View Full Version : Assassin's Creed Revelations
WolfRathmA
08-04-2011, 04:06
Assassin's Creed 3 Art Director Wants To See The Series Go To Asia, South America (http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/711660/assassins-creed-3-art-director-wants-to-see-the-series-go-to-asia-south-america/)
http://files.g4tv.com/ImageDb3/182815_S/Assassins-Creed-II.jpg
Ubisoft recently held an Assassin's Creed art exhibit in Germany where Assassin's Creed 3's art director, Mohamed Gambouz, was in attendance. The folks over at HookedGamers (http://www.hookedgamers.com/blogs/chrispriestman/2011/04/05/assassins_creed_3_art_director_says_asian_or_south _american_setting.html)had the chance to ask him a few questions and of course they asked about Assassin's Creed 3. "What can you say about Assassin's Creed 3? Which setting are you thinking about now, when you think about AC3," they asked. His response was a bit surprising and a bit vague.
"Well, I personally would do something completely new. Maybe something in an Asian or South American setting, at least nothing that we have already made. But in the end it's not my decision. But you can be sure that we read the reactions of our customers in forums, blogs and Facebook and Twitter very closely and also seriously talk through the suggestions from our players from time to time. In the next few months you will truly experience more details." This of course is just what he would like to see in the game. While Assassin's Creed 3 hasn't had an official reveal yet, we have no doubts that is coming. Last we heard, Ubisoft was planning on releasing the next Assassin's Creed game before March 31, 2012. I find it unlikely they haven't decided on a location yet and aren't well into production. Then again maybe he's just not letting information slip until Ubisoft is ready to announce something official. He is the art director after all, his opinion on the series matters.
Do you want Assassin's Creed 3 to be set in Asia or South America?
Αν πω οτι σαν π)#%!@ περιμενω τη συνεχεια θα ηταν ψεματα =Ρ ακομα πιο χειροτερα! LOL =D
Αντε να δουμε τι θα γινει! Αντε να δουμε καμια ανακοινωση στην Ε3 γιατι δεν αντεχω αλλο!
στο βαθος τι φαινεται?οι δυδιμοι πυργοι?
^^ οχι ρε συ καμμια σχεση! :)
θα ηταν ωραια να το βαλουν στην ασια για να γνωρισουμε και εμεις οι gamers και κανεναν αλλο πολιτισμο(japan,ninjas=awesome)...παντως οχι ezio και ιταλια
Το ότι θα βγει το 3 ήταν σίγουρο, για αυτό δεν είμαι τόσο πολύ ενθουσιασμένος. Εννοείται πως είμαι, αλλά όχι τόσο πολύ.
Τώρα για το νέο. Για Ασία δεν μου φαίνεται τόσο καλό, αν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε αυτές τις 2 επιλογές, θα επέλεγα την Νότιο Αμερική. Λοιπόν, αφού το παιχνίδι μάλλον (και ελπίζω να είναι έτσι), θα διαδραματιστεί μετά την Αναγέννηση, ίσως πάμε στις ανακαλύψεις. Εκεί το σενάριο μάλλον θα είναι ότι ανακαλύπτονται νέες περιοχές, οι Ναϊτες θα λένε πάμε να τις κατακτήσουμε, οι Ασσασίνοι θα θέλουν να τους εμποδίσουν, μπλέκεται το παπαδαριό, οι κατακτητές ήταν πολύ βίαιοι.Τον Μάιο που είπαν ότι θα το ανακοινώσουν θα μάθουμε.
Τι πρέπει κατά την γνώμη μου η Ubisoft:
1) Όχι στο άρμεγμα. Η σειρά είναι υπέροχη. Μην την κάνετε τσίρκο λόγω χρημάτων. Πηγαίνετε μετά σε ένα άλλο franchise, όλες οι εταιρίες τόσο μεγάλη ανάγκη για περισσότερα χρήματα έχετε πια;
2) Βελτιωμένος τεχνικός τομέας. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα είχα δώσει λίγη σημασία στη σειρά αν δεν είχε αυτό το τρομερό σενάριο. Δεν αντέχω το εξής: Πηγαίνω με το άλογο, πράγματα ξεπετάγονται από παντού. Φτιάξτε το. Στο 2011 βρισκόμαστε. Τόσα τεχνικά προβλήματα δεν νομίζω να δικαιολογούνται. Ευτυχώς το brotherhood ήταν βελτιωμένο σε σχέση με το 2, αλλά και πάλι δεν ήταν και κάτι φοβερό. Στον τεχνικό τομέα πάντα.
3) Βελτιωμένο animation. Ας σταματήσουν να περπατάνε οι άνδρες σαν αδελφές.
4) Η τελική μάχη να είναι μονομαχία, όχι ελάτε όλοι να παίξουμε ξύλο. Εμπνευστείτε από την τελική μάχη του metal gear solid 4.
5) Το τέλος (αν στο 3 τελειώσει η σειρά) να μην είναι εντελώς, wtf. Να υπάρχει ένα μυστήριο, αλλά να καταλάβουμε τι έγινε.
Το περιμενω πως και πως,αλλα ελπιζω να μην βιαστουν και να το τελιοποιησουν!
καταπληκτικα νεα. ποτε ειναι η επομενη εκθεση Ε3??
καταπληκτικα νεα. ποτε ειναι η επομενη εκθεση Ε3??
νομιζω τον ιουνιο... αλλα θα βγουν νεες πληροφοριες πολυ νωριτερα:a020:
nikos1125
08-04-2011, 20:20
ΤΟ BROTHERHOOD TI ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΖΕ?ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ 1 ΚΑΙ 2!!!!
angelponiros
08-04-2011, 20:43
Το Brotherhood αν κατάλαβα καλά τι ρωτάς! Δεν είναι ένα καινούριο game στην σειρά
απλά είναι sequel του 2. Με τον ίδιο πρωταγωνιστή είναι σαν να λέγαμε
assassin's creed 2,5.
^^ Ακριβως αυτο ειναι, ο λογος που εγινε το Brotherhood ειναι η μεγαλη απηχηση που ειχε ο Ezio στο κοινο και αποφασισαν να συνεχισουν το στορυ και να το δεσουν καλυτερα πριν ξεκινησουν το κανονικο Assassins Creed 3. Παντως το brotherhood ειναι φουλ κανονικο παιχνιδι και το στορυ του παρα πολυ καλο.
Αυτο που ειπαν τα παιδια.Κατι σαν το AC 2,5.Sequel του 2 αλλα κανονικο game.
Για να πω την αληθεια,μου αρεσε ακομα πιο πολυ και απο το 2!
σιγουρα ηταν πιο καλο το brotherhood. ειναι το 2 +καλυτερα γραφικα,μια τεραστια πολη,καινουρια οπλα οπως το crossbow και τα poison darts και φυσικα...το κολοσσαιο!!!
nikos1125
09-04-2011, 14:26
οποτε αξιζει να το παιξω πριν απο το 3!!!
ναι γιατι αν συνεχιζει απο το brotherhood θα εχεις κενα στην ιστορια
Εννοειτε!!
Στα + ξεχασες το εκπληκτικο multiplayer!
ναι...κριμα που δεν προλαβα να το χαρω(το ειχα δανειστει μονο για να τελειωσω το story και δεν επαιξα)
!!
Επρεπε να το αγορασεις,να το λιωσεις!!
Eχω παιξει το 1, εχω ψιλολιωσει το 2 (λεπτομερειες για την πλατινα) αλλα για να ειμαι ειλικρινης συνεχιζω να μην καταλαβαινω πιο ειναι πια το τοοοοοοσο μεγαλο fuzz με αυτο το franchise. Ναι, σεναριακα ειναι πολυ ενδιαφερον και το immersion σουπερ λογω αληθοφανειας. Ο τροπος που μπλεκουν τα ιστορικα γεγονοτα με τις conspiracy theories διαφορων ειδων αριστουργηματικος. ΑΛΛΑ, επειδη παντα ενα videogame κρινεται και απο το πως παιζει, πραγματικα θεωρω οτι εχει παρα πολλες αδυναμιες και οτι σαν franchise εν γενει ειναι καργα υπερτιμημενο. Αποψη μου παντα.
Αναμενω φυσικα με ιδιαιτερο ενδιαφερον τα νεα για το τριτο μερος, αλλα δεν συμμεριζομαι το τεραστιο αυτο hype που υπαρχει.
Πιστεύω ότι το hype οφείλεται στα καλά που είπες παραπάνω. Τώρα το ότι πρέπει να γίνουν βελτιώσεις είναι σίγουρο, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει τα τόσα θετικά σχόλια που έχει πάρει.
Eννοειται οτι τα αξιζει, ειδικα το 2 ηταν απο τα πιο βελτιωμενα sequels ever, απλα θεωρω οτι το hype ειναι λιγο scary και δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα. Για τα δικα μου γουστα παντα.
Δεν συμμερίζομαι αυτό που είπες hakoo (άντε καλέ?σώπααα!).Φυσικά και το franchise έχει αδυναμίες.Αλλά αυτά που έχει ως θετικά, δεν τα κάνει απλά καλά, αλλά εξαιρετικά!Άνετα το καλύτερο open world της γενιάς.
GIORGOS_VSF
10-04-2011, 09:16
Διαβαζω καποια μηνυματα τα οποια αναφαιρουν οτι τα AC ειναι κατωτερα απο τα Uncharted! Γνωμη μου, περα απο το platform στοιχειο-αν το λεω σωστα- δεν εχουν σχεση νομιζω! Το ενα ειναι shooting ενω το αλλο εχει stealth στοιχεια και οχι ωμη βια και πιστολιδι! Προσωπικα και τα δυο franchise μου αρεσουν τρελα, απλα θεωρο οτι δεν μπορει να υπαρξει αμεση συγκριση!
Συγγνωμη για το off topic!
^^ Σαφως και δεν εχει σχεση το AC με το Uncharted. Πολυ διαφορετικα παιχνιδια. Παντως κι εγω αν μου εδιναν τωρα Uncharted 3 και AC3, πρωτα θα επαιζα το Uncharted....χωρις δευτερη σκεψη! :)
New Assassin’s Creed This Year Claims Ubisoft’s CEO
Kotaku: Ubisoft’s CEO Yves Guillemot claimed that a new Assassin’s Creed will be coming this year, stating that it will be “something interesting around the Assassin’s brand.”
Δεν ξερουμε εαν θα ειναι συγκεκριμενα το ACIII αν και βρισκω ηλιθιο να μην ειναι αυτο, οπως και να εχει ειναι σιγουρο πλεον....
ειδικα οι κατοχοι PS3 θα ξεμεινουν απο φραγκα φετος...
Τωρα οποιος εχει 2 και 3 κονσολες? Ουτε να το φανταζομαι δεν θελω...!! :D
οποτε λογικα νοεμβρη με δεκεμβρη. να μαζευουμε λεφτα απο τωρα (uncharted 3, assassin 3, batman 2).
Starlord
12-04-2011, 09:28
Πάντως όσοι έχετε όλα τα Codex pages στο ΙΙ και έχετε δει τι "κρύβουν" βλέπετε ότι από άποψη επιλογής τοποθεσίας έχουμε μπόλικο "πράμα".
Πάντως προβλέπεται ξεπαράδιασμα φέτος αν και περισσότερο με ανησυχεί η έλλειψη χρόνου...
χμμ μαλιστα... εχουμε και λεμε επιβεβαιωμενα για το 2011:
Uncharted 3
Infamous 2
Mass Effect 3
Assassins Creed 3
Bioshock Infinite
ES V: Skyrim
Resistance 3
Batman Arkham City
Portal 2
ICO Collection
Και ισως βγει και το Last Guardian
Αυτο δεν λεγεται ξεπαραδιασμα... αυτο λεγεται ληστεια κανονικη! Βαλτε κατω τα λεφτα να αγορασεις το καθε παιχνιδι 40 -σου λεω εγω- ευρα. 450 ευρωπουλα για παιχνιδια...
Και στανταρ καποια ξεχναω. Απλα δεν βγαινει το νουμερο καποια θα πρεπει να κοπουν... Το θεμα ειναι οτι ηδη εχω κοψει, δεν αγορασα δηλαδη το ΚΖ3 και σκεφτομουν να το παρω οταν βγει σε Platinum....lol....
To Bioshock Infinte το 12 βγαίνει, κατά τ' άλλα δίκιο έχεις, θα μπούμε μέσα πάλι :D
Πάντως ρε παιδιά, αφού το είχαν πει και επίσημα λίγους μήνες πριν ότι και φέτος θα βγει AC, κι ότι θέλουν να κάνουν annual releases (αν και προσωπικά πιστεύω δύσκολα να είναι το ΙΙΙ, θα δούμε όμως).
^^ Σωστοοος! Αντικατεστησε το Bioshock infinite με το L.A. Noire που το ξεχασα :)
το θεμα βασικα ειναι, πως τα περισσοτερα νομιζω, βγαινουν το τελευταιο 3μηνο....
apos1210
12-04-2011, 17:44
βγαινει και το Dark Souls ;)
το θεμα βασικα ειναι, πως τα περισσοτερα νομιζω, βγαινουν το τελευταιο 3μηνο....
Αυτο φομαμαι. Μολις ανακοινωθει επισημα η κυκλοφορια του επομενου CoD προβλεπω να σκαει κυμα αναβολων. Καταραμενο παιχνιδι! Η Capcom και η 2Κ το εχουν παρει χαμπαρι εδω και καιρο, γι' αυτο απεχουν διακριτικα απο το τελευταιο τριμηνο. Αν βαλουμε στη λιστα του Valkyre το Deus X, καθως και το Gears Of War ή ακομα και το φημολογουμενο Halo Remake για το 360, καταλαβαινετε οτι ειναι απο χλωμο εως απιθανο να δουμε ολους αυτους τους τιτλους φετος. Οταν ενα παιχνιδι τρωει 20.000.000 πωλησεις, πως να αντεξουν τα υπολοιπα;
Kαλα το Halo Remake απλα το ξεχναμε ακομα και αληθεια να ειναι. Ακομα δεν εχει ανακοινωθει τιποτα οποτε αν ανακοινωθει δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι για φετος! Το Deus X ηταν ενα αλλο που ξεχασα και παλι...
Θα πεσει πολυ μαχαιρι και ενοικιαση μου φαινεται αλλα ολα κι ολα το Assassins 3 θα το αγορασω! (να ειμαστε και on topic :D)
H επίσημη σελίδα (http://goo.gl/FgBwz) του Assassin’s Creed στο Facebook, φαίνεται πως κατά λάθος αποκάλυψε το όνομα του νέου AC game, οδηγώντας τους χρήστες σε μια flash page που μάλλον δεν ήταν ακόμα ώρα να ενεργοποιηθεί. Σύμφωνα με τα στοιχεία που πρόλαβαν να τσιμπήσουν πριν η Ubisoft την αποσύρει, το παιχνίδι ονομάζεται Assassin’s Creed: Revelations και πιθανότατα έχει σχέση με τον Altair, πρωταγωνιστή του πρώτου τίτλου. Όπως και να ‘χει, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να μάθουμε τι παίζει, αφού το νέο Assassin’s Creed θα αποκαλυφθεί επίσημα μέσα στον Μάιο.
game20.gr
Ελπίζω αυτό το revelations να είναι παιχνίδι για το ngp και το 3DS και τον Μάιο να ανακοινωθεί το τρίτο (και μακάρι το τελευταίο) assassin's creed για επιτραπέζιες κονσόλες. Ακόμα κι αν δεν θα είναι το 3 το τελευταίο, ας είναι το 3,5. Όχι παραπάνω.
