PDA

View Full Version : Uncharted: Drake's Fortune

Pages : 1 2 3 [4] 5

touristas
10-03-2008, 23:05
ki omos file mou,einai poli vareto.ego eimai stin triti dolofonia kai exo arxisei na to variemai idi

Valkyre
10-03-2008, 23:21
Οκ για το 1 ......για το ASSASINS aκουσα τοσα καλα κ τοσα κακα πως ειναι δυνατον,
θα μου πεις γουστα ειναι, αξιζει να το παρω κ αυτο? η ειναι τοσοοοοοοοοοοοο βαρετο?

Φιλε μου , σου λεω την ειλικρινη μου αποψη , στο παιχνιδι κανεις ολη την ωρα το ΙΔΙΟ πραγμα ξανα και ξανα και ξανα και ξανα...ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.

Το περιμενα πως και πως το assassins αλλα ηταν μεγαλη απογοητευση για εμενα.Μπορει να εχει μεγαλους κοσμους , αλλα εμενα δεν με εντυπωσιαζει καθολου αυτο , καθως δεν μπορεις να κανεις ΤΙΠΟΤΑ σε αυτους τους κοσμους...τιποτα διαφορετικο , τιποτα πρωτοτυπο.Πηγαινε εκει , κανε ανακριση , κρυφακουσε , σκοτωσε... ε κατανταει μεγαλη βαρεμαρα.Τουλαχιστον λιγη ποικιλια ρε παιδι μου , κατι διαφορετικο , μια διαφορετικη αποστολη..τιποτα τα ιδια και τα ιδια.Βεβαια αμα εσενα δε σε ενοχλει αυτο , απλα παρτο΄.Εγω απλα ειπα την προσωπικη μου γνωμη εννοειται.:tiphat:

blizard
10-03-2008, 23:29
..λοιπον ακουω τοσα καλα λογια για το παιχνιδι αλλα δν βλεπω λογο να το αγοραζω απτη στιγμη που σε 7 ορες τερματιζει
Οχι και σε 7, αλλά σε ένα βαθμό έχεις δίκιο.

θα μπορούσες πάντως μόλις το τελειώσεις 1-2 φορές να το αλλάξεις με κάποιον που έχει το assassins, μετά με το HS , το ratchet και έτσι να παίξεις περισσότερα... αν και πρακτικά θα υπάρχουν δυσκολίες.

Επίσης στο εξωτερικό μπορείς να βρεις προσφορές και καλύτερες τιμές... για εμένα 30-40 ευρώ θα ήταν πολύ καλά για να αγοράζεις παιχνίδια, τα 60-65 πέφτουν λίγο βαριά, αν και το συγκεκριμένο είναι top και τα αξίζει.

Mapras10
10-03-2008, 23:50
χαχα οκ οκ με πεισατε............μακριααααααααα.........
ξερετε τι αλλο θελο ειναι οσο αφορα αυτο
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=126
χρειαζεσαι ρουτερ για να πετυχη????

pictorino
11-03-2008, 23:47
για το assassin's δεν ξέρω,το uncharted πάντως θα το τερματίσεις τουλάχιστον 3 φορές.πολύ καλό αυτό,και δεν θα το βαρεθείς καθόλου,ακόμα και η ίδια μάχη σε επόμενη φορά που ξαναπαίζεις είναι διαφορετική επειδή οι εχθροί έχουν εξαιρετικά υψηλό δείκτη νοημοσύνης και συμπεριφέρονται διαφορετικά.από την άλλη είναι μικρό,και αφήνει τη γεύση ότι δεν ολοκληρώθηκε επαρκώς..!
κατά τ'άλλα είναι κορυφαίο,σίγουρη προσθήκη στη συλλογή σου!!

nikon
21-03-2008, 16:53
Λίγο αργά μάλλον αλλά χθες το τερμάτισα.:(
Ένα θα πω τέτοια παιχνίδια,αν λέγονται παιχνίδια γιατί εμένα μου φάνηκε σαν μια ταινία που ήμουν ο πρωταγωνιστής και μάλιστα ταινία που έπαιρνε το όσκαρ καλύτερης φωτογραφίας, δεν πρέπει να τελειώνουν ποτέ.

Υ.Γ.: Nate,Elena και Sully θα τα ξαναπούμε σύντομα.

tasioskis
21-03-2008, 20:27
Υ.Γ.: Nate,Elena και Sully θα τα ξαναπούμε σύντομα.

θα ζησει τελικα ο Sully...

nikon
24-03-2008, 10:48
θα ζησει τελικα ο Sully...
Θα δεις......θα δεις.;)

obione
24-03-2008, 15:01
ennoeite oti zei...lol

pictorino
24-03-2008, 16:32
ζήσει δε ζήσει μικρό το κακό!!!!

SalazarTheGreek
24-03-2008, 16:41
παιδια το εχω ηδη τερματισει 2 φορες (NORMAL-HARD) και τωρα το παιζω στο crusade (δεν θυμαμαι πως γραφεται) και ειναι παλουκι:badpc::badpc::badpc:...Ειμαι στα μεσα του 6 episode.....2 σφαιρες να φας και εισαι νεκρος.Ασε που σου κανουν και κατι headshot και βλεπεις τα ραδικια αναποδα,πριν προλαβεις να αντιδρασεις:banghead::banghead::banghead:.Παρα την δυσκολια παντως θα προσπαθησω να το ξανατερματισω:prayer:.Το μονο που σκεφτομαι ειναι το τελευταιο επιπεδο ποσες φορες θα πρεπει να το παιξω για να το τελειωσω:giggle::angry:

Valkyre
24-03-2008, 17:36
Το εχω τελειωσει και σε αυτην την δυσκολια που περιγραφεις...φανταστικη εμπειρια αν και σε καποια σημεια ειναι ελεεινα δυσκολο! :D

pictorino
24-03-2008, 23:27
ακόμα δεν το ξεκίνησα στο hard αλλά θα το κάνω αρκετά σύντομα,ελπίζω να προλάβω μόνο!!!

TdR
03-04-2008, 13:15
Τελείωσα και στο hard... αν και μου βγήκε ο πάτος στην τελυταία σκηνή στο καράβι.
Καταπληκτικό παιχνίδι. Από τα must για όποιον έχει PS3.
Σενάριο, γραφικά, gameplay... όλα άριστα.
Θα το ξαναπιάσω αργότερα... καλοκαιράκι μεριά.

Το βλέπω να γίνεται κινηματογραφική ταινία.
Αν και μοιάζει αρκετά με το Indiana Johns.

Ένα μεγάλο μπράβο στους δημιουργούς του.
Πάντα τέτοια!

obione
03-04-2008, 20:51
anamenoume to deutero...elpizw

pictorino
03-04-2008, 22:23
και 'γω ελπίζω αλλά όχι άμεσα!καλύτερα να καθυστερήσει λιγάκι για να είναι ακόμα καλύτερο και να ασχοληθούμε και με τις άλλες παιχνιδάρες που έρχονται ή ήδη έχουμε!!

greekteo
11-04-2008, 23:30
Σωστος o pictorino ερχονται ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ πραγματικα...

Το παιχνιδι αυτο ειναι MUST.. Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο Δεν υπαρχει τιποτα αρνητικο κατα την γνωμη μου.. Αρε ps3 με τις παιχνιδαρες σου :)

greekteo
11-04-2008, 23:43
Sequel
Evan Wells, co-president of Naughty Dog, has said a sequel for Uncharted is very likely, sometime in the near future, although Naughty Dog is also considering continuing the Jak and Daxter series.

On 31 December 2007, in an interview with French news website LCI.fr, Naughty Dog company co-president Christophe Balestra confirmed that the development of the sequel to Uncharted would begin shortly.

GedoGt
12-04-2008, 13:54
Το βλέπω να γίνεται κινηματογραφική ταινία.
Αν και μοιάζει αρκετά με το Indiana Johns.

Παίζεται ήδη στους κινηματογράφους ;)

klepidas
12-04-2008, 13:55
Παίζεται ήδη στους κινηματογράφους ;)

εεεεεεε?????

Valkyre
12-04-2008, 14:07
kai kala ennoei oti einai san kinhmatografikh tainia idi to paixnidi ;)

hatz
17-04-2008, 05:31
πολυ καλο το παιχνιδι αλα για να πω την αληθεια εχω μερικα προβληματακια,1ον μου εχει κολλησει μια φορα(παγωσε η εικονα) και το κουλο της υποθεσης ειναι πως οι αντιπαλοι συνεχισαν να με πυροβολουν μεχρι που παιθανα εγινε το respawn και το παιχνιδι συνεχισε κανονικα και 2ον παρατηρω προβληματακια με τον ηχο,σε σημεια που μπαινει μουσικη κολλαει για λιγο ο ηχος και αρχιζει ξανα μετα απο 1 δευτερολεπτο(οχι συνεχεια,καποιες φορες) με αποτελεσμα να ακουγετε εκνευριστικο.
τετοια πραγματα συμβενουν σε κανεναν?αρχιζω να ανυσηχω μηπως το ps3 μου εχει προβλημα

Valkyre
17-04-2008, 05:41
πολυ καλο το παιχνιδι αλα για να πω την αληθεια εχω μερικα προβληματακια,1ον μου εχει κολλησει μια φορα(παγωσε η εικονα) και το κουλο της υποθεσης ειναι πως οι αντιπαλοι συνεχισαν να με πυροβολουν μεχρι που παιθανα εγινε το respawn και το παιχνιδι συνεχισε κανονικα και 2ον παρατηρω προβληματακια με τον ηχο,σε σημεια που μπαινει μουσικη κολλαει για λιγο ο ηχος και αρχιζει ξανα μετα απο 1 δευτερολεπτο(οχι συνεχεια,καποιες φορες) με αποτελεσμα να ακουγετε εκνευριστικο.
τετοια πραγματα συμβενουν σε κανεναν?αρχιζω να ανυσηχω μηπως το ps3 μου εχει προβλημα

ολα αυτα που λες εμενα δεν μου εχουν συμβει.Το μονο που μου εχει συμβει με το uncharted ειναι μια φορα που κολλησε.Αλλα μονο αυτο , και το παιχνιδι το εχω λιωσει σε απιστευτο βαθμο (εχω ξεχασει ποσες φορες το εχω τελειωσει...).

Δεν ξερω μηπως εχεις καποια ρυθμιση με τον ηχο περιεργη.

msnes7
03-05-2008, 03:01
Μετά από πολύ καιρό (και αφού έγινε και τριημέρου στην ενοικίαση) το συνέχισα.Πραγματικά είναι ένα αρσενικό tomb raider.Νομίζω και τα 2 παιχνίδια μοιάζουν τόσο πολύ που πραγματικά θα έπαιζα και δέκα συνέχειες τους.Απλά βαρέθηκα να σκοτώνω εχθρούς και υποθέτω ότι έχει ακόμα περισσότερους στη συνέχεια (είμαι εκεί που πάω να βρω την έλενα σε ένα κάστρο στον γκρεμό)

WolfRathmA
03-05-2008, 03:20
Μετά από πολύ καιρό (και αφού έγινε και τριημέρου στην ενοικίαση) το συνέχισα.Πραγματικά είναι ένα αρσενικό tomb raider.Νομίζω και τα 2 παιχνίδια μοιάζουν τόσο πολύ που πραγματικά θα έπαιζα και δέκα συνέχειες τους.Απλά βαρέθηκα να σκοτώνω εχθρούς και υποθέτω ότι έχει ακόμα περισσότερους στη συνέχεια (είμαι εκεί που πάω να βρω την έλενα σε ένα κάστρο στον γκρεμό)

Πολυ ωραιο μερος του παιχνιδιου το συγκεκριμενο. Πραγματικα θελω να κατσω να το ξαναπαιξω αυτο το game αλλα με τοσα που βγαινουν δε προλαβαινουμε...

Ερχεται και Metal Gear! Τι αλλο θελουμε!!

Valkyre
03-05-2008, 06:44

Τιποτε αλλο...απλα τιποτε! :D

pictorino
04-05-2008, 10:25
Πολυ ωραιο μερος του παιχνιδιου το συγκεκριμενο. Πραγματικα θελω να κατσω να το ξαναπαιξω αυτο το game αλλα με τοσα που βγαινουν δε προλαβαινουμε...

πολύ καλή επόχή με πολλούς καλούς τίτλους!!

Ixor24
04-05-2008, 18:44
πολύ καλή επόχή με πολλούς καλούς τίτλους!!

