View Full Version : Uncharted: Drake's Fortune
Fix for Uncharted demo coming soon according to ND
According to a post on a swedish PS3 blog (link: http://www.ps3bloggen.se/playstation...ore-2007-11-08 (http://www.ps3bloggen.se/playstation-network/playstation-store-2007-11-08))
ND is working on a fix for the bug in the Uncharted demo that stops non US users from running the demo. The bug is that it looks for files that are somehow region based(?).
Hi all,
We apologise that there wasn't enough information about the region lock on the demo, we didn't realise that europeans would dl it. Actually, we didn't know it was even possible. But I promise you that we are working on the problem (the bug) and that we will release a fixed version asap. So, stay on the look out!Πηγή: ps3forums.com
χαχαχαχα δεν πήραν πρέφα τα χαιβάνια τις αλχημείες που κάνει ο κόσμος εδώ και κάτι μήνες! όχι θα περιμέναμε πότε θα βγουν τα ντέμο στο ελληνικό ας πούμε!
τυπικά εδώ που τα λέμε δεν έχουν και άδικο :d
ειδα τον alex να παιζει uncharted demo, η τουλαχιστον αυτο μου εδειχνε εμενα στο ps3, τι τρεχει φιλε alex? εχεις αμερικανικο PS3? η παιζει κατι αλλο?
Μακάρι να βγεί το fix σύντομα :prayer: :bowdown:
EDIT:
Οχι δεν παίζω!!!το έβαλα να δώ μήπως και γίνει κάνα θαύμα αλλα κόλλησε και το ξέχασα έτσι!! :rofl: :rofl:
έλεος πιά!
είχαμε το προβληματικό pes2008,την καθυστέρηση του gt5 και mgs4,τώρα μας κλειδώνουν και τα demo!
γειά σου σε sony με τις λαλακίες σου! συνέχισε την καλή δουλειά μέχρι να πάρεις τον πούλο..αν δεν τον έχεις πάρει ήδη.:rofl:
Ρε τι λές ??? βρίζεις την sony με αφορμή ένα region locked demo ??? ΗΜΑΡΤΟΝ.
Ανάλογες άσχετες αντιδράσεις χαρακτηρίζουν τα χαζοxbot ρε παιδιά ...
Και όποιος έχει τυχών επαφές με xbot site και τα σχόλιά τους να κάνει απολύμανση με διπλό ντούς και γαργάρες γιατί είναι πολύ κολλητικό και υπάρχει κίνδυνος να την πατήσεις χωρίς να το καταλάβεις.
Ακόμα περιμένουμε το update που μας υποσχέθηκε o Sam Thompson σχετικά με το αν θα διορθώσουν το demo ή όχι. Ποιός λέει ότι θα το διορθώσουν? :p
tasioskis
09-11-2007, 23:39
Ακόμα περιμένουμε το update που μας υποσχέθηκε o Sam Thompson σχετικά με το αν θα διορθώσουν το demo ή όχι. Ποιός λέει ότι θα το διορθώσουν? :p
που χαθηκες τοσο καιρο??????/
desperate_gamer
10-11-2007, 01:28
Το νέο για τι θα γίνει με το demo θα το πει αύριο είπε ο Sam.
Αν και δεν ελπίζω σε πολλά, αφού ανακοίνωσαν πως το demo θα βγει στην Ευρώπη σε δυο Πέμπτες. Να το διορθώσουν για ποιό λόγο;
Εγώ πάντως αν και απογοητευμένος, δεν μπορώ να κατηγορή τη Naughty Dogs ή τη Sony. Στο αμερικάνικο store το βγάλανε το demo και δεν ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν να δουλεύει και σε άλλα PS3s. Αν πάλι όλο το game ήταν region locked, τότε αυτό θα ήταν κάτι αξιοκατάκριτο μιας και η Sony ξέρει ότι έχει ένα + στη κονσόλα της λόγω του region free κι ας μην το διατυμπανίζουν.
OMG OMG OMG! Κρατηθείτε!!
Christophe Balestra, here, and I’m Co-President at Naughty Dog (http://www.naughtydog.com/). I wanted to give a final update on the Uncharted: Drake’s Fortune (http://www.us.playstation.com/Uncharted/) demo situation (http://blog.us.playstation.com/2007/11/08/uncharted-drakes-fortune-demo-update/).
We’re really sorry about what happened and didn’t anticipate this at all. We just didn’t know people from other territories could connect to the US PLAYSTATION Network Store and download demos … now we do! We’ve been too busy working on the game to wrap our head’s around the infrastructure of the PSN.
We absolutely did not plan the demo to be region locked. As soon as we figured out the problem existed, Sam Thompson called me and I jumped into my car, drove to the office and fixed it right away. It’s an honest mistake and we didn’t try to prevent anybody from enjoying the Uncharted demo. I feel even more sorry because most of the people who experienced the problem are in Europe and I’m European myself.
So again, we’re really sorry about what happened and it wasn’t done on purpose. The good news is it’s now fixed and a new demo of Uncharted has been posted to the US PLAYSTATION Network Store so the entire world can enjoy it.
Thanks to Sam for taking the heat yesterday and for letting us know about the issue.Source (http://blog.us.playstation.com/2007/11/09/uncharted-drake%E2%80%99s-fortune-demo-back-on-the-world-map/)
thanks... downloading ... :)
OMG OMG OMG! Κρατηθείτε!
Source (http://blog.us.playstation.com/2007/11/09/uncharted-drake%E2%80%99s-fortune-demo-back-on-the-world-map/)
Έτσι Dark για να δεις ότι τα σημάδια των καιρών μπορούν να σε παρασύρουν και να μην σκεφτείς όσο πρέπει! ;) Και γενικά είναι απάντηση σε όλους όσους βιάστηκαν να αρχίσουν τα καντίλια για sony κλπ κλπ κλπ...
Μπράβο Naughty Dog! :1appl::1appl::1appl: Το ήξερα ότι δεν λέγατε μπαρούφες... Respect!:ohyes:
WolfRathmA
10-11-2007, 06:51
Έτσι Dark για να δεις ότι τα σημάδια των καιρών μπορούν να σε παρασύρουν και να μην σκεφτείς όσο πρέπει! ;) Και γενικά είναι απάντηση σε όλους όσους βιάστηκαν να αρχίσουν τα καντίλια για sony κλπ κλπ κλπ...
Μπράβο Naughty Dog! :1appl::1appl::1appl: Το ήξερα ότι δεν λέγατε μπαρούφες... Respect!:ohyes:
+1000 :bgrin2:
desperate_gamer
10-11-2007, 12:35
Μπράβο βρε Naughty. Πολύ καλύτερα απ' ότι περίμενα. Ανυπομονώ να κατέβει!!
Πάντως, μ'αρέσει που τίθεται θέμα για suspend των λογαριασμών που κατεβάζουν από άλλα stores... Εδώ καλέ αυτοί μας παρακαλάνε!
grscream
10-11-2007, 14:26
Ρε τι λές ??? βρίζεις την sony με αφορμή ένα region locked demo ??? ΗΜΑΡΤΟΝ.
Ανάλογες άσχετες αντιδράσεις χαρακτηρίζουν τα χαζοxbot ρε παιδιά ...
Και όποιος έχει τυχών επαφές με xbot site και τα σχόλιά τους να κάνει απολύμανση με διπλό ντούς και γαργάρες γιατί είναι πολύ κολλητικό και υπάρχει κίνδυνος να την πατήσεις χωρίς να το καταλάβεις.
Τι xbox ρε φίλε? πλάκα μου κάνεις? ούτε καν έχω 360! ξεκολλά.. :banghead:
Επίσης ότι θέλω θα λέω, αν θέλω θα βρίζω την sony, αν θέλω θα την επευφημώ,στο κάτω κάτω εσύ τι είσαι? δικηγόρος της?
Και αν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το version lock είναι λάθος τότε πήγαινε σε ένα καθρέπτη μπροστά και κοίτα, θα δεις ένα ps3fanboy μπροστά σου..
Καλά όσον αφορά τις μπαρούφες της Naughty Dog (http://blog.us.playstation.com/?author=5992) μόνο γέλια προκαλούν, αφού δεν τις πιστεύουν ούτε οι ίδιοι.'Ακου λέει δεν ξέραμε ότι μπορούν και οι Ευρωπαίοι να κατεβάζουν demos (We just didn’t know people from other territories could connect to the US PLAYSTATION Network Store and download demos … now we do!) εδώ το ξέρουν παιδάκια 5 χρονών και οι παππούδες μας και εταιρία κατασκευής παιχνιδιών της sony δεν το ήξερε λέει,δεν ενημερώθηκε από την sony! τι λέτε βρε? σοβαρά? μάλλον νομίζουν ότι απευθύνονται σε αμερικανάκια που έχουν iq ραδικιού.
Ασχοληθήκαμε-αφοσιωθήκαμε μετά λέει με την αρχιτεκτονική του Network (We’ve been too busy working on the game to wrap our head’s around the infrastructure of the PSN.) και το παραβλέψαμε αυτό, άκουσον άκουσον λες και το ps3 network έχει καμιά πολύπλοκη και ιδιαίτερη δυσκολία σαν δίκτυο!
Και για αυτό κλειδώσαμε κατά λάθος το demo.. :fryingpan: βγάλε άκρη τώρα εσύ..
Τι ωραία όμως ιστοριούλα! Σαν την κοκκινοσκουφίτσα μου μοιάζει! :1appl:
Ότι πρέπει για παιδάκια.
Ρε οι άνθρωποι το έκαναν σκόπιμα! ενδεχομένως και με τις συμβουλές τις sony.
Γιατί δεν μιλάμε για ένα τυχαίο game, μιλάμε για ps3 must, οι αντιδράσεις όμως ήταν έντονες και το αποτέλεσμα είναι να διορθώσουν το λάθος-τεστάκι τους.
Και οι λόγοι για τους οποίους το demo κλειδώθηκε είναι προφανείς: marketing
Βγάλαν τα συμπεράσματα τους και το απέσυραν αμέσως..Ότι θέλετε πιστέψτε, δεν με ενδιαφέρει, αλλά μην νομίζουν ότι με μπαρούφες, πως μας δούλεψαν όλους εκεί στην Naughty Dog (http://blog.us.playstation.com/?author=5992)..
Επίσης ότι θέλω θα λέω, αν θέλω θα βρίζω την sony, αν θέλω θα την επευφημώ,στο κάτω κάτω εσύ τι είσαι? δικηγόρος της?
Και αν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το version lock είναι λάθος τότε πήγαινε σε ένα καθρέπτη μπροστά και κοίτα, θα δεις ένα ps3fanboy μπροστά σου..
Καλά όσον αφορά τις μπαρούφες της Naughty Dog (http://blog.us.playstation.com/?author=5992) μόνο γέλια προκαλούν, αφού δεν τις πιστεύουν ούτε οι ίδιοι.'Ακου λέει δεν ξέραμε ότι μπορούν και οι Ευρωπαίοι να κατεβάζουν demos (We just didn’t know people from other territories could connect to the US PLAYSTATION Network Store and download demos … now we do!) εδώ το ξέρουν παιδάκια 5 χρονών και οι παππούδες μας και εταιρία κατασκευής παιχνιδιών της sony δεν το ήξερε λέει,δεν ενημερώθηκε από την sony! τι λέτε βρε? σοβαρά? μάλλον νομίζουν ότι απευθύνονται σε αμερικανάκια που έχουν iq ραδικιού.
Ασχοληθήκαμε-αφοσιωθήκαμε μετά λέει με την αρχιτεκτονική του Network (We’ve been too busy working on the game to wrap our head’s around the infrastructure of the PSN.) και το παραβλέψαμε αυτό, άκουσον άκουσον λες και το ps3 network έχει καμιά πολύπλοκη και ιδιαίτερη δυσκολία σαν δίκτυο!
Και για αυτό κλειδώσαμε κατά λάθος το demo.. :fryingpan: βγάλε άκρη τώρα εσύ..
Τι ωραία όμως ιστοριούλα! Σαν την κοκκινοσκουφίτσα μου μοιάζει! :1appl:
Ότι πρέπει για παιδάκια.
Ρε οι άνθρωποι το έκαναν σκόπιμα! ενδεχομένως και με τις συμβουλές τις sony.
Γιατί δεν μιλάμε για ένα τυχαίο game, μιλάμε για ps3 must, οι αντιδράσεις όμως ήταν έντονες και το αποτέλεσμα είναι να διορθώσουν το λάθος-τεστάκι τους.
Και οι λόγοι για τους οποίους το demo κλειδώθηκε είναι προφανείς: marketing
Βγάλαν τα συμπεράσματα τους και το απέσυραν αμέσως..Ότι θέλετε πιστέψτε, δεν με ενδιαφέρει, αλλά μην νομίζουν ότι με μπαρούφες, πως μας δούλεψαν όλους εκεί στην Naughty Dog (http://blog.us.playstation.com/?author=5992)..