Το ονομα ταιριαζει παντως για να ειναι το τελευταιο μερος της σειρας (ή πιο σωστα της ιστοριας του Desmond, γιατι ειπαμε το AC ειναι η ιστορια του Desmond στην ουσια, οχι του Altair, οχι του Ezio.)
παντως αν βαλουν παλι τον altair ελπιζω να κολυμπαει τουλαχιστον...
^^ φυσικα και θα κολυμπαει δεν θα αφαιρεσουν gameplay features απο παιχνιδι σε παιχνιδι, αυτο θα ηταν εντελως ηλιθιο απο μεριας τους!
but still... γιατι παλι ο altair? ξερω οτι δεν ειναι σιγουρο αλλα αν δε δω καποια τρελη αλλαγη στο gameplay θα ξενερωσω
Starlord
30-04-2011, 10:08
Γιατί, είναι σίγουρο ότι ο Altair ήξερε να κολυμπάει;
(σόρρυ για το χιούμορ αλλά δεν άντεξα!)
θυμαμαι εκεινη την αποστολη στο 1 που ο στοχος ειναι στο λιμανι και πρεπει να περπατισεις πανω σε κατι ξυλινους διαδρομους ενω οι μεθυσμενοι σε σπρωχνουν στο νερο...απο τις πιο σπαστικες φασεις evaaah
^^ φυσικα και θα κολυμπαει δεν θα αφαιρεσουν gameplay features απο παιχνιδι σε παιχνιδι, αυτο θα ηταν εντελως ηλιθιο απο μεριας τους!
Αυτό όμως πώς θα γίνει αν ο πρωταγωνιστής είναι ο Altair; Κολύμπι μπορεί να μάθει. Άντε και να βάλει μια δεύτερη λεπίδα. Αν και (αν θυμάμαι καλά) (spoiler για το 2 και το brotherhood, για το 1 δεν είμαι σίγουρος) στην αίθουσα με τα αγάλματα, ο Altair εμφανίζεται με 1 λεπίδα και ο Ezio παρουσιάζεται από την Ubisoft με 2 λεπίδες, εκτός κι αν με την 1 λεπίδα o Altair έδρασε και αργότερα πήρε δεύτερη λεπίδα, αλλά δεν δόθηκε μεγάλη σημασία σε αυτό από τους υπόλοιπους. Πυρίτιδα όμως πώς θα αποκτήσει, αφού αν δεν κάνω λάθος δεν είχε ανακαλυφθεί τότε. Πέρα από τις αποστολές που σχετίζονται με τον Leonardo και τις μηχανές του, νομίζω πως υπάρχουν και άλλα πράγματα που δεν μπορούν να υπάρξουν την εποχή του Altair.
YouTube - Assassin's Creed Revelations Teaser (AC Reveal Facebook Teaser)
αραβικα γραμματα αρα μαλλον altair... δε βαριεσαι καλος ειναι κ αυτος
YouTube - Assassins Creed Revelations - Teaser #2
Πώς θα συνδέσουν τον δίσκο της Φαιστού με το Assassins Creed?
Θέλω πληροφορίες ΑΜΕΣΑ!
^^ Παντως μπορει καλλιστα να ειναι καποιο spin off και οχι το πραγματικο AC: III
Ιδωμεν!!! Περιμενω να δω τι ετοιμαζουν...
Συμφωνω με valkyre και tnf.
Πρωτον,δεν θα ηθελα με τιποτε τον altair για προταγωνιστη στο AC:III
Δευτερον,αν οντως ειναι ο altair μακαρι να ειναι spin-off και οχι το τελευταιο μερος της σειρας...
^^ Παντως μπορει καλλιστα να ειναι καποιο spin off και οχι το πραγματικο AC: III
Ιδωμεν!!! Περιμενω να δω τι ετοιμαζουν...
Aυτο σκεφτηκα και εγω, εκτος αν ειναι μια σειρα απο teasers (αλλωστε η Ε3 απεχει ενα μηνα ακομα) που, αφου περασουν την μιση παγκοσμια ιστορια, θα καταληξουν στο setting του επομενου παιχνιδιου. Παντως, μετα τη Ρωμη δυσκολα θα παμε σε κατι λιγοτερο εντυπωσιακο, αρα πονταρω σε Παρισι ή Λονδινο του 17ου-18ου αιωνα. Οι επιλογες για το AC ειναι ατελειωτες, οποτε θα ακουσουμε αρκετα μεχρι να αποκαλυφθει η συνεχεια και θα εχει τη σχετικη πλακα να κανει ολο το internet μαντεψιες.
παντως ο δισκος της φαιστου αφηνει υπονοουμενα για ελλαδα αλλα παλι θα ηταν περιεργο να διαδραματιζεται εκει καθως εκεινη την περιοδο ουτε σπαθια(που λεει ο λογος) δεν ειχαν... ασε που τα ac πηγαινουν με χρονολογικη σειρα
Nek_Food
03-05-2011, 14:58
Προσωπικά όσο και να μου άρεσε ο Altair, ελπίζω να είναι καμιά portable έκδοση και να μην αρχίσουν το milking στις κονσόλες (Xbox360/PS3) ήτοι να χώσουν ενδιάμεσα από το αναμενόμενο Assassin's καμία υποέκδοση με τον ως άνω πρωταγωνιστή. Το ότι πετάνε teasers μας προκαλούν hype και αναμονή σαφώς είναι στημένο, άντε στο τέλος θα μας δώσουν κανένα iAC:R για το iPad όπως είχαν κάνει παλαιότερα με το i και MGS (αν θυμάμαι καλά) και ήταν η portable έκδοση για το iPhone. Εκεί που έχει φτάσει το Assassin's στις κονσόλες (xbox360/PS3), δεν ψήνομαι καθόλου για "πισωγυρίσματα".
Κατ'αρχάς, το ACIII και κατ'επέκταση το τέλος της ιστορίας του Desmond, εκτιμώ οτι για σημειολογικούς λόγους, θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2012.
Όσο για το Revelation και υποθετικά αν διαδραματίζεται στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, διαφωνώ με τον tnf50.Μην ξεχνάμε οτι μιλάμε για την περίοδο μετά την πρώτη άλωση της Κωνσταντινούπολης.Οπότε από κτίσματα και κτήσεις (Βενετών, Καταλανών κλπ.) στον ελλαδικό χώρο, είμαστε μια χαρά.Αν προσθέσουμε τους αρχαιολογικούς χώρους, ακόμα καλύτερα.Δολοπλοκίες και συνομωσίες στο έπακρο.
Όλα αυτά αν ο δίσκος της φαιστού είναι ενδεικτικός οτι το παιχνίδι θα διαδραματίζεται εδώ και δεν είναι απλά ένα κειμήλιο με τον δικό του αυτόνομο ρόλο.
Starlord
03-05-2011, 23:19
Εντάξει ο δίσκος μπορεί να είναι απλά ένα κειμήλιο, όπως και τα pieces of Eden αλλά όσο να 'ναι, μια συγκίνηση την έχουμε!
YouTube - Assassins Creed Revelations - Teaser #3
KosmixGR
04-05-2011, 02:04
Η Αγία Σοφία έχει μιναρέδες και στο 0:06 είναι το σύμβολο του σουλτάνου Σουλειμάν, οπότε μιλάμε για Οθωμανική Αυτοκρατορία... μνιε. :tired01:
YouTube - Assassins Creed Revelations - Teaser #3 (http://www.youtube.com/watch?v=D0Sb41mtfcM)
24-06-1459 στο 0.08''
η ημερομηνια γενησης του ezio...
Eξακολουθω να πιστευω οτι πρεπει να επικεντρωθουν σχεδον φουλ στον Desmond στο τελευταιο παιχνιδι της ιστοριας αυτης... Στο brotherhood ειχε μεγαλυτερο σαφως ρολο, αλλα θεωρω πως πρεπει να ειναι αρκετα μεγαλυτερος στο τελευταιο μερος. Πλεον ο Desmond εχει λαβει ολο το training... ειναι η ωρα του, αλλωστε ειναι η ιστορια του...
Το assassins creed δεν ειναι η ιστορια του Ezio...ειναι η ιστορια του Desmond...αν παλι επικεντρωθουν στον Ezio, νομιζω οτι θα το χαλασουν αρκετα το σκηνικο...
Εγώ από την άλλη (και με την βοήθεια του τρίτου teaser) έχω καταλήξει στο οτι ούτε ο Altair αλλά ούτε και ο Ezio θα είναι οι main charcters του revelations.Μικρό ρόλο-πέρασμα, μπορεί.
Nek_Food
04-05-2011, 12:55
Έχει μία μορφή στο κέντρο και λίγο κάτω αριστερά, σαν ιππότης - σταυροφόρος; ΟΚ, η ημερομηνία υποδηλώνει ίσως τον Ezio (στην αρχή του παιχνιδιού σαν συνέχεια από το brotherhood ίσως), αλλά ο Σουλεϊμάν γεννήθηκε το 1520 και οι μιναρέδες νομίζω ολοκληρώθηκαν σε αυτή την μορφή που φαίνονται στο βίντεο μετά το 1577 (μέχρι τότε ήταν 1 ή 2 το πολύ), άρα ο Ezio χρονολογικά μάλλον δεν κολλάει σε όλο το στόρι. Λέτε να έχουμε μετάβαση του desmond από τον ένα πρόγονο στον άλλο εντός του τίτλου αυτού;
Λέτε να έχουμε μετάβαση του desmond από τον ένα πρόγονο στον άλλο εντός του τίτλου αυτού;
Πολύ πιθανό.Κοινό location σε δύο διαφορετικές όμως χρονολογικές περιόδους και με την παρουσία διαφορετικών playable χαρακτήρων.
Η Ubisoft ανακοίνωσε την δημιουργία της Ubisoft Motion Pictures, μιας εταιρείας παραγωγής τηλεοπτικών και κινηματογραφικών ταινιών, βασισμένων στα games της Ubisoft. Το βήμα αυτό είναι σίγουρα σημαντικό για την Γαλλική εταιρεία, η οποία πλέον επεκτείνει τους επιχειρηματικούς της ορίζοντες.
Η Ubisoft Motion Pictures θα εδρεύει στο Παρίσι και επικεφαλής της θα είναι ο Jean-Julien Baronnet, πρώην διευθύνων σύμβουλος της EuropaCorp, εταιρείας παραγωγής του σκηνοθέτη Luc Besson (δημιουργό των La Femme Nikita και The Fifth Element). Ο πρώτος παραγωγός της UMP θα είναι ο Didier Lupfer (Gainsbourg), ενώ ο ο πρώην επικεφαλής της Walt Disney Studios Motion Pictures Jean de Rivieres, θα διευθύνει τις πωλήσεις και το marketing.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ποια θα είναι τα πρώτα μελλοντικά projects. Πάντως, το μέχρι τώρα δείγμα γραφής της Ubisoft είναι η ταινία μικρού μήκους Assassin's Creed: Lineage, την οποία μπορείτε να απολαύσετε παραπάνω. Φημολογείται επίσης, ότι μια νέα ταινία βασισμένη στην σειρά Tom Clancy's Ghost Recon βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη.
YouTube - Assassin's Creed Lineage - Complete Movie
gameover.gr
Starlord
04-05-2011, 21:06
Απλά φοβερό!!!
YouTube - Assassin's Creed Revelations Teaser #4 (AC Reveal Facebook Teaser)
Κάποια πραγματάκια που βρήκα στο facebook (έκανα λογαριασμό μόνο γι'αυτό).
http://www.facebook.com/assassinscreed?sk=app_150031305061905
και όταν φορτώνει το video, βγάζει αυτά τα νούμερα/ημερομηνίες.
α)26051512
β)24061459
γ)06111494
δ)11011165
ε)10091509
στ)15061511
[/URL]facebook (έκανα λογαριασμό μόνο γι'αυτό).
[URL="http://www.facebook.com/assassinscreed?sk=app_150031305061905"] (http://www.youtube.com/watch?v=a91WzlVYj6A)
Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα......ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ ΌΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΕΤΑ :ice:ΔΕΝ ΕΙΝ ΝΤΡΟΠΗ
:hysterical:
Χαχαχα!Όχι ρε συ!Ήμαρτον!Άσε που δεν τα πάω καλά με την όλη φάση της cyber κοινωνικής δικτύωσης.Αν και κάτι μου είπε ένας (πραγματικός) φίλος μου για fb ποκεράκι και με βλέπω να αφιερώνω αρκετό χρόνο...
On topic
α) Θάνατος του σουλτάνου Beyazid II
β) Γέννηση του Ezio.
γ) Γέννηση του Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπούς.
δ) Γέννηση Altair.
ε) Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη με 10000 νεκρούς.
στ) ?
To "στ" που λες και δεν ξερουμε τι ειναι, μαλλον ειναι το reveleations και η χρονολογια που εξελισσεται ισως??
Nek_Food
05-05-2011, 10:39
Μου έστειλαν μήνυμα στο e-mail μου που μάλλον οδηγεί στην αντίστοιχη σελίδα του FB. Επειδή δεν έχω και ούτε πρόκειται... το βάζω εδώ μπας και έχει τίποτα νέο (αν και υποψιάζομαι ότι είναι για τα ανωτέρω)
http://newsletters.ubi.com/EMEA/ACB_TEASER_20110502/uk_index.html
To "στ" που λες και δεν ξερουμε τι ειναι, μαλλον ειναι το reveleations και η χρονολογια που εξελισσεται ισως??
Εκεί καταλήγω.Λίγο πριν τον θάνατο του Beyazid, βολεύει μια χαρά.Επίσης πολύ πιθανό να συνδέουν την σφαίρα που κρατάει ο δίκεφαλος αετός με το piece of eden.Γι'αυτό μας δείχνουν και τον Altair.Mπορεί να επισκεπτόμαστε την Κωνσταντινούπολη σε διαφορετικές χρονικές περίοδους.
Εντός της ημέρας θα υπάρξει και νέο teaser λογικά.
JerryMoore
05-05-2011, 19:29
Έχουμε νέα
http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/05/05/acrcoverrevealjune.aspx
nikolaszax
05-05-2011, 20:03
http://h-6.abload.de/img/assassin-screed-revelag71t.jpg
Sorry εαν ειναι repost.
Σε ποια χρονολογία θα κινείται ξέρει κανείς,γιατί μου αρέσει που το άρθρο την αναφέρει ως Κωνσταντινούπολη και όχι ως Instabul....
nikolaszax
05-05-2011, 20:33
Σε ποια χρονολογία θα κινείται ξέρει κανείς,γιατί μου αρέσει που το άρθρο την αναφέρει ως Κωνσταντινούπολη και όχι ως Instabul....
1459 γεννηθηκε ο ezio και γυρω στα 40 θα ειναι οποτε 1500+.Αν τωρα ελεγχουμε και τον altair τοτε θα παμε παλι πισω στο 1200(ή οπου ηταν).
Στο τέλος του Brotherhood ήταν 47, οπότε τώρα θα είναι στα 52.Εξού και ο αναρριχητικός γάντζος στο δεξί χέρι του παππούλη Ezio.Επίσης υπολογίζω οτι όταν θα ελέγχουμε τον Altair, η επίσκεψή μας θα γίνεται μετά το 1204.Όσο για τον δίσκο της Φαιστού και την Κρήτη νομίζω οτι κατά την 2η άλωση, ήταν υπό τον έλεγχο των Βενετσιάνων, οπότε λογικό να εμπλέκεται ή και να επισκεφτούμε το νησί.
