PS3Forums.gr

PS3forums.gr Το απόλυτο Ελληνικό Site για Playstation 3

Metal Gear Solid 4 & MGS Series Θεματα σχετικα με το αριστουργηματα του Kojima.

User Name
Password
Go Back   PS3Forums.gr » Playstation 3 » Παιχνίδια για το Playstation 3 » Metal Gear Solid 4 & MGS Series

Welcome to the PS3Forums.gr forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.
Reply

Thread Tools Display Modes  
leone
Elite

leone's Avatar

PSN ID: LEONEGR
Όνομα: Kyriakos
leone is on a distinguished road
Ο χρήστης leone δεν είναι συνδεδεμένος

Send a message via MSN to leone
  16-06-2008, 15:25   #101
Reply With Quote

Quote:
Originally Posted by MaRkUs_ View Post
τελικά καλό είναι ρε???το έχω 3 μέρες τώρα και δεν το έχω βάλει ακόμα να το παίξω:Χ
αυτο ονομαζεται ιεροσηλια

I'm not a hero...Never was...Never will be
Spoiler!

Report Post
atomsk
Advanced Member

atomsk's Avatar

PSN ID: atomsk2k
atomsk will become famous soon enough
Ο χρήστης atomsk δεν είναι συνδεδεμένος

16-06-2008, 17:03   #102
Reply With Quote

τελικά τα items που γίνοντε unlock αφού το τερματίσεις μια φορά, πως τα πέρνεις ;;;
klepidas
PS3forums Fanatic

klepidas's Avatar

PSN ID: klepidas7
klepidas will become famous soon enoughklepidas will become famous soon enough
Ο χρήστης klepidas δεν είναι συνδεδεμένος

Send a message via MSN to klepidas
  16-06-2008, 18:24   #103
Reply With Quote

Quote:
Originally Posted by Valkyre View Post
^^ τσεκαρε τα items σου και τις περιγραφες τους!Και θυμησου για πιο λογο ο Vamp ειναι ετσι οπως ειναι ατρωτος.Αν συνδυασεις αυτα τα 2 που σου ειπα θα βρεις την λυση!
πες την λύση ρε φίλε δεν θυμάμε με τίποτα

Spoiler!
Report Post
DarkUSS
Moderator

DarkUSS's Avatar

DarkUSS is just really niceDarkUSS is just really niceDarkUSS is just really niceDarkUSS is just really nice
Ο χρήστης DarkUSS δεν είναι συνδεδεμένος

16-06-2008, 18:53   #104
Reply With Quote

Quote:
Originally Posted by atomsk View Post
τελικά τα items που γίνοντε unlock αφού το τερματίσεις μια φορά, πως τα πέρνεις ;;;
Ξεκινάς νέο παιχνίδι κάνοντας load το save του τερματισμένου παιχνιδιού. Μετά όταν φτάσεις στο σημείο που βρίσκεις το ΜK.II θα έχεις όλα τα όπλα/items από το πρώτο σου παιχνίδι.

Quote:
Originally Posted by klepidas
πες την λύση ρε φίλε δεν θυμάμε με τίποτα
Αφού τον εξαντλήσεις και πέσει κάτω με το που πάει να σηκωθεί τον πιάνεις με CQC και του καρφώνεις την syringe που σου έδωσε η Naomi.