Conspiracy theory (http://en.wikipedia.org/wiki/Conspiracy_theory)... WOW... :1appl::1appl:
Δε το πιστεύω σε καμία περίπτωση... Όπως δεν ξέρανε για τα 1080i και τελευταία στιγμή θα έβγαινε το παιχνίδι για όσους δεν είχαν 720p να παίζει σε 576p κάτι τέτοιο είναι και με το demo... Άποψη μου...
jorgedept
10-11-2007, 15:27
Conspiracy theory (http://en.wikipedia.org/wiki/Conspiracy_theory)... WOW... :1appl::1appl:
my 0.22$
Τουλάχιστον να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε κιόλας... ο άνθρωπος λέει "Είμασταν ΤΟΣΟ απασχολημένοι με το παιχνίδι για να ασχοληθούμε με την υποδομή του PSN", τόσο απλό και λογικό αν σκεφτείς ότι το Uncharted είναι καθαρά single-player.
Kανονικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι ΥΠΕΡ-ευχαριστημένοι με αυτό που έγινε. Κανείς δεν το περίμενε, γιατί βασικά δεν είχαν λόγο να το διορθώσουν οι άνθρωποι. Μπορεί να έλεγαν (όπως θα έκαναν άλλες εταιρίες στην θέση τους): δεν είναι προβλημά μας, εμείς στο US Store το βγάλαμε και στα αμερικάνικα συστήματα παίζει κανονικά, οι υπόλοιποι να περιμένετε την σειρά σας!
Κι εγώ νευρίασα στην αρχή αλλά μετά τέτοια κάνουν και σε σκλαβώνουν...:angry:
Τουλάχιστον να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε κιόλας... ο άνθρωπος λέει "Είμασταν ΤΟΣΟ απασχολημένοι με το παιχνίδι για να ασχοληθούμε με την υποδομή του PSN", τόσο απλό και λογικό αν σκεφτείς ότι το Uncharted είναι καθαρά single-player.
Kανονικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι ΥΠΕΡ-ευχαριστημένοι με αυτό που έγινε. Κανείς δεν το περίμενε, γιατί βασικά δεν είχαν λόγο να το διορθώσουν οι άνθρωποι. Μπορεί να έλεγαν (όπως θα έκαναν άλλες εταιρίες στην θέση τους): δεν είναι προβλημά μας, εμείς στο US Store το βγάλαμε και στα αμερικάνικα συστήματα παίζει κανονικά, οι υπόλοιποι να περιμένετε την σειρά σας!
Κι εγώ νευρίασα στην αρχή αλλά μετά τέτοια κάνουν και σε σκλαβώνουν...:angry:
Ζητάω την επιστροφή του ασότου DaRkusS πίσω στο ps3forums.gr... Πραγματικά καταλαβαίνεις πόσο αγαπάνε αυτό που κάνουν και ότι το παιχνίδι για κείνους είναι κάτι παραπάνω από λεφτά... Όλοι οφείλουν να πουν ένα μεγάλο συγνώμη στην ND για αυτά που τους έσουραν και όντως αυτό γίνεται στο επίσημο blog της sony...
Όσο κάνεις τον εισαγγελέα κατηγορίας των κλειδωμένων demo και των απαράδεκτων προθέσεων - σκοπών , κάνω τον δικηγόρο... δεν υπάρχει λόγος να σε ενοχλεί.
Και οι λόγοι για τους οποίους το demo κλειδώθηκε είναι προφανείς: [B]marketing
Χέστικε η φοράδα στο στάβλο δηλαδή ... και sorry αν είναι απλά η ιδέα μου, αλλά μου φαίνεται τρομερά αστεία η κατάσταση.
Πάω να δω το demo τώρα ... είπαμε ότι είναι παιχνιδάρα ρε παιδιά αλλά όχι και έτσι ... εδώ θα ξεκινούσε επανάσταση αν περιμέναμε 10 μερές ακόμα. :)
Edit:
Τελικά και φοβερά γραφικά-animation έχει, και ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι άψογος... αυτό το φοβόμουν από τα video, αλλά έπρεπε να είχαμε εμπιστοσύνη στην ND.
Σίγουρα κάτι διαφορετικό στο χώρο και αγορά χωρίς συζήτηση για όλους.
grscream
10-11-2007, 19:34
εντάξει αν σας έπεισαν καλώς, πάω πάσο, εμένα πάντως όχι.
στο κάτω κάτω ότι θέλει ας νομίζει ο καθένας.
Marketing το κλείδωμα ενός demo...:rofl: Εαν ήμουν διευθυντής της Naughty Dog θα απέλυα αμέσως τον υπεύθηνο του τμήματος marketing, σαν ιδέα είναι τόσο άκυρη και ηλίθια που το συγκεκριμένο άτομο θα ήταν καλύτερα να διαφημίζει γυαλιά ηλίου Ray-Ban σε τυφλούς.
Όπως λένε σχεδόν όλοι, για ένα απλό demo πρόκειται, ας μην καλπάζει η φαντασία μας. Και να μην το φτιάξουν (δεν είναι και υποχρεομένοι) δεν πειράζει. Το Uncharted έχει αρκετό hype από την κυκλοφορία του ίδιου του PS3, δεν χρειάζεται ένα region locked demo για να ταράξει τα νερά...
georgios
10-11-2007, 20:16
distixos exi poli shooting, pu ine asximo me ta pad. i metavasi apo shooting se ksilo ke pali piso den ine toso eukoli. pethenis stin poria sinithos. diskolo na desun kala toso idi gameplay
Να υποθεσω οτι βγηκε το demo ξανα και παιζει και στα δικα μας μηχανακια;;;;;;;;;;;;;;;;
Απο το αμερικανικο το κατεβασατε;;
georgios
10-11-2007, 20:43
akrivos opos ta les...
Να υποθεσω οτι βγηκε το demo ξανα και παιζει και στα δικα μας μηχανακια;;;;;;;;;;;;;;;;
Απο το αμερικανικο το κατεβασατε;;
tasioskis
10-11-2007, 20:53
καλημερα ps4 σε λιγο θα βγει και το παιχνιδι...:rofl:
τα καλυτερα γραφικα που παιζουν αυτη τη στιγμη σε κονσολες εχω μεινει μα......ας
Spoiler Warning... 10 πρώτα λεπτά του παιχνιδιού...
5324
Δεν άντεξα να μη το δω... Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
Πολύ tearing..σπαστικό.
Τεσπά τπ παιχνίδι είναι ότι πρέπει για μοναχικές νύχτες που έξω βρέχει και παρέα έχεις μόνο τη κουβερτούλα:bunny_4:
tasioskis
13-11-2007, 13:48
αρα εγω δεν το παιρνω επειδη το κλιμα της κυπρου δεν εχει και πολλες βροχες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπορει να γινω ιεροσυλος αλλα το παιχνιδι αυτο μπορει ανετα να ξεπερασει και το metal gear.
Φοβερό! Αλήθεια τι μάρκα είναι η camera της Εlena? Πηδάει από αεροπλάνα, πλοία και παρόλα αυτά είναι σαν καινούρια όπως λέει... :p
Ο Sully είναι προδότης btw!
Λες να ειναι της microsoft........;;;;;; :giggle:
kala min trelathoume, tha perasei kai metal gear...Eisai ierosylos tasioskis
georgios
13-11-2007, 16:56
pantos exi mia freskada to pexnidi. to metal gera to exume fai poli sti mapa
WolfRathmA
13-11-2007, 18:01
Σε παρακαλω... λιγα για το Metal Gear... Αντε μην νευριασω τωρα :p
tasioskis
13-11-2007, 18:22
σιγα ρε ολοι πεσατε να με φατε,
το παιρνω πισω λοιπον,και λεω οτι ποτε δεν θα περασει το metal gear αλλα ισως θα το φτασει καπως,
εξιλεωθηκα τωρα η να αυτομαστιγωθω???:banghead::hide::rofl:
Πολύ tearing..σπαστικό.
Νάσο βγάλε μου photo ή πες μου τα sec που βλέπεις tearing...
WolfRathmA
14-11-2007, 01:55
Νάσο βγάλε μου photo ή πες μου τα sec που βλέπεις tearing...
Σε καποια φαση ειχα παρατηρησει και εγω λιγο tearing. Δεν ειναι ομως και τοσο αινοχλιτικο και μην ξεχναμε οτι ειναι demo...
Proevofan
14-11-2007, 05:25
ti einai to tearing?
emena mou ekane pantos Tomb Raider..se polu veltiomenh ekdosh..k oxi toso eykolo oso fainotan sta video...kai to epaiza sto easy...vevaia den exo eksikiothei me ayto to stoxo...
trela ta grafika k eipan apo thn etairia oti xrhsimopoiisan to 30% ths spu..kati tetoio...
WolfRathmA
14-11-2007, 05:33
ti einai to tearing?
To tearing ειναι σαν να κανει καποιο "κοψιμο" στην εικονα οριζοντια. Δεν ξερω αν καταλαβες :bgrin2:
Κατι βρηκα για εσενα :bgrin2:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/af/Example_of_Page_Tearing.jpg
tasioskis
14-11-2007, 09:41
υπερβολες και μονο υπερβολες, το παιχνιδι τα σπαει αν οντως εχει tearing ειναι τοσο λιγο που μονο με εμπειρο ματι μπορει καοιος να το διακρινει,και οπως ειπε ο wolfrathma <<μην ξεχναμε οτι παιζουμε demo>> φανταστητε την τελικη εκδοση.
Tearing , όταν το κάνει δεν είναι λίγο , αλλά στο ντεμο τουλάχιστον το έκανε σε συγκεκριμένα σημεία.
grscream
14-11-2007, 12:46
υπερβολές..
εντάξει το κάνει αλλά αν αφοσιωθείς στο παιχνίδι τότε ούτε rearing κοιτάς,ούτε τίποτα,απλά απολαμβάνεις το παιχνίδι και απορροφάσαι από τα τρομερά γραφικά του,την συνεχή δράση και την ατμοσφαιρική μουσική του.
σταματήστε αυτά τα tearing και miring,δεν είμαστε και προγραμματιστές υπολογιστών ή κριτικοί παιχνιδιών για να ασχολούμαστε με αυτά και στο κάτω κάτω ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα πάει να μην αγοράσει το παιχνίδι μόνο και μόνο για το tearing του..
σταματήστε αυτά τα tearing και miring,δεν είμαστε και προγραμματιστές υπολογιστών ή κριτικοί παιχνιδιών για να ασχολούμαστε με αυτά και στο κάτω κάτω ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα πάει να μην αγοράσει το παιχνίδι μόνο και μόνο για το tearing του..
:1appl::1appl::1appl::1appl:
Επιτέλους........!!!
Παιδιά συγχωρέστε με που τη άνοιξα αυτή τη συζήτηση..
Ο Κώστας ξέρει , το παίρνω πίσω το < tearing .>
From the comments of the Eurogamer review, the reviewer (krudster) mentioned this when asked about IGN's comments on the graphics:
Tearing? TV dependent I guess. Didn't notice it on my screen, maybe it's visible on some makes and models and not others.
Popup? That's the biggest non-issue ever. It's easily one of the most beautiful games ever.
Πηγή: http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1092616&postcount=768
Proevofan
14-11-2007, 20:41
a na sai kala wolf...afto to exo parathrisei sta perissotera games..allote ligo allote perissotero alla pote se toso ekneyristiko vathmo!
a na sai kala wolf...afto to exo parathrisei sta perissotera games..allote ligo allote perissotero alla pote se toso ekneyristiko vathmo!
Όσο στο uncharted? :notsay:
Uncharted: Drake's Fortune Review!!
http://ps3.ign.com/articles/834/834931p1.html
Uncharted: Drake's Fortune Review!!
http://ps3.ign.com/articles/834/834931p1.html
Στο ultimate thread (http://www.ps3forums.gr/VB3/showthread.php?t=1135) θα βρείτε ότι θέλετε για το uncharted ... Θα το ενημερώσω και με όλα τα review που θα γίνουν στο παιχνίδι με βαθμολογίες και τα καλύτερα σχόλια...
τι θα καναμε χωρις εσενα νονβορν:1appl::1appl::1appl:
τι θα καναμε χωρις εσενα νονβορν:1appl::1appl::1appl:
off topic posts ...:)
Video proof: Why Uncharted is the best looking PS3 game to date
Ένα άρθρο από το GamesRadar για το παιχνίδι και τα γραφικά του... Περιέχει videos in-game από το παιχνίδι οπότε όσοι πρόκειται να το παίξετε καλύτερα να μη τα δείτε! Πάντως παρόλο που γράφει όλα αυτά το GamesRadar του έδωσε το χειρότερο βαθμό σε review μέχρι στιγμής με 8/10. Απλά απαράδεκτο... :rant:
Link: http://www.gamesradar.com/us/ps3/game/news/article.jsp?articleId=20071115114510562008&releaseId=2006051916508490090§ionId=1006&pageId=20071115115736609047
Proevofan
16-11-2007, 01:44
Όσο στο uncharted? :notsay:
nai nai genika enoousa oti de me ekneyrizei...den exo parathrhsei na einai toso ekneyristiko pouthena..sto uncharted oute pou to katalava..eixa xazepsei me ta topia..
