View Full Version : Ps3 και γκρίνια!!
mia kai thn exo katavrei me ta poll posoi apo esas exoun grinia apo thn-ton syntrofo tous epeidh den 3ekolane me tis ores apo thn o8onh??
xaxa ωραια υπογραφη GetoGt:rofl:
Χαλια avatar ομως.:p
Για το θεμα ναι δυστυχως υπαρχει γρινια,αλλα κυριως απο γονεις και οχι τοσο απο την συντροφο.
XAXAXAXAXA!!!! Συμφωνώ...ωραίο thread .
Φυσικά και η κοπέλα μου γκρινιάζει....όχι τόσο που δεν βγαίνουμε(λες και δεν βγαίνουμε δηλαδή...ή δεν βλεπόμαστε κάθε μέρα...τεσπά πουφφφφ:pppbbbttt:) αλλά για το πως σπαταλάω εγώ τον χρόνο μου και που μετά θα κλέγομαι που δεν πέρασα το μάθημα με 9 αντί για 7 και και και.....Ναι γκρίνια πολύ....!
Από την άλλη έχουμε τερματίσει μαζί το Fahrenheit και το God of War, έχει τερματίσει το LOCOroco , τις αρέσει να βλέπει Rfom (περισσότερο να ακούει τις in game συνομιλίες με το headset) και πλέον τρελλένεται να οδηγεί την m3 gtr στο gtr2 με την g25 (pc). Την είχα φέρει σπίτι μου να περιμένουμε να μας την φέρει ο deliveras την τιμονιέρα και μόλις ήρθε αντί να μου δείξει χαρά (ξέρεται τώρα..αν πάει κάτι τραβά με την αγορά να έχεις κάπου να κλαυτείς και φυσικά να της δείξεις τι τιμόνι είσαι..:frog:(Ψώνιοοοο)) την άρπαξε στα χέρια της και 1 ΩΡΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ..Στο τέλος την έδιωξα και της είπα "πάρε το c3 σου και οδήγα προς το σπίτι σου...και άσε με επιτέλους να δοκιμάσω την τιμονιέρα μου..." Όχι μου λέει "Μου αρέσει όπως δονείται ".....Η πλάκα είναι πως μετά τις πρώτες 3εις laps το πήγαινε κανόνι το τουτου....
Anyway αυτές οι γυναίκες θα μας παιθάνουν ΤΕΛΟΣ.
emena h gynaika mou den to goustarei me tipota.....
ti warms phra....ti baldurs gate na paizoume mazi.......
ligo kolhma me to singstar efage alla pou na tragoudhso ego ricky martin gia parapano apo mish ora:rofl:
gia driving games kai timonieres.....oute logos!!!
Υπάρχει πολύ γκρίνια αλλά αυτά ξεκαθαρίζονται από την αρχή. Η γυναίκα, γυναίκα και τα video games, video games!!!
...e 3eroun pos na sto pernane!
to kalytero vevaia einai na paizeis mazi.
e tora pou 8a kano kai gio....ekei enapo8eto tis elpides mou!!
mpak7...
06-09-2007, 19:48
Ρε φιλε GedoGt δεν λυπασαι τα λαγουδια:angry: ...βγαλε ρε συ αυτο το avatar τεσσαρα μυριζει.:rofl::rofl::rofl:
WolfRathmA
06-09-2007, 20:38
εμενα αυτοι που γκρινιαζουν ειναι οι γονεις μου... συνεχεια ομως :(
sickness_
06-09-2007, 20:49
υπαρχει αρκετη γκρινια απο τους γοννεις για τα μαθηματα..
σπανε μπαλες :p
emena mia xara einai :p
to mono kako einai otan agorazo games!!
klepidas
06-09-2007, 22:53
re pedes oi gomenes den lene tipota (an kai den exo sovari sxesi kai oute tin niazei ti kano)mikros eimai akoma pi goneis griniazoun mono
tasioskis
07-09-2007, 09:28
εμενα ιο φιλοι μου εχουν προβλημα,ειδηκα αν εχω παρει καινουριο παιχνιδι ξεχναω ραντεβου ξεχναω τηλεφωνα... και καταλαβενετε.
perimenete na vgei kanena SUPER game k tha sas pw meta...ekei thaxoume oxi apla grinies... :)
vlepw ksafnika na mou xalaei to ps3 (xtypa ksylo)
konstantinos
07-09-2007, 10:58
Εμενα οι γονεις μου τα πριζουν κ η αδερφη μου που παιζει το pro στο 360 κ NBA 2k7 στο PS3 κ παλια επαιζε GTA στο PS2.
telika mou fenaite mono h dikia mou gynaika den paizei ps3...
mhpos na tis paro ena psp...?