Quote:
Originally Posted by steve62742 View Post
Αγαπημενη μου μαχη στο παιχνιδι ηταν σιγουρα το Rex VS Ray!Aλλα σιγουρα και η τελικη μαχη με τον Liquid ηταν τρομερη εξετιας της ιστοριας.
Επισυς,αφου το τερματισα στο νορμαλ ειπα να το ξεκηνισω τωρα στο hard,και παρατηρισα οτι εχω ολλα τα οπλα και τα derbin points που ειχα οταν το τερματησα,και πανω απολλα....τωρα στο derbin shop στη κατηγωρια των items εχει 2 φοβερα και τρομερα!bandana(προφανως για απεριοριστα ammo οπως και στο πρωτο) και stealth camo(αλλα νιντζα στο πρωτο!!!)...βεβεα οι τιμες τους ειναι απαγωρευτικες...5,000,000!!!!πως να μαζεψεις τοσους ποντους???εγω σε ολο το παιχνιδι χωρις να εχω αγωρασει τπτ απο το derbin shop(μονο κανα σιγαστιρα για το m4 και μερικες σφαιρες...)μαζεψα συνολικα 200,000...ποσες φορες δηλαδη θελει να το τερματισουμε για να τα παρουμε αυτα??
Νομίζω μπορείς να αποκτήσεις το stealth camouflage και το bandanna τερματίζοντας το παιχνίδι σε όποια δυσκολία θες αλλά χωρίς να χτυπήσει alert ούτε μια φορά! Διαλέγεις τι είναι πιο εύκολο και πράττεις ανάλογα.

Επίσης κάτι τελευταίο:

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Last edited by DarkUSS; 16-06-2008 at 19:11.
Report Post
leone
Elite

leone's Avatar

16-06-2008, 19:12   #105
Reply With Quote

να ρωτησω κατι ? γιατι ολα τους ειναι μουν@κια, ας μου επιτραπει η εκφραση....
και αν εχετε παρατηρισει οταν κανει κοντικα, διαγραφει το ρουχο στην περιοχη, κουχου κουχου καταλαβατε πιστευω !!!

Kojima τι εκανες οταν το εφτιαχνες ?

Spoiler!

Report Post
klepidas
PS3forums Fanatic

klepidas's Avatar

16-06-2008, 19:24   #106
Reply With Quote

Αφού τον εξαντλήσεις και πέσει κάτω με το που πάει να σηκωθεί τον πιάνεις με CQC και του καρφώνεις την syringe που σου έδωσε η Naomi.

δεν γίνεται αυτό ρε πούστι έχω μαμηθεί στην προσπάθεια

Spoiler!
Report Post
DarkUSS
Moderator

DarkUSS's Avatar

DarkUSS is just really niceDarkUSS is just really niceDarkUSS is just really niceDarkUSS is just really nice

16-06-2008, 19:37   #107
Reply With Quote

Ε δεν μπορεί αφού εγώ έτσι το έκανα. Κάτι δεν θα κάνεις σωστά ή θα βιάζεσαι από τα νεύρα σου. Ξαναπροσπάθησε!

leone's Avatar

16-06-2008, 19:38   #108
Reply With Quote

Quote:
Originally Posted by klepidas View Post

δεν γίνεται αυτό ρε πούστι έχω μαμηθεί στην προσπάθεια
εγω το περασα καπως ετσι δλδ, δε τον σκοτωνεις τελειως, απλα τον αφηνεις με πολυ λιγο ζωη και μετα προσπαθεις να τον ριξεις με καμια μπουνια...αυτος αμα δεις θα αρχησει να εξαντληται...

Spoiler!

Report Post
klepidas
PS3forums Fanatic

klepidas's Avatar

16-06-2008, 19:46   #109
Reply With Quote

βασικά δεν μπορώ να τον πιάσω με τίποτα με το που πατάω R1 φεύβγει και μου χαλάει και ζωή

Spoiler!
Report Post
leone
Elite

leone's Avatar

16-06-2008, 19:47   #110
Reply With Quote

Quote:
Originally Posted by klepidas View Post
βασικά δεν μπορώ να τον πιάσω με τίποτα με το που πατάω R1 φεύβγει και μου χαλάει και ζωή
εχεις δικιο, προσπαθησε, ειναι λιγο σπαστικος

Spoiler!

Report Post
fatalGR
Senior Member

fatalGR is on a distinguished road
Ο χρήστης fatalGR δεν είναι συνδεδεμένος

16-06-2008, 20:11   #111
Reply With Quote

Quote:
Originally Posted by leone View Post
και αν εχετε παρατηρισει οταν κανει κοντικα, διαγραφει το ρουχο στην περιοχη, κουχου κουχου καταλαβατε πιστευω !!!

