PDA

View Full Version : Dead Island

PDS
16-02-2011, 22:35
Preview
http://uk.ps3.ign.com/articles/115/1150440p1.html

lZqrG1bdGtg

http://www.abload.de/img/dead-island-2011021506m7ek.jpg

http://www.abload.de/img/dead-island-2011021506t792.jpg

http://www.abload.de/img/dead-island-2011021506q7v4.jpg

http://www.abload.de/img/dead-island-2011021506m7xo.jpg

ilias78
17-02-2011, 00:00
το left 4 dead στις διακοπες....
ωραια γραφικα για να ειναι ingame. μακαρι παντως.

PDS
17-02-2011, 00:09
Τα γραφικα στο βιντεο δεν ειναι,αλλα στις εικονες ναι.Αν και δεν μου φαινονται εντυπωσιακα.:p
Σιγουρα οχι ασχημα.

grip
17-02-2011, 00:59
το left 4 dead στις διακοπες....
ωραια γραφικα για να ειναι ingame. μακαρι παντως.
Και dead Rising θα πρόσθετα.

nerven
17-02-2011, 01:32
Πολυ μου άρεσε το βίντεο! Ξέρουμε ποτέ θα βγει;

Daemonos
17-02-2011, 09:48
Πάλι Zombies? :(

Valkyre
17-02-2011, 10:25
^^ Ελα μου ντε βρε φιλε κι εγω αυτο αναρωτιεμαι... γιατι τετοια πωρωση με τα ζομπι?

They are slow, they are completely retarded και το κυριοτερο? They are not scarry... not anymore...

Πραγματικα εχουμε δει τοσα ζομπι που πλεον μονο γελιο μπορουν να σου προκαλεσουν οχι τρομο. wtf...?

seven77
17-02-2011, 10:25
καλα δεν εχουν το θεο τους...τρειλερ με ενα παιδακι που πεθαινει...ελεος πια!

Daemonos
17-02-2011, 10:41
καλα δεν εχουν το θεο τους...τρειλερ με ενα παιδακι που πεθαινει...ελεος πια!

Δεν πέθανε, μάντεψε.... έγινε και αυτό zombie!!

Zombie απο εδώ, zombie απο εκεί, σφαίρες να έχεις να Spamάρεις το κουμπί του fire.... έλεος δε βγάζουν κανένα σοβαρό game πια....

seven77
17-02-2011, 10:46
ναι το καταλαβα απλα μου εκανε κατι ασχημο το κοριτσακι μεσα σε καθε πλανο καθως και η πρωτη σκηνη που το δειχνει κατω ακομα και ως ζομπι...
τωρα θα μου πεις εχουμε ξεκληρισει χωρες και χωρες τοσα χρονια gameplay αυτο σε πειραξε....ε....ξερω γω:priest:

the master
17-02-2011, 14:15
καλο ειναι

aiva
17-02-2011, 14:48
Valkyre, δεν νομίζω να είναι και τόσο αργά. Στο τρέιλερ τρέχουν έστω και κουτσαίνοντας. Και θα συμφωνήσω με τον σέβεν όσον αφορά το τρέιλερ. Θα μπορούσαν να δείξουν κάποιον άλλο να καταδιώκεται από τους νεκροζώντανους και όχι ένα μικρό παιδάκι. Σε ψιλοξενερώνει..

jimbour
17-02-2011, 15:53
Eνα απο τα καλυτερα trailer που έχω δει ποτε.
Δε ξέρω αν θα παίξω το παιχνίδι αλλα το trailer αυτό ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ

nerven
17-02-2011, 16:02
Απο τα καλύτερα trailers που έχω δει!

It's scheduled for a 2011 release on Xbox 360, PC and PS3, but no specific dates have been revealed yet.

plakas
17-02-2011, 16:47
Και εγω το ιδιο λεω μετα το trailer φοβερο τρομερο πολυ καλη δουλεια σε ολα !!!μακαρι να εχει το ιδιο και στο παιχνιδι !!!!
τι εχουν τα ζομπι ρε παιδια;εδω εχουμε βαρεθει να σκωτονουμε ανθρωπους,εξωγηινους,προσηλιτισμενους!τα ζομπι σας ενοχλησαν :S μια χαρα προς το παρων το βλεπω!!!!

Desmond
17-02-2011, 19:22
Το trailer μου έφερε στο μυαλό το zombieland.Καλό trailer, αλλά πολύ κακή ταινία.Ας ελπίσουμε οτι το dead island δεν θα είναι έτσι.
YouTube - Zombieland Metallica For Whom The Bell Tolls

chronohill
17-02-2011, 21:24
οντως και γω ειδα τωρα το τρειλερ και ηταν εκπληκτικο.φοβερη δουλεια.μακαρι να ειναι καλο.αν και οντως εχουμε δει πολλα θεματα με zombies..

Dikakom
17-02-2011, 21:47
To trailer ειναι καταπληκτικο...ευτυχως ακομη καποια μυαλα σκεφτονται πρωτοτυπα!

geodlord7
17-02-2011, 23:09
Το trailer μου έφερε στο μυαλό το zombieland.Καλό trailer, αλλά πολύ κακή ταινία.Ας ελπίσουμε οτι το dead island δεν θα είναι έτσι.
YouTube - Zombieland Metallica For Whom The Bell Tolls (http://www.youtube.com/watch?v=sK1zENJR-QA)
Το zombieland κακή ταινία? Όταν την είχα δει πέρσυ μου είχε αρέσει πάρα πολυ μιας και ήταν fast-paced με ωραίες σκηνές και διαλόγους...έχει πάρει και πολύ καλή βαθμολογία στα imdb και rottentomatoes.... ίσως από τις πιο decent zombie movies που κυκλοφορούν...

Eνα απο τα καλυτερα trailer που έχω δει ποτε.
Δε ξέρω αν θα παίξω το παιχνίδι αλλα το trailer αυτό ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ

Συμφωνώ...το τραιλερ φοβερό αλλά αυτό δεν λεει και κάτι... πόσα trailers γαμάτα έχουμε δεί και το τελικό προϊόν είναι μούφα δεν λεγεται :P

hakoo
18-02-2011, 00:18
Καταπληκτικο trailer, σκυλοβαριεμαι και μονο που σκεφτομαι το παιχνιδι :help:

WolfRathmA
18-02-2011, 03:10
Εμενα μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον το παιχνιδι! Για να δουμε! Παει να ανταγωνιστει το dead rising καθαρα παντως!

PDS
17-05-2011, 18:31
YouTube - Dead Island Teaser "Part 1: Tragedy Hits Paradise"

Melnibonian
17-05-2011, 19:14
Τα zombies αποτελουν cult θεματολογια,τόσο στα videogames όσο και στον horror κινηματογράφο. Αλλά χρειάζονται φρέσκιες ιδέες κι όχι αναμασήματα (πχ Dead space). Αυτό εδώ δείχνει να τραβάει δικό του δρόμο,ίδωμεν !!!

tnf50
17-05-2011, 20:16
Πολυ ωραιο trailer. φαινεται να ειναι ενα πολυ συναισθηματικο παιχνδι που θα σε δενει με τους χαρακτηρες

PDS
23-05-2011, 12:55
714103

Valkyre
23-05-2011, 13:19
Τα γραφικα δειχνουν καταπληκτικα, αλλα μιλαμε για ενα ακομη first person game...κατι που δεν το περιμενα να ειμαι ειλικρινεις....

Επισης δεν ξερω κατα ποσο ειναι story driven το παιχνιδι, ή απλα εχουμε ενα ακομα just cause με ζομπι, ενα εξωτικο νησι και πολλα πολλα quests επαναλαμαβνομενα.

tnf50
23-05-2011, 13:46
H αληθεια ειναι οτι περιμενα οι χαρακτηρες να ειναι πιο ανυπερασπιστοι...τωρα βλεπω ενα παιχνιδι του τυπου let's kill some zombies duuude!!!. Moνο το πρωτο Trailer αξιζε.

hakoo
23-05-2011, 13:48
Basically this

nickolas82
23-05-2011, 23:27
Μόνο σε εμένα δηλαδή φάνηκε ίδιο με το fallout (άρα rpg και όχι καθαρό FPS) αλλά με ζόμπι.......αναπάντεχα ενδιαφέρον φαίνεται

ilias78
23-05-2011, 23:34
εμενα παλι μου θυμιζει πολυ left 4 dead. η τοποθεσια αλλαζει.

grip
24-05-2011, 06:16
Με χάλασε πολύ το fps style που του έδωσαν...