Νέες απίστευτες εικόνες: http://www.ps3forums.gr/VB3/showpost.php?p=21971&postcount=20
Αν όλα πάνε καλά, στις 23 θα το έχω μαζί με το dual shock 3... :prayer::prayer::prayer:
γκούχου γκούχου , μη με ξεχάσεις . . .
Uncharted: Drake's Fortune Meet the Dogs
Go behind the scenes and meet the very talented and diverse team behind Crash Bandicoot, Jak & Daxter, and the upcoming Uncharted: Drakes Fortune.
27991
Tearing , όταν το κάνει δεν είναι λίγο , αλλά στο ντεμο τουλάχιστον το έκανε σε συγκεκριμένα σημεία.
Tearing ginetai kai se polla games sto pc eidokotera enas filos exei mia 22lcd sto pes 2008 einai poli entono to fainomeno , to tearing exei na kanei me tin tileorasi to leo giati diatheto crt monitor kai se mena einai ligotero apo oti stou filou mou me to lcd
Χωρίς λόγια...
http://i1.tinypic.com/7x0xnc7.jpg
http://i12.tinypic.com/6petipz.jpg
http://i33.photobucket.com/albums/d80/userfriendly420/DSC02498.jpg
http://i33.photobucket.com/albums/d80/userfriendly420/DSC02497.jpg
EDIT:
Το ps3 δεν έχει ram για high res textures...:rofl::rofl::rofl:
http://i14.tinypic.com/7274hg8.jpg
http://i7.tinypic.com/8b9js0p.jpg
http://i16.tinypic.com/85azeqs.jpg
http://i1.tinypic.com/86e4hti.jpg
http://i17.tinypic.com/6nvy9ox.jpg
http://i3.tinypic.com/80w6mu9.jpg
http://i1.tinypic.com/73lrhaq.jpg
Smack my ass and call me Judy!
http://gaming-age.com/previews/ps3/uncharted/box/1.jpg
http://gaming-age.com/previews/ps3/uncharted/box/2.jpg
http://gaming-age.com/previews/ps3/uncharted/box/3.jpg
http://gaming-age.com/previews/ps3/uncharted/box/5.jpg
apo xthes kikloforai ameriki gia na dume kai mis
george4791
17-11-2007, 15:43
Smack my ass and call me Judy!
xaxaxa:rofl:
το ps3 οχι μονο εχει ram αλλα ειναι και πολυ γρηγοροτερη απο αλλες συσκευες και με πιο εξελιγμενη τεχνολογια που αμα την εκμεταλευτεις σωστα μπορεις να κανεις παππαδες
.................που θα παν; θα μαθουν............................
Uncharted: Drake's Fortune Exclusive to PS3 Puts Next Generation Gaming on the Map This 2007 Holiday Season
Sony Computer Entertainment America Inc. (SCEA) announced today the immediate North American availability of Uncharted: Drake's Fortune(TM). Developed by the studio that brought blockbuster hit franchises Crash Bandicoot(TM) and Jak & Daxter(R) to PlayStation(R) fans, Naughty Dog Inc.'s, Uncharted: Drake's Fortune is the first game in a new fast-paced action-adventure franchise developed exclusively for PS3 computer entertainment system.
Uncharted: Drake's Fortune has gamers playing as the fallible Nathan Drake, a possible descendent of Sir Francis Drake and an explorer out to uncover the secrets of his family legacy while uncovering El Dorado. Featuring more than 100 minutes of in-game cinematics with movie-like production quality pre-rendered on PS3, Uncharted: Drake's Fortune was developed using proprietary technology that enabled incredibly realistic characters and lifelike environments. Building on its heritage of extraordinary storytelling and character development, Naughty Dog has created a deep and rich experience that captivates emotion and sets the precedence for realistic action games to follow.Πηγή: http://ps3.gamezone.com/news/11_19_07_10_21AM.htm
grscream
20-11-2007, 18:54
καλά η κατρακύλα του gamespot δεν έχει τελειωμό..8 του έδωσαν!
ναι....επειδή ήταν λέει δύσκολο και είχε ποικιλία...πλάκα μας κάνουν μάλλον....
tasioskis
20-11-2007, 19:41
και μενα ψοφησε ο σκυλος μου,να του δωδω ενα τγια, μα καλα ειναι σοβαροι 8 επειδη ειναι δυσκολο?
WolfRathmA
20-11-2007, 20:22
και μενα ψοφησε ο σκυλος μου,να του δωδω ενα τγια, μα καλα ειναι σοβαροι 8 επειδη ειναι δυσκολο?
Αφου ειναι αμπαλοι εκει περα τα ατομα ρε... ελεος...
Το πηρε κανεις ρε παιδια;
Το gamespot είχε δίκιο παιδιά... Μαζί με τα υπόλοιπα που λέει το παιχνίδι θα προσθέσω έχει και ένα μικρό προβληματάκι στα γραφικά του... Δείτε και μόνοι σας!!!!
http://www.hondino.com//images/Uncharted/dsc0097301%20%28800x450%29.jpg
http://www.hondino.com//images/Uncharted/dsc0097402%20%28800x450%29.jpg
http://www.hondino.com//images/Uncharted/dsc0097503%20%28800x450%29.jpg
http://www.hondino.com//images/Uncharted/dsc0097604%20%28800x450%29.jpg
http://www.hondino.com//images/Uncharted/dsc0097705%20%28800x450%29.jpg
http://www.hondino.com//images/Uncharted/dsc0097806%20%28800x450%29.jpg
http://www.hondino.com//images/Uncharted/dsc0097907%20%28800x450%29.jpg
http://www.hondino.com//images/Uncharted/dsc0098008%20%28800x450%29.jpg
http://www.hondino.com//images/Uncharted/dsc0098109%20%28800x450%29.jpg
http://www.hondino.com//images/Uncharted/dsc00982010%20%28800x450%29.jpg
:giggle::giggle::giggle: Άρε κούνια που τους κούναγε....:fryingpan:
Πωπω χαλιααααααααααααααααααα........................... .......:bgrin2:
τελειο απλα τελειο.:1appl::1appl:
george4791
20-11-2007, 22:16
ρε παιδια θα μας τρελανουν τελειως, τα reviews ψιλοεθαψαν το assins's creed επειδη το A.I ηταν ευκολο που δεν πολεμουσαν οι φρουροι ολοι μαζι και τωρα θαβουν και το uncharted επειδη το A.I ειναι δυσκολο?
ελεος... τι αλλο θα ακουσουμε πια
ναι....επειδή ήταν λέει δύσκολο και είχε ποικιλία...πλάκα μας κάνουν μάλλον....
Στο Rachet έδωσαν χαμηλή επειδή ήταν εύκολο !!! τουλάχιστον είναι σταθεροί ότι δεν τους αρέσει η ποικιλία και στα 2 :)
Παιδά και στο MGS 4 θα του βάλουν 8 επειδή θα μπερδέυονται λέει με το camuflage του Snake , όταν γίνεται ίδιος με τον τοίχο . Μάλιστα πολλοί reviewερς , έκαναν μέχρι και ένα τέταρτο να τον ξαναβρουν στην οθόνη , "Σκέτος Χαμαιλέοντας" δήλωσε ο πιο αγανακτισμένος .
Μα τι ιδέες έχουν πια οι developers , καταστρέφουν το gaming....
:rant::rant::rant: Ε ρε TETRIS που χρειάζεται σε μερικούς , που κάνουν και review , πληρωμένα τομάρια ΟΥΣΤ. Ελπίζω μόνο μερικοί να μην βασίζονται πάνω τους. Και ξανά ΟΥΣΤ!:rant::rant::rant:
desperate_gamer
20-11-2007, 23:47
Παιδά και στο MGS 4 θα του βάλουν 8 επειδή θα μπερδέυονται λέει με το camuflage του Snake , όταν γίνεται ίδιος με τον τοίχο . Μάλιστα πολλοί reviewερς , έκαναν μέχρι και ένα τέταρτο να τον ξαναβρουν στην οθόνη , "Σκέτος Χαμαιλέοντας" δήλωσε ο πιο αγανακτισμένος .
Μα τι ιδέες έχουν πια οι developers , καταστρέφουν το gaming....
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Στάνταρ!! :rofl:
Όπως επίσης και το ότι το παιχνίδι έχει τόσα πολλά πράγματα μέσα που είναι αδύνατον να τα δεις όλα μέσα στις ανεπίτρεπτες 8 ώρες παιχνιδιού και γιατί τα bosses σε μπερδεύουν με τη δυσκολία τους. :giggle:
Παιδιά συγνώμη για τις προηγούμενες photos αλλά για κάποιο λόγο τις κατέβασαν και δεν είχα προλάβει να τις κρατήσω :( Πάντως έχω κάτι καινούργιο...
Spoiler Warning!!!
http://i10.tinypic.com/8brmd76.jpg
http://i9.tinypic.com/6ps0e9d.jpg
http://i16.tinypic.com/71gxwrn.jpg
http://i13.tinypic.com/8erxdu1.jpg
Πηγή: http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=8668534&postcount=9014
Proevofan
21-11-2007, 01:28
ntroph tous! ta grafika einai aisxos! :P
Μου φαίνεται ότι έτσι όπως το πάνε μερικοί, θα το κλείσουν το μαγαζί... Ίσως σε λίγο ο κόσμος σταματήσει να διαβάζει reviews από άσχετους e-δημοσιογραφήσκους και γυρίσουμε στην παλιά καλή εποχή που κοιτούσαμε τις βιτρίνες ενός καταστήματος για να επιλέξουμε το παιχνίδι που μας αρέσει... Χωρίς "βαθμολογίες" και "reviews" του κώλου (σόρρυ). Μακάρι Θεέ μου γιατί βαρέθηκα να "τερματίζω" το παιχνίδι που θέλω πριν καν το αγοράσω...
Όσο αναφορά για το Uncharted παιδιά, άσ' τε τους να λένε. Αυτοί έχουν μετατρέψει τη διασκέδαση σε απασχόληση-εργασία εδώ και πάρα πολύ καιρό... Δεν είναι gamers, δεν τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια, αυτή είναι η δικιά μου γνώμη.
Gamepsot τι καθεστε και συζητατε την προσωποιηση της αμερικανικης προπαγανδας και της προωθησης της τελιωμενης - προβληματικης κονσολας xbox .
WolfRathmA
21-11-2007, 02:35
Παιδια μην ξαναποσταρετε φωτογραφιες απο το παιχνιδι.... Λερωνεται το forum...
Ελεος... δε μου αρεσουν καθολου τα γραφικα... θα κανω μηνηση στο gamespot γιατι δεν επρεπε να του βαλουν 8 αλλα 7αρκι... LoL LOL LOL!!! :rofl::rofl::rofl:
Τι γραφικα ειναι αυτα ρε παιδι μου;
Το αγορασε κανεις σας ρε;
WolfRathmA
21-11-2007, 03:09
απιστευτο βιντεο!!! απλα τελειο!!!
Proevofan
21-11-2007, 05:06
pali kala pou den htan gia mena to thlefonima! :P
Το εχω παραγγείλει ήδη απο έξω (preorder), μου στείλανε email οτι το παιχνίδι είναι στον δρόμο (shipping)!!! OEOOO OEEEOOOO!! Λογικά μέχρι Παρασκευή πρέπει να το έχω....
georgios
21-11-2007, 14:10
apo pu ekso? europaiko?
Το εχω παραγγείλει ήδη απο έξω (preorder), μου στείλανε email οτι το παιχνίδι είναι στον δρόμο (shipping)!!! OEOOO OEEEOOOO!! Λογικά μέχρι Παρασκευή πρέπει να το έχω....
θα κανουμε κανα pre order ομαδικο ?
το play.com το εχει 51.49 για τις 7/12/07
τι εννοείς "θα"? ;) με πιάνεις έτσι?
Pio Preorder Egw Tha Toxw Aurio Kai Sis Mu Lete Gia 7 Deke Trelathikame Mu Fenete .ante Na To Parete Aurio Kai Au Dosete 10 Euro Parapano
δεν είναι τα 10 ευρώ, είναι το αμερικάνικο...δεν ξέρω δεν συμπάθησα ποτέ τις αμερικάνικες εκδόσεις... παραξενιές...