Hahaha,γι'αυτό το game λέει 18+,λολ...
Report Post
atomsk
Advanced Member

atomsk's Avatar

PSN ID: atomsk2k
atomsk will become famous soon enough
Ο χρήστης atomsk δεν είναι συνδεδεμένος

16-06-2008, 22:23   #112
Reply With Quote

Quote:
Originally Posted by DarkUSS View Post
Ξεκινάς νέο παιχνίδι κάνοντας load το save του τερματισμένου παιχνιδιού. Μετά όταν φτάσεις στο σημείο που βρίσκεις το ΜK.II θα έχεις όλα τα όπλα/items από το πρώτο σου παιχνίδι.
αα οπότε πρέπει να ξανακάνω Load το τελευταίο save ..αλλά σε τι δυσκολία θα ξεκινήσει το παιχνίδι; (To τελείωσα στο big boss hard) απ'οτι είδα έχει και άλλο level δυσκολίας. Εγώ ο βλάκας ξεκίνησα άλλο game απο την αρχή, πήγα στο mk2 και πήρα τα 3 μου :jiggy:

επίσης δείτε και αυτό για τα Unlockables ...
http://www.video-game-forums.com/met...gs4-guide.html

για κάποια λέει ότι δεν πρέπει να σκοτώσεις κανέναν ούτε τα BOSS !!! πως γίνεται αυτό ωρέ ;; πως γίνεται να τερματίσεις χωρίς να σκοτώσεις boss; :notsay:
Valkyre
Stealth Moderator

Valkyre's Avatar

PSN ID: valkyre4
Valkyre is a name known to allValkyre is a name known to allValkyre is a name known to allValkyre is a name known to allValkyre is a name known to allValkyre is a name known to all
Ο χρήστης Valkyre δεν είναι συνδεδεμένος

16-06-2008, 23:54   #113
Reply With Quote

Kle[ida χασε του ολη την ενεργεια και τοτε μενει κατω για 1-2 δευτερολεπτα.Τρεξε κατευθειαν και καντου CQC και μετα ριξε του την συριγγα.

Atomsk σε ολα τα MGS απο το δευτερο και μετα ο Κοτζιμα σου επιτρεπει να τελειωσεις το παιχνιδι χωρις να σκοτωσεις ουτε εναν χαρακτηρα.Απλα χρησιμοποιεις τα οπλα που προκαλουν αναισθησια.Τα bosses δεν χανουν μονο αμα τελειωσεις την ενεργεια τους , αλλα μπορεις να τα "τελειωσεις" και αδειαζοντας την psyche μπαρα τους με τα μη θανασιμα οπλα.

[Valkyre has banned user Valkyre] - shoutbox 23/12 21:00 hrs

29 Φεβρουαριου 2010...the day the PS3 Stood Still...
Cell > Life

Last edited by Valkyre; 16-06-2008 at 23:56.
Report Post
DarkUSS
Moderator

DarkUSS's Avatar

17-06-2008, 00:59   #114
Reply With Quote

Να και κάτι ενδιαφέρον που έμαθα. Στο Act 4 (Shadow Moses) στο σημείο που ο Οtacon σας δίνει έναν κωδικό και μετά πρέπει να τον βάλετε στο ΜΚ.ΙΙΙ πληκτρολογήστε τους παρακάτω κωδικούς για bonus αντικείμενα:

14893 100,000 Drebin Points
78925 iPod song
13462 iPod song

WolfRathmA's Avatar

PSN ID: WolfRathmA_GR
Όνομα: Αποστόλης
WolfRathmA is a glorious beacon of lightWolfRathmA is a glorious beacon of lightWolfRathmA is a glorious beacon of lightWolfRathmA is a glorious beacon of lightWolfRathmA is a glorious beacon of light
Ο χρήστης WolfRathmA είναι συνδεδεμένος

Send a message via ICQ to WolfRathmASend a message via MSN to WolfRathmA
  17-06-2008, 02:46   #115
Reply With Quote

Quote:
Originally Posted by leone View Post

Για αυτο ονομαζεται Beauty and the Beast...