FotisGRC
31-05-2011, 21:35
Ναι χαλάει λίγο που είναι fps.. Αλλά ρε παιδιά μην κράζετε οτι μοιάζει με άλλα παιχνίδια.. Ούτε Just Cause είναι, ούτε GTA επειδή οδηγάει κιόλας,ούτε Call of Duty επειδή είναι FPS.. :P:P

http://www.youtube.com/watch?v=lbZYXiX3FTc

Godweeder
01-06-2011, 08:42
Φαινετε ενδιαφερον τo game !!
Aψογα τα γραφικα και τα ολα σκηνικα ..!!!
Ελπιζω να μην κατανταει βαρετο σε καποια φαση ....

Παντως φαινετε να εχει χαβαλε !! ΖΟMBIE FOR THE WIN !lol

Valkyre
01-06-2011, 09:49
Ναι χαλάει λίγο που είναι fps.. Αλλά ρε παιδιά μην κράζετε οτι μοιάζει με άλλα παιχνίδια.. Ούτε Just Cause είναι, ούτε GTA επειδή οδηγάει κιόλας,ούτε Call of Duty επειδή είναι FPS.. :P:P

http://www.youtube.com/watch?v=lbZYXiX3FTc

Εχεις δικιο, εκτος απο τα παραπανω games θυμιζει και λιγο oblivion μιας και ειναι περισσοτερο melee! χαχα :)

Snk
31-08-2011, 11:34
Τα πρώτα 24 λεπτά gameplay από ps3

Dead Island story gameplay pt.1 PS3 - YouTube

Dead Island story gameplay pt.2 PS3 - YouTube

και έχει βγει και ένα digital comic

https://subscriptions.marvel.com/digitalcomics/view_white.htm?iid=22757

msnes7
05-09-2011, 00:53
Η εταιρεία αυτή μας είχε δώσει τα chrome και xpand rally σε pc,τα οποία είχαν πολύ καλά γραφικά.Το xpand rally μάλιστα είχε εντυπωσιάσει με τα γραφικά του σε εποχές που τα άλλα rally games δεν έβγαζαν τέτοια ποιότητα.Δυστυχώς η έλλειψη licenses δεν βοήθησε το παιχνίδι όπως και το βαρετό μετά από ένα σημείο gameplay.Επίσης το optimization και στα 2 games ήταν φοβερό που παρά τα πολύ καλά γραφικά πήγαινε σφεντόνα
Από ένα βίντεο που είδα με τα πρώτα λεπτά του dead island φάνηκε ότι η εταιρεία πάλι εντυπωσιάζει με τα γραφικά.Αν και το υπόλοιπο περιεχόμενο είναι το ίδιο θα μιλάμε για must του είδους

messi10
05-09-2011, 15:29
Dead Island IGN Review

8/10

obione
13-09-2011, 00:02
To noikiasa to epeksa peripou 2 wres kai to epestrepsa!
dystixos den itan antaksio ton prosdokiwn mou(milaw entelos proswpika)
fancy trailer alla den exei na mou dwsei tipota kainourio !
oute logos gia agora ennoeite!

FotisGRC
13-09-2011, 00:21
To noikiasa to epeksa peripou 2 wres kai to epestrepsa!
dystixos den itan antaksio ton prosdokiwn mou(milaw entelos proswpika)
fancy trailer alla den exei na mou dwsei tipota kainourio !
oute logos gia agora ennoeite!

Κι εγώ 1-2 βιντεάκια που είδα ψιλοξενέρωσα...

woody
13-09-2011, 20:07
Εμενα μου αρεσει παρα πολυ το παιχνιδι. Ειναι δισκεδαστικο, εχει υπεροχες τοποθεσιες, immersion, εχει εναν ρεαλισμο που το κανει οντως survival horror. Προσπαθεις να σωθεις με ολη τη σημασια της λεξεως. Μου κανει εντυπωση που ειστε τοσο αρνητικοι μαζι του. Με κερδισε απο τα πρωτα λεπτα!!

bozo
13-09-2011, 20:57
Εμενα μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον το παιχνιδι! Για να δουμε! Παει να ανταγωνιστει το dead rising καθαρα παντως!

καλητερο του ειναι το ειδα εισαι πολλη σουπερ παιχνιδει.

Melnibonian
14-09-2011, 02:42
bozo (what a nick!!!),μπορείς να είσαι λίγο (εως πολυ) πιο σαφής? 'Αλλωστε σε φορουμ γράφεις,δεν τα λες για να τα ακούς εσύ. Οπότε σε παρακαλώ αν είναι να πεις κάτι,πες το όπως πρέπει,κάτσε ένα λεπτάκι και ασχολείσου,αλλιώς απλώς μη συμμετέχεις (τώρα έτυχε να το λέω σε εσένα). Τόση ώρα διαβάζω κι ακόμη δεν έχω καταλάβει ει παιχνίδι είναι. Να πω και κάτι ακόμη (επίσης γενικό),καλό είναι να ακούγονται οι γνώμες όλων,αλλά να είστε πιο σαφής και με το αν σας αρέσει γενικότερα μια κατηγορία ή όχι για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις για τα παιχνίδια. πχ καποιος μπορεί να φοβάται (ναι ναι καλα διαβάσατε) να παίξει survival horrοr,ή απλά να τα βαριέτε (ως κατηγορία) αλλά το παιχνίδι στο είδος του να είναι καλό! Αυτά τα γράφω επειδή υποψιάζομαι πως κάποιοι δε γουστάρετε γενικά zombie και horror και το θάβετε! Αν ας πούμε έπαιρνα γνώμη από την κοπέλα μου για το dawn of the dead,δεν θα το έπαιρνα ποτέ να το δω!!!
Τελος να πω,οποιος το πήρε και δε το γουστάρει το παίρνω εγω,απο τα trailer και μόνο το παιχνίδι δε παιζει να είναι τόσο κακο οσο γράψατε (ατεκμηρίωτα) κάποιοι!

fearwhatnow
14-09-2011, 09:52
^^ To παιχνιδι για εμενα ειναι GOTY μαζι με το Deus Ex (μεχρι νεοτερας βεβαια).Δεν ειναι ουτε Borderlands,ουτε Dead Rising,ουτε Fallout,ουτε L4Dead.Ειναι το Dead Island.Μια κατηγορια μονο του.Το νησι ειναι τεραστιο, ο σχεδιασμος του φανταστικος, τα quests ενδιαφεροντα και τα ζομπι απλα OMG.Δεν ειμαι φαν των παιχνιδιων με ζομπι αλλα εδω εχει γινει καταπληκτικη δουλεια.Βαλε τα ακουστικα σου και παιξε και μιλαμε για φοβερη εμπειρια.Ειδικα καποια ζομπι που τρεχουν απο μακρια προς τα πανω σου ειναι ολα τα λεφτα.Το παιχνιδι εχει απειρο looting,εχει crafting,πολλα melee weapons και αργοτερα και guns.
Τα upgrades με ποντους ειναι ακρως ενδιαφεροντα.Το παιχνιδι ξεκιναει καπως αργα αλλα μετα απο 2 ωρες απογειωνεται καθως τα ζομπι ανεβαζουν μαζι σου level και σε καποια σημεια πραγματικα θα νιωθεις την απογνωση, την μοναξια και τον φοβο προσπαθωντας να αποφυγεις μια διενεξη.
Το μονο αρνητικο ειναι το respawning αλλα προσωπικα δεν με χαλαει τοσο μιας και δεν γινεται σε εκτεταμενο βαθμο και επισης δεν θα ηθελα περιοχες χωρις καθολου ζομπι.
Ελπιζω να σε βοηθησα για να αποφασισεις αν θα το αγορασεις ή οχι.

bozo
14-09-2011, 10:37
bozo (what a nick!!!),μπορείς να είσαι λίγο (εως πολυ) πιο σαφής? 'Αλλωστε σε φορουμ γράφεις,δεν τα λες για να τα ακούς εσύ. Οπότε σε παρακαλώ αν είναι να πεις κάτι,πες το όπως πρέπει,κάτσε ένα λεπτάκι και ασχολείσου,αλλιώς απλώς μη συμμετέχεις (τώρα έτυχε να το λέω σε εσένα). Τόση ώρα διαβάζω κι ακόμη δεν έχω καταλάβει ει παιχνίδι είναι. Να πω και κάτι ακόμη (επίσης γενικό),καλό είναι να ακούγονται οι γνώμες όλων,αλλά να είστε πιο σαφής και με το αν σας αρέσει γενικότερα μια κατηγορία ή όχι για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις για τα παιχνίδια. πχ καποιος μπορεί να φοβάται (ναι ναι καλα διαβάσατε) να παίξει survival horrοr,ή απλά να τα βαριέτε (ως κατηγορία) αλλά το παιχνίδι στο είδος του να είναι καλό! Αυτά τα γράφω επειδή υποψιάζομαι πως κάποιοι δε γουστάρετε γενικά zombie και horror και το θάβετε! Αν ας πούμε έπαιρνα γνώμη από την κοπέλα μου για το dawn of the dead,δεν θα το έπαιρνα ποτέ να το δω!!!
Τελος να πω,οποιος το πήρε και δε το γουστάρει το παίρνω εγω,απο τα trailer και μόνο το παιχνίδι δε παιζει να είναι τόσο κακο οσο γράψατε (ατεκμηρίωτα) κάποιοι!

φιλε εδω πιο κατω σου εδωσε το παιδι την απαντηση.σορρυ αμα δεν περιγραψα το παιχνιδει δικο μου λαθος.

^^ To παιχνιδι για εμενα ειναι GOTY μαζι με το Deus Ex (μεχρι νεοτερας βεβαια).Δεν ειναι ουτε Borderlands,ουτε Dead Rising,ουτε Fallout,ουτε L4Dead.Ειναι το Dead Island.Μια κατηγορια μονο του.Το νησι ειναι τεραστιο, ο σχεδιασμος του φανταστικος, τα quests ενδιαφεροντα και τα ζομπι απλα OMG.Δεν ειμαι φαν των παιχνιδιων με ζομπι αλλα εδω εχει γινει καταπληκτικη δουλεια.Βαλε τα ακουστικα σου και παιξε και μιλαμε για φοβερη εμπειρια.Ειδικα καποια ζομπι που τρεχουν απο μακρια προς τα πανω σου ειναι ολα τα λεφτα.Το παιχνιδι εχει απειρο looting,εχει crafting,πολλα melee weapons και αργοτερα και guns.
Τα upgrades με ποντους ειναι ακρως ενδιαφεροντα.Το παιχνιδι ξεκιναει καπως αργα αλλα μετα απο 2 ωρες απογειωνεται καθως τα ζομπι ανεβαζουν μαζι σου level και σε καποια σημεια πραγματικα θα νιωθεις την απογνωση, την μοναξια και τον φοβο προσπαθωντας να αποφυγεις μια διενεξη.
Το μονο αρνητικο ειναι το respawning αλλα προσωπικα δεν με χαλαει τοσο μιας και δεν γινεται σε εκτεταμενο βαθμο και επισης δεν θα ηθελα περιοχες χωρις καθολου ζομπι.
Ελπιζω να σε βοηθησα για να αποφασισεις αν θα το αγορασεις ή οχι.

ακριβως ετσι ειναι εχει πολη καλα γραφικα πολη καλο μενου και γενικα ειναι σαν rpg survival horrοr μου εχεις πολλες δυνατοτητες .και κατι αλλο υπερ του εχεις απλητο χρονο χωρις να πιεζεσαι απο χρονους οπος αλλα παιχνιδεια με ζομπι(dead rising 2) εδω μπορεις ανετα να παιξεις και να ευχαριστιθεις το παιχνιδει ανετα να ανεβεις lvl να φτιαξεις διαφορα οπλα να σκωνονεις ζομπια και γενικα να μπαινεις σε οπιο μερος θελεις δεν εχει πολλους περιορισμους και το νησι ειναι μεγαλο ,το παιχνιδει ειναι καταπλικτηκο το πηρα και το παιζω τωρα.πραγματικα πολη καλο.

fearwhatnow
14-09-2011, 10:42
^^ Ρε συ Γιαννη, γραφε καλυτερα σε word και βαλε αυτοματη ορθογραφια.Θα βοηθησει και εσενα και τα ματακια των υπολοιπων.Εντελως φιλικα εννοειται.

Valkyre
14-09-2011, 10:52
Απλα ΉΜΑΡΤΟΝ....

bozo
14-09-2011, 11:31
^^ Ρε συ Γιαννη, γραφε καλυτερα σε word και βαλε αυτοματη ορθογραφια.Θα βοηθησει και εσενα και τα ματακια των υπολοιπων.Εντελως φιλικα εννοειται.

ενταξει παιδια sorry λαθος μου.

guardian2636
14-09-2011, 14:42
εγώ πάντως θα έλεγα οτι το παιχνίδι ειναι ίδιο με το dead rising απλά η μόνη διαφορα είναι οτι το παιχνίδι ειναι fps.

fearwhatnow
14-09-2011, 15:01
εγώ πάντως θα έλεγα οτι το παιχνίδι ειναι ίδιο με το dead rising απλά η μόνη διαφορα είναι οτι το παιχνίδι ειναι fps.

Τι σχεση εχει το dead rising με αυτο?Στο dead rising ειχε time limit και καμια σχεση με open world,looting,rpg κτλ.

dreamer
14-09-2011, 17:47
miazi katholu me to dead rising sto xirismo? to epeksa gia 3-4 ores (to dead rising) ke to paratisa itan poli ekneyristiko den thelo na paro to idio se fps morfi!

ilias78
16-09-2011, 22:21
το δοκιμασα σημερα για λιγο αλλα στο pc.
οι πρωτες μου εντυπωσεις, ειναι αρκετα καλες. κλασικο fps με κλασικο σεναριο. μαζευεται οπλα και σκοτωνεται ζομπι. η χρηση τον οπλων θελει προσοχη γιατι χτυπα χτυπα, καποια στιγμη σπανε τα κουπια ή στραβωνουν οι σιδεροσωληνες. gameplay οχι δυσκολο αν και καπως αργη η κινηση του. αυτο ομως που μου αρεσε περισσοτερο ειναι τα γραφικα του. το περιβαλον της παραλιας και γενικα του χωρου (απο δεντρα και φυτα μεχρι τις λεπτομερειες στα μπαγκαλουους και στους ανθρωπους) ειναι πραγματικα παρα πολυ καλο. πολυ καλη λεπτομερεια και αψογος χρωματισμος.

DJTaurus
16-09-2011, 23:30
Tο ξεκίνησα co-op με ενα φιλαράκι μου και ειναι σκέτη πώρωση...αν και είναι αλλο στυλ είναι πιο funtoplay και απο RE5!!

Melnibonian
08-10-2011, 17:55
Εγω το ξεκινησα χθες, επαιξα ενα διωρακι, πρωτες εντυπωσεις ακρως θετικες, ξυπνησε μεσα μου το αρχεγονο ενστικτο της πλατινοθηριας (lol) , ωραια ατμοσφαιρα, καλα γραφικα, διαφοροποιηση απο το deadrising, rpg αισθητικη με lelel ups, coop και αλλα πολλα. Περισσοτερα στην συνεχεια