AriStos13
05-05-2011, 20:53
εμενα με ενθουσιασε το γεγονος οτι θα ειναι και οι 3 χαρακτηρες playable..αλλα θελω να δω πως θα συνδιασουν την ιστορια και των τριων!
ειδικα ο ezio σαν παππους που ειναι δεν με χαλαει καθολου..
μηπως να αλλαξει καποιος και το τιτλο του τοπικ?
Στο τέλος του Brotherhood ήταν 47, οπότε τώρα θα είναι στα 52.Εξού και ο αναρριχητικός γάντζος στο δεξί χέρι του παππούλη Ezio.Επίσης υπολογίζω οτι όταν θα ελέγχουμε τον Altair, η επίσκεψή μας θα γίνεται μετά το 1204.Όσο για τον δίσκο της Φαιστού και την Κρήτη νομίζω οτι κατά την 2η άλωση, ήταν υπό τον έλεγχο των Βενετσιάνων, οπότε λογικό να εμπλέκεται ή και να επισκεφτούμε το νησί.
Θα μου άρεσε μια επίσκεψη στην Κρήτη. Μια ερώτηση την οποία βάζω σε spoiler για αυτούς που δεν θέλουν να ξέρουν απολύτως τίποτα για το 2 και το brotherhood. Σε τέτοια ηλικία ένας άντρας μπορεί να κάνει παιδί, έτσι; Ρωτάω γιατί δεν νομίζω να έχει γίνει αναφορά σε παιδί του Ezio.
εμενα με ενθουσιασε το γεγονος οτι θα ειναι και οι 3 χαρακτηρες playable..αλλα θελω να δω πως θα συνδιασουν την ιστορια και των τριων!
ειδικα ο ezio σαν παππους που ειναι δεν με χαλαει καθολου..
Ότι είναι μεγάλος ούτε εμένα με πειράζει, και ο Snake στο mgs4 ήταν μεγάλος και το παιχνίδι είναι έπος.
Πιστεύω ότι αν το προσέξουν σε όλους τους τομείς και σεβαστούν την σειρά, το revelations θα είναι τρομερό.
GIORGOS_VSF
05-05-2011, 21:26
Κρητη εε??
Θα εχει ενδιαφερον να δουμε πως θα ειναι η Κρητη σε εκεινη την περιοδο!
Λογικα στο Ηρακλειο θα διαδραματιστει το στορυ, στα βενετσιανικα καστρα!!!
Αν παει τελικα καθολου κρητη!
Συμφωνω με Aristo.
Αν προσεξουν την ιστορια και την ''σειρα'' των playable characters το παιχνιδι θα βγει διαμαντι!!
Ezio, ναι μπορεί.Αν κσι δεν θα με εξέπληττε αν είχε αποκτήσει ήδη νόθοΘα το μάθουμε το Νοέμβρη.
Επίσης θα ήθελα να δω στο present day τον φρικαρισμένο subject 16 να συνεργάζεται με τον "μόλις βγήκα από κώμα και το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι να μαχαιρώνω την Lucy" Desmond
Όσο για την ιστορική ανάπλαση της περιόδου, είναι ο μόνος τομέας που έχω τυφλή εμπιστοσύνη στους δημιουργούς.Πάλι θα έχουν κάνει τρελό homework.
KosmixGR
06-05-2011, 01:17
H Κωνσταντινούπολη άλλαξε όνομα στις υπόλοιπες γλώσσες την δεκαετία του 20 μετά από προτροπή του Ατατούρκ... μόνο στα Τούρκικα ήταν Istanbul ακριβώς μετά το 1453.
Οπότε, αν δεν επηρεαστούν από τα βρισίδια που τρώνε από τους Τούρκους στα comments, Constantinople θα λέγεται. (άλλωστε και στο facebook έτσι την αναφέρουν, αλλά όπως προείπα τρώνε κράξιμο. :e055gf:)
Ezio, ναι μπορεί.Αν κσι δεν θα με εξέπληττε αν είχε αποκτήσει ήδη νόθοΘα το μάθουμε το Νοέμβρη.
Επίσης θα ήθελα να δω στο present day τον φρικαρισμένο subject 16 να συνεργάζεται με τον "μόλις βγήκα από κώμα και το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι να μαχαιρώνω την Lucy" Desmond
Όσο για την ιστορική ανάπλαση της περιόδου, είναι ο μόνος τομέας που έχω τυφλή εμπιστοσύνη στους δημιουργούς.Πάλι θα έχουν κάνει τρελό homework.
Αν έχει νόθο παιδί, ίσως να κάνει την εμφάνισή του κάποια στιγμή στο παιχνίδι. Τώρα που είπες για την Lucy, θέλω πολύ να μάθω τι έγινε μετά. Και η αλλαγή στολής να γίνει με καλό τρόπο, όπως στο 2. Η εικόνα που έβαλε ο nikolaszax με τον Ezio να κρέμεται από το κτίριο είναι πολύ καλή. Τέλος, ελπίζω να μην παρουσιαστούν στο παιχνίδι άντρες με ένα σωρό γυναίκες και γυναίκες με κατώτερη θέση από τους άνδρες.
δεν ειναι τελικα το assassins Creed 3? Αρχιζει και κουραζει ασχημα.... εγω το ειπα τον σκυλοβαρεθηκα τον Ezio...ελεος δηλαδη πια σε λιγο θα αρχισουμε να λοξοδρομουμε επικινδυνα μακρια απο το βασικο θεμα της ιστοριας που ειναι ο Desmond...
Δεν λεω να τελειωσουν τα assassins creed, απλα να τελειωσει αυτη η ιστορια με τον Desmond και να ξεκινησουν μετα την ιστορια καποιου αλλου... WTF δηλαδη, τωρα γινεται λιγο αχταρμας...
enstikto
06-05-2011, 09:55
Milking..... Αλλά και το brotherhood milking ήταν στην ουσία και ήταν αρκετά καλό...
Παίζει να είναι καλό και αυτό, αλλά δεν το βλέπω να τελειώνει η ιστορία :P
Οχι το Brotherhood δεν το θεωρησα (τοτε) milking. Και ο λογος γιατι ειχε κατι να πει, κυκλοφορησε πολυ γρηγορα και μεχρι εκεινο το σημειο δεν ειχαμε αλλα spin offs στις μεγαλες κονσολες. Ασχολιοταν με το βασικο arc της ιστοριας και οχι με υποιστοριες ακυρες οπως στα φορητα, τα κινητα κλπ. Ολα αυτα υπο την προυποθεση οτι ηταν one off σκηνικο, ενα κεφαλαιο ενδιαμεσο μεχρι το 3ο μερος που ηλπιζα οτι θα ειναι αυτο....
Τωρα και μαθαινοντας οτι το Reveleations ειναι κι αυτο αλλο ενα κεφαλαιο χωρις νουμερο, ε ναι...το θεωρω milking και αυτο και το brotherhood... κοινως αρχιζει και κουραζει...
Εγώ νομίζω σας το είχα πει πάντως, ότι δεν θα βγει το III φέτος, αυτό φαινόταν καθαρά από τις δηλώσεις τους και τις τοποθετήσεις σχετικά με το franchise. Προσωπικά, δεν με χαλάει καθόλου, αντιθέτως ενθουσιασμένος είμαι και με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν θεωρώ ότι είναι milking ούτε ότι κουράζει, μακάρι να βγάζουν κάθε χρόνο ένα παιχνίδι σαν το Brotherhood (λέω Brotherhood μιας και αποκλείεται να έχει τις διαφορές μεταξύ των δύο πρώτων AC).
^^ Δηλαδη δεν θες να εχει ενα τελος αυτη η ιστορια με τον Desmond πριν καταντησει γελοια εντελως με τις απειρες συνομωσιες? Εγω νομιζω οτι η υπερβολικη πολυπλοκοποιηση (δικη μου λεξη λολ) των γεγονοτων το κατανταει κουραστικο το θεμα.
Να μην σταματησουν να βγαινουν Assassins Creed παιχνιδια. Κι εγω τα γουσταρω. Απλα να τελειωσουν αυτην την ιστορια ωραια και ομορφα και να ξεκινησουν μια αλλη ιστορια με ενα αλλο subject (αλλωστε ξερουμε οτι ο Desmond ειναι ενας απο τους πολλους). Μην το βιασουν ομως το στορυ του Desmond με 500 παιχνιδια, δεν εχει νοημα...
^^ Δηλαδη δεν θες να εχει ενα τελος αυτη η ιστορια με τον Desmond πριν καταντησει γελοια εντελως με τις απειρες συνομωσιες? Εγω νομιζω οτι η υπερβολικη πολυπλοκοποιηση (δικη μου λεξη λολ) των γεγονοτων το κατανταει κουραστικο το θεμα.
Να μην σταματησουν να βγαινουν Assassins Creed παιχνιδια. Κι εγω τα γουσταρω. Απλα να τελειωσουν αυτην την ιστορια ωραια και ομορφα και να ξεκινησουν μια αλλη ιστορια με ενα αλλο subject (αλλωστε ξερουμε οτι ο Desmond ειναι ενας απο τους πολλους). Μην το βιασουν ομως το στορυ του Desmond με 500 παιχνιδια, δεν εχει νοημα...
Σαφώς και θέλω κάποια στιγμή να τελειώσει. Αλλά, όχι όσο ακόμη το επίπεδο είναι τόσο υψηλό στις δημιουργίες τους και δεν έχουν χάσει τον μπούσουλα, ειδικά δε όταν έχουν δηλώσει ότι ξέρουν που το πάνε. Δεν υπάρχει λόγος για μένα τώρα ούτε να (προ)κρίνω, ούτε να ανησυχώ.
Δεν με έχει κουράσει καθόλου η ιστορία του Des, ούτε θεωρώ ότι είμαστε έστω και κοντά στο να θεωρηθεί γελοία! Θεωρώ μάλιστα ότι άνετα μπορούν να βγουν και άλλα παιχνίδια, χωρίς να κουράσει ή καταντήσει γελοίο. Αν βέβαια αποφασίσουν του χρόνου να βγάλουν ένα AC που να ολοκληρώνει μεγάλο μέρος της ιστορίας, πάλι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενο θα είναι, εννοείται, θα το υποδεχτώ με ενθουσιασμό και αυτό. Πως γίνεται στο Brotherhood να λέμε όλα καλά όμως, και ξαφνικά να λέμε ότι τώρα που ανακοινώθηκε το Revelations θα καταντήσει γελοίο;
Όπως έχουν πει και οι ίδιοι, την σειρά την αντιμετωπίζουν σαν μια τηλεοπτική σειρά και κάθε τίτλο σαν μια season (από άποψη σεναρίου). Αφού πάει καλά, απλά ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν. :)
Γενικά τώρα για το franchise, εφ' όσον δείχνουν ότι δεν κάνουν αρπαχτές, αλλά αντιθέτως πίσω από κάθε Assassin's Creed κρύβεται τέτοια δουλειά σε όλους τους τομείς, γιατί να θέλω να τελειώσει σύντομα; Εφ' όσον απόλαυσα το Brotherhood όσο λίγα παιχνίδια, μου έδωσε 30 ώρες ποιοτικού sp gaming, προχώρησε την ιστορία του παιχνιδιού, πρόσθεσε ένα ξεχωριστό multi, γιατί να θέλω να τελειώνουμε;
Αυτό το τελευταίο βέβαια φίλε Val το λέω γενικά, μιας και συ έχεις τις ενστάσεις σου ως προς την ιστορία κυρίως απ' ότι καταλαβαίνω, και όχι γενικά ως προς τα παιχνίδια.
^^ Eχουν πει οτι ξερουν που το πανε, αλλα το θεμα ειναι οτι μαλλον καθυστερουν να το πανε κατα εκει και προσθετουν νεα κομματια ιστοριας που τους "ερχονται" απλα και μονο καθυστερωντας την καταληξη της ιστοριας. Ετσι νιωθω εγω. Το παιχνιδι σιγουρα θα το παιξω, απλα νιωθω οτι αρχιζουμε και το κουραζουμε λιγο και φυσικα οπως λες το λεω λογω ιστοριας οχι gameplay! :) Το gameplay αλλωστε με μια νεα ιστορια δεν θα αλλαζε. Απλα μην ξεφυγουμε εντελως με την ιστορια του Desmond. :(
^^ Eχουν πει οτι ξερουν που το πανε, αλλα το θεμα ειναι οτι μαλλον καθυστερουν να το πανε κατα εκει και προσθετουν νεα κομματια ιστοριας που τους "ερχονται" απλα και μονο καθυστερωντας την καταληξη της ιστοριας. Ετσι νιωθω εγω. Το παιχνιδι σιγουρα θα το παιξω, απλα νιωθω οτι αρχιζουμε και το κουραζουμε λιγο και φυσικα οπως λες το λεω λογω ιστοριας οχι gameplay! :) Το gameplay αλλωστε με μια νεα ιστορια δεν θα αλλαζε. Απλα μην ξεφυγουμε εντελως με την ιστορια του Desmond. :(
Έτσι ένιωθες και για το Brotherhood δηλαδή;
Όπως και να έχει μακάρι από την μία εγώ να μην απογοητευτώ και συ από την άλλη να διαψευστείς ή μάλλον πιο σωστά να εκπλαγείς ευχάριστα, και να έρθει παιχνιδάρα και από άποψη της ιστορίας! :a068:
^^ σαφως μακαρι να εκπλαγω ευχαριστα! Το Brotherhood μου αρεσε πολυ, αλλα πιστευα οτι απλα ειναι ενας μεγαλος προλογος πριν το Assassins Creed 3. Ε τωρα αμα βγουν 10 Assassins Creed Spin offs μεχρι να βγει το νουμερο 3 θα ειναι χαζο. Εσενα δεν σου ακουγεται καπως που αν το AC3 υποθεσουμε οτι βγει μετα απο το Reveleations, θα εχουμε ενα assassins Creed 3 το οποιο ειναι στην ουσια το AC5? :)
enstikto
06-05-2011, 12:03
Εγώ ελπίζω ο τίτλος του παιχνιδιού (revelations) να αντιπροσωπεύει το τελικό αποτέλεσμα και να μην είναι μόνο για εφέ...
Edit: ΄Αλλαξα και τον τίτλο του thread
^^ Για να υπαρχει ACIII δεν μπορει να ειναι revelations με την φουλ σημασια της λεξης. Ετσι δεν ειναι?
enstikto
06-05-2011, 12:20
Συμφωνώ σε αυτό. Αν και μπορούν αν θέλουν να δώσουν αρκετές αποκαλύψεις αφήνωντας χώρο και για το 3. Εγώ ελπίζω να μην το γυρίσουν σε φάση lost που σου αποκαλύπτουν μεν κάτι και σου δημιουργούν 355 νέα ερωτήματα....