έρχεται και το star wars : the force unleased τον Σεπτέμβη :bgrin2::bgrin2::bgrin2:
Οικονομία απο τώρα:(:(:(:):)

msnes7
07-05-2008, 01:59
Συνεχίζοντας το έφτασα στο 14 (Underground..ελπίζω να μη βγει κανά ζόμπι από κει κάτω).Ότι και να πω είναι λίγο,μετά την lara,το prince,το halflife2 ,πρώτη φορά νοιώθω γεμάτος (α ξέχασα και το rachet).Μόνο λίγο σπαστικό είναι οι συνεχείς μάχες κάθε λίγο....Θα μπορούσαν να γεμίσουν κάπως αλλιώς τα επίπεδα (πχ κάποιες επιθέσεις ζώων,απρόοπτα).Κορυφαία στιγμή μέχρι τώρα το κυνήγι με το τζιπ και το πολυβόλο καθώς και αυτά με το jetski.............

pictorino
07-05-2008, 05:04
τι ζώων;να στην πέφτουν πίθηκοι και καμηλοπαρδάλεις;να λείπει!!εδώ προβληματίζουν τα ζόμπι,όχι ότι δεν κολλάνε στο σενάριο αλλά όταν τα πρωτοσυναντάς είναι κάπως.

msnes7
07-05-2008, 13:07
Κοίτα ολόκληρη ζούγκλα,υπόγεια θα μπορούσε να έχει ένα άγριο ζωάκι........
Έχει και ζόμπι????????Που κολλάνε αυτά.......

nikon
07-05-2008, 13:10
Είναι παιχνίδι με τα όλα του γι'αυτό έχει απ'όλα.;)

Valkyre
07-05-2008, 13:40
Ελεος βρε παιδια, δεν ειναι ζομπι...! :banghead::)

X-NEC
07-05-2008, 14:01
Ελεος βρε παιδια, δεν ειναι ζομπι...! :banghead::)

Όντως δεν είναι ζόμπι!
Εγώ θα τα έλεγα υπέροχα πλασματάκια!:frog:

obione
07-05-2008, 18:34
egw tha tous elega kataramenous...LOl..zompi leei o allos...haha

Katana
07-05-2008, 18:37
Παπαπα, πάει η έκπληξη! :(

greekteo
10-05-2008, 03:00
Ρε σεις τα spoiler πεσανε βροχη μου φαινεται :p

pictorino
10-05-2008, 11:28
ζόμπι ακριβώς δεν είναι αλλά ούτε και άνθρωποι,όσον αφορά τα ζωάκια ίσως να μην είναι και τόσο κακή ιδέα.

Cayman S
10-05-2008, 13:56

To παιχνιδι ειναι απο τα καλυτερα που εχω παιξει στο PS3.Περιμενω την συνεχεια!
Και εμενα το μονο που δεν μου αρεσε ηταν αυτα τα ζομπι...γιατι ηθελα παντου να ειναι πιο αληθοφανες!

Valkyre
10-05-2008, 14:14
Aιντε παλι "ζομπι"... απορω αν προσεξατε καθολου την ιστορια!

Cayman S
10-05-2008, 14:29
Aιντε παλι "ζομπι"... απορω αν προσεξατε καθολου την ιστορια!

Το εγραψα σαν 'ζομπι' αλλα οτι και να ηταν θα μπορουσαν να λυπουν απο το story,γνωμη μου.

Valkyre
10-05-2008, 14:40
Βρε καλα κανεις και δεν σου αρεσε εσενα , αλλα βλεπω τους παντες να τα λενε ζομπι , ενω δεν εχουν καμμια σχεση ουτε στο παρουσιαστικο , ουτε στην κινηση!Ασε που ηταν ανθρωποι.Τωρα οτι δεν αρεσε , ενταξεθ γουστα ειναι αυτα δεν λεω. ;)

Παντως ηταν μια ωραια αλλαγη για εμενα.Αλλαξε αρδην το υφος και τον τροπο του παιχνιδιου. ;)

geodlord7
10-05-2008, 14:44
Το παιχνιδι το θεωρω ενα απο τα καλυτερα που εχω παιξει!!

Τοσο τελεια γραφικα, ρεαλιστικο αλλα αυτο που με στεναχωρησε ηταν τα "ζομπι" (Valkyre :frog: )

Ενταξει δεν ηταν ζομπι με την πραγματικη εννοια της λεξης αλλα ηταν παλι μεταφυσικο στοιχειο!!Μαλακια που τα προσθεσαν.

Οπως στο εκπληκτικο far cry που ειναι τελειο μεχρι να μπεις στην πρωτη σπηλια:badpc: και μετα αρχιζει η αντιγραφη του doom 3................................................. .....................

pictorino
10-05-2008, 14:47
[quote=Valkyre;66385][spoiler]Βρε καλα κανεις και δεν σου αρεσε εσενα , αλλα βλεπω τους παντες να τα λενε ζομπι , ενω δεν εχουν καμμια σχεση ουτε στο παρουσιαστικο , ουτε στην κινηση!Ασε που ηταν ανθρωποι.Τωρα οτι δεν αρεσε , ενταξεθ γουστα ειναι αυτα δεν λεω. ;)quote]

είναι αλήθεια ότι πρόσθεσε ποικιλία και προς το τέλος δεν κατάντησε μονότονο το παιχνίδι.Τον τομέα ''εχθροί'' τον χειρίστηκαν πολύ έξυπνα οι δημιουργοί.Πέραν από το απίστευτο AI και την φοβερή κίνησή τους στο χώρο,γίνεται ομαλή μετάβαση από τους ευκολότερους στους πιο δύσκολους,και ο τρόπος που γίνεται αυτό κολάει απόλυτα με το σενάριο.

muku
10-05-2008, 14:53
Βάλε και κανά spoiler ρε geodlord7:p ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΤΕ Πάντως geodlord7 δεν το χαλάνε τα υποτιθέμενα zombies αφού στην ουσία είναι και η ολοκλήρωση της υπόθεσης του παιχνιδιού. Έτσι εξηγείται η κατάρα του El Dorado και γιατί ο θησαυρός δεν πρέπει να βγει από το νησί. Πάντως το σενάριο έχει τρομερή συνοχή και σε καμία περίπτωση δεν το χαλάει αυτή η προσθήκη του μεταφυσικού προς το τέλος του παιχνίδιου.

bouzk77
10-05-2008, 14:55
Το παιχνίδι είναι κορυφαίο σε όλα τα επίπεδα. Αυτό με τα τερατάκια όντως ξένίζει στην αρχή, αλλά τελικά προσθέτη στην πικοιλία του παιχνιδιού.

geodlord7
10-05-2008, 15:31
Βάλε και κανά spoiler ρε geodlord7:p ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΤΕ Πάντως geodlord7 δεν το χαλάνε τα υποτιθέμενα zombies αφού στην ουσία είναι και η ολοκλήρωση της υπόθεσης του παιχνιδιού. Έτσι εξηγείται η κατάρα του El Dorado και γιατί ο θησαυρός δεν πρέπει να βγει από το νησί. Πάντως το σενάριο έχει τρομερή συνοχή και σε καμία περίπτωση δεν το χαλάει αυτή η προσθήκη του μεταφυσικού προς το τέλος του παιχνίδιου.

Muku δεν τα βαλα σε σποιλερς γιατι αλλα 10 ποστ πριν απο μενα το λεγανε ξεκαρφωτα, γιαυτο:yes:

muku
10-05-2008, 18:09
Ναι όντως διάβασα κατευθείαν το ποστ σου οπότε λάθος μου. Αλλά μην το παίρνεις και κατάκαρδα δεν είμαι και κανάς mod για να σου κάνω παρατήρηση :D Πάντως περισσότερο ήθελα να απαντήσω στο ότι σε χάλασε το γεγονός που ανέφερες γιατί η άποψη μου είναι ότι δένει ωραία στο παιχνίδι και δεν το κάνει να φαίνεται ψεύτικο.

antoniss
12-05-2008, 21:56
(άσχετο)

εμένα πάντως θα μου άρεσε να το έβλεπα και σε ταινία....

μόνο όμως αν το προσέχανε και όχι για την αρπαχτή!

mootsChios
12-05-2008, 22:02
Μαλλον καποιος θα πρεπει να φτιαξει τον τιτλο του thread και να προειδοποιει οτι παιζουν spoilers, γιατι θα ξενερωσει πολυς κοσμος που δεν εχει παιξει το παιχνιδι. Παντως ναι ηταν highlight στην σταδιοδρομια μου ως gamer.

pictorino
13-05-2008, 01:29
(άσχετο)

εμένα πάντως θα μου άρεσε να το έβλεπα και σε ταινία....

μόνο όμως αν το προσέχανε και όχι για την αρπαχτή!

να μας λείπει,ο κανόνας λέει ότι δεν θα έβγαινε κάτι καλό.πρόσφατα που είδα το hitman πάντως μου άρεσε

bouzk77
13-05-2008, 02:43
και το resident evil και η Lara καλή ήταν όμως.
Κι αυτό πράγματι λέει για ταινία. Ποιος ξέρει μετά το 2ο - 3ο sequel του παιχνιδιού...

msnes7
13-05-2008, 03:31
Το τελείωσα πριν λίγες ημέρες (καλό το κόλπο με τα τριημέρου του seven,γλιτώνεις και την αγορά-αν και άξιζε τα λεφτά του αν όχι για 70 για 40 σίγουρα).
Δεν μου άρεσε το σκηνικό με τα τερατοειδή.Πιστέυω την χάλασαν την ιστορία στο τέλος.Παρόλα αυτά όμως ήταν πολύ συναρπαστικό.Ελπίζω το δεύτερο αν βγει να έχει πιο δυνατό σενάριο

pictorino
13-05-2008, 13:41
και το resident evil και η Lara καλή ήταν όμως.
Κι αυτό πράγματι λέει για ταινία. Ποιος ξέρει μετά το 2ο - 3ο sequel του παιχνιδιού...

σαν ταινία όμως ίσως παραμοιάζει με το indiana jones γι'αυτό καλύτερα να μην βγει

TdR
13-05-2008, 15:11
Ρε παιδιά, το σενάριο το παρακολουθείτε κομμάτι ή όταν παίζουν τα videos πάτε για κατούρημα;...

Ποιά "ζόμπι" και ιστορίες...;
Εντάξει, υπάρχει το υπερφυσικό στοιχείο, μπορεί να αρέσει ή όχι, αλλά δεν παρουσιάζεται αυθαίρετα.
Αντίθετα κάνει πιο πλούσια την ιστορία, μα και το gameplay -που είναι και το καταρχήν ζητούμενο.
Για σκεφτείτε, πόσο κουραστικό θα ήταν, από την αρχή μέχρι το τέλος, να είχες να κάνεις
με τους ίδιους και με τους ίδιους...

Το Uncharted είναι από τα κορυφαία παιχνίδια σε όλα τα επίπεδα.

Και σε ό,τι αφορά τις επιθέσεις από άγρια ζώα και τα ρέστα... -ποιός ξέρει, έρχεται και η συνέχεια.

msnes7
13-05-2008, 15:15
Kοίτα δεν μπορεί να υπάρχει ολόκληρη ζούγκλα και να μην υπάρχει ένα άγριο ζώο.Εκεί παέι η ένσταση μου.Τώρα για το υπερφυσικό εντάξει κάπου με χάλασε γιατί περίμενα κάπως διαφορετικό τέλος,το ίδιο παίχτηκε και με την lara,όμως γενικά μου άρεσε πάρα πολύ.
Τώρα για συνέχεια δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτούν

TdR
13-05-2008, 15:25
Μωρέ μια χαρά είναι η ιδέα σου.
Απλά, εμένα, με κέρδισε τόσο αυτό το παιχνίδι που δεν το σκέφτηκα.
Σίγουρα, καμιά πάλη -με μαχαίρι!- με κανά πεινασμένο αιλουροειδές... μια χαρά θα το 'βρισκα.

msnes7
13-05-2008, 15:26
Η καμιά μαιμού...............λολ

vasses
13-05-2008, 15:35
Kοίτα δεν μπορεί να υπάρχει ολόκληρη ζούγκλα και να μην υπάρχει ένα άγριο ζώο.Εκεί παέι η ένσταση μου.Τώρα για το υπερφυσικό εντάξει κάπου με χάλασε γιατί περίμενα κάπως διαφορετικό τέλος,το ίδιο παίχτηκε και με την lara,όμως γενικά μου άρεσε πάρα πολύ.
Τώρα για συνέχεια δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτούν

Edo koitame sinolo paixnidiou oxi ntekor , an thes agria zoa perimene to afrika:p.
Oso gia ta tomb raider makran apotixinimena games me exairesi to proto aporo pos ta naferes gia paradeigma :witsend:

TdR
13-05-2008, 15:39
Έστω κανά βάζελο βρε αδελφέ... ή τον Ντέμη....
(φυσικά, την περίοδο που επιτρέπεται το κυνήγι)

Uncharted II: Το κυνήγι του Ακατανόμαστου! (μεγιά και την ομοψυχία)

[πλακίτσα κάνω παιδιά... μη βαράτε]

PDS
13-05-2008, 15:51
Oso gia ta tomb raider makran apotixinimena games me exairesi to proto aporo pos ta naferes gia paradeigma :witsend:

To πρωτο ηταν κορυφη οπως λες.Τα αλλα δεν ηταν αποτυχια,απλα η σειρα ειχε μια φθινουσα πορεια απο το 1 και μετα.

