PDA

View Full Version : Uncharted: Drake's Fortune

Pages : 1 2 3 4 [5]

Zeichef
23-05-2010, 16:34
Μηπως επαθε freeze προς το τελος του παιχνιδου που τρεχεις σε ενα τουνελ? :lol: παραπανω δεν λεω γιατι θα σου το κανω σποιλ αν δεν λες για αυτο το σημειο.
Απλα σε αυτο το σημειο ολοι ειχαν προβλημα και σε εμενα που το τερματισα 7-8 φορες μονο μια φορα την γλιστωσα(την πρωτη :D)

rioshorty
23-05-2010, 16:42
Ναι εκει περα που βγαινουν για δευτερη φορα τα ζόμπι και φωναζει ο δικός μας oh no κατι τετοιο.. οταν πας να μπεις στα τουνελ σε ενα σκοτεινο δωματιο..

(τα ζομπι δε μου αρεσαν καθολου.. στο παιχνιδι.. γενικα δεν μ αρεσουν παιχνιδια με ζομπι κλπ..)

maick
29-05-2010, 01:54
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ ΚΙ ΕΓΩ!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΖΕΨΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣΩ

ikaria_g4
29-05-2010, 01:56
σε λίγες μέρες βγαίνει το platinum που θα είναι πολύ φθηνότερο...
αν έχεις υπομονή περίμενε το...

ilias78
29-05-2010, 02:08
και μτχ το βρισκεις σε πολυ καλη τιμη.

NonosPs3
15-11-2010, 11:34
Μετα απο πολυ καιρο ειπα να βαλω ξανα να παιξω το Uncharted.
To δισκακι σε αξογη κατασταση αγρατζουνιστο.
Το βαζω αλλα γιοκ :a122:.

Φορτωνει το δισκακι,,μπαινει μεσα στο game,,κ κολαει στο αρχικο Loading.
Αν το ειχα ακομα ανοικτο το PS3 ακομα θα φορτωνε.
Το εχει δει κανεις αυτο το κολημα??

antoniss
15-11-2010, 13:29
Μετα απο πολυ καιρο ειπα να βαλω ξανα να παιξω το Uncharted.
To δισκακι σε αξογη κατασταση αγρατζουνιστο.
Το βαζω αλλα γιοκ :a122:.

Φορτωνει το δισκακι,,μπαινει μεσα στο game,,κ κολαει στο αρχικο Loading.
Αν το ειχα ακομα ανοικτο το PS3 ακομα θα φορτωνε.
Το εχει δει κανεις αυτο το κολημα??

εφόσον είναι καθαρό όπως λες το δισκάκι και δεν στο κάνει σε κανένα άλλο παιχνίδι αυτό (δλδ δεν εχει θέμα το blu ray drive σου) δοκίμασε ,

να πάρεις backup το save game του παιχνιδιού κάπου (για να μην το χάσεις αλλιώς αν δεν σε νοιάζει μην πάρεις ) και να σβήσεις τα saves όλα του Uncharted.

μετά το δοκιμάζεις και βλεπεις αν το ξανακάνει ή όχι

j.dnls
15-11-2010, 13:59
Οπως τα λεει ο φιλος antoniss, αλλα μαζι με τα save σβησε και απ το
Game data utility καθε Update του Uncharted και ξαναπερασετα ολα.

dykon
16-11-2010, 00:59
paixnidara!!!!!

JerryMoore
28-11-2010, 16:50
Το πήρα πριν λίγες μέρες και το τερμάτισα, καιρό είχα να παίξω ένα καλό action/adventure, άξιος συνεχιστής του Tomb Raider. Μάζεψα και σχεδον όλα τα trophies, τα μόνα που μου μένουν είναι να το τερματίσω στο hard και στο crushing. Σειρά έχει το 2 τώρα.

Valkyre
29-11-2010, 14:24
^^ Eτοιμασου να μαζευεις το στομα σου απο το πατωμα...το 2 ειναι 3 φορες καλυτερο απο το πρωτο! :)

JerryMoore
29-11-2010, 15:08
^^ Τέτοια θέλω να ακούω, μου φαινεται ξερώ ποια θα είναι η επόμενη αγορά μου για τα Χριστούγεννα:D

Valkyre
29-11-2010, 15:16
ποια Χριστουγεννα... τωρα πηγαινε παρτο! :)

Ixor24
29-11-2010, 16:25
Το πήρα πριν λίγες μέρες και το τερμάτισα, καιρό είχα να παίξω ένα καλό action/adventure, άξιος συνεχιστής του Tomb Raider. Μάζεψα και σχεδον όλα τα trophies, τα μόνα που μου μένουν είναι να το τερματίσω στο hard και στο crushing. Σειρά έχει το 2 τώρα.

και ετοιμασου να κανεις μαθήματα ψυχραιμίας γιατι στο crushing δεν παλευονται τα παιχνιδια

antoniss
29-11-2010, 17:46
^^ πάντως εγώ επιμένω (τουλάχιστον σε εμένα έτσι μου φάνηκε) πως την μεγάλη διαφορά θα την δεις , αν το πρωτοπαίξεις στο Normal και μετά βάλεις hard !