Report Post
WolfRathmA
Super Moderator

WolfRathmA's Avatar

PSN ID: WolfRathmA_GR
Όνομα: Αποστόλης
WolfRathmA is a glorious beacon of lightWolfRathmA is a glorious beacon of lightWolfRathmA is a glorious beacon of lightWolfRathmA is a glorious beacon of lightWolfRathmA is a glorious beacon of light
Ο χρήστης WolfRathmA είναι συνδεδεμένος

Send a message via ICQ to WolfRathmASend a message via MSN to WolfRathmA
  17-06-2008, 04:25   #116
Reply With Quote

Με την σειρα μου και εγω θα πω μερικα λογια για το game.

Οπως ειπε και ο Val στο αλλο thread το συναισθημα που σου δεινει οταν πας στο Shadow Moses ειναι πραγματικα απιστευτο! Δεν ξερω πως να εκφρασω αυτο που αισθανθηκα πραγματικα.. Τα λογια ειναι περιτα.. ΚΡΙΜΑ που μερικοι δεν εχουν παιξει τα προηγουμενα Metal Gear.. πραγματικα κριμα.. πρεπει να το αισθανθειτε αυτο.. αλλα και να το παιξετε τωρα για παραδειγμα το 1 δε θα σας κανει αισθηση.. καλυτερο ειναι να το ειχατε παιξει 9 χρονια πριν και τωρα να παιζατε το 4, θα σας σηκωνοταν η τριχα καγγελο!
Σας περιγραφω λιγο το δικο μου συνεσθημα..

Βλεπω το cut scence που λεει ο Otacon οτι πρεπει να παμε Shadow Moses για το REX και επειτα μια μαυριλα πλακωνει την οθονη μου.. Πιστεψα οτι κολησε το PS3 γιατι αργησε λιγο να φορτωση..(Τοσες ωρες που επαιζα ) Επειτα βλεπω οτι αλλαζει η αναλυση της οθονης (το τρεμοπεγμα που κανει) και εμφανιζεται η εικονα και τα γραφικα του 1 με ΑΚΡΙΒΟΣ το ιδιο gameplay που ειχε και τοτε!!! Δε καταλαβα τι ειχε γινει.. καθομουν χαζεμενος και εβλεπα την εικονα χωρις να κανω τιποτα και να λεω μεσα μου "τι εγινε τωρα;" Αντιληφθηκα οτι τελικα επαιζα εγω και ειχα μεινει μ...ς.. Ακριβος οπως ηταν και τοτε! Πριν 9 χρονια!!! Οταν ειχα το αγαπημενο μου PSX! ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Playstation! Αυτο που εφερε την επανασταση στο χωρο αυτο!!!
Επειτε βλεπω το snake και ξυπναει αντιλαμβανοντας οτι τελικα εβλεπε ονειρο. Οταν προσγιοθηκε το ελικοπτερο και με αφησε και προχορησα παρακατω, την ωρα που μπηκα στο γνωστο σε ολους μας σημειο (στο ελικοδρομιο) επαθα πλακα... και εκει ερχεται ο αγαπημενος KOJIMA και βαζει τη μουσικη απο το Metal Gear Solid 1! Και το θεικο απο ολα ειναι η αναμνησεις που ερχονται στον snake απο τον ασυρματο και απο ολα τα αλλα.. με την καμερα ασφαλειας.. Το μερος ειναι ΑΚΡΙΒΟΣ οπως ηταν και στο 1 με απιστευτη λεπτομερεια στα γραφικα και σαφος ολα εγκατελιμενα και παρατημενα..