λεγε τωρα ρε top απο που θα το παραγγειλουμε
georgios
21-11-2007, 15:28
apla meta eksartiese apo to amerikaniko store, an vgalun updates. ke fantastite na ine region lock to update opos to demo!
Amazon.co.uk και play.com γύρω στα 52-54 ευρώ με μεταφορικά, αλλά θα περιμένεις μέχρι μέσα Δεκεμβρίου.
apla meta eksartiese apo to amerikaniko store, an vgalun updates. ke fantastite na ine region lock to update opos to demo!
Α να γεια σου, αυτό και το ότι πολλές φορές λόγω χρόνου τα ευρωπαικά έχουν καμιά φορά και κάτιτις εξτρά.
καλα απο το play βαλε και κανα δυο εβδομαδες μεχρι να ερθει παμε τελη δεκεμβρη απο amazon τι εμπειριες εχουμε ?
εχει multi για να βγαλουνε update ?
grscream
21-11-2007, 15:40
και τι να το κάνεις το update στο uncharted ρε παιδιά? δεν υπάρχει online..
άσε που μέχρι σήμερα δεν έχουμε τρελλαθεί και στα updates και κάτι άλλο,πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να κυκλοφορήσει αμερικάνικο update αντί για ευρωπαϊκό? πως προκύπτει αυτό..
επίσης αυτό με το extra,με μόλις 15 ημέρες διαφορά κυκλοφορίας τι πρόκειται να μπει? αυτά γίνονται μόνο σε μεταφορές παιχνιδιών από την μια κονσόλα σε άλλη.
συνεπώς το παραγγέλνω από games-asia 45 euro και είμαι μια χαρά.
georgios
21-11-2007, 15:50
to update den exi na kani me to multy. bori na ine extra pistes. sto folklore ixe kikloforisi iliko pu den exi pai ameriki. etroge paketo opios exi amerikaniko. den ksero tora an to valan
diafores den tha exi. apla pedia exete sto vathos tu mialu sas ke to home. den kserume ti tha gini gia mas, me ta amerikanika, sto home
episis an ine xalasmeno gia kapio logo to diskaki to pas ke sti sony
genika pisteuo oti an i diafora den ine polus mines kalo ine na pernis panta to europaiko
EDIT:
prosoxi pantos giati stelni ke metaxirismena
συνεπώς το παραγγέλνω από games-asia 45 euro και είμαι μια χαρά.
καλα απο το play βαλε και κανα δυο εβδομαδες μεχρι να ερθει παμε τελη δεκεμβρη απο amazon τι εμπειριες εχουμε ?
Εμένα πάνω από βδομάδα δε μου έχει κάνει...Το πολύ 8 μέρες σε 1-2 από τα 15 που έχω πάρει μέχρι τώρα...
Άμαζον μπορεί να το παραγγείλεις Δευτέρα και να το έχεις Πέμπτη, Παρασκευή.
Το update τι σχέση έχει με το online? Μπορεί να είναι οτιδήποτε... Το βασικό όμως είναι τα downloadable content.
Παιδιά λίγη προσοχή με τα διπλά posts... Κάντε ένα edit αν ξεχάσατε να γράψετε κάτι...
Ευχαριστώ!
EDIT:
Uncharted: Drake's Fortune: "Everything A Great Game Should Be"
With all these blockbuster games hitting in my birthday month (Nov 20th, thank you Mass Effect!), it's been a busy two weeks of gaming at my house. In the past two weeks, I've finished Call of Duty 4, Assassin's Creed, I'm working on Super Mario Galaxy and Saturday saw me complete Uncharted: Drake's Fortune.Πηγή: http://gamejonezblog.blogspot.com/2007/11/uncharted-drakes-fortune-ps3-has.html
Uncharted: Drake's Fortune PS3 Review 9.5/10 "Must buy PS3 game"
(http://n4g.com/ps3/News-86583.aspx)Naughty (http://n4g.com/ps3/News-86583.aspx) Dog is certainly a well known developer, creating series like Crash Bandicoot (http://n4g.com/ps3/News-86583.aspx) and Jak. Instead of making Jak and Daxter IV, Naughty Dog decided to debut on PS3 with a new IP; and this IP was known as Uncharted: Drake’s Fortune. Is this new game as good as the Jak and Daxter games? The answer is yes.
Πηγή: http://loadingreality.com/blog1/?p=611
WolfRathmA
21-11-2007, 23:09
Παιδια μολις εσκασε το μαγεικο τηλεφωνο και ηταν ο Δημητρης!!!
Τι αλλο; Μου ειπε να παω να παραλαβω το Uncharted!!! Πληροφοριες... αυριο φυσικα γιατι παω και για δουλεια τωρα :(
Όσοι έχετε japan ps3 , προσοχή , ανεξαρτήτου από που αγοράσετε το Uncharted (pal/ntsc) δεν πρόκειτε να δείτε Αίμα και gore στο παιχνίδι !!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν !!!!
http://www.n4g.com/ps3/NewsCom-86903.aspx#Comments
Uncharted has guns. And guns shoot people. Shooting people causes people to bleed. Not in Japan, apparently! When played on a Japanese PS3, Uncharted is bloodless. Sure, Japan has done this before with games like Dead Rising and Resistance. It doesn't matter where you bought Uncharted as the game's still bloodless. The origin of the disc does not matter, but rather, the hardware does.
P.S = Πείτε μου ένα ΜΠΡΑΒΟ guys , είναι το πρώτο μου post , με νέο και με spoiler:ohyes::yay:
Μπράβο γιατί δεν το είχα καταλάβει και μπορεί να το άφηνα έτσι...
(υποθέτω βέβαια ότι θα διορθώνεται και αυτό όπως το resistance, βάζοντας ένα save από άλλο ps3.)
Μπράβο γιατί δεν το είχα καταλάβει και μπορεί να το άφηνα έτσι...
(υποθέτω βέβαια ότι θα διορθώνεται και αυτό όπως το resistance, βάζοντας ένα save από άλλο ps3.)
δυστυχως δεν διορθωνεται με save απο αλλο ps3 ( αμερικανικο ή ευρωπαικο ) ειναι κλειδωμα hardware
tasioskis
22-11-2007, 10:50
Όσοι έχετε japan ps3 , προσοχή , ανεξαρτήτου από που αγοράσετε το Uncharted (pal/ntsc) δεν πρόκειτε να δείτε Αίμα και gore στο παιχνίδι !!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν !!!!
http://www.n4g.com/ps3/NewsCom-86903.aspx#Comments
Uncharted has guns. And guns shoot people. Shooting people causes people to bleed. Not in Japan, apparently! When played on a Japanese PS3, Uncharted is bloodless. Sure, Japan has done this before with games like Dead Rising and Resistance. It doesn't matter where you bought Uncharted as the game's still bloodless. The origin of the disc does not matter, but rather, the hardware does.
P.S = Πείτε μου ένα ΜΠΡΑΒΟ guys , είναι το πρώτο μου post , με νέο και με spoiler:ohyes::yay:
μπραβο πολυ καλο ευγενικο αγορι.
Οχι ευρωπαικό δεν υπάρχει ακόμα... απο games-asia, 45 γιουρόπουλα... Δεν μπορώ να περιμένω 2+ βδομάδες ακόμα και τελικά να το πληρώσω 69e στους δικούς μας "κλέφτες"... με το games-asia την έχω καταβρεί.. έχω πάρει ήδη το Ninja Gaiden, το Ratchet και το Heavenly Sword απο εκεί, σε αντίστοιχες ξεφτίλα τιμές... δεν τα ξαναδίνω σε κατάστημα εδω..
apo pu ekso? europaiko?
Εγώ το περιμένω απο το Games-Asia,έφυγε εχθές!
Κι εγώ αυτήν την ταρίφα του 70άρικου την μπουκοτάρω, αλλά και τα 52άρια του play δε με χαλάνε αφού μιλάμε για ευρωπαικές εκδόσεις.
δυστυχως δεν διορθωνεται με save απο αλλο ps3 ( αμερικανικο ή ευρωπαικο ) ειναι κλειδωμα hardware
Kαι στο resistance ήταν κλείδωμα Hardware αλλά με ένα απλό save από άλλο ps3(εκτός japan) έφτιαχνε... άκουσες να λένε τίποτα διαφορετικό αυτή τη φορά ? γιατί από αυτά που διάβασα μάλλον δεν το έχουν έχουν υπόψη τους.
http://kotaku.com/gaming/only-in-japan/uncharted-gets-totally-censored-325273.php
για δες εδω ...
WolfRathmA
22-11-2007, 20:26
Παιδια το παιχνιδι απλα ειναι απιστευτο...
Ας το αγορασουν μερικοι που λεγαν οτι οι φωτο ηταν photosopia και να τους φυγει το σαγονι και να τους φτασει στο πατωμα. Και ας το βουλωσουν επιτελους....να το πω και ξεκαθαρα...
Pw Pw To Ps3 Ta Spai Den Stamatane Ta Games Na Vgenun Eleos Oxi Tosa Pola.pisteuo Ton Iulio Augusto Na Iremisume Ligo.kana Kalo Game Sto Xbox A Ne To Gears 2
Chapter 9 και συνεχίζει.... Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό!!! Μοναδικό... Η ιστορία του, οι διάλογοι, οι ήρωες... Όλοι παίζουν το ρόλο τους! Τα γράφω αυτά μετά από ένα εκπληκτικό διάλογο.
Λίγο πριν την πίστα με το jetski η Helena πείθει τελικά τον Drake να μη τα παρατήσει...
Τα γραφικά σπάνε κόκκαλα... Το μόνο αρνητικό είναι το tearing! Τα textures,οι υφές, τα χρώματα είναι καταπληκτικά! Οι εκφράσεις του drake in-game είναι all the money λέμε! Παιδιά δεν πρέπει να υπάρξει άτομο να μην αγοράσει αυτό το παιχνίδι και να έχει playstation 3!
παω για αμερικανικο με φαγατε ....το gamemania το εχει φερει ?
παω για αμερικανικο με φαγατε ....το gamemania το εχει φερει ?
Από Δευτέρα θα χει κομμάτια νομίζω...
την Κυριακη θα επρεπε να κανεις τοτε τα post ρε nonborn θα πεσω σε καταθλιψη το θελω τωρα
WolfRathmA
22-11-2007, 23:24
@SQP_GR (http://www.ps3forums.gr/vb/member.php?u=50)
Οτι και να πεις το xbox θα εχει μεσα... χαλαρωσε λιγο. Ο Funboysmos βλαπτει...
Κατι πολυ ευχαριστω που πρεπει να πουμε ειναι οτι το Uncharted εχει Achievements!!! Απιστευτο; Και ομως αληθινο... Ξεκλειδωνονται και περνεις κανονικα Achievement οπως και στο xbox. Να δουμε πως θα το εκμεταλευτουν αυτο με τον ερχομο του Home και των GamerCards...
WolfRathmA
22-11-2007, 23:28
http://i179.photobucket.com/albums/w287/WolfRathmA_GR/IMG_0016.jpg
Αντε γεια!!! Με το που το ειδα εμεινα.............
@SQP_GR (http://www.ps3forums.gr/vb/member.php?u=50)
Οτι και να πεις το xbox θα εχει μεσα... χαλαρωσε λιγο. Ο Funboysmos βλαπτει...
Κατι πολυ ευχαριστω που πρεπει να πουμε ειναι οτι το Uncharted εχει Achievements!!! Απιστευτο; Και ομως αληθινο... Ξεκλειδωνονται και περνεις κανονικα Achievement οπως και στο xbox. Να δουμε πως θα το εκμεταλευτουν αυτο με τον ερχομο του Home και των GamerCards...
(εχω πιει και τεσσερα ουισκακια) που κολλαει αυτο ?
EDIT:
αστο το επιασα
Πάρα πολλά παιχνίδια και στο ps3 έχουν "achievements". Απλά δεν πολυαναφέρεται λόγω του ότι δεν υπάρχουν οι gamercards με τα scores... To Darkness και το Heavenly Sword είχε... To Uncharted έχει... Νομίζω έχουν κι άλλα...
badboyfriend
23-11-2007, 00:58
Ας το αγορασουν μερικοι που λεγαν οτι οι φωτο ηταν photosopia και να τους φυγει το σαγονι και να τους φτασει στο πατωμα. Και ας το βουλωσουν επιτελους....να το πω και ξεκαθαρα...
WolfRathmA να το πω κι εγώ ξεκάθαρα. Το τι έχει δικαίωμα να πει ο καθένας δεν εξαρτάται από εσένα. Ούτε το τι θα αγοράσει ο καθένας.
Αν εσύ δεν μπορείς να δεις την επεξεργασία που έχει γίνει στις εικόνες είναι δικό σου θέμα. Άσε αυτούς που εργάζονται στο photoshop καθημερινά και είναι εργαλείο της δουλειάς του να έχουν τη δική τους γνώμη.