Παντως στο πρωτο ειχε και τις περισσοτερες μαχες με ζωα.:)

msnes7
13-05-2008, 15:57
Καλά tris κόψε μια βόλτα να δεις αν έρχομαι......που θα βγάλεις τα tomb raider αποτυχημένα.Τα 2 τελευταία έβγαλαν την eidos από τον βούρκο..........και ήταν τα πιο επιτυχημένα

Valkyre
13-05-2008, 16:25
εγω για να ειμαι ειλικρινεις , κανενα tomb raider δεν μου αρεσε. :D

Το platforimng ηταν απιστευτα σπαστικο...εντελως ομως.Η Λαρα εκανε αλματα οπως τις κατεβαινε , οι καμερες ηταν ως επι το πλειστον χαλι μαυρο.Ενταξει , μιλαω για ενα απο τα πρωτα true 3d παιχνιδια , το ξερω.Αλλα γενικα δεν μου αρεσαν αυτα τα παιχνιδια.Και οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω , αρχισαν να περνουν την κατιουσα μετα το πρωτο.Εγω νομιζω οτι επαιξα μονο τα 3 πρωτα , και μαλιστα το τριτο δεν το τερματισα καν.

Giannis
13-05-2008, 16:28
emena mou aresan poli ta tomb raider...... an kai exw termatisei mono ta 2 prwta.......pou ta eixa liwsei mazi me ton patera mou (tou aresan poli kai aftou nou) meta apo ki kai pera ta xalasan.....

personGR
13-05-2008, 16:34
εγω για να ειμαι ειλικρινεις , κανενα tomb raider δεν μου αρεσε. :D

Κάνεις για μένα αρκετά μεγά;λο λάθος, το Legend αναζοωγόνησε πλήρως τη σειρά και μαζί με το GoW ήταν από τα κορυφαία παιχνίδια του 2006...

Valkyre
13-05-2008, 17:07
Κάνεις για μένα αρκετά μεγά;λο λάθος, το Legend αναζοωγόνησε πλήρως τη σειρά και μαζί με το GoW ήταν από τα κορυφαία παιχνίδια του 2006...

Δεν λεω οχι φιλε μου , απλα εγω δεν το επαιξα.Μιλαω μονο για τα 3 πρωτα. ;)

Tα υπολοιπα απλα δεν τα επαιξα.Δεν εχω λογο να μην σε πιστευω σε αυτα που λες.Ισως επρεπε να το ειχα δοκιμασει.Απλα θυμαμαι απο τα reviews που ειδα ειχε ενα μεσο ορο μετριο.

msnes7
13-05-2008, 17:09
Αν μιλάτε για τα αρχικά ναι πήραν την κατιούσα νομίζω από το τρίτο.Αλλά από το legends πήραν ξανά την ανηφόρα

geodlord7
13-05-2008, 17:10
Απλα θυμαμαι απο τα reviews που ειδα ειχε ενα μεσο ορο μετριο.

Γιατι αυτοι που γραφουν τα reviews θυμουνται τις δοξες των 2 πρωτων tomb raider και κλεινουν τα ματια στα καινουργια.Οι περισσοτεροι παλιοι ετσι ειναι!Τιποτα απο τα καινουργια δεν τους ευχαριστει....;)

Kαι βεβαια εκει που εγινε το βημα για γραφικα νεας γενιας ηταν το legends.Εκπληκτικο game με τελειο στορυ και gameplay.Και βεβαια ενα χρονο αργοτερα το anniversary το οποιο ηταν εκπληκτικο αλλα επειδη ηταν αναδημιουργια ενος απο τα πρωτα οι "παλιοι" που ειχαν παιξει το πρωτοτυπο τους χαλασε ολη αυτη η μεταφορα και μπλα μπλα μπλα μπλα(μ@κακιες).

greekteo
13-05-2008, 21:32
Γιατι αυτοι που γραφουν τα reviews θυμουνται τις δοξες των 2 πρωτων tomb raider και κλεινουν τα ματια στα καινουργια.Οι περισσοτεροι παλιοι ετσι ειναι!Τιποτα απο τα καινουργια δεν τους ευχαριστει....;)

Kαι βεβαια εκει που εγινε το βημα για γραφικα νεας γενιας ηταν το legends.Εκπληκτικο game με τελειο στορυ και gameplay.Και βεβαια ενα χρονο αργοτερα το anniversary το οποιο ηταν εκπληκτικο αλλα επειδη ηταν αναδημιουργια ενος απο τα πρωτα οι "παλιοι" που ειχαν παιξει το πρωτοτυπο τους χαλασε ολη αυτη η μεταφορα και μπλα μπλα μπλα μπλα(μ@κακιες).

OFFTOPIC:Το legend καλο ηταν αλλα για καποιον, πχ εγω που τα εχω παιξει ολα τα Lara Croft σου βγαζουν ενα παιχνιδι οπως το legend το οποιο τερματιζεται μεσα σε 4 ωρες :confused: , αυτο δεν μπορει να λεγεται Tomb Raider. Το Anniversary κορυφαιο.. Γενικα απο ολη την σειρα ολα ηταν φανταστικα με εξαιρεση το chronicles το οποιο απλα ηταν μια προχειροδουλεια και θεωρω το legend, ναι μεν καλη ιστορια και gameplay αλλα ελεεινη δυσκολια και διαρκεια!

pictorino
14-05-2008, 01:05
Δεν λεω οχι φιλε μου , απλα εγω δεν το επαιξα.Μιλαω μονο για τα 3 πρωτα. ;)

Tα υπολοιπα απλα δεν τα επαιξα.Δεν εχω λογο να μην σε πιστευω σε αυτα που λες.Ισως επρεπε να το ειχα δοκιμασει.Απλα θυμαμαι απο τα reviews που ειδα ειχε ενα μεσο ορο μετριο.

ειδικά το tr3 από τα πιο άθλια παιχνίδια,το legend μου άρεσε πολύ

DarkUSS
14-05-2008, 01:38
Παιδιά ας μείνουμε on-topic παρακαλώ...:D

Αν θέλετε να συνεχίσετε την συζήτηση για το Tomb Raider υπάρχει αντίστοιχο thread εδώ (http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=1426&page=5&highlight=tomb+raider). ;)

pictorino
14-05-2008, 11:53
δε νομίζω ότι είναι και τόσο άσχετο να παραλληλίζουμε τα 2 αυτά παιχνίδια μια και το uncharted έχει δανειστεί πολλά στοιχεία,όπως και από τον indiana jones καθώς και το gears of war.Με το να τα αναφέρουμε βλέπουμε πιο ''σφαιρικά'' το ίδιο το παιχνίδι επειδή έχει επιρροές από αυτά

X-NEC
14-05-2008, 16:56
Το τερμάτισα και εγώ πριν από λίγες μέρες... Ότι και να πει κανεις για αυτό το παιχνίδι είναι λίγο... Ποιος θα μου το έλεγε ότι θα έπαιζα και μάλιστα θα τερμάτιζα ένα action/adventure game μέσα στην χρονια!!! Το παιχνίδι είναι απλά επικό! Χαρακτήρες, τοποθεσίες, ιστορία, animation (motion capture) ανατροπές όλα τέλεια φτιαγμένα σε ένα παιχνίδι πραγματικά διαμάντι. Το μονο λίγο που θα ήθελα να είναι σε λιγότερο βαθμό είναι οι σκοτεινές τοποθεσίες. Βεβαια αυτό ίσχυε μέχρι να συνατήσω τους... "δαίμονες" διότι έτσι το παιχνίδι σε βάζει σιγά σιγά στο κλίμα για το τι θα συναντήσεις...
Μονο που όταν τελικά τους συνάντησα έπρεπε να κάνω συχνά διαλείμματα γιατί δεν μπορούσα να παίξω!:angry:
Γενικά ένα άριστο παιχνίδι που αξίζει να το έχουμε στη συλλογή μας...

Γραφικά: 9.4
Story: 9.2
Gameplay: 9.4
Animation: 9.6

Overall: 9.4

msnes7
15-05-2008, 01:34
Το μεγάλο κακό για μένα είναι ότι δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο game στο ps3.........Και τώρα μείναμε πάλι με την χαρά.....περιμένοντας στην καλύτερη την lara ή τον prince.
Γιατί αν βγει δεύτερο θα μιλάμε για μετά το 2009

pictorino
15-05-2008, 15:51
Το μεγάλο κακό για μένα είναι ότι δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο game στο ps3.........Και τώρα μείναμε πάλι με την χαρά.....περιμένοντας στην καλύτερη την lara ή τον prince.
Γιατί αν βγει δεύτερο θα μιλάμε για μετά το 2009

σωστό αυτό που λες,δυστυχώς με όλες τις αναβολές που γίνονται δεν υπάρχουν πολλά ποιοτικά παιχνίδια

leone
23-05-2008, 19:36
αλλο να το βλεπεις και αλλο να το παιζεις...... ειναι πολυ ποροση !!!!!
τελεια γραφικα, πολυ καλη ιστορια και γενικα ειναι ενα παιχνιδι που δε το βαριεσαι.....

greekteo
24-05-2008, 02:35
αλλο να το βλεπεις και αλλο να το παιζεις...... ειναι πολυ ποροση !!!!!
τελεια γραφικα, πολυ καλη ιστορια και γενικα ειναι ενα παιχνιδι που δε το βαριεσαι.....

και δεν εχεις δει ακομα τιποτα ;) κατσε να προχωρησει λιγο η πλοκη.. καλα οταν το τερματισεις θα εχεις μεινει αναυδος και θα θες να το ξαναπαιξεις :p

pictorino
24-05-2008, 15:16
και δεν εχεις δει ακομα τιποτα ;) κατσε να προχωρησει λιγο η πλοκη.. καλα οταν το τερματισεις θα εχεις μεινει αναυδος και θα θες να το ξαναπαιξεις :p

να μαζέψεις και τους θησαυρούς!!

leone
24-05-2008, 19:11
το τερματισα και ειναι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! περασα πολυ ευχαριστα λες και ειδα ταινια !!!

greekteo
24-05-2008, 20:22
το τερματισα και ειναι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! περασα πολυ ευχαριστα λες και ειδα ταινια !!!

Ενας ακομα χαρουμενος Drake :D:D:D join the club

VirgiL
24-05-2008, 20:55
Οι θυσαυροί που μαζεύεις τί ρόλο παίζουν? Κερδίζεις αντικείμενα για την επόμενη φορά που θα το παίξεις πχ?

greekteo
24-05-2008, 21:54
Οι θυσαυροί που μαζεύεις τί ρόλο παίζουν? Κερδίζεις αντικείμενα για την επόμενη φορά που θα το παίξεις πχ?

με τους θησαυρους και γενικα συμπληρωνοντας καποια achievements που εχει, ξεκλειδωνεις διαφορα πραματα, ειτε βιντεο, ειτε διαφορα εφε για το παιχνιδι και αλλα!

pictorino
25-05-2008, 00:20
ψάξε το μενού κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πατώντας start και θα δεις τα καλούδια που ξεκλειδώνεις!!

PDS
04-06-2008, 01:33
Uncharted rises on Amazon's Bestsellers list, gets some much deserved respect (http://www.gamingtarget.com/article.php?artid=8753)

pictorino
05-06-2008, 18:43
Uncharted rises on Amazon's Bestsellers list, gets some much deserved respect (http://www.gamingtarget.com/article.php?artid=8753)

λογικό μου φαίνεται με βάση την ποιότητά του

NonBorn
16-07-2008, 11:34
Naughty Dog: Uncharted Trophies coming 'very soon'

Uncharted: Drake's Fortune developer Naughty Dog tells us that a patch to add PlayStation Trophy support to the game will be available by mid-August. Company co-president Evan Wells says that the update has already been submitted for quality assurance testing and could hit sooner.

According to Wells, the patch was "incredibly easy" to implement because the game already contains preliminary support for Trophies via its Medals reward system. He further revealed that these hooks were actually included because Naughty Dog thought Sony would roll out Trophies before Uncharted's November 2007 launch.

As with other PS3 titles getting retroactive Trophy support, Uncharted will require those who've already completed the game to play through again in order to unlock Trophies, even if they had previously earned every Medal. Wells says this is primarily to prevent people from simply using someone else's save data to artificially bolster their Trophy collection. Shame on you for even thinking about it.Πηγή: http://www.joystiq.com/2008/07/16/naughty-dog-uncharted-trophies-coming-very-soon/

desperate_gamer
16-07-2008, 19:37
Άντε μάνα 'μ, βγάλτα τα ρημάδια τα trophies για uncharted!

Steiner
16-07-2008, 23:05
Μπράβο βρε Naught Dog, αυτή είσαι! :D
Τώρα στρώσου να έχεις έτοιμο το sequel του χρόνου. :P

desperate_gamer
25-07-2008, 02:57
Talk PlayStation (http://talkplaystation.com/uncharted-trophies-coming-august-22/) were listening to the Playstation Nation Podcast when they heard trophies will be hitting this popular game on August the 22nd. So they then contacted Naughty Dog who confirmed:
“Yes, trophies will be released on August 22 if all goes to plan”
Keep your fingers and toes crossed all does go to plan!

http://playstationlifestyle.net/2008/07/24/uncharted-trophies-coming-august-22nd/

Αργεί!!

WolfRathmA
30-07-2008, 05:09
Uncharted to Get 48 Trophies and More (http://ps3.ign.com/articles/894/894898p1.html)

slayeras
30-07-2008, 09:54
Video footage of Uncharted Trophy unlock

245962

personGR
04-08-2008, 21:42
Το patch που ενεργοποιεί τα trophies είναι διαθέσιμο από σήμερα στις pal περιοχές, μου φαίνεται πως πλέον είναι καιρός να το αγοράσω και να σταματήσω να νοικιάζω το παιχνιδάκι αυτό :)

desperate_gamer
04-08-2008, 22:01
Κρίμα να μην το έχεις να το παίζεις. Αυτός ο τίτλος είναι άκρως διασκεδαστικός, όσες φορές και να το παίξεις. Η ένταση που έχει κάθε δύσκολη μάχη δεν αλλάζει, ακόμα και αν είσαι στο 10ο playthrough.