Πειτε μου τωρα, ποιο αλλο videogame σε ολα αυτα τα χρονια που εχουν κυκλοφορηση ΤΟΣΑ παιχνιδια εχει προσφερει ενα τετοιο συνεσθημα.. ΚΑΝΕΝΑ! Μονο μονο για αυτο το σημειο, το παιχνιδι ειναι απλα η κορυφη! Και οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει στην ιστορια των videogames αλλα και για τη σειρα Metal Gear Solid..

Οσο για τα γραφικα.. δε ξερω αν σας φανει παρατραβηγμενο αυτο που θα πω. Αλλα για εμενα ειναι τα καλυτερα που εχω δει εως τωρα! Η λεπτομερεια στους χαρακτηρες, στις στολες, στα οπλα και ολα ειναι πραγματικα απιστευτη! Το M4 οταν συνανταει ο Snake τον Derbin και το ανοιγει ειναι ακριβος οπως ειναι στην πραγματικοτητα! Το εβλεπα και δε το πιστευα. Τετοιο οπλο ακριβως ειχα και εχω στο στρατο και ξερω παρα πολυ καλα απο που ανοιγει, πως βγαινει το κλιστρο και τα σχετικα.
Η μουσικη και τα soundtrack πραγματικα απιστευτα! Τι αλλο να πω!

Ενα εχω να πω μονο! Το παιχνιδι δε πρεπει να βαθμολογιθει! Αν θυμασται καλα πριν μερικα χρονια οταν ειχε κυκλοφορησει το Zelda: The Wind Waker δεν ειχε βαθμολογηθει καθολου απο το GamePro γιατι πραγματικα το παιχνιδι ηταν ενα εργο τεχνης που επρεπε να το ειχαν παιξει ολοι!
Ετσι και αυτο! ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ! Το οποιο απολαμβανεις να παιζεις και να ξαναπαιζεις και να ξαναπαιζεις!

Για ολους του αλλους που λενε τις δικες τους "σαχλαμαρες" επιτρεψτε μου να πω, δε προκειται να ασχοληθω καθολου μαζι τους! Γιατι απλα ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ τι εστη ΤΕΧΝΗ και VIDEOGAMES! Μια απαντηση θα δωσω την οποια την ειπε και ο ιδιος ο ΘΕΟΣ (ΚΟJIMA)
"Το Metal Gear Solid 4 ειναι για τους fans"... Τελος!

Αυτα.. συγνωμη αν σας κουρασα..

Last edited by WolfRathmA; 17-06-2008 at 04:31.
Report Post
Valkyre
Stealth Moderator

Valkyre's Avatar

Valkyre is a name known to allValkyre is a name known to allValkyre is a name known to allValkyre is a name known to allValkyre is a name known to allValkyre is a name known to all

17-06-2008, 10:35   #117
Reply With Quote

Quote:
Originally Posted by WolfRathmA View Post
Με την σειρα μου και εγω θα πω μερικα λογια για το game.

Οπως ειπε και ο Val στο αλλο thread το συναισθημα που σου δεινει οταν πας στο Shadow Moses ειναι πραγματικα απιστευτο! Δεν ξερω πως να εκφρασω αυτο που αισθανθηκα πραγματικα.. Τα λογια ειναι περιτα.. ΚΡΙΜΑ που μερικοι δεν εχουν παιξει τα προηγουμενα Metal Gear.. πραγματικα κριμα.. πρεπει να το αισθανθειτε αυτο.. αλλα και να το παιξετε τωρα για παραδειγμα το 1 δε θα σας κανει αισθηση.. καλυτερο ειναι να το ειχατε παιξει 9 χρονια πριν και τωρα να παιζατε το 4, θα σας σηκωνοταν η τριχα καγγελο!
Σας περιγραφω λιγο το δικο μου συνεσθημα..