Και αν θες να το ακούσεις ακόμη πιο ξεκάθαρα βγάλε screenshot στα ίδια σημεία με τις φωτογραφίες που υπάρχουν και κάνε τη σύγκριση μόνος σου σε σχέση με τη φωτεινότητα, τα χρώματα και το aliasing.
ΥΓ. Δεν είπα ποτέ ότι το παιχνίδι δεν έχει ωραία γραφικά, ούτε ότι είναι οι μόνοι που επεξεργάζονται τις φωτογραφίες των παιχνιδιών τους. Όλοι το κάνουν.
WolfRathmA να το πω κι εγώ ξεκάθαρα. Το τι έχει δικαίωμα να πει ο καθένας δεν εξαρτάται από εσένα. Ούτε το τι θα αγοράσει ο καθένας.
Αν εσύ δεν μπορείς να δεις την επεξεργασία που έχει γίνει στις εικόνες είναι δικό σου θέμα. Άσε αυτούς που εργάζονται στο photoshop καθημερινά και είναι εργαλείο της δουλειάς του να έχουν τη δική τους γνώμη.
Και αν θες να το ακούσεις ακόμη πιο ξεκάθαρα βγάλε screenshot στα ίδια σημεία με τις φωτογραφίες που υπάρχουν και κάνε τη σύγκριση μόνος σου σε σχέση με τη φωτεινότητα, τα χρώματα και το aliasing.
ΥΓ. Δεν είπα ποτέ ότι το παιχνίδι δεν έχει ωραία γραφικά, ούτε ότι είναι οι μόνοι που επεξεργάζονται τις φωτογραφίες των παιχνιδιών τους. Όλοι το κάνουν.
Αν μπορούσα να πάρω screenshot κατευθείαν από την τηλεόραση θα έπαιρνα για να δεις ότι είναι όπως το βλέπεις... Τα χρώματα η φωτεινότειτα... Ίσως οι εικόνες που πήραμε και μιλάμε για το πλοίο στην αρχή του παιχνιδιού να έχουν ΑΑ παραπάνω απ' ότι στο παιχνίδι κανονικά αλλά και αυτό δύσκολα το καταλαβαίνεις... Μόλις το δεις και εσύ στην tv σου θα το πιστέψεις είναι απλό!
Μόνο το demo είδα , αλλά θα έλεγα οι εικόνες το αδικούν... και είναι μεγάλη μειοψηφία τα παιχνίδια στα οποία είχα ανάλογη αίσθηση.
Εγώ που έπαιξα το πρώτο lvl μέσα στο πλοίο και είναι και οι εικόνες στις οποίες αναφέρεται και ο badboy πιο πάνω... Το παιχνίδι δείχνει ακριβώς όπως στις φωτογραφίες... Τα χρώματα του είναι ολοζώντανα... 720p σε 46'' το παιχνίδι είναι τρέλα...
Και ναι blizzard οι εικόνες το αδικούν το παιχνίδι... Έφτασα στο σημείο που είχαμε δει σε κάποια videos σε μία σπηλιά με το νερό κάτω... Αν θυμάσαι... Εάν δείτε τα reflections και το πως αντανακλά το νερό τον χώρο καθώς και το πως φαίνεται το νερό στους τοίχους με το φωτισμό και τη γωνία που κοιτάς απλά θα μείνεις με ανοιχτό το στόμα να χαζεύεις την οθόνη!
badboyfriend
23-11-2007, 01:40
Αν μπορούσα να πάρω screenshot κατευθείαν από την τηλεόραση θα έπαιρνα για να δεις ότι είναι όπως το βλέπεις... Τα χρώματα η φωτεινότειτα... Ίσως οι εικόνες που πήραμε και μιλάμε για το πλοίο στην αρχή του παιχνιδιού να έχουν ΑΑ παραπάνω απ' ότι στο παιχνίδι κανονικά αλλά και αυτό δύσκολα το καταλαβαίνεις... Μόλις το δεις και εσύ στην tv σου θα το πιστέψεις είναι απλό!
Το έχω δει στην τηλεόρασή μου. Λες να μου κάπνισε μια μέρα που ξύπνησα και να λέω ό,τι θέλω χωρίς να το έχω δει?
Και επαναλαμβάνω το παιχνίδι έχει πολύ ωραία γραφικά..
To paixnidi apla den paizetai :1appl::1appl::1appl::1appl: grafika akoma kai stin ftoxi mou crt :fryingpan: katapliktika o ixos poli kalos DTS 5+1 pote tha vgei oeooooooooooooooooooooo?
http://img80.imageshack.us/img80/2479/71589604pr6.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/803/61458894ha7.jpg
WolfRathmA
23-11-2007, 09:37
Η πολυ μεγαλη εμπειρια στο photoshop σε μαρανε...
badboyfriend
23-11-2007, 10:55
μετά από τέτοιο συγκλονιστικό επιχείρημα, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο επί του θέματος..
Δεν υπάρχει λόγος να μαλώνετε και να "λερώνετε" το φορουμ με περιττά, για να μην πω ανούσια, σχόλια! Το παιχνίδι είναι ένα αριστούργημα και από άποψη γραφικών και από άποψη ήχου και gameplay imo! Επίσης, είναι ξεκάθαρο κατ'εμέ ότι τα screenshots που βλέπαμε τόσο καιρό δεν δεχθηκαν καμία, μα καμία "επέμβαση" από το photoshop (γενικότερα παίδες αφήστε αυτούς που ασχολούντε χρόοοονια με το photoshop να το πουν αυτό...). Έτσι, προτείνω να σταματήσουν οι fanboyσμοι και να χαρείτε αυτό το χάρμα!
greekteo
23-11-2007, 13:05
το παιχνιδι δεν βγηκε για να τσακωθουμε μεταξυ μας!! απλα τα σπαει, γραφικα, μουσικη, υποθεση απο οσα ειδα στο ντεμο ειναι τρελα...
Χαρειτε το και μην αναλωνεστε για το αν εχει επεμβαση απο photoshop η οχι... Ολες οι απαντησεις δινονται απο το ιδιο το παιχνιδι.
(ειδα χθες καποιους να παιζουν το παιχνιδι και ζηλεψαααα... περιμενω ισως να το παρω..)
IIIIII XIXIXIXIXI !!! ---> Greekteo!
:bunny_4::bunny_4::bunny_4::lips::lips::lips::bunn y_4::bunny_4::bunny_4:
DracuLa-
23-11-2007, 16:12
ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! :fryingpan::banghead::hide::rofl::rofl:
Unlockables
Original
http://students.washington.edu/nut12345/uncharted/uncharted_001_original.jpg
Black and White
http://students.washington.edu/nut12345/uncharted/uncharted_002_black_and_white.jpg
Sepia Tint
http://students.washington.edu/nut12345/uncharted/uncharted_003_sepia_tint.jpg
Next Gen Filter
http://students.washington.edu/nut12345/uncharted/uncharted_004_next_gen_filter.jpg
Cartoon Drake
http://students.washington.edu/nut12345/uncharted/uncharted_005_cartoon_drake.jpg
Donut Drake
http://students.washington.edu/nut12345/uncharted/uncharted_006_donut_drake.jpg
EDIT: Και μερικές in-game pics για δωράκι.... :D Όποιος νομίζει ότι δεν είναι το καλύτερο παιχνίδι σε γραφικά τουλάχιστον για αυτή τη χρονιά (τεχνικά πιστεύω λίγα παιχνίδια θα το ξεπεράσουν μέχρι και το τέλος αυτού του κύκλου κονσολών) μάλλον έχει πρόβλημα με τα μάτια του... ;)
http://i16.tinypic.com/86j9z5e.jpg
http://i8.tinypic.com/81rl191.jpg
http://i13.tinypic.com/8fxm32h.jpg
grscream
23-11-2007, 19:36
το παρήγγειλα από games-asia στα 45 euro!
ελπίζω μέχρι την άλλη παρασκευή να το έχω έτοιμο για λιώσιμο.. :yay:
georgios
23-11-2007, 20:20
gia kalo ke gia kako, kitakse to apo kato molis to aniksis. bori na su ekanan ke esena quolity control!!!
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=1191&page=3
το παρήγγειλα από games-asia στα 45 euro!
ελπίζω μέχρι την άλλη παρασκευή να το έχω έτοιμο για λιώσιμο.. :yay:
Το παρηγγηλα μολις τωρα απο το play.com υπομονη μεχρι τις 7/12 !!! 52 ευρο!!!
WolfRathmA
24-11-2007, 04:46
Αντε ρε παιδια! Μονο εγω και ο Non το εχουμε;
desperate_gamer
24-11-2007, 23:35
Το περιμένω από την άλλη Δευτέρα. Από Hong Kong μεριά :P
20/22 chapters.... Το παιχνίδι είναι τρομερό... Ειδικά προς το τέλος του... Μοναδικό!!! Είναι το πρώτο παιχνίδι που πραγματικά με 'χει κολλήσει! Μπράβο στην ND!
Παιδιά δεν έχω λόγια....
ΥΓ: Αρκετά δύσκολο και στο normal...!!! Έχω ψοφήσει ουκ ολίγες φορές...
ΥΓ2: Πάρτε το χωρίς δεύτερη σκέψη είναι παιχνίδι - σταθμός, για μένα τουλάχιστον!
ΥΓ3: Έχει τόσα πολλά achievemnts- unlockables που θα παίζετε άπειρες ώρες αν θέλετε να το λιώσετε το παιχνίδι!!!
WolfRathmA
25-11-2007, 02:58
ΥΓ3: Έχει τόσα πολλά achievemnts- unlockables που θα παίζετε άπειρες ώρες αν θέλετε να το λιώσετε το παιχνίδι!!!
Σου αρεσαν τα Achievements;
Εκεί που λες ωραία τελείωσα το παιχνίδι... Τσουπ βλέπεις...
21/60 treasures
320/1000 medals
και λες...
Τι τερμάτησα... Μέχρι να πάρω όλα αυτά έχουμε καιρό.... Ουυυυυ!!!
Η ιστορία είναι φοβερή πάντως! Πραγματικά δε περιμένετε τι θα γίνει με τίποτα... :angry::angry:
WolfRathmA
25-11-2007, 03:15
Εκεί που λες ωραία τελείωσα το παιχνίδι... Τσουπ βλέπεις...
21/60 treasures
320/1000 medals
και λες...
Τι τερμάτησα... Μέχρι να πάρω όλα αυτά έχουμε καιρό.... Ουυυυυ!!!
Η ιστορία είναι φοβερή πάντως! Πραγματικά δε περιμένετε τι θα γίνει με τίποτα... :angry::angry:
Πως σου φενεται η ιδεα των Achievement ομως... δεν μας ειπες.... :bgrin2:
stratisd
26-11-2007, 17:48
Έπαιξα το demo και έπαθα, καταπληκτικό παιχνίδι. Γνωρίζετε αν έχει βγεί η Ευρωπαική έκδοση και σε ποιό κατάστημα μπορούμε να το βρούμε?
georgios
26-11-2007, 18:08
den exi vgi akoma europi. ego ekana preorder play.com gia 7 tu mina
Έπαιξα το demo και έπαθα, καταπληκτικό παιχνίδι. Γνωρίζετε αν έχει βγεί η Ευρωπαική έκδοση και σε ποιό κατάστημα μπορούμε να το βρούμε?
stratisd
26-11-2007, 18:52
Οκ το παρήγγειλα απο Αγγλία, 46 ευρώ. Αμερικάνικο αλλά δέν με νοιάζει αφού δέν έχει online. Ελπίζω να το έχω μές την εβδομάδα, δέν βλέπω την ώρα.
Συγνώμη που θα το κάνω αυτό αλλά κοιτάξτε για τι γραφικά μιλάμε και για τι τοπία .....
http://www.globalstudio.com/cody/01.jpg
http://www.globalstudio.com/cody/02.jpg
http://www.globalstudio.com/cody/03.jpg
http://www.globalstudio.com/cody/04.jpg
wx panagia mou...ti exoume na doume!!! cant wait!!!
elpizw na mh to teleiwsw grhgora!
to demo to epaiksa k to termatisa toulaxiston 15 fores!!
to game einai ola ta lefta!!!!
tasioskis
27-11-2007, 02:51
τα πιο πανω γραφικα αποκλειεται να ειναι του ps3 το cpu του δεν τα σηκωνει...:angry::rofl:
Ολοκληρωμένο το καταπληκτικό theme του Uncharted!!!
http://i16.tinypic.com/6ssr2h4.jpg
http://i3.tinypic.com/6tvavci.jpg
Link: http://www.megaupload.com/?d=R69P8HFR
Πολύ καλό:1appl: θα το βάλω όταν πάω στο σπίτι.Τι να πρωτοβάλουμε πια με όλα αυτά τα themes που έχουν βγεί,κάθε μέρα και άλλο.:giggle:
michalaros
27-11-2007, 16:09
Καλησπερα καταρχας σε ολους, το παιχνιδι το εχω παρει απο Ελλαδα απο την παρασκευη , απο το i-play.gr. Ειναι πραγματικα καταπληκτικο και αξιζει να υπαρχει στην συλλογη ολων ,τα γραφικα ειναι πρωτογνωρα για το ps3 , πολυ καλη δουλεια οπωσ επισης και ο χειρισμος του χαρακτηρα .