Εκτός αν με το Revelations αναφέρονται στην αποκάλυψη αυτών των νεων ερωτημάτων :P
Nek_Food
06-05-2011, 12:24
Μπορεί πλέον να μην παίζουν σειρά με αριθμούς όπως οι άλλες εταιρείες ή καλύτερα, κάθε αριθμός έμμεσα να υποδηλώνει τον κεντρικό ήρωα - πρόγονο του Desmond στο κάθε παιχνίδι. Ήτοι 1 = Altair / 2 = Ezio / 3 = New character. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, καθώς το ΙΙ & Brotherhood για μένα είναι ουσιαστικά ένα μεγάλο παιχνίδι χωρισμένο για τον Χ ή Ψ λόγο (ακόμα και milking) σε περισσότερες κυκλοφορίες. Λογικά και το Revelations να είναι το τρίτο κεφάλαιο στην ιστορία του Ezio (και του ACII) και το ΙΙΙ να φέρει όπως ελπίζω νέο χαρακτήρα καθώς δεν θα αντέξω να παίζω τον Ezio στα 80 του, ήδη όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο φίλος Desmond έχει γάντζο για υποβοήθηση, μετά τί θα έχει πατερίτσες; Ωραίος ο Ezio, αλλά σιγά - σιγά αρχίζω να τον βαριέμαι, χώρια που κεντρικός ήρωας είναι ο Desmond ο οποίος εξελίσσεται σιγά - σιγά και κάποια στιγμή πρέπει να τον αφήσουν να αποδείξει την αξία του, λογικά κλείνοντας τον κύκλο της ιστορίας πριν καταντήσει κουραστικό και επαναλαμβανόμενο (σαν τα CoDs ένα πράγμα).
^^ σαφως μακαρι να εκπλαγω ευχαριστα! Το Brotherhood μου αρεσε πολυ, αλλα πιστευα οτι απλα ειναι ενας μεγαλος προλογος πριν το Assassins Creed 3. Ε τωρα αμα βγουν 10 Assassins Creed Spin offs μεχρι να βγει το νουμερο 3 θα ειναι χαζο. Εσενα δεν σου ακουγεται καπως που αν το AC3 υποθεσουμε οτι βγει μετα απο το Reveleations, θα εχουμε ενα assassins Creed 3 το οποιο ειναι στην ουσια το AC5? :)
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά ειλικρινά δεν μου φαίνεται κάπως, με την έννοια ότι το Brotherhood συνέχιζε την ιστορία του ΙΙ και του Ezio, και πολύ πιθανό το Revelations να την ολοκληρώνει (προσθέτοντας βέβαια και ό,τι άλλα νέα στοιχεία). Από την άλλη, το III το έχω στο μυαλό μου ως κάτι το διαφορετικό, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό από άποψη σεναρίου, πρωταγωνιστή, ιστορίας αλλά ακόμη και τεχνικών θεμάτων (όπως ήταν ας πούμε το ΙΙ σε σχέση με το Ι - αν και πιστεύω ότι δύσκολα μπορούμε να δούμε τόσες πολλές βελτιώσεις μαζεμένες).
nickolas82
06-05-2011, 13:11
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά ειλικρινά δεν μου φαίνεται κάπως, με την έννοια ότι το Brotherhood συνέχιζε την ιστορία του ΙΙ και του Ezio, και πολύ πιθανό το Revelations να την ολοκληρώνει (προσθέτοντας βέβαια και ό,τι άλλα νέα στοιχεία). Από την άλλη, το III το έχω στο μυαλό μου ως κάτι το διαφορετικό, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό από άποψη σεναρίου, πρωταγωνιστή, ιστορίας αλλά ακόμη και τεχνικών θεμάτων (όπως ήταν ας πούμε το ΙΙ σε σχέση με το Ι - αν και πιστεύω ότι δύσκολα μπορούμε να δούμε τόσες πολλές βελτιώσεις μαζεμένες).
Έχουν δηλώσει πως με το Revelations θα ολοκληρώσουν την τριλογία του Ezio (ακούγεται σαν να το είχαν προσχεδιάσει πως θα ήταν τριλογία...)
ιδού και οι δηλώσεις......
"Ubisoft finally lifts the curtain on Assassin's Creed Revelations, the third and final chapter in the Ezio trilogy, coming to the Xbox 360, PlayStation 3, and PC this November."
"Delivering the final chapter of the Ezio trilogy is an important milestone in the Assassin's Creed franchise for us and for our fans," said Alexandre Amancio, Creative Director at Ubisoft Montreal. "Assassin's Creed Revelations includes lots of new features and some significant surprises. We can't wait to show our fans what we have in store at E3 this year."
Επίσης φρέσκα νέα για το multi......
"Assassin's Creed Revelations also sees the return of online multiplayer, with new mode, new maps, and new characters."
"Game Informer's cover reveal story (http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/05/05/acrcoverrevealjune.aspx) teases with more details, including a "newly customizable multiplayer game" and the fact that you'll play as Desmond, Ezio, and Altaïr as you progress through the story. It's three assassins in one!"
πηγή:http://kotaku.com/#!5798941/assassins-creed-revelations-brings-the-ezio-trilogy-to-a-close-in-november
Καταλαβαίνω τις ανησυχίες του Valkyre αλλά θα συμφωνήσω με τον tony.
Δικές μου εκτιμήσεις: Ο Ezio από την στιγμή που έχει το codex του Altair (όπως κι εμείς που έχουμε την codex edition!LOL!) μπορεί ν'ακολουθεί τα βήματα του προγόνου του.Τo revelations τιτλοφορείται έτσι καθώς η εξέλιξη των γεγονότων θα οδηγήσει στο grand finale (της συγκεκριμένης ιστορίας, όχι της σειράς) ACIII το 2012.Εξ αρχής επρόκειτο να τελειώσει το 2012.
@Ezio.Tι εννοείς?Αν βελτιώσουν την εικόνα και θέση των γυναικών στο παιχνίδι, θα είναι ανιστόριτοι και δεν νομίζω να πέσουν σε τέτοιο σφάλμα.Είμαστε στο 1500 και η θέση της γυναίκας είναι λίγο καλύτερη από αυτή μιας κατσίκας.
Starlord
06-05-2011, 13:37
καθώς δεν θα αντέξω να παίζω τον Ezio στα 80 του, ήδη όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο φίλος Desmond έχει γάντζο για υποβοήθηση,
Και όπως έχετε ήδη παρατηρήσει στα παραπάνω link γκρίζαρε και το μουσάκι...
Aνεξαρτητα απο το αν ειναι spinoff, αν ειναι main, αν θα ειναι καλο κτλ, το πραγμα δειχνει οτι η Ubisoft θελει να κανει το franchise ετησιο. Μπορει να το βαφτισει οπως θελει (episode based/ series-like/whatever), η ουσια βεβαια δεν αλλαζει, θελει να τα αρπαζει καθε χρονο. Αν καταφερουν να κρατησουν την ποιοτητα στα επιπεδα που ειναι τωρα προσωπικα θα τους πω και ενα μπραβο και μαγκια τους, επειδη ομως το παρελθον εχει δειξει διαφορετικα πραγματα ειμαι επιφυλακτικος.
^^ Eτσι ακριβως αισθανομαι κι εγω. Μακαρι λοιπον να μπορεσουν να κρατησουν το επιπεδο ψηλα και να μην γινει επαναλαμβανομενο, θυμιζοντας expansions.
Το ακούω το ακούω
"Αναπαύσου εν ειρήνη, σουτζούκ λουκούμ Οθωμανέ"
:-D
@Ezio.Tι εννοείς?Αν βελτιώσουν την εικόνα και θέση των γυναικών στο παιχνίδι, θα είναι ανιστόριτοι και δεν νομίζω να πέσουν σε τέτοιο σφάλμα.Είμαστε στο 1500 και η θέση της γυναίκας είναι λίγο καλύτερη από αυτή μιας κατσίκας.
Ναι, αλλά δεν είναι ανάγκη να το τονίζουν. Έτσι κι αλλιώς, στο brotherhood υπάρχει σεβασμός στις γυναίκες, όπως φαίνεται από την Caterina Sforza, την Christina και το γεγονός ότι όχι μόνο υπάρχουν γυναίκες ασσασσίνοι (ή ασσασσίνες; ), αλλά και έχουν σκοτώσει ιστορικά πρόσωπα.
Nek_Food
06-05-2011, 15:07
Παιδιά εγώ είμαι μεγάλος φαν του ΑC αλλά δεν συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, με το όσο καταφέρνουν να το κρατάνε σε υψηλό επίπεδο ας βγάζουν συνέχεια παιχνίδια.
Θεωρώ ότι όλα τα πράγματα όπως έχουν μία αρχή, έτσι πρέπει να έχουν και ένα τέλος, ακόμη και τα κορυφαία παιχνίδια, κυρίως αυτά. Όταν η ώρα είναι κατάλληλη, σωστή, όσο είναι κοντά στην κορυφή και φυσικά πριν τα βαρεθούμε. Δεν λέω ωραίο το στόρι, προσεγμένο, ψαγμένο, αλλά όσο και να μας αρέσει κάποια στιγμή σε κουράζει. Όσο και να το προσέξουν/μελετήσουν, εν τέλει θα το τραβήξουν και από τα αυτιά, θα απλώσει, θα ξεχειλώσει, θα χαλάσει. Δεν είναι προτιμότερο να κλείσει όμορφα και ωραία το AC λίγο πολύ όπως ίσως αρχικώς το σχεδίαζαν (πριν την μεγάλη επιτυχία που αποζητά την τεχνητή επέκταση του), χωρίς να ξεπετάξουν ένα πρόχειρο/ξαφνικό τέλος όταν δουν ότι δεν τραβάει τον κόσμο πια; Ακόμη και ένα φανταστικό τέλος να έχει, νομίζω χάνει πολύ σε εντυπώσεις όταν κάτι σε έχει κουράσει πριν φτάσεις σε αυτό.
Δεν είναι έτσι καλύτερα να κλείσει κάποια στιγμή αυτό το κεφάλαιο AC/Desmond και πατώντας στις ίδιες στέρεες βάσεις, στην ίδια δοκιμασμένη συνταγή με κάποιες αλλαγές, να βγάλουν ένα νέο ip;
Πάντως δεν λέμε κάτι τραγικά διαφορετικό. Φυσικά και θέλω να τελειώσει ενώ είναι ακόμη ψηλά, φυσικά και δεν θέλω να με κουράσει πρώτα, να ξεχειλώσει κ.λπ. Ούτε γω θέλω να προστίθεται πράγματα στα τυφλά και να τραβιέται το σενάριο επ' αόριστον, και να σκέφτονται επί τόπου την συνέχεια, ή μόνο λόγω επιτυχίας να συνεχίζεται κάτι, χωρίς σχέδιο. Μάλιστα γνωστές τηλεοπτικές σειρές (μιας και το συζητήσαμε και πιο πριν) που το έκαναν αυτό, είδαμε που κατέληξαν...
Απλά - για μένα πάντα - θεωρώ ότι έχει ζουμί ακόμη, ότι δεν έχει κουράσει στο ελάχιστο και ότι δεν έχουμε δείγματα αρπαχτής ή προχειροδουλειάς. Με λίγα λόγια, αυτή η ώρα η σωστή που αναφέρεις, δεν νομίζω ότι έχει φτάσει (του χρόνου να είμαστε να καλά, να συζητάμε τότε για το ACIII πάνω στο θέμα αυτό με άλλα δεδομένα).
@Ezio.Και οι δύο περιπτώσεις που αναφέρεις ήταν γόνοι ευγενών.Ειδικά η οικογένεια Sforza ήλεγχε το 1/3 της Ιταλίας πριν την πατήσουν από τους Βοργίες.Όσο για τις ασσασσίνες, μην ξεχνάμε οτι το τάγμα ήταν μυστικό και κρυμμένο από το κοινωνικό σύνολο.
@Nek.Θέλω να τελειώσει το story του Desmond με το επόμενο παιχνίδι (ACIII), αλλά όχι τα AC.Για τον απλούστατο λόγο οτι τέτοιο βάθος στο story δεν υπάρχει σε κανένα άλλο franchise της γενιάς.Είμαι και λίγο ψώνιο με την Ιστορία και αν το συνδιάσεις με το οτι αναφέρονται 300+ ιστορικά πρόσωπα στην σειρά, καταλαβαίνεις γιατί δεν θέλω να τελειώσει.Με την προυπόθεση πάντα οτι παραμένει στα ίδια υψηλά επίπεδα.
Νεκταριε συμφωνω με το να τελειωσει το κεφαλαιο Desmond αλλωστε το εχω πει πολλες φορες, αλλα τελειωνοντας με το κεφαλαιο αυτο δεν σημαινει οτι η σειρα δεν μπορει να συνεχισει με καποιον αλλο νεο πρωταγωνιστη, δηλαδη να πει την ιστορια ενος αλλου subject. Το AC ειναι ενα μεγαλο Universe (οπως εξελισσεται) και εχει ψωμι. Αλλα ναι κι εγω θελω να σταματησουν να τρεναρουν το ολο σκηνικο με τον Desmond και να μας δωσουν το τελος που αρμοζει. Μετα εχουν τροπους να συνειχσουν την σειρα. :)
Nek_Food
06-05-2011, 15:34
Καλά δεν λέω αυτό να είναι το τελευταίο, ούτε ξέρω αν είμαι έτοιμος να αποχωριστώ τον Desmond στο revelations, αλλά δεν θέλω το ΑC III (που μάλλον όλοι περιμένουμε ότι θα υπάρξει) να είναι πάλι τριλογία, στο ίδιο μοτίβο. Ίσως στο ΑCΙΙΙ να μπει το τέλος του story arc αυτού και του κεντρικού χαρακτήρα Desmond.
Τώρα για το εάν είναι και το επόμενο franchise υπό τον τίτλο Assassin's Creed ή με νέο τίτλο, εφόσον οι βάσεις και η εμμονή στην λεπτομέρεια, η ακρίβεια στην ιστορία παραμένει, δεν μου είναι και τόσο απαραίτητο. Ίσως μάλιστα να προτιμώ να έχει άλλο τίτλο, έτσι για ψυχολογικούς καθαρά λόγους, πλην όμως όπως λέτε την ίδια μαγεία σε όλα του.
Όπως περιμέναμε, οι πρώτες λεπτομέρειες για το φρεσκοανακοινωμένο Assassin’s Creed Revelations (http://game20.gr/playstation/assassins-creed-revelations-announced-9883/) που υπάρχουν στο νέο τεύχος του περιοδικού Game Informer, διέρρευσαν στο ίντερνετ. To βασικό συστατικό της επιτυχίας των Assassin’s Creed είναι η ιστορία κατ’ εμέ, οπότε στέκομαι περισσότερο στη λεπτομέρεια για τη σχέση του Ezio με τον Altair στο παιχνίδι. Όπως φαίνεται, ο 50χρονος πια Ezio ψάχνει κάποιες σφραγίδες που του δίνουν πρόσβαση στις αναμνήσεις του Altair, όπως το Animus δίνει στον Desmond πρόσβαση στις αναμνήσεις των προγόνων του. Ενδιαφέρον! Εξάλλου, το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού διαδραματίζεται στην Κωνσταντινούπολη, αλλά επισκέπτεστε και την Καππαδοκία. Πληροφορίες για το gameplay και αναλυτικά τα πάντα παρακάτω. Το Assassin’s Creed Revelations αναμένεται το Νοέμβριο και το θέλουμε σαν τρελοί!
- Ezio is looking for seals in Revelations. These seals hold the memories of Alair. They’ll allow Ezio to peek into Altair’s life (just as Desmond uses Animus to peek into his ancestors lives).