Βλεπω το cut scence που λεει ο Otacon οτι πρεπει να παμε Shadow Moses για το REX και επειτα μια μαυριλα πλακωνει την οθονη μου.. Πιστεψα οτι κολησε το PS3 γιατι αργησε λιγο να φορτωση..(Τοσες ωρες που επαιζα ) Επειτα βλεπω οτι αλλαζει η αναλυση της οθονης (το τρεμοπεγμα που κανει) και εμφανιζεται η εικονα και τα γραφικα του 1 με ΑΚΡΙΒΟΣ το ιδιο gameplay που ειχε και τοτε!!! Δε καταλαβα τι ειχε γινει.. καθομουν χαζεμενος και εβλεπα την εικονα χωρις να κανω τιποτα και να λεω μεσα μου "τι εγινε τωρα;" Αντιληφθηκα οτι τελικα επαιζα εγω και ειχα μεινει μ...ς.. Ακριβος οπως ηταν και τοτε! Πριν 9 χρονια!!! Οταν ειχα το αγαπημενο μου PSX! ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Playstation! Αυτο που εφερε την επανασταση στο χωρο αυτο!!!
Επειτε βλεπω το snake και ξυπναει αντιλαμβανοντας οτι τελικα εβλεπε ονειρο. Οταν προσγιοθηκε το ελικοπτερο και με αφησε και προχορησα παρακατω, την ωρα που μπηκα στο γνωστο σε ολους μας σημειο (στο ελικοδρομιο) επαθα πλακα... και εκει ερχεται ο αγαπημενος KOJIMA και βαζει τη μουσικη απο το Metal Gear Solid 1! Και το θεικο απο ολα ειναι η αναμνησεις που ερχονται στον snake απο τον ασυρματο και απο ολα τα αλλα.. με την καμερα ασφαλειας.. Το μερος ειναι ΑΚΡΙΒΟΣ οπως ηταν και στο 1 με απιστευτη λεπτομερεια στα γραφικα και σαφος ολα εγκατελιμενα και παρατημενα..

Πειτε μου τωρα, ποιο αλλο videogame σε ολα αυτα τα χρονια που εχουν κυκλοφορηση ΤΟΣΑ παιχνιδια εχει προσφερει ενα τετοιο συνεσθημα.. ΚΑΝΕΝΑ! Μονο μονο για αυτο το σημειο, το παιχνιδι ειναι απλα η κορυφη! Και οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει στην ιστορια των videogames αλλα και για τη σειρα Metal Gear Solid..

Οσο για τα γραφικα.. δε ξερω αν σας φανει παρατραβηγμενο αυτο που θα πω. Αλλα για εμενα ειναι τα καλυτερα που εχω δει εως τωρα! Η λεπτομερεια στους χαρακτηρες, στις στολες, στα οπλα και ολα ειναι πραγματικα απιστευτη! Το M4 οταν συνανταει ο Snake τον Derbin και το ανοιγει ειναι ακριβος οπως ειναι στην πραγματικοτητα! Το εβλεπα και δε το πιστευα. Τετοιο οπλο ακριβως ειχα και εχω στο στρατο και ξερω παρα πολυ καλα απο που ανοιγει, πως βγαινει το κλιστρο και τα σχετικα.
Η μουσικη και τα soundtrack πραγματικα απιστευτα! Τι αλλο να πω!

Ενα εχω να πω μονο! Το παιχνιδι δε πρεπει να βαθμολογιθει! Αν θυμασται καλα πριν μερικα χρονια οταν ειχε κυκλοφορησει το Zelda: The Wind Waker δεν ειχε βαθμολογηθει καθολου απο το GamePro γιατι πραγματικα το παιχνιδι ηταν ενα εργο τεχνης που επρεπε να το ειχαν παιξει ολοι!
Ετσι και αυτο! ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ! Το οποιο απολαμβανεις να παιζεις και να ξαναπαιζεις και να ξαναπαιζεις!