Το μονο που με πειραξε ηταν η διαρκεια,αρκετα μικροτερο απο οτι περιμενα,λογω γραμμικοτητας βεβαια , αλλα....μικρο...το μονο παιχνιδι που με ενθουσιασε σε ολους τους τομεις ειναι το Assassin.Απο τα καλυτερα που εχω παιξει ποτε ,και τεραστιο. Κατα τα αλλα το παιχνιδι ειναι πραγματικα καινοτομο και οπως το περιγραφανε τοσο καιρο.Ενα μεγαλο μπραβο στην Naughty.
μόλις μου το έφερε και μένα ο κινέζος απο χόνγκ κόνγκ!!πάω να το δώ και απο κοντά!
tasioskis
28-11-2007, 16:18
και εγω ετοιμαζομαι να το παρω, μαλλον απο gamemania μερια θα κοιταξω.
Ωχ!!Τι γραφικά ειναι αυτά...ζαλίστηκα!μου πετάχτηκαν τα μάτια!!το demo δέν είναι τίποτα μπρός σε ότι θα δείτε..!:bowdown::bowdown:
grscream
28-11-2007, 20:30
Ωχ!!Τι γραφικά ειναι αυτά...ζαλίστηκα!μου πετάχτηκαν τα μάτια!!το demo δέν είναι τίποτα μπρός σε ότι θα δείτε..!:bowdown::bowdown:
Your order is Dispatched so it has left
our facility and is away :yay:
ε-ε-έρχεται!!!
θα το λιώσω..χε,χε
burnschool
28-11-2007, 21:22
Μία σύγκριση για το πως ήταν το παιχνίδι στην E3 του 2006 και στο Gamers Event 2007 αυτή τη βδομάδα.
http://generationdreamteam.free.fr/afrika/Uncharted/uncharted2006vs2007.jpg
Καλύτερος φωτισμός σχεδόν σε όλες τις photos και περισσότερη λεπτομέρια... Και έχουμε ακόμα 6 μήνες μέχρι να το πάρουμε στα χέρια μας.....
Έχω τρελαθεί με αυτό το game........
:D :D :D :D :D :D
ti 6 mhnes re? ton noembrh bgainei re!!!!!!!!!
ti 6 mhnes re? ton noembrh bgainei re!!!!!!!!!
Tότε που έκανα το post τον περασμένο Μάιο τόσο ήθελε, 6 μήνες .... :p
Και που να δεις τα γραφικά μετά το 15 chapter... Και που να δεις το story.... Καλά παίξε παίξε και έχεις να πεις ωχ ακόμα....!!!!!!! Μόλις τελειώσεις ετοιμάσου να φτιάξουμε spoiler thread για όσους το χουν τερματήσει :D
desperate_gamer
28-11-2007, 22:26
Your order is Dispatched so it has left
our facility and is away :yay:
ε-ε-έρχεται!!!
θα το λιώσω..χε,χε
Μe too!!! :1appl::1appl::1appl::angry:
desperate_gamer
28-11-2007, 22:28
Μπορείς να το βάλεις και σε rapidshare γιατί το megaupload πάντοτε μου λέει ότι όλα τα slots είναι κατειλημμένα;
Ε; Φανταστικέ mod; :giggle:
Ναι ναι ρε παλικάρια, ανεβάστε το σε rapidshare... Πλιζζζ..
Υπάρχει σε rapid!! :bgrin2:
Link: http://rapidshare.com/files/72605903...rtune.p3t.html (http://rapidshare.com/files/72605903/Uncharted_-_Drake_s_Fortune.p3t.html)
desperate_gamer
29-11-2007, 01:38
Yay! Ευχαριστώ!!
Go Nate go...
http://dot50cal.the-horror.com/gaf/uncharted/071128-1518140718-1280x720.jpg
http://dot50cal.the-horror.com/gaf/uncharted/071128-1535510359-1280x720.jpg
http://dot50cal.the-horror.com/gaf/uncharted/071128-1543050906-1280x720.jpg
http://dot50cal.the-horror.com/gaf/uncharted/071128-1543210734-1280x720.jpg
http://dot50cal.the-horror.com/gaf/uncharted/071128-1544130390-1280x720.jpg
http://dot50cal.the-horror.com/gaf/uncharted/071128-1544350343-1280x720.jpg
http://dot50cal.the-horror.com/gaf/uncharted/071128-1544530718-1280x720.jpg
http://dot50cal.the-horror.com/gaf/uncharted/071128-1545390734-1280x720.jpg
Και μερικές ακόμα... Πραγματικά... Πως σας φαίνονται?
http://pici.se/pictures/cZkDkSCPg.jpg
http://pici.se/pictures/CtxUiDKpz.jpg
http://pici.se/pictures/MmvBQOANy.jpg
http://pici.se/pictures/qPEPDvLxx.jpg
http://pici.se/pictures/mkzOCPoMz.jpg
http://pici.se/pictures/aeXNZfcSD.jpg
http://pici.se/pictures/ApcZhLsja.jpg
http://pici.se/pictures/rLcciobld.jpg
desperate_gamer
29-11-2007, 01:54
Go Nate go...
http://dot50cal.the-horror.com/gaf/uncharted/071128-1518140718-1280x720.jpg
Αυτή η εικόνα με εντυπωσιάζει γιατί πραγματικά παίζει με τις σκιές. Η πλάτη ττου Drake είναι σκοτεινή και στο τοίχο βλέπουμε όχι τη δικιά του σκιά, αλλά ενός μπάρμπα που βρίσκεται μπροστά του. Πολύ εντυπωσιακό.
(Πού τα πουλάς αυτά ρε Αγέννητε; Αφού το μηχάνημα δεν έχει memory λέμε. :frog:)
(Πού τα πουλάς αυτά ρε Αγέννητε; Αφού το μηχάνημα δεν έχει memory λέμε. :frog:)
Είδες κάτι photoshop εικόνες που βγάζουν οι άτιμοι....... Περνάνε και φίλτρα από πάνω και μας τα πασάρουν... Πέρα από την πλάκα, οι εικόνες είναι πολύ λίγες μπροστά στο παιχνίδι να τρέχει στην τηλεόραση σου! Μπορεί να δείχνουν εντυπωσιακές αλλά στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι πολύ εντυπωσιακότερα! Και φυσικά... Το καλύτερο όλων, το story το οποίο σου ρίχνει το σαγόνι στο πάτωμα :p
desperate_gamer
29-11-2007, 02:05
Άντε ωραία. Και σε ένα review που διάβασα λέει ότι έχει και το απαραίτητο twist το παιχνίδι για να σε εντυπωσιάσει προς το τέλος!
Έτσι και βγάλει σε κάνα 6άμηνο (ανάλογα και με τo επόμενο παιχνίδι που θα βγάλει η ND) ένα ενδιάμεσο στάδιο (1 ώρα gameplay add on στο uncharted) με το τι γίνεται μετά το τέλος του παιχνιδιού, πως δηλαδή γυρνάνε από το νησί τι γίνεται στις ζωές των ηρώων και πως ανακαλύπτουν το επόμενο μυστήριο για να εξερευνήσουν θα είναι το απόλυτο "προίμιο" για το uncharted 2 και το παιχνίδι θα πουλήσει τρελά! Πως σας φαίνεται η ιδέα μου? Να την προτείνω στην ND? :p χαχαχα :D
Προς το τέλος το παιχνίδι είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! Πραγματικά πολύ καιρό είχε να με εκπλήξει ένα παιχνίδι με την ιστορία του!
desperate_gamer
29-11-2007, 02:18
Είχαμε που είχαμε του άλλους τους χαμένους στο Lost τώρα θα έχουμε να αναρωτιόμαστε και για τον Drake :P
modecris
30-11-2007, 14:34
28442
http://pix.nofrag.com/3/9/6/1463e44a44e85d3d48550250c1428.jpg
Όταν βλέπω τέτοιες εικόνες... Το λυπάμαι το κακόμοιρο το ps3... Ελειπής hardware... :(
tasioskis
30-11-2007, 17:54
εχεις δικαιο αγεννητε, απορω πως το σηκωνει?
Spoiler Warning... Αλλά φοβερό video, φοβερό σημείο στο παιχνίδι!
5521
georgios
05-12-2007, 10:43
pedia, sos! tin patisa me to unchrted mu elikse i karta ke to play mu akirose tin apostoli simera pu tha feuge. opote tha to paro apo edo!
to exun feri puthena se kali timi? europaiko fisika!
akiro! edo vlepo oti tha pai pano 65! tha perimeno to play.
me topire i gineka sta genethlia alla me tin zelatina toho akoma pou keros ke to assasins akoma sto eki psakse ton prodoti toho ,ase pou pira odigo stratigikis gia to assasins gia ta simeakia....are eye ti mekanes ,pados leo avrio methavriona to tsekaro na to anikso
Εχθές κατέβασα το demo (νωρίς το θυμήθηκα!:p) και ενώ δεν με ενθουσιάζουν αυτού του είδους τα παιχνίδια με εντυπωσίασε από τα πρώτα λεπτά. Τα animations, τα γραφικά και φυσικά οι εξωτικές τοποθεσίες του σε κάνουν να μην θες να το αφήσεις! Το μερος είναι σαν πραγματικό, τα φυτά κουνιούνται με τον αέρα, τα πουλάκια κελαηδούν αλλα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στα ρηχά νερά των καταρρακτών υπάρχουν ψαρια!!! Σήμερα θα το ξαναπαίξω οπωσδήποτε!:1appl:
georgios
05-12-2007, 16:44
ke emena an ke den me enthusiazun ta shooter tha to paros sigura. ke to ntemo prepi na ine oti pio aplo iparxi sto pexnidi.
malon vazun apla pramata sta demo telika gia na min xalasun tis ekpliksis ke ta poli entiposiaka komatia tu pexnidiu
Εχθές κατέβασα το demo (νωρίς το θυμήθηκα!:p) και ενώ δεν με ενθουσιάζουν αυτού του είδους τα παιχνίδια με εντυπωσίασε από τα πρώτα λεπτά. Τα animations, τα γραφικά και φυσικά οι εξωτικές τοποθεσίες του σε κάνουν να μην θες να το αφήσεις! Το μερος είναι σαν πραγματικό, τα φυτά κουνιούνται με τον αέρα, τα πουλάκια κελαηδούν αλλα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στα ρηχά νερά των καταρρακτών υπάρχουν ψαρια!!! Σήμερα θα το ξαναπαίξω οπωσδήποτε!:1appl:
ke emena an ke den me enthusiazun ta shooter tha to paros sigura. ke to ntemo prepi na ine oti pio aplo iparxi sto pexnidi.
malon vazun apla pramata sta demo telika gia na min xalasun tis ekpliksis ke ta poli entiposiaka komatia tu pexnidiu
Ακριβώς... Το παιχνίδι είναι πολύ μα πολύ καλύτερο από αυτό που φαίνεται στο demo... Πρώτον μπαίνεις μέσα στην ιστορία και καταλαβαίνεις τι γίνεται και αυτό από μόνο του σε κάνει να ζεις αυτό που παίζεις! Επίσης υπάρχουν πολύ πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες και σκηνικά! Δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατι θα αποκαλύψω πράγματα που δε πρέπει αλλά μόλις το παίξετε θα το δείτε και μόνοι σας!
Άντε ρε 1.960.000 raritanium για τη χρυσή ντισκομπάλα γιατί από βδομάδα έχουμε Drake!!!
Άντε ρε 1.960.000 raritanium για τη χρυσή ντισκομπάλα γιατί από βδομάδα έχουμε Drake!!!
Εγώ το τερμάτησα και στο hard (δυστυχώς δε μου βγαλε το μετάλιο γιατί στην αρχή το είχα παίξει στο easy - 2 πρώτα chapters γιατί ήθελα να πάρω κάποια δύσκολα medals)
Απολογισμός:
44/60 treasures (που στο δι@ολ0 έχουν κρύψει τα υπόλοιπα, όλο το παιχνίδι το έπαιζα ψυρίζοντας τις πίστες)
580/1000 Medal points (μου λείπουν 2 μετάλια και ο τερματισμός στο hard + crushing)
Όποιος έχει παραπάνω medal points ας μου στείλει ένα pm ή ας το πει εδώ να δω τι είναι αυτά που μου λείπουν για να τα κάνω. Δυστυχώς το 20 stealth kills μου φαίνεται αδύνατο να το κάνω :(
WolfRathmA
05-12-2007, 21:25
Παντος δεν μας ειπες πως σου φανηκαν τα achievement Non...