Εγώ δυστυχώς έχω την αμερικάνικη έκδοση και νομίζω ότι πρέπει να περιμένω το αμερικάνικο patch. Τι να κάνουμε, υπομονή...

personGR
04-08-2008, 22:02
Κρίμα να μην το έχεις να το παίζεις. Αυτός ο τίτλος είναι άκρως διασκεδαστικός, όσες φορές και να το παίξεις. Η ένταση που έχει κάθε δύσκολη μάχη δεν αλλάζει, ακόμα και αν είσαι στο 10ο playthrough.

Εγώ δυστυχώς έχω την αμερικάνικη έκδοση και νομίζω ότι πρέπει να περιμένω το αμερικάνικο patch. Τι να κάνουμε, υπομονή...

Για την ακρίβεια, αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα net cafe, έχω το παιχνίδι στην τσέπη μου (νοικιασμένο) και περιμένω να πάω σπίτι να το λιώσω, αλλά έλα που έχω μερικές δουλίτσες να κάνω :(

DarkUSS
04-08-2008, 22:09
Γκαντεμιά! Είναι από τις λίγες φορές που η Ευρώπη παίρνει κάτι πρώτη κι εγώ τυχαίνει να έχω την αμερικάνικη έκδοση του παιχνιδιού :(

Oh well... φαντάζομαι δεν θα αργήσει πολύ.

personGR
04-08-2008, 22:11
Είναι από τις λίγες φορές που η Ευρώπη παίρνει κάτι πρώτη

Δεν θα'πρεπε να σας κάνει και τόσο εντύπωση, αφού η Naughty Dog είναι βρετανική εταιρία...
Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου που λένε...

Πάντως τα trophies για την ntcs έκδοση νομίζω θα γίνουν διαθέσιμα από τις 22 Αυγούστου...:)

NonBorn
04-08-2008, 22:13
Δεν θα'πρεπε να σας κάνει και τόσο εντύπωση, αφού η Naughty Dog είναι βρετανική εταιρία...
Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου που λένε...

Πάντως τα trophies για την ntcs έκδοση νομίζω θα γίνουν διαθέσιμα από τις 22 Αυγούστου...:)

Aπαπα πάνω που άρχισα να σε συμπαθώ :p :rofl::rofl::rofl:

Naughty Dog is an American video game company founded by Andy Gavin and Jason Rubin in 1986, and based in Santa Monica, California. It was acquired by Sony in 2001.

Link: http://en.wikipedia.org/wiki/Naughty_Dog

gavrosdr
04-08-2008, 22:15
πιθανως να εχει αναφερθει και πιο πανω αλλα συγχωρεστε με που δεν διαβασα γιατι ειναι πολλες οι σελιδες...εγω που το χω τερματισει θα εχω τα trophies η παλι απο την αρχη?

NonBorn
04-08-2008, 22:16
πιθανως να εχει αναφερθει και πιο πανω αλλα συγχωρεστε με που δεν διαβασα γιατι ειναι πολλες οι σελιδες...εγω που το χω τερματισει θα εχω τα trophies η παλι απο την αρχη?

Aπό την αρχή... :notsay:

gavrosdr
04-08-2008, 22:19
thanx non...δεν πειραζει, το παιχνιδι ωραιο ηταν οποτε ξαναπαιζεται χαλαρα!

DarkUSS
04-08-2008, 22:44
Το patch είναι διαθέσιμο και για την αμερικάνικη έκδοση ΤΩΡΑ! :)

Τρέξτε να προλάβετε...

desperate_gamer
04-08-2008, 23:01
Να ρωτήσω, το patch σας το βγάζει μόλις πάτε να παίξετε το παιχνίδι;; Εμένα δεν μου έβγαλε τίποτα κι ας έσβησα και το save game μου (έτσι κι αλλιώς, όλα από την αρχή θα τα έκανα πάλι :giggle:).

Πρέπει να είσαι με το αμερικάνικο account για να βγάλει το σωστό patch;

Ίσως φταίει που το "καταπληκτικό" Games-Asia μου έστειλε παιχνίδι περιοχής 3 (Ασία κτλ) και δεν μπορώ να πάρω το patch μου!!! Κλέφτες!!!! :pppbbbttt: :pppbbbttt: :rant:

DarkUSS
04-08-2008, 23:04
Να ρωτήσω, το patch σας το βγάζει μόλις πάτε να παίξετε το παιχνίδι;; Εμένα δεν μου έβγαλε τίποτα κι ας έσβησα και το save game μου (έτσι κι αλλιώς, όλα από την αρχή θα τα έκανα πάλι :giggle:).

Πρέπει να είσαι με το αμερικάνικο account για να βγάλει το σωστό patch;

Ίσως φταίει που το "καταπληκτικό" Games-Asia μου έστειλε παιχνίδι περιοχής 3 (Ασία κτλ) και δεν μπορώ να πάρω το patch μου!!! Κλέφτες!!!! :pppbbbttt: :pppbbbttt: :rant:

Ε ναι εννοείται ότι αυτό φταίει. Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να ανέβει το patch και στην συγκεκριμένη περιοχή.

Για την ώρα το patch είναι διαθέσιμο για την Ευρώπη και την Αμερική μόνο.

Get Your First Platinum Trophy as Uncharted: Drake’s Fortune Trophy Patch is Released (http://blog.us.playstation.com/2008/08/04/get-your-first-platinum-trophy-as-uncharted-drake%e2%80%99s-fortune-trophy-patch-is-released/)

Big news today… our eagerly anticipated (I hope) patch to add Trophy support to Uncharted: Drake’s Fortune (http://www.us.playstation.com/PS3/Games/Uncharted_Drake_s_Fortune) has officially been released in Europe and North America. For those of you at home keeping score, there’s a total of 48 Trophies, counting the Platinum Trophy.

http://farm4.static.flickr.com/3104/2732889296_8dcd75d103.jpg (http://www.flickr.com/photos/playstationblog/2732889296/)

klepidas
05-08-2008, 00:41
Aπό την αρχή... :notsay:

οχι μόνο απο την αρχή αλλα πρέπει να σβήσεις όλα τα save που έχεις

konstantinos
05-08-2008, 00:44
Δλδ σβηνουμε το save κ μετα παλι απο την αρχη?

klepidas
05-08-2008, 00:45
ναι αυτό ακριβώς γιατί και νέο παιχνίδι να αρχίσεις οι θυσαυροί και ότι άλλο έχεις κάνει δεν θα μετρήσουν

konstantinos
05-08-2008, 07:59
Λοιπον σαν πρωτο playthrough μετα απο μηνες που το ειχα τελειωσει μπορω να πω οτι τα πηγα καλα.Πριν λιγο το τελειωσα φυσικα δεν εχω κοιμηθει ακομα κ δεν προκειτε αν δεν τα παρω ολα.Το τελειωσα στο hard απο την αρχη μαζεψα 59/60 θυσαυρους κ πηρα 37 trophys καπου στις 6 ωρες κ 40 λεπτα μου πηρε.Η ωρα ειναι 6:59 κ παω για τα υπολοιπα.

X-NEC
05-08-2008, 17:51
Trophies Cause Uncharted Love Fest (http://www.ripten.com/2008/08/04/trophies-cause-uncharted-love-fest/)

The first PS3 disc-based game to support trophies is Uncharted: Drake’s Fortune, surprising us all today with an earlier than expected 1.10 patch. The trophy support has seen a rise of interest in one of 2007’s best games, causing many a PS3 owner to boot up the game and begin trophy hunting.

Now PS3 friend lists are littered with Uncharted: Drake’s Fortune players, all attempting to acquire 48 trophies (full list can be found here) including the first allusive Platinum trophy for achieving all others. There’s now great incentive to hop into Uncharted and improve your PS3 rank. This is especially true when getting a bronze trophy for your first discovered treasure is magnitudes easier than gaining the same for 100,000 pollen in PixelJunk Eden.

Is this the end of the begining for the PS3 trophy love fest, or is it the begining of the end for PS3 owner’s sanity. Personally, I’d count your blessings that Uncharted was the first to be patched, instead of a lesser game, like…Lair.

pictorino
05-08-2008, 21:06
Λοιπον σαν πρωτο playthrough μετα απο μηνες που το ειχα τελειωσει μπορω να πω οτι τα πηγα καλα.Πριν λιγο το τελειωσα φυσικα δεν εχω κοιμηθει ακομα κ δεν προκειτε αν δεν τα παρω ολα.Το τελειωσα στο hard απο την αρχη μαζεψα 59/60 θυσαυρους κ πηρα 37 trophys καπου στις 6 ωρες κ 40 λεπτα μου πηρε.Η ωρα ειναι 6:59 κ παω για τα υπολοιπα.
μια χαρούλα!!λίγα ακόμα σου έμειναν!!

konstantinos
06-08-2008, 03:29
Τελος 1000 Medals ολα τα trophys 61/60 θυσαυρους κ το Platinum Trophy ειναι δικο μου!!!!!!!!!!!!

NonBorn
06-08-2008, 04:57
Παιδιά κρατήστε τις συζητήσεις για τα trophies στα αντίστοιχα threads!

[Trophies Guide] Uncharted: Drake's Fortune (http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=3726)

Ευχαριστώ!!

michael92
17-08-2008, 02:46
Το πήρα σήμερα με 29.90 ευρώ! Τα σπάει πραγματικά αν και δεν είμαι του είδους, στο 29% το φτασα πήρα και 3 trophies, άρχισε να δυσκολεύει τώρα :p

jorgedept
19-08-2008, 11:28
από που το πήρες με 29.90ευρώ; :D

michael92
19-08-2008, 18:03
από που το πήρες με 29.90ευρώ; :D

Από τα Seven, μαρέσει πήγα για MGS4 με Uncharted γύρισα :p

Surfdrifter
20-08-2008, 14:31
Προφανώς θα είναι Platinum...

michael92
20-08-2008, 15:13
Προφανώς θα είναι Platinum...

Ναι platinum είναι αλλά τα platinum κάνουν 24.99 τέσπα τα 5 ευρώ τους τα χαρίζω :rofl::p

Avenger_Seraphim
25-08-2008, 02:07
Για να ρωτησω κατι τους ειδικους ΧΡ
Ειπα χθες να μαζεψω κανενα trophy για να μην εχω 0,αλλα οταν εβαλα τον δισκο μεσα,δεν μου εβγαλε σημειωση να κανω update,επισης παρατηρησα οτι οταν αρχιζα το παιχνιδι μου εβγαζε σημειωση οτι αποσυνδεθηκα απο το PSN,και οταν πηγα να ξανακανω sign in μεσω του ingame XMB δεν μπορουσα να συνδεθω.
Αν θυμαμαι καλα για να λειτουργησουν τα trophies δεν πρεπει να κανει update? Και σε αυτη τη περιπτωση τι κανω μιας και δεν με αφηνει να κανω sign in?

PS:εχω δοκιμασει και με τα αλλα accounts και παλι το ιδιο γινοταν

michael92
25-08-2008, 02:35
Για να ρωτησω κατι τους ειδικους ΧΡ
Ειπα χθες να μαζεψω κανενα trophy για να μην εχω 0,αλλα οταν εβαλα τον δισκο μεσα,δεν μου εβγαλε σημειωση να κανω update,επισης παρατηρησα οτι οταν αρχιζα το παιχνιδι μου εβγαζε σημειωση οτι αποσυνδεθηκα απο το PSN,και οταν πηγα να ξανακανω sign in μεσω του ingame XMB δεν μπορουσα να συνδεθω.
Αν θυμαμαι καλα για να λειτουργησουν τα trophies δεν πρεπει να κανει update? Και σε αυτη τη περιπτωση τι κανω μιας και δεν με αφηνει να κανω sign in?

PS:εχω δοκιμασει και με τα αλλα accounts και παλι το ιδιο γινοταν

Όταν μπορέσεις να κάνεις sign in, πήγαινε στο menu games --> Trophies και θα σου γράψει : Synchronising, μετά θα σου φαίνονται στο PSN :)
------------------------------------------------

Το τερμάτισα το παιχνίδι προχτες, έχω και 15 trophies :p Θα μαζέψω όσα περισσότερα μπορώ αφού τερματίσω το MGS4 που πήρα χτες :D

Avenger_Seraphim
25-08-2008, 02:58
Όταν μπορέσεις να κάνεις sign in, πήγαινε στο menu games --> Trophies και θα σου γράψει : Synchronising, μετά θα σου φαίνονται στο PSN :)

Α δεν χρειαζετε update το παιχνιδι? Νομιζα οτι ηθελε,γιαυτο το εγραψα αυτο...Thanks for the info:)

michael92
25-08-2008, 03:26
Α δεν χρειαζετε update το παιχνιδι? Νομιζα οτι ηθελε,γιαυτο το εγραψα αυτο...Thanks for the info:)

Αν έχεις την έκδοση 1.01 είσαι απλά οκ :)

Zeichef
25-08-2008, 03:31
I ekdosi 1.01 einai i arxiki ekdosi?

michael92
25-08-2008, 03:32
I ekdosi 1.01 einai i arxiki ekdosi?