piterakos
10-10-2011, 12:30
Μια ερωτησουλα ρε παιδια, οσοι το πεζεται co-op online οταν εχετε και οι δυο ανοιχτα τα headset και μιλατε σας κανει παρασιτα και βουιτο ? γιατι εχω εγω με ενα φιλαρακι στο pc βεβαια και οταν εχουμε και οι δυο ανοιχτα τα mic γινεται πανικος στα ηχεια. δεν ακουμε τπτ με το βουιτο. και διαβασα οτι ειναι γενικοτερα bug του παιχνιδιου. απλα ηθελα να δω αν το ιδιο γινεται και στο ps3 version. Τους εχω στειλει και Mail στο development team και μου ειπαν οτι θα το κοιταξουν.

Melnibonian
14-10-2011, 04:17
Το παιχνιδι παει για τιτλος της χρονιας (για εμενα). Πολυ ομορφη μηχανη γραφικων,καποια bugs δεν χαλανε ουτε στο ελαχιστο την ατμοσφαιρα και ευτυχως οσο προχωρας το παιχνιδι διαφοροποιειται (αργα βεβαια) στο στυλ παιξιματος κι ετσι αποκτα και ενδιαφερον. Επαιξα και λιγο coop και δε μπορω να πω ενθουσιαστηκα κιολας,ο πιο προχωρημενος πραγματικα δεν εχει νοημα στο παιχνιδι (αφου μενουν τα missions του λιγοτερου προχωρημενου στο storymode παιχτη). Αν βεβαια το ξεκινησει καποιος και παιζει με δευτερο συμπαιχτη εδω μιλαμε για το ακριβως αντιθετο. Το bluetooth ειναι must. Καποια submissions ειναι κουραστικα και προσφερονται για farming που το απεχθανομαι. Πολυ ωραιο το συστημα κατανομης των ποντων που αποκταμε σε καθε level up του χαρακτηρα,μετρανε σημαντικα οι επιλογες. Ειμαι στο κεφαλαιο 7,τα λεμε στην συνεχεια...

mootsChios
23-10-2011, 15:34
Ελεγα να κανω υπομονη και να μην παρω κανενα παιχνιδι μιας και σε λιγο θα γινει πανικος (BF3,U3,MW3 κτλ) Αλλα τελικα δεν την παλεψα απο την βαρεμαρα και βρηκα το Dead Island, μεταχειρισμενο στα 35 ευρω και το πηρα. Ολα καλα, ολα ωραια, αλλά δυστυχως ειναι απο τα παιχνιδια που μετα απο λιγο με πιανει αναγουλα και ζαλαδα. Αν δεν το'κλεινα θα ξερνουσα σαν το γατι. Τεσπα θα το ξαναπιασω και σημερα καποια στιγμη, γιατι θελω να το τελειωσω πριν μου ερθει το Battlefield 3

Melnibonian
23-10-2011, 16:44
Εγω απο την αλλη ειμαι στο 2ο playthrough,παω για να φτασω το level 50 (ειμαι 42) αλλα δεν γεμιζει η μπαρα με xp με τιποτα κι απο οτι εχω διαβασει θα χρειαστει και τριτο,το οποιο δεν νομιζω να την παλεψω να το κανω (το 30)....

djpar
18-12-2011, 11:21
το παιχνιδι το σκεφτομαι για αγορα αλλα εχω μια ερωτηση,απο θεμα frame rate παει καλα?

Melnibonian
18-12-2011, 22:14
Game of the year για μενα...τι frame rate ψαχνεις...παιξε ενα τεταρτακι και θα με θυμηθεις....Πηρα και την πλατινα μετα απο αρκετο καιρο,αφου ολα τα αλλα τα παραταγα....

FunkyCobra
18-12-2011, 23:05
ενταξει παιδια sorry λαθος μου.

sovara twra,zhthses sugnwmh epeidh ekanes or8ografika?

djpar
19-12-2011, 07:01
thnx melni,θα το κοιταξω για αγορα συντομα

messi10
27-01-2012, 20:14
Dead Island Ryder White DLC trailer

http://www.psu.com/Dead-Island-Ryder-White-DLC-trailer--a014188-p0.php