- You’ll control Altair through these sequences.
- The bulk of the game is set in Constantinople which will be split into 4 huge districts (Constantin, Beyazid, Imperial and Galata)
- You’ll also visit Cappadocia
- Ezio is over 50 years old in this game
- Ezio has a new item called the hookblade which allows him to use ziplines throughout the city. UBI says that it speeds up navigation by about 30%
- You can also use the hookblade to reach out and pull enemies in for a combo
- Ezio can now make bombs through a crafting system. UBI says that there are over 300 bomb types
- They’ve modified the control scheme so that circle/B will control the hookblade and triangle/Y will control project weapons and bombs
- Eagles vision has become eagle sense. «Eagle sense let’s you focus on a character and see where he’s been,» Amancio says. «You’ll get an approximation of where he will go. If you’re able to detect the path a guard will take, you can run ahead, set a bomb, and create a trap or an ambush.»
- They’ve expanded on the Borgia Towers concept in order to create a new system. Throughout the city there are Assassin’s Den’s, you’ll need to complete various assault scenarios in order take down the Templar presence (UBI says that there’s more variety than in the Borgia Towers). Once you obtain a den you’ll be able to upgrade the buildings in that region along with adding ziplines across the rooftops. You’ll also be able to change the guards from being hostile to neutral.
- You can lose control of you dens as you gain notoriety. You’ll be able to send your own troops after the templars if you’re unable to make it back to the specific den that’s being attacked. You can do that by making it to any of the other dens that you currently control. You’ll also be able to install a master assassin to control a specific den and you’ll never have to worry about it being taken over.
- The assassin leveling mechanic has been increased from 10 to 15
- In order to make the world more immersive they’ve done away with traditional side missions in favor of random events. For example you may be traveling through a city and notice a shop owner being robbed or a little girl asking for help
- They’re using a new type of capture facial technology called Mocam that GI describes as an «intriguing amalgamation of traditional animation, performance capture and the fascinating new style of performance on display in games like LA Noire.»
- Desmond is placed back inside Animus where he finds a safe mode called the ‘Black Room’. You’ll be able to access Desmond’s lost memories through that back door
- The gameplay during Desmond’s game is described as narrative-fueled puzzle sequences. «Through the manipulation and creation of geometry with the game world, Desmond seeks to reintegrate the splintered layers of his subconscious.»
- Multiplayer is returning but this time they’re trying to give more focus to the narrative since that’s a big part of AC
- You’ll be able to custom your character appearance and weapons as well as create guilds.
www.game20.gr
Εμενα παντως παδια δεν με πειραζει να ειναι και αυτο spin-off αρκει να μην χαλασουν τα στοιχεια που κανουν το franchise τοσο καλο.
Εξαλλου,το Brotherhood που ηταν spin-off ηταν για μενα το καλυτερο AC.
Να υπαρχει βελτιωσει σε διαφορους τομεις που δεν ηταν και τελιοι(π.χ. γραφικα,animations),να μην χαλασουν την ιστορια του παιχνιδιου και ολα τ' αλλα θα ερθουν μονα τους.
Παντως,νομιζω οτι πρεπει σε αυτο το spin-off να τελιωνει η ιστορια του Ezio(παρολο που τον λατρεψα εχει ειδη μεγαλωσει)και να εχουμε το τελικο επεισοδιο της σειρας(το III)με κυριο playable χαρακτηρα τον Desmond.
Πολύ ενδιαφέρουσες οι νέες προσθήκες που αναφέρονται στο post του Ηλία.Αν ενσωματωθούν σωστά, τότε το αποτέλεσμα θα είναι άκρως ικανοποιητικό.
nikos9321
10-05-2011, 15:16
Εμενα παντως παδια δεν με πειραζει να ειναι και αυτο spin-off αρκει να μην χαλασουν τα στοιχεια που κανουν το franchise τοσο καλο.
Εξαλλου,το Brotherhood που ηταν spin-off ηταν για μενα το καλυτερο AC.
Να υπαρχει βελτιωσει σε διαφορους τομεις που δεν ηταν και τελιοι(π.χ. γραφικα,animations),να μην χαλασουν την ιστορια του παιχνιδιου και ολα τ' αλλα θα ερθουν μονα τους.
Παντως,νομιζω οτι πρεπει σε αυτο το spin-off να τελιωνει η ιστορια του Ezio(παρολο που τον λατρεψα εχει ειδη μεγαλωσει)και να εχουμε το τελικο επεισοδιο της σειρας(το III)με κυριο playable χαρακτηρα τον Desmond.
συμφωνω απολυτα...θα ειναι σαν να λεμε το τριτο μερος του ac2 με το brotherhood που αρχικα μερικοι το θεωρουσαν expansion να ειναι το κορυφαιο...θα δουμε τι παιχτηκε στο τελος του brotherhood, θα παιζουμε με ezio altair desmond και θα εχει αναβαθμισμενο multiplayer...εμενα προσωπικα δε με χαλασε καθολου :D
τι στο καλο θα ειναι τα 300 ειδη βομβας? εκτος απο το να σκοτωνουν και να βοηθανε στο να ξεφευγεις τι αλλες 298 λειτουργιες θα εχουν?
Starlord
10-05-2011, 18:48
ωχχχ... δεν μου άρεσε αυτό! Λες να το πάνε βόμβα και τρόπαιο; Ήδη έχω σπαστεί λίγο με τα shop quests στο Brotherhood.
ωχχχ... δεν μου άρεσε αυτό! Λες να το πάνε βόμβα και τρόπαιο; Ήδη έχω σπαστεί λίγο με τα shop quests στο Brotherhood.
δεν παιζει...με καμια παναγια.
μου αρεσε αυτο το hookblade που λενε...μου θυμιζει το grappling hook του tenchu:osfp:
Game Informer scans.
http://gamingeverything.com/?p=4190
http://gamingeverything.com/wp-content/gallery/assassins-creed-revelations/assassins_creed_rev-7.jpg
I'M HYPED!!!
To παιχνιδι εχει πιο σκοτεινο υφος η μου φαινεται?
Μόλις τελείωσα το διάβασμα στα scans και ξετρελάθηκα για πολλούς λόγους!:a023:
Πολλά τα νέα ή βελτιωμένα features.
Μόλις τελείωσα το διάβασμα στα scans και ξετρελάθηκα για πολλούς λόγους!:a023:
Πολλά τα νέα ή βελτιωμένα features.
εγω δεν πολυπροσπαθησα να πω την αληθεια...τα ματια μου τσουζουν:c082:
oh well...θα περιμενω να τα δημοσιευσουν
Είδα τα scans και ψήθηκα άγρια. Να δω αν θα καταφέρω να το παίξω και αυτό γιατί είναι και οι πανελλήνιες. Θα προλάβουν όμως να προσφέρουν κάτι καλύτερο από το brotherhood; Για το brotherhood νομίζω είχαν πει ότι είχαν υλικό που δεν είχαν βάλει στο 2, εδώ όμως πρέπει να αρχίσουν από την αρχή.
Ωραια Σκαναρισματα αλλα δεν εχει και τοοοοσο κρυο στην τουρκια ε? (Ηθελα να πω την κακια μου) εγω περιμενω ακομα το Complete edition για το AC:BH
ο γατζος που θα μας χρησιμεύει δεν εχω καταλαβει αφου παει παντου ο Ezio
Ωραια Σκαναρισματα αλλα δεν εχει και τοοοοσο κρυο στην τουρκια ε? (Ηθελα να πω την κακια μου) εγω περιμενω ακομα το Complete edition για το AC:BH
ο γατζος που θα μας χρησιμεύει δεν εχω καταλαβει αφου παει παντου ο Ezio
Ο γαντζος θα του επιτρεπει να κρεμιεται απο ziplines για να κινειται πιο γρηγορα πανω απο κενα και θα χρησιμοποιειται και στη μαχη
ezio_auditore
11-05-2011, 17:29
στο διαστημα οκτωμβριου-νοεμβριου εχουμε:fifa 12,arkham city,ac revelations,uncharted 3,battlefield 3 και του χρονου θα ειμαι 3η λυκειου.εχει να προτεινει κανεις καμια λυση?
κλειδωμα το ps3 στην αποθηκη...
στο διαστημα οκτωμβριου-νοεμβριου εχουμε:fifa 12,arkham city,ac revelations,uncharted 3,battlefield 3 και του χρονου θα ειμαι 3η λυκειου.εχει να προτεινει κανεις καμια λυση?
Θα διαλέξεις λίγα παιχνίδια για να παίξεις. Εγώ πάντως θα επιλέξω το uncharted 3 και το assassin's creed revelations.
Starlord
11-05-2011, 21:04
Συμφωνώ και εγώ. Επειδή τυχαίνει να έχω ασχοληθεί με φροντιστήρια Γ' Λυκείου (παρεμπιπτόντως ό,τι θέλετε από Βιολογίες, Βιοχημεία ρωτήστε ελεύθερα) να πω ότι το θέμα δεν είναι να δείξεις ότι σκίζεσαι στο διάβασμα (θα φροντίσουν άλλοι γι' αυτό) αλλά να γίνει ιεράρχηση προτεραιοτήτων και διαχείριση χρόνου. Έτσι θα βρεθεί και χρόνος για το PS3 αν και σαφώς δεν θα μπορείς να ξετινάζεις ό,τι καινούριο βγει και το on-line θα πρέπει να είναι σε αυστηρά πλαίσια. Η άλλη λύση είναι να αφήσεις στην τύχη το θέμα διαχείριση χρόνου, να πιεστείς από υποχρεώσεις και τελικά το PS3 να καταλήξει κλειδωμένο. Σαφώς χειρότερο πιστεύω από το να βάλεις πρόγραμμα.
ezio_auditore
12-05-2011, 12:55
σκεφτομαι να μην παρω batman kai batllefield,αλλα τα αλλα 3 δεν γινεται να μην τα παρω.
Αν έχετε όρεξη για διάβασμα, τότε σας έχω κάτι πολύ ενδιαφέρον να τσεκάρετε. Το GI αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τους βασικούς χαρακτήρες του πολυαναμενόμενου Assassin’s Creed: Revelations (http://game20.gr/tag/assassins-creed-revelations/), και δεν αναφέρομαι μόνο στον Ezio και στον Altair, αλλά και σε άλλους, όπως ο Μανουήλ Παλαιολόγος και ο Πρίγκηπας Σουλεϊμάν. Επίσης, μπορείτε να δείτε και τέσσερις χαρακτήρες του multiplayer. Αναλυτικά εδώ (http://goo.gl/p5soa). Το Revelations θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για Xbox 360, PS3 και PC.
http://media1.gameinformer.com/imagefeed/featured/ubisoft/assassinscreedrevelations/eziow610.jpg
game20.gr
Nek_Food
24-05-2011, 13:27
Σας αρέσει η Ρόδος; Ναι; ΟΚ, πάμε μία βόλτα και από εκεί μετά από Μασυάφ, Κωνσταντινούπολη και Καππαδοκία; Σας καλώ βασικά παρέα, γιατί από ότι φαίνεται η Ρόδος θα είναι διαθέσιμη μόνο στο multiplayer τμήμα του τίτλου, αλλά κάτι είναι και αυτό από το τίποτα.
The Places You'll Go In AC Revelations (http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2011/05/23/the-places-you-39-ll-go-in-ac-revelations.aspx) (@gameinformer.com (http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2011/05/23/the-places-you-39-ll-go-in-ac-revelations.aspx))
http://media1.gameinformer.com/imagefeed/featured/ubisoft/assassinscreedrevelations/rhodesw610.jpg (http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2011/05/23/the-places-you-39-ll-go-in-ac-revelations.aspx)
Δεν θα έχει Ηράκλειο; Τέλος πάντων δεν πειράζει. Μπορώ ακόμα να ελπίζω σε τέταρτο uncharted στην Ελλάδα ,όπου θα γίνεται επίσκεψη στο Ηράκλειο. Αν έρθουν δηλαδή και οι voice actors, βασικά η Emily Rose με νοιάζει που είναι ΘΕΑ, ακόμα καλύτερα, να τους δούμε και από κοντά. Αν και κάτι τέτοιο το θεωρώ απίθανο αφού το motion capture γίνεται σε studio.
Nek_Food
24-05-2011, 13:40
Έλα μην αγχώνεσαι, άμα είναι να νιώσεις καλύτερα θα έρθω εγώ μία βόλτα από τα μέρη σου το καλοκαίρι. :c055gfe:
Έλα μην αγχώνεσαι, άμα είναι να νιώσεις καλύτερα θα έρθω εγώ μία βόλτα από τα μέρη σου το καλοκαίρι. :c055gfe:
:a050:
Φοβερός.
dimitrisasp
24-05-2011, 14:16
Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα (R1 + forward)
ημερομηνια κυκλοφοριας δεν εχει ανακοινωθει ακομα, αλλα το amazon το εχει για 15 νοεμβριου 2011.
Σε λιγες μερες ειναι η e3...υπομονη μεχρι τοτε.
http://i541.photobucket.com/albums/gg362/tonypapadovic/assasin-hub-bar.jpg
Κατ' αρχήν, όπως ξέρετε, όλα αυτά τα νέα που προκύπτουν τις τελευταίες εβδομάδες προέρχονται από το gameinformer, από την παρουσίαση που είχε στο τελευταίο του τεύχος, αλλά και ηλεκτρονικά. Η σελίδα που είναι αφιερωμένη στο AC: Revelations βρίσκεται εδώ (http://www.gameinformer.com/p/revelations.aspx), και όποτε ένα άρθρο δημοσιεύεται, προστίθεται εκεί.
Τώρα, αυτό που ήθελα να τονίσω, είναι το πόσο με ικανοποιεί που βλέπω ότι πρόκειται για άλλο ένα ιδιαίτερα προσεγμένο project, όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς. Βλέποντας για παράδειγμα το video "Assassin's Creed Revelations: Scouting Istanbul", οι περισσότερες αμφιβολίες για το αν πρόκειται να κρατηθεί το ίδιο υψηλό επίπεδο εξανεμίζονται. Μένει φυσικά να δούμε και στην πράξη τι μας ετοιμάζουν και πόσο θα προσφέρει στην σειρά. :)
Δεν είναι θέμα fanboyισμού, αλλά πλέον έχω τυφλή εμπιστοσύνη στους δημιουργούς της σειράς.
Ούτε και γω είμαι fanboy!
http://i541.photobucket.com/albums/gg362/tonypapadovic/PS3/DSCN6099.jpg
http://i541.photobucket.com/albums/gg362/tonypapadovic/PS3/DSCN6095.jpg
Assassin's Creed Limited Edition
Assassin's Creed II White Edition
Assassin's Creed II Black Edition
Assassin's Creed Brotherhood Codex Edition
Assassin's Creed Limited Edition Artbook
Assassin's Creed Official Guide
Assassin's Creed II Collector's Edition Guide
Assassin's Creed Brotherhood Collector's Edition Guide
Assassin's Creed Brotherhood Artbook
Assassin's Creed T-Shirt
Assassin's Creed: Atair Figure
Assassin's Creed II: Ezio Figure
Assassin's Creed II: Master Assassin Figure
Assassin's Creed Brotherhood T- Shirt
Mιλώντας στο gameinformer.com (http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2011/05/23/the-places-you-39-ll-go-in-ac-revelations.aspx), στελέχος της Ubisoft αποκάλυψε τις τοποθεσίες που θα περιλαμβάνει το πολυαναμενόμενο Assassin's Creed: Revelations, το τρίτο μέρος της τριλογίας του ασσασσίνου Ezio Auditore. Πέρα από την Κωνσταντινούπολη, που ήδη γνωρίζαμε, o παίκτης θα βρεθεί στην Καππαδοκία και τη Συρία ενώ η Ρόδος θα είναι ένας από τους χάρτες του multiplayer (http://www.gameover.gr/lexicon/Multiplayer.84.html)όλοι οι όροι » (http://www.gameover.gr/lexicon) Multiplayer Multiplayer χαρακτηρίζονται τα βιντεοπαιχνίδια (ή τμήμα αυτών) που περισσότεροι του ενός, παίκτες παίζουν στο ίδιο περιβάλλον την ίδια χρονική στιγ... περισσότερα » (http://www.gameover.gr/lexicon/Multiplayer.84.html) τμήματος του τίτλου.