εγω παλι εχω γκρινια απο τους δικους μου συνηθως γιατι και καλα ''θα μου χαλασουν τα ματια'' οπως λενε...βλακειες..η κοπελα μου απ την αλλη δεν μου την λεει που ειμαι πορωμενος αντιθετως παιζουμε και μαζι καμια φορα.
gtakis katse na er8ei to pro h to gtV kai 8a sou po ego pos 8a mas vgoun ta matia!!
gtakis katse na er8ei to pro h to gtV kai 8a sou po ego pos 8a mas vgoun ta matia!!
Χα χα χα χα!!!Καλο!!!οντως ετσι ειναι φιλε μου...
sickness_
12-09-2007, 00:57
καλα οταν βγει το Gtv λεω να πεθανω πανω στο Ps3..θα τα γραψω ολα και σχολεια και φροντηστηρια και ολες τις μλκιες :p(βασικα οταν βγει θα ειναι καλοκαιρι αρα οκ)
SeLanmere
12-09-2007, 01:58
γκρίνια όταν δε μου φτάνει η ώρα για να παίξω
kai kalokairi na einai 8a milame gia 2 xronia gia na ta 3ekleidoseis ola!!
edaksi otan to parakanw fonazei ligaki i gyneka alla genikos den eho provlima
Aleo προσδιορισε το ''παρακανω''
πανω απο 2-3 ωριτσες?
εγω της το 3εκαθαρισα....
το αλλο μισο της ζωης μου αγαπη μου:1appl:ειναι τα games!!!
σωστός ο seven:P πάντος εγώ δεν έχω κ πολύ πρόβλημα:Ρ ιδίος όταν παίζω rainbow six κάθεται κ χαζεύει γιατί της αρέσει:Ρ χεχεχε
ως φοιτητης μετα απο 6 μηνες εξεταστικης κανεις δε με ενοχλει!
εγω ολο μπελαδες ειμαι.. τι PC, τι παιχνιδια γενικοτερα ουτε να ακουει δεν θελει! ειμαστε 22 και οι 2 και θελει πιο εποικοδομητικα πραγματα να κανουμε... τρελενεται οταν παιζω παιχνιδια και βλεπω μπαλα! της εχω ξεκαθαρισει οτι για 2 λογους δεν θα μπορω να την βλεπω: για PRO και για champions league... τωρα αν παω καποια μερα (εκτος προγραμματος) σε κανα φιλαρακι για να το στρωσουμε γινεται ο ΧΑΜΟΣ!!! αλλα απο την αλλη προτιμαει να ξερει τι κανω και οτι δεν τριγυρναω εξω στους δρομους και παιζει το ματι μου αριστερα και δεξια και ειναι ησυχη απο την αλλη. αλλα γενικα δεν το γουσταρει καθολου το να καθομαι μπροστα σε μια οθονη και να λιωνωωωωω! αντε να παει αγγλια (για μεταπτυχιακο) για να παιζω με την ησυχια μου μεχρι να λιποθυμισω!!! ;)
εγω τωρα που πηρα και bloototh....αστα
οταν 3εκιναω και ουρλιαζω στο resi να δειτε....
αλλα οπως ειπαμε..πριν παντρευτω τις το δηλωσα..
1)8εος
2)πατριδα
3)playstation
4)εσυ!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΔΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ THREAD OI ΘΕΣΕΙΣ 3ΚΑΙ 4 ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΟΥΝ...ΠΑΡΑΥΤΑ!:blush:
αααααααααχαχαχαχαχα εισαι απιστευτος!!!
εγω:
1)παιχνιδια
2)μπαλα (TV και προπονηση)
3)εκεινη
και στην δικια μου περιπτωση αλλαζουν αν δει τιποτα, το 3 στη θεση 1...
ααααααααχαχαχα ωραιος seven77!!
Παιδιά εμένα αν έβλεπε αντίστοιχο post μάλλον θα άλλαζα εγώ...:rofl::giggle::hide:
αν αλλα3ω nick και το κανω μπεσσυ...να 3ερετε οτι το ειδε.....
μετα ουτε resi ουτε pro ..μονο για κανα "tetris" , "locoroco" και
"barbie's happy farm house for x pro players" με βλεπω:prayer:
ego ime apo tous eftihismenous giati padreftika gineka pou tis aresoun poli ta games.kala min fantastite oti lioni.alla tin konsola tin ithele kai ekini kai pezi arketa.kai ohi mono ginekoulies.ektos diladi apo sims kai mamakies pezi rainbow six,motorstorm kai oti nane.
Εμένα χτες η "γυναίκα" μου στο resi είχε 7 kills και 10 deaths !:tongue::bgrin2:!
ναι βρωμερε και τρισα8λιε το ειδαμε!!
μπες πιο νωρις σημερα..αμαν πια!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.