Παντος δεν μας ειπες πως σου φανηκαν τα achievement Non...
Προφανώς για να κάθομαι και να ασχολούμε για να τα πάρω όλα μου άρεσαν!Το είπα και στο review! Αλλά δεν μου είναι καινούργιο όπως σου είπα και την προηγούμενη φορά Αποστόλη. Και το Resistance και το Darkness είχε. Πάντως εμένα δε θα με κράταγε αυτό και μόνο στο παιχνίδι αν δεν ήταν καλό από μόνο του. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ναι μια χαρά είναι τα achievements αλλά αυτή τη τρέλα με το gamerscore στο Live που παίζουν παιχνίδια μόνο και μόνο για να ανεβάσουν το score ανταγωνιστικά δε μπορώ να το καταλάβω.
desperate_gamer
05-12-2007, 22:03
NonBorn η λίστα με τα achievements είναι ξεκάθαρη στο παιχνίδι ή αφού τα καταφέρεις σου λέει μετά τι έχεις κάνει;
Στο Ρατσετ ας πούμε γίνεται το δεύτερο και με εκνευρίζει λίγο γιατί πρέπει να ανοίξω κανα walkthrough, αλλιώς δεν έχω ιδέα τι να κάνω (αν και οι τίτλοι των achievements είναι ξεκαρδιστικοί - αφού καταλάβεις τι εννοούν!)
WolfRathmA
05-12-2007, 22:03
Αυτο που ειπες για το score ειναι αρρωστια. Απλα τα achievement κρατανε το παιχνιδι. Και αν ειδες και αυτο ειχε ποντους για το καθε achievement. Εγω εχω να πω οτι ειναι χρησιμα και πολυ ωραια να εχει ο τιτλος achievement για να ξερεις κιολας τι θα κανεις και οχι απλα να προχωρας και να περνας τις πιστες. Κραταει και περισσοτερος ο τιτλος ετσι...
NonBorn η λίστα με τα achievements είναι ξεκάθαρη στο παιχνίδι ή αφού τα καταφέρεις σου λέει μετά τι έχεις κάνει;
Στο Ρατσετ ας πούμε γίνεται το δεύτερο και με εκνευρίζει λίγο γιατί πρέπει να ανοίξω κανα walkthrough, αλλιώς δεν έχω ιδέα τι να κάνω (αν και οι τίτλοι των achievements είναι ξεκαρδιστικοί - αφού καταλάβεις τι εννοούν!)
Άλλα στα έχει απ' την αρχή και σου λέει τι πρέπει να κάνεις για να τα πάρεις και άλλα τα ξεκλειδώνεις παίζοντας. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω μόνο 1 που δεν έχω ξεκλειδώσει και προσπαθώ να βρω από κάπου τι είναι :p
desperate_gamer
05-12-2007, 22:08
καλή τύχη! :p
Gamelife review
http://www.gamelife.gr/cPages/reviews/413/Uncharted:-Drake's-Fortune.htm
Κοίτα, τέτοια πράγματα δεν τα θεωρώ cheat να τα βλέπεις! Σιγά τώρα από το Μόχο Ντοχο Ντάουνι πως στο διάλο το λεν στο Ράτσετ μην καταλάβεις ότι πρέπει να σκοτώσεις πειρατές που χορεύουν με το τιούρετ....Πειρατές? Μόλις συνειδητοποίησα μια μεγάλη ομοιότητα των δύο παιχνιδιών.. .:P
georgios
10-12-2007, 11:22
apantisi tu Evan Wells sto three speach gia to tearing sto uncharted
One thing I dislike in a lot of next gen games are “screen tearing”, and it happens to be quite a lot in the retail version I have. What do you think about this problem, and do you think you’ll overcome this problem in the future to succeed in a perfectly smooth experience?
Screen tearing is something that occurs when your frame rate dips below 30Hz. When you drop frame rate you have a choice to either drop all the way to 20Hz, or allow the screen to tear and only have the frame rate drop to 28 or 29Hz. We felt that with the frequency that it occurs, that the latter choice had a smaller impact on most player’s experiences. In fact, the vast majority of people don’t even notice it. Now ideally, our frame rate would never drop below 30Hz, but with the amount of stuff we’re doing every frame in Uncharted, inevitably it will happen occasionally. However, it’s definitely something we will be able to improve on in future games as we make optimizations to our engine.
http://threespeech.com/blog/?p=767
WolfRathmA
10-12-2007, 11:41
Παντος ρε παιδια ειναι πολυ δυσκολο το παιχνιδι! Εχω κατεβαζει πολλα καντιλια! Στο μεντιουμ και ψωφας με το παραμικρο... Εχω παιθανει απειρες φορες, και το εχω φτασει μακρια και βαριεμαι να το βαλω στο easy τωρα και να ξεκινησω παλι απο την αρχη! :rant:
georgios
10-12-2007, 11:59
exun kalo AI. ke na fantastite oti tus ixan sxediasi gia akoma pio eksipnus arxika ke meta to kanan pi eukolo giati oloi exanan
theli ipomoni ke taktiki ke antanaklastika. ego to evgala ke sto hard to demo. perimeno na mes ti vdomada na erthi apo play na sas po apopsi. pantos ine oreo na ine diskola ta piotika pexnidia. to kani ke pio realistiko.
oxi vevea na pezis mia vlakia pu ine paluki
Tο ντεμο υπαρχει ακομη?Σε ποιο store?
Α ρε Nonborn, τι μας κανεις! :p
Tο ντεμο υπαρχει ακομη?Σε ποιο store?
Α ρε Nonborn, τι μας κανεις! :p
Στο αμερικάνικο σίγουρα.
Παντος ρε παιδια ειναι πολυ δυσκολο το παιχνιδι! Εχω κατεβαζει πολλα καντιλια! Στο μεντιουμ και ψωφας με το παραμικρο... Εχω παιθανει απειρες φορες, και το εχω φτασει μακρια και βαριεμαι να το βαλω στο easy τωρα και να ξεκινησω παλι απο την αρχη! :rant:
Άστο Αποστόλη άστο... Και που να το παίξεις στο Hard εκεί στις σπηλιές... Ακόμα δε το χω αγγίξει στο crushing!!! Μετά την εξεταστική!!
Παιδιά το παιχνίδι είναι απίστευτο!!! Όποιος παίζοντας το νομίζει πως υπερβάλλω ας το γράψει εδώ...
modecris
10-12-2007, 19:37
Uncharted "Huge Nerds" Spanish message
Uncharted developer Naughty Dog had a little joke with Spanish readers calling them "huge nerds" in the game. The message in Spanish on a grave says "If you are reading this grave, you're a huge nerd. Please get a life and a girlfriend."http://img116.imageshack.us/img116/7316/hugnerunhz5.jpg (http://imageshack.us)
Όποιος το βρει ας το ποστάρει (αν και ξέρω ποιος θα το βρει πρώτος :p)
http://i59.photobucket.com/albums/g281/Loonz_v2/Capturas/UnchartedNerd.png
Ισπανικά:"Si usted está leyendo esta piedra sepulcral usted es un nerd enorme. Consiga por favor una vida y consiga..."
Αγγλικά: "If you are reading this headstone you are a huge nerd. Please get a life and get..." (Όπως το έγραψες modecris :p)
stratisd
10-12-2007, 20:16
Σήμερα το μεσημέρι το πήρα και εγώ στα χέρια μου, ανυπομονώ να πάω το βράδυ στο σπίτι να παίξω (είμαι στη δουλειά τώρα :angry:). Μου ήρθε σε 6 ημέρες απο ebay μεριά σφραγισμένο και μόνο 42 Ευρώ μαζί με τα μεταφορικά, δέν με χάλασε καθόλου:giggle:. Βέβαια επειδή είμαι ψιλοάχρηστος σε τέτοια παιχνίδια θα το παίξω στο easy :blush:, άντε να δούμε θα καταφέρω να το τερματίσω.:prayer:
tasioskis
10-12-2007, 20:22
Σήμερα το μεσημέρι το πήρα και εγώ στα χέρια μου, ανυπομονώ να πάω το βράδυ στο σπίτι να παίξω (είμαι στη δουλειά τώρα :angry:). Μου ήρθε σε 6 ημέρες απο ebay μεριά σφραγισμένο και μόνο 42 Ευρώ μαζί με τα μεταφορικά, δέν με χάλασε καθόλου:giggle:. Βέβαια επειδή είμαι ψιλοάχρηστος σε τέτοια παιχνίδια θα το παίξω στο easy :blush:, άντε να δούμε θα καταφέρω να το τερματίσω.:prayer:
δεν εχει σημασια easy hard normal το ιδιο παιχνιδι ειναι , απλως κατσε αι απολαυσετο,να ξερες ποσο σε ζηλευω...
stratisd
10-12-2007, 20:36
Ξέρω ξέρω :angry::angry::angry:, έχω λυσάξει μια βδομάδα τώρα μέχρι να το πάρω.:bgrin2:
georgios
10-12-2007, 22:12
europaiko to pires?
σημερα μου ηρθε και εμενα απο το play.com(1 εβδομαδα παραδοση) , το παιχνιδι ειναι απιστευτο οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει σε κονσολες απο γραφικα
stratisd
10-12-2007, 22:46
europaiko to pires?
Όχι είναι Region 3, αλλά πλήρως αγγλικό.
grscream
11-12-2007, 14:14
και εμείς ακόμα περιμένουμε από games-asia!
λαλάκες την τύχη μου μέσα!
georgios
11-12-2007, 14:40
region 3?! ti ine auto? 0 iaponia 1 ameriki ke 2 europi, ksero
pantos afu den ine pal i timi den ine toso foveri gia na exis ke to anxos tu ebay
Όχι είναι Region 3, αλλά πλήρως αγγλικό.
stratisd
11-12-2007, 14:43
region 3?! ti ine auto? 0 iaponia 1 ameriki ke 2 europi, ksero
pantos afu den ine pal i timi den ine toso foveri gia na exis ke to anxos tu ebay
Region 3 Asia (Hong Kong)
Δέν έχω κανένα άγχος απο το ebay, στο ξαναείπα είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος οτι θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω αν γίνει στραβή.
georgios
11-12-2007, 15:09
gia mena, o monos logos na paris diaforetiko region apo to diko mas ine na kathisterisi to pexnidi 4-5 mines edo
oso gia to ebay, sigratisu. ipervalis ke tha paris kosmo sto lemo su
mootsChios
11-12-2007, 17:22
Γιατι μας θεωρουν υποδεεστερους απο τους αμερικανους? Παραγγειλα τα Uncharted, Time Crisis 4 και την καμερα απο εναν εδω στο νησι που τα πουλαει φτηνοτερα, αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση, γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν ακομα στην ευρωπη, ενω οι αμερικανοι τα χαιρονται καιρο τωρα (οπως και το Unreal Tournament που βγαινει σημερα εκει, ενω σ'εμας του χρονου) Μοναδικη θλιβερη εξαιρεση το PES2008 που μας κανανε την χαρη και το βγαλανε πρωτα εδω και μετα στην αμερικη ωστε απ'οτι φαινεται να εχουν διορθωθει τα οποια προβληματα, για να μην δυσαρεστηθουν τα αμερικανακια. Οποτε απ'οτι μου φαινεται θα πρεπει να δουλεψει ebay και τα συναφη και οσο αφορα την τοπικη οικονομια, αυτη μπορει να παει να μαμηθει.
γιατί δεν είσαι εσύ ο έλληνας, είμαστε εμείς οι ευρωπαίοι... άγγλοι, γάλλοι, πορτογάλοι, γερμανοί, σκανδιναβοί... όλοι θέλουν τη γλώσσα τους, τα σηματάκια τους, τα σκατουλάκια τους...
WolfRathmA
12-12-2007, 20:29
ποπο το τελειωσα ρε γαμοτο... κριμα...
καλα μιλαμε απιστευτο... αντε γεια ειναι το παιχνιδι... απλα τρομερο!
Επαιξα το ντεμο.
Πολυ ομορφα γραφικα, γενικα βολικος χειρισμος, σωστη η χρηση της καμερας.
Το ζητημα ειναι οτι με σκισανε οι εχθροι και επαιζα στο easy!Παντως ειναι πολυ καλο παιχνιδι.
Επαιξα το ντεμο.
Πολυ ομορφα γραφικα, γενικα βολικος χειρισμος, σωστη η χρηση της καμερας.
Το ζητημα ειναι οτι με σκισανε οι εχθροι και επαιζα στο easy!Παντως ειναι πολυ καλο παιχνιδι.