Όχι εγώ με το που αγόρασα το game την προηγούμενη βδομάδα (platinum κιόλας) μου ζήτησε με το που το βαλα να κάνω το 1.01 update...

Zeichef
25-08-2008, 03:38
aaa, katse dld i 1.01 einai i pio kainourgia i ayti itan mazi me to game kai eprepe na tin egkatastisei? Enoo dld, xreiastike na synde8eis sto internet gia na to kaneis 1.01 i perilamvanotan mesa sto game?

michael92
25-08-2008, 03:44
aaa, katse dld i 1.01 einai i pio kainourgia i ayti itan mazi me to game kai eprepe na tin egkatastisei? Enoo dld, xreiastike na synde8eis sto internet gia na to kaneis 1.01 i perilamvanotan mesa sto game?

Ναι ήθελε να συνδεθώ, κατέβασε 5-7mbyte νομίζω...

Zeichef
25-08-2008, 03:46
Ara it's official: 1.01 einai i latest ekdosi. Telos, over and out.

desperate_gamer
25-08-2008, 17:16
Avenger, αν έχεις την Region 3 έκδοση τότε θα συνεχίσεις να έχεις 0 trophies για αρκετό καιρό, αφού :giggle: Αν δεν σου έβγαλε να κατεβάσει το patch, τότε απλά δεν μπορείς να πάρεις trophies. Και οι καινούργιες κόπιες, απ' όσο ξέρω, πάλι patch θέλουν.

Zeichef
25-08-2008, 17:19
ton pikranes tora palian8rope! :p

desperate_gamer
25-08-2008, 18:03
Μα κι εγώ το Ασιάτικο έχω και δεν μπορώ να πάρω trophies. Μπορεί να έρθει να μοιράσουμε τον πόνο μας στα δυο. Χαχαχα!

Valkyre
25-08-2008, 18:17
Παιδια εγω παντως που εχω το αμερικανικο , μια χαρα patch το εκανα και εχω κανονικα τα trophies Μου.

desperate_gamer
25-08-2008, 18:26
Ε ναι. Αμερική και Ευρώπη έχει το patch. Οι Ασιάτες όχι (μαζί και η Ιαπωνία) και μου κάνει εντύπωση. Oh well... Αν δεν υπήρχαν κάποια έξοδα αυτή τη στιγμή, το Play που το δίνει το Uncharted ευρωπαϊκό στα 20 ευρώ, είναι πολύ δελεαστικό.

Zeichef
25-08-2008, 18:32
Ε ναι. Αμερική και Ευρώπη έχει το patch. Οι Ασιάτες όχι (μαζί και η Ιαπωνία) και μου κάνει εντύπωση. Oh well... Αν δεν υπήρχαν κάποια έξοδα αυτή τη στιγμή, το Play που το δίνει το Uncharted ευρωπαϊκό στα 20 ευρώ, είναι πολύ δελεαστικό.

pvinis
25-08-2008, 18:34
προλαβαινω να παρω τα trophies σε 3 μερες? αμα ειναι να το νοικιασω. αλλιως οταν πεσει στα 20 ευρω θα το παρω

Zeichef
25-08-2008, 18:36
aneta prolabaineis filos, alla prepei na paikseis toulaxiston 8misi ore tin proti mera.

desperate_gamer
25-08-2008, 18:55
ma stin arxi to patch eixe bgei mono gia Europe epeidi eixe tis megalyteres poliseis kai meta bgike kai stin ameriki. Profanos stin asia den eixe poliseis...

Καλέ τι λες. Με διαφορά λίγων ωρών βγήκε στην Αμερική το patch. Kαι δεν είναι λόγω πωλήσεων. Είχαν πει ότι το Uncharted θα πάρει trophies. Δεν τους κοστίζει τίποτα να το βγάλουν και για τις Ασιτικές εκδόσεις.

προλαβαινω να παρω τα trophies σε 3 μερες? αμα ειναι να το νοικιασω. αλλιως οταν πεσει στα 20 ευρω θα το παρω

Εγώ σε 3 μέρες δεν θα προλάβαινα με τίποτα. Αλλά ρίξε μια ματιά εδώ! http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/6108214/Uncharted-Drake-Fortune/Product.html?cur=258

Zeichef
25-08-2008, 19:44
Oxi desperate meta apo 2 meres kykloforise stin ameriki. :)

kai enoeitai oti den tous kostizei tipota alla edosan proteraiotita stin Europi epeidi eixe perissoters poliseis. :)

Avenger_Seraphim
25-08-2008, 20:29
Επιτελους πηρε μπρος το ps3 και εκανε το απαραιτητο update για να εχω και εγω την ευκαιρια να μαζεψω κυπελλα :Ρ εχω ηδη 1 :yay:

desperate_gamer
26-08-2008, 01:59
Επιτελους πηρε μπρος το ps3 και εκανε το απαραιτητο update για να εχω και εγω την ευκαιρια να μαζεψω κυπελλα :Ρ εχω ηδη 1 :yay:

Avenger, από πού το είχες πάρει το Uncharted;; Από Ευρώπη, Αμερική ή Ασία;

Avenger_Seraphim
26-08-2008, 02:48
Avenger, από πού το είχες πάρει το Uncharted;; Από Ευρώπη, Αμερική ή Ασία;

Απο ευρωπη :Ρ Και συγκεκριμένα απο το media markt XD Ηταν το πρωτο παιχνιδι που αγοραδα (μαζι με το Folklore)
Why?

desperate_gamer
26-08-2008, 02:49
Ααα κρίμα... Φαντάσου να είχες την ασιατική και ξαφνικά να σου έβγαλε το patch. Χαχαχα!!

Καλό trophy hunting!

Avenger_Seraphim
26-08-2008, 02:55
Ααα κρίμα... Φαντάσου να είχες την ασιατική και ξαφνικά να σου έβγαλε το patch. Χαχαχα!!

Καλό trophy hunting!

Εδω με το ευρωπαϊκο εκανα "αμαν" να παρω το updatε...Ειμαι σιγουρος οτι αμα ειχα ασιατικο δεν θα μου εκανε disconnect from PSN και θα εκανα το patch πιο γρηγορα ακομα κ αν δεν το εχουν αυτοι :rofl:...ενας Θεος ξερει τι εγινε και δεν με αφηνε τις περασμενες φορες να κανω το update:P Θα παραπονεθώ στη σονυ :giggle:

Thanks! Αλλα δεν εχω σκοπω να παρω πολλα...παρα ειναι δυσκολα για μενα..το πολυ-πολυ να μαζευω τους θησαυρους μονο ΧΡ. Αυτα τα βρισκω ευκολα μιας και ειμαι παρατηρητικός

desperate_gamer
26-08-2008, 03:10
Χεχε. Οκ. Καλή επιτυχία όπως και να 'χει :p

TopGunZ
26-08-2008, 23:46
Ρε παιδιά...στο crushing....δεν μπορείς να πάρεις τα ξεκλειδωμένα με τα μετάλια όπλα??? Πλάκα μου κάνετε!

Valkyre
27-08-2008, 01:35
Ρε παιδιά...στο crushing....δεν μπορείς να πάρεις τα ξεκλειδωμένα με τα μετάλια όπλα??? Πλάκα μου κάνετε!

την πρωτη φορα που παιζεις το crushing επιπεδο δυσκολιας δεν σε αφηνει να "κλεψεις" διαλεγοντας rewards για να παρεις οπλα.Αμ τι νομιζες ετσι ευκολα θα την σκαπουλαρες? (κι εγω την πατησα! :D )

Zeichef
27-08-2008, 02:43
την πρωτη φορα που παιζεις το crushing επιπεδο δυσκολιας δεν σε αφηνει να "κλεψεις" διαλεγοντας rewards για να παρεις οπλα.Αμ τι νομιζες ετσι ευκολα θα την σκαπουλαρες? (κι εγω την πατησα! :D )
E, afou einai respect i naughty dog! :)
Apo tis kalyteres omades anaptiksis ston kosmo kata ti gnomi mou!

TopGunZ
27-08-2008, 11:32
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ρε Zeichef. Όπως στα rpg ανεβάζεις το χαρακτήρα σου για να έχει μια ευκαιρεία στις μεγάλες δυσκολίες έτσι έπρεπε να είναι κι εδώ... Αυτή τη μανία να τα ξεκλεδιώνεις όλα για αφού βγάλεις και τη μεγάλη δυσκολία δεν το καταλαβαίνω... τι να τα κάνεις μετα???

Valkyre
27-08-2008, 11:37
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ρε Zeichef. Όπως στα rpg ανεβάζεις το χαρακτήρα σου για να έχει μια ευκαιρεία στις μεγάλες δυσκολίες έτσι έπρεπε να είναι κι εδώ... Αυτή τη μανία να τα ξεκλεδιώνεις όλα για αφού βγάλεις και τη μεγάλη δυσκολία δεν το καταλαβαίνω... τι να τα κάνεις μετα???

Eαν σε αφηνε να κανεις cheat στις μεγαλες δυσκολιες με απειρα πυρομαχικα κλπ κλπ θα εχανε το νοημα της η μεγαλη δυσκολια καθως και η δυσκολια αποκτησης των trophies.Νομιζω πως ειναι πολυ λογικο και σωστο αυτο.Στο RPG ανεβαζεις τον χαρακτηρα σου για να αντιμετωπισει πιο ισχυρους εχθρους στην ιδια δυσκολια.Οχι σε επομενες μεγαλυτερες.

TopGunZ
27-08-2008, 11:45
Eαν σε αφηνε να κανεις cheat στις μεγαλες δυσκολιες με απειρα πυρομαχικα κλπ κλπ θα εχανε το νοημα της η μεγαλη δυσκολια καθως και η δυσκολια αποκτησης των trophies.Νομιζω πως ειναι πολυ λογικο και σωστο αυτο.Στο RPG ανεβαζεις τον χαρακτηρα σου για να αντιμετωπισει πιο ισχυρους εχθρους στην ιδια δυσκολια.Οχι σε επομενες μεγαλυτερες.

Κι όμως, κυρίως στα action rpg, συμβαίνει, βλέπε kingdom hearts και crisis core. Τότε ποιο το νόημα να ξεκλειδώνεις πράγματα? Αν πάρω εγώ το τρόπαιο στο crushing τι να τα κάνω τα πυρομαχικά και τα όπλα? Να τα παίξω στο 2 όταν βγει? Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Valkyre
27-08-2008, 12:07
Κι όμως, κυρίως στα action rpg, συμβαίνει, βλέπε kingdom hearts και crisis core. Τότε ποιο το νόημα να ξεκλειδώνεις πράγματα? Αν πάρω εγώ το τρόπαιο στο crushing τι να τα κάνω τα πυρομαχικά και τα όπλα? Να τα παίξω στο 2 όταν βγει? Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Ειναι λογος για να ξαναπαιξεις πιο ευχαριστα το παιχνιδι.
Το crisis Core ειναι εξαιρεση στον κανονα κυριως.
Σε κανονικα RPG και οχι action δεν συμβαινει αυτο, ή συμβαινει σπανια.

Αυτα που ξεκλειδωνεις στην ουσια ειναι για να αυξησουν το replay value, οχι για να κανουν πιο ευκολα τα δυσκολα επιπεδα.Ιδιως τα rewards του uncharted το κανουν παντελως γελοιο εαν τα ενεργοποιησεις.Απλα περνεις desert eagle και shotgun με infinite ammo και 1 shot kills ενεργοποιημενα και οπως καταλαβαινεις , απο crushing δυσκολια το παιχνιδι θα γινοταν "lol easy as pie" :D

leone
27-08-2008, 12:19
παντως ειναι ενα παιχνιδι που δε το βαριεσαι,,, ειναι πολυ ευχαριστω.

marzel19
27-08-2008, 12:41
παντως ειναι ενα παιχνιδι που δε το βαριεσαι,,, ειναι πολυ ευχαριστω.

Παρακαλώ!

Πάντως όντως το παιχνίδι το έχω τερματίσει άπειρες φορές και συνεχίζω!

Dragonpaul
05-09-2008, 22:18
Εγω το παρηγγειλα τωρα (ναι ναι, δεν το εχω παιξει) απο το Play με 20.99 €. Ελπιζω να μην καταληξει απλα να κοσμει την συλλογη μου με τα παιχνιδια. Αλλα δε βαριεσαι... Γι' αυτο το ποσο....

marzel19
05-09-2008, 23:47
Είναι καταπληκτικό παιχνίδι και αξίζει 70 ευρώ όχι μόνο 20. Παίξε και θα καταλάβεις!