Aναλυτικά:
Στην αρχή του παιχνιδιού ο Εζιο θα βρεθεί στο Masyaf της Συρίας σε ένα οχυρό Ασσασσίνων που έχουν καταλάβει οι Templars, αναζητώντας την γνώση που κάποτε κατείχε ο πρόγονός του, Altair. Σύμφωνα με τον Alexandre Amancio της Ubisoft, ο Ezio θέλει να επισκεφθεί τη βιβλιοθήκη που βρίσκεται εκεί για να μάθει περισσότερα για το τάγμα των Ασσασσίνων, ωστόσο, "αυτό που ξεκινάει σαν προσκύνημα σύντομα καταλήγει ένας αγώνας ενάντια στον χρόνο". Ο Eziο δεν καταφέρνει να ολοκληρώσει την αποστολή του κατά την πρώτη του επίσκεψη κι έτσι ο παίκτης θα επιστρέψει αρκετές φορές στη συγκεκριμένη περιοχή για να συμπληρώσει τα κομμάτια του puzzle και να ξεκλειδώσει τα μεγάλα μυστήρια της σειράς Assassin's Creed.
Στη συνέχεια ο παίκτης θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη που αποτελεί το βασικό setting του παιχνδιού στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειάς του. Εκεί ο Ezio, αν και είναι στην κορυφή της ιεραρχίας των ασσασσίνων, θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με τους κωνσταντινοπουλίτες "συναδέλφους" του για να μάθει τα κατατόπια. Σύντομα ο Ezio θα καταλάβει και τις ευαίσθητες πολιτκές ισορροπίες που διέπουν την Κωνσταντινούπολη, την πόλη που ήταν το κέντρο του κόσμου κατά το 16ο αιώνα. Στο Revelations η Πόλη είναι χωρισμένη σε τέσσερα διακριτά τμήματα, -Constantin, Beyazid, Imperial, Galata- με ιδιαίτερη προσωπικότητα το καθένα.
'Oμως, η Πόλη δεν θα είναι το μόνο μέρος της Μικράς Ασίας που θα επισκεφθούμε. Ο Ezio θα πρέπει να διεισδύσει σε ένα υπόγειο οχυρό των Templars χτισμένο μέσα σε κατακόμβες στην Καππαδοκία. "'Ενα κομμάτι του είναι πάνω από το έδαφος αλλά το πραγματικό μυστικό του βρίσκεται στο υπέδαφος" δηλώνει ο Αmancio, επισημαίνοντας πως είναι η πρώτη φορά για τη σειρά που η δράση μεταφέρεται σε μία υπόγεια πόλη, που μάλιστα την κατοικούν μόνο εχθροί, δηλαδή οι Templars. Σύμφωνα με τους δημιουργούς η πόλη αυτή θα αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για τον Ezio.
Tέλος, η Ρόδος αποτελεί έναν από τους χάρτες του multiplayer (http://www.gameover.gr/lexicon/Multiplayer.84.html) και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω του γεγονότος ότι κατά το 16ο αιώνα ήταν ένα σημαντικό οικονομικό κέντρο, το οποίο ήθελαν να κατακτήσουν οι Οθωμανοί, που όμως βρισκόταν στα χέρια των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη, οι οποίοι είχαν χτίσει κάστρα και παλάτια, μετατρέποντας το νησί σε οχυρό.
Το Assassin's Creed Revelatios έρχεται τον Νοέμβρη του 2011 στα PC, Xbox 360 και Playstation 3, ενώ την αναλυτική παρουσίαση του τίτλου την αναμένουμε στην φετινή Ε3 σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.
gameover.gr
Δεν είναι θέμα fanboyισμού, αλλά πλέον έχω τυφλή εμπιστοσύνη στους δημιουργούς της σειράς.
Και εγώ, αλλά άποψη σεναρίου και gameplay. Δυστυχώς, ο τεχνικός τομέας θέλει πολλές βελτιώσεις. Επειδή είδα ότι το sniper:ghost warrior 2 θα χρησιμοποιεί την cryengine 3, υπάρχει κάποια περίπτωση να χρησιμοποιηθεί και στο revelations; Αν χρησιμοποιηθεί, θα διορθωθούν τα περισσότερα τουλάχιστον τεχνικά προβλήματα;
Βαζω στοιχημα οτι παρολο που δεν εχω τις limited εκδοσεις ειμαι το μεγαλυτερο φανμπου απο ολους σας στο AC... καθως παιζω καθημερινα το AC Project Legacy στο Facebook! μουαχαχα :)
nikolaszax
26-05-2011, 09:57
Βαζω στοιχημα οτι παρολο που δεν εχω τις limited εκδοσεις ειμαι το μεγαλυτερο φανμπου απο ολους σας στο AC... καθως παιζω καθημερινα το AC Project Legacy στο Facebook! μουαχαχα :)
Γκουχ,γκουχ και εγω επαιζα μεχρι που μου τελειωσαν ολα τα missions XD.Μου αρεσε που εδινε backstory για συγκεκριμενους χαρακτηρες παντως(πχ lucrezia) αλλα ακομα περιμενω τις νεες αποστολες -.-
^^ Ειμαι level 85... τι σου λεει αυτο? Τα missions τα εχω τελειωσει προ πολλου! Ελα για ενα skirmish αν σε βασταει!! :P
nikolaszax
26-05-2011, 10:03
^^ Ειμαι level 85... τι σου λεει αυτο? Τα missions τα εχω τελειωσει προ πολλου! Ελα για ενα skirmish αν σε βασταει!! :P
Yeah....i think i 'll pass.O καημενος 51 lvl ασσασινος μου τι να κανει :P.
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
I PWN!
lol :P
Starlord
26-05-2011, 14:44
Εγώ τι κάνω που βαριέμαι τα παιχνίδια στο facebook και παίζω το legacy από ανάγκη...
Nek_Food
26-05-2011, 14:47
Αφού δεν έκανα λογαριασμό στο FB για το Project Legacy και μόνο, τότε μπορώ να αισθάνομαι δυνατός ότι δεν πρόκειται να φτιάξω λογαριασμό σε αυτό ΠΟΤΕ!!! :) Εδώ σκέφτομαι να σβήσω και το twitter μου αφού μόνο η κονσόλα μου γράφει πια εκεί, εγώ τίποτα.
Η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα – πιθανότατα το τελευταίο – teaser του πολυαναμενόμενου Assassin’s Creed Revelations (http://game20.gr/tag/assassins-creed-revelations/). Αντίθετα με τα προηγούμενα, αυτό το βίντεο δείχνει σκηνές από το παιχνίδι και μας προετοιμάζει για το πρώτο κανονικό trailer που θα δημοσιευθεί στις 7 Ιουνίου, στα πλαίσια της Ε3 φυσικά. Ο πολυαγαπημένος μας Ezio ψάχνει για απαντήσεις. Θα τις βρει; Κι αν ναι, σε τι θα τον οδηγήσουν; Θα μάθουμε το φθινόπωρο, όταν το Assassin’s Creed Revelations κυκλοφορήσει για Xbox 360, PS3 και PC.
YouTube - ‪ACR teaser UK bbfc HD 940x529‬‏
game20.gr
Τωρα ανυπομονω ακομα πιο πολυ για την e3!
Το trailer τα έσπασε άγρια, περιμένω πως και πως την παρουσίαση του παιχνιδιού στην Ε3.
Nek_Food
28-05-2011, 16:40
I have lived my life, with the best of my abilities...
But I have not been able to escape fate.
Anger... or Pain, bring me the answers.
And the road that leads to truth, revealed to me once and for all.
How all of these will end. Μιλάει για το οριστικό τέλος ή μου φαίνεται;
Once and for all / these will end
Frag... ξεροψήνομαι. Το exclusive trailer θα σκάσει μύτη στις 6 του Ιουνίου από ότι δείχνει το ΝΕΟ (ίδιο) trailer στο τέλος του και στις 7 Ιουνίου λογικά θα γίνει η παρουσίαση στην Ε3.
http://www.youtube.com/user/assassinscreed
YouTube - ‪Assassin's Creed Revelations E3 Teaser [North America]‬‏
Godweeder
28-05-2011, 23:49
Ελπιζω να μην το καταντησουν σαν το call of duty ...
Assassin creed rules !! :c025:
Ελπιζω να μην το καταντησουν σαν το call of duty ...
Assassin creed rules !! :c025:
απεχει πολυ ακομα απο το να γινει αυτο που περιγραφεις...
dimitrisasp
29-05-2011, 03:54
απεχει πολυ ακομα απο το να γινει αυτο που περιγραφεις...
Δεν εχει και αδικο ομως.. Με την ετησια κυκλοφορια θυμιζει λιγο πολιτικη ξεζουμισμα/αρμεγμα. Η ποιοτητα των δυο σειρων διαφερουν ετη φωτος ομως..
WolfRathmA
29-05-2011, 06:09
Μιλάει για το οριστικό τέλος ή μου φαίνεται;
Ε ναι. Αφου εχουν πει οτι προκειται για τριλογια.
τριλογια παντως δεν το λες. καλυτερα θα του ταιριαζε το τρισιμισολογια....
Aσε που μπορει να κυκλοφορησουν και αλλα...
Tριλογία με πρωταγωνιστή τον Ezio.
παντως για να πω την αληθεια, δεν θα ηθελα να ειναι το τελευταιο. ειναι απο τους αγαπημενους μου τιτλους κ θα ηθελα να υπαρχει συνεχεια. ας αφηνε ενα διαδοχο για να μπορει να συνεχιστει η ιστορια.
dimitrisasp
29-05-2011, 22:05
παντως για να πω την αληθεια, δεν θα ηθελα να ειναι το τελευταιο. ειναι απο τους αγαπημενους μου τιτλους κ θα ηθελα να υπαρχει συνεχεια. ας αφηνε ενα διαδοχο για να μπορει να συνεχιστει η ιστορια.
Σιγα μην αφησουν την κοτα με τα χρυσα αυγα. εχουμε ακομα πολλα AC να δουμε!
Godweeder
30-05-2011, 05:36
Mακαρι μαγκες να μην το ξεφτιλησουν και αυτο ..
Οταν βγηκε το brotherhood μεγαλο ποσοστο ελεγε οτι θα ειναι μαλ@κια γιατι βγηκε σε ουτε ενα χρονο απο το assassin 2 .
Πιστευω οτι στο μονο που φαινετε οτι βγηκε υπερβολικα γρηγορα (Brotherhood) ειναι τα γραφικα που δεν ειναι τοσο καλα οσο το assassin 2 !!
Προτιμω παντως ενα game να το περιμενω πιο πολυ καιρο και να ειναι sυper σε ολα ,παρα να βγει γρηγορα και να εχει ατελειες.
Nek_Food
30-05-2011, 09:33
Καλά βασικά εμένα μου φάνηκε ότι το ACII βγήκε πολύ μεγάλο και το έκοψαν στα δύο και έτσι γεννήθηκε το Brotherhood, το οποίο φυσικά ήταν και αυτό εξαιρετικό σε όλα του. Δεν λέω ότι δεν θέλω να συνεχίσει η εταιρεία να βγάζει τίτλους σε αυτό το μοτίβο, απλά μην μας τα κάνουν να με τον Ezio και Desmond, κάποια στιγμή πρέπει να ξεκουραστούν και αυτοί, παρόλα αυτά ξέρουμε ήδη ότι υπάρχουν και άλλα subjects κλπ και θα μπορούσαν να κάνουν κάπως έτσι παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι έχουν γίνει πολύ μεγάλες πρόοδοι από το πρώτο assassins μέχρι το 3ο (brotherhood) και για αυτό διατηρούσε μία κάποια φρεσκάδα (μέχρι και να κολυμπάει έμαθε χε, χε) απλά όταν οι βελτιώσεις φτάσουν αναπόφευκτα στο τέρμα και δεν υπάρχει πια κάτι να αναπτύξουν, προσθέσουν τότε σίγουρα θα γίνει πιο έντονη η αίσθηση της επανάληψης και του "milking" ειδικά εάν αυτό γίνεται σε ετήσια βάση.
Mακαρι μαγκες να μην το ξεφτιλησουν και αυτο ..
Οταν βγηκε το brotherhood μεγαλο ποσοστο ελεγε οτι θα ειναι μαλ@κια γιατι βγηκε σε ουτε ενα χρονο απο το assassin 2 .
Πιστευω οτι στο μονο που φαινετε οτι βγηκε υπερβολικα γρηγορα (Brotherhood) ειναι τα γραφικα που δεν ειναι τοσο καλα οσο το assassin 2 !!
Προτιμω παντως ενα game να το περιμενω πιο πολυ καιρο και να ειναι sυper σε ολα ,παρα να βγει γρηγορα και να εχει ατελειες.
To brotherhood ειχε λιγο καλυτερα γραφικα και φωτισμο απο το 2
Kάτω από απόλυτη μυστικότητα, οι εργαζόμενοι στην Ubisoft ετοιμάζουν το demo (http://www.gameover.gr/lexicon/Demo.89.html) για την παρουσίαση του Assassin's Creed: Revelations στην Ε3, με στόχο να καταπλήξουν το κοινό και να κερδίσει το παιχνίδι το βραβείο "Game of the Show". Για να διαπιστώσετε και μόνοι σας τη μυστικοπάθεια που διακατέχει τους προγραμματιστές της Ubisoft, δεν έχετε παρά να δείτε το παρακάτω απολαυστικό Developer (http://www.gameover.gr/lexicon/Developer.17.html) Diary, που αποτελεί το πρώτο εκ των τριών, στο δρόμο του παιχνίδιου για την Ε3.
YouTube - ‪Assassin's Creed Revelations - The Road to E3 Part 1 [North America]‬‏
gameover.gr
Godweeder
01-06-2011, 09:10
To brotherhood ειχε λιγο καλυτερα γραφικα και φωτισμο απο το 2
Καλυτερα γραφικα ???
Wtf δεν το θυμαμε καλα ??...hm
Γιατι θυμαμε πως σε κατι το 2 ηταν καλυτερο απο το brotherhood .
^^ No way! To Brotherhood ειχε οντως καλυτερα γραφικα. Οχι σε τεραστιο βαθμο, αλλα ειχε καλυτερα σιγουρα. Πολυ βελτιωμενα μοντελα χαρακτηρων, καλυτερος φωτισμος ειναι τα πρωτα πραγματα που βλεπεις. :)
Godweeder
01-06-2011, 22:19
Tεσπα...το θεμα ειναι οτι ειναι super game και must αγορα !!!
