo
12-08-2010, 02:03
http://www.qj.net/qjnet/news/fourth-borderlands-dlc-details-officially-announced.html
επειδη τωρα το επιασα το παιχνιδι υπαρχει κανεις που ασχολειτε να παιξουμε on line το campaign ??? ειμαι level 6, εχω παιξει μια ωριτσα μονος μου.
Eddy_Gordo
06-12-2011, 01:16
Μαγκες βοηθειστε και εμενα να ανεβω λιγο...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.