Dragonpaul
06-09-2008, 03:20
Ελπιζω να εχεις δικιο....

pictorino
06-09-2008, 11:31
μην το συζητάς

Valkyre
06-09-2008, 13:19
δεν θα το μετανιωσεις Παυλο ειναι πραγματικα πολυ ευχαριστο παιχνιδι ! :D

Dragonpaul
06-09-2008, 15:07
Αφου μου το λετε ολοι....
Πιστευω θα μου 'ρθει μεσοβδομαδα. :)

pictorino
06-09-2008, 15:14
καλό λιώσιμο!!!!!!!!!!!1

LeoleoP
07-09-2008, 01:01
Overated στα τερματα το συγκεκριμενο game. Το επαιξα και το βαρεθηκα σε 1 ωρα.Ευτυχως που δεν το αγορασα οταν το ειχα βρει 25 ευρω

PDS
07-09-2008, 01:07
Δεν μπορει να ειναι overated ενα παιχνιδι που εχει παρει πολυ καλες βαθμολογιες απο τον τυπο και αρεσει στο 90%(και πανω) αυτων που το εχουν παιξει.
Ειναι καθαρα θεμα γουστου το οτι δεν σου αρεσε.:)

Valkyre
07-09-2008, 05:30
Overated στα τερματα το συγκεκριμενο game. Το επαιξα και το βαρεθηκα σε 1 ωρα.Ευτυχως που δεν το αγορασα οταν το ειχα βρει 25 ευρω

Το οτι ανηκεις στην συντριπτικη μειοψηφια (χωρις να σημαινει οτι κακως εισαι , γουστα ειναι αυτα) , που δεν βρηκε διασκεδαστικο το παιχνιδι , αυτο δεν σημαινει οτι το παιχνιδι γενικα ειναι overrated.Ο κοσμος το καταευχαριστηθηκε το παιχνιδακι και γι αυτο δικαιως εχει παρει τις βαθμολογιες που εχει παρει , για να μην πω οτι χαντακωθηκε κιολας! ;)

marzel19
07-09-2008, 11:39
Το οτι ανηκεις στην συντριπτικη μειοψηφια (χωρις να σημαινει οτι κακως εισαι , γουστα ειναι αυτα) , που δεν βρηκε διασκεδαστικο το παιχνιδι , αυτο δεν σημαινει οτι το παιχνιδι γενικα ειναι overrated.Ο κοσμος το καταευχαριστηθηκε το παιχνιδακι και γι αυτο δικαιως εχει παρει τις βαθμολογιες που εχει παρει , για να μην πω οτι χαντακωθηκε κιολας! ;)

Το παιχνιδάκι όντως πήρε χαμηλότερο score (89,9% δτο gamerankings) από αυτό που του άξιζε αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται ίσως για το πιο πολυπαιγμένο παιχνίδι του PS3. Μάλιστα όλοι μας, μετά την κυκλοφορία των trophies αφού το είχαμε τερματίσει άπειρες φορές το τερματίσαμε πάλι 2-3 φορές ακόμα με περίσσια άνεση.

pictorino
07-09-2008, 11:59
σεβαστή η άποψή σου αλλά μόνο υπερεκτιμημένο δεν είναι.άλλα και άλλα παιχνίδια που κυκλοφορούν ακόμα και τώρα δεν φτάνουν την ποιότητά του,για την ακρίβεια είναι ελάχιστα αυτά τα οποία το φτάνουν,πόσω μάλλον το ξεπερνούν,έθεσε νέα στάνταρ

jimspy
07-09-2008, 12:02
και εγω μια απο τα ιδια φιλε...το αγορασα κ το πουλησα την επομενη......παιζει να εχουμε περασει σε αλλο level στο gaming
:):):)

pictorino
07-09-2008, 14:51
για έναν που δεν του αρέσουν τα παιχνίδια του είδους ίσως του φανεί αδιάφορο,στην κατηγορία του πάντως είναι αν όχι το κορυφαίοένα από αυτά.

TopGunZ
07-09-2008, 14:59
και εγω μια απο τα ιδια φιλε...το αγορασα κ το πουλησα την επομενη......παιζει να εχουμε περασει σε αλλο level στο gaming
:):):)

Χαμηλότερο μάλλον... Το έχω ξανασχολιάσει. Σκεφτείτε δεύτερη φορά πριν προσπαθείτε να προσβάλλετε την συντριπτική πλειοψηφεία των συν-gamerς σας. Απλά τον εαυτό σας "ρίχνετε". Ένα "εμένα δε μου άρεσε ρε παιδιά" ήταν αρκετό.

razorblade
07-09-2008, 15:14
me kalypses top gun.+1

X-NEC
07-09-2008, 16:41
Παιδιά το παιχνίδι είναι κορυφή ότι και να λέμε. Εμενα που δεν μου αρέσουν τα games που έχουν όπλα, σκοτωμούς κλπ το πήρα παίζοντας μονο το demo (το οποιο έλειωσα μέχρι να έρθει το game) και πωρώθηκα απίστευτα. Είναι εξαιρετικό, κανονικό διαμάντι. Τώρα κάποιους έμπειρους παίκτες μπορεί να τους φανεί μικρό, αυτό είναι ίσως και το μονο που μπορεί να πει κάποιος.

jimspy
07-09-2008, 23:08
Χαμηλότερο μάλλον...
Κανεις δεν ειπε το αντιθετο

Το έχω ξανασχολιάσει. Σκεφτείτε δεύτερη φορά πριν προσπαθείτε να προσβάλλετε την συντριπτική πλειοψηφεία των συν-gamerς σας. Απλά τον εαυτό σας "ρίχνετε". Ένα "εμένα δε μου άρεσε ρε παιδιά" ήταν αρκετό.

¨Το να ειναι καποιος αγραμματος διορθωνεται,το να μην εχει χιουμορ ειναι τραγωδια¨

marzel19
07-09-2008, 23:20
Παιδιά το παιχνίδι είναι κορυφή ότι και να λέμε. Εμενα που δεν μου αρέσουν τα games που έχουν όπλα, σκοτωμούς κλπ το πήρα παίζοντας μονο το demo (το οποιο έλειωσα μέχρι να έρθει το game) και πωρώθηκα απίστευτα. Είναι εξαιρετικό, κανονικό διαμάντι. Τώρα κάποιους έμπειρους παίκτες μπορεί να τους φανεί μικρό, αυτό είναι ίσως και το μονο που μπορεί να πει κάποιος.

Έχω να σου πω εγώ παιχνίδια για "έμπειρους" παίκτες που είναι του ίδιου μεγέθους... Τα παιχνίδια πια έχουν περιορισμένη διάρκεια. Τί να κάνεις;

Υ.Γ. Για αυτό πάνε και τους κολλάνε online mode μετά (τρανό παράδειγμα το COD4 με το πολύ μικρό campaign του-πώρωση βέβαια-).

john
07-09-2008, 23:20
Το παιχνιδι ειναι πραγματικα εκπληκτικο το εχω τερματισει αλλα δυστηχως δεν το εχω
πραγματικα με λυπει το γεγονος οτι δεν το εχω στη συλλογη μου ενω εχω το over-hype gta4(πατατα)
με πειραζε παρα πολυ που δεν το εχω αλλα με αυτην την φοβερη τιμη στο play δε μπορω να του αντισταθω, μεσα στην βδομαδα αγορα

TopGunZ
07-09-2008, 23:23
Το να νομίζει κάποιος ότι έχει χιούμορ από την άλλη είναι κωμωδία :D Αστειεύομαι φίλε μου. Ελπίζω φυσικά το περί αγραμματοσύνης να μην αναφέρεται στον νεολογισμό μου περί "συν-gamerς". Απλά τελευταία πολύ trolling έχει πέσει και είμαστε επιφυλακτικοί. Καλό είναι σε ένα μέσο τόσο απρόσωπο σαν το ίντερνετ (κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το ύφος σου πίσω από μια οθόνη) το αστείο να το ψιλοεπισημαίνουμε ;)

jimspy
07-09-2008, 23:47
Το να νομίζει κάποιος ότι έχει χιούμορ από την άλλη είναι κωμωδία :D Αστειεύομαι φίλε μου. Ελπίζω φυσικά το περί αγραμματοσύνης να μην αναφέρεται στον νεολογισμό μου περί "συν-gamerς". Απλά τελευταία πολύ trolling έχει πέσει και είμαστε επιφυλακτικοί. Καλό είναι σε ένα μέσο τόσο απρόσωπο σαν το ίντερνετ (κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το ύφος σου πίσω από μια οθόνη) το αστείο να το ψιλοεπισημαίνουμε ;)
Συμφωνω και επαυξανω....

Ελπίζω φυσικά το περί αγραμματοσύνης να μην αναφέρεται στον νεολογισμό μου περί "συν-gamerς".
καμια σχεση ... παρεπιπτοντος θα τον χρησιμοποιω γιατι ειναι στο πνευμα τησ παγκοσμιοποιησης που ειναι και της μοδας...(κανω οτι μπορω για να ειμαι ιν) :angry:

personGR
16-09-2008, 00:29
Μόλις αγόρασα την Platinum από ελληνικό μαγαζί :D

TopGunZ
16-09-2008, 00:40
Δεν βλέπω να τη βγάζει καθαρή το ds3 μου. Αυτό πάντα μου την έσπαγε με τα τρισδιάστατα παιχνίδια: δυσκολία-->κάνω το παιχνίδι μη διασκεδαστικό. Οι εχθροί βαράνε σαν τον Ράμπο στον αέρα και σε πετυχαίνουν, την έχουν δει μάτριξ στην αποφυγή και προφανώς όταν σημαδεύεις το κεφάλι έχει ένα στατιστικό 50% αν θα μετρήσει!!! Συν του ότι έχεις τις scripted μάχες που καταντάνε ρουτίνα! ΠΟΙΟΣ ΛΑΛΑΚΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ AUTO AIM ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!! Τι ωραία στα GTA στόχευση και μπαμ, εδώ δεν μπορείς να τον λοκάρεις ούτε χειροκίνητα!!! Gears of war, fps και λοιπές αηδίες που μας κάνανε τα παιχνίδια αδιασκεδαστικά!!!

desperate_gamer
16-09-2008, 01:45
Μάλλον αναφέρεσαι στο Crushing :giggle:

TopGunZ
16-09-2008, 15:57
Yeap. Το έντεν ήταν δύσκολο, το μπαιόνικ κομάντο ήταν δύσκολο. Αυτό είναι απλά μη διασκεδαστικό.

Valkyre
16-09-2008, 16:45
Εγω παλι τα βαζω με την αναποδη σειρα!

Το Uncharted ηταν δυσκολο (στο crushing , ΥΓ : Γι αυτο το ονομασαν crushing ;) )
Το Εντεν αρεκτα δυσκολο (αλλα και παλι στα πλαισια της διασκεδασης)
Ε το Bionic Commando ηταν καραγκιοζιλικι...το παρατησα , και συγνωμη , αλλα ειναι καραγκιοζιλικι ο χειρισμος του και ο σκατογαντζος και το σκατοtiming κλπ κλπ κλπ.

Και οχι δεν φταιει που ειναι παλιο παιχνιδι , εχουμε παιξει απειρα παλια παιχνιδια , φταιει οτι ειναι σπαστικο παιχνιδι , απλα.(σημειωτεον , το Bionic Commando ειναι το μοναδικο game που αγορασα για το PS3 μου και το παρατησα.Ολα τα αλλα τα τελειωσα τουλαχιστον μια φορα.)

TopGunZ
16-09-2008, 21:07
Το καλό όμως είναι ότι ότι του πεις θα το κάνει. Κωλοtiming αλλά θα το κάνει. Στα 3d τα παιχνίδια θέλεις να πάει εδώ και πάει παραπέρα, θέλεις να κρυφτεί πίσω από ένα τοιχάκι και κρύβεται πίσω από το διπλανό αφήνωντας τον κώλο του εκτεθειμένο, θέλεις να πυροβολήσεις εδώ και πυροβολάει πέρα. Πάντα μου την έσπαγε αυτό σε αυτά τα παιχνίδια. δεν έχει καθόλου AI ο ήρωας σου κατά την κίνηση. Αν κάνω πίσω για να μπω σε μια είσοδο και θέλει να μετακινηθεί λίγο δεξιά ας το κάνει, δεν έχω αίσθηση αφής για να καταλάβω γιατί δεν προχωράει παραπίσω! Ή οι περιορισμοί που σου βάζει, οκ μερικές φορές ο Drake βλέπει σε μέρη που δε θα έπρεπε όταν είναι κρυμμένος, αλλά είναι δυνατόν να μην μπορεί να δει πάνω από 75 μοίρες πάνω, τι σκατά, αυχενικό έχει?

Για αυτό γούσταρα τα turn based rpg, ήθελες να καστάρεις Φωτιά στον τάδε αντίπαλο, κάσταρες φωτιά στον τάδε αντίπαλο. Για αυτό όταν μου λένε πόσο βαρετό ήταν το ACreed ξύνω με απορία το κεφάλι μου, γιατί είχε πετύχει τόσο τους μηχανισμούς εκείνο το παιχνίδι που και μία πόλη να είχε δεν θα χόρταινα να το παίζω.

Πάντως σίγουρα η συμβουλή για το crushing είναι αν χάσεις σε ένα σημείο πάνω από 5-6 φορές, κλείστο και κάν'το αύριο. Με το που το έβαλα σήμερα με την πρώτη πέρασα ένα σημείο το οποίο χθες πρέπει να το έπαιξα καμιά 15αριά φορές.

TopGunZ
17-09-2008, 17:33
Άιντα και κεφάλαιο 13. Πάει το μισό... 3,4 ακόμα μεγάλες μάχες μείνανε...(=μάχες που και οι πέτρες χέζουν καινούριους εχθρούς)...

john
17-09-2008, 22:30
ηρθε και εμενα σημερα
ειμαι περιεργος μεχρι που θα το φτασω :p

Skywalker333
19-09-2008, 16:17
Αν και λιγο μικρο (κ με ενα πολυ πολυ εκνευριστικο τμημα που ανεβενεις το ποταμι με jet ski), ειναι σιγουρα απο τα καλυτερα παιχνιδια του ps3. παρα πολυ καλο!

TopGunZ
19-09-2008, 16:22
Όπως έγραψα και σε καμιά 20αριά ακόμα θρεντ το τερμάτισα και το κράσινγκ. Φίλε νταρθογιε, μικρό μεν αλλά αν πιαστείς με τα τρόπαια, έχεις θεματάκια μπόλικα να ασχοληθείς ;)

Skywalker333
19-09-2008, 16:29
με τοσα παιχνιδια να κυκλοφορουν (κ οντας κατοχος και των 3 κονσολων), λες να μπορω να ασχοληθω με trophies και achievments!!! αν κ λιωνω το καθε παιχνιδι (παιζω πολυ αργα για να βλεπω τα παντα, να φανταστεις ειχα βρει το 90% απο τους θησαυρους την πρωτη φορα!), μετα συνηθως πιανω κατι καινουργιο!
πολλα παιχνιδια καλα εκει εξω, λιγος χρονος να τα δεις ολα!

henry
19-09-2008, 19:31
Μόλις το τερμάτισα στο normal σε 15 ώρες (και 4 λεπτά:)) με 53 από τους 60 θησαυρούς και 450 από τους 1000 πόντους των trophies. Δεν μου φάνηκε μικρό, ίσα ίσα ήταν πολύ διασκεδαστικό, από τα καλύτερα action adventures που έχω παίξει. Το ξαναξεκινάω στο hard μέχρι να έρθουν τα resistance και oblivion που παρήγγειλα από το play :tiphat:

s33k3rgr
23-09-2008, 11:36
ρε παιδια τι στο καλο εχει αυτο το παιχνιδι και ειναι τοσο καλο. Δεν το εχω παιξει δεν εχω καν ps3 αλλα σκοπευω να παρω γι'αυτο ρωταω. I mean τι διαφορετικο εχει απο το tomb raider να πουμε? Απο τα βιντεακια που εχω δει δεν μπορω να κρινω και πολυ.

ΥΓ: Προβληματιζομαι για το πια θα ειναι τα πρωτα μου games στο ps3.

PDS
23-09-2008, 11:39
ρε παιδια τι στο καλο εχει αυτο το παιχνιδι και ειναι τοσο καλο. Δεν το εχω παιξει δεν εχω καν ps3 αλλα σκοπευω να παρω γι'αυτο ρωταω. I mean τι διαφορετικο εχει απο το tomb raider να πουμε? Απο τα βιντεακια που εχω δει δεν μπορω να κρινω και πολυ.

Eχει αρκετα πιο απλο gameplay απο το ΤR,εξαιρετικα γραφικα,πολυ καλη σκηνοθεσια και ενδιαφερον σεναριο.
Αυτα ειναι τα στοιχεια που σε κανουν να μην θες να το αφησεις οταν το ξεκινησεις για πρωτη φορα.

henry
23-09-2008, 12:12

Έχεις ps3 ή σκοπεύεις να αγοράσεις; Γιατί το uncharted το δίνουν δώρο μαζί με το motorstorm στην έκδοση των 80Gb.

s33k3rgr
23-09-2008, 12:14
Έχεις ps3 ή σκοπεύεις να αγοράσεις; Γιατί το uncharted το δίνουν δώρο μαζί με το motorstorm στην έκδοση των 80Gb.

Θα προτιμουσα ενα καλο παιχνιδι (π.χ uncharted) και ενα επιπλεον χειριστηριο...

Α και ps3.... σκοπευω να αγορασω.

henry
23-09-2008, 12:32
Νομίζω δεν γίνεται να το αγοράσεις σκέτο. Σε όλα τα μαγαζιά έχουν την έκδοση των 80Gb με το uncharted και το motorstorm και τα επιπλέον bundles (επιπλέον χειριστήριο, τρίτο παιχνίδι) συμπεριλαμβάνουν και αυτά τα 2.

TopGunZ
23-09-2008, 14:14
Σκέψου λίγο Tomb Raider "platforming", λίγο Gears of War μάχη και ένα φανταστικό σενάριο. Το μονο παράπονο που είχαμε ίσως κάποιοι (αλλά που σε καμία περίπτωση δεν αφήνει κενά στο παιχνίδι) είναι το ότι τα κάποια puzzle που έχει είναι πολύ απλοικά, σε σχέση τουλάχιστον με το TR. Αλλά το σύστημα μάχης είναιαιώνες μπροστά από το TR.

desperate_gamer
23-09-2008, 15:08

Είναι ένα καταιγιστικό blockbuster-άκι με πολύ καλό ρυθμό και σε κρατάει με τις μάχες του σε αγωνία κάθε στιγμή. Δεν το βαριέσαι ποτέ και είναι απλά πολύ διασκεδαστικό. Αν πάρεις PS3 αυτό το παιχνίδι είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ! :angry:

fiestakias
25-09-2008, 21:58
ρε παιδια βοηθεια!!στο chapter 11trapped λεγεται πως καθαριζεις με ολους αυτους που στην πεφτουν εκει μεσα μου εχει σπασει τα νευρα δεν σταματανε να βγαινουν!!

pictorino
26-09-2008, 09:23
απλά τους σκοτώνεις!!!μετά από ένα mini video που δείχνει πρέπει να ρ΄ξεις και μια κολόνα κάτω για να φύγεις!!

Stevepredator
29-09-2008, 14:58
http://news.yahoo.com/s/afp/namibiaportugalarchaeologyshipping
Αυτή η ανακάλυψη μου θύμησε το uncharted

mootsChios
29-09-2008, 17:10
Οντως Stevepredator, το νομισμα στην φωτογραφια ειναι ολοιδιο με αυτο που στριφογυριζει οταν φορτωνει. Κατα τα άλλα πολυ ωραια ιστορια, μου θυμιζει γιατι ηθελα να γινω αρχαιολογος μια ζωη (ασχετα αν δεν εγινα) και φυσικα και το παιχνιδι ειναι πολυ καλο για οσους το σκεφτονται ακομα. (Αντε τωρα εχει βγει και σε platinum)

cbouros
24-10-2008, 18:52
Θα ρωτησω κατι, σαν ασχετος...
Πρωτη φορα Uncharted,πρωτη φορα παιχνιδι δρασης..
Ειμαι στη δευτερη πιστα, αμεσως μετα το καραβι, εκει με τον καταρρακτη.
Τι κανω?????
Δεν βρισκω τιποτα, γυριζω παντου χωρις νοημα.. εκτος 1-2 θησαυρων που μαζεψα..

SOS!

Valkyre
24-10-2008, 19:15
Πρεπει να σκαρφαλωσεις σε κατι βραχους που ειναι στα δεξια οπως κοιτας τον καταρρακτη. :)

cbouros
25-10-2008, 01:36
Που ειναι βρε παιδια αυτα τα βραχια δεξια στον καταρρακτη.. που πρεπει να σκαρφαλωσω?? Δεν βρηκα τιποτα.. κολλημενος στη δευτερη πιστα, EL Dorado...
Help...

vasses
25-10-2008, 02:04
gia to otidipote na simvoulevesai to ilekroniko lisari ton games youtube

YouTube - Uncharted Drakes Fortune: Chapter 3 Part 1- A Suprising Find

cbouros
25-10-2008, 02:22
Ευχαριστω πολυ!!
Δεν το ηξερα. Φοβερο, thanks

michalaros
25-10-2008, 02:25
βλεποντας την αναλυση του βιντεο εδω νομιζα οτι ειναι αλλο παιχνιδι...
ελεος...ποσο χανει απο ενα βιντεο κ τι γνωμη μπορει καποιος να σχηματισει ??εε...lol

marzel19
02-12-2008, 11:45
Uncharted 2: Among Thieves debut trailer & first details (http://www.psu.com/Uncharted-2--Among-Thieves-debut-trailer-+-first-details-News--a0005559-p0.php)

falcon
02-12-2008, 21:32
Παιδιά μια βοήθεια γιατί κοντεύω να τρελλαθώ. Έχω κολλήσει σε μια πίστα. Δεν θυμάμαι ποια είναι. Κάπου στην αρχή που ο ήρωας πάει να περάσει μια γέφυρα από ξύλα τρεμάμενη, μόλις κάνει δυο βήματα γκρεμίζετε. Μπορεί κα΄ποις να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

georgiosdam
02-12-2008, 21:43
Παιδιά μια βοήθεια γιατί κοντεύω να τρελλαθώ. Έχω κολλήσει σε μια πίστα. Δεν θυμάμαι ποια είναι. Κάπου στην αρχή που ο ήρωας πάει να περάσει μια γέφυρα από ξύλα τρεμάμενη, μόλις κάνει δυο βήματα γκρεμίζετε. Μπορεί κα΄ποις να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
run forest run... τρεχα να γλυτωσεις που λενε.... ετσι την περνάς τη γεφυρα...

falcon
03-12-2008, 21:28
run forest run... τρεχα να γλυτωσεις που λενε.... ετσι την περνάς τη γεφυρα...

Αφού μόλις πατάει τη γέφυρα σταματάει το τρέξιμο κια βαδίζει αργά. Τι να κάνω, να του βάλω φουρνέλο :rant:

modecris
04-12-2008, 03:36
Ειλικρινά βρε φίλε,αυτό το σημείο ο γιος μου το περνάει για πλάκα...και μασώντας και την πιπίλα του...
Εσύ πού ακριβώς κόλλησες;Πας στην γέφυρα/βαδίζεις αργά/αρχίζει να πέφτει η γέφυρα/τρέχεις τραγουδώντας το "πήρε φωτιά το Κορδελιό".

falcon
04-12-2008, 18:04
Ειλικρινά βρε φίλε,αυτό το σημείο ο γιος μου το περνάει για πλάκα...και μασώντας και την πιπίλα του...
Εσύ πού ακριβώς κόλλησες;Πας στην γέφυρα/βαδίζεις αργά/αρχίζει να πέφτει η γέφυρα/τρέχεις τραγουδώντας το "πήρε φωτιά το Κορδελιό".
Αφού δεν τρέχει ο κόπανος. Μόλις φτάσει στο σημείο που τρίζει, ούτε πηδάει, ούτε λαλάει. Κάθεται ακίνητος και γκρεμίζεται. Μήπως πρέπει να βάλω πιπίλα:) Δύο βδομάδες είμαι εκεί και περιμένω τον κόπανο να περάσει την ξύλινη ανεμογέφυρα (κακόχρονο νάχει):banghead::banghead::banghead::banghead:. Βοηθείστε χριστιανοί.................

X-NEC
04-12-2008, 18:59
Αφού δεν τρέχει ο κόπανος. Μόλις φτάσει στο σημείο που τρίζει, ούτε πηδάει, ούτε λαλάει. Κάθεται ακίνητος και γκρεμίζεται. Μήπως πρέπει να βάλω πιπίλα:) Δύο βδομάδες είμαι εκεί και περιμένω τον κόπανο να περάσει την ξύλινη ανεμογέφυρα (κακόχρονο νάχει):banghead::banghead::banghead::banghead:. Βοηθείστε χριστιανοί.................

:rofl::rofl::rofl:

Τρέξε, πήδα και λίγο όταν χρειάζεται και θα το βγάλεις δεν ειναι τιποτα.

modecris
04-12-2008, 18:59
Για παίξε πάλι το επίπεδο από την αρχή μήπως και έχει κολλήσει το παιχνίδι.

thang
04-12-2008, 19:05
παιδια αυτο το ειχα παθει και εγω.δεν με αφηνε να τρεξω πανω στη γεφυρα.και επειδη ηταν νοικιασμενο το παιχνιδι το εδωσα χωρις να συνεχισω.

john1987
05-12-2008, 02:37
Ρε παιδια ειχα βρεθει στις πρωτες πιστες και ηταν ενας κυκλος απο 4-5 συμβολα?Εγραφε σε ενα χαρτι τη σειρα που πρεπει να τα περασω ή κατι τετοιο,και κολλησα τελειως!

tsak
26-03-2010, 00:51
Μόλις τερμάτισα το παιχνίδι. Έμεινα εντυπωσιασμένος.
Μετά από αρκετά χρόνια έπιασα τον εαυτό μου να κολλάει με ένα παιχνίδι.
Τα γραφικά του ήταν πολύ καλά και ο χειρισμός του πολύ καλός γενικότερα δεν κόλλαγες σχεδόν πουθενά και υπήρχε μια συνεχή κίνηση στο παιχνίδι.
Πιστεύω οτι το σκ θα ξεκινήσω το 2

Valkyre
26-03-2010, 10:54
^^ Kαι μολις παιξεις το Uncharted 2 θα παθεις κυριολεκτικα πλακα ποσο βελτιωμενο και καλυτερο ειναι απο το πρωτο... μιλαμε οχι θα κολλησεις... ασε... εν μερει σε ζηλευω που θα ζησεις αυτην την μοναδικη εμπειρια τωρα χωρις να ξερεις τι σε περιμενει! :P

Nek_Food
26-03-2010, 10:55
Και λογικά μέσα στο ΣΚ θα το έχεις τελειώσει κιόλας... αν το ξεκινήσεις δεν θα σου κάνει καρδιά να το αφήσεις, οπότε εάν έχεις τίποτε άλλο προγραμματισμένο, άφησε το για την άλλη εβδομάδα.

tsak
26-03-2010, 19:53
Και λογικά μέσα στο ΣΚ θα το έχεις τελειώσει κιόλας... αν το ξεκινήσεις δεν θα σου κάνει καρδιά να το αφήσεις, οπότε εάν έχεις τίποτε άλλο προγραμματισμένο, άφησε το για την άλλη εβδομάδα.

