View Full Version : AVATAR The Game
redismagik
28-03-2010, 14:05
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51sCDK89kpL._SL500_.jpg
sxoliasete oti exete na sxoliasete gia to sigkekrimeno game.koitaja sto forum ki de vrika plirofories gia to sigkekrimeno.(an iparxei kati grameno gia to game as klidothei to thread).to jekinisa prosfata ki prosopika me auta pou exo dei pisteuo oti eina mia akoma ''arpaxti''.
alitheia to exei pejei kaneis?:rant:
οπως το ειπες ειναι μια αρπαχτη ;)
konstantinos
28-03-2010, 14:43
Το εχω εγω αλλα δεν το παιξει ακομα.
το δοκιμασα πρωτα στο xbox για να δω αν αξιζει να το αγορασω στο ps3...μου φάνηκε μεγάλη πατατα!...
redismagik
28-03-2010, 23:22
to paleuo oso mporo.telika DEN eine ki toso kako.de leo oti eine thisauros alla exo pejei ki xeirotera.
συμφωνω γιαννη. μετριο παιχνιδι αλλα πολυ υποτιμημενο. αν και εχω παιξει λιγο
redismagik
28-03-2010, 23:27
auto akrivos thelo na po.eno stin arxi tou les ti eine touto? meta apo kapoia ora pezete...!
aladdin7
28-03-2010, 23:46
Ασχοληθηκα μαζι του λιγο, στο pc.
Εφαγε σουτ μετα απο 15-20 λεπτα.
Απλα δεν....!!!!
Melnibonian
29-03-2010, 00:31
Κι εγώ το έχω αλλά δεν το έπαιξα ακόμη....θα επανέλθω
redismagik
29-03-2010, 08:29
Ασχοληθηκα μαζι του λιγο, στο pc.
Εφαγε σουτ μετα απο 15-20 λεπτα.
Απλα δεν....!!!!
ki ego auti tin gnomi eixa tin proti ora.meta janaleo ...........pezete!
Eμένα πάλι στην αρχή μου άρεσε μετά από 2-3 ώρες το βρήκα επαναλαμβανόμενο και το παράτησα.
το ιδιο εχει Nikon :p
χαχαχαχα το παιχνιδι ειναι μονο για τροπαιοκυνηγους και οχι για πλατινα μιας και εχει και ονλινε τροπαια
ο Γιαννης σαν χαλκοτροπαιοκυνηγος βρηκε το παιχνιδι του :D
redismagik
02-04-2010, 23:39
kakies eutixos pou tha stamatiso sto 14 ki tha me ftaseis.
μα δεν σε κυνηγαω απλα ειμαι απο πισω σου :P:P:P
ασε που παιζω και παιχνιδια χωρις χαλκινοασημενιοχρυσα τροπαια
redismagik
03-04-2010, 09:45
ne jero de me kinigas!apla etixe ki exeis parakoloutisei tin tropeokarta mou perisoteres fores apo oti ego!lolololololol!!
επηδει θελω να δω αν τελειωσες το παιχνιδι για να δω τι θα σου δωσω και το θα παιξω και εγω :)απο ενδιαφερον το κανω αχαριστε :'(
exv παιξει 3-4 ωρες και προσωπικα μου αρεσει αρκετα. δε με νοιαζει τι λενε οι κριτικες και φιατι εχει φαει τοσο πολεμο. προσωπικα μου αρεσε και το εργο αρκετα. αφου σκεφτομαι οταν τελειωσω ως ναβι, να το παιξω και σαν ανθρωπος. σιγουρα δε κλαιω το 20αρικο που εδωσα
redismagik
07-04-2010, 16:29
ego navi to teliosa.exeis dikio den ajizei krajimo!
Melnibonian
08-04-2010, 14:15
Έχω την ίδια ακριβώς γνώμη με τον Χάρη! Υπάρχουν δεκάδες άλλα games που είναι κατά πολύ υποδεέστερα του Avatar...και η ταινία ήταν χάρμα οφθαλμών.
Nek_Food
24-01-2011, 12:16
Δεν με βλέπω να το παίζω, οπότε όποιος το έχει, του αρέσει και ενδιαφέρεται του έχω ένα μικρό δωράκι, κωδικός για exclusive PS3 content (αν κατάλαβα καλά είναι μία tsteu armor). O κωδικός γίνεται redeem MONO μέσα από το μενού του παιχνιδιού, οπότε εάν δεν το έχετε σας είναι περιττός.
http://img413.imageshack.us/img413/917/avatarre.jpg
FCFS (first come, first served) ήτοι ο πρώτος που θα μου στείλει pm, θα λάβει scan με τον αχρησιμοποίητο κωδικό. Μόνη προϋπόθεση να απαντήσει πρώτα εδώ ώστε να μην μου στείλουν άλλα pm οι υπόλοιποι φίλοι του φόρουμ. Μετά την ολοκλήρωση θα ζητήσω από τους αρμόδιους να διαγράψουν το παρόν και την απάντηση (εάν συμφωνήσουν φυσικά και οι ίδιοι).
Ευχαριστώ πολύ
tsakali GR
24-01-2011, 13:10
Το θέλω εγώ, αν φυσικά πρόλαβα!! Σου στέλνω και π.μ!! Thank youuuuu!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.