αν το βγάλεις στο hard μετά το crushing ναι μεν είναι λίγο πιο δύσκολο αλλά επειδή έχεις μπει ήδη στην λογική να κρύβεσαι να καλύπτεσαι να σημαδεύεις καλύτερα κτλ. θα σου φανεί πιο "βατό"
αναλογικά εννοώ , δεν ξέρω αν σου έδωσα να καταλάβεις ακριβώς έτσι όπως τα έγραψα...

Valkyre
29-11-2010, 18:11
Κατα την ταπεινη μου αποψη τα παιχνιδια πρεπει να παιζονται και τα 2 στο hard απο την πρωτη στιγμη. Ειναι πολυ καλο επιπεδο δυσκολιας χωρις να γινεται σπαστικα δυσκολο και θεωρω απο τα πιο ισορροπημενα παιχνιδια σε αυτο τον τομεα. Το Hard ειναι οτι πρεπει. Δυσκολο, απαιτει ο παικτης να παιξει καλα αλλα οχι να παιζει τελεια και του σπαει τα νευρα.

JerryMoore
29-11-2010, 20:23
^^ πάντως εγώ επιμένω (τουλάχιστον σε εμένα έτσι μου φάνηκε) πως την μεγάλη διαφορά θα την δεις , αν το πρωτοπαίξεις στο Normal και μετά βάλεις hard !

αν το βγάλεις στο hard μετά το crushing ναι μεν είναι λίγο πιο δύσκολο αλλά επειδή έχεις μπει ήδη στην λογική να κρύβεσαι να καλύπτεσαι να σημαδεύεις καλύτερα κτλ. θα σου φανεί πιο "βατό"
αναλογικά εννοώ , δεν ξέρω αν σου έδωσα να καταλάβεις ακριβώς έτσι όπως τα έγραψα...

'Εχω ηδή περάσει παραπάνω από το μισό παιχνίδι στο Hard και έχει μεγάλη διαφορά από το normal, απλά εχω και μία βοήθεια με τα όπλα που έχω ξεκλειδώσει και την παλεύω μια χαρά ως τώρα. Τώρα στο crushing που δεν θα έχω βοήθειες να δω τι θα κάνω...

€20 κάνει (http://www.skroutz.gr/s/84170/Uncharted-2%3A-Among-Thieves.html), πάρ' το τώρα, μάζεψε όλα τα τρόπαια και μετά μπες στο multiplayer (αξίζει να πάρεις και τα DLC). ;)
Το έχω στα υπ' όψιν μου απλά έχω και ένα Heavy Rain που περιμένει γι' αυτό λεω να το αφήσω για τα Χριστούγεννα

JerryMoore
30-11-2010, 01:04
Πάει το hard, τώρα είμαι στο 4ο chapter στο crushing, σκούρα τα πράγματα για να πάρω την πρώτη μου πλατίνα αλλά που θα πάει...

JerryMoore
02-12-2010, 03:47
Platinum acquired:D

Spiros20
09-04-2011, 19:13
Ξανανοίγω αυτό το thread για να πω ότι το παιχνίδι δεν παλεύεται στο Crushing. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Αυτά :P
Και μου έχει μείνει μόνο να το τερματίσω στο Crushing και παίρνω Platinum αλλά δεν το βλέπω :(

dykon
09-04-2011, 19:22
^^ spiro min to bazeis kato!meta apo ena simeio to sinithizeis...kai an prosekseis einai stantar ta simeia apo opou bgainoun.opote ama xaseis ksereis pos tha sou erthoun.. ;)

Spiros20
09-04-2011, 19:25
Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα από ότι έχω καταλάβει είναι ότι και να καλύβομαι κάπου 2-3 θα έρθουν από πίσω μου και αναγκαστικά θα σηκωθώ. Μέχρι να σηκωθώ ή με έχουν φάει αυτοί ή οι μπροστινοί που πλέον με βλέπουν.

dykon
09-04-2011, 19:36
nai se merika simeia auto einai spastiko...eidika ekei sto aerolano...

Spiros20
09-04-2011, 19:38
nai se merika simeia auto einai spastiko...eidika ekei sto aerolano...
Αχα εκεί έχω κολλήσει. Και γενικά στις ανοιχτές πίστες είναι πολύ σπαστικό.

dykon
09-04-2011, 19:48
ego metrousa pantos gia na ksero pote allazoun meria.episis ena allo simeio einai sto kastro.me to pou bgaineis apo mia porta se barane 2 apo apenanti kai etsi kai kaneis bima se barane kai 2 apo psila.ekeino to simeio prepei na to epeksa pano apo 40 fores...

Ixor24
09-04-2011, 20:04
Πάντως στο αεροπλάνο μπορείς να κρυφτεις σε κάτι κουτιά που έχει ακριβώς δίπλα απο το σχοινί που ανεβαινεις στο αεροπλάνο. Είναι καλή καβατζα και αμα προσεχείς λόγο τις βόμβες δεν θα έχεις πρόβλημα.