Το gameplay του ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει σε game !!!
:sombrero:
Assassin's Creed Revelations Collector Edition (http://www.xboxgamezone.co.uk/2011/06/06/assassins-creed-revelations-collectors-edition-spotted/)
http://i541.photobucket.com/albums/gg362/tonypapadovic/ACR_Collector_Edition_Hero_Temp.jpg
The Collector’s box: Break the Assassin seal to unveil its contents
An Artbook featuring 50 pages of illustrations and concept art related to the game.
Original game soundtrack
Assassin’s Creed Embers Movie: an animated short film
In-game content:
Explore the prison of legendary Vlad the Impaler, the scourge of Constantinople who inspired the myth of Dracula. Seek out the hanging cell of the infamous leader to retrieve his personal blade, a deadly close quarters dagger capable of dispatching any foe.
Play as two additional multiplayer characters: The Crusader & a new Harlequin revamped with a Constantinople flavour: the Ottoman Jester.
Όπως λέει η πηγή (http://www.xboxgamezone.co.uk/2011/06/06/assassins-creed-revelations-collectors-edition-spotted/), αυτή η έκδοση εμφανίστηκε στο αυστραλιανό Ubishop και λογικά η ίδια θα έρθει και Ευρώπη (φυσικά μπορεί να ανακοινωθεί και άλλη εκτός από αυτήν). Μιας και για το Brotherhood τέτοιο καιρό ανακοινώθηκε επίσημα η Codex, λογικά και εδώ δεν θα αργήσουν οι ανακοινώσεις.
dimitrisasp
06-06-2011, 18:22
Δε λεω sexy αλλα κλασικα τις κανουν ταρατατζουμ και δεν προσφερουν τιποτα στην τελικη..
Λογικα οπου να ναι δε θα γινει και presentation στην e3(αν δεν εχει ηδη γινει)?
στο brotherhood, ειχα παρει την auditore edition. δεν προσφερε κατι ουσιωδες.
στο revelation, θα καταληξω στην απλη.
Αποκλείεται να είναι αυτή η μόνη ltd. αν κρίνω από προηγούμενες κυκλοφορίες.
YouTube - ‪Assassin's Creed Revelations (E3 2011 Demo)‬‏
^TΡΟΜΕΡΟ!!!!!
Οσο για τη Συλλεκτικη καλη φαινετε,αλλα αν αναγκαστω να δοσω οσα εδωσα για την Codex,που ειχε φυγει απο παντου,αστο καλυτερα.
Starlord
07-06-2011, 09:51
Φοβερό!!!
Για τη συλλεκτική έχω και εγώ επιφυλάξεις όμως...
Επιλέξτε την άλλη που ανακοινώθηκε τότε :P
Assassin's Creed Revelations Animus Edition
http://i541.photobucket.com/albums/gg362/tonypapadovic/154227_detail_v2.jpg
Animus Edition includes:
- The Animus box: break the Assassin seal to unveil its content
- In-depth encyclopedia, with comprehensive entries on the major characters, events and other important aspects of the Assassin’s Creed® universe.
- Embers: The animated short movie.
- Assassins Creed Soundtrack.
- In-game content:
1. Explore the prison of legendary Vlad the Impaler, the scourge of Constantinople who inspired the myth of Dracula. Seek out the hanging cell of the infamous leader to retrieve his personal blade, a deadly close quarters dagger capable of dispatching any foe.
2. Capacity upgrades for your hidden gun bullets, bombs & crossbow arrows to give you a decisive advantage in battle.
3. Play as two additional multiplayer characters: The Crusader & a character from Assassin’s Creed® Brotherhood revamped with a Constantinople flavour: the Ottoman Jester
4. The Armour of Brutus from Assassin’s Creed® Brotherhood
5. One exclusive customisation item
Και το cinematic trailer:
Wo6Q14vBB1c?version=3&hl=el_GR
YouTube - ‪Assassin's Creed Revelations (E3 2011 Demo)‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=tbygK9AbmR4)
Πολύ καλό, ανυπομονώ.
Wo6Q14vBB1c?version=3&hl=el_GR[/CENTER]
Απίστευτο trailer. Ειδικά όσοι αγαπάνε την σειρά (όπως εγώ) και την έχουν δει από το πρώτο το trailer θα τους φανεί επικό.
Παντως το gameplay δεν φανηκε να εχει πολλα νεα στοιχεια και το ντεμο που εδειξαν δεν νομιζω να ηταν το ιδανικο. Οπως και να εχει σιγουρη αγορα.
Παντως το gameplay δεν φανηκε να εχει πολλα νεα στοιχεια και το ντεμο που εδειξαν δεν νομιζω να ηταν το ιδανικο. Οπως και να εχει σιγουρη αγορα.
Έχει τις βόμβες, το υγρό πυρ, τα ziplines και νομίζω ότι έδειξαν μια νέα κίνηση του Ezio. Θα δείξουν και άλλα άλλη φορά πιστεύω.
Starlord
07-06-2011, 11:26
Εντάξει και εγώ δεν περιμένω πολλά νέα στοιχεία στο θέμα gameplay η ιστορία είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι του τίτλου.
Το gameplay εδω που τα λεμε δε χρειαζεται και καμια τρελη αναβαθμιση
http://cdn.medialib.oxm.co.uk/screens/screenshot_19298.jpg
http://xboxoz360.files.wordpress.com/2011/06/ac-rev-game.jpg
Την Animus την πόσταρα Des στην προηγούμενη σελίδα. Πάντως, λογικά η ίδια θα έρθει Ευρώπη! :)
Μα πώς είναι δυνατόν να τo προσπέρασα???Χαχα!
Τέλος πάντων, αν έρθει αυτή στην Ευρώπη, την τσίμπησα εννοείται.
Αν γίνει καλή δουλειά στην εγκυκλοπαίδεια, μιλάμε για must buy!
αλλο ενα απιστευτο game. πω πω χαμος θα γινει.
τα γραφικα, εχω την εντυπωση πως δειχνουν καλυτερα απο το brotherhood.
715299 (http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-assassins-creed/715299)
R2eVxVFwq7o?version=3&hl=el_GR
Το βίντεο έχει ένα τρελό spoiler για το brotherhood, όποιος δεν το έχει τερματίσει να μην το δει. Καλό βίντεο, δεν δείχνει και πολλά, αλλά προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον για το revelations.
"We don't want to feel like Lost where we start to feel like we're making up more than we can grasp," writer Darby McDevitt commented at E3 today. He hopes fans will be "incredibly satisfied" with how Ubisoft has resolved questions raised in previous games.
http://www.oxm.co.uk/29945/we-dont-want-assassins-creed-to-feel-like-lost-ubisoft/
^^ Good, so I am expecting something to go by that statement...
enstikto
09-06-2011, 13:46
Και οι lostακηδες τα ίδια λέγανε... Ελπίζω αυτοί να λένε αλήθεια...
dimitrisasp
09-06-2011, 14:16
Lost ουυυυ! Χειροτερη σειρα ever! :P Το μονο που μ ενοχλουσε παντα με το AC ειναι οτι οταν πολεμας 2-3 και παραπανω ταυτοχρονα, οι αντιπαλοι απλα σε κοιτανε περα απο αυτον που πολεμας.
Γενικά το ΑΙ των αντιπάλων σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι λίγο ΓΤΠ.Ίσως γιατί το combat gameplay δεν είναι αυτοσκοπός όπως στα shooters για παράδειγμα.
Ναι, το σύστημα μάχης θέλει βελτίωση. Θα προτιμούσα ένα στυλ πιο ελεύθερο, σαν hack 'n slash όπου δεν μαρκάρεται ο εχθρός, αλλά απλά χτυπάς και κατ΄επέκταση κάνεις combo κ.τ.λ. Φυσικά δεν λέω να γίνει ninja gaiden το παιχνίδι, αλλά να μην υπάρχει αυτό το κάπως "μηχανικό" σύστημα. Όσο για αυτό που πόσταρε ο Desmond, ελπίζω να είναι αλήθεια και το τέλος της σειράς να είναι το 3. Ούτε συνέχειες, ούτε spin-off, ούτε prequel, ούτε τίποτα. Το "He hopes fans will be "incredibly satisfied" with how Ubisoft has resolved questions raised in previous games." μου φαίνεται ότι μιλάει για το revelations, και όχι για το revelations συν κι άλλο ή κι άλλα παιχνίδια της σειράς. Έτσι, ίσως πάμε για επίλυση των αποριών μας στο revelations και ύστερα για το τέλος, όπως και να είναι αυτό, στο 3.
dimitrisasp
09-06-2011, 15:13
Εδω ομως ρε συ καταντα γελοι. Σε φαση να εχεις πλατη σε εχθρο ο οποιος απλα σε βλεπει να σκοτωνεις τους αλλους μεχρι να ερθει η σειρα του και να μη συμμετεχει. Αν μπορουσαν να το διορθωσουν αυτο το παιχνιδι θα ανεβαινε παρα πολυ. Να το κανανε ας πουμε οπως το freeflow στο Βatman Arkham Asylum/City
Βασικά στο μυαλό μου είχα το LA Noire που παίζω τώρα και που απλά γελάς στις συμπλοκές με την αντίδραση των αντιπάλων.
Στα AC προσπαθώ να αποφύγω στον βαθμό που μπορώ τις μάχες και να το πάω όσο πιο stealth γίνεται.Το καλό είναι οτι σου δίνουν γενικά την επιλογή για το πως θα προσεγγίσεις το παιχνίδι.
Edit: Ezio, φυσικά θα έχει και συνέχεια το franchise.Μόνο το συγκεκριμένο story θα τελειώσει με το ΙΙΙ.
Εδω ομως ρε συ καταντα γελοι. Σε φαση να εχεις πλατη σε εχθρο ο οποιος απλα σε βλεπει να σκοτωνεις τους αλλους μεχρι να ερθει η σειρα του και να μη συμμετεχει. Αν μπορουσαν να το διορθωσουν αυτο το παιχνιδι θα ανεβαινε παρα πολυ. Να το κανανε ας πουμε οπως το freeflow στο Βatman Arkham Asylum/City
Κάτσε ρε συ, στο Brotherhood έτσι ήταν ακριβώς, με το νέο σύστημα μάχης που είχε!
dimitrisasp
09-06-2011, 15:33
Κάτσε ρε συ, στο Brotherhood έτσι ήταν ακριβώς, με το νέο σύστημα μάχης που είχε!
Δεν το εχω παιξει το Brotherhood. Εννοεις οτι μοιαζουν με τις μαχες στο Batman? Εμενα απο το gameplay που δειξανε για το Revelations μου ρθε αυτο για το συστημα μαχης + assassin's creed 2. Παντως Desmond και γω ετσι σε stealth τo παιζω γιατι οι μαχες με ξενερωναν..
Δεν το εχω παιξει το Brotherhood. Εννοεις οτι μοιαζουν με τις μαχες στο Batman? Εμενα απο το gameplay που δειξανε για το Revelations μου ρθε αυτο για το συστημα μαχης + assassin's creed 2. Παντως Desmond και γω ετσι σε stealth τo παιζω γιατι οι μαχες με ξενερωναν..
Όπως το Arkham Asylum είχε το freeflow, έτσι (εντάξει δεν ήταν και ακριβώς το ίδιο!) είχε ένα νέο σύστημα που σου επέτρεπε να κάνεις με πολλούς εχθρούς combo (αλλά combo στο στυλ του Ezio φυσικά). Ήταν μία από τις προσθήκες/διαφοροποιήσεις σε σχέση με το ΙΙ. Υπήρχε και αντίστοιχο trophy, και μάλιστα υπήρχαν και περιπτώσεις σε μάχες... που έχανες (εντάξει λίγες ήταν αυτές).
Πάντως μην φανταστείς τα κλωτσομπουνίδια του Batman, όχι σε τέτοιο βαθμό. Αλλά ήταν πολύ χρήσιμη και εντυπωσιακή (οπτικά) προσθήκη όταν αντιμετώπιζες καμιά δεκαριά και βάλε εχθρούς.
dimitrisasp
09-06-2011, 15:42
Όπως το Arkham Asylum είχε το freeflow, έτσι (εντάξει δεν ήταν και ακριβώς το ίδιο!) είχε ένα νέο σύστημα που σου επέτρεπε να κάνεις με πολλούς εχθρούς combo (αλλά combo στο στυλ του Ezio φυσικά). Ήταν μία από τις προσθήκες/διαφοροποιήσεις σε σχέση με το ΙΙ. Υπήρχε και αντίστοιχο trophy, και μάλιστα υπήρχαν και περιπτώσεις σε μάχες... που έχανες (εντάξει λίγες ήταν αυτές).
Πάντως μην φανταστείς τα κλωτσομπουνίδια του Batman, όχι σε τέτοιο βαθμό. Αλλά ήταν πολύ χρήσιμη και εντυπωσιακή (οπτικά) προσθήκη όταν αντιμετώπιζες καμιά δεκαριά και βάλε εχθρούς.
Καλη φαση τοτε! Θα το παρω καποια στιγμη στο μελλον το Brotherhood στανταρ οποτε θα το δω απο πρωτο χερι. Παντως σαν το συστημα μαχης του Βατμαν δεν υπαρχει. Αφου ανυπομονουσα να βρω εχθρους για να πεσει λιγο ξυλο! :P
Edit: Ezio, φυσικά θα έχει και συνέχεια το franchise.Μόνο το συγκεκριμένο story θα τελειώσει με το ΙΙΙ.
Και τι θα γίνει μετά; Παράλληλη ιστορία με το τι γινόταν με άλλους που έμπαιναν στο animus τον καιρό που ο Desmond έβλεπε τι μνήμες των προγόνων του; Πάντως, αν γίνει κάτι τέτοιο ή ξεφτιλιστεί η σειρά τελείως, εγώ δεν θα κάτσω να είμαι το πρόβατο που θα τα σκάει στην Ubisoft. Όσο η σειρά αξίζει, τότε θα δώσω λεφτά. Μετά, ή δεν θα παίξω ξεφτιλισμένο ac ή θα νοικιάζω το παιχνίδι που θέλω να παίξω.
Μια ερώτηση για την σειρά. Έτσι όπως βλέπουμε εμείς τον Ezio, δηλαδή σε τρίτο πρόσωπο και όποιες εναλλαγές στην κάμερα γίνονται στα cutscenes, έτσι τον βλέπει ο Desmond ή οι υπόλοιποι;
enstikto
09-06-2011, 15:46
Αν και offtopic η μεγαλύτερη γκ...λα ήταν όταν κατάφερενς να πάρεις τρελό multiplier στο batman 40x-60x (δηλαδή 40φεύγα κινήσεις/χτυπήματα χωρίς να χτυπηθείς). Φοβερό συναίσθημα! :D
Ένιωσες πως ήσουν ο Batman πραγματικά...
^^ μπορουν να πουν καλλιστα μια αλλη ιστορια απο καποιο αλλο Subject. Μην ξεχναμε ο Desmond ηταν ενα μονο subject απο τα πολλα. Εχουν υλικο αν θελουν και μπορουν να το κανουν χωρις να το ξεφτυλησουν.
dimitrisasp
10-06-2011, 15:09
Μια συνεντευξη για το παιχνιδι
YouTube - ‪Assassin's Creed Revelations - E3 2011: IGN Live Commentary‬‏
Assassin's Creed Revelations Trailer IN LEGO!
Assassins Creed Revelations Trailer IN LEGO!
Πάρα πολύ καλό για fan made!
Μάλλον το παρακάνει φέτος η Ubisoft με το Assassin’s Creed: Revelations (http://game20.gr/tag/assassins-creed-revelations/), καθώς σκοπεύει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι σε τρεις ειδικές εκδόσεις! Ξεκινάμε από την Collector’s Edition, η οποία έρχεται σε συλλεκτικό κουτί και περιέχει artbook 50 σελίδων, soundtrack, animated ταινία μικρού μήκους, και in-game περιεχόμενο όπως τη φυλακή του Vlad the Impaler και δύο επιπλέον χαρακτήρες στο multiplayer. Συνεχίζουμε με την Animus Edition, η οποία περιέχει εγκυκλοπαίδεια Assassin’s Creed, soundtrack, animated ταινία μικρού μήκους, και πολύ in-game περιεχόμενο, όπως τη φυλακή του Vlad the Impaler, αναβαθμίσεις για κάποια όπλα, δύο επιπλέον χαρακτήρες στο multi, την πανοπλία του Βρούτου από το Brotherhood, και ένα αποκλειστικό customization item. Τέλος, η Special Edition έχει ειδική συσκευασία, soundtrack, και in-game περιεχόμενο όπως τούρκικη πανοπλία Assassin, και δύο επιπλέον χαρακτήρες στο multi. Ουφ! Δείτε τις εκδόσεις παρακάτω. Το Assassin’s Creed: Revelations αναμένεται στις 15 Νοεμβρίου.
http://game20.gr/wp-content/uploads/2011/06/assassins_creed_revelations_collector-edition.jpg
http://game20.gr/wp-content/uploads/2011/06/assassins_creed_revelations_animus-edition.jpg
http://game20.gr/wp-content/uploads/2011/06/assassins_creed_revelations_special-edition.jpg
game20.gr
enstikto
22-06-2011, 19:35
Bad news tony! Ετοιμασου για ξεπαραδιασμα :P
AriStos13
22-06-2011, 19:47
αυτη η animus edition ρε παιδι μου κατι μου κανει..
και πιστευω οτι διπλα στην codex edition toy assasins creed 2 θα ταιριαζει γαντι.. :D :D :D
ξερουμε περιπου ποσο θα κανει??θα κυκλοφορησει και ελλαδα ε?
Δαγκωτό animus.Έχει να πέσει διάβασμα λέμε!
ευτυχως δεν με ενδιαφερουν καθολου οι "special" εκδοσεις κανενος assassin. θα επρεπε να πουλησω την μανα μου με τοσες special εκδοσεις που βγαζουν οι εταιρειες τωρα για καθε παιχνιδι τους.. :c055gfe:
κ εγω για την animus ψηνομαι. κατι η εγκυκλοπαιδεια, κατι το μπολικο in-game υλικο....
Bad news tony! Ετοιμασου για ξεπαραδιασμα :P
Εύκολα :D
Η Collector's έχει ανέβει σε αρκετά uk e-shops πάντως.
Εντωμεταξύ διαβάζω τα posts και λέω τι στο καλό, δεν ξανασυζητήσαμε για τις εκδόσεις, τι έχασα;:a088: :bang:
WolfRathmA
16-07-2011, 03:24
‪Assassin's Creed Revelations: Ubisoft Summer Fair Gameplay (PS3)‬‏ - YouTube
To cover του παιχνιδιου.
http://img651.imageshack.us/img651/9458/acrevelationscoverbook.jpg
the master
18-07-2011, 15:49
πιο απλο δε γινοταν για να λεμε και του στραβου το δικιο...
enstikto
18-07-2011, 15:55
Εμένα μια χαρά μου φαινετε...
Μου αρέσει ο τρόπος που βαλαν κ τον Altair πίσω από τον ezio...
the master
18-07-2011, 16:05
altair is giving us the finger...
^^ To πρωτο πραγμα που σκεφτηκα κι εγω.... λολ θα μου κανει εντυπωση εαν οντως αυτο ειναι το τελικο σχεδιο του cover γιατι ειμαι σιγουρος οτι το μαρκετινγκ τμημα της εταιρειας εξεταζει το ενδεχομενο οτι αρκετοι αντιλαμβανονται σαν να μας κανει δαχτυλακι ο Altair :)
the master
18-07-2011, 17:03
να το αυθεντικο cover by the master!
http://i1212.photobucket.com/albums/cc447/Philip_Katsotas/acrevelationscoverbook.jpg?t=1310997770
^χαχα,τρομερος! ;)
Οσο για το cover, δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα...
enstikto
18-07-2011, 17:36
http://www2.psu.com/media/articles/assassins_creed_box1.jpg
http://www.sin-plin.gr/images/D/assassins-creed-2-box-cover-ps3.jpg
http://www.psbeyond.com/images/boxart/462.jpg
Τι παραπάνω περιμένατε αν κρίνουμε απο τα προηγούμενα covers?
Ντάξ το κολοδάχτυλο είναι λίγο μλκια.... :P
Σωστος αν και για cover του Brotherhood εγω ξερω αυτο.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRkETMhBgmwxu3d3HlrM0KM6wJNmRgHB zcifgOtNh36jQ4lb6GxsQ
the master
18-07-2011, 17:54
νομιζω οτι αυτο ειχα και γω
βεβαια σε αυτο η χειρονομια ειναι χειροτερη!
Aσχετα απο την χειρονομια(:P) το design της 2ης ειναι πολυ καλυτερο. :D
dimitrisasp
18-07-2011, 18:38
Το κωλοδαχτυλο του Altair ειναι κρυφο μηνυμα της Ubisoft και σημαινει: <<Παρτε μ@λ***ς μια απο τα ιδια λιγο αναβαθμισμενο! Μοney Money Money!>>
Aν δεν αλλαξουν cover βλεπω να το απαγορευουν επειδη διαφθειρει τη νεολαια...
Πολύ καλό το cover του revelations. Και του brotherhood καλό ήταν, αλλά πιστεύω ότι κακώς έβαλαν στο cover τα skins του multiplayer. Έπρεπε ή να άφηναν τον Ezio μόνο του ή να βάλουν ας πούμε στα αριστερά του συμμάχους του και δεξιά εχθρούς του.
Εμενα μου αρεσε το cover παντως....
oλα τα assassins creed ειχαν αδιαφορο εντελως cover. Nothing new here.
^^Αgreed.
Main char σε action stance η να ποζαρει looking awesome.
Και μιας που ειπα looking awesome, sorry αν εχει ποσταριστει ξανα.
‪LITERAL Assassin's Creed Revelations Trailer‬‏ - YouTube
Άλλο ένα νέο Assassin’s Creed, άλλη μία συνοδευτική ταινία από τη Ubisoft. Ο λόγος για το Assassin’s Creed Embers, μια CG ταινία μικρού μήκους που αποκαλύπτει περισσότερα για το τελευταίο κεφάλαιο του επικού ταξιδιού του – γερασμένου πια – Ezio Auditore στο πολυαναμενόμενο Assassin’s Creed: Revelations (http://game20.gr/tag/assassins-creed-revelations/). Το Assassin’s Creed Embers θα περιλαμβάνεται στις Collector’s και Animus εκδόσεις του παιχνιδιού (http://game20.gr/news/assassins-creed-revelations-limited-editions-8212/), ενώ θα διατεθεί και στα PSN και Xbox Live. Δείτε το trailer της ταινίας παρακάτω. O εκπληκτικός κόσμος και το τρελό σενάριο του Assassin’s Creed είναι από τους βασικούς λόγους που τα συγκεκριμένα παιχνίδια έχουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Ανυπομονούμε να δούμε τι μυστικά κρύβει το Assassin’s Creed Embers!
‪Assassin's Creed Embers official trailer‬‏ - YouTube
game20.gr
dimitrisasp
27-07-2011, 16:55
Let the milking begin! Money Money Money Money !!!
^^Για ποιο λόγο; Επειδή επενδύουν στο franchise;
Και μάλιστα δημιουργώντας ξεχωριστά studio για την δημιουργία αυτών των ταινιών, αλλά και των comics και των novels που συνοδεύουν τα παιχνίδια;
Μακάρι όλα τα παιχνίδια να είχαν ένα σύμπαν που να μπορούσε να υποστηρίξει τέτοιο υλικό, και αυτά που έχουν, καλά κάνουν και επενδύουν σε αυτό (βλ. και Mass Effect).
In other news, η Animus Edition στο UK θα είναι exclusive στο gamestop.
Εχώ την αισθηση οτι τώρα πλέον με τον Ezio γέρο στο AC : Embers το τέλος τής σειράς ήρθε...η αν όχι της σειράς της συγκεκριμενης ιστορίας.
Μερικά artworks από το παιχνίδι και την εγκυκλοπαίδεια της Animus Edition.
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/6/2/6/5/1/ACR_SP_CA_01_Constantinople_Skyline.jpg.jpghttp://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/6/2/6/5/1/ACR_SP_CA_09_Constantinople_Arsenal.jpg.jpghttp://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/6/2/6/5/1/ACR_SP_SC_03_Masyaf_Discovery.jpg.jpghttp://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/7/4/5/5/9/assassino3.jpg.jpghttp://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/7/4/5/5/9/assassino.jpg.jpghttp://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/7/4/5/5/9/assassino6.jpg.jpghttp://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/7/4/5/5/9/assassino4.jpg.jpghttp://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/7/4/5/5/9/assassino2.jpg.jpghttp://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/7/4/5/5/9/assassino7.jpg.jpghttp://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/7/4/5/5/9/assassino5.jpg.jpg
Έψαξα λίγο και δε τα βρήκα. Αν έχουν ήδη μπει, πείτε να τα σβήσω.
Μερικά artworks από το παιχνίδι και την εγκυκλοπαίδεια της Animus Edition.
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/6/2/6/5/1/ACR_SP_CA_01_Constantinople_Skyline.jpg.jpghttp://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/6/2/6/5/1/ACR_SP_CA_09_Constantinople_Arsenal.jpg.jpghttp://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/6/2/6/5/1/ACR_SP_SC_03_Masyaf_Discovery.jpg.jpghttp://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/7/4/5/5/9/assassino3.jpg.jpghttp://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/7/4/5/5/9/assassino.jpg.jpghttp://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/7/4/5/5/9/assassino6.jpg.jpghttp://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/7/4/5/5/9/assassino4.jpg.jpghttp://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/7/4/5/5/9/assassino2.jpg.jpghttp://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/7/4/5/5/9/assassino7.jpg.jpghttp://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/7/4/5/5/9/assassino5.jpg.jpg
Έψαξα λίγο και δε τα βρήκα. Αν έχουν ήδη μπει, πείτε να τα σβήσω.
παρα πολυ ομορφα αυτα των τοπιων!! και για να μην ρωτησουν μερικοι, καποια απο τα τελευταια ειναι fan made.
ParanoidGR
29-07-2011, 02:26
http://coolvibe.com/wp-content/uploads/2011/07/assassins_creed_revelations-992x611.jpg
http://www.deviantart.com/download/209451344/assassin__s_creed_revelations_by_rez_art-d3gp9ow.jpg
http://geekdraw.com/storage/blog-images/assassins-creed-revelations-constantinople-imperial-north-port-4.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1307808530878
http://media1.gameinformer.com/imagefeed/screenshots/AssassinsCreedRevelations/acr_sp_sc_06b_comparisonconstantinople_ingame_copy .jpg
http://cdn2-b.examiner.com/sites/default/files/styles/image_full_width/hash/2e/ed/2eedcb1421698692f596cbf78d27f17a.jpg
θα ειναι πολη καλο game μπορει απο τα καλητερα της χρονιας.
ParanoidGR
29-07-2011, 16:10
μπα υπάρχει το uncharted 3 φιλε μου.
:a014::a014::a014::a014::a014:
]
ναι φιλε ειναι πολη καλο και αυτο αλλα και το assasins 3 θα ειναι απο τα καλητερα παιχνιδεια.:swordfight:
ParanoidGR
30-07-2011, 00:31
Ρε φιλαράκι πλακα μου κανεις; game of the year ένα παιχνίδι βγαίνει κάθε χρόνο λες να το αλλάξουνε τώρα και να γίνει games of the year.
Για δες λίγο εδώ.
http://i541.photobucket.com/albums/gg362/tonypapadovic/317462510.jpg
:d050: :ranger: :d050: :ranger: :d050: :ranger: :d050: :ranger::d050: :
Ρε φιλαράκι πλακα μου κανεις; game of the year ένα παιχνίδι βγαίνει κάθε χρόνο λες να το αλλάξουνε τώρα και να γίνει games of the year.
Για δες λίγο εδώ.
http://i541.photobucket.com/albums/gg362/tonypapadovic/317462510.jpg
:d050: :ranger: :d050: :ranger: :d050: :ranger: :d050: :ranger::d050: :
Δεν είπε για game of the year, αλλά για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια.
]
ναι φιλε ειναι πολη καλο και αυτο αλλα και το assasins 3 θα ειναι απο τα καλητερα παιχνιδεια.:swordfight:
σωστος ο ezio.:bravo-009:
ParanoidGR
30-07-2011, 10:13
λάθος κανεις φιλε ezio "παρακουλουθα" λίγο πιο πίσω!!!
θα ειναι πολη καλο game μπορει απο τα καλητερα της χρονιας.
]
μήπως θες να σου κάνω μετάφραση στα αγγλικά
maybe it is going το be one of the games of the year!!
αυτό εξήγησα στο φίλο πιο πάνω!!!
Aκου μιλάς με έναν assassino αυτή τι στιγμή, είμαι μεγάλος fun τις σειράς πιο πολύ assassin παίζω παρα uncharted. αλλα όταν λέμε το κύπελλο στο μουντιάλ το πήρε η γερμανία είναι η καλύτερη ομάδα.- δεν βγαίνει κανεις μετά και λέει η βραζιλια ήτανε από τις καλύτερες ομάδες αλλα μια παρα πολύ καλή ομάδα.o εκλεκτός είναι μονο ενας.-
:respect7: :respect7: :respect7: :respect7: :respect7: :respect7:
μήπως θες να σου κάνω μετάφραση στα αγγλικά
maybe it is going το be one of the games of the year!!
αυτό εξήγησα στο φίλο πιο πάνω!!!
Aκου μιλάς με έναν assassino αυτή τι στιγμή, είμαι μεγάλος fun τις σειράς πιο πολύ assassin παίζω παρα uncharted. αλλα όταν λέμε το κύπελλο στο μουντιάλ το πήρε η γερμανία είναι η καλύτερη ομάδα.- δεν βγαίνει κανεις μετά και λέει η βραζιλια ήτανε από τις καλύτερες ομάδες αλλα μια παρα πολύ καλή ομάδα.o εκλεκτός είναι μονο ενας.-
ναι φιλε και εγω παιζω και τα δυο ειμαι φαν αλλα ειπα οτι θα ειναι απο τα καλητερα της χρονιας οχι το καλητερο αλλα απο τα καλητερα.:a085gf:
ParanoidGR
30-07-2011, 10:41
anyway!!! δεν χρειάζεται να δώσουμε έκταση στο θέμα.απλά η οροι που χρησιμοποιείς είναι απροσδιόριστοι!!!
χεχεχε οκ δεν υπαρχει προβλημα φιλε ParanoidGR και τα δυο θα ειναι πολη καλα παιχνιδια .:cheer2:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.