Μάλλον τότε θα το αφήσω αφού έχω να πάω και τη λαμπάδα στη βαφτιστήρα.
Μην μείνει το παιδί χωρίς λαμπάδα:cool:

ilias78
10-04-2010, 20:17
trophies δεν εχει?

pictorino
10-04-2010, 20:18
εννοείται ότι έχει

ilias78
10-04-2010, 20:20
γιατι δεν μου εμφανιζονται στο κεντρικο μενου?

azazel
10-04-2010, 20:22
Έκανες το update του παιχνιδιού;
Όταν βγήκε το παινχίδι δεν είχε τα πρόσθεσαν μετά...

pictorino
10-04-2010, 20:23
πρέπει να συνδεθείς στο ιντερνετ και να κάνει update γιατί όταν πρωτοκυκλοφόρησε δεν είχε.

ilias78
10-04-2010, 20:24
αν το κανω τωρα, η trophie list θα εμφανιστει με οσα εχω παρει μεχρι τωρα?

azazel
10-04-2010, 20:24
Όχι πρέπει να το παίξεις από την αρχή...
Δυστυχώς

pictorino
10-04-2010, 20:28
δυστυχώς Ηλία ... αν τα θέλεις ...

ilias78
10-04-2010, 20:37
πλακα μου κανετε τωρα!!!!!!!!!!!
τι πακετο ηταν αυτο.

Nek_Food
10-04-2010, 20:56
Μέχρι που το πήγες; Εγώ είχα παίξει σχεδόν το μισό παιχνίδι όταν το πήρα είδηση, σπάστικα το παράτησα για λίγο, αλλά μετά όταν το ξανάρχισα ήμουν οργανωμένος (π.χ.: θέσεις θησαυρών) και κύλισε νεράκι. Αξίζει φίλε δώσε του μία ευκαιρία, απλά ξεκίνα το στην πιο δύσκολη διαθέσιμη δυσκολία.

ilias78
10-04-2010, 21:26
στο 8ο chapter ειμαι. σχεδον στη μεση δηλαδη.
μαλλον αυτο θα κανω. παλι απο την αρχη. ουτος η αλλος θα λειψω ολη την επομενη εβδομαδα οποτε με τοση αποχη ισως μου φανει σαν καινουριο!!!

azazel
10-04-2010, 22:08
Εγώ τι να πω που το είχα φτάσει στο 20ο και μετά έβαλα internet!
Αλλά δεν το ξαναξεκίνησα μέχρι πρόσφατα που πραγματικά το είδα σαν καινούριο αφού πέρασε καιρός

stein3x
10-04-2010, 22:15
Ναι αυτό να κάνεις ηλία.Αναγκαστικά update και ξανά από την αρχή (αφού θα έχεις και την μια εβδομάδα κενό ,καλύτερα γιατί πακέτο αμέσως θα ξενέρωνες!)

Eddy_Gordo
10-04-2010, 22:24
Εγω το πηρα σημερα και το παιδι που μου το εδωσε μου το διευκρινησε το παραπανω... αλλα λεω να το τερματισω και μετα να του βαλω τα τροφι και να το τερματισω παλι πιο ευκολα και πιο γρηγορα

stein3x
11-04-2010, 00:14
Μπορείς να το κάνεις και αυτό αλλά νομίζω από ότι θυμάμε ότι θέλει 1-2 playthrough σίγουρα για να πλατηνάρεις (αν θα πας για αυτό).

gdskate
11-04-2010, 10:15
Ναι, θέλει 2 playthrough.
Η μία πρέπει να είναι στο Hard για να ξεκλειδώσει και την Crushing δυσκολία.
Και η άλλη θα πρέπει να είναι η Crushing.

plakas
11-04-2010, 12:16
το σκισατε ρε παιδια,χωρις πλατινα,τροπαια δεν παιζετε παιχνιδια;εδω το τερματησαμε πριν η μαμα σονυ βγαλει τροπαια....τι πρεπει να κανουμε διαμαρτυρια σαν το "other os":P

Corsa_OPC
14-04-2010, 09:45
Καλημερα. Αγορασα εχθες το drakes fortune τελικα... μπορω να πω πως ειναι το πιο διασκεδαστικο game που εχω παιξει μεχρι τωρα...τελεια σχεδιασμενο...ξεπερναεικατα αιωνες το Tomb Raider. Πολυ ωραιο το συστημα μαχης που θυμιζει Gears. Ωραιες ατακες...κλπ κλπ... Εφτασα κιολας στο 16 εχθες οπου και το παρατησα γιατι παλι μετα απο 3-4 ωρες συνεχ. gaming εκανε freeze...Kατι που παρατηρησα ηταν οτι το blue ray διαβαζε σε πολυ τακτα χρονικα διαστηματα και για αρκετη ωρα. Οπως και να εχει ανυπομονω για το ΙΙ το οποιο σιγουρα θα παρω πριν το Heavy Rain.

pictorino
14-04-2010, 10:26
αν σου αρέσει τόσο πολύ το πρώτο θα πάθεις σοκ με το δεύτερο. η διαφορά τους προς το καλό είναι τεράστια

Valkyre
14-04-2010, 10:30
Αν σου αρεσε το Uncharted (που πολυ λογικο ειναι) δεν ξερεις τι σε περιμενει με το Uncharted 2.Ισως το πιο βελτιωμενο sequel ολων των εποχων...γραφικα , ηχος , ιστορια gameplay τα παντα ειναι βελτιωμενα σε απιστευτο επιπεδο....σε ζηλευω πραγματικα που θα το ζησεις απο την αρχη χωρις να ξερεις τιποτα...

Αυτο για τα freeze που λες συχνα πυκνα δεν μου ακουγεται καλα...δεν ειναι λογικο να σου κανει freeze τοσες φορες.Δεν ξερω εαν θα επρεπε να το τσεκαρεις ή να δεις αν η κονσολα αεριζεται σωστα εκει που βρισκεται.Εμενα αντε να μου κανει freeze 1-2 φορες τον μηνα και η κονσολα δουλευει ασταματητα ειτε για παιχνιδια, ταινιες κλπ. Αρκετες φορες δε που κανει freeze ειναι θεμα καποιου bug του παιχνιδιου το οποιο το διορθωνουν με ενα patch. (θυμαμαι στο Uncharted υπηρχε ενα θεματακι αλλα το εφτιαξαν)

Corsa_OPC
14-04-2010, 10:32
Συνδιαζει αψογα στοιχεια απο πολλα πολυ καλα games...με αψογο gameplay.
Και το πιο σημαντικο για μενα, σωστο συστημα πυρομαχικων.

Για το freeze τι να πω...εγινε σε κανονικο σημειο του παιχνιδιου, ενω επαιζα. :(
Ισως φταιει το δισκακι...ακου το ματι να διαβαζει αρκετααααα.

Αν το ξανακανει το παω πισω απο εκει που το πηρα η μιλαω με Sony?

Valkyre
14-04-2010, 10:47
Φιλε ξεκινα καπακι το Uncharted 2....πιστεψε με θα δεις ποσα ακομα στοιχεια συνδυαζει αψογα και ποσο πιο κινηματογραφικο ειναι.Ειλικρινα πιστευω οτι θα ειναι μια εμπειρια αξεχαστη εφοσον σου αρεσε τοσο το πρωτο μην περιμενεις λεπτο.

Ο ηχος που κανει το ματι στο Uncharted ειναι απολυτως φυσιολογικος.Ολοι ειχαμε ψαρωσει στην αρχη αλλα μην σε ανυσηχει αυτο ειναι λογικο.Απλα επειδη δεν εχει ιχνος λoading το παιχνιδι και κανει stream απο τον δισκο συνεχεια συμβαινει αυτο.

Ισως να ετυχε φιλε αν δεις οτι συνεχιζει ναι κανε μια βολτα απο Sony.

Αλλα προς το παρον παιξε Uncharted 2 γιατι θελω να ακουσω τις εντυπωσεις σου! :)

Corsa_OPC
14-04-2010, 11:17
Μολις τελειωσω το Ι θα παρω αμεσως το ΙΙ και θα γραψω στο αναλογο θεμα. Αυτο που με εντυπωσιασε μαλλον πιο πολυ ειναι οτι μου δινει την αισθηση πως παιζω επιτελους ενα σωστο tomb raider. Mε καλο σεναριο (χαρακτηρες κλπ), χωρις βαρετο ψαχτηρι και πολυ καλο συστημα μαχης. Απιστευτα διασκεδαστικο.

Valkyre
14-04-2010, 11:53
Και σου λεω.... ετσι λεγαμε ολοι και αγαπησαμε το πρωτο. Μετα παιξαμε το δευτερο...αστα να πανε φιλε...αστα να πανε!! :D

Εξυπνες ατακες, εκπληκτικο σεναριο και συμπαθεστατοι χαρακτηρες με εξαιρετικη χημεια μεταξυ τους.Σε περιμενει ενα εκπληκτικο ταξιδι μολις τελειωσεις με το καλο αυτο εδω ;)

rioshorty
14-04-2010, 20:26
Παιδια, έπαιξα και τερμάτισα το U2. Βλεποντας μερικα gameplay videos του, δε βλεπω τρελη διαφορα στα γραφικα του με το U2. Ισχυει αυτο η δε βλεπω καλά :P?

PDS
14-04-2010, 20:31
Παιδια, έπαιξα και τερμάτισα το U2. Βλεποντας μερικα gameplay videos του, δε βλεπω τρελη διαφορα στα γραφικα του με το U2. Ισχυει αυτο η δε βλεπω καλά :P?

Εχει πολυ καλα γραφικα και το U1,ακομα και σημερα.Aλλα ειναι πολυ βελτιωμενο σε ολους τους τομεις στον οπτικο τομεα το δευτερο μερος.Βσκ δεν νομιζω να εχουμε δει τοσες διαφορες σε δευτερο μερος παιχνιδιου.
Ειναι αναλογα πως μεταφραζεις το ''μεγαλες διαφορες''.Δεν προκειται να δεις και διαφορες ps1 με Ps2:p αλλα σιγουρα ειναι μεγαλες.

rioshorty
14-04-2010, 20:40
Γιατι διαβαζα απο πολλούς να λένε οτι εχει τεράστιο βελτιωση το 2 απο 1.

Valkyre
14-04-2010, 21:03
ερρρ εχει...τεραστια βελτιωση.Πραγματικα αν δεν την ειδες εγω απορω...

Απο που να ξεκινησει κανεις?Ολα ειναι καλυτερα.Τα επιπεδα ειναι τεραστια οχι οπως παλια και κινουνται σε πολλαπλα επιπεδα.Οι χαρακτηρες εχουν πολυ περισσοτερες λεπτομερειες, το animation ειναι ακομη καλυτερο απο ποτε, οι σκιες, το framerate , antialliasing, καθολου tearing που ειχε το πρωτο, μιλαμε για μεγαααλη διαφορα :)

rioshorty
14-04-2010, 21:49
φιλε το πρώτο το παιχνίδι το εχω δει μονο απο video. ειναι λογικο να μη φαίνονται η διαφορές που μου λες.. γιαυτοο απόρησα..

Μετα απο το δυο αξιζει να παίξω το 1 η παιζει να φάω ξενέρα?

PDS
14-04-2010, 22:29
Μετα απο το δυο αξιζει να παίξω το 1 η παιζει να φάω ξενέρα?

Δεν προκειται να φας ξενερα,γιατι και το πρωτο ειναι καλυτερο οπτικα απο τα περισσοτερα multiplatform.

rioshorty
14-04-2010, 22:55
ευχαριστω.

Dikakom
15-04-2010, 15:28
εχω αγοράσει και τα 2 παιδιά αλλα λόγω εξετασεων στα γεραματα περιμενω να τα πιασω με τα το Μάιο!!!Πως τα περιμενω να τα παίξω!

pictorino
18-04-2010, 09:16
μην κάνεις το λάθος να το βάλεις για λίγο ''να δεις πώς είναι''. έχεις και εξετάσεις..

rioshorty
23-05-2010, 05:10
Παιδια επαθε ενα freeze τωρα δε νομιζω να επαθε τιποτα το ps3?

gdskate
23-05-2010, 08:13
Παιδια επαθε ενα freeze τωρα δε νομιζω να επαθε τιποτα το ps3?

Όχι, μην φοβάσαι, όλα καλά!