Και μου τη λέτε για το COD4! :p Απλά πρέπει να μάθεις τον τρόπο του... Κρυφτούλη θέλει και καλό καμπέρομα :p
παιδες το παιχνιδι ειναι ενα πραγματικο διαμαντι. απιστευτο και πανω απ ολα χωρις προβληματα.
Φανταστικό παιχνίδι,άπο τα καλλίτερα που έχουν βγεί στο ps3.εκπληκτικά γραφικά,σενάριο και gameplay...
Και μου τη λέτε για το COD4! :p Απλά πρέπει να μάθεις τον τρόπο του... Κρυφτούλη θέλει και καλό καμπέρομα :p
Ναι σωστος.Ξερεις, μπηκα με στυλ ''Τι να μου πει ο εχθρος εδω, εγω εχω παιξει 24h Cod4 και...πεθανα.''Χαχα.:rofl:
παιδια ποτε κυκλοφορει ελλαδα?
εγω περναω μερες τωρα απο πλαισιο και multirama και δεν το βρισκω...ειμαι απο Ηρακλειο Κρητης ...ποτε κυκλοφορησε ?
Eγω το ειδα πριν απo λιγο στα seven.
Proevofan
14-12-2007, 14:16
k go sto SUN sth nea smyrnh... :)
παιδιά υπάρχει και στο πλαίσιο και στο παπασωτηρίου αλλά δυστυχώς 69.90€. σκέτη κλεψιά σε σχέση με το εξωτερικό.
Proevofan
14-12-2007, 16:45
ela nte..den aksizei...protimo na perimeno kamoia vdomada k na to paro gyro sto 50ariko apo eksoteriko..
paidia to paixnidi einai oti kalytero yparxei sta games ta teleytaia xronia..polu kalytero apo to assassins creed kai me polu perissotero vathos....exw kolisei asxhma meta apo xronia...thanks sony!!!
paidia to paixnidi einai oti kalytero yparxei sta games ta teleytaia xronia..polu kalytero apo to assassins creed kai me polu perissotero vathos....exw kolisei asxhma meta apo xronia...thanks sony!!!
Τα λέω εγώ στο review αλλά με λένε υπερβολικό μερικοί μερικοί :p
Που είσαι?
Τα λέω εγώ στο review αλλά με λένε υπερβολικό μερικοί μερικοί :p
Που είσαι?
meta to upovrixio...vasika eimai ligo psyco otan paizw ena game..psaxnw tin kathe pista pithami pros pithami kai as min exei kati...auto me kathisteri arketa...alla pistepsteme...den viazomai katholou..lol
meta to upovrixio...vasika eimai ligo psyco otan paizw ena game..psaxnw tin kathe pista pithami pros pithami kai as min exei kati...auto me kathisteri arketa...alla pistepsteme...den viazomai katholou..lol
Καλά κάνεις... Μετά από δύο φορές τερματισμό έχω μόνο 44/60 treasures αν δε κάνω λάθος και δε μπορώ να καταλάβω που θα είναι τα υπόλοιπα οπότε καλά κάνεις και ψάχνεις!!!
desperate_gamer
16-12-2007, 15:15
Έτσι κι εγώ με το πάσο μου είμαι. Δεν ξέρω γιατί έχω κολλήσει ακριβώς με το παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ καλό και σου δίνει ακριβώς την αίσθηση του "pulp action summer blockbuster" (κτλ κτλ :P).
Και πολύ δυνατές οι μάχες. Κάθε μάχη είναι ικανή να σου τσακίσει τα νεύρα, γιατί γλυτώνεις από μια ομάδα (πολύ καλά τοποθετημένων εχθρών) για να σε σκοτώσει λίγο αργότερα η αμέσως επόμενη. Πόσο να αντέξεις κι εσύ τρελαίνεσαι μετά από λίγο :P
(Ίσως βέβαια μόνο εγώ γιατί κάθομαι 10 ώρες πίσω από το cover και σκοτώνω έναν έναν τους εχθρούς, ενώ χθες ο Stavtag εφάρμοσε την λιγότερο νευρική τακτική του "ορμάω και τους σκοτώνω όλους" με μεγάλη επιτυχία :P).
(Ίσως βέβαια μόνο εγώ γιατί κάθομαι 10 ώρες πίσω από το cover και σκοτώνω έναν έναν τους εχθρούς, ενώ χθες ο Stavtag εφάρμοσε την λιγότερο νευρική τακτική του "ορμάω και τους σκοτώνω όλους" με μεγάλη επιτυχία :P).
Τι σου κάνει το COD ε! Είμαι σίγουρος ότι ο Νάσος το τερμάτισε με claymore το Uncharted..:rofl::rofl: Alex, πάρε ένα FPS και θα σου φανούν παιχνιδάκι οι μάχες.
[/left]
Τι σου κάνει το COD ε! Είμαι σίγουρος ότι ο Νάσος το τερμάτισε με claymore το Uncharted..:rofl::rofl: Alex, πάρε ένα FPS και θα σου φανούν παιχνιδάκι οι μάχες.
Βάλτο στο crushing ακόμα και στο hard και αν το ξαναπεις.... :tiphat:
desperate_gamer
16-12-2007, 15:37
Τα λέει αυτά γιατί εγώ το έχω στο Easy. Ενώ αυτός που το παίζει στο Normal τα έχει φτύσει ουκ ολίγες φορές. :P
Πάντως το μόνο μειονέκτημα του παιχνιδιού είναι ότι νομίζεις ότι μπορείς να πας σε μέρη που τελικά δεν μπορείς να φτάσεις (τι σου κάνει το καλό draw distance :P). Πολλές φορές κάνω άσκοπες ενέργειες προκειμένου να φτάσω εκείνο το κομμάτι που φαίνεται πολύ προσιτό, αλλά τελικά δεν μπορεί να πάει εκεί ο Nathan. Το είχε πει και το review του Gamelife.gr αυτό και έχει απόλυτο δίκιο. Είναι λίγο σπαστικό.
To Drake , δεν είναι εύκολο . Το σύστημα μάχης , για να τα καταφέρεις είναι κράτα το ammo σου --> δηλαδή μείνε σκυφτός και χτύπα κεφάλι.... Ξέρω μερικές φορές είναι βαρετό , αλλά μόνο έτσι τα καταφέρνεις . Μιλώντας για normal , μετά το παιχνίδι δυσκολεύει επειδή οι εθροί έχουν καλές στρατηγικές θέσεις . Και πάλι όμως σου δίνεται ο χρόνος να τους ξεκάνεις έναν έναν . Λογικά στο Hard+ αυτό ο χρόνος δεν θα σου δίνεται και θα σε σκοτώνουν πριν καν τους δεις να έρχονται από πίσω σου . Χώρια τους sniper :tongue: !
Το θέμα είναι κατά πόσο θες , ένα ωραίο καλοκαιρινό παιχνίδι , με συναρπαστικό σενάριο , να σε κάνει να παίζεις ξανά και ξανά την πίστα πχ με το κρις κραφτ ώσπου να καταφέρεις να φας τους Λ@Λ@κιδες πάνω στα σπίτια με τα mini μπαζουκάκια που έχουν ??? Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας.....
Βάλτο στο crushing ακόμα και στο hard και αν το ξαναπεις.... :tiphat:
Ναι, ίσως και να έχεις δίκαιο! Θα το προσπαθήσω σίγουρα και σε crushing!! I just can't get enough of this game, αν δεν το τερματίσω 100% δε θα ησυχάσω!
desperate_gamer
16-12-2007, 15:51
To Drake , δεν είναι εύκολο . Το σύστημα μάχης , για να τα καταφέρεις είναι κράτα το ammo σου --> δηλαδή μείνε σκυφτός και χτύπα κεφάλι.... Ξέρω μερικές φορές είναι βαρετό , αλλά μόνο έτσι τα καταφέρνεις .
Κι εγώ αυτό ακριβώς κάνω αλλά μέχρι να πετύχω κεφάλι ξοδεύω άλλες 4-5 σφαίρες στο κουτουρού.
Αλλά περνάω τέλεια με αυτό το παιχνίδι όπως και να 'χει. Εξαιρετική δουλειά. Και πολύ καλοί χαρακτήρες και διάλογοι.
Αν είναι έτσι τα πρώτα παιχνίδια του PS3, ελπίζω σε μερικά χρόνια να μην έχουμε κακομάθει τόσο που όλα να μας φαίνονται πεζά.
georgios
16-12-2007, 17:20
to pira ke ego savato. me entiposiasan ta elinika taxidromia
lipon, to pexnidi ksekina metria se grafika ke se gameplay. sintoma omos ginete poli kalitero ke stus 2 autus tomeis. ta textures pantos den ine pantu kala. ke ta fita den fenonte ke toso orea metikes fores. parola auta idika se eksoterika perivalonta, pio meta sto pexnidi, o sindiasmos me to fotismo dimiurgi fantasitka apotelesmata pu den exo ksanadi se pexnidi
fisika auto pu perimena epiveveothike. kamia sxesi me tus terastius kosmus tu jack. ine poli pio cinematic ke pio linear. logiko vevea. auto kani poli kalitero to pexnidi oso diarki giati exun proseksi perisoteres leptomeries etsi ala ap oti kserume i diarkia tu ine to klasiko 10oro
pantos ke edo ke sto heavenly sword ida terastia skinika eno to komati pu kinise ine poli mikro. ine alithia pos me entiposiazun perisotero anixtoi ksmoi stil assasins ke gran theft auto ke jack. isos paravao ton orko "na min perno multiplatform" ke paro to assasin gia auto to logo.
epeksa pantos 4 ores seri xthes. kolima. pantos den iparxi kati alo toso kaloftiagmeno sto ps3 ke isos den tha iparksi gia poli kero akoma
BFmarvog
16-12-2007, 17:27
Ποσα chapters εχει το παιχνιδι?
Ποσα chapters εχει το παιχνιδι?
22! Μετά το 16 το παιχνίδι γίνεται 2 φορές καλύτερο... :p
εγώ είμαι στο 15 κεφάλαιο!γιά να δούμε πώς θα είναι μετά! :)
λοιπον το παιχνιδι ειναι απλα τελειο ....ενα πραγμα θα πω αφου καταφερε να με κανει να αφισω στην μεση Crysis kai Gear of war .....δεν χρειαζετε περετερο σχολια ! 9,9/ 10
9,9 γιατι κανονικα δεν θα επρεπε να γινοντε φιλοι σου οι εχθροι!
http://i204.photobucket.com/albums/bb40/narmo_2007/DSC00457.jpg
EDIT:
Παιδια το συγκεκρημενο Bug το συναντησα μονο μια φορα .....σε ολο to game ...και επισης εκανα πλακα με το 9,9 to game ειναι 10!αρι
χθες το τσίμπησα δωράκι από τον τρανσπόρτερ για τα γενέθλια μου. πάρα πολύ ωραίο! απίστευτα γραφικά, ωραίος συνδιασμός πιστολιδιού με γριφάκια και μου αρέσανε ολύ οι θησαυροί. δε μπόρεσα χθες να το πολυπαίξω απλά πέρασα το σημείο του ντέμο.
desperate_gamer
17-12-2007, 15:00
Kαλά το παιχνίδι είναι άπαικτο! με όλη τη σημασία της έννοιας. τοπγκανζ δεν έχεις δει τίποτα ακόμα. να πω την αμαρτία μου ότι στην αρχή το παιχνίδι μου φαινόταν απλώς "πολύ καλό". αλλα από το 6ο-7ο κεφάλαιο και μετά γίνεται πόρωση. τη νιώθεις τη δράση στο πετσί σου, γίνεσαι ένα με τον πρωταγωνιστή!
αααα... θέλω να πάω σπίτι μου να παίξω κι άλλο!!! :p
ναι ρε κι εγώ ενθουσιάστηκα, απλά είμαι στη δουλειά και λίγο κομμάτια.
desperate_gamer
17-12-2007, 15:05
θα ενθουσιαστείς κι άλλο. άκου με που σου λέω... !
DracuLa-
17-12-2007, 15:09
Το πήρα και εγω σήμερα. Δικαιώνεται ο Nonborn. :p
Το παιχνίδι είναι απλά επικό. Πρώτη φορά με ενθουσιάζει τόσο πολύ παιχνίδι στα 10 χρόνια που παίζω!!!!
Carpe_Diem_Rj
17-12-2007, 15:12
το παιχνιδακι γαμ.....αει ......
Proevofan
17-12-2007, 16:34
to protinete anepifilakta vlepo oloi etc? ;)
BFmarvog
17-12-2007, 16:40
to protinete anepifilakta vlepo oloi etc? ;)
Ειναι must have, για καθε ps3 user!!!
Πολυ μπροστα υποθεση, γραφικα, ηχος!
Πρεπει πολλες εταιριες να ακολουθησουν τη δουλεια της
Naugty Dog γιατι η κονσολα μας εχει φοβερες δυνατοτητες!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.