Spiros20
10-04-2011, 04:12
Πάντως στο αεροπλάνο μπορείς να κρυφτεις σε κάτι κουτιά που έχει ακριβώς δίπλα απο το σχοινί που ανεβαινεις στο αεροπλάνο. Είναι καλή καβατζα και αμα προσεχείς λόγο τις βόμβες δεν θα έχεις πρόβλημα.
Που ακριβώς; Εκεί που είναι κάτι σαν μεγάλο ξύλο που δεν σπάει και πίσω του έχει δυο κουτιά με 1 βόμβα;

Researcher
10-04-2011, 22:35
Paidia vlepo to Sahara ston Ant1 kai einai sa na vlepo to uncharted!

Exo pathe plaka! To anigma tis tainias einai oloidio me to uncharted 2. I kamera paei pano apo grafio opou iparxun diafora suvenirs, pio meta evgalan apo ti thalasa enan tafo opos egine sto uncharted to 1, eno i ypothesi tu einai me erimo! thelo na to do mipos i filoi mas tis naughty dog tha parun tipota gia to uncharted 3.

Ime siguros pos piran idees gia ta 2 proigumena. Deite to! Ant1

enstikto
11-04-2011, 10:43
^^Ιεροσυλία!!!!
Sahara = one of the biggest craps ever made!
Uncharted = Ακριβώς το αντίθετο!

Valkyre
11-04-2011, 13:53
^^ Θα συμφωνησω με τον φιλο Enstikto. To Sahara ειναι ισως απο τις χειροτερες ταινιες στο ειδος του.

Ixor24
11-04-2011, 14:17
Που ακριβώς; Εκεί που είναι κάτι σαν μεγάλο ξύλο που δεν σπάει και πίσω του έχει δυο κουτιά με 1 βόμβα;

ναι καπου εκει τουλαχιστον για το 1ο κυμα επιθεσεων ειναι μια χαρα εκει να κατσεις και να τους καθαριζεις απλα να προσεχεις της βομβες:idea:

Nek_Food
11-04-2011, 14:22
Βασικά στο πρώτο walkthrough αν θυμάμαι καλά το είχα βγάλει κρεμασμένος από κάπου που δεν με έπιαναν οι σφαίρες αν θυμάμαι καλά... κυνηγούσα το αντίστοιχο τρόπαιο αλλά παρόλα αυτά με βόλεψε τα μάλα σαν τακτική... στο crushing το έχω ξεκινήσει καλά και έχω περάσει σχετικά άνετα από αυτό το μέρος, αλλά λόγω ανωτέρας βίας (νέοι τίτλοι) το παράτησα... από την μία ήταν λίγο ήττα να το έχεις παίξει πριν τα τροπαια, αλλά από την άλλη μαγκιά τους που έδωσαν στον κόσμο, ένα επιπλέον κίνητρο να το ξαναπαίξει γιατί το αξίζει... λίγο προς το τέλος μου τα χάλασε λιγάκι αλλά δεν πειράζει, ήταν μάλλον ολίγον αναμενόμενο κάτι τέτοιο, τουλάχιστον δεν το έσκισαν τελείως.

με τα ζομπι - περίεργα πλάσματα

Spiros20
16-04-2011, 12:32
Platinum!!! :D

ilias78
30-01-2012, 22:12
επαναφερω το θεμα μετα απο καιρο.
επειδη μου ειχαν μεινει μερικα τροπαια, ειπα να τα παρω κ αυτα και να το πλατιναρω.
το ειχα τερματισει στο normal. παω να το ξεκινησω στο crushing αλλα τζιφος. δεν μου το εχει ξεκλειδωτο. πρεπει να το βγαλω και στο hard πρωτα για να μου το ξεκλειδωσει?

psx3
30-01-2012, 23:12
επειδη μου ειχαν μεινει μερικα τροπαια, ειπα να τα παρω κ αυτα και να το πλατιναρω.
το ειχα τερματισει στο normal. παω να το ξεκινησω στο crushing αλλα τζιφος. δεν μου το εχει ξεκλειδωτο. πρεπει να το βγαλω και στο hard πρωτα για να μου το ξεκλειδωσει?
Ναι...

antoniss
30-01-2012, 23:19

ακριβώς Ηλία , στα πρώτα 2 Uncharted το crushing υπάρχει μόνο αν το τερματίσεις στο Hard (στο 3 δεν χρειάζεται , παρα μόνο απλα να το τερματίσεις )

Υ.Γ. αν έχεις όπως είπες τους θησαυρούς , τότε μην μασας ξεκίνα το στο Hard κατευθείαν , ακόμα και τόσα χρονια μετα δεν θα με χάλαγε να το ξανα έπαιζα , είναι παιχνιδάρα και αυτό !:whistle:

ilias78
30-01-2012, 23:23
αναγκαστικα στο hard κ μετα στο crushing. αυτα τα 2 μου εμειναν.
thanks κ τους 2.