Για ολους του αλλους που λενε τις δικες τους "σαχλαμαρες" επιτρεψτε μου να πω, δε προκειται να ασχοληθω καθολου μαζι τους! Γιατι απλα ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ τι εστη ΤΕΧΝΗ και VIDEOGAMES! Μια απαντηση θα δωσω την οποια την ειπε και ο ιδιος ο ΘΕΟΣ (ΚΟJIMA)
"Το Metal Gear Solid 4 ειναι για τους fans"... Τελος!

Αυτα.. συγνωμη αν σας κουρασα..
+rep χρωσταω!

Εκεινο το σημειο που εκιναει οπως ειπες το The best is yet to come σε συνδυασμο με τις αναμνησεις ,ειναι epic win!Απο τις υστατες στιγμες του gaming.:1appl::1appl:

Cell > Life

Report Post
leone
Elite

leone's Avatar

17-06-2008, 11:22   #118
Reply With Quote

WolfRathmA συμφωνω απολυτα μαζι σου

Spoiler!

Report Post
StamatisGian
Cool Member

StamatisGian's Avatar

PSN ID: Steve_G (EU) || StamatisGiann (US)
StamatisGian is on a distinguished road
Ο χρήστης StamatisGian δεν είναι συνδεδεμένος

Send a message via MSN to StamatisGian
  17-06-2008, 13:38   #119
Reply With Quote

Γειά χαρά παίδες! Μιλάμε έχω τρελαθεί με το παιχνίδι! Τι ήταν αυτό που μας έκανε ο άτιμος ο Kojima στο Shadow Moses επίπεδο... Έχω κρατήσει το save στο σημείο με το όνειρο και το βάζω όλη την ώρα! Τέτοιο συναίσθημα σε video-game δε νομίζω να είναι ικανή καμία άλλη σειρά να δώσει (αν έχεις παίξει όλα τα προηγούμενα φυσικά).

Τώρα, έχω μία ερώτηση. Παίζω τώρα στο Big Boss Extreme επίπεδο δυσκολίας και προσπαθώ να πάρω το stealth την bandana και το big boss emblem(που δεν το βλέπω! Πολύ παλούκι αυτό που ζητάει!)Για τα Gekko στο σημείο που είμαι πάνω στο άρμα του Drebin. Έχω προσπαθήσει με το mosin nagant και με το MK.2 τα οποία ούτε καν τα νιώθουν και με το πολυβόλο να βαράω στα πόδια τους όλη την ώρα για να μην καταστρέψουν το άρμα αλλά τίποτα! Απλά "κάθεται" σ'αυτό το σημείο το game και δεν προχωράει. Μήπως τα Gekko(και τα λοιπά unmanned units) δεν μετράνε στο kill-count; Μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό κανείς ή τον τρόπο που περνιέται το σημείο;
Ευχαριστώ!

Edit: Είδα πιο πάνω κάποιος αναφέρει τι πρέπει να κάνεις για το stealth camo και την bandana, αλλά λίγο λάθος. Για την bandana είναι να μην σκοτώσεις κανέναν,ούτε bosses(χρησιμοποιώντας τα tranq όπλα) και για το stealth camo είναι να μην κάνεις ούτε ένα alert (caution δεν πειράζει)

Edit2: Εντάξει, τι να πω...Όντως δεν πρέπει να μετράνε τα Gekko στο Kill-count αλλά μου'γραψε ότι έφαγα 4...Υποθέτω κάποιος από τα "φυτά" του σημείου εκεί θα ήταν κοντά σε κάποιο Gekko όταν αυτό έκανε boom!... Πάμε πάλι απο την αρχή!

Last edited by StamatisGian; 17-06-2008 at 13:53.
Report Post
Valkyre
Stealth Moderator

Valkyre's Avatar

17-06-2008, 13:43   #120
Reply With Quote

λογικα δεν μετρανε , δεν ειναι "ζωντανα πλασματα".Ειμαι σχεδον 100% βεβεαιος.Και στα παλια MGS μπορουσες να καταστρεψεις οτιδηποτε mechanical υπηρχε.

Cell > Life